Comfort og design. Om Lindab. Comfort og design. Produktoversigt / symboler. Teori. Loftarmaturer. Loftarmaturer - synlige. Trykfordelingsbokse

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Comfort og design. Om Lindab. Comfort og design. Produktoversigt / symboler. Teori. Loftarmaturer. Loftarmaturer - synlige. Trykfordelingsbokse"

Transkript

1 Comfort og design Om Lindab Comfort og design Produktoversigt / symboler Teori Loftarmaturer Loftarmaturer - synlige Trykfordelingsbokse Vægarmaturer Dyser Dysekanaler Riste Fortrængningsarmaturer VAV Volumenstrømsregulatorer Kontrolventiler Udeluft / Overtryksventiler Renrumsarmaturer Index.0 Lindab Ventilation A/S. Enhver form for eftertryk og kopiering uden skriftlig tilladelse er forbudt. er Lindab AB s registrerede varemærke. Lindabs produkter, systemer, produktgruppe- og produktbetegnelser er beskyttet af intellektuel ejendomsret (IPR).

2 Når klimaet er optimalt, bliver der plads til store tanker Mennesket er ikke bygget til at være indendørs. Det ligger i vores natur at foretrække frisk luft. For den giver velvære - og vi ved alle, hvad det betyder for effektiviteten. Men vi kan jo ikke alle arbejde udenfor. Lindab har i årevis udviklet indeklimaløsninger og altid med det ambitiøse mål at opretholde et optimalt indeklima. Verden over har vores knowhow gjort det stadig behageligere at arbejde indendørs. Vores indeklimaløsninger er i dag en fast del af projekteringen, både når det gælder standardkomponenter, men også i høj grad arkitektoniske specialløsninger. Produkter til enhver indeklimaløsning Lindab tilbyder en samlet palette af indeklimaløsninger, der ud over de luftbårne indeklimasystemer tillige omfatter et stort program i vandbårne indeklimasystemer samt lyddæmpere. I kombination og hver for sig skaber de to produktprogrammer de optimale betingelser for en indeklimaløsning tilpasset de aktuelle krav og ønsker til komfort. Og netop derfor har vi samlet disse typer af indeklimasystemer under det passende navn: Comfort. Danmarks kompetencecenter for indeklima Kravene til komfort stiger i takt med den teknologiske udvikling. Som en af markedslederne er vi i Lindab meget opmærksomme på vores ansvar for at præge udviklingen frem for blot at reagere på efterspørgsel. Vi ser det som vores naturlige opgave hele tiden at styrke vores produkter med forskning og produktudvikling til gavn for dine løsninger. De synlige beviser er koncernens kompetencecenter for indeklimaløsninger i Hvidovre og kundecenteret i Viby ved Århus. I kompetencecenteret arbejdes der i udviklings- og konstruktionsafdelingen målrettet med udvikling af stadigt bedre løsninger. Udviklingen sker i tæt samspil med kompetencecenterets lyd- og luftlaboratorier, der sideløbende tester konstruktionerne og kommer med input til at optimering af løsningerne, inden de lanceres på markedet. Glæden ved at udvikle driver os, kundernes tilfredshed og påskyndelsen for en veludført løsning er vores belønning. For vi er jo også mennesker.

3 I trygge hænder fra start til slut Med Lindab som samarbejdspartner i dit arbejde med inde-klimaløsninger er du i trygge hænder, fra du kontakter os med dit projekt, til du skal aflevere den færdige indeklima-løsning til bygherre. Vi sætter en ære i at styrke din løsning hele vejen igennem, så du kan føle dig tryg. Godt begyndt En god start på et projekt er afgørende for dets videre forløb, hvor efterfølgende tilpasninger typisk vil blive langt dyrere end dem, der opfanges allerede under projektets opstart. Lindab kan på flere områder hjælpe dig her. Landet over står Lindabs organisation klar til at hjælpe dig - og i Comfort centrene i Hvidovre og Viby står teknikere og salgsingeniører med den nyeste viden på indeklimaområdet klar til at rådgive dig omkring valg af den rette løsning. Det er centralt for os, at du oplever Lindab som en nærværende sparringspartner gennem hele projektforløbet. Ved kundetilfredshedsundersøgelser er vi derfor glade for at se, at hele * % af vores kunder udtrykker tilfredshed med den rådgivning og service, vi leverer som en naturlig dels af en Lindab løsning. Rette løsning, når og hvor du har brug for det Vi forstår vigtigheden af hurtig og præcis levering på byggepladsen. Et godt samarbejde kræver, at man kan stole på hinanden og de aftaler, man indgår. Vi er stolte af, at vores leveringssikkerhed er i helt i top, og vi arbejder løbende på yderligere at styrke vores logistik. Ligeledes lagerfører vi landet over et stort sortiment af de mest anvendte Comfort produkter, så ønsker du selv af hente det du skal bruge, er Lindab aldrig langt væk. Styrker din løsning Det er vores mål altid at styrke vores kunders løsninger. Det gælder, både når vores ingeniører produktudvikler og forsker i fremtidens indeklimaløsninger, når vi udvikler ITløsninger for at lette din hverdag, når vi rådgiver dig om projektering og gennemførelse af konkrete projekter, og når vi leverer løsningerne direkte på byggepladsen. Lindab er med dig hele vejen. * Kundetilfredshedsmåling, december 00

4 Et er teori noget andet praksis Der stilles i dag større og større krav til sikkerhed i dokumentation af såvel standard som specielfremstillede komponenter i ventilationsanlæg. De ventilationstekniske regneregler er ikke altid tilstrækkelige til at sikre et godt beregningsgrundlag for et indeklima, der svarer til bygherrens krav. Bygnings- og belastningsmæssige forhold kan være en af årsagerne til, at en afprøvning i fuld skala kan være påkrævet. Derfor kan Lindab tilbyde en realistisk afprøvning af teorien i nordeuropas største og mest avancerede luft- og lydtekniske laboratorium. Her kan vi sammen finde den perfekte løsning på langt de fleste ventilationsløsninger. Det giver tryghed at have set løsningen i fuld skala, inden projektet igangsættes. Fuldskala forsøg Strømningsbilleder visualiseres med røg så man danner sig et indtryk af om netop den løsning man har valgt, også er den rigtige til formålet. Avanceret måleudstyr Avanceret teknik og måleudstyr registrerer data og fra kontrolcenteret styres måleprogrammet og data opsamles i specielt udviklet software. En udførlig rapport udarbejdes og fremsendes til dig som kunde så den kan anvendes i det videre projekteringsforløb eller som dokumentation over for bygherren. Lindab lydlaboratorium er opbygget i henhold til DS/ EN ISO. Her udføres måling af kanallyddæmperes dæmp-ningsevne, indsætningsdæmpning, strømningstøj samt total tryktab.

5 Vi samarbejder med arkitekter og designere Hos Lindab ved vi, at det ikke er nok, at vores løsninger er effektive. De skal også være smukke og harmoniske og passe til de omgivelser de er produceret til. Derfor har vi gennem mange år haft en løbende dialog med vores kunder og igennem et tæt samarbejde med en række internationalt anerkendte arkitekter og designere formgivet armaturer og andre synlige - og vigtige detaljer. Det drejer sig blandt andre om arkitekt og industriel designer Knud Holscher, hvis design af vores armaturer er blevet ID-prisbelønnet. Vi gør specialer til standard Som udgangspunkt anser vi ingen opgave for umulig. Flere års arbejde med kundetilpassede løsninger har givet os en solid know-how, som kommer dig til gode. Tilpasning af armaturene til det miljø, hvori de skal indgå og fokus på optimal funktion, er nøgleord når specielle produkter fremstilles. Lindab tilbyder sparing fra idefasen til at produktet er monteret og afprøvet. Vores evne til at rådgive om og udføre specialløsninger i høj kvalitet er netop en af grundene til, at det er Lindabs løsninger, du ser i mange prestigebyggerier landet over. Hele løsninger Lindab har i mange år været specialister inden for lofttilpasning hvor det æstestiske og funktionelle samspiller for at opnå den optimale løsning. Lindabs store udvalg af armaturer kan tilpasses de fleste loftsystemer. Nærmere detaljer ses under afsnittet loftarmaturer. Lindab har ligeledes indgået i en række samarbejder med loftleverandører. FUSION er et nyt og anderledes dynamisk loftkoncept hvor en række leverandører leverer komponenter, som er designet og integreret i selve loftdesignet. Lindab bidrager med luftbårne, samt vandbårne løsninger. På de efterfølgende sider får du et overblik over de forskellige design, som er gengivet i vores kombinationsoversigter i kataloget.

6 Designmuligheder Kvadratiske og rektangulære armaturer De forskellige design af perforeringer giver dig som kunde mulighed for at integrere de synlige detaljer med omgivelserne. Muligheden for at kombinere det perforerede armatur med en bagvedliggende rotationsindsats tilfredsstiller såvel funktion som æstetik. Design og Design og Design Ø mm kvadrat deling mm friareal % x mm friareal 0% OB x0 mm lige deling x mm friareal 0% x mm lige deling, mm friareal % Design, hvor perforering i bundplade matcher perforeringen i loftsystemet. Cirkulære armaturer Design og Ø mm friareal % Design

7 Designmuligheder Rotation - kvadratiske og cirkulære armaturer med faste lameller. Design Design Rotation stilbare lameller i matsort plast. Design Design Lamellerne kan leveres indfarvet i andre farver matchende bundpladen eller som kontrast. Design Lamellerne kan leveres indfarvet i andre farver matchende bundpladen eller som kontrast. Design Design Dyser for varierende spredningsmønstre i hvid plast. Plast-dyserne kan leveres indfarvet i andre farver matchende bundpladen eller som kontrast.

8 Designmuligheder Fortrængningsarmaturer Ø deling kvadrat deling mm feltperforeret friareal % x0 mm (OB) lige deling x mm feltperforeret friareal 0% x mm feltperforeret friareal 0% x mm lige deling, mm feltperforeret friareal % Vi udvikler os gennem tæt dialog Lindabs fortrængningsarmaturer kan leveres i mange specieltilpassede udførelser. Som fritstående varianter kan armaturerne indgå i bygningens øvrige arkitektur eller indgå i indretningen integreret i møblementet. Armaturerne kan ligeledes monteres omkring bygningsmæssige søjler for at skjule disse og samtidig fungere som indblæsningsarmaturer. Alle muligheder er åbne - design din egen løsning - og kontakt Lindab for at få løsningen ført ud i livet. 0

9 Farver og materialer Farver Lindab råder over moderne produktionsteknologi også når det gælder vores lakeringsanlæg. Vi råder over flere pulverlakeringsanlæg, hvilket sikrer dig hurtig levering af armaturer i den ønskede farve og i høj kvalitet. Lindab tilbyder lakering i alle RAL og NCS farver og samarbejder med blandt andet med laboratorier i Tyskland med henblik på analyse og fremstilling af pulver til helt specielle farver.

10

produktoversigt / symboler

produktoversigt / symboler Produktoversigt / symboler Aluminiumsriste, Metro stationer, København. Om Lindab Comfort og design Produktoversigt / symboler Teori Loftarmaturer Loftarmaturer - synlige Trykfordelingsbokse Vægarmaturer

Læs mere

Trykfordelingsbokse. Om Lindab. Comfort og design. Produktoversigt / symboler. Teori. Loftarmaturer. Loftarmaturer - synlige. Trykfordelingsbokse

Trykfordelingsbokse. Om Lindab. Comfort og design. Produktoversigt / symboler. Teori. Loftarmaturer. Loftarmaturer - synlige. Trykfordelingsbokse VBA boks -detalje. Om Lindab Comfort og design Produktoversigt / symboler Teori Loftarmaturer Loftarmaturer - synlige Vægarmaturer Dyser Dysekanaler Riste Fortrængningsarmaturer VAV Volumenstrømsregulatorer

Læs mere

Comfort luftbårne indeklimasystemer

Comfort luftbårne indeklimasystemer lindab comfort Comfort 00 - luftbårne indeklimasystemer Vi findes over hele landet Haderslev Hovedkontor Langkær 0 0 Haderslev Tlf.: + Fax: + (salg) Aalborg Servicecenter Svanningevej 0 Aalborg Ø Tlf.:

Læs mere

Kontrolventiler. Om Lindab. Comfort og design. Produktoversigt / symboler. Teori. Loftarmaturer. Loftarmaturer - synlige. Trykfordelingsbokse

Kontrolventiler. Om Lindab. Comfort og design. Produktoversigt / symboler. Teori. Loftarmaturer. Loftarmaturer - synlige. Trykfordelingsbokse Kontrolventiler KSU, Kontrolventil. Om Lindab Comfort og design Produktoversigt / symboler Teori Loftarmaturer Loftarmaturer - synlige Trykfordelingsbokse Vægarmaturer Dyser Dysekanaler Riste Fortrængningsarmaturer

Læs mere

LAD, Kildeskovhallen, Gentofte.

LAD, Kildeskovhallen, Gentofte. comfort dyser Dyser LAD, Kildeskovhallen, Gentofte. Om Lindab Comfort og design Produktoversigt / symboler Teori Loftarmaturer Loftarmaturer - synlige Trykfordelingsbokse Vægarmaturer Dyser Dysekanaler

Læs mere

Renrumsarmatur LCR. udviklet i samarbejde med den farmaceutiske industri

Renrumsarmatur LCR. udviklet i samarbejde med den farmaceutiske industri lindab ventilation Renrumsarmatur LCR udviklet i samarbejde med den farmaceutiske industri Et renrums kvalitet afhænger af de valgte komponenter og deres detaljer Når det gælder renrum, er det ikke nok,

Læs mere

Vi kender alle. lyden af stilhed...

Vi kender alle. lyden af stilhed... lindab ventilation Vi kender alle lyden af stilhed... Selv den mindste støj kan virke irriterende. Omvendt vil manglende indeklimaregulering også være et irritationsmoment. Det handler om at finde frem

Læs mere

BRAMMING PLAST-INDUSTRI A/S Profil

BRAMMING PLAST-INDUSTRI A/S Profil BRAMMING PLAST-INDUSTRI A/S Profil FOAM MAKES THE WORLD A SOFTER PLACE TO BE 2 Velkommen til BPI Bramming Plast-Industri A/S er den førende leverandør af avancerede kundetilpassede løsninger i skum. Vi

Læs mere

NYHED! Gyptone Quattro 70

NYHED! Gyptone Quattro 70 NYHED! Akustiske lofter og vægge med fine perforeringer NYHED! Rene, lyse overflader med behagelig lyd Skab æstetiske omgivelser med et behageligt lydmiljø. Den nye serie gør det muligt at designe rum

Læs mere

paustian: MERA forstår vores forretning

paustian: MERA forstår vores forretning paustian: MERA forstår vores forretning Paustian er afhængig af et virksomhedssystem, der giver overblik og som er bygget af folk med forretningsforståelse og evne til at skræddersy de enkelte dele på

Læs mere

Totalleverandør af sprøjtestøbte plastemner

Totalleverandør af sprøjtestøbte plastemner Totalleverandør af sprøjtestøbte plastemner Specialist i sprøjtestøbte plastemner Fra udvikling til recycling Schoeller Plast blev grundlagt i 1966 og er specialiseret i sprøjtestøbte plastemner. Vi er

Læs mere

Lindab Lydlaboratorium

Lindab Lydlaboratorium Ventilation Lindab Lydlaboratorium - til måling af lyddæmpere efter ISO 235 Et avanceret lydlaboratorium På lydlaboratoriet hos Lindab A/S, Comfort i Farum kan der udføres målinger af indsætningsdæmpning,

Læs mere

Vi er ikke et typehusfirma. men eksperter i at bygge det hus, du vil have DINE DRØMME- TRYGT I HUS

Vi er ikke et typehusfirma. men eksperter i at bygge det hus, du vil have DINE DRØMME- TRYGT I HUS Vi er ikke et typehusfirma men eksperter i at bygge det hus, du vil have DINE DRØMME- TRYGT I HUS VELKOMMEN TIL ALBOHUS Hvilken type er du? Der er mange nødvendige valg at træffe, før man påbegynder et

Læs mere

ETFE-folie. Fremtidens fleksible byggemateriale

ETFE-folie. Fremtidens fleksible byggemateriale ETFE-folie Fremtidens fleksible byggemateriale 2 Inspireret af naturen ETFE - Fremtidens byggemateriale ETFE er fremtidens byggemateriale med et stort potentiale for kreativitet og nytænkning. På rekordtid

Læs mere

:DO:RE:MI: omfatter tre design, der hver især imødekommer forskellig smag og opfylder behovet for flot og funktionel åbning af

:DO:RE:MI: omfatter tre design, der hver især imødekommer forskellig smag og opfylder behovet for flot og funktionel åbning af :DO:RE:MI: er en flot, funktionel og arkitektdesignet serie skabt i tæt samarbejde mellem Ruko og et af de førende skandinaviske arkitekthuse, Arkitema. Resultatet er en designlinje, der spejler arkitekturen

Læs mere

Med 360 graders spredning kan indeklimaet rigtigt folde sig ud

Med 360 graders spredning kan indeklimaet rigtigt folde sig ud lindab ventilation Med 360 graders spredning kan indeklimaet rigtigt folde sig ud Plexus. Den fleksible løsning til både køling, varme og ventilation Designet er baseret på to unikke teknikker: 360 graders

Læs mere

Ventilation NYHED. Planforsænket VAV-loftarmatur type LKPV

Ventilation NYHED. Planforsænket VAV-loftarmatur type LKPV Ventilation NYHED Planforsænket VAV-loftarmatur type Nyt planforsænket VAV-loftarmatur type 2 Nyt planforsænket VAV-armatur type Design: Arkitekt Knud Holscher Lindab udvider endnu engang sit VAV-produktsortiment.

Læs mere

Miljø og afløb WWW.RC.DK

Miljø og afløb WWW.RC.DK Miljø og afløb WWW.RC.DK RC BETONVARER RC Betonvarer er en alsidig betonvareproducent med stor kompetence indenfor levering af kundetilpassede løsninger til miljø- og afløbsbranchen. En stab af erfarne

Læs mere

Kvalitet Sundhed Trivsel. Kan anvendes til tage med en gradhældning fra 0 til 45! DUKA taghætten APRIL 2015

Kvalitet Sundhed Trivsel. Kan anvendes til tage med en gradhældning fra 0 til 45! DUKA taghætten APRIL 2015 Kvalitet Sundhed Trivsel APRIL 2015 DUKA taghætten Kan anvendes til tage med en gradhældning fra 0 til 45! Taghætten er det rigtige valg, når der ønskes en fremtidssikret løsning i et moderne design, der

Læs mere

Gyptone BIG Curve. Buede akustiske lofter der ikke begrænser kreativiteten. Buede hvælvede lofter uden synlige samlinger og skinnesystemer.

Gyptone BIG Curve. Buede akustiske lofter der ikke begrænser kreativiteten. Buede hvælvede lofter uden synlige samlinger og skinnesystemer. Gyptone BIG Curve Buede akustiske lofter der ikke begrænser kreativiteten Buede hvælvede lofter uden synlige samlinger og skinnesystemer. Gyptone BIG Curve leveres i standardmønstrene Line 6, Quatrro 41,

Læs mere

- I branchen siden 1997

- I branchen siden 1997 HANDLING - I branchen siden 1997 - I brancen siden 1997 DANSK INSTITUT FOR CERTIFICERING CERTIFIED BY ISO 9001:2008 www.dic.dk Profil BAYTECH A/S er grundlagt i 1997 og beliggende i industrikvarteret i

Læs mere

Silva baderumsmøbler Nyhed!

Silva baderumsmøbler Nyhed! Silva baderumsmøbler Nyhed! Højskab højskab Spejl 84 Spejlskab Vask 2162 Ifö Caprice Underskab 126 Det nye et kig ind i fremtiden er vores nyeste møbelserie. De rene og let afrundede former giver badeværelset

Læs mere

Eternit PLAN. Facadeplader i fibercement. www.cembrit.dk

Eternit PLAN. Facadeplader i fibercement. www.cembrit.dk Eternit PLAN Facadeplader i fibercement www.cembrit.dk Eternit PLAN er en stærk og smuk facadebeklædning, som kræver minimal vedligeholdelse. Eternit PLAN er velegnet til komplette facadeløsninger, men

Læs mere

- kontorindretning med omtanke

- kontorindretning med omtanke - kontorindretning med omtanke Omtanke Indretning med omtanke og sund fornuft Inventarland A/S er en landsdækkende kæde af professionelle kontorindretningscentre. Vi bygger bro mellem kvalitet til en god

Læs mere

Vægarmaturer. Om Lindab. Comfort og Design. Produktoversigt / symboler. Teori. Loftarmaturer. Loftarmaturer - synlige. Trykfordelingsbokse

Vægarmaturer. Om Lindab. Comfort og Design. Produktoversigt / symboler. Teori. Loftarmaturer. Loftarmaturer - synlige. Trykfordelingsbokse lindab vægarmaturer er Om Lindab Comfort og Design Produktoversigt / symboler Teori Loftarmaturer Loftarmaturer - synlige Trykfordelingsbokse er Dyser Dysekanaler Riste Fortrængningsarmaturer Pascal og

Læs mere

Branddøre K V A L I T E T D E R K A N M Æ R K E S

Branddøre K V A L I T E T D E R K A N M Æ R K E S Branddøre K V A L I T E T D E R K A N M Æ R K E S Branddøre I vores udviklingsafdeling arbejder vi konstant på at udvikle vores sortiment af branddøre, der både opfylder Bygningsreglementets bestemmelser

Læs mere

Bluetop UDESKABE - diskret og praktisk opbevaring til dit udeliv

Bluetop UDESKABE - diskret og praktisk opbevaring til dit udeliv Bluetop UDESKABE - diskret og praktisk opbevaring til dit udeliv Design og funktion Med Bluetops udeskabe får du orden på dit uderum. Du undgår ting, der forstyrrer øjet, ting der flyder og pladsen der

Læs mere

MADE IN DENMARK. Lyskvalitet Med den nyeste LED-teknik kan vi spare energi uden at gå på kompromis med lyskvaliteten.

MADE IN DENMARK. Lyskvalitet Med den nyeste LED-teknik kan vi spare energi uden at gå på kompromis med lyskvaliteten. STREET / URBAN MADE IN DENMARK Enkelhed Vi udvikler egne brands i samarbejde med danske arkitekter og sikrer et enkelt, skandinavisk design og bæredygtige produkter med lang levetid. Fleksibilitet Lamperne

Læs mere

Indholdsfortegnelse. What nature began we perfected since 1929

Indholdsfortegnelse. What nature began we perfected since 1929 Prisliste 2011 1 Indholdsfortegnelse Selection 100...4 Selection 200...5 Selection 300...6 Selection 400...7 Selection 500...8 Selection 600...9 Tilbehør til Selection... 10 Invisible 3 sengebund... 11

Læs mere

w w w. b l e n d e x. d k Solafskærmning Unikke løsninger produceret efter ordre, og i 100% overensstemmelse

w w w. b l e n d e x. d k Solafskærmning Unikke løsninger produceret efter ordre, og i 100% overensstemmelse Solafskærmning Unikke løsninger produceret efter ordre, og i 100% overensstemmelse med kundens individuelle ønsker og behov. Vi har fokus primært på udvendige solafskærmingsløsninger af høj standard, der

Læs mere

Turtle. Optimale formstøbte løsninger for et langt større v elbefindende

Turtle. Optimale formstøbte løsninger for et langt større v elbefindende Turtle Optimale formstøbte løsninger for et langt større v elbefindende 1 I trygge hænder Etac og R82 har siden 1997 arbejdet tæt sammen om produktionen af formstøbte enheder. Vi har i fællesskab opbygget

Læs mere

Lindab Formo en serie af arkitekttegnede armaturer

Lindab Formo en serie af arkitekttegnede armaturer Lindab ormo en serie af arkitekttegnede armaturer Lindab ormo Opblandingsventilation er det mest anvendte ventilationsprincip der findes. Opblandingsventilation er typisk anvendt i kontormiljøer og lignende

Læs mere

Lofttilpasning. Loftarmaturer. l i ndab v i f o re nkl e r by g g eriet

Lofttilpasning. Loftarmaturer. l i ndab v i f o re nkl e r by g g eriet l i ndab v i f o re nkl e r by g g eriet 10.2015 Lindab Ventilation. Enhver form for reproduktion uden skriftlig tilladelse er forbudt. er et registreret varemærke tilhørende Lindab AB. Lindabs produkter,

Læs mere

LTD. Lineær spaltediffuser. lindab vi forenkler byggeriet

LTD. Lineær spaltediffuser. lindab vi forenkler byggeriet 07.2019 Lindab Ventilation A/S. Enhver form for eftertryk og kopiering uden skriftlig tilladelse er forbudt. er Lindab AB s registrerede varemærke. Lindabs produkter, systemer, produktgruppe- og produktbetegnelser

Læs mere

Ret til ændringer forbeholdes

Ret til ændringer forbeholdes Ret til ændringer forbeholdes nippon garden collection 2011 Træd ind i en verden af stærke farver, minimalistiske former og stiliserede blomster Kollektionens design og formsprog peger i retning af tendenserne

Læs mere

ARNE JACOBSEN 1902-1971 POLSTRING DESIGN BESKRIVELSE GARANTI

ARNE JACOBSEN 1902-1971 POLSTRING DESIGN BESKRIVELSE GARANTI ÆGGET Arne Jacobsen designede Ægget til lobby- og receptionsområderne i Royal Hotel i København Opgaven med at designe alle elementer i hotelbygningen foruden møblerne gav Jacobsens en enestående mulighed

Læs mere

Det intelligente. rørsystem. til boligbyggeriet. roomair friskere kan det ikke gøres!

Det intelligente. rørsystem. til boligbyggeriet. roomair friskere kan det ikke gøres! Det intelligente rørsystem til boligbyggeriet roomair friskere kan det ikke gøres! Fleksibiliteten i højsædet Systemet er nemt at installere uden brug af større værktøj, rørene kan skæres med en hobbykniv,

Læs mere

Rene afløb. Løsninger til dit badeværelse

Rene afløb. Løsninger til dit badeværelse Rene afløb. Løsninger til dit badeværelse Designafløb i brusenichen bliver mere og mere populære. Flere og flere kunder ønsker et rent design i deres bruseniche. Vores designafløb tilbyder individuelle

Læs mere

Postillonen og miljøet:

Postillonen og miljøet: Postillonen og miljøet: Postillonen er en virksomhed, som primært beskæftiger sig med kurértransport af stykgods. Vi udfører desuden transporter af levende vilde dyr, og vi udfører fast firmakørsel. Vi

Læs mere

Tænk grønt det betaler sig

Tænk grønt det betaler sig Tænk grønt det betaler sig I årtier er bygninger blevet opvarmet og ventileret uden hensyntagen til energiforbrug og CO2-udledning. I dag står verden over for klimaudfordringer, som gør, at måden, hvorpå

Læs mere

Hvirveldiffusorer. Innovation. AIRNAMIC -serien

Hvirveldiffusorer. Innovation. AIRNAMIC -serien Hvirveldiffusorer Innovation AIRNAMIC -serien The art of handling air Kunsten at håndtere luft på suveræn vis forstår TROX bedre end nogen anden virksomhed. TROX, der blev grundlagt i 1951, udvikler komponenter

Læs mere

Intro 2 Dækningsprøve 3 Testsystem 4 Specialrapporter 5 Radioer 6 Kontaktinfo 8

Intro 2 Dækningsprøve 3 Testsystem 4 Specialrapporter 5 Radioer 6 Kontaktinfo 8 Servicekatalog 2014 I dette servicekatalog håber vi, at du vil lade dig inspirere af de forskellige serviceydelser indenfor tekniske løsninger og tests som Dansk Beredskabskommunikation (DBK) tilbyder.

Læs mere

new dimensions Ude- og indeaktiviteter under samme lette tag

new dimensions Ude- og indeaktiviteter under samme lette tag Ude- og indeaktiviteter under samme lette tag Innovative løsninger med limtræ og membran FlexCover forhandler det patenterede let-hal system Space Wood fra det italienske firma Wood System, som har mere

Læs mere

TIL BYGHERREN BEDRE MILJØ. Trafikken i Danmark er steget eksplosivt REDUCERET ANLÆGSTID, STØRRE SIKKERHED OG

TIL BYGHERREN BEDRE MILJØ. Trafikken i Danmark er steget eksplosivt REDUCERET ANLÆGSTID, STØRRE SIKKERHED OG ROER 2 REDUCERET ANLÆGSTID, STØRRE SIKKERHED OG BEDRE MILJØ 3 TIL BYGHERREN Trafikken i Danmark er steget eksplosivt de senere år, og trafikpropper udgør allerede et meget stort og stigende - samfundsøkonomisk

Læs mere

VARME, LIV OG STEMNING

VARME, LIV OG STEMNING 2011 VARME, LIV OG STEMNING Levende ild er en smuk og romantisk opvarmning, der skaber varme, stemning og hygge. Det er en fantastisk oplevelse at sidde og betragte den levende ild i brændeovnen, mens

Læs mere

info produkt Sådan fyrer man i dag Weishaupt Thermo Condens-A (bis 15/25 kw) Weishaupt oliebrænder WL5 (16,5 55 kw) Information om kompaktbrændere

info produkt Sådan fyrer man i dag Weishaupt Thermo Condens-A (bis 15/25 kw) Weishaupt oliebrænder WL5 (16,5 55 kw) Information om kompaktbrændere info produkt Information om kompaktbrændere Sådan fyrer man i dag Weishaupt Thermo Condens-A (bis 15/25 kw) Weishaupt oliebrænder WL5 (16,5 55 kw) Vi brænder for kvalitet Vores motivation er det tekniske

Læs mere

SIDEN 1973 DET PERFEKTE VALG. receptionsskranker. reoler mødeborde. Rumdelere

SIDEN 1973 DET PERFEKTE VALG. receptionsskranker. reoler mødeborde. Rumdelere SIDEN 1973 OFFICE serien DET PERFEKTE VALG receptionsskranker skriveborde skuffekabinetter reoler mødeborde konferenceborde højborde kantineborde Rumdelere garderober 50 B B PROJEKT OPSTART TEGNET AF A

Læs mere

Cembrit Modulplader. Facadeplader med designfrihed

Cembrit Modulplader. Facadeplader med designfrihed Cembrit Modulplader Facadeplader med designfrihed Cembrit Modulplader Cembrits facadeplader i slidstærk fibercement er idelle til ventilerede, lette facader på alle typer byggerier - fra mindre facadepartier

Læs mere

Product story. Product story

Product story. Product story Product story Product story 2 LEVITH RECEPTIONSSKRANKE tilfører din virksomhed et professionelt image og skaber et moderne og dynamisk førstehåndsindtryk. LEVITHS modulære skrankekoncept er en flot receptionsskranke,

Læs mere

2 Purus Line et design der ses

2 Purus Line et design der ses 3. UDGAVE Purus Line & Purus Corner Et design der ses Funktioner du kan stole på Frihed i indretningen Største vandtæthed ved montering Nu også ekstra lav byggehøjde 2 Purus Line et design der ses PURUS

Læs mere

DRIKKEVANDSKØLERE MED GRØN SAMVITTIGHED OG SUND ØKONOMI

DRIKKEVANDSKØLERE MED GRØN SAMVITTIGHED OG SUND ØKONOMI Glæden ved iskoldt drikkevand DRIKKEVANDSKØLERE MED GRØN SAMVITTIGHED OG SUND ØKONOMI HVILKE OVERVEJELSER SKAL MAN GØRE SIG... ØKONOMI - KVALITET - BÆREDYGTIGHED ØKONOMI: For KUVATEK er økonomi et spørgsmål

Læs mere

HardiePlank Brædder i fibercement

HardiePlank Brædder i fibercement HardiePlank Brædder i fibercement www.cembrit.dk Fremtidens træværk Det suveræne alternativ til træbrædder HardiePlank brædder ligner til forveksling træ, men er fremstillet af miljøvenligt fibercement

Læs mere

Råvarekvalitet Der benyttes altid de bedste råvarer af californiske søde mandler samt smagfulde spanske mandler.

Råvarekvalitet Der benyttes altid de bedste råvarer af californiske søde mandler samt smagfulde spanske mandler. Lige siden etableringen i 1909 har Odense Marcipan haft fokus på marcipan af bedste kvalitet. Løbende er produktpaletten blevet udvidet, og i dag står Odense Marcipan for kvalitet og inspiration til fristende

Læs mere

Vil du sætte en høj standard i dit innovationsprojekt?

Vil du sætte en høj standard i dit innovationsprojekt? Vil du sætte en høj standard i dit innovationsprojekt? virksomhed at indføre viden om markedet direkte i sin produktudvikling, sine ydelser eller processer. Derudover er standarder med til at åbne og effektivisere

Læs mere

ARBEJDSPLADSER OPBEVARING ARBEJDSSTOLE KONFERENCE RECEPTION CAFÉ KANTINE MILJØMØBLER

ARBEJDSPLADSER OPBEVARING ARBEJDSSTOLE KONFERENCE RECEPTION CAFÉ KANTINE MILJØMØBLER E F G P A R T N E R Express Sortiment MØBLER TIL KONTORET Vi vil gerne i dialog med dig Vækst orienteret strategi er den 7. største kontormøbel koncern i Europa. Vi er repræsenteret med salgsselskaber

Læs mere

VI BYGGER PÅ TILLID 2

VI BYGGER PÅ TILLID 2 BYGGER PÅ TILLID VI BYGGER PÅ TILLID 2 DIN PROFESSIONELLE SAMARBEJDSPARTNER MED MERE END 35 ÅRS ERFARING Kom indenfor hos en erfaren virksomhed, der blev grundlagt allerede i 1974 i Aalborg. Vi har udviklet

Læs mere

Q-TRANSPORTMATERIEL A/S

Q-TRANSPORTMATERIEL A/S Q-TRANSPORTMATERIEL A/S Vejen til fremtiden går over intern materialehåndtering og logistik En totalleverandør, der kender din produktionsproces og dine problemstillinger og derfor kan diskutere løsninger

Læs mere

Prisliste 2009 Udgave 2009 - Jan

Prisliste 2009 Udgave 2009 - Jan Prisliste 2009 Udgave 2009 - Jan - 1 - Vi byder dig velkommen i prislisten Alle priser er i d.kr. ekskl. moms, og levering sker fragt frit til din adresse ved køb over d.kr. 10.000. Her i prislisten finder

Læs mere

Idéer til vinduer - fra Silent Gliss

Idéer til vinduer - fra Silent Gliss Idéer til vinduer 1 Idéer til vinduer - fra Silent Gliss Silent Gliss skaber idéløsninger til gardinsystemer på et eneste niveau - det højeste. Vi ønsker at vore produkter skal være tidløse og elegante

Læs mere

Eter-Color. et naturligt og stærkt valg. Gennemfarvet fibercement. Stærk kvalitet naturlige, spændende farver. Minimal vedligeholdelse

Eter-Color. et naturligt og stærkt valg. Gennemfarvet fibercement. Stærk kvalitet naturlige, spændende farver. Minimal vedligeholdelse August 2012 2.122 DK Eter-Color et naturligt og stærkt valg Gennemfarvet fibercement Stærk kvalitet naturlige, spændende farver Minimal vedligeholdelse Til alle slags facader Eter-Color er en vejrbestandig

Læs mere

Ryparken Lille Skole. VELUX ovenlysmoduler mere dagslys og sundere arbejdsmiljø. An energy renovation project

Ryparken Lille Skole. VELUX ovenlysmoduler mere dagslys og sundere arbejdsmiljø. An energy renovation project Ryparken Lille Skole VELUX ovenlysmoduler mere dagslys og sundere arbejdsmiljø An energy renovation project Fra tøj og tekstiler til dansk og matematik Nye tider for Ryparken Lille Skole Ryparken Lille

Læs mere

Ruko dørgreb. Design der sikrer samspil mellem form, funktion og materialer

Ruko dørgreb. Design der sikrer samspil mellem form, funktion og materialer Ruko dørgreb Design der sikrer samspil mellem form, funktion og materialer Detaljen, der skaber merværdi Designede dørgreb fra Ruko er med til at skabe et sammenhængende udtryk, der kombinerer høj sikkerhed

Læs mere

- giver din garage nyt liv... GARAGEPORTE

- giver din garage nyt liv... GARAGEPORTE - giver din garage nyt liv... GARAGEPORTE Garageporte Smukke at se på, nemme at bruge... CE-godkendte og velisolerede Alle porte fra DM Doors er CE godkendte og testet af SP (SP Sveriges Tekniska Forskningsinstitut

Læs mere

Døre i alle afskygninger. Facadedøre, havedøre og specialdøre. Til bolig, erhverv og institution.

Døre i alle afskygninger. Facadedøre, havedøre og specialdøre. Til bolig, erhverv og institution. Døre i alle afskygninger Facadedøre, havedøre og specialdøre. Til bolig, erhverv og institution. Døre i alle afskygninger Indhold Døre for enhver smag... 4 Sortimentet... 6 Facadedøre i plast... 8 Facadedøre

Læs mere

En skånsom metode mod ondartede angreb Zerust

En skånsom metode mod ondartede angreb Zerust En skånsom metode mod ondartede angreb Zerust tryggere kan ingen være VENLIG MOD ALLE HÅRD MOD KORROSIONEN For enhver virksomhed, der handler med metalprodukter og elektronik, er et korrosionsfrit miljø

Læs mere

Auping Criade. En seng med luksuriøs Auping komfort

Auping Criade. En seng med luksuriøs Auping komfort Auping Criade En seng med luksuriøs Auping komfort Individuel sovekomfort Auping Criade Criade kombinerer design med teknik. Din personlige stil og komfort er det centrale, så du kan kombinere din Criade

Læs mere

SKARRIDSØ. Til hygge og afslapning BETAL FØRST VED INDFLYTNING

SKARRIDSØ. Til hygge og afslapning BETAL FØRST VED INDFLYTNING SKARRIDSØ Til hygge og afslapning BETAL FØRST VED INDFLYTNING 2 Indhold 4 SKARRIDSØ et åndehul for hele familien 7 SKARRIDSØ Længehus 57 8 SKARRIDSØ Længehus 62 11 SKARRIDSØ Længehus 67 12 SKARRIDSØ Længehus

Læs mere

Hospitalsstole. Ergonomiske stole til en effektiv hverdag. www.vela-medical.dk

Hospitalsstole. Ergonomiske stole til en effektiv hverdag. www.vela-medical.dk www.vela-medical.dk Hospitalsstole Ergonomiske stole til en effektiv hverdag VELA Jive har multiindstillelige armlæn, som sikrer optimal arbejdsstilling under operationer www.vela-medical.dk Ergonomi,

Læs mere

Auping Criade. En seng med luksuriøs Auping komfort

Auping Criade. En seng med luksuriøs Auping komfort Auping Criade En seng med luksuriøs Auping komfort Kongelig: 125 år med innovation og passion for søvn Hollandsk topkvalitet og håndværk I 1888 fik Johannes Auping, som var smed i Deventer, til opgave

Læs mere

- a part of your business

- a part of your business - a part of your business 02 - vi skaber kvalitetsløsninger der holder - en del af din virksomhed DMV Industry AS er en moderne maskinfabrik, der i tæt samarbejde med vores kunder udvikler og producerer

Læs mere

PROJEKTFORSALG - GRF. GRØNAGERVEJ

PROJEKTFORSALG - GRF. GRØNAGERVEJ PROJEKTFORSALG - GRF. GRØNAGERVEJ 6. april 2016 LEGE- OG OPHOLDSOMRÅDET Grundejerforeningens Legeplads på Grønagervej er at af ældre dato, og lever på flere måder ikke og til EN1176, standarderne for legepladssikkerhed.

Læs mere

VENTILATION = VELVÆRE

VENTILATION = VELVÆRE VENTILATION = VELVÆRE COMFORT by nilan Sundt indeklima året rundt Ventilation med varmegenvinding Certificeret til brug i passivhuse Lad frisk luft fylde din bolig fordele i overflod Tag med os ind i en

Læs mere

Vækst og Forretningsudvikling

Vækst og Forretningsudvikling Vækst og Forretningsudvikling Uddrag af artikel trykt i Vækst og Forretningsudvikling. Gengivelse af denne artikel eller dele heraf er ikke tilladt ifølge dansk lov om ophavsret. Børsen Ledelseshåndbøger

Læs mere

ERFARING STOR SAMT FLEKSIBILITET OG LEVERINGSSIKKERHED

ERFARING STOR SAMT FLEKSIBILITET OG LEVERINGSSIKKERHED TADION STOR ERFARING SAMT FLEKSIBILITET OG LEVERINGSSIKKERHED S amtidig er Spæncoms store viden og erfaring med byggeri sportsarenaer en garanti for at der er styr på selv de mindste detaljer og projekterne

Læs mere

Lindab Akustik Her er lyd en videnskab og stilhed en hyldevare

Lindab Akustik Her er lyd en videnskab og stilhed en hyldevare lindab vi forenkler byggeriet Lindab Akustik Her er lyd en videnskab og stilhed en hyldevare Alle har ret til ro i et godt indeklima Årtiers forskning og udvikling, bl.a. i vores eget lydlaboratorium,

Læs mere

Brændeovne med enkel betjening og miljøvenlig forbrænding

Brændeovne med enkel betjening og miljøvenlig forbrænding Brændeovne med enkel betjening og miljøvenlig forbrænding Ilden skal være en oplevelse Aduro forener flot design, brugervenlighed, kvalitet og funktion i en alsidig produktpalette. Med Adurobrændeovnene

Læs mere

Gyptone lofter 4.2 Funktion og egenskaber

Gyptone lofter 4.2 Funktion og egenskaber Gyptone lofter 4.2 Funktion og egenskaber Reflecting everyday life Funktion og egenskaber Bag alle Gyptoneprodukter ligger en lang række indbyggede egenskaber. Kombinationen af stærke egenskaber og de

Læs mere

FORSKELLEN LIGGER I DETALJEN. Vigtigste konkurrencemæssige fordele ved LG Solar.

FORSKELLEN LIGGER I DETALJEN. Vigtigste konkurrencemæssige fordele ved LG Solar. FORSKELLEN LIGGER I DETALJEN Vigtigste konkurrencemæssige fordele ved LG Solar. FINANSIEL STYRKE HVORDAN ER DEN AKTUELLE SITUATION INDEN FOR SOLAR-INDUSTRIEN? Markedet for solarenergi ændrer sig væsentligt.

Læs mere

ERFARING, TEKNIK, PRÆCISION & KVALITETSKONTROL

ERFARING, TEKNIK, PRÆCISION & KVALITETSKONTROL FRA A TIL B ERFARING, TEKNIK, PRÆCISION & KVALITETSKONTROL er nøgleordene nøgleordene under produktionen er af alle alle vores vore løsninger. af løsninger. Fra A til B- og fra A til Å En BEMA kundes grundlæggende

Læs mere

Stilrent. BETON er enkelt og. Aarhus Cementvarefabrik. Vi udnytter betonens kreative muligheder - og nyder de særlige udfordringer det giver

Stilrent. BETON er enkelt og. Aarhus Cementvarefabrik. Vi udnytter betonens kreative muligheder - og nyder de særlige udfordringer det giver Stilrent BETON er enkelt og Vi udnytter betonens kreative muligheder - og nyder de særlige udfordringer det giver Aarhus Cementvarefabrik Aarhus Cementvarefabrik - et naturligt valg Der er løbet meget

Læs mere

- dit unikke byggekoncept LOGISTIKPARKEN

- dit unikke byggekoncept LOGISTIKPARKEN - dit unikke byggekoncept LOGISTIKPARKEN Fakta om Logistikparken Projekt: Lagerbygninger, terminaler og administrationsbyggeri Bebygget areal: Total: 106.000 m 2,, heraf 5000 m 2 kontorer 101.000 m 2 lager

Læs mere

ARNE JACOBSEN 1902-1971

ARNE JACOBSEN 1902-1971 Serie 7 designet af Arne Jacobsen er langt den mest solgte stol i Fritz Hansens historie og måske i møbelhistorien. Den formpressede finérstol er en videreudvikling af den klassiske stol Myren. Den 4-benede

Læs mere

Aerodim TM Den nye, aerodynamiske lyddæmper halverer lyden

Aerodim TM Den nye, aerodynamiske lyddæmper halverer lyden lindab ventilation Aerodim TM Den nye, aerodynamiske lyddæmper halverer lyden En forskel, der kan høres Lyden er indeklimaets 3. dimension Et godt indeklima skal være en naturlig del af hverdagen. Det

Læs mere

TOP PERFORMANCE KARISMA

TOP PERFORMANCE KARISMA TOP PERFORMANCE in compact dimensions KARISMA N&W OG NECTA: EN LANG TRADITION FOR TEKNOLOGISK OVERLEGENHED. N&Ws succes inden for HORECA-segmentet startede helt tilbage i slutningen af 60 erne, da Zanussi

Læs mere

Sigma Farvekollektioner

Sigma Farvekollektioner Sigma Farvekollektioner SÅDAN. SIGMA. Alt hvad du har brug for til at skabe førsteklasses farveresultater. Sigma Coatings er en del af verdens næststørste malingsproducent, PPG Industries. Det Pitsburgh

Læs mere

Ventilationsprodukter

Ventilationsprodukter Ventilatorer Brand- og røgprodukter Ventilationsaggregater Luftfordeling Tilbehør Ventilationssystemer Ventilationsprodukter VM Bjerget, København 2 Ventilationsprodukter Fordele Systemair med EC-motorer

Læs mere

Prima-vent. - vi renser luften... Autoventilation. ...Mere end 35 års erfaring med luftrensning

Prima-vent. - vi renser luften... Autoventilation. ...Mere end 35 års erfaring med luftrensning Autoventilation...Mere end 35 års erfaring med luftrensning - vi renser luften... A/S Tel. +45 7610 9700 Fax +45 7610 9710 E-mail pv@prima-vent.dk www.prima-vent.dk Historien, der ligger i Esbjerg, renser

Læs mere

Vagn Olsen EXHAUSTO A/S Lillian Kofod Komfort Klima

Vagn Olsen EXHAUSTO A/S Lillian Kofod Komfort Klima Velkommen til seminar om Effektiv Ventilation Vagn Olsen EXHAUSTO A/S Lillian Kofod Komfort Klima Henning Grønbæk, hg@exhausto.dk 1 PV Turné 10.2008 - Henning Grønbæk Dagens præsentation Personlig Ventilation

Læs mere

Energivenlig ventilation til svineproduktion

Energivenlig ventilation til svineproduktion Energivenlig ventilation til svineproduktion Climate for Growth Energivenlig ventilation Energivenlig ventilation Ventilation er en forudsætning for at kunne skabe et sundt staldmiljø og for at give dyrene

Læs mere

ES System. Projekter og komplet produktprogram fra ES System kan ses på

ES System. Projekter og komplet produktprogram fra ES System kan ses på Light is life ES System ES-SYSTEM designer, udvikler, producerer og integrerer en bred vifte af LED-belysningsløsninger med høj ydeevne og specifikationsklasse til arkitektoniske, industrielle og udendørs

Læs mere

ZENZO GROUP. Modulopbyggede kvalitetsprodukter. group group part of biobag group part of biobag group

ZENZO GROUP. Modulopbyggede kvalitetsprodukter. group group part of biobag group part of biobag group group ZENZO GROUP Modulopbyggede kvalitetsprodukter Modulopbyggede kvalitetsprodukter Skal der etableres nyt busskur, affaldshus eller cykelparkering, er det væsentligt at vurdere kvaliteten af de materialer,

Læs mere

ComfoAir Varmegenvinding

ComfoAir Varmegenvinding ComfoAir Varmegenvinding Bor du i en plastikpose? Problemet Fugt: En moderne bolig er meget tæt og derfor er den relative fugtighed ofte meget høj. Det er et velkendt problem, at skulletørre bunden af

Læs mere

- dit unikke byggekoncept JUNGET

- dit unikke byggekoncept JUNGET - dit unikke byggekoncept JUNGET Fakta om JUNGET i Hinnerup Projekt: Lager/udstilling, værkstedsbygning, højlager samt administrationsbygning i 3 etager med delvis kælder, Sigma 1-3, 8382 Hinnerup. Bebygget

Læs mere

lindab ventilation ehybrid

lindab ventilation ehybrid lindab ventilation ehybrid Design en bæredygtig fremtid Hvorfor bruger vi værdifuld energi, når det egentlig ikke er nødvendigt? Alle ved, at et øget energiforbrug påvirker vores miljø og er en af de faktorer,

Læs mere

Midtpunktet. Geberit Monolith

Midtpunktet. Geberit Monolith Midtpunktet. Geberit Monolith For folk med karakter. Og dem som sætter pris på de gode ting i livet. Vil du gerne give dit nye badeværelse et karakteristisk, moderne touch? Med Geberit Monolith moduler

Læs mere

Specielfremstillede hjælpemidler

Specielfremstillede hjælpemidler Specielfremstillede hjælpemidler - ALT kan lade sig gøre Side 2 Det sker ofte at man som terapeut står i en situation, hvor man bare har lyst til at give op. Man har prøvet alle de hjælpemidler man har

Læs mere

t i Lindab Koncern Ventilation Comfort

t i Lindab Koncern Ventilation Comfort t i Lindab Koncern Ventilation Comfort Byggekomponenter Byggesystemer t i Ventilation Profil t i Lindab i hele verden Mere end 125 kontorer og fabrikker i 28 lande Lokal produktion i 19 lande 60 Lindab

Læs mere

lindab ventilation Comfort Prisliste juli 2011

lindab ventilation Comfort Prisliste juli 2011 lindab ventilation Comfort Prisliste juli 0 indholdsfortegnelse Juli 0 Om prislisten Leveringsbetingelser Bestilling Produktoversigt Loftarmaturer Loftarmaturer - synlige Trykfordelingsbokse Vægarmaturer

Læs mere

Undervisning og AV Synlighed og Information

Undervisning og AV Synlighed og Information Undervisning og AV Synlighed og Information LYDREGULERING Opslagstavle Classic DecoDemp-Classic er en effektiv løsning når det gælder lydisolering. Med en hvid, grå, sort eller alu-ramme er dette en neutral

Læs mere

Elite. Allround Standard

Elite. Allround Standard Elite Allround Standard Mustang byder på gennemførte løsninger fra Mustang hestetrailer er konstrueret til komfortabel og sikker transport under alle forhold. Der ligger mange beregninger og forsøg med

Læs mere