Årsrapport Plejecentre Køge Kommune. Social og Sundhedsforvaltningen, Ældre og Omsorg

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Årsrapport Plejecentre Køge Kommune. Social og Sundhedsforvaltningen, Ældre og Omsorg"

Transkript

1 Årsrapport Plejecentre 2018 Køge Kommune Social og Sundhedsforvaltningen, Ældre og Omsorg Uanmeldte tilsyn 2018

2 INDHOLD 1. Samlet vurdering Vurdering af temaer på tværs af plejecentrene Anbefalinger 6 2. Resume af Anbefalinger 7 3. Formål og metode Formål Metode Tilsynets tilrettelæggelse Præsentation af BDO 12

3 ÅRSRAPPORT UANMELDTE TILSYN PLEJECENTRE KØGE KOMMUNE Indledning BDO har på vegne af Køge Kommune i 2018 gennemført uanmeldte tilsyn på kommunes otte plejecentre. På baggrund af tilsynene har BDO udarbejdet en årsrapport, der sammenfatter de overordnede indtryk fra tilsynene og giver anbefalinger til fremadrettede indsatsområder. Rapporten er opbygget således, at læseren på første side præsenteres for en kort, overordnet vurdering for tilsynene samt de overordnede resultater præsenteret ud fra en overskuelig vurderingsskala. Denne efterfølges af tilsynets vurdering af temaer på tværs af kommunens plejecentre, herunder en opsummering af anbefalinger ligeledes på tværs af centrene. I afsnit 2. præsenteres et resumé af tilsynets anbefalinger til hvert plejecenter. Afsnit 3 indeholder oplysninger om, tilsynets formål, metode og tilrettelæggelse af tilsynet og rapporten afsluttes i afsnit 4. med en kort præsentation af BDO. Tilsynet er altid udtryk for et øjebliksbillede og skal derfor vurderes ud fra dette.

4 ÅRSRAPPORT UANMELDTE TILSYN PLEJECENTRE KØGE KOMMUNE 1. SAMLET VURDERING BDO har på vegne af Køge Kommune gennemført uanmeldte tilsyn på Køge Kommunes otte plejecentre. Alle tilsyn er gennemført i 4. kvartal På baggrund af det indsamlede datamateriale, interviews og de efterfølgende analyser heraf er tilsynet nået frem til følgende vurdering: Et plejecenter har opnået vurderingen særdeles tilfredsstillende Seks plejecentre har opnået vurderingen meget tilfredsstillende Et plejecenter har opnået vurderingen tilfredsstillende Tilsynet har samlet set givet Køge Kommunes plejecentre 17 anbefalinger. Anbefalingerne er givet til syv af de otte plejecentre. Den samlede overordnede vurdering er, at Køge Kommunes plejecentre i høj grad er velfungerende og leverer en meget tilfredsstillende kvalitet i ydelserne til borgerne, og borgerne er meget tilfredse med hjælpen. På tværs af centre er dokumentationen tilfredsstillende, og de fundne mangler vil kunne afhjælpes med den forestående/igangværende implementering af FSIII. Fælles for centrene vurderer tilsynet, at borgerne er meget tilfredse med hverdagslivet, og ligeledes meget tilfredse med maden på centrene. Borgerne har medindflydelse og selvbestemmelse over eget liv og hverdag, og kommunikation og adfærd er kendetegnet ved at være respektfuld og anerkendende. Borgerne er meget tilfredse med udbuddet af aktiviteter. Den generelle vurdering er, at medarbejderne har relevante faglige kompetencer og mulighed for faglig sparring og løbende kompetenceudvikling. Indretning og udnyttelse af de fysiske rammer er generelt hensigtsmæssig under hensyntagen til borgerne og de forskelle, der er i boformerne. Der er samlet en hygiejnemæssig forsvarlig standard i boliger og på fællesarealer. Nedenfor fremgår fordelingen af plejecentre på vurderingsskala. Tilsynssted Tilsynsresultat Definition af resultat Boruphøj Bjæverskov Ældrecenter Lerbæk Torv Plejeboliger Nørremarken Ølbycenter, Lyngbo og Lynghøj Sandmarksbo Plejecenter Tingstedet Plejecenter Særdeles tilfredsstillende Meget tilfredsstillende Bedømmelsen særdeles tilfredsstillende opnås, når forholdende kan karakteriseres som fremragende, og hvor tilsynet har konstateret ingen, få eller mindre væsentlige mangler, som relativt let vil kunne afhjælpes. Det særdeles tilfredsstillende resultat kan følges op af tilsynets anbefalinger. Bedømmelsen meget tilfredsstillende opnås, når forholdende kan karakteriseres ved at være gode og tilstrækkelige, og hvor tilsynet har konstateret få mangler, som relativt nemt vil kun afhjælpes ved en målrettet indsats. Det meget tilfredsstillende resultat følges op af tilsynets anbefalinger.

5 ÅRSRAPPORT UANMELDTE TILSYN PLEJECENTRE KØGE KOMMUNE Møllebo og Pedersvej Plejeboliger Tilfredsstillende Mindre tilfredsstillende Ikke tilfredsstillende Bedømmelsen tilfredsstillende opnås, når forholdende kan karakteriseres som tilstrækkelige, og hvor der er konstateret mangler, som vil kun afhjælpes ved en målrettet indsats. Det tilfredsstillende resultat følges op af tilsynets anbefalinger. Bedømmelsen mindre tilfredsstillende opnås, når forholdene på flere områder kan karakteriseres som utilstrækkelige, og hvor der er konstateret en del og/eller væsentlige mangler, som det vil kræve en bevidst og målrettet indsats at afhjælpe. Det mindre tilfredsstillende resultat følges op af tilsynets anbefalinger, fx anbefaling om udarbejdelse af handleplan. Bedømmelsen ikke tilfredsstillende opnås, når forholdene generelt kan karakteriseres som utilstrækkelige og uacceptable, og hvor der er konstateret mange og/eller alvorlige mangler, som vil kræve en radikal indsats for at afhjælpes. Det ikke tilfredsstillende tilsynsresultat følges op af tilsynets anbefalinger om, at problemområderne håndteres i umiddelbar forlængelse af tilsynet, samt at der udarbejdes handleplan, eventuelt i samarbejde med forvaltningen. Det ikke tilfredsstillende tilsynsresultat følges altid op af kontakt til forvaltningen. 1.1 VURDERING AF TEMAER PÅ TVÆRS AF PLEJECENTRENE Dokumentation Overordnet vurderer tilsynet, at plejeboligområdet har en systematisk igangværende implementeringsproces i forhold til konvertering til FSIII. Tværgående for alle centre vurderes, at dokumentationen på tilfredsstillende vis lever op til kommunens kvalitetsstandarder og lovgivningen på området. Den skriftlige dokumentation har en meget tilfredsstillende faglig og professionel standard. Det vurderes, at de mangler, der er konstateret, vil kunne afhjælpes ved fortsat fokus på den forestående/igangværende implementering. Der sikres løbende opfølgning og revidering af dokumentationen, og denne fungerer som et aktivt redskab for hverdagens praksis. Pleje, omsorg og praktisk bistand Den samlede vurdering er, at borgerne modtager relevante pleje og omsorgsydelser, og at de generelt er meget tilfredse med hjælpen og med kvaliteten. Pleje og omsorg leveres efter en meget tilfredsstillende faglig standard og med et rehabiliterende sigte samt med relevant fokus på sundhedsfremme og forebyggelse, og borgerne giver udtryk for, at de selv deltager i opgaverne i det omfang, de kan. Samlet er borgerne trygge ved den hjælp, de får, herunder den sundhedsfaglige indsats i forhold til fx medicin og sårbehandling. Borgerne fremstår soignerede, svarende til egen habitus. Ligeledes er borgerne samlet tilfredse med rengøringen.

6 ÅRSRAPPORT UANMELDTE TILSYN PLEJECENTRE KØGE KOMMUNE Hverdagsliv Tværgående vurderer tilsynet, at borgerne er meget tilfredse med hverdagslivet på centrene. Der er tilfredsstillende fokus på mad og måltider, og borgerne er meget tilfredse med maden. Medarbejderne kan meget tilfredsstillende redegøre for deres rolle og ansvar i forhold til indsatser, der sikrer borgernes ernæringstilstand. Ligeledes vurderes, at borgerne generelt har medindflydelse og selvbestemmelse over eget liv og hverdag, dog er der et enkelt eksempel på, at en borger ikke altid oplever fx selv at kunne bestemme tidspunkt for sengelægning. Kommunikation og adfærd er samlet kendetegnet ved at være respektfuld og anerkendende, dog vurderes det mindre tilfredsstillende, at en borger på et center kan fortælle om interne personaleforhold. Borgerne er meget tilfredse med udbuddet af aktiviteter, hvor kendskab til klippekortsordningen varierer grundet borgernes kognitive funktionsniveau. Kompetencer og udvikling Tilsynet vurderer, at medarbejderne generelt har relevante faglige kompetencer, og særligt sygeplejersker og social- og sundhedsassistenter har mulighed for faglig sparring og kompetenceudvikling, hvor det på enkelte centre vurderes, at social- og sundhedshjælperne i mindre udstrækning har adgang til tværfaglige læringsrum, og på et enkelt center vurderes det, at afløsere ikke altid er tilstrækkeligt klædt på til fx at løse opgaver i demensafsnit. Fysiske rammer De fysiske rammer på centrene er meget forskellige. Tilsynet vurderer samlet, at indretning og udnyttelse af de fysiske rammer er hensigtsmæssig og under hensyntagen til borgerne og de forskelle, der er i boformerne. De fysiske rammer er indrettet med hjemlig hygge, dog er der på enkelte centre fællesarealer, som opleves institutionelle, fx et stort fælles caféområde på et center, og på et andet er der brede gange og små boliger, hvor centers borgere, som får hjælp til bad, får dette på fælles badeværelse. Der er en hygiejnemæssig forsvarlig standard på fællesarealer, dog vurderes på et center, at flere fællesarealer fremstår med et uroligt indtryk med hjælpemidler, rulleborde mv. og endelig på et center er der konstateret kraftig lugt af tobaksrøg/røggener i en afdeling.

7 I alt Fysiske rammer Kompetencer og udvikling Hverdagsliv Pleje, omsorg og praktisk bistand Dokumentation ÅRSRAPPORT UANMELDTE TILSYN PLEJECENTRE KØGE KOMMUNE 1.2 ANBEFALINGER Tilsynet har givet i alt 17 anbefalinger til plejecentrene i Køge Kommune, et center har ikke fået anbefalinger og de øvrige centre har fået mellem en og tre anbefalinger. Nedenfor ses fordelingen af anbefalingerne inden for de respektive temaer ved 2018 tilsynene. Bjæverskov Ældrecenter 1 1 Boruphøj 0 Lerbæk Torv Plejeboliger Møllebo og Pedersvej Plejeboliger Nørremarken Ølbycenter Lyngbo og Lynghøj Sandmarksbo Plejecenter Tingstedet Plejecenter I alt Dokumentation Tilsynet har samlet givet 17 anbefalinger, og de 7 af disse retter sig mod det skriftlige arbejde og den fortsatte indsats med at implementere alle faciliteter i Nexus og FSIII fuldt ud. Anbefalingen på tværs af centre er, at ledelsen i forbindelse med den igangværende implementering fastholder fokus på, at der i borgernes dokumentation/plejeplan fremgår eventuelle kognitive udfordringer eller særlige problemstillinger, som beskriver borgernes ressourcer, mestringsevne, motivation, roller og vaner. Kompetencer og udvikling Fem centre har fået anbefalinger i forhold til kompetencer og udvikling, hvor tilsynet til to centre anbefaler at de overvejer muligheden for at anvende en systematisk tilgang til borgernes ændringer, fx triagering/tobs, og samtidig udnytter denne metode til at styrke medarbejdernes faglige refleksionsniveau. Tilsvarende på et andet center, hvor der er planlagt implementering af TOBS/triagering, også at skabe et tværfagligt læringsrum, hvor også social- og sundhedshjælperne deltager. De sidste to anbefalinger er dels, at leder og medarbejdere afstemmer, hvilke kompetencer vikarer som kommer i skærmede afsnit har, og hvordan vikarer introduceres til opgaverne, og dels at ledelsen i dialog med hjælperne synliggør muligheder for kompetenceudvikling og afdækker behov for evt. ekstra kompetenceudvikling. Øvrige De sidste fem anbefalinger er til fem centre og har hvert deres fokus. Der henvises til de respektive centres anbefalinger.

8 ÅRSRAPPORT UANMELDTE TILSYN PLEJECENTRE KØGE KOMMUNE 2. RESUME AF ANBEFALINGER På de følgende sider præsenteres et resumé af tilsynets anbefalinger til hvert ældrecenter. Bjæverskov Ældrecenter Tilsynets vurdering Borgere Medarbejdere Resultat 2 3 Meget tilfredsstillende Tilsynets anbefalinger 1. Tilsynet anbefaler, at ledelsen i forbindelse med den forestående konvertering til FSIII lægger fokus på, at der i borgernes dokumentation/plejeplan fremgår eventuelle kognitive udfordringer eller særlige problemstillinger i hjemmet og samtidig sikrer, at der er relevante sundhedsfaglige oplysninger i plejeplanen. Ligeledes anbefales, at der frem over lægges vægt på at beskrive borgers ressourcer, mestringsevne, motivation, roller og vaner. Boruphøj Tilsynets vurdering Borgere Medarbejdere Resultat 3 4 Særdeles tilfredsstillende Tilsynets anbefalinger 1. Ingen anbefalinger Lerbæk Torv Plejeboliger Tilsynets vurdering Borgere Medarbejdere Resultat 4 3 Meget tilfredsstillende Tilsynets anbefalinger 1. Tilsynet anbefaler, at ledelsen i forbindelse med den igangværende implementering fastholder fokus på, at der i borgernes dokumentation/plejeplan fremgår eventuelle kognitive udfordringer eller særlige problemstillinger, som beskriver borgernes ressourcer, mestringsevne, motivation, roller og vaner. 2. Tilsynet anbefaler, at der ved implementering af TOBS/triagering skabes et tværfagligt læringsrum, hvor også social- og sundhedshjælperne deltager. 3. Tilsynet anbefaler, at der overordnet sættes fokus på de fysiske rammer for medarbejdernes mødeaktivitet og dokumentationsarbejde.

9 ÅRSRAPPORT UANMELDTE TILSYN PLEJECENTRE KØGE KOMMUNE Møllebo og Pedersvej Plejeboliger Tilsynets vurdering Borgere Medarbejdere Resultat 3 2 Tilfredsstillende Tilsynets anbefalinger 1. Tilsynet anbefaler, at ledelsen i forbindelse med den forestående konvertering til FSIII sætter fokus på, at der i borgernes dokumentation/plejeplan fremgår eventuelle kognitive udfordringer eller særlige problemstillinger i hjemmet. Ligeledes anbefales, at der frem over lægges vægt på at beskrive borgernes ressourcer, mestringsevne, motivation, roller og vaner. 2. Tilsynet anbefaler, at ledelsen følger op og sikrer, at medarbejderne efterlever værdierne for professionel adfærd i forhold til kommunikation. 3. Tilsynet anbefaler, at ledelsen i dialog med medarbejderne sikrer ensartet kvalitet i opgaverne, herunder at vikarer er sat ind i, hvilke opgaver der skal løses hos borgerne både i forhold til aftalte tidspunkter, og at hjælpen leveres inden for de fastsatte rammer. Ligeledes anbefales, at der sikres opfølgning, når borgernes funktionsniveau ændres. Nørremarken Tilsynets vurdering Borgere Medarbejdere Resultat 4 4 Meget tilfredsstillende Tilsynets anbefalinger 1. Tilsynet anbefaler, at ledelsen i forbindelse med den forestående konvertering til FSIII lægger fokus på, at der i borgers dokumentation/plejeplanen fremgår eventuelle kognitive udfordringer eller særlige problemstillinger i hjemmet. Ligeledes anbefales, at der frem over lægges vægt på at beskrive borgers ressourcer, mestringsevne, motivation, roller og vaner. 2. Tilsynet anbefaler, at leder og medarbejdere afstemmer, hvilke kompetencer vikarer, som kommer i skærmede afsnit, har, og hvordan vikarer introduceres til opgaverne. 3. Tilsynet anbefaler, at ledelsen i dialog med borger, pårørende og medarbejdere afsøger muligheden for at reducere de gener, der er bemærket i et afsnit. Ølbycenter, Lyngbo og Lynghøj Tilsynets vurdering Borgere Medarbejdere Resultat 4 4 Meget tilfredsstillende Tilsynets anbefalinger 1. Tilsynet anbefaler, at ledelsen i forbindelse med den forestående konvertering til FSIII vægter, at der i borgernes dokumentation/plejeplan fremgår eventuelle kognitive udfordringer eller særlige problemstillinger, samt at der i en fremadrettet proces lægges vægt på at beskrive borgernes ressourcer, mestringsevne, motivation, roller og vaner. 2. Tilsynet anbefaler, at ledelsen i dialog med hjælperne synliggør muligheder for kompetenceudvikling og afdækker behov for evt. ekstra kompetenceudvikling.

10 ÅRSRAPPORT UANMELDTE TILSYN PLEJECENTRE KØGE KOMMUNE Sandmarksbo Plejecenter Tilsynets vurdering Borgere Medarbejdere Resultat 2 3 Meget tilfredsstillende Tilsynets anbefalinger 1. Tilsynet anbefaler, at ledelsen i forbindelse med den forestående konvertering til FSIII lægger fokus på, at der i borgernes dokumentation/plejeplanen fremgår eventuelle kognitive udfordringer eller særlige problemstillinger i hjemmet. Ligeledes anbefales, at der frem over lægges vægt på at beskrive borgernes ressourcer, mestringsevne, motivation, roller og vaner. 2. Tilsynet anbefaler, at centret overvejer muligheden for at anvende en systematisk tilgang til borgernes ændringer, fx triagering/tobs, og samtidig udnytter dette til at styrke medarbejdernes faglige refleksionsniveau. Tingstedet Plejecenter Borgere Medarbejdere Tilsynets vurdering 4 4 Meget tilfredsstillende Anbefalinger 1. Tilsynet anbefaler, at ledelsen i forbindelse med den igangværende implementering fastholder fokus på, at der i borgernes dokumentation/plejeplan fremgår eventuelle kognitive udfordringer eller særlige problemstillinger, og at borgernes ressourcer, mestringsevne, motivation, roller og vaner beskrives. 2. Tilsynet anbefaler, at der ved implementering af TOBS/triagering skabes et tværfagligt læringsrum, hvor også social- og sundhedshjælperne deltager. 3. Tilsynet anbefaler, at centerets ledelse sætter fokus på fællesarealerne; herunder bør der særligt arbejdes med ryddeligheden på fællesarealerne, eventuelt ved afskærmning af hjælpemidler, rulleborde mv. med hensyntagen til borgerne.

11 ÅRSRAPPORT UANMELDTE TILSYN PLEJECENTRE KØGE KOMMUNE 3. FORMÅL OG METODE 3.1 FORMÅL I henhold til Retssikkerhedslovens 16 og Servicelovens 148a er kommunalbestyrelsen forpligtet til at føre tilsyn med, hvordan de kommunale opgaver løses, herunder at sikre kommunalbestyrelse, brugere og pårørende indsigt i den pædagogik, omsorg og trivsel, der leveres på det enkelte tilbud. Jf. lovgivningen er formålet med tilsynet: At påse, at borgerne får den hjælp, de har ret til efter loven og efter de beslutninger, som kommunalbestyrelsen har truffet. At hjælpen er tilrettelagt og bliver udført på en faglig og økonomisk forsvarlig måde. At forebygge ved at gribe korrigerende ind, før mindre problemer udvikler sig til alvorligere problemer. Tilsynene skal dermed bidrage til at sikre kvaliteten i tilbuddene, herunder at der er overensstemmelse mellem gældende lovgivning, plejecentrets referenceramme og den pleje- og omsorgsmæssige praksis. Med udgangspunkt i omfattende erfaringer med at føre tilsyn på hhv. ældreområdet og det socialfaglige område har BDO udviklet koncepter for tilsynsområderne, som gør det muligt at lade kontrol og læring gå op i en højere enhed. BDO lægger vægt på, at den dokumentation, der indhentes i forbindelse med tilsynene, er anvendelig i det fremadrettede arbejde med kvalitets- og kompetenceudviklingen. 3.2 METODE BDO s tilsynskoncept kombinerer en række forskellige metoder til indsamling af viden, som alle tager afsæt i den anerkendende metode og en konstruktiv tilgang. Den anerkendende og værdsættende tilgang handler om at fokusere på og lade sig inspirere af dét, der virker på det enkelte tilbud. Dette indebærer, at man i fællesskab søger at identificere tilbuddets resurser, styrker og gode erfaringer. Metoden er særlig velegnet til det fremadrettede arbejde med henblik på at få overensstemmelse mellem borgernes og pårørendes ønsker og forventninger og medarbejdernes og ledelsens muligheder og rammer. Den anerkendende tilgang kan ses som det ene ben i tilsynskoncepterne, mens det andet ben er struktureret og stringent metodeanvendelse. Alle former for dataindsamling, som benyttes i tilsynet, har udgangspunkt i gennemarbejdede og afprøvede skabeloner. De anvendte metoder er henholdsvis kvalitative interviews, observation og gennemgang af dokumentation. Samlet set giver de forskellige metodiske tilgange en dybdegående viden om og dermed belæg for at vurdere kvaliteten og sammenhængen i de ydelser, som borgerne modtager på plejecentret. Tilsynet giver et øjebliksbillede baseret på dialog, udsagn, observationer og gennemgang af dokumentation samt det foreliggende baggrundsmateriale. Tilsynet er derfor ikke nogen garanti for, at alle forhold på tilbuddet til enhver tid lever op til de lovgivningsmæssige krav og kommunalbestyrelsens forventninger.

12 ÅRSRAPPORT UANMELDTE TILSYN PLEJECENTRE KØGE KOMMUNE 3.3 TILSYNETS TILRETTELÆGGELSE Tilsynsforløbet besluttes og planlægges ud fra de omstændigheder, som er gældende for det tidspunkt, hvor det uanmeldte tilsyn foregår. Så vidt muligt foregår tilsynet på et tidspunkt, hvor der er mulighed for dialog eller samvær med flere af borgerne. Til brug for forberedelsen af tilsynet har BDO indhentet materiale fra kommunen, herunder eventuelle kvalitetsstandarder, vejledninger og politikker, værdigrundlag, oplysninger fra kommunens hjemmeside, ligesom oplysninger fra plejecentrets egen hjemmeside har indgået i det konkrete tilsyn. De uanmeldte tilsyn gennemføres af 1-2 tilsynsførende. De tilsynsførende har en sygeplejefaglig og akademisk baggrund.

13 ÅRSRAPPORT UANMELDTE TILSYN PLEJECENTRE KØGE KOMMUNE 4. PRÆSENTATION AF BDO BDO er den største uafhængige private leverandør af rådgivning til de danske kommuner, herunder tilsyn på ældreområdet og socialområdet. BDO gennemfører i dag tilsyn på såvel ældreområdet som på det sociale område i en lang række kommuner over hele landet. På ældreområdet omfatter tilsynene plejecentre, hjemmepleje samt trænings- og rehabiliteringscentre. På det sociale område omfatter tilsynene både handicap- og psykiatriområdet, herunder aktivitets- og samværstilbud, beskæftigelsestilbud og alkoholbehandling. BDO s rådgivningsafdeling løser ud over tilsynsopgaver en lang række forskelligartede rådgivningsopgaver inden for alle sektorer i den kommunale virksomhed. BDO s rådgivningsafdeling beskæftiger i dag godt 60 konsulenter med kompetencer, der dækker bredt både i forhold til de kommunale sektorområder og tværgående kompetencer, som fx økonomi, ledelse, evaluering mm.

14 PARTNERANSVARLIG BIRGITTE HOBERG SLOTH Partner m: e: PROJEKTANSVARLIG ELSE MARIE SEEHUSEN Manager, m: e: BDO Statsautoriseret revisionsaktieselskab, danskejet rådgivnings- og revisionsvirksomhed, er medlem af BDO International Limited - et UK-baseret selskab med begrænset hæftelse - og del af det internationale BDO netværk bestående af uafhængige medlemsfirmaer. BDO er varemærke for både BDO netværket og for alle BDO medlemsfirmaerne. BDO i Danmark beskæftiger mere end medarbejdere, mens det verdensomspændende BDO netværk har ca medarbejdere i mere end 160 lande. Copyright - BDO Statsautoriseret revisionsaktieselskab, cvr.nr

Årsrapport for tilsyn i hjemmeplejen. Næstved KOMMUNE. Sundhed og Ældre

Årsrapport for tilsyn i hjemmeplejen. Næstved KOMMUNE. Sundhed og Ældre Årsrapport for tilsyn i hjemmeplejen Næstved KOMMUNE Sundhed og Ældre Uanmeldte tilsyn 2018 INDHOLD 1. Overordnet resultat 3 1.1 Definition samt score på vurderingsskala 3 1.2 Samlet Konklusion 5 1.3 Overordnet

Læs mere

Tilsynsrapport Tønder Kommune. Pleje og Omsorg Privat leverandør af praktisk hjælp 5-stjernet Rengøring

Tilsynsrapport Tønder Kommune. Pleje og Omsorg Privat leverandør af praktisk hjælp 5-stjernet Rengøring Tilsynsrapport Tønder Kommune Pleje og Omsorg Privat leverandør af praktisk hjælp 5-stjernet Rengøring Uanmeldt tilsyn September 2017 INDHOLD 1.0 Vurdering 2 1.1 Tilsynets samlede vurdering 2 1.2 Tilsynets

Læs mere

Tilsynsrapport Tønder Kommune. Pleje og Omsorg Privat leverandør af praktisk hjælp Tychsens Hjemmeservice

Tilsynsrapport Tønder Kommune. Pleje og Omsorg Privat leverandør af praktisk hjælp Tychsens Hjemmeservice Tilsynsrapport Tønder Kommune Pleje og Omsorg Privat leverandør af praktisk hjælp Tychsens Hjemmeservice Uanmeldt tilsyn September 2017 INDHOLD 1.0 Vurdering 2 1.1 Tilsynets samlede vurdering 2 1.2 Tilsynets

Læs mere

Tilsynsrapport Odense Kommune. Ældre- og Handicap Forvaltningen Ældrecenter Øst 1

Tilsynsrapport Odense Kommune. Ældre- og Handicap Forvaltningen Ældrecenter Øst 1 Tilsynsrapport Odense Kommune Ældre- og Handicap Forvaltningen Ældrecenter Øst 1 Uanmeldt tilsyn December 2016 INDHOLD 1.0 Vurdering 2 1.1 samlede 2 1.2 anbefalinger 2 2.0 Indledende oplysninger 3 3.0

Læs mere

Tilsynsrapport Tønder Kommune. Pleje og Omsorg Privat leverandør af praktisk hjælp Hjemmeservice Syd

Tilsynsrapport Tønder Kommune. Pleje og Omsorg Privat leverandør af praktisk hjælp Hjemmeservice Syd Tilsynsrapport Tønder Kommune Pleje og Omsorg Privat leverandør af praktisk hjælp Hjemmeservice Syd Uanmeldt tilsyn September 2017 INDHOLD 1.0 Vurdering 2 1.1 Tilsynets samlede vurdering 2 1.2 Tilsynets

Læs mere

Årsrapport 2018 Køge Kommune. Velfærdsforvaltningen. Social- og sundhedsafdelingen ANMELDTE TILSYN I HJEMMEPLEJEN

Årsrapport 2018 Køge Kommune. Velfærdsforvaltningen. Social- og sundhedsafdelingen ANMELDTE TILSYN I HJEMMEPLEJEN Årsrapport 2018 Køge Kommune Velfærdsforvaltningen Social- og sundhedsafdelingen ANMELDTE TILSYN I HJEMMEPLEJEN Anmeldte tilsyn 2018 INDHOLD 1. Samlet oversigt 3 1.1 Definition samt score på vurderingsskala

Læs mere

Tilsynsrapport Odense Kommune. Ældre- og Handicap Forvaltningen Albanigade Plejecenter

Tilsynsrapport Odense Kommune. Ældre- og Handicap Forvaltningen Albanigade Plejecenter Tilsynsrapport Odense Kommune Ældre- og Handicap Forvaltningen Albanigade Plejecenter Uanmeldt tilsyn Januar 2017 INDHOLD 1.0 Vurdering 2 1.1 samlede 2 1.2 anbefalinger 2 2.0 Indledende oplysninger 3 3.0

Læs mere

Årsrapport for plejecentre og træning Ringsted Kommune. Ældreområdet

Årsrapport for plejecentre og træning Ringsted Kommune. Ældreområdet Årsrapport for plejecentre og træning Ringsted Kommune Ældreområdet Uanmeldte helhedstilsyn Februar 2017 INDHOLD 1. Overordnet resultat 3 1.1 Definition samt score på vurderingsskala 3 1.2 Overordnet vurdering

Læs mere

Årsrapport 2015 Plejecentre Ringsted Kommune Social og sundhed. Uanmeldte helhedstilsyn

Årsrapport 2015 Plejecentre Ringsted Kommune Social og sundhed. Uanmeldte helhedstilsyn Årsrapport 2015 Plejecentre Ringsted Kommune Social og sundhed Uanmeldte helhedstilsyn Januar 2016 INDHOLD 1.0 Indledning 2 2.0 Tilsynsresultat 3 3.0 Samlet vurdering 4 4.0 Konklusion og udviklingspunkter

Læs mere

Opsamlingsrapport Odense Kommune. Ældre- og Handicap Forvaltningen Aktivitetstilbud jf. SEL 103 og 104.

Opsamlingsrapport Odense Kommune. Ældre- og Handicap Forvaltningen Aktivitetstilbud jf. SEL 103 og 104. Opsamlingsrapport Odense Kommune Ældre- og Handicap Forvaltningen Aktivitetstilbud jf. SEL 103 og 104. Uanmeldte tilsyn 2018 INDHOLD 1.0 Vurdering 2 1.1 samlede vurdering 2 1.2 anbefalinger 2 individuelle

Læs mere

Tilsynsrapport Odense Kommune. Ældre- og Handicap Forvaltningen Villestofte Plejecenter

Tilsynsrapport Odense Kommune. Ældre- og Handicap Forvaltningen Villestofte Plejecenter Tilsynsrapport Odense Kommune Ældre- og Handicap Forvaltningen Villestofte Plejecenter Uanmeldt tilsyn November 2018 INDHOLD 1.0 Vurdering 2 1.1 samlede 2 1.2 anbefalinger 2 2.0 Indledende oplysninger

Læs mere

Tilsynsrapport Odense Kommune. Ældre- og Handicap Forvaltningen Hjallese Plejecenter

Tilsynsrapport Odense Kommune. Ældre- og Handicap Forvaltningen Hjallese Plejecenter Tilsynsrapport Odense Kommune Ældre- og Handicap Forvaltningen Hjallese Plejecenter Uanmeldt tilsyn Oktober 2016 INDHOLD 1.0 Vurdering 2 1.1 samlede 2 1.2 anbefalinger 2 2.0 Indledende oplysninger 3 3.0

Læs mere

Tilsynsrapport Odense Kommune. Ældre- og Handicap Forvaltningen Sct. Hans Parken

Tilsynsrapport Odense Kommune. Ældre- og Handicap Forvaltningen Sct. Hans Parken Tilsynsrapport Odense Kommune Ældre- og Handicap Forvaltningen Sct. Hans Parken Uanmeldt tilsyn November 2016 INDHOLD 1.0 Vurdering 2 1.1 samlede 2 1.2 anbefalinger 2 2.0 Indledende oplysninger 3 3.0 grundlag

Læs mere

Årsrapport for tilsyn i hjemmeplejen Kommunal og privat leverandør. Næstved KOMMUNE. Sundhed og Ældre

Årsrapport for tilsyn i hjemmeplejen Kommunal og privat leverandør. Næstved KOMMUNE. Sundhed og Ældre Årsrapport for tilsyn i hjemmeplejen Kommunal og privat leverandør Næstved KOMMUNE Sundhed og Ældre Januar 2018 INDHOLD 1. Overordnet resultat 3 1.1 Definition samt score på vurderingsskala 3 1.2 Samlet

Læs mere

Tilsynsrapport Faxe Kommune. Center for sundhed & pleje Hjemmeplejen Privat Leverandør Lottes Rengøring

Tilsynsrapport Faxe Kommune. Center for sundhed & pleje Hjemmeplejen Privat Leverandør Lottes Rengøring Tilsynsrapport Faxe Kommune Center for sundhed & pleje Hjemmeplejen Privat Leverandør Lottes Rengøring Uanmeldt tilsyn Oktober 2017 INDHOLD 1.0 Formalia 3 2.0 Samlet Tilsynsresultat 4 2.1 Tilsynets anbefalinger

Læs mere

Tilsynsrapport Odense Kommune. Ældre- og Handicap Forvaltningen Sanderum Plejecenter

Tilsynsrapport Odense Kommune. Ældre- og Handicap Forvaltningen Sanderum Plejecenter Tilsynsrapport Odense Kommune Ældre- og Handicap Forvaltningen Sanderum Plejecenter Uanmeldt tilsyn Januar 2018 INDHOLD 1.0 Vurdering 2 1.1 samlede vurdering 2 1.2 anbefalinger 2 2.0 Indledende oplysninger

Læs mere

Tilsynsrapport Odense Kommune. Ældre- og Handicap Forvaltningen Svovlhatten

Tilsynsrapport Odense Kommune. Ældre- og Handicap Forvaltningen Svovlhatten Tilsynsrapport Odense Kommune Ældre- og Handicap Forvaltningen Svovlhatten Uanmeldt tilsyn Oktober 2016 INDHOLD 1.0 Vurdering 2 1.1 samlede 2 1.2 anbefalinger 2 2.0 Indledende oplysninger 3 3.0 grundlag

Læs mere

Tilsynsrapport Odense Kommune. Ældre- og Handicap Forvaltningen Albanigade Plejecenter

Tilsynsrapport Odense Kommune. Ældre- og Handicap Forvaltningen Albanigade Plejecenter Tilsynsrapport Odense Kommune Ældre- og Handicap Forvaltningen Albanigade Plejecenter Uanmeldt tilsyn November 2017 INDHOLD 1.0 Vurdering 2 1.1 samlede vurdering 2 1.2 anbefalinger 2 2.0 Indledende oplysninger

Læs mere

Tilsynsrapport Ballerup Kommune Center for Social og Sundhed Kommunal leverandør Hjemmesygeplejen

Tilsynsrapport Ballerup Kommune Center for Social og Sundhed Kommunal leverandør Hjemmesygeplejen Tilsynsrapport Ballerup Kommune Center for Social og Sundhed Kommunal leverandør Hjemmesygeplejen Opfølgende tilsyn på medicinområdet November 2017 INDHOLD 1.0 Formalia 2 2.0 Samlet Tilsynsresultat 3 2.1

Læs mere

Opsamlingsrapport Odense Kommune. Ældre- og Handicap Forvaltningen Aktivitetstilbud

Opsamlingsrapport Odense Kommune. Ældre- og Handicap Forvaltningen Aktivitetstilbud Opsamlingsrapport Odense Kommune Ældre- og Handicap Forvaltningen Aktivitetstilbud Uanmeldte tilsyn 2017 INDHOLD 1.0 Vurdering 2 1.1 samlede vurdering 2 1.2 anbefalinger 2 individuelle resultater 3 2.0

Læs mere

Tilsynsrapport Odense Kommune. Ældre- og Handicap Forvaltningen Hvenekilden

Tilsynsrapport Odense Kommune. Ældre- og Handicap Forvaltningen Hvenekilden Tilsynsrapport Odense Kommune Ældre- og Handicap Forvaltningen Hvenekilden Uanmeldt tilsyn December 2016 INDHOLD 1.0 Vurdering 2 1.1 samlede 2 1.2 anbefalinger 2 2.0 Indledende oplysninger 3 3.0 grundlag

Læs mere

Tilsynsrapport Odense Kommune. Ældre- og Handicap Forvaltningen Plejecenter Svovlhatten

Tilsynsrapport Odense Kommune. Ældre- og Handicap Forvaltningen Plejecenter Svovlhatten Tilsynsrapport Odense Kommune Ældre- og Handicap Forvaltningen Plejecenter Svovlhatten Uanmeldt tilsyn November 2018 INDHOLD 1.0 Vurdering 2 1.1 samlede 2 1.2 anbefalinger 2 2.0 Indledende oplysninger

Læs mere

Tilsynsrapport Odense Kommune. Ældre- og Handicap Forvaltningen Marienlund Plejecenter

Tilsynsrapport Odense Kommune. Ældre- og Handicap Forvaltningen Marienlund Plejecenter Tilsynsrapport Odense Kommune Ældre- og Handicap Forvaltningen Marienlund Plejecenter Uanmeldt tilsyn Oktober 2018 INDHOLD 1.0 Vurdering 2 1.1 samlede 2 1.2 anbefalinger 2 2.0 Indledende oplysninger 3

Læs mere

Tilsynsrapport Odense Kommune. Ældre- og Handicap Forvaltningen Marienlund Plejecenter

Tilsynsrapport Odense Kommune. Ældre- og Handicap Forvaltningen Marienlund Plejecenter Tilsynsrapport Odense Kommune Ældre- og Handicap Forvaltningen Marienlund Plejecenter Uanmeldt tilsyn November 2017 INDHOLD 1.0 Vurdering 2 1.1 samlede vurdering 2 1.2 anbefalinger 2 2.0 Indledende oplysninger

Læs mere

Tilsynsrapport Odense Kommune. Ældre- og Handicap Forvaltningen Pro 4

Tilsynsrapport Odense Kommune. Ældre- og Handicap Forvaltningen Pro 4 Tilsynsrapport Odense Kommune Ældre- og Handicap Forvaltningen Pro 4 Uanmeldt tilsyn April 2018 INDHOLD 1.0 Vurdering 2 1.1 Tilsynets samlede vurdering 2 1.2 Tilsynets anbefalinger 2 2.0 Indledende oplysninger

Læs mere

Tilsynsrapport Næstved Kommune. Center for Sundhed og Ældre Ældrecentret Kildemarksvej

Tilsynsrapport Næstved Kommune. Center for Sundhed og Ældre Ældrecentret Kildemarksvej Tilsynsrapport Næstved Kommune Center for Sundhed og Ældre Ældrecentret Kildemarksvej Uanmeldt tilsyn November 2017 INDHOLD 1.0 Vurdering 2 1.1 samlede 2 1.2 anbefalinger 2 2.0 Indledende oplysninger 3

Læs mere

Tilsynsrapport Odense Kommune. Ældre- og Handicap Forvaltningen Havebæk 1 og 2

Tilsynsrapport Odense Kommune. Ældre- og Handicap Forvaltningen Havebæk 1 og 2 Tilsynsrapport Odense Kommune Ældre- og Handicap Forvaltningen Havebæk 1 og 2 Uanmeldt tilsyn December 2016 INDHOLD 1.0 Vurdering 2 1.1 samlede 2 1.2 anbefalinger 2 2.0 Indledende oplysninger 3 3.0 grundlag

Læs mere

Tilsynsrapport Odense Kommune. Ældre- og Handicap Forvaltningen Korsløkkehaven Plejecenter

Tilsynsrapport Odense Kommune. Ældre- og Handicap Forvaltningen Korsløkkehaven Plejecenter Tilsynsrapport Odense Kommune Ældre- og Handicap Forvaltningen Korsløkkehaven Plejecenter Uanmeldt tilsyn Oktober 2016 INDHOLD 1.0 Vurdering 2 1.1 samlede 2 1.2 anbefalinger 2 2.0 Indledende oplysninger

Læs mere

Uanmeldte tilsyn Hjemmeplejen Kommunale og private leverandører

Uanmeldte tilsyn Hjemmeplejen Kommunale og private leverandører INDLEVELSE SKABER UDVIKLING Indholdsfortegnelse Årsrapport 1 Oplysninger... 2 2 Tilsynsresultat... Fejl! Bogmærke er ikke defineret. 3 Anbefalinger... Fejl! Bogmærke er ikke defineret. 4 Observationer

Læs mere

Tilsynsrapport Odense Kommune. Ældre- og Handicap Forvaltningen Villestofte Plejecenter

Tilsynsrapport Odense Kommune. Ældre- og Handicap Forvaltningen Villestofte Plejecenter Tilsynsrapport Odense Kommune Ældre- og Handicap Forvaltningen Villestofte Plejecenter Uanmeldt tilsyn December 2017 INDHOLD 1.0 Vurdering 2 1.1 samlede vurdering 2 1.2 anbefalinger 2 2.0 Indledende oplysninger

Læs mere

Tilsynsrapport Odense Kommune. Ældre- og Handicap Forvaltningen Sct. Hans Parken Plejecenter

Tilsynsrapport Odense Kommune. Ældre- og Handicap Forvaltningen Sct. Hans Parken Plejecenter Tilsynsrapport Odense Kommune Ældre- og Handicap Forvaltningen Sct. Hans Parken Plejecenter Uanmeldt tilsyn December 2017 INDHOLD 1.0 Vurdering 2 1.1 samlede vurdering 2 1.2 anbefalinger 2 2.0 Indledende

Læs mere

Uanmeldte tilsyn Plejecentre 2014

Uanmeldte tilsyn Plejecentre 2014 INDLEVELSE SKABER UDVIKLING Indholdsfortegnelse Årsrapport 1 Oplysninger... 2 2 Tilsynsresultat... Fejl! Bogmærke er ikke defineret. 3 Anbefalinger... Fejl! Bogmærke er ikke defineret. 4 Observationer

Læs mere

Tilsynsrapport Odense Kommune. Ældre- og Handicap Forvaltningen Korsløkkehaven Plejecenter

Tilsynsrapport Odense Kommune. Ældre- og Handicap Forvaltningen Korsløkkehaven Plejecenter Tilsynsrapport Odense Kommune Ældre- og Handicap Forvaltningen Korsløkkehaven Plejecenter Uanmeldt tilsyn Januar 2018 INDHOLD 1.0 Vurdering 2 1.1 samlede vurdering 2 1.2 anbefalinger 2 2.0 Indledende oplysninger

Læs mere

Tilsynsrapport Odense Kommune. Ældre- og Handicap Forvaltningen Rytterkasernen Plejecenter

Tilsynsrapport Odense Kommune. Ældre- og Handicap Forvaltningen Rytterkasernen Plejecenter Tilsynsrapport Odense Kommune Ældre- og Handicap Forvaltningen Rytterkasernen Plejecenter Uanmeldt tilsyn December 2017 INDHOLD 1.0 Vurdering 2 1.1 samlede vurdering 2 1.2 anbefalinger 2 2.0 Indledende

Læs mere

Tilsynsrapport Odense Kommune. Ældre- og Handicap Forvaltningen Lokalcenter Rosengården

Tilsynsrapport Odense Kommune. Ældre- og Handicap Forvaltningen Lokalcenter Rosengården Tilsynsrapport Odense Kommune Ældre- og Handicap Forvaltningen Lokalcenter Rosengården Uanmeldt tilsyn November 2017 INDHOLD 1.0 Vurdering 2 1.1 samlede vurdering 2 1.2 anbefalinger 2 2.0 Indledende oplysninger

Læs mere

Tilsynsrapport Faxe Kommune. Center for sundhed & pleje Hjemmepleje Privat leverandør Egebjerg Rengøring ApS

Tilsynsrapport Faxe Kommune. Center for sundhed & pleje Hjemmepleje Privat leverandør Egebjerg Rengøring ApS Tilsynsrapport Faxe Kommune Center for sundhed & pleje Hjemmepleje Privat leverandør Egebjerg Rengøring ApS Uanmeldt tilsyn Oktober 2017 INDHOLD 1.0 Formalia 3 2.0 Samlet Tilsynsresultat 4 2.1 Tilsynets

Læs mere

Tilsynsrapport Odense Kommune. Ældre- og Handicap Forvaltningen Plejecenteret Munke Mose (Selvejende)

Tilsynsrapport Odense Kommune. Ældre- og Handicap Forvaltningen Plejecenteret Munke Mose (Selvejende) Tilsynsrapport Odense Kommune Ældre- og Handicap Forvaltningen Plejecenteret Munke Mose (Selvejende) Uanmeldt tilsyn Januar 2018 INDHOLD 1.0 Vurdering 2 1.1 samlede vurdering 2 1.2 anbefalinger 2 2.0 Indledende

Læs mere

Årsrapport Skanderborg Kommune. Ældre og Handicap Handicapområdet

Årsrapport Skanderborg Kommune. Ældre og Handicap Handicapområdet Årsrapport Skanderborg Kommune Ældre og Handicap Handicapområdet Anmeldte tilsyn 2017 INDHOLD 1.0 Vurdering 2 Tilsynets samlede vurdering 2 Tilsynets anbefalinger 3 2.0 Individuelle vurderinger og anbefalinger

Læs mere

Tilsynsrapport Odense Kommune. Ældre- og Handicap Forvaltningen Provstegårdshjemmet Friplejehjem

Tilsynsrapport Odense Kommune. Ældre- og Handicap Forvaltningen Provstegårdshjemmet Friplejehjem Tilsynsrapport Odense Kommune Ældre- og Handicap Forvaltningen Provstegårdshjemmet Friplejehjem Uanmeldt tilsyn December 2017 INDHOLD 1.0 Vurdering 2 1.1 samlede 2 1.2 anbefalinger 2 2.0 Indledende oplysninger

Læs mere

Tilsynsrapport Odense Kommune. Ældre- og Handicap Forvaltningen Ejlstrup Plejecenter

Tilsynsrapport Odense Kommune. Ældre- og Handicap Forvaltningen Ejlstrup Plejecenter Tilsynsrapport Odense Kommune Ældre- og Handicap Forvaltningen Ejlstrup Plejecenter Uanmeldt tilsyn November 2017 INDHOLD 1.0 Vurdering 2 1.1 samlede vurdering 2 1.2 anbefalinger 2 2.0 Indledende oplysninger

Læs mere

Tilsynsrapport Odense Kommune. Ældre- og Handicap Forvaltningen Lokalcenter Rosengården

Tilsynsrapport Odense Kommune. Ældre- og Handicap Forvaltningen Lokalcenter Rosengården Tilsynsrapport Odense Kommune Ældre- og Handicap Forvaltningen Lokalcenter Rosengården Uanmeldt tilsyn December 2016 INDHOLD 1.0 Vurdering 2 1.1 samlede 2 1.2 anbefalinger 2 2.0 Indledende oplysninger

Læs mere

Tilsynsrapport Odense Kommune. Ældre- og Handicap Forvaltningen Villestofte Plejecenter

Tilsynsrapport Odense Kommune. Ældre- og Handicap Forvaltningen Villestofte Plejecenter Tilsynsrapport Odense Kommune Ældre- og Handicap Forvaltningen Villestofte Plejecenter Uanmeldt tilsyn December 2016 INDHOLD 1.0 Vurdering 2 1.1 samlede 2 1.2 anbefalinger 2 2.0 Indledende oplysninger

Læs mere

Tilsynsrapport Næstved Kommune. Center for Sundhed og Ældre Pleje- og omsorgsboliger Kildegårdsvej

Tilsynsrapport Næstved Kommune. Center for Sundhed og Ældre Pleje- og omsorgsboliger Kildegårdsvej Tilsynsrapport Næstved Kommune Center for Sundhed og Ældre Pleje- og omsorgsboliger Kildegårdsvej Uanmeldt tilsyn August 2018 INDHOLD 1.0 Vurdering 2 1.1 Tilsynets samlede vurdering 2 1.2 Tilsynets anbefalinger

Læs mere

Tilsynsrapport Odense Kommune. Ældre- og Handicap Forvaltningen Ejlstrup Plejecenter

Tilsynsrapport Odense Kommune. Ældre- og Handicap Forvaltningen Ejlstrup Plejecenter Tilsynsrapport Odense Kommune Ældre- og Handicap Forvaltningen Ejlstrup Plejecenter Uanmeldt tilsyn November 2016 INDHOLD 1.0 Vurdering 2 1.1 samlede 2 1.2 anbefalinger 2 2.0 Indledende oplysninger 3 3.0

Læs mere

Tilsynsrapport Odense Kommune. Ældre- og Handicap Forvaltningen Bolbro Plejecenter

Tilsynsrapport Odense Kommune. Ældre- og Handicap Forvaltningen Bolbro Plejecenter Tilsynsrapport Odense Kommune Ældre- og Handicap Forvaltningen Bolbro Plejecenter Uanmeldt tilsyn November 2017 INDHOLD 1.0 Vurdering 2 1.1 samlede vurdering 2 1.2 anbefalinger 2 2.0 Indledende oplysninger

Læs mere

Tilsynsrapport Odense Kommune. Ældre- og Handicap Forvaltningen Enrum Plejecenter

Tilsynsrapport Odense Kommune. Ældre- og Handicap Forvaltningen Enrum Plejecenter Tilsynsrapport Odense Kommune Ældre- og Handicap Forvaltningen Enrum Plejecenter Uanmeldt tilsyn November 2017 INDHOLD 1.0 Vurdering 2 1.1 samlede vurdering 2 1.2 anbefalinger 2 2.0 Indledende oplysninger

Læs mere

Tilsynsrapport Brøndby Kommune. Social og Sundhedsforvaltningen, Ældre og Omsorg Ældrecenter Kisumparken

Tilsynsrapport Brøndby Kommune. Social og Sundhedsforvaltningen, Ældre og Omsorg Ældrecenter Kisumparken Tilsynsrapport Brøndby Kommune Social og Sundhedsforvaltningen, Ældre og Omsorg Ældrecenter Kisumparken Uanmeldt tilsyn September 2017 INDHOLD 1.0 Vurdering 2 1.1 samlede 2 1.2 anbefalinger 2 2.0 Indledende

Læs mere

Tilsynsrapport Odense Kommune. Ældre- og Handicap Forvaltningen Albanigade Plejecenter

Tilsynsrapport Odense Kommune. Ældre- og Handicap Forvaltningen Albanigade Plejecenter Tilsynsrapport Odense Kommune Ældre- og Handicap Forvaltningen Albanigade Plejecenter Uanmeldt tilsyn Oktober 2018 INDHOLD 1.0 Vurdering 2 1.1 samlede 2 1.2 anbefalinger 2 2.0 Indledende oplysninger 3

Læs mere

Årsrapport for plejecentre og træning Ringsted Kommune. Ældreområdet

Årsrapport for plejecentre og træning Ringsted Kommune. Ældreområdet Årsrapport for plejecentre og træning Ringsted Kommune Ældreområdet Uanmeldte tilsyn September 2017 INDHOLD 1. Samlet vurdering 3 1.1 Overordnet vurdering på tværs af plejecentrene og træningsenheden 5

Læs mere

Tilsynsrapport Odense Kommune. Ældre- og Handicap Forvaltningen Lille Glasvej Specialiseret Plejecenter

Tilsynsrapport Odense Kommune. Ældre- og Handicap Forvaltningen Lille Glasvej Specialiseret Plejecenter Tilsynsrapport Odense Kommune Ældre- og Handicap Forvaltningen Lille Glasvej Specialiseret Plejecenter Uanmeldt tilsyn December 2017 INDHOLD 1.0 Vurdering 2 1.1 samlede vurdering 2 1.2 anbefalinger 2 2.0

Læs mere

Tilsynsrapport Hjørring Kommune. Sundheds-, Ældre og Handicapforvaltningen. Fynsgade Centret

Tilsynsrapport Hjørring Kommune. Sundheds-, Ældre og Handicapforvaltningen. Fynsgade Centret Tilsynsrapport Hjørring Kommune Sundheds-, Ældre og Handicapforvaltningen Fynsgade Centret Uanmeldt tilsyn August 2017 INDHOLD 1.0 Vurdering 2 1.1 samlede 2 1.2 anbefalinger 2 2.0 Indledende oplysninger

Læs mere

Tilsynsrapport Odense Kommune. Ældre- og Handicap Forvaltningen Ældrecenter Øst 1

Tilsynsrapport Odense Kommune. Ældre- og Handicap Forvaltningen Ældrecenter Øst 1 Tilsynsrapport Odense Kommune Ældre- og Handicap Forvaltningen Ældrecenter Øst 1 Uanmeldt tilsyn September 2018 INDHOLD 1.0 Vurdering 2 1.1 samlede 2 1.2 anbefalinger 2 2.0 Indledende oplysninger 3 3.0

Læs mere

Tilsynsrapport Odense Kommune. Ældre- og Handicap Forvaltningen Herluf Trolle Plejecenter

Tilsynsrapport Odense Kommune. Ældre- og Handicap Forvaltningen Herluf Trolle Plejecenter Tilsynsrapport Odense Kommune Ældre- og Handicap Forvaltningen Herluf Trolle Plejecenter Uanmeldt tilsyn Oktober 2016 INDHOLD 1.0 Vurdering 2 1.1 samlede 2 1.2 anbefalinger 2 2.0 Indledende oplysninger

Læs mere

Tilsynsrapport Billund Kommune. Ældreområdet Privat leverandør af praktisk bistand Vikanservice

Tilsynsrapport Billund Kommune. Ældreområdet Privat leverandør af praktisk bistand Vikanservice Tilsynsrapport Billund Kommune Ældreområdet Privat leverandør af praktisk bistand Vikanservice Uanmeldt tilsyn Juni 2016 INDHOLD 1.0 Formalia 3 2.0 Samlet Tilsynsresultat 4 2.1 Tilsynets anbefalinger 5

Læs mere

Tilsynsrapport Odense Kommune. Ældre- og Handicap Forvaltningen Ældrecenter Øst 1

Tilsynsrapport Odense Kommune. Ældre- og Handicap Forvaltningen Ældrecenter Øst 1 Tilsynsrapport Odense Kommune Ældre- og Handicap Forvaltningen Ældrecenter Øst 1 Uanmeldt tilsyn November 2017 INDHOLD 1.0 Vurdering 2 1.1 samlede vurdering 2 1.2 anbefalinger 2 2.0 Indledende oplysninger

Læs mere

Tilsynsrapport Odense Kommune. Ældre- og Handicap Forvaltningen Hvenekilden Plejecenter

Tilsynsrapport Odense Kommune. Ældre- og Handicap Forvaltningen Hvenekilden Plejecenter Tilsynsrapport Odense Kommune Ældre- og Handicap Forvaltningen Hvenekilden Plejecenter Uanmeldt tilsyn Oktober 2018 INDHOLD 1.0 Vurdering 2 1.1 samlede 2 1.2 anbefalinger 2 2.0 Indledende oplysninger 3

Læs mere

Tilsynsrapport Næstved Kommune. Center for Sundhed og Ældre Pleje- og omsorgsboliger Bakkegården

Tilsynsrapport Næstved Kommune. Center for Sundhed og Ældre Pleje- og omsorgsboliger Bakkegården Tilsynsrapport Næstved Kommune Center for Sundhed og Ældre Pleje- og omsorgsboliger Bakkegården Uanmeldt tilsyn August 2018 INDHOLD 1.0 Vurdering 2 1.1 Tilsynets samlede vurdering 2 1.2 Tilsynets anbefalinger

Læs mere

Tilsynsrapport Odense Kommune. Ældre- og Handicap Forvaltningen Næsbyhus

Tilsynsrapport Odense Kommune. Ældre- og Handicap Forvaltningen Næsbyhus Tilsynsrapport Odense Kommune Ældre- og Handicap Forvaltningen Næsbyhus Uanmeldt tilsyn December 2017 INDHOLD 1.0 Vurdering 2 1.1 samlede vurdering 2 1.2 anbefalinger 2 2.0 Indledende oplysninger 3 3.0

Læs mere

Tilsynsrapport Odense Kommune. Ældre- og Handicap Forvaltningen Plejecentret Frederiksbroen

Tilsynsrapport Odense Kommune. Ældre- og Handicap Forvaltningen Plejecentret Frederiksbroen Tilsynsrapport Odense Kommune Ældre- og Handicap Forvaltningen Plejecentret Frederiksbroen Uanmeldt tilsyn Oktober 2018 INDHOLD 1.0 Vurdering 2 1.1 samlede 2 1.2 anbefalinger 2 2.0 Indledende oplysninger

Læs mere

Årsrapport Egedal Kommune. Center for Sundhed og Omsorg

Årsrapport Egedal Kommune. Center for Sundhed og Omsorg Årsrapport Egedal Kommune Center for Sundhed og Omsorg Uanmeldte tilsyn 2017 INDHOLD 1. Samlet vurdering 3 1.1 Overordnet vurdering på tværs af plejecentrene 5 1.2 Anbefalinger 8 2. Resume af Anbefalinger

Læs mere

Tilsynsrapport Odense Kommune. Ældre- og Handicap Forvaltningen Næsbyhus

Tilsynsrapport Odense Kommune. Ældre- og Handicap Forvaltningen Næsbyhus Tilsynsrapport Odense Kommune Ældre- og Handicap Forvaltningen Næsbyhus Uanmeldt tilsyn Oktober 2018 INDHOLD 1.0 Vurdering 2 1.1 samlede 2 1.2 anbefalinger 2 2.0 Indledende oplysninger 3 3.0 grundlag 4

Læs mere

Tilsynsrapport Skive Kommune. Pleje & Visitation Rødding Plejecenter

Tilsynsrapport Skive Kommune. Pleje & Visitation Rødding Plejecenter Tilsynsrapport Skive Kommune Pleje & Visitation Rødding Plejecenter Uanmeldt tilsyn December 2017 INDHOLD 1.0 Vurdering 2 1.1 samlede 2 1.2 anbefalinger 2 2.0 Indledende oplysninger 3 3.0 grundlag 4 3.1

Læs mere

Årsrapport. Uanmeldte tilsyn Plejecentre. Oktober Ringsted Kommune. Uanmeldt tilsyn, Årsrapport Oktober Indholdsfortegnelse

Årsrapport. Uanmeldte tilsyn Plejecentre. Oktober Ringsted Kommune. Uanmeldt tilsyn, Årsrapport Oktober Indholdsfortegnelse INDLEVELSE SKABER UDVIKLING Indholdsfortegnelse Årsrapport 1 Oplysninger... 2 2 Tilsynsresultat... Fejl! Bogmærke er ikke defineret. 3 Anbefalinger... Fejl! Bogmærke er ikke defineret. 4 Observationer

Læs mere

Tilsynsrapport Odense Kommune. Ældre- og Handicap Forvaltningen OK-Centret Dyruphus

Tilsynsrapport Odense Kommune. Ældre- og Handicap Forvaltningen OK-Centret Dyruphus Tilsynsrapport Odense Kommune Ældre- og Handicap Forvaltningen OK-Centret Dyruphus Uanmeldt tilsyn Januar 2018 INDHOLD 1.0 Vurdering 2 1.1 samlede 2 1.2 anbefalinger 2 2.0 Indledende oplysninger 3 3.0

Læs mere

Tilsynsrapport Odense Kommune. Ældre- og Handicap Forvaltningen Næsbyhus

Tilsynsrapport Odense Kommune. Ældre- og Handicap Forvaltningen Næsbyhus Tilsynsrapport Odense Kommune Ældre- og Handicap Forvaltningen Næsbyhus Uanmeldt tilsyn December 2016 INDHOLD 1.0 Vurdering 2 1.1 samlede 2 1.2 anbefalinger 2 2.0 Indledende oplysninger 3 3.0 grundlag

Læs mere

Tilsynsrapport Odense Kommune. Ældre- og Handicap Forvaltningen Havebæk Plejecenter

Tilsynsrapport Odense Kommune. Ældre- og Handicap Forvaltningen Havebæk Plejecenter Tilsynsrapport Odense Kommune Ældre- og Handicap Forvaltningen Havebæk Plejecenter Uanmeldt tilsyn September 2018 INDHOLD 1.0 Vurdering 2 1.1 samlede 2 1.2 anbefalinger 2 2.0 Indledende oplysninger 3 3.0

Læs mere

Tilsynsrapport Odense Kommune. Ældre- og Handicap Forvaltningen Sanderum Plejecenter

Tilsynsrapport Odense Kommune. Ældre- og Handicap Forvaltningen Sanderum Plejecenter Tilsynsrapport Odense Kommune Ældre- og Handicap Forvaltningen Sanderum Plejecenter Uanmeldt tilsyn November 2018 INDHOLD 1.0 Vurdering 2 1.1 samlede 2 1.2 anbefalinger 2 2.0 Indledende oplysninger 3 3.0

Læs mere

Årsrapport. Uanmeldte tilsyn Plejecentre. Januar Ringsted Kommune. Uanmeldt tilsyn, Årsrapport Januar Indholdsfortegnelse

Årsrapport. Uanmeldte tilsyn Plejecentre. Januar Ringsted Kommune. Uanmeldt tilsyn, Årsrapport Januar Indholdsfortegnelse INDLEVELSE SKABER UDVIKLING Indholdsfortegnelse Årsrapport 1 Oplysninger... 2 2 Tilsynsresultat... Fejl! Bogmærke er ikke defineret. 3 Anbefalinger... Fejl! Bogmærke er ikke defineret. 4 Observationer

Læs mere

Tilsynsrapport Brøndby Kommune. Social og Sundhedsforvaltningen, Ældre og Omsorg Boenheden Kisumparken

Tilsynsrapport Brøndby Kommune. Social og Sundhedsforvaltningen, Ældre og Omsorg Boenheden Kisumparken Tilsynsrapport Brøndby Kommune Social og Sundhedsforvaltningen, Ældre og Omsorg Boenheden Kisumparken Uanmeldt tilsyn Oktober 2018 INDHOLD 1.0 Vurdering 2 1.1 samlede 2 1.2 anbefalinger 2 2.0 Indledende

Læs mere

Tilsynsrapport Tønder Kommune. Pleje og Omsorg. Kommunal leverandør af hjemmepleje Hjemmeplejedistrikt Toftlund

Tilsynsrapport Tønder Kommune. Pleje og Omsorg. Kommunal leverandør af hjemmepleje Hjemmeplejedistrikt Toftlund Tilsynsrapport Tønder Kommune Pleje og Omsorg Kommunal leverandør af hjemmepleje Hjemmeplejedistrikt Toftlund Uanmeldt tilsyn August 2017 INDHOLD 1.0 Vurdering 2 1.1 Tilsynets samlede vurdering 2 1.2 Tilsynets

Læs mere

Tilsynsrapport Brøndby Kommune. Social og Sundhedsforvaltningen, Ældre og Omsorg Ældrecenter Æblehaven

Tilsynsrapport Brøndby Kommune. Social og Sundhedsforvaltningen, Ældre og Omsorg Ældrecenter Æblehaven Tilsynsrapport Brøndby Kommune Social og Sundhedsforvaltningen, Ældre og Omsorg Ældrecenter Æblehaven Uanmeldt tilsyn Oktober 2018 INDHOLD 1.0 Vurdering 2 1.1 samlede 2 1.2 anbefalinger 2 2.0 Indledende

Læs mere

Tilsynsrapport Næstved Kommune. Center for Sundhed og Ældre Ældrecentret Søvang

Tilsynsrapport Næstved Kommune. Center for Sundhed og Ældre Ældrecentret Søvang Tilsynsrapport Næstved Kommune Center for Sundhed og Ældre Ældrecentret Søvang Uanmeldt tilsyn November 2017 INDHOLD 1.0 Vurdering 2 1.1 samlede 2 1.2 anbefalinger 2 2.0 Indledende oplysninger 3 3.0 grundlag

Læs mere

TILSYNSRAPPORT ROSKILDE KOMMUNE SUNDHED OG OMSORG PLEJEBOLIGER TREKRONER PLEJECENTER

TILSYNSRAPPORT ROSKILDE KOMMUNE SUNDHED OG OMSORG PLEJEBOLIGER TREKRONER PLEJECENTER TILSYNSRAPPORT SUNDHED OG OMSORG PLEJEBOLIGER TREKRONER PLEJECENTER Uanmeldt tilsyn Oktober 2019 1. VURDERING 1.1 OVERORDNET VURDERING BDO har på vegne af Roskilde Kommune foretaget et uanmeldt tilsyn

Læs mere

Tilsynsrapport Odense Kommune. Ældre- og Handicap Forvaltningen Bolbro Plejecenter

Tilsynsrapport Odense Kommune. Ældre- og Handicap Forvaltningen Bolbro Plejecenter Tilsynsrapport Odense Kommune Ældre- og Handicap Forvaltningen Bolbro Plejecenter Uanmeldt tilsyn November 2018 INDHOLD 1.0 Vurdering 2 1.1 samlede 2 1.2 anbefalinger 2 2.0 Indledende oplysninger 3 3.0

Læs mere

Tilsynsrapport Hjørring Kommune. Sundheds-, Ældre og Handicapforvaltningen. Ældrecenter Havbakken

Tilsynsrapport Hjørring Kommune. Sundheds-, Ældre og Handicapforvaltningen. Ældrecenter Havbakken Tilsynsrapport Hjørring Kommune Sundheds-, Ældre og Handicapforvaltningen Ældrecenter Havbakken Uanmeldt tilsyn på ældrecentre Oktober 2018 INDHOLD 1.0 Vurdering 2 1.1 samlede 2 1.2 anbefalinger 2 2.0

Læs mere

Faxe Kommune. Center for Sundhed og Pleje. Årsrapport for Plejecentre

Faxe Kommune. Center for Sundhed og Pleje. Årsrapport for Plejecentre Faxe Kommune Center for Sundhed og Pleje Årsrapport for Plejecentre Årsrapport 2017 INDHOLD 1. Samlet vurdering 3 1.1 Overordnet vurdering på tværs af plejecentre 4 1.2 Anbefalinger 6 2. Resume, vurderinger

Læs mere

Tilsynsrapport Odense Kommune. Ældre- og Handicap Forvaltningen Provstegårdshjemmet Friplejehjem

Tilsynsrapport Odense Kommune. Ældre- og Handicap Forvaltningen Provstegårdshjemmet Friplejehjem Tilsynsrapport Odense Kommune Ældre- og Handicap Forvaltningen Provstegårdshjemmet Friplejehjem Uanmeldt tilsyn Oktober 2018 INDHOLD 1.0 Vurdering 2 1.1 samlede 2 1.2 anbefalinger 2 2.0 Indledende oplysninger

Læs mere

Tilsynsrapport Odense Kommune. Ældre- og Handicap Forvaltningen Ejlstrup Plejecenter

Tilsynsrapport Odense Kommune. Ældre- og Handicap Forvaltningen Ejlstrup Plejecenter Tilsynsrapport Odense Kommune Ældre- og Handicap Forvaltningen Ejlstrup Plejecenter Uanmeldt tilsyn Oktober 2018 INDHOLD 1.0 Vurdering 2 1.1 samlede 2 1.2 anbefalinger 2 2.0 Indledende oplysninger 3 3.0

Læs mere

Tilsynsrapport 2017 Brøndby Kommune. Social og Sundhedsforvaltningen, Ældre og Omsorg. Den Kommunale hjemmepleje, Hjemmeplejen i Stranden

Tilsynsrapport 2017 Brøndby Kommune. Social og Sundhedsforvaltningen, Ældre og Omsorg. Den Kommunale hjemmepleje, Hjemmeplejen i Stranden Tilsynsrapport 2017 Brøndby Kommune Social og Sundhedsforvaltningen, Ældre og Omsorg Den Kommunale hjemmepleje, Hjemmeplejen i Stranden Anmeldt tilsyn Januar 2018 INDHOLD 1.0 Formalia 3 2.0 Samlet Tilsynsresultat

Læs mere

Tilsynsrapport Skive Kommune. Pleje & Visitation Roslev Plejecenter

Tilsynsrapport Skive Kommune. Pleje & Visitation Roslev Plejecenter Tilsynsrapport Skive Kommune Pleje & Visitation Roslev Plejecenter Uanmeldt tilsyn December 2017 INDHOLD 1.0 Vurdering 2 1.1 samlede 2 1.2 anbefalinger 2 2.0 Indledende oplysninger 3 3.0 grundlag 4 3.1

Læs mere

Tilsynsrapport Næstved Kommune. Center for Sundhed og Ældre Pleje- og omsorgsboliger Nygårdsvej

Tilsynsrapport Næstved Kommune. Center for Sundhed og Ældre Pleje- og omsorgsboliger Nygårdsvej Tilsynsrapport Næstved Kommune Center for Sundhed og Ældre Pleje- og omsorgsboliger Nygårdsvej Uanmeldt tilsyn August 2018 INDHOLD 1.0 Vurdering 2 1.1 Tilsynets samlede vurdering 2 1.2 Tilsynets anbefalinger

Læs mere

Tilsynsrapport Næstved Kommune. Center for Sundhed og Ældre Omsorgsboligerne Nygårdsvej

Tilsynsrapport Næstved Kommune. Center for Sundhed og Ældre Omsorgsboligerne Nygårdsvej Tilsynsrapport Næstved Kommune Center for Sundhed og Ældre Omsorgsboligerne Nygårdsvej Uanmeldt tilsyn november 2017 INDHOLD 1.0 Vurdering 2 1.1 samlede 2 1.2 anbefalinger 2 2.0 Indledende oplysninger

Læs mere

Tilsynsrapport Hjørring Kommune. Sundheds-, Ældre- og Handicapforvaltningen. Ældrecenter Lundgården

Tilsynsrapport Hjørring Kommune. Sundheds-, Ældre- og Handicapforvaltningen. Ældrecenter Lundgården Tilsynsrapport Hjørring Kommune Sundheds-, Ældre- og Handicapforvaltningen Ældrecenter Lundgården Uanmeldt tilsyn September 2017 INDHOLD 1.0 Vurdering 2 1.1 samlede 2 1.2 anbefalinger 2 2.0 Indledende

Læs mere

Tilsynsrapport Odense Kommune Ældre- og Handicap Forvaltningen Plejecenter Sukkerkogeriet

Tilsynsrapport Odense Kommune Ældre- og Handicap Forvaltningen Plejecenter Sukkerkogeriet Tilsynsrapport Odense Kommune Ældre- og Handicap Forvaltningen Plejecenter Sukkerkogeriet Uanmeldt tilsyn November 2017 INDHOLD 1.0 Vurdering 2 1.1 Tilsynets samlede vurdering 2 1.2 Tilsynets anbefalinger

Læs mere

Tilsynsrapport Hjørring Kommune. Sundheds-, Ældre og Handicapforvaltningen. Ældrecenter Vikingebanke

Tilsynsrapport Hjørring Kommune. Sundheds-, Ældre og Handicapforvaltningen. Ældrecenter Vikingebanke Tilsynsrapport Hjørring Kommune Sundheds-, Ældre og Handicapforvaltningen Ældrecenter Vikingebanke Uanmeldt tilsyn September 2017 INDHOLD 1.0 Vurdering 2 1.1 samlede 2 1.2 anbefalinger 2 2.0 Indledende

Læs mere

Tilsynsrapport Næstved Kommune. Center for Sundhed og Ældre Ældrecentret Røjleparken

Tilsynsrapport Næstved Kommune. Center for Sundhed og Ældre Ældrecentret Røjleparken Tilsynsrapport Næstved Kommune Center for Sundhed og Ældre Ældrecentret Røjleparken Uanmeldt tilsyn November 2017 INDHOLD 1.0 Vurdering 2 1.1 samlede 2 1.2 anbefalinger 2 2.0 Indledende oplysninger 3 3.0

Læs mere

Tilsynsrapport Næstved Kommune. Center for Sundhed og Ældre Ældrecentret Jasminvej

Tilsynsrapport Næstved Kommune. Center for Sundhed og Ældre Ældrecentret Jasminvej Tilsynsrapport Næstved Kommune Center for Sundhed og Ældre Ældrecentret Jasminvej Uanmeldt tilsyn November 2017 INDHOLD 1.0 Vurdering 2 1.1 samlede 2 1.2 anbefalinger 2 2.0 Indledende oplysninger 4 3.0

Læs mere

Tilsynsrapport Rebild Kommune. Center pleje og omsorg Ældrecenter Nørager

Tilsynsrapport Rebild Kommune. Center pleje og omsorg Ældrecenter Nørager Tilsynsrapport Rebild Kommune Center pleje og omsorg Ældrecenter Nørager Uanmeldt tilsyn Maj 2017 INDHOLD 1.0 Vurdering 2 1.1 samlede 2 1.2 anbefalinger 2 2.0 Indledende oplysninger 3 3.0 grundlag 4 3.1

Læs mere

Årsrapport Næstved Kommune. Center for Sundhed og Ældre Pleje- og omsorgsboliger

Årsrapport Næstved Kommune. Center for Sundhed og Ældre Pleje- og omsorgsboliger Årsrapport Næstved Kommune Center for Sundhed og Ældre Pleje- og omsorgsboliger Uanmeldte tilsyn 2017 INDHOLD 1. Samlet vurdering 3 1.1 Overordnet vurdering på tværs af Ældrecentrene 5 1.2 Anbefalinger

Læs mere

Tilsynsrapport Odense Kommune. Ældre- og Handicap Forvaltningen Herluf Trolle Plejecenter

Tilsynsrapport Odense Kommune. Ældre- og Handicap Forvaltningen Herluf Trolle Plejecenter Tilsynsrapport Odense Kommune Ældre- og Handicap Forvaltningen Herluf Trolle Plejecenter Uanmeldt tilsyn Oktober 2018 INDHOLD 1.0 Vurdering 2 1.1 samlede 2 1.2 anbefalinger 2 2.0 Indledende oplysninger

Læs mere

Tilsynsrapport Odense Kommune. Ældre- og Handicap Forvaltningen Plejecenter Munke Mose

Tilsynsrapport Odense Kommune. Ældre- og Handicap Forvaltningen Plejecenter Munke Mose Tilsynsrapport Odense Kommune Ældre- og Handicap Forvaltningen Plejecenter Munke Mose Uanmeldt tilsyn December 2016 INDHOLD 1.0 Vurdering 2 1.1 samlede 2 1.2 anbefalinger 2 2.0 Indledende oplysninger 3

Læs mere

Tilsynsrapport Odense Kommune. Ældre- og Handicap Forvaltningen Enrum Plejecenter

Tilsynsrapport Odense Kommune. Ældre- og Handicap Forvaltningen Enrum Plejecenter Tilsynsrapport Odense Kommune Ældre- og Handicap Forvaltningen Enrum Plejecenter Uanmeldt tilsyn November 2018 INDHOLD 1.0 Vurdering 2 1.1 samlede 2 1.2 anbefalinger 2 2.0 Indledende oplysninger 3 3.0

Læs mere

Tilsynsrapport Hjørring Kommune. Sundheds-, Ældre og Handicapforvaltningen. Ældrecenter Havbakken

Tilsynsrapport Hjørring Kommune. Sundheds-, Ældre og Handicapforvaltningen. Ældrecenter Havbakken Tilsynsrapport Hjørring Kommune Sundheds-, Ældre og Handicapforvaltningen Ældrecenter Havbakken Uanmeldt tilsyn Oktober 2017 INDHOLD 1.0 Vurdering 2 1.1 samlede 2 1.2 anbefalinger 2 2.0 Indledende oplysninger

Læs mere

Tilsynsrapport Næstved Kommune. Center for Sundhed og Ældre Plejeboliger Fugleparken

Tilsynsrapport Næstved Kommune. Center for Sundhed og Ældre Plejeboliger Fugleparken Tilsynsrapport Næstved Kommune Center for Sundhed og Ældre Plejeboliger Fugleparken Uanmeldt tilsyn November 2017 INDHOLD 1.0 Vurdering 2 1.1 samlede 2 1.2 anbefalinger 2 2.0 Indledende oplysninger 3 3.0

Læs mere

Tilsynsrapport Næstved Kommune. Center for Sundhed og Ældre Omsorgsboligerne Kildegårdsvej

Tilsynsrapport Næstved Kommune. Center for Sundhed og Ældre Omsorgsboligerne Kildegårdsvej Tilsynsrapport Næstved Kommune Center for Sundhed og Ældre Omsorgsboligerne Kildegårdsvej Uanmeldt tilsyn November 2017 INDHOLD 1.0 Vurdering 2 1.1 samlede 2 1.2 anbefalinger 2 2.0 Indledende oplysninger

Læs mere

TILSYNSRAPPORT THISTED KOMMUNE ÆLDRE OG SUNDHED BEDSTED FRIPLEJEHJEM

TILSYNSRAPPORT THISTED KOMMUNE ÆLDRE OG SUNDHED BEDSTED FRIPLEJEHJEM TILSYNSRAPPORT THISTED KOMMUNE ÆLDRE OG SUNDHED BEDSTED FRIPLEJEHJEM Uanmeldt socialfagligt tilsyn September 2019 1. SOCIALFAGLIGT TILSYN 1.1 OVERORDNET VURDERING BDO har på vegne af Thisted Kommune foretaget

Læs mere

TILSYNSRAPPORT BRØNDERSLEV KOMMUNE SUNDHED OG VELFÆRD ROSENGÅRDEN PLEJECENTER

TILSYNSRAPPORT BRØNDERSLEV KOMMUNE SUNDHED OG VELFÆRD ROSENGÅRDEN PLEJECENTER TILSYNSRAPPORT BRØNDERSLEV KOMMUNE SUNDHED OG VELFÆRD ROSENGÅRDEN PLEJECENTER Uanmeldt socialfagligt tilsyn December 2017 1. SOCIALFAGLIGT TILSYN 1.1 OVERORDNET VURDERING BDO har på vegne af Brønderslev

Læs mere

Tilsynsrapport Roskilde Kommune. Ældreområdet Margrethe Hjemmet Plejecenter

Tilsynsrapport Roskilde Kommune. Ældreområdet Margrethe Hjemmet Plejecenter Tilsynsrapport Roskilde Kommune Ældreområdet Margrethe Hjemmet Plejecenter Uanmeldt tilsyn 2018 INDHOLD 1.0 Vurdering 2 1.1 samlede 2 1.2 anbefalinger 2 2.0 Indledende oplysninger 3 3.0 grundlag 4 3.1

Læs mere

Tilsynsrapport Næstved Kommune. Sundhed og Ældre Kommunale leverandør, Hjemmeplejen Distrikt Øst

Tilsynsrapport Næstved Kommune. Sundhed og Ældre Kommunale leverandør, Hjemmeplejen Distrikt Øst Tilsynsrapport Næstved Kommune Sundhed og Ældre Kommunale leverandør, Hjemmeplejen Distrikt Øst Uanmeldt tilsyn November 2017 INDHOLD 1.0 Formalia 3 2.0 Samlet Tilsynsresultat 4 2.1 Tilsynets anbefalinger

Læs mere

TILSYNSRAPPORT BRØNDERSLEV KOMMUNE SUNDHED OG VELFÆRD KORNUMGÅRD PLEJECENTER

TILSYNSRAPPORT BRØNDERSLEV KOMMUNE SUNDHED OG VELFÆRD KORNUMGÅRD PLEJECENTER TILSYNSRAPPORT BRØNDERSLEV KOMMUNE SUNDHED OG VELFÆRD KORNUMGÅRD PLEJECENTER Uanmeldt socialfagligt tilsyn Juli 2019 1. SOCIALFAGLIGT TILSYN 1.1 OVERORDNET VURDERING BDO har på vegne af Brønderslev Kommune

Læs mere