Valgregulativ V A L G T I L R E P R Æ S E N T A N T S K A B E T O G B E S T Y R E L S E N S Y D E N E R G I A. M. B. A.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Valgregulativ V A L G T I L R E P R Æ S E N T A N T S K A B E T O G B E S T Y R E L S E N S Y D E N E R G I A. M. B. A."

Transkript

1 1 af 7 Valgregulativ V A L G T I L R E P R Æ S E N T A N T S K A B E T O G B E S T Y R E L S E N I S Y D E N E R G I A. M. B. A.

2 2 af 7 VALG TIL REPRÆSENTANTSKABET Hjemmel for valget, valgperiode og valgkredse: 1 Valg af repræsentantskab sker i henhold til 7 i vedtægterne for SYD ENERGI a.m.b.a. Valg afholdes i sidste kvartal før en ny valgperiodes begyndelse. 2 Repræsentanterne vælges for en 4-årig periode. Valgperioden følger kalenderåret. 3 SYD ENERGIs netområde er i forbindelse med valget opdelt i 10 tilnærmelsesvis lige store - valgkredse, med udgangspunkt i de postnummerdistrikter, som anvendes af Post Danmark. Kredsenes grænser er fastsat således, at der tilstræbes at være tilnærmelsesvis lige mange installationer i hver kreds. Valgkredsene fremgår af det vedlagte kort. Annoncering af valget: 4 Repræsentantskabsvalget, herunder muligheden for at stille op til valget, annonceres i regionale og lokale medier, samt i SYD ENERGIs direkte trykte og digitale kommunikation med andelshaverne, senest 9 uger forud for datoen for valget. Desuden bekendtgøres valget ved brev til repræsentantskabets medlemmer. Opstilling af kandidater: 5 Repræsentanter vælges af og blandt valgkredsens andelshavere eller disses ægtefæller eller samlevere. Juridiske personer, der er andelshavere, kan udpege en person, der på deres vegne kan afgive stemme og modtage valg. Repræsentanter skal være myndige. På samme måde kan et interessentskab eller et sameje, hvor mere end en person ejer en installation, udpege en person, der på deres vegne kan afgive stemme og modtage valg. Repræsentanter skal være myndige. En valgt repræsentant, uanset om denne er valgt blandt valgkredsens andelshavere eller udpeget af en juridisk person til at afgive stemme og modtage valg, der ophører med at være kandidat i den valgkreds, hvor vedkommende er valgt, men som fortsat er andelshaver i selskabet, kan forblive som repræsentant for den pågæl-

3 3 af 7 dende valgkreds, indtil valgperioden udløber. Der er ikke mulighed for at indsætte suppleanter, eller for juridiske personers vedkommende erstatte en udpeget person. 6 Forslag til valg af repræsentanter skal være indsendt til SYD ENERGI senest 6 uger før planlagt udsendelse af stemmesedler. Alle forslag til kandidater skal være underskrevet af mindst 10 stillere, der skal være andelshavere i den pågældende valgkreds. (Underskrift kan ske ved brug af digital signatur, NemID eller anden betryggende elektronisk underskrift). Forslag til kandidater både siddende repræsentantskabsmedlemmer og nye kandidater indsendes på opstillingslister, der er udarbejdet af SYD ENERGI. På opstillingslisten anføres navn, adresse og installationsnummer for såvel kandidater som stillere. Opstillingslister, vedrørende kandidater udover siddende repræsentantskabsmedlemmer, kan udskrives fra SYD ENERGIs hjemmeside eller bestilles hos SYD ENERGI fra 3 uger før sidste frist for opstilling af kandidater. 7 Efter modtagelsen af forslag kontrolleres det, at de foreslåede kandidater er valgbare i kredsen. De godkendte kandidater offentliggøres med navn, adresse og telefonnummer på SYD ENERGIs hjemmeside. De godkendte kandidater opføres i alfabetisk rækkefølge på et stemmekort, der udsendes til alle andelshavere i valgkredsen. Stemmekortet skal tydeligt indeholde reglerne for valget samt tidsfristen for indsendelse af stemmekortet. Andelshaverne skal returnere stemmekortet, så det er SYD ENERGI i hænde senest 2 uger efter dagen for afstemningsperiodens begyndelse. 8 Er der ikke fremkommet tilstrækkelige forslag til repræsentanter, er de opstillede valgt uden valghandling. Det samme er tilfældet, såfremt antallet af opstillede kandidater svarer til det antal repræsentanter, der skal vælges. Kan valg af repræsentanter ikke finde sted på grund af manglende forslag, besættes de pladser, der derved bliver ledige, ikke. Såfremt der ikke gennemføres valghandling i henhold til 8, annonceres dette i regionale og lokale medier. Valgets gennemførelse: 9 Der vælges 1 repræsentant for hver påbegyndt 800 andelshavere (installationer) indenfor valgkredsen (opgjort pr. 1. august i valgåret). En person kan være andelshaver, og dermed stemmeberettiget og valgbar i flere valgkredse, men kan kun opstilles i 1 valgkreds. 10 Hver andelshaver har 1 stemme pr. installation. Særlige installationer, som eksempelvis midlertidige installationer, installationer uden elmåler (med meget lavt elforbrug), deltager ikke i valget.

4 4 af 7 11 Valget afholdes ved afstemning samtidig i alle valgkredse. Bestyrelsen skal sikre, at valgene gennemføres på en korrekt og forsvarlig måde, enten via elektronisk medie eller via brevafstemning. Uanset valget af valgprocedure påhviler det bestyrelsen at sikre en forsvarlig indkaldelse til og afvikling af valghandlingen. Valgmateriale skal udsendes til andelshaverne senest samtidig med, at valghandlingen finder sted. 12 Valget sker elektronisk eller ved afkrydsning på de udsendte stemmekort. På hvert kort må der højst afkrydses 5 af de kandidater, der skal vælges i kredsen. En kandidat må kun afkrydses 1 gang på hvert stemmekort. Den eller de kandidater indenfor hver valgkreds, der får flest stemmer, er valgt. Ved stemmelighed foretages lodtrækning. 13 SYD ENERGIs netområde omfatter 2 transformerforeninger samt 1 elværk med egen teknisk ledelse: Hjerting Elforsyning (transformerforening) Aal Elnet (transformerforening) Tarm Elværk Transformerforeninger, samt elværker med egen teknisk ledelse, har stemmeret som øvrige andelshavere og de respektive bestyrelser vælger/udpeger selv 1 repræsentant for hver påbegyndt 800 andelshavere (installationer) i de respektive dækningsområder. 14 Der vælges ingen suppleanter. 15 Selskabets revisor fører tilsyn med valgets udførelse. Offentliggørelse af valgresultatet: 16 Valgresultatet udsendes inden det pågældende års udgang til samtlige kandidater med angivelse af, hvor mange stemmer den enkelte kandidat har opnået. Valgresultatet offentliggøres desuden på SYD ENERGIs hjemmeside.

5 5 af 7 VALG TIL BESTYRELSEN Hjemmel for valget, bestyrelsens sammensætning og valgperiode: 1 Valg af bestyrelse sker i henhold til 10 i vedtægterne for SYD ENERGI a.m.b.a. 2 Bestyrelsen består af 14 medlemmer, hvoraf 12 medlemmer vælges af og blandt repræsentantskabets medlemmer, således at der vælges 1 bestyrelsesmedlem for hver af de i alt 10 valgkredse samt 2 bestyrelsesmedlemmer på tværs af valgkredsene. 2 bestyrelsesmedlemmer vælges af og blandt medarbejderne i koncernens 100%-ejede datterselskaber. 3 Bestyrelsesmedlemmer vælges for en 4-årig periode. Genvalg kan finde sted. Valgperioden begynder umiddelbart efter det første ordinære repræsentantskabsmøde efter valg til repræsentantskabet, hvor bestyrelsesvalg finder sted, og slutter på det repræsentantskabsmøde, hvor næste bestyrelsesvalg finder sted. Ved et bestyrelsesmedlems længerevarende eller permanente forfald foretages valg af nyt bestyrelsesmedlem ved førstkommende repræsentantskabsmøde. Medarbejdere i SYD ENERGI eller SYD ENERGIs datterselskaber kan ikke vælges som medlemmer af bestyrelsen med undtagelse af bestemmelserne i 2, hvoraf det fremgår, at 2 bestyrelsesmedlemmer vælges af og blandt medarbejderne i koncernens 100%-ejede datterselskaber. Opstilling af kandidater: 4 10 medlemmer til bestyrelsen vælges af repræsentantskabet efter indstilling af repræsentanterne for den pågældende valgkreds på følgende måde: Senest 6 uger før det ordinære repræsentantskabsmøde, hvor valg til bestyrelsen finder sted, meddeles det skriftligt repræsentanterne, at der afholdes bestyrelsesvalg på det kommende repræsentantskabsmøde. SYD ENERGI foranlediger afholdelse af orienteringsmøder for de enkelte valgkredses repræsentanter. Repræsentanterne for den enkelte valgkreds kan herefter indsende forslag til valg af bestyrelsesmedlem for deres valgkreds til SYD ENERGI indtil datoen for afholdelse af orienteringsmødet for repræsentanterne i valgkredsen eller komme med forslag senest under selve orienteringsmødet. 2 medlemmer til bestyrelsen vælges af repræsentantskabet på tværs af valgkredsene.

6 6 af 7 Repræsentanterne kan indsende forslag til valg af disse 2 bestyrelsesmedlemmer til SYD ENERGI indtil datoen for afholdelse af det ovenfor nævnte orienteringsmøde eller komme med forslag senest under selve orienteringsmødet. Ved forslag til valg af bestyrelsesmedlem skal det oplyses, om den opstillede kandidat alene opstiller som kandidat for den pågældende kreds, om den opstillede kandidat alene stiller op som kandidat på tværs af valgkredsene, om den opstillede kandidat både stiller op som kandidat for den pågældende kreds og, såfremt kandidaten ikke opnår valg, som kandidat på tværs af valgkredsene. Navnene på den eller de foreslåede kandidater, sammen med disses vigtigste data, meddeles hele repræsentantskabet sammen med indkaldelsen til repræsentantskabsmødet. Efter afholdelse af orienteringsmødet kan der ikke foreslås nye kandidater, ligesom nye kandidater ikke kan foreslås på selve repræsentantskabsmødet. Valgets gennemførelse: 5 Det samlede repræsentantskab har stemmeret. Valget sker ved absolut stemmeflertal. 6 Valget gennemføres således, at der først vælges 10 medlemmer til bestyrelsen, 1 for hver valgkreds. Derefter vælges 2 medlemmer til bestyrelsen på tværs af valgkredsene. 7 Valget af 10 medlemmer til bestyrelsen efter indstilling af repræsentanterne for de pågældende valgkredse sker på følgende måde: Er der kun opstillet 1 kandidat til bestyrelsesmedlem for den pågældende valgkreds, anses den pågældende for valgt. Er der stillet forslag om tre eller flere kandidater til en enkelt bestyrelsesplads, og ingen opnår over halvdelen af de afgivne stemmer, foretages omvalg med udeladelse af den kandidat, der har fået det mindste antal stemmer, og alle kandidater, der har opnået 2% eller færre af de afgivne stemmer.

7 7 af 7 8 Valget af 2 medlemmer til bestyrelsen på tværs af valgkredsene sker på følgende måde: Er der kun opstillet 2 kandidater til bestyrelsesmedlemmer på tværs af valgkredsene, anses de pågældende for valgt. Er der stillet forslag om flere end 2 kandidater til bestyrelsespladserne, gennemføres valg, hvor der vælges 1 bestyrelsesmedlem ad gangen. Første tværgående bestyrelsesmedlem vælges således: Er der stillet forslag om tre eller flere kandidater til en enkelt bestyrelsesplads, og ingen opnår over halvdelen af de afgivne stemmer, foretages omvalg med udeladelse af den kandidat, der har fået det mindste antal stemmer, og alle kandidater, der har opnået 2% eller færre af de afgivne stemmer. Andet tværgående bestyrelsesmedlem vælges blandt alle kandidater, der ikke opnåede valg ved valget af det første tværgående bestyrelsesmedlem efter de samme retningslinier som beskrevet ovenfor. Konstituering af bestyrelsen: 9 Bestyrelsen vælger af sin midte for et år ad gangen formand og næstformand samt medlemmer til andre organer, hvor selskabet er repræsenteret.

BILAG 8.2 VALGREGULATIV VALG TIL REPRÆSENTANTSKABET OG BESTYRELSEN I SE A.M.B.A.

BILAG 8.2 VALGREGULATIV VALG TIL REPRÆSENTANTSKABET OG BESTYRELSEN I SE A.M.B.A. BILAG 8.2 VALGREGULATIV VALG TIL REPRÆSENTANTSKABET OG BESTYRELSEN I SE A.M.B.A. VALG TIL REPRÆSENTANTSKABET Hjemmel for valget, valgperiode og valgkredse: 1 Valg af repræsentantskab sker i henhold til

Læs mere

Valgregulativ ved valg til Energi Fyns repræsentantskab

Valgregulativ ved valg til Energi Fyns repræsentantskab repræsentantskabsvalg 2013 Valgregulativ ved valg til Energi Fyns repræsentantskab 10. udgave Indholdsfortegnelse 4. 5. 7. 8. 10. 11. Hjemmel for valget, valgperiode og valgkredse Andelshaverbegrebet,

Læs mere

Vedtægter for SYD ENERGI a.m.b.a.

Vedtægter for SYD ENERGI a.m.b.a. Vedtægter for SYD ENERGI a.m.b.a. 1. Navn, selskabsform og hjemsted 1. Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, og dets navn er Syd Energi a.mb.a.. Selskabet har følgende binavne: Energiselskabet

Læs mere

Journalnr.:694109. HEF HIMMERLANDS ELFORSYNING A.m.b.a. Valgregulativ

Journalnr.:694109. HEF HIMMERLANDS ELFORSYNING A.m.b.a. Valgregulativ Journalnr.:694109 HEF HIMMERLANDS ELFORSYNING A.m.b.a. Valgregulativ 2012 Indledning Dette valgregulativ vedrører valget til repræsentantskabet. Valgregulativet er udarbejdet i henhold til vedtægternes

Læs mere

Valgregulativ for Sønderborg Vandforsyning A/S og Sønderborg Spildevandsforsyning A/S

Valgregulativ for Sønderborg Vandforsyning A/S og Sønderborg Spildevandsforsyning A/S Valgregulativ for Sønderborg Vandforsyning A/S og Sønderborg Spildevandsforsyning A/S 1. Formål og baggrund 1.1 Nærværende valgregulativ ( Valgregulativet ) er udarbejdet i medfør af vedtægterne for Sønderborg

Læs mere

Bestyrelsens forslag til vedtægtsændringer -

Bestyrelsens forslag til vedtægtsændringer - Bestyrelsens forslag til vedtægtsændringer - BILAG A Gældende vedtægt 1 Navn Foreningens navn er DANSKE ÆLDRERÅD. Hjemstedet er København, Danmark. 2 Medlemskreds Som medlemmer kan optages alle ældreråd

Læs mere

Bekendtgørelse om valg af investorrepræsentant til bestyrelsen i Sydinvest Administration

Bekendtgørelse om valg af investorrepræsentant til bestyrelsen i Sydinvest Administration Bekendtgørelse om valg af investorrepræsentant til bestyrelsen i Sydinvest Administration A/S I henhold til lov om finansiel virksomhed 98 har investorer i foreninger m.v., der er administreret hos Sydinvest

Læs mere

Bilag 1. Valgregulativ - Repræsentantskabet

Bilag 1. Valgregulativ - Repræsentantskabet Bilag 1 Valgregulativ - Repræsentantskabet 1. Indledning 1.1 Dette valgregulativ har til formål at fastlægge den nærmere valgprocedure, definitioner af valgområder og regler for valg til Selskabets repræsentantskab.

Læs mere

1.2 Ifølge Selskabets vedtægter skal der vælges fælles forbrugerrepræsentant/ forbrugerrepræsentanter fra vand- og spildevandsforsyningsområderne.

1.2 Ifølge Selskabets vedtægter skal der vælges fælles forbrugerrepræsentant/ forbrugerrepræsentanter fra vand- og spildevandsforsyningsområderne. Valgregulativ for forbrugerrepræsentation i bestyrelsen for Langeland Forsyning A/S 1. Formål og baggrund 1.1 Nærværende valgregulativ fastsætter reglerne for valg af forbrugerrepræsentanter i bestyrelsen

Læs mere

Valgregulativ. for valg af bestyrelsesmedlemmer til RVV a.m.b.a.

Valgregulativ. for valg af bestyrelsesmedlemmer til RVV a.m.b.a. Valgregulativ for valg af bestyrelsesmedlemmer til RVV a.m.b.a. Indhold 1. Formål og baggrund... 3 2. Selskabets vedtægter... 3 3. Valggrupper... 3 4. Valgperiode... 4 5. Stemmeret... 4 6. Valgbarhed...

Læs mere

Valgregulativ. for. Valg af investorrepræsentant. Sydinvest Administration A/S

Valgregulativ. for. Valg af investorrepræsentant. Sydinvest Administration A/S Valgregulativ for Valg af investorrepræsentant i Sydinvest Administration A/S December 2015 Valgregulativ for valg af investorrepræsentant i Sydinvest Administration A/S. Dette valgregulativ er vedtaget

Læs mere

Valgregulativ for Eniig a.m.b.a.

Valgregulativ for Eniig a.m.b.a. Valgregulativ for Eniig a.m.b.a. VALG TIL REPRÆSENTANTSKABET OG BESTYRELSEN I ENIIG A.M.B.A. 1 Formål og definitioner 1.1 Nærværende valgregulativ (herefter Valgregulativet ) beskriver regler og procedurer

Læs mere

2.2 Valgregulativet er udstedt af Selskabernes bestyrelser.

2.2 Valgregulativet er udstedt af Selskabernes bestyrelser. Valgregulativ for fælles forbrugerrepræsentation i bestyrelserne for Vestforsyning A/S, Multiforsyning A/S, Vestforsyning Varme A/S, Vestforsyning Spildevand A/S, Vestforsyning Vand A/S, Vestforsyning

Læs mere

Vedtægter for Foreningen NLP

Vedtægter for Foreningen NLP Vedtægter for Foreningen NLP Vedtægter for Foreningen NLP Navn og hjemsted 1 1.1 Foreningens navn er Foreningen NLP. 1.2 Foreningens hjemsted er Lyngby-Taarbæk kommune. 2.1 Foreningens formål er: Formål

Læs mere

Valgregulativ for. TryghedsGruppen smba

Valgregulativ for. TryghedsGruppen smba Valgregulativ for TryghedsGruppen smba 6. marts 2017 1. Tidspunkt for afholdelse af valg 1.1 Valg afholdes hvert år i første kvartal i én af de i vedtægternes 4.2 anførte valgkredse. 1.2 Ved valget vælges

Læs mere

Valgregulativ for Eniig a.m.b.a.

Valgregulativ for Eniig a.m.b.a. Valgregulativ for Eniig a.m.b.a. VALG TIL REPRÆSENTANTSKABET OG BESTYRELSEN I ENIIG A.M.B.A. 1 Formål og definitioner 1.1 Nærværende valgregulativ (herefter Valgregulativet ) beskriver regler og procedurer

Læs mere

Valgregulativ. for. Repræsentantskabet. til. Fonden Djurs Vand

Valgregulativ. for. Repræsentantskabet. til. Fonden Djurs Vand Valgregulativ for Repræsentantskabet til Fonden Djurs Vand 26042014 1. Indledende bestemmelser 1.1 Dette valgregulativ er udfærdiget i medfør af pkt. 9.3 i vedtægter for Fonden Djurs Vand (i det følgende

Læs mere

Valgregulativ. Forbrugervalgt repræsentanter til bestyrelsen i Hørsholm Vand ApS

Valgregulativ. Forbrugervalgt repræsentanter til bestyrelsen i Hørsholm Vand ApS Valgregulativ Forbrugervalgt repræsentanter til bestyrelsen i Hørsholm Vand ApS Indholdsfortegnelse 1 INDLEDENDE BESTEMMELSER... 2 2 VALGRET... 2 3 VALGBARHED... 3 4 RETTIGHEDER OG PLIGTER... 3 5 VALGPERIODE

Læs mere

Forretningsgang for valg til bestyrelsen i MP Pension. I henhold til vedtægtens 9 og 10 fastsættes følgende om valg til bestyrelsen:

Forretningsgang for valg til bestyrelsen i MP Pension. I henhold til vedtægtens 9 og 10 fastsættes følgende om valg til bestyrelsen: Forretningsgang for valg til bestyrelsen i MP Pension I henhold til vedtægtens 9 og 10 fastsættes følgende om valg til bestyrelsen: 1. Valgstyrer Bestyrelsen udpeger en valgstyrer blandt de generalforsamlingsvalgte

Læs mere

Valgregulativ for Mariagerfjord Vand a s

Valgregulativ for Mariagerfjord Vand a s Valgregulativ for Mariagerfjord Vand a s 1. Formål og baggrund 1.1 Nærværende valgregulativ fastsætter reglerne for valg af forbrugerrepræsentanter til bestyrelsen i Mariagerfjord Vand a s. 1.2 Ifølge

Læs mere

Vedtægt af 1. februar 2009

Vedtægt af 1. februar 2009 Vedtægt af 1. februar 2009 for valg af menighedsråd i bispedømmet København Kap. I Valg til menighedsråd m. v. Definitioner og valgperiode 1 Ved "menighed" forstås i denne vedtægt en bestemt gruppe katolikker,

Læs mere

Valgregulativ. for. Repræsentantskabet. til. Fonden Djurs Vand

Valgregulativ. for. Repræsentantskabet. til. Fonden Djurs Vand Valgregulativ for Repræsentantskabet til Fonden Djurs Vand 1. Indledende bestemmelser 1.1 Dette valgregulativ er udfærdiget i medfør af pkt. 9.3 og 11.4 i vedtægter for Fonden Djurs Vand (i det følgende

Læs mere

V A L G R E G U L A T I V

V A L G R E G U L A T I V V A L G R E G U L A T I V 1. Repræsentantskabet: 1. Selskabets repræsentantskab består af 100 distriktsrepræsentanter, idet det præcise antal distriktsrepræsentanter i repræsentantskabet dog kan variere

Læs mere

VALGREGULATIV. Nærværende valgregulativ, der er udarbejdet af selskabets bestyrelse, fastsætter reglerne for valgets gennemførelse.

VALGREGULATIV. Nærværende valgregulativ, der er udarbejdet af selskabets bestyrelse, fastsætter reglerne for valgets gennemførelse. VALGREGULATIV 1. 1.1. 1.2. Indledende bestemmelser Ifølge vedtægterne i VandCenter Syd A/S, CVR-nr. 17414003 (herefter benævnt selskabet ). pkt. 12 har selskabets forbrugere ret til at vælge medlemmer

Læs mere

Enhedslisten-København skal facilitere samarbejde på tværs af Enhedslistens afdelinger i København.

Enhedslisten-København skal facilitere samarbejde på tværs af Enhedslistens afdelinger i København. Rettelser foretaget: Ændret = blåt Nuværende vedtægter Forslag til nye vedtægter Bemærkninger 1 Navn og hjemsted 1 Navn og hjemsted Ingen ændringer Foreningens navn er Enhedslisten - De Rød-Grønne - København.

Læs mere

Vedtægter for Danmarks Privatskoleforening. 3. Medlemskreds, udmeldelse og eksklusion

Vedtægter for Danmarks Privatskoleforening. 3. Medlemskreds, udmeldelse og eksklusion Vedtægter for Danmarks Privatskoleforening 1. Navn og hjemsted Stk. 1. Foreningens navn er Danmarks Privatskoleforening, og den har hjemsted i Københavns Kommune. 2. Formål Stk. 1. Foreningen har til formål

Læs mere

Valgregulativ Forbrugerrepræsentanter. Aalborg Vand A/S og Aalborg Kloak A/S

Valgregulativ Forbrugerrepræsentanter. Aalborg Vand A/S og Aalborg Kloak A/S Valgregulativ Forbrugerrepræsentanter Aalborg Vand A/S og Aalborg Kloak A/S Godkendt på bestyrelsesmødet den 18. april 2017 1 Formål og baggrund 1.1 Dette valgregulativ fastsætter reglerne for valg af

Læs mere

Valgregulativ for. Norliv. Foreningen for kunder i Nordea Liv & Pension

Valgregulativ for. Norliv. Foreningen for kunder i Nordea Liv & Pension Valgregulativ for Norliv Foreningen for kunder i Nordea Liv & Pension 1. Tidspunkt for afholdelse af valg Valg afholdes hvert andet kalenderår i første kvartal. Der afholdes på skift valg i to valgkredse

Læs mere

VALGPROCEDURE. - ved elektronisk valg i PLO-Syddanmark. Godkendt af PLO Syddanmark 3. juni 2014

VALGPROCEDURE. - ved elektronisk valg i PLO-Syddanmark. Godkendt af PLO Syddanmark 3. juni 2014 VALGPROCEDURE - ved elektronisk valg i PLO-Syddanmark Godkendt af PLO Syddanmark 3. juni 2014 efterfølgende tilrettet med aktuelle data til 2016 valget Sagsnr. 2010-2492 Dok.nr. 935519 2 Tidspunkt for

Læs mere

VEDTÆGTER FOR MARSELISBORG KAJAK CLUB

VEDTÆGTER FOR MARSELISBORG KAJAK CLUB VEDTÆGTER FOR MARSELISBORG KAJAK CLUB Tegning af STANDER 1. NAVN Clubbens navn er MARSELISBORG KAJAK CLUB, hjemsted Århus kommune. Clubben er stiftet 1. november 1928. 2. FORMÅL Stk. 1. Clubbens formål

Læs mere

Vedtægter for Danmarks Private Skoler grundskoler og gymnasier. 3. Medlemskreds, udmeldelse og eksklusion

Vedtægter for Danmarks Private Skoler grundskoler og gymnasier. 3. Medlemskreds, udmeldelse og eksklusion Vedtægter for Danmarks Private Skoler grundskoler og gymnasier 1. Navn og hjemsted Stk. 1. Foreningens navn er Danmarks Private Skoler grundskoler og gymnasier, og den har hjemsted i Københavns Kommune.

Læs mere

Danske Erhvervsskoler og -Gymnasier Lederne

Danske Erhvervsskoler og -Gymnasier Lederne Maj 2016 Vedtægter for Danske Erhvervsskoler og -Gymnasier Lederne 1 Navn og hjemsted Organisationens navn er Danske Erhvervsskoler og -Gymnasier Lederne. Organisationens hjemsted er København. 2 Formål

Læs mere

FORENINGEN AF KOMMUNALE BEREDSKABSCHEFER

FORENINGEN AF KOMMUNALE BEREDSKABSCHEFER FORENINGEN AF KOMMUNALE BEREDSKABSCHEFER Vedtægter pr. 28. august 2009 Indhold: Kapitel I Foreningen Kapitel II Kredsene Kapitel III Vedtægterne Kapitel IV Overgangsbestemmelser Kapitel V Ikrafttrædelsestidspunkt

Læs mere

Valgregulativ for Danske Advokater fastsat. i medfør af vedtægtens 7, stk. 11.

Valgregulativ for Danske Advokater fastsat. i medfør af vedtægtens 7, stk. 11. Vedtaget den 18. februar 2014 Valgregulativ for Danske Advokater fastsat i medfør af vedtægtens 7, stk. 11. 1. Tidspunkt for valg Danske Advokater afholder ordinær generalforsamling i perioden 1. september

Læs mere

Vedtægt. For dagtilbuddet XX i Faaborg-Midtfyn Kommune Bestående af børnehusene XX. Lovgrundlag

Vedtægt. For dagtilbuddet XX i Faaborg-Midtfyn Kommune Bestående af børnehusene XX. Lovgrundlag Vedtægt For dagtilbuddet XX i Faaborg-Midtfyn Kommune Bestående af børnehusene XX Lovgrundlag 1. I henhold til dagtilbudslovens 14 skal der oprettes forældrebestyrelser ved samtlige kommunale, selvejende

Læs mere

Den Kommunale Dagpleje. Styrelsesvedtægt

Den Kommunale Dagpleje. Styrelsesvedtægt Den Kommunale Dagpleje Styrelsesvedtægt Styrelsesvedtægt for Den Kommunale Dagpleje i Lemvig Kommune Gældende fra 1. januar 2010 1. Forældrebestyrelsens sammensætning Der vælges en bestyrelse med et flertal

Læs mere

VALGREGULATIV FOR NORD ENERGI A.M.B.A.

VALGREGULATIV FOR NORD ENERGI A.M.B.A. 12-33084-42 Anne Mette Ovesen Erik Bo Sørensen Mogens Pahl Christensen Palle Møller Jørgensen Jens H. Bech Mikkel Mose Baltsersen Møderet for landsret og højesteret Aut. bobestyrer VALGREGULATIV FOR NORD

Læs mere

Bekendtgørelse om VALGREGLER (udkast, version 03.11.08)

Bekendtgørelse om VALGREGLER (udkast, version 03.11.08) ÆLDRERÅDSVALG I NORDDJURS KOMMUNE Bekendtgørelse om VALGREGLER (udkast, version 03.11.08) Kommunalbestyrelsen i Norddjurs kommune har besluttet, at valg til ældrerådet holdes på samme tidspunkt som valg

Læs mere

Den danske Landinspektørforening - pr. 27. august 2014

Den danske Landinspektørforening - pr. 27. august 2014 Den danske Landinspektørforening - pr. 27. august 2014 Lov for Den danske Landinspektørforening Foreningens første lov blev vedtaget på stiftende generalforsamling den 30. august 1875. Foreningens navn

Læs mere

VALGREGULATIV. for. valg til repræsentantskabet i. SEAS-NVE A.m.b.A.

VALGREGULATIV. for. valg til repræsentantskabet i. SEAS-NVE A.m.b.A. VALGREGULATIV for valg til repræsentantskabet i SEAS-NVE A.m.b.A. August 2016 Indledning Valgregulativet er udarbejdet på grundlag af de gældende vedtægter for SEAS-NVE A.m.b.A. Formålet med valgregulativet

Læs mere

Vedtægter for Studenterrådet ved Roskilde Universitet

Vedtægter for Studenterrådet ved Roskilde Universitet Vedtægter for Studenterrådet ved Roskilde Universitet Artikel 1: Navn og hjemsted 1 Navn og hjemsted Organisationens navn er Studenterrådet ved Roskilde Universitet (forkortet SR eller SR-RUC). Organisationen

Læs mere

Valgregulativ. Forbrugerrepræsentanter. Middelfart Spildevand A/S

Valgregulativ. Forbrugerrepræsentanter. Middelfart Spildevand A/S Valgregulativ Forbrugerrepræsentanter Middelfart Spildevand A/S 1. Formål og baggrund 1.1 Nærværende valgregulativ fastsætter reglerne for valg af forbrugerrepræsentanter til bestyrelsen i Middelfart Spildevand

Læs mere

Sygeforsikringen "danmark" LOKALVEDTÆGTER. Lokalafdeling København

Sygeforsikringen danmark LOKALVEDTÆGTER. Lokalafdeling København Sygeforsikringen "danmark" LOKALVEDTÆGTER Lokalafdeling København Lokalvedtægter for Sygeforsikringen "danmark"s lokalafdeling København 1. Sygeforsikringen "danmark"s lokalafdeling København har som virkeområde

Læs mere

VALGREGLER FOR AALBORG UNIVERSITET

VALGREGLER FOR AALBORG UNIVERSITET AALBORG UNIVERSITET Bestyrelsesmøde: 4-05 Pkt.: 9 Bilag: B Valgregler af juni 2005 J.nr. 2005-021/01-0001 VALGREGLER FOR AALBORG UNIVERSITET Valg til bestyrelsen Kap. 1. Lovgrundlag og organisatoriske

Læs mere

VEJLEDNING. om reglerne for selskabs- og koncernrepræsentation. Udgivet af Erhvervsstyrelsen

VEJLEDNING. om reglerne for selskabs- og koncernrepræsentation. Udgivet af Erhvervsstyrelsen VEJLEDNING om reglerne for selskabs- og koncernrepræsentation Udgivet af Erhvervsstyrelsen September 2011 Indholdsfortegnelse Erhvervsstyrelsens vejledning om reglerne for selskabs- og koncernrepræsentation

Læs mere

Unionshåndbog. Organisation. 205 Vedtægter for Dansk Motorflyver Union

Unionshåndbog. Organisation. 205 Vedtægter for Dansk Motorflyver Union Side nr.: 1 (6) Navn 205 Vedtægter for Dansk Motorflyver Union 1 Unionens navn er Dansk Motorflyver Union (DMU). Hjemsted 2 Hjemstedet for Dansk Motorflyver Union er sammenfaldende med den til enhver tid

Læs mere

VALGPROCEDURE. Den 17. juli Sagsnr Dok.nr

VALGPROCEDURE. Den 17. juli Sagsnr Dok.nr VALGPROCEDURE ved elektronisk valg til PLO Syddanmark Den 17. juli 2012 Sagsnr. 2012-2051 2051 Dok.nr. 625623 Tidspunkt for valg PLO-R tager ved hvert valg konkret stilling til tidspunkt for afvikling

Læs mere

Forretningsorden for IMCC Generalforsamling 2015

Forretningsorden for IMCC Generalforsamling 2015 Forretningsorden for IMCC Generalforsamling 2015 GF 2015 1. FLERTAL, GRAMMATIK OG NUMMERERING. 1. Jf. bestemmelse for selskabslovens 105 er simpelt flertal ved for/imod afgørelser (binære valg), at der

Læs mere

Styrelsesvedtægt. Dagplejen i Assens Kommune

Styrelsesvedtægt. Dagplejen i Assens Kommune Styrelsesvedtægt Dagplejen i Assens Kommune 2 Indledende bemærkninger: Når Byrådet er nævnt i styrelsesvedtægten, menes der byrådet eller hvem, byrådet har delegeret til, jvf. delegationsplanen. 1 Byrådet

Læs mere

Marts 2012. Stk. 2. I almene boligorganisationer med selvstændigt hæftende afdelinger kan valgretten udøves af hver af disse afdelinger.

Marts 2012. Stk. 2. I almene boligorganisationer med selvstændigt hæftende afdelinger kan valgretten udøves af hver af disse afdelinger. Marts 2012 VALGREGULATIV FOR FORENINGEN NYKREDIT Kapitel 1 Valg blandt låntagerne i Nykredit Realkredit A/S Valgområder 1 Stk. 1. Valg blandt låntagerne i Nykredit Realkredit A/S foretages på regionale

Læs mere

1 Kredsens navn er Fredericia Lærerkreds den udgør kreds 112 af Danmarks Lærerforening. Kredsens hjemsted er Fredericia Kommune.

1 Kredsens navn er Fredericia Lærerkreds den udgør kreds 112 af Danmarks Lærerforening. Kredsens hjemsted er Fredericia Kommune. VEDTÆGTER 1 Kredsens navn er Fredericia Lærerkreds den udgør kreds 112 af Danmarks Lærerforening. Kredsens hjemsted er Fredericia Kommune. 2 Kredsens formål er inden for kredsens område at varetage medlemmernes

Læs mere

VEDTÆGTER FOR FCM KLUBSAMARBEJDET FORENINGEN AF 26. APRIL 1998

VEDTÆGTER FOR FCM KLUBSAMARBEJDET FORENINGEN AF 26. APRIL 1998 VEDTÆGTER FOR FCM KLUBSAMARBEJDET FORENINGEN AF 26. APRIL 1998 1. Navn 1.1. Foreningens navn er FCM Klubsamarbejdet Foreningen af 26. april 1998 (herefter foreningen ). 2. Formål 2.1. Foreningens formål

Læs mere

VALGREGULATIV. for forbrugerrepræsentation i bestyrelsen for Vejle Spildevand A/S

VALGREGULATIV. for forbrugerrepræsentation i bestyrelsen for Vejle Spildevand A/S VALGREGULATIV for forbrugerrepræsentation i bestyrelsen for Vejle Spildevand A/S 1. Formål og baggrund 1.1 Nærværende regulativ fastsætter reglerne for valg af forbrugerrepræsentant i bestyrelsen for Vejle

Læs mere

Indhold BALLERUP KOMMUNE VEDTÆGTER FOR FORÆLDREBESTYRELSER I DAGTILBUD

Indhold BALLERUP KOMMUNE VEDTÆGTER FOR FORÆLDREBESTYRELSER I DAGTILBUD BALLERUP KOMMUNE VEDTÆGTER FOR FORÆLDREBESTYRELSER I DAGTILBUD Indhold 1. Vedtægternes gyldighedsområde...2 2. Formål...2 3. Den kommunale ansvars- og kompetencefordeling...2 3.1 Kommunalbestyrelsens ansvar...2

Læs mere

VALGREGULATIV Provas-Haderslev Vand a/s & Provas-Haderslev Spildevand a/s

VALGREGULATIV Provas-Haderslev Vand a/s & Provas-Haderslev Spildevand a/s VALGREGULATIV Provas-Haderslev Vand a/s & Provas-Haderslev Spildevand a/s Dok.nr. D13-28326 ver. 4 26. juni 2013. Side 1 af 7 1. FORMÅL OG BAGGRUND 3 2. SELSKABETS VEDTÆGTER SAMT LOVGIVNINGEN I ØVRIGT

Læs mere

Klubbens navn er Eurasier Klub Danmark (EKD). Klubben er stiftet den 9. september 2007.

Klubbens navn er Eurasier Klub Danmark (EKD). Klubben er stiftet den 9. september 2007. Eurasier Klub Danmark Stiftet den 9. september 2007 Samarbejdende med Dansk Kennel Klub Love for Eurasier Klub Danmark 1 Navn og hjemsted Klubbens navn er Eurasier Klub Danmark (EKD). Klubben er stiftet

Læs mere

STYRELSESVEDTÆGT. Styrelsesvedtægt for kommunale daginstitutioner i Gentofte Kommune

STYRELSESVEDTÆGT. Styrelsesvedtægt for kommunale daginstitutioner i Gentofte Kommune STYRELSESVEDTÆGT Styrelsesvedtægt for kommunale daginstitutioner i Gentofte Kommune Gældende fra 1. oktober 2009 Med et sundt frokostmåltid indarbejdet 2011 Styrelsesvedtægt for styrelse af kommunale daginstitutioner

Læs mere

Valgregulativ. Valgregulativ for Pensionskassen for Sundhedsfaglige. CVR-nr. 71 97 35 14

Valgregulativ. Valgregulativ for Pensionskassen for Sundhedsfaglige. CVR-nr. 71 97 35 14 Valgregulativ for Pensionskassen for Sundhedsfaglige CVR-nr. 71 97 35 14 Januar 2015 Valgregulativ Pensionskassen for Sundhedsfaglige Indhold 1. Tidspunkt for afholdelse af valg 2 2. Valgbarhed 2 3. Antal

Læs mere

Vedtægter for SEAS-NVE A.m.b.A.

Vedtægter for SEAS-NVE A.m.b.A. Vedtægter for SEAS-NVE A.m.b.A. 1. NAVN OG HJEMSTED 1.1 Selskabets navn er SEAS-NVE A.m.b.A. Selskabet driver tillige virksomhed under følgende binavne: Sjællands Energiforsyning A.m.b.A. Sjællands Energi

Læs mere

Vedtægter for Rørvig Friskole

Vedtægter for Rørvig Friskole Side 1 af 6 Vedtægter for Rørvig Friskole 1 Hjemsted og adresse m.v. 1.1. Rørvig Friskole er en selvejende, uafhængig virkende grundskole, oprettet den 1. august 1968. 2 Formål Rørvig Friskole har hjemsted

Læs mere

VEDTÆGTER FOR KORTHAARKLUBBEN

VEDTÆGTER FOR KORTHAARKLUBBEN VEDTÆGTER FOR KORTHAARKLUBBEN Navn og hjemsted. 1. Klubbens navn er Korthaarklubben og er stiftet 22.05.1908. Stk. 2. Klubbens hjemsted er formandens adresse. Stk. 3. Klubben er en specialklub, der er

Læs mere

VEDTÆGTER. KFUKs SOCIALE ARBEJDE. Niels Hemmingsens Gade 10, 2.sal. 1153 København K. 35 26 30 33 post@kfuksa.dk CVR nr.

VEDTÆGTER. KFUKs SOCIALE ARBEJDE. Niels Hemmingsens Gade 10, 2.sal. 1153 København K. 35 26 30 33 post@kfuksa.dk CVR nr. VEDTÆGTER KFUKs SOCIALE ARBEJDE Niels Hemmingsens Gade 10, 2.sal 1153 København K 35 26 30 33 post@kfuksa.dk CVR nr. 27 09 36 12 2015 1 1 Foreningens navn er KFUKs Sociale Arbejde. Foreningens hjemsted

Læs mere

VALGREGLER FOR REPRÆSENTANTSKAB

VALGREGLER FOR REPRÆSENTANTSKAB VALGREGLER FOR REPRÆSENTANTSKAB 1.0 Valgkredse for repræsentantskabet 1.1 Virksomhedens stemme- og opstillingsberettigede kunder, som defineret i punkt 4.1 inddeles i 5 valgkredse: Kreds 1 Kreds 2 Kreds

Læs mere

Bruger- og pårørenderåd. Voksenhandicap- og psykiatriområdet. Indledning lovgrundlag m.v. Vedtægt

Bruger- og pårørenderåd. Voksenhandicap- og psykiatriområdet. Indledning lovgrundlag m.v. Vedtægt Bruger- og pårørenderåd Voksenhandicap- og psykiatriområdet Indledning lovgrundlag m.v. Vedtægt Maj 2012 1 Indledning, lovgrundlag m.v. Indtil 1. juli 2010 skulle Kommunalbestyrelsen efter 17 i lov om

Læs mere

Eksternt organisationscirkulære nr. 10. Valg af tillidsrepræsentant og suppleant

Eksternt organisationscirkulære nr. 10. Valg af tillidsrepræsentant og suppleant Eksternt organisationscirkulære nr. 10 1/5 Valg af tillidsrepræsentant og suppleant Formålsbestemmelse Tillidsrepræsentanterne spiller en afgørende rolle for Socialpædagogernes kollektive og individuelle

Læs mere

STYRELSESVEDTÆGT FOR DE KOMMUNALE DAGTILBUD i SØNDERBORG KOMMUNE

STYRELSESVEDTÆGT FOR DE KOMMUNALE DAGTILBUD i SØNDERBORG KOMMUNE STYRELSESVEDTÆGT FOR DE KOMMUNALE DAGTILBUD i SØNDERBORG KOMMUNE Mål og rammer 1 Stk. 1 Dagtilbuddenes formål er i overensstemmelse med dagtilbudslovens mål og rammer for børn indtil skolestart. Stk. 2

Læs mere

2.3 Selskabets indtægter eller overskud må udelukkende anvendes til selskabets formål, og det årlige overskud må ikke udbetales til andelshaverne.

2.3 Selskabets indtægter eller overskud må udelukkende anvendes til selskabets formål, og det årlige overskud må ikke udbetales til andelshaverne. Vedtægter for SEAS-NVE A.m.b.A. vedtaget på repræsentantskabsmødet den 29. april 2015 1. NAVN OG HJEMSTED 1.1 Selskabets navn er SEAS-NVE A.m.b.A. Selskabet driver tillige virksomhed under følgende binavne:

Læs mere

Vedtægter for Socialdemokratiet i Kolding Syd & Socialdemokratiet i Kolding Nord

Vedtægter for Socialdemokratiet i Kolding Syd & Socialdemokratiet i Kolding Nord Vedtægter for Socialdemokratiet i Kolding Syd & Socialdemokratiet i Kolding Nord De to kredsforeninger Socialdemokratiet Kolding Syd og Socialdemokratiet Kolding Nord har identiske vedtægter: Tekst med

Læs mere

Vedtægter for. Brunt & Gult Foreningen for sidevognens udbredelse

Vedtægter for. Brunt & Gult Foreningen for sidevognens udbredelse Vedtægter for Brunt & Gult Foreningen for sidevognens udbredelse 4. udgave - 12. marts 2011 Indhold 1 Foreningens grundlag.................................... 2 2 Foreningens formål og aktiviteter.............................

Læs mere

Styrelsesvedtægt. for daginstitutioner i Faaborg-Midtfyn Kommune. [Institutionens navn]

Styrelsesvedtægt. for daginstitutioner i Faaborg-Midtfyn Kommune. [Institutionens navn] Styrelsesvedtægt for daginstitutioner i Faaborg-Midtfyn Kommune [Institutionens navn] Faaborg-Midtfyn Kommune er organiseret efter principper om decentral ledelse og central styring, som udmøntes gennem

Læs mere

VEDTÆGTER. for DEN SELVEJENDE INSTITUTION. GIERSINGS REALSKOLE Nonnebakken 7, 5000 Odense C CVR-NR 40 33 34 28

VEDTÆGTER. for DEN SELVEJENDE INSTITUTION. GIERSINGS REALSKOLE Nonnebakken 7, 5000 Odense C CVR-NR 40 33 34 28 VEDTÆGTER for DEN SELVEJENDE INSTITUTION GIERSINGS REALSKOLE Nonnebakken 7, 5000 Odense C CVR-NR 40 33 34 28 1. Hjemsted og formål. Giersings Realskole er en selvejende institution med hjemsted i Odense

Læs mere

Valg af forbrugerrepræsentanter i Billund Drikkevand A/S og Billund Spildevand A/S

Valg af forbrugerrepræsentanter i Billund Drikkevand A/S og Billund Spildevand A/S Valgregulativ Valg af forbrugerrepræsentanter i Billund Drikkevand A/S og Billund Spildevand A/S 1. INDLEDENDE BESTEMMELSER 1.1 Nærværende regulativ fastsætter reglerne for valg af forbrugerrepræsentanter

Læs mere

Valgprotokol. Vedrørende valg af repræsentantskabet. Eniig a.m.b.a. Marts 2019

Valgprotokol. Vedrørende valg af repræsentantskabet. Eniig a.m.b.a. Marts 2019 Valgprotokol Vedrørende valg af repræsentantskabet i Eniig a.m.b.a. Marts 2019 Side 1 af 8 Indholdsfortegnelse Indledning... 3 1. Valgledelse... 3 1.2 Fastlæggelse af valgproces... 3 2. Valgets indkaldelse...

Læs mere

VEDTÆGTER FOR CVR. 14 69 93 41

VEDTÆGTER FOR CVR. 14 69 93 41 VEDTÆGTER FOR CVR. 14 69 93 41 KAP. 1. NAVN, HJEMSTED, FORMÅL M.V. 1 Foreningens navn er: DANSK MODE & TEXTIL. Foreningen er en videreførelse af Dansk Textil & Beklædning og Textil- og Beklædningsindustrien.

Læs mere

Silkeborg Lærerforening

Silkeborg Lærerforening Silkeborg Lærerforening Vedtægter for Silkeborg Lærerforening Danmarks Lærerforenings kreds 132 1. Navn Kredsens navn er Silkeborg Lærerforening. Den udgør kreds 132 af Danmarks Lærerforening og omfatter

Læs mere

Vedtægter for Skjern Bank A/S 6900 Skjern CVR. NR. 45 80 10 12

Vedtægter for Skjern Bank A/S 6900 Skjern CVR. NR. 45 80 10 12 Navn, hjemsted og formål Vedtægter for Skjern Bank A/S 6900 Skjern CVR. NR. 45 80 10 12 1 1. Bankens navn er Skjern Bank A/S. 2. Hjemsted er Ringkøbing-Skjern Kommune. 2 Selskabets formål er at drive bankvirksomhed

Læs mere

VEDTÆGTER FOR SUNDS VAND- OG VARMEVÆRK A.M.B.A. CVR-nr. 41 71 96 13 Andelsselskab med begrænset ansvar

VEDTÆGTER FOR SUNDS VAND- OG VARMEVÆRK A.M.B.A. CVR-nr. 41 71 96 13 Andelsselskab med begrænset ansvar VEDTÆGTER FOR SUNDS VAND- OG VARMEVÆRK A.M.B.A. CVR-nr. 41 71 96 13 Andelsselskab med begrænset ansvar 1. ANDELSSELSKAB, NAVN OG HJEMSTED 1.1. Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar. 1.2. Navnet

Læs mere

AARHUS VAND A/S. VALGREGULATIV Forbrugerrepræsentant

AARHUS VAND A/S. VALGREGULATIV Forbrugerrepræsentant AARHUS VAND A/S VALGREGULATIV Forbrugerrepræsentant Indhold VALGREGULATIV... 3 Formål og baggrund... 3 Valgtidspunkt... 3 Valgperiode... 3 Forbrugernes stemmeret... 3 Valgledelse... 3 Valgprocedure...

Læs mere

Vedtægter for Ungdommens Naturvidenskabelige Forening, København

Vedtægter for Ungdommens Naturvidenskabelige Forening, København Vedtægter for Ungdommens Naturvidenskabelige Forening, København Kapitel 1: Generelt 1 Stk. 1 Foreningens navn er pr. 1/3 2003 Ungdommens Naturvidenskabelige Forening, København, i daglig tale. Stk. 2

Læs mere

Vedtægt Bilag 03.3 Side 1 af 1 Tryllefløjten, Langebjerg 40, 2850 Nærum

Vedtægt Bilag 03.3 Side 1 af 1 Tryllefløjten, Langebjerg 40, 2850 Nærum Side 1 af 1 Vedtægt for den selvejende private institution Børnehaven Tryllefløjten 1. Institutionens navn Stk. 1 Den selvejende institutions navn er. Institutionen har hjemsted i Rudersdal Kommune. Institutionen

Læs mere

Forretningsorden for forældrebestyrelsen i Sneglehuset

Forretningsorden for forældrebestyrelsen i Sneglehuset Forældrebestyrelsens beføjelser og kompetencer: Forældrebestyrelsen skal have indflydelse på principper for daginstitutionens arbejde samt fastlæggelse af principper for anvendelsen af den tildelte budgetramme

Læs mere

Eksempel på foreningsvedtægter, der opfylder folkeoplysningslovens. Vedtægter for forening, der tilbyder folkeoplysende voksenundervisning

Eksempel på foreningsvedtægter, der opfylder folkeoplysningslovens. Vedtægter for forening, der tilbyder folkeoplysende voksenundervisning Eksempel på foreningsvedtægter, der opfylder folkeoplysningslovens krav. Vedtægter for forening, der tilbyder folkeoplysende voksenundervisning Vedtægt for x forening 1. Navn og hjemsted: Foreningens navn

Læs mere

anæstesi intensiv medicin smertediagnostik og smertebehandling akutbehandling, traumebehandling og præhospitalbehandling samt katastrofemedicin.

anæstesi intensiv medicin smertediagnostik og smertebehandling akutbehandling, traumebehandling og præhospitalbehandling samt katastrofemedicin. Dansk Selskab for Anæstesiologi og Intensiv Medicin - Vedtægter 1. Navn og formål Selskabets navn er Dansk Selskab for Anæstesiologi og Intensiv Medicin. Navnet forkortes DASAIM og vil herefter i vedtægterne

Læs mere

Procedure for Ældrerådsvalg 2017

Procedure for Ældrerådsvalg 2017 Procedure for Ældrerådsvalg 2017 Version 3 - Maj 2017 Side 1 af 5 Lovgrundlag LBK nr. 930 af 17/9 2012 om Retssikkerhed og administration på det sociale område 30 33. Socialministeriets vejledning nr.

Læs mere

Vedtægter for SEAS-NVE A.m.b.A.

Vedtægter for SEAS-NVE A.m.b.A. Vedtægter for SEAS-NVE A.m.b.A. 1. NAVN OG HJEMSTED 1.1 Selskabets navn er SEAS-NVE A.m.b.A. Selskabet driver tillige virksomhed under følgende binavne: SEAS-NVE Energi A.m.b.A. Sjællands Energiforsyning

Læs mere

VEDTÆGTER FOR AROS FORSIKRING GS Hovedkontor: Viby Ringvej 4B, 8, 8260 Viby J. CVR-nummer 35 99 27 15

VEDTÆGTER FOR AROS FORSIKRING GS Hovedkontor: Viby Ringvej 4B, 8, 8260 Viby J. CVR-nummer 35 99 27 15 VEDTÆGTER FOR AROS FORSIKRING GS Hovedkontor: Viby Ringvej 4B, 8, 8260 Viby J. CVR-nummer 35 99 27 15 2 Navn, hjemsted og formål 1. Selskabets navn er Aros Forsikring gensidigt forsikringsselskab. Dets

Læs mere

Vedtægt for HADSUND ROKLUB

Vedtægt for HADSUND ROKLUB Vedtægt for HADSUND ROKLUB Roning En livsstil. 1 Gældende Love Forslag til ny vedtægt 1. Foreningens navn er Hadsund Roklub. Dens hjemsted er Hadsund i Mariagerfjord kommune. 2. Hadsund Roklubs formål

Læs mere

Valgregulativ. Valg til bestyrelsen blandt kunder i AquaDjurs. August 2013

Valgregulativ. Valg til bestyrelsen blandt kunder i AquaDjurs. August 2013 Valgregulativ Valg til bestyrelsen blandt kunder i AquaDjurs August 2013 1. Formål og baggrund 1.1 Dette valgregulativ fastsætter reglerne for valg af kunderepræsentanter til bestyrelsen i AquaDjurs as

Læs mere

Vedtægter for Dværgschnauzerklubben (DvK)

Vedtægter for Dværgschnauzerklubben (DvK) Vedtægter for Dværgschnauzerklubben (DvK) Indhold Side 1 Klubbens navn og hjemsted 3 2 DvKs organisation 3 3 DvKs formål. 3 4 Avlsarbejde... 3 5 Medlemskab 3 6 Kontingent 4 7 Ind- og udmeldelse. 4 8 Bestyrelsen...

Læs mere

Vedtægter for Ungdommens Naturvidenskabelige Forening, København

Vedtægter for Ungdommens Naturvidenskabelige Forening, København Vedtægter for Ungdommens Naturvidenskabelige Forening, København Kapitel 1: Generelt 1 Stk. 1 Foreningens navn er pr. 1/3 2003 Ungdommens Naturvidenskabelige Forening, København, i daglig tale. Stk. 2

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Aalborg Boligselskab af 1956

VEDTÆGTER. for. Aalborg Boligselskab af 1956 VEDTÆGTER for Aalborg Boligselskab af 1956 Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1. Stk. 1. Boligorganisationens navn er Aalborg Boligselskab af 1956. Boligorganisationen har hjemsted i Aalborg Kommune. Stk.

Læs mere

VALGREGULATIV. for. valg til repræsentantskabet i. SEAS-NVE A.m.b.A.

VALGREGULATIV. for. valg til repræsentantskabet i. SEAS-NVE A.m.b.A. VALGREGULATIV for valg til repræsentantskabet i SEAS-NVE A.m.b.A. Oktober 2018 Indledning Valgregulativet er udarbejdet på grundlag af de gældende vedtægter for SEAS-NVE A.m.b.A. Formålet med valgregulativet

Læs mere

Vedtægter for Østsalling Idrætsforening

Vedtægter for Østsalling Idrætsforening Vedtægter for Østsalling Idrætsforening 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er Østsalling Idrætsforening, stiftet den 17. november 1969. Dens hjemsted er i Skive Kommune. 2. Formål Foreningens formål

Læs mere

Vedtægter for Old English Sheepdog Klubben i Danmark

Vedtægter for Old English Sheepdog Klubben i Danmark Vedtægter for Old English Sheepdog Klubben i Danmark 1. Navn og hjemsted Klubbens navn er Old English Sheepdog Klubben i Danmark, der forkortes OES-klubben. Klubben er stiftet den 11. september 1965. Klubbens

Læs mere

VEDTÆGTER for AFDELINGER I KALAALLIT RØDE KORSIAT

VEDTÆGTER for AFDELINGER I KALAALLIT RØDE KORSIAT VEDTÆGTER for AFDELINGER I KALAALLIT RØDE KORSIAT 1. AFDELING OG KOMMUNEKREDS 1. Afdelingen er en del af landsforeningen Kalaallit Røde Korsiat. 2. Er der flere afdelinger inden for en kommune, kan afdelingerne

Læs mere

Sammensætning af bestyrelser ifm forbrugervalg

Sammensætning af bestyrelser ifm forbrugervalg Sammensætning af bestyrelser ifm forbrugervalg Arwos har i dag følgende selskabskonstruktion med forskellige bestyrelser: Antal Antal Antal I alt generalforsamlingsvalgte fra Byråd generalforsamlingsvalgte

Læs mere

Forretningsgang for valg til bestyrelsen i MP Pension

Forretningsgang for valg til bestyrelsen i MP Pension Forretningsgang for valg til bestyrelsen i MP Pension I henhold til vedtægtens 9 og 10 fastsættes følgende om valg til bestyrelsen: 1. Valgstyrer Bestyrelsen udpeger en valgstyrer blandt de generalforsamlingsvalgte

Læs mere

Valgregulativ Samsø Spildevand A/S Cvr.nr. 32749429 Forbrugerrepræsentation i bestyrelsen. 1. Formål. 2. Baggrund

Valgregulativ Samsø Spildevand A/S Cvr.nr. 32749429 Forbrugerrepræsentation i bestyrelsen. 1. Formål. 2. Baggrund Slagterivej 28 DK - 8305 Samsø Tlf: +45 40132557 Valgregulativ Samsø Spildevand A/S Cvr.nr. 32749429 Forbrugerrepræsentation i bestyrelsen E-mail: info@samsoespildevand.dk Hjemmeside: www.samsoespildevand.dk

Læs mere

VEDTÆGTER. Red Barnet. Save the Children Denmark

VEDTÆGTER. Red Barnet. Save the Children Denmark VEDTÆGTER Red Barnet Save the Children Denmark Stiftet 14. marts 1945 NAVN, FORMÅL OG HJEMSTED 1 Stk.1. Landsorganisationen Red Barnet, som blev stiftet den 14. marts 1945, er en selvejende institution.

Læs mere

for forbrugerrepræsentation i bestyrelsen for Langeland Forsyning A/S

for forbrugerrepræsentation i bestyrelsen for Langeland Forsyning A/S Valgregulativ for forbrugerrepræsentation i bestyrelsen for Langeland Forsyning A/S 1. Formål og baggrund 1.1 Nærværende valgregulativ fastsætter reglerne for valg af forbrugerrepræsentanter i bestyrelsen

Læs mere