GENERALFORSAMLING I FORENINGEN FOR NATURRESSOURCESTUDERENDE,

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "GENERALFORSAMLING I FORENINGEN FOR NATURRESSOURCESTUDERENDE, 02-10-15"

Transkript

1 GENERALFORSAMLING I FORENINGEN FOR NATURRESSOURCESTUDERENDE, REFERAT Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formalia 3. Formandens årsberetningen diskussion og godkendelse 4. Godkendelse af det reviderede regnskab 5. Godkendelse af budget, herunder kontingent fastsættelse 6. Godkendelse af vedtægtsændringer 7. Valg af bestyrelse, 2 interne revisorer, og redaktør for FNAT 8. Valg af Studienævn, Undervisningsudvalg og Institutråd 9. Valg af Tværfagligt Udvalg 10. Valg til udvalgene 11. Repræsentanter til JA 12. Andre repræsentanter 13. Behandling af indkomne forslag 14. Evt

2 Synger Marken er mejet 1. Valg af dirigent Bestyrelsen indstiller Andreas Carstensen, og han indstilles uden invendinger. Andreas præsenterer kort sig selv. 2. Formalia Valg af referenter: Maria Ellemann Hansen og Johanne Fuglesang vælges uden indvendinger. Valg af stemmetællere Matias Grønvig (3. år Husdyrsvidenskab) og Niels Fjalland (2. år JØ) vælges uden indvendinger. Referat fra sidste års generalforsamling godkendes. Det godkendes at forsamlingen er lovligt indkaldt. Dagsorden godkendes. 3. Formandens årsberetning diskussion og godkendelse FN s nuværende formand, Anna Plum, får ordet, og fortæller om FN s visioner, og i hvilken grad de er blevet indfriet i året løb: Arbejdet er ikke færdigt, men FN-bestyrelsen har forsøgt at gøre det bedre. Være mere synlige over for FN-medlemmer, og nye medlemmer: o Halvårligt arrangement, trak ikke ligeså mange studerende som man kunne have håbet på, men bestyrelsen har taget det til efterretning. Arbejdet mere med de faglige foreninger lokale rokering FN har fået nyt og større kontor. Giver flere muligheder for bestyrelsen, større opslagstavle + køleskab. Vi vil forbedre, styrke og bevare samarbejdet med JA: o Bevare og styrke forholdet til JA, samt de kontakter der er at opnå gennem JA. o JA for dummies introduktion for rusvejledere til hvad JA går ud på. Succesfuld aften, håber på det bliver en tradition. Færdige kandidater har fået en dimensionsfest, holdt af JA. Vi vil forbedre synlighed overfor internationale studerende: o Vi oversætter hjemmesiden, hvor der står mange ting. Internationale studerende kan nu få information og kontakt til FN gennem hjemmesiden.

3 Stor tak til FNIS der laver en masse gode sociale arrangementer, der styrker fællesskabet. Alle interesser-grupperne nævnes, samt hvilke arrangement (både sociale og faglige) de hver især har fået op at køre. FEDT. Mere af det. Tak for introdagene, samt rustur. Der ligger et stort stykke arbejde bag, og det er vigtigt at nå ud til de nye studerende tidligst muligt. Der sker en masse ændringer med kandidat-uddannelsen Animal Science. De to studienævnsrepræsentanter har gjort et stort stykke arbejde. TAK til dem der har været i diverse udvalg, og gjort et stort stykke arbejde for bestyrelsen. Anna Plum siger tak for i år. Ingen spørgsmål eller kommentarer til Formanden. Årsberetningen godkendes. 4. Godkendelse af det reviderede regnskab Årets resultat: Ulrik Dalgaard, nuværende Kasserer får ordet, og præsenterer: Kommer ud med et overskud lige over bedre end forventet. Den store afvigelse i indtægter skyldes primært nedlukningen af DSR. I den forbindelse skulle alle de aktiver der var i DSR deles ud efter medlemmer. Da FN har relativt mange medlemmer, fik de en ordentlig portion. Indirekte påvirkning gennem kontingenter der også er væsentligt størrer end forventet. Stigning i årlig tilskud fra JA, pga. stigende antal medlemmer. Interessegrupper opdelt i to: som modtages af dansk agronomforening, og fra FN selv. Derfor er den opdelt i to. Rustur går over budget: Vi har nogle udgifter til leje af prærus-hytter, som er gået over budget, og det skyldes at hytterne ikke er til at skaffe til de tilsidesatte 3000kr. Drift og kontor er også gået over budget: Anlæggende gik i stykker, og måtte repareres. Hvis ikke det havde været tilfældet, var vi ligge under budget. Omkostninger sort set identiske med det der er budgetteret, men indtægterne er væsentligt højere end budgetteret, og derfor ses samlet set et overskud.

4 Tyge Helms Skov stiller spørgsmål til DSR posten under udgifter, og Ulrik svare fyldestgørende. Balance: FN vil gerne investere den kapital vi har stående, men det har endnu ikke været muligt, da bestyrelsen ikke har formyndigelse til at foretage handle med værdipapirer. Lave vedtægtsændringer senere, så vi kan få noget værdiskabelse, samt større afkast. Mindre tab på markedskurs, skyldes obligationskonto, som er faldet. Markedet der er lige nu er ikke til obligationer. I forhold til sidst år har vi alligevel en forøgelse på , så der er relativt positivt ændring i markedsværdi. Ingen spørgsmål/kommentarer. Revisorerklæring: Tobias Haenschke & Lars Nygaard får ordet. Resultatopgør og balance stemmer. Godt arbejde til kassereren. Ikke nogen indvendinger fra revisorerne. Indstiller til at generalforsamlingen godkender. Ingen indvendninger, og årets regnskab godkendes. Årets regnskab godkendes. 5. Godkendelse af budget, herunder kontingentfastsættelse Kontingentfastsættelse: Bestyrelsen finder ingen grund til at ændre i kontingentet, og indstiller til at kontingentet bibeholdes, på de nuværende 158kr. i kvartalet. Bothilde Nielsen spørger indtil hvorvidt man være medlem af FN uden også at være medlem af JA. Flere fra bestyrelsen svare, at det er nemmest, men man kan i princippet godt kun være medlem af FN. Vedtægterne siger ikke specifikt at man ikke kan nøjes med kun at være medlem af kun en af tingene, men det er ret besværligt. Ingen indvendinger, kontingentet fastholdes. Godkendelse af budgetforsalg: Alt for stor egenkapital, og de vil vi hellere dele ud til de studerende. Budgettere med et underskud på for at nedbringe vores egenkapital. Dette kan sagtens skabe rammer for alle de gode aktiviteter som FN har. Forventer væsentlig stigning i de finansielle poster, da FN da vil kunne investere mere, og på længere sigt opnå et højere afkast.

5 Ikke fordi det foreslås at foretage risikable investeringer, men derimod størrere investeringsmængder. De investeres i erhverv, hvor FN s medlemmer på sigt kunne få job indenfor, så de på længere sigt kan gavne FN-medlemmerne. Kontingent-posten forventes at blive højere, da FN har fået flere medlemmer. Rusturs-kontoen hæves, bla. pga. hytteleje til prærus. Arrangement-posten hæves også en smule, da FN vil øge fokus på KU-valg g SCIENCE-valg, så der afsættes flere midler til dette. FN modtager ikke længere støtte fra dansk agronom forening, men FN har valgt at bibeholde de , men nu vil de udelukkende komme fra FN. Spørgsmål/kommentarer: Kari Andersen, spørger indtil hvorfor der er budgetteret højere til drift/kontor. Ulrik svarer, at det sidste år blev sat ned, men at bestyrelsen må erkende at der forekommer usikkerheder, hvilket de ønsker at være forberedt på. Budgetforslag for 2015/2016 godkendes. 6. Godkendelse af vedtægtsændringer Ændring i 6 Vedtægtsændring godkendes. Tilfføjelse til 11: stk 2. Spørgsmål til hvorfor denne tilføjelse ønskes. Anna Plum svare, at det handler om at FN ingen kontakt har til SUND, men at der er uddannelser under FN der ligger på SUND. For at sikre et bedre indblik i hvad der sker, så sikre man at to repræsentanter kan kommer med til bestyrelsesmøder, og på den måde forbedre samarbejdet med SUND. Vedtægtsændring vedtages. Tilføjelse til 14: stk 6. Vedtægtsændring vedtages. Ændring i Bilag 1, parasitologi streges, da uddannelsen ikke findes mere. Ændring godkendt.

6 7. Valg af bestyrelse, to interne revisorer, redaktør for FNAT: Valg af bestyrelse Den gamle bestyrelse får en stor hånd. Formand: Hvem stiller op: Anna Plum 5. JØ, genopstiller Valgt: Anna Plum Næstformand: Hvem stiller op: Birla Klixbüll 4. JØ, Valgt: Birla Klixbüll Kasserer: Hvem stiller op: Andreas Hansen, 1. år Naturressourcer. Valgt: Andreas Hansen UPF-formand: Hvem stiller op: Marie Sax, 3. år JØ Valgt: Marie Sax Sekretær: Hvem stiller op: Asger Bolwig, Naturkemi og Sundhed, indstilles, og modtager indstillingen. Valgt: Asger Bolwig Sciencerådsrepræsentant: Hvem stiller op: Ulrik Dalgaard, 4. år JØ. Valgt: Ulrik Dalgaard Arrangementskoordinator (FNIS): Hvem stiller op: Hedi Mathiessen, 3. år Husdyrvidenskab. Valgt: Heidi Mathiessen PR-koordinat: Hvem stiller op: Simone Staut, 3. år Naturressourcer Valgt: Simone Staut Ruskontakt: Hvem stiller op: Patricia Sørensen 2. år Husdyr Valgt: Patricia Sørensen 2 menige medlemmer: Hvem stiller op: Lennart Kæmsgaard, JØ 1. år, Emilie Hansen 1. år JØ, Christine Søndergaard, 2. år Husdyrsvidenskab. Christine trækker sig inden afstemning. Valgt: Lennart Kæmsgaard og Emilie Hansen

7 Interessegruppekontakt: Hvem stiller op: Christine Søndergaard 2. års husdyr Valgt: Christine Søndergaard Campusudvalgsrepræsentant: Hvem stiller op: Freja Larsen, 3. år naturressourcer Valgt: Freja Larsen Valg af to revisorer plus en suppleant: Tyge Helms Skov, Lars Nygaard, 4. år JØ. Suppleant: Toke Lillethorup, 4. år JØ. Valg af redaktør for FNAT: Anna Hansen, Naturressourcer, bliver indstillet med fuldmagt. Nuværende redaktør på FNAT. Anna Hansen valgt. - PAUSE 15 min. - Jakob fra JA holder kort tale om JA, arrangementer og kontakter. Synger Jeg plukker fløjlsgræs 8. Valg af Studienævn, Institutråd og Undervisningsudvalg Studienævn: Biologi og Husdyrvidenskab, 2 poster + 1 suppleant: Uddannelse: Husdyrvidenskab og Animal Science. Katrine Nebel, 1. år Husdyr via fuldmagt Matias Grønvig 3. år Husdyr, indstilles godtager. Suppleant: Hedi Mathiessen, 3. år Husdyrvidenskab Studienævn for Geovidenskab og Planlægning, suppleant: Uddannelse: Landskabsforvaltning og Nature Management, 6 poster: Ingen stiller op. Jonas Petersen indstilles, Jonas siger: Tak, men jeg læser jo noget andet. Bestyrelsen indstilles til at få posterne besat.

8 Studienævnt for Naturressourcer og Miljø, 6: Sif Svendsen 4. år Naturressourcer Ida Streubel 1. år Naturressourcer Marie Møller 2. JØ Phillipa Kruse Palmer 2. år JØ Bestyrelsen skal finde og indstille de 2 sidste. Studienævn for Veterinær, suppleant: Christine Søndergaard indstilles, og modtager indstillingen, 2. år husdyr Kari Andersen indstilles, siger men nej tak. Bestyrelsen indstilles til at skulle finde den sidste plads, + en suppleant. Undervisningsudvalg: Institut for Geovidenskab, Naturressourcer og Planlægning (IGN), 4+1: Frederik V. Larsen 1. år Naturressourcer Andreas Hansen 1. år Naturressourcer Clara Andersen 1. år Naturressourcer Maja Henriksen 3. år Naturressourcer indstilles, og modtager indstillingen. Suppleant: Simone Staut 3. år naturressourcer. Undervisningsudvalg Fødevare- og Ressourceøkonomi (IFRO), 7+1: Toke Lillethorup 4. år JØ Bothilde Nielsen 2. år JØ Freja Larsen 3. år Naturressourcer Maja Christensen 4. JØ Fuldmagt for Johanne Bastiansen 3. år Naturressourcer Clara Christensen 2. år JØ Mette Hansen husdyr indstilles, men siger nej tak. Bestyrelsen indstilles til at få sidste plads afsat. Undervisningudvalg for produktionsdyr- og hest (IPH), 2+1: Christine Søndergaard, 2. år husdyrvidenskab Patricia Sørensen 2. år husdyrvidenskab Suppleant: Mette Hansen, 2. år husdyrvidenskab Undervisningsudvalg klinisk Veterinær- og Husdyrvidenskab (IKVH), 1+1: Ida Toudal, Animal SCIENCE

9 Suppleant: Kari Andersen, Animal SCIENCE Undervisningsudvalg Veterinær og Sygdomsbiologi, 1+1: Mathias Grønvig indstilles, og afviser. Bestyrelsen indstilles til at få afsat posterne. Undervisningsudvalg for Kemisk Institut (KIKU), 1+1: Clara Andersen 1. år Naturressourcer, Suppleant: Anna Middelboe 1. år Naturressourcer Undervisningsudvalg for Plante og Miljøvidenskab (PLEN), 3+1: Maja Riber, 2. år Naturressourcer Johanne Andersen, 2. år Naturressourcer, Majken Løyche, 2. år Naturkemi og Sundhed, Suppleant: Asger Bolwig, 2. år Naturkemi og Sundhed. Undervisningsudvalg Matematisk Institut (observatør), 1: Niels Fjalland, 2. år JØ. Institutråd Institutrådet for Fødevare- og Ressourceøkonomi (IFRO), 2: Fuldmagt på Mathilde Lund Holm, 4. JØ Kirstine Mose, 1. år JØ, Institutrådet for Geovidenskab og Naturforvaltning, 1: Maja Henriksen, 3. år Naturressourcer. Institutrådet for Plante- og Miljøvidenkab, 2: Frederik V. Larsen, 1. år Naturressourcer, Ida Streubel, 1. år Naturressourcer. Jesper Nielsen indstilles, siger tak men nej tak.

10 9. Valg til tværfaglige udvalg: Husdyrvidenskab, (2 bachelor, 2 kandidat): Bachelor: Heidi Mathiessen 3. år Husdyrvidenskab, Fuldmagt på Katrine Nebel 1. år Husdyrvidenskab, Kandidat: Nikolaj Hansen indstilles og siger nej tak. Kari Andersen, Animal Science indstilles, siger ja tak. Ida Toudal, Animal Science indstilles, siger ja tak. 10. Valg til fakultetsudvalgene SCIENCE undervisningspris, 1: Lennart Kæmsgaard, 1. år JØ, Lærke Daverkosen indstilles, men takker nej. SCIENCEpuljen, 1: Marie Sax 3. år JØ, 11. Valg af repræsentanter til JA s studenterrepræsentation (3 rep. for 1 år) Birla Klixbüll, 4. år JØ Jonas Petersen, Forstkandidat, Niels Fjalland, 2. år JØ 12. Andre repræsentanter Bestyrelsen for IFRO, 1: Tyge Helms Skov, 4. år JØ, Bestyrelsen for Center for Skov og Landskab Jonas Petersen Forstkandidater genopstiller, Dansk Forstkandidatforening, 1+1: Bestyrelsen henstilles til at finde en passende repræsentant.

11 Dansk Agronomforening, 1+1: Frederik Larsen, 1. år Naturressourcer, Maja Christensen, 4. år JØ, indstilles som suppleant, og siger ja tak. Dansk Hortonomforening, 1+1: Fuldmagt fra Frida Helgadottir Suppleant: Marie Lautrup. Rådgivende udvalg for Skov og Naturressourcer, 1: Simone Staut, 3. år Naturressourcer Rådgivende udvalg for planlægning og friluftliv, 1: Marie Møller, 2. år JØ. Uddannelsesrådet for Veterinærmedicin og Husdyrvidenskab på SUND: Christine Søndergaard 2. år husdyr indstilles, og takker ja. 13. Behandling af indkomne forslag Der har ikke været nogen indkomne forslag, og der er stadig ikke nogen der melder noget. 14. Evt. Bothilde Nielsen fortæller om FNAT, der på nuværende tidspunkt kun har 3 medlemmer, men der ønskes flere. FNAT er åbent udvalg, det er bare med at hoppe på. Overvej det. Dirigenten takker for god ro og orden. Synger FN s sang, som FN selv har skrevet. Referat udført af: Johanne Christensen Fuglesang, 1. år Agricultural Economics Maria Ellemann Hansen, 1. år Agricultural Economics

12

Indkaldelse til ordinær generalforsamling

Indkaldelse til ordinær generalforsamling Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Foreningen af Naturresourcestuderende (FN) Dato: Fredag den 2.oktober 2015 kl 12.30. Generalforsamlingens dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formalia a. Valg

Læs mere

Referat for bestyrelsesmøde i FN

Referat for bestyrelsesmøde i FN Dato: Mandag den 09.05.16, kl. 17.15 Sted: FN s Kontor Mødeleder: Anna Plum Mad: Freja og Birla Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden Dagsorden godkendt 2. Godkendelse af referat fra sidst Referat godkendt.

Læs mere

Dagsorden for bestyrelsesmøde i FN

Dagsorden for bestyrelsesmøde i FN Dagsorden for bestyrelsesmøde i FN Dato: Torsdag den 05.02.15 Sted: Rådet Mødeleder: Anna Plum Mad: Freja og Heidi Til stede: Anna, Nikolaj, Marie (Sax), Birla, Ulrik, Maja C., Heidi, Maja H. Mathias,

Læs mere

Vedtægter godkendt ved ordinær generalforsamling den 26. oktober 2012

Vedtægter godkendt ved ordinær generalforsamling den 26. oktober 2012 Vedtægter godkendt ved ordinær generalforsamling den 26. oktober 2012 Foreningens navn 1 Foreningens officielle danske navn er "Foreningen af Naturressourcestuderende", som forkortes "FN". Stk. 2 Internationalt

Læs mere

Dagsorden for bestyrelsesmøde i FN

Dagsorden for bestyrelsesmøde i FN Dato: Onsdag den 29.10.14 Sted: Rådet Mødeleder: Anna Plum Mad: Anna og Simone Dagsorden for bestyrelsesmøde i FN Tilstede: Mathias Pape, Maja K. Henriksen, Anna Plum, Marie Sax, Liv Frandsen, Birla Klixbüll,

Læs mere

Dagsorden for bestyrelsesmøde i FN

Dagsorden for bestyrelsesmøde i FN Dato: Mandag den 24.11.14 Sted: Rådet Mødeleder: Anna Plum Mad: Maja Henriksen Dagsorden for bestyrelsesmøde i FN Til stede: Marie Sax, Maja Henriksen, Birla Klixbüll, Simone Staudt, Heidi Mathisen, Freja

Læs mere

Foreningen af Naturressourcestuderende Dyrlægevej 9 1870 Frederiksberg C Tlf 35333730 E-mail: fn@dsr.life.ku.dk www.naturstud.dk 20.

Foreningen af Naturressourcestuderende Dyrlægevej 9 1870 Frederiksberg C Tlf 35333730 E-mail: fn@dsr.life.ku.dk www.naturstud.dk 20. ORDINÆR GENERALFORSAMLING I FORENINGEN AF NATURRESSOURCESTUDERENDE Dato: 22.10.2010 Sted: 3-14 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formalia a. Valg af to referenter b. Valg af to stemmetællere c. Godkendelse

Læs mere

Dagsorden for bestyrelsesmøde i FN

Dagsorden for bestyrelsesmøde i FN Dagsorden for bestyrelsesmøde i FN Dato: Onsdag den 20.5.15 Sted: Rådet Mødeleder: Anna Plum Mad: Heidi og Anna (fællesspisning med FB) Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden Godkendt 2. Godkendelse af

Læs mere

Dagsorden for bestyrelsesmøde i FN

Dagsorden for bestyrelsesmøde i FN Dato: Onsdag den 22.4.15 Sted: Rådet Mødeleder: Anna Plum Mad: Simone og Monika Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden Godkendt Dagsorden for bestyrelsesmøde i FN 2. Godkendelse af referat fra sidst Godkendt

Læs mere

Formanden Steen Seitner bød velkommen og herefter åbnede generalforsamlingen med:

Formanden Steen Seitner bød velkommen og herefter åbnede generalforsamlingen med: Ølstykke tennisklub - generalforsamling 2011 Sted: I hallen Dato: 31/03-11 Tidspunkt: 19.30 Deltagere fra bestyrelsen: Steen Seitner, Flemming Adriansen, Jørn Østergren, Flemming Scheuer- Larsen, Torben

Læs mere

Dagsorden for bestyrelsesmøde i FN

Dagsorden for bestyrelsesmøde i FN Dato: Onsdag den 11.6.15 Sted: Rådet Mødeleder: Anna Plum Mad: Maja H og Mathias Dagsorden for bestyrelsesmøde i FN Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden ja 2. Godkendelse af referat fra sidst ja 3. Ændringer

Læs mere

FORENINGEN AF NATURRESSOURCESTUDERENDE. Dyrlægevej Frederiksberg C

FORENINGEN AF NATURRESSOURCESTUDERENDE. Dyrlægevej Frederiksberg C Foreningen af Naturressourcestuderende Generalforsamling den 7.10.2016 Forslag til vedtægtsændringer: 1 Foreningens officielle danske navn er "Foreningen af Naturressourcestuderende", som forkortes "FN".

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i FN

Referat af bestyrelsesmøde i FN Dato: Mandag d. 22.september kl. 17.15 Sted: Rådet Mødeleder: Cecilie Referat af bestyrelsesmøde i FN 1. Siden sidst Formanden fortalte at, hun ikke har hørt nærmere om den ønskeliste som blev diskuteret

Læs mere

Referat for bestyrelsesmøde i FN

Referat for bestyrelsesmøde i FN Dato: Onsdag den 28.10.15 Sted: Rådet Mødeleder: Anna Plum Mad: Patricia og Christine Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden Godkendt 2. Godkendelse af referat fra sidst Godkendt Referat for bestyrelsesmøde

Læs mere

Vedtægter for Støtteforeningen for Sorø Skovbørnehave

Vedtægter for Støtteforeningen for Sorø Skovbørnehave Vedtægter for Støtteforeningen for Sorø Skovbørnehave (herefter benævnt Støtteforeningen) og den tilhørende institution Sorø Skovbørnehave 1 Mellem institutionen Sorø Skovbørnehave og Sorø Kommune indgås

Læs mere

Referat fra NT s ordinære generalforsamling, del 2, Fredag 12.4.2013, i Falken

Referat fra NT s ordinære generalforsamling, del 2, Fredag 12.4.2013, i Falken Referat fra NT s ordinære generalforsamling, del 2, Fredag 12.4.2013, i Falken Ivan L. Larsen bød velkommen på bestyrelsens vegne. Dagsorden 1. Valg af dirigent Ole Hansen valgt 2. Valg af referent Rainer

Læs mere

b) Valg af bestyrelsesmedlemmer 1 år Henrik Hoy Andersen, fortsætter (valgt for 2 år i 2013) Alex Emil Petersen, fortsætter (valgt for 2 år i 2013)

b) Valg af bestyrelsesmedlemmer 1 år Henrik Hoy Andersen, fortsætter (valgt for 2 år i 2013) Alex Emil Petersen, fortsætter (valgt for 2 år i 2013) Referat af ordinær generalforsamling, tirsdag den 28. oktober 2014 DAGSORDEN 1) Valg af dirigent. 2) Valg af stemmeudvalg. 3) Bestyrelsens beretning. 4) Regnskab a) Årsregnskab 12/13, jf. vedtægtsændringer

Læs mere

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Klædevænget

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Klædevænget Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Klædevænget Tirsdag, den 6. marts 2007 kl. 19.00 i det store lokale, Kammerrådensvej 15, Hørsholm Dagsorden i henhold til vedtægternes 12:

Læs mere

Referat af Generalforsamling februar 2013

Referat af Generalforsamling februar 2013 Referat af Generalforsamling februar 2013 Formanden Jesper Jensen bød velkommen til Trinords medlemmer der var fremmødt til årets generealforsamling. 1. Valg af dirigent og referent Formanden orienterede

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i K/S Danskib 26

Referat af ordinær generalforsamling i K/S Danskib 26 Referat af ordinær generalforsamling i K/S Danskib 26 Den 15. april 2009 kl. 17.00 afholdtes der generalforsamling på Radisson SAS Royal Hotel, Hammerichsgade 1, 1611 København V. Dagsordenen var som følger:

Læs mere

Til stede fra bestyrelsen: Mikael Andersen (MA), Freddy Johansen (FJ) og Jesper Kristiansen (JK) Øvrige: 24 personer

Til stede fra bestyrelsen: Mikael Andersen (MA), Freddy Johansen (FJ) og Jesper Kristiansen (JK) Øvrige: 24 personer Referat af generalforsamlingen den 19. november 2015 Til stede fra bestyrelsen: Mikael Andersen (MA), Freddy Johansen (FJ) og Jesper Kristiansen (JK) Øvrige: 24 personer 1. Valg af dirigent Johnny Eriksen

Læs mere

Kommentarer: Der henstilles til kommende styregruppe, at man ikke godkender budgetter, der er større, end hvad vi har i kassen.

Kommentarer: Der henstilles til kommende styregruppe, at man ikke godkender budgetter, der er større, end hvad vi har i kassen. 1 valg af dirigent og stemmetællere. Dirigent: Allan. Stemmetællere: Lizzi & Aase. 2 Beretning fra styregruppen, samt godkendelse af beretningen. Årsberetning fremlagt (se bilag 1) og godkendt. Kommentarer:

Læs mere

REFERAT GENERALFORSAMLING 2004

REFERAT GENERALFORSAMLING 2004 REFERAT GENERALFORSAMLING 2004 Referat af Dansk Sociologforenings generalforsamling d. 28. februar 2004 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Formandens beretning 4. Kassererens beretning

Læs mere

Vedtægter for foreningen GamMa

Vedtægter for foreningen GamMa Vedtægter for foreningen GamMa 2. udgave 19. marts 2012 1. Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er Alumneforeningen GamMa, og dens hjemsted er i København. 2. Foreningens formål Foreningens formål

Læs mere

DILFs 53. generalforsamling DILF Vesterbrogade 149, København V. 27. april 2015 Referat

DILFs 53. generalforsamling DILF Vesterbrogade 149, København V. 27. april 2015 Referat DILFs 53. generalforsamling DILF Vesterbrogade 149, København V. 27. april 2015 Referat Formanden for DILF, Anders Høegh, bød velkommen til de fremmødte. 1. Valg af dirigent Bestyrelsen foreslog bestyrelsesmedlem,

Læs mere

Referat fra DMJU s generalforsamling 2. april 2016 i Bramdrupdam.

Referat fra DMJU s generalforsamling 2. april 2016 i Bramdrupdam. Referat fra DMJU s generalforsamling 2. april 2016 i Bramdrupdam. Dagsorden var: 1. Valg af dirigent. 2. Valg af: a. Referent. b. 2 stemmetællere. 3. Formandens beretning. 4. Kassereren fremlægger det

Læs mere

AMOK Amager Orienterings Klub

AMOK Amager Orienterings Klub Referat af AMOK s ordinære generalforsamling TIRSDAG d. 22. marts 2011 kl. 19. Dagsorden 1. Valg af dirigent og referent. Peter valgt som dirigent. Svend valgt som referent. Dirigenten konstaterede at

Læs mere

Generalforsamlingen 30-10-2008 Grundejerforeningen matrikel nr. 1 D.O. Baastrup

Generalforsamlingen 30-10-2008 Grundejerforeningen matrikel nr. 1 D.O. Baastrup Generalforsamlingen 30-10-2008 Grundejerforeningen matrikel nr. 1 D.O. Baastrup Grundejerforeningen Mart. Nr.1 DO Baastrup Referat fra ordinær generalforsamling. Generalforsamlingen blev afholdt d: 30.oktober

Læs mere

Dagsorden for bestyrelsesmøde i FN

Dagsorden for bestyrelsesmøde i FN Dagsorden for bestyrelsesmøde i FN Dato: Mandag d. 28.april kl. 17.15 Sted: Mødelokale 2, Dyrlægevej 9, 1870 Frederiksberg C Mødeleder: Cecilie Til stede: Nikolaj Hansen, Cecilie Esther Helt, Jasmine Johanne

Læs mere

Generalforsamlingen 28-10-2010 Grundejerforeningen matrikel nr. 1DO. Baastrup

Generalforsamlingen 28-10-2010 Grundejerforeningen matrikel nr. 1DO. Baastrup Generalforsamlingen 28-10-2010 Grundejerforeningen matrikel nr. 1DO. Baastrup Grundejerforeningen, matrikel. nr. 1DO. Baastrup Referat af ordinær generalforsamling. Generalforsamling blev afholdt den 28.

Læs mere

REFERAT FRA MØLLESTENSPARKENS GENERALFORSAMLING 2011. FREDAG DEN 11. NOVEMBER kl. 19.00 i Møllehuset

REFERAT FRA MØLLESTENSPARKENS GENERALFORSAMLING 2011. FREDAG DEN 11. NOVEMBER kl. 19.00 i Møllehuset REFERAT FRA MØLLESTENSPARKENS GENERALFORSAMLING 2011 Dagsorden: FREDAG DEN 11. NOVEMBER kl. 19.00 i Møllehuset 1. Valg af dirigent, jvf. 6, stk. 4. 2. Beretning om foreningens virksomhed det forløbne år,

Læs mere

Referat af DUNs generalforsamling søndag den 2. marts 2003 i København.

Referat af DUNs generalforsamling søndag den 2. marts 2003 i København. Referat af DUNs generalforsamling søndag den 2. marts 2003 i København. Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent. 2. Fremlæggelse af bestyrelsens beretning til godkendelse. 3. Fremlæggelse af revideret

Læs mere

Referat af generalforsamling 2016 i Grundejerforeningen Vesterled

Referat af generalforsamling 2016 i Grundejerforeningen Vesterled Referat af generalforsamling 2016 i Grundejerforeningen Vesterled Dato og tid: Mandag, den 8. februar 2016, kl. 19.00 Sted: Stengårdsskolen, lærerkantinen 1. Valg af dirigent Tim Andersen (nr. 35) bød

Læs mere

Generalforsamling i Dansk Hortonomforening. Lørdag den 19. september 2015 Kulsbjerg Skydeterræn Vordingborg

Generalforsamling i Dansk Hortonomforening. Lørdag den 19. september 2015 Kulsbjerg Skydeterræn Vordingborg Generalforsamling i Dansk Hortonomforening Lørdag den 19. september 2015 Kulsbjerg Skydeterræn Vordingborg 1 Forsvaret er Danmarks næststørste naturforvalter Forsvaret ejer et samlet areal på ca. 33.000

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i H/F Dahlia den 2. maj 2007

Referat fra ordinær generalforsamling i H/F Dahlia den 2. maj 2007 Referat fra ordinær generalforsamling i H/F Dahlia den 2. maj 2007 Der afholdtes ordinær generalforsamling på Avedøre Bibliotek med følgende dagsorden: Ad 1. Valg af dirigent. 1. Valg af dirigent 2. Beretning

Læs mere

For møde nr. 4 SKOLEBESTYRELSEN. Torsdag den 18. december 2014. Kl. 17.00 ca. 21.00 Julefrokost fra kl. 19.00

For møde nr. 4 SKOLEBESTYRELSEN. Torsdag den 18. december 2014. Kl. 17.00 ca. 21.00 Julefrokost fra kl. 19.00 Dagsorden For møde nr. 4 SKOLEBESTYRELSEN Torsdag den 18. december 2014 Kl. 17.00 ca. 21.00 Julefrokost fra kl. 19.00 Mødelokale 2 i Grøn Fløj, Mølholm Skole ÅBEN DAGSORDEN:... 17 SAGER TIL EFTERRETNING:...

Læs mere

1. Valg af dirigent og referent

1. Valg af dirigent og referent Referat Stiftende generalforsamling i Yngre Ortopædkirurger Danmark 26. oktober 2010 1. Valg af dirigent og referent Dirigent Mathilde Thornberg Djervad Referent Ulrik Kragegaard Knudsen Gennemgang af

Læs mere

AVIATOR Aalborg Svæveflyveklub Forhandlingsprotokol dokument 0132

AVIATOR Aalborg Svæveflyveklub Forhandlingsprotokol dokument 0132 Referat fra ordinær generalforsamling, 12. marts 2011 på EKVH kl. 10:00. Side 1 af 5 Erik Nørskov byder velkommen til generalforsamling. 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen foreslår Frank Sandeløv. Valgt

Læs mere

Referat ordinære generalforsamling i H/F Fælles Eje, søndag den 27. april 2014

Referat ordinære generalforsamling i H/F Fælles Eje, søndag den 27. april 2014 Referat ordinære generalforsamling i H/F Fælles Eje, søndag den 27. april 2014 Dagsorden Valg af dirigent Valg af stemmetællere Godkendelse af beretning Godkendelse af regnskabet Indkommende forslag A

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i. Eurasier Klub Danmark

Referat fra ordinær generalforsamling i. Eurasier Klub Danmark Referat fra ordinær generalforsamling i Eurasier Klub Danmark Lørdag d. 2. april 2011 fra kl. 12.00-16.00, Struer Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. valg af dirigent. 2. valg af referent. 3. valg af 2 stemmetællere.

Læs mere

Til Landsdelsforeningerne. Der indkaldes til Årsmøde i Ø-Udvalget. Dato: 7. november 2010 kl. 10:30 Sted: Tapeten Magleparken 5 2750 Ballerup

Til Landsdelsforeningerne. Der indkaldes til Årsmøde i Ø-Udvalget. Dato: 7. november 2010 kl. 10:30 Sted: Tapeten Magleparken 5 2750 Ballerup Til Landsdelsforeningerne Ø-Udvalget for skydning Frank Larsen Klintevej 217 4780 Stege Telefonnr.: 55 81 30 33 Mobilnr.: 20 22 58 33 e-mail: fhhl20@mail.tele.dk Der indkaldes til Årsmøde i Ø-Udvalget

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling 2012 i Dansk Militaria Forening

Referat af ordinær generalforsamling 2012 i Dansk Militaria Forening Referat af ordinær generalforsamling 2012 i Dansk Militaria Forening Dato: Lørdag d. 10. marts 2012, kl. 11.00-13.00 Sted: Lokalhistorisk Arkiv, Frederik III s vej 6, 7000 Fredericia Deltagere: 20 fremmødte

Læs mere

Referat af 3. ordinære generalforsamling i Dansk T E X-brugergruppe

Referat af 3. ordinære generalforsamling i Dansk T E X-brugergruppe Referat af 3. ordinære generalforsamling i Dansk T E X-brugergruppe Palle Jørgensen 29. september 2001 Til stede Thomas M. Widmann, Thorsten Nielsen, Peter B. Frederiksen, Peter J. Christiansen, Thomas

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling den 29. april 2014

Referat af ordinær generalforsamling den 29. april 2014 Referat af ordinær generalforsamling den 29. april 2014 Der var mødt 29 grundejere frem plus medlemmerne i bestyrelsen. Ad 1 Valg af dirigent Esben Hansen blev valgt til dirigent (efter to års pause).

Læs mere

Mødereferat. Generalforsamling 2011 i Graabrødre kammerkor

Mødereferat. Generalforsamling 2011 i Graabrødre kammerkor Mødereferat fra Generalforsamling 2011 i Graabrødre kammerkor Tilstede: Alle aktive medlemmer i koret Afbud: Ingen Dato for møde: 24.01.2011 Sted: Holmens kirke Mødeleder og referent: Ordstyrer: Anni Mogensen

Læs mere

Vedtægter for IntRpol

Vedtægter for IntRpol Vedtægter for IntRpol 1. Foreningens navn og formål (1) Foreningens navn er IntRpol. (2) Foreningen har hjemme på Institut for Statskundskab, Syddansk Universitet. (3) Foreningen hører under foreningen

Læs mere

Referat af Ordinær Generalforsamling

Referat af Ordinær Generalforsamling Referat af Ordinær Generalforsamling Afholdt d. 28. april 2005, i Helsinge Kulturhus, Lille Sal Mødet startede kl. 19:00, og til stede var i alt 29 husstande: 3, 5, 12, 21, 23, 24, 40, 48, 56, 58, 60,

Læs mere

Ad 0. Dirigent ved mødet var Peter Nordstrand, referent Peter Kargo Bruun.

Ad 0. Dirigent ved mødet var Peter Nordstrand, referent Peter Kargo Bruun. Referat fra generalforsamling i grundejerforeningen Stærekasserne (Klyngehusene) Afholdt den 17. April 2012. Agendaen var følgende: 1. Valg af dirigent 2. Aflæggelse af formandens beretning 3. Forelæggelse

Læs mere

Generalforsamling Stenløse Skytteforening

Generalforsamling Stenløse Skytteforening Referat fra generalforsamling, mandag d. 24. februar 2014 kl. 19.00, i klubhuset Bækholmvej 27, 3660 Stenløse Tilstede: 34 stemmeberettigede medlemmer. Dagsorden jf. vedtægterne: 1. Valg af dirigent og

Læs mere

BILAG TIL GILDETING 2. GILDE 2015

BILAG TIL GILDETING 2. GILDE 2015 BILAG TIL GILDETING 2. GILDE 2015 Antal deltagere 18: Ilse, Kirsten, Troels, Anne Marie, Margit, Inger, Hans Jørgen, Kresten, Arne, Per, Birgit, Conni, Henrik, Bodil, Birthe, Alice, Susanne, Knud, Pkt

Læs mere

Københavns Kogræsserlaug. Generalforsamling 2016 Søndag d. 28. februar Naturcenter Amager

Københavns Kogræsserlaug. Generalforsamling 2016 Søndag d. 28. februar Naturcenter Amager Københavns Kogræsserlaug Generalforsamling 2016 Søndag d. 28. februar Naturcenter Amager 1 Program Velkommen 1. Valg af dirigent, referent og stemmetællere 2. Bestyrelsens beretning 3. Fremlæggelse og

Læs mere

Så er vi klar med årets sidste nyhedsbrev denne gang med referatet fra generalforsamlingen,

Så er vi klar med årets sidste nyhedsbrev denne gang med referatet fra generalforsamlingen, Frederikssund, den 2. december 2015 Kære Alle Så er vi klar med årets sidste nyhedsbrev denne gang med referatet fra generalforsamlingen, som kan ses nedenfor. Vi minder om vores juleafslutning søndag

Læs mere

Referat for stiftende generalforsamling 2012

Referat for stiftende generalforsamling 2012 Referat for stiftende generalforsamling 2012 1. Formalia a. Velkomsttale Der er 25 deltagere i generalforsamlingen ved start. (ved 12.30-tiden er der 26 deltagere) Nana Marie Søltoft (NMS) begynder med

Læs mere

Hjerneskade foreningen Århus /Østjylland REFERAT AF GENERALFORSAMLING Lørdag d. 31. januar 2015

Hjerneskade foreningen Århus /Østjylland REFERAT AF GENERALFORSAMLING Lørdag d. 31. januar 2015 Hjerneskade foreningen Århus /Østjylland REFERAT AF GENERALFORSAMLING Lørdag d. 31. januar 2015 Inden vi gik i gang med den egl. Generalforsamling, fik foreningens nye direktør, Morten Lorenzen ordet for

Læs mere

Referat. Vindmølleindustriens generalforsamling den 19. marts 2013

Referat. Vindmølleindustriens generalforsamling den 19. marts 2013 Referat Dato: 19-03-2013 Vindmølleindustriens generalforsamling den 19. marts 2013 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Fremlæggelse af det udsendte regnskab for 2012 til godkendelse

Læs mere

Vedtægter for Ungdommens Naturvidenskabelige Forening, København

Vedtægter for Ungdommens Naturvidenskabelige Forening, København Vedtægter for Ungdommens Naturvidenskabelige Forening, København Kapitel 1: Generelt 1 Stk. 1 Foreningens navn er pr. 1/3 2003 Ungdommens Naturvidenskabelige Forening, København, i daglig tale. Stk. 2

Læs mere

Grundejerforeningen i Lodshaven

Grundejerforeningen i Lodshaven Dato 21. marts Side 1 af 7 Referat fra generalforsamling 18. marts 2010 Mødested Fælleshuset Referent: Per Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Bestyrelsens beretning 4. Forelæggelse

Læs mere

Referat af Hellested Borgerforenings generalforsamling den 18.1.2016

Referat af Hellested Borgerforenings generalforsamling den 18.1.2016 Referat af Hellested Borgerforenings generalforsamling den 18.1.2016 1. Valg af dirigent: Niels Juul Jensen 2. Valg af stemmetællere: Ib Berthelin og Lars Asserhøj 3. Formandens beretning Anne-Grethe Mathisen

Læs mere

LOVE FOR ODONTOLOGISK FORENING, ÅRHUS

LOVE FOR ODONTOLOGISK FORENING, ÅRHUS LOVE FOR ODONTOLOGISK FORENING, ÅRHUS 1. NAVN Foreningens navn er ODONTOLOGISK FORENING ÅRHUS (OF). Dens hjemsted er Århus Tandlægeskole og den dertil knyttede SKOLE FOR KLINIKASSISTENTER og TANDPLEJERE

Læs mere

Charlotte Holmershøj fra DS vores kontaktperson havde desværre måttet melde afbud pga hovedbestyrelsesmøde.

Charlotte Holmershøj fra DS vores kontaktperson havde desværre måttet melde afbud pga hovedbestyrelsesmøde. Dansk Socialrådgiverforening Seniorsektionen Generalforsamling 29.4.2014 Formanden, Anita Barfod, bød velkomme og konstaterede, at ud over de tilmeldte årsmødedeltagere var der én deltager i generalforsamlingen,

Læs mere

REFERAT fra generalforsamling i ejerforeningen Havkærvej 12-16, Tilst

REFERAT fra generalforsamling i ejerforeningen Havkærvej 12-16, Tilst REFERAT fra generalforsamling i ejerforeningen Havkærvej 12-16, Tilst Tid: Tirsdag d. 5. maj 2015, kl. 19.00 Sted: Havkærvej 16, fælleslokale i kælder Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent 2. Bestyrelsens

Læs mere

Eurasier Klub Danmark

Eurasier Klub Danmark Eurasier Klub Danmark Stiftet den 09. september 2007 Samarbejdende specialklub med Dansk Kennel Klub Referat af: Generalforsamling i Eurasier Klub Danmark Tid: 31. maj 2014, kl. 17.00 Sted: Kennel Tværskov,

Læs mere

Referat Generalforsamling Ejerforeningen Rønbjerg Dato: 25. marts 2012

Referat Generalforsamling Ejerforeningen Rønbjerg Dato: 25. marts 2012 Referat Generalforsamling Ejerforeningen Rønbjerg Dato: 25. marts 2012 Ad 1: Valg af dirigent Per Bach valgt til dirigent og konstaterede at generalforsamlingen var indkaldt rettidig. Ad 2: Bestyrelsens

Læs mere

Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen Elgårdsminde Syd.

Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen Elgårdsminde Syd. Søften den 20.12.2011 Til: Grundejerne i Efterfølgende til: Favrskov Kommune Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen. Bilag: 1. Referat fra ordinær generalforsamling. 2. Formandens

Læs mere

Referat fra GENERALFORSAMLING. Søndag den 3. maj 2015 kl. 9:30. på Restaurant SØMÆRKET DAGSORDEN

Referat fra GENERALFORSAMLING. Søndag den 3. maj 2015 kl. 9:30. på Restaurant SØMÆRKET DAGSORDEN Gnaverhavens Grundejerforening Referat fra GENERALFORSAMLING Søndag den 3. maj 2015 kl. 9:30 på Restaurant SØMÆRKET DAGSORDEN 1. Valg af dirigent, referent og 2 stemmetællere 2. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Referat Generalforsamling Stribgårdens Grundejerforening 2007. Generalforsamling den 16. marts 2007

Referat Generalforsamling Stribgårdens Grundejerforening 2007. Generalforsamling den 16. marts 2007 Den ordinære generalforsamling blev indkaldt til afvikling fredag den 16. marts 2007 kl. 19.00 i Strib Sognegård. 1. Dagsordenen: 2. Valg af dirigent 3. Formandens beretning 4. Regnskab 2006 5. Indkomne

Læs mere

Vedtægter for Bruger- og pårørenderåd ved plejecentre i Kolding Kommune

Vedtægter for Bruger- og pårørenderåd ved plejecentre i Kolding Kommune Vedtægter for Bruger- og pårørenderåd ved plejecentre i Kolding Kommune Seniorforvaltningen December 2010 1 LOVGRUNDLAG OG FORMÅL Indtil 1. juli 2010 var det lovpligtigt at kommunalbestyrelsen nedsatte

Læs mere

REFERAT Viborg Afdeling 15. marts 2016

REFERAT Viborg Afdeling 15. marts 2016 Ingeniørforeningen, IDA Kalvebod Brygge 31-33 DK-1780 København V +45 33 18 48 48 ida@ida.dk ida.dk REFERAT Viborg Afdeling 15. marts 2016 9. marts 2016 kl. 18.30-21.30 Restaurant Latinerly, Sct. Mathiasgade

Læs mere

Vedtægter for Ungdommens Naturvidenskabelige Forening, København

Vedtægter for Ungdommens Naturvidenskabelige Forening, København Vedtægter for Ungdommens Naturvidenskabelige Forening, København Kapitel 1: Generelt 1 Stk. 1 Foreningens navn er pr. 1/3 2003 Ungdommens Naturvidenskabelige Forening, København, i daglig tale. Stk. 2

Læs mere

Ordinær generalforsamling, Herringløse Vandværk I/S 27 marts 2014

Ordinær generalforsamling, Herringløse Vandværk I/S 27 marts 2014 Ordinær generalforsamling, Herringløse Vandværk I/S 27 marts 2014 1. Valg af dirigent. 2. Beretning om det forløbne år. 3. Det reviderede regnskab forelægges. 4. Budget for det kommende år fremlægges.

Læs mere

Generalforsamling i Skibelund Grundejerforening, den 27. juni 2015 Side 1. Referat

Generalforsamling i Skibelund Grundejerforening, den 27. juni 2015 Side 1. Referat Generalforsamling i Skibelund Grundejerforening, den 27. juni 2015 Side 1 Referat 1. Dirigent Per (nr. 24). Generalforsamlingen er lovlig varslet erklæres lovlig og beslutningsdygtig 2. Valg af stemmetællere

Læs mere

Gartnerparkens Grundejerforening

Gartnerparkens Grundejerforening Referat fra ordinær generalforsamling Tirsdag den 17. november 2015 kl.19.30 i Medborgerhuset Dagsorden i henhold til den omdelte indkaldelse dateret 26. oktober 2015. Fremmødte husstande (18 stk.): 2,

Læs mere

http://www.toemrerbakken.dk/toemrer_referat_2011.html

http://www.toemrerbakken.dk/toemrer_referat_2011.html Til grundejerforeningens medlemmer. Til forsiden FREDAG 6. APR 2012 Indbetaling af kontingent for 2011 kan ske ved indsættelse på konto 1551 3719216501 i Danske Bank, eller direkte til kasseren. Kontingentet

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i. Grundejerforeningen Arresøgrundene.

Referat fra ordinær generalforsamling i. Grundejerforeningen Arresøgrundene. Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Arresøgrundene. Mødet blev afholdt mandag den 12. marts 2012 kl. 19:00 i Annisse forsamlingshus. Dagsorden a) Valg af dirigent b) Protokol og

Læs mere

Ejerlauget RENDSAGERPARKEN

Ejerlauget RENDSAGERPARKEN 14. marts 2005 Referat af ordinær generalforsamling Mandag den 14. marts 2005 kl. 19.30. Sted: Korsagergård, salen. Der var repræsenteret 33 grundejere (plus 13 fuldmagter). Formanden, Frank Keller bød

Læs mere

Referat, Generalforsamling i Pirates Support 30/9 2013. indkaldt. Stemmetæller Tina Thingaard og Andreas Olsen

Referat, Generalforsamling i Pirates Support 30/9 2013. indkaldt. Stemmetæller Tina Thingaard og Andreas Olsen Referat, Generalforsamling i Pirates Support 30/9 2013 1. Thomas Milverts vælges som dirigent. Generalforsamlingen er rettidigt indkaldt 2. Referant Anne Larsen Stemmetæller Tina Thingaard og Andreas Olsen

Læs mere

Vedtægter. for. foreningen. Solbjerg Gruppen Naboforening til påtænkt Kæmpevindmølle

Vedtægter. for. foreningen. Solbjerg Gruppen Naboforening til påtænkt Kæmpevindmølle Vedtægter for foreningen Solbjerg Gruppen Naboforening til påtænkt Kæmpevindmølle 1 Navn og hjemsted Stk. 1: Foreningens navn er: Solbjerg Gruppen Naboforening til påtænkt Kæmpevindmølle, i daglig tale

Læs mere

Grundejerforeningen Ravnsnæs - Generalforsamling 22.4 2015 Sjælsøskolen

Grundejerforeningen Ravnsnæs - Generalforsamling 22.4 2015 Sjælsøskolen Grundejerforeningen Ravnsnæs - Generalforsamling 22.4 2015 Sjælsøskolen 1. Valg af dirigent Bestyrelsen foreslog advokat Peter Schäfer valgt med akklamation Dirigenten konstaterede generalforsamlingens

Læs mere

Referat fra MAF Danmarks generalforsamling. Afholdt den 21. marts 2015 i Bethania, Hillerød

Referat fra MAF Danmarks generalforsamling. Afholdt den 21. marts 2015 i Bethania, Hillerød Referat fra MAF Danmarks generalforsamling Afholdt den 21. marts 2015 i Bethania, Hillerød Generalforsamlingen begyndte kl. 13.00 og sluttede kl. 14.00 Formand Arne Puggaard bød velkommen og foreslog Niels

Læs mere

Referat af generalforsamling den 26. marts 2015 Grundejerforeningen Bæveren II, Støvring Ådale

Referat af generalforsamling den 26. marts 2015 Grundejerforeningen Bæveren II, Støvring Ådale Referat af generalforsamling den 26. marts 2015 Grundejerforeningen Bæveren II, Støvring Ådale Dirigent Karina Grøn # 19 Referent Karina Grøn # 19, Katrine Møller Zederkof # 17 Dagsorden 1. Valg af dirigent

Læs mere

Referat af generalforsamling Onsdag den 17. november 2010 på Avedøre Skole.

Referat af generalforsamling Onsdag den 17. november 2010 på Avedøre Skole. Referat af generalforsamling Onsdag den 17. november 2010 på Avedøre Skole. Generalforsamlingen indledtes kl. 19.10 af formand Dorthe Mørch. 44 stemmeberettigede grundejere er fremmødt. 1. Valg af dirigent

Læs mere

Dagsorden for bestyrelsesmøde i FN

Dagsorden for bestyrelsesmøde i FN Dato: 29.11.16 Sted: Rådet Mødeleder: Simone Mad: Sabrina og Pernille Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden -godkendt Dagsorden for bestyrelsesmøde i FN 2. Godkendelse af referat fra sidst -godkendt. Mangler

Læs mere

Generalforsamling i SAND Hovedstaden, 23.2.16

Generalforsamling i SAND Hovedstaden, 23.2.16 Generalforsamling i SAND Hovedstaden, 23.2.16 Deltagere: Sanna (SANDs sekr., praktikant), René (SANDs sek.), Niels Elbrønd (E- huset, SAND Hovedstaden), Ole Svendsen (SAND Hovedstaden), Michael Høyer (Bornholm),

Læs mere

Generalforsamling i Grundejerforeningen Bæveren 2013

Generalforsamling i Grundejerforeningen Bæveren 2013 Generalforsamling i Grundejerforeningen Bæveren 2013 Agenda 2013 0) 1) 2) 3) 4) 5) 6) Velkommen v/ Sparekassen Himmerland Velkommen v/ Formanden Valg af Dirigent + Referent Formandens beretning Regnskab

Læs mere

Referat fra Generalforsamling 15. april 2010 Grundejerforeningen Svenstruphøj

Referat fra Generalforsamling 15. april 2010 Grundejerforeningen Svenstruphøj Referat fra Generalforsamling 15. april 2010 Grundejerforeningen Svenstruphøj 1. Valg af dirigent Bestyrelsen foreslår Gorm Riksted fra nr. 42. Gorm vælges uden modkandidater. Gustav nr. 23 vælges til

Læs mere

VEDTÆGTER for foreningen Han Herred Havbåde

VEDTÆGTER for foreningen Han Herred Havbåde VEDTÆGTER for foreningen Han Herred Havbåde I. Navn, hjemsted og formål. 1 Han Herred Havbåde er en almennyttig forening med hjemsted i Jammerbugt Kommune. 2 Foreningen Han Herred Havbåde har til formål

Læs mere

Referat af DGI Fyns årsmøde d. 11. marts 2016

Referat af DGI Fyns årsmøde d. 11. marts 2016 Referat af DGI Fyns årsmøde d. 11. marts 2016 Indledning og mindeord Gert Clausen blev mindet Valg af dirigent og stemmetællere og referat Poul Weber blev valgt til dirigent Dirigenten erklærede årsmødet

Læs mere

Hjerneskadeforeningen Aarhus/Østjylland Referat af Generalforsamling d. 30/1 2016

Hjerneskadeforeningen Aarhus/Østjylland Referat af Generalforsamling d. 30/1 2016 Hjerneskadeforeningen Aarhus/Østjylland Referat af Generalforsamling d. 30/1 2016 1) Valg af dirigent Viggo Jonasen 2) Valg af stemmetællere Knud Aage Flohr Knudsen og Peter Nørdam 3) Bestyrelsens beretning

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen for Distriktsforeningen af menighedsråd for Viborg Østre Provsti 6. februar 2013

Referat fra generalforsamlingen for Distriktsforeningen af menighedsråd for Viborg Østre Provsti 6. februar 2013 Referat fra generalforsamlingen for Distriktsforeningen af menighedsråd for Viborg Østre Provsti 6. februar 2013 Dagorden ifølge vedtægter: Pkt. 1 Pkt. 2 Pkt. 3 Pkt. 4 Pkt. 5 Pkt. 6 Pkt. 7 Pkt. 8 Pkt.

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling 14. februar 2015

Referat af ordinær generalforsamling 14. februar 2015 Dams Have, den 25. januar 2015 Referat af ordinær generalforsamling 14. februar 2015 Fremmødte fra hus nr. 2, 6, 7, 10, 11, 14, 16, 17, 18, 19, 23, 25. 1. Valg af dirigent og referent: Freddie (17) og

Læs mere

Generalforsamlingen søndag den 5. oktober 2014

Generalforsamlingen søndag den 5. oktober 2014 KØBENHAVNS DØVES IDRÆTSFORENING DØVANIA BROHUSGADE 17, 5.TV STIFTET 9. JUNI 1904 2200 KØBENHAVN N MAIL: BESTYRELSE@DOVANIA.DK Generalforsamlingen søndag den 5. oktober 2014 Generalforsamlingen i festsalen

Læs mere

Referat af Diplomkemi Rådsmøde Torsdag d. 20.11.2013 kl. 17:15

Referat af Diplomkemi Rådsmøde Torsdag d. 20.11.2013 kl. 17:15 Referat af Diplomkemi Rådsmøde Torsdag d. 20.11.2013 kl. 17:15 1. Formalia (Behandlingstid: 15 min.) - Tilstede: Hanne Jensen, Ida Simonsen, Shelia Hansen, Cecilie Wehnert, Simone Wehnert, Helle H.H.,

Læs mere

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Punkt 1: Valg af a) Dirigent b) Referent c) Bisidder d) 2 stemmetællere Inger Christensen, formand for Aalborg Tegnsprogsforening

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling Tirsdag den 23. april 2013 på Terslev Skole

Referat af ordinær generalforsamling Tirsdag den 23. april 2013 på Terslev Skole Referat af ordinær generalforsamling Tirsdag den 23. april 2013 på Terslev Skole Formanden Ivan nr. 51 bød velkommen til de fremmødte. Til stede var følgende parceller og andelsboliger repræsenteret: Nr.

Læs mere

Bestyrelsesmøde lørdag d. 22. februar kl. 13.00

Bestyrelsesmøde lørdag d. 22. februar kl. 13.00 Bestyrelsesmøde lørdag d. 22. februar kl. 13.00 Det Grønlandske Hus (Avalaks kontor/frokoststuen) Tilstedeværende: Kenneth Primdal-Bengtson(formand), Taitsiannguaq Tróndheim, Jonas Elgaard (næstformand),

Læs mere

Vedtægter for foreningen Nees Kirsebærlaug

Vedtægter for foreningen Nees Kirsebærlaug Vedtægter for foreningen Nees Kirsebærlaug 10 1: Foreningens navn og hjemsted Stk. 1 Foreningens navn er Nees Kirsebærlaug. Stk. 2 Foreningen har hjemsted i Lemvig Kommune. 2: Foreningens formål og virke

Læs mere

Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6

Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6 Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6 REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING Charlotte Alkjær Sekretær Hillerødvej 100 3300 Frederiksværk Tlf. 25715585 DATO 26.februar 2007 STED Ålestokgården, Næstved

Læs mere

Referat af generalforsamlingen i Grundejerforeningen Københavnergården i Kløverhytten d. 10. april 2008 kl. 19.00

Referat af generalforsamlingen i Grundejerforeningen Københavnergården i Kløverhytten d. 10. april 2008 kl. 19.00 Referat af generalforsamlingen i Grundejerforeningen Københavnergården i Kløverhytten d. 10. april 2008 kl. 19.00 Bestyrelsen var repræsenteret af Inge Lindrup, Søren Gynther-Sørensen og Henrik Ottendal,

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Teleforeningen NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL

VEDTÆGTER. for. Teleforeningen NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL VEDTÆGTER for Teleforeningen 1 Foreningens navn er: Teleforeningen. 2 Foreningens hjemsted er Hvidovre Kommune. NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL 3 Foreningens formål er efter ansøgning til bestyrelsen at: Støtte

Læs mere

Postfunktionærernes Andels-Boligforening Afdeling 7, Voldgården

Postfunktionærernes Andels-Boligforening Afdeling 7, Voldgården Postfunktionærernes Andels-Boligforening Afdeling 7, Voldgården Referat af afdelingsmødet Afholdt den 21. august 2014 2 Referat af afdelingsmødet den 21. august 2014 56 husstande svarende til 112 uddelte

Læs mere