HGI-Nyt. 35. årgang Oktober 2010 Nr. 2. Havdrup Gymnastik- og Idrætsforening

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "HGI-Nyt. 35. årgang Oktober 2010 Nr. 2. Havdrup Gymnastik- og Idrætsforening"

Transkript

1 HGI-Nyt 35. årgang Oktober 2010 Nr. 2 Havdrup Gymnastik- og Idrætsforening

2 2

3 Havdrup Gymnastik - og Idrætsforening HGI'S adresse: Havdrup Hallen, Skolevej 62, 4622 Havdrup. Hovedbestyrelsen Formand Anette Gammelvind, Engløkke 4, 4622 Havdrup, Telefon Næstformand Alex Berg, Kildebo 6, 4622 Havdrup, Telefon Økonomiansvarlig Finn Jensen Gøgevænget 30, 4622 Havdrup, Telefon Repræsentanter fra afdelingerne Fodbold Martin Holmer, Agervænget 6, 4622 Havdrup, Telefon Badminton Søren Kofoed Sørensen, Ulvelunden 19, 4622 Havdrup, Telefon Gymnastik Betina Steneman, Bakkelund 6, 4622 Havdrup, Telefon Petanque Gritt Larsen, Gøgevænget 39, 4622 Havdrup, Telefon Suppleanter Kurt Larsen, Gøgevænget 39, 4622 Havdrup, Telefon Christina Olsson, Bakkevænget 6, 2680 Solrød Strand, Telefon Bladudvalget Anette Gammelvind, Engløkke 4, 4622 Havdrup, Telefon Finn Jensen Gøgevænget 30, 4622 Havdrup, Telefon Lars Mortensen, Tyreløkke 3, 4622 Havdrup, Telefon Mail: Post@hgi-nyt.dk Deadline for stof til næste blad: 25. oktober 2010 Forsiden Badmintons yngste træningshold 1a og 1b Fotograf Lene Holm Jensen 3

4 Godt i gang Vi er allerede godt i gang med at gøre klar til vores årlige jule-bankospil. Det bliver i år afholdt torsdag den 2. december i Havdrup Hallen. Der er i sommerferien blevet lakeret gulv i Hallen, det er blevet rigtigt godt. Gulvet er blevet pænt og ikke længere så glat, at man glider på det hele tiden. I Havdrup Hallen er der tilknyttet en fast mand, som tager sig af alle de ting, som vedrører driften af Hallen. Han hedder Jan Madsen. I HGI er vi utroligt glade for Jan, da han er tilstede, når vi afholder større arrangementer og stævner. Han ved hvordan tingene fungerer, og hvor tingene er i Hallen, når vi skal bruge dem. Jan deltager også i vores Hovedbestyrelsesmøder, så vi har en direkte kontakt til ham, hvis der er nogle problemer, som skal løses. I aviserne kan man læse, at kommunen er nødt til at spare. Vi er i HGI spændte på, hvordan dette vil ramme idrætsområdet i Havdrup. På bestyrelsens vegne Anette Gammelvind Ryd så op efter Jer! Der kniber åbenbart med at få ryddet op, når man benytter arealerne omkring Havdrup hallen. Tomme chipsposer, flasker og dåser ligger og flyder på banerne og det kan ikke være rigtigt, når der findes flere skraldespande opstillet. Men der skal lyde en stor tak til Fru. Nielsen, som i forbindelse med hundeluftning adskillige gange har samlet mere end sin hunds efterladenskaber op... Så derfor kære brugere af arealerne; Ryd nu op efter Jer! På forhånd tak. HGI-Hovedbestyrelsen 4

5 5

6 Gymnastik Formand Betina Steneman, Bakkelund 6, 4622 Havdrup, Telefon Økonomiansvarlig Tina Sarpø, Rørvænget 6, 4622 Havdrup, Telefon Mail: Hjemmeside: Bestyrelsen Formand Betina R. Steneman, Bakkelunden 6, Næstformand Ole Dam, Ulvevej 8, Økonomiansvarlig Tina Sarpø, Rørvænget 6, Sekretær Vibeke Boesen, Bistrupvang 29, Medlemmer Gry Hansen, Pilevænget 3, Alex Berg, Kildebo 6, Julie R. Lau, Sallevvej 40 A, Suppleant Lisbeth Rheder, Uglevænget 6, Sarah Bekke Rosén, Bakkelund 7, Karina P. Bergenholtz, Skovvej 8, Sæsonplan og tilmelding Den netop opstartede sæsonplan 2010/2011 kan ses på hjemmesiden under fanebladet vintersæson 2010/2011 og i tidligere omdelte folder. (Fortsættes på side 7) 6

7 (Fortsat fra side 6) Tilmeldingsaftenen d. 24. august, som efterhånden er nogen tid siden, når dette blad udkommer, forløb rigtig godt i det store hele, selv om der var en del kø ved tilmeldingsbordene. Man kunne tilmelde sig online hjemme fra, eller også møde op i Peppes Bar og blive tilmeldt på nettet der. Ved fysisk at møde op i Peppes Bar for tilmelding, er det dog ikke muligt at tilmelde alle på en gang, da dette er ensbetydende med at man skal have lige så mange computere og med opkobling til nettet som der er fremmødte dette medførte derfor nogen venten inden alle blev tilmeldt. Zumba som var det helt store tilløbsstykke, blev udsolgt efter ret få minutter, hvorefter man i stedet kom på venteliste. En noget trist løsning når vi ellers vil forsøge at tilbyde et forenings hold til alle dem der ønsker at gå på et sådan hold, eller til at kunne give en masse glade mennesker en mulighed for at dyrke motion i Havdrup! De fysiske rammer / lokaler, er dog med begrænsninger i Havdrup - desværre. På tilmeldingsaftenen blev der i alt på alle hold tilmeldt ca. 520 medlemmer, hvoraf ca. 100 tilsammen på alle hold var på venteliste. Hvis medlemmerne på venteliste ikke medregnes er dette års tilmeldinger ved at være mellem de største antal medlemmer der har været i gymnastikafdelingen - hvilket vi er meget stolte over at kunne præstere, takket være alle jer medlemmer, jeres deltagelse og opbakning. Online tilmelding hjemmefra Er man ikke blevet tilmeldt på tilmeldingsaftenen (d. 24. august), og ønsker at gå på et af holdene, kan man stadig blive tilmeldt holdene, såfremt det ønskede hold ikke er fyldt op, og hvis holdet skulle være fyldt op kan man skrive sig på venteliste, alt via hjemmesiden. Onlinetilmelding kan ske via hjemmesiden som følgende: Vælg fanebladet 'Onlinetilmelding'/'Onlinetilmeld dig her' og tilmeld dig det hold du ønsker at gå på. Følg vejledning og informationstekster i øvrigt. Husk at have dankortet/edankortet klar. OBS! Tilmelding kan kun ske ved samtidig betaling af kontingent (som nævnt ovenfor). Er der ikke betalt fremgår gymnastens navn ikke af medlemslisten, og gymnasten er dermed ikke tilmeldt holdet. 7 (Fortsættes på side 10)

8 8

9 9

10 (Fortsat fra side 7) Ledige pladser på flere hold endnu Vi kan endnu stadig tilbyde plads på en hel del hold af forskellig art. Der er få ledige pladser på flere af holdene - se program. Der er i skrivende stund en del ledige pladser på bl.a. følgende hold: Step Up II, Hold 111, mandag , Gymnastiksalen Puls / styrke, Hold 112, mandag , Gymnastiksalen Ski- og Fitness, Hold 313, onsdag , Gymnastiksalen Løbehold for øvede, Hold 315, onsdag , ved halindgangen. Efterfødsel, Hold 410, torsdag , Gymnastiksalen Aktiv seniormotion, Hold 415, torsdag , Hallen Aerobic, Bold og Gymstick, Hold 416, torsdag , Hallen Ryg-gymnastik, Hold 419, torsdag , Gymnastiksalen Pilates II, Hold 611, lørdag , Gymnastiksalen Følgende hold er p.t. oplyst at være fuldtegnede: Puslinge I, Hold 310, onsdag , Gymnastiksalen MPG, Hold 411, torsdag , Gymnastiksalen Zumba I, Hold 417, torsdag , Hallen Zumba II, Hold 418, torsdag , Hallen Pilates I, Hold 610, lørdag , Gymnastiksalen Store Legedag søndag 26. september kl Vi vil i år gentage vores initiativ fra sidste år med en store legedag / aktivitetsdag for alle byens og omegnens borgere, hvor man ganske GRATIS kan komme til et par timers sjov, leg, Zumba og andre gymnastiske aktiviteter i Havdrup Hallen. Kom og vær med - og i det hele taget bare få rørt sig og have en fantastisk dag sammen, forældre og børn og alle legekammeraterne. Arrangementet finder sted i Havdrup Hallen, søndag 26. september, fra kl Arrangementet er for både børn og voksne og som nævnt gratis. 10 (Fortsættes på side 11)

11 (Fortsat fra side 10) Gymnastiklejr 2010 Gymnastiklejren bliver i år fra lørdag morgen den 2. oktober til søndag eftermiddag den 3. oktober I år skal vi endnu engang til FDF Center Sjælland i Haslev, MEN vi har også lejet en af Haslev-hallerne som er forsynet med alverdens springredskaber. Her skal vi bl.a. give den "fuld gas" i springgraven, og på de nedbyggede trampoliner - så det glæder vi os til at kunne byde jer velkommen til. Information og tilmeldingsforløb om gymnastiklejren er blevet udsendt til de hold gymnastiklejren henvender sig til. Man skal være tilmeldt et hold i Havdrup Gymnastikforening for at kunne deltage. Datoer og andet Store legedag 26/9-2010, fra kl , i Havdruphallen for børn og voksne, GRATIS for alle medlemmer og ikke medlemmer se vores hjemmeside. Gymnastiklejr 2010, 2/10-3/ i Haslev Vinterferie uge 42 Juleferie fra 13/ / Gymnastikafdelingens nye hjemmeside Oplysninger fra landsdelsforeningen DGI Roskilde se Støt gymnastikken når du e-handler: Du kan støtte gymnastikken i HGI hver gang du handler over nettet, hos ca. 200 anerkendte internetbutikker. Hver gang du handler, giver butikken et beløb til os, uden at du betaler mere. Klik ind på og find klub HGI Gymnastik og tilmeld dig. På forhold tak. Zumba i hallen så det brager Zumba som Havdrup Gymnastik i år er startet med er blevet en kæmpe succes. Det er lykkedes at få startet 2 hold, med ca. 85 deltagere på hvert hold. Der er stadig flere som ønsker at gå på holdene, men af pladshensyn desværre ikke har kunnet komme med på holdene p.g.a. de faciliteter vi har til rådighed. 11 (Fortsættes på side 12)

12 (Fortsat fra side 11) Det er imidlertid lykkedes os at få aftalt opstart af et hold yderligere, som kommer til at træne i gymnastiksalen. Dette nye hold starter i uge 43 (første uge efter efterårsferien) d.v.s. første gang torsdag d. 28. oktober. Holdet er i første omgang forbeholdt dem der står på venteliste på de 2 eksisterende hold. Det nye Zumba hold kommer som nævnt til at træne i gymnastiksalen på torsdage kl Træner på dette Zumba hold er Maj-Britt Larsen. Hold derfor øje med hjemmesiden om der er ledige pladser. Et par billeder fra de igangværende Zumba hold i hallen: Gry som er træner, instruerer og der følges med stor koncentration og engagement med i alle bevægelsesrytmer. Der er fuld fart på trinene til zumba-rytmerne. 12 (Fortsættes på side 13)

13 (Fortsat fra side 12) Zumba kan også være for herrer, selv om det kun er lykkedes for én at komme med de ellers så mange søde piger der går på holdene. Spring-gymnasterne træner og træner. Her et par billeder fra en af Super Spring træninger i hallen. Der er i år indkøbt ny airmåtte til foreningen, samt stortrampolin, for at kunne udvide springmulighederne og springopstillingerne for store og små. Der trænes saldo, strakt og skrue. (Fortsættes på side 14) 13

14 (Fortsat fra side 13) Disse nye redskaber medvirker til flere springfærdigheder, som også kan ses på gymnasterne en fornøjelse at se en sådan glæde, når det efterhånden lykkedes hyppigere og hyppige og efterhånden kan man lige pludselig selv. Der trænes synkront flikflak på den nye airmåtte, som dog ikke blev helt synkront. P.u.v. Ole 14

15 15

16 FODBOLD Formand Martin Holmer, Agervænget 6, 4622 Havdrup, Telefon Kasserer Søren Tvede, Bakkelunden 25, 4622 Havdrup, Telefon Mail: Hjemmeside: Havdrup fodboldungdom mangler dommere Én af de mange gode ting ved at spille fodbold i Havdrup er, at vi har en velfungerende dommerklub, der på frivillig basis dømmer alle ungdomsholdenes hjemmekampe. Det foregår på den måde, at et par håndfulde herrer har valgt at bruge en times tid på banerne en gang imellem, når vores ungdomsspillere skal møde hold fra fremmede klubber. På forhånd har dommerpåsætteren Kurt sørget for at fordele dommere til ugens kampe, og kommunikere det rundt til trænere og dommere. Trænerne slipper derved for at skulle finde en tilfældig forælder til at dømme dagens kamp, men kan i stedet koncentrere sig om at lede sit hold gennem strabadserne. Men men men, 3 af vores faste og aktive dommere har pt. pådraget sig skader der gør, at de ikke kan dømme et stykke tid. Det sætter forøger pres på de resterende dommere, og vil i sidste ende betyde at vi ikke kan tilbyde dommere til alle kampe. Men det kan DU gøre noget ved. Hvis du har luft nok til at fløjte i en dommerfløjte, og har interes (Fortsættes på side 17) 16

17 (Fortsat fra side 16) se for ungdomsfodbolden i Havdrup, så kan klubben og de øvrige dommere hurtigt tilføre den tilstrækkelige viden til at du kan komme i gang med en dommerkarriere på Havdrups grønne baner. Har du lyst til at gi' et nap med i dommertrøjen, så kan du skrive til dommerformand Kurt Larsen (kurt@hgi-fodbold.dk). SBU og DGI udbyder ofte dømmerkurser af 2-3 timers varighed. Deltagelse på sådanne kurser vil blive betalt af klubben. Bestyrelsen Hvor mange fodboldspillere kan der være i et omklædningsrum? Dette spørgsmål kan man have lyst til at stille sig selv, når man på en af de travle kampdage ser hvor mange hold, der skal dele de få omklædningsrum, vi råder over i Havdrup Hallen. Det er selvfølgeligt et positivt problem, da udfordringen er opstået pga. en øget aktivitet i klubben, både på ungdomssiden, og hos de mere voksne spillere. DBU s målsætning som foreskriver, at børnene skal være færre spillere på hvert hold i de tidlige ungdomsår, så de får større mulighed for spille med bolden, gør at der er flere kampe og dermed større behov for omklædningsrum. Også en øget interesse fra pigerne for at spille fodbold, betyder at fleksibiliteten og kapaciteten bliver mindre, da pigerne naturligvis skal have et omklædningsrum for sig selv. Gentagne henvendelser til Kommunen har ikke resulteret i nogle løfter om en snarlig bedring af forholdene, tværtimod er udmeldingen, at vi først kan forvente, at der sker noget på den front, når vi en gang får en ny hal i Havdrup. Derfor ser det ikke umiddelbart ud til, at vi kan gøre noget ved rammerne. Vi har 2 store omklædningsrum, i daglig tale Rød og Blå omklædning, og 2 mindre der hedder omklædning 3 og 4. Omklædning 3 og 4 vil være forbeholdt pigerne, når de spiller kamp eller træner, mens resten må deles om de 2 andre omklædningsrum. For at dette skal kunne lykkes, skal alle spillere tage deres ejendele med ud på banerne efter endt omklædning, og når man er færdig med at spille kamp eller træne, og har brug for at gå i bad og klæde om, skal man gøre dette uden yderligere forsinkelser, så de næste hold kan komme til. Det betyder at 3. halvleg hvor vi får en øl eller vand, og snakker om kampen, skal foregå uden for omklædningsrummet. 17 (Fortsættes på side 18)

18 (Fortsat fra side 17) Vi stoler på at trænere og holdledere for de enkelte hold, kan administrere dette, samt at de også underretter vores gæster fra de andre klubber om forholdene, således at alle får mulighed for at bade og klæde om efter strabadserne på fodboldbanen. Vi beklager selvfølgelig at forholdene er som de er, men vi føler ikke, vi kan gøre mere lige pt. Med håbet om en positiv indstilling Bestyrelsen Castus Cup 2010 Lørdag den 4. september 2010 afholdt Havdrup Fodbold Castus Cup 2010, som er arrangeret af HB Køge NETVÆRKSKLUBBER. HB Køge NETVÆRKS- KLUBBER er et projekt med HB Køges som ankermand, der omhandler et formaliseret samarbejde med klubber indenfor en overskuelig afstand til HB Køge. Der blev spillet fodbold i 2 årgang, nemlig årgang 2001 og årgang 1998, mens de andre årgange spillede ved andre stævner afholdt af Netværksklubberne Køge BK, AIK 65 Strøby, Greve Fodbold og Højby IF. I Havdrup havde vi besøg af ca. 350 glade drenge og piger, der spilede fodbold fra kl. 9 morgen til langt ud på eftermiddagen. Vejret var med os, og alle havde en dejlig dag, med masser af fodbold, sandwich og frugtslik fra HB Køges sponser Castus. Havdrup Fodbold vil gerne takke alle deltagerne, deres familie som var mødt talstærkt op, samt trænere og holdledere. Til næste år bliver stævner sandsynligvis afholdt i andre klubber, da det er meningen, at værtskabet skal gå på omgang mellem netværksklubberne, men turen kommer helt sikkert til Havdrup igen. Martin og Lars Nye udfordringer for 97 ere Efterårssæsonen bød i år 97 erne på 11-mands fodbold. Efter hård træning hele foråret skulle det blive spændende, at se hvordan de klarede den nye udfordring. I foråret fik 97 erne ny træner (Frants Østergård). Der er blevet arbejdet med ny taktik og hård fysisk træning. Spillet er nu overvejende præget af kampånd 18 (Fortsættes på side 20)

19 19

20 (Fortsat fra side 18) og godt sammenspil. De har også fået både nyt spillertøj og træningstøj takket være de nye sponsorer M.J. Eriksson og Alex Jensen & søn. 11-mandsholdet, som spiller i række 3, kom godt fra start og indledte sæsonen med 2 sejre. Først på udebane mod Vallensbæk hvor de spillede en fantastisk underholdende kamp, som endte 5-1 til Havdrup. Dernæst en meget nervepirrende kamp mod Tølløse, hvor Havdrup vandt 3-2. Men træerne vokser som bekendt ikke ind i himlen. Den 3. kamp blev spillet mod Hvalsø og Havdrup var foran 3-0 efter første halvleg og Hvalsø var tydeligt hårdt presset. Meeen.. herefter blev der vidst hvilet lidt rigeligt på laurbærrene. I hvert fald blev holdet mindet om, at kampen ikke er slut før dommeren fløjter. For kampen endte desværre 4-3 til Hvalsø. Kampen mod Tune er ikke værd at skrive om. Det meste af spillet lå desværre på Havdrups banehalvdel. Måske lå skuffelsen fra forrige kamp stadig i tungt baghovedet eller også var det morgenmaden der lå tungt i maven. I skrivende stund har holdet netop spillet deres sjette 11-mandskamp. En yderst målrig kamp mod Himmelev- Veddelev, som endte 18 0 til Havdrup. Sikke en målfest. Drengene ligger på nuværende tidspunkt nr. 3 i deres pulje og mangler stadig 4 kampe. Vi håber det bedste. Chanett Herrestrup Glade drenge efter sejren 18-0 mod Himmelev- Veddelev 20 (Fortsættes på side 22)

21 21

22 (Fortsat fra side 20) OPRÅB OPRÅB Hvem kan modstå denne enestående chance for at blive træner for Havdrups absolut mest super skønne fodbolddrenge. De er årgang 2004 og der er omkring 15 stk. Drengene er super motiveret, og nogle har allerede spillet i flere sæsoner, så der er absolut mulighed for at komme rigtig langt med denne dejlige flok drenge. Skynd jer at komme med på banen det er efter først til mølle princippet, og kontakt Henrik eller Pia på tlf Forældrene PETANQUE Formand Jørgen Nielsen, Telefon , Mail: joergen.lyng@get2net.dk Kasserer Lars Jansson, Telefon , Mail: jansson@newmail.dk Intet stof indgået 22

23 FODBOLD Havdrup Old Boys Formand Bent Larsen, Brinken 9, 4622 Havdrup, Telefon / Kasserer Søren Tvede, Bakkelunden 25, 4622 Havdrup, Telefon Old Boys/Old Stars sæson 2 Gruppe 1 Plac. Hold Kampe Point Måldiff. 1 Solrød OB FC Lejre 1 OB Vindinge OB Himmelev Vor Frue Røde Stjerne OB Viby OB Borup Gruppe 2 Plac. Hold Kampe Point Måldiff. 1 KFUM Havdrup RB Tune Kirke Såby FC Lejre 2 OS Gadstrup Hvalsø (Fortsættes på side 24)

24 (Fortsat fra side 23) Veteran Plac. Hold Kampe Point Måldiff. 1 KFUM Himmelev Gadstrup Havdrup Røde Stjerne Viby Vindinge Dåstrup Svogerslev FC Lejre Tune Solrød Super Veteran Plac. Hold Kampe Point Måldiff. 1 KFUM Himmelev Vindinge Tune Svogerslev Gadstrup Havdrup Fløng FC Lejre (Fortsættes på side 25) 24

25 (Fortsat fra side 24) Old Master Plac. Hold Kampe Point Måldiff. 1 Roskilde KFUM RB Solrød Gadstrup Himmelev Borup FC Lejre Tune FC Lejre Viby Himmelev Havdrup Fløng/Hedehusene Som man kan se går det ikke så godt for de gamle drenge over 52. Så er der lidt af en Sofus Krølben eller Henning Munk Jensen i dig er du velkommen til at kontakte undertegnede vedr. træningstider mm. Hilsen Bent Larsen Havdrup oldboys 25

26 26

27 BADMINTON Formand Søren Kofoed-Sørensen, Ulvelunden 21, 4622 Havdrup, Telefon Kasserer Finn Jensen Gøgevænget 30, 4622 Havdrup, Telefon Mail: Hjemmeside: Vellykket U17-U19-stævne Traditionen tro afholdt ungdomsafdelingen det førte af 2 stævner i weekenden d sept. I år var der 84 tilmeldte og ca. 145 kampe. Præmierne var fra Yonex og til vores flotte præmiebord havde Carmen Blomster sponsoreret en flot blomsteropsats. I år var Havdrup repræsenteret med 4 spillere - 3 i 17B-rækken og 1 i 17Arækken. Der blev igennem hele stævnet spillet mange flotte og tætte kampe og det resulterede i en del glade vindere. For Havdrups raske badmintonspillere gik det rigtig godt. Simon Larsen spillede sig frem til en flot 3. plads i U17 A i herredouble med hans makker fra Lillerød. I U17 B var der Havdrup på de 3 første pladser i herresingle. Mathias Gammelvind vinder over Nikolaj Nilsson og Patrick Andersen tog sig af 3. pladsen. (Fortsættes på side 29) 27

28 28

29 (Fortsat fra side 27) I herredouble vandt Mathias og Nikolaj suverænt over et par fra henholdsvis Tune og Stenløse, hvilket gør, at Nikolaj nu rykker op i A-rækken. Ungdomsafdelingen ønsker de 4 gæve Havdrup-spillere et STORT TILLYKKE med de flotte resultater. Dorthe Nilsson Flot U9 - U11 stævne I weekenden d september holdt ungdomsafdelingen sit 2. stævne. Denne gang for U9- og U11-spillere. Der var endnu engang flot tilslutning - 67 tilmeldte spillere fra 30 forskellige klubber. Stævnet strakte sig over 2 dage. Der blev spillet en masse god badminton og stemningen i hallen var igennem hele dagen rigtig god med opmuntrende klapsalver og super flot badminton og mange glade vindere. Præmierne var også denne gang fra Yonex og endnu engang var præmiebordet smukt pyntet med blomster fra Carmen Blomster. Havdrup var repræsenteret med 2 spillere i U11-rækken. (Fortsættes på side 30) 29

30 (Fortsat fra side 29) Rikke Madsen, U11 B, spillede 3 tætte singler og vandt dem alle. Ungdomsudvalget siger Stort Tillykke. I damedouble tabte Rikke og hendes makker fra Køge en velspillet 3-sæts kamp. Olivia Frank, U11 D, var med i single. Hun spillede 3 flotte kampe, men havde desværre ikke heldet på sin side. Alligevel skal lyde et stort "Godt Gået Olivia" fra Ungdomsudvalget. Dorthe Nilsson 30

31 31

32 32

HGI-Nyt. 36. årgang Marts 2012 Nr. 5. Havdrup Gymnastik- og Idrætsforening

HGI-Nyt. 36. årgang Marts 2012 Nr. 5. Havdrup Gymnastik- og Idrætsforening HGI-Nyt 36. årgang Marts 2012 Nr. 5 Havdrup Gymnastik- og Idrætsforening Havdrup Gymnastik - og Idrætsforening HGI'S adresse: Havdrup Hallen, Skolevej 62, 4622 Havdrup. Hovedbestyrelsen Formand Anette

Læs mere

HGI-Nyt. 34. årgang April 2010 Nr. 1. Havdrup Gymnastik- og Idrætsforening

HGI-Nyt. 34. årgang April 2010 Nr. 1. Havdrup Gymnastik- og Idrætsforening HGI-Nyt 34. årgang April 2010 Nr. 1 Havdrup Gymnastik- og Idrætsforening 2 Havdrup Gymnastik - og Idrætsforening HGI'S adresse: Havdrup Hallen, Skolevej 62, 4622 Havdrup. Hovedbestyrelsen Formand Brian

Læs mere

KBs julefrokost afholdes 21. nov.

KBs julefrokost afholdes 21. nov. KBs julefrokost afholdes 21. nov. Tilmelding skal ske i Tutten OBS begrænset antal pladser først til mølle! Så hvis du vil være sikker på en plads, så skynd dig at tilmelde og betale hos Hanne i Tutten!

Læs mere

Generalforsamling Mandag d. 5. maj 2014 kl. 19.00, i Vipperødhallen

Generalforsamling Mandag d. 5. maj 2014 kl. 19.00, i Vipperødhallen Generalforsamling Mandag d. kl. 19.00, i Vipperødhallen Til stede: Fra bestyrelsen: Malene, Pia, Charlotte, Mette, Malene, Anne Dorthe, samt 6 medlemmer. Fraværende: Marianne. 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen

Læs mere

Nyhedsbrev Ungdom Januar 2016

Nyhedsbrev Ungdom Januar 2016 Fredagstræning / Familiehygge Vi kan med glæde tilbyde ekstra spil for alle ungdomsmedlemmer + evt. forældre/søskende hver fredag kl. 18.00 20.00. I skal selv medbringe ketcher og bolde, og børn under

Læs mere

REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE

REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE 24. september 2015 Deltagere: Claus Svendsen Jette Nielsen, Ingrid Svendsen, Flemming Larsen, Marie M. Haar Vad, Mike Charnock, Martin Frandsen, Dorthe Augustesen og Stine Lindblad

Læs mere

HGI-Nyt. 36. årgang December 2011 Nr. 3. Havdrup Gymnastik- og Idrætsforening

HGI-Nyt. 36. årgang December 2011 Nr. 3. Havdrup Gymnastik- og Idrætsforening HGI-Nyt 36. årgang December 2011 Nr. 3 Havdrup Gymnastik- og Idrætsforening Havdrup Gymnastik - og Idrætsforening HGI'S adresse: Havdrup Hallen, Skolevej 62, 4622 Havdrup. Hovedbestyrelsen Formand Anette

Læs mere

Formandens beretning Bjæverskov håndbold generalforsamling den 9. marts. 2015

Formandens beretning Bjæverskov håndbold generalforsamling den 9. marts. 2015 Formandens beretning Bjæverskov håndbold generalforsamling den 9. marts. 2015 Så står jeg her igen ved min 7. beretning som formand. Jeg tager nu hul på mit sidste år som formand da det må være på tide

Læs mere

SFO Bladet. SFO Buddinge ~ Oktober 2012 ~ side 1

SFO Bladet. SFO Buddinge ~ Oktober 2012 ~ side 1 SFO Bladet SFO Buddinge ~ Oktober 2012 ~ side 1 Kære børn og forældre i SFO Buddinge Rigtig glædelig efterår det er nu, man skal gennemgå børnenes garderober, og sikre sig, at regntøjet og gummistøvlerne

Læs mere

Rettelse: Det er feb. + marts børnene der skal på fælles fødselsdagstur d. 22. marts og IKKE Jan. + feb. børn som vi har skrevet i februar avisen.

Rettelse: Det er feb. + marts børnene der skal på fælles fødselsdagstur d. 22. marts og IKKE Jan. + feb. børn som vi har skrevet i februar avisen. Rettelse: Det er feb. + marts børnene der skal på fælles fødselsdagstur d. 22. marts og IKKE Jan. + feb. børn som vi har skrevet i februar avisen. Månedens udfordring: Torsdag den 29. marts vil vi for

Læs mere

HGI-Nyt. 34. årgang Juni 2010 Nr. 2. Havdrup Gymnastik- og Idrætsforening

HGI-Nyt. 34. årgang Juni 2010 Nr. 2. Havdrup Gymnastik- og Idrætsforening HGI-Nyt 34. årgang Juni 2010 Nr. 2 Havdrup Gymnastik- og Idrætsforening 2 Havdrup Gymnastik- og Idrætsforening HGI'S adresse: Havdrup Hallen, Skolevej 62, 4622 Havdrup. Hovedbestyrelsen Formand Anette

Læs mere

Formandens beretning. Blovstrød IF Fodboldafdeling

Formandens beretning. Blovstrød IF Fodboldafdeling Formandens beretning 2000 Blovstrød IF Fodboldafdeling Et fodboldår har igen fundet sin vejs ende, og vi er gået ind i et nyt årtusinde. Jeg vil i det følgende redegøre for væsentlige hændelser i fodboldklubben,

Læs mere

satsning er lykkedes, vores egne folk i NIK regi og alle vores sponsorer der har bakket op. Jeg synes at 2011 har været et meget aktivt NIK år, hvor

satsning er lykkedes, vores egne folk i NIK regi og alle vores sponsorer der har bakket op. Jeg synes at 2011 har været et meget aktivt NIK år, hvor Årsberetning 2011 Året startede rigtig godt. På generalforsamlingen fik vi valgt 3 nye medlemmer ind, som dækkede områder i bestyrelsen, vi hidtil nok ikke havde været tæt nok på. Leif Boddi som primært

Læs mere

HGI-Nyt. 35. årgang Marts 2011 Nr. 6. Havdrup Gymnastik- og Idrætsforening

HGI-Nyt. 35. årgang Marts 2011 Nr. 6. Havdrup Gymnastik- og Idrætsforening HGI-Nyt 35. årgang Marts 2011 Nr. 6 Havdrup Gymnastik- og Idrætsforening Havdrup Gymnastik - og Idrætsforening HGI'S adresse: Havdrup Hallen, Skolevej 62, 4622 Havdrup. Hovedbestyrelsen Formand Anette

Læs mere

Så er det atter tid for en årsberetning og der er nok, at berette om... men stort set altsammen af positiv karakter

Så er det atter tid for en årsberetning og der er nok, at berette om... men stort set altsammen af positiv karakter Årsberetning 2013-14 AVGIF gymnastik Så er det atter tid for en årsberetning og der er nok, at berette om... men stort set altsammen af positiv karakter Vi er takket være vores 29 kompetente og succesfulde

Læs mere

SFO Bladet. SFO Buddinge ~ Maj 2012 ~ side 1

SFO Bladet. SFO Buddinge ~ Maj 2012 ~ side 1 SFO Bladet SFO Buddinge ~ Maj 2012 ~ side 1 Kære børn og forældre i SFO Buddinge Så er vi i gang med sidste SFO måned for 3. klasserne, inden de skal starte i klubben 1. juni. 2. klasserne får lov at komme

Læs mere

Årsberetning. Medlemmer: Resultater: 2. Division

Årsberetning. Medlemmer: Resultater: 2. Division Årsberetning Medlemmer: Medlemstal 84 aktive, betalende via klubmodul Derudover har vi haft et dame hyggehold og der er blevet brug 26 spillere på damer serie 2 og 36 spillere på herre serie 3, indtil

Læs mere

Kære spillere og forældre til Øvede (niveau 3) Træningstider

Kære spillere og forældre til Øvede (niveau 3) Træningstider Holte, den 19. juli 2013 I dette nummer 1 Træningstider 2 Fysisk træning 2 Orienteringsmøde for forældre 3 Priser 3 Holdturnering 4 Individuelle turneringer 4 Forældre og spilleres rolle i klubben Kære

Læs mere

BIF-CUP BRANDE. u n g d o m s f o d b o l d for hold på alle niveauer. (Drenge U8 U17 / Piger U8 U15) 2. 5. juli NYT NYT NYT

BIF-CUP BRANDE. u n g d o m s f o d b o l d for hold på alle niveauer. (Drenge U8 U17 / Piger U8 U15) 2. 5. juli NYT NYT NYT BIF-CUP BRANDE International u n g d o m s f o d b o l d for hold på alle niveauer (Drenge U8 U17 / Piger U8 U15) 2. 5. juli 2015 NYT NYT NYT - udvides med U-8 drenge og U-8 piger - Nu med 8 mands i alle

Læs mere

MUIF. Vintersæson 2013/2014. Gymnastik Badminton Håndbold mini. Vel mødt til en aktiv sæson. med

MUIF. Vintersæson 2013/2014. Gymnastik Badminton Håndbold mini. Vel mødt til en aktiv sæson. med MUIF Vintersæson 2013/2014 Gymnastik Badminton Håndbold mini Vel mødt til en aktiv sæson med Gymnastik, Håndbold og Badminton i gymnastiksalen på Mern Skole Vakse Quinder (glad motion for damer i alle

Læs mere

HGI-Nyt. 36. årgang Juni 2012 Nr. 8. Havdrup Gymnastik- og Idrætsforening

HGI-Nyt. 36. årgang Juni 2012 Nr. 8. Havdrup Gymnastik- og Idrætsforening HGI-Nyt 36. årgang Juni 2012 Nr. 8 Havdrup Gymnastik- og Idrætsforening Havdrup Gymnastik - og Idrætsforening HGI'S adresse: Havdrup Hallen, Skolevej 62, 4622 Havdrup. Hovedbestyrelsen Formand Anette Gammelvind,

Læs mere

Formandens beretning 2006

Formandens beretning 2006 Formandens beretning 2006 Når jeg tænker tilbage på år 2005, er succes og modgang ord som dukker op. Vi startede året med 113 medlemmer, aldrig har tallet været så højt. Det er dejligt med en så stor skare

Læs mere

Referat fra Generalforsamlingen i Hundige Boldklub

Referat fra Generalforsamlingen i Hundige Boldklub Referat fra Generalforsamlingen i Hundige Boldklub Tirsdag d. 25/2 2014 kl. 19.30 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Kassererens beretning - herunder fastsættelse af kontingent for

Læs mere

September, oktober & november 2011 23. ÅRGANG

September, oktober & november 2011 23. ÅRGANG September, oktober & november 2011 23. ÅRGANG Kredsleder Søren W. Nielsen...26 83 50 01 Formand Jørgen Bæk...75 82 48 65 Puslinge Tove Pedersen...75 82 59 13 Tumlinge Ann R. Nielsen...40 54 05 61 Pilte

Læs mere

HAVDRUP SOMMER CUP 2010

HAVDRUP SOMMER CUP 2010 HAVDRUP GYMNASTIK & IDRÆTS FORENING FODBOLDAFDELINGEN www.hgi-fodbold.dk PROGRAM HAVDRUP SOMMER CUP 2010 Søndag den 15. august 2010 ved Havdrup Hallen Indhold Velkommen til Havdrup Sommer Cup 2010... 3

Læs mere

November 2010 22. ÅRGANG

November 2010 22. ÅRGANG November 2010 22. ÅRGANG Kredsleder Søren W. Nielsen...26 83 50 01 Formand Jørgen Bæk...75 82 48 65 Puslinge Tove Pedersen...75 82 59 13 Tumlinge Jesper Pedersen...61 39 88 69 Betina Harpsøe Andersen...28

Læs mere

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. November-december 2015. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. November-december 2015. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3 Prøve i Dansk 1 November-december 2015 Skriftlig del Læseforståelse 1 Tekst- og opgavehæfte Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3 Hjælpemidler: Ingen Tid: 60 minutter Udfyldes af prøvedeltageren Navn

Læs mere

OPSLAGSTAVLEN. Hver mandag og onsdag kl. 17 30 er der løbetræning fra Marienlyst-centret, hvor der også er mulighed for omklædning og bad.

OPSLAGSTAVLEN. Hver mandag og onsdag kl. 17 30 er der løbetræning fra Marienlyst-centret, hvor der også er mulighed for omklædning og bad. December 2001 2 OPSLAGSTAVLEN Hver mandag og onsdag kl. 17 30 er der løbetræning fra Marienlyst-centret, hvor der også er mulighed for omklædning og bad. Den 25. November kl. 10.00 DGI Løb/Marienlyst Skoven

Læs mere

Ka vi være med? - personer med udviklingshandicap i din idrætsforening

Ka vi være med? - personer med udviklingshandicap i din idrætsforening Hvad gør vi nu? Ka vi være med? - personer med udviklingshandicap i din idrætsforening Hvis ovenstående har givet jeres klub lyst til at starte et Special Olympics-hold eller blot at høre nærmere om indholdet,

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // november 2011. Ministævne i Skjern Bank Arena lørdag den 29/10. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // november 2011. Ministævne i Skjern Bank Arena lørdag den 29/10. Hovedsponsor: Ministævne i Skjern Bank Arena lørdag den 29/10 spot på sporten // november 2011 Hovedsponsor: MANGE AKTIVITETER PÅ OG UDENFOR BANEN... Traditionen tro sker der rigtig meget i Skjern Håndbold - både når

Læs mere

BUM 2006 Slagelse. Hej med dig! Men hvad er det nu egentlig BUM er for noget??? Hvordan kan du deltage? Idrætsgrene.

BUM 2006 Slagelse. Hej med dig! Men hvad er det nu egentlig BUM er for noget??? Hvordan kan du deltage? Idrætsgrene. Hej med dig! BUM 2006 Vi har netop modtaget et brev fra Ahorn, Ringsted, som denne gang er vært for BUM 2006 i den 3.-5. november for Teenager BUM 14-18 år og 17.-19. november for Junior BUM 10-13 år.

Læs mere

Endnu et år er gået i golfens tegn. Nu sidder vi her igen, til en hyggelig generalforsamling med efterfølgende god mad.

Endnu et år er gået i golfens tegn. Nu sidder vi her igen, til en hyggelig generalforsamling med efterfølgende god mad. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING I DAMERNES TIRSDAGSKLUB 2012 LØRDAG DEN 29. september Kl. 13.30 PROGRAM: Kl. 13.30 Vi mødes ved greenfee huset Kl. 13.45 18 hullers match Kl. 17.00 Kaffe/Kage Kl. 18.00 Generalforsamling

Læs mere

Velkommen til badminton i Københavns Badminton Klub

Velkommen til badminton i Københavns Badminton Klub Velkommen til badminton i Københavns Badminton Klub Kære ungdomsspillere og forældre Velkommen til KBK. Badmintonklubben der blev stiftet tilbage i 1928, og som gennem alle år har samlet badmintonspillere

Læs mere

Referat af Dagbadmintons møde, tirsdag den 8. september.

Referat af Dagbadmintons møde, tirsdag den 8. september. Referat af Dagbadmintons møde, tirsdag den 8. september. Følgende blev meddelt og drøftet: INTERNT: KONTINGENT Kontingentet er uændret 600 kr. Det opkræves af Vivian Rasch, - og jeg har som sådan ikke

Læs mere

SuperBrugsen - Havdrup Sommer Cup 2015. Havdrup Fodbold. www.hgi-fodbold.dk PROGRAM. Søndag den 16. august 2015 Havdrup Idrætscenter

SuperBrugsen - Havdrup Sommer Cup 2015. Havdrup Fodbold. www.hgi-fodbold.dk PROGRAM. Søndag den 16. august 2015 Havdrup Idrætscenter Havdrup Fodbold www.hgi-fodbold.dk PROGRAM Søndag den 16. august 2015 Havdrup Idrætscenter Indholdsfortegnelse Velkommen til SuperBrugsen - Havdrup Sommer Cup 2015... 3 Regler for SuperBrugsen - Havdrup

Læs mere

Sænk farten en lille smule, betyder en del.

Sænk farten en lille smule, betyder en del. Hal og sal: Fra og med uge 43 vil vi hver mandag og onsdag have mulighed for at benytte henholdsvis gymnastiksalen og hallen. (Tiderne står på kalenderen) Sænk farten : Er titlen på en fartkampagne sat

Læs mere

Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@fibermail.dk www.friskolenilemming.dk. Friskolen i Lemming

Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@fibermail.dk www.friskolenilemming.dk. Friskolen i Lemming Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@fibermail.dk www.friskolenilemming.dk Friskolen i Lemming Ugebrev 01/16 Lemming d. 8. januar 2016 Ugen der gik: Juleferie!

Læs mere

Velkommen i TRIF TRIF fodbold byder dit barn velkommen i TRIF fodbold. TRIF fodbold er en klub i positiv udvikling, som er fundamenteret i følgende

Velkommen i TRIF TRIF fodbold byder dit barn velkommen i TRIF fodbold. TRIF fodbold er en klub i positiv udvikling, som er fundamenteret i følgende Forældreinformation Velkommen i TRIF TRIF fodbold byder dit barn velkommen i TRIF fodbold. TRIF fodbold er en klub i positiv udvikling, som er fundamenteret i følgende grundlæggende værdier: Loyalitet

Læs mere

Firehøje IF TENNIS INFO 2016 SÆSONSTART. Lørdag den 30. april 2016 kl. 10.00. www.firehoejeif.minisite.dk

Firehøje IF TENNIS INFO 2016 SÆSONSTART. Lørdag den 30. april 2016 kl. 10.00. www.firehoejeif.minisite.dk Firehøje IF TENNIS INFO 2016 SÆSONSTART Lørdag den 30. april 2016 kl. 10.00 www.firehoejeif.minisite.dk Sæsonen 2016 Så står atter en tennissæson for døren. Vi håber på en god opbakning fra jer, så vi

Læs mere

SEPTEMBER-NYT Fra Katrinedalskolen Afdeling Kundby www.katrinedalskolen.dk

SEPTEMBER-NYT Fra Katrinedalskolen Afdeling Kundby www.katrinedalskolen.dk SEPTEMBER-NYT Fra Katrinedalskolen Afdeling Kundby www.katrinedalskolen.dk Kære børn og forældre. Den 3.september 2012 Katrinedalskolen er en realitet og vi er bestemt kommet godt fra start her i Kundby.

Læs mere

Velkommen til gymnastik sæson 2015-2016

Velkommen til gymnastik sæson 2015-2016 Velkommen til gymnastik sæson 2015-2016 Vi lukker dørene op i uge 36 på Kværkeby Friskole med et nyt program for gymnastikken i Kværkeby. Her kan vi tilbyde hold for både børn og voksne. Vi glæder os til

Læs mere

Formandens beretning 2014

Formandens beretning 2014 Formandens beretning 2014 Det er en glæde endnu engang at kunne få lov til at fremlægge beretning over, hvad der har været af aktiviteter, hvad vi har været involveret i, og hvilke fantastiske personligheder

Læs mere

Kære trænere og ledere i HFS fodbold

Kære trænere og ledere i HFS fodbold Hals Forenede Sportsklubber Fodbold Trænerhåndbog Tilhører: 1 Kære trænere og ledere i HFS fodbold I denne folder vil vi oplyse om de praktiske forhold i forbindelse med at være fodboldtræner/-leder i

Læs mere

Februar 2013 BESTYRELSEN PÅSKELEJR 2013 SOMMERENS HOLD

Februar 2013 BESTYRELSEN PÅSKELEJR 2013 SOMMERENS HOLD Februar 2013 BESTYRELSEN PÅSKELEJR 2013 SOMMERENS HOLD BESTYRELSEN FORMAND Birgitte Holm Petersen 39565841 NÆSTFORMAND Mikael Gajhede 30257403 KASSERER Torben Aagaard 32555612 SEKRETÆR Jan Mouritsen 31905161

Læs mere

April 2010 21. ÅRGANG

April 2010 21. ÅRGANG April 2010 21. ÅRGANG Solhjem Søndermarksvej 53...75 84 08 44 Kredsleder Søren W. Nielsen...26 83 50 01 Formand Jørgen Bæk...75 82 48 65 Puslinge Tove Pedersen...75 82 59 13 Tumlinge Hanne Eriksen...75

Læs mere

Hans Jørgen Boelt blev valgt. Generalforsamlingen er indvarslet lovligt og dermed beslutningsdygtig.

Hans Jørgen Boelt blev valgt. Generalforsamlingen er indvarslet lovligt og dermed beslutningsdygtig. Referat af generalforsamling i BMI 2014 - tirsdag, den 25. februar 2014 kl. 19.00 i hallens cafeteria: Formand bød velkommen til generalforsamlingen. Mødt var i alt 32 personer, incl. bestyrelsesmedlemmer.

Læs mere

10. september 2009 TAK!

10. september 2009 TAK! TORSDAGS-NYT 10. september 2009 25.000,- kr Mange penge i en tom kasse!! Skolen har netop holdt 32 års fødselsdag! Mandag var vi alle samlet i hallen, hvor der blev sunget og talt. Dejlige sange, hvor

Læs mere

September 2010 22. ÅRGANG

September 2010 22. ÅRGANG September 2010 22. ÅRGANG Kredsleder Søren W. Nielsen...26 83 50 01 Formand Jørgen Bæk...75 82 48 65 Puslinge Tove Pedersen...75 82 59 13 Tumlinge Jesper Pedersen...61 39 88 69 Betina Harpsøe Andersen...28

Læs mere

Velkommen til. FC Holte

Velkommen til. FC Holte Velkommen til FC Holte Velkommen til FC Holte fodbold mest for sjov Foreningen FC Holte (FCH), der har hjemsted i Søllerød kommune, er stiftet den 26. august 2003. FCH er en afdeling af Holte Idrætsforening

Læs mere

Velkommen til Humlebæk Badminton Klub

Velkommen til Humlebæk Badminton Klub Velkommen til Humlebæk Badminton Klub Information til nye og øvede ungdomsspillere Kort information om sæsonen 2014-2015 Sæsonen 2014-2015 starter med første træningsdag den 1. september. Vi har til denne

Læs mere

N Y H E D S B R E V. Infoskærm. Bella Italia Cup. Flot sejr til U9-drenge. Klubben har fået ny infoskærm i kælderen.

N Y H E D S B R E V. Infoskærm. Bella Italia Cup. Flot sejr til U9-drenge. Klubben har fået ny infoskærm i kælderen. 14. juni 2012 Bella Italia Cup Infoskærm Vi nærmer os fristen for tilmelding af hold til klubbens ungdomsstævne Bella Italia Cup, der løber af stablen søndag den 1. juli. Med foreløbig 64 tilmeldte hold

Læs mere

Solrød Cup 2015. Kampprogram & Regler

Solrød Cup 2015. Kampprogram & Regler Solrød Cup 2015 Kampprogram & Regler 1 Indhold Velkommen... 3 Praktiske oplysninger... 3 Spilleregler... 4 Præmier... 5 Kampprogram... 5 De 5 forældrebud... 6 De 5 trænerbud... 8 Sponsorer... 9 2 Velkommen

Læs mere

Sommerskole. Sommerskole i Kirkeladen. En verden udenfor. Fællesskab på den fede måde

Sommerskole. Sommerskole i Kirkeladen. En verden udenfor. Fællesskab på den fede måde Sommerskole En verden udenfor Fællesskab på den fede måde 2013 Sommerskole i Kirkeladen Kære sommerskoledeltagere. Efter en skøn uge i dejligt selskab, synes vi, at I skal vide, at det var skønt at være

Læs mere

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 -

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 - Sjov og fart Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev April BEMÆRK DUS-avisen kan også ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder

Læs mere

Månedsinformation. Skole og SFO

Månedsinformation. Skole og SFO Månedsinformation Skole og SFO Februar 2014 Siden sidst Foråret og fremtiden banker på. Vi har alle nok bemærket, at det er blevet lysere om morgen og eftermiddagen, og vejret her i februar giver os i

Læs mere

Fredag den 25. september 2015

Fredag den 25. september 2015 den 25. september 2015 Vores Foto-projekt har givet os nogle fine billeder på børnenes kasser, så nu kan vi både glædes over børnenes dejlige smil, og dernæst også meget hurtigere finde deres kasser. Der

Læs mere

Velkommen som ny træner i Aabenraa Boldklub

Velkommen som ny træner i Aabenraa Boldklub Velkommen som ny træner i Aabenraa Boldklub Hermed vil vi gerne byde dig velkommen som træner i Aabenraa Boldklub. Som ny træner har du helt sikkert en lang række spørgsmål, som vi med dette velkomstbrev

Læs mere

VESTERGÅRDENS. nyhedsbrev

VESTERGÅRDENS. nyhedsbrev VESTERGÅRDENS nyhedsbrev november nyt Kære Forældre og børn på Vestergården Så blev det tid til et nyt nyhedsbrev. Vi vil starte med at ønske Dorte velkommen tilbage fra barsel. Dorte starter i o.y, og

Læs mere

Der er arrangeret god mad og vinsmagning hos vores sponsor No. 61 lørdag d. 23. april. Tilmelding skal ske i tutten.

Der er arrangeret god mad og vinsmagning hos vores sponsor No. 61 lørdag d. 23. april. Tilmelding skal ske i tutten. Der er arrangeret god mad og vinsmagning hos vores sponsor No. 61 lørdag d. 23. april. Tilmelding skal ske i tutten. KB-dagen dette forår løber af stablen lørdag d. 21. maj! Længere nede kan du læse mere

Læs mere

Personale: Christa er ansat som pædagogmedhjælper

Personale: Christa er ansat som pædagogmedhjælper Personale: Christa er ansat som pædagogmedhjælper i perioden den 13.1.2011-30.6.2011. Christa er indtil den 31.3.2011tilknytte t 1.årgang. Derefter skal hun med 2.årgang over i SFO hjørnet. Ditte Jensen

Læs mere

Referat af forældremøde årgang 98 hold 3 (U14)

Referat af forældremøde årgang 98 hold 3 (U14) Referat af forældremøde årgang 98 hold 3 (U14) 27. september 2011 1. Velkomst 2. Kort om den igangværende sæson Efter en forrygende sæsonstart kom vi ned på jorden, og vi måtte indkassere et par store

Læs mere

HJØRRING IDRÆTSFORENING OLD BOYS Generalforsamling 3. marts 2015 på Landlyst

HJØRRING IDRÆTSFORENING OLD BOYS Generalforsamling 3. marts 2015 på Landlyst HJØRRING IDRÆTSFORENING OLD BOYS Generalforsamling 3. marts 2015 på Landlyst 1. Velkomst 2. Valg af dirigent 3. Bestyrelsens beretning 4. Fremlæggelse af regnskab 2014 5. Valg iflg. lovene 6. Eventuelt

Læs mere

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2014/15

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2014/15 Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2014/15 Så går vi videre med den ordinære generalforsamling og også velkommen til den. Første punkt på dagsordenen er valg af dirigent, jeg vil gerne

Læs mere

U 18 Afdelingen. Nyhedsbrev April 2013

U 18 Afdelingen. Nyhedsbrev April 2013 U 18 Afdelingen. Nyhedsbrev April 2013 Dato: 31/3 2013 Forårssæson 2013. Efter en lang men herlig opstart, med træning på vores lækre kunststofbane, og et par rigtig gode sociale arrangementer, med højt

Læs mere

HJÆLP. Information til spillere og forældre om. ny kontingentstruktur i Hammerum IF

HJÆLP. Information til spillere og forældre om. ny kontingentstruktur i Hammerum IF HJÆLP Information til spillere og forældre om ny kontingentstruktur i Hammerum IF Vi har brug for flere frivillige. Mange flere... Hammerum IF er en fodboldklub, der kun eksisterer fordi en række engagerede

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde lørdag d. 17. januar 2015 kl. 13.00 i klublokalet i Herrestrup.

Referat fra bestyrelsesmøde lørdag d. 17. januar 2015 kl. 13.00 i klublokalet i Herrestrup. FK Odsherred Bestyrelse Referat fra bestyrelsesmøde lørdag d. 17. januar 2015 kl. 13.00 i klublokalet i Herrestrup. Tilstede: Torben Møller Brian V. Madsen Linette S. Mortensen Kirsten Harthimmer Jørgen

Læs mere

Kære spillere og forældre til Øvede (niveau 3) Træningstider

Kære spillere og forældre til Øvede (niveau 3) Træningstider Holte, den 3. august 2014 I dette nummer 1 Træningstider 2 Fysisk træning 2 OBS Vigtige tilladelser 3 Kontingent 3 Holdturnering 4 Individuelle turneringer 4 Forældre og spilleres rolle i klubben 5 Ungdomsudvalget

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 28 september / oktober 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

Beretning generalforsamling gymnastikafdelingen 24.02.2009

Beretning generalforsamling gymnastikafdelingen 24.02.2009 Beretning generalforsamling gymnastikafdelingen 24.02.2009 Vi er med 742 medlemmer stadig den største idrætsgren i AIA-TRANBJERG. Efter generalforsamlingen sidste år, tog vi afsked med 2 bestyrelsesmedlemmer

Læs mere

FSfodbold. Fodbold for alle Hele året hele livet. www.fsfodbold.dk

FSfodbold. Fodbold for alle Hele året hele livet. www.fsfodbold.dk FSfodbold Fodbold for alle Hele året hele livet Indholds fortegnelse Forside................ 1 Indholdsfortegnelse......... 2 Velkommen til FS Fodbold...... 3 Hovedsponsor............ 4 Guldsponsor.............

Læs mere

Kastrup Gymnastikforening af 1966

Kastrup Gymnastikforening af 1966 Kastrup Gymnastikforening af 1966 Årsberetning 2013 Formandens beretning: Vi har igen i år haft en sæson med fremgang både mht. resultater i vor konkurrence afdeling men også mht. medlemstal og trænere,

Læs mere

VI SKAL FORTÆLLE OG OPLYSE OM VORES DEJLIGE BØRNEHUS!

VI SKAL FORTÆLLE OG OPLYSE OM VORES DEJLIGE BØRNEHUS! September 2015 Så er vi allerede nået til september måned Ikke helt til at forstå efter en sommer der har budt på lidt af hvert vejrmæssig men de sidste uger har da været forrygende - så nu håber vi bare

Læs mere

VELKOMMEN I LUNDTOFTE BOLDKLUB EN FOLDER MED VIGTIG INFORMATION TIL NYE MEDLEMMER

VELKOMMEN I LUNDTOFTE BOLDKLUB EN FOLDER MED VIGTIG INFORMATION TIL NYE MEDLEMMER VELKOMMEN I LUNDTOFTE BOLDKLUB EN FOLDER MED VIGTIG INFORMATION TIL NYE MEDLEMMER Maj 2016 VELKOMST FRA FORMANDEN På vegne af Lundtofte Boldklub byder jeg nye spillere og deres familie velkommen til klubben!

Læs mere

Børne- Ungeudvalget. Udvalget: U-4,U

Børne- Ungeudvalget. Udvalget: U-4,U Endnu en sæson er ved at være afsluttet. Igen har vi måtte konstatere nedgang i antallet af spillere. Det er foruroligende. Årsagen hertil skal sikkert findes med baggrund i forskellige faktorer. Nogen

Læs mere

Generalforsamling Rolfsted Idrætsforening tirsdag d. 24.2.15 kl 19.00

Generalforsamling Rolfsted Idrætsforening tirsdag d. 24.2.15 kl 19.00 Generalforsamling Rolfsted Idrætsforening tirsdag d. 24.2.15 kl 19.00 Tilstede: Poul Erik og Lars fra støtten, Louise, Ernst, Peder og Rie fra hovedbestyrelsen, Bendt fra Senior, Peter, Jens fra håndbold,

Læs mere

Tennisskole i Hylke. Lørdag og søndag den 13. og 14. Juni fra kl. 9-15

Tennisskole i Hylke. Lørdag og søndag den 13. og 14. Juni fra kl. 9-15 Kære Hylkeborger, medborger, nabo Du sidder nu med programmet for Hylke Festuge 2015 i hånden, og vi håber, at du vil komme og bakke op om aktiviteterne og være med til at vise hvorfor, og fejre, at Hylke

Læs mere

SKL s store stævne Søndag den 15. januar holder SKL det årlige store pistol stævne. Kom og deltag eller hjælp, læs side 5 og 7.

SKL s store stævne Søndag den 15. januar holder SKL det årlige store pistol stævne. Kom og deltag eller hjælp, læs side 5 og 7. Nr. 1 januar kvartal 2006 Medlemsblad for Skyttelauget Kongens Lyngby Masser af klasser Årets skoleskydning for 5. klasser blev en stor succes med 183 deltagende hold fra SKL læs side 6. SKL s store stævne

Læs mere

Kære forældre og elever

Kære forældre og elever Kære forældre og elever Jeg sidder her en torsdag aften og skal skrive mit indlæg til månedsnyt hvad skal jeg skrive??? De forskelige teams har skrevet om februar måneds begivenheder, jeg har fyldt huller

Læs mere

Bestyrelsens beretning 2014

Bestyrelsens beretning 2014 Bestyrelsens beretning 2014 Året 2014 har været et godt år for RB 1906. Vi har fået en del flere medlemmer i alle årgange, både piger og drenge. Det har givet et pres på omklædningsforholdene i klubben,

Læs mere

Håndbog for U11 Drenge Forår 2011

Håndbog for U11 Drenge Forår 2011 Håndbog for U11 Drenge Forår 2011 Målsætningen for U11 Drenge er, at alle drengene bliver tilgodeset på det niveau og med de behov de har - fokus på eliten såvel som på bredden. Derudover skal der arbejdes

Læs mere

www.toerring-if.dk www.toerring-if.dk www.toerring-if.dk KOM TIL GYMNASTIK, ZUMBA OG BOKSNING I TØRRING www.toerring-if.

www.toerring-if.dk www.toerring-if.dk www.toerring-if.dk KOM TIL GYMNASTIK, ZUMBA OG BOKSNING I TØRRING www.toerring-if. OVERSIGT OVER GYMNSTIKHOLDENE Mandag: Haffenlafferne Stjernerne Boksetræning (Motion) Tirsdag: Glad motion for damer Forældre/barn Junior Mix: -Teen Girls/junior mix Voksen motion Onsdag: Familiegymnastik

Læs mere

Agility udvalget i kreds 6

Agility udvalget i kreds 6 Referat fra årsmødet i agility, kreds 6, tirsdag, den 07. nov. 2012 i Køge Ulla Vest bød velkommen til de godt 30 fremmødte. Deltagerne kom fra Maribo, Køge, Fakse, Guldborgsund, Vordingborg, Næstved og

Læs mere

C-Licens Evaluering. 23. november 2013. Af Martin Ladegaard-Mortensen, U7D, Hvidovre IF.

C-Licens Evaluering. 23. november 2013. Af Martin Ladegaard-Mortensen, U7D, Hvidovre IF. 23. november 2013 C-Licens Evaluering Forløb fra 19. april 2013-12. november 2013 (Online Eksamen - 25 spørgsmål indenfor en time) Af Martin Ladegaard-Mortensen, U7D, Hvidovre IF. December 2012 startede

Læs mere

HIF Fodbold. Årgangsbog for U9. Det blå bånd & den. Røde tråd! Hiferen.dk

HIF Fodbold. Årgangsbog for U9. Det blå bånd & den. Røde tråd! Hiferen.dk HIF Fodbold Årgangsbog for U9 Det blå bånd & den Røde tråd! HIF s fodboldafdelings formål Foreningens formål er gennem fodboldspil og almindeligt socialt samvær for børn og voksne, at fremme kammeratskab

Læs mere

BIF-CUP BRANDE. u n g d o m s f o d b o l d for hold på alle niveauer. (Drenge U8 U17 / Piger U8 U18) 30/6 3/7 2016

BIF-CUP BRANDE. u n g d o m s f o d b o l d for hold på alle niveauer. (Drenge U8 U17 / Piger U8 U18) 30/6 3/7 2016 BIF-CUP BRANDE International u n g d o m s f o d b o l d for hold på alle niveauer (Drenge U8 U17 / Piger U8 U18) 30/6 3/7 2016 2016 - Mini BIF-CUP for U8+U9 drenge og U8+U9+U10 piger (Mini BIF-Cup afholdes

Læs mere

Solrød Gymnastikforening. Søndag d. 27. april 2014 I Solrød Idrætscenter

Solrød Gymnastikforening. Søndag d. 27. april 2014 I Solrød Idrætscenter Søndag d. 27. april 2014 I Solrød Idrætscenter 1 Formanden har ordret: Det er mig en stor fornøjelse at kunne byde velkommen til den årlige forårsopvisning i Solrød Gymnastikforening opvisning nr. 41 siden

Læs mere

Fredagsbrev. Klargøringslørdag... Velkommen søndag...en pindsvin blev begravet... IT-løsning... 2 bestyrelsesmøder...

Fredagsbrev. Klargøringslørdag... Velkommen søndag...en pindsvin blev begravet... IT-løsning... 2 bestyrelsesmøder... Fredagsbrev Nr. 1 12. aug. 2011 Bakkelandets Friskole 9. skoleår Kære forældre Klargøringslørdag... Velkommen søndag...en pindsvin blev begravet... IT-løsning... 2 bestyrelsesmøder... Bakkelandet har været

Læs mere

Kære forældre. Med venlig hilsen. Lisbet Huusom

Kære forældre. Med venlig hilsen. Lisbet Huusom Kære forældre Efterårsferien står for døren og børnene har fri fra undervisningen i uge 42. Traditionen tro, arbejder vi sammen med Højboskolen om at holde åbent i ferierne. I efterårsferie, juleferie

Læs mere

NYHEDSBREV FRA UNGDOMSUDVALGET

NYHEDSBREV FRA UNGDOMSUDVALGET 2012 NR. 4. 4. OKTOBER 2012 Nyt medlem i ungdomsudvalget Det er med glæde, at vi kan oplyse at ungdomsudvalget er blevet et medlem rigere, idet Peter Jensen (tidligere trænere for årgang 2000 dr. og far

Læs mere

Fastelavn på Kulturcenter Værestedet. SØNDAG D. 7. Februar mellem kl. 10.00 og 12.00.

Fastelavn på Kulturcenter Værestedet. SØNDAG D. 7. Februar mellem kl. 10.00 og 12.00. Fastelavn på Kulturcenter Værestedet SØNDAG D. 7. Februar mellem kl. 10.00 og 12.00. Fastelavnsudvalget tager imod børn og voksne til et brag af en fastelavnsfest. Vi vil synge gode og velkendte fastelavnssange,

Læs mere

Formandens beretning. Blovstrød IF Fodboldafdeling

Formandens beretning. Blovstrød IF Fodboldafdeling Formandens beretning 1999 Blovstrød IF Fodboldafdeling Endnu et fodboldår er passeret. Det er en lidt speciel situation for mig at stå i her til denne generalforsamling og aflægge beretning da det er mit

Læs mere

Nyhedsbrevet. Årgang 21 - Nr. 4 - Maj 2015

Nyhedsbrevet. Årgang 21 - Nr. 4 - Maj 2015 Nyhedsbrevet Årgang 21 - Nr. 4 - Maj 2015 Til forældre og voksne Alle mand er klar og pludselig var den der, den længe ventede pavillon, den kom som så meget andet, dalende ned fra himlen en tidlige fredag

Læs mere

NYT FRA PLADS TIL FORSKEL

NYT FRA PLADS TIL FORSKEL NYT FRA PLADS TIL FORSKEL Juni 2016 BJERGPOSTEN o Præsentation af PLADS TIL FORSKEL o Invitation til Sct. Hans o Familieaften på Borgen o Sommerferieaktiviteter Hvad er PLADS TIL FORSKEL og hvem er vi?

Læs mere

Ugebrev 34 Indskolingen 2014

Ugebrev 34 Indskolingen 2014 Ugebrev 34 Indskolingen 2014 Fælles info: Kære indskolingsforældre. Allerførst velkommen tilbage til jer alle efter en dejlig varm og solrig sommerferie, det er tydeligt, at børnene har nydt det, men alle

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling mandag 25/01-2016

Referat fra ordinær generalforsamling mandag 25/01-2016 Referat fra ordinær generalforsamling mandag 25/01-2016 19 stemmeberettigede medlemmer. 1. Valg af dirigent; Bent Rask foreslået og valgt Generalforsamlingen lovligt indvarslet. 2. Beretning: Ved formanden

Læs mere

Sol og Sommer 2016! du kommer ikke til at. Har du tænkt på, hvad du vil lave i Sommerferien?

Sol og Sommer 2016! du kommer ikke til at. Har du tænkt på, hvad du vil lave i Sommerferien? Sol og Sommer 2016! KOM O HEL G VÆRE E SO MM MED ERE N gheder Her er et væld af muli kede dig! du kommer ikke til at Har du tænkt på, hvad du vil lave i Sommerferien? sommer2016.indd 2 24/05/16 12:19 Kom

Læs mere

NYT HERSKINDSKOLEN & NORDLYSET. Nytårsaften uden fyrværkeri?

NYT HERSKINDSKOLEN & NORDLYSET. Nytårsaften uden fyrværkeri? Nytårsaften uden fyrværkeri? Efter år 1900 blev det almindeligt at fyre fyrværkeri af. Før hen var det kun soldater og jægere der skød op i luften for at markere årsskiftet. Dengang var det også skik at

Læs mere

ma ti on to fr lø sø

ma ti on to fr lø sø Ventilen-nyt N ovember ma ti on to fr lø sø 1 Bowling 14-16.45 2 Hal 14-16 3 AFTEN Pigeklub (alle) 4 Svømning 5 6 7 AFTEN Hjemmehyg 8 9 Hal 14-16 10 AFTEN Svømmehal 11 Overnatning til lørdag 4-5 klasse

Læs mere

Havdrup Fodbold

Havdrup Fodbold Havdrup Fodbold www.hgi-fodbold.dk PROGRAM Søndag den 18. august 2013 Havdrup Idrætscenter Indhold Velkommen til Havdrup Sommer Cup 2013... 3 Regler for Havdrup Sommer Cup... 4 Puljeoversigt... 5 Pulje

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde hos Bente og Jimmy onsdag den 17.03.10

Referat af bestyrelsesmøde hos Bente og Jimmy onsdag den 17.03.10 Fodboldafdelingen Referat af bestyrelsesmøde hos Bente og Jimmy onsdag den 17.03.10 Tilstede: Carsten Borup, René Pedersen, Ib Secher, Frank Madsen, Henrik Pedersen, Jan Knudsen, Jimmy Holst og Bente Holst.

Læs mere