Program for bådejermødet onsdag, den 7. oktober 2015 kl Orientering fra havnebestyrelsen ved Johnny Jensen

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Program for bådejermødet onsdag, den 7. oktober 2015 kl. 19.00. 3. Orientering fra havnebestyrelsen ved Johnny Jensen"

Transkript

1 1 Program for bådejermødet onsdag, den 7. oktober 2015 kl l. Velkomst ved Johnny Jensen På vegne af havnebestyrelsen i Vejle Lystbådehavn vil jer gerne byde jer alle sammen rigtig hjertelig velkommen til det årlige bådejermøde. Det første punkt på programmet er valg af ordstyrer. Fra havnebestyrelsen vil vi foreslå Jørgen Nyland, og hvis der ikke er nogen, der har noget at indvende imod dette, er det Jørgen, der styrer slagets gang her i aften. 2. Valg af ordstyrer Havnebestyrelsen foreslår Jørgen Nyland Godkendt 3. Orientering fra havnebestyrelsen ved Johnny Jensen Jeg vil starte med Andkærvig broen, som vi desværre ikke fik ud i år, det er der flere grunde til. Vi fik tidligt på foråret et tilbud om at købe en helt ny beton bro, og det lød til at prisen var overkommelig i starten, men senere viste sig imidlertid, at det blev dyrere end vi havde forestillet os. Så Havnebestyrelsen besluttede derfor, at vi skulle genbruge den gamle bro. Der blev så indhentet flere tilbud fra entreprenører om ramning af pælene, ide de ikke var brugbare som de stod. Men pga. det blæsende forår og tidlig sommer, fik vi den ene gang efter den anden afbud fra den entreprenør som var valgt til opgaven, hvorefter det blev bestemt, at vi efterhånden var kommet så langt ud på sommeren, at det var begrænset hvor meget glæde vi ville få ud af broen i år. Men til næste år satser vi på at få den ud, inden bådene skal i vandet igen.

2 2 Der vil blive oprettet en ny indhegnet renovationsplads på parkeringspladsen, hvor den store røde container står i øjeblikket. Vi skal nemlig til at sortere vores affald, som man gør det her i Vejle kommune. det betyder at der kommer flere 800ltr container til at stå på pladsen, i stedet for den nuværende. Og som de fleste har opdaget har vi fået trådløst internet, som dækker hele lystbådehavnen, og som er gratis at bruge. Til dette formål er der opsat stativer rundt på havnen, hvor der på nogen er monteret webkameraer, som overvågning, de kan ses på havnens nye flotte hjemmeside, og på den kan man også se en del andre nye tiltag. Så ud over det mest praktiske er der bla. også et billedgalleri fra Regentparrets besøg, og fra Vild med vand Siden vil som vanlig hele tiden blive opdateret. Vi har også fået sponseret en Infoskærm fra Danbolig, som hænger i porten og den vil som navnet siger blive brugt til forskellige informationer vedrørende Lystbådehavnen, det er meningen at den skal fungere som en touch skærm, men vi skal lige have installeret det rigtige software. Der blev i år afholdt DM i H både, som med stor succes blev styret af en stor flok frivillige fra sejlklubben Neptun, de fik også hjælp af nogle medlemmer fra Motorbådsklubben, det var rigtigt dejligt at se, at vi i klubberne kan være fælles om at løfte de store tiltag, og flere andre ting. Der var til denne lejlighed indkøbt nogle presennings moduler, som kan ophænges rundt om sejlerstuen hvilket gjorde at der var plads til alle deltagerne under tag, bla. til spisning og andre pladskrævende ting, som i kan se bruger vi også "teltet" her i dag, og den vil blive brugt til flere andre arrangementer her i efterårs og vinter perioden, hvor der ikke kommer gæstesejlere, hvilket gør det muligt at vi kan holde forskellige former for klubaftner her i sejlerstuen. Steen skal bare have det noteret. Vi har også fået et udekøkken med 2 gasgrill, som er monteret her lige uden for sejlerstuen, de kan frit benyttes af Gæstesejlere og andet godtfolk som er medlem af klubberne. Husk rengøring efter brug.

3 3 Der er også, af frivillige arbejdskraft, blevet lavet en krabbebassin på den ene flydeø her udenfor sejlerstuen, det var et kæmpe stykke arbejde som de frivillige der har lavet, så mange tak for det herfra. ( ingen nævnt ingen glemt) Det skal lige nævnes at krabbebassinet er blevet en kæmpe succes for børnene, og barnlige sjæle. Samtidig med det er der sponsoreret lidt spil og legesager fra forskellige medlemmer som står i en kasse i sejlerstuen. For får man børnene til at syntes om at være her på lystbådehavnen, følger de også voksne med. Her i august måned har vi et par lørdage haft besøg af et jazz orkester, det var ugen før vild med vand, og selvfølgelig under vild med vand og til sidst lørdagen efter, og da vejret var fint som det var alle dage, var det godt besøgt. Så det vil vi forsøge at gøre igen til næste år. Og når jeg nu siger vild med vand, så må jeg indrømme at jeg aldrig før har set så mange mennesker på havnen før. Vi havde bla. valgt at sælge pølser, men der var ingen der havde regnet med at der kom så mange, så efter at der var solgt 600 pølser med brød, var der desværre udsolgt, og vi måtte lukke biksen. Vi køber lidt flere pølser til næste år. Vi stod også for bespisningen af de mange hjælpere fra kommunen, både Lørdag og søndag og også for de vagter der var der om natten imellem. Det gik rigtig fint for vi havde et fint samarbejde med de andre klubber i området og selvfølgelig også med de medarbejdere som kom fra kommunen. Og så til noget mere alvorligt. Desværre er der stadig alt for mange, der ikke har betalings- og pladsmærker på båden og alt for mange, der ikke havde klubstandere på. Det besværliggør processen med at indkræve havnepenge fra gæstesejlere, for hvem er fastligger i Vejle Lystbådehavn og hvem er gæstesejler. Der ligger stadig en del både dels i vandet og dels på land, som vi ikke kender ejerne af, og her vil vi gerne have hjælp til at finde ud af, hvem disse både tilhører. Cashloaderen er blevet fikset så den nu tager næsten alle kreditkort, danske som udenlandske. Der er i øjeblikket en del lystfiskere, som opholder sig og fisker ved servicekajen, og vaskepladsen bliver brugt som parkeringsplads. Det er selvfølgelig ikke i orden og er heller ikke tilladt, vi prøver på den pæne måde og opsætter forbudsskilte.

4 4 Der er også sat parkerings forbudt skilt op ved porten ved klubhuset, for det er heller ikke tilladt at parkere her. Og husk dovenskab er ikke et handicap, så disse parkeringspladser er til de mennesker som har et handicap. Estakaden mod øst er som lovet blevet forlænget med 20 mtr. Og Estakaden mod syd er den gamle indsejling nu lukket, og for at gøre det helt færdig mangler der kun beton belægningen på siderne og ovenpå, når det er lavet vil bagbord indsejlingslanternen blive monteret på molen. den mangler i øjeblikket. Vinterpladsen, og området omkring den noget mindre Carlsberg bygning, som jo er i gang med en større omforandring. Det tror jeg Steen vil fortælle lidt om. Men jeg ved at der bliver brug for frivillig arbejdskraft til at male og gøre andre ting i kontorbygningen i Carlsberg så meld jer hvis i har lyst til at være en del af det. Efterhånden er vi ved at være i mål med de forskellige mangler og ting der er lavet forkert her på bygningen, så kommunen vil gerne at vi snart overtager vores klubhus og at vi dermed skal til at betale "husleje" 4. Orientering fra Vejle Lystbåde Havns havnechef Steen Andersen Morten og Steen bød velkommen Vi skulle jo have brugt det indkøbte telt, som ikke kom op på grund af vejret sommeren har været en blandet fornøjelse gæster små 1000 stk. ca. 100 mere som sidste år men dem vi har haft har været meget tilfredse blandt andet en amerikansk familie syntes det er den flotteste havn de havde set på hele turen - kun en som har været utilfreds med strøm arkitekten på bygningen havde fået Vejle Prisen. Morten er i gang med at få både på land på den ny vinterplads hvor der er kommet ny belægning på. Henrik Iversen fra kommunen, som har stået for ombygningen af Carlsberg bygningen, og vinterpladsen informerer at tidsfristen er overholdt på projektet. Der er stadigvæk mulighed for at bruge toiletter når vi arbejder med bådene. alle bådene kommer nok ikke til at stå øst/vest

5 5 Masteskuret er blevet flyttet, og alle master der lægges der skal være afmærket med pladsnummer og tlf. nr. som fås ved Morten eller på havnekontoret alt hvad vi har af grej skal afmærkes. Der er pt. 200 ledige pladser ud af 675 pladser på havnen, og der sælges mange både af de ældste medlemmer som burde vente med at sælge, for at hjælpe på havnens økonomi hvilket er et landsdækkende problem, så der skal kæmpes om kunderne. Det er vigtigt at vi alle informerer om vores priser, da folk fejlagtigt tror vi er væsentligt for dyre. Indskuddet på pladsen er gjort mere spiseligt, så de nu ligger med indskud på min. Kr og kan betales med 1/6 og så fordeles over 6 år, så det ikke bliver for dyrt at begynde med plads i havnen. Fortæl alle de gode historier fra Vejle Lystbådehavn, når vi er ud i de andre havne og når en god historie fortæller tit nok, ja så bliver den sand. Vild med vand succesen vil nok blive udvidet til 40 andre havne med bagrund i Vejles succes, så det ser lovende ud, og en god måde at få vist sin havn frem. Slutteligt vil jeg takke året der gik. 5. Orientering fra Hans Jørgen Schytz Steen Fortæller om de for mange ledige pladser, det er et resultat af en lang rejse vi har været på, vi startede i 2006 og i dag er vi nået rigtig langt meget længere end man turde håbe på, hele etableringen af Lystbådehavnen osv. har været en meget stor mundfuld for os alle og som vi har været nødt til at tage i små bidder. Min holdning er den, at vi er klar til at tage næste bid og mit forslag til den næste bid vil jeg præsentere her. Vi har i dag en ledelsesform som gør at Bestyrelsen i Vejle lystbådehavn er valgt på klubbernes Generalforsamling, og det er en konstruktion vi blev anbefalet af flere bla. en Advokat fra Århus. Og det at det blev et i/s selskab gør at man ikke har et valg på samme måde som i mange andre selskabsformer, men det jeg foreslår her er at vi får 4 medlemmer valgt til Vejle Lystbådehavns bestyrelse og det er vel at mærke af pladslejerne, for kun pladslejerne har indflydelse på hvem de 4 bliver. Det er begrundet i, at vores revisor Anders Mogensen har påpeget at det er

6 en meget snæver kreds at regnskabet bliver forlagt og godkendt af, for det er faktisk kun Bestyrelsen regnskabet bliver godkendt af og det skriver Anders at det bør foretages i en større forsamling, for det er et temmelig omfangsridt regnskab. For det først har jeg ønsket om at de 4 medlemmer bliver valgt af pladslejerne, og det sidste jeg mener vi skal arbejde hen på er at det er pladslejerne, for de betaler gildet her i Lystbådehavnen. Det er i min optik rimelig at regnskabet skal godkendes af dem der betaler, jeg mener også det er rimeligt at et drift og anlægsbudget bliver godkendt i samme forum, og hvordan skal vi så gøre det? Det er en udfordring, selskabsformen kan være lige meget for det er et spørgsmål om det er tilladeligt med et direkte valg man kunne måske tænke sig et bådlaug. Så kan man så sige hvad skal vi med et nyt forum. Vi har Motorbådsklubben Sejlklubben og Lystbådehavnen skal vi så også have et Bådlaug, det er måske nødvendigt, det kan man så sætte et lighedstegn imellem de 2 bestyrelser i bådlauget og Lystbådehavnens bestyrelse. Det der afgørende for mig er at den økonomiske sikkerhed som pladslejerne har i dag må ikke sættes på spil, for det er sådan at det er kun de 2 interessenter der økonomisk er bundet op i i/s formen det vil sige at det kun er de 2 klubber. Pladslejerne har ingen økonomi overhovedet involveret i I/S og det er for mig afgørende at det fortsætter sådan. Formålet er at sikre at bådpladslejerne får den direkte indflydelse af driften af lystbådehavnen, og jeg foreslår at alle pladslejere der betaler sommerafgift i Vejle Lystbådehavn får den indflydelse, de får både stemmeret og bliver valgbare. For det er indlysende for mig at restanter hverken får indflydelse eller kan vælges, for det må være sådan at dem der betaler kan stemme og kan blive valgt. Økonomi: for mig at se er der ingen økonomi i denne ændring overhovedet, man kan sige økonomien er lige som den er i dag. Det vil betyde at Bådejermødet her i dag bare bliver lavet om til en Generalforsamling, som jeg foreslår vil blive afholdt i marts måned, hvor regnskaber forelægges og godkendes fra det foregående år, plus at anlægsbudget fremlægges for det kan være store beløb der her er tale om, en ny Andkærvigbro ville koste omkring Og endelig på Generalforsamlingen skal der også vælges Bestyrelsesmedlemmer altså 4 i alt, men vi er jo 6 i dag og det skal vi selvfølgelig fortsætte med. Jeg foreslår at Formanden for Vejle Motorbådsklub og Formanden for Sejlklubben Neptun er fødte medlemmer af I/S bestyrelsen. Og det som repræsentanter for interessenterne i Lystbådehavnen. Derudover for at holde ligevægten i klubberne som er 50/50 på lige år valg af et bestyrelsesmedlem og en suppleant for samme i VMK 6

7 7 og det samme for SNV, og tilsvarende på ulige år samme valg. og valget er på 2 år ad gangen. Der er udfordringer for vedtægterne skal laves om både i klubberne og i I/S 6. Indkomne ideer Ingen 7. Spørgsmål inden afslutning Spørgsmål til Formand Johnny: Verner: Efterlyser mener maritim parkeringsplads ude på kørebroen eksempel det gamle flotte anker. Forslag med en tavle med angivelse på hvor kan vi hælde vores spildolie hen. Sv. Johnny: Anker har været på tale inden for de sidste dage og kommer snart på plads, når vi finder frivillige til at være med til at skubbe det på plads. da det er for tung til at køres på en lastbil/kran. Kommunen har givet besked på vi SKAL have en miljøstation, som vi forstiller os skal findes i nærheden af Carlsberg Bygningen ved siden af porten med Spildbakker til Olie, maling, batterier m.m. Lars: Mth. Miljøstation som er mærket med C ved Carlsberg bygningen er rigtig nok en rigtig god ordning vdr. salg af pladser bør det nok komme mere på de sociale medier, da det er der man søger hvis man skal finde information. Sv.Johnny Kommunen stiller et skur op her ude på parkeringspladsen til almindelig affald.

8 8 og der kommer kun en miljø station som kommer over ved Carlsberg bygningen. Omkring facebook så er det pt. Kun WMK`s venner som er på facebook som bruges for lidt. Bruno: Er bestyrelsen i begge klubber enige om den sammensætning omkring Bådlaug er det noget de kan anbefale. Hvem har vundet Vejle Prisen er det vores bygning eller er det Vejle havn`s portnerbygning. Sv. Johnny. 4 bygninger har modtaget Vejle Prisen, heriblandt den bygning vi sider i (Klubøen) Men det er rigtigt at det kun er portnerkontoret på Vejle Havn der er billede af i avisen. Omkring ide omkring Bådlaug så var der var ingen tilslutning i Havnebestyrelsen eller VMK `s bestyrelse, men kun ene og alene for egen regning hos Hans Jørgen. Som jeg ser det er der ingen bestyrelsesmedlemmer, som ønsker at blive bypasset på den måde, de medlemmer som bliver valgt ind i bestyrelsen kan lige så godt have været valgt ind i et festudvalg. Jeg ved ikke om Hans Jørgen har noget at tilføje. Sv. Jan Ibsen SNV: Oplyser at de IKKE har hørt om dette forelagt i bestyrelsen i SNV men de vil nok stå standby indtil det tages op på en generalforsamlingen. Tommy Er sikkerheden i ordren ude på havneområdet, da de har set en cykel som er kørt ud over kanten og ned i vandet, men fik ham dog fisket op igen og det var godt det der ikke lå en båd som han fladt ned i. Dog skal siget at der heldigvis var redningskranse ude på broerne. Sv. Jan I: Bekræfter at havnen er fuld ud godkendt og i helt forsvarlig stand. Det er en havn vi bor på. En havn har moler og en mole har ingen

9 9 gelænder havner er godkendt og vi har før haft folk der er kørt i havnen, sågar vores gamle havnemester, fordi man ser efter alt andet, som hvor man kører havner er som sagt godkendt og sikker at færdes på. Kommentar fra publikum: Man falder 3 4 meter ned og er det mulighed for at der ikke ligge både lige neden for. Sv. Jan I. Da det er kommunens hovedbro er det dem som skal henvendelser til hvis der skal ændres noget og det er vanskeligt, da broen fuld ud lever op til sikkerhed og krav og er godkendt. Leif. Vdr. Hans Jørgens indlæg om det ikke kan få det i bladet og på hjemmesiden, så man kan gennemskue dette i ro, jeg har lidt svær ved at gennemskue det forslag. Ole Er muringerne (turbøjer) forsvarlig stand og arbejdes der på nye bøjer. Er det er havne anliggende eller et Neptun. Sv. Jan I Det er med skam et Neptun anlæg og vi har nye liggende og det er Bestemt planen at de skal op, de bøjer der ligger ude i fjorden er blevet beskudt af de jæger som er kommet hjem ud at skyde noget og så har de beskudt disse muringer og derved en del af dem så sunket. Ingrid: Vil gerne have numre på broerne. Sv. Johnny Oplyser at det kommer op i begge ender. Gustav. Brandslukker er beskadiget inden for de sidste par dage er der 3 som er blevet fyret af. Sv. Johnny

10 10 Dette bliver lavet hurtigt. Sv. Fra Hans Jørgen til Bruno: Vdr. Forslag til Bådlaug og hvordan Bestyrelserne ser på dette var svaret Havneudvalget forskellige meninger og med hensyn til VMK oplyste Hans Jørgen det var fifty fifty. Bruno: hvordan kan det være fifty fifty når bestyrelsen består af 7 personer hvem er den halve?. Vil gerne lægge forslaget i bladet så folk kan nærlæse forslaget i så pædagogiske vendinger. Ballegard: Mener Hans Jørgen har et godt forslag hvor der vælges organ der kan varetage bestyrelsen i hvert fald de 4 personer og et andet organ som så kan tage sig af Havnen`s klubber og praktiske aktiviteter. Finn: Mener at Hans Jørgens forslag betyder at så kunne det hele jo ende med kun at være en klub. For så er der jo ingen grund til at have to klubber. Verner: Efterlyser reflekser for enden af broerne, som man kan se når man kommer ind. Belysningen på nordsiden af broen blender når man kommer ind, bør ændres. Sv. Steen: Det med refleks er en rigtig god ide og håber Johnny tage det med i sin overvejelser når han skal ud at lave nummer Lysene på hovedbroen leverandøren arbejder på en anden model da de har tildens til at falde af og holder ikke godt nok.

11 11 Sv. Jan Ibsen foreslår at bro nummer får solcelle belysning og derved gratis i brug, så kan man også se bro nummer, når man sejler ind. Verner: Ønsker at få de grimme beton blokke væk uden for. Sv. Jonny: De kommer væk der kommer blomsterkasser Kurt L. Vedr. Hans Jørgens forslag jeg mener det er en uoverskuelig forslag, og kan ikke se mening i dette. men måske kommer der mere om det. Mener at bådejerne giver op og søger andre havne, da transporten er for lang helt ud til bådene fra parkeringspladserne ikke mindst for de ældre og det er jo ikke klubbens skyld, men Kommunens, da der ikke er plads til biler ude på havnen og ønsker derfor en længe parkeringstid end de 45 minutter ude på broerne, ikke mindst hvis man skal ud og lave en mindre reparation på sin båd og har værktøj med. Vi vil ikke parkere ulovligt, en mulighed kunne også være de firkanter der også er fri til biler. Roser Havnemester Steen og Morten som gør det rigtigt godt. Sv. Johnny: De 45 min ude på broerne er pt. Ikke håndhævet. Johnny lover at tage det op på næste bestyrelsesmøde. Sv. Steen: Der hvor problemet er størst er når folk tager ud at sejle mens de holder på broen med bilen. Der er ca. 10 stk. der har fået en gul mærkat på biler i år og ingen bøder. Uden for porten kan man jo også holde, som jeg selv gør. Forslag fra Publikum: Forslag om at få udlejnings cykler på havnen, som det findes på mange andre havne. Sv.Jan I.

12 12 Svaret er: at der er lagt billet ind på kommunen og ved City Vejle om at få nogle cykler ned på havnen. Verner: Flydebroerne bør rengøres (Røde Balloner) da der er mange muslinger på dem og derved ikke kan holde sig over vandet. Morten: Vdr. Havne Cykelen: så må alle gerne se efter Havnens vare/el cykel ude omkring i byen, da han mangler den rigtig meget,den blev stjålet under Vild med Vand. Han har fået træ hjem til sit værksted og efterlyser i den forbindelse et par hjælpere som kan montere pladerne og isolere. Det samme inde i hallen, hvor der trænger til oprydning/male og fjerne ca ltr.vand. 8. Afslutning ved Johnny Jensen Johnny takkede af for i aften, med en tak for alle de gode og konstruktive indlæg, der er kommet fra medlemmerne indlæg vi vil arbejde videre med. Tak for i aften.

Klubben for sejl-, speed- og motorbådssejlere Stiftet 16 december 1932. Bådejermøde d. 9. oktober 2013 Referat. 1. Velkomst

Klubben for sejl-, speed- og motorbådssejlere Stiftet 16 december 1932. Bådejermøde d. 9. oktober 2013 Referat. 1. Velkomst Vejle Motorbåd-Klub Klubben for sejl-, speed- og motorbådssejlere Stiftet 16 december 1932 Bådejermøde d. 9. oktober 2013 Referat 1. Velkomst På vegne af havnebestyrelsen i Vejle Lystbådehavn vil jer gerne

Læs mere

Klubben for sejl-, speed- og motorbådssejlere Stiftet 16 december 1932. Referat af Generalforsamlingen i VMK Onsdag d.6 April 2016

Klubben for sejl-, speed- og motorbådssejlere Stiftet 16 december 1932. Referat af Generalforsamlingen i VMK Onsdag d.6 April 2016 1 Vejle Motorbåd-Klub Klubben for sejl-, speed- og motorbådssejlere Stiftet 16 december 1932 Referat af Generalforsamlingen i VMK Onsdag d.6 April 2016 1: Godkendelse af forretningsorden: Gennemgået og

Læs mere

Generalforsamling i VBK

Generalforsamling i VBK Generalforsamling i VBK Referat af ordinær generalforsamling d. 24.11.2015 1. Valg af dirigent samt referent og 2 stemmetællere. 2. Bestyrelsens beretning formand Per Nørgaard Klaus Rasmussen blev valgt

Læs mere

Dirigenten overtog generalforsamlingen og erklærede den lovlig indvarslet. Dirigenten oplæste dagsordenen og gav herefter ordet til formanden.

Dirigenten overtog generalforsamlingen og erklærede den lovlig indvarslet. Dirigenten oplæste dagsordenen og gav herefter ordet til formanden. 1 Generalforsamling i VMK torsdag, den 14. april 2011 120 medlemmer mødte op til VMK s årlige generalforsamling. På forhånd var medlemmerne orienteret om, at det var en meget vigtig aften, idet medlemmerne

Læs mere

Referat Ordinær Generalforsamling 2008 Grundejerforeningen Æblehaven 39 57 onsdag den 30.04.2008 kl.19.30 hos Janne og Tonny

Referat Ordinær Generalforsamling 2008 Grundejerforeningen Æblehaven 39 57 onsdag den 30.04.2008 kl.19.30 hos Janne og Tonny Referat Ordinær Generalforsamling 2008 Grundejerforeningen Æblehaven 39 57 onsdag den 30.04.2008 kl.19.30 hos Janne og Tonny Dagsorden 1 valg af dirigent 2 bestyrelsens beretning ved formanden 3 aflæggelse

Læs mere

Referat Generalforsamling 25.maj 2016

Referat Generalforsamling 25.maj 2016 Referat Generalforsamling 25.maj 2016 Generalforsamlingen er rettidig indkaldt iflg. vedtægterne. Indkaldelse er udsendt pr. mail til alle klubbens medlemmer den 7.4. Der er 3 indkomne forslag. (se punkt

Læs mere

Klubben for sejl-, speed- og motorbådssejlere Stiftet 16 december Referat fra bådejermøde den. 26 oktober 2017

Klubben for sejl-, speed- og motorbådssejlere Stiftet 16 december Referat fra bådejermøde den. 26 oktober 2017 Vejle Motorbåd-Klub Klubben for sejl-, speed- og motorbådssejlere Stiftet 16 december 1932 Referat fra bådejermøde den. 26 oktober 2017 Velkomst ved Johnny Jensen, der bød alle velkommen og foreslog Jørgen

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i H/F Dahlia den 2. maj 2007

Referat fra ordinær generalforsamling i H/F Dahlia den 2. maj 2007 Referat fra ordinær generalforsamling i H/F Dahlia den 2. maj 2007 Der afholdtes ordinær generalforsamling på Avedøre Bibliotek med følgende dagsorden: Ad 1. Valg af dirigent. 1. Valg af dirigent 2. Beretning

Læs mere

K L U B N Y T MEDLEMSBLAD FOR ODENSE YACHTKLUB. NR. 1 - MARTS 2016

K L U B N Y T MEDLEMSBLAD FOR ODENSE YACHTKLUB. NR. 1 - MARTS 2016 K L U B N Y T MEDLEMSBLAD FOR ODENSE YACHTKLUB. NR. 1 - MARTS 2016 19. 2. 9. & 10. 23. & 24. 7. & 8. 15. & 16. KLUBKALENDER: MARTS 2016 Bestyrelsesmøde.* APRIL 2016 Generalforsamling.* Arbejdsweekend.*

Læs mere

Bestyrelsens beretning 2013

Bestyrelsens beretning 2013 1 Bestyrelsens beretning 2013 Som I måske kan huske, så var sidste års vinter, og især de første måneder i 2013 meget kolde. Vi fik masser af sne og frost, så Guldborgsund var i perioder helt tilfrosset.

Læs mere

Nyt fra bestyrelsen. 2. Opfølgning efter General Forsamling

Nyt fra bestyrelsen. 2. Opfølgning efter General Forsamling Den 20. januar 2013 Nyt fra bestyrelsen 1. Økonomien a. Status Klubbens nye kasserer gav status for klubbens økonomi. Der er stadig problemer med likviditeten pga. et likviditetsunderskud i klubben på

Læs mere

Referat ordinære generalforsamling i H/F Fælles Eje, søndag den 27. april 2014

Referat ordinære generalforsamling i H/F Fælles Eje, søndag den 27. april 2014 Referat ordinære generalforsamling i H/F Fælles Eje, søndag den 27. april 2014 Dagsorden Valg af dirigent Valg af stemmetællere Godkendelse af beretning Godkendelse af regnskabet Indkommende forslag A

Læs mere

Der skete jo en del i 2008, tiden er selvfølgelig ikke til at gå i detaljer, så jeg vil kort referere de væsentlige punkter.

Der skete jo en del i 2008, tiden er selvfølgelig ikke til at gå i detaljer, så jeg vil kort referere de væsentlige punkter. Afsender: Andelsselskabet Egensedybet, Otterup Lystbådehavn a.m.b.a Bogøvej 71 5450 Otterup Til Andelshaveren 21. marts 2009 Indbetalingskort til drift bidrag for 2009, og referat fra ordinær generalforsamling

Læs mere

Grundejerforeningen i Lodshaven

Grundejerforeningen i Lodshaven Dato 21. marts Side 1 af 7 Referat fra generalforsamling 18. marts 2010 Mødested Fælleshuset Referent: Per Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Bestyrelsens beretning 4. Forelæggelse

Læs mere

Lundeborg Lystbådehavn på position:

Lundeborg Lystbådehavn på position: Nr. 2 april - 2004 Mindeord Jeg har just modtaget den sørgelige meddelelse at Poul Olsen er død. Poul fungerede som næstformand i Alpha29-klubben siden 1999 og på vores bestyrelsesmøde i januar var Poul

Læs mere

Formandens beretning Generalforsamling, Landsbyen, 13. april 2011 i Bramdrupdam Hallerne.

Formandens beretning Generalforsamling, Landsbyen, 13. april 2011 i Bramdrupdam Hallerne. Formandens beretning Generalforsamling, Landsbyen, 13. april 2011 i Bramdrupdam Hallerne. Dette er sket siden sidste generalforsamling. Generalforsamling 2010 Der var mødt 12 beboere op på generalforsamlingen

Læs mere

Formandens beretning 2012

Formandens beretning 2012 Formandens beretning 2012 Året der gik: Da vi gik ind i 2012 var det - ud over det store arrangement i forbindelse med Scankap 99 og så med to større investeringer dels færdig opgraderingen af vores nye

Læs mere

Bestyrelsesmøde den 10. juni 2013 kl. 18:45 i bestyrelseslokalet afdeling 117, mødenummer 6.

Bestyrelsesmøde den 10. juni 2013 kl. 18:45 i bestyrelseslokalet afdeling 117, mødenummer 6. 1. Godkendelse af referat af bestyrelsesmøde den 15.april 2013. Godkendt. 2. Opfølgning på mødet den 6.maj (behandling af spørgeskemaer).anna opsamler og laver et a 4 ark til hjemmeside og opslagstavle.

Læs mere

Formandsberetning i HBH 2015.

Formandsberetning i HBH 2015. Velkommen til ordinær genf. i HBH og HBV. Før vi går i gang med genf. skal vi mindes et af vore medlemmer, nemlig Else Emig, som desværre afgik ved døden i august måned. Hun døde på sygehuset efter kort

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010

Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010 Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010 Velkomst: Velkommen til generalforsamling her i HGC- Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 10. ordinære generalforsamling. Indledning:

Læs mere

Velkomst til generalforsamling i Nørresundby Fjernvarme A.m.b.A. den 30.08.2012.

Velkomst til generalforsamling i Nørresundby Fjernvarme A.m.b.A. den 30.08.2012. Velkomst til generalforsamling i Nørresundby Fjernvarme A.m.b.A. den 30.08.2012. Indledning Hjertelig velkommen til vores generalforsamling. Deltagere i vores generalforsamling kan kun være forbrugere,

Læs mere

Beretning Generalforsamling den 23-01-2015

Beretning Generalforsamling den 23-01-2015 Beretning Generalforsamling den 23-01-2015 Velkommen til den årlige generalforsamling. Sang nummer? Jeg vil starte med at ønske tillykke til Erik Scherdetzki med 40 år og optagelse som æresmedlem, Morten

Læs mere

Referat af generalforsamling Onsdag den 17. november 2010 på Avedøre Skole.

Referat af generalforsamling Onsdag den 17. november 2010 på Avedøre Skole. Referat af generalforsamling Onsdag den 17. november 2010 på Avedøre Skole. Generalforsamlingen indledtes kl. 19.10 af formand Dorthe Mørch. 44 stemmeberettigede grundejere er fremmødt. 1. Valg af dirigent

Læs mere

Medlem af Dansk Model Jernbane Union. Nyhedsbrev februar 2015 Nr. 71 8. årgang

Medlem af Dansk Model Jernbane Union. Nyhedsbrev februar 2015 Nr. 71 8. årgang Medlem af Dansk Model Jernbane Union Nyhedsbrev februar 2015 Nr. 71 8. årgang Efterhånden begynder man at kunne se, at der er en modeljernbane om end endnu i store stykker i lokalet. Mange ting er lavet

Læs mere

Alle pladser er udlejet og BS har både på venteliste Vi har bedt om et tilbud uden broer. Vi har intet hørt endnu. Vi overvejer at droppe det.

Alle pladser er udlejet og BS har både på venteliste Vi har bedt om et tilbud uden broer. Vi har intet hørt endnu. Vi overvejer at droppe det. Referat af bestyrelsesmøde i Bisserup Sejlklub onsdag den 20. april 2016 Jann Højgaard Olsen (JHO), Lone Poulsen (LP), Klaus Gøtzsche-Larsen (), Freddy Dahl Thomasen (FDT), Harly Bruun Jørgensen (HBJ)

Læs mere

Beringsminde-Nyt www.beringsminde.dk 34. årgang nr. 3 Juni 2010

Beringsminde-Nyt www.beringsminde.dk 34. årgang nr. 3 Juni 2010 Beringsminde-Nyt www.beringsminde.dk 34. årgang nr. 3 Juni 2010 Resumé af referatet fra generalforsamling Tirsdag den 27. april 2010 kl. 19.00 Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens

Læs mere

Bestyrelsens beretning 7 maj 2011

Bestyrelsens beretning 7 maj 2011 Grundejerforeningen JEGUM FERIELAND V/ Formand Carsten Christensen Birkealle 7, 6710 Esbjerg V. Grundejerforeningen Jegum Ferieland. Bestyrelsens beretning 7 maj 2011 Allerførst velkommen til den årlige

Læs mere

Ejerforeningen Bakkebo Nord

Ejerforeningen Bakkebo Nord Ejerforeningen Bakkebo Nord Beretning 2008 Ordinær generalforsamling i Ejerforeningen Bakkebo Nord tirsdag d. 10. marts 2009 på Lundgårdskolen. Bestyrelsens beretning Hermed følger bestyrelsens beretning

Læs mere

============================================================================

============================================================================ Challenger Cab Skrevet af Cigaretteman - 2008/12/07 18:05 Hej Mopar freaks er ny her i forumet og ville lige hilse på med en lille tråd om mit renoverings projekt. Jeg købte bilen for 10 år siden og kørte

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling 14. februar 2015

Referat af ordinær generalforsamling 14. februar 2015 Dams Have, den 25. januar 2015 Referat af ordinær generalforsamling 14. februar 2015 Fremmødte fra hus nr. 2, 6, 7, 10, 11, 14, 16, 17, 18, 19, 23, 25. 1. Valg af dirigent og referent: Freddie (17) og

Læs mere

Formands/bestyrelsesberetning ved Tif golfs afdelingsgeneralforsamling 14.01.2014

Formands/bestyrelsesberetning ved Tif golfs afdelingsgeneralforsamling 14.01.2014 Tikøb den 14.01.15 REFERAT af AFDELINGSGENERALFORSAMLING I TIKØB GOLF 14.01.15 1. a. Valg af dirigent: Per Svendsen blev valgt som dirigent. Oplyste at indkaldelsen havde været i Helsingør Dagblad med

Læs mere

Velkommen til generalforsamling 2013 i Opel GT Klub Danmark.

Velkommen til generalforsamling 2013 i Opel GT Klub Danmark. Opel GT Klub Danmark Generalforsamling Albertslund 18. august 2013 Velkommen til generalforsamling 2013 i Opel GT Klub Danmark. Denne beretning er noget specielt for mig, da det er min sidste, ja jeg ved

Læs mere

Kohavens grundejerforening www.kohaven-gf.dk

Kohavens grundejerforening www.kohaven-gf.dk Kohavens grundejerforening www.kohaven-gf.dk Referat fra foreningens generalforsamling den 10. maj 2014 afholdt i Vig forsamlingshus, Ravnsbjergvej 1 4560 Vig Den 11.maj 2014 Dagsorden: 1 Valg af dirigent

Læs mere

Langeskov Kræmmermarked er så kendte for, er selvfølgelig stadig det samme. Vi håber og forventer at de nye tiltag, samt det flotte

Langeskov Kræmmermarked er så kendte for, er selvfølgelig stadig det samme. Vi håber og forventer at de nye tiltag, samt det flotte Beretning 2013 Hvis vi kigger på medlemstallet var det i 2012 på 459 mens det i 2013 var på 400, en lille nedgang, dette skyldes primært at vi har ryddet op i medlemskartoteket og slettet alle der ikke

Læs mere

RUNGSTED HAVN Forår 2012

RUNGSTED HAVN Forår 2012 RUNGSTED HAVN Forår 2012 12 33,2E 55 53,2N Pladspriser 2012/2013 På trods af den voldsomme stormflod der ramte havnen den 27. november 2011, med store skader til følge, vil priserne for den kommende sæson

Læs mere

Rantzausminde Bådelaug Stiftet 1973

Rantzausminde Bådelaug Stiftet 1973 Rantzausminde Bådelaug Stiftet 1973 Maj 2006 Rantzausminde Bådelaug s bestyrelse. Formand & kontaktperson til DT: Steen Andersen, Højensvej 129, Egense Tlf. 2066 2026 Næstformand : Ebbe Jørgensen, Magnavej

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen i seniorklubben d. 3.11.14.

Referat fra generalforsamlingen i seniorklubben d. 3.11.14. Referat fra generalforsamlingen i seniorklubben d. 3.11.14. Punkterne følger dagsordenen. 1. Valg af dirigent. Finn Aagaard blev valgt med akklamation. Finn takkede for valget og meddelte, at generalforsamlingen

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN REGNERSGAARD PLANTAGE REFERAT GENERALFORSAMLING D. 7. AUG. 2011

GRUNDEJERFORENINGEN REGNERSGAARD PLANTAGE REFERAT GENERALFORSAMLING D. 7. AUG. 2011 Nr. 51 i rækken. Antal fremmødte: 34 Formanden indledte mødet med at byde velkommen til de nye og at mindes Inga Thorkildsen; æret være hendes minde. Pkt. 1: Valg af dirigent: Karsten Ledgaard Kobjældevej

Læs mere

Bestyrelsesmøde referat fra 02-02-2015

Bestyrelsesmøde referat fra 02-02-2015 Bestyrelsesmøde referat fra 02-02-2015 1/ Deltagere: Gabriele, Palle Mie, Niels, Lars, Ingolf. 2/ Post/mail: Der er kommet en års-kalender, fra Tursejlerne. 3/ Meddelelser: Gabriele Gabriele har været

Læs mere

Gode råd og krav for både i Ry Marina. Havnens Emma Gad

Gode råd og krav for både i Ry Marina. Havnens Emma Gad Gode råd og krav for både i Ry Marina Havnens Emma Gad Fortøjning til bro og pæle I Danmark blæser det en hel del. Det gør det også i Ry Marina. Derfor er det nødvendigt at vi fortøjer korrekt, naturligvis

Læs mere

Årsberetning for HPII 2013/2014

Årsberetning for HPII 2013/2014 Årsberetning for HPII 2013/2014 Så gik der endnu et år og det er blevet tid til en årsberetning fra bestyrelsen. Handler Vi har haft en del handler i år. 53a, 54, 58b, 77a, 83 og 89a, så Eilif har haft

Læs mere

Dagsorden 03/12-15: 1:Godkendelse af dagsorden. -Godkendt. 1.A: Valg af ordstyrer. - Jan Brix. 1.B: Valg af referent. - Bettina Lauritsen

Dagsorden 03/12-15: 1:Godkendelse af dagsorden. -Godkendt. 1.A: Valg af ordstyrer. - Jan Brix. 1.B: Valg af referent. - Bettina Lauritsen Bestyrelses møde Egense Sejlklub Den 03.12.15. kl. 18.00 Indkaldte: Egense sejlklubs bestyrelse: Erik Quist Andersen (EQA), Morten Svoger (MS), Kim Hansen (KH), Jan Brix (JB), Bettina Lauritsen(BL), Suppleanter:

Læs mere

HAVNENYT EFTERÅRET 2015

HAVNENYT EFTERÅRET 2015 HAVNENYT EFTERÅRET 2015 En ægte 12 meter afgår Dragør havn Sæsonen 2015 Igen i år har vi kunnet holde skindet på næsen, når man taler om antal af gæstende både i havnen. Vi har i år haft en fremgang på

Læs mere

September 2010 11. Årgang Nr. 3

September 2010 11. Årgang Nr. 3 September 2010 11. Årgang Nr. 3 www.marna.dk Formanden har ordet Per Thomsen Hej allesammen i foreningen Marna.Sejlsæsonen er ved at gå på held og vi har sidste Mandagssejlads d. 25 okt. kl. 1830. Når

Læs mere

Vejen til Noah og overdragelsen af ham!

Vejen til Noah og overdragelsen af ham! Charlotte S. Sistrup, eneadoptant og mor til Noah Truong fra Vietnam fortæller sin historie Vejen til Noah og overdragelsen af ham! Den 29. august 2004 sendte jeg ansøgningspapirerne af sted til adoptionsafsnittet,

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i ejerforeningen Sauershøj den 22. april 2015

Referat fra ordinær generalforsamling i ejerforeningen Sauershøj den 22. april 2015 Referat fra ordinær generalforsamling i ejerforeningen Sauershøj den 22. april 2015 Dirigent: Malene Aarup-Kristensen Referent: Tonie Bunch Bertelsen Valg af dirigent Malene Aarup-Kristensen blev valgt.

Læs mere

Sejlklubben Sundet. Ordensreglement og Information. for. Landpladsen

Sejlklubben Sundet. Ordensreglement og Information. for. Landpladsen Sejlklubben Sundet Ordensreglement og Information for Landpladsen Version 1.1 1. juli 2008 Indhold 1. Indledning.... 4 2. Generelt... 4 Vedligeholdelse af din båd.... 4 2.1. Slibning og skrabning.... 4

Læs mere

Køge Marina Havjagt og Fiskeklub Bådehavnen 22-4600 Køge Hjemmeside www:kmhf.dk

Køge Marina Havjagt og Fiskeklub Bådehavnen 22-4600 Køge Hjemmeside www:kmhf.dk 360 Grader 15. juli 2015 Blad nr. 122 Køge Marina Havjagt og Fiskeklub Bådehavnen 22 - Hjemmeside www:kmhf.dk 1 Indholdsfortegnelse Forsiden Godnatbillede fra Stubbekøbing Side 2 Indholdsfortegnelse Side

Læs mere

Laugposten. Pinseturen 2014, gik til Orø.

Laugposten. Pinseturen 2014, gik til Orø. Laugposten 23. årgang nr. 01 2014 Indhold: Pinseturen 2014 Columbus & Stegt Flæsk Standerhejsning Generalforsamling Vinsmagning Sømandsaften Stormflod 5.-6. december Julefrokost Orkanen 28. oktober Kontakter

Læs mere

Generalforsamling GF Digterparken 2014

Generalforsamling GF Digterparken 2014 Generalforsamling GF Digterparken 2014 Der blev torsdag den 27. februar 2014 afholdt generalforsamling i Digterparken. Der var 16 fremmødte samt bestyrelsen. Formanden bød velkomme på vegne af bestyrelsen.

Læs mere

Foreningen af kollegianer på Damager kollegiet. Bestyrelsesmøde. Dato: 18.11.2015 Tidspunkt: 18.30 21.15 Mødested: Fælleslokalet/baren

Foreningen af kollegianer på Damager kollegiet. Bestyrelsesmøde. Dato: 18.11.2015 Tidspunkt: 18.30 21.15 Mødested: Fælleslokalet/baren Referat Bestyrelsesmøde Dato: 18.11.2015 Tidspunkt: 18.30 21.15 Mødested: Fælleslokalet/baren Møde indkaldt af Mødetype Arrangør Referent Tidtager Deltagere Nicolai Schmidt Ordinært bestyrelsesmøde Afdelingsbestyrelsen

Læs mere

Vestre Baadelaug Mødereferat

Vestre Baadelaug Mødereferat Vestre Baadelaug Mødereferat Emne: Bestyrelsesmøde Dato: 02. NovemberOktober, 2015 Deltagere: Hans R. Petersen (HRP), formand Ole Espensen (OE), næstformand Johnny Iversen (JI), kasserer Henrik Kam Kristensen

Læs mere

FORMANDENS BERETNING VED 8. Marts 2014 GRUNDEJERFORENINGEN PILEGAARDENS GENERALFORSAMLING TORSDAG 27. MARTS 2014.

FORMANDENS BERETNING VED 8. Marts 2014 GRUNDEJERFORENINGEN PILEGAARDENS GENERALFORSAMLING TORSDAG 27. MARTS 2014. FORMANDENS BERETNING VED 8. Marts 2014 GRUNDEJERFORENINGEN PILEGAARDENS GENERALFORSAMLING TORSDAG 27. MARTS 2014. 1. VELKOMST. Allerførst vil jeg gerne have lov til at byde alle hjertelig velkommen, endnu

Læs mere

Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6

Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6 Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6 REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING Charlotte Alkjær Sekretær Hillerødvej 100 3300 Frederiksværk Tlf. 25715585 DATO 26.februar 2007 STED Ålestokgården, Næstved

Læs mere

Bestyrelsesmøde 14.04.2016

Bestyrelsesmøde 14.04.2016 Bestyrelsesmøde 14.04.2016 Nappedam Bådelaug Deltagere: Henning Madsen, Jytte Gyldenløve, Jesper Norup, Jan Uhrskov, Egon Sørensen, Henning Hansen, John Trolle Fraværende: Harald Jørgensen, Referent: John

Læs mere

Opsamling fra informationsmøde afholdt d. 21. januar 2015

Opsamling fra informationsmøde afholdt d. 21. januar 2015 Til Informationsmøde om Kvæsthusprojektet og Sankt Annæ Projektet 29. januar 2015 Fra Kvæsthusselskabet og Sankt Annæ Selskabet ddd Opsamling fra informationsmøde afholdt d. 21. januar 2015 Kvæsthusselskabet

Læs mere

Referat fra Generalforsamlingen i Hundige Boldklub

Referat fra Generalforsamlingen i Hundige Boldklub Referat fra Generalforsamlingen i Hundige Boldklub Tirsdag d. 25/2 2014 kl. 19.30 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Kassererens beretning - herunder fastsættelse af kontingent for

Læs mere

Referat fra DMJU s generalforsamling 2. april 2016 i Bramdrupdam.

Referat fra DMJU s generalforsamling 2. april 2016 i Bramdrupdam. Referat fra DMJU s generalforsamling 2. april 2016 i Bramdrupdam. Dagsorden var: 1. Valg af dirigent. 2. Valg af: a. Referent. b. 2 stemmetællere. 3. Formandens beretning. 4. Kassereren fremlægger det

Læs mere

BØLGEBRYDEREN. 25. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 1/2014. Læs inde i bladet:

BØLGEBRYDEREN. 25. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 1/2014. Læs inde i bladet: BØLGEBRYDEREN 25. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 1/2014 Læs inde i bladet: HVAD SKER DER I ET JUBILÆUMSÅR? INDKALDELSE TIL GENERALFORSAMLING RENOVERING AF YDERMOLEN ER I FULD GANG 1 SØRUP HAVNS

Læs mere

Vedtægter. for. Den selvejende institution Hestehovedet Lystbådehavn

Vedtægter. for. Den selvejende institution Hestehovedet Lystbådehavn Vedtægter for Den selvejende institution Hestehovedet Lystbådehavn 1. Hestehovedet Lystbådehavn er en selvejende institution med hjemsted i Nakskov. 2. Institutionens formål er at leje og drive Hestehovedet

Læs mere

Medieavisen. Dette nummer indeholder fire fantastiske artikler om det nye byggeri på Knagegården.

Medieavisen. Dette nummer indeholder fire fantastiske artikler om det nye byggeri på Knagegården. Medieavisen 2014 nr. 1 Hv em er Mediehuset? Mediehuset på Skovgården består af Medieværkstedet på Skovgården og det tidligere Infohuset. De to medietilbud er i dag slået sammen og hedder Mediehuset. Denne

Læs mere

Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk. Ugebrev 38

Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk. Ugebrev 38 Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk Friskolen i Lemming Ugebrev 38 Kære børn og forældre! Lemming d. 18.september 2015 Vi holder

Læs mere

BØLGEBRYDEREN. 27. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 1/2016. Læs inde i bladet:

BØLGEBRYDEREN. 27. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 1/2016. Læs inde i bladet: BØLGEBRYDEREN 27. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 1/2016 Læs inde i bladet: INVITATION TIL GENERALFORSAMLING SØREDNING I SVERIGE OG DANMARK ÅRETS ARRANGEMENTER 1 SØRUP HAVNS BÅDELAV Lindevej

Læs mere

Vi har i år haft en fantastisk sommer med masser af sol og dejligt sejlervejr, hvilket rigtig mange af vores medlemmer har haft glæde af.

Vi har i år haft en fantastisk sommer med masser af sol og dejligt sejlervejr, hvilket rigtig mange af vores medlemmer har haft glæde af. Motorbådsklubben Guldborgsund s årsberetning 2013. Sejlersæsonen: Vi har i år haft en fantastisk sommer med masser af sol og dejligt sejlervejr, hvilket rigtig mange af vores medlemmer har haft glæde af.

Læs mere

Bestyrelse: Kontaktpersoner i klubbens udvalg:

Bestyrelse: Kontaktpersoner i klubbens udvalg: Bestyrelse:... 1 Kontaktpersoner i klubbens udvalg:... 1 Kære Dykkere... 2 Generalforsamling 2013 Horsens Dykkerklub... 2 Nytårskur (Seniorer)... 3 Intern flaskeeftersyn år 2013... 3 Trykprøvning af flasker...

Læs mere

Skriftlig beretning til årsmøde i DGI Sønderjylland 2016!

Skriftlig beretning til årsmøde i DGI Sønderjylland 2016! Skriftlig beretning til årsmøde i DGI Sønderjylland 2016! Solen skinner udenfor lige nu, og der er så småt begyndt at komme knopper på træer og buske og forårsblomsterne begynder at stå i fuldt flor. Jeg

Læs mere

Generalforsamling i Sønderborg Kajak Klub Afholdes Onsdag den 25. februar 2016 kl. 19,00 I klubbens lokaler ved verdens Ende

Generalforsamling i Sønderborg Kajak Klub Afholdes Onsdag den 25. februar 2016 kl. 19,00 I klubbens lokaler ved verdens Ende Generalforsamling i Sønderborg Kajak Klub Afholdes Onsdag den 25. februar 2016 kl. 19,00 I klubbens lokaler ved verdens Ende Ifølge klubbens vedtægter er dagsordenen: 1. Valg af dirigent 2. Formandens

Læs mere

Lean giver tid til børnene

Lean giver tid til børnene Lean giver tid til børnene Normeringer kan der ikke lige laves om på. Alderen på børnene, der starter i dagsinstitution er også politisk bestemt og heller ikke noget, som de enkelte daginstitutioner har

Læs mere

Velkommen til KRÜGERHAVEN. Afd. 62 Georg Krügers Vej

Velkommen til KRÜGERHAVEN. Afd. 62 Georg Krügers Vej Velkommen til KRÜGERHAVEN Afd. 62 Georg Krügers Vej Med denne folder vil vi gerne byde dig/jer velkommen til vores afdeling. Hvis du har spørgsmål, forslag til nye tiltag eller ideer, er du altid velkommen

Læs mere

ATLETKLUBBEN VIKING KASTRUP. Stiftet 20. november 1951 Medlem af Dansk Vægtløftningsforbund & Danmarks Idrætsforbund

ATLETKLUBBEN VIKING KASTRUP. Stiftet 20. november 1951 Medlem af Dansk Vægtløftningsforbund & Danmarks Idrætsforbund Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling tirsdag den 23. april 2013, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup. 24. april 2013 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formanden beretning 3.

Læs mere

Bilag 6: Transskription af interview med Laura

Bilag 6: Transskription af interview med Laura Bilag 6: Transskription af interview med Laura Interviewet indledes med, at der oplyses om, hvad projektet handler om i grove træk, anonymitet, at Laura til enhver tid kan sige, hvis der er spørgsmål,

Læs mere

Bilag til referat fra Ordinær Generalforsamling d. 17/4

Bilag til referat fra Ordinær Generalforsamling d. 17/4 Bilag til referat fra Ordinær Generalforsamling d. 17/4 Spørgsmål fra husejerne og tilhørende svar fra Bestyrelsen: 2. Bestyrelsens beretning for år 2015 v/formand John Bünger Svar: Spørgsmål fra salen:

Læs mere

Sallingsund Sejlklub 19.02.11.

Sallingsund Sejlklub 19.02.11. Sallingsund Sejlklub 19.02.11. Nyhedsbrev februar 2011. Stemningsbillede fra Livø. 1 Generalforsamling Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i klubbens lokaler på Glyngøre Havn: Dagsorden: 1.

Læs mere

Grundejerforeningen JEGUM FERIELAND

Grundejerforeningen JEGUM FERIELAND Grundejerforeningen JEGUM FERIELAND V/ Formand Carsten Christensen Birkealle 7, 6710 Esbjerg V. Grundejerforeningen Jegum Ferieland. Bestyrelsens beretning 2013 Allerførst velkommen til den årlige generalforsamling

Læs mere

Havneregulativ for Korsør Lystbådehavn.

Havneregulativ for Korsør Lystbådehavn. Havneregulativ for Korsør Lystbådehavn. Korsør Lystbådehavn er ejet af selskabet Korsør Lystbådehavn A.m.b.a. Arealet er begrænset af molerne imod Storebælt, Flådestationen og Sylowsvej. 1. Generelle bestemmelser.

Læs mere

Dagsordenens punkt 2: Bestyrelsens beretning for det senest forløbne år.

Dagsordenens punkt 2: Bestyrelsens beretning for det senest forløbne år. 10. maj 2014 Referat af generalforsamling i Virumbo IV den 22. april 2014 Birgit Kjeldsen, Lise Bonde, Birthe Mikkelsen, Ib Højbjerg, Lise Mundt, Lars Friis, Anders, Martin Hou, Keld Greenaae, Jakob Tønnesen,

Læs mere

Generalforsamlingsreferat 2014 Ulstrup Forsamlingshus 24. maj kl. 10.00

Generalforsamlingsreferat 2014 Ulstrup Forsamlingshus 24. maj kl. 10.00 Generalforsamlingsreferat 2014 Ulstrup Forsamlingshus 24. maj kl. 10.00 1. Valg af dirigent og 2 stemmetællere. a. Bestyrelsen foreslog John Westhausen som blev valgt b. Stemmetællere: Bente Jensen og

Læs mere

Vi havde også en dejlig arbejdsdag i lørdag og rigtigt mange arbejdsopgaver blev løst. Der er igen arbejdsdag på lørdag i næste uge.

Vi havde også en dejlig arbejdsdag i lørdag og rigtigt mange arbejdsopgaver blev løst. Der er igen arbejdsdag på lørdag i næste uge. Uge 38 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Endnu en uge er gået og det

Læs mere

Da undertegnede var på besøg onsdag i sidste uge, var Ejvind. Klit og Ole Kristensen i gang med papirarbejdet inde i mødelokalet,

Da undertegnede var på besøg onsdag i sidste uge, var Ejvind. Klit og Ole Kristensen i gang med papirarbejdet inde i mødelokalet, HOIF Støtteforening Aldrig har så mange været så stille i så lang tid! Kun når opråberen har nævnt et tal, kommer en sagte puslen, når plastikbrikkerne lægges på de udtrukne numre. Det er onsdag aften

Læs mere

Storstrømmen. Nr. 1 Januar 2016 NYHEDSBREV FOR PARKINSONFORENINGEN STORSTRØMMENS KREDS. Godt Nytår

Storstrømmen. Nr. 1 Januar 2016 NYHEDSBREV FOR PARKINSONFORENINGEN STORSTRØMMENS KREDS. Godt Nytår Storstrømmen Nr. 1 Januar 2016 NYHEDSBREV FOR PARKINSONFORENINGEN STORSTRØMMENS KREDS Godt Nytår Så er der atter gået et år på godt og ondt Det er gået over forventning med bestyrelsesopgaverne. Selv om

Læs mere

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. November-december 2015. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. November-december 2015. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3 Prøve i Dansk 1 November-december 2015 Skriftlig del Læseforståelse 1 Tekst- og opgavehæfte Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3 Hjælpemidler: Ingen Tid: 60 minutter Udfyldes af prøvedeltageren Navn

Læs mere

52. Årgang Januar 2013 Nr. 1

52. Årgang Januar 2013 Nr. 1 52. Årgang Januar 2013 Nr. 1 Jul og Nytår er nu overstået, og forhåbentligt har alle haft nogle gode dage med afslapning og hygge i familiens skød. Nu er det imidlertid blevet hverdag igen, og et nyt år

Læs mere

Referat. Afdelingsgeneralforsamling i Tikøb Golf 18.01.2016

Referat. Afdelingsgeneralforsamling i Tikøb Golf 18.01.2016 Referat Afdelingsgeneralforsamling i Tikøb Golf 18.01.2016 1. a. Valg af dirigent: Henrik Kam blev valgt som dirigent. Oplyste at generalforsamlingen var rettidig indkaldt, dels ved annoncering i Nordsjælland

Læs mere

Endnu et år er gået i golfens tegn. Nu sidder vi her igen, til en hyggelig generalforsamling med efterfølgende god mad.

Endnu et år er gået i golfens tegn. Nu sidder vi her igen, til en hyggelig generalforsamling med efterfølgende god mad. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING I DAMERNES TIRSDAGSKLUB 2012 LØRDAG DEN 29. september Kl. 13.30 PROGRAM: Kl. 13.30 Vi mødes ved greenfee huset Kl. 13.45 18 hullers match Kl. 17.00 Kaffe/Kage Kl. 18.00 Generalforsamling

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling Onsdag den 25. april 2012 på Terslev Skole

Referat af ordinær generalforsamling Onsdag den 25. april 2012 på Terslev Skole Referat af ordinær generalforsamling Onsdag den 25. april 2012 på Terslev Skole Formanden Ivan nr. 51 bød velkommen til de fremmødte. Til stede var følgende parceller og andelsboliger repræsenteret: Nr.

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Langgarverne torsdag den 12. september 2013 kl. 19.00 (Klublokalet på Byskolen)

Bestyrelsesmøde i Langgarverne torsdag den 12. september 2013 kl. 19.00 (Klublokalet på Byskolen) Referat af Bestyrelsesmøde i Langgarverne torsdag den 12. september 2013 kl. 19.00 (Klublokalet på Byskolen) Deltagere: Allan Nielsen, Poul Erik Tobiasen, Carina Møller, Pernille Olesen, Leif Jensen, Lars

Læs mere

Generalforsamling i HF Mosevang

Generalforsamling i HF Mosevang Generalforsamling i HF Mosevang Onsdag d. 2 marts 2016 kl. 19.00 Folkebiblioteket i Viby - Skanderborgvej 170 Referat jf. dagsordenen: 1. Velkomst Valg af dirigent, Jesper Torp, have nr. 25 2. Beretning

Læs mere

Indbydelse til 1. afd. af MTB-vintercup

Indbydelse til 1. afd. af MTB-vintercup Dansk Politiidrætsforbund Indbydelse til 1. afd. af MTB-vintercup Tirsdag den 9. oktober 2012 i Geels Skov Arrangør: PI-Nordsjælland Kære ryttere Velkommen til 1. afdeling af Vintercup en i MTB! Det glæder

Læs mere

PROGRAM GOD JUL OG GODT NYTÅR TIL JER ALLE

PROGRAM GOD JUL OG GODT NYTÅR TIL JER ALLE Kontaktpersoner for Laksegruppen. Ledere: Gl Pernille Justesen 86981777 23460010 per-pernille@postkasse.com Ga Alex Weinreich 86428424 61616498 alexweinreich@mail.dk Ga Christine Weinreich 86428424 25383022

Læs mere

Nyhedsbrev Klub Viadukten, marts 2014

Nyhedsbrev Klub Viadukten, marts 2014 Nyhedsbrev Klub Viadukten, marts 2014 www.klubviadukten.dk Instagram #viadukten https://www.facebook.com/#!/fritidsklubben.viadukten.7 Til Medlemmerne Sommerkoloni Bornholm uge 32 Der er nu godt på vej

Læs mere

Generalforsamlingen 30-10-2008 Grundejerforeningen matrikel nr. 1 D.O. Baastrup

Generalforsamlingen 30-10-2008 Grundejerforeningen matrikel nr. 1 D.O. Baastrup Generalforsamlingen 30-10-2008 Grundejerforeningen matrikel nr. 1 D.O. Baastrup Grundejerforeningen Mart. Nr.1 DO Baastrup Referat fra ordinær generalforsamling. Generalforsamlingen blev afholdt d: 30.oktober

Læs mere

Sæsonens første træningsdag

Sæsonens første træningsdag Sæsonens første træningsdag Vækkeuret ringede kl.6.00 her til morgen. Jeg var spændt men også lidt nervøs for hvordan dagen i dag kom til at forløbe. Mest nervøs var jeg nok fordi jeg selv skulle gå på

Læs mere

Søndag d.24.jan.2016. Septuagesima. Hinge kirke kl.9. Vinderslev kirke kl.10.30 (skr.10.15).

Søndag d.24.jan.2016. Septuagesima. Hinge kirke kl.9. Vinderslev kirke kl.10.30 (skr.10.15). Søndag d.24.jan.2016. Septuagesima. Hinge kirke kl.9. Vinderslev kirke kl.10.30 (skr.10.15). Salmer: Hinge kl.9: 422-7/ 728-373 Vinderslev kl.10.30: 422-7- 397/ 728-510,v.5-6- 373 Dette hellige evangelium

Læs mere

Deltagere: Eskil Borup, Allan Christensen, Dennis Duelund, Robert Iversen, Lis Freisner, Vibeke Hagstrøm, Helle Dyrting, Ingrid Just, Jakob Snedled

Deltagere: Eskil Borup, Allan Christensen, Dennis Duelund, Robert Iversen, Lis Freisner, Vibeke Hagstrøm, Helle Dyrting, Ingrid Just, Jakob Snedled Dagsorden / Referat ordinært møde Tisvilde Lokalråd. D. 6. oktober 2015 kl 19 hos Lis Tibirkevej 15. Deltagere: Eskil Borup, Allan Christensen, Dennis Duelund, Robert Iversen, Lis Freisner, Vibeke Hagstrøm,

Læs mere

Som udgangspunkt var denne foretaget med henblik på, at man vil lave en afstemning om hvorvidt man ville anke retssagen i mod os i have 56.

Som udgangspunkt var denne foretaget med henblik på, at man vil lave en afstemning om hvorvidt man ville anke retssagen i mod os i have 56. Min forundring Når jeg læser skrivelse fra Strandparkens advokat ser jeg han blandt har skrevet: Under henvisning til Rettens fristudsættelse skal jeg oplyse at bestyrelsen hos min klient delvist er fratrådt(min

Læs mere

B E S L U T N I N G S R E F E R A T

B E S L U T N I N G S R E F E R A T B E S L U T N I N G S R E F E R A T AF ORDINÆR GENERALFORSAMLINGI NØRAGERSMINDE ANTENNEFORENING ONSDAG D. 22. MAJ 2007, NØRAGERSMINDECENTRET, LADEN. Formanden åbner generalforsamlingen, med en velkomst

Læs mere

Haveforeningen. Og bag mig sol og blød mig regn! Jeg plukker mine nødder og trasker langs et brombær hegn med plovmuld under fødder.

Haveforeningen. Og bag mig sol og blød mig regn! Jeg plukker mine nødder og trasker langs et brombær hegn med plovmuld under fødder. Haveforeningen Anno 1982 27. årgang September 2010 Og bag mig sol og blød mig regn! Jeg plukker mine nødder og trasker langs et brombær hegn med plovmuld under fødder. Og det er al den jord, jeg har, og

Læs mere

REFERAT Årsmøde Lokalafdeling Bornholm Aakirkebyhallerne Den 10.10.2015

REFERAT Årsmøde Lokalafdeling Bornholm Aakirkebyhallerne Den 10.10.2015 REFERAT Årsmøde Lokalafdeling Bornholm Aakirkebyhallerne Den 10.10.2015 Efter spisningen indledte lokalformanden Hans Jeppsen årsmødet med henvise til dagsordenen for årsmødet, og gik straks til Dagsordenens

Læs mere

Ordinær generalforsamling i grundejerforeningen Attebjerghøj torsdag den 25. februar 2016

Ordinær generalforsamling i grundejerforeningen Attebjerghøj torsdag den 25. februar 2016 Generalforsamling Ordinær generalforsamling i grundejerforeningen Attebjerghøj torsdag den 25. februar 2016 1. Valg af dirigent Bestyrelsens forslog Jens Rasmussen fra Æblevænget 20 A som dirigent, og

Læs mere

Ugebrev 34 Indskolingen 2014

Ugebrev 34 Indskolingen 2014 Ugebrev 34 Indskolingen 2014 Fælles info: Kære indskolingsforældre. Allerførst velkommen tilbage til jer alle efter en dejlig varm og solrig sommerferie, det er tydeligt, at børnene har nydt det, men alle

Læs mere