Strategi- og handlingsplan for. Dansk Schweisshundeforening.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Strategi- og handlingsplan for. Dansk Schweisshundeforening."

Transkript

1 Strategi- og handlingsplan for Dansk Schweisshundeforening.

2 1. Indledning Ved generalforsamlingen i 2003 blev det fastslået, at medlemmerne ønskede en forening, der virker relativt snævert ud fra sit formål, som beskrevet i foreningens vedtægter. Bestyrelsen fandt det derfor vigtigt, at skabe klarhed over foreningens arbejdsfelt og målene for foreningens arbejde ved at lave en 5-årig strategiplan, som i 2009 blev revideret og dermed dannede grundlag for foreningens retningslinjer og aktiviteter for en ny 5-årig periode frem til Dette dokument er bestyrelsens strategiplan frem til 2018, og beskriver visionen, målene, strategien og handlingsplanen som skal føre frem til, at visionen bliver indfriet. 2. Vision Dette afsnit beskriver, hvad foreningen skal stræbe efter at nå. 2.1 Foreningens baggrund Efter at en af de første ildsjæle indenfor schweissarbejdet, Carsten Batzlaff i 1990 tog initiativ til samling af schweisshundeførerne og interesserede i schweissarbejdet, blev Dansk Schweisshundeforening dannet på den stiftende generalforsamling den 28. august I forordet til første nummer af Schweisshunden skriver Carsten Batzlaff bl.a.: På dette grundlag har jeg taget initiativ til at udgive 1. nummer af Schweisshunden... som vil danne rammen om en forening, der har navnet Dansk Schweisshunde Forening... Alle interesserede kan blive medlem af foreningen. 2.2 Formål Foreningens formål er at fremme interessen for - og viden om eftersøgning af klovbærende vildt. 2.3 Det naturlige valg Foreningen skal være det naturlige valg for alle sporinteresserede, der vil beskæftige sig med, og dygtiggøre sig inden for, eftersøgning af skadet klovbærende vildt. 2.4 Organisation Foreningen er åben for alle, der har interesse for schweisshundearbejdet. Foreningen ledes af en bestyrelse på 5 personer, der iblandt sig vælger en formand. Valgbar til bestyrelsen er medlemmer, der er, eller har været, legitimeret schweisshundefører. Bestyrelsen vælges på den årlige generalforsamling. Der vælges i lige/ulige år henholdsvis 3/2 medlemmer. Der vælges hvert år to suppleanter for en etårig periode. Foreningen er en aktiv medspiller i arbejdet omkring de legitimerede hundeførere, og er repræsenteret i Schweissudvalget. Bestyrelsen kan sammensætte grupper blandt foreningens medlemmer til at arbejde med de enkelte opgaver og mål. 2.5 Status primo 2014 Foreningen har knap 500 betalende medlemmer og tre æresmedlemmer.

3 Foreningen udgiver årligt bladet Schweisshunden, som indeholder fagligt relevante artikler, historier fra hundeførernes eftersøgninger og prøveresultater m.v.. Der afholdes et årligt sommerarrangement for medlemmer. Arrangementet forløber over den sidste weekend i august, og har et relevant fagligt indhold med islæt af nye træningsmetoder. Der afholdes gennem året en række schweissprøver fordelt over hele landet, spændende fra 3 timers 400 meter prøver til 20 timers 1000 meter prøver, og årligt en Eliteschweissprøve skiftevis i Jylland og på Sjælland. Der afholdes i lige år et internatkursus for medlemmer over en weekend i marts måned i Nymindegab-lejren, hvor der både i teori og praksis arbejdes med hundenes sporingsevne og forskellige former for sportræning. Foreningen har, blandt de medlemmer der er legitimerede hundeførere, et formidlerkorps, som kan rekvireres af foreninger og andre, der ønsker at vide noget om schweissarbejdet. Formidlerne afholder efter behov en række kurser, som specifikt henvender sig til hhv. nybegyndere, rutinerede og ansøgere til Schweissregistret. 3 Målsætning og mål Dette afsnit beskriver, de resultater foreningen ønsker at opnå. 3.1 Medlemstallet Medlemstallet skal sikre et økonomisk fundament, som gør foreningen i stand til at gennemføre aktiviteter og handlinger, der tjener foreningens formål. Den overordnede succes måles på evnen til at øge medlemstallet og fastholde medlemsskaren. Målepunkterne er: Medlemstallet og % genbetaling af kontingent. I 2018 skal foreningen tælle mere end 500 medlemmer, og genbetalingen skal være min. 95 %. 3.2 Forskellige målgrupper Foreningens medlemmer kan opdeles i tre grupper med hver sit behov Legitimerede schweisshundeførere Sporinteresserede Støttemedlemmer, som f. eks jagtforeninger og lignende. Der skal i perioden opstilles mål for de tre grupper. 3.4 legitimerede Schweisshundeførere Foreningen skal være fødekæde til Schweissregistret ved kontinuerligt at generere kompetente potentielle hundeførere. Det er målet, at alle ansøgere til Schweissregistret er medlemmer. 3.5 Sporinteresserede Foreningen skal med sit prøvesystem og aktiviteter fremstå som en attraktiv forening for alle sporinteresserede hundeejere, der sportsligt stræber mod eliten af danske sporhunde. Det er målet at min. halvdelen af deltagerne til foreningens Eliteschweissprøve, kommer fra denne gruppe. Det er envidere et mål, sammen med disse hundeførere at udvikle foreningens prøver,

4 således at der til stadighed sker en kvalitetsforbedring, der har sit udspring i øgede krav til spor, som anvendes på foreningens prøver. 3.6 Støttemedlemmer Foreningen skal fremså som et naturligt valg for personer eller foreninger, der ønsker at støtte schweisssagen i Danmark. Det er målet at mindst 10% af foreningens medlemmer kommer fra denne gruppe. 4 Strategi Dette afsnit beskriver, de aktiviteter og handlinger, der skal gennemføres, for at foreningen kan nå de opstillede mål. 4.1 Medlemsgruppernes forventninger Der skal gennemføres en kortlægning af de tre medlemsgruppers ønsker og behov ved hjælp af et spørgeskema, som udfyldes ved tilmelding af nye medlemmer, og tilsvarende for betalende medlemmer i forbindelse med fornyelse af medlemskabet. Udmeldende medlemmer skal kontaktes af et bestyrelsesmedlem. 4.2 Formidlerkorpset Formidlerkorpset består af en landsdækkende gruppe schweisshundeførere, der formidler viden om eftersøgning af klovbærende vildt, over for brugere af schweisshundeførernes ydelse, men også specialhundeklubber og andre grupper som kun i en nødsituation kommer i kontakt med schweisshundearbejdet. De kurser som formidlerne afholder, er typisk endags-kurser, som skal inspirere deltagerne til selv af arbejde videre med træningen. Det skal besluttes, om der skal oprettes et hold undervisere, som kan afholde kurser af længere varighed. 4.3 Fagligt samarbejde Foreningen skal søge samarbejde med fremtrædende danske og udenlandske hundeførere eller foreninger, der ved deres erfaring og viden kan tilføre foreningen værdi. Foreningen skal søge samarbejde med andre danske enheder, som anvender hunden til at udføre et arbejde, hvor hundens næse er afgørende for arbejdets udførelse. 4.4 Videndeling Foreningen skal indsamle viden fra disse enheder, og andre relevante kilder, og, evt. i samarbejde, gøre denne viden tilgængelig for foreningens medlemmer i form af formidling, uddannelse og/eller udgivelse af artikler. Foreningen skal være aktiv i arbejdet med at formidle viden om schweissarbejdet og uddannelse af schweisshunde, og bidrage til oplysning om korrekt opførsel ved anskydning eller påkørsel af klovbærende vildt. Foreningen skal tage initiativ til en oplysningskampagne med temaet Anskydningens ABC, som fortæller jægeren, hvorledes man forholder sig, når skuddet ikke efterlader det tiltænkte resultat.

5 Foreningen har i samarbejde med Det Sundhedsfaglige Fakultet KU-SUND ved Københavns Universitet, Institut for Produktionsdyr og Heste udarbejdet et oplæg til et forskningsprojekt, der har til formål at få viden om hundens lugteevne, og hvordan vi kan optimere træning og brug af denne for at løse relevante opgaver. Projektet skal gennemføres over en toårig periode, og der skal søges fondsmidler. KU-SUND står for den praktiske gennemførelse, herunder opstilling af en række forsøg samt indsamling af data og opstilling af det samlede resultat. Foreningen er opdragsgiver (den der stiller opgaven), og stiller ekvipager til rådighed for feltforsøgene. Foreningen får adgang til de opsamlede resultater, og sammen med KU- SUND skal der skrives en række artikler, som foreningen kan bruge i sit formidlingsarbejde og kursusvirksomhed. 4.5 Hjemmesiden Hjemmesiden skal være et effektivt medie til formidling af viden om schweissarbejde og sportræning og til udgivelse af relaterede artikler og publikationer. Nogle af undersiderne skal omstruktureres og opdeles i nye kategorier og emner. Bloggen skal redefineres, og der skal udarbejdes en matrix, som beskriver, hvilke emner vi ønsker at beskæftige os med, og på hvilke tidspunkter af året. Køb & Salg-siden skal ændres til kun at omhandle Køb & Salg. 4.6 Andre elektroniske medier Bestyrelsen vil undersøge andre muligheder i den elektroniske verden, som kan skabe grundlag og rammer for en debat blandt medlemmerne, og som tager udgangspunkt i emner eller problemstillinger fra eftersøgninger og træning. 5. Økonomi Dette afsnit beskriver, hvorledes der skal skaffes økonomi til at gennemføre handlingsplanerne. Foreningen skal have et solidt økonomisk fundament, som gør, at økonomien ikke er en hindring for nye tiltag. Der kan besluttes et tilmeldingsgebyr for medlems-arrangementer Den daglige drift Den daglige drift skal dækkes af kontingentet, som fastsættes ud fra budgettet Projekter Specifikke projekter skal fortrinsvis forsøges finansieret via tilskud fra fonde.

VELKOMMEN TIL. Dansk Schweisshundeforenings Generalforsamling 2014 På Fjeldsted Skovkro

VELKOMMEN TIL. Dansk Schweisshundeforenings Generalforsamling 2014 På Fjeldsted Skovkro VELKOMMEN TIL Dansk Schweisshundeforenings Generalforsamling 2014 På Fjeldsted Skovkro Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Regnskab 4. Budget 5. Valg til bestyrelsen 6. Valg af suppleanter

Læs mere

Formandens beretning for året 2014

Formandens beretning for året 2014 Formandens beretning for året 2014 Generalforsamlingen er årets eksamen. Det er her bestyrelsen skal stå på mål for de aktiviteter og handlinger vi har gennemført, og ligeledes skal kunne se medlemmerne

Læs mere

Formandsberetning for året 2015.

Formandsberetning for året 2015. Formandsberetning for året 2015. 2015 var året, hvor Dansk Schweisshundeforening fyldte 25 år. Som de fleste ved, blev foreningen stiftet i 1990 af Carsten Batzlaff, som følge af et ønske om at samle alle

Læs mere

VELKOMMEN TIL. Dansk Schweisshundeforenings Generalforsamling 2012 På Næsbylund Kro & Hotel

VELKOMMEN TIL. Dansk Schweisshundeforenings Generalforsamling 2012 På Næsbylund Kro & Hotel VELKOMMEN TIL Dansk Schweisshundeforenings Generalforsamling 2012 På Næsbylund Kro & Hotel Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Regnskab 4. Budget 5. Valg til bestyrelsen 6. Valg af

Læs mere

Forbedring af distriktsforeningsstrukturen

Forbedring af distriktsforeningsstrukturen Forbedring af distriktsforeningsstrukturen Midtvejsmøde 5. november 2011 1 Disposition Udredning om beføjelser til ændring Forventninger til distriktsforeningerne Procedurer for delegerede og kandidater

Læs mere

Dansk Schweisshundeforening

Dansk Schweisshundeforening Dansk Schweisshundeforening Danske Bank kontonummer 4426 6841104. CVR. 30638530 Randers, d. 02.01.2015 Naturstyrelsen har bedt Dansk Schweisshundeforening komme med et bud på en revision af optagelsesproceduren

Læs mere

Tid: Fredag den 6. februar 2014 kl. 9.30 11.30 Sted: Hotel Hedegaarden A/S, Vald. Poulsensvej 4, 7100 Vejle.

Tid: Fredag den 6. februar 2014 kl. 9.30 11.30 Sted: Hotel Hedegaarden A/S, Vald. Poulsensvej 4, 7100 Vejle. Referat fra møde 01-15 i Schweissudvalget Tid: Fredag den 6. februar 2014 kl. 9.30 11.30 Sted: Hotel Hedegaarden A/S, Vald. Poulsensvej 4, 7100 Vejle. Deltagere: Claus Lind Christensen Danmarks Jægerforbund

Læs mere

Dansk Selskab for NeuroRehabilitering

Dansk Selskab for NeuroRehabilitering Vedtægter for: Dansk Selskab for NeuroRehabilitering 1. Selskabets navn. Selskabets navn er "Dansk Selskab for NeuroRehabilitering ". 2. Hjemsted. Selskabets hjemsted er formandens arbejdsadresse. 3. Formål.

Læs mere

Vedtægter for Sammen om Lolland- Falster,

Vedtægter for Sammen om Lolland- Falster, Vedtægter for Sammen om Lolland- Falster, 19.12.2016 1 Navn og hjemsted 1.1 Foreningens navn er Sammen om Lolland-Falster. Foreningens hjemsted er Lolland og Guldborgsund Kommuner. 2 Formål 2.1 Foreningen

Læs mere

REFERAT FOR MØDE 02-15 I SCHWEISSUDVALGET

REFERAT FOR MØDE 02-15 I SCHWEISSUDVALGET REFERAT FOR MØDE 02-15 I SCHWEISSUDVALGET Tid: Tirsdag den 7. april 2015 kl. 12.30 16.00 Sted: Hotel Hedegaarden A/S, Vald. Poulsensvej 4, 7100 Vejle. Deltagere: Claus Lind Christensen Danmarks Jægerforbund

Læs mere

18.11.13 Side 1. Ekstra ordinær generalforsamling d. 5. december 2013 FFI 2013 VEDTÆGTERNE. Fremsat af: bestyrelsen. Gældende vedtægter 1

18.11.13 Side 1. Ekstra ordinær generalforsamling d. 5. december 2013 FFI 2013 VEDTÆGTERNE. Fremsat af: bestyrelsen. Gældende vedtægter 1 AD DAGSORDENENS PUNKT 1 Gældende vedtægter 1 FORSLAG TIL ÆNDRINGER AF VEDTÆGTERNE Navn på foreningen ) 1 Navn: Danske Fysioterapeuters Fagforum for Idrætsfysioterapi. I internationale sammenhænge er navnet:

Læs mere

Fællesjagter 2007-2008 Kontaktpersoner. Jagter 2007-2008 De fire jagtforeninger afholder fællesjagter i Ikast Kommune

Fællesjagter 2007-2008 Kontaktpersoner. Jagter 2007-2008 De fire jagtforeninger afholder fællesjagter i Ikast Kommune Fællesjagter 2007-2008 Kontaktpersoner Leo Christensen Ib Kølbæk Flemming Overgård Tlf. 9725 2214 / Mobil.2325 9742 Tlf. 9725 1448 /Mobil. 2334 6368 Tlf. 8686 4448 /Mobil. 2191 8656 Ruskær og ved Raderstationen

Læs mere

Strategi for Gedser Fuglestation

Strategi for Gedser Fuglestation Et notat fra Gedser Fuglestation af Bo Kayser Version 1 April 2018 Gedser Fuglestation Dansk Ornitologisk Forening Indhold 1. INDLEDNING... 3 2. TILBAGEBLIK... 3 3. VISION, MÅL OG MIDLER 2019-24... 4 3.1

Læs mere

Vedtægter for Universitetssektionen i Dansk Psykolog Forening. 1. Sektionens navn er "Universitetssektionen i Dansk Psykolog Forening".

Vedtægter for Universitetssektionen i Dansk Psykolog Forening. 1. Sektionens navn er Universitetssektionen i Dansk Psykolog Forening. Vedtægter for Universitetssektionen i Dansk Psykolog Forening Navn og afgrænsning 1. Sektionens navn er "Universitetssektionen i Dansk Psykolog Forening". Stk. 2. Universitetssektionen er oprettet i medfør

Læs mere

VEDTÆGT FOR SAMMENSLUTNINGEN AF DANSKE AMATØRARKÆOLOGER PR. APRIL 2012 - 1 -

VEDTÆGT FOR SAMMENSLUTNINGEN AF DANSKE AMATØRARKÆOLOGER PR. APRIL 2012 - 1 - VEDTÆGT FOR SAMMENSLUTNINGEN AF DANSKE AMATØRARKÆOLOGER PR. APRIL 2012-1 - PR. APRIL 2012 VEDTÆGT for SAMMENSLUTNINGEN AF DANSKE AMATØRARKÆOLOGER Stiftet 16. juni 1990. 1: Foreningens navn Foreningens

Læs mere

Overordnede målsætninger er dels rammer for det samlede arbejde, dels langsigtede mål.

Overordnede målsætninger er dels rammer for det samlede arbejde, dels langsigtede mål. Handlingsplan for Schweissudvalget Schweissudvalgets handlingsplan skal ses som et arbejdsredskab for udvalget, hvor udvalget finder sit grundlag for prioriteringer. Handlingsplanen er inddelt i tre områder;

Læs mere

DKK s Schweisshundeudvalg. Regler for uddannelse til schweissdommer

DKK s Schweisshundeudvalg. Regler for uddannelse til schweissdommer DKK s Schweisshundeudvalg Regler for uddannelse til schweissdommer Gældende fra 1. januar 2012 1. Krav til optagelse som dommerelev Som hundefører Skal have ført mindst 2 forskellige hunde til 2 præmie

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Folkekirkens Konfirmandcenter

VEDTÆGTER. for. Folkekirkens Konfirmandcenter J.nr. 35114 VEDTÆGTER for Folkekirkens Konfirmandcenter 1. Navn, formål og hjemsted 1.1 Foreningens navn er Folkekirkens Konfirmandcenter (herefter i vedtægterne også anført som Centret ). 1.2 Foreningens

Læs mere

Vedtægter for foreningen Alea

Vedtægter for foreningen Alea 1 - Navn og hjemsted Stk. 1 - Foreningens navn er Alea. Stk. 2 - Foreningen er hjemmehørende i Århus kommune. 2 - Foreningens formål Stk. 1 - Foreningen arbejder kulturelt og socialt for at udbrede kendskabet

Læs mere

Strategi for Gedser Fuglestation

Strategi for Gedser Fuglestation Et notat fra Gedser Fuglestation af Bo Kayser DOF Ekstern Version 2 Januar 2019 Gedser Fuglestation Dansk Ornitologisk Forening Indhold 1. INDLEDNING... 3 2. TILBAGEBLIK... 3 3. VISION, MÅL OG MIDLER 2019-24...

Læs mere

Sted: Hotel Hedegaarden A/S, Vald. Poulsensvej 4, 7100 Vejle.

Sted: Hotel Hedegaarden A/S, Vald. Poulsensvej 4, 7100 Vejle. REFERAT FRA MØDE 03-15 I SCHWEISSUDVALGET Tid: Mandag den 14. september 2015 kl. 13.00 17.00 Sted: Hotel Hedegaarden A/S, Vald. Poulsensvej 4, 7100 Vejle. Deltagere: Claus Lind Christensen Danmarks Jægerforbund

Læs mere

VEDTÆGTER. for FORENINGEN STATEN I HELE DANMARK

VEDTÆGTER. for FORENINGEN STATEN I HELE DANMARK VEDTÆGTER for FORENINGEN STATEN I HELE DANMARK Indholdsfortegnelse 1. Foreningens navn, hjemsted, virke og formål... 3 2. Medlemskab... 3 3. Bestyrelsen... 4 4. Årsmødet... 4 5. Udmeldelse og eksklusion...

Læs mere

VEDTÆGTER FOR FORENINGEN CENTER FOR UNGDOMSFORSKNING

VEDTÆGTER FOR FORENINGEN CENTER FOR UNGDOMSFORSKNING VEDTÆGTER FOR FORENINGEN CENTER FOR UNGDOMSFORSKNING Vedtaget på den stiftende generalforsamling den 29. november 1999. Senest ændret på den 17. generalforsamling den 25. marts 2015. Navn, hjemsted, stiftelse

Læs mere

Vedtægter for Foreningen for Intern Kommunikation

Vedtægter for Foreningen for Intern Kommunikation Vedtægter for Foreningen for Intern Kommunikation 1: Navn og hjemsted Foreningens navn er Foreningen for Intern Kommunikation. Dens hjemsted er formandens adresse. 2: Formål : Foreningen, som er upolitisk,

Læs mere

Hillerød hundevenner, der har hjemsted i Hillerød Kommune, er stiftet den 4. april 2002.

Hillerød hundevenner, der har hjemsted i Hillerød Kommune, er stiftet den 4. april 2002. Hillerød Hundevenners vedtægter, 2014 version 1 Navn og hjemsted Hillerød hundevenner, der har hjemsted i Hillerød Kommune, er stiftet den 4. april 2002. 2 Formål Foreningens formål er at fremme interessen

Læs mere

Ansøgningsskema 18. Oplysninger om ansøger. Oplysninger om aktivitet. Thisted Kommune Asylgade Thisted

Ansøgningsskema 18. Oplysninger om ansøger. Oplysninger om aktivitet. Thisted Kommune Asylgade Thisted Thisted Kommune Asylgade 30 7700 Thisted Dato 25.06.2018 Ansøgningsskema 18 Oplysninger om ansøger CVR-nummer 37293687 Evt. P-nummer Navn Vejnavn THY FONDEN (Enggårdens venner) Enggårdsvej Husnummer 2

Læs mere

Vedtægter for foreningen Alea

Vedtægter for foreningen Alea 1 - Navn og hjemsted Stk. 1 - Foreningens navn er Alea. Stk. 2 - Foreningen er hjemmehørende i Århus kommune. 2 - Foreningens formål Stk. 1 - Foreningen arbejder kulturelt og socialt for at udbrede kendskabet

Læs mere

Der var ønske om yderligere 1 punkt til dagsordenen. Den fremsendte dagsorden blev udvidet med 1 nyt punkt punkt 5a.

Der var ønske om yderligere 1 punkt til dagsordenen. Den fremsendte dagsorden blev udvidet med 1 nyt punkt punkt 5a. REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 2-2006 i Langhårsklubben Onsdag den 19. april 2006 på hotel Hedegården Vejle Deltagere: Fraværende: Referent: Bent Hansen, BH Just Mikkelsen, JM Henrik Blendstrup,

Læs mere

Løvenholm, Fjeld og omegns hjortevildtlaug

Løvenholm, Fjeld og omegns hjortevildtlaug Løvenholm, Fjeld og omegns hjortevildtlaug Vedtægter for Løvenholm, Fjeld og omegns hjortevildtlaug 1. Navn og hjemsted Laugets navn er Løvenholm, Fjeld og omegns hjortevildtlaug. Laugets hjemsted er området

Læs mere

Udkast til standardvedtægt for foreninger under Fonden Danske Veteranhjem af 2016

Udkast til standardvedtægt for foreninger under Fonden Danske Veteranhjem af 2016 1 til 12 er enslydende for alle veteranhjem under Fonden Danske Veteranhjem (FDV) og kan ikke ændres ved lokale generalforsamlinger, da de fastlægger de fælles retningslinjer som FDV har fastsat. De lokale

Læs mere

VEDTÆGTER DANSK PATCHWORK FORENING

VEDTÆGTER DANSK PATCHWORK FORENING August 2014 Dansk Patchwork Forening blev dannet på en stiftende generalforsamling i Middelfart den 12. april 1986. 1 Foreningens navn 1.1 Foreningens navn er Dansk Patchwork Forening. I international

Læs mere

Kapitel 1 Indledende bestemmelser. Foreningens navn er Juridisk Diskussionsklub.

Kapitel 1 Indledende bestemmelser. Foreningens navn er Juridisk Diskussionsklub. Som vedtaget på ekstraordinær generalforsamling d. 7. november 1996 og ændret ved ekstraordinær generalforsamling d. 9. november 2002, d. 30 december 2008, d. 21. december 2009, d. 10. januar 2011, d.

Læs mere

VEDTÆGTER for FORENINGEN

VEDTÆGTER for FORENINGEN VEDTÆGTER for FORENINGEN CENTER for UNGDOMSFORSKNING Vedtaget på den stiftende generalforsamling den 29. november 1999. Senest ændret på den 14. generalforsamling den 22. marts 2012. 2 VEDTÆGTER for FORENINGEN

Læs mere

Love og vedtægter. Selskabets navn er Dansk Selskab for Intensiv Terapi (The Danish Society of Intensive Care Medicine).

Love og vedtægter. Selskabets navn er Dansk Selskab for Intensiv Terapi (The Danish Society of Intensive Care Medicine). Love og vedtægter for Dansk Selskab for Intensiv Terapi 1. Navn Selskabets navn er Dansk Selskab for Intensiv Terapi (The Danish Society of Intensive Care Medicine). Stk. 2. Sekretariatets adresse angiver

Læs mere

Vedtægter for Pårørende til personer med Spiseforstyrrelse

Vedtægter for Pårørende til personer med Spiseforstyrrelse Vedtægter for Pårørende til personer med Spiseforstyrrelse Foreningens målgruppe er pårørende til personer med spiseforstyrrelse og selvskadende adfærd Vedtægterne er vedtaget på generalforsamling d. 5.4.

Læs mere

Vedtægter for LOKK - Landsorganisation af Kvindekrisecentre

Vedtægter for LOKK - Landsorganisation af Kvindekrisecentre Vedtægter for LOKK - Landsorganisation af Kvindekrisecentre 1 Organisationens navn og hjemsted 1. Organisationens navn er: LOKK Landsorganisation af Kvindekrisecentre. 2. Organisationens hjemsted følger

Læs mere

Modernisering af vedtægterne for Auning Borgerforening

Modernisering af vedtægterne for Auning Borgerforening Modernisering af vedtægterne for Auning Borgerforening Side 2 til 5: De nuværende vedtægter Side 6 til 8: Forslag til nye vedtægter Bestyrelsen ønsker at fremsætte forsag om nye vedtægter som beskrevet

Læs mere

Vedtægter for Highland Cattle Danmark

Vedtægter for Highland Cattle Danmark Vedtægter for Highland Cattle Danmark 1. Navn og hjemsted 1. Highland Cattle Danmark Avlsforeningen for Skotsk Højlandskvæg 2. Avlsforeningens hjemsted er formandens postadresse. 2. Formål 1. Avlsforeningens

Læs mere

Vedtægter for Fagligt Selskab for Konsultations- og Infirmerisygeplejersker FSKIS

Vedtægter for Fagligt Selskab for Konsultations- og Infirmerisygeplejersker FSKIS Vedtægter for Fagligt Selskab for Konsultations- og Infirmerisygeplejersker FSKIS 1 1 Navn Stk. 1: Sammenslutningens navn er: Fagligt Selskab for Konsultations- og Infirmerisygeplejersker 2 Formål Stk.

Læs mere

Center for Konfliktløsning blev oprettet som forening i 1994 og har hjemsted i København.

Center for Konfliktløsning blev oprettet som forening i 1994 og har hjemsted i København. Vedtægter for Center for Konfliktløsning 1. Oprettelse Center for Konfliktløsning blev oprettet som forening i 1994 og har hjemsted i København. 2. Foreningens virke og formål Foreningen er i sit virke

Læs mere

Vedtægt for FrivilligVest

Vedtægt for FrivilligVest Vedtægt for FrivilligVest 1 Organisationen Foreningens navn er FrivilligVest og har hjemsted i Ringkøbing-Skjern Kommune. Adressen er Ringkøbing- Skjern Kulturcenter, Ranunkelvej 1-3, 6900 Skjern. Foreningens

Læs mere

Vedtægter for Uddannelsesforbundets Seniorer d. 19. juni 2018

Vedtægter for Uddannelsesforbundets Seniorer d. 19. juni 2018 Vedtægter for Uddannelsesforbundets Seniorer d. 19. juni 2018 Vedtaget på den stiftende generalforsamling d. 17. september 2008 med senere ændringer på de ekstraordinære generalforsamling d. 24. oktober

Læs mere

SPORTSPLAN FOR MILITARY 2019 Pony

SPORTSPLAN FOR MILITARY 2019 Pony side 1 af 7 Indhold Indhold 2 Introduktion 3 Værdier 3 Formål 3 Normer for landsholdene 3 Fremtidens ryttere 4 Sportslige mål og vigtige datoer 4 Udtagelseskriterier til landsholdstruppen 4 Dato for udtagelse

Læs mere

VEDTÆGTER. for STØTTEFORENINGEN FOR KUBUNEH HEALTH CENTRE

VEDTÆGTER. for STØTTEFORENINGEN FOR KUBUNEH HEALTH CENTRE VEDTÆGTER for STØTTEFORENINGEN FOR KUBUNEH HEALTH CENTRE 1 Foreningens navn STØTTEFORENINGEN FOR KUBUNEH HEALTH CENTRE med hjemsted i Odense Kommune 2 Grundlag Foreningen bygger på et humanistisk grundsyn.

Læs mere

Vedtægter for KIU - Patientforeningen Kræft i underlivet. Omfanget af samarbejdet er beskrevet i en særskilt samarbejdsaftale.

Vedtægter for KIU - Patientforeningen Kræft i underlivet. Omfanget af samarbejdet er beskrevet i en særskilt samarbejdsaftale. KIU's vedtægter Vedtægter for KIU - Patientforeningen Kræft i underlivet. Patientforeningen for kvinder, der har eller har haft kræft i underlivet. 1 Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er KIU

Læs mere

Vedtægter for DKK Esbjerg

Vedtægter for DKK Esbjerg Vedtægter for DKK Esbjerg 1 Lokalafdelingen 1) Lokalafdelingens navn er DKK Esbjerg og er hjemmehørende i Esbjerg Kommune. 2) Lokalafdelingen er en del af landsforeningen Dansk Kennel Klub (DKK). 3) Dansk

Læs mere

Medlemskab kan opnås af grønlandske foreninger, hvis formål og vedtægter ikke strider imod Fællesforeningens formål.

Medlemskab kan opnås af grønlandske foreninger, hvis formål og vedtægter ikke strider imod Fællesforeningens formål. Fællesforeningen blev stiftet den 7. december 1974 1 Navn og formål: Fællesforeningens navn er KALÂDLIT PEK ATIGÎGFÎSA KÁTUVFIAT Inuit. Fællesforeningen er upolitisk og har adresse hos den til enhver tid

Læs mere

Vedtægterne blev senest ændret under den ordinære generalforsamling den. 1. november 2014.

Vedtægterne blev senest ændret under den ordinære generalforsamling den. 1. november 2014. AVALAK s VEDTÆGTER Vedtægterne blev senest ændret under den ordinære generalforsamling den. 1. november 2014. ORGANISATIONENS NAVN: 1. AVALAK (Organisationen for Grønlandske Studerende i Danmark) Stk.

Læs mere

Konflikter i forbindelse med jagt

Konflikter i forbindelse med jagt Konflikter i forbindelse med jagt Jens Emborg og Christian Gamborg Institut for Fødevare- og Ressourceøkonomi Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet Københavns Universitet Konference: Jagten, vildtet

Læs mere

1.3 Mondioring Danmark er opbygget med generalforsamling, bestyrelse, lokalafdelinger og medlemmer

1.3 Mondioring Danmark er opbygget med generalforsamling, bestyrelse, lokalafdelinger og medlemmer Vedtægter for 1 Navn, organisation og formål Navn, hjemsted og definitioner 1.1 Foreningens navn er 1.2 Foreningens hjemsted og værneting er formandens bopæl. 1.3 er opbygget med generalforsamling, bestyrelse,

Læs mere

Vedtægter for Sektionen for Privatansatte i Dansk Psykolog Forening Navn og afgrænsning 1. Stk. 2. S Stk. 3. Stk. 4. Formål 2. Stk. 2.

Vedtægter for Sektionen for Privatansatte i Dansk Psykolog Forening Navn og afgrænsning 1. Stk. 2. S Stk. 3. Stk. 4. Formål 2. Stk. 2. Vedtægter for Sektionen for Privatansatte i Dansk Psykolog Forening Navn og afgrænsning 1. Sektionens navn er Sektionen for Privatansatte i Dansk Psykolog Forening". Stk. 2. Sektionen er oprettet i medfør

Læs mere

Vedtægter for Familie Bowling (FB) (af 16. marts 2016)

Vedtægter for Familie Bowling (FB) (af 16. marts 2016) 1.0 Navn og hjemsted Klubbens navn er Familie Bowling (FB). Klubben er stiften den 1. august 1984. Klubben er hjemmehørende i Gladsaxe kommune 2.0 Formål Klubbens formål er, at samle bowlingspillere med

Læs mere

Vedtægter for foreningen Fortællere i Danmark Februar 2016 pbr

Vedtægter for foreningen Fortællere i Danmark Februar 2016 pbr Vedtægter for foreningen Fortællere i Danmark 1. Navn, hjemsted, baggrund og formål Stk. 1: Foreningens navn er Fortællere i Danmark. Foreningens hjemsted er Odense. Fortællere i Danmark er en forening

Læs mere

1. Organisationens navn er Interkulturelt Kvinderåd. 2. Organisationens hjemsted er, Niels Hemmingsens Gade 10, 3., 1153 København K.

1. Organisationens navn er Interkulturelt Kvinderåd. 2. Organisationens hjemsted er, Niels Hemmingsens Gade 10, 3., 1153 København K. Vedtægter for Interkulturelt Kvinderåd 1. Foreningens navn og adresse 1. Organisationens navn er Interkulturelt Kvinderåd. 2. Organisationens hjemsted er, Niels Hemmingsens Gade 10, 3., 1153 København

Læs mere

VAOB. Vestsjællands Aktive Ordblinde. Vedtægter

VAOB. Vestsjællands Aktive Ordblinde. Vedtægter VAOB Vestsjællands Aktive Ordblinde Vedtægter Vedtægter for foreningen Vestsjællands Aktive Ordblinde (VAOB). 1: Navn & Hjemsted. Stk. 1: Foreningens navn er Vestsjællands Aktive Ordblinde i daglig tale

Læs mere

Vedtægter. Bækkensmerter.dk

Vedtægter. Bækkensmerter.dk Vedtægter Bækkensmerter.dk Navn og formål 1. Foreningens navn er: Bækkensmerter.dk (tidl. Foreningen til Oplysning om Bækkenløsning. ) 2. 1. At oplyse, vejlede og rådgive personer med bækkenrelaterede

Læs mere

Vedtægter FOR AARSLEV BOLDKLUB

Vedtægter FOR AARSLEV BOLDKLUB Vedtægter FOR AARSLEV BOLDKLUB 1 Foreningens ophav: Stk. 1 Foreningens navn er Aarslev Boldklub (initialer AAB). Foreningen er stiftet den 17. april 1939. Hjemsted 5792 Årslev. Stk. 2 Foreningen er medlem

Læs mere

Vedtægter for foreningen. Kost-Pædagogisk Selskab

Vedtægter for foreningen. Kost-Pædagogisk Selskab Invitation til stiftende generalforsamling i Ernærings Pædagogisk Selskab Vi inviterer hermed til stiftende generalforsamling i en ny forening der fremover skal arbejde for udbredelse af viden om ernæringens

Læs mere

VEDTÆGTER FOR ORGANISATIONEN GAME

VEDTÆGTER FOR ORGANISATIONEN GAME VEDTÆGTER FOR ORGANISATIONEN GAME 1. Navn og Formål 1.1 Organisationen er en forening 1.2 Organisationens navn er GAME stiftet 26. oktober 2002. 1.3 Organisationen er hjemmehørende i Københavns Kommune.

Læs mere

Schweiss-registret. for at bremse ned for det dyr, som pludseligt står på vejen.

Schweiss-registret. for at bremse ned for det dyr, som pludseligt står på vejen. Schweiss-registret Schweiss-registret Hundeførerne i Schweiss-registret besidder i dag særlige kompetencer og er særligt uddannede til at løse eftersøgninger af nødstedt klovbærende vildt. for at bremse

Læs mere

Vedtægter for LOKK - Landsorganisation af Kvindekrisecentre

Vedtægter for LOKK - Landsorganisation af Kvindekrisecentre Vedtægter for LOKK - Landsorganisation af Kvindekrisecentre 1 Organisationens navn og hjemsted 1. Organisationens navn er: LOKK Landsorganisation af Kvindekrisecentre. 2. Organisationens hjemsted følger

Læs mere

VEDTÆGTER FOR. 1 NAVN OG HJEMSTED Stk. 1: Foreningens navn er GS1 Danmark Stk. 2: Foreningens hjemsted er København FORMÅL

VEDTÆGTER FOR. 1 NAVN OG HJEMSTED Stk. 1: Foreningens navn er GS1 Danmark Stk. 2: Foreningens hjemsted er København FORMÅL VEDTÆGTER FOR 1 NAVN OG HJEMSTED Stk. 1: Foreningens navn er GS1 Danmark Foreningens hjemsted er København FORMÅL 2 Foreningens formål er: administrere GS1 systemet i Danmark med udgangspunkt i behovene

Læs mere

Forslag til vedtægtsændringer

Forslag til vedtægtsændringer Bilag 3: Forslag til vedtægtsændringer De af bestyrelsen foreslåede ændringer er markeret med gult. Vedtægter pr. 26. april 2004 Forslag til vedtægtsændringer 1. Navn og hjemsted Lean Construction - Danmark

Læs mere

Det Danske Saunaselskabs Gamle vedtægter

Det Danske Saunaselskabs Gamle vedtægter Grøn overstregning = tilføjelse/ændring. Gul overstregning = kommentar, som ikke skal med i selve vedtægterne. Rød overstregning = bortfalder. 1 NAVN OG HJEMSTED Det Danske Saunaselskabs Gamle vedtægter

Læs mere

FORMÅL MEDLEMSKAB. 2 Enhver kan optages som medlem af klubben, jfr. dog 5. 3 Kontingentets størrelse fastsættes af generalforsamlingen.

FORMÅL MEDLEMSKAB. 2 Enhver kan optages som medlem af klubben, jfr. dog 5. 3 Kontingentets størrelse fastsættes af generalforsamlingen. FORMÅL 1 Lindholm Badminton Klub, der er stiftet den 30. september 1949 og hjemmehørende i Aalborg kommune ser det som sit formål at fremme interessen for badminton og herunder at tilbyde kvalitet for

Læs mere

FC Storstrømmen Overbygning af Vordingborg kommunes fodbold klubber samt placering af Talentcenter T+ i Vordingborg kommune.

FC Storstrømmen Overbygning af Vordingborg kommunes fodbold klubber samt placering af Talentcenter T+ i Vordingborg kommune. Dette skema skal udfyldes ved ansøgning til Udviklingsog markedsføringspuljen. Der må gerne vedlægges bilag, men ansøgningsskemaet skal give et kort, præcist, samlet overblik over projektet. Journalnummer

Læs mere

Vedtægt for IDA Arbejdsmiljø

Vedtægt for IDA Arbejdsmiljø INGENIØRFORENINGEN I DANMARK 1. Navn og område Vedtægt for IDA Arbejdsmiljø Stk. 1. Stk. 2. Stk. 3. Selskabets navn er IDA Arbejdsmiljø. IDA Arbejdsmiljø er et landsdækkende, fagteknisk selskab oprettet

Læs mere

Vedtægter for RUCalumne

Vedtægter for RUCalumne Vedtægter for RUCalumne DATO/REFERENCE 13. oktober 2015 Foreningens navn og hjemsted. 1. Foreningens navn er RUCalumne The Alumni Society of Roskilde University. Foreningens hjemsted er Roskilde Universitet

Læs mere

OPLEVELSESSTIENS VENNER

OPLEVELSESSTIENS VENNER Vedtægter godkendt på den Stiftende Generalforsamling den 28. november 2013 OPLEVELSESSTIENS VENNER Vedtægter for Foreningen Oplevelsesstiens Venner CVR-nummer/SE-nummer: 35 32 41 78 I. Navn, hjemsted

Læs mere

Nuværende vedtægt. Forslag til ændringer af vedtægten 1. NAVN, HJEMSTED OG BAGGRUND. 1.1 Foreningens navn er Ase Selvstændig.

Nuværende vedtægt. Forslag til ændringer af vedtægten 1. NAVN, HJEMSTED OG BAGGRUND. 1.1 Foreningens navn er Ase Selvstændig. Nuværende vedtægt Forslag til ændringer af vedtægten 1. NAVN, HJEMSTED OG BAGGRUND 1.1 Foreningens navn er Ase Selvstændig. 1.2. Foreningen har hjemsted i den kommune, hvor sekretariatet har adresse. 2.

Læs mere

Vedtægter. for. Dansk Jernbane-Klub

Vedtægter. for. Dansk Jernbane-Klub Vedtægter for Dansk Jernbane-Klub Gældende fra 28. april 2019 1 Foreningens navn er Dansk Jernbane-Klub. Foreningen, der har hovedsæde i København, er stiftet den 15. januar 1961 og henvender sig til alle

Læs mere

VEDTÆGTER FOR LANDSFORENINGEN FOR BYGNINGS- OG LANDSKABSKULTUR

VEDTÆGTER FOR LANDSFORENINGEN FOR BYGNINGS- OG LANDSKABSKULTUR VEDTÆGTER FOR LANDSFORENINGEN FOR BYGNINGS- OG LANDSKABSKULTUR 1 Navn Organisationens navn er Landsforeningen for Bygnings- og Landskabskultur. 2 Hjemsted Landsforeningens hjemsted er adressen for Landsforeningens

Læs mere

LANDSFORENINGEN DANSKE BØRNE- OG UNGDOMSFILMKLUBBER

LANDSFORENINGEN DANSKE BØRNE- OG UNGDOMSFILMKLUBBER VEDTÆGTER FOR LANDSFORENINGEN DANSKE BØRNE- OG UNGDOMSFILMKLUBBER VEDTAGET VED URAFSTEMNING PR. 18/12-2006 Ændringer senest foretaget på Generalforsamling 25. april 2015 3 stk. 2-3 stk. 6-5 stk. 2-5 stk.

Læs mere

Vedtægter for ADHD-foreningen

Vedtægter for ADHD-foreningen Vedtægter for ADHD-foreningen Præambel ADHD-foreningen arbejder for mennesker, der har udtalte vanskeligheder inden for områderne opmærksomhed og/eller aktivitetskontrol; ofte kombineret med problemer

Læs mere

Vedtægter for Familie Bowling (FB) (af 26. marts 2014)

Vedtægter for Familie Bowling (FB) (af 26. marts 2014) 1.0 Navn og hjemsted Klubbens navn er Familie Bowling (FB). Klubben er stiftet den 1. august 1984. Klubben er hjemmehørende i Gladsaxe kommune 2.0 Formål Klubbens formål er, at samle bowlingspillere med

Læs mere

Vedtægter for Hasle Fællesråd. Navn og hjemsted:

Vedtægter for Hasle Fællesråd. Navn og hjemsted: Vedtægter for Hasle Fællesråd Navn og hjemsted: 1 Foreningens navn er Hasle Fællesråd og har hjemsted i Århus Kommune. Hasle Fællesråd ledes til dagligt af en bestyrelse, der er valgt på en generalforsamling.

Læs mere

Vedtægter for foreningen RUCbar

Vedtægter for foreningen RUCbar Vedtægter for foreningen RUCbar 1. Navn og hjemsted Stk. 1. Foreningens navn er RUCbar Stk. 2. Foreningen har hjemsted ved Roskilde Universitet i Roskilde Kommune. Stk. 3. Foreningen er en selvstændig

Læs mere

FORRETNINGSORDEN FOR ARBEJDSBESTYRELSEN I RØDOVRE KUNSTSKØJTEAFDELING

FORRETNINGSORDEN FOR ARBEJDSBESTYRELSEN I RØDOVRE KUNSTSKØJTEAFDELING RØDOVRE KUNSTSKØJTEKLUB 16. FEBRUAR 2007 FORRETNINGSORDEN FOR ARBEJDSBESTYRELSEN I RØDOVRE KUNSTSKØJTEAFDELING Denne forretningsorden er godkendt på RSIK s bestyrelse den 5. oktober 2006 1 Indledning Denne

Læs mere

Foreningen har til formål at virke for alle forhold af relevans for danske svømmebade, herunder at:

Foreningen har til formål at virke for alle forhold af relevans for danske svømmebade, herunder at: Dansk Svømmebadsteknisk Forening Vedtægter 1. Navn Foreningens navn er Dansk Svømmebadsteknisk Forening. Over for udlandet benævnes foreningen Danish Association for the Technology of Swimming Pools og

Læs mere

Vedtægter for Landsforeningen Skolens Venner samt lokalforeninger under Skolens Venner.

Vedtægter for Landsforeningen Skolens Venner samt lokalforeninger under Skolens Venner. Vedtægter for Landsforeningen Skolens Venner samt lokalforeninger under Skolens Venner. 1. Foreningens navn og hjemsted: Foreningens navn er Skolens Venner og dens hjemsted er den til enhver tid valgte

Læs mere

Der er ingen markering i sætninger med forskellig ordstilling, men med samme mening (f.eks.

Der er ingen markering i sætninger med forskellig ordstilling, men med samme mening (f.eks. Forslag til nye vedtægter i DcH Arden Understregning = tekst vedtaget på landsmødet og skal være som anført. Ingen understregning eller farve = tekst fra vores nuværende vedtægter. Markeret med gult: Helt

Læs mere

Vedtægter for Islandshesteklubben Forsæti.

Vedtægter for Islandshesteklubben Forsæti. Vedtægter for Islandshesteklubben Forsæti. 1. Navn.. Klubbens navn er Forsæti, udtales fårsaiti. Forsæti var balders søn og den som guderne gik til når de var uenige og skulle have tvister løst.. Foreningen

Læs mere

Vedtægt for IDA Tele

Vedtægt for IDA Tele INGENIØRFORENINGEN I DANMARK Vedtægt for IDA Tele 1. Navn og område Stk. 1. Selskabets navn er IDA Tele. Stk. 2. IDA Tele er et fagteknisk selskab oprettet i henhold til Lov og vedtægter for IDA. Stk.

Læs mere

Vedtægter. 2 Medlemsskab Menighedsråd inden for de i 1 omtalte provstier kan optages som medlemmer.

Vedtægter. 2 Medlemsskab Menighedsråd inden for de i 1 omtalte provstier kan optages som medlemmer. Distriktsforeningen af menighedsråd i Greve-Solrød, Køge, Lejre og Roskilde provstier Vedtægter 1 Distriktsforeningen af Menighedsråd i Greve-Solrød, Køge, Lejre og Roskilde provstier: er en forening af

Læs mere

Vedtægter af november 2014 for. Dansk Institut For Immaterialretsuddannelse (DIFI)

Vedtægter af november 2014 for. Dansk Institut For Immaterialretsuddannelse (DIFI) Vedtægter af november 2014 for Dansk Institut For Immaterialretsuddannelse (DIFI) Indhold 1. Navn, hjemsted og formål 2. Medlemskab og kontingent 3. Code of Conduct 4. Bestyrelse 5. Generalforsamling 6.

Læs mere

Vedtægter for Landsbysamarbejdet i Nyborg Kommune

Vedtægter for Landsbysamarbejdet i Nyborg Kommune Vedtægter for Landsbysamarbejdet i Nyborg Kommune Vedtægter for Landsbysamarbejdet i Nyborg Kommune (Rev. maj 2016) Side 1 af 8 Vedtægter for Landsbysamarbejdet i Nyborg Kommune Side Overordnet beskrivelse:...

Læs mere

Vedtægter for Dansklærerforeningen

Vedtægter for Dansklærerforeningen Vedtægter for Dansklærerforeningen I. Navn og formål 1 Dansklærerforeningens navn er Dansklærerforeningen. 2.1 Dansklærerforeningens formål er at tjene og udvikle faget dansk alle steder hvor danskundervisning

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Osteoporoseforeningen / Landsforeningen mod Knogleskørhed

VEDTÆGTER. for. Osteoporoseforeningen / Landsforeningen mod Knogleskørhed VEDTÆGTER for Osteoporoseforeningen / Landsforeningen mod Knogleskørhed Vedtaget på repræsentantskabets ordinære møde den 26. maj 1998 og med ændringsforslag vedtaget på senere repræsentantskabsmøder -

Læs mere

Hvidovre Bordtennis.

Hvidovre Bordtennis. VEDTÆGTER 1 NAVN Foreningens navn er Hvidovre Bordtennis sædvanligvis forkortet Hvidovre BT. Hjemsted: Hvidovre Kommune. Foreningen blev stiftet den 31. august 2007 som en fusion mellem bordtennisklubberne

Læs mere

1 Navn og formål Stk. 1 Foreningens navn er T3 Klub Danmark og dens adresse er: Formandens adresse.

1 Navn og formål Stk. 1 Foreningens navn er T3 Klub Danmark og dens adresse er: Formandens adresse. Vedtægter for T3 Klub Danmark 1 Navn og formål Stk. 1 Foreningens navn er T3 Klub Danmark og dens adresse er: Formandens adresse. Stk. 2 Foreningens formål er:.. at bevare motorkøretøjer af mærket Volkswagen

Læs mere

Vedtægter for EUD læsevejlederforeningen

Vedtægter for EUD læsevejlederforeningen Vedtægter for EUD læsevejlederforeningen Etableret i 2011 1 Indhold: 1 Navn og hjemsted side 3 2 Foreningens formål side 3 3 Foreningens mål side 3 4 Medlemskab side 4 5 Kontingent side 4 6 Foreningens

Læs mere

Vedtægter for Sportsrideklubben i Vallensbæk. marts Side 1 af 6

Vedtægter for Sportsrideklubben i Vallensbæk. marts Side 1 af 6 Vedtægter for Sportsrideklubben i Vallensbæk marts 2019 Side 1 af 6 1 Navn og hjemsted Klubbens navn er Sportsrideklubben Vallensbæk forkortet SIV. Klubbens hjemsted er: Vallensbæk Kommune. Sportsrideklubben

Læs mere

VEDTÆGTER FOR DANSKE HÆRHISTORISKE MUSEER. Organisationens navn er Danske Hærhistoriske Museer (DHM).

VEDTÆGTER FOR DANSKE HÆRHISTORISKE MUSEER. Organisationens navn er Danske Hærhistoriske Museer (DHM). 1. ORGANISATIONENS NAVN VEDTÆGTER FOR DANSKE HÆRHISTORISKE MUSEER Organisationens navn er Danske Hærhistoriske Museer (DHM). 2. FORMÅL Danske Hærhistoriske Museer er en interesseorganisation, der arbejder

Læs mere

Vedtægter. for. Foreningen Skagens Venner

Vedtægter. for. Foreningen Skagens Venner Vedtægter for Foreningen Skagens Venner 1 Indholdsfortegnelse Side 1. Foreningens navn, hjemsted, virke og formål 3 2. Medlemskab.. 3 3. Ledelse.. 3 4. Udmeldelse og eksklusion 4 5. Finansiering og kontingent..

Læs mere

POLITIK for det frivillige sociale arbejde

POLITIK for det frivillige sociale arbejde POLITIK for det frivillige sociale arbejde EN GOD KOMMUNE AT VÆRE FRIVILLIG I Forord I Tønder Kommune har vi en lang og mangfoldig tradition for at udvikle det frivillige sociale arbejde. Det er en proces,

Læs mere

Vedtægter for Børne- og UngdomsOase

Vedtægter for Børne- og UngdomsOase Vedtægter for Børne- og UngdomsOase Nuværende 1 Navn og grundlag Foreningens navn er: Børne og Ungdoms Oase (BUO). Foreningen er selvstændig og landsdækkende. BUO har sit udspring i den karismatiske fornyelsesbevægelse

Læs mere

Kompetencestrategi Social- og Sundhedsskolen Esbjerg

Kompetencestrategi Social- og Sundhedsskolen Esbjerg Kompetencestrategi Social- og Sundhedsskolen Esbjerg Med denne beskrivelse af skolens kompetencestrategi vil vi skabe et fælles grundlag for kompetenceudviklingen af skolens medarbejdere. Vi vil bruge

Læs mere

Kompetencestrategi Social- og Sundhedsskolen Esbjerg

Kompetencestrategi Social- og Sundhedsskolen Esbjerg Kompetencestrategi Social- og Sundhedsskolen Esbjerg Med denne beskrivelse af skolens kompetencestrategi vil vi skabe et fælles grundlag for kompetenceudviklingen af skolens medarbejdere. Vi vil bruge

Læs mere

Rhododendronforeningens vedtægter

Rhododendronforeningens vedtægter 1 Navn, hjemsted og stiftelse Foreningens navn er Rhododendronforeningen, Chapter of The American Rhododendron Society (ARS) Foreningen er stiftet den 20. januar 1974 og har hjemsted i Egedal Kommune.

Læs mere