Medlemmer og suppleanter i FSU. Fakultetets Samarbejdsudvalg. Forum. Møde afholdt: Torsdag den 22. marts 2012 kl

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Medlemmer og suppleanter i FSU. Fakultetets Samarbejdsudvalg. Forum. Møde afholdt: Torsdag den 22. marts 2012 kl. 10.00 12.00"

Transkript

1 D E T S A M F U N D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T Medlemmer og suppleanter i FSU M Ø D E R E F E R A T 22. MARTS 2012 Forum Fakultetets Samarbejdsudvalg PERSONALESEKTIONEN Møde afholdt: Torsdag den 22. marts 2012 kl Sted: Fakultetssekretariatets mødelokale ØSTER FARIMAGSGADE KØBENHAVN K. Referent: Corinn Sandhoff Pedersen TLF DIR FAX Til stede: Fra A-siden: Troels Østergaard Sørensen (TOES), Tina Franck (TF), Axel Larsen (AL), Christian Schultz (CS), Carsten Strøby Jensen (CSJ), Lars Bo Kaspersen (LBK), Helle Samuelsen (HS) og Erwin Koster Kristensen (EKK) Fra B-siden: Anders Milhøj (AM), Morten Danscher (MD), Vibeke Ring (VR), Sanne Mendahl (SM), Rikke Bartholdy (RB), Lis Højgaard (LH), Merete Rishøj Møller (MM). Afbud fra: Tine Gammeltoft, Malene E. Clausen, Geir Helgesen, Annie Høgh, Ole Bested, Kanwal Preet og Charlotte Baarts. Peter Rovsing Hald deltog i punkt 5. cspe@samf.ku.dk REF: CSPE SAG: / Sagsnr. oplyses ved henv. Dagsorden: Ad 1. Godkendelse af dagsorden Dagsordenen blev godkendt.

2 Ad 2. Opfølgning på og godkendelse af referat fra FSU møde den 15. december 2011 Referatet blev godkendt. TOES takkede for institutternes bidrag til handleplan SIDE 2 AF 9 Ad 3. Økonomi Resultat oversigt (R2010 B2012) og Fakultets- og institutoversigt (Q4 2011) var udsendt som bilag. TOES redegjorde for regnskabet for 2011 og budgettet for TOES har bedt institutterne om at få fremskudt 5 års prognosen, så den er klar senest 1. maj, bl.a. fordi rektor på et tidspunkt vil bede om at få oplyst fakulteternes planer for formueanvendelsen. Økonomien ser positiv ud for 2012 også set fra et personalemæssigt synspunkt. Erwin bemærkede, at øget aktivitet på CSS giver øgede driftsomkostninger. Fakultetet kan ikke forvente at få flere penge fra KU centralt. Eventuelle øgede driftsomkostninger skal finansieres af institutterne. Ad 4. Fremtidige organisatoriske ændringer på det administrative område medvirken fra TAP-medarbejdere i analysefasen Notat til FSU om omorganiseringer fra Rikke Bartholdy (tillidsrepræsentant for AC-TAP på SAMF) var udsendt som bilag. RB indledte med at oplyse, at hun ikke har haft lejlighed til at drøfte notatet med alle B-sidens medlemmer. MM bemærkede, at HK-TAP er enig i notatet. RB oplyste, at baggrunden for notatet er de forestående omorganiseringer på det administrative område, som bl.a. er nævnt i fakultetets strategi. RB mente, at medarbejderinddragelse altid er godt, hvis man vil have den bedste kvalitet og de bedste resultater. Hun opfordrede ledelsen til at inddrage det administrative personale, inden ledelsen tog stilling til, hvor de administrative opgaver skal placeres i fremtiden. RB opfordrede ledelsen til snarligt at afholde workshops med repræsentanter for TAP-personalet, inden der træffes endelig afgørelse. RB så gerne, at der afholdes workshops allerede indenfor de næste par uger. Det er RB s indtryk, at TAP-gruppen også er interesserede i omkostningseffektivisering og har idéer til, hvordan det bedst kan gøres. RB nævnte nogle konkrete forslag til omkostningseffektivisering. RB henviste til, at nærhedsprincippet er vigtigt, og at nogle opgaver egner sig bedre til at foregå decentralt. Hun henstillede bl.a. til, at man ikke flytter forskningsbevillinger og det studieadministrative område væk fra institutterne.

3 AM var enig i, at det altid er godt at inddrage medarbejderne. Ledelsen kunne betragte notatet som en hjælp fra medarbejderside. SIDE 3 AF 9 TOES bemærkede, at ledelsen ikke er i stand til at træffe nogle beslutninger i løbet af de næste par uger. Han bemærkede, at ledelsen på forhånd skal forholde sig til forskellige spørgsmål. Der skal være fokus på effektivisering. Fakultetet har en forventning om aktivitetsstigning i de kommende år, både på uddannelses- og forskningssiden, og der kan ikke forventes tilført ekstra TAP-ressourcer til at løfte den administrative del. Administrationen skal derfor effektiviseres, således at også de nye opgaver kan løftes, og der skal i den forbindelse være fokus på brugertilfredshed inden for de rammer, vi har. Der skal være ensartede procedurer, medmindre der er klare faglige grunde til at gøre det anderledes. Kompleksiteten af opgaverne er stigende, bl.a. på baggrund af nye ITsystemer. Det stiller stigende krav til medarbejdernes kompetencer, og det skal den fremtidige organisering tage højde for. Endelig betyder fusionerne på de våde områder på KU, at fakultetet i en eller anden grad må tilpasse sin organisation til det øvrige universitet. TFR bemærkede, at Fakultetets Ledelsesteam skal fastlægge de overordnede rammer, før det administrative niveau kan arbejde videre med konkrete forslag til løsninger. Hun er ved at undersøge, hvilke muligheder der er. Det har hele tiden været meningen at medarbejderne skal inddrages, før der evt. ændres procedurer. RB bemærkede, at det var vigtigt at inddrage medarbejderne inden der træffes endelig beslutning om placering af opgaverne: - centralt på fakultetet, -decentralt på institutterne, -fordeling af opgaver ml. institut og fakultet med klare retningslinjer for opgavefordelingen og en koordinator/leder af området) RB udviste forståelse for, at ledelsen skal fastlægge rammer for organisationsforandringer, men opfordrede på det kraftigste ledelsen til at træffe foreløbige beslutninger om placering af opgaver, der kunne tages op til revision efter inddragelse af medarbejderne. Uden medarbejderinddragelse inden endelige beslutninger om placering af opgaverne, ville man ikke kunne udnytte medarbejdernes ekspertise på bedst muligt måde.

4 RB bad om en bekræftelse på, at der ikke i forbindelse med organisatoriske ændringer var en intention fra ledelsens side om at fyre TAP- personale. Det bekræftede ledelsen. RB opfordrede i den forbindelse fakultetets ledelse til at kompetenceudvikle medarbejdere, der får frigivet ressourcer til at løse nye opgaver, så intensivt og hurtigt som muligt. SIDE 4 AF 9 LBK støttede medarbejderindflydelse i den forstand at inddrage de medarbejdere, der arbejder med konkrete opgaver, som skal ændres. Han fortalte om et eksempel på medarbejderindflydelse i forbindelse med ændringer i instituttets undervisningsnormsystem. Alle var enige i at processen skal være så tilfredsstillende for alle parter som muligt, og at medarbejderne i videst muligt omfang skal inddrages i processen. TOES takkede for Rikkes initiativ. Ad 5. Høring over målplan for strategi og udviklingskontrakt Peter Rovsing Hald (PRO) deltog i dette punkt. Forslag til målplan for Københavns Universitets Strategi 2016 og Udviklingskontrakt er sendt til høring på fakulteterne. Til FSU mødet blev der udsendt et forslag til høringssvar fra SAMF, som er udarbejdet på baggrund af møder i Fakultetets Ledelsesteam. På FSU mødet blev forslag til målplan samt forslag til høringssvar fra SAMF drøftet. AM bemærkede, at fakultetets input (bilag 5.5) så fornuftige ud, og han kunne tilslutte sig kommentarerne. AL tilsluttede sig også kommentarerne. Der var generelt opbakning til fakultetets input og kommentarer. Bilag 5.5. (forslag til høringssvar fra SAMF) blev gennemgået punkt for punkt, og der blev suppleret og/eller ændret i udvalgte punkter. (Note: PRO sendte høringssvaret, med input fra FSU og Akademisk Råd, til rektorsekretariatet den 22. marts om eftermiddagen, hvor der var svarfrist.) Følgende punkter er blevet ændret/suppleret i forhold til oplægget: Punkt 1 (fuldtidsstudier på KU) suppleres med en kommentar omkring deltidsstudier: SAMF har mange studerende på KAstudiet med studierelevant erhvervsarbejde. SAMF arbejder i den forbindelse for, at få indført en mulighed for deltidsstudier. Punkt 3 (et transparent indre marked for uddannelserne) blev suppleret med følgende bemærkninger: Bliver indikatoren antal STÅ forudsætter SAMF, at studier i udlandet medregnes. En milepæl kunne være, at kursusdatabasen færdiggøres og implementeres

5 Punkt 5 (øget fokus på kandidatoptag) blev uddybet: Svært ved se det som et selvstændigt mål at øge det eksterne optag på kandidatdelen, med mindre man samtidig øger optaget på KA. I givet fald OK Punkt 8 (bedre kvalitet gennem universitetspædagogisk kompetenceudvikling) blev suppleret med følgende: Under alle omstændigheder bør der opstilles kriterier for, hvad der medregnes som kompetenceudviklende aktiviteter. Punkt 9 (studerendes samarbejde med omverden) blev suppleret med følgende kommentar: Der bør generelt tages højde for, at der på universitetet er forskellige former for samarbejde mellem studerende og omverden Punkt 12 (entreprenante studerende) blev suppleret med to kommentarer: SAMF vil opfordre til, at man finder et andet udtryk end entreprenante studerende. En mulighed kunne være Studerende som iværksættere - og Indikatoren rammer ikke den del af det overordnede mål, der går på samarbejde i offentlig regi. Punkt 14 (studerende med bedre sprogkompetencer) blev suppleret med følgende: Hvilke sprogkompetencer tænkes på? Bør særligt fremme engelske sprogkompetencer SIDE 5 AF 9 Øvrige punkter er uændrede. Ad 6. MUS afrapportering for 2011 Materiale til MUS afrapportering for 2011 blev udsendt til FSU den 11. januar 2012 med svarfrist den 14. marts Afrapporteringen foregår elektronisk i år, og bearbejdningen af data sker centralt. Det har skabt nogen forvirring omkring resultatet. Ikke alle referater er kommet med i den centrale opgørelse, og det har ikke været muligt efterfølgende at kontrollere det, der er blevet indberettet. FSU finder det problematisk, at der indberettes via link til LSU-sekretæren, udenom institutlederen. Flere institutledere kunne ikke genkende de oplysninger, som fremgår af oversigten. LBK oplyste, at de ph.d.-studerende på statskundskab ikke har fået MUS samtaler i AL oplyste, at D-VIP erne ikke har fået MUS samtaler på psykologi i HS oplyste, at man på antropologi kun har haft 8 samtaler med ph.d.-studerende, ud af 20 mulige. Det skyldes at de ph.d.-studerende på antropologi ofte er på feltarbejde. CS, Økonomisk Institut, forstår ikke tallene i den centrale opgørelse. FSU ønsker en bedre registrering i 2012 og bedre information omkring afrapporteringen. VIP bør fremover opdeles i VIP og ph.d. for at give et bedre overblik.

6 TOES konstaterede, at det mål, som tidligere er fastsat i FSU, er nået, da vi nærmer os 100 % afholdelse af MUS samtaler på SAMF - når der bortses fra ph.d.-studerende og helt nye medarbejdere eller kortvarigt ansatte (ansættelse under 1 år) SIDE 6 AF 9 Vedrørende planlægning af MUS 2012: De årshjul, der er meldt ind for 2011, forventes at holde i Ad 7. Tidsplan for årets lønforhandlinger Udkast til tidsplan for årets lønforhandlinger på SAMF blev godkendt. TOES orienterede om baggrunden for opsigelse af AC aftale vedrørende rekruttering/fastholdelse. Der er ved at blive udarbejdet en ny delegationsskrivelse fra dekanen. Delegationsskrivelsen er tilpasset den nye strategi. Det er op til institutlederne, om de vil delegere videre til institutadministratorerne på TAP- området. Fakultetsdirektøren underskiver lønaftaler på biblioteksområdet, fra Campus Service City og fra SAMF-IT. TOES bemærkede, at det gælder som hidtil, at de samlede løntillæg, der overstiger 25 % af basisårslønnen, skal godkendes af rektor, hvilket fremgår af delegationsskrivelsen, som FSU får en kopi af. Ad 8. Orientering fra HSU Dagsorden fra HSU møde den 11. januar 2012 og den 29. februar 2012 var udsendt som bilag. Intet at bemærke. Ad 9. APV AM har deltaget i et indledende møde omkring APV på KU. APV igangsættes i oktober. Ad 10. Meddelelser TOES gjorde opmærksom på, at nyhedsbrevet fra HR&O er omdøbt til HRapporten. Der er vigtig information i nyhedsbrevet, bl.a. om midler til kompetenceudvikling, og TOES opfordrede alle FSU repræsentanter og institutledere til at sikre sig, at de modtager det direkte. På HR-portalen på KUnet kan man fremover læse nyheder for ledere og personalemedarbejdere. Portalen findes ved at klikke på "HR og personale" under

7 menupunktet "Arbejdsopgaver" på KUnet. Man tilmelder sig nyhedsbrevet ved at sende en mail til: SIDE 7 AF 9 Der blev udtrykt ønske om at HRapporten udarbejdes på engelsk. TOES oplyste, at høringen vedr. ny vedtægt for KU nu er afsluttet. Institutrådenes rolle er ikke endeligt afklaret, men der vil helt sikkert komme nye og udvidede institutråd. For så vidt angår forslaget om, at dekanen ikke længere er formand for Akademisk Råd, bemærkede TOES, at dekanen stadig er født medlem, men rådet kan vælge en anden formand. Spørgsmålet er dog ikke helt afklaret endnu. KU s bestyrelse er i dialog med ministeriet omkring ændring af vedtægten. Ad 11. Orientering fra fakultetets arbejdsmiljøudvalg (FAMU) EKK orienterede om notatet fra HR&O (bilag 11.1). Det er en ændring af arbejdsmiljøloven, som har gjort det nødvendigt med en ændring af arbejdsmiljøarbejdet på KU. Det har ikke været muligt at blive enige med medarbejderrepræsentanterne om rammerne. Det har følgende konsekvenser for strukturen i arbejdsmiljørådene: Det psykiske arbejdsmiljø flyttes fra FSU til AMU. Formanden for AMU skal enten være dekan, prodekan eller fakultetsdirektør. Der igangsættes nyvalg til arbejdsmiljøorganisationen, og den ny organisering forventes at træde i kraft den 1. juni. FAMU har hidtil været fælles med Teologi, det skal nu ophøre. AM kunne supplerende oplyse, at man har forsøgt at slå de tørre fakulteter sammen på arbejdsmiljøområdet. Det har ikke været muligt. AM gjorde opmærksom på, at uddannelsen af arbejdsmiljø-medlemmerne er et lovkrav. APV og opfølgning på APV flytter også til AMU-regi. AM foreslog, at FSU stadig følger op på og drøfter det psykiske arbejdsmiljø, selvom ansvaret ligger i FAMU. Dette var der enighed om. Det blev aftalt at AM, TFR, EKK og TOES mødes og drøfter mulig organisering af det nye udvalg, når der er kommet yderligere instrukser om valg af medlemmer Ad 12. Energi v/erwin K.K. EKK oplyste, at han er ved at færdiggøre energiredegørelsen for Redegørelsen indeholder oplysninger om, hvordan energiforbruget har udviklet sig og hvad der er gjort for at spare energi på CSS. Elforbruget er øget i Årsagerne hertil er øget aktivitet (fx sommerskole), byggesager som Jeudan har haft, samt sommerens skybrud. Varmeforbruget var lavere i 2011 end i Der er foretaget en del tekniske foranstaltninger for at

8 spare på energien, bl.a. er der brugt en del midler til tætning af alle vinduer på CSS, og der er skiftet til LED pærer på alle hovedgange. SIDE 8 AF 9 På forespørgsel fra AM oplyste EKK, at nedskæringerne i det service/tekniske personale sidste år, ikke var begrundet i energibudgettet. AL foreslog, at man slukker for varmen i de store auditorier, hvor der er mange personer tilstede. EKK oplyste, at ventilationsanlæg slukkes i ferier og reguleres løbende, men at det er vanskeligt at regulere varmen i undervisningslokalerne. TOES bemærkede, at de studerende gerne vil bidrage med ideer til besparelser. EKK oplyste, at han har aftalt med de studerende, at de indberetter uregelmæssigheder. Der skal udpeges grønne ambassadører på alle institutter, som skal medvirke til at gøre opmærksom på energiforbruget på CSS. Ad 13. Orientering fra de lokale samarbejdsudvalg Antropologi: Har drøftet udpegning af grøn ambassadør. Sociologi: Holder LSU møde i løbet af foråret. Instituttet har ikke fundet en grøn ambassadør endnu. CSJ mener at det kræver fagkundskab at være grøn ambassadør. Statskundskab: Har drøftet udpegning af grøn ambassadør. Psykologi: Holdt LSU møde den 21. marts. Der blev drøftet MUS rapportering og forskningsstrategi. Instituttet har en grøn ambassadør. Instituttet har fået installeret LED pærer, og lyset slukker automatisk kl (hvilket kan være problematisk). Økonomi: Har drøftet arbejdsmiljø og instituttets økonomi. Instituttet har ikke udpeget en grøn ambassadør endnu. NIAS: Intet at bemærke. Fakultetssekretariatet: Holdt møde i januar, hvor man drøftede igangsætning af MUS. Campus Service City: Holdt møde for 1 måned siden. Der er udpeget en grøn ambassadør. Der har været arbejdsmiljømæssige problemer i omstillingen, som nu er løst.

9 TOES bad alle institutter udpege grønne ambassadører og påpegede, at alle medarbejdere har et medansvar for at udvise grøn adfærd, så vi kan reducere energiudgifterne SIDE 9 AF 9 Ad 14. Eventuelt Intet at bemærke.

Medlemmer og suppleanter i FSU

Medlemmer og suppleanter i FSU DET SAMFUNDSVIDENSKABELIGE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET Medlemmer og suppleanter i FSU MØDEREFERAT 22. SEPTEMBER 2011 Forum Fakultetets Samarbejdsudvalg PERSONALESEKTIONEN Møde afholdt: Torsdag den

Læs mere

Medlemmer og suppleanter i FSU

Medlemmer og suppleanter i FSU KØBENHAVNS UNIVERSITET DET SAMFUNDSVIDENSKABELIGE FAKULTET Medlemmer og suppleanter i FSU MØDEREFERAT 24. SEPTEMBER 2015 Forum Fakultetets Samarbejdsudvalg SAMF-HR Møde afholdt: Torsdag den 24. september

Læs mere

Medlemmer og suppleanter i FSU. Forum: Fakultetets Samarbejdsudvalg. Møde afholdt: 1. februar 2007 kl. 10.00-12.00. Sted: Fakultetssekretariatet

Medlemmer og suppleanter i FSU. Forum: Fakultetets Samarbejdsudvalg. Møde afholdt: 1. februar 2007 kl. 10.00-12.00. Sted: Fakultetssekretariatet D E T S A M F U N D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T Medlemmer og suppleanter i FSU M Ø D E R E F E R A T ( G O D K E N D T ) Forum: Fakultetets Samarbejdsudvalg

Læs mere

Medlemmer og suppleanter i FSU

Medlemmer og suppleanter i FSU DET SAMFUNDSVIDENSKABELIGE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET Medlemmer og suppleanter i FSU MØDEREFERAT 20. JUNI 2013 Forum Fakultetets Samarbejdsudvalg PERSONALESEKTIONEN Møde afholdt: Torsdag den 20. juni

Læs mere

Medlemmer og suppleanter i FSU

Medlemmer og suppleanter i FSU DET SAMFUNDSVIDENSKABELIGE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET Medlemmer og suppleanter i FSU MØDEREFERAT 8. OKTOBER 2010 Forum Fakultetets Samarbejdsudvalg PERSONALESEKTIONEN Møde afholdt: Torsdag den 23.

Læs mere

Medlemmer og suppleanter i FSU

Medlemmer og suppleanter i FSU DET SAMFUNDSVIDENSKABELIGE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET Medlemmer og suppleanter i FSU MØDEREFERAT 20. SEPTEMBER 2012 Forum Fakultetets Samarbejdsudvalg PERSONALESEKTIONEN Møde afholdt: Torsdag den

Læs mere

Medlemmer og suppleanter i FSU

Medlemmer og suppleanter i FSU DET SAMFUNDSVIDENSKABELIGE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET Medlemmer og suppleanter i FSU MØDEREFERAT 23. MARTS 2011 Forum Fakultetets Samarbejdsudvalg PERSONALESEKTIONEN Møde afholdt: Torsdag den 10.

Læs mere

Medlemmer og suppleanter i FSU. Fakultetets Samarbejdsudvalg. Forum. Møde afholdt: Torsdag den 13. december 2012 kl

Medlemmer og suppleanter i FSU. Fakultetets Samarbejdsudvalg. Forum. Møde afholdt: Torsdag den 13. december 2012 kl D E T S A M F U N D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T Medlemmer og suppleanter i FSU M Ø D E R E F E R A T 13. DECEMBER 2012 Forum Fakultetets Samarbejdsudvalg

Læs mere

Medlemmer og suppleanter i FSU. Fakultetets Samarbejdsudvalg. Forum. Møde afholdt: Torsdag den 12. december 2013 kl

Medlemmer og suppleanter i FSU. Fakultetets Samarbejdsudvalg. Forum. Møde afholdt: Torsdag den 12. december 2013 kl D E T S A M F U N D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T Medlemmer og suppleanter i FSU M Ø D E R E F E R A T 12. DECEMBER 2013 Forum Fakultetets Samarbejdsudvalg

Læs mere

Medlemmer og suppleanter i FSU

Medlemmer og suppleanter i FSU DET SAMFUNDSVIDENSKABELIGE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET Medlemmer og suppleanter i FSU MØDEREFERAT 7. MARTS 2013 Forum Fakultetets Samarbejdsudvalg PERSONALESEKTIONEN Møde afholdt: Torsdag den 7. marts

Læs mere

Møde afholdt: 11. juni 2009, kl

Møde afholdt: 11. juni 2009, kl DET SAMFUNDSVIDENSKABELIGE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET Medlemmer og suppleanter i FSU MØDEREFERAT 15. JUNI 2009 Forum Fakultetets Samarbejdsudvalg DEKANKONTORET - Møde afholdt: 11. juni 2009, kl. 10.00

Læs mere

Medlemmer og suppleanter i FSU. Forum: Fakultetets Samarbejdsudvalg. Møde afholdt: 31. maj 2007 kl Sted: Fakultetssekretariatet

Medlemmer og suppleanter i FSU. Forum: Fakultetets Samarbejdsudvalg. Møde afholdt: 31. maj 2007 kl Sted: Fakultetssekretariatet D E T S A M F U N D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T Medlemmer og suppleanter i FSU M Ø D E R E F E R A T ( G O D K E N D T ) Forum: Fakultetets Samarbejdsudvalg

Læs mere

Medlemmer og suppleanter i FSU

Medlemmer og suppleanter i FSU DET SAMFUNDSVIDENSKABELIGE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET Medlemmer og suppleanter i FSU MØDEREFERAT 28. JUNI 2011 Forum Fakultetets Samarbejdsudvalg PERSONALESEKTIONEN Møde afholdt: Torsdag den 9. juni

Læs mere

Medlemmer og suppleanter i FSU. Forum: Fakultetets Samarbejdsudvalg. Møde afholdt: 12. december 2006 kl Sted: Fakultetssekretariatet

Medlemmer og suppleanter i FSU. Forum: Fakultetets Samarbejdsudvalg. Møde afholdt: 12. december 2006 kl Sted: Fakultetssekretariatet DET SAMFUNDSVIDENSKABELIGE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET Medlemmer og suppleanter i FSU MØDEREFERAT (GODKENDT) Forum: Fakultetets Samarbejdsudvalg Møde afholdt: 12. december 2006 kl. 11.00-13.00 Sted:

Læs mere

Medlemmer og suppleanter i FSU

Medlemmer og suppleanter i FSU DET SAMFUNDSVIDENSKABELIGE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET Medlemmer og suppleanter i FSU MØDEREFERAT 19. SEPTEMBER 2013 Forum Fakultetets Samarbejdsudvalg PERSONALESEKTIONEN Møde afholdt: Torsdag den

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET HEALTH

AARHUS UNIVERSITET HEALTH AARHUS UNIVERSITET HEALTH Møde den: 24. oktober 2012, kl. 14.00-16.00 Mødelokale: Kollokvierum Øst, Victor Albeck bygningen Fakultetets samarbejdsudvalg REFERAT Deltagere: Allan Flyvbjerg, Anne Marie Bundsgaard,

Læs mere

TOES bød velkommen til Karl Gunnar Persson, som er konstitueret institutleder på Økonomisk Institut.

TOES bød velkommen til Karl Gunnar Persson, som er konstitueret institutleder på Økonomisk Institut. DET SAMFUNDSVIDENSKABELIGE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET Medlemmer og suppleanter i FSU MØDEREFERAT (GODKENDT) Forum: Fakultetets Samarbejdsudvalg Møde afholdt: 1. juni 2006 kl. 10.00-12.00 Sted: Fakultetssekretariatet

Læs mere

Studenterdialogforum med dekanen

Studenterdialogforum med dekanen D E T S A M F U N D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T Studenterdialogforum med dekanen M Ø D E R E F E R A T 14. DECEMBER 2009 Forum Studenterdialogforum

Læs mere

Medlemmer og suppleanter i FSU

Medlemmer og suppleanter i FSU DET SAMFUNDSVIDENSKABELIGE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET Medlemmer og suppleanter i FSU MØDEREFERAT 6. MARTS 2014 Forum Fakultetets Samarbejdsudvalg PERSONALESEKTIONEN Møde afholdt: Torsdag den 6. marts

Læs mere

Akademisk Råd (SAMF) Møde afholdt: 31. maj 2007 kl

Akademisk Råd (SAMF) Møde afholdt: 31. maj 2007 kl DET SAMFUNDSVIDENSKABELIGE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET MØDEREFERAT 2. JULI 2007 Forum: Akademisk Råd (SAMF) DEKANATET Møde afholdt: 31. maj 2007 kl. 13-15 Sted: Øster Farimagsgade 5, lokale 5.1.46

Læs mere

Medlemmer og suppleanter i FSU

Medlemmer og suppleanter i FSU KØBENHAVNS UNIVERSITET DET SAMFUNDSVIDENSKABELIGE FAKULTET Medlemmer og suppleanter i FSU MØDEREFERAT 10. MARTS 2016 Forum Fakultetets Samarbejdsudvalg SAMF-HR Møde afholdt: Torsdag den 10. marts 2016

Læs mere

Dagsorden: DATALOGISK INSTITUT REFERAT AF ORDINÆRT SU- MØDE 27. NOVEMBER 2012 KØBENHAVNS UNIVERSITET DATALOGISK INSTITUT UNIVERSITETSPARKEN 1

Dagsorden: DATALOGISK INSTITUT REFERAT AF ORDINÆRT SU- MØDE 27. NOVEMBER 2012 KØBENHAVNS UNIVERSITET DATALOGISK INSTITUT UNIVERSITETSPARKEN 1 DATALOGISK INSTITUT KØBENHAVNS UNIVERSITET REFERAT AF ORDINÆRT SU- MØDE 27. NOVEMBER 2012 VDato: 11. oktober 2012 e d rtil stede:. Martin Zachariasen : Pawel Winter Camilla Jørgensen Dina Riis Egholm Rasmus

Læs mere

FSU. Fakultetets Samarbejdsudvalg. Møde afholdt: Fredag, den 12. juni 2009 kl. 10-12. Sted: 10.1.30 Referent: Susanne Kirst

FSU. Fakultetets Samarbejdsudvalg. Møde afholdt: Fredag, den 12. juni 2009 kl. 10-12. Sted: 10.1.30 Referent: Susanne Kirst KØBENHAVNS UNIVERSITET DET HUMANISTISKE FAKULTET FSU FSU GODKENDT MØDEREFERAT Forum: Fakultetets Samarbejdsudvalg FSU Møde afholdt: Fredag, den 12. juni 2009 kl. 10-12 Sted: 10.1.30 Referent: Susanne Kirst

Læs mere

Fra B-siden: Anders Milhøj (AM), Bjarke Oxlund (BO), Henrik Jensen (HJE), Hans Jakob Kirk (HJK), Hilda Rømer Christensen (HRC) og Annette Vester (AV).

Fra B-siden: Anders Milhøj (AM), Bjarke Oxlund (BO), Henrik Jensen (HJE), Hans Jakob Kirk (HJK), Hilda Rømer Christensen (HRC) og Annette Vester (AV). KØBENHAVNS UNIVERSITET DET SAMFUNDSVIDENSKABELIGE FAKULTET Medlemmer og suppleanter i FSU MØDEREFERAT 21. SEPTEMBER 2017 Forum Fakultetets Samarbejdsudvalg SAMF-HR Møde afholdt: Torsdag den 21. september

Læs mere

TOES bød velkommen til Bjarke Oxlund, som er nyt medlem af FSU pr. 1. januar BO repræsenterer VIP medarbejderne på Institut for Antropologi.

TOES bød velkommen til Bjarke Oxlund, som er nyt medlem af FSU pr. 1. januar BO repræsenterer VIP medarbejderne på Institut for Antropologi. KØBENHAVNS UNIVERSITET DET SAMFUNDSVIDENSKABELIGE FAKULTET Medlemmer og suppleanter i FSU MØDEREFERAT 8. DECEMBER 2016 Forum Fakultetets Samarbejdsudvalg SAMF-HR Møde afholdt: Torsdag den 8. december 2016

Læs mere

Arbejdspladsvurdering (APV) 2012 Nedsættelse af APV-koordinationsudvalg Sagsbehandler: Karen Boesen og Ingrid Skovsmose

Arbejdspladsvurdering (APV) 2012 Nedsættelse af APV-koordinationsudvalg Sagsbehandler: Karen Boesen og Ingrid Skovsmose K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T HSU AMKU S A G S N O T A T 16. NOVEMBER 2011 Vedr.: Arbejdspladsvurdering (APV) 2012 Nedsættelse af APV-koordinationsudvalg Sagsbehandler: Karen Boesen og Ingrid

Læs mere

Møde afholdt: Tirsdag den 21. august 2007 kl. 10.00. Sted: Lokale 10.1.30

Møde afholdt: Tirsdag den 21. august 2007 kl. 10.00. Sted: Lokale 10.1.30 DET HUMANISTISKE FAKULTET, AKADEMISK RÅD KØBENHAVNS UNIVERSITET GODKENDT MØDEREFERAT 27. AUGUST 2007 Forum: Akademisk Råd AKADEMISK RÅD Møde afholdt: Tirsdag den 21. august 2007 kl. 10.00. Sted: Lokale

Læs mere

Tea Malthesen TLF

Tea Malthesen TLF KØBENHAVNS UNIVERSITET DET SAMFUNDSVIDENSKABELIGE FAKULTET Dekanens dialogforum med studerende MØDEREFERAT NOVEMBER 2015 Forum Dekanens dialogforum med studerende STUDIE- OG EKSAMENSKONTORET Møde afholdt:

Læs mere

DET FARMACEUTISKE FAKULTET J.nr.: 04-004-3. Ph.d.-studienævnet holdt møde mandag den 17. september 2007.

DET FARMACEUTISKE FAKULTET J.nr.: 04-004-3. Ph.d.-studienævnet holdt møde mandag den 17. september 2007. DET FARMACEUTISKE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET DET FARMACEUTISKE FAKULTET J.nr.: 04-004-3 PH.D.-STUDIENÆVNET Referent: MWJ Endeligt referat Ph.d.-studienævnet holdt møde mandag den 17. september 2007.

Læs mere

Samarbejdsudvalget ved INSS. Forum. Møde afholdt: 19. april 2010. Sted: 22.2.56. Christine Andersen. Referent:

Samarbejdsudvalget ved INSS. Forum. Møde afholdt: 19. april 2010. Sted: 22.2.56. Christine Andersen. Referent: INSTITUT FOR NORDISKE STUDIER OG SPROGVIDENSKAB KØBENHAVNS UNIVERSITET MØDEREFERAT 26. APRIL 2010 Forum Samarbejdsudvalget ved INSS Møde afholdt: 19. april 2010 Sted: 22.2.56 NJALSGADE 120 LOKALE 22.2.45

Læs mere

Samarbejds- og arbejdsmiljøudvalget. Samarbejds- og arbejdsmiljøudvalget

Samarbejds- og arbejdsmiljøudvalget. Samarbejds- og arbejdsmiljøudvalget DATALOGISK INSTITUT KØBENHAVNS UNIVERSITET Samarbejds- og arbejdsmiljøudvalget MØDEREFERAT 6. JUNI 2011 Forum Samarbejds- og arbejdsmiljøudvalget DATALOGISK INSTITUT Møde afholdt: 5. maj 2011 UNIVERSITETSPARKEN

Læs mere

Medlemmer og suppleanter i FSU

Medlemmer og suppleanter i FSU KØBENHAVNS UNIVERSITET DET SAMFUNDSVIDENSKABELIGE FAKULTET Medlemmer og suppleanter i FSU MØDEREFERAT 16. JUNI 2016 Forum Fakultetets Samarbejdsudvalg SAMF-HR Møde afholdt: Torsdag den 16. juni 2016 kl.

Læs mere

Fakultetets Samarbejdsudvalg. Møde afholdt: Fredag, den 22. januar 2010 kl. 10-12. Sted: 10.1.30 Referent: Susanne Kirst

Fakultetets Samarbejdsudvalg. Møde afholdt: Fredag, den 22. januar 2010 kl. 10-12. Sted: 10.1.30 Referent: Susanne Kirst KØBENHAVNS UNIVERSITET DET HUMANISTISKE FAKULTET FSU GODKENDT MØDEREFE RAT 26. JANUR 2010 Forum: Fakultetets Samarbejdsudvalg FSU Møde afholdt: Fredag, den 22. januar 2010 kl. 10-12 Sted: 10.1.30 Referent:

Læs mere

Akademisk Råd SAMF. Akademisk Råd SAMF. Forum. Møde afholdt: Torsdag den 11. juni 2009 kl Sted: CSS, mødelokale

Akademisk Råd SAMF. Akademisk Råd SAMF. Forum. Møde afholdt: Torsdag den 11. juni 2009 kl Sted: CSS, mødelokale DET SAMFUNDSVIDENSKABELIGE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET Akademisk Råd SAMF MØDEREFERAT 15. JUNI 2009 Forum Akademisk Råd SAMF LEDELSESSEKRETARIATET Møde afholdt: Torsdag den 11. juni 2009 kl. 13-15

Læs mere

Til medlemmerne af Akademisk Råd SAMF. Akademisk Råd SAMF. Forum. Møde afholdt: Torsdag den 11. marts 2010 kl

Til medlemmerne af Akademisk Råd SAMF. Akademisk Råd SAMF. Forum. Møde afholdt: Torsdag den 11. marts 2010 kl DET SAMFUNDSVIDENSKABELIGE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET Til medlemmerne af Akademisk Råd SAMF MØDEREFERAT 15. MARTS 2010 Forum Akademisk Råd SAMF LEDELSESSEKRETARIATET Møde afholdt: Torsdag den 11.

Læs mere

Medlemmer og suppleanter i FSU

Medlemmer og suppleanter i FSU KØBENHAVNS UNIVERSITET DET SAMFUNDSVIDENSKABELIGE FAKULTET Medlemmer og suppleanter i FSU MØDEREFERAT 18. JUNI 2015 Forum Fakultetets Samarbejdsudvalg SAMF-HR Møde afholdt: Torsdag den 18. juni 2015 kl.

Læs mere

Møde afholdt: Tirsdag den 4. september Sted: Lokale

Møde afholdt: Tirsdag den 4. september Sted: Lokale DET HUMANISTISKE FAKULTET, AKADEMISK RÅD KØBENHAVNS UNIVERSITET GODKENDT MØDEREFERAT Forum: Akademisk Råd AKADEMISK RÅD Møde afholdt: Tirsdag den 4. september 2007 Sted: Lokale 10.1.30 Referent: Mette

Læs mere

Notat. Referat af 7. møde i HRM-styregruppen under FSU om Human Ressource Management i folkekirken

Notat. Referat af 7. møde i HRM-styregruppen under FSU om Human Ressource Management i folkekirken Dato: 3.marts 2010 Referat af 7. møde i HRM-styregruppen under FSU om Human Ressource Management i folkekirken Mødet fandt sted torsdag den 14. januar 2010 kl. 12.00 til kl. 15.00 i Kirkeministeriet. Kirkeministeriet

Læs mere

TOES bød velkommen til Niels Balslev Wendelbo (NBW), som indledte mødet med sit oplæg om HR- afdelingen, jf. punkt 3.

TOES bød velkommen til Niels Balslev Wendelbo (NBW), som indledte mødet med sit oplæg om HR- afdelingen, jf. punkt 3. DET SAMFUNDSVIDENSKABELIGE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET Medlemmer og suppleanter i FSU MØDEREFERAT (GODKENDT) Forum: Fakultetets Samarbejdsudvalg Møde afholdt: 6. december 2007 kl. 10.00-12.00 Sted:

Læs mere

Referat fra afdelingsbestyrelsesmøde

Referat fra afdelingsbestyrelsesmøde Referat fra afdelingsbestyrelsesmøde Afdeling 1-3045 Egedalsvænge Mødedato: Torsdag den 9. oktober 2014 kl. 16.30 Mødested: Egedalsvænge Til stede: Iris Gausbo (IG) udpeget af 3B s bestyrelse Jens Wenzel

Læs mere

Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde

Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde Referat fra Studienævnsmøde Onsdag, den 22. januar 2014 kl. 11.00 14.30 Sted: Deltagere: Afbud: Aalborg Universitet, Kroghstræde 7, lokale 76a Lars Uggerhøj, Dorte

Læs mere

Næstformand Christian Lund Hansen har sammen med medstuderende gennemgået delpolitik for overgang til job og karriere.

Næstformand Christian Lund Hansen har sammen med medstuderende gennemgået delpolitik for overgang til job og karriere. J.nr. ipoetzsch REFERAT Emne: Referat fra Studienævnsmøde Dato og tidspunkt: Den 14. december 2015 kl. 15.00-17.00 Sted: Campusvej 55, Konferenceafsnittet, lokale 96. Deltagere: Hans Lund, Anders Holsgaard,

Læs mere

Afbud: Merete Monrad, Maria Annemone Kongstad, Rikke Raunholt Dalby og Susanne Broberg Byrresen.

Afbud: Merete Monrad, Maria Annemone Kongstad, Rikke Raunholt Dalby og Susanne Broberg Byrresen. Institut for Sociologi og Socialt Arbejde Kroghstræde 7 DK 9220 Aalborg Øst Fax +45 9815 7575 EAN-nr: 5798000420649 CVR/SE-nr: 29102384 Referat af studienævnsmøde Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde

Læs mere

HSU. Vedr.: HSU konference den 11. oktober Sagsbehandler: Karen Boesen og Ingrid Skovsmose

HSU. Vedr.: HSU konference den 11. oktober Sagsbehandler: Karen Boesen og Ingrid Skovsmose K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T HSU S A G S N O T A T NOVEMBER 2010 Vedr.: HSU konference den 11. oktober 2010 Sagsbehandler: Karen Boesen og Ingrid Skovsmose HR OG ORGANISATION ARBEJDSMILJØ

Læs mere

Referat af møde i Samarbejds- og arbejdsmiljøudvalget

Referat af møde i Samarbejds- og arbejdsmiljøudvalget DATALOGISK INSTITUT KØBENHAVNS UNIVERSITET Samarbejds- og arbejdsmiljøudvalget SAGSNOTAT 30. NOVEMBER 2009 Vedr.: Referat af møde i Samarbejds- og arbejdsmiljøudvalget DATALOGISK INSTITUT Mødedato 24.

Læs mere

INSTITUT FOR UDDANNELSE OG PÆDAGOGIK (DPU) AARHUS UNIVERSITET

INSTITUT FOR UDDANNELSE OG PÆDAGOGIK (DPU) AARHUS UNIVERSITET INSTITUT FOR UDDANNELSE OG PÆDAGOGIK (DPU) AARHUS UNIVERSITET LSAU ekstraordinært om institutjustering den 10. marts 2014 kl. 11.00-12.00 D120 og 2113-252 GODKENDT REFERAT Medlemmer A-siden: Hanne Løngreen,

Læs mere

Medlemmer og suppleanter i FSU

Medlemmer og suppleanter i FSU KØBENHAVNS UNIVERSITET DET SAMFUNDSVIDENSKABELIGE FAKULTET Medlemmer og suppleanter i FSU MØDEREFERAT 10. DECEMBER 2015 Forum Fakultetets Samarbejdsudvalg SAMF-HR Møde afholdt: Torsdag den 10. december

Læs mere

ROSKILDE UNIVERSITET Hovedsarbejdsmiljøudvalget

ROSKILDE UNIVERSITET Hovedsarbejdsmiljøudvalget ROSKILDE UNIVERSITET Hovedsarbejdsmiljøudvalget DATO/REFERENCE JOURNALNUMMER 21. september 2011 2006-00-067/0001 Hermed indkaldes til ordinært møde i Hovedarbejdsmiljøudvalget, 04/11 Den 22. september

Læs mere

Medlemmer og suppleanter i FSU. Forum: Fakultetets Samarbejdsudvalg. Møde afholdt: 26. maj 2005 kl Sted: Fakultetssekretariatet

Medlemmer og suppleanter i FSU. Forum: Fakultetets Samarbejdsudvalg. Møde afholdt: 26. maj 2005 kl Sted: Fakultetssekretariatet D E T S A M F U N D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T Medlemmer og suppleanter i FSU M Ø D E R E F E R A T ( G O D K E N D T ) Forum: Fakultetets Samarbejdsudvalg

Læs mere

Referat fra HSU møde den 24. maj 2012

Referat fra HSU møde den 24. maj 2012 Referat fra HSU møde den 24. maj 2012 Tid: kl. 13.00-15.30 Sted: Deltagere: Fraværende med afbud: Konferencelokalet, Søborgstræde, 3700 Rønne Mads Kofod Lars Vesløv Søs Haugaard Signe Saabye Ottosen Henrik

Læs mere

REFERAT. Møde den: 1. september 2017, kl Sted: Bygn 1260, lok 310 Møde i samarbejdsudvalget. Medlemmer:

REFERAT. Møde den: 1. september 2017, kl Sted: Bygn 1260, lok 310 Møde i samarbejdsudvalget. Medlemmer: Møde den: 1. september 2017, kl. 11.30 13.30 Sted: Bygn 1260, lok 310 Møde i samarbejdsudvalget REFERAT Medlemmer: Klavs Madsen + Janni Mosgaard Jensen + Annette Bachmann + Eva Therkildsen + Niels Trolle

Læs mere

Referat fra lokaludvalgsmøde 14. januar 2016

Referat fra lokaludvalgsmøde 14. januar 2016 ROSKILDE UNIVERSITET Institut for Kommunikation, Virksomhed og Informationsteknologier 21. januar 2016 Referat fra lokaludvalgsmøde 14. januar 2016 Tid: Torsdag den 14.1 2016 kl. 10.00-12.00 Sted: Mødelokale

Læs mere

Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden Studieleder kommenterede, at punkt 8 bortfalder. Dette vil blive drøftet af forperson og næst-forperson.

Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden Studieleder kommenterede, at punkt 8 bortfalder. Dette vil blive drøftet af forperson og næst-forperson. K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T S A M F U N D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T Studienævnsmedlemmerne på Sociologi: Charlotte Baarts (Forperson, Studieleder), Jakob Demant,

Læs mere

Møde i Ph.d.-udvalget. Forum. Møde afholdt: 21. Oktober 2015 kl. 10.00-11:45 15B.0.07. Sted: Mia Dabelsteen. Referent:

Møde i Ph.d.-udvalget. Forum. Møde afholdt: 21. Oktober 2015 kl. 10.00-11:45 15B.0.07. Sted: Mia Dabelsteen. Referent: P H D S C H O O L K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET M Ø D E R E F E R A T 3. NOVEMBER 2015 Forum Møde i Ph.d.-udvalget PHD SCHOOL Møde afholdt: 21. Oktober 2015 kl. 10.00-11:45 KAREN BLIXENSVEJ

Læs mere

Akademisk Råd - SAMF. Møde afholdt: Torsdag den 7. februar 2008 kl Sted: CSS, Øster Farimagsgade 5, lokale

Akademisk Råd - SAMF. Møde afholdt: Torsdag den 7. februar 2008 kl Sted: CSS, Øster Farimagsgade 5, lokale DET SAMFUNDSVIDENSKABELIGE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET MØDEREFERAT Forum: Akademisk Råd - SAMF DEKANATET Møde afholdt: Torsdag den 7. februar 2008 kl. 13-15 Sted: CSS, Øster Farimagsgade 5, lokale

Læs mere

Campus Bornholm. Konferencelokalet, Søborgstræde, 3700 Rønne

Campus Bornholm. Konferencelokalet, Søborgstræde, 3700 Rønne Referat fra HSU møde den 21. november 2011 Tid: kl. 14.00-16.30 Sted: Deltagere: Fraværende med afbud: Konferencelokalet, Søborgstræde, 3700 Rønne Mads Kofod Susanne Würtz Søs Haugaard Lars Vesløv Henrik

Læs mere

Fakultetssekretariatets mødelokale, CSS, Øster Farimagsgade 5, 1. sal. lokale 5.146

Fakultetssekretariatets mødelokale, CSS, Øster Farimagsgade 5, 1. sal. lokale 5.146 DET SAMFUNDSVIDENSKABELIGE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET Medlemmer og suppleanter i FSU MØDEREFERAT(GODKENDT) Forum: Fakultetets Samarbejdsudvalg Møde afholdt: 18. September 2008 kl. 10.00-12.00 Sted:

Læs mere

REFERAT. Midlertidigt Tværgående HovedSamarbejds- Udvalg (MT-HSU) for Brønderslev-Dronninglund Kommune. Brønderslev-Dronninglund Kommune

REFERAT. Midlertidigt Tværgående HovedSamarbejds- Udvalg (MT-HSU) for Brønderslev-Dronninglund Kommune. Brønderslev-Dronninglund Kommune Brønderslev-Dronninglund Kommune Brønderslev Rådhus, Ny Rådhusplads 1, 9700 Brønderslev. Tlf. 9945 4545 - Fax 9945 4500 Dronninglund Rådhus, Rådhusgade 5, 9330 Dronninglund. Tlf. 9947 1111 - Fax 99 47

Læs mere

ROSKILDE UNIVERSITET Rektorsekretariatet

ROSKILDE UNIVERSITET Rektorsekretariatet ROSKILDE UNIVERSITET Rektorsekretariatet DATO/REFERENCE 20. december 2011 JOURNALNUMMER REFERAT AF BESTYRELSESMØDE 6/2011 onsdag den 16. november 2011 kl. 12.30-15.30 Referatet blev godkendt på møde 7/2011,

Læs mere

Dialogforum FAKULTETSSEKRETARIATET. Tea Malthesen TLF

Dialogforum FAKULTETSSEKRETARIATET. Tea Malthesen TLF K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T D E T S A M F U N D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T Medlemmer af Dialogforum M Ø D E R E F E R A T MARTS 2018 Forum Dialogforum FAKULTETSSEKRETARIATET

Læs mere

REFERAT GENERALFORSAMLING 2004

REFERAT GENERALFORSAMLING 2004 REFERAT GENERALFORSAMLING 2004 Referat af Dansk Sociologforenings generalforsamling d. 28. februar 2004 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Formandens beretning 4. Kassererens beretning

Læs mere

Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde

Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde Referat studienævnsmøde Torsdag, den 3. april 2014 kl. 13.00 15.00 (Videokonference) Sted: Aalborg: Kroghstræde 7, lokale 72 København: A. C. Meyers Vænge 15, lokale

Læs mere

Medlemmer og suppleanter i FSU

Medlemmer og suppleanter i FSU KØBENHAVNS UNIVERSITET DET SAMFUNDSVIDENSKABELIGE FAKULTET Medlemmer og suppleanter i FSU MØDEREFERAT 22. SEPTEMBER 2016 Forum Fakultetets Samarbejdsudvalg SAMF-HR Møde afholdt: Torsdag den 22. september

Læs mere

Møde afholdt: Tirsdag den 2. marts 2010 kl

Møde afholdt: Tirsdag den 2. marts 2010 kl DET FARMACEUTISKE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET MØDEREFERAT 8. MARTS 2010 Forum: FSU FAKULTETSSEKRETARIATET LEDELSESSEKRETARIAT Møde afholdt: Tirsdag den 2. marts 2010 kl. 13 14.30 Sted: Referent: Mødesal

Læs mere

Bestyrelsen. 37. bestyrelsesmøde. Forum. 27. januar 2009 kl.13.00. Møde afholdt: Sted: CSS, Øster Farimagsgade 5, lokale 5.1.46

Bestyrelsen. 37. bestyrelsesmøde. Forum. 27. januar 2009 kl.13.00. Møde afholdt: Sted: CSS, Øster Farimagsgade 5, lokale 5.1.46 K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T Bestyrelsen M Ø D E R E F E R A T 10. FEBRUAR 2009 Forum Møde afholdt: 37. bestyrelsesmøde 27. januar 2009 kl.13.00 REKTORSEKRETARIATET NØRREGADE 10 Sted: CSS,

Læs mere

Akademisk Råd SAMF LEDELSESSEKRETARIATET

Akademisk Råd SAMF LEDELSESSEKRETARIATET KØBENHAVNS UNIVERSITET DET SAMFUNDSVIDENSKABELIGE FAKULTET Akademisk Råd SAMF MØDEREFERAT- ÅBEN UDGAVE 15. JANUAR 2019 Forum Akademisk Råd SAMF LEDELSESSEKRETARIATET Møde afholdt Torsdag den 6. december

Læs mere

DAGSORDEN. Møde den: 12. december 2014, kl Sted: Bygn 1260, lok 312 Møde i samarbejdsudvalget. Medlemmer:

DAGSORDEN. Møde den: 12. december 2014, kl Sted: Bygn 1260, lok 312 Møde i samarbejdsudvalget. Medlemmer: Møde den: 12. december 2014, kl. 11.30-13.30 Sted: Bygn 1260, lok 312 Møde i samarbejdsudvalget DAGSORDEN Medlemmer: Søren K Kjærgaard Annette Bachmann Bo Martin Bibbi Kim Iburg Janni Mosgaard Jensen Eva

Læs mere

Møde afholdt: tirsdag den 9. november 2010 kl. 13 14.30

Møde afholdt: tirsdag den 9. november 2010 kl. 13 14.30 DET FARMACEUTISKE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET MØDEREFERAT 10. NOVEMBER 2010 Forum: FSU FAKULTETSSEKRETARIATET LEDELSESSEKRETARIAT Møde afholdt: tirsdag den 9. november 2010 kl. 13 14.30 Sted: Referent:

Læs mere

Meget flotte resultater indtil dato. Forslag om at sende et nyhedsbrev ud her halvvejs til alle frivillige.

Meget flotte resultater indtil dato. Forslag om at sende et nyhedsbrev ud her halvvejs til alle frivillige. Referat fra bestyrelsesmødet i Støtteforeningen for Tisvilde Bio & Bistro, den 24.juli 2012 kl. 20.15 i foyeren. Til Stede: Kurt, Lars, Helle, Mette, Sven, Janne (pkt. 7) og Finn Afbud: Steen, Peter, Tine,

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 12.5.2016. Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 12.5.2016. Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 7248 6500 Fax 7248 6510 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 12.5.2016 Venlig hilsen Lisbeth Schou Kredsformand Dagsorden

Læs mere

Social- og Handicapcentret 11-12-2013. Referat fra møde i Udsatterådet torsdag den 5. december 2013 kl. 10.00 13.00 på Rådhuset, lokale B103

Social- og Handicapcentret 11-12-2013. Referat fra møde i Udsatterådet torsdag den 5. december 2013 kl. 10.00 13.00 på Rådhuset, lokale B103 REFERAT Social- og Handicapcentret 11-12-2013 Referat fra møde i Udsatterådet torsdag den 5. december 2013 kl. 10.00 13.00 på Rådhuset, lokale B103 Til stede: Ole Hjuler, Hans Behrendt (mødeleder), Jørgen

Læs mere

Green Light House, Fakultetssekretariatet, Tagensvej 16 A, 2200 København N

Green Light House, Fakultetssekretariatet, Tagensvej 16 A, 2200 København N D E T N A T U R V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T REFERAT (GODKENDT) 21. JANUAR 2010 Forum Akademisk Råd Mødedato: Tirsdag d. 5. januar 2010, kl. 12.00-14.00

Læs mere

Referat. Referat. Etisk udvalg 18. februar 2011. Karen Langvad 25. februar 2011

Referat. Referat. Etisk udvalg 18. februar 2011. Karen Langvad 25. februar 2011 Referat Referat af møde i: Dato for møde: Etisk udvalg 18. februar 2011 For referat: Dato for udarbejdelse: Karen Langvad 25. februar 2011 Deltagere: Brian Errebo-Jensen Jeanette Præstegaard Hanne Munch

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden Dagsorden blev godkendt. Det blev besluttet at ledergruppen i AU HR også skal være kopimodtager af dagsorden og bilag.

1. Godkendelse af dagsorden Dagsorden blev godkendt. Det blev besluttet at ledergruppen i AU HR også skal være kopimodtager af dagsorden og bilag. Møde den: 28. september 2015 kl. 10.00 12.00 REFERAT LSU AU HR Til stede: Ledelsen: Anne Lindholm Behnk, Gertrud Tefre Medarbejderrepræsentanter: Lene Fransen, Hanne Kaiser, Lizzi Edlich, Astrid V. H.

Læs mere

FSU. Forum: Fakultetets Samarbejdsudvalg Møde afholdt: Fredag den 7. juni 2013 kl Lokale 15B.0.07

FSU. Forum: Fakultetets Samarbejdsudvalg Møde afholdt: Fredag den 7. juni 2013 kl Lokale 15B.0.07 D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET FSU G O D K E N D T M Ø D E R E F E R A T Forum: Fakultetets Samarbejdsudvalg Møde afholdt: Fredag den 7. juni 2013

Læs mere

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5 POSTBOKS 556 9100 AALBORG TELEFON 9631 3770 TELEFAX 9813 0877

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5 POSTBOKS 556 9100 AALBORG TELEFON 9631 3770 TELEFAX 9813 0877 AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5 POSTBOKS 556 9100 AALBORG TELEFON 9631 3770 TELEFAX 9813 0877 Bestyrelsesmøde onsdag d. 20. marts 2013 kl. 16.30 19.00 Til stede: Hanne Kathrine Krogstrup, Britta

Læs mere

Ekstraordinært møde i FSU FSU. Forum. Møde afholdt: Tirsdag den 5. januar 2016, til Sted: 15b-007. Peter Wedel Bay. Referent: Til stede:

Ekstraordinært møde i FSU FSU. Forum. Møde afholdt: Tirsdag den 5. januar 2016, til Sted: 15b-007. Peter Wedel Bay. Referent: Til stede: K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET HR- & P E R S O N A L E A F D E L I N G E N Ekstraordinært møde i FSU M Ø D E R E F E R A T 5. JANUAR 2016 Forum FSU Møde afholdt: Tirsdag den 5. januar 2016, 11.00

Læs mere

Akademisk Råd SAMF. Akademisk Råd SAMF. Forum. Møde afholdt: Torsdag den 10. marts 2011 kl Sted: CSS, mødelokale

Akademisk Råd SAMF. Akademisk Råd SAMF. Forum. Møde afholdt: Torsdag den 10. marts 2011 kl Sted: CSS, mødelokale DET SAMFUNDSVIDENSKABELIGE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET Akademisk Råd SAMF MØDEREFERAT 11. MARTS 2011 Forum Akademisk Råd SAMF LEDELSESSEKRETARIATET Møde afholdt: Torsdag den 10. marts 2011 kl. 13-15

Læs mere

Virksomhed og struktur

Virksomhed og struktur Virksomhed og struktur Virksomhed og struktur 817 Københavns Universitet er en af landets største arbejdspladser, hvor ca. 1400 fuldtidsansatte videnskabelige medarbejdere (professorer, lektorer, adjunkter,

Læs mere

Studierådsmøde torsdag, den 3. december 2015, kl. 13.00-15.30. Rendsburggade 14, 2. sal lok. 4.315

Studierådsmøde torsdag, den 3. december 2015, kl. 13.00-15.30. Rendsburggade 14, 2. sal lok. 4.315 :sadp Skolen for Arkitektur, Design og Planlægning Vestre Havnepromenade 5, 1 9000 Aalborg www.sadp.aau.dk Studieleder Michael Tophøj Sørensen tophoej@plan.aau.dk Skolesekretær Louise Hartmann lhh@plan.aau.dk

Læs mere

Møde afholdt: Tirsdag den 13. december kl

Møde afholdt: Tirsdag den 13. december kl DET FARMACEUTISKE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET MØDEREFERAT 14. DECEMBER 2011 Forum: FSU FAKULTETSSEKRETARIATET LEDELSESSEKRETARIAT Møde afholdt: Tirsdag den 13. december kl. 13 14.45 Sted: Referent:

Læs mere

Referat fra møde i ULA tirsdag d. 10. juni 2014

Referat fra møde i ULA tirsdag d. 10. juni 2014 Referat fra møde i ULA tirsdag d. 10. juni 2014 Til stede: Bjarne Andresen (lokalklub 2), Anders Milhøj (lokalklub 4), Elisabeth Kofod-Hansen (kadk), Peter B. Andersen (lokalklub 1), Thomas Vils Pedersen

Læs mere

Fakultetets Samarbejdsudvalg - eksternatmøde. Møde afholdt: Fredag den 2. november 2007 kl. 9-14. Udvalgsværelse 3, Nørregade

Fakultetets Samarbejdsudvalg - eksternatmøde. Møde afholdt: Fredag den 2. november 2007 kl. 9-14. Udvalgsværelse 3, Nørregade KØBENHAVNS UNIVERSITET DET HUMANISTISKE FAKULTET FSU GODKENDT MØDEREFERAT 17. DECEMBER 2007 Forum: Fakultetets Samarbejdsudvalg - eksternatmøde FSU Møde afholdt: Fredag den 2. november 2007 kl. 9-14. Sted:

Læs mere

HK Områdeklubben på Københavns Universitet

HK Områdeklubben på Københavns Universitet Referat af Årsmøde d. 26. marts 2014 i HK Områdeklubben på KU: Ad 1 Valg af dirigent Stig Raff og Lars Hein begge faglige konsulenter i HK Stat Hovedstaden blev valgt. Stig Raff valgte ved samme lejlighed

Læs mere

Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 19. august 2015

Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 19. august 2015 Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 19. august 2015 Referatet skal godkendes på det næstkommende studienævnsmøde d. 23. september 2015. Til stede: Afbud: Trond Beldo Klausen, Jakob Skjøtt-Larsen,

Læs mere

Campus Bornholm. Referat fra bestyrelsesmøde den 31. januar 2011

Campus Bornholm. Referat fra bestyrelsesmøde den 31. januar 2011 Referat fra bestyrelsesmøde den 31. januar 2011 Deltagere: Fraværende med afbud: Fraværende uden afbud: Observatør.: Referent: Jeppe Kofod Lars Goldschmidt (Deltog fra kl. 17.40) Ingolf Lind-Holm Roar

Læs mere

Dagsorden til møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium torsdag den 12. december kl. 16.00 19.30

Dagsorden til møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium torsdag den 12. december kl. 16.00 19.30 Dagsorden til møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium torsdag den 12. december kl. 16.00 19.30 Afbud: Ole Have Jørgensen. Helle Lindkvist Kjeldsen kom kl. ca. 17.00; Anne Marie Illum gik efter aftale

Læs mere

Referat af møde i MKL-studienævnet. Fredag 8. april 2005. Institut for Samfundsfarmaci, DFU FORELØBIGT REFERAT

Referat af møde i MKL-studienævnet. Fredag 8. april 2005. Institut for Samfundsfarmaci, DFU FORELØBIGT REFERAT FORELØBIGT REFERAT Referat af møde i MKL-studienævnet Fredag 8. april 2005 Institut for Samfundsfarmaci, DFU Til stede: Ellen Westh Sørensen EWS, Helene Jørgensen HJ, Janine Morgall Traulsen JMT, Mette

Læs mere

DIKUs undervisningsudvalg

DIKUs undervisningsudvalg DATALOGISK INSTITUT KØBENHAVNS UNIVERSITET DIKUs undervisningsudvalg SAGSNOTAT 30.11.2010 Vedr.: Referat af 30. møde i undervisningsudvalget DATALOGISK INSTITUT Mødedato 26. 11 2010 Sagsbehandler: Lisa

Læs mere

Akademisk Råd FAKULTETSSEKRETARIATET. Mødedato: Torsdag d. 15. september 2011, kl TAGENSVEJ 16

Akademisk Råd FAKULTETSSEKRETARIATET. Mødedato: Torsdag d. 15. september 2011, kl TAGENSVEJ 16 D E T N A T U R V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T REFERAT 28. SEPTEMBER 2011 Forum Akademisk Råd FAKULTETSSEKRETARIATET Mødedato: Torsdag d. 15. september

Læs mere

Samarbejdsudvalget ved INSS. Forum. Møde afholdt 26. oktober 2016, kl Sted Rasmus Rask, Tine M. Svensson.

Samarbejdsudvalget ved INSS. Forum. Møde afholdt 26. oktober 2016, kl Sted Rasmus Rask, Tine M. Svensson. K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET I N S T I T U T F O R N O R D I S K E S T U D I E R O G S P R O G V I D E N S K A B / M Ø D E R E F E R A T 29. OKTOBER 2016 Forum Samarbejdsudvalget ved INSS INSTITUT

Læs mere

Møde afholdt: Tirsdag den 22. juni 2010 kl

Møde afholdt: Tirsdag den 22. juni 2010 kl DET FARMACEUTISKE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET MØDEREFERAT 23. JUNI 2010 Forum: FSU FAKULTETSSEKRETARIATET LEDELSESSEKRETARIAT Møde afholdt: Tirsdag den 22. juni 2010 kl. 13 14.30 Sted: Referent: Mødesal

Læs mere

Mikado House - lokale Montecristo

Mikado House - lokale Montecristo D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Fakultetets Samarbejdsudvalg M Ø D E R E F E R A T 16. APRIL 2015 Forum FSU Møde afholdt: Fredag, den 10. april 2015

Læs mere

REFERAT ASE LSU - møde 11 mandag den 16. februar 2015 kl. 09.15, mødelokale Edison 110. Deltagere: Conni Simonsen. Erland U. Jessen Jesper Jensen

REFERAT ASE LSU - møde 11 mandag den 16. februar 2015 kl. 09.15, mødelokale Edison 110. Deltagere: Conni Simonsen. Erland U. Jessen Jesper Jensen REFERAT ASE LSU - møde 11 mandag den 16. februar 2015 kl. 09.15, mødelokale Edison 110 Deltagere: Conni Simonsen Asger Schou Erland U. Jessen Jesper Jensen Stig Ravn Klaus Kolle Peder Maribo Christina

Læs mere

REFERAT. Møde den: 4. marts Dekanmøde med studerende. Til stede: Mette Thunø, Jan Ifversen, 10 studenterrepræsentanter, Aske Dahl Sløk (ref.

REFERAT. Møde den: 4. marts Dekanmøde med studerende. Til stede: Mette Thunø, Jan Ifversen, 10 studenterrepræsentanter, Aske Dahl Sløk (ref. Møde den: 4. marts 2011 REFERAT Dekanmøde med studerende Til stede: Mette Thunø, Jan Ifversen, 10 studenterrepræsentanter, Aske Dahl Sløk (ref.) Dato: 09. marts 2011 Sagsnr.: Ref: Side 1/5 Dagsorden 1.

Læs mere

10.15-10.30 Om programmet for seminaret og centernyt, v. Hans Kristensen

10.15-10.30 Om programmet for seminaret og centernyt, v. Hans Kristensen M Ø D E R E F E R A T Forum: Centermedlemmer Møde afholdt: Tirsdag d. 4. december og onsdag d. 5. december 2007 Sted: Hindsgavl Slot, Middelfart Referent: Anne-Lise Schulze Andersen Dato: 7. december 2007

Læs mere

Møde afholdt: onsdag den 12. maj 2010 kl

Møde afholdt: onsdag den 12. maj 2010 kl DET FARMACEUTISKE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET MØDEREFERAT 17. JUNI 2010 Forum: FSU FAKULTETSSEKRETARIATET LEDELSESSEKRETARIAT Møde afholdt: onsdag den 12. maj 2010 kl. 13-15 Referent: Kirsten Breddam

Læs mere

Forældrerep.: Katrine (Gadekæret), Stine (Næringen), Anni (Kanten - suppleant for Stig), Christian (Krudtuglen), Pernille (Frijsenborgvej)

Forældrerep.: Katrine (Gadekæret), Stine (Næringen), Anni (Kanten - suppleant for Stig), Christian (Krudtuglen), Pernille (Frijsenborgvej) Møde: Bestyrelsesmøde Dato og tid: Mandag d. 3.november 17.15-20.15 Sted: Børnehuset Næringen, Næringen 1-3 Tilstede: Forældrerep.: Katrine (Gadekæret), Stine (Næringen), Anni (Kanten - suppleant for Stig),

Læs mere

Møde i Ph.d.-koordinatorkredsen. Møde afholdt: 4. maj 2016 kl :00

Møde i Ph.d.-koordinatorkredsen. Møde afholdt: 4. maj 2016 kl :00 PHD SCHOOL KØBENHAVNS UNIVERSITET MØDEREFERAT 17. MAJ 2016 Forum Møde i Ph.d.-koordinatorkredsen PHD SCHOOL Møde afholdt: 4. maj 2016 kl. 10.00-12:00 KAREN BLIXENSVEJ 4, 2300 Sted: Referent: 13b.0.27 Mia

Læs mere

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Punkt 1: Valg af a) Dirigent b) Referent c) Bisidder d) 2 stemmetællere Inger Christensen, formand for Aalborg Tegnsprogsforening

Læs mere