mødestedet Se side 1 Konferencecenter Klinten Har været nomineret 7 gange og vundet titlen 2 gange. Skanderborg Kursus og konferencecenter

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "mødestedet Se side 1 Konferencecenter Klinten Har været nomineret 7 gange og vundet titlen 2 gange. Skanderborg Kursus og konferencecenter"

Transkript

1 mødestedet Besøg os på Marts/april 2010 Her er jeres favoritter Nu har vi gjort resultaterne af vores løbende kundetilfredshedsundersøgelser op og kan her afsløre hvilke 5 kursus- og konferencecentre, der som et resultat af jeres tilbagemeldinger er de nominerede til at modtage den attraktive titel Årets konferencecenter En hædersbevisning vi har uddelt gennem 8 år og dermed en etableret tradition, vi er stolte af, at holde i hævd. Konferencecenter Klinten Har været nomineret 7 gange og vundet titlen 2 gange. Skanderborg Kursus og konferencecenter Har vundet titlen de sidste 2 år og er nu nomineret for tredje gang. Toruplund Hotel og Konferencecenter Hornstrup Kursuscenter Hotel Koldingfjord Nomineret for første gang. Nomineret for første gang. Nomineret for anden gang. Den endelige afgørelse og kåringen af Årets konferencecenter 2010 finder sted ved Foreningen Danske Konferencecentres årsmøde i Helsingør den 9. april Du kan læse meget mere om de enkelte nominerede centre på vores hjemmeside: dkbs.dk Se side 1

2 Alle har vel ret til at føle sig lidt kongelige en gang i mellem - og skulle trangen melde sig, er vores nye samarbejdspartner Café Koldinghus, på Koldinghus Slot midt i Kolding by, et rigtig godt sted at gøre det. Her kan man fornemme slottets fascinerende snart 700-årige historie og indsnuse den royale atmosfære. I disse fantastiske rammer kan man afholde konferencer, workshops, seminarer, møder, festmiddage og events. Café Koldinghus rummer hele 4 meget forskellige lokaler og sale, hvoraf den største er Kirkesalen, hvor der kan sidde op til 190 mennesker i biografopstilling og op til 150 spisende gæster ved langborde. I den gamle forrådskælder under slottets nordlige fløj kan der i caféen, i meget oprindelige og rustikke omgivelser, sidde op til 80 mennesker og nyde godt af køkkenets ligeså rustikke menukort med gode danske retter. I forbindelse med et kursus- eller konferencearrangement kan der arrangeres slotsløb i Dronning Dortheas fodspor, renæssancedans eller fægtning i Riddersalen og mange andre sjove, spændende og lærerige aktiviteter. Læs om vores nye og spændende samarbejdspartner Café Koldinghus på dkbs.dk Friskrøget - hver dag! Hvor får man friskrøgede fisk hver dag? Bortset fra på Bornholm, måske. Det gør man såmænd mindre end 10 km fra Rådhuspladsen i København, nemlig på Schæffergården i Gentofte. Her tænder man op i rygeovnen for kursuscentrets gæster hver dag - på terrassen lige udenfor restauranten - og sørger for at der altid er friskrøget fisk på buffeten, f.eks laks, tun, hellefisk, scampi eller hav-aborre. Bon appetit!

3 Marienlyst gør det lettere I Helsingør på Hotel & Casino Marienlyst har man under konceptet Let konference introduceret en række tilbud tilpasset dem, der ønsker en konferenceform med lidt mindre indhold, men stadig værdsætter masser af kvalitet. Alt lige fra mødelokalerne, forplejningen undervejs og overnatning er i spil under Let -konceptet og kan sammensættes efter behov og mødets/konferencens karakter. Eksempelvis kan man bestille en Marienlyst s Let dag - altså et dagsmøde, som bl.a. kan omfatte: frugtsmoothies, friskbagt brød med pålæg, kaffe og the, frisk frugt, isvand - sund & let lunch f.eks. hjemmelavede sandwiches eller en minibuffet. Om eftermiddagen kaffe/te med et lille stykke hjemmebagt kage. Et bedre liv Et fromt ønske vi vel alle i et-eller-andet omfang har, men også titlen på den bog, Skodsborg Kurhotel og Spa netop har udgivet og som skal ses i forlængelse af det, man dagligt arbejder med at fremme på Skodsborg Kurhotel og Spa. Bogens sigte er, at vi allesammen skal blive mere bevidste om de valg vi træffer i hverdagen, herunder også det, at bevæge os noget mere, spise sundere og sørge for at få ordentlig hvile, for derigennem at få et større såvel mentalt som fysisk overskud til hverdagens mange udfordringer. Helt i overensstemmelse med bogens idé har Skodsborg Kurhotel & Spa også introduceret en række nye Grønne Konferencepakker med sunde detaljer såsom: Spa-morgenmad, økologisk kaffe og Numi te, tørret frugt og nødder, grønne snacks, stor sund frokostbuffet med afkølet coal-vand, broccolismoothie og 2 slags grønne rugbrødssandwiches og 3-retters vegetarmenu fra det Grønne Køkken. Derudover er der Energi-sessions på ca. 10 min.: stræk-dig øvelser, hvis man ønsker det ligeledes giver Skodsborg Kurhotel og Spa foredrag om forskellige sunde emner vederlagsfrit ved køb af konference typisk på en ½ times varighed. På Fyn siger de nok også Mojn! På Severin Kursuscenter i Middelfart har man i hvert fald stor succes med at servere det helt store sønderjyske kaffebord til centrets gæster hver eftermiddag. Det er bogstavelig talt det sønderjyske kaffebord med den obligatoriske overflod af forskellige hjemmebagte kager - dog suppleret med spændende shots, masser af frisk frugt samt minirugbrød og ost til dem, der ikke har en sød tand. Alt sammen uden at det koster ekstra vel at mærke.

4 Er du vild med dans? Vil du gerne prøve om du kan gøre Joachim B. Olsen kunsten efter - altså med de tunge kugler? Eller elsker du at lave strikes eller har måske altid drømt om at kunne lave Robin Hood tricket. Eller måske at opleve en bordfodboldkamp som aktiv spiller på et kæmpebord. Ja, så har du mulighed for det på konferencecentret Kroegers House i Kastrup, hvor man tilbyder kursusog konferencegæster en bred variation af teambuildingaktiviteter bl.a. intensiv danseundervisning med nogle af Danmarks bedste dansere, kuglestød, bueskydning, human table football eller lav jeres egen turnering i Kroegers Houses egen bowlingehal med 20 topmoderne baner. Go High på Kragerup Gods Og nej. Det er ikke en opfordring til at ryge sjov tobak på det agtværdige gamle gods i Ruds-Vedby på Vestsjælland. Men det er næsten til at blive lidt høj af - for det handler om den 1,7 km lange aktivitetsbane, som i trætopshøjde snor sig gennem godsets nåle- og løvskovsarealer. Banen er delt op i 3 farvestrækninger, der hver især byder på sine udfordringer. Den grønne kræver god balanceevne, den blå udfordrer ens kræfter og giver lidt sved på panden - og til sidst den røde, der både kræver udholdenhed og mental styrke. Det er en fantastisk oplevelse, hvor man får brugt sine sanser og brudt personlige grænser på en utraditionel teambuildingaktivitet i luften prøv selv! Bliv selv inspireret på dkbs.dk, hvor du kan læse mere om Kragerup Go High. Der er mange former for slagfærdighed I DGI-byen i Københavns centrum har man introduceret en række nye teambuilding events, der alle tager sigte mod at få deltagerne til at bryde grænser og styrke deres kampånd og selvtillid - individuelt og i samarbejde med kolleger. Det er der, for så vidt, ikke noget revolutionerende nyt i, men når der så sættes navne som Kill Bill, Karate Kid, Nunchakus, BoardBreaking og Fitnessbox på aktiviteterne, fornemmer man straks, at der tale om noget helt ekstraordinært fra DGI-byens eventafdeling. De fire første discipliner har sit udspring i karate og tager én igennem de grundlæggende slag, spark og kropsstillinger - lærer én at bruge teknikkerne og slås med stave (af skumgummi) samt at slå brædder over. I Fitnessbox får man mulighed for at banke energien helt op i det røde felt - med boksehandsker på og mod en boksebold eller puder, hvor man også i bedste Thai boksningsstil kan prøve sin sparketeknik af. Det er både sjovt og benhårdt, men det er også en rigtig god oplevelse for holdet og får samtidig sat fokus på den enkelte deltagers ressourcer.

5 Her kan man næsten gå på vandet På Hjalet i Vordingborg har man nedlagt centrets indendørs swimmingpool og i stedet indrettet et spændende 100 m2 stort lokale med adgang til Hjalets sydvendte terrasse. Selvom man nu ikke kan gå på vandet, så kan man som bekendt så meget andet, og man forventer at lokalet vil blive brugt til alt lige fra udstillinger, foredrag og mødeaktiviteter til teambuilding, firmafester, og hvad kreativiteten ellers strækker sig til. 300 til bords og stadig højt til loftet Comwell Roskilde har bygget en ny stor restaurant med plads til hele 300 spisende gæster. Restauranten, der også kan bruges som konferencelokale, har højt til loftet og masser af dagslys. Derudover er der direkte adgang til en flot ny terrasse, der er anlagt i forbindelse med opførelsen af restauranten. Ny lynhurtig forbindelse i Korsør Bare rolig, det er ikke en ny færgeforbindelse. Det er Comwell Klarskovgaard, der har fået lagt en 100/100 Mb fiberbaseret internetforbindelse ind, så nu er det slut med træghed og ventetid, når konferencecentrets gæster og kursister skal på nettet. Få en på opleveren, så det klodser Hotel LEGOLAND i Billund lever LEGO brandets grundlæggende værdier helt ud, ganske enkelt gennem at give kursus- og konferencedeltagere mulighed for at få en rigtig god oplevelse, hvor elementerne kreativitet, fantasi, læring, sjov og kvalitet indgår. Oplevelser bliver til mentalt brændstof og Hotel LEGOLANDs erfarne medarbejdere forstår altid, at sammensætte en LEGO workshop, der passer til behovet, hvadenten den skal indgå i et mødeforløb som indledende icebreaker, være et led i en teambuildingaktivitet, udgøre et studie i strategisk forståelse og samarbejde eller danne fundament for personlig udvikling. Alt sammen ved, at deltagerne laver forskellige former for byggeprojekter med LEGO-klodser. Læs mere om LEGO workshops på Hotel LEGOLAND på dkbs.dk under hotellets aktiviteter. Design by:

6 Conference Manager gør det hele meget nemmere Ingelise Bækkelund Larsen, der er sekretær i indkøbsforeningen CBC IT Amba i Fredericia har anvendt Conference Manager et par gange i forbindelse med gennemførelsen af konferencearrangementer med op til 150 deltagere. Hun udtaler: Specielt tilmeldingsfasen og den facilitet, at man kan trække lister ud af systemet, frem for selv at skulle sidde og lave excel-ark med deltagerlister og ajourføre dem løbende, er god. Et usædvanligt arrangement kun for vores særligt inviterede kunder. Vi lukker op for en skattekiste af gode idéer den 27. april i 1001Hal på Islands Brygge. Dagen igennem vil der være rig lejlighed til, at du kan suge ny inspiration til dig og få pirret dine kreative sanser, i de fortryllende omgivelser af 1001 nats eventyr. Lad dig forføre af de mange spændende nye tiltag og idéer, som vores medlemscentre kan byde på og få en snak om, hvordan du kan få ført idéerne ud i livet. Det er også smart, at man kan give kursus- og konferencecentret adgang, så de også kan følge med på sidelinien. Som jeg var ude for sidst, vi var afsted, at de på stedet kan være behjælpelige med at køre endelige deltagerlister ud. I øvrigt har jeg også været meget tilfreds med den support, jeg har fået undervejs i systemet, som var nyt for mig - der har hele tiden været nogen, der kunne hjælpe, hvis jeg løb sur i det. Systemet har dog også små skønhedsfejl, som jeg løbende har påpeget. Kom godt fra start med vores planlægningsprogram ved dagens præsentation eller tilmeld dig til et af de interessante workshops om møder i fremtiden eller om teambuilding. Emilia van Hauen vil også give sit bud på det skift i tidsånden, vi oplever lige nu med udgangspunkt i hendes nye bog Farvel egofest. Og goddag til formål og fællesskaber. Sidste nyt vedr. Conference Manager : Nu hotline hver dag på tlf vedr. spørgsmål og gratis introduktionskursus hver onsdag ml. kl PANTONE 382 U Der er begrænsede pladser, så skynd dig at tilmelde dig, hvis du ikke allerede har gjort det. Håndbogen kan bestilles på eller på tlf Conference Manager Advanced and easy Find dit danske konferencecenter på nettet eller i håndbogen Medlemmer Associerede virksomheder Mødestedet udgives af Danske Konferencecentre Sekretariat og booking (DKBS): Blokken Birkerød - Tlf Fax dkbs@dkbs.dk Ansvarshavende: Leif Christiansen

elkommen TIL CAFÉ KOLDINGHUS

elkommen TIL CAFÉ KOLDINGHUS Café KOLDINGHUS V elkommen TIL CAFÉ KOLDINGHUS I hjertet af Kolding ligger byens stolte varetegn Koldinghus Slot. En kulturoplevelse, der kun findes få magen til i Danmark. Slottets oprindelige vægge,

Læs mere

MEETINGS. Design dit møde

MEETINGS. Design dit møde MEETINGS Design dit møde 1 Vi tilbyder dig gratis hjælp til at få din konference i Kolding til at lykkes at finde det bedste mødested til dine behov at inddrage hele byen til afholdelse af spændende arrangementer

Læs mere

Kursus. Konference. Event - Seminar Interviews. - Event - Seminar Interviews. - Konference - Møde - Kursus. - Reception - Jubilæum - Messe

Kursus. Konference. Event - Seminar Interviews. - Event - Seminar Interviews. - Konference - Møde - Kursus. - Reception - Jubilæum - Messe - Konference - Møde - Kursus - Generalforsamling - Teambuilding- Konference - Møde - Kursus - Generalforsamling - Teambuildng Konference - Møde - Kursus - Event - Seminar Interviews Generalforsamlig -

Læs mere

Kursus. Konference. Event - Seminar Interviews. - Event - Seminar Interviews. - Konference - Møde - Kursus. - Reception - Jubilæum - Messe

Kursus. Konference. Event - Seminar Interviews. - Event - Seminar Interviews. - Konference - Møde - Kursus. - Reception - Jubilæum - Messe - Konference - Møde - Kursus - Generalforsamling - Teambuilding- Konference - Møde - Kursus - Generalforsamling - Teambuildng Konference - Møde - Kursus - Event - Seminar Interviews Generalforsamlig -

Læs mere

NORDISK LEJRSKOLE & KURSUSCENTER

NORDISK LEJRSKOLE & KURSUSCENTER Side/Page/Seite 1 / 5 Forplejning Maden er det halve ophold Vort køkken, som er sammensat af faglært personale, tilbereder alle måltider af friske råvarer. Der lægges stor vægt på årstidens grøntsager,

Læs mere

mødestedet Comwell Middelfart nu med fantastiske udstillingsmuligheder Ny teknologi hos IDA Mødecenter

mødestedet Comwell Middelfart nu med fantastiske udstillingsmuligheder Ny teknologi hos IDA Mødecenter mødestedet Besøg os på www.dkbs.dk December 2010 Comwell Middelfart nu med fantastiske udstillingsmuligheder Comwell Middelfart er blevet større - de har nu udbygget hotellet med ekstra 1000 m2 og bl.a.

Læs mere

Teambuilding Møder Events. KonferenceR

Teambuilding Møder Events. KonferenceR Teambuilding Møder Events KonferenceR MARCUSSENS & ARENA ASSENS LAD MARCUSSENS HOTEL & ARENA ASSENS DANNE RAMMEN OM DIN NÆSTE KONFERENCE Konference, events og teambuilding Individuel sparring, rådgivning

Læs mere

VELKOMMEN. RESTAURANTER Kursuscenteret har to restauranter, en pejsestue og et kabinet. Fra Skovrestauranten, som

VELKOMMEN. RESTAURANTER Kursuscenteret har to restauranter, en pejsestue og et kabinet. Fra Skovrestauranten, som KOMFORT KOMFORT AUDITORIUM DDANNELSE KONFERENCE DDANNELSE KOK GOUMET MØDELOKALER KOMFORT KOMFORT TEKNIK OVERNATNING ET ANDERLEDES KURSUSCENTER MED ATTRAKTIVE PRISER handelsfagskolen.dk VELKOMMEN KURSUS

Læs mere

DET AKTIVE MØDESTED. Møder og kurser Konferencer Messer og udstillinger Generalforsamlinger

DET AKTIVE MØDESTED. Møder og kurser Konferencer Messer og udstillinger Generalforsamlinger DET AKTIVE MØDESTED Møder og kurser Konferencer Messer og udstillinger Generalforsamlinger Teambuilding og workshops Alle former for firmafester Sjove konkurrencer og spil Receptioner ARENA MIDT Arena

Læs mere

TRIL UD I NATUREN MED TRINITYS FRISKE PUST

TRIL UD I NATUREN MED TRINITYS FRISKE PUST TRIL UD I NATUREN MED TRINITYS FRISKE PUST DEN SKØNNE NATUR OMKRING TRINITY - skov, vand og strand TEAM TRINIYS FRISKE PUST Ideerne spirer, og læring gror, når I mødes på Trinity. Giv næring til udvikling

Læs mere

Konferencer og møder på Hotel Pejsegården...

Konferencer og møder på Hotel Pejsegården... Fornøjelse Service Nydelse Oplevelser Afslapning Kvalitet Konferencer og møder på Hotel Pejsegården... Hotel Pejsegården Hotel Pejsegården er det ideelle sted at afholde kurser og konferencer. Med sin

Læs mere

Fuglsøcentret. Kursus og konferencecenter

Fuglsøcentret. Kursus og konferencecenter Fuglsøcentret Kursus og konferencecenter VELKOMMEN >> Et besøg på Fuglsøcentret er noget ganske særligt! Det er et ophold, hvor service, engagement og rummelighed går hånd i hånd med ro, smuk natur og

Læs mere

Kursus. Konference. Reception - Jubilæum - Messe. - Event - Seminar Interviews. Event - Seminar Interviews

Kursus. Konference. Reception - Jubilæum - Messe. - Event - Seminar Interviews. Event - Seminar Interviews - Konference - Møde - Kursus Generalforsamling - Teambuild ing- Konference - Møde - Kursus - Generalforsamling - Teambuildng Konference - Møde - Kursus Event - Seminar Interviews Generalforsamlig eralforsamlig

Læs mere

Det er svært at ændre mennesker, men det er nemt at sætte dem i nye rammer, der giver dem et nyt udgangspunkt for deres tankesæt.

Det er svært at ændre mennesker, men det er nemt at sætte dem i nye rammer, der giver dem et nyt udgangspunkt for deres tankesæt. MØDE & KONFERENCE VELKOMMEN PÅ GRAND VI SATSER PÅ SYNERGI Det er svært at ændre mennesker, men det er nemt at sætte dem i nye rammer, der giver dem et nyt udgangspunkt for deres tankesæt. Vores mission

Læs mere

HISTORISKE RAMMER, KOMFORT, KVALITET OG MULIGHEDER. Møder & konferencer. på kanten af Øresund

HISTORISKE RAMMER, KOMFORT, KVALITET OG MULIGHEDER. Møder & konferencer. på kanten af Øresund HISTORISKE RAMMER, KOMFORT, KVALITET OG MULIGHEDER Møder & konferencer på kanten af Øresund Konference PÅ KANTEN AF ØRESUND Direkte ud til Øresund og kun en lille times kørsel fra København finder du

Læs mere

Hold dit næste kursus hos os i Skærbæk

Hold dit næste kursus hos os i Skærbæk DAGSMØDE FRA KR. 315,PR. PERSON Hold dit næste kursus hos os i Skærbæk Skærbæk Kursus- og Eventcenter ligger midt i Danmarks flotteste natur med Nationalparken, Vadehavet og Rømø som nærmeste nabo. Vi

Læs mere

KONFERENCER & MØDER DANSK ARKITEKTUR CENTER / DANISH ARCHITECTURE CENTRE. T E W dac.dk/meeting

KONFERENCER & MØDER DANSK ARKITEKTUR CENTER / DANISH ARCHITECTURE CENTRE. T E W dac.dk/meeting KONFERENCER & MØDER 26 INFORMATION ARIKITEKTUR I BLOX Dansk Arkitektur Center ligger i hjertet af København i første parket til Københavns Havn og i gåafstand til byens mange seværdigheder. Dansk Arkitektur

Læs mere

Gastroskolen. Nyt tilbud til ledige. ernæringshjælper eller andet håndværk med mad.

Gastroskolen. Nyt tilbud til ledige. ernæringshjælper eller andet håndværk med mad. Nyt tilbud til ledige Gastroskolen Et 6-ugers kompetenceforløb for dig som er eller gerne vil være kok, delikatesseassistent, smørrebrødsjomfru, cater, gastronom, tjener, ernæringsassistent, ernæringshjælper

Læs mere

ODEON - STUEETAGEN. Se nedenfor for antal gæster i de forskellige opstillinger.

ODEON - STUEETAGEN. Se nedenfor for antal gæster i de forskellige opstillinger. VELKOMMEN TIL ODEON ODEON er Fyns største konference- og kulturhus med 27 fleksible mødelokaler. Et par minutters gang fra Odense Banegård og 15 minutters kørsel til E20 samt en underjordisk parkeringskælder

Læs mere

Mødelokaler. Mødelokale. Andre behov? 1/2 dag formiddag kl /2 dag eftermiddag kl Aftentillæg efter kl. 17.

Mødelokaler. Mødelokale. Andre behov? 1/2 dag formiddag kl /2 dag eftermiddag kl Aftentillæg efter kl. 17. Mødelokaler 17.11.2017 Mødelokaler Mødelokale Amsterdam London Milano Seoul Hong Kong Barcelona New York Seattle Beijing Santiago Vancouver Paris Down Under Kapacitet 10 pers. 12 pers. 1 1 20 pers. 24

Læs mere

Nogle arbejdsdage er vigtigere end andre Derfor gør vi noget ekstra ud af dem

Nogle arbejdsdage er vigtigere end andre Derfor gør vi noget ekstra ud af dem Ruths Hotel RUTHS Strandhotel REDNINGSHUSET KONFERENCER & MØDER Nogle arbejdsdage er vigtigere end andre Derfor gør vi noget ekstra ud af dem I ankommer med mennesker, udfordringer og ideer Vi gør det

Læs mere

Aktiviteter. Vi glæder os til at underholde Jer. Venlig hilsen Holckenhavn Slot

Aktiviteter. Vi glæder os til at underholde Jer. Venlig hilsen Holckenhavn Slot Aktiviteter 2016 Holckenhavn Slot tilbyder en række aktiviteter, der fungerer som et anderledes indslag i festen eller som et afbræk i det faglige indhold på en konference. På de følgende sider finder

Læs mere

Forplejning til møder og konferencer. Heldagspakke

Forplejning til møder og konferencer. Heldagspakke Restaurant søren k servicerer til jeres møde, kursus eller konference i Den Sorte Diamant! Vores ambition er at tilbyde den kendte kvalitet hele vejen igennem dit besøg hos os. Med denne menu har vi sat

Læs mere

Forplejning til møder og konferencer

Forplejning til møder og konferencer Restaurant søren k serverer til jeres møde, kursus eller konference i Den Sorte Diamant! Vores ambition er at tilbyde den kendte kvalitet hele vejen igennem dit besøg hos os. Med denne menu har vi sat

Læs mere

Kursus. Konference. Reception - Jubilæum - Messe. - Event - Seminar Interviews. Event - Seminar Interviews

Kursus. Konference. Reception - Jubilæum - Messe. - Event - Seminar Interviews. Event - Seminar Interviews - Konference - Møde - Kursus Generalforsamling - Teambuild ing- Konference - Møde - Kursus - Generalforsamling - Teambuildng Konference - Møde - Kursus Event - Seminar Interviews Generalforsamlig - Teambuilding

Læs mere

OPLEVELSER I UNIKKE OMGIVELSER FIRMAEVENTS EGESKOV DET LEVENDE SLOT PÅ FYN

OPLEVELSER I UNIKKE OMGIVELSER FIRMAEVENTS EGESKOV DET LEVENDE SLOT PÅ FYN OPLEVELSER I UNIKKE OMGIVELSER FIRMAEVENTS EGESKOV DET LEVENDE SLOT PÅ FYN DET PERFEKTE STED AT MØDES Unikke omgivelser til dit arrangement Egeskov er den perfekte ramme om Jeres næste arrangement. Med

Læs mere

Vi mødes ved Stevns Klint

Vi mødes ved Stevns Klint Vi mødes ved Stevns Klint Velkommen til Konference & Hotel Klinten På Konference & Hotel Klinten bliver jeres møde, konference eller kursus udbytterigt. Hos os oplever I et imødekommende personale af højeste

Læs mere

Møder og konferencer på Bautahøj...

Møder og konferencer på Bautahøj... Møder & Konferencer Møder og konferencer på Bautahøj... Bautahøj konferencecenter råder over 6 plenumlokaler og 23 grupperum samt kan huse op til 160 personer i samme konferencelokale i skønne omgivelser

Læs mere

Frokost & Catering Brunch, tapas, 3-retters menu, buffet & receptionslækkerier. www.madkonceptet.dk

Frokost & Catering Brunch, tapas, 3-retters menu, buffet & receptionslækkerier. www.madkonceptet.dk Frokost & Catering Brunch, tapas, 3-retters menu, buffet & receptionslækkerier www.madkonceptet.dk Frokostordning Catering Om os vores værdier Kontakt os Frokostordning Få en oplevelse hver dag kl. 12

Læs mere

Energi, motivation og menneskeligt overskud

Energi, motivation og menneskeligt overskud Temadag for dig, der vil motivere unge til at lykkes med en uddannelse Energi, motivation og menneskeligt overskud Fra tanke til handling Overspringshandling www.piafrankkunst.dk 26. august på Frederiksberg

Læs mere

Mennesket har længere udholdenhed, når arbejdet veksles med hvile, udtalte vores grundlægger læge Carl Ottosen allerede for over hundrede år siden.

Mennesket har længere udholdenhed, når arbejdet veksles med hvile, udtalte vores grundlægger læge Carl Ottosen allerede for over hundrede år siden. HOLD MØDER DER GIVER ENERGI, GLÆDE OG INSPIRATION Mennesket har længere udholdenhed, når arbejdet veksles med hvile, udtalte vores grundlægger læge Carl Ottosen allerede for over hundrede år siden. Kurhotel

Læs mere

Ophold. på hotel koldingfjord i afslappende omgivelser

Ophold. på hotel koldingfjord i afslappende omgivelser Ophold på hotel koldingfjord i afslappende omgivelser Smuk beliggenhed Imponerende arkitektur Hotel Koldingfjord ligger midt i den smukkeste natur omkranset af 25 ha fredskov og direkte ned til Kolding

Læs mere

Ophold PÅ HOTEL KOLDINGFJORD I AFSLAPPENDE OMGIVELSER. Let at finde, svært at forlade

Ophold PÅ HOTEL KOLDINGFJORD I AFSLAPPENDE OMGIVELSER. Let at finde, svært at forlade Ophold PÅ HOTEL KOLDINGFJORD I AFSLAPPENDE OMGIVELSER Let at finde, svært at forlade Smuk BELIGGENHED IMPONERENDE ARKITEKTUR Hotel Koldingfjord ligger midt i den smukkeste natur omkranset af 25 ha fredskov

Læs mere

Hold dit arrangement på toppen af Fyns største spillested!

Hold dit arrangement på toppen af Fyns største spillested! Hold dit arrangement på toppen af Fyns største spillested! Eksklusive arrangementer, julefrokost, kick off og konference, VIP arrangementer og meget mere. Velkommen til Albani Rock Lounge! Et unikt lokale

Læs mere

Mødelokaler. Mødelokale. Andre behov? 1/2 dag formiddag kl /2 dag eftermiddag kl Aftentillæg efter kl. 17.

Mødelokaler. Mødelokale. Andre behov? 1/2 dag formiddag kl /2 dag eftermiddag kl Aftentillæg efter kl. 17. Mødelokaler Mødelokaler Mødelokale Barcelona London Milano Seoul Sevilla Amsterdam Hong Kong New York Seattle Beijing Santiago Vancouver Paris Kapacitet 4 pers. 8 pers. 10 pers. 1 1 20 pers. 24 pers. 3

Læs mere

Søren Hertz Kari Killén Benny Andersen Lisbeth Zornig Andersen Stinne Højer Mathiasen Jan Trøjborg

Søren Hertz Kari Killén Benny Andersen Lisbeth Zornig Andersen Stinne Højer Mathiasen Jan Trøjborg Søren Hertz Kari Killén Benny Andersen Lisbeth Zornig Andersen Stinne Højer Mathiasen Jan Trøjborg Velkommen til Børnekonferencen 2012 Børnekonferencen 2012 bliver afholdt tirsdag d. 20. marts 2012 på

Læs mere

TRU BLU KØBENHAVN HOTELS DESIGNED TO SAY YES!

TRU BLU KØBENHAVN HOTELS DESIGNED TO SAY YES! TRU BLU KØBENHAVN RADISSON BLU SCANDINAVIA HOTEL Amager Boulevard 70, DK-2300 København S, Danmark T: +45 33 96 50 00 F: +45 33 96 55 00 copenhagen@radissonblu.com radissonblu.dk/scandinaviahotel-koebenhavn

Læs mere

Bilag D: Transskription af interview med kunde 3 Eric Wanscher

Bilag D: Transskription af interview med kunde 3 Eric Wanscher Bilag D: Transskription af interview med kunde 3 Eric Wanscher Han arbejder hos Deloitte, Viborg og står for at afholde kurser og andre events for medarbejderne. Ligeledes har han sit eget konsulentfirma

Læs mere

Bilag E: Transskription af interview med kunde 4 Dora Troelsgaard

Bilag E: Transskription af interview med kunde 4 Dora Troelsgaard Bilag E: Transskription af interview med kunde 4 Dora Troelsgaard Dora arbejder på Social- og sundhedsskolen i Skive. Hun har både været kursusarrangør og kursusdeltager hos Camp Lynderup. Interviewet

Læs mere

Mikkel og Victoria i Tivoli

Mikkel og Victoria i Tivoli Mikkel og Victoria i Tivoli Victoria får en sød nisseven side 1 Mikkel og Victoria i Tivoli 1 Sommeren er endelig kommet og Mikkel og Victoria nyder, at det er blevet varmt. Dagene er blevet længere og

Læs mere

Mindfulness gennem mental træning

Mindfulness gennem mental træning Mindfulness gennem mental træning Mindfulness gennem mental træning Mere fokus, mindre stress og endnu bedre resultater Giv din hjerne ro til at arbejde I en verden, hvor næsten alt drejer sig om ydeevne

Læs mere

KONFERENCER & MØDER PRISLISTE

KONFERENCER & MØDER PRISLISTE PRISLISTE LET MØDEPAKKE KL. 8 13 ELLER KL. 13 17 KR. 605,- PR. PERSON Kaffete og en croissantkage Frisk frugt Sandwich ved lokalet Kaffete og isvand Plenumlokale W dac.dkmeeting FYRAFTENSMØDE I FORBINDELSE

Læs mere

Medlemsnyt. Nyhedsbrev Frederikshavn Folkedansere og Fladstrand Spillemændene Februar 2014 nr. 6

Medlemsnyt. Nyhedsbrev Frederikshavn Folkedansere og Fladstrand Spillemændene Februar 2014 nr. 6 Medlemsnyt Nyhedsbrev Frederikshavn Folkedansere og Fladstrand Spillemændene Februar 2014 nr. 6 OBS OBS Danseaften d. 27. marts aflyst - kursus d. 30. marts - Se nedenfor og kalenderen Kære dansere og

Læs mere

Find inspiration til jeres møde på de kommende sider.

Find inspiration til jeres møde på de kommende sider. MØDER & EVENTS HOLD MØDER DER GIVER ENERGI, GLÆDE OG INSPIRATION Mennesket har længere udholdenhed, når arbejdet veksles med hvile, udtalte vores grundlægger læge Carl Ottosen allerede for over hundrede

Læs mere

K U R S E R & K O N F E R E N C E R

K U R S E R & K O N F E R E N C E R K O N C E P T H O T E L Strandvejen 1 - Oksbøl 6840 info@koncepthotel.dk 75 27 11 10 www.koncepthotel.dk K U R S E R & K O N F E R E N C E R K O N C E P T H O T E L & D A N H O S T E L B L Å V A N D S

Læs mere

Forplejning til møder og konferencer. Heldagspakke

Forplejning til møder og konferencer. Heldagspakke Restaurant søren k servicerer til jeres møde, kursus eller konference i Den Sorte Diamant! Vores ambition er at tilbyde den kendte kvalitet hele vejen igennem dit besøg hos os. Med denne menu har vi sat

Læs mere

Børnekonferencen 2015

Børnekonferencen 2015 Børne- og Undervisningsudvalget 2014-15 BUU Alm.del Bilag 49 Offentligt Børnekonferencen 2015 Ida Schwartz Rasmus Alenkær Gry Rambusch Steen Wackerhausen Benny Andersen Thomas Adelskov Vibe Klarup Voetmann

Læs mere

Forplejning til møder og konferencer

Forplejning til møder og konferencer Restaurant Søren K serverer til jeres møde, kursus eller konference i Den Sorte Diamant. Vores ambition er at tilbyde den kendte kvalitet hele vejen igennem dit besøg hos os. Med denne menu har vi sat

Læs mere

Academy Program forår 2015

Academy Program forår 2015 Academy Program forår 2015 I dette første halvår har vi igen fornøjelsen af at præsentere jer for nye spændende produkter, som Davines laboratorier i Parma har udviklet. Lige siden Davines blev grundlagt,

Læs mere

K U R S U S K R Y D D E R I. Kursuskrydderi

K U R S U S K R Y D D E R I. Kursuskrydderi Kursuskrydderi Dyst på Grill! I bliver delt op i hold og får udleveret grill, en kurv med råvarer og kun fantasien sætter grænser i kampen om at blive aftenens grillmester. Vores kyndige grillkok er selvfølgelig

Læs mere

Moderne fagskole. Velkommen til Handelsfagskolens Kursus- og Konferencecenter. Arkitektonisk perle. UNI-C inspirationsdag

Moderne fagskole. Velkommen til Handelsfagskolens Kursus- og Konferencecenter. Arkitektonisk perle. UNI-C inspirationsdag Kursus & Konference Velkommen til Handelsfagskolens Kursus- og Konferencecenter Mødefaciliteter til mange typer arrangementer, et fantastisk køkken og en smuk beliggenhed gør Handelsfagskolens Kursus-

Læs mere

Københavns. kreative rum

Københavns. kreative rum Københavns kreative rum lokomotivværkstedet - kontrasternes holdeplads! Et nyt alternativ Er I på udkig efter en ny lokation til den kommende produktlancering, den næste konference, udstilling, messe,

Læs mere

KONFERENCER & MØDER DANSK ARKITEKTUR CENTER / DANISH ARCHITECTURE CENTRE. T E W dac.dk/moed

KONFERENCER & MØDER DANSK ARKITEKTUR CENTER / DANISH ARCHITECTURE CENTRE. T E W dac.dk/moed KONFERENCER & MØDER 16 INFORMATION ARIKITEKTUR I BLOX Dansk Arkitektur Center ligger i hjertet af København i første parket til Københavns Havn og i gåafstand til byens mange seværdigheder. Dansk Arkitektur

Læs mere

FAMILIETRÆF. - Vi giver jer plads til at være en familie. Tag nogle dage ud af kalenderen Saml familien og nyd hinandens selskab.

FAMILIETRÆF.   - Vi giver jer plads til at være en familie. Tag nogle dage ud af kalenderen Saml familien og nyd hinandens selskab. FAMILIETRÆF - Vi giver jer plads til at være en familie Tag nogle dage ud af kalenderen Saml familien og nyd hinandens selskab. www.koncepthotel.dk Priser og diverse information omkring familietræf Jeres

Læs mere

Velkommen. Charlotte Frandsen og Morten Birkerod

Velkommen. Charlotte Frandsen og Morten Birkerod Velkommen Der kan være mange gode grunde til, at du besøger Tornøes Hotel og dejlige Kerteminde. Du kan være på udkig efter oplevelser. Være deltager i et interessant møde med kolleger eller kunder. Være

Læs mere

Invitation. En saltvandsindsprøjtning til dit arbejdsliv. Woman 2012. Torsdag d. 30. august 2012

Invitation. En saltvandsindsprøjtning til dit arbejdsliv. Woman 2012. Torsdag d. 30. august 2012 Invitation Woman 2012 - kun fo r kvinde r Torsdag d. 30. august 2012 En saltvandsindsprøjtning til dit arbejdsliv Vil du styrke dine evner inden for kommunikation, ledelse og samarbejde? Ønsker du at tilføre

Læs mere

Møder og konferencer i VANDKANTEN

Møder og konferencer i VANDKANTEN Møder og konferencer i VANDKANTEN Hos Badehotel Søfryd sørger vi for, at I kan afholde møder og konferencer i komfortable og naturskønne omgivelser. Vores konferencelokaler er udstyret med moderne faciliteter,

Læs mere

KONFERENCER Vores udsigt giver plads til ro og fordybelse

KONFERENCER Vores udsigt giver plads til ro og fordybelse KONFERENCER Vores udsigt giver plads til ro og fordybelse NÅR RAMMERNE BETYDER NOGET OG GØR EN FORSKEL Fælles for de vigtige møder, kurser og konferencer er, at rammerne er en del af successen. På Konference

Læs mere

KONFERENCER Vores udsigt giver plads til ro og fordybelse

KONFERENCER Vores udsigt giver plads til ro og fordybelse KONFERENCER Vores udsigt giver plads til ro og fordybelse NÅR RAMMERNE BETYDER NOGET OG GØR EN FORSKEL Fælles for de vigtige møder, kurser og konferencer er, at rammerne er en del af successen. På Konference

Læs mere

MindDog kursus katalog 2016. Tag et kursus hos MindDog Din hund vil elske dig for det!

MindDog kursus katalog 2016. Tag et kursus hos MindDog Din hund vil elske dig for det! MindDog kursus katalog 2016 Tag et kursus hos MindDog Din hund vil elske dig for det! Du sidder nu med første udgave af vores kursuskatalog for 2016. Kataloget skal gerne give dig en fornuftig oversigt

Læs mere

- meget mere end golf

- meget mere end golf Mollerup Golf Club - meget mere end golf graphichouse.dk Møder, kurser, firmafester og events (Company day & Golf for sjov) MGC_Brochure.indd 2 25/11/13 14.15 Skal du eller din virksomhed holde firmafest,

Læs mere

Mødelokaler. Mødelokale. Andre behov? 1/2 dag formiddag kl /2 dag eftermiddag kl Aftentillæg efter kl. 17.

Mødelokaler. Mødelokale. Andre behov? 1/2 dag formiddag kl /2 dag eftermiddag kl Aftentillæg efter kl. 17. r 26092016 r Barcelona London Milano Seoul Sevilla Amsterdam Hong Kong New York Seattle Beijing Santiago Vancouver Paris Kapacitet 4 pers. 8 pers. 10 pers. 1 1 20 pers. 24 pers. 3 150 pers. 1/2 dag formiddag

Læs mere

Lindø Konferencecenter

Lindø Konferencecenter Lindø Konferencecenter Lindø Konferencecenter i Lindø Industripark ved Munkebo/Odense har de perfekte rammer til møder, kurser og konferencer op til 180 personer. Det moderne konferencecenter er placeret

Læs mere

Workshop. Talent på mange niveauer med særlig plads til dem alle

Workshop. Talent på mange niveauer med særlig plads til dem alle Workshop Talent på mange niveauer med særlig plads til dem alle Workshoppen talent på HG 1. Hvem er jeg? 2. Hvorfor er jeg her? 3. Hvad vil jeg underholde om? 4. Hvem er I? Positiv Clearence Vælg ½ postkort.

Læs mere

Årstidens frokost bestående af kød - fisk ost og sødt inkl. 1 vand pr. person.

Årstidens frokost bestående af kød - fisk ost og sødt inkl. 1 vand pr. person. Priser for 2019 Dagsarrangement Formiddagskaffe/te, frugt, friskbagte boller, juice og pålæg. Årstidens frokost bestående af kød - fisk ost og sødt inkl. 1 vand pr. person. Kaffe/te med eftermiddags sødt

Læs mere

HOLD FEST PÅ BYENS NYE HOTEL

HOLD FEST PÅ BYENS NYE HOTEL Fester Jubilæer HOLD FEST PÅ BYENS NYE HOTEL Receptioner Værkmestergade 2 / DK-8000 Aarhus / Tel (+45) 8672 8000 hotel.aarhus@comwell.dk / comwellaarhus.dk INVITÉR JERES GÆSTER PÅ EN UFOR- GLEMMELIG FESTOPLEVELSE.

Læs mere

H.C. ANDERSEN FESTIVALS

H.C. ANDERSEN FESTIVALS Inspireret af: Kære lærere! H.C. Andersen Festivals inviterer jeres 3.-6. klasser til Building Games, hvor leg og læring forenes i en inspirerende konkurrence. Her får eleverne muligheden for at være kreative

Læs mere

Invitation til at bidrage

Invitation til at bidrage Invitation til samskabelse af bogen INNOVATIV UNDERVISNING I DEN DANSKE FOLKESKOLE -den første samskabende konference for innovativ undervisning 21.-22. januar 2016 i København Invitation til at bidrage

Læs mere

Unik central beliggenhed

Unik central beliggenhed Unik central beliggenhed Guldfarve: Pantone 871 - CMYK 20, 30, 60, 10 Rødt A: Pantone 187 - CMYK 0, 100, 100, 30 Guldfarve: Pantone 871 - CMYK 20, 30, 60, 10 Velkommen til Tivoli Congress Center Vi er

Læs mere

Pharmakon Konferencecenter. et godt læringsmiljø med plads til samvær

Pharmakon Konferencecenter. et godt læringsmiljø med plads til samvær Pharmakon Konferencecenter et godt læringsmiljø med plads til samvær Skabt til læring Et komplet konferencecenter: Stor foredragssal med plads til 200 gæster Ni konferencelokaler og 17 grupperum Professionelt

Læs mere

#18 DIG & BYEN DGI-BYEN.DK

#18 DIG & BYEN DGI-BYEN.DK DIG & BYEN business #18 DIG & BYEN januar-marts 2010 DGI-BYENS MAGASIN DGI-BYEN.DK GRATIS Møder & konferencer Events Fester & middage Overnatning 2 3 noter møder & events møder & events NÆRVÆR OG HØJT

Læs mere

Så spiser vi. Træf de rigtige valg når du vil være på toppen og ha det godt i kroppen. Af Hanne Svendsen

Så spiser vi. Træf de rigtige valg når du vil være på toppen og ha det godt i kroppen. Af Hanne Svendsen Så spiser vi Træf de rigtige valg når du vil være på toppen og ha det godt i kroppen Af Hanne Svendsen Kunsten er ikke at tabe sig Kunsten er at tabe det rigtige! Der er ALTID et alternativ, så du spiser

Læs mere

Mødepakker. Citymøde på Casablanca: Central beliggenhed, moderne udstyr og forplejning af høj kvalitet.

Mødepakker. Citymøde på Casablanca: Central beliggenhed, moderne udstyr og forplejning af høj kvalitet. Mødepakker Citymøde på Casablanca: Central beliggenhed, moderne udstyr og forplejning af høj kvalitet. Café Casablanca har lyse, nyrenoverede mødelokaler til dig, der ønsker at afholde et citymøde i hjertet

Læs mere

Erhvervskvinder Trekantområdet August 2012, nr. 7

Erhvervskvinder Trekantområdet August 2012, nr. 7 Erhvervskvinder Trekantområdet August 2012, nr. 7 Velkommen til augustmødet. Tirsdag, den 21. august kl. 18:00 Spændende virksomhedsbesøg på Den Gamle Avlsgård i Ribe Program Kl. 18:00 Vi mødes på Den

Læs mere

FOKUS PÅ ØKOLOGISK KØD SIDE 2 Tid: Onsdag den 30/1 kl SUCCES MED VEGETAR- OG VEGANSK MAD SIDE 3 Tid: Onsdag den 30/1 kl

FOKUS PÅ ØKOLOGISK KØD SIDE 2 Tid: Onsdag den 30/1 kl SUCCES MED VEGETAR- OG VEGANSK MAD SIDE 3 Tid: Onsdag den 30/1 kl ER INDHOLD FOKUS PÅ ØKOLOGISK KØD SIDE 2 Tid: Onsdag den 30/1 kl. 10.30-11.15 SUCCES MED VEGETAR- OG VEGANSK MAD SIDE 3 Tid: Onsdag den 30/1 kl. 12.00-12.45 ØKOLOGISKE BØNNER OG LINSER SIDE 4 Tid: Onsdag

Læs mere

SKAL DER VÆRE FEST? SÅ LAD DER VÆRE FEST SKØNNE RAMMER VED LILLEBÆLT CELEBRATIONS

SKAL DER VÆRE FEST? SÅ LAD DER VÆRE FEST SKØNNE RAMMER VED LILLEBÆLT CELEBRATIONS SKØNNE RAMMER VED LILLEBÆLT SKAL DER VÆRE FEST? SÅ LAD DER VÆRE FEST Du sikrer dig en helt igennem unik og uforglemmelig oplevelse ved at holde dit arrangement på Trinity. 02//08 Fantastisk beliggenhed.

Læs mere

- MTB for alle niveauer Konceptet til dig, der gerne vil holde aktivt fri. Med 8 spor i en radius af 26 km.

- MTB for alle niveauer Konceptet til dig, der gerne vil holde aktivt fri. Med 8 spor i en radius af 26 km. MTB OPHOLD - MTB for alle niveauer Konceptet til dig, der gerne vil holde aktivt fri. Med 8 spor i en radius af 26 km. www.koncepthotel.dk Priser og diverse information omkring MTB ophold Det vigtigste

Læs mere

E R H V E R V S K L U B

E R H V E R V S K L U B E R H V E R V S K L U B FEM GODE GRUNDE TIL AT VÆRE MED Vi forbinder dygtige mennesker med hinanden Kunst skaber glæde og giver energi Kulturoplevelser skaber vækst og arbejdspladser Brandts udvikler jeres

Læs mere

HOTEL DANMARK KONFERENCE

HOTEL DANMARK KONFERENCE HOTEL DANMARK KONFERENCE ALL INCLUSIVE 1 MØDER VED RÅDHUSPLADSEN Hotel Danmark er vores hyggelige 3* hotel, placeret kun 127 skridt fra Tivoli, tæt på Christiansborg, Nationalmuseet og endnu tættere på

Læs mere

Klubnyt efterår 2014.

Klubnyt efterår 2014. Sommeren er forsvundet og vi er godt i gang med den sidste del af året, vi er sidst i oktober og der er kun 2 måneder til jul, så er vi igen på vej til sommer og nyt campingsæson. Det har været en forrygende

Læs mere

Sommerkurser en sund vej i livet -

Sommerkurser en sund vej i livet - Sommerkurser 2019 - en sund vej i livet - Ubberup Højskole er den største og mest erfarne livsstilshøjskole i Danmark. Hvert år giver vi mere end 400 elever mod på en sundere livsstil. Vi tilbyder korte

Læs mere

SoftEyes. - mere end teambuilding

SoftEyes. - mere end teambuilding SoftEyes - mere end teambuilding Hos SoftEyes skræddersyr vi produkter til dine behov - fra enkle stærke oplevelser til længere kompetenceudviklende forløb Events Vi er specialister i at tilpasse rammer

Læs mere

NYHEDSBREV FRA FARS KØKKENSKOLE

NYHEDSBREV FRA FARS KØKKENSKOLE NYHEDSBREV FRA FARS KØKKENSKOLE September 2014 Successen fortsætter - flere Fars køkkenskoler På rekordtid oplevede vi at få 5 fyldte køkkenskoler, som er startet op i august og september. Det er dermed

Læs mere

GAME STREETMEKKA KØBENHAVN KONFERENCER MØDER WORKSHOPS EVENTS GADEIDRÆT

GAME STREETMEKKA KØBENHAVN KONFERENCER MØDER WORKSHOPS EVENTS GADEIDRÆT GAME STREETMEKKA KØBENHAVN KONFERENCER MØDER WORKSHOPS EVENTS GADEIDRÆT KONTAKT For information om booking af lokaler kontakt GAME Streetmekka crewet på: booking@gamedenmark.org GAME STREETMEKKA KØBENHAVN

Læs mere

Kursus. Konference. - Event - Seminar Interviews. - Event - Seminar Interviews. Generalforsamling - Teambuilding - Konference - Møde - Kursus

Kursus. Konference. - Event - Seminar Interviews. - Event - Seminar Interviews. Generalforsamling - Teambuilding - Konference - Møde - Kursus ing- Konference - Møde - Kursus Generalforsamling -Teambuildng Generalforsamling -Teambuilding - Konference - Møde - Kursus Generalforsamlig - Teambuilding - Konference - Konference - Møde - Kursus - Reception

Læs mere

Kostpolitik. Om aftenen er der mulighed for at få et mellemmåltid i form af knækbrød, frisk presset juice, frugt eller lign.

Kostpolitik. Om aftenen er der mulighed for at få et mellemmåltid i form af knækbrød, frisk presset juice, frugt eller lign. Kostpolitik 2017 Indhold Måltiderne... 3 Spis mindre sukker... 3 Medbestemmelse... 4 Egne lejligheder... 4 Fokus på den enkelte... 5 Ikke alle dage er ens... 5 Sociale aktiviteter... 5 Fokus på madspil...

Læs mere

LAD DIG FORFØRE Giv dig hen til idyllen lad dine sanser tage over

LAD DIG FORFØRE Giv dig hen til idyllen lad dine sanser tage over LAD DIG FORFØRE Giv dig hen til idyllen lad dine sanser tage over Panoramaudsigt over vandet uanset om du er på værelset, i restauranten eller i konferenceafdelingen. Himmel og vand så langt øjet rækker.

Læs mere

Konferencer møder & Kloster & Møllegård

Konferencer møder & Kloster & Møllegård Konferencer møder & selskaber E sru m Kloster & Møllegård Velkommen til Esrum Fantastiske rammer der indbyder til innovative indslag, rolige refleksioner og forrygende fester! Konferencer, møder, teambuildings,

Læs mere

Fuglefløjt og vindens susen i bøgetræerne er det eneste, der larmer her.

Fuglefløjt og vindens susen i bøgetræerne er det eneste, der larmer her. Mød os Fuglefløjt og vindens susen i bøgetræerne er det eneste, der larmer her. Vi har bøgeskoven og den nye Naturparken Hindsgavl Dyrehave som nærmeste naboer. Omgivelser der giver indtryk, og som er

Læs mere

MIDDELFART Oddevejen 8 5500 Middelfart Tlf. +45 63 40 19 06 Fax +45 64 41 32 15. ODENSE middelfart@kursuscentre.dk www.ferieresort.dk CVR: 34 73 93 66

MIDDELFART Oddevejen 8 5500 Middelfart Tlf. +45 63 40 19 06 Fax +45 64 41 32 15. ODENSE middelfart@kursuscentre.dk www.ferieresort.dk CVR: 34 73 93 66 MIDDELFART RESORT ÅRHUS Perlen ved Fænø Sund MIDDELFART Oddevejen 8 5500 Middelfart Tlf. +45 63 40 19 06 Fax +45 64 41 32 15 ODENSE middelfart@kursuscentre.dk www.ferieresort.dk CVR: 34 73 93 66 KØBENHAVN

Læs mere

Velkommen på Hotel Opus Horsens

Velkommen på Hotel Opus Horsens Velkommen på Hotel Opus Horsens Danmarks nye design hotel Velkommen på Hotel Opus Horsens Et nyt design hotel i Horsens med udsigt til naturreservatet Nørrestrand byder velkommen med topmoderne hotel-

Læs mere

Scleroseforeningens Lokalafdeling Aarhus/Skanderborg

Scleroseforeningens Lokalafdeling Aarhus/Skanderborg Scleroseforeningens Lokalafdeling Aarhus/Skanderborg Forårsprogram 2016 Arrangementer i foråret: MS kost og livsstil METAsundhed hvofor bliver vi syge? Ensomhed - et foredrag Stavgang ved Tangkrogen Årsmøde

Læs mere

Havnehytten i Lyngby bådehavn ligger midt i smuk og fredet natur. Det er omgivelser, der forpligter.

Havnehytten i Lyngby bådehavn ligger midt i smuk og fredet natur. Det er omgivelser, der forpligter. Selskaber 4 timers arrangement Havnehytten i Lyngby bådehavn ligger midt i smuk og fredet natur. Det er omgivelser, der forpligter. Vi sætter derfor en ære i at skabe en hyggelig og afslappet stemning

Læs mere

KONFERENCEPAKKE - HALV DAG

KONFERENCEPAKKE - HALV DAG MØDE & KONFERENCE I 260 år har d Angleterre været vært for utallige historiske selskaber: Formelle gallafester, bryllupper, diplomatiske samlinger og royale banketter. Hotellets ny renoverede møde-, selskabs-

Læs mere

Vi skræddersyer jeres arrangement. Godt samarbejde skaber gode resultater KONFERENCER & TEAMBUILDING

Vi skræddersyer jeres arrangement. Godt samarbejde skaber gode resultater KONFERENCER & TEAMBUILDING KONFERENCER & TEAMBUILDING Vi skræddersyer jeres arrangement Godt samarbejde skaber gode resultater Vi skræddersyer jeres arrangement 1 Dayz er den perfekte ramme om jeres firmaarrangement eller teambuilding

Læs mere

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia.

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia. Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 4. nov Model for en dag vol. 2 To, Ki, Ja, Tr, Ti Tors 6. nov Butterflymøde Ki, Ja, Ca, Tirs Tors 11. nov 13. nov Svanesang Julegaveværksted Drengerøvsaften FIFA på PlayStation

Læs mere

www.hotelfaaborgfjord.dk KONFERENCE

www.hotelfaaborgfjord.dk KONFERENCE KONFERENCE & KURSUS Overrask jeres deltagere med en konference, hvor det faglige fokus er sat i en ramme af lys, luft og liv Hotel Faaborg Fjord er et 5-stjernet kursus- og konferencehotel med plads til

Læs mere

Bilag G: Transskription af interview med kunde 6 Tina Weilert

Bilag G: Transskription af interview med kunde 6 Tina Weilert Bilag G: Transskription af interview med kunde 6 Tina Weilert Tina er salgschef i kursusvirksomheden LearningLink i Viborg og har selv haft deltagere med ude på Camp Lynderup. Interviewet blev afholdt

Læs mere

TIGER NYHEDSBREV MAJ 2014

TIGER NYHEDSBREV MAJ 2014 Kære alle nye, gamle og kommende Tiger Forældre Først vil vi sige tusind tak for en fantastisk familiefest med alle jer nye Tigerfamilier. Det var en stor fornøjelse at møde så mange af jer. Vi kan hver

Læs mere