1FSGFLUJPO OÌS EFU FS CFETU

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "1FSGFLUJPO OÌS EFU FS CFETU"

Transkript

1

2 2 3 Med den nye Fendt 700 Vario introducerer Fendt en kompakt traktor med mange hestekræfter, der er fuldstændig uovertruffen, hvad angår praktiske innovationer. En maksimal ydelse på 145 til 240 hk kombineret med meget kompakte mål giver mange anvendelsesmuligheder, fra tungt markarbejde og arbejde i lette rækkeafgrøder til dynamisk transportarbejde og manøvredygtige frontlæsseroperationer. Det uomtvistelige højdepunkt på 700 Vario er den nye Fendt VisioPlus-kabine - den sætter udsyn i et helt nyt perspektiv. 714 Vario 145 hk 107 kw 716 Vario 165 hk 121 kw 718 Vario 180 hk 132 kw 720 Vario 200 hk 147 kw 722 Vario 220 hk 162 kw 724 Vario 240 hk 176 kw Maksimal ydelse i henhold til ECE R24

3 Den moderne teknologi fra modellerne med mange hestekræfter er nu blevet integreret i 700 Vario. Den nye Varioterminal, kamerafunktionerne, den automatiske styring og dokumentationen har nu fundet vej til denne effektklasse. Den nye SCR-teknologi står for fantastisk brændstoføkonomi, der gør 700 Vario til en ny repræsentant for Fendt Efficient Technology. På findes yderligere oplysninger g/kwh, DLG PowerMix * plus Adblue forbrug på 8,2% i forhold til diesel forbrug I SIN KLASSE Mere for miljøet: x 2 Større rentabilitet: Mere komfort: Større alsidighed: Større sikkerhed: Større ydelse: *Intern sammenligning Fendt (side 16) **Intern sammenligning Fendt (side 12/13)

4 7 Når føreren har indtaget sin plads i kabinen, lægger han mærke til kvaliteten, der omgiver ham. Interiøret lyser af imponerende førsteklasses forarbejdning. Som det er typisk for Fendt, er alle betjeningselementer placeret logisk i kabinen, og det gør det let at styre Vario'en. Her bliver arbejdspladsen til en komfortzone - så er det tid til at stige ind, også for passagerer.

5 8 Den nye Fendt VisioPlus-kabine Åben eller lukket? Ergonomi som aldrig før Prikken over i'et i Fendts komfort hel fantastisk følelse af plads storslået udsyn Forrude, der kan åbnes, med døre i venstre og højre side Gennemgående forrude med dør i venstre side (ekstraudstyr) betjeningskonsol på højre armlæn klappes ned, så det også kan anvendes som bord 77 standard, automatisk klimastyring er ekstraudstyr Udsynet opad er blevet tredoblet. Det nedadgående synsfelt er også blevet optimeret, så det nu er let at se ind i hjulkasserne.

6 1.920 færre håndbevægelser om dagen Fladt menuhierarki og overblik over alting Fuld affjedring giver bedre kørsel Betjeningsknapper til ekstra hydrauliske fj ernventiler 3 og 4 og Variotronic TI automatisk funktion Krydsgreb til ekstra hydrauliske fj ernventiler 1 og 2 Varioterminal 10.4" EPC-betjeningsmodul til bageste lift med kontakt for hurtigt løft, dybdekontrol og aktivering af kraftudtag (ekstraudstyr til frontlift) med Variotronic er overtaget fra Fendts traktorer med hestekræfter Pedalområde betjenes med berøring og med knapperne på betjeningselementet Membrantastatur til aktivering af TMS, Variotronic TI, valg af hastighedsområde, fi rehjulstræk og tilkobling af diff erentialspærre, forakselaffj edring, valg af kraftudtagshastighed og VarioGuide Tryk eller rør? Du kan let ændre menuindstillinger i Varioterminalen enten ved at berøre skærmen eller ved at trykke på navigationsknapperne. Du kan navigere gennem menuerne enten ved hjælp af tasterne eller på den berøringsfølsomme skærm. Betjeningsknapperne er ens på begge terminaler. i Varioterminalen pneumatisk komfortaffjedring af kabinen kabineaffjedring, sædeaffjedring og forakselaffjedring Fartpilotknapper Dynamic sæde Hukommelsestaster for motoromdrejninger Betjeningselementer til ekstra hydrauliske fj ernventiler 5-7 Gashåndtag Komfortkabine med pneumatisk affjedring Kabinens mekaniske trepunktsaffjedring reducerer vibrationerne til et minimum og yder den maksimale kørekomfort. Kabinen understøttes i tre punkter og har integreret niveaustyring: foran hviler den på en central svingarm med fjederelementer og bagpå på to luftfjederelementer. VarioGuide testet i 828 Vario: Bedst i testen i topagrars sammenligning af Betjeningskoncepter 01/2011: Det er lykkedes Fendt at anbringe en lang række funktioner overskueligt på armlænet. Monitoren sætter nye standarder med dens menunavigering.

7 Endelig alle funktioner i en terminal Den sidste vendemanøvre er lige så nøjagtig som den første Moderne jobstyring med VarioDoc integreret i kun en terminal Variotronic-redskabsstyringen TI er let at indstille Varioterminal 10,4 10,4 Varioterminalen opfylder alle førerens ønsker. Udover traktorens funktioner og Variotronic-redskabsstyringen er det nu muligt at betjene de udvendige kameraer, det nye Fendt Varioguide automatiske styresystem samt VarioDocdokumentationen med en og samme terminal. Varioterminal 7 Med en 7-tommer skærmdiagonal er 7 Varioterminalen en handy og funktionel ledsager til traktorarbejde og redskabsstyring med Variotronic. Variotronic TI foragerautomatik Det nye Variotronic TI foragerautomatiksystem gør det let for føreren at oprette vendemanøvrer, mens traktoren står stille eller kører og derefter gemme dem for det specifikke redskab. Hele betjeningssekvensen vises sammen med de tilhørende udløsere og værdier som f.eks. tid eller afstand til næste trin, hvilket gør det let for føreren at forstå proceduren. Individuelle trin i betjeningssekvensen kan redigeres på et senere tidspunkt. Bedre arbejdskvalitet med den automatiske styring VarioGuide Med VarioGuide kan føreren fuldt ud koncentrere sig om redskabet. Det øger præstationen og har en positiv indvirkning på den overordnede kvalitet af arbejdet, selv når sigtbarheden er dårlig. VarioGuide sikrer maksimal driftssikkerhed takket være den nye satellitteknologi. VarioActive forstærket servostyring Med VarioActive forstærket servostyring forøges udvekslingsforholdet i styringen. Den tilpasses styrebevægelsen og kørehastigheden. Det øger komforten betydeligt, især når der arbejdes med frontlæsser på gårdspladser med lidt plads eller på forageren. styring med Fendt VarioGuide dokumentation og trådløse data med VarioDoc skarpere drejevinkler VarioGuide fik i alt 1,55 i topagrar-traktortesten GPSstyring 03/2011: Systemet er enkelt, godt integreret, og det fungerer godt. Skærmens opbygning Der kan vises op til fire anvendelser samtidig på 10,4 Varioterminalen. Du kan let vælge og ændre arrangementet af anvendelserne på skærmen. Redskabsstyring med Variotronic Alle ISOBUS-redskaber kan vises tydeligt i fuld skærm og styres praktisk med berøringsfølsom teknologi. Der kan styres op til 12 funktioner ad gangen. Redskabs- og traktorindstillinger Ved visning i halv skærm vises to anvendelser ved siden af hinanden eller oven over hinanden, og de kan betjenes samtidig. For eksempel kan indstillingerne for redskaberne, motoren og transmissionen justeres optimalt i forhold til hinanden. Kameravisning Den store 10,4 Varioterminal har op til to kameraporte. Det gør f.eks. tilkoblingen af redskaber meget lettere. Når der arbejdes med redskaber monteret bagpå, behøver du ikke hele tiden at vende dig om. Foruden komfort giver dette større sikkerhed, da du med kameraerne har udsyn til blinde vinkler. Uden VarioActive 1 omdrejning af rattet = 26,6 Med VarioActive 1 omdrejning af rattet 43,3

8 Hjertet i den nye 700 Vario er den nye sekscylindrede 6,06-liters motor og SCR-teknologien til efterbehandling af udstødningsgas. Med en maksimal ydelse på 145 til 240 hk bevæger 700 Vario sig nu ind i et andet kraft segment. Sammen med den nye trinløse Vario HD-transmission leverer drivlinjen overbevisende dynamik og maksimal effektivitet.

9 liter brændstof sparet med SCR Fendts automatiske effektivitetsfunktioner gør det let at spare Kør automatisk til grænsen Ideelt forhold mellem vægt og effekt *Intern sammenligning Fendt Firehjulstræk Hydromotor Område I / II Summeringsaksel Nm kw g/kwh Moment på 1,058 Nm, maks. ydelse på 240 hk ved 1800 o/m og et specifi kt brændstoff orbrug på 192 g/kw i 724 Vario takket være implementering af den sidste nye teknologi. Udtagning og opvarmning af AdBlue Kølet doseringsmodul Reaktion af NH 3 + NO x => H 2 O + N 2 AdBlue indsprøjtning SCR katalytisk omformer Motorens drejningsmoment Hydraulisk pumpe Planethjulssæt Transmissionen Planethjulssæt Bagaksel Fendts geniale Vario-transmission Fendts Vario-transmission arbejder med hydrostatisk-mekanisk eff ektdeling. Med tiltagende hastighed øges andelen af den mekaniske eff ekt, der overføres gennem planetsættet. Hydrostaterne, der kan drejes 45 grader, og et højt åbningstryk på maks. 550 bar sikrer en fremragende eff ektivitet. med common rail-indsprøjtning: Maksimal ydelse på 240 hk ved 1800 o/m overholdelse af emissionsstandardens trin 3b/Tier IV interim og en fremragende brændstofeffektivitet Vario ML Vario ML180 TMS og belastningsregulering er standard på 33 kg/hk (724 Vario) AdBlue -påfyldningsstuds SCR (Selective Catalytic Reduction) til efterbehandling af udstødningsgas Med SCR-teknologien efterbehandles udstødningsgassen med AdBlue, en 32,5 procents opløsning af urea, der omdanner kvælstofi lter NOx til ugiftigt kvælstof og vand. Forbruget af AdBlue, den standardblanding af urea og vand, der anvendes af erhvervskøretøjer, ligger gennemsnitligt på syv procent af dieselforbruget. Dette kan variere afhængigt af anvendelsen. AdBlue kan fås på tankstationer eller gennem AGCO s reservedelsafdelinger verden over. AdBlue -tank forsyningsmodul med fi lter

10 En perfekt gennemarbejdet mark og velplejede græsarealer er de vigtigste mål ved bearbejdningen af landbrugsarealer. 700 Vario er den ideelle universaltraktor, der bearbejder disse arealer så omhyggeligt og effektivt som muligt. Den har de automatiske funktioner, der er nødvendige for nøjagtighed mellem passeringer, og takket være dens kraftige hydraulik kan redskaber anvendes til en lang række opgaver.

11 Mere end 22 tilslutninger foran og bagpå Højtydende hydrauliksystem Kraftig liftkapacitet bagpå Intelligent fronthydraulik Den rigtige hastighed Der kan fås en række tilslutninger bagpå: Ingen korresponderende hydraulikledninger Hydrauliktilslutningerne foran på 700 Vario har deres egne fj ernventiler, og de korresponderer ikke med de bageste ventiler. Du har derfor alle fem ventiler til rådighed bagpå plus to ventiler foran. Varmeveksler til køling af hydraulikolie. Et tryk på en knap giver kvalitetsarbejde På siden for ventiltildelingen på Varioterminalen kan føreren tilknytte hydraulikventiler til betjeningselementerne efter eget ønske. Hele proceduren er meget brugervenlig og let at betjene med knapperne eller den berøringsfølsomme skærm. Servostyring Central styreblok med fj ernventiler Fri retur foran Hydraulikudtag foran med egne fj e r n v e n t i l e r dobbeltvirkende ventiler ledninger til frontventilerne Foran: 4,418 dan inklusive svingningsudligning og d/v funktion betjening (540/540E/1000) ventiler og bageste kraftudtag Tilslutninger foran ( Vario) Hydrauliktilslutninger bagpå (op til 5) Beholder til olielækage Multikobling til frontlæsser Hydraulisk tværgående stabilisator Hydraulisk aksialstempelpumpe 109 l/min.(ekstra 152 l/min) Hydraulikoliebeholder (64 liter olie til rådighed)

12 Vario er sporty og dynamisk til transportarbejde. En tophastighed på 50 km/t ved en reduceret motorhastighed giver mulighed for hurtig og frem for alt økonomisk kørsel på vej. Høje nyttelaste er ikke noget problem, takket være det lave forhold mellem effekt og vægt.

13 Seks komfortpunkter Køresikkerhed også ved stor nyttelast Fendt Reaction styresystem Automatisk låsning af styreakslen 50 km/t ved reduceret motoromdrejningstal (1.700 o/m) forakselaffjedring med låsefunktion Ny forakselaffjedring Den nye foraksel med affj edringssystem muliggør højere nyttelaster. Styrevinklen er endvidere forbedret, så der opnås en skarpere drejevinkel. Områder, der kan ses med vidvinkelspejlet Områder, der kan ses uden vidvinkelspejlet giver bedre kørsel ligeud på vej ved hurtige hastigheder. bag lygter frem og bag belysning af hjulkasser Vidvinkelspejl giver et bedre udsyn Vidvinkelspejlet (ekstraudstyr) udvider dit synsfelt, hvilket øger sikkerheden betydeligt. Du har bedre overblik over, hvad der foregår på siderne af traktoren. Farezonen, der normalt er placeret i den blinde vinkel, er lettere at se, og uforudsete situationer kan undgås. Alt kan ses, også i mørke Det geniale belysningskoncept på 700 Vario gør nat til dag. Fjernlys og nærlys har begge en uovertruff en lysintensitet. Arbejdslygterne på 700 Vario kan justeres individuelt, så der er belysning hele vejen rundt. Der kan fås Xenon-arbejdslygter som ekstraudstyr. til 13,5 tons

14 27 opgaver inden for specielle anvendelsesområder i entreprenørvirksomheder, kommunal anvendelse samt skovbrug stigende. 700 Vario er helt sikkert den mest alsidige traktor, så du altid er parat til alle opgaver.

15 28 Komfortabelt arbejde med Fendt Cargo *i kombination med ProfiPlus Vedligeholdelse er let - også med Cargo 2) A Gravedybde (mm) 1) B 1) C Tømningsrækkevidde (mm) 1) B = 3,5 m C Tømningsrækkevidde (mm) 1) B = max D Tømningsvinkel Tilbagetipningsvinkel ) afhængig af dækkene 2) muligt med 28 forhjul Maks. løftekapacitet (dan) danner en perfekt enhed frontlæsser af redskaber i tværstykket af frontlæsser (ekstraudstyr) Synsfeltet opad er blevet øget, og føreren kan se den løftede frontlæsser fuldt. Den komfortable siddeposition i kabinen er god for din ryg og dit helbred. Membrantastatur til hydraulisk låsning af redskab og aktivering af dæmpning Et plus for betjeningskomforten er også krydshåndtaget, der leveres som standard. Fjernventilerne på frontlæsseren kan betjenes nøjagtigt med kun et greb. Som ekstraudstyr fås CARGO-komfortbetjening, som ikke kun omfatter betjening af en 3. og 4. fjernventilkreds, men også giver mulighed for betjening af den hydrauliske fastlåsning af redskaber og aktiveringen af frontlæsserens dæmpningssystem. vedligeholdelsespunkter på traktoren

16 24 20 I 700 Vario er den nyeste teknologi samlet optimalt i et køretøj, hvilket giver professionelle landmænd og virksomhedsejere en økonomisk fordel Drivaksel foran med 52 º styrevinkel 2. Hydropneumatisk forakselaffjedring med niveauregulering og 2 cylindere (kan spærres) 3. Frontlift med udvendig betjening 4. Forreste kraftudtag 5. 2 d/v hydraulikudtag foran 6. Planetslutdrev l Deutz-motor med 4 ventiler pr. cylinder 8. Kølerpakke 9. SCR katalytisk omformer 10. Trinløs Variotransmission 11. Hydromotor 12. Hydraulisk pumpe 13. Indkapslet kobling til firehjulstræk 14. Brændstoftank til 400 liter 15. AdBlue -tank til 38 liter 16. Planetaksel 18. Kardanbremse på forhjulene sidestabilisering 20. VisioPlus-kabine med integreret automatisk klimastyring og et glasareal på næsten 6 m2 21. Pneumatisk kabineaffjedring 22. Armlæn med Variocentre 23. Ny Varioterminal med Fendts integrerede automatiske styresystem VarioGuide og ISOBUS 24. VarioGuide tagenhed 25. Superkomfortsæde Evolution Dynamic med trykluftsaffjedring, klimastyring, opvarmning, pneumatisk lændestøtte 26. Komfortpassagersæde med automatisk sikkerhedssele 27. Udvendigt bakspejl, elektrisk justerbart, med varme 28. Udvendig betjening bagpå af lift, kraftudtag og en hydraulikventil

17 = standard = ekstraudstyr = kan ikke fås Fendt Motor Nominel effekt (kw/ps) (ECE R24) 94 / / / / / / 220 Maks. effekt (kw/ps) (ECE R24) 107 / / / / / / 240 Nominel effekt (kw/hk) (EF 97/68) 4) 106 / / / / / / 237 Maks. effekt (kw/hk) EC 97/ / / / / / / 246 Cylindertal / køling 6 / vand 6 / vand 6 / vand 6 / vand 6 / vand 6 / vand Boring / slaglængde (mm) 101 / / / / / / 126 Cylindervolumen (cm 3 ) Nominelt omdrejningstal (o/m) Motoromdr.ved maks. drejningsmoment (o/m) Maks. moment (1450 o/m) Momentstigning (%) Optim. brændstofforbrug (g/kwh) Brændstoftank (I) AdBlue (l) Olieskifteinterval (driftstimer) Transmission og kraftudtag Type Hastighedsområde: Område I - mark (fremad / baglæns) Område II - vej (fremad / baglæns) 0,02 til 28 km/t / 0,02 til 17 km/t 0,02 til 50 km/t / 0,02 til 33 km/t Maksimal hastighed (km/t) Kraftudtag bagpå (o/m) 540/540E/1000 Kraftudtag foran (rpm) 1) 540 eller 1000 Fortrængningspumpe (200 bar) (l/min) (ekstraudstyr) 109 (152) 109 (152) 109 (152) 109 (152) 109 (152) 109 (152) Styring af bageste lift EPC EPC EPC EPC EPC EPC Ekstra ventiler maks. (standard) 6 d/v 3) (3 d/v 3) ) ( ) / 7 d/v 3) (3 d/v 3) ) ( ) elektr. ventiler / krydsgreb Maks. løftekraft, bageste lift på trækbom (kn/kp) Maks. løftekraft, frontlift (dan) Redskabsvægt / frontlift op til (kg) Mål og vægt Egenvægt Tilladt totalvægt (kg) for EU fra April Maks. lodret belastning på træk med standarddæk og 50 km/t (kg) Totallængde (mm) Totalbredde (mm) Totalhøjde (mm) Frihøjde (mm) 2) Akselafstand (mm) Sporvidde for (mm) 2) Sporvidde bag (mm) 2) Mindste venderadius (m) 5,5 6) 5,5 6) 5,5 6) 5,5 6) 5,5 5) 5,5 5) Elektrisk udstyr Starter (kw) 4,0 4,0 4,0 4,0 4,0 4,0 Batteri (V/Ah) 12 / / / / / / 180 Generator (V/A) 14 / / / / / / 200 Tire Standarddæk for Standarddæk bag Ekstraudstyr for Ekstraudstyr bag Ekstraudstyr for Ekstraudstyr bag Ekstraudstyr for Ekstraudstyr bag Ekstraudstyr for Ekstraudstyr bag 480/70R28 540/65R28 540/65R28 540/65 R30 540/65 R30 540/65 R30 580/70R38 650/65R38 650/65R38 650/65 R42 650/65 R42 650/65 R42 540/65 R /65 R /65 R /65 R28 600/65 R28 600/65 R28 580/70 R /70 R /65 R /70 R38 710/70 R38 710/70 R38 600/60 R /60 R /65 R /65 R28 600/65 R28 600/65 R28 580/70 R /70 R /70 R /75 R38 650/75 R38 650/75 R38 600/60 R /60 R30 600/60 R30 600/60 R30 710/60 R /60 R42 710/60 R42 710/60 R42 320/85 R38* 320/85 R38* 320/85 R38* 320/90 R54* 320/90 R54* 320/90 R54* 1) = ekstraudstyr, 2) = med standarddæk, 3) = kan også betjenes som enkeltvirkende, 4) = endelige effektspecifikationer til registrering, 5) = uden styrebremse, med 540/65R30, 6) = uden styrebremse, med 480/70R28 * = Anbefales til rækkeafgrødedæk, leveres ikke af Fendt Din Fendt-forhandler oplyser dig gerne om yderligere dæktyper. Standardudstyr og ekstraudstyr Profi ProfiPlus Vario-betjening Multifunktionsjoystick Varioterminal 7 Varioterminal 10,4 Variotronic redskabsstyring (ISOBUS) Variotronic TI - foragerautomatik Vario TMS - Styresystem til motor og transmission VarioDoc VarioDoc Pro Forberedt til automatisk styresystem 1) VarioGuide automatisk styresystem VarioActive styring Elektronisk startspærre Kabine Delt forrude og dør i højre side Gennemgående forrude Mekanisk kabineaffjedring Pneumatisk kabineaffjedring Pneumatisk komfortkabineaffjedring Ratstamme, hvis højde og hældning kan justeres Komfortsæde med luftaffjedring og ryglæn Super komfortsæde med sædevarme og lændestøtte Super komfortsæde Evolution Dynamic med klimastyring, sædevarme, lændestøtte og sædeaffjedring Komfort passagersæde med automatisk sikkerhedssele Gulvmåtte Radiomonteringssæt med to stereohøjttalere Blaupunkt radio cd MP3 Blaupunkt radio cd MP3 med håndfrit talesystem Fartskriver Klimaanlæg Automatisk klimaanlæg (Standard på ) Filter til skadelige stoffer (aerosol) Segmentvinduesvisker forrude Parallelle viskere foran Opvarmet bagrude Visker-/vaskersystem til bagrude Udvendigt bakspejl, mekanisk justerbart Udvendigt bakspejl, elektrisk justerbart, med varme Vidvinkelspejl (Standard på ) Indvendigt spejl Arbejdslygter, 4 på taget bag, 2 på taget foran Arbejdslygter A stolpe,tag midt, bagskærme (Std ) Arbejdslygter xenon A stolpe, tag midt, bagskærme Generel belysning Beslag til ekstraudstyr Køleboks Batteriets afbryder Motor Brændstofforfilter Brændstofforfilter (opvarmet) Forvarmerpakke (motor-, transmissions-, hydraulikolie) Udstødningsbremse Transmissionen Vendegearsfunktion, Stop & Go-funktion Bakalarm Chassis/sikkerhedsfunktioner Trykluftssystem Automatisk låsning af anhængers styreaksel Duomatic trykluftskobling Standardudstyr og ekstraudstyr Profi ProfiPlus Firehjulstræk/differentialspærrer Komforttilkobling af firehjulstræk / differentialspærre Bageste/forreste differentiale med 100 % lamelspærre Bagpå: Flangekraftudtag 540/540E/1000 o/m Foran: 540 eller 1000 o/m Udvendig aktivering, bageste kraftudtag Hydraulisk system 152 l/min pumpeydelse Elektrohydraulisk lift bag e/v (EPC) Elektrohydraulisk lift bag d/v (EPC), med udvendig aktivering Hydraulisk sidestabilisering af liftarme Radarføler Hydraulisk topstang bag Hydraulikudtag udvendigt (loadsensing) Krydsgreb til aktivering af hydraulikventil, Koblinger bag, der kan kobles til under tryk Dobbeltkoblinger bag, der kan kobles til og fra under tryk Komfort ballastmontering uden frontlift Frontlift d/v, med udvendig aktivering Komfortfrontlift dv. med positionskontrol og udvendig betjening. (Std ) Komfortfrontlift dv. med positionskontrol og vægtoverføring og udvendig betjening Chassis Automatisk hitch med fjernbetjening, bag Kobling af kugletype, højdejusterbar Kobling af kugletype, normal, i lav hitch Kobling af kugletype, lang, i lav hitch Tvunget styring (en- eller tosidet) Hitch-kobling Alm. Trækbom Piton fix Roterende advarselsblink, venstre og højre Markeringslys, overbredde Drejbare forskærme (Std ) Frontvægte, forskellige størrelser Ballastvægte til baghjul Frontlæsser Monteringsdele, frontlæsser Frontlæsser Cargo 4X/85 Frontlæsser Cargo 5X/85 Frontlæsser Cargo 5X/90 1) = inklusive VarioGuide taglem

18 Højteknologi får du under alle omstændigheder med en Fendt-traktor. Men der hører mere til en Fendt Varios samlede rentabilitet: fra kompetent rådgivning, de omfattende serviceydelser til den særlige bevarelse af værdien, en Fendt traktor har. Fendts samlede rentabilitet Effektivitet: Opskriften på økonomisk drift Vi går ikke på kompromis, når det drejer sig om effektivitet, fordi vores mål er at være førende inden for omkostningseffektivitet pr. hektar og kilometer. Den allerbedste teknologi, som den f.eks. findes i 700 Vario, er kun lige netop god nok for os: den meget effektive Vario-drivlinje og den brændstofbesparende SCR-teknologi i kombination med TMS. Disse øger Vario ens allerede fremragende effektivitet og reducerer yderligere omkostningen pr. hektar og kilometer. Værdibestandighed = fremtidssikring og kvalitet Alle Fendt-kunder ved det: Regnskabet gøres op ved afslutningen af en traktors brugstid. Og dette er en sand fornøjelse for ejere af Fendt-traktorer, da videresalgsværdien af en Fendt ikke kan overgås. Som trendsætter sætter Fendt hele tiden nye standarder for sektoren og implementerer teknologi, der for driftssikkerhed og lang levetid. I alt en værdibestandighed, som kun Fendt kan tilbyde dig. Større frihed til investeringer - skræddersyet finansiering gennem AGCO FINANCE og den kundetilpassede servicepakke En kundetilpasset servicepakke med attraktive vilkår og fleksible betingelser giver dig en ideel mulighed for at tilpasse dine investeringer efter behovene i din landbrugsvirksomhed eller din forretning. Med en Fendt-servicepakke har du fuldt styr på vedligeholdelses- og reparationsomkostningerne. For eksempel kan du allerede ved købet af din traktor planlægge det foreskrevne servicearbejde baseret på attraktive faste priser - med servicepakken eller den omfattende ProService-pakke.

19 AGCO GmbH Fendt-Marketing Marktoberdorf, Deutschland Fax +49 (0) 8342 / Forhandler: Fendt er et mærke under AGCO Corporation Alle angivelserne vedrørende leveringsomfang, udseende, effekt, mål og vægt, brændstofforbrug og driftsomkostninger svarer til de data, der var aktuelle, da brochuren blev trykt. Disse kan være ændret inden køb af traktoren. Din Fendt-forhandler giver dig gerne oplysninger om eventuelle ændringer. 724V/1.1-DK/10-12/0.2-E

720 722 724 Fendt 700 Vario 700

720 722 724 Fendt 700 Vario 700 720 722 724 Fendt 700 Vario 700 Den nye Fendt 700 Vario Perfektion når det er bedst Med den nye Fendt 700 Vario introducerer Fendt en kompakt traktor med mange hestekræfter, der er fuldstændig uovertruffen,

Læs mere

Fendt 500 Vario 512 513 514 516

Fendt 500 Vario 512 513 514 516 Fendt 500 Vario 512 513 514 516 Den nye Fendt 500 Vario 2 3 Formet af idealer 500 Vario samler de bedste idealer i en helt ny traktorserie. Målene på den legendariske 500 Favorit kombineret med et prisbelønnet

Læs mere

Frontlæsser Fendt CARGO

Frontlæsser Fendt CARGO Frontlæsser Fendt CARGO I kombination ikke til at slå Fendt Vario med Fendt CARGO Den nye Fendt frontlæsser - Fendt CARGO - byder på avanceret teknik og dermed maksimal produktivitet. Den udvider Fendts

Læs mere

Fendt 800 Vario 822 824 826 828

Fendt 800 Vario 822 824 826 828 Fendt 800 Vario 822 824 826 828 Den nye Fendt 800 Vario 2 3 Når lidenskab skaber innovation Med den nye 800 Vario introducerer Fendt den næste generation af kompakte traktorer med mange hestekræfter. En

Læs mere

Det handler alt sammen om holdninger

Det handler alt sammen om holdninger Nye Valtra N93 og N103 Det handler alt sammen om holdninger Ny T-serie Mere end bare nye forlygter Ny tilgang og holdning til tingene - din individuelle traktor. Den nye Valtra N93 og N103 samt den nye

Læs mere

5G/5GH Standard serien 60 til 66 kw (80 til 90 hk) Kompakt ydeevne

5G/5GH Standard serien 60 til 66 kw (80 til 90 hk) Kompakt ydeevne 5G/5GH Standard serien 60 til 66 kw (80 til 90 hk) Kompakt ydeevne 2 5G/5GH serien Kompakt ydeevne har fået nyt navn: 5G Standard serien Din John Deere 5G traktor klarer opgaver inden for en bred vifte

Læs mere

5M serie traktorer 75 til 115 hk (55 til 85 kw) 97/68 EC. M som i Mere end du ville forvente i denne klasse

5M serie traktorer 75 til 115 hk (55 til 85 kw) 97/68 EC. M som i Mere end du ville forvente i denne klasse 5M serie traktorer 75 til 115 hk (55 til 85 kw) 97/68 EC M som i Mere end du ville forvente i denne klasse 2 5M serie traktorer Indledning M som i Mærkevare Arbejd med det bedste Kun traktorer, der indeholder

Læs mere

M6060/M7060. - overlegen japansk kvalitet!

M6060/M7060. - overlegen japansk kvalitet! - overlegen japansk kvalitet! M M6060/M7060 Med M6060/M7060 får du maximal præstation, god kvalitet og høj kørekomfort. Traktorerne opfylder de nyeste kravspecifikationer - Euro Stage IIIB. NY M60 Avancerede

Læs mere

5E SERIE 3-CYLINDREDE TRAKTORER. 50 til 75 hk (97/68EF)

5E SERIE 3-CYLINDREDE TRAKTORER. 50 til 75 hk (97/68EF) 5E SERIE 3-CYLINDREDE TRAKTORER 50 til 75 hk (97/68EF) 2 EN PARTNER FOR LIVET Der er ingen grund til at nøjes med det næstbedste, bare fordi du driver landbrug i mindre skala. John Deere har udviklet den

Læs mere

Ganske enkelt Vario - logisk og produktiv

Ganske enkelt Vario - logisk og produktiv Fendt 300 Vario Ganske enkelt Vario - logisk og produktiv 300-serien har i mange år stået for driftssikkerhed, økonomi og høj brugtværdi. Gang på gang har vindermodellen 312 været den mest solgte traktor

Læs mere

Fendt 900 Vario t t t t t

Fendt 900 Vario t t t t t Fendt 900 Vario Den nye Fendt 900 Vario. 2 Cheftalent i topklasse. 3 Den nye Fendt 900 Vario. Chefen. Fendt 900 Vario er chefen på traktormarkedet. Med maksimal ydelse på 390 HK yder den enorm trækkraft,

Læs mere

Kompaktraktorer. Yanmar EF 200 serien

Kompaktraktorer. Yanmar EF 200 serien Kompaktraktorer Yanmar EF 200 serien Den grønne linje Yanmar TNV dieselmotor med direkte indsprøjtning Den nye TNV dieselmotor med direkte indsprøjtning har både større effekt og en særdeles effektiv forbrænding.

Læs mere

300.9D. hydraulisk minigravemaskine. Motor Hestekræfter 13,7 kw 18,6 hk Vægt Transportvægt med styrtbøjle

300.9D. hydraulisk minigravemaskine. Motor Hestekræfter 13,7 kw 18,6 hk Vægt Transportvægt med styrtbøjle 300.9D hydraulisk minigravemaskine Motor Hestekræfter 13,7 kw 18,6 hk Vægt Transportvægt uden styrtbøjle 935 kg Transportvægt med styrtbøjle 985 kg Kompakt størrelse God manøvreevne Kompakt størrelse Med

Læs mere

Fendt 700 Vario 714 716 718 720 722 724

Fendt 700 Vario 714 716 718 720 722 724 2015 Fendt 700 Vario 714 716 718 720 722 724 Den nye Fendt 700 Vario 2 3 Perfektionisten. Det er ikke nok bare at være god. Den perfekte koordinering mellem traktoren og føreren er det, der skaber succes.

Læs mere

Parallel - o - Matic

Parallel - o - Matic Parallel - o - Matic ... Teknologi i bevægelse! Det hydrauliske ventil blok system MCV kendetegnes ved sit kompakte modulopbyggede system, samt central oliefordeling. MCV kan udvides med op til 4 hydrauliske

Læs mere

Dynamikklassen 4350]4360 5058]5370]5390 9300]9330. Koncentreret kraft og overlegen løftehøjde

Dynamikklassen 4350]4360 5058]5370]5390 9300]9330. Koncentreret kraft og overlegen løftehøjde Dynamikklassen 4350]4360 5058]5370]5390 9300]9330 Koncentreret kraft og overlegen løftehøjde Front-, hjul- og teleskoplæssere fra 14 kw (20 HK) til 154 kw (210 HK). I over 50 år har vi udviklet læssere

Læs mere

KompaKter traktor. Kompaktraktorer. Yanmar GK serien. GK Series 16pS - 20pS

KompaKter traktor. Kompaktraktorer. Yanmar GK serien. GK Series 16pS - 20pS Kompaktraktorer Yanmar GK serien KompaKter traktor GK Series 16pS - 20pS NYESTE INTEGREREDE DESIGN FOR FREMTIDSORIENTERE : TEKNOLOGI FOR DIG YaNmar traktorer, der er udviklet og konstrueret til tunge opgaver

Læs mere

Din brugermanual MASSEY FERGUSON 900 http://da.yourpdfguides.com/dref/2875549

Din brugermanual MASSEY FERGUSON 900 http://da.yourpdfguides.com/dref/2875549 Du kan læse anbefalingerne i brugervejledningen, den tekniske guide eller i installationsguiden. Du finder svarene til alle dine spørgsmål i i brugermanualen (information, specifikationer, sikkerhedsråd,

Læs mere

HK 270-370 Panoramaførerhuset Med prisvindende OptiRide Plus-affjedring

HK 270-370 Panoramaførerhuset Med prisvindende OptiRide Plus-affjedring HK 270-370 MF8600 Panoramaførerhuset Med prisvindende OptiRide Plus-affjedring VIION INNOVATIV LEDERKAB KVALITET TROVÆRDIGHED OPBAKNING TOLTHED ENGAGEMENT OptiRide Plus Det ultimative førerhusaffjedringssystem

Læs mere

Fendt 300 Vario 310 311 312 313

Fendt 300 Vario 310 311 312 313 2015 Fendt 300 Vario 310 311 312 313 2 En model til flere generationer. 3 Den nye Fendt 300 Vario. Ja. 300 serien har forenet generationers erfaring med kravene om den højeste kvalitet og ydeevne. Uanset

Læs mere

Power Partner VALTRA S

Power Partner VALTRA S DK Power Partner 2 3 4 VALTRA ER NU STÆRKERE END NOGENSINDE S232, S262, S292, S322, S352 5 - LÆGGER KIMEN TIL SUCCES VELKOMMEN TIL S-SERIE UNIVERSET Valtra S-serien sikrer den allerbedste totaløkonomi

Læs mere

FARMALL C HK NOM. EFFEKT

FARMALL C HK NOM. EFFEKT FARMALL C 56-75 HK NOM. EFFEKT BLIV KLAR MED CASE IH. Mere end 160 års erfaring indenfor landbruget har givet os et klart billede af landmændenes behov og deres store betydning, når det gælder om at brødføde

Læs mere

ARION

ARION ARION 650 640 630 620 550 540 530 Mål og vægtangivelser (standarddæk, med olie og brændstof, uden fører) Baghjul 20.8 R 38 20.8 R 38 20.8 R 38 20.8 R 38 18.4 R 38 18.4 R 38 18.4 R 38 Forhjul 16.9 R 28

Læs mere

Fendt 200 Vario 207 208 209 210 211

Fendt 200 Vario 207 208 209 210 211 Fendt 200 Vario 207 208 209 210 211 Fendt 200 Vario 2 3 Nem at betjene 200 Vario er en overbevisende, kompakt standardtraktor. Oplev den uovertrufne Fendt Vario-teknologi, der nu fås med en maksimal ydelse

Læs mere

én MASKINE - MANgE MulIghEdEr

én MASKINE - MANgE MulIghEdEr én MASKINE - MANgE MulIghEdEr Den bedste produktudvikling sker i tæt dialog med kunderne. Ventrac har levet op til den overbevisning lige siden den første Ventrac rullede ud i terrænet. Brugernes erfaringer

Læs mere

Bruttoprisliste 2012 Indholdsfortegnelse:

Bruttoprisliste 2012 Indholdsfortegnelse: Bruttoprisliste 2012 Indholdsfortegnelse: STAMA Løvsuger... Prisliste nr. 2012-1 STAMA Mini Truck El.... Prisliste nr. 2012-2 Tilbehør til Mini Truck El... Prisliste nr. 2012-2T STAMA Multi Truck El..

Læs mere

P126 26 HP P260 26 HP P330 33 HP P400 40 HP P510 51 HP KOMPAKTE GUMMIHJULSLÆSSERE

P126 26 HP P260 26 HP P330 33 HP P400 40 HP P510 51 HP KOMPAKTE GUMMIHJULSLÆSSERE P126 26 HP P260 26 HP P330 33 HP P400 40 HP P510 51 HP KOMPAKTE GUMMIHJULSLÆSSERE MANUFACTURED MANUFACTURED 2 PICHON 40 ÅRS ERFARING TIL DERES RÅDIGHED PICHON KNOW-HOW I mere end 40 år har PICHON været

Læs mere

Høj klippekvalitet Høj effektivitet Høj komfort Let betjening

Høj klippekvalitet Høj effektivitet Høj komfort Let betjening Klippere for professionelle brugere, der kræver effektivitet og godt arbejdsmiljø Høj klippekvalitet Høj effektivitet Høj komfort Let betjening SF De ny Iseki baghjulsstyrede redskabsbærere er robust bygget

Læs mere

Tripelsæt slåmaskiner

Tripelsæt slåmaskiner Tripelsæt slåmaskiner GXT-serien, arbejdsbredde 12,3 m Knivbjælke GXT Store arbejdsbredder øger effektiviteten, perfekt til faste kørespor Størst mulig effektivitet hænger sammen med store arbejdsbredder.

Læs mere

fleksible kompakttraktorer til Nordiske forhold

fleksible kompakttraktorer til Nordiske forhold vinter fleksible kompakttraktorer til Nordiske forhold ISEKI som skabt til Nordiske forhold Iseki er en af verdens største producenter af kompakttraktorer. Siden starten i 1926 har den japanske producent

Læs mere

Kravspecifikation til 1 stk. skraldebil med to-kammer kasse, chassisdel.

Kravspecifikation til 1 stk. skraldebil med to-kammer kasse, chassisdel. Kravspecifikation til 1 stk. skraldebil med to-kammer kasse, chassisdel. Anvendelsesområde: - Husstandsindsamling af genanvendelige materialer Størrelse og antal lastbiler: - 6X2/4-1. stk. til indsamling

Læs mere

MX TECHNIK FRONTLÆSSERE

MX TECHNIK FRONTLÆSSERE MX T406 MX T408 MX T410 MX T412 MX T417 MX T418 MX TECHNIK FRONTLÆSSERE MERE EFFEKTIVITET STØRRE KOMFORT Import: Ribers Maskinimport Sønderskovvej 118 Nordenskov 6800 Varde tel.:+45 7529 8458 info@ribersmaskinimport.dk

Læs mere

Gyllevogne. Gyllevogne Slangebomme Nedfældere Gylletrailere Buffertanke. www.ap-gyllevogne.dk

Gyllevogne. Gyllevogne Slangebomme Nedfældere Gylletrailere Buffertanke. www.ap-gyllevogne.dk Gyllevogne Gyllevogne Slangebomme Nedfældere Gylletrailere Buffertanke www.ap-gyllevogne.dk Effekt og driftssikkerhed Mange års erfaring AP Gyllevogne AS har mere end 20 års erfaring i udvikling af gyllevogne

Læs mere

MINI TIPVOGN C08. YANMAR LN 100 AE 10 HP 560 kg 2150 x 810 x 1336 mm. Motor Nettoeffekt Driftsvægt Dimensioner

MINI TIPVOGN C08. YANMAR LN 100 AE 10 HP 560 kg 2150 x 810 x 1336 mm. Motor Nettoeffekt Driftsvægt Dimensioner MINI TIPVOGN C08 Motor Nettoeffekt Driftsvægt Dimensioner YANMAR LN 100 AE 10 HP 560 kg 2150 x 810 x 1336 mm KOMPRIMERING Den samlede bredde er reduceret, og med små drejecirkler, som let kommer gennem

Læs mere

Traktorer ATOS 350 340 330 240 230 220

Traktorer ATOS 350 340 330 240 230 220 Traktorer ATOS 350 340 330 240 230 220 ATOS. Det nye familiemedlem. Man kan ikke selv vælge sin familie? Når det drejer sig om traktorer, kan man. Effekten er perfekt afstemt efter landmandens krav. Betjeningen

Læs mere

40-45-50-55 STYRTBØJLE KABINE

40-45-50-55 STYRTBØJLE KABINE GM 40-45-50-55 (T3) STYRTBØJLE KABINE McCormick GM (T3) lille og kompakt gennemtænkt og alsidig Den nye generation af Yanmar 3- og 4-cylindrede motorer giver høj ydelse, forbedret brændstoføkonomi, lavt

Læs mere

NEW HOLLAND T6000 Range Command og Power Command traktorer T6050 T6070 T6080 ALSIDIG PRÆSTATION SOM STANDARD.

NEW HOLLAND T6000 Range Command og Power Command traktorer T6050 T6070 T6080 ALSIDIG PRÆSTATION SOM STANDARD. NEW HOLLAND T6000 Range Command og Power Command traktorer T6050 T6070 T6080 ALSIDIG PRÆSTATION SOM STANDARD. Maksimal Alsidighed Seks-cylinder traktorer fremstillet til alsidig brug For optimal alsidighed

Læs mere

DX80R. Kompakte gravemaskine

DX80R. Kompakte gravemaskine DX80R Kompakte gravemaskine Doosan DX80R Hydraulisk gravemaskine: Ny model med nye egenskaber Den nye DX80R hydraulisk gravemaskine (uden krøjning bagtil) giver føreren mere. Den nye DX80R er udviklet

Læs mere

Motoreffekt: 26 HK Maskinvægt: 1599 kg KUBOTA MINILÆSSER

Motoreffekt: 26 HK Maskinvægt: 1599 kg KUBOTA MINILÆSSER Motoreffekt: 26 HK Maskinvægt: 1599 KUBOTA MINILÆSSER STÆRK, MANØVREDYGTIG OG ALSIDIG Kubota har udviklet en ny serie af knækstyrede minilæssere med en driftsvægt fra 1.000 til 2.800. Maskinerne i den

Læs mere

M110GX/M135GX. - overlegen japansk kvalitet!

M110GX/M135GX. - overlegen japansk kvalitet! - overlegen japansk kvalitet! GX M0GX/MGX M0GX/MGX sætter en ny standard for Kubota traktorer. Her er alt, hvad du forventer af udstyr i en moderne traktor, kombineret med traditionel japansk kvalitet.

Læs mere

Fendt 900 Vario 927 930 933 936 939

Fendt 900 Vario 927 930 933 936 939 2014 Fendt 900 Vario 927 930 933 936 939 2 Den nye Fendt 900 Vario 3 Kan mere. Gør det bedre. Fendt 900 Vario har været førende på traktormarkedet for store landbrug og entreprenørvirksomheder siden 1995.

Læs mere

En stærk familie Indholdsfortegnelse Med den nyudviklede 400 Vario, tilbyder Fendt den perfekte Allround-traktor til landbrug med blandet drift

En stærk familie Indholdsfortegnelse Med den nyudviklede 400 Vario, tilbyder Fendt den perfekte Allround-traktor til landbrug med blandet drift Fendt 400 Vario En stærk familie Med den nyudviklede 400 Vario, tilbyder Fendt den perfekte Allround-traktor til landbrug med blandet drift og græsarealer. Let, kompakt og manøvredygtig med den prisbelønnede

Læs mere

Hiab Moffett Medbringertrucks

Hiab Moffett Medbringertrucks Hiab Moffett Medbringertrucks TEKNISKE OPLYSNINGER M4 Hiab Moffett medbringertrucks Lasthåndtering & leveringsløsninger Medbringertrucks er et vigtigt aktiv for succesfulde virksomheder i alle brancher

Læs mere

SCORPION

SCORPION SCORPION 9055 1 7055 1 7050 1 7044 1 7035 1 7030 1 6035 1 6030 1 Mål A Længde inkl. redskabsramme mm 5600 4985 4985 4985 4880 4880 4580 4580 C Maks. bredde mm 2500 2500 2500 2500 2280 2280 2280 2280 D

Læs mere

Fendt 700 Vario en liga for sig selv i mellemklassen

Fendt 700 Vario en liga for sig selv i mellemklassen Fendt 700 Vario Fendt 700 Vario en liga for sig selv i mellemklassen Fendt 700 Vario har siden den første præsentation i 1998 udviklet sig til at være den mest solgte traktormodel med trinløs transmission.

Læs mere

EUROMIX II - SPH. Mixervogne med vandrette snegle H U R T I G, D R I F T S S I K K E R O G P E R F E K T B L A N D I N G A F F O D E R

EUROMIX II - SPH. Mixervogne med vandrette snegle H U R T I G, D R I F T S S I K K E R O G P E R F E K T B L A N D I N G A F F O D E R EUROMIX II - SPH Mixervogne med vandrette snegle H U R T I G, D R I F T S S I K K E R O G P E R F E K T B L A N D I N G A F F O D E R Kuhn mixervogne med vandrette snegle Det er af afgørende betydning

Læs mere

erie 9 hr S Deutz-Fa

erie 9 hr S Deutz-Fa Deutz-Fahr Serie 9 Et helt nyt niveau for POWER og produktivitet 2 Suveræn på alle områder Med Serie 9 giver Deutz-Fahr endnu engang svaret på kundernes stigende krav om endnu stærkere traktorer til krævende

Læs mere

Mitsubishi EURO II-motorer: Garanterer kvalitet og ydeevne

Mitsubishi EURO II-motorer: Garanterer kvalitet og ydeevne R135_45_55 R1 35_45_55 Mitsubishi EURO II-motorer: Garanterer kvalitet og ydeevne Lamborghini R1-modelrækken er alle udstyret med Mitsubishi Euro II-motorer med fire cylindre, indirekte indsprøjtning og

Læs mere

302.5C. Hydraulisk minigravemaskine. Dieselmotor Nettoeffekt (iht. ISO 9249) ved 2300 omdr./min. Driftsklar egenvægt Med åben førerplads

302.5C. Hydraulisk minigravemaskine. Dieselmotor Nettoeffekt (iht. ISO 9249) ved 2300 omdr./min. Driftsklar egenvægt Med åben førerplads 302.5C Hydraulisk minigravemaskine Dieselmotor Nettoeffekt (iht. ISO 9249) ved 2300 omdr./min. Driftsklar egenvægt Med åben førerplads Med kabine 18,6 kw/25,3 hk 2745 kg 2850 kg Caterpillar 302.5C hydraulisk

Læs mere

Hiab Moffett Medbringertrucks

Hiab Moffett Medbringertrucks Hiab Moffett Medbringertrucks TEKNISKE OPLYSNINGER M9 Hiab Moffett medbringertrucks Lasthåndtering & leveringsløsninger Medbringertrucks er et vigtigt aktiv for succesfulde virksomheder i alle brancher

Læs mere

SAMSON SG gyllevogn - growing together SAMSON SG gyllevogn med svanehals-træk SAMSON AGROs SG gyllevogn produceres i 2 modeller: SG 23 med 2 aksler og 22,6 m³ tankvolumen samt SG 28 med 3 aksler og 27,8

Læs mere

GUMMIHJULSLÆSSER V7 V8. Motor YANMAR 4TNV88 YANMAR 4TNV88 Nettoeffekt 50 HK 50 HK Arbejdsvægt 4100 kg 4350 kg Skovlkapacitet 0,7 m 3 0,8 m 3

GUMMIHJULSLÆSSER V7 V8. Motor YANMAR 4TNV88 YANMAR 4TNV88 Nettoeffekt 50 HK 50 HK Arbejdsvægt 4100 kg 4350 kg Skovlkapacitet 0,7 m 3 0,8 m 3 GUMMIHJULSLÆSSER V7 V8 V7 V8 Motor YANMAR 4TNV88 YANMAR 4TNV88 Nettoeffekt 50 HK 50 HK Arbejdsvægt 4100 kg 4350 kg Skovlkapacitet 0,7 m 3 0,8 m 3 YANMAR GUMMIHJULSLÆSSER ARBEJDSREDSKABET KOMPAKT OG FAST

Læs mere

DEN KOMPAKTE MED DEN STORE ARBEJDSEVNE

DEN KOMPAKTE MED DEN STORE ARBEJDSEVNE AGROKID Deutz-Fahr Agrokid er bygget til professionelle efter samme principper som store traktorer DEN KOMPAKTE MED DEN STORE ARBEJDSEVNE Den mindste Deutz-Fahr er bygget som de store traktorer. Deutz-Fahr

Læs mere

TJA 8000 SERIE FLEKSIBEL OG SMIDIG ALLROUND-TRAKTOR TIL ALLE KRÆVENDE OPAVER I DEN GRØNNE SEKTOR. Hydraulikanlæg 66 l/min. Elektronisk motorstyring

TJA 8000 SERIE FLEKSIBEL OG SMIDIG ALLROUND-TRAKTOR TIL ALLE KRÆVENDE OPAVER I DEN GRØNNE SEKTOR. Hydraulikanlæg 66 l/min. Elektronisk motorstyring TJA 8000 SERIE Elektronisk motorstyring 36 x 36 transmission Full Turn Mode Hydraulikanlæg 66 l/min. TJA 8000 SERIE FLEKSIBEL OG SMIDIG ALLROUND-TRAKTOR TIL ALLE KRÆVENDE OPAVER I DEN GRØNNE SEKTOR 2 Iseki

Læs mere

- fordi der ER forskel...

- fordi der ER forskel... S C O O T E R A / S - fordi der ER forskel... KARMA 737 VORES MEST SOLGTE MODEL Kr. 19.995,- En el-scooter fra Bek giver dig frihed og livskvalitet - frihed til at komme ud og handle dine dagligvarer samt

Læs mere

KUBOTA MINIGRAVEMASKINE

KUBOTA MINIGRAVEMASKINE KUBOTA MINIGRAVEMASKINE Den nye KX41-3 minigravemaskine fra Kubota er langt den bedste og stærkeste blandt maskinerne i sin klasse ikke mindst på områderne bomløftekraft, gravedybde og graveradius. Med

Læs mere

Nyhed. klarer opgaverne i en fart. Komplet pakkepris kr. 219.900,- Yanmar EF 227-4WD med kabine.

Nyhed. klarer opgaverne i en fart. Komplet pakkepris kr. 219.900,- Yanmar EF 227-4WD med kabine. Nyhed klarer opgaverne i en fart Yanmar EF 227-4WD med kabine. 27 hk. GMR fejemaskine 130 cm. GMR frontlift kat. 0 med PTO. Rauch 120 l centrifugalspreder. Bestil demo af Yanmar eller få den nye brochure

Læs mere

JXU SERIEN 76-106 HK

JXU SERIEN 76-106 HK JXU SERIEN 76-106 HK Optimal førerkomfort. Let adgang, et komfortabelt sæde, godt udsyn og ergonomiske betjeningsfunktioner giver optimale forhold for føreren. Designet til produktivitet. Højt moment,

Læs mere

Side 1 af 6 1.8 TX - 7 sæder Af FDM Opdateret den 13/7/13 kl 17:17 af FDM Toyota Verso 1.8 TX - 7 sæder - årgang 2012 til 322.619 kr. Bilen har 5 døre, en motorstørrelse på 1,8 liter og et brændstofforbrug

Læs mere

M2 Tip. Bade/toiletstole med tip funktion hydraulisk eller elektrisk. HMN a/s

M2 Tip. Bade/toiletstole med tip funktion hydraulisk eller elektrisk. HMN a/s M2 Tip Bade/toiletstole med tip funktion hydraulisk eller elektrisk M2 Tip bade/toiletstole Giv ældre og handicappede en bedre og mere værdig pleje med M2 Tip bade/toiletstole. M2 Gas-Tip Standard sæde:

Læs mere

AL 140 AL 240 / AL 340

AL 140 AL 240 / AL 340 AL 140 - Hydrostatisk fremdrift - Differential spærre 45% låsning (begge aksler) - Hurtigskifte (SAE) - Flydestilling på læsser - Let trin-løs tilkobling af hydraulikslanger til ekstern hydraulik - Mulighed

Læs mere

PÖTTINGER TERRADISC. Tallerkenharver, ny serie 1001 97+236.07.0612. Alle oplysninger online

PÖTTINGER TERRADISC. Tallerkenharver, ny serie 1001 97+236.07.0612. Alle oplysninger online PÖTTINGER TERRADISC Tallerkenharver, ny serie 1001 Alle oplysninger online 97+236.07.0612 1 TERRADISC 3001 / 3501 / 4001 Allrounder indenfor jordbehandling Tallerkenharver fra 3,0 til 4,0 m arbejdsbredde

Læs mere

PÖTTINGER HIT. Bugseret rotorvender 97+025.07.0712. Alle oplysninger online

PÖTTINGER HIT. Bugseret rotorvender 97+025.07.0712. Alle oplysninger online PÖTTINGER HIT Bugseret rotorvender Alle oplysninger online 97+025.07.0712 HIT 10.11 T / HIT 12.14 T Bugseret rotorvender En tidssvarende landbrugsteknik skal svare til landbrugets voksende behov. Denne

Læs mere

T2566 Teleskoplæsser 3631 11000 3631 99999 20/06/2005

T2566 Teleskoplæsser 3631 11000 3631 99999 20/06/2005 Copyright 2005 Bobcat Europe T2566 Teleskoplæsser 3631 11000 3631 99999 20/06/2005 Mål Samlet højde (med roterende blinklys) 2096 mm (2304 mm) Højde til rattet mm Højde til maskinens bagside 1660 mm Førerkabinens

Læs mere

River med 2 rotorer. Side- og midterskårsriver. Powered by Kongskilde

River med 2 rotorer. Side- og midterskårsriver. Powered by Kongskilde River med 2 rotorer Side- og midterskårsriver Powered by Kongskilde Midterskårsriver - 3-punktsophængt R 655 DS en 3-punktsophængt midterskårsrive. Artikuleret ophæng (3-punktsophæng). Bevægeligt rotorophæng

Læs mere

TOLEDO. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY

TOLEDO. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY TOLEDO Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY TOLEDO UDSTYR TOLEDO Reference Style SIKKERHED 6 airbags Deaktivering af passagerairbag Selehusker til fører og forsædepassager (optisk og akustisk)

Læs mere

Ny CX7-CX8. Alle mål er indfriet.

Ny CX7-CX8. Alle mål er indfriet. Ny CX7-CX8 Alle mål er indfriet. Ny CX7-CX8 Alle mål er indfriet. New Holland introducerede selvkørende mejetærskere i Europa for over 60 år siden og den nyeste CX generation kan spore sine rødder tilbage

Læs mere

Moderne planteavl kræver effektive løsninger

Moderne planteavl kræver effektive løsninger Arbejdsbredde 10 til 18 m Moderne planteavl kræver effektive løsninger MDS viser sine styrker i det daglige arbejde Uanset om det er almindelig planteavl med plejesporsystemer op til 18 m eller specialdyrkninger,

Læs mere

Hako-Citymaster 2000. For en renere by. Pleje af udendørs E U R O Z O J Ø A T I I I M S K Ø

Hako-Citymaster 2000. For en renere by. Pleje af udendørs E U R O Z O J Ø A T I I I M S K Ø N Hako-Citymaster 2000 Geuro 5 U O 5 & V J Ø Z O A T I S K Ø S L I I M L For en renere by. Pleje af udendørs arealer Hako-Citymaster 2000 Der er masser at lave i byen Hako-Citymaster 2000 tilbyder Dem

Læs mere

NT T 150HP SC Roh Udhæng bagest LT Total længde (1) R1 Vendediameter CW Kabine, bredde

NT T 150HP SC Roh Udhæng bagest LT Total længde (1) R1 Vendediameter CW Kabine, bredde NT400 3.5T 150HP SC Totalvægt: 3.500 Kg. 150 hk Specifikationer DK-19B-1051 LC M G. C. Y H1 Underrun protection bar 140 Foh 109 VT R VD TEGNING OVER BILENS OPBYGNING MÅL (mm) M Akselafstand Foh Udhæng

Læs mere

Frontlæsser. Fendt Cargo

Frontlæsser. Fendt Cargo Frontlæsser Fendt Cargo 2 Fendt Cargo-frontlæsser 3 Uovertruffen kombination Fendts frontlæsser Fendt Cargo tilbyder avanceret teknologi, der giver maksimal produktivitet. Den er et pålideligt universalredskab,

Læs mere

Kraftfuld - med fantastisk udsyn!

Kraftfuld - med fantastisk udsyn! dantruck 3000 serien - gas- og dieseltruck Kraftfuld - med fantastisk udsyn! Raising your business 2 3 Tung erfaring DanTruck A/S har i mere end et halvt århundrede udviklet og produceret mellemtunge industrigaffeltruck

Læs mere

Hydrostatiske transmissioner

Hydrostatiske transmissioner Hydrostatiske transmissioner Erhvervsskolerne Aars Hydrostatisk transmissioner HYDROSTATISKE TRANSMISSIONER...1 EGENSKABER...1 HYDROSTATISK TRANSMISSION...3 EFTERFYLDE...4 HOVEDSYSTEM...5 REGULERINGSSYSTEM...6

Læs mere

perfekt forenet For dem som foretrækker et endnu mere råt look, kan tilkøbes OPC Appearance Pakke (ekstraudstyr) vist på modsatte side.

perfekt forenet For dem som foretrækker et endnu mere råt look, kan tilkøbes OPC Appearance Pakke (ekstraudstyr) vist på modsatte side. Opel Astra OPC Stabilitet og dynamik perfekt forenet Den ny Opel Astra OPC er den ultimative Astra og en ægte fuldblodssportsvogn. Opel Astra OPC har en to-liters turbomotor med 280 hk, der leverer et

Læs mere

EMC: Formlen til større doseringspræcision

EMC: Formlen til større doseringspræcision Arbejdsbredde 18 til 50 m EMC: Formlen til større doseringspræcision Innovation for maksimal præcision H-Drive: hydraulisk træk af spredeskiver ISOBUS-styring med CCI-, John Deere- og Müller-terminaler

Læs mere

u-drill Universal kombinations såsæt Summen af præcision og brugervenlighed

u-drill Universal kombinations såsæt Summen af præcision og brugervenlighed u-drill Universal kombinations såsæt Summen af præcision og brugervenlighed u-drill: Perfekt placering af frøene ved høj hastig u-drill sætter nye standarder Med u-drill har Kverneland lanceret en pålidelig

Læs mere

NT400 CABSTAR 3.5T 145HP SC

NT400 CABSTAR 3.5T 145HP SC NT400 CSTR 3.5T 145HP SC Totalvægt: 3.500 Kg. 145 hk Specifikationer LC M C C G. C. Y H1 Underrun protection bar 140 Foh 109 VT R VD TEGNING OVER ILENS OPYGNING 35.145 35.145 M L MÅL (mm) kselafstand Foh

Læs mere

M2 Mini. Bade/toiletstole beregnet til børn samt små voksne. HMN a/s

M2 Mini. Bade/toiletstole beregnet til børn samt små voksne. HMN a/s www.hmn.dk M2 Mini Bade/toiletstole beregnet til børn samt små voksne M2 Mini bade/toiletstole M2 Mini-modellerne er fleksible bade/toiletstole, der nemt kan indstilles i takt med at barnet vokser. M2

Læs mere

TYM TRAKTOR T233 T273 T293 T353 T433 T503 T603 T1003

TYM TRAKTOR T233 T273 T293 T353 T433 T503 T603 T1003 TYM TRAKTOR T233 T273 T293 T353 T433 T503 T603 T1003 INSTRUMENT PANEL Let tilgængelige funktioner Let aflæseligt instrument panel Havari, cruise & PTO kontakter POWER STYRING Hydraulisk power styring giver

Læs mere

New Holland traktorer. Blue Power specialudgaven.

New Holland traktorer. Blue Power specialudgaven. New Holland traktorer. Blue Power specialudgaven. Blue Power. Specialudgaven. Velkommen til en verden af førsteklasses landbrugsdrift, hvor præstation og komfort har højeste prioritet. Kombineret med eksklusivt

Læs mere

netop hvad du har brug for

netop hvad du har brug for JUNIOR Til mange års næsten vedligeholdelsesfri rengøring af drænrør Fordelene ved dræn på marken eller i drivhuse kender du selvfølgelig. Planterne vokser bedre og arbejdsbetingelserne ved såbedstilberedning

Læs mere

NY RENAULT TRAFIC DRIVE THE CHANGE

NY RENAULT TRAFIC DRIVE THE CHANGE NY RENAULT TRAFIC DRIVE THE CHANGE INNOVATION DER OPLEVES I DAGLIGDAGEN DYNAMISKE OG ROBUSTE LINJER, ET HELT NYT INDVENDIGT DESIGN, UDSTYR OG MOTORER, SOM BLIVER STADIG MERE EFFEKTIVE: NY TRAFIC ER INNOVATION

Læs mere

TREPUNKTSLIFT ELEKTRONISK HJULSTYRING HYDRAULISK HJULTRÆK

TREPUNKTSLIFT ELEKTRONISK HJULSTYRING HYDRAULISK HJULTRÆK SAMSON PG GYLLEVOGNE - growing together PG Gyllevogne SAMSON AGRO har altid lagt særlig vægt på kvalitet, holdbarhed og effektivitet ved design af maskiner og redskaber. Med hovedkontor og produktion i

Læs mere

Klargøring FORBINDELSE AF EN BALLEPRESSER TIL EN TRAKTOR - EUROPÆISK FORBINDELSE. Gør dette først. Typer af kraftudtag

Klargøring FORBINDELSE AF EN BALLEPRESSER TIL EN TRAKTOR - EUROPÆISK FORBINDELSE. Gør dette først. Typer af kraftudtag FORBINDELSE AF EN BALLEPRESSER TIL EN TRAKTOR - EUROPÆISK FORBINDELSE Gør dette først Ballepresseren leveres komplet med alle de nødvendige beslag til at forbinde en europæisk trækkrogskonsol eller en

Læs mere

AGRI-LONGER. Hegns- og rabatklippere

AGRI-LONGER. Hegns- og rabatklippere 030911485 agri longerdan:2008040165gb 11/03/09 11:33 Page 1 Hegns- og rabatklippere PROFESSIONEL LANDSKABSPLEJE KUHN Hegns- og rabatklippere med mekanisk sikkerhedsudløser Landskabspleje er en del af fremtidens

Læs mere

Feje-/sugemaskine Sprint 600 / 700 / 900 / 1000 TEKTRA VI LØFTER ENHVER OPGAVE

Feje-/sugemaskine Sprint 600 / 700 / 900 / 1000 TEKTRA VI LØFTER ENHVER OPGAVE Feje-/sugemaskine Sprint 600 / 700 / / TEKTRA Sprint 600 er en batteridrevet fejemaskine med en fejebredde på 650 mm. Den er designet til at feje hurtigt og effektivt i et tørt og støvet miljø. Det kompakte

Læs mere

Agrotron K: En traktor der virkelig flytter noget

Agrotron K: En traktor der virkelig flytter noget AGROTRON K Agrotron K: En traktor der virkelig flytter noget 2 Landmænd og maskinstationer stiller store krav til moderne traktorer, når det gælder økonomi, alsidig anvendelse, fleksibilitet, manøvredygtighed,

Læs mere

Frihed til oplevelser. Find din nye frihed med et el-køretøj fra Sportster A/S. Totalløsninger fra Sportster A/S

Frihed til oplevelser. Find din nye frihed med et el-køretøj fra Sportster A/S. Totalløsninger fra Sportster A/S Find din nye frihed med et el-køretøj fra Sportster A/S Totalløsninger fra Sportster A/S Velkommen Indhold Sportster A/S er din professionelle danske leverandør af el-køretøjer gennem mere end 25 år. Vi

Læs mere

Original betjeningsvejledning 3.2. Læs den grundigt, før maskinen tages i brug! Version: 09/2011, v. 1.4. Order No.: 00600-3-091

Original betjeningsvejledning 3.2. Læs den grundigt, før maskinen tages i brug! Version: 09/2011, v. 1.4. Order No.: 00600-3-091 Original betjeningsvejledning 3.2 Læs den grundigt, før maskinen tages i brug! Version: 09/2011, v. 1.4 Order No.: 00600-3-091 2 KVALITET TIL PROFESSIONELLE Det må IKKE føles ubekvemt og overflødigt at

Læs mere

C3 Sportvan. Prisliste og tekniske specifikationer

C3 Sportvan. Prisliste og tekniske specifikationer C3 Sportvan Prisliste og tekniske specifikationer Sidst opdateret 1. februar 2016 Side 2 ud af 5 TEKNISKE SPECIFIKATIONER MOTOR PureTech 68 PureTech 68 PureTech 82 BlueHDi 100 S&S (Euro5) S&S Cylindervolumen

Læs mere

ISRINGHAUSEN FØRERSTOLE

ISRINGHAUSEN FØRERSTOLE ISRINGHAUSEN FØRERSTOLE til lastbiler, busser, entreprenørmaskiner, gaffeltrucks og landbrugsmaskiner ISRINGHAUSEN KONTORSTOL til professionelle brugere ISRI førerstol 6860/875 ISRI's flagskib. Optimal

Læs mere

bakkamera. Rummelig kabine grundet en øget bredde mellem profilerne samt disses vinkler.

bakkamera. Rummelig kabine grundet en øget bredde mellem profilerne samt disses vinkler. Multijusterbart ret. arbejdslygter strategisk placeret for optimal belysning i alle arbejdssituationer. Xenon-lygter som option. l interaktion er placeret mod højre i kabinen for en logisk og lettilgængelig

Læs mere

CARROSSERIE LEMEIRE BVBA 00 32 52 47 05 48 PRÆSENTATION CHASSIS-KABINE 6X2 MED EU-TYPEGODKENDELSE E9*2007/46*0655*00

CARROSSERIE LEMEIRE BVBA 00 32 52 47 05 48 PRÆSENTATION CHASSIS-KABINE 6X2 MED EU-TYPEGODKENDELSE E9*2007/46*0655*00 00 32 52 47 05 48 PRÆSENTATION CHASSIS-KABINE 6X2 MED EU-TYPEGODKENDELSE E9*2007/46*0655*00 Side 1: 1 Kære PRÆSENTATION AF MASTER 150.35 CC LEM 60.150 (CHASSIS MED LAVT GULV) Carrosserie Lemeire bvba præsenterer

Læs mere

NEW HOLLAND T4 POWERSTAR T4.55 I T4.65 I T4.75

NEW HOLLAND T4 POWERSTAR T4.55 I T4.65 I T4.75 NEW HOLLAND T4 POWERSTAR T4.55 I T4.65 I T4.75 2 3 DEN MEST KOMFORTABLE ARBEJDSPLADS ENDNU STØRRE ARBEJDSGLÆDE. DEN OPDATEREDE T4 POWERSTAR SERIE. Den opgraderede T4 PowerStar Serie med tre modeller er

Læs mere

5E serie 3-cylindrede traktorer fra 55 til 75 hk (97/68EC)

5E serie 3-cylindrede traktorer fra 55 til 75 hk (97/68EC) 5E serie 3-cylindrede traktorer fra 55 til 75 hk (97/68EC) 2 5E 3-cylindrede traktorer Den lille kæmpe med den store kabine Yderst effektiv, gennemprøvet teknologi faktisk 100 % udviklet af John Deere.

Læs mere

KOMPLET VOGNPROGRAM. Vogne designet af danske landmænd

KOMPLET VOGNPROGRAM. Vogne designet af danske landmænd KOMPLET VOGNPROGRAM Vogne designet af danske landmænd DESIGNET AF DANSKE LANDMÆND KONSTANT UDVIKLING AF VOGNENE MI tipvognprogrammet består i dag af 5 serier af tipvogne med lasteevner på fra 8 til 30

Læs mere

AGROFARM 410 420 430

AGROFARM 410 420 430 AGROFARM 410 420 430 DEUTZ-FAHR EN GENNEMTÆNKT TRAKTO Du får en komfortabel arbejdsplads i den velindrettede kabine med airconditioning, tonede ruder, glastaglem med skydeskærm og bekvemt passagersæde.

Læs mere

T7 SERIEN T7.175 I T7.190 I T7.210 I T7.225

T7 SERIEN T7.175 I T7.190 I T7.210 I T7.225 T7 SERIEN T7.175 I T7.190 I T7.210 I T7.225 02 T7 Serien 03 Fire modeller til din gård. Den nye T7 Serie er blevet udviklet på basis af intensive konsultationer med New Hollands kunder, herunder maskinstationer,

Læs mere

ALTO NEPTUNE 5 & 7 - HELT KOMPROMISLØS Effektive hedtvandsrensere med høj ydeevne

ALTO NEPTUNE 5 & 7 - HELT KOMPROMISLØS Effektive hedtvandsrensere med høj ydeevne & 7 - HELT KOMPROMISLØS Effektive hedtvandsrensere med høj ydeevne NEPTUNE & 7 3 Hvis man har en rengøringsopgave, der kræver stor ydeevne, effektivitet og driftssikkerhed, er svaret. & 7 TIL DE MEST KRÆVENDE

Læs mere

Bosch genopfinder havearbejdet.

Bosch genopfinder havearbejdet. Bosch genopfinder havearbejdet. Du genopfinder haven. Batteridrevne haveredskaber www.bosch-garden.dk Bosch batteridrevne haveredskaber. med lithium-ion-teknologi. 36 V Du er altid et skridt foran med

Læs mere