Formand Charlotte Lyrskov, næstformand Bent Halvorsen, sekretær Inger Drengsgaard, kasserer Jens Sørensen og medlem Allan Sørensen

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Formand Charlotte Lyrskov, næstformand Bent Halvorsen, sekretær Inger Drengsgaard, kasserer Jens Sørensen og medlem Allan Sørensen"

Transkript

1 Fordeles til: - Bestyrelsesmedlemmer og -suppleanter - Trænerne - Godbiddens redaktører - Hundehuset (opslag til medlemmerne) Referat fra bestyrelsesmøde nr. 02/2013 d kl hos Bent Til stede: Fraværende: Formand Charlotte Lyrskov, næstformand Bent Halvorsen, sekretær Inger Drengsgaard, kasserer Jens Sørensen og medlem Allan Sørensen Bestyrelsessuppleanterne Maiken Dreier og Peter Plett (havde begge meldt afbud). Dagsorden: Forhandling: 1. Godkendelse af referat Referat fra bestyrelsesmøde nr. 01/2013 d blev godkendt. 2. Godkendelse af dagsorden Der blev tilføjet et nyt punkt under pkt. 13: Nye forhindringer. 3. Konstituering af bestyrelsen Bestyrelsen konstituerede sig med posterne: Formand: Charlotte Lyrskov Næstformand: Bent Halvorsen Sekretær: Inger Drengsgaard Kasserer: Jens Sørensen Medlem: Allan Sørensen 1. suppleant: Maiken Dreier 2. suppleant: Peter Plett 4. Opfølgning på sidste referat Hundeloven og skader på hunde Ved generalforsamlingen blev der spurgt om hundeloven også gælder til træning og øvrige aktiviteter som f.eks. skovturene. Og om man derfor kan risikere at få pålæg om at aflive en hund, der har bidt i selvforsvar, som der har været nogle eksempler på for nylig. Dette blev diskuteret, men da der ikke står noget i hundeloven angående dette, må vi spørge f.eks. DGI eller andre organisationer. Det blev samtidig besluttet at ved fremtidige situationer med hundebid eller andre voldsomme skader på hundene, skal træneren sende en mail med en beskrivelse af hændelsen til bestyrelsen eller trænerudvalget. 5. Kommende aktiviteter Der blev taget udgangspunkt i den vedlagte aktivitetskalender DGI-turnering agility (+ 7/5, 22/5) Der er 21 begyndere og 16 let øvede tilmeldt, hvilket er rigtig flot. Den nye tilmeldingsprocedure, hvor den enkelte selv skal tilmelde sig via DGIs hjemmeside har krævet en del opfølgning af trænerne, for at sikre at alle huskede at tilmelde sig.

2 30.04 DGI-turnering rally (+ 28/5) Vi har 20 hunde og førere tilmeldt, hvilket er rigtig mange. Stævnet foregår på hjemmebane, hvorfor al anden træning er aflyst denne dag Løvspringstur (arr. aktivitetsudvalget) Der hænger en tilmeldingsseddel i Hundehuset Undgå skader hos din hund (arr. Lone) Der hænger en tilmeldingsseddel i Hundehuset. Der er max. plads til 14 hunde Rally-venskabsstævne (arr. DcH Herning) Venskabsstævne i Herning mellem DcH Herning, Schæferhundeklubben og DAF Silkeborg Rallykursus m. Pia Johnsen (arr. Inger) Kurset er aftalt med Pia Johnsen. Betales efter DGIs takster. Det arrangeres som et DGI-spotkursus, hvilket kræver min. 8 trænere. Hvis der ikke er nok trænere internt inviteres andre foreninger. Kurset er for vore trænere og øvrige medlemmer på det øvede rallyhold. Emnet er ekspert- og championsøvelserne. Formålet er at få dygtigere trænere (og derigennem dygtigere medlemmer). Prisen er 165 kr. for trænere og 325 kr. for øvrige. Foreningen betaler for trænerne Agility Convention (arr. DGI) Afholdes på Fyn. Der er mange relevante foredrag. Trænere/bestyrelse som vil deltage sender en mail til Charlotte senest d. 1/ Klubmesterskab (arr. stævneudvalget) Der kommer snart en tilmeldingsliste. Inger foreslog et nyt og nemmere pointsystem, som kun er baseret på tid og fejlpoint, ikke placeringer i de enkelte løb (a la det der blev anvendt i Randers i januar) DAF-cup i Randers Vi har ikke fået en invitation endnu DGI Landsstævne 2013 i Esbjerg (arr. DGI) Vi har 22 personer tilmeldt inkl. ægtefæller DAF-cup i Aalborg (NB! samme dato som DGI-turn.) Inger rykker Ålborg for en evt. ny dato. Øvrige arrangementer: DcH Herning er inviteret til fælles rallytræning hos os d. 18/4 (arr. Heidi) Heidi deltager i rallykursus i Sabro m. Johann Allanach 20/4. Erfaringsudvekslingsmøde om pre-agility for foreninger i DGI Midtjylland (arr. Marianne og Inger) er udsat på ubestemt tid.

3 6. Budgetposter med forbehold Jens fremlagde et foreløbigt regnskab for første kvartal Vi har mange medlemmer (ca. 170), så kontingentindtægterne står mål med budgettet. Samtidig havde vi indtægter på foredraget med Irene Jarnved, som ikke var med i budgettet. Alt i alt ser regnskabet fornuftigt ud og der er plads til nye indkøb. Indkøb af forhindringer mm: Det blev besluttet at købe 2 lange tunneller (f.eks. 1 rød og 1 grøn) samt 4 sæt sandsække. Bent bestiller hurtigst muligt. Allan køber 4 trillebøre til at transportere tunneller og sandsække i. De har ikke godt af at blive slæbt hen ad jorden/fliserne. Reparation af forhindringer: De gamle tunneller (inkl. den korte) forsøges lappet. Den gamle balance repareres, males og får sand ( kr.) Det gamle A-brædt tjekkes for evt. yderligere reparation. Øvrige poster: Regnsæt (afsat kr.) tages der stilling til i august. Grunduddannelser/Agilityteknik (afsat kr.) vi afventer om kurserne bliver udbudt. 7. Baneopretning Banerne (især FH-banen) er ujævne efter anlæggelsen af lysanlægget og kunne have godt af at blive tromlet. Allan spørger Kaj og Karen om det er muligt at få tromlet banerne her i foråret for en rimelig pris. 8. Konfirmationer Det undersøges om vi har nogle medlemmer, som skal konfirmeres i år. I så fald får de et gavekort lydende på ½ års kontingent (500 kr). 9. DGI-turnering/DAF-cup Vi har medlemmer, som også er medlemmer af andre foreninger, hvilket naturligvis er helt i orden. Men i holdkonkurrencerne som DAF-cup og DGI-turneringen forventes det at vore trænere stiller op for foreningen og støtter vore medlemmer. 10. Nyt fra udvalgene Oversigten over udvalgene blev revideret (se vedlagt). Baneudvalget Den nye vippe er leveret inkl. 3 sæt sandsække (heraf 1 sæt gratis) og 10 sæt holdere til de nye spring. Jens sender regningen til Tuborgs Grønne Fond, som sponsorerer vippen. Der er kommet to nye vogne til at transportere poserne på. De tre sæt tøndespring ændres, så de kan sættes i de samme højder som de øvrige spring. Der skal lægges fliser i det nye skur. Der laves en ny arbejdsdag. (se i øvrigt pkt. 6). Bladudvalget Godbidden nr. 3/3013 bliver sidste blad med Inger som redaktør. Der har pt. ikke meldt sig andre til redaktørjobbet.

4 Græsslåningsudvalget Den nye klipper har været til eftersyn. Sponsorudvalget Udvalget er aktivt og der modtages løbende betaling for annoncer. Der var ikke noget nyt fra aktivitetsudvalget, biblioteksudvalget, stævneudvalget, trænerudvalget og tøjudvalget. 11. Aktiviteter siden sidst Arrangementer siden sidst blev kort evalueret: Rengøring i Hundehuset (arr. Marianne og Merete) Gik fint. Der blev gjort rent og ryddet grundigt op. Et af de gamle telte m. separate stænger blev smidt ud Arbejdsdag banerenovering (arr. Maiken og Allan) 17 personer deltog. Der blev spredt sand ud på begge baner, primært for at fylde hjulsporene Foredrag m. Irene Jarnved (arr. Heidi) 100 personer var tilmeldt. Aftenen gav et overskud på kr Generalforsamling Generalforsamlingen gik fint. Der manglede dog et arrangement bagefter (f.eks. et kort foredrag eller lign.) Arbejdsdag skur og bane (arr. Allan) 12 personer deltog. Der blev lagt sand ind i det nye skur, ryddet grundigt op i skuret på agilitybanen, udjævnet muldvarpeskud, beskåret træer og begyndt afvaskning af forhindringer. Der blev også skåret et fint D.A.F. i et af trænere. Der er brug for en ekstra dag til bl.a. at lægge fliser i skuret og vaske forhindringer. Den gamle gul/hvide trævippe kasserer vi. Den sælges for højeste bud på facebook. Bud kan afgives inden 8/6 kl og afhentes til Klubmesterskabet d. 9/ Orientering Medlemsrabat Bonnie Dyrecenter Der er indgået en rabataftale med Bonnie Dyrecenter i Silkeborg via Jeanette Kramer. Der er lavet rabatkort, som udleveres til alle medlemmer. Butikken laver selv kortene, inkl. til nye medlemmer. Der gives rabat på hunde- og kattefoder, kattesand og øvrige hundeartikler. Træning af Kvik til Matador Charlotte er blevet bedt om at træne en hund (Barca), som skal spille Kvik i musicalen Matador i Jysk Musik og Teaterhus i Silkeborg til efteråret. Hun er gået i gang med træningen. Hunden skal medvirke i én scene, hvor den skal give pote, stå på bagbenene, spille død, løftes op mm. Noget af træningen vil foregå på træningspladsen. DGIs Agility-landsudvalg Marianne blev i januar valgt ind i Landsudvalget. Der sidder pt. 3 personer med forskellige udvalg under sig.

5 DGIs årsmøde Jens deltager i årsmødet d. 22/4. Muldvarpefanger Det forlyder at muldvarpemanden er død og vi skal derfor have fundet en ny. Der sættes en annonce i Godbidden og trænerne spørger blandt medlemmerne. Alternativt må vi selv købe nogle fælder. Pose til fanen Vi mangler en pose til at beskytte fanen. Bent køber en. (længde: min. 1,55 meter, bredde ca. 20 cm), gerne i lærred. Udlån af telte Foreningens telte kan lånes af medlemmerne til stævner mm. efter aftale med bestyrelsen. Inger laver en liste til ophængning i Hundehuset. Her skal man skrive sig på, når man låner et telt. 13. Tilføjede punkter Nye forhindringer Forhindringerne er formodentlig ikke tyverisikrede, når de står ude. Risikoen for tyveri blev dog anset for at være for lille til at det kan betale sig at sikre dem yderligere. 14. Til trænermødet/udvalg Til trænermødet d. 13/5 - Opfølgning på tilmelding til stævner - Information om arrangementer til trænerudvalget/bestyrelsen - Hundeloven og skader på hunde (pkt. 4) - DGI/DAF-cupdeltagelse (pkt. 9) Info udsendes pr. mail: - Agility Convention 8/6 - Sponsoraftale med Bonnie - Muldvarpefanger - Pas på vores tunneller 15. Næste møde Mødedatoer i 2013 Onsdag d. 4. september kl hos Charlotte Onsdag d. 4. december. Her laves budget og handlingsplan for Eventuelt Ingen bemærkninger. Slut Referent Dagsorden udsendt Mødet sluttede kl (hvorefter der var kaffe). Inger L. Drengsgaard 1. udgave d. 26/4 2013, 2. udgave d. 7/ Bilag vedlagt: Aktivitetskalender 2013 pr. 24/ Udvalg i DAF Silkeborg 2013

6 Aktivitetskalender for DAF Silkeborg 2013 (revideret d ) Dato Kl. Aktiviteter 2013 Arrangør Tors Man Tors Ons Tirs Tirs Man Ons Tors Tors Tirs søn Tirs Rengøring i Hundehuset Marianne og Merete Arbejdsdag banerenovering Træningspladsen Foredrag om hundeadfærd med Irene Jarnved Dybkjærskolen, Silkeborg Generalforsamling Medborgerhuset, sal C, Bindslev Plads, Silkeborg Trænermøde I Hundehuset Arbejdsdag skur og bane Træningspladsen DGI-turnering i agility - 1. del (aften) - begynder/let øvet Hos DcH Herning, Nakskovvej 15, Herning DGI-turnering i rally -1. del (aften) På træningspladsen, Viborgvej 77, Silkeborg Løvspringstur v. Gurli, Himmelbjergvej 6, Gml. Laven DGI-turnering i agility - 2. del (aften) - øvet På træningspladsen, Viborgvej 77, Silkeborg Trænermøde I Hundehuset DGI-turnering i agility - 3. del (aften) - begynder/let øvet Hos DcH Herning, Nakskovvej 15, Herning Rally-venskabsstævne Hos DcH Herning Undgå skader hos din hund I Hundehuset Rallykursus med Pia Johnsen På træningspladsen DGI-turnering i rally -2. del (aften) Hos DcH Bjerringbro Klubmesterskab forår På træningspladsen DAF-cup I Randers DGI Landsstævne Esbjerg DGI-turnering i agility - 4. del (heldagsstævne) - alle På træningspladsen, Viborgvej 77, Silkeborg DAF-cup Hos DAF Ålborg NB! samme dag som DGI-turn. DGI-turnering i rally -3. del (heldagsstævne) Hos DcH Herning Løvfaldstur v. Gurli, Himmelbjergvej 6, Gml. Laven Jule-klubmesterskab på træningspladsen Maiken og Allan Heidi Bestyrelsen Trænerudvalget Allan DcH Herning DAF Silkeborg Aktivitetsudvalget DAF Silkeborg Trænerudvalget DcH Herning DcH Herning Lone Knudsen Inger DcH Bjerringbro Stævneudvalget DAF Randers DGI DAF Silkeborg DAF Ålborg DcH Herning Aktivitetsudvalget Stævneudvalget

7 ???? Erfaringsudvekslingsmøde om pre-agility I Hundehuset (for foreninger i ) Marianne og Inger Klubbladet Godbidden i 2013 Nummer: 1/2013 2/2013 3/2013 4/2013 5/2013 Deadline: Udgivelse: Noter: Indkaldelse til generalforsaml. Træningstider pr. april Træningstider pr. 1/8 Træningstider pr. 1/ Udvalg i DAF Silkeborg 2013 Trænerkontaktperson Trænerudvalg Charlotte Lyrskov Gødvad Mælkevej Silkeborg Maiken Dreier Tulipanvej Silkeborg Aktivitetsudvalg Jacqueline Plett Askhøjvej Silkeborg Jørgen Plett Askhøjvej Silkeborg Bladudvalg (Redaktør af Godbidden) Inger Drengsgaard Ebbesensvej Sorring Ny søges!!! Baneudvalg Allan Sørensen Sjællandsgade 1A 8600 Silkeborg Græsslåningsudvalg Bjarne Skov Kildevænget 8, Svejbæk 8600 Silkeborg Tøjudvalg Dorit Johansen Asklevvej Them Charlotte Lyrskov Gødvad Mælkevej Silkeborg Sponsorudvalg Lisbeth Hansen Johs. Jensensvej Karup J Heidi K. Johansen Bavnevej Silkeborg Stævneudvalg Charlotte Lyrskov Gødvad Mælkevej Silkeborg Lone A. Knudsen Bakkelyparken Ry

8 Biblioteksudvalg Birgitte R. Hansen Buskelundtoften Silkeborg Ansvarlig for DAF Silkeborgs hjemmeside Jens Sørensen Højmarksvænget Silkeborg Ansvarlig for indkøb til Hundehuset Bent Halvorsen Varbergvej 57, Gødvad 8600 Silkeborg Ansvarlig for DAF Silkeborgs scrapalbum Inger Drengsgaard Ebbesensvej Sorring Ansvarlig for koordinering af rengøring i Hundehuset

1. Godkendelse af referat Referat fra bestyrelsesmøde nr. 04/2012 d. 29.11.12 blev godkendt.

1. Godkendelse af referat Referat fra bestyrelsesmøde nr. 04/2012 d. 29.11.12 blev godkendt. Fordeles til: - Bestyrelsesmedlemmer og -suppleanter - Trænerne - Godbiddens redaktører - Hundehuset (opslag til medlemmerne) Referat fra bestyrelsesmøde nr. 01/2013 d. 03.01.13 kl. 18.30 hos Inger Til

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde nr. 03/2015 d. 02.09.15 kl. 18.30 hos Charlotte

Referat fra bestyrelsesmøde nr. 03/2015 d. 02.09.15 kl. 18.30 hos Charlotte Fordeles til: - Bestyrelsesmedlemmer og -suppleanter - Trænerne - Hjemmesiden - Hundehuset (opslag til medlemmerne) Referat fra bestyrelsesmøde nr. 03/2015 d. 02.09.15 kl. 18.30 hos Charlotte Til stede:

Læs mere

1. Godkendelse af referat Referat fra bestyrelsesmøde nr. 01/2015 d. 29.01.15 blev godkendt.

1. Godkendelse af referat Referat fra bestyrelsesmøde nr. 01/2015 d. 29.01.15 blev godkendt. Fordeles til: - Bestyrelsesmedlemmer og -suppleanter - Trænerne - Hjemmesiden - Hundehuset (opslag til medlemmerne) Referat fra bestyrelsesmøde nr. 02/2015 d. 08.04.15 kl. 18.30 hos Charlotte Til stede:

Læs mere

1. Godkendelse af referat Referat fra bestyrelsesmøde nr. 01/2014 d. 15.01.14 blev godkendt.

1. Godkendelse af referat Referat fra bestyrelsesmøde nr. 01/2014 d. 15.01.14 blev godkendt. Fordeles til: - Bestyrelsesmedlemmer og -suppleanter - Trænerne - Hjemmesiden - Hundehuset (opslag til medlemmerne) Referat fra bestyrelsesmøde nr. 02/2014 d. 09.04.14 kl. 18.30 hos Peter Til stede: Formand

Læs mere

1. Godkendelse af referat Referat fra bestyrelsesmøde nr. 04/2014 d. 03.12.14.blev godkendt.

1. Godkendelse af referat Referat fra bestyrelsesmøde nr. 04/2014 d. 03.12.14.blev godkendt. Fordeles til: - Bestyrelsesmedlemmer og -suppleanter - Trænerne - Hjemmesiden - Hundehuset (opslag til medlemmerne) Referat fra bestyrelsesmøde nr. 01/2015 d. 29.01.15 kl. 18.30 hos Inger Til stede: Afbud:

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde nr. 02/2011 d. 04.04.11 kl. 18.30 hos Charlotte

Referat fra bestyrelsesmøde nr. 02/2011 d. 04.04.11 kl. 18.30 hos Charlotte Fordeles til: - Bestyrelsesmedlemmer og -suppleanter - Trænerne - Godbiddens redaktører - Hundehuset (opslag til medlemmerne) Referat fra bestyrelsesmøde nr. 02/2011 d. 04.04.11 kl. 18.30 hos Charlotte

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde nr. 01/2014 d. 15.01.14 kl. 18.30 hos Jens

Referat fra bestyrelsesmøde nr. 01/2014 d. 15.01.14 kl. 18.30 hos Jens Fordeles til: - Bestyrelsesmedlemmer og -suppleanter - Trænerne - Hjemmesiden - Hundehuset (opslag til medlemmerne) Referat fra bestyrelsesmøde nr. 01/2014 d. 15.01.14 kl. 18.30 hos Jens Til stede: Formand

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde nr. 04/2011 d. 14.11.11 kl. 18.30 hos Marie. Bestyrelsessuppleant Maiken Dreier (havde meldt afbud)

Referat fra bestyrelsesmøde nr. 04/2011 d. 14.11.11 kl. 18.30 hos Marie. Bestyrelsessuppleant Maiken Dreier (havde meldt afbud) Fordeles til: - Bestyrelsesmedlemmer og -suppleanter - Trænerne - Godbiddens redaktører - Hundehuset (opslag til medlemmerne) Referat fra bestyrelsesmøde nr. 04/2011 d. 14.11.11 kl. 18.30 hos Marie Til

Læs mere

1. Godkendelse af referat Referat fra bestyrelsesmøde nr. 02/2013 d. 17.04.13 blev godkendt.

1. Godkendelse af referat Referat fra bestyrelsesmøde nr. 02/2013 d. 17.04.13 blev godkendt. Fordeles til: - Bestyrelsesmedlemmer og -suppleanter - Trænerne - Godbiddens redaktører - Hundehuset (opslag til medlemmerne) Referat fra bestyrelsesmøde nr. 03/2013 d. 12.09.13 kl. 18.30 hos Charlotte

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde nr. 02/2012 d. 23.04.12 kl. 18.30 hos Bent

Referat fra bestyrelsesmøde nr. 02/2012 d. 23.04.12 kl. 18.30 hos Bent Fordeles til: - Bestyrelsesmedlemmer og -suppleanter - Trænerne - Godbiddens redaktører - Hundehuset (opslag til medlemmerne) Referat fra bestyrelsesmøde nr. 02/2012 d. 23.04.12 kl. 18.30 hos Bent Til

Læs mere

Næstformand Bent Halvorsen (havde meldt afbud). 1. Godkendelse af referat Referat fra bestyrelsesmøde nr. 03/2013 d. 12.09.13 blev godkendt.

Næstformand Bent Halvorsen (havde meldt afbud). 1. Godkendelse af referat Referat fra bestyrelsesmøde nr. 03/2013 d. 12.09.13 blev godkendt. Fordeles til: - Bestyrelsesmedlemmer og -suppleanter - Trænerne - Godbiddens redaktører - Hundehuset (opslag til medlemmerne) Referat fra bestyrelsesmøde nr. 04/2013 d. 04.12.13 kl. 18.30 hos Allan Til

Læs mere

Formand Charlotte Lyrskov, næstformand Bent Halvorsen, sekretær Inger Drengsgaard, kasserer Jens Sørensen, samt bestyrelsessuppleanterne

Formand Charlotte Lyrskov, næstformand Bent Halvorsen, sekretær Inger Drengsgaard, kasserer Jens Sørensen, samt bestyrelsessuppleanterne Fordeles til: - Bestyrelsesmedlemmer og -suppleanter - Trænerne - Godbiddens redaktører - Hundehuset (opslag til medlemmerne) Referat fra bestyrelsesmøde nr. 04/2012 d. 29.11.12 kl. 18.30 hos Maiken Til

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde nr. 01/2012 d kl hos Jens

Referat fra bestyrelsesmøde nr. 01/2012 d kl hos Jens Fordeles til: - Bestyrelsesmedlemmer og -suppleanter - Trænerne - Godbiddens redaktører - Hundehuset (opslag til medlemmerne) Referat fra bestyrelsesmøde nr. 01/2012 d. 18.01.12 kl. 18.30 hos Jens Til

Læs mere

1. Godkendelse af referat Referat fra bestyrelsesmøde nr. 02/2011 d. 04.04.11 blev godkendt.

1. Godkendelse af referat Referat fra bestyrelsesmøde nr. 02/2011 d. 04.04.11 blev godkendt. Fordeles til: - Bestyrelsesmedlemmer og -suppleanter - Trænerne - Godbiddens redaktører - Hundehuset (opslag til medlemmerne) Referat fra bestyrelsesmøde nr. 03/2011 d. 05.09.11 kl. 18.30 hos Inger Til

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde nr. 03/2014 d. 03.09.14 kl. 18.30 hos Kaj. Bestyrelsessuppleanterne Peter Plett.

Referat fra bestyrelsesmøde nr. 03/2014 d. 03.09.14 kl. 18.30 hos Kaj. Bestyrelsessuppleanterne Peter Plett. Fordeles til: - Bestyrelsesmedlemmer og -suppleanter - Trænerne - Hjemmesiden - Hundehuset (opslag til medlemmerne) Referat fra bestyrelsesmøde nr. 03/2014 d. 03.09.14 kl. 18.30 hos Kaj Til stede: Afbud:

Læs mere

Bestyrelsens beretning 2015

Bestyrelsens beretning 2015 Bestyrelsens beretning 2015 Gode forhold I 2015 har et af de områder, som vi i bestyrelsen har haft fortsat stort fokus på, været at have gode træningsforhold for vores medlemmer. I 2015 blev Hundehuset

Læs mere

Referat af generalforsamling d. 18.02.13 kl. 19.00 i Medborgerhuset

Referat af generalforsamling d. 18.02.13 kl. 19.00 i Medborgerhuset Fordeles til: - Bestyrelsesmedlemmer og -suppleanter - Trænere - Godbiddens redaktører - Hundehuset (opslag til medlemmerne) Referat af generalforsamling d. 18.02.13 kl. 19.00 i Medborgerhuset Til stede:

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde nr. 01/2011 d. 10.01.11 kl. 18.30 hos Maiken. Bestyrelsessuppleant Marie Volf (havde meldt afbud).

Referat fra bestyrelsesmøde nr. 01/2011 d. 10.01.11 kl. 18.30 hos Maiken. Bestyrelsessuppleant Marie Volf (havde meldt afbud). Fordeles til: - Bestyrelsesmedlemmer og -suppleanter - Trænerne - Godbiddens redaktører - Hundehuset (opslag til medlemmerne) Referat fra bestyrelsesmøde nr. 01/2011 d. 10.01.11 kl. 18.30 hos Maiken Til

Læs mere

1. Godkendelse af referat Referat fra bestyrelsesmøde nr. 03/2014 d blev godkendt.

1. Godkendelse af referat Referat fra bestyrelsesmøde nr. 03/2014 d blev godkendt. Fordeles til: - Bestyrelsesmedlemmer og -suppleanter - Trænerne - Hjemmesiden - Hundehuset (opslag til medlemmerne) Referat fra bestyrelsesmøde nr. 04/2014 d. 03.12.14 kl. 18.30 hos Maiken Til stede: Formand

Læs mere

REFERAT - KREDSUDVALGSMØDE - 23. OKTOBER 2012

REFERAT - KREDSUDVALGSMØDE - 23. OKTOBER 2012 REFERAT - KREDSUDVALGSMØDE - 23. OKTOBER 2012 Referent: Pernille Dohlmann Deltagere: Marianne Christensen, Pernille Dohlmann, Susanne Forsberg Fagerberg,, Lisbeth Pedersen, Ole Brydegaard Pedersen, Herdis

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i. Eurasier Klub Danmark

Referat fra ordinær generalforsamling i. Eurasier Klub Danmark Referat fra ordinær generalforsamling i Eurasier Klub Danmark Lørdag d. 2. april 2011 fra kl. 12.00-16.00, Struer Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. valg af dirigent. 2. valg af referent. 3. valg af 2 stemmetællere.

Læs mere

Referat af generalforsamling d. 16.02.15 kl. 19.00 i Medborgerhuset

Referat af generalforsamling d. 16.02.15 kl. 19.00 i Medborgerhuset Fordeles til: - Bestyrelsesmedlemmer og -suppleanter - Trænere - Hundehuset (opslag til medlemmerne) Referat af generalforsamling d. 16.02.15 kl. 19.00 i Medborgerhuset Til stede: Fra bestyrelsen: formand

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde Den 14. april 2011 Kl. 19.00 hos Karsten Westergaard Referatnotater:

Referat fra bestyrelsesmøde Den 14. april 2011 Kl. 19.00 hos Karsten Westergaard Referatnotater: GRINDSTED BADMINTONKLUB 7200 GRINDSTED Punkter på dagsordenen: Deltagere: Referat fra bestyrelsesmøde Den 14. april 2011 Kl. 19.00 hos Karsten Westergaard Referatnotater: Tilstede: Erik Thøgersen(ET)formand

Læs mere

Referat. Dansk Retriever Klub Region Midtjylland Regionsledelsen. 1. Valg af mødeleder: 2. Godkendelse af dagsorden:

Referat. Dansk Retriever Klub Region Midtjylland Regionsledelsen. 1. Valg af mødeleder: 2. Godkendelse af dagsorden: Referat Dato: 07.11.13. kl 18.00 Sted: Mette Stubkjær Nybovej 12 7400 Herning Tilstede: Mette Stubkjær, Jørgen Jørgensen, Claus Christensen, Helle Engelsen, Jens Andersen Afbud: Ane Gleerup 1. Valg af

Læs mere

Grundejerforeningen Fyrrelunden. Referat af generalforsamlingen den 20. maj 2007

Grundejerforeningen Fyrrelunden. Referat af generalforsamlingen den 20. maj 2007 Formanden, Poul Lauridsen, bød velkommen. Grundejerforeningen Fyrrelunden Referat af generalforsamlingen den 20. maj 2007 1. Ole Ryttersgaard blev valgt som dirigent. Han konstaterede, at generalforsamlingen

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling mandag 25/01-2016

Referat fra ordinær generalforsamling mandag 25/01-2016 Referat fra ordinær generalforsamling mandag 25/01-2016 19 stemmeberettigede medlemmer. 1. Valg af dirigent; Bent Rask foreslået og valgt Generalforsamlingen lovligt indvarslet. 2. Beretning: Ved formanden

Læs mere

Ordinær generalforsamling

Ordinær generalforsamling Ordinær generalforsamling Dagsorden: 1. Valg af referent 2. Valg af dirigent 3. Godkendelse af bestyrelsens årsberetning 4. Godkendelse af årsregnskab 5. Fremlæggelse af budget a. Forslag til investering

Læs mere

Emne: Møde nr. 2-2014. Dato: 03-03-2014. Sted: Susanne Wærling SW

Emne: Møde nr. 2-2014. Dato: 03-03-2014. Sted: Susanne Wærling SW Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 2-2014 Dato: 03-03-2014 Sted: Susanne Wærling SW Deltagere: Susanne Wærling Kai Lübcke Hanne Jensen Preben Arenfeldt Louise Munchaus Adsbøl Vernon Pedersen

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Langgarverne torsdag den 12. september 2013 kl. 19.00 (Klublokalet på Byskolen)

Bestyrelsesmøde i Langgarverne torsdag den 12. september 2013 kl. 19.00 (Klublokalet på Byskolen) Referat af Bestyrelsesmøde i Langgarverne torsdag den 12. september 2013 kl. 19.00 (Klublokalet på Byskolen) Deltagere: Allan Nielsen, Poul Erik Tobiasen, Carina Møller, Pernille Olesen, Leif Jensen, Lars

Læs mere

1. Godkendelse af referat mm. Referat fra mødet 12. december 2011 gennemgås og godkendes. Referatet sendes til Lise og lægges på hjemmesiden.

1. Godkendelse af referat mm. Referat fra mødet 12. december 2011 gennemgås og godkendes. Referatet sendes til Lise og lægges på hjemmesiden. DCH HELSINGØR REFERAT - BESTYRELSESMØDE Referent: Laura Jensen DATO 6. februar 2012 STED DELTAGERE FRAVÆRENDE Hos Ernst Johnsen Lars Poffler, Jeannette Vejlemand, Ernst Johansen, Susan Hansen John Riise,

Læs mere

Agility udvalget i kreds 6

Agility udvalget i kreds 6 Referat fra årsmødet i agility, kreds 6, tirsdag, den 07. nov. 2012 i Køge Ulla Vest bød velkommen til de godt 30 fremmødte. Deltagerne kom fra Maribo, Køge, Fakse, Guldborgsund, Vordingborg, Næstved og

Læs mere

Møde med Sundhedsudvalg: Tina (TP) og Torben (TL) kl. 10.00 12.00:

Møde med Sundhedsudvalg: Tina (TP) og Torben (TL) kl. 10.00 12.00: Referat af bestyrelsesmøde nr. 36 Søndag d. 19. oktober 2014 kl. 09.00-16.00 Møde med Sundhedsudvalget kl. 10.00-12.00 E. J. Service, Cikorievej 54, 5220 Odense SØ Tilstede: Lars Wassileffsky (LAW), Lone

Læs mere

Referat af Generalforsamling DcH-Galten 19.1.2011 kl.19. 30. 1. Valg af dirigent Peter Nielsen blev valgt

Referat af Generalforsamling DcH-Galten 19.1.2011 kl.19. 30. 1. Valg af dirigent Peter Nielsen blev valgt Referat af Generalforsamling DcH-Galten 19.1.2011 kl.19. 30 Dagsorden: 1. Valg af dirigent Peter Nielsen blev valgt 2. Beretning af foreningens Formand Anne-Marie Toftensberg berettede om klubbens aktiviteter

Læs mere

4. Cheftræneren har ordet Nyt fra forbundet/sim Uu Fordeling af træninger. Planlægning af tema weekendtræninger

4. Cheftræneren har ordet Nyt fra forbundet/sim Uu Fordeling af træninger. Planlægning af tema weekendtræninger 23. februar 2012 Referat af bestyrelsesmøde d.23-02-2012. Til stede fra bestyrelsen: Tom, Erik, Merete, Louise, Bo, Peter (referent) Afbud: Ingen Agenda for mødet: 1. Generelt Opfølgning på sidste mødes

Læs mere

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Klædevænget

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Klædevænget Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Klædevænget Tirsdag, den 6. marts 2007 kl. 19.00 i det store lokale, Kammerrådensvej 15, Hørsholm Dagsorden i henhold til vedtægternes 12:

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde d.19 maj kl.17.00

Referat fra bestyrelsesmøde d.19 maj kl.17.00 Referat fra bestyrelsesmøde d.19 maj kl.17.00 Tilstede: Henrik, Britta, Heidi, Per, Jenny, Christian og Anja 1. Referat fra sidste møde Godkendt 2. Nye punkter til dagsordenen Bemærkninger til udsendte

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde d. 16 maj 2010

Referat af bestyrelsesmøde d. 16 maj 2010 Referat af bestyrelsesmøde d. 16 maj 2010 Tilstede: Kurt Thomsen, Leif Mikkelsen, Lene Hadbjerg, Jeanette Michelsen, Karin Nielsen og Dorte Paludan. Afbud fra Christian Niss, der deltog lidt pr. tlf. Pkt.

Læs mere

Charlotte Holmershøj fra DS vores kontaktperson havde desværre måttet melde afbud pga hovedbestyrelsesmøde.

Charlotte Holmershøj fra DS vores kontaktperson havde desværre måttet melde afbud pga hovedbestyrelsesmøde. Dansk Socialrådgiverforening Seniorsektionen Generalforsamling 29.4.2014 Formanden, Anita Barfod, bød velkomme og konstaterede, at ud over de tilmeldte årsmødedeltagere var der én deltager i generalforsamlingen,

Læs mere

MEDLEMSBLAD FOR ST. BINDERUP ORIENTERINGSKLUB

MEDLEMSBLAD FOR ST. BINDERUP ORIENTERINGSKLUB MEDLEMSBLAD FOR ST. BINDERUP ORIENTERINGSKLUB Nr. 3 2012 ÅRG. 45 Klumpfod i Hesselholt skov Referat fra O-møde i Klubhuset 2012 2 den 26.06.2012 Tid: Tirsdag den 26. juni 2012 kl. 19.00 Sted: Klubhuset,

Læs mere

www.gyvelkaeden.dk Lørdag den 10. marts 2007

www.gyvelkaeden.dk Lørdag den 10. marts 2007 GYVELPOSTEN www.gyvelkaeden.dk Lørdag den 10. marts 2007 Til medlemmerne. Bestyrelsen har nu afholdt sit første møde. På mødet konstituerede bestyrelsen sig som følger: Formand Ole Bjarno, Syrenkæden 8.

Læs mere

Dagsorden bestyrelsesmøde i Svømmeklubben Koral

Dagsorden bestyrelsesmøde i Svømmeklubben Koral Dagsorden bestyrelsesmøde i Svømmeklubben Koral Mødested: Mårvej 9, Hedensted Mødetidspunkt/varighed: Onsdag den 2. marts 2016, KL. 19.30-21.00 Deltagere: Karin Neve, Heidi Pontoppidan, Mette Gregersen,

Læs mere

Bestyrelsesmøde torsdag den 16.9. 2015 kl 19 i Klubhuset.

Bestyrelsesmøde torsdag den 16.9. 2015 kl 19 i Klubhuset. Bestyrelsesmøde torsdag den 16.9. 2015 kl 19 i Klubhuset. Bestyrelsen : Bente Meunier Thomas Schmidt Claus Svenningsen Flemming Laursen Niels Martin Larsen Flemming Larsen Per Kolberg Rikke Helstrup 2.suppleant

Læs mere

Resume af bestyrelsesmøde i Grundejerforeningen Vejlgården den 19. januar 2011.

Resume af bestyrelsesmøde i Grundejerforeningen Vejlgården den 19. januar 2011. 1 Resume af bestyrelsesmøde i Grundejerforeningen Vejlgården den 19. januar 2011. 1) Sidste referat 2) Fastelavn 3) Generalforsamling 2011 4) Kontingenter 5) Nyanlagt sø 6) Boldbane 7) Gennemskæring af

Læs mere

Referat Ordinær Generalforsamling 2008 Grundejerforeningen Æblehaven 39 57 onsdag den 30.04.2008 kl.19.30 hos Janne og Tonny

Referat Ordinær Generalforsamling 2008 Grundejerforeningen Æblehaven 39 57 onsdag den 30.04.2008 kl.19.30 hos Janne og Tonny Referat Ordinær Generalforsamling 2008 Grundejerforeningen Æblehaven 39 57 onsdag den 30.04.2008 kl.19.30 hos Janne og Tonny Dagsorden 1 valg af dirigent 2 bestyrelsens beretning ved formanden 3 aflæggelse

Læs mere

http://www.toemrerbakken.dk/toemrer_referat_2011.html

http://www.toemrerbakken.dk/toemrer_referat_2011.html Til grundejerforeningens medlemmer. Til forsiden FREDAG 6. APR 2012 Indbetaling af kontingent for 2011 kan ske ved indsættelse på konto 1551 3719216501 i Danske Bank, eller direkte til kasseren. Kontingentet

Læs mere

En guide til etablering af nye lokalforeninger. Indholdsfortegnelse. 1.1 Etablering af ny lokalforening

En guide til etablering af nye lokalforeninger. Indholdsfortegnelse. 1.1 Etablering af ny lokalforening En guide til etablering af nye lokalforeninger Indholdsfortegnelse 1.1 Etablering af ny lokalforening... 1 1.2 Roller i lokalforeninger... 3 1.3 Ansvarsområder i lokalforeninger... 4 1.4 Eksempel på en

Læs mere

1 Navn. 2 Formål. 3 Medlemsforhold

1 Navn. 2 Formål. 3 Medlemsforhold 1 Navn Logens navn er Gentle Adventure (GA) 2 Formål Formålet er at få en oplevelse ud over det sædvanlige og at skabe et kammeratskab som holder på tværs af personlige forhold og hele livet. Hvad skal

Læs mere

Mødereferat. Generalforsamling

Mødereferat. Generalforsamling Mødereferat Generalforsamling Tidspunkt: Sted: MAN 5 OKT 2009 kl.1900 Fredensborg Bibliotek Jernbanegade 3, 1 sal 3480 Fredensborg Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde. Dagsorden. 1. Opfølgning på beslutninger og opgaver 1.1. Vej & Sti. Dion Brun, Georg Rønsch & Lisbeth Garder

Referat af bestyrelsesmøde. Dagsorden. 1. Opfølgning på beslutninger og opgaver 1.1. Vej & Sti. Dion Brun, Georg Rønsch & Lisbeth Garder Referat af bestyrelsesmøde Deltagere: Afbud: Dato: Dion Brun, Georg Rønsch & Lisbeth Garder Linda Kampmann, Kim Reenberg, Kim Sommer 10. januar 2012 kl. 19.30 på Skibelund Krat Dagsorden 1. Opfølgning

Læs mere

REFERAT - KREDSUDVALGSMØDE - 18. august 2009

REFERAT - KREDSUDVALGSMØDE - 18. august 2009 REFERAT - KREDSUDVALGSMØDE - 18. august 2009 Referent: Deltagere: Afbud: Pernille Dohlmann Kai Thusgaard Andersen, Pernille Dohlmann, Linda Eriksen, Vibeke Gjerstrup, Lisbeth Pedersen, Dorthe Sørensen,

Læs mere

Kan musikken sætte Esbjerg på verdenskortet? EK INVITERER TIL DEBAT I MUSIKHUSET ESBJERG

Kan musikken sætte Esbjerg på verdenskortet? EK INVITERER TIL DEBAT I MUSIKHUSET ESBJERG - Esbjerg April Februar 20072006 Kan musikken sætte Esbjerg på verdenskortet? EK INVITERER TIL DEBAT I MUSIKHUSET ESBJERG Kom og mød Torben Seldrup, (Musikhuset Esbjerg), Axel Momme (Vestjysk Musikkonservatorium)

Læs mere

Beboerforeningen Morbærhaven Referat AB møde 20-09-2012

Beboerforeningen Morbærhaven Referat AB møde 20-09-2012 Afdelingsbestyrelsesmøde Tid og sted: Tor. 20. september 2012 klokken 19:15 på beboerkontoret Til stede: MJM, EJ, EO, MDT, CF, MM Afbud: KA, JP, PJ, BL, Fravær: KDP, KFG, LM Kategorier for dagsordenspunkter

Læs mere

NR. 136 December 2006

NR. 136 December 2006 NR. 136 December 2006 Medlemsblad for S.A.G., Søndersø Amatørteater Gruppe www.sag-teater.dk Revy 2007 Det første tekstmøde er afholdt. Vi var en halv snes stykker, der var mødt op. Både nogle af skuespillerne

Læs mere

REFERAT. Emne: Referat af bestyrelsesmøde. Formål med mødet: At behandle dagsordenen og evt. indkomne spørgsmål. Dato: 4-5-2011

REFERAT. Emne: Referat af bestyrelsesmøde. Formål med mødet: At behandle dagsordenen og evt. indkomne spørgsmål. Dato: 4-5-2011 Emne: Referat af bestyrelsesmøde Formål med mødet: At behandle dagsordenen og evt. indkomne spørgsmål. Mødeleder: Referent: Elsebeth Dagsorden: Dato: 4-5-2011 Kl.: 19.00 Sted: hos Konklusion: Til Stede:,

Læs mere

1. Bemærkninger til referat den 12. marts 2014? Intet at bemærke

1. Bemærkninger til referat den 12. marts 2014? Intet at bemærke Referat af Bestyrelsesmøde Guldborgsund Frivilligcenter Onsdag d. 8. april kl. 16.00 18.00, Banegårdspladsen 1A. Uden afbud Bo Abildgaard. Udtrådt Noel Perning 1. Bemærkninger til referat den 12. marts

Læs mere

ORDINÆR GENERALFORSAMLING

ORDINÆR GENERALFORSAMLING ORDINÆR GENERALFORSAMLING Søndag den 01. november 2015, Kl. 11:00 på Wiedergården Dagsorden iht. vedtægterne: 1. Valg af dirigent. 2. Konstatering af mødets lovlighed 3. Formanden aflægger beretning 4.

Læs mere

Referat fra DMJU s generalforsamling 2. april 2016 i Bramdrupdam.

Referat fra DMJU s generalforsamling 2. april 2016 i Bramdrupdam. Referat fra DMJU s generalforsamling 2. april 2016 i Bramdrupdam. Dagsorden var: 1. Valg af dirigent. 2. Valg af: a. Referent. b. 2 stemmetællere. 3. Formandens beretning. 4. Kassereren fremlægger det

Læs mere

Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen Elgårdsminde Syd.

Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen Elgårdsminde Syd. Søften den 20.12.2011 Til: Grundejerne i Efterfølgende til: Favrskov Kommune Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen. Bilag: 1. Referat fra ordinær generalforsamling. 2. Formandens

Læs mere

Dagsorden til langt bestyrelsesmøde lørdag d.2. november kl. 10. til søndag d.3. november kl. 12.00.

Dagsorden til langt bestyrelsesmøde lørdag d.2. november kl. 10. til søndag d.3. november kl. 12.00. Dagsorden til langt bestyrelsesmøde lørdag d.2. november kl. 10. til søndag d.3. november kl. 12.00. Afbud fra Leif. Bente kommer ved 14 tiden lørdag p.gr.a ansættelsessamtaler i DATS. Per kører ved 11

Læs mere

EJERFORENINGERNE VEJLESØPARKEN Grundejerforeningen og Ejerforeningerne matr. nr. 1 dt og 1 dy

EJERFORENINGERNE VEJLESØPARKEN Grundejerforeningen og Ejerforeningerne matr. nr. 1 dt og 1 dy Referat af bestyrelsesmøde mandag d. 23. november 2015 Sted: Vejlesøparken Deltagere fra bestyrelserne: Solveig Rannje Marianne Ringgren (referent) Lars Rahbæk Erik Fæster Ingelise Hatting Pierre Ørndorf

Læs mere

Grundejerforeningen Klintsø

Grundejerforeningen Klintsø Grundejerforeningen Klintsø Til medlemmerne af Grundejerforeningen Klintsø 26. april 2016 Referat af Grundejerforeningen Klintsø s ordinære generalforsamling 2016, søndag den 24. april 2016 kl. 10.00 afholdt

Læs mere

Eurasier Klub Danmark

Eurasier Klub Danmark Eurasier Klub Danmark Stiftet den 09. september 2007 Samarbejdende specialklub med Dansk Kennel Klub Referat af: Generalforsamling i Eurasier Klub Danmark Tid: 31. maj 2014, kl. 17.00 Sted: Kennel Tværskov,

Læs mere

Beslutningsreferat af: Referat nr. 4. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 01.03.05 kl. 18.00 22.00

Beslutningsreferat af: Referat nr. 4. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 01.03.05 kl. 18.00 22.00 DIRIGENT: DAVID AD. 1 Fremmødte / Fraværende. Freddy, David, Pia H., Karin, Mads, Pia K., Aase. Afbud fra varmemester Per N., Klaus og Per Chr. AD. 2 Godkendelse af referat nr. 3. Rettelse til AD. 4 a.

Læs mere

Projekt Byfest i Fløng

Projekt Byfest i Fløng Referat BYFESTMØDE #8 DELTAGERE: MEDDELT AFBUD: Cafeen, Kim (og Hans-Arne) Høje-Taastrup Private Dagpleje mv, Pernille Fløng Partytelte, Henrik FHI Seniormotion, Hans-Arne Engvadgård, Pia FHF Fodbold,

Læs mere

FSKBH Badminton Referat fra Årsmøde mandag den 13. maj 2013.

FSKBH Badminton Referat fra Årsmøde mandag den 13. maj 2013. Referat fra Årsmøde mandag den 13. maj 2013. Dagsorden: 1. Konstatering af fremmødte, stemmeberettigede repræsentanter 2. Valg af dirigent 3. Valg af referent og stemmetællere 4. Afdelingens beretning

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde lørdag d. 17. januar 2015 kl. 13.00 i klublokalet i Herrestrup.

Referat fra bestyrelsesmøde lørdag d. 17. januar 2015 kl. 13.00 i klublokalet i Herrestrup. FK Odsherred Bestyrelse Referat fra bestyrelsesmøde lørdag d. 17. januar 2015 kl. 13.00 i klublokalet i Herrestrup. Tilstede: Torben Møller Brian V. Madsen Linette S. Mortensen Kirsten Harthimmer Jørgen

Læs mere

Aalborg Kommunale Kunstforening. Referat af ordinær generalforsamling. Tirsdag d. 17. april 2012 kl. 19:30

Aalborg Kommunale Kunstforening. Referat af ordinær generalforsamling. Tirsdag d. 17. april 2012 kl. 19:30 Aalborg Kommunale Kunstforening Referat af ordinær generalforsamling Tirsdag d. 17. april 2012 kl. 19:30 I Teknik- & Miljøforvaltningens & Forsyningsvirksomhedernes kantine på Stigsborg Brygge 5, Nørresundby

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde 19. januar 2016

Referat af bestyrelsesmøde 19. januar 2016 Referat af bestyrelsesmøde 19. januar 2016 Deltagere: Joachim, Anne, John, Mette, Ulrik, Jesper, Lea og Suzette (ref.) Afbud: Christian, Lise og Tine Ikke mødt: Anne Emne Aftalt Ansvarlig Godkendelse af

Læs mere

Referat generalforsamling 08.05.07 Gug plejehjem

Referat generalforsamling 08.05.07 Gug plejehjem Referat generalforsamling 08.05.07 Gug plejehjem Der var fremmødt 25 personer repræsenterende 18 parceller. Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent Bestyrelsen pegede på Hans Østergaard nr. 84.

Læs mere

AMOK Amager Orienterings Klub

AMOK Amager Orienterings Klub Referat af AMOK s ordinære generalforsamling TIRSDAG d. 22. marts 2011 kl. 19. Dagsorden 1. Valg af dirigent og referent. Peter valgt som dirigent. Svend valgt som referent. Dirigenten konstaterede at

Læs mere

Referat af generalforsamling d. 21.02.11 kl. 19.00 i Medborgerhuset

Referat af generalforsamling d. 21.02.11 kl. 19.00 i Medborgerhuset Fordeles til: - Bestyrelsesmedlemmer og -suppleanter - Trænere - Godbiddens redaktører - Hundehuset (opslag til medlemmerne) Referat af generalforsamling d. 21.02.11 kl. 19.00 i Medborgerhuset Til stede:

Læs mere

KØBENHAVNS BOWLING UNION

KØBENHAVNS BOWLING UNION Referat FU6 26/10 2009 Lombok den 16. november 2009 Tilstede: Ikke tilstede: Konstitueret Formand: Michael Wittendorff (MW) Konstitueret Næstformand: Inge Sambleben (IS) Sekretær: Bente Makholm (BM) Kasserer:

Læs mere

Mødedato: 18.10.2012 Mødenr.: 03.12. Referat fra konstituerende møde i DSR Holbæk og LL-klub Holbæk

Mødedato: 18.10.2012 Mødenr.: 03.12. Referat fra konstituerende møde i DSR Holbæk og LL-klub Holbæk Referat fra konstituerende møde i Deltagere: Janne Feenstra Jannick Knudsen Britta Soling (syg) Connie Gorell Nielsen Brian Holm Nielsen Louise Kolstrup (til kl. 12) Punkt Emne + uddybning 1. Valg af ordstyrer.

Læs mere

Gruppebestyrelsesmøde. Referent: Monica

Gruppebestyrelsesmøde. Referent: Monica Gruppebestyrelsesmøde Dagsorden Data om mødet: 4. juni 2015 Dato: Tid: 19.00 21.00 Sted: Kvisten Mødedeltagere: Hanne (troppen), Dorthe (troppen), Monica (troppen), Anne-Grete (flokken), Juditte (Rebekka

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 28. april 2008.

Referat af bestyrelsesmøde den 28. april 2008. Referat af bestyrelsesmøde den 28. april 2008. Mødet blev afholdt i klubhuset. Referent: Erik Kudahl Ret.0 Til stede: Kim Dalsgaard Lars Storr deltog i sidste del af mødet Uffe Pedersen Erik Kudahl Kenneth

Læs mere

Foreningen af kollegianer på Damager kollegiet. Bestyrelsesmøde. Dato: 18.11.2015 Tidspunkt: 18.30 21.15 Mødested: Fælleslokalet/baren

Foreningen af kollegianer på Damager kollegiet. Bestyrelsesmøde. Dato: 18.11.2015 Tidspunkt: 18.30 21.15 Mødested: Fælleslokalet/baren Referat Bestyrelsesmøde Dato: 18.11.2015 Tidspunkt: 18.30 21.15 Mødested: Fælleslokalet/baren Møde indkaldt af Mødetype Arrangør Referent Tidtager Deltagere Nicolai Schmidt Ordinært bestyrelsesmøde Afdelingsbestyrelsen

Læs mere

Referat fra Fællesarealgruppens møde den 6. september 2015

Referat fra Fællesarealgruppens møde den 6. september 2015 Referat fra Fællesarealgruppens møde den 6. september 2015 Dato, tid og sted: Deltagere: Mål for mødet: Søndag den 6. september 2015 kl. 15-17 hos Pia i nr. 111, 1. tv. Næste møde: onsdag den 7. oktober

Læs mere

Bestyrelsesmøde DAASCD Den 30.5.2010 afholdt i Kolding.

Bestyrelsesmøde DAASCD Den 30.5.2010 afholdt i Kolding. Bestyrelsesmøde DAASCD Den 30.5.2010 afholdt i Kolding. Til stede: Lotte Vangsgaard, Kristen Foged, Claus Hansen, Per Hertz, Bjarne Trampedach, Ingeborg Vind Nielsen, Per Hertz, Britta Bertel Dagsorden:

Læs mere

Referat af Generalforsamling 2014

Referat af Generalforsamling 2014 Referat af Generalforsamling 2014 Tirsdag den 29. April kl. 19:30 Grundejerforeningen Hørsholm Søpark HUSK Kontigent skal betales SENEST 31.Maj 2014 på Reg. nr.: 1551 og Kontonr.: 3170170040 Moldrupvej

Læs mere

1. Godkendelse af referat Referat fra bestyrelsesmøde nr. 02/2012 d blev godkendt.

1. Godkendelse af referat Referat fra bestyrelsesmøde nr. 02/2012 d blev godkendt. Fordeles til: - Bestyrelsesmedlemmer og -suppleanter - Trænerne - Godbiddens redaktører - Hundehuset (opslag til medlemmerne) Referat fra bestyrelsesmøde nr. 03/2012 d. 06.09.12 kl. 18.30 hos Peter Til

Læs mere

Gartnerparkens Grundejerforening

Gartnerparkens Grundejerforening Referat fra ordinær generalforsamling Tirsdag den 17. november 2015 kl.19.30 i Medborgerhuset Dagsorden i henhold til den omdelte indkaldelse dateret 26. oktober 2015. Fremmødte husstande (18 stk.): 2,

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Dansk Sportsdykker Forbund Referat bestyrelsesmøde 07-2015 06.09.2015 Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 2605 Brøndby Tirsdag den 25. august 2015. 1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse af referat bestyrelsesmøde

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING

REFERAT AF GENERALFORSAMLING REFERAT AF GENERALFORSAMLING Dato : 18. Marts 2009. Sted : Kulturhuset Elværket, Frederikssund Referent: Bo Bertramsen Dagsordenen var følgende: 1 Valg af dirigent. 2 Valg af stemmetællere. 3 Formandens

Læs mere

1 Navn og hjemsted Klubbens navn er Holbæk Svømme Klub, HSK. Den er stiftet den 13. oktober 1922, og dens hjemsted er Holbæk Kommune.

1 Navn og hjemsted Klubbens navn er Holbæk Svømme Klub, HSK. Den er stiftet den 13. oktober 1922, og dens hjemsted er Holbæk Kommune. Navn, hjemsted og formål 1 Navn og hjemsted Klubbens navn er Holbæk Svømme Klub, HSK. Den er stiftet den 13. oktober 1922, og dens hjemsted er Holbæk Kommune. 2 Formål Det er klubbens formål at dyrke og

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde d.25 august 2015

Referat fra bestyrelsesmøde d.25 august 2015 Referat fra bestyrelsesmøde d.25 august 2015 Tilstede: Per, Christian, Jens, Heidi, Britta, Anders, Judith (supp. for Henrik), Jenny, Anja ref. Afbud. Henrik Britta forlod mødet under Pkt. 6 1. Referat

Læs mere

Vigersted Lokalråd. Stiftet den 15. april 2012. Referat af konstituerende rådsmøde afholdt onsdag den 3. februar kl. 19:30 hos:

Vigersted Lokalråd. Stiftet den 15. april 2012. Referat af konstituerende rådsmøde afholdt onsdag den 3. februar kl. 19:30 hos: Lokalråd Stiftet den 15. april 2012 Referat af konstituerende rådsmøde afholdt onsdag den 3. februar kl. 19:30 hos: Telefon: 20 83 60 90 Mail: ph@carlhansens.dk Hjemmeside: www.vigersted.net Bankkonto:

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Vestergaardens Sportsrideklub Egedal

Referat fra bestyrelsesmøde i Vestergaardens Sportsrideklub Egedal Referat fra bestyrelsesmøde i Vestergaardens Sportsrideklub Egedal Emne: Bestyrelsesmøde Referent: Kristina Grøndahl Larsen Dato: 14. april 2014 Tid og sted: Kl. 19.00 hos Pia Bach Tilstedeværende: Alle

Læs mere

U H R E V I N D M Ø L L E L A U G I/S

U H R E V I N D M Ø L L E L A U G I/S ORIENTERINGSBREV NR. 13, MARTS 2013 ORDINÆRT INTERESSENTSKABSMØDE Der indkaldes hermed til ordinært interessentskabsmøde, der holdes på Uhre Kro mandag den 25. marts 2013, kl. 19.00 Dagsorden: 1. Valg

Læs mere

REFERAT FRA GRUPPERÅDSMØDE

REFERAT FRA GRUPPERÅDSMØDE REFERAT FRA GRUPPERÅDSMØDE Fremmødte: Annegrete Larsen (Lederassistent), Benny Chordt Hansen (Grupperådsformand), Hans Henrik Jørgensen (Gruppeassistent), Henriette Rump (Forældrerepræsentant), Kaj Nikolaisen

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling 2012 i Dansk Militaria Forening

Referat af ordinær generalforsamling 2012 i Dansk Militaria Forening Referat af ordinær generalforsamling 2012 i Dansk Militaria Forening Dato: Lørdag d. 10. marts 2012, kl. 11.00-13.00 Sted: Lokalhistorisk Arkiv, Frederik III s vej 6, 7000 Fredericia Deltagere: 20 fremmødte

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde nr. 37 Søndag d. 1. februar 2015 kl. 10.00 E. J. Service, Cikorievej 54, 5220 Odense SØ

Referat af bestyrelsesmøde nr. 37 Søndag d. 1. februar 2015 kl. 10.00 E. J. Service, Cikorievej 54, 5220 Odense SØ Referat af bestyrelsesmøde nr. 37 Søndag d. 1. februar 2015 kl. 10.00 E. J. Service, Cikorievej 54, 5220 Odense SØ Tilstede: Lars Wassileffsky (LAW), Lone Pedersen (LP), Vibeke Vangsaa (VV), Ole Pind (OP),

Læs mere

Bestyrelsesmøde. 1. Godkendelse af dagsorden

Bestyrelsesmøde. 1. Godkendelse af dagsorden Deltagere Bestyrelsesmøde Carsten L, S, Niels R, Kim K, Ellen S Lahnsgade 35 D, 5000 Odense C 7. marts 2011 Kl. 19.00 Afbud Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden 2. Evt. tilføjelse af nye punkter 3. Opsummering

Læs mere

Formand Pia Arendt bød velkommen til alle. Hun var taknemmelig for den store opbakning til generalforsamlingen.

Formand Pia Arendt bød velkommen til alle. Hun var taknemmelig for den store opbakning til generalforsamlingen. Referat af generalforsamling - AIF 27-02-2015 Formand Pia Arendt bød velkommen til alle. Hun var taknemmelig for den store opbakning til generalforsamlingen. Generalforsamlingen.: Valg af dirigent. Jim

Læs mere

REFERAT FRA MØLLESTENSPARKENS GENERALFORSAMLING 2011. FREDAG DEN 11. NOVEMBER kl. 19.00 i Møllehuset

REFERAT FRA MØLLESTENSPARKENS GENERALFORSAMLING 2011. FREDAG DEN 11. NOVEMBER kl. 19.00 i Møllehuset REFERAT FRA MØLLESTENSPARKENS GENERALFORSAMLING 2011 Dagsorden: FREDAG DEN 11. NOVEMBER kl. 19.00 i Møllehuset 1. Valg af dirigent, jvf. 6, stk. 4. 2. Beretning om foreningens virksomhed det forløbne år,

Læs mere

Foreningen Tyrings Ager

Foreningen Tyrings Ager Foreningen Tyrings Ager Marts 2014 Det grønne boligområde ved Kongeåen Referat af generalforsamlingen 2014 Arbejdsdag/rengøringsdag torsdag den 24. april kl. 19.00 20.00 Generel info til medlemmerne www.tyringsager.dk

Læs mere

DCU Motion Sydjylland/Fyn

DCU Motion Sydjylland/Fyn DCU Motion Sydjylland/Fyn Medlem af Danmarks Cykle Union (DCU) og Danmarks idrætsforbund (DIF) Internet: www.sydjyllandfyncykelmotion.dk Velkomst og registrering Referat af årsmødet i DCU Motion Sydjylland/Fyn

Læs mere

Referat af stiftende bestyrelsesmøde i grundejerforeningen Søgården d. 18. marts 2014

Referat af stiftende bestyrelsesmøde i grundejerforeningen Søgården d. 18. marts 2014 Referat af stiftende bestyrelsesmøde i grundejerforeningen Søgården d. 18. marts 2014 Deltagere: Henrik (100) Henning (114) Børge (116) Per (138) Flemming (128) Afbud: Ingen Sted: Per (138) Dagsorden 1.

Læs mere

Generalforsamling Mandag d. 5. maj 2014 kl. 19.00, i Vipperødhallen

Generalforsamling Mandag d. 5. maj 2014 kl. 19.00, i Vipperødhallen Generalforsamling Mandag d. kl. 19.00, i Vipperødhallen Til stede: Fra bestyrelsen: Malene, Pia, Charlotte, Mette, Malene, Anne Dorthe, samt 6 medlemmer. Fraværende: Marianne. 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde mandag d. 12. januar 2012 kl. 19:00 - ca. 22:00

Referat af bestyrelsesmøde mandag d. 12. januar 2012 kl. 19:00 - ca. 22:00 af bestyrelsesmøde mandag d. 12. januar 2012 kl. 19:00 - ca. 22:00 Deltager fra bestyrelsen: Formand Anja Valhøj (ANV), Næstformand Shaddie Mackeprang (SM), Kasserer Andreas Boye (AB), Best.medlem Dennis

Læs mere

I alt 51 medlemmer, incl. bestyrelsesmedlemmer, var mødt frem ved mødets start.

I alt 51 medlemmer, incl. bestyrelsesmedlemmer, var mødt frem ved mødets start. REFERAT Emne: Årsmøde Tid: Torsdag 17. marts 2016 kl. 19.00 Sted: Arions Hus, Tulipanvej 28 A, 8240 Risskov Referent: Maja Dyremose Kopi til: Bestyrelsen, kontoret, Tove Jørvang og Børge Olesen til elektronisk

Læs mere