Lynstartvejledning til Powersuite

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Lynstartvejledning til Powersuite"

Transkript

1 2013 Optimer din computer og dens ydeevne med et enkelt kraftfuldt og praktisk program. Download og installation af Powersuite Det er nemt at downloade og installere Powersuite, det tager normalt under et minut. Klik på følgende link for at downloade Powersuite: Du bliver muligvis bedt om at gemme den downloadede fil. I så fald skal du gemme filen et sted, hvor du nemt kan få adgang til den (f.eks. på Skrivebordet). Når filen er downloadet, skal du finde filen og dobbeltklikke på filikonet for at starte installationsprocessen. Klik på knappen Acceptér og installer for at installere Powersuite. Køb af Powersuite Pro Har du opgraderet til Powersuite Pro? I modsat fald kan du stadig køre programmet for at diagnosticere din pc og aktivere hastighedsværktøjerne. Når du opgraderer til Pro, kan du udnytte hele sortimentet af funktioner i Powersuite, som er udformet til at optimere din computers ydeevne. Hvis du vil opgradere til Powersuite Pro, skal du klikke på knappen Opgrader nu i skærmbilledet Oversigt. Derved åbnes et pop-up-vindue med knappen Køb nederst til højre. Klik på knappen Køb for at åbne et browservindue. Klik i browservinduet for at købe programmet. Derved kommer du til den sikre onlinebutik, hvor du kan følge instruktionerne for at fuldføre transaktionen. Aktivering af Powersuite Pro Hvis du allerede har købt Powersuite Pro, men kører Lite-versionen, skal du gennemføre en kort aktiveringsproces. Åbn dit softwareprodukt for at aktivere det. Klik på knappen Opgrader nu i skærmbilledet Oversigt. I det øverste område af pop-up-vinduet skal du klikke på fanen Trin 2: Aktiver Powersuite Pro. Du skal nu kopiere din aktiveringsnøgle og indsætte den i det tilgængelige felt. Du kan finde denne nøgle i den med ordrebekræftelse, der blev sendt til dig ved købet. Klik på Aktiver. Du skulle få vist en meddelelse, som bekræfter aktiveringen. Alternativ aktiveringsprocedure I sjældne tilfælde kan der opstå problemer, når Powersuite opretter forbindelse til Uniblue-serveren. Hvis du får vist fejlmeddelelsen»der kunne ikke oprettes forbindelse til serveren«under aktiveringen, skal du følge en alternativ aktiveringsproces. Når Powersuite ikke kan oprette forbindelse til Uniblue-serveren, får du vist en pop-up-meddelelse, hvor du bliver bedt om at kontrollere din internetforbindelse. Denne pop-up-meddelelse indeholder også et link til at aktivere programmet manuelt på Uniblues hjemmeside. Hvis du stadig ikke kan aktivere produktet efter at have kontrolleret dine indstillinger, skal du klikke på linket Aktivér manuelt på Uniblues hjemmeside. Det åbner et browservindue med en særlig, alternativ aktiveringsside. Følg instruktionerne på denne side for at gennemføre aktiveringsprocessen.

2 Scanning og optimering af systemet Powersuite indeholder et avanceret arsenal af værktøjer, som er rettet mod mange forskellige elementer i din pc. Hvis du vil forbedre computerens ydeevne, kan du vælge at gøre følgende: a) Bruge skærmbilledet Oversigt til at optimere flere pc-elementer på samme tid. Dette er den letteste måde til gennemførelse af en omfattende optimering af systemet. b) Optimere et enkelt systemelement ad gangen. Dette giver dig mere detaljerede oplysninger og en større grad af kontrol over optimeringsprocessen. Optimering af din pc Start en scanning ved at klikke på knappen Start fuld scanning. Powersuite kan scanne gennem alle elementer i skærmbilledet Oversigt og rapportere resultater. Klik på knappen Start hastighedsværktøjer for at aktivere alle hastighedsværktøjerne. Klik på knappen Optimer i en kategori for at optimere alle elementerne, der er vist under Systemoptimering. Powersuite bruger et par minutter på at gøre følgende: Anvende justeringer. Deaktivere unødvendige processer. Rense ugyldige poster i registreringsdatabasen. Opdatere drivere. Klik på knappen Optimer i en kategori for at optimere alle elementerne, der er vist under Diskoptimering. Powersuite bruger et par minutter på at gøre følgende: Slette uønskede filer. Defragmentere den primære harddisk. Optimering af et enkelt systemelement Du kan også vælge at scanne og optimere hvert systemelement separat. For at vise, hvordan dette gøres, vil vi gennemgå processen med at scanne og optimere afsnittet med ubrugte processer. Klik på fanen Systemoptimering i det øverste navigationspanel for at scanne efter ubrugte processer. Vælg Ubrugte processer i menuen i venstre side. Klik på ikonet (scan) for at scanne. Når scanningen er afsluttet, vises en liste over processer, som kan deaktiveres. Klik på knappen Optimer for at deaktivere alle viste ubrugte processer. Fortryde Powersuite giver også mulighed for at fortryde de fleste typer optimering. Klik på ikonet (indstillinger) i det øverste højre navigationspanel for at gå til afsnittet Fortryd. Vælg Fortryd i menuen til venstre. Du kan nu vælge, hvilke typer optimering du ønsker at fortryde, i rullemenuen.

3 Beskrivelse af optimeringer Hastighedsværktøjer Hastighedsværktøjer er specialtilpassede værktøjer, der er designet af Uniblue til at forbedre din pc's ydeevne. Ved aktivering arbejder hastighedsværktøjerne automatisk, så længe Powersuite kører. Optimering af pc-ressourcer En proces kan forårsage problemer ved at manipulere en urimeligt stor del af systemressourcerne. Optimering af pc-ressourcer beskytter mod en sådan situation ved at justere prioriteten for en proces, før den lægger beslag på for mange ressourcer. Softwareopstartsbooster Når et program startes, dirigerer opstartsboosteren ekstra systemressourcer med henblik på at reducere starttiden. Accelerator til Start-menusoftware Acceleratoren til Start-menusoftware øger hastigheden på opstart af programmer fra menuen Start. Dette sker ved at forudse brugerens handling og forudindlæse data i hukommelsen. Proaktiv miniaturegenerator Normalt genererer Windows de billedminiaturer, der bruges som eksempler, hver gang du åbner en mappe med billeder. Når den proaktive miniaturegenerator er aktiveret, foretager din pc en generering af miniaturerne én gang for alle ved mappeadgang og gemmer de relevante data i en Windowssystemmappe. Derefter bliver miniaturerne hurtigt hentet i stedet for at skulle genereres. Systemoptimering: Justeringer Systemjusteringer er optimeringer til systemkonfigurationen. Selvom der er mange forskellige typer justeringer, grupperes de under tre kategorier: Systemressourcejusteringer Mindre justeringer af indstillinger for at forbedre adgangen til ressourcer og deres stabilitet. Justeringer til start og nedlukning Ændringer til start- og nedlukningsrutiner for at forbedre hastigheden. Justeringer af visuelle effekter Justeringer af de visuelle effekter i Windows for at forbedre hastigheden. Systemoptimering: Ubrugte processer Powersuite kan identificere de processer og tjenester, som operativsystemet kører i baggrunden. Hvis nogle af disse processer og tjenester ikke bruges af systemet, deaktiveres de af Powersuite for at frigøre systemressourcer. Systemoptimering: Ugyldige poster i registreringsdatabasen Powersuite renser registreringsdatabasen for ugyldige poster. Registreringsdatabasen er et lager af vigtige hardware- og softwareinstruktioner, som computeren skal have løbende adgang til. Ugyldige poster akkumuleres gennem brug, især ved fjernelse af software og ændringer af indstillinger eller hardware. Rensning af ugyldige poster kan forbedre computerens effektivitet ved behandling af opgaver.

4 Systemoptimering: Driveropdateringer Powersuite scanner din hardware for at undersøge, om der findes tilgængelige driveropdateringer til dine enheder. Hvis der er tilgængelige opdateringer, kan Powersuite download og installere alle drivere med et enkelt klik. Opdatering af drivere kan forbedre hardwarens ydeevne. Det er også en vigtig metode til behandling af hardwareproblemer. Systemoptimering: Defragmentering af registreringsdatabasen Data i registreringsdatabasen bliver fragmenteret, når instruktionerne opbrydes i flere placeringer. Powersuite defragmenterer registreringsdatabasen for at optimere computerens hastighed. Bemærk! Registreringsdatabasen kan ikke defragmenteres fra skærmbilledet Oversigt. Klik på fanen Systemoptimering i det øverste navigationspanel for at finde afsnittet til defragmentering af registreringsdatabasen. Vælg derefter Defragmentering af registreringsdatabasen i menuen i venstre side. Systemoptimering: Administration af pc-start Opstartsposter er softwareprogrammer, som er blevet indstillet til at starte automatisk sammen med pc en. Powersuite giver dig mulighed for at deaktivere sådanne opstartsposter, som du ikke bruger regelmæssigt, hvilket formindsker starttiden og frigør ressourcer. Diskoptimering: Uønskede filer Afsnittet om uønskede filer giver dig mulighed for at slette midlertidige filer i Windows og tømme papirkurven. Disse områder har en tendens til at blive overfyldt med unødvendige filer, som blot fylder op på harddisken. Diskoptimering: Diskfragmentering Ved brug bliver diskdata spredt ud eller fragmenteret på forskellige placeringer på harddisken. Dette kan være skadeligt for harddiskens ydeevne. Powersuite organiserer dataene pænt for at fjerne fragmenter og forbedre computerens dataadgangshastighed. Diskoptimering: Fjern gamle sikkerhedskopier Du kan vælge at slette gamle sikkerhedskopier for at vinde diskplads. Disse sikkerhedskopier består af gendannelsespunkter og opdateringssikkerhedskopier til Windows. Bemærk! Hvis gamle sikkerhedskopier slettes, reduceres din mulighed for at fortryde ændringer, hvis der opstår et alvorligt problem med computeren. Medmindre du er avanceret bruger, anbefaler vi derfor kun at slette gamle sikkerhedskopier, når det er nødvendigt at frigøre plads. Gamle sikkerhedskopier kan ikke slettes fra skærmbilledet Oversigt. Klik på fanen Diskoptimering i det øverste navigationspanel for at finde afsnittet Fjern gamle sikkerhedskopier. Vælg derefter Fjern gamle sikkerhedskopier i menuen i venstre side. Diskoptimering: Komprimér filer I dette afsnit får du mulighed for at bruge komprimering til at reducere filstørrelsen på nogle af de største filer i din brugerprofil. Filer, der komprimeres ved hjælp af Powersuite, kan bruges ligesom almindelige filer (det er ikke nødvendigt at dekomprimere en fil før brug). Bemærk! Filer kan ikke komprimeres fra skærmbilledet Oversigt. Klik på fanen Diskoptimering i det øverste navigationspanel for at finde afsnittet Komprimer filer. Vælg derefter Komprimer filer i menuen i venstre side.

5 Diskoptimering: Smart dubletsøger De Smart dubletsøger scant harde schijven om dubbele bestanden op een pc te detecteren en biedt de optie om dubbele bestanden veilig te verwijderen. Andere functies binnen deze optie zijn onder andere de mogelijkheid om specifieke paden en bestanden kleiner dan een opgegeven grootte uit te sluiten. Førsteklasses support Vores førsteklasses supportservice ydes af engagerede medarbejdere med ekspertise i kundepleje og tekniske support. Hvis du ønsker yderligere oplysninger, kan du besøge vores supportcenter, som indeholder et nyttigt afsnit med hyppigt stillede spørgsmål.

Norton Security med Backup

Norton Security med Backup TM Norton Security med Backup Produktvejledning Det er vigtigt at tage hensyn til miljøet. Symantec har fjernet omslaget til denne vejledning, for at mindske sine produkters miljømæssige fodaftryk. Denne

Læs mere

Hurtig startguide Internet Security 2009 Vigtigt! Læs venligst afsnittet Produktaktivering i denne vejledning grundigt. Oplysningerne i dette afsnit er yderst vigtige for at holde din pc beskyttet. Brug

Læs mere

Denne vejledning er skrevet til kalkulationsprogrammet Sigma 2013, udviklet af Sigma Estimates A/S.

Denne vejledning er skrevet til kalkulationsprogrammet Sigma 2013, udviklet af Sigma Estimates A/S. Guide - Kom i gang Denne vejledning er skrevet til kalkulationsprogrammet Sigma 2013, udviklet af Sigma Estimates A/S. Alle rettigheder haves af Sigma Estimates A/S. Materialet må ikke kopieres, og er

Læs mere

Norton 360TM. Brugervejledning

Norton 360TM. Brugervejledning Norton 360TM Brugervejledning Det er vigtigt at tage hensyn til miljøet. Symantec har fjernet omslaget til denne vejledning, for at mindske sine produkters miljømæssige fodaftryk. Denne vejledning er lavet

Læs mere

BEGINNER S GUIDE Kom godt i gang med FirstOffice Start

BEGINNER S GUIDE Kom godt i gang med FirstOffice Start BEGINNER S GUIDE Kom godt i gang med FirstOffice Start Oktober 2006 1 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse...2 Installationsvejledning...3 Databasenøgle...5 Brugerflade......6 Basisvindue..6 Personligt

Læs mere

Hvad du søgte efter Identiteten på det websted, du besøgte umiddelbart før vores websted (henvisende websted).

Hvad du søgte efter Identiteten på det websted, du besøgte umiddelbart før vores websted (henvisende websted). Brugervilkår og andre gode ting, som du bør vide for at være sikker online. Sikkerhed er alles ansvar En del af IKEA ånden er "jeg gør min del, du gør din del, og sammen gør vi en masse." Dette gælder

Læs mere

Se bagsiden af pakken for hurtig installation

Se bagsiden af pakken for hurtig installation Norton TM AntiVirus Brugervejledning Se bagsiden af pakken for hurtig installation Det er vigtigt at tage hensyn til miljøet. Symantec har fjernet omslaget til denne vejledning, for at mindske sine produkters

Læs mere

Brugerhåndbog version 8.00

Brugerhåndbog version 8.00 version 8.00 Antivirus Antispam Intrusion Guard Personal Firewall Parental Control Privacy Tools Begrænset ansvar Norman garanterer, at den vedlagte cd-rom eller dvd og dokumentation er fri for produktionsfejl.

Læs mere

Opdateringsvejledning

Opdateringsvejledning // Mamut Business Software Opdateringsvejledning Indhold Om opdatering til ny version... 2 Hvordan oprettes en sikkerhedskopi?... 5 Opdatering til den seneste version... 7 Flyt programmet til en anden

Læs mere

Skifte til Excel 2010

Skifte til Excel 2010 I denne vejledning Microsoft Excel 2010 ser meget anderledes ud end Excel 2003, og vi har derfor oprettet denne vejledning, så du hurtigere kan komme i gang med at bruge programmet. Læs videre for at få

Læs mere

Opdatering, sikkerhedskopiering og gendannelse af software

Opdatering, sikkerhedskopiering og gendannelse af software Opdatering, sikkerhedskopiering og gendannelse af software Brugervejledning Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows er et amerikansk-registreret varemærke tilhørende Microsoft

Læs mere

Mamut Enterprise Travel CRM

Mamut Enterprise Travel CRM Mamut Business Software Tillægsprodukter og Enterprise-udvidelser Mamut Enterprise Travel CRM Version 14.MBS.EXT.TRA.DK.2011.01 Indhold Indhold... 1 Tillægsprodukter og Enterpriseudvidelser... 3 Om Mamut

Læs mere

Opdateringsvejledning Mamut Business Software Opdatering fra version 12

Opdateringsvejledning Mamut Business Software Opdatering fra version 12 Mamut Business Software Opdateringsvejledning Mamut Business Software Opdatering fra version 12 Version 14 MBS.BKL.UPD.140.DK.001 Opdatering af Mamut Business Software fra version 12 Indhold Om opdatering

Læs mere

Professionel Hjernetræning - Nyt layout og nye funktioner

Professionel Hjernetræning - Nyt layout og nye funktioner Professionel Hjernetræning - Nyt layout og nye funktioner Onsdag d. 24. september bliver der gennemført en større opdatering af Professionel Hjernetræning. Der kommer nogle nye funktioner, og andre steder

Læs mere

Vejledning KPK Online Prøverum

Vejledning KPK Online Prøverum Vejledning KPK Online Prøverum INDHOLD Introduktion side 2 Funktionsliste side 2 Få adgang til systemet side 3 Opload dine billeder side 4 Sådan bruges systemet side 5 Gem dine eksempler side 7 Side 1/7

Læs mere

Guide - Sådan opretter du en backup

Guide - Sådan opretter du en backup Guide - Varighed: ca. 10 min Denne guide gennemgår hvordan en backup oprettes i Excovery. Guiden vil trinvist lede dig igennem processen og vil undervejs introducere de grundlæggende indstillingsmuligheder.

Læs mere

Norton Internet Security

Norton Internet Security TM Norton Internet Security Brugervejledning Se bagsiden af pakken for hurtig installation Det er vigtigt at tage hensyn til miljøet. Symantec har fjernet omslaget til denne vejledning, for at mindske

Læs mere

WORD 2010 KURSUSHÆFTE WORD 2010 KURSUSHÆFTE

WORD 2010 KURSUSHÆFTE WORD 2010 KURSUSHÆFTE WORD 2010 KURSUSHÆFTE WORD 2010 KURSUSHÆFTE Lær Word 2010 helt fra start Ni lektioner med overskuelige øvelser Øvelsesfiler og ekstra lektion til download KURSUSHÆFTE Word 2010 kursushæfte 1. udgave,

Læs mere

Softwarebrugsanvisning

Softwarebrugsanvisning Softwarebrugsanvisning Brother QL-serien Denne vejlednings indhold og dette produkts specifikationer kan ændres uden varsel. Brother forbeholder sig retten til uden varsel at foretage ændringer af de indeholdte

Læs mere

7. Indstilling af den trådløse forbindelse i Windows XP

7. Indstilling af den trådløse forbindelse i Windows XP 7. Indstilling af den trådløse forbindelse i Windows XP Gør klar til indstilling Når du skal i gang med at konfigurere den computer, der skal væres trådløs, er det en god idé at bevare kabelforbindelsen

Læs mere

VEJLEDNING TIL. Nokia PC Suite 6.84

VEJLEDNING TIL. Nokia PC Suite 6.84 VEJLEDNING TIL Nokia PC Suite 6.84 Indholdsfortegnelse 1. Indledning...1 1.1 Nokia PC Suite-programmer...1 1.2 Nødvendige elementer...2 1.3 Yderligere oplysninger...4 2. Installation af Nokia PC Suite...5

Læs mere

Norman Personal Firewall. Version 1.4. Brugerhåndbog

Norman Personal Firewall. Version 1.4. Brugerhåndbog Norman Personal Firewall Version 1.4 Brugerhåndbog ii! Brugerhåndbog til Norman Personal Firewall Begrænset ansvar Norman garanterer, at den vedlagte diskette/cd-rom og dokumentation er fri for produktionsfejl.

Læs mere

ABBYY FineReader Version 10 Brugervejledning

ABBYY FineReader Version 10 Brugervejledning ABBYY FineReader Version 10 Brugervejledning 2009 ABBYY. Alle rettigheder forbeholdes. Oplysningerne i dette dokument kan uden videre ændres, og ABBYY har intet ansvar for dokumentets indhold. Softwaren,

Læs mere

Umbraco v4 Vejledning til redaktører

Umbraco v4 Vejledning til redaktører Umbraco v4 Vejledning til redaktører Produceret af Umbraco s Community Umbraco // The Friendly CMS Indhold 1 Introduktion... 3 2 Kom i gang med Umbraco... 4 2.1 Log ind... 4 2.2 Redigeringsinterfacet...

Læs mere

SmartSolutions Brugervejledning

SmartSolutions Brugervejledning SmartSolutions Brugervejledning 2009 www.lexmark.com Indhold Om SmartSolutions...4 Hvad er SmartSolutions?...4 Anbefalede systemkrav...5 Om Løsningscenter...7 Om Løsningscenter...7 Brug af løsningsbiblioteket...7

Læs mere

Visma NemHandel. Indhold

Visma NemHandel. Indhold Visma NemHandel Indhold 1 Introduktion... 1 2 Installation... 2 3 Daglig brug - følg status for dokumenter... 5 3.1 Leverede dokumenter... 6 3.2 Fejlede dokumenter... 6 3.3 Modtagne dokumenter... 7 3.4

Læs mere

SkoleKom. Begyndervejledning. Tilpasset FirstClass version 11

SkoleKom. Begyndervejledning. Tilpasset FirstClass version 11 SkoleKom Begyndervejledning Tilpasset FirstClass version 11 1 Om SkoleKom... 3 1.1 Download og installation af FirstClass-programmet... 4 1.2 Log på SkoleKom... 5 1.3 Dit SkoleKom-skrivebord... 5 1.4 Sådan

Læs mere

Introduktion til Mamut Kasse

Introduktion til Mamut Kasse // Mamut Kasse Introduktion til Mamut Kasse Nyheder i Mamut Kasse version 3.5 Introduktion til Mamut Kasse Indhold Nyheder i Mamut Kasse version 3.5... 3 Om Mamut Kasse... 4 Definitioner af ord og udtryk

Læs mere

Lær WorkCentre Pro/CopyCentre at kende

Lær WorkCentre Pro/CopyCentre at kende Lær WorkCentre Pro/CopyCentre at kende Denne pakke er designet til at hjælpe leveringspersonalet med at forklare de tilgængelige funktioner på WorkCentre Pro/CopyCentre med en efterbehandler (ekstraudstyr).

Læs mere

My Passport Elite. Ultra-bærbar harddiskdrev Brugervejledning Brugervejledning til My Passport Elite Portable Hard Drive. Ekstern transportabel

My Passport Elite. Ultra-bærbar harddiskdrev Brugervejledning Brugervejledning til My Passport Elite Portable Hard Drive. Ekstern transportabel My Passport Elite Ultra-bærbar harddiskdrev Brugervejledning Brugervejledning til My Passport Elite Portable Hard Drive Ekstern transportabel WD Service og Support Hvis du oplever problemer, så skal vi

Læs mere