PERSONDATAPOLITIK. Håndtering af personoplysninger om kunder, samarbejdspartnere mv. hos Seafood Sales ApS

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "PERSONDATAPOLITIK. Håndtering af personoplysninger om kunder, samarbejdspartnere mv. hos Seafood Sales ApS"

Transkript

1 KSO/kso PERSONDATAPOLITIK Håndtering af personoplysninger om kunder, samarbejdspartnere mv. hos Seafood Sales ApS Denne politik er en del Seafood Sales ApS` samlede dokumentation for, at virksomhedens overholder den gældende persondatalovgivning. Indsamling og behandling af personoplysninger foretages altid i overensstemmelse med den til enhver tid gældende persondatalovgivning, og virksomheden behandler alene personoplysninger, hvis der er et grundlag herfor. Derudover er Seafood Sales meget opmærksom på, at virksomheden alene må behandle de personoplysninger, der er nødvendige for at opnå formålet, ligesom disse alene må videregives til tredjemand, såfremt der er et særskilt og sagligt grundlag herfor. Seafood Sales` behandling af personoplysninger lever op de til enhver tid gældende krav, herunder sikkerhedskrav, der følger af persondatalovgivningen. Seafood Sales gennemgår jævnligt de registrerede personoplysninger og sletter de personoplysninger, der ikke længere er relevante at behandle. Det samme gælder personoplysninger, som en kunde eller samarbejdspartner ønsker slettet, og som Seafood Sales ikke længere har noget grundlag for at behandle. 1.1 Dataansvarlig Seafood Sales betragtes som dataansvarlig for de indsamlede personoplysninger om kunder, samarbejdspartnere mv. Nedenfor findes alle relevante kontaktoplysninger: Navn: Seafood Sales A/S Adresse: Knivholtvej 2C, 9900 Frederikshavn CVR nr.: web: Alle henvendelser vedrørende nærværende politik eller virksomhedens håndtering af personoplysninger skal rettes til Morten Klæstrup. Persondatapolitik

2 2. Indledning Som et led i det daglige arbejde hos Seafood Sales behandler virksomheden en række personoplysninger om alle vores kunder og samarbejdspartnere. Seafood Sales er meget opmærksomme på at behandle alle personoplysninger på en fortrolig og sikker måde. I denne politik kan du læse nærmere om retningslinjerne for, hvordan vi behandler personoplysninger om vores kunder, samarbejdspartnere mv. 3. Behandling af personoplysninger og formålet hermed 3.1 Ved modtagelse af henvendelser Når du retter henvendelse til os pr. mail, vores hjemmeside eller via de sociale medier, behandler vi de personoplysninger, der fremgår af din henvendelse. Hvis du eksempelvis kontakter os over LinkedIn, vil vi - via LinkedIn - modtage visse oplysninger om dig i form af eksempelvis dit navn og et billede. De oplysninger, vi modtager, afhænger dog af, hvordan dine privatindstillinger på LinkedIn er. Det samme gælder, hvis du benytter dig af vores kontaktformular på hjemmesiden. Når du kontakter os telefonisk, vil vi hvis det er relevant - notere dit navn og formålet med henvendelsen ned. Dette gør vi for at have mulighed for at følge op herpå samt at kunne dokumentere de henvendelser, vi modtager fra vores kunder. Du skal derfor være opmærksom på, at vi i nogle tilfælde noterer de relevante forhold, du oplyser os telefonisk, ned i vores system. 3.2 Ved indgåelse af aftaler Vi handler udelukkende med erhvervsdrivende kunder, men da vi altid indgår aftalen med en konkret kontaktperson, vil vi typisk behandle en række personoplysninger om vedkommende. Vi registrerer i så fald kontaktpersonens navn, , direkte telefonnummer og mobiltelefonnummer, således at vi har mulighed for at komme i kontakt med vedkommende. Det samme gør sig gældende for andre interessenter som f.eks. modtagere af sponsorater, foreninger, kontaktpersoner for foreninger og institutioner. Derudover registrerer vi i nogle tilfælde ligeledes oplysninger om kontaktpersonens interesser eller ønsker i forhold til vores produkter. Dette gør vi for at kunne yde relevant kundesupport og følge op overfor kunder, samarbejdspartnere mv. Derudover registrerer vi referater fra møder med kunderne, således at vi kan følge op for den pågældende kunde på de indgåede aftaler. 2.

3 Vores elektroniske data opbevares hos en ekstern it-leverandør. De fysiske dokumenter, vi håndterer, opbevares på vort hovedkontor i Frederikshavn. Vores håndtering af dine personoplysninger foregår adskilt fra alle andre sager, og kun medarbejdere, der er autoriseret hertil, har adgang til de relevante personoplysninger. 3.3 Ved gennemførelse af betalinger Hos Seafood Sales Aps har vi oprettet et debitorregister, som indeholder navn, adresse, telefonnummer og /fax nr. på samtlige af vores debitorer. Hvis debitoren er en virksomhed, vil det typisk være virksomhedens navn og kontaktoplysninger, vi registrerer, men der kan ligeledes være koblet en kontaktperson på debitoren. Alle oplysningerne registreres i vores økonomisystem, og vi anvender dem alene til at afregne for de aftalte ydelser. 3.4 Ved deltagelse i arrangementer Hvis Seafood Sales er vært ved et arrangement, hvor det er nødvendigt med tilmelding, behandler virksomheden kontaktoplysninger om deltagerne i arrangementet i form af deres navn, hvor de arbejder/titel samt adresse. Dette gør vi for at kunne håndtere tilmeldingerne til arrangementet. Vi gemmer efterfølgende tilmeldingslisterne i op til et år for at kunne evaluere på og optimere vores arrangementer. Hvis du deltager i et arrangement, skal du være opmærksom på, at vi i nogle tilfælde tager situationsbilleder til arrangementet og deler dem på vores hjemmeside og/eller sociale medier. Formålet hermed er at brande de arrangementer, vi afholder samt virksomheden som helhed. Hvis du ikke ønsker at være med på eventuelle situationsbilleder, kan du blot oplyse os herom ved starten af et arrangement Brug af Seafood Sales` netværk Der er etableret trådløst netværk på alle Seafood Sales` lokationer. Gæster, hvis identitet er kendt af virksomheden, kan få udleveret kodeord til gæstenetværket og tilslutte eget udstyr til netværket, forudsat at udstyret ikke generer andre systemer. Netværket kan og må kun anvendes til internetadgang direkte adgang til interne systemer er ikke tilladt fra gæstenetværket. 3.

4 4. Ophør af kunde- og samarbejdsforhold og opbevaringsperiode Persondatalovgivningen indeholder ikke regler om, hvornår personoplysninger skal slettes. Dette skal afgøres af os som dataansvarlig i den enkelte situation. Ved vurderingen heraf skal der navnlig lægges vægt på, om en fortsat opbevaring af personoplysningerne tjener et sagligt formål, eller om vi er forpligtet i medfør af lovgivningen til at opbevare bestemte oplysninger eller dokumenter. Seafood Sales har vurderet, at det udgør en saglig opbevaringsgrund, at vi kan dokumentere historikken i forbindelse med et kunde- eller samarbejdsforhold, herunder at vi har mulighed for at se, hvilke skridt der tidligere er foretaget i relation til dig som kunde eller samarbejdspartner. De personoplysninger, vi bruger til at administrere et aftaleforhold, vil derfor først blive slettet i henhold til vores procedurer for sletning af data, efter at aftaleforholdet er ophørt. Vi opbevarer dog altid kontrakter og andre aftaler eller korrespondance, som knytter sig til den indgåede aftale, i 5 år efter kunde-/samarbejdsophøret. Dette gør vi af hensyn til overholdelse af bogføringslovens opbevaringskrav og for at kunne dokumentere de indgåede aftaler. Derudover opbevarer vi altid alt bogføringsmateriale i 5 år fra udløbet af det regnskabsår, hvori bogføringen er sket. Dette gør vi ligeledes for at overholde bogføringslovens opbevaringskrav. Vi sletter ligeledes ikke personoplysninger, hvis det er nødvendigt for at kunne fastslå eller forsvare et retskrav, f.eks. hvis der opstår en tvist eller som følge af økonomiske udeståender mellem Seafood Sales og kunden/samarbejdspartneren. Øvrige personoplysninger slettes løbende, når vi vurderer, at vi ikke længere har et grundlag for at behandle disse. Vi ligger ved denne vurdering vægt på, hvad formålet med at opbevare personoplysningerne er, samt hvad hvor stor din interesse i at få slette oplysningerne er. Ovenstående dækker i øvrigt også over potentielle kundeemner som Seafood Sales måtte have i sit kartotek 5. Sikkerhed, overførsel eller videregivelse af personoplysninger Seafood Sales behandler dine personoplysninger fortroligt, og vi har ligeledes foretaget en række tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger med det formål at beskytte dine personoplysninger mod hændelig eller ulovlig tilintetgørelse, fortabelse eller forringelse, samt mod at de kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med persondatalovgivningen. 4.

5 Ud over at vi har adgang til dine personoplysninger, har Seafood Sales ligeledes givet adgang til en række databehandlere. Vi bruger eksempelvis databehandlere i forbindelse med de drifts- og itsikkerhedsmæssige opgaver (f.eks. backup, hosting af hjemmeside mv.), vi får løst eksternt. Etableringen af adgangene til dine oplysninger skyldes derfor alene, at databehandleren leverer en teknisk eller systemmæssig ydelse til os eller yde support på driften samt foretage fejlfinding inden for de rammer, vi har opstillet. Opbevaring af eller etablering af adgang til oplysningerne hos databehandlerne er underlagt en række regler, og der er derfor indgået databehandleraftaler med samtlige databehandlere, der blandt andet skal sikre et passende sikkerhedsniveau, og herunder at dine oplysninger ikke kommer uvedkommende i hænde. Vi behandler alle oplysninger fortroligt og videregiver dem ikke til tredjemand, medmindre vi har et særligt grundlag herfor. Eksempler på, at vi kan være pålagt at videregive personoplysninger om dig kan være videregivelse af tv-overvågning til politiet, der sker med henblik på at forebygge og opklare kriminalitet, eller videregivelse af de relevante personoplysninger til vores advokat eller revisor i forbindelse med behandling af retstvister eller udarbejdelse af årsregnskab. 6. Dine rettigheder Du har en række rettigheder overfor os som følge af, at vi behandler dine personoplysninger. Nedenfor kan du læse mere herom, men du er også altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål hertil. Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser hurtigst muligt og senest inden for 30 dage. Hvis vi ikke imødekommer din anmodning i henhold til nedenstående punkter, har du mulighed for at klage til Datatilsynet. 6.1 Ret til indsigt i egne personoplysninger Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger vi behandler om dig. En anmodning om indsigt skal rettes til os, og den behøver ikke at være begrundet. Dette betyder med andre ord, at du har ret til at få at vide, hvilke personoplysninger vi behandler om dig i forbindelse med vores administration af lejeforholdet, hvad formålet er hermed, hvor vi har oplysningerne fra, hvor længe vi opbevarer dem, samt hvem vi eventuelt deler dem med. 6.2 Ret til at få rettet urigtige personoplysninger 5.

6 Såfremt Seafood Sales behandler urigtige eller vildledende personoplysninger om dig, har du ret til at anmode os om at rette oplysningerne. Ved modtagelse af en sådan anmodning tager vi stilling til, om oplysningerne skal rettes. 6.3 Ret til sletning Vi er i nogle tilfælde forpligtet til at slette dine personoplysninger. Dette gælder, hvis vi ikke længere har et sagligt formål med at behandle personoplysningerne, hvis et samtykke tilbagekaldes, hvis personoplysningerne er blevet behandlet ulovligt, eller de skal slettes for at overholde en retlig forpligtelse og i nogle tilfælde, hvis der gøres indsigelse mod behandlingen. Der er taget højde for disse rettigheder ved fastlæggelsen af Seafood Sales procedurer for sletning af data. 6.4 Ret til at gøre indsigelse Du har til enhver tid ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine personoplysninger. Hvis vi modtager en indsigelse fra dig, vurderer vi, om vi skal begrænse behandlingen af personoplysningerne, indtil vi har kontrolleret, om dennes legitime interesser går forud for kundens interesser. 6.5 Dataportabilitet Du har i nogle tilfælde ret til at få udleveret dine personoplysninger i en almindelig anvendt og maskinlæsbart format, således at de kan benyttes til videregivelse til en anden dataansvarlig. Hvis det er teknisk muligt, kan vi ligeledes transmittere oplysningerne direkte til den nye dataansvarlige. 6.6 Tilbagekaldelse af samtykke Hvis du har afgivet et samtykke til os i relation til behandlingen af dine personoplysninger, kan du altid tilbagekalde dette. Vi stopper herefter behandlingen af de personoplysninger, samtykket knytter sig til, hvis der ikke foreligger et andet lovligt grundlag til at behandle personoplysningerne. 6.7 Klagevejledning til Datatilsynet Hvis du har indsigelser mod vores behandling af dine personoplysninger, opfordrer vi dig til at kontakte os. Du har dog også altid ret til at klage over vores behandling og opbevaring af personoplysninger til Datatilsynet. Datatilsynets kontaktoplysninger fremgår af 6.

7 7.

PERSONDATAPOLITIK. Håndtering af personoplysninger om kunder og samarbejdspartnere hos BOXITs containerafdeling

PERSONDATAPOLITIK. Håndtering af personoplysninger om kunder og samarbejdspartnere hos BOXITs containerafdeling PERSONDATAPOLITIK Håndtering af personoplysninger om kunder og samarbejdspartnere hos BOXITs containerafdeling Denne politik er en del af Boxits, herefter virksomheden, samlede dokumentation for, at virksomhedens

Læs mere

Håndtering af personoplysninger om brugere, leverandører og samarbejdspartnere hos Køge Havn

Håndtering af personoplysninger om brugere, leverandører og samarbejdspartnere hos Køge Havn 1 PERSONDATAPOLITIK Håndtering af personoplysninger om brugere, leverandører og samarbejdspartnere hos Køge Havn Denne politik er en del af Køge Havn samlede dokumentation for, at Havnen overholder den

Læs mere

PERSONDATAPOLITIK. Håndtering af personoplysninger om kunder og samarbejdspartnere hos BOXITs depotrumsafdeling

PERSONDATAPOLITIK. Håndtering af personoplysninger om kunder og samarbejdspartnere hos BOXITs depotrumsafdeling PERSONDATAPOLITIK Håndtering af personoplysninger om kunder og samarbejdspartnere hos BOXITs depotrumsafdeling Denne politik er en del af Boxits, herefter virksomheden, samlede dokumentation for, at virksomhedens

Læs mere

PERSONDATAPOLITIK. Håndtering af personoplysninger om brugere, leverandører og samarbejdspartnere hos Hirtshals Havn

PERSONDATAPOLITIK. Håndtering af personoplysninger om brugere, leverandører og samarbejdspartnere hos Hirtshals Havn PERSONDATAPOLITIK Håndtering af personoplysninger om brugere, leverandører og samarbejdspartnere hos Hirtshals Havn Denne politik er en del af Hirtshals Havns samlede dokumentation for, at Havnen overholder

Læs mere

PERSONDATAPOLITIK (EKSTERN)

PERSONDATAPOLITIK (EKSTERN) PERSONDATAPOLITIK (EKSTERN) INDSAMLING OG ANVENDELSE AF PERSONOPLYSNINGER HOS FREDERIKSHAVN HAVN Denne politik er en del af Frederikshavn Havns samlede dokumentation for, at virksomheden overholder den

Læs mere

Privatlivspolitik. (Håndtering af personoplysninger om private lejere)

Privatlivspolitik. (Håndtering af personoplysninger om private lejere) Privatlivspolitik (Håndtering af personoplysninger om private lejere) 1. Indledning I denne privatlivspolitik kan du læse nærmere om, hvordan A. Enggaard-koncernen behandler personoplysninger om dig, når

Læs mere

PERSONDATAPOLITIK Behandling af personoplysninger om ansøgere til stillinger hos Seafood Sales ApS

PERSONDATAPOLITIK Behandling af personoplysninger om ansøgere til stillinger hos Seafood Sales ApS 348-203194 KSO/kso 27.06.2018 PERSONDATAPOLITIK Behandling af personoplysninger om ansøgere til stillinger hos Seafood Sales ApS 1. Indledning Seafood Sales er meget opmærksom på behovet for hensigtsmæssig

Læs mere

PERSONDATAPOLITIK. Information om behandling af personoplysninger til lejerne hos Escot

PERSONDATAPOLITIK. Information om behandling af personoplysninger til lejerne hos Escot PERSONDATAPOLITIK Information om behandling af personoplysninger til lejerne hos Escot 1. Indledning Som et led i Escot A/S` arbejde indhenter og opbevarer vi en række personoplysninger om alle lejere.

Læs mere

PERSONDATAPOLTIK. Håndtering af personoplysninger om medlemmer, samarbejdspartnere mv. hos Fonden MARCOD

PERSONDATAPOLTIK. Håndtering af personoplysninger om medlemmer, samarbejdspartnere mv. hos Fonden MARCOD 30. januar 2019 PERSONDATAPOLTIK Håndtering af personoplysninger om medlemmer, samarbejdspartnere mv. hos Fonden MARCOD 1. Indledning MARCOD behandler personoplysninger i en lang række situationer. Vi

Læs mere

PERSONDATAPOLITIK. Behandling af personoplysninger om kunder hos Holstebro Turistbusser

PERSONDATAPOLITIK. Behandling af personoplysninger om kunder hos Holstebro Turistbusser PERSONDATAPOLITIK Behandling af personoplysninger om kunder hos Holstebro Turistbusser Indholdsfortegnelse 1. INDLEDNING... 3 1.1 DATAANSVARLIG... 3 1.2 BRUG AF DATABEHANDLERE... 4 1.3 REVISION AF POLITIKKEN

Læs mere

Personoplysninger om kunder og forretningsforbindelser

Personoplysninger om kunder og forretningsforbindelser Personoplysninger om kunder og forretningsforbindelser 1 INDLEDENDE BEMÆRKNINGER 1.1 Formål 1.1.1 Hos Jysk Tagpap ApS (herefter "Selskabet") vil vi løbende komme til elektronisk/automatisk at behandle

Læs mere

Wila A/S persondatapolitik

Wila A/S persondatapolitik Wila A/S persondatapolitik 1. Generelle bestemmelser 1.1 Denne persondatapolitik omhandler vores indsamling og behandling af de persondata, vi indsamler om vores kunder (herefter betegnet som persondatapolitikken).

Læs mere

PERSONOPLYSNINGER INDSAMLER

PERSONOPLYSNINGER INDSAMLER Persondatapolitik Opdateret maj 2018 1. Generelt a) Denne politik om behandling af personoplysninger ("Persondatapolitik") beskriver, hvordan Pålsson Arkitekter AS ("Tegnestuen", "os", "vores", "vi") indsamler

Læs mere

Persondatapolitik 1. GENERELT 2. INDSAMLING AF PERSONOPLYSNINGER SAMT FORMÅL OG RETSGRUNDLAG. Member of Epicent Relations Group

Persondatapolitik 1. GENERELT 2. INDSAMLING AF PERSONOPLYSNINGER SAMT FORMÅL OG RETSGRUNDLAG. Member of Epicent Relations Group Persondatapolitik 1. GENERELT Denne politik om behandling af personoplysninger ("persondatapolitik", persondatapolitikken ) beskriver, hvorledes EPICENT PUBLIC RELATIONS A/S ("os", "vores", "vi") indsamler

Læs mere

Orientering om behandling af personoplysninger om ansøgere

Orientering om behandling af personoplysninger om ansøgere Orientering om behandling af personoplysninger om ansøgere til stillinger ved A/S Kofod & Christensen Maskinfabrik 1. Indledning A/S Kofod & Christensen Maskinfabrik (herefter Kofod & Christensen ) værner

Læs mere

PERSONDATAPOLTIK. Behandling af personoplysninger om brugere af Musikkens Hus` faciliteter

PERSONDATAPOLTIK. Behandling af personoplysninger om brugere af Musikkens Hus` faciliteter PERSONDATAPOLTIK Behandling af personoplysninger om brugere af Musikkens Hus` faciliteter Indledning Musikkens Hus indsamler personoplysninger i en lang række situationer. Vi er derfor også meget opmærksomme

Læs mere

OPLYSNINGER OM PERSONDATA TIL KUNDER OG ØVRIGE SAMARBEJDSPARTNERE (HERUNDER BEBOERE OG BOLIGFORENINGER)

OPLYSNINGER OM PERSONDATA TIL KUNDER OG ØVRIGE SAMARBEJDSPARTNERE (HERUNDER BEBOERE OG BOLIGFORENINGER) OPLYSNINGER OM PERSONDATA TIL KUNDER OG ØVRIGE SAMARBEJDSPARTNERE (HERUNDER BEBOERE OG BOLIGFORENINGER) Retningslinjer for behandling af personoplysninger for kunder og leverandører BM Maler A/s ( selskabet

Læs mere

Orientering om behandling af personoplysninger om ansøgere til stillinger i Musikkens Hus og Musikkens Spisehus

Orientering om behandling af personoplysninger om ansøgere til stillinger i Musikkens Hus og Musikkens Spisehus Orientering om behandling af personoplysninger om ansøgere til stillinger i Musikkens Hus og Musikkens Spisehus 1. Indledning Fonden Musikkens Hus og Musikkens Spisehus ApS (herefter Musikkens Hus ) værner

Læs mere

Retningslinjer for behandling af personoplysninger for kunder og leverandører i med Anker Hansen og Co. A/S ( AHC ) CVR-nr

Retningslinjer for behandling af personoplysninger for kunder og leverandører i med Anker Hansen og Co. A/S ( AHC ) CVR-nr OPLYSNINGER OM PERSONDATA TIL KUNDER OG ØVRIGE SAMARBEJDSPARTNERE Retningslinjer for behandling af personoplysninger for kunder og leverandører i med Anker Hansen og Co. A/S ( AHC ) CVR-nr. 11 57 33 47.

Læs mere

PRIVATLIVSPOLITIK SAFESHARE. Side 1 af 5

PRIVATLIVSPOLITIK SAFESHARE. Side 1 af 5 PRIVATLIVSPOLITIK SAFESHARE Side 1 af 5 1 DATAANSVARLIG OG DATABEHANDLER 1.1 PDO Group ApS er dataansvarlig for behandlingen af de personoplysninger, der indsamles og behandles om kunder og brugere af

Læs mere

Vilkår og privatlivspolitik

Vilkår og privatlivspolitik Vilkår og privatlivspolitik 1. Ansvar Beskyttelse af dine persondata har vores højeste prioritet, uanset om disse data handler om dig, dine transaktioner, dine produkter eller dine serviceydelser. Vi behandler

Læs mere

1.3. Kentaur er dataansvarlig for dine personoplysninger. Al henvendelse til Kentaur skal ske via kontaktoplysningerne anført under pkt. 7.

1.3. Kentaur er dataansvarlig for dine personoplysninger. Al henvendelse til Kentaur skal ske via kontaktoplysningerne anført under pkt. 7. PERSONDATAPOLITIK 1. GENERELT 1.1. Denne politik om behandling af personoplysninger ( Personadatapolitik ) beskriver, hvorledes Kentaur A/S ( Kentaur, os, vores, vi ) indsamler og behandler oplysninger

Læs mere

PERSONDATAPOLITIK 1 GENERELT 2 HVILKE PERSONOPLYSNINGER INDSAMLER VI OG MED HVILKET FORMÅL. HELLUM + HAIK arkitekter og ingeniører

PERSONDATAPOLITIK 1 GENERELT 2 HVILKE PERSONOPLYSNINGER INDSAMLER VI OG MED HVILKET FORMÅL. HELLUM + HAIK arkitekter og ingeniører PERSONDATAPOLITIK HELLUM + HAIK arkitekter og ingeniører 1 GENERELT 1.1.1 Denne politik om behandling af personoplysninger ("Persondatapolitik") beskriver, hvordan HELLUM + HAIK arkitekter og ingeniører

Læs mere

EKSTERN PERSONDATAPOLITK

EKSTERN PERSONDATAPOLITK EKSTERN PERSONDATAPOLITK 1. GENERELT 1.1. Denne politik om behandling af personoplysninger ( Persondatapolitik ) beskriver, hvorledes FOCUS leasing A/S, Focus Finans ApS, FOCUS flex leasing A/S og Focus

Læs mere

I denne privatlivspolitik beskriver vi vores behandling af oplysninger om nuværende og tidligere kunder samt mulige kommende kunder.

I denne privatlivspolitik beskriver vi vores behandling af oplysninger om nuværende og tidligere kunder samt mulige kommende kunder. Privatlivspolitik Kunder og potentielle kunder hos El-Net Øst A/S Version 2.0 juni 2018 Som dataansvarlig virksomhed ligger databeskyttelse os meget på sinde. Vi værner om de personoplysninger, som vi

Læs mere

Selskabet har efter lovgivningen pligt til at informere dig om, hvordan Selskabet behandler og videregiver personoplysninger.

Selskabet har efter lovgivningen pligt til at informere dig om, hvordan Selskabet behandler og videregiver personoplysninger. Privatlivspolitik 1. Indledning Beskyttelse af dine Personoplysninger har Selskabets højeste prioritet. Selskabet behandler Personoplysninger og har derfor vedtaget denne personoplysningspolitik, der fortæller

Læs mere

BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER OM KUNDER I REFA DATTERSELSKABER

BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER OM KUNDER I REFA DATTERSELSKABER BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER OM KUNDER I REFA DATTERSELSKABER 1. INTRODUKTION 1.1 Denne informationsskrivelse har til formål at oplyse dig om, hvordan vi behandler dine personoplysninger, som vi har

Læs mere

Orientering om behandling af personoplysninger om ansøgere til stillinger i Musikkens Hus og Musikkens Spisehus

Orientering om behandling af personoplysninger om ansøgere til stillinger i Musikkens Hus og Musikkens Spisehus 348-201300 KSO/kso 29.10.2017 Orientering om behandling af personoplysninger om ansøgere til stillinger i Musikkens Hus og Musikkens Spisehus 1. Indledning Fonden Musikkens Hus og Musikkens Spisehus ApS

Læs mere

Nuværende og tidligere kunder hos GRIP Danmark, ACTAS A/S. GRIP Danmark tilhører den landsdækkende sikringsvirksomhed ACTAS A/S

Nuværende og tidligere kunder hos GRIP Danmark, ACTAS A/S. GRIP Danmark tilhører den landsdækkende sikringsvirksomhed ACTAS A/S Privatlivspolitik Nuværende og tidligere kunder hos GRIP Danmark, ACTAS A/S. GRIP Danmark tilhører den landsdækkende sikringsvirksomhed ACTAS A/S Som dataansvarlig virksomhed ligger databeskyttelse os

Læs mere

I denne privatlivspolitik beskriver vi vores behandling af oplysninger om kunder.

I denne privatlivspolitik beskriver vi vores behandling af oplysninger om kunder. Nuværende og tidligere gæster hos Royal Scandinavian Casino I/S Som dataansvarlig virksomhed ligger databeskyttelse os meget på sinde. Vi værner om de personoplysninger, som vi håndterer, og vi sikrer

Læs mere

1.3 Nedenfor fremgår de informationer, der indsamles, herunder hvordan oplysningerne behandles, hvad de bruges til, hvem der har adga ng til

1.3 Nedenfor fremgår de informationer, der indsamles, herunder hvordan oplysningerne behandles, hvad de bruges til, hvem der har adga ng til Skau Reipurth & Partnere Advokatpartnerselskab J.nr. 63-47115 Dato 26. november 2018 OPLYSNINGER OM PERSONDATA TIL KUNDER OG ØVRIGE SAMARBEJDS- PARTNERE Retningslinjer for behandling af personoplysninger

Læs mere

Generelt Virksomheden Indsamling af dine personoplysninger Hvilke personoplysninger indsamler vi og til hvilke formål?

Generelt Virksomheden Indsamling af dine personoplysninger Hvilke personoplysninger indsamler vi og til hvilke formål? 1. Generelt 1. Denne politik om behandling af personoplysninger ("Persondatapolitik") beskriver, hvorledes Focus Portservice ApS ("Virksomheden", "os", "vores", "vi") indsamler og behandler oplysninger

Læs mere

Persondatapolitik for TAGARNO A/S

Persondatapolitik for TAGARNO A/S Persondatapolitik for TAGARNO A/S For behandling af personoplysninger på kunder senest opdateret d.18. maj 2018 I 1 1. Indledning For at Tagarno A/S ( TAGARNO ) kan kontakte dig og levere ydelser til dig,

Læs mere

2.1 Vi behandler persondata og har derfor vedtaget denne persondatapolitik, der beskriver, hvordan vi behandler persondata.

2.1 Vi behandler persondata og har derfor vedtaget denne persondatapolitik, der beskriver, hvordan vi behandler persondata. Pharmaforce ApS CVR nr. 26394198 PERSONDATAPOLITIK 1. Databeskyttelsesforordningen og persondataloven 1.1 Databeskyttelsesforordningen og Persondataloven regulerer behandling af personoplysninger, som

Læs mere

Privatlivspolitik Nuværende og tidligere kunder hos VandCenter Syd as

Privatlivspolitik Nuværende og tidligere kunder hos VandCenter Syd as Privatlivspolitik Nuværende og tidligere kunder hos VandCenter Syd as Version 1.0 Maj 2018 Som dataansvarlig virksomhed ligger databeskyttelse os meget på sinde. Vi værner om de personoplysninger, som

Læs mere

2. HVILKE PERSONOPLYSNINGER INDSAMLER VI TIL HVILKE FOR- MÅL, OG HVAD ER RETSGRUNDLAGET FOR BEHANDLINGEN

2. HVILKE PERSONOPLYSNINGER INDSAMLER VI TIL HVILKE FOR- MÅL, OG HVAD ER RETSGRUNDLAGET FOR BEHANDLINGEN PERSONDATAPOLITIK 1. GENERELT 1.1 Denne politik om behandling af personoplysninger ("Persondatapolitik") beskriver, hvorledes Asnæs Apotek ("Apoteket", "os", "vores", "vi") indsamler og behandler oplysninger

Læs mere

PERSONDATAPOLITIK. Tryk På Skolen

PERSONDATAPOLITIK. Tryk På Skolen PERSONDATAPOLITIK 1. GENERELT a. Den 25. maj 2018 træder EU s Persondataforordning i kraft. Persondataforordningen handler om behandling og opbevaring af personlige oplysninger. I det følgende kan du læse,

Læs mere

I denne privatlivspolitik beskriver vi vores behandling af oplysninger om nuværende og tidligere kunder samt mulige kommende kunder.

I denne privatlivspolitik beskriver vi vores behandling af oplysninger om nuværende og tidligere kunder samt mulige kommende kunder. Privatlivspolitik Aktive og forhenværende kunder hos Biokraft A/S Version 1.1. juni 2018 Som dataansvarlig virksomhed ligger databeskyttelse os meget på sinde. Vi værner om de personoplysninger, som vi

Læs mere

KERTEMINDE FORSYNING - VARME A/S Kohaven Kerteminde CVR-nr Kundeservice:

KERTEMINDE FORSYNING - VARME A/S Kohaven Kerteminde CVR-nr Kundeservice: Side 1 af 6 Privatlivspolitik Nuværende og tidligere kunder hos vores 5 forskellige selskaber der repræsenterer: Kerteminde Forsyning A/S Kerteminde Forsyning - Spildevand A/S Kerteminde Forsyning - Vand

Læs mere

Har du spørgsmål vedrørende vores behandling af dine oplysninger, er du altid velkommen til at kontakte os.

Har du spørgsmål vedrørende vores behandling af dine oplysninger, er du altid velkommen til at kontakte os. PRIVATLIVSPOLITIK For kunder og potentielle kunder hos Flemming Svendsen VVS ApS. Som dataansvarlig virksomhed ligger data beskyttelse os meget på sinde. Vi værner om de personoplysninger, vi håndterer,

Læs mere

I, Privatlivspolitik for Kunder, kan du læse om vores politikker, principper og procedure for håndtering af personoplysninger.

I, Privatlivspolitik for Kunder, kan du læse om vores politikker, principper og procedure for håndtering af personoplysninger. Forord Hvad er databeskyttelsesforordningen? Forordningen stiller krav til hvordan personoplysninger behandles. Med behandling menes enhver form for aktivitet med personlige oplysninger, f.eks. indsamling,

Læs mere

1. Denne politik om behandling af personoplysninger ("Persondatapolitik") beskriver, hvorledes Apoteket indsamler og behandler oplysninger om dig.

1. Denne politik om behandling af personoplysninger (Persondatapolitik) beskriver, hvorledes Apoteket indsamler og behandler oplysninger om dig. PERSONDATAPOLITIK GENERELT 1. Denne politik om behandling af personoplysninger ("Persondatapolitik") beskriver, hvorledes Apoteket indsamler og behandler oplysninger om dig. 2. Persondatapolitikken gælder

Læs mere

I vores privatlivspolitik kan du læse om, hvordan vi behandler dine personoplysninger.

I vores privatlivspolitik kan du læse om, hvordan vi behandler dine personoplysninger. Privatlivspolitik I vores privatlivspolitik kan du læse om, hvordan vi behandler dine personoplysninger. Det er et krav i databeskyttelsesforordningen, at vi oplyser dig om vores behandling, og dine rettigheder

Læs mere

DATABEHANDLERAFTALE. General aftale omkring behandling af persondata. Udarbejdet af: ZISPA ApS

DATABEHANDLERAFTALE. General aftale omkring behandling af persondata. Udarbejdet af: ZISPA ApS DATABEHANDLERAFTALE General aftale omkring behandling af persondata Udarbejdet af: ZISPA ApS Aftalen Denne databehandleraftale (Aftalen) er ZISPA s generelle databehandler aftale til den indgåede samhandelsaftale

Læs mere

Alle er til enhver tid velkommen til at rette henvendelse til vores kontaktperson omkring behandling af egne personoplysninger.

Alle er til enhver tid velkommen til at rette henvendelse til vores kontaktperson omkring behandling af egne personoplysninger. Persondatapolitik Beskyttelse af dit privatliv HTK Forsyning A/S sikre, at dine personoplysninger behandles i overensstemmelse med gældende persondatalovgivning. Med HTK Forsyning A/S menes i det efterfølgende

Læs mere

Aftale omkring behandling af persondata.

Aftale omkring behandling af persondata. Databehandleraftale Aftale omkring behandling af persondata. Aftalen Denne databehandleraftale er et tillæg til den indgåede kontrakt mellem kunden (Dataansvarlig) og ApS (Databehandler), og er gældende

Læs mere

OPLYSNINGER OM PERSONDATA TIL KUNDER

OPLYSNINGER OM PERSONDATA TIL KUNDER OPLYSNINGER OM PERSONDATA TIL KUNDER Retningslinjer for behandling af personoplysninger for kunder i forbindelse med opfyldelse af aftale hos CVR-nr. 15281545 AJ Consult A/S. (herefter Selskabet) Som følge

Læs mere

Privatlivs- og cookiepolitik

Privatlivs- og cookiepolitik Privatlivs- og cookiepolitik 1. Indledning 1.1 Lundgrens Advokatpartnerselskab behandler oplysninger om nuværende og mulige klienter, samarbejdspartnere og leverandører samt besøgende på vores hjemmeside

Læs mere

BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER OM SAMARBEJDSPARTNERE OG LEVERANDØRER I REFA DATTERSELSKABER

BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER OM SAMARBEJDSPARTNERE OG LEVERANDØRER I REFA DATTERSELSKABER BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER OM SAMARBEJDSPARTNERE OG LEVERANDØRER I REFA DATTERSELSKABER 1. INTRODUKTION 1.1 Denne informationsskrivelse har til formål at oplyse dig om, hvordan vi behandler dine personoplysninger,

Læs mere

Cookie- og privatlivspolitik

Cookie- og privatlivspolitik Cookie- og privatlivspolitik Her kan du læse cookie privatlivspolitik for Advokatfirmaet Nilsson-Børresen, der ejer og driver: nilssonborresen.dk. 1. Advokatfirmaet Nilsson-Børresen privatlivspolitk 2.

Læs mere

PRIVATLIVSPOLITIK MONTAGEBUREAUET APS S AF PRIVATLIVSPOLITIK

PRIVATLIVSPOLITIK MONTAGEBUREAUET APS S AF PRIVATLIVSPOLITIK PRIVATLIVSPOLITIK MONTAGEBUREAUET APS S AF PRIVATLIVSPOLITIK Vores privatlivspolitik giver dig et tydeligt overblik over, hvordan vi behandler dine data, samt hvad du kan forvente, at vi bruger dem til.

Læs mere

Vi giver de personer, vi behandler oplysninger om ( de registrerede ), informationer om vores databehandlinger og om de registreredes rettigheder.

Vi giver de personer, vi behandler oplysninger om ( de registrerede ), informationer om vores databehandlinger og om de registreredes rettigheder. Privatlivspolitik Kunder og potentielle kunder hos DAY-system A/S Som dataansvarlig virksomhed ligger databeskyttelse os meget på sinde. Vi værner om de personoplysninger, vi håndterer, og vi sikrer os,

Læs mere

Persondatapolitik. Persondatapolitik

Persondatapolitik. Persondatapolitik Persondatapolitik Persondatapolitik I denne persondatapolitik beskrives, hvordan Volstrup Rullegræs indsamler og bruger de personoplysninger, som du efterlader dig og/eller afgiver, når du besøger vores

Læs mere

I det følgende kan du læse hvordan vi håndterer dine personoplysninger.

I det følgende kan du læse hvordan vi håndterer dine personoplysninger. Daniel Aagaard Personlig Træner PERSONDATAPOLITIK Daniel Aagaard Personlig Træner ønsker at sikre et højt niveau af persondata sikkerhed og dermed beskyttelse af personoplysninger - både for vores klienter

Læs mere

Nuværende og tidligere kunder hos Vand og Affald i Svendborg.

Nuværende og tidligere kunder hos Vand og Affald i Svendborg. Privatlivspolitik Nuværende og tidligere kunder hos Vand og Affald i Svendborg. Som dataansvarlig virksomhed ligger databeskyttelse os meget på sinde. Vi værner om de personoplysninger, som vi håndterer,

Læs mere

2. HVILKE PERSONOPLYSNINGER INDSAMLER VI TIL HVILKE FOR- MÅL, OG HVAD ER RETSGRUNDLAGET FOR BEHANDLINGEN

2. HVILKE PERSONOPLYSNINGER INDSAMLER VI TIL HVILKE FOR- MÅL, OG HVAD ER RETSGRUNDLAGET FOR BEHANDLINGEN PERSONDATAPOLITIK 1. GENERELT 1.1 Denne politik om behandling af personoplysninger ("Persondatapolitik") beskriver, hvorledes Fredericia Axeltorvs Apotek ("Apoteket", "os", "vores", "vi") indsamler og

Læs mere

Som følge af din aftale med Firmaet accepterer du denne privatlivspolitik.

Som følge af din aftale med Firmaet accepterer du denne privatlivspolitik. Retningslinjer for behandling af personoplysninger for kunder i forbindelse med opfyldelse af aftale hos Malermester Björn Forsberg A/S, CVR-nr. 29398038 (herefter Firmaet ). Som følge af din aftale med

Læs mere

Hillerød Spildevand A/S

Hillerød Spildevand A/S Hillerød Spildevand A/S Beskyttelse af dit privatliv Vi tager behandling af dine persondata alvorlig. Vi sikrer rimelig og gennemsigtig databehandling. Denne privatlivspolitik fortæller, hvordan vi behandler

Læs mere

- med dig i fremtiden DATABEHANDLERAFTALE. Aftale omkring behandling af persondata. Udarbejdet af: Mentor IT

- med dig i fremtiden DATABEHANDLERAFTALE. Aftale omkring behandling af persondata. Udarbejdet af: Mentor IT DATABEHANDLERAFTALE Aftale omkring behandling af persondata Udarbejdet af: Mentor IT Aftalen Denne databehandleraftale (Aftalen) er er et tillæg til den indgåede kontrakt mellem kunden (Dataansvarlig)

Læs mere

2. HVILKE PERSONOPLYSNINGER INDSAMLER VI TIL HVILKE FOR- MÅL, OG HVAD ER RETSGRUNDLAGET FOR BEHANDLINGEN

2. HVILKE PERSONOPLYSNINGER INDSAMLER VI TIL HVILKE FOR- MÅL, OG HVAD ER RETSGRUNDLAGET FOR BEHANDLINGEN PERSONDATAPOLITIK 1. GENERELT 1.1 Denne politik om behandling af personoplysninger ("Persondatapolitik") beskriver, hvorledes Odense Bolbro Apotek med filialerne Tarup og Korup Apotek ("Apoteket") indsamler

Læs mere

Privatlivspolitik. Nuværende og tidligere kunder hos Sønderborg Forsyning. Indholdsfortegnelse

Privatlivspolitik. Nuværende og tidligere kunder hos Sønderborg Forsyning. Indholdsfortegnelse Nuværende og tidligere kunder hos Sønderborg Forsyning Indholdsfortegnelse Hvem vi er - og hvordan du kan kontakte os... 2 Kontakt vedrørende databeskyttelse... 2 Vores behandlinger af personoplysninger...

Læs mere

PERSONDATAPOLITIK FOR HETAG TAG MATERIALER A/S

PERSONDATAPOLITIK FOR HETAG TAG MATERIALER A/S PERSONDATAPOLITIK FOR HETAG TAG MATERIALER A/S 1 Generelt 1.1 Denne Persondatapolitik ( i det efterfølgende benævnt Politik ) er gældende for samtlige de oplysninger, som du giver til os, og/eller indsamler

Læs mere

Oplysninger om persondata til kunder

Oplysninger om persondata til kunder Oplysninger om persondata til kunder Retningslinjer for behandling af personoplysninger for kunder i forbindelse med opfyldelse af aftale hos DM Spåntagning ApS CVR-nr.30599624 (herefter "Selskabet").

Læs mere

Studio DNA er en it-virksomhed, der udvikler brugervenlige it-løsninger til optimering af drift og vedligeholdelse af alle bygningstyper.

Studio DNA er en it-virksomhed, der udvikler brugervenlige it-løsninger til optimering af drift og vedligeholdelse af alle bygningstyper. PRIVATLIVSPOLITIK FOR KUNDER, LEVERANDØRER OG SAMARBEJDSPARTNERE Denne Privatlivspolitik er fastlagt af Studio DNA ApS (i det følgende betegnet som Studio DNA, vi, os eller vores ) og gælder for kunder,

Læs mere

Vi sikrer, at dine personoplysninger behandles i overensstemmelse med gældende persondatalovgivning.

Vi sikrer, at dine personoplysninger behandles i overensstemmelse med gældende persondatalovgivning. Hillerød Varme A/S Beskyttelse af dit privatliv Vi tager behandling af dine persondata alvorlig. Vi sikrer rimelig og gennemsigtig databehandling. Denne privatlivspolitik fortæller, hvordan vi behandler

Læs mere

PRIVATLIVSPOLITIK. Hvem vi er - og hvordan du kan kontakte os. Ansøgere til ledige stillinger hos Brd. Klee A/S. Version 1.

PRIVATLIVSPOLITIK. Hvem vi er - og hvordan du kan kontakte os. Ansøgere til ledige stillinger hos Brd. Klee A/S. Version 1. PRIVATLIVSPOLITIK Ansøgere til ledige stillinger hos Brd. Klee A/S Version 1.0 april 2018 Som dataansvarlig virksomhed gør vi opmærksom på, at vi værner om de personoplysninger, som vi håndterer, og vi

Læs mere

Hvem vi er - og hvordan du kan kontakte os Den dataansvarlige virksomheds identitet og kontaktoplysninger

Hvem vi er - og hvordan du kan kontakte os Den dataansvarlige virksomheds identitet og kontaktoplysninger Privatlivspolitik Ansøgere hos ACTAS A/S Som dataansvarlig virksomhed ligger databeskyttelse os meget på sinde. Vi værner om de personoplysninger, som vi håndterer, og vi sikrer os, at vi lever op til

Læs mere

Svanningevej 2 DK-9220 Aalborg Øst Tel

Svanningevej 2 DK-9220 Aalborg Øst Tel Svanningevej 2 DK-9220 Aalborg Øst Tel. +45 98 15 95 00 www.tt-coil.dk ttcoil@tt-coil.dk 1 Privatlivspolitik for tt coil as Denne privatlivspolitik om behandlingen af persondata er opdateret d. 14.05.2018.

Læs mere

OPLYSNINGER OM PERSONDATA TIL KUNDER OG LEVERANDØRER

OPLYSNINGER OM PERSONDATA TIL KUNDER OG LEVERANDØRER OPLYSNINGER OM PERSONDATA TIL KUNDER OG LEVERANDØRER Retningslinjer for behandling af personoplysninger for kunder i forbindelse med opfyldelse af aftale med: Sundby Thy Autoophug Aps. CVR nr. 15234482

Læs mere

Hillerød Affaldshåndtering A/S

Hillerød Affaldshåndtering A/S Hillerød Affaldshåndtering A/S Beskyttelse af dit privatliv Vi tager behandling af dine persondata alvorlig. Vi sikrer rimelig og gennemsigtig databehandling. Denne privatlivspolitik fortæller, hvordan

Læs mere

Privatlivspolitik Nuværende og tidligere kunder hos Fredericia Spildevand og Energi A/S

Privatlivspolitik Nuværende og tidligere kunder hos Fredericia Spildevand og Energi A/S Privatlivspolitik Nuværende og tidligere kunder hos Fredericia Spildevand og Energi A/S Version 1.0 Maj 2018 Som dataansvarlig virksomhed ligger databeskyttelse os meget på sinde. Vi værner om de personoplysninger,

Læs mere

Hvis vi har brug for yderligere oplysninger end angivet ovenfor, vil vi orientere dig herom ved indsamlingen heraf.

Hvis vi har brug for yderligere oplysninger end angivet ovenfor, vil vi orientere dig herom ved indsamlingen heraf. Persondatapolitik Dataansvarlig ITD Forsikringsmægler A/S Lyren 1 6330 Padborg Danmark CVR-nummer: 38725440 1. Introduktion Denne persondatapolitik (herefter benævnt Politikken") beskriver, hvordan ITD

Læs mere

Formålet med denne privatlivspolitik er, at du som kontaktperson hos en virksomhedskunde

Formålet med denne privatlivspolitik er, at du som kontaktperson hos en virksomhedskunde PRIVATLIVSSPOLITIK Kontaktpersoner hos virksomhedskunder Optimatic ApS Version 1.0, opdateret den 3. maj 2019 1 INDLEDNING Formålet med denne privatlivspolitik er, at du som kontaktperson hos en virksomhedskunde

Læs mere

PERSONDATAPOLITIK FOR ARRANGØRER OG PARTNERE

PERSONDATAPOLITIK FOR ARRANGØRER OG PARTNERE PERSONDATAPOLITIK FOR ARRANGØRER OG PARTNERE RETNINGSLINJER FOR BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER FOR ARRANGØRER OG PARTNERE HOS FORENINGEN FOLKEMØDET. FORENINGEN FOLKEMØDET KIRKEGADE 4, 3770 ALLINGE CVR:

Læs mere

I denne privatlivspolitik beskriver vi vores behandling af oplysninger om nuværende og tidligere kunder samt mulige kommende kunder.

I denne privatlivspolitik beskriver vi vores behandling af oplysninger om nuværende og tidligere kunder samt mulige kommende kunder. Bornholms Energi A/S CVR DK 25 79 42 06 Skansevej 2 3700 Rønne Telefon 56 900 000 www.beof.dk beof@beof.dk Nordea 0658 8976609493 IBAN DK 3320008976609493 BIC/SWIFT NDEADKKK Privatlivspolitik Aktive og

Læs mere

Persondatapolitik. Dataansvarlig Paarup Hansen ApS Enghaven Roskilde Danmark CVR-nr.:

Persondatapolitik. Dataansvarlig Paarup Hansen ApS Enghaven Roskilde Danmark CVR-nr.: Persondatapolitik Dataansvarlig Paarup Hansen ApS Enghaven 59 4000 Roskilde Danmark CVR-nr.: 66234118 1 1. Indledning 1.1 Denne politik om indsamling og behandling af personoplysninger og anvendelse af

Læs mere

Reconor A/S er dataansvarlig for behandlingen af de personoplysninger, som vi har modtaget om dig. Du finder vores kontaktoplysninger nedenfor.

Reconor A/S er dataansvarlig for behandlingen af de personoplysninger, som vi har modtaget om dig. Du finder vores kontaktoplysninger nedenfor. Persondatapolitikker RECONOR A/S Dette dokument indeholder følgende politikker: 1. Den genelle persondatapolitik 2. Persondatapolitik for kandidater til stillinger 3. Persondatapolitik for kunder, leverandører

Læs mere

opfylde vores kontraktuelle forpligtelser over for dig, samt at

opfylde vores kontraktuelle forpligtelser over for dig, samt at PRIVATLIVSPOLITIK Det er vigtigt for FloodFrame A/S ( FloodFrame ), at du føler dig tryg ved at overlade persondata til os. Det er derfor også vigtigt, at du er oplyst om, hvilke oplysninger FloodFrame

Læs mere

Nuværende og tidligere kunder hos BlueKolding Spildevand A/S og BlueKolding. Den dataansvarlige virksomheds identitet og kontaktoplysninger

Nuværende og tidligere kunder hos BlueKolding Spildevand A/S og BlueKolding. Den dataansvarlige virksomheds identitet og kontaktoplysninger Privatlivspolitik Nuværende og tidligere kunder hos BlueKolding Spildevand A/S og BlueKolding Vand A/S Som dataansvarlig virksomhed ligger databeskyttelse os meget på sinde. Vi værner om de personoplysninger,

Læs mere

DATAPOLITIK OM ALMINDELIGE PERSONOPLYSNINGER

DATAPOLITIK OM ALMINDELIGE PERSONOPLYSNINGER DATAPOLITIK OM ALMINDELIGE PERSONOPLYSNINGER Retningslinjer for behandling af almindelige personoplysninger hos: Scandic Entreprise ApS Farverland 5, bygning C 2600 Glostrup CVR-nr. 32468632. E-mail: info@scandicentreprise.dk

Læs mere

PERSONDATA. Politik om Privatlivsbeskyttelse og Datasikkerhed for Ejendomsadministration hos EcoVillage.

PERSONDATA. Politik om Privatlivsbeskyttelse og Datasikkerhed for Ejendomsadministration hos EcoVillage. PERSONDATA Politik om Privatlivsbeskyttelse og Datasikkerhed for Ejendomsadministration hos EcoVillage. EcoVillage tager som dataansvarlig beskyttelsen af dine persondata alvorligt. Vi vil altid gøre vores

Læs mere

PRIVATLIVSPOLITIK FOR KUNDER, LEVERANDØRER OG SAMARBEJDSPARTNERE

PRIVATLIVSPOLITIK FOR KUNDER, LEVERANDØRER OG SAMARBEJDSPARTNERE PRIVATLIVSPOLITIK FOR KUNDER, LEVERANDØRER OG SAMARBEJDSPARTNERE Denne Privatlivspolitik er fastlagt af ARKITEKTFIRMA A/S HUNE & ELKJÆR ARKITEKTER (i det følgende betegnet som Hune & Elkjær, vi, os eller

Læs mere

Databeskyttelsespolitik for Code of Care

Databeskyttelsespolitik for Code of Care Databeskyttelsespolitik for Code of Care 1. Indledende bemærkninger 1.1 Formål 1.1.1. Code of Care vil løbende komme til elektronisk og på anden systematisk måde at behandle forskellige persondata om dig

Læs mere

INFORMATION OM BEHANDLING AF MEDLEMMERS PERSON- OPLYSNINGER

INFORMATION OM BEHANDLING AF MEDLEMMERS PERSON- OPLYSNINGER INFORMATION OM BEHANDLING AF MEDLEMMERS PERSON- OPLYSNINGER INDHOLDSFORTEGNELSE 1. INDLEDNING 3 2. DATAANSVARLIGES KONTAKTOPLYSNING 3 3. FORMÅL MED BEHANDLINGEN 3 4. RETSGRUNDLAGET FOR BEHANDLINGEN 4 5.

Læs mere

Udover Privatlivspolitikken gælder vores Cookiepolitik, som du kan finde på vores hjemmeside:

Udover Privatlivspolitikken gælder vores Cookiepolitik, som du kan finde på vores hjemmeside: Privatpolitik Når vi modtager personoplysninger om dig, er det vores målsætning, at du har tillid til, at vi behandler dine personoplysninger på en gennemsigtig og sikker måde. Det er derfor vigtigt for

Læs mere

Viby Musikforening Erik Larsen Blåholmsvej Viby Sj.

Viby Musikforening Erik Larsen Blåholmsvej Viby Sj. Viby Musikforening Erik Larsen Blåholmsvej 6 4130 Viby Sj. Privatlivspolitik for Viby Musikforening 25.Maj 2018 Viby Musikforenings CVR 33235232 dataansvar: Vi behandler personoplysninger og har derfor

Læs mere

Privatlivspolitik Aktive og forhenværende kunder hos Bornholms Spildevand A/S

Privatlivspolitik Aktive og forhenværende kunder hos Bornholms Spildevand A/S Bornholms Spildevand A/S CVR DK 31 58 22 29 Industrivej 1 3700 Rønne Telefon 56 900 000 www.beof.dk beof@beof.dk Nordea 4720 4811183288 IBAN DK44 3000 4811 1832 88 BIC/SWIFT DABADKKK Privatlivspolitik

Læs mere

Denne privatlivspolitik forklarer, hvordan Gefion Group A/S og Gefion Investorsalg A/S hver især ( Gefion ) behandler personoplysninger:

Denne privatlivspolitik forklarer, hvordan Gefion Group A/S og Gefion Investorsalg A/S hver især ( Gefion ) behandler personoplysninger: Privatlivspolitik for Gefions hjemmeside og eksterne relationer Version: 16. januar 2019 Denne privatlivspolitik forklarer, hvordan Gefion Group A/S og Gefion Investorsalg A/S hver især ( Gefion ) behandler

Læs mere

Bilag A Databehandleraftale pr

Bilag A Databehandleraftale pr 1. BAGGRUND, FORMÅL OG OMFANG 1.1 Som led i den Dataansvarliges (Beierholms kunde) indgåelse af aftale om levering af finansielle ydelser, som beskrevet i samarbejdsaftale, foretager Databehandleren (Beierholm)

Læs mere

DATABEHANDLING. H. N. ANDERSEN KOLLGIET VIOLVEJ Nakskov CVR

DATABEHANDLING. H. N. ANDERSEN KOLLGIET VIOLVEJ Nakskov CVR DATABEHANDLING PÅ H. N. ANDERSEN KOLLGIET VIOLVEJ 9 23 4900 Nakskov CVR. 21079219 Side 1 af 8 Indholdsfortegnelse 1. Indledende bemærkninger... 3 1.1. Formål... 3 1.2. Dataansvar... 3 1.3. Klagegang...

Læs mere

DATABEHANDLERAFTALE. Aftale omkring behandling af persondata Januar 2018 Version 1.1

DATABEHANDLERAFTALE. Aftale omkring behandling af persondata Januar 2018 Version 1.1 DATABEHANDLERAFTALE Aftale omkring behandling af persondata Januar 2018 Version 1.1 Udarbejdet af: Jansson Gruppen A/S på vegne af: Jansson EL A/S, CVR nr.: 73 28 93 19 Jansson Alarm A/S, CVR nr.: 74 78

Læs mere

Metric Industrial A/S

Metric Industrial A/S PRIVATLIVSSPOLITIK Kontaktpersoner hos virksomhedskunder Metric Industrial A/S Version 1.0, opdateret den 23. maj 2018 1 INDLEDNING Formålet med denne privatlivspolitik er, at du som kontaktperson hos

Læs mere

DATAPOLITIK OM ALMINDELIGE PERSONOPLYSNINGER

DATAPOLITIK OM ALMINDELIGE PERSONOPLYSNINGER DATAPOLITIK OM ALMINDELIGE PERSONOPLYSNINGER Retningslinjer for behandling af almindelige personoplysninger hos: Miljørådgivning Danmark Farverland 5 2600 Glostrup CVR-nr. 39126990 E-mail: info@mrdk.dk

Læs mere

OPLYSNING OM PERSONDATA OM VORES KUNDER

OPLYSNING OM PERSONDATA OM VORES KUNDER OPLYSNING OM PERSONDATA OM VORES KUNDER Industri-Automatik A/S Sundsnæs 6A, 6300 Gråsten 1 Oplysninger om Persondata til vores kunder. Retningslinjer for behandling af personoplysninger for kunder i forbindelse

Læs mere

Privatlivspolitik for kunder og leverandører hos DFF EDB A.m.b.a.

Privatlivspolitik for kunder og leverandører hos DFF EDB A.m.b.a. Privatlivspolitik for kunder og leverandører hos DFF EDB A.m.b.a. 1. Vi er den dataansvarlige hvordan kontakter du os? Som leverandør af IT-ydelser og software til vores kunder tager vi din databeskyttelse

Læs mere

Vi har udarbejdet en særlig fortegnelse over vores databehandlingsaktiviteter. Denne fortegnelse indeholder:

Vi har udarbejdet en særlig fortegnelse over vores databehandlingsaktiviteter. Denne fortegnelse indeholder: 1. Persondatapolitik 1.1. Generelt Dette dokument skal være tilgængeligt for medarbejdere, kunder, potentielle kunder, leverandører mv. Det skal give dem sikkerhed for, at vi arbejder professionelt med,

Læs mere

Privatlivspolitik for medlemmer af Grundejerforeningen Naurvej

Privatlivspolitik for medlemmer af Grundejerforeningen Naurvej Privatlivspolitik for medlemmer af Grundejerforeningen Naurvej Naurvej maj 2018 Denne privatlivspolitik beskriver, hvordan Grundejerforeningen Naurvej, herefter Foreningen behandler personoplysninger om

Læs mere

PRIVATLIVSPOLITIK FOR A/B EMDRUPHOLM

PRIVATLIVSPOLITIK FOR A/B EMDRUPHOLM PRIVATLIVSPOLITIK FOR A/B EMDRUPHOLM Dato for seneste ændring i privatlivspolitikken: 17/09/2018 A/B Emdrupholm s dataansvar Vi behandler personoplysninger og har derfor vedtaget denne privatlivspolitik,

Læs mere

Vilkår og privatlivspolitik

Vilkår og privatlivspolitik Vilkår og privatlivspolitik Ved at benytte Dansk Tandforsikring Administration ApS tandforsikring (herefter Forsikringen ) samtykker du til denne privatlivspolitik (herefter Privatlivspoltikken ), og dermed

Læs mere

3. Hvorfor behandler vi dine personlige oplysninger

3. Hvorfor behandler vi dine personlige oplysninger 1. Generelt 1.1 Denne Persondatapolitik ( Politik ) er gældende for samtlige de personlige oplysninger, som du giver til os, og/eller som vi indsamler om dig, når du er kunde hos os eller når du færdes

Læs mere