mødestedet Se side 1 Konferencecenter Klinten Har været nomineret 7 gange og vundet titlen 2 gange. Skanderborg Kursus og konferencecenter

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "mødestedet Se side 1 Konferencecenter Klinten Har været nomineret 7 gange og vundet titlen 2 gange. Skanderborg Kursus og konferencecenter"

Transkript

1 mødestedet Besøg os på Marts/april 2010 Her er jeres favoritter Nu har vi gjort resultaterne af vores løbende kundetilfredshedsundersøgelser op og kan her afsløre hvilke 5 kursus- og konferencecentre, der som et resultat af jeres tilbagemeldinger er de nominerede til at modtage den attraktive titel Årets konferencecenter En hædersbevisning vi har uddelt gennem 8 år og dermed en etableret tradition, vi er stolte af, at holde i hævd. Konferencecenter Klinten Har været nomineret 7 gange og vundet titlen 2 gange. Skanderborg Kursus og konferencecenter Har vundet titlen de sidste 2 år og er nu nomineret for tredje gang. Toruplund Hotel og Konferencecenter Hornstrup Kursuscenter Hotel Koldingfjord Nomineret for første gang. Nomineret for første gang. Nomineret for anden gang. Den endelige afgørelse og kåringen af Årets konferencecenter 2010 finder sted ved Foreningen Danske Konferencecentres årsmøde i Helsingør den 9. april Du kan læse meget mere om de enkelte nominerede centre på vores hjemmeside: dkbs.dk Se side 1

2 Alle har vel ret til at føle sig lidt kongelige en gang i mellem - og skulle trangen melde sig, er vores nye samarbejdspartner Café Koldinghus, på Koldinghus Slot midt i Kolding by, et rigtig godt sted at gøre det. Her kan man fornemme slottets fascinerende snart 700-årige historie og indsnuse den royale atmosfære. I disse fantastiske rammer kan man afholde konferencer, workshops, seminarer, møder, festmiddage og events. Café Koldinghus rummer hele 4 meget forskellige lokaler og sale, hvoraf den største er Kirkesalen, hvor der kan sidde op til 190 mennesker i biografopstilling og op til 150 spisende gæster ved langborde. I den gamle forrådskælder under slottets nordlige fløj kan der i caféen, i meget oprindelige og rustikke omgivelser, sidde op til 80 mennesker og nyde godt af køkkenets ligeså rustikke menukort med gode danske retter. I forbindelse med et kursus- eller konferencearrangement kan der arrangeres slotsløb i Dronning Dortheas fodspor, renæssancedans eller fægtning i Riddersalen og mange andre sjove, spændende og lærerige aktiviteter. Læs om vores nye og spændende samarbejdspartner Café Koldinghus på dkbs.dk Friskrøget - hver dag! Hvor får man friskrøgede fisk hver dag? Bortset fra på Bornholm, måske. Det gør man såmænd mindre end 10 km fra Rådhuspladsen i København, nemlig på Schæffergården i Gentofte. Her tænder man op i rygeovnen for kursuscentrets gæster hver dag - på terrassen lige udenfor restauranten - og sørger for at der altid er friskrøget fisk på buffeten, f.eks laks, tun, hellefisk, scampi eller hav-aborre. Bon appetit!

3 Marienlyst gør det lettere I Helsingør på Hotel & Casino Marienlyst har man under konceptet Let konference introduceret en række tilbud tilpasset dem, der ønsker en konferenceform med lidt mindre indhold, men stadig værdsætter masser af kvalitet. Alt lige fra mødelokalerne, forplejningen undervejs og overnatning er i spil under Let -konceptet og kan sammensættes efter behov og mødets/konferencens karakter. Eksempelvis kan man bestille en Marienlyst s Let dag - altså et dagsmøde, som bl.a. kan omfatte: frugtsmoothies, friskbagt brød med pålæg, kaffe og the, frisk frugt, isvand - sund & let lunch f.eks. hjemmelavede sandwiches eller en minibuffet. Om eftermiddagen kaffe/te med et lille stykke hjemmebagt kage. Et bedre liv Et fromt ønske vi vel alle i et-eller-andet omfang har, men også titlen på den bog, Skodsborg Kurhotel og Spa netop har udgivet og som skal ses i forlængelse af det, man dagligt arbejder med at fremme på Skodsborg Kurhotel og Spa. Bogens sigte er, at vi allesammen skal blive mere bevidste om de valg vi træffer i hverdagen, herunder også det, at bevæge os noget mere, spise sundere og sørge for at få ordentlig hvile, for derigennem at få et større såvel mentalt som fysisk overskud til hverdagens mange udfordringer. Helt i overensstemmelse med bogens idé har Skodsborg Kurhotel & Spa også introduceret en række nye Grønne Konferencepakker med sunde detaljer såsom: Spa-morgenmad, økologisk kaffe og Numi te, tørret frugt og nødder, grønne snacks, stor sund frokostbuffet med afkølet coal-vand, broccolismoothie og 2 slags grønne rugbrødssandwiches og 3-retters vegetarmenu fra det Grønne Køkken. Derudover er der Energi-sessions på ca. 10 min.: stræk-dig øvelser, hvis man ønsker det ligeledes giver Skodsborg Kurhotel og Spa foredrag om forskellige sunde emner vederlagsfrit ved køb af konference typisk på en ½ times varighed. På Fyn siger de nok også Mojn! På Severin Kursuscenter i Middelfart har man i hvert fald stor succes med at servere det helt store sønderjyske kaffebord til centrets gæster hver eftermiddag. Det er bogstavelig talt det sønderjyske kaffebord med den obligatoriske overflod af forskellige hjemmebagte kager - dog suppleret med spændende shots, masser af frisk frugt samt minirugbrød og ost til dem, der ikke har en sød tand. Alt sammen uden at det koster ekstra vel at mærke.

4 Er du vild med dans? Vil du gerne prøve om du kan gøre Joachim B. Olsen kunsten efter - altså med de tunge kugler? Eller elsker du at lave strikes eller har måske altid drømt om at kunne lave Robin Hood tricket. Eller måske at opleve en bordfodboldkamp som aktiv spiller på et kæmpebord. Ja, så har du mulighed for det på konferencecentret Kroegers House i Kastrup, hvor man tilbyder kursusog konferencegæster en bred variation af teambuildingaktiviteter bl.a. intensiv danseundervisning med nogle af Danmarks bedste dansere, kuglestød, bueskydning, human table football eller lav jeres egen turnering i Kroegers Houses egen bowlingehal med 20 topmoderne baner. Go High på Kragerup Gods Og nej. Det er ikke en opfordring til at ryge sjov tobak på det agtværdige gamle gods i Ruds-Vedby på Vestsjælland. Men det er næsten til at blive lidt høj af - for det handler om den 1,7 km lange aktivitetsbane, som i trætopshøjde snor sig gennem godsets nåle- og løvskovsarealer. Banen er delt op i 3 farvestrækninger, der hver især byder på sine udfordringer. Den grønne kræver god balanceevne, den blå udfordrer ens kræfter og giver lidt sved på panden - og til sidst den røde, der både kræver udholdenhed og mental styrke. Det er en fantastisk oplevelse, hvor man får brugt sine sanser og brudt personlige grænser på en utraditionel teambuildingaktivitet i luften prøv selv! Bliv selv inspireret på dkbs.dk, hvor du kan læse mere om Kragerup Go High. Der er mange former for slagfærdighed I DGI-byen i Københavns centrum har man introduceret en række nye teambuilding events, der alle tager sigte mod at få deltagerne til at bryde grænser og styrke deres kampånd og selvtillid - individuelt og i samarbejde med kolleger. Det er der, for så vidt, ikke noget revolutionerende nyt i, men når der så sættes navne som Kill Bill, Karate Kid, Nunchakus, BoardBreaking og Fitnessbox på aktiviteterne, fornemmer man straks, at der tale om noget helt ekstraordinært fra DGI-byens eventafdeling. De fire første discipliner har sit udspring i karate og tager én igennem de grundlæggende slag, spark og kropsstillinger - lærer én at bruge teknikkerne og slås med stave (af skumgummi) samt at slå brædder over. I Fitnessbox får man mulighed for at banke energien helt op i det røde felt - med boksehandsker på og mod en boksebold eller puder, hvor man også i bedste Thai boksningsstil kan prøve sin sparketeknik af. Det er både sjovt og benhårdt, men det er også en rigtig god oplevelse for holdet og får samtidig sat fokus på den enkelte deltagers ressourcer.

5 Her kan man næsten gå på vandet På Hjalet i Vordingborg har man nedlagt centrets indendørs swimmingpool og i stedet indrettet et spændende 100 m2 stort lokale med adgang til Hjalets sydvendte terrasse. Selvom man nu ikke kan gå på vandet, så kan man som bekendt så meget andet, og man forventer at lokalet vil blive brugt til alt lige fra udstillinger, foredrag og mødeaktiviteter til teambuilding, firmafester, og hvad kreativiteten ellers strækker sig til. 300 til bords og stadig højt til loftet Comwell Roskilde har bygget en ny stor restaurant med plads til hele 300 spisende gæster. Restauranten, der også kan bruges som konferencelokale, har højt til loftet og masser af dagslys. Derudover er der direkte adgang til en flot ny terrasse, der er anlagt i forbindelse med opførelsen af restauranten. Ny lynhurtig forbindelse i Korsør Bare rolig, det er ikke en ny færgeforbindelse. Det er Comwell Klarskovgaard, der har fået lagt en 100/100 Mb fiberbaseret internetforbindelse ind, så nu er det slut med træghed og ventetid, når konferencecentrets gæster og kursister skal på nettet. Få en på opleveren, så det klodser Hotel LEGOLAND i Billund lever LEGO brandets grundlæggende værdier helt ud, ganske enkelt gennem at give kursus- og konferencedeltagere mulighed for at få en rigtig god oplevelse, hvor elementerne kreativitet, fantasi, læring, sjov og kvalitet indgår. Oplevelser bliver til mentalt brændstof og Hotel LEGOLANDs erfarne medarbejdere forstår altid, at sammensætte en LEGO workshop, der passer til behovet, hvadenten den skal indgå i et mødeforløb som indledende icebreaker, være et led i en teambuildingaktivitet, udgøre et studie i strategisk forståelse og samarbejde eller danne fundament for personlig udvikling. Alt sammen ved, at deltagerne laver forskellige former for byggeprojekter med LEGO-klodser. Læs mere om LEGO workshops på Hotel LEGOLAND på dkbs.dk under hotellets aktiviteter. Design by:

6 Conference Manager gør det hele meget nemmere Ingelise Bækkelund Larsen, der er sekretær i indkøbsforeningen CBC IT Amba i Fredericia har anvendt Conference Manager et par gange i forbindelse med gennemførelsen af konferencearrangementer med op til 150 deltagere. Hun udtaler: Specielt tilmeldingsfasen og den facilitet, at man kan trække lister ud af systemet, frem for selv at skulle sidde og lave excel-ark med deltagerlister og ajourføre dem løbende, er god. Et usædvanligt arrangement kun for vores særligt inviterede kunder. Vi lukker op for en skattekiste af gode idéer den 27. april i 1001Hal på Islands Brygge. Dagen igennem vil der være rig lejlighed til, at du kan suge ny inspiration til dig og få pirret dine kreative sanser, i de fortryllende omgivelser af 1001 nats eventyr. Lad dig forføre af de mange spændende nye tiltag og idéer, som vores medlemscentre kan byde på og få en snak om, hvordan du kan få ført idéerne ud i livet. Det er også smart, at man kan give kursus- og konferencecentret adgang, så de også kan følge med på sidelinien. Som jeg var ude for sidst, vi var afsted, at de på stedet kan være behjælpelige med at køre endelige deltagerlister ud. I øvrigt har jeg også været meget tilfreds med den support, jeg har fået undervejs i systemet, som var nyt for mig - der har hele tiden været nogen, der kunne hjælpe, hvis jeg løb sur i det. Systemet har dog også små skønhedsfejl, som jeg løbende har påpeget. Kom godt fra start med vores planlægningsprogram ved dagens præsentation eller tilmeld dig til et af de interessante workshops om møder i fremtiden eller om teambuilding. Emilia van Hauen vil også give sit bud på det skift i tidsånden, vi oplever lige nu med udgangspunkt i hendes nye bog Farvel egofest. Og goddag til formål og fællesskaber. Sidste nyt vedr. Conference Manager : Nu hotline hver dag på tlf vedr. spørgsmål og gratis introduktionskursus hver onsdag ml. kl PANTONE 382 U Der er begrænsede pladser, så skynd dig at tilmelde dig, hvis du ikke allerede har gjort det. Håndbogen kan bestilles på eller på tlf Conference Manager Advanced and easy Find dit danske konferencecenter på nettet eller i håndbogen Medlemmer Associerede virksomheder Mødestedet udgives af Danske Konferencecentre Sekretariat og booking (DKBS): Blokken Birkerød - Tlf Fax Ansvarshavende: Leif Christiansen

mødestedet Bernstorff Slot Kroegers House Kragerup Gods

mødestedet Bernstorff Slot Kroegers House Kragerup Gods mødestedet Besøg os på www.dkbs.dk November/december 2009 Så er der fire nye spændende mødesteder at vælge Vi er stolte af at kunne præsentere hele 4 nye medlemmer i Danske Konferencecentre. Det drejer

Læs mere

mødestedet Et tilbud med mange facetter

mødestedet Et tilbud med mange facetter mødestedet Besøg os på www.dkbs.dk September 2009 Læs om Her må puttes... En musikalsk oase i midtbyen. På Gl. Skovridergaard i Silkeborg har man anlagt en Clock Golf Green, hvor gæster og kursister kan

Læs mere

To nye medlemscentre i Trekantsområdet. Vi byder velkommen til to nye medlemmer, der virkelig befæster vores position i det driftige Trekantsområde

To nye medlemscentre i Trekantsområdet. Vi byder velkommen til to nye medlemmer, der virkelig befæster vores position i det driftige Trekantsområde Besøg os på www.dkbs.dk mødestedet mødestedet September 2010 To nye medlemscentre i Trekantsområdet Læs om: Hornstrup Kursuscenter: Pétanque, proces og hygge Vi byder velkommen til to nye medlemmer, der

Læs mere

#18 DIG & BYEN DGI-BYEN.DK

#18 DIG & BYEN DGI-BYEN.DK DIG & BYEN business #18 DIG & BYEN januar-marts 2010 DGI-BYENS MAGASIN DGI-BYEN.DK GRATIS Møder & konferencer Events Fester & middage Overnatning 2 3 noter møder & events møder & events NÆRVÆR OG HØJT

Læs mere

DET RIGTIGE VALG Grunden til at vælge Severin Kursuscenter Læs mere på side 4 S2010

DET RIGTIGE VALG Grunden til at vælge Severin Kursuscenter Læs mere på side 4 S2010 S2010 DET RIGTIGE VALG Grunden til at vælge Severin Kursuscenter Læs mere på side 4 Severin Kursuscenter A/S Skovsvinget 25 5500 Middelfart T: 6341 9100 F: 6441 6902 severin@fdb.dk INDH S Skribenter: Søren

Læs mere

DET PERSONLIGE VÆRTSKAB

DET PERSONLIGE VÆRTSKAB DET PERSONLIGE VÆRTSKAB For mange er Sjællands Vestkyst et ikke-udforsket område. De mange store natur- og kulturoplevelser er for mange stadig en velbevaret hemmelighed. For gæster, der besøger destinationen,

Læs mere

det slut. Forud var gået mange år, hvor glasværksarbejderne, ofte i tre-holds skift, arbejdede på Glasværket i Korsør.

det slut. Forud var gået mange år, hvor glasværksarbejderne, ofte i tre-holds skift, arbejdede på Glasværket i Korsør. fra råt til flot Det gamle glasværk Korsør Glasværk var en meget vigtig arbejdsplads i byen og kommunen med en bred produktvifte og markedsførende i Danmark og Sverige. Op til 800 personer havde deres

Læs mere

teambuilding aktivitetsdag

teambuilding aktivitetsdag teambuilding aktivitetsdag Teambuilding hvor alle kan deltage med givtige, udfordrende, spændende, lærerige & ikke mindst sjove & underholdende opgaver. Alka Forsikring Alm. Brand KMD Igennem tiden har

Læs mere

Velkommen til Kirstinelund

Velkommen til Kirstinelund Velkommen til Kirstinelund Netværk Konferencecenter Virksomhedsfællesskab INTRO stedet christoffer flintholm Det kræver mod at turde åbne sig selv og sin virksomhed Vores samfund er i en rivende udvikling.

Læs mere

Produktblad Events 2011. Velkommen. Indhold. Side 2: Skovaktiviteter. Side 4: Vandaktiviteter. Side 5: Klatring. Side 6: Diverse aktiviteter

Produktblad Events 2011. Velkommen. Indhold. Side 2: Skovaktiviteter. Side 4: Vandaktiviteter. Side 5: Klatring. Side 6: Diverse aktiviteter Velkommen I dette blad finder du informationer om events, aktiviteter og steder som tilbyder og benytter sig af. Vi arrangerer events fra et par timers varighed op til flere dage, hvor der er sørget for

Læs mere

teambuilding workshop

teambuilding workshop teambuilding workshop Teambuilding med proces tilpasset jeres tema med givtige, udfordrende, spændende, lærerige & ikke mindst sjove & underholdende opgaver. Alka Forsikring Alm. Brand KMD Igennem tiden

Læs mere

COMWELL MØDER & KONFERENCER. Harmoni, nærvær & præcision

COMWELL MØDER & KONFERENCER. Harmoni, nærvær & præcision COMWELL MØDER & KONFERENCER Harmoni, nærvær & præcision INDHOLD hoteller og facts 4-5 Møder og Konferencer 6-7 Motiverende Møder 8-9 Comwell Care 10-11 Sjælland 12-13 Comwell Conference Center Copenhagen

Læs mere

Velkommen til Sjællands Vestkyst

Velkommen til Sjællands Vestkyst Velkommen til Sjællands Vestkyst Som borgmester i Slagelse Kommune er jeg meget glad for, at Vestsjælland har fået mulighed for at byde på afholdelsen af dit kommende arrangement i samarbejde med Kalundborg

Læs mere

Velkommen til Hotel Lyngheden. Hotel Lyngheden

Velkommen til Hotel Lyngheden. Hotel Lyngheden Velkommen til Hotel Lyngheden Hotel Lyngheden Velkommen til Hotel Lyngheden Velkommen til Hotel Lyngheden Når du holder din konference på Hotel Lyngheden, kan du koncentrere dig fuldt ud om indholdet og

Læs mere

Lektier Leg Læring. Lektiecaféer i mange miljøer

Lektier Leg Læring. Lektiecaféer i mange miljøer Lektier Leg Læring Lektiecaféer i mange miljøer 2 3 Lektier Leg Læring Lektiecaféer i mange miljøer, 2011 Udgivet af Kommunernes Skolebiblioteksforening for Brug for alle unge, Ministeriet for Flygtninge,

Læs mere

Chef- og direktionssekretæren

Chef- og direktionssekretæren Konference Tilmeld dig direkte på www.ibceuroforum.dk/sek K ø b e n h a v n 13.-14. maj 2009 3.-4. November 2009 SPAR kr. 2.000,- ved tilmelding senest 20. marts Valgfri WORKSHOP 12. maj 2009 2. November

Læs mere

workshops konferencer

workshops konferencer seminarer 6 spørgsmål der sikrer processen workshops konferencer en del af Lære- og dialogforum i Norden INDHOLD 04/ Hvad er målet med dit arrangement? 06/ Hvem inviterer du hvem kommer? 08/ Hvordan skaber

Læs mere

DFUNK Ung-til-Ung. Viden og inspiration til arbejdet med unge flygtninge

DFUNK Ung-til-Ung. Viden og inspiration til arbejdet med unge flygtninge DFUNK Ung-til-Ung Viden og inspiration til arbejdet med unge flygtninge INDHOLD Om Ung-til-ung arbejdet // side 2 Hvem er de unge flygtninge? // Side 4 Unge flygtninges muligheder, behov og udfordringer

Læs mere

Café Paraplyen. Årsrapport April 2012 Marts 2013. www.paraplyen odense.dk omsorg@paraplyen-odense.dk

Café Paraplyen. Årsrapport April 2012 Marts 2013. www.paraplyen odense.dk omsorg@paraplyen-odense.dk Café Paraplyen Årsrapport April 2012 Marts 2013 Nørregade 77 79 5000 Odense C Tlf.: 6612 8585 Et spisested, et værested og en social café www.paraplyen odense.dk omsorg@paraplyen-odense.dk En selvejende

Læs mere

VokseVærker. Ventilens år 2011-2012 ISSN: 2245-0009

VokseVærker. Ventilens år 2011-2012 ISSN: 2245-0009 VokseVærker Ventilens år 2011-2012 1993 1999 2012 2015 2022 ISSN: 2245-0009 I dette årsskrift Kære Læser 3 Årsmøde 2012 4 - Indkaldelsen Ventilen i tal 5 - Et hurtigt overblik 6 Ventilen har vokseværk

Læs mere

INNOVATIVE AKTIVITETER. For produktivitet i møder og undervisningssituationer. Af PS4 A/S

INNOVATIVE AKTIVITETER. For produktivitet i møder og undervisningssituationer. Af PS4 A/S INNOVATIVE AKTIVITETER For produktivitet i møder og undervisningssituationer Af PS4 A/S Indhold Indhold... 1 Forord... 2 1. Introduktion... 3 2. 2 sande og 1 falsk... 5 3. Accept og respekt... 6 4. Aktiv

Læs mere

rettnyt:02 LANDSFORENINGEN RETT SYNDROM 2015

rettnyt:02 LANDSFORENINGEN RETT SYNDROM 2015 rettnyt:02 LANDSFORENINGEN RETT SYNDROM 2015 ANNONCE RETT NYT INDHOLD nr. 2 2015 6 4 Redaktionen 5 Nyt fra bestyrelsen 6 Familietur til Legoland 8 Børn med særlige behov 9 9 Mille og Meywalkeren 10 Bestyrelsens

Læs mere

NYHEDSBREV OM LEDELSE December 2009 6. årgang Udsendes til flere end 5.300

NYHEDSBREV OM LEDELSE December 2009 6. årgang Udsendes til flere end 5.300 NYHEDSBREV OM LEDELSE December 2009 6. årgang Udsendes til flere end 5.300 Kære læser! Året er ved at være gået og der er ikke meget du kan gøre ud over at bruge den sidste lille rest af året til lidt

Læs mere

Pharmakon Konferencecenter - ophold med indhold

Pharmakon Konferencecenter - ophold med indhold Pharmakon Konferencecenter - ophold med indhold 135 værelser 9 konferencelokaler 17 grupperum 1 foredragssal Trådløs internetadgang, 200 Mbit IT-support Kontor for kursusleder Inspirerende pausearealer

Læs mere

DIG & BYEN GRATIS DIG & BYEN DGI-BYENS & ØKSNEHALLENS MAGASIN DGI-BYEN.DK DGI-BYEN.DK/OEKSNEHALLEN TIETGENSGADE 65 1704 KØBENHAVN V

DIG & BYEN GRATIS DIG & BYEN DGI-BYENS & ØKSNEHALLENS MAGASIN DGI-BYEN.DK DGI-BYEN.DK/OEKSNEHALLEN TIETGENSGADE 65 1704 KØBENHAVN V DIG & BYEN #17 2009 efterår DIG & BYEN oktober december DGI-BYENS & ØKSNEHALLENS MAGASIN GRATIS DGI-BYEN.DK DGI-BYEN.DK/OEKSNEHALLEN TIETGENSGADE 65 1704 KØBENHAVN V sig nej til mobning Kunst diskuterer

Læs mere

Ekstraordinære organisationer

Ekstraordinære organisationer Ekstraordinære organisationer Vi har brug for organisationer og ledere, der tager stilling til den verden og den tid, vi bevæger os i. Det mener Roxana Kia, som bl.a. er instruktør og kaospilot, og som

Læs mere

FAMILIELØB. Fremad - Valby. Fodboldholdet for Parkinson ramte mænd jubler efter sejr. lørdag 6. september 2014

FAMILIELØB. Fremad - Valby. Fodboldholdet for Parkinson ramte mænd jubler efter sejr. lørdag 6. september 2014 Profilavis MAJ 2014 Boldklubben Fremad - Valby Side 7 Klubikonet Ole B. med Fremad Valbys flag foran klubhuset Fodboldholdet for Parkinson ramte mænd jubler efter sejr Side 8 Pigefodbolden er kommet for

Læs mere

WORKBOOK. DNA networking udnyt dit netværkspotentiale. Netværks Akademiet

WORKBOOK. DNA networking udnyt dit netværkspotentiale. Netværks Akademiet Netværks Akademiet WORKBOOK DNA networking udnyt dit netværkspotentiale - FÅ HEMMELIGHEDEN VED AT KOBLE ENKLE EFFEKTFULDE COACHING-TEKNIKKER MED DINE NETVÆRKSKOMPETENCER Netværks Akademiet NAVN... VIRKSOMHED...

Læs mere

HRGUIDE. 7 gode råd TEMA HUMAN RESOURCES. ...om medarbejderarrangementer. vanetænkning.

HRGUIDE. 7 gode råd TEMA HUMAN RESOURCES. ...om medarbejderarrangementer. vanetænkning. Nr. 6 December 2011 HRGUIDE PID Personalechefer I Danmark Ved at kombinere viden med oplelvelser uden for de vante rammer, kan vi rykke lidt ved medarbejdernes vanetænkning. Jesper Rydal, HR-konsulent,

Læs mere