DET GODE MØDE den 29. oktober 2014 i Holstebro

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "DET GODE MØDE den 29. oktober 2014 i Holstebro"

Transkript

1 DET GODE MØDE den 29. oktober 2014 i Holstebro

2 Emner i dag menighedsrådets rolle hvad kendetegner et godt møde forberedelse af møder og udarbejdelse af dagsorden referat mødeform og metode mødeledelse og mødedeltagelse hvordan er det vi taler med hinanden?

3 Menighedsrådets rolle Hvad er menighedsrådet sat i verden for?

4 Hvad kendetegner et godt møde? Mening - fælles forståelse for formålet En god plan for mødet dagsorden der holdes Der er en tidsramme - og den holdes Både mødeleder og mødedeltagere er velforberedte Undersøgende dialog og fælles refleksion i stedet for diskussion og magtkamp Der er en god stemning - alle kan komme til orde Metoder der understøtter formålet Variation i måden at holde mødet på Mål med mødet opnås

5 Forberedelse af møde Udarbejdelse af dagsorden der afspejler menighedsrådets rolle og målsætning. Hvem udarbejder dagsorden? Det vigtigste først.

6 Dagsorden (1) I indkaldes til menighedsrådsmødet den 19. april 2015, kl , konfirmandstuen i Ådal. (Præsten brygger kaffen) Dagsorden: 1.Godkendelse af dagsorden. 2.Post 3.Konfirmationen St. bededag. 4.Kirkegårdsdiget 5.Syn 6.Kvartalsrapport 7.Evt. Mvh Jeres menighedsrådsformand.

7 Dagsorden (2) I indkaldes til menighedsrådsmødet den 19. april 2015, kl , konfirmandstuen i Ådal. (Præsten brygger kaffen) Dagsorden: 1.Godkendelse af dagsorden. 2.Post, v. formanden 3.Konfirmationen St. bededag. V. præsten (Se bilag 1) 4.Kirkegårdsdiget v. kirkeværgen (Se bilag 2) 5.Syn, v. kirkeværgen (Se bilag 3) 6.Kvartalsrapport. V. kassereren og degnen (Se den vedlagte kvartalsrapport. 7.Evt. Mvh Jeres menighedsrådsformand.

8 Bilag 1, dagsorden punkt 3 Vores præst og konfirmandforældrene vil meget gerne, om der er en eller to fra menighedsrådet, der har tid til at sidde i konfirmandstuen store bededag fra kl til ca. kl. 12 og se, at ingen uvedkommende kommer og hugger telegrammer og lykønskninger fra konfirmandernes kurve og kasser. Sidste år havde de den dårlige oplevelse i Fjordby, at en mand fra byen kom og var ved at fiske kuverter med penge. Tag lige og kik i jeres kalender og se, om I har tid, - hvis I har lyst til at give den hjælp. Der er selvfølgelig kaffe og rundstykker til de frivillige

9 Dagsorden I indkaldes til menighedsrådsmødet den 19. april 2015, kl , konfirmandstuen i Ådal. (Præsten brygger kaffen) Dagsorden: 1.Godkendelse af dagsorden. 2.Post, v. formanden 3.Konfirmationen St. bededag. V. præsten (Se bilag 1) 4.Kirkegårdsdiget v. kirkeværgen (Se bilag 2) 5.Syn, v. kirkeværgen (Se bilag 3) 6.Kvartalsrapport. V. kassereren og degnen (Se den vedlagte kvartalsrapport. 7.Evt. Mvh Jeres menighedsrådsformand.

10 Dagsorden I indkaldes til menighedsrådsmødet den 19. april 2015, kl , konfirmandstuen i Ådal. (Præsten brygger kaffen) Dagsorden: 1.Godkendelse af dagsorden. 2.Post, v. formanden 3.Konfirmationen St. bededag. V. præsten (Se bilag 1) 4.Kirkegårdsdiget v. kirkeværgen (Se bilag 2) 5.Syn, v. kirkeværgen (Se bilag 3) 6.Kvartalsrapport. V. kassereren og degnen (Se den vedlagte kvartalsrapport. 7.Evt. Mvh Jeres menighedsrådsformand.

11 Bilag 2, dagsorden punkt 4 På vores kirkegårdssyn sidste år i maj noterede vi, at kirkegårdsdigets sydøstlige hjørne skal rettes op så snart som muligt. Vores kirkeværge har talt med vores lokale entreprenør, der siger, at vi skal regne med, at ca. 10 meter dige på hver side af hjørnet skal sættes om, og at prisen nok havner på kr. inkl. moms. Det er det dobbelte af, hvad vi skønnede på syn! Vil I alle overveje, hvem I synes skal give tilbud på arbejdet. Vil kassereren vurdere vores økonomi. Hvad har vi råd til i år? Hvor mange penge har vi i alt til vedligehold? Jeg jeres formand tjekker med provsten, om det er noget vi må uden videre.

12 Dagsorden I indkaldes til menighedsrådsmødet den 19. april 2015, kl , konfirmandstuen i Ådal. (Præsten brygger kaffen) Dagsorden: 1.Godkendelse af dagsorden. 2.Post, v. formanden 3.Konfirmationen St. bededag. V. præsten (Se bilag 1) 4.Kirkegårdsdiget v. kirkeværgen (Se bilag 2) 5.Syn, v. kirkeværgen (Se bilag 3) 6.Kvartalsrapport. V. kassereren og degnen (Se den vedlagte kvartalsrapport. 7.Evt. Mvh Jeres menighedsrådsformand.

13 Bilag 3, dagsorden punkt 5 Vi skal finde en dato til det årlige syn af bygninger præstegårdshaven og kirkegården. Vores præst vil gerne, at det bliver en mandag (hans fridag); så ved han, at han har ro på. Vores graver vil meget nødig bruge en fridag, så kirken og kirkegården kunne jo blive en tirsdag. Et konkret forslag kunne være, mandag og tirsdag i uge 21 eller 22 kl ; vores bygningssagkyndige kan godt der. Se i jeres kalender, om det er i orden. Det er kun bygningsudvalget, der skal med, men I andre er velkomne til at gå med.

14 Referat af/ beslutningsprotokol iht. menighedsrådsmødet den 19. april Version i Ådahl sogn 1. Godkendelse af dagsorden Godkendt. Version 2 1. Godkendelse af dagsorden Godkendt.

15 Referat/beslutningsprotokol fortsat Version 1 2. Post. Formanden gennemgik den indkomne post. Version 2 2. Post Formanden gennemgik den indkomne post. To tilbud fra organister, der vil give koncert, er videregivet til organisten. Opfordring fra Alle Børn om at støtte med en kollekt på konfirmationsdagen. Opfordringen tages op, når næste års kollekter behandles på septembermødet.

16 Referat/ beslutningsprotokol fortsat Version 1 3. Konfirmationen st. bededag. Præst og konfirmandforældre fik en aftale i hus. Version 2 3. Konfirmationen st. bededag. Karen Kule og Holger Hop er vagter i konfirmandstuen på konfirmationsdagen (st. bededag) fra kl ca , Holger har kaffe og rundstykker med.

17 Referat/ beslutningsprotokol fortsat Version 1 4. Kirkegårdsdiget Formandens bror (Ådahl entreprenøren), Grønne Fingre ApS og Fjordby entreprenøren, Total Entreprise bliver bedt om et tilbud. Version 2 4. Kirkegårdsdiget. I forlængelse eller tilknytning til sidste års synsprotokols optegnelser. Tre firmaer bliver bedt om at give tilbud på genopretning af kirkedigets sydøstlige hjørne, ca. 10 meter på hver side af hjørnet. Kirkeværgen kontakter: Ådahls Entreprenør Her i Ådahl. Grønne Fingre i Fjordby. Total Entreprise i Fjordby. Endvidere kontakter kirkeværgen vores lokale maler (P.Let og søn) og de to firmaer i Fjordby for et tilbud på maling af konfirmandstuen og vinduerne i sognehusets sydside, udvendigt. Tømrermester Hansen, her i Ådahl bliver bedt om et overslag på dørene i kirken og kapellet, som trænger til reparationer i bundtræet og drypnæser udvendigt. Det er også kirkeværgen, der står for det. Tilbuddene skal være i hus senest 25. maj, så de kan udsendes og behandles på mødet i juni.

18 Referat/beslutningsprotokol fortsat Version 1 5. Syn. Mandag og tirsdag i uge 22 blev valgt. Version 2 5. Syn Mandag og tirsdag i uge 22 blev valgt. Mandag kl synes præstebolig og have. Vi fortsætter og syner sognehuset ca. kl Vi skal være færdige kl Kirkeværgen medbringer protokol og indberetningspapirer til provstiet. Det er kun præstegårdsudvalget og bygningsudvalget, som skal komme, men alle er velkomne. Tirsdag kl syner vi kirken og kirkegården med tilliggende jorde og maskinhus skal vi være færdige. Kirkeværge medbringer protokol og indberetningspapirer til provstiet. Det er kun kirkegårdsudvalget og bygningsudvalget som skal komme, men alle er selvfølgelig velkomne.

19 Referat/beslutningsprotokol fortsat Version 1 6. Kvartalsrapport. Kassereren og degnen gennemgik tallene. Kvartalsrapporten blev taget til efterretning. Version 2 6. Kvartalsrapport. Kassereren og degnen gennemgik tallene. Kvartalsrapporten blev taget til efterretning. Det bemærkedes fra kasserens side, at 1. kvartal burde betyde, at der var brugt ca. 25% i forhold til årsbudgettet. Det ses, at varme og el allerede (kalkuleret) havde brugt hhv. 37% og 30% af budgettet, men at det jo har været kolde vintermåneder. Lønudgifterne er fint på plads med 23½ %. Der blev spurgt til vedligehold og reparationsudgifter på kirkegårdens materiel, der allerede i 1. kvartal har kostet 35 % af det budgetterede. Vores graver kunne forklare, at alle maskiner og alt værktøj i løbet af januar har været til service og nu er klar til sæsonen.

20 Referat/ beslutningsprotokol fortsat Version 1 7. Evt. Intet fremkom. Version 2 7. Evt. Intet fremkom.

21 Opfølgning af møde

22 Mødeform og -metode Skab variation i mødets form og metode Tilpas til formål og deltagere

23 Eksempler på form og metoder Form Alle skal kunne se hinanden Skift pladser Mødeledelse på skift* Bevægelse Forplejning Oplæg og drøftelse om kirkeligt emne Metoder Summemøde Interviews (par eller trio) Runder Tale stav Individuel refleksion Café model Feed-back og Evaluering

24 Mødeledelse Styrende Skab dialog Autoritær Demokratisk Faciliterende Lyt Fasthold fokus Skab refleksion

25 Mødediamanten HØRING VURDERING BESLUTNING

26 Ledelse facilitering af møde Leder samtalen vi taler om én ting ad gangen Sikrer fokus og kobling afbryder tangenter Sikrer rimelig fordeling af taletid strammer lange og evt. gentagne indlæg op Tager bevidst forskellige metoder til involvering i brug Bruger fokuserende spørgsmål og venlige anmodninger Sørger for at overholde tiden Uddelereger opgaver Skaber helhedsoverblik

27 Den gode mødedeltager Møder velforberedt op Fatter sig i korthed Lytter opmærksomt Har selvdisciplin Undgår at ride kæpheste Undgår at afspore emnet Ser sig selv som en del af helheden Husker sig selv på formålet med mødet hvorfor er det nu lige vi er her? Støtter mødeleder i processen Er bevidst om sin egen rolle i rådet

28 Hvad er det vi siger? 1. Det umiddelbare og naturlige barnlige jeg. 2. Det tilpassede og velopdragne jeg. 3. Det omsorgsfulde jeg. 4. Det kritisk-irettesættende jeg. 5. Det voksne jeg.

29 De fire grundindstillinger 1. Jeg er ikke OK Du er OK 2. Jeg er ikke OK Du er ikke OK 3. Jeg er OK Du er ikke OK 4. Jeg er OK Du er OK

30 Opmærksomhed Retfærdighed Kerneopgave Samarbejde Tillid

31 Opsamling Notér 1-2 ting du vil forbedre ved dine menighedsrådsmøder Sig det til sidemanden

32 God arbejdslyst med DET GODE MØDE!

Det gode Møde. Møder og Mødekultur Overvejelser ved stiftspræsten for det psykiske arbejdsmiljø, Lars Lyngberg-Larsen

Det gode Møde. Møder og Mødekultur Overvejelser ved stiftspræsten for det psykiske arbejdsmiljø, Lars Lyngberg-Larsen Det gode Møde Møder og Mødekultur Overvejelser ved stiftspræsten for det psykiske arbejdsmiljø, Lars Lyngberg-Larsen I Folkekirken såvel som på mange andre arbejdspladser holdes der mange møder. Nogle

Læs mere

Referat af menighedsrådsmøde

Referat af menighedsrådsmøde Referat af menighedsrådsmøde Tirsdag den.2.februar 2016. kl. 19.00 til 22.00 i Teglgården. Bogense. 02.02. 2016. Tilstede: Kjeld Bruun, Jannie Bruun, Dorthe Årø, Kirsten Nielsen, Lise Jørgensen, Birgit

Læs mere

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab 1 Bliv frivillig Kulturelle oplevelser Hvis du går og tror, at kirkens arbejde kun består i det, som præster, ansatte

Læs mere

Referat for: Viborg Østre Provstiudvalg. PU møde 26. november 2014. Kl. 16.30 Mødested: Vognmagervej 14, 8800 Viborg

Referat for: Viborg Østre Provstiudvalg. PU møde 26. november 2014. Kl. 16.30 Mødested: Vognmagervej 14, 8800 Viborg Referat for: Viborg Østre Provstiudvalg PU møde 26. november 2014. Kl. 16.30 Mødested: Vognmagervej 14, 8800 Viborg Provstiudvalgsformand Svend Aage Pedersen Provstiudvalgsnæstformand Anders Jensen Provstiudvalgsmedlem

Læs mere

Referat for: Bogense Provstiudvalg. PU møde 6. oktober 2015. Kl. 16.00 Mødested: Konfirmandstuen, Søndersø præstegård

Referat for: Bogense Provstiudvalg. PU møde 6. oktober 2015. Kl. 16.00 Mødested: Konfirmandstuen, Søndersø præstegård Referat for: Bogense Provstiudvalg PU møde 6. oktober 2015. Kl. 16.00 Mødested: Konfirmandstuen, Søndersø præstegård Til stede til møde: Keld Balmer Hansen, Stig Saxbjørn, Else Wismar, Grethe Monrad og

Læs mere

Kirkeblad forår 2008 Hvad vil vi som kirke/kirker her i Fjellerup og Glesborg? - Visioner for Fjellerup og Glesborg kirke

Kirkeblad forår 2008 Hvad vil vi som kirke/kirker her i Fjellerup og Glesborg? - Visioner for Fjellerup og Glesborg kirke Kirkeblad forår 2008 Hvad vil vi som kirke/kirker her i Fjellerup og Glesborg? - Visioner for Fjellerup og Glesborg kirke Hvad vil vi som kirke/kirker i fremtiden? Hvordan vil vi gerne være menighed? Hvad

Læs mere

Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen Elgårdsminde Syd.

Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen Elgårdsminde Syd. Søften den 20.12.2011 Til: Grundejerne i Efterfølgende til: Favrskov Kommune Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen. Bilag: 1. Referat fra ordinær generalforsamling. 2. Formandens

Læs mere

HERLEV - PRÆSTEBRO - LINDEHØJ 2014-2015

HERLEV - PRÆSTEBRO - LINDEHØJ 2014-2015 HERLEV - PRÆSTEBRO - LINDEHØJ 2014-2015 Læs om konfirmationsforberedelse og indskrivning på de følgende sider! KONFIRMANDINDSKRIVNING KÆRE 7. KLASSES FORÆLDRE OG KOMMENDE KONFIRMANDER. Det er blevet tiden

Læs mere

Dagsorden til møde den 18. september 2013 kl. 19.00 i Rindum Sogns Menighedsråd

Dagsorden til møde den 18. september 2013 kl. 19.00 i Rindum Sogns Menighedsråd Rindum Kirke, Menighedsrådet, Rindumvej 2, 6950 Ringkøbing Dagsorden til møde den 18. september 2013 kl. 19.00 i Rindum Sogns Menighedsråd Til stede: Anders Storgaard Sørensen, Tage Høj Kristiansen, Poul

Læs mere

Prædiken til konfirmationsgudstjeneste, Store Bededag 2014

Prædiken til konfirmationsgudstjeneste, Store Bededag 2014 Prædiken til konfirmationsgudstjeneste, Store Bededag 2014 Stine Munch Kære konfirmander. Kære forældre, bedsteforældre, søskende, og alle I andre fra familie og venner! I dag er det Store Bededag, det

Læs mere

Det gode menighedsrådsarbejde

Det gode menighedsrådsarbejde Det gode menighedsrådsarbejde Folkehjem d. 21. januar 2016 1 Den gule seddel På hver plads ligger en gul seddel med fortrykte spørgsmål og plads til svar 1. Hvordan er det gode MR-medlem? 2. Hvordan er

Læs mere

3. marts 2016. Cafeén er egnet for personer med handicap og har handicap-toilet. Tilmelding er ikke nødvendig. Du kommer bare, hvis du har lyst.

3. marts 2016. Cafeén er egnet for personer med handicap og har handicap-toilet. Tilmelding er ikke nødvendig. Du kommer bare, hvis du har lyst. E-mail nyhedsbrev nr. 56 Cafe aften på Café Tower, kl. 18.00-20.00 Stürups Plads 1, dør 230 i Helsingør 3. marts 2016 Hver d. første torsdag i en måned er vi velkomne på restauranten til en cafeáften,

Læs mere

Gode lønforhandlinger

Gode lønforhandlinger LEDERENS GUIDE TIL Gode lønforhandlinger Sådan forbereder og afholder du konstruktive lønforhandlinger Sæt løn på din dagsorden Du er uden sammenligning medarbejdernes vigtigste kilde til viden om, hvordan

Læs mere

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET REFERAT af Menighedsrådsmødet Torsdag den 27. oktober 2011 kl. 19.00 i Sognehuset Tilstede: Lona Meisnow, Johanne Markvart, Henning Dahl Madsen, Mogens Skjøth, Sonia Pedersen, Martin Frøkjær-Jensen (medarb.

Læs mere

Referat for: Lemvig Provstiudvalg PU møde 6. december 2011. Kl. 10.00 Mødested: Provstikontoret

Referat for: Lemvig Provstiudvalg PU møde 6. december 2011. Kl. 10.00 Mødested: Provstikontoret Referat for: Lemvig Provstiudvalg PU møde 6. december 2011. Kl. 10.00 Mødested: Provstikontoret Fraværende: ingen Mødepunkt Beslutning 1 Godkendelse af protokol Godkendt 2 PUK, Kvartalsrapport 3. kv. 2011

Læs mere

GUIDE. til ugens vigtigste møde. Mødet med dig selv som eneste deltager. www.birgittefeldborg.dk

GUIDE. til ugens vigtigste møde. Mødet med dig selv som eneste deltager. www.birgittefeldborg.dk GUIDE til ugens vigtigste møde Mødet med dig selv som eneste deltager www.birgittefeldborg.dk TA K F O R DI DU HAR VALGT AT DOWNLOADE GUIDEN TIL UGENS VIGTIGSTE MØDE MØDET MED DIG SELV SOM ENESTE DELTAGER.

Læs mere

KIRKEBLADET ØSTER VELLING - HELSTRUP - GRENSTEN SOGNE

KIRKEBLADET ØSTER VELLING - HELSTRUP - GRENSTEN SOGNE KIRKEBLADET ØSTER VELLING - HELSTRUP - GRENSTEN SOGNE Nr. 2 51. årg. 2014 Når Pinsesolen danser! Præst og præstevikar Pinse Ferietid og gudstjenster Midsommersang Friluftsgudstjeneste Juni Juli August

Læs mere

Dagsorden til menighedsrådsmøde Torsdag d. 27. marts kl. 18.00 20.30 på kirkegårdskontoret, Vesterbyvej 30

Dagsorden til menighedsrådsmøde Torsdag d. 27. marts kl. 18.00 20.30 på kirkegårdskontoret, Vesterbyvej 30 Dagsorden til menighedsrådsmøde Torsdag d. 27. marts kl. 18.00 20.30 på kirkegårdskontoret, Vesterbyvej 30 Alle menighedsrådsmøder er offentlige og finder sted på kirkegårdskontoret, Vesterbyvej Pkt. Indhold

Læs mere

Menighedsrådsmøde. Ad Pkt. 1. Dagsorden. Pkt. 1. Ad pkt. 2. Pkt. 2. Holbæk den. 4. september 2012. 1. Der indkaldes herved til

Menighedsrådsmøde. Ad Pkt. 1. Dagsorden. Pkt. 1. Ad pkt. 2. Pkt. 2. Holbæk den. 4. september 2012. 1. Der indkaldes herved til Holbæk den. 4. september 2012. 1 Der indkaldes herved til Menighedsrådsmøde Tirsdag den 4. september 2012 kl. 19.00 På kirkegårdskontoret Anders Larsensvej 6, 4300 Holbæk. Referat. Fraværende med afbud;

Læs mere

Spørgsmål til forældrene samt forældrenes svar til forældremødet d. 28/10.-2015

Spørgsmål til forældrene samt forældrenes svar til forældremødet d. 28/10.-2015 1. Spørgsmål til forældrene samt forældrenes svar til forældremødet d. 28/10.-2015 Konflikter er en del af det at være forældre og barn altså menneske Det er OK at sige: NEJ! Det er OK at sige: det bestemmer

Læs mere

Udkast til arbejdsbeskrivelse for kordegn Supplerende kommentarer fra udvalget

Udkast til arbejdsbeskrivelse for kordegn Supplerende kommentarer fra udvalget Aktivitetsudvalget og andre udvalg nedsat af menighedsrådet Grøndalslunds venner og andre frivillige ved kirken være med til at arrangere udflugter, ture, m.m. Bestille busser administrere kirkebilen booke

Læs mere

Ryde-Handbjerg. Ja, vi skriver kun den 5. maj i dag, 70 året for Danmarks befrielse, men vi har allerede nået to store fester i sognene.

Ryde-Handbjerg. Ja, vi skriver kun den 5. maj i dag, 70 året for Danmarks befrielse, men vi har allerede nået to store fester i sognene. RIV UD OG GEM KIRKESTOFFET Ryde-Handbjerg Festlige maj... Ja, vi skriver kun den 5. maj i dag, 70 året for Danmarks befrielse, men vi har allerede nået to store fester i sognene. Søndag den 3. maj fejrede

Læs mere

Fodby Menighedsråd. Dato d. 17/11 2009 V/ Palle Brushøj Toftegårdsvej 1, Fodby 4700 Næstved Mali.: pbfodby@hotmail.com

Fodby Menighedsråd. Dato d. 17/11 2009 V/ Palle Brushøj Toftegårdsvej 1, Fodby 4700 Næstved Mali.: pbfodby@hotmail.com Fodby Menighedsråd. Dato d. 17/11 2009 V/ Palle Brushøj Toftegårdsvej 1, Fodby 4700 Næstved Mali.: pbfodby@hotmail.com Beslutningsprotokol for Fodby menighedsrådsmøde nr. 8-2009. Sted: Sognegården, Fodbygade

Læs mere

enighedsrå d Først i 1903 kom der en lov om menighedsråd, der skulle oprettes i alle landets sogne. Loven trådte i kraft i januar 1904.

enighedsrå d Først i 1903 kom der en lov om menighedsråd, der skulle oprettes i alle landets sogne. Loven trådte i kraft i januar 1904. M enighedsrå d Hvad er et menighedsråd? Et menighedsråd er den danske folkekirkes mindste demokratiske enhed, og i Danmark er der omkring 2.000 menighedsråd, som bestyrer landets sognekirker I 1856 blev

Læs mere

Temamøde for kontaktpersoner

Temamøde for kontaktpersoner Temamøde for kontaktpersoner Ansættelsesvilkår, overenskomster og planlægning af arbejdstid Den 19. marts 2013 kl. 19.00-21.00 i Hedeagerkirken, Herning Dagsorden Orientering om ansættelsesvilkår, overenskomster

Læs mere

Referat for: Lemvig Provstiudvalg PU møde 12. juni 2012. Kl. 10.00 Mødested: Provstikontoret

Referat for: Lemvig Provstiudvalg PU møde 12. juni 2012. Kl. 10.00 Mødested: Provstikontoret Referat for: Lemvig Provstiudvalg PU møde 12. juni 2012. Kl. 10.00 Mødested: Provstikontoret Offentlig Mødepunkt 1 Godkendelse af protokol Godkendt 2 Orientering ved personalekonsulenten Dette punkt udgår,

Læs mere

Udarbejdelse af synopsis: 21. april 8. maj Mundtlig årsprøve: Maj/juni 2015

Udarbejdelse af synopsis: 21. april 8. maj Mundtlig årsprøve: Maj/juni 2015 Kære elev i 2g. AT7 er en forsmag på næste års AT-eksamen. Du skal derfor udarbejde en synopsis og til mundtlig årsprøve i AT. På de næste sider får du den nødvendige generelle information. Med venlig

Læs mere

1 Gennemgang og drøftelse af tidligere planlagte vedligeholdelsesopgaver og

1 Gennemgang og drøftelse af tidligere planlagte vedligeholdelsesopgaver og Indkaldelse/ referat Mødeart Mødedato/ tidspkt. Mødested Deltagere Menighedsrådsmøde Sct. Hans Kirke Dagsorden Tirsdag d. 26.02.13 Kl. 19.30-22.00 Sven Madsen, John Berwick, Martin Ringsmose, Claus Weber,

Læs mere

2015-11-05 Menighedsrådsmøde referat Side 1 af 8

2015-11-05 Menighedsrådsmøde referat Side 1 af 8 Tjørring sogn Referat MR - møde d. 5. november, 2015 kl. 18.45 Værdigrundlag Vi er som evangelisk-luthersk folkekirke i Tjørring forpligtet på Bibelen og de lutherske bekendelsesskrifter i alt hvad vi

Læs mere

SKIBET SOGNS MENIGHEDSRÅD

SKIBET SOGNS MENIGHEDSRÅD Referat af menighedsrådsmøde tirsdag den 21. august 2012 kl. 19.00 i kirkehuset Fraværende: Ingen Dagsorden: Beslutninger: 1. Bemærkninger til dagsordenen Punkt 2.7, 2.8, 3.2 og 3.4 tilføjedes 2. Meddelelser

Læs mere

Asserballe sogns kirkeblad

Asserballe sogns kirkeblad Asserballe sogns kirkeblad JUNI JULI AUGUST 2013 Indhold i Kirkeblad Billeder af Konfirmander Konfirmand indskrivning Altergang uden gluten Æblefest Gudstjenester i Asserballe og Ketting Nyt fra Kirkegården

Læs mere

REFERAT AF KURSUSDAG DEN 27/9 2008

REFERAT AF KURSUSDAG DEN 27/9 2008 REFERAT AF KURSUSDAG DEN 27/9 2008 Kursus om: Professionelt forældresamarbejde med underviser Kurt Rasmussen Den 27. september 2008 på Vandrehjemmet i Slagelse fra kl. 8:30-16:00 Referat af dagen: Dette

Læs mere

TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV FEBRUAR 2016. Kære alle,

TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV FEBRUAR 2016. Kære alle, TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV FEBRUAR 2016 Kære alle, Så er det februar måned, og det er allerede blevet lysere til omkring kl. 17.00, helt vidunderligt, når man skal nå hjem og gå med

Læs mere

Der var gang i april!

Der var gang i april! ildeskolenyt! - f jo ONu nd sne: Der var gang i april! April blev en meget travl og spændende måned med massevis af aktiviteter for både elever og lærere: Sæsonens svømmeundervisning blev afsluttet med

Læs mere

Nogle datoer til kalenderen

Nogle datoer til kalenderen Nogle datoer til kalenderen søndag d. 16. august kl. 10.30 velkomstgudstjeneste i Hogager kirke for alle konfirmander med familie. Bagefter er der indskrivning med en kort introduktion i Sognegården. søndag

Læs mere

Ugebrev uge 33 gruppe 2

Ugebrev uge 33 gruppe 2 Ugebrev uge 33 gruppe 2 Vi er kommet godt i gang med den første uge. Vi har fået 2 nye elever i gruppe 2. Det er Simone, der er kommet tilbage til 2. klasse og Mikkel, der er kommet i 2. klasse, da Simested

Læs mere

Referat fra møde 10, 2015 i Galten menighedsråd

Referat fra møde 10, 2015 i Galten menighedsråd Referat fra møde 10, 2015 i Galten menighedsråd 18. november 2015 Dagsorden for menighedsrådsmøde Den 25. november 2015 kl. 09.30 Mødested Snegården Møde nr. 10 Fraværende / afbud fra Ingen Punkt nr. eskrivelse

Læs mere

Aalborg Kommunale Kunstforening. Referat af ordinær generalforsamling. Tirsdag d. 17. april 2012 kl. 19:30

Aalborg Kommunale Kunstforening. Referat af ordinær generalforsamling. Tirsdag d. 17. april 2012 kl. 19:30 Aalborg Kommunale Kunstforening Referat af ordinær generalforsamling Tirsdag d. 17. april 2012 kl. 19:30 I Teknik- & Miljøforvaltningens & Forsyningsvirksomhedernes kantine på Stigsborg Brygge 5, Nørresundby

Læs mere

Menighedsrådsmøde i Sognegården tirsdag den 10. april 2012 kl. 19.00

Menighedsrådsmøde i Sognegården tirsdag den 10. april 2012 kl. 19.00 Menighedsrådsmøde i Sognegården tirsdag den 10. april 2012 kl. 19.00 Til stede: Punkt Beslutning Aktion Godkendelse af referat fra sidste møde. Godkendelse af dagsorden. Medlemmer: Gjødesen, Birgit Jensen,

Læs mere

ER DER EN KYLLING I ÆGGET?

ER DER EN KYLLING I ÆGGET? ER DER EN KYLLING I ÆGGET? Et rugeforløb, hvor børnene selv er med til at hente æg i hønsehuset, lægge æggene i rugeskabet, gennemlyse æggene, lægge æggene til klækning i det andet rugeskab og se, når

Læs mere

Referat menighedsrådsmøde Dato: 24. marts 2015 kl. 19.00

Referat menighedsrådsmøde Dato: 24. marts 2015 kl. 19.00 Referat menighedsrådsmøde Dato: 24. marts 2015 kl. 19.00 Blad nr. Dagsorden Beslutning Velkomst ved formand Sten Jørgensen Afbud fra Ernst Moltrup. Stedfortræder er forsøgt indkaldt, ej mødt. Laila Koch

Læs mere

Referat for: Lemvig Provstiudvalg. PU møde 8. december 2015. Kl. 10.00 Mødested: Provstikontoret. Fraværende: Bettina Reese Tonnesen

Referat for: Lemvig Provstiudvalg. PU møde 8. december 2015. Kl. 10.00 Mødested: Provstikontoret. Fraværende: Bettina Reese Tonnesen Referat for: Lemvig Provstiudvalg PU møde 8. december 2015. Kl. 10.00 Mødested: Provstikontoret Fraværende: Bettina Reese Tonnesen Mødepunkt Beslutning 1 Godkendelse af protokol Godkendt. 2 Besigtelse

Læs mere

Beslutning og ansvarlig for opfølgning. henvisning til bilag. Godkendt. Pkt. 1 Godkendelse af dagsorden. Pkt. 2 Godkendelse af referat.

Beslutning og ansvarlig for opfølgning. henvisning til bilag. Godkendt. Pkt. 1 Godkendelse af dagsorden. Pkt. 2 Godkendelse af referat. Menighedsrådsmøde nr. 315 d. 12/03 2014 kl. 19.00 Indleder: Sigfred Lauridsen Afbud: Karin Clemmensen, Christian Thomsen, Lise-Lotte Hovgaard, Lise H. Sørensen Fraværende: Dagsordens punkter Kort redegørelse

Læs mere

Handlekraft og sammenhold

Handlekraft og sammenhold Handlekraft og sammenhold en håndbog om klubarbejde Fællesskabet giver styrke En faglig klub giver dig og dine kolleger handlekraft. Slår I jer sammen i en klub, får I større gennemslagskraft og styrke,

Læs mere

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET REFERAT af Menighedsrådsmødet Tirsdag den 17. januar 2012 kl. 19.00 i Sognehuset Til stede: Karen Bjørn Juhl, Børge Juhl, Hans Henrik Christensen (medarb. rep.), Sonia Ellinor Pedersen, Mogens Skjøth,

Læs mere

KIRKENYT PADESØ KIRKEDISTRIKT. Padesø Kirke. 11. årgang Sommeren 2009 Nr. 3

KIRKENYT PADESØ KIRKEDISTRIKT. Padesø Kirke. 11. årgang Sommeren 2009 Nr. 3 KIRKENYT PADESØ KIRKEDISTRIKT 11. årgang Sommeren 2009 Nr. 3 Padesø Kirke PRÆSTEN Sommerens gudstjenester Som det fremgår af gudstjenestelisten, så er der gudstjeneste hver søndag i sommermånederne, og

Læs mere

Der skete jo en del i 2008, tiden er selvfølgelig ikke til at gå i detaljer, så jeg vil kort referere de væsentlige punkter.

Der skete jo en del i 2008, tiden er selvfølgelig ikke til at gå i detaljer, så jeg vil kort referere de væsentlige punkter. Afsender: Andelsselskabet Egensedybet, Otterup Lystbådehavn a.m.b.a Bogøvej 71 5450 Otterup Til Andelshaveren 21. marts 2009 Indbetalingskort til drift bidrag for 2009, og referat fra ordinær generalforsamling

Læs mere

Grundejerforeningen Klintsø

Grundejerforeningen Klintsø Grundejerforeningen Klintsø Til medlemmerne af Grundejerforeningen Klintsø 26. april 2016 Referat af Grundejerforeningen Klintsø s ordinære generalforsamling 2016, søndag den 24. april 2016 kl. 10.00 afholdt

Læs mere

http://www.toemrerbakken.dk/toemrer_referat_2011.html

http://www.toemrerbakken.dk/toemrer_referat_2011.html Til grundejerforeningens medlemmer. Til forsiden FREDAG 6. APR 2012 Indbetaling af kontingent for 2011 kan ske ved indsættelse på konto 1551 3719216501 i Danske Bank, eller direkte til kasseren. Kontingentet

Læs mere

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET REFERAT af Menighedsrådsmødet Tirsdag den 28. oktober 2014 kl. 19.00 i Sognehuset Tilstede: Finn Bruun Ravnsbæk, Annette Baldus Vestergaard, Anita Holmgaard, Johanne Pedersen Markvart, Martin Frøkjær-Jensen

Læs mere

Evaluering af aktiviteter i Helsingør Ferieby 2013. v/ Sara Lea Rosenmeier, Rådgivende Sociologer ApS

Evaluering af aktiviteter i Helsingør Ferieby 2013. v/ Sara Lea Rosenmeier, Rådgivende Sociologer ApS Evaluering af aktiviteter i Helsingør Ferieby 2013 v/ Sara Lea Rosenmeier, Rådgivende Sociologer ApS Formål og opdrag Evalueringen gennemført for FolkeFerieFonden Arbejdsmarkedets Feriefond støtter FolkeFerieFondens

Læs mere

Seksagesima d.27.2.11. Mark.4,1-20.

Seksagesima d.27.2.11. Mark.4,1-20. Seksagesima d.27.2.11. Mark.4,1-20. 1 En sædemand om foråret er en håbets figur noget af det mest livsbekræftende man vel kan se, også hvor vi, som nu om stunder møder ham i maskinens form. Sædemanden

Læs mere

Referat fra Menighedsrådsmøde. Onsdag 17. april 2013 kl. 19:00 til 22:00

Referat fra Menighedsrådsmøde. Onsdag 17. april 2013 kl. 19:00 til 22:00 Rødding Menighedsråd Referat fra Menighedsrådsmøde Dato Mødested: Deltager: Afbud fra: Onsdag 17. april 2013 kl. 19:00 til 22:00 Konfirmandstuen, Rødding Præstegård. Anger Nissen, Helene Bertelsen, Tove

Læs mere

Vision 2015. Metodistkirken er aktiv og dynamisk.

Vision 2015. Metodistkirken er aktiv og dynamisk. Læs i dette nummer: Visionen 2015 Kalender for april og maj Præsternes træffetider SKAT - Tjek dine fradrag for betaling til kirken Thomas Risager er optaget på nyt studium Søger du ny inspiration Nyhedsbrev

Læs mere

Referat fra Fællesarealgruppens møde den 6. september 2015

Referat fra Fællesarealgruppens møde den 6. september 2015 Referat fra Fællesarealgruppens møde den 6. september 2015 Dato, tid og sted: Deltagere: Mål for mødet: Søndag den 6. september 2015 kl. 15-17 hos Pia i nr. 111, 1. tv. Næste møde: onsdag den 7. oktober

Læs mere

Referat af bestyrelsesmødet. onsdag den 25. november kl. 16.00-18.00 i præstegården. 5. møde 2009/2010

Referat af bestyrelsesmødet. onsdag den 25. november kl. 16.00-18.00 i præstegården. 5. møde 2009/2010 Aulum-Vinding-Vind Valgmenighed Bestyrelsen Referat af bestyrelsesmødet onsdag den 25. november kl. 16.00-18.00 i præstegården 5. møde 2009/2010 Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse af

Læs mere

Keld har ordet.. Så nærmer turen til Idre Fjäll sig med hastige skridt. Skole/hjemsamtaler

Keld har ordet.. Så nærmer turen til Idre Fjäll sig med hastige skridt. Skole/hjemsamtaler Indholdsfortegnelse side 2: Skolelederen har ordet side 3: En hilsen fra Miljøministeriet side 5-6: Fastelavnsbilleder side 7: Turen går til Idre Fjäll side 8: Kalenderen side 9: Indkaldelse til Forældrekredsmøde

Læs mere

At skabe bevægelse gennem at ud-folde og ud-vide den andens perspektiv.

At skabe bevægelse gennem at ud-folde og ud-vide den andens perspektiv. At skabe bevægelse gennem at ud-folde og ud-vide den andens perspektiv. Prøv ikke at hjælpe! Skub ikke! Foreslå ingen løsninger! Vær nysgerrig på denne forunderlige historie! Vær gerne langsom! Hør hvad

Læs mere

Erhvervsmentorordningen ved Ingeniørhøjskolen Aarhus Universitet

Erhvervsmentorordningen ved Ingeniørhøjskolen Aarhus Universitet AARHUS UNIVERSITET INGENIØRHØJSKOLEN Erhvervsmentorordningen ved Ingeniørhøjskolen Aarhus Universitet Håndbog for mentorer og mentees Mentorskabet er en gensidigt inspirerende relation, hvor mentor oftest

Læs mere

KIRKEBLADET ØSTER VELLING-HELSTRUP-GRENSTEN SOGNE. Juni, Juli, August 2010

KIRKEBLADET ØSTER VELLING-HELSTRUP-GRENSTEN SOGNE. Juni, Juli, August 2010 KIRKEBLADET ØSTER VELLING-HELSTRUP-GRENSTEN SOGNE Nr. 2 Juni, Juli, August 2010 47. årg. Først skal der lyde et tillykke til årets konfirmander Forsiden viser et udpluk af de kors, konfirmanderne har lavet.

Læs mere

15 s e Trin. 28.sept.2014. Hinge Kirke kl.9.00. Vinderslev kirke kl.10.30 Høstgudstjeneste.

15 s e Trin. 28.sept.2014. Hinge Kirke kl.9.00. Vinderslev kirke kl.10.30 Høstgudstjeneste. 15 s e Trin. 28.sept.2014. Hinge Kirke kl.9.00. Vinderslev kirke kl.10.30 Høstgudstjeneste. Salmer: Hinge kl.9: 736-48/ 165-52 Vinderslev kl.10.30: 729-51- 450/ 165-477- 730 Dette hellige evangelium skriver

Læs mere

KIRKEBLAD Enderslev-Vråby-Himlingøje

KIRKEBLAD Enderslev-Vråby-Himlingøje KIRKEBLAD Enderslev-Vråby-Himlingøje September - November 2013 LÆS BOGEN! Bjarne Reuter har skrevet en bog, han kalder for BOGEN. Det er en genfortælling af Biblen, sådan som han forstår den. Han har selv

Læs mere

Referat menighedsrådsmøde Dato: 27. august 2015 kl. 19.00 21.00

Referat menighedsrådsmøde Dato: 27. august 2015 kl. 19.00 21.00 Referat menighedsrådsmøde Dato: 27. august 2015 kl. 19.00 21.00 Blad nr. Dagsorden Beslutning Velkomst ved formand Sten Jørgensen Afbud fra Klaus Eisenhardt, Karen-Margrethe Schmidt og Helle D. Asmussen

Læs mere

Referat for: Aabenraa Provstiudvalg. PU møde 31. maj 2016. Kl. 16,30 Mødested: Provstikontoret. Marius Nørgaard deltog i punkt 1

Referat for: Aabenraa Provstiudvalg. PU møde 31. maj 2016. Kl. 16,30 Mødested: Provstikontoret. Marius Nørgaard deltog i punkt 1 Referat for: Aabenraa Provstiudvalg PU møde 31. maj 2016. Kl. 16,30 Mødested: Provstikontoret Marius Nørgaard deltog i punkt 1 Mødepunkt 1 Orientering fra stiftsrådet v. Marius Nørgaard Sag: Stiftsrådet

Læs mere

SKL s store stævne Søndag den 15. januar holder SKL det årlige store pistol stævne. Kom og deltag eller hjælp, læs side 5 og 7.

SKL s store stævne Søndag den 15. januar holder SKL det årlige store pistol stævne. Kom og deltag eller hjælp, læs side 5 og 7. Nr. 1 januar kvartal 2006 Medlemsblad for Skyttelauget Kongens Lyngby Masser af klasser Årets skoleskydning for 5. klasser blev en stor succes med 183 deltagende hold fra SKL læs side 6. SKL s store stævne

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling den 3/7-2005 kl. 10.00

Referat af ordinær generalforsamling den 3/7-2005 kl. 10.00 Referat af ordinær generalforsamling den 3/7-2005 kl. 10.00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Protokol v. sekretæren 4. Regnskab v. kassereren 5. Indkomne forslag 6. Valg a. Formand

Læs mere

Referat generalforsamling 28.05.13. Gug plejehjem. Der var 30 personer og 21 parceller repræsenteret ved årets generalforsamling.

Referat generalforsamling 28.05.13. Gug plejehjem. Der var 30 personer og 21 parceller repræsenteret ved årets generalforsamling. Referat generalforsamling 28.05.13 Gug plejehjem Der var 30 personer og 21 parceller repræsenteret ved årets generalforsamling. Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent Bestyrelsen havde taget

Læs mere

RADISEN. Hej Kolonister - august/september

RADISEN. Hej Kolonister - august/september RADISEN 21. ÅRGANG NR. 5 Hej Kolonister - august/september Seneste opdateringer fra bestyrelsen. Vi har kigget på budgettet for 2013 og det ser ud til at vi har været ret sparsommelige på nogle områder.

Læs mere

Lolland-Falsters Stift Bispeembedet Dok.nr.: 629844-09

Lolland-Falsters Stift Bispeembedet Dok.nr.: 629844-09 Bispevisitats i Døllefjelde-Musse-Herritslev Pastorat 24. september 2009 Kl. 14 mødtes jeg med sognepræst Stine Sylvest i præstegården i Døllefjelde. Vi fik en god snak om embedet, om sorger og glæder,

Læs mere

Håndbog for U11 Drenge Forår 2011

Håndbog for U11 Drenge Forår 2011 Håndbog for U11 Drenge Forår 2011 Målsætningen for U11 Drenge er, at alle drengene bliver tilgodeset på det niveau og med de behov de har - fokus på eliten såvel som på bredden. Derudover skal der arbejdes

Læs mere

Når du skal forberede din MUS-samtale MUS

Når du skal forberede din MUS-samtale MUS Når du skal forberede din MUS-samtale MUS MUS-samtalen Om MUS Medarbejderudviklingssamtalen (MUS) er en dialog mellem leder og medarbejder. I denne dialog kan I tale åbent og fortroligt om anvendelse og

Læs mere

Solrød Menighedsråd. Menighedsrådsmøde. Tema: Menighedsrådets mødepraksis udsendelse af dagsorden og bilag. Udvalgsstruktur.

Solrød Menighedsråd. Menighedsrådsmøde. Tema: Menighedsrådets mødepraksis udsendelse af dagsorden og bilag. Udvalgsstruktur. Solrød Menighedsråd indkaldes hermed til ordinært menighedsrådsmøde tirsdag den 14. august kl.18.00. Forventes afsluttet senest kl. 22.00. Tema: Menighedsrådets mødepraksis udsendelse af dagsorden og bilag.

Læs mere

Referat for: Kongens Lyngby Provstiudvalg. PU møde 2. december 2014. Kl. 17.00-19.00 Mødested: Chr. X's Alle 118

Referat for: Kongens Lyngby Provstiudvalg. PU møde 2. december 2014. Kl. 17.00-19.00 Mødested: Chr. X's Alle 118 Referat for: Kongens Lyngby Provstiudvalg PU møde 2. december 2014. Kl. 17.00-19.00 Mødested: Chr. X's Alle 118 Til stede var: John Bagger-Pedersen, Hans-Christian Jørgensen, Ulla W. Jeppesen, Julie Rebel

Læs mere

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET REFERAT af Menighedsrådsmødet Tirsdag den 30. oktober kl. 17.00 i Sognehuset Til stede: Sonia Ellinor Pedersen, Børge Juhl, Georg Hoxer Kjeldsen, Hans Henrik Christensen (medarb. rep.), Henning Dahl Madsen,

Læs mere

Referat. Skelund Menighedsråd. Møde i kirkehuset. 15.januar 2015 kl. 17.00-19.00. 1. Bemærkninger til dagsorden Afbud fra Titti Busk

Referat. Skelund Menighedsråd. Møde i kirkehuset. 15.januar 2015 kl. 17.00-19.00. 1. Bemærkninger til dagsorden Afbud fra Titti Busk Skelund Menighedsråd Møde i kirkehuset Referat 15.januar 2015 kl. 17.00-19.00 1. Bemærkninger til dagsorden Afbud fra Titti Busk 2. Siden sidst Lyd til udendørsarrangement Aftale om hjælp til lyd til gudstjenesten

Læs mere

Faciltering af videnprocesser

Faciltering af videnprocesser Faciltering af videnprocesser ESB-netværkets årlige temakonference 2016 Odense, tirsdag d. 19. april 2016 kl. 10.20-14.00 b Ravn, Ph.D., lektor DPU/Aarhus Universitet, Campus Emdrup ravn@edu.au.dk og www.edu.au.dk/fv

Læs mere

Sennels Skoles Nyhedsbrev nr. 75 April 2012 I dette nr. kan du læse om:

Sennels Skoles Nyhedsbrev nr. 75 April 2012 I dette nr. kan du læse om: Sennels Skoles Nyhedsbrev nr. 75 April 2012 I dette nr. kan du læse om: Nyt fra skolelederen Forårskoncert Nyt fra bestyrelsen Mejser Bagsiden Nyt fra Skolelederen Kære forældre I den forgangne periode

Læs mere

Indhold Målgruppe 5 Din betydning som træner Mål 5 Spørg ind Hvad skal vi lære om? Forældrenes betydning Viden børn, trivsel og fodbold

Indhold Målgruppe 5 Din betydning som træner Mål 5 Spørg ind Hvad skal vi lære om? Forældrenes betydning Viden børn, trivsel og fodbold TRÆNERHÆFTE 1 Målgruppe 5 Indhold Mål 5 Hvad skal vi lære om? 6 Viden børn, trivsel og fodbold 8 Børn, trivsel og fodbold 11 Refleksion noter 12 Samspil og sammenhæng 13 Refleksion noter 14 Din betydning

Læs mere

Solrød Menighedsråd. Menighedsrådsmøde. Den 11. oktober. 2012 Blad nr. 1

Solrød Menighedsråd. Menighedsrådsmøde. Den 11. oktober. 2012 Blad nr. 1 Solrød Menighedsråd indkaldes hermed til ordinært menighedsrådsmøde tirsdag den 11. oktober 2012 kl.18.00. Forventes afsluttet senest kl. 22.00. Mødepligt ved regnskabsgodkendelse Den 11. oktober. 2012

Læs mere

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET REFERAT af Menighedsrådsmødet Torsdag den 25. august 2011 kl. 19.00 i Sognehuset Indledning ved Flemming Baatz Kristensen Til stede: Flemming Baatz Kristensen, Agnes Petterson, Georg Kjeldsen, Henning

Læs mere

Konstituerende møde. Formandens initialer:

Konstituerende møde. Formandens initialer: På mødet deltog: Troels Dahlgaard Stummann, Per Rønager Bøjstrup; Susanne Sjølander, Kevin Bøgelund Pihl, Minna Irene Siegumfeldt, Jakob Riis, Nanette Zahrtmann, Ole Winkler Pedersen, (forlod mødet efter

Læs mere

Masterplan. Odder Provsti 2016

Masterplan. Odder Provsti 2016 Masterplan Odder Provsti 2016 Hvorfor nye pastorater i Odder Provsti? Fra 8 til 3 pastorater Et pastorat er et antal sogne, som deler en eller flere præster. Der er nu 8 pastorater i Odder Provsti, fremover

Læs mere

Bilag 2: Spørgeskema ved kursets afslutning Dansk

Bilag 2: Spørgeskema ved kursets afslutning Dansk Bilag 2: Spørgeskema ved kursets afslutning Dansk SPØRGESKEMA OM DIT UDBYTTE AF MINDSPRING Spørgsmålene i dette spørgeskema skal tilsammen belyse, hvad du har fået ud af at være med på MindSpringkurset.

Læs mere

TOVHOLDER GUIDE BEDRE TIL ORD, TAL OG IT

TOVHOLDER GUIDE BEDRE TIL ORD, TAL OG IT TOVHOLDER GUIDE BEDRE TIL ORD, TAL OG IT INTRODUKTION TIL GUIDEN Din kommune er blevet udvalgt til at være med i projektet Bedre til ord, tal og IT. Du får denne guide, fordi du har en bærende rolle i

Læs mere

Menighedsrådsmøde. Referat. Indledning

Menighedsrådsmøde. Referat. Indledning MØRKHØJ MENIGHEDSRÅD MØRKHØJVEJ 177 2730 HERLEV Menighedsrådsmøde Torsdag den 18. april 2013 kl. 19.00 Mødet startede med en orientering fra Anne Sofie Aabenhus om Skoletjenesten i Gladsaxe-Herlev provsti

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen for Distriktsforeningen af menighedsråd for Viborg Østre Provsti 6. februar 2013

Referat fra generalforsamlingen for Distriktsforeningen af menighedsråd for Viborg Østre Provsti 6. februar 2013 Referat fra generalforsamlingen for Distriktsforeningen af menighedsråd for Viborg Østre Provsti 6. februar 2013 Dagorden ifølge vedtægter: Pkt. 1 Pkt. 2 Pkt. 3 Pkt. 4 Pkt. 5 Pkt. 6 Pkt. 7 Pkt. 8 Pkt.

Læs mere

Beslutning og ansvarlig for opfølgning. med henvisning til bilag.

Beslutning og ansvarlig for opfølgning. med henvisning til bilag. Menighedsrådsmøde nr. 329, 12.08.2015 kl. 19.00 Indleder: Ingerlise Sørensen Deltagere: Sigfred, Steen Victor, Bent, Henrik, Knud, Poul, Lise, Ingerlise, Erik, Jesper Henning, Mie, Torben Jette ankom til

Læs mere

Dette emne sætter fokus på: Mod til at handle At lytte til hinandens fortællinger og være åbne over for andres perspektiver Fællesskab og venskab

Dette emne sætter fokus på: Mod til at handle At lytte til hinandens fortællinger og være åbne over for andres perspektiver Fællesskab og venskab Intro Nære sociale relationer og følelsen af at være forbundet med ligesindede og jævnaldrende spiller en vigtig rolle for børn og unges udvikling af en selvstændig identitet og sociale kompetencer. Hvor

Læs mere

Referat LD 7-ARK møde Kreds 17 s Klubhus

Referat LD 7-ARK møde Kreds 17 s Klubhus Referat LD 7-ARK møde Kreds 17 s Klubhus Tirsdag den 3. juni 2014 kl. 19 00 Deltagere tilmeldt: Kreds 12 - Poul Kreds 14 - Tomas, samt et afbud fra Thea, der dog sender et lille notat fra Karup turen.

Læs mere

KIRKENYT PADESØ SOGN. Påske i Padesø Kirke. 16. årgang Foråret 2014 Nr. 2

KIRKENYT PADESØ SOGN. Påske i Padesø Kirke. 16. årgang Foråret 2014 Nr. 2 KIRKENYT PADESØ SOGN 16. årgang Foråret 2014 Nr. 2 Påske i Padesø Kirke Kirkegang i Padesø Kirkerne er tomme, der kommer ingen. Det er en udtalelse, man ofte hører i medierne, men det er jo i langt de

Læs mere

Du skal være optaget af hvad der interesser børnene og hvordan børn lærer på forskellige måder. Du skal have læring for øje i de små ting der sker.

Du skal være optaget af hvad der interesser børnene og hvordan børn lærer på forskellige måder. Du skal have læring for øje i de små ting der sker. En eventyrlig begyndelse. Nu skal jeg fortælle dig en historie, som jeg har hørt, da jeg var lille, og hver gang jeg siden har tænkt på den, synes jeg at den blev meget kønnere; for det går med historier

Læs mere

2 Godkendelse af referat 20.1.16 Referat blev godkendt og underskrevet.

2 Godkendelse af referat 20.1.16 Referat blev godkendt og underskrevet. Referat for: Gentofte Provstiudvalg PU møde 24. februar 2016. Kl. 15.00 Mødested: Maglegård sognegård Til stede: Jens Bache (JB), Flemming Brüggemann (FB), Ida Bäck (IB), Steen Borup-Nielsen (SB), Marianne

Læs mere

Skole/hjem samarbejde på Engstrandskolen

Skole/hjem samarbejde på Engstrandskolen Skole/hjem samarbejde på Engstrandskolen Indhold Engstrandskolens principper for skole/hjem samarbejde Skole/hjem samtaler Skole/hjem aktiviteter for hele skolen Skole/hjem aktiviteter for den enkelte

Læs mere

Dagsorden for: Sønderborg Provstiudvalg. PU møde 7. april 2015. Kl. Kl 19.00 Mødested: Provstikontoret i Asserballe Version: 1.

Dagsorden for: Sønderborg Provstiudvalg. PU møde 7. april 2015. Kl. Kl 19.00 Mødested: Provstikontoret i Asserballe Version: 1. Dagsorden for: Sønderborg Provstiudvalg PU møde 7. april 2015. Kl. Kl 19.00 Mødested: Provstikontoret i Asserballe Version: 1 Mødepunkt 1 Afbud 2 Godkendelse af Dagsorden 3 Underskrift af referat fra PU-mødet

Læs mere

Fruering og Vitved Menighedsråd

Fruering og Vitved Menighedsråd Fruering og Vitved Menighedsråd 1 Referat af fællesrådsmøde Onsdag den 13. marts 2013. Referatet sendes til: MR- medlemmer, kirkeværger, suppleanter, sognepræst, ansatte, regnskabsfører samt lejer af forpagtergårdsboligen.

Læs mere

TILMELDINGSBLANKET TIL KONFIRMATION I TAASTRUP NYKIRKE 2017

TILMELDINGSBLANKET TIL KONFIRMATION I TAASTRUP NYKIRKE 2017 TILMELDINGSBLANKET TIL KONFIRMATION I TAASTRUP NYKIRKE 2017 Kære kommende konfirmand Hvis du gerne vil konfirmeres i Taastrup Nykirke, så skal du læse denne tilmeldingsblanket. For at blive konfirmeret,

Læs mere

Bilag 6 c rapporten Idræt i udsatte boligområder

Bilag 6 c rapporten Idræt i udsatte boligområder Bilag 6 c rapporten Idræt i udsatte boligområder Instruktion til interviewerne på spørgeskemaundersøgelsen af voksne beboere i de udsatte boligområder 1 1. Indledning Det overordnede mål for spørgeskema-interviewene

Læs mere

Arbejdet med børnemiljø hos. Børnehaven Kornblomsten. Marts 2015

Arbejdet med børnemiljø hos. Børnehaven Kornblomsten. Marts 2015 Børnemiljø Sådan! Arbejdet med børnemiljø hos Børnehaven Kornblomsten Marts 2015 Følgende dokumenterer vores arbejde med at undersøge børnemiljøet og udvikle det ved hjælp af bestemte indsatser. Trin 1:

Læs mere

Arbejdet med skolereformen på Nærum Skole

Arbejdet med skolereformen på Nærum Skole Nærum Skole Børne- og Skoleudvalget har derfor bedt om en samlet status på deres næste møde d. 3. Juni. Jeg har derfor brug for en kort status fra jer alle i forhold til nedennævnte områder (2-3 linjer

Læs mere

Frederikssund provsti BUDGETSAMRÅD 2014. Referat

Frederikssund provsti BUDGETSAMRÅD 2014. Referat Godkendt PU-møde 20. august 2014 2015 Frederikssund provsti BUDGETSAMRÅD 2014 Referat EGEDAL KOMMUNE Samrådet blev afholdt i Veksø Sognehus, Kirkestræde 8, 3670 Veksø, tirsdag den 17. juni 2014, klokken

Læs mere