Bestyrelsesformand (JØP/Provstebo) Bestyrelsesmedlem (beboer)

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Bestyrelsesformand (JØP/Provstebo) Bestyrelsesmedlem (beboer)"

Transkript

1 Referat fra bestyrelsesmøde den 30. juli 2014 Til stede var følgende: Aksel Bjørnsen Sanne Lensbæk Pia Bentzen Jørgen Christiansen Susanne Bøggild Bo Blaabjerg Kenn Jeppesen Bestyrelsesformand (JØP/Provstebo) Bestyrelsesmdlem (beboer) Varmemester Beboerforum Kenn Jeppesen, Beboerforum, præsenterede sig selv og orienterede om sin erfaring med ejerforeningers skift af administrator. Kenn Jeppesen kom med en opsummering af forhold, han anbefalede: Foreningens individuelle behov afdækkes Prisen for en administrator bør ligge i omegnen af kr. pr. lejlighed Ingeniørhjælp bør købes ad hoc. Det er besparende i forhold til et abonnement. Forsikringer administreres af en mægler, så det ikke koster hos en administrator Administrator bør stå for særlig ekspertbistand fx i forbindelse med generalforsamlinger Når foreningens kontaktperson hos administrator skal vælges, skal foreningen definere de krav, den har til vedkommende, fx at vedkommende er kapabel få en oversigt fra administrator over referencer på de foreslåede kontaktpersoner, sørg for, at det altid er en med længere tids ansættelse, som fungerer systemmæssigt og kommunikerer godt Oplys evt. Administrator om, hvilket udgiftsleje, vi forventer, fx hvor mange bestyrelsesmøder, vi forventer, at de deltager i det koster Vær opmærksomme på hvilke udgifter, der er indeholdt/ikke indeholdt i kontrakten fx ejerskiftegebyr, som kan svinge meget Bed om liste over ydelser, som ikke er indeholdt Indhent tilbud og bed om, at administrator tager kontaktpersonen med til præsentation Bestyrelsen bør holde et årligt budgetmøde med administrator, hvor kontaktpersonens indsats, administrationsaftalen og årets aktiviteter gennemgås Opdater vedligeholdelsesplanerne inden budgetmødet Der bør kun udarbejdes tilstandsrapport i forbindelse med store opgaver Mindre opgaver klares ved at anslå ordinær vedligeholdelse Kontaktpersonen hjælper med gennemgang af tilstandene Administrator kan sende fx varmeregnskabet i udbud af og til Det er administrator, som indhenter tilbud det letteste er imidlertid at tvinge aflæserfirmaet ned i pris Prisen pr. lejlighed bør ligge omkring 250 kr. Administrator skal kunne håndtere pludselige prisstigninger på forskellige ydelser

2 Kenn kan bistå med forslag til kontrakt og ekstraydelser De generelle vilkår må vi selv forhandle Ved behov for ansættelse af ny varmemester, kan administrator deltage mod betaling Vælges et ejendomsfirma i stedet for, kan man bede om fast kontaktperson og skal være omhyggelige med valget Når vi skal gentegne forsikring, kan Kenn være behjælpelig Vi kan evt. købe juridisk bistand fra administrator Indhent tilbud fra de firmaer, vi foretrækker Husk ekstern prisliste On-line behandling med fakturagodkendelse kan indføres ved store fakturaer, fx og over Sørg for, at administrator kan håndtere det Spørg hvor mange foreninger, de enkelte administratorer administrerer, de kan være aflønnet efter antal ejendomme det er risikabelt Afklar med administrator, hvem der gør hvad Bestyrelsen skal holde administrator i ørerne! Kenn havde til mødet medbragt en liste over administratorer, som han mente var emner som administrator. De administratorer, som er på listen, står inde for, at de sikrer, at bl.a. forsikringsforhold for foreningerne, de administrerer, er i orden, ligesom de er opmærksomme på foreningernes individuelle behov, fx for at kunne følge med on-line. Alle firmaer på listen kan tilbyde on-line administration. Herefter blev det diskuteret, hvordan vi kommer videre med spørgsmålet om administrator. Datea ønsker at afholde et møde. Formanden pointerede, at Provstebo og Datea ikke er forlovede. Det blev besluttet at bede Datea om et tilbud og udsætte mødet med dem. Bestyrelsen skal have udarbejdet udbudsmateriale, hvor det defineres, hvilke områder, vi ønsker tilbud på, så alle tilbudsgivere giver tilbud på helt samme vilkår. Vi skal specificere specifikke ydelser, vi ønsker bistand til. Der tages udgangspunkt i den nuværende administrationsaftale + de råd og den vedledning, Kenn gav på mødet. Forslag til ydelser: Opkrævning Ansættelsesforhold for varmemester Varmeregnskaber (hvor tit nye priser) Tekniskdrift/vedligehold (tilbud ikke et fast punkt) Evt. forsikring er relevante behov dækket Deltagelse i hvor mange bestyrelsesmøder + generalforsamling honorar? Kontakt til ejere, fx i klagesager Rådgivning i byggesager Juridisk bistand efter behov Bankkonto

3 Ejerskiftesalær til administrator. Ikke automatisk forhøjelse af administrationsbidrag Bed om beskrivelse af hvordan de håndterer stigning i administrationsbidrag Stil krav om, hvad vi vil have Vi skal specificere områder, hvor administrator skal kunne tilbyde ad hoc hjælp Der skal udarbejdes udkast til udbudsmateriale inden næste møde Formanden melder tilbage til Datea, at vi i første omgang ønsker tilbud i stedet for møde. Orientering fra formanden: Formanden havde ingen særlige emner til orientering. Gennemgang af emhætter Bo oplyste, at der fortsat mangler at blive tjekket i 25 lejligheder. 2. gennemgang gennemføres den 7./8. august. Foreløbig kun opdaget 2 ulovlige emhætter. Efter 2. gennemgang i starten af august sender Datea brev til de lejligheder, som har ulovlige emhætter. Udskiftning i løbet af 4-5 uger. Herefter tjekker Bo. Når emhætterne er lovliggjort, kan ventilationsprojektet gennemføres. Kuben allierer sig med ekstern ventilationsmand om udbudsmateriale, som arbejder sammen med Kluge. Det er den bedst mulige kombination. Sanne holder snor i Michael fra Kuben, som har kontakt til Svane (ventilationsingeniør). Udskiftning af vandrør Spørgsmål samles til næste møde, hvor Henrik Bach deltager. Halvårsregnskab Under punktet Forsikring, fælles drift, er der et punkt, som hedder køretøjsforsikringer. Det skal tjekkes, hvad køretøjsforsikring dækker. Forsikringsmægleren har alle oplysningerne om køretøjer. Datea har ikke rettet punktet i halvårsregnskabet El-pærer Der har været et større forbrug efter spareprojektet blev færdigt. Bo har spurgt elektriker, hvorfor. De pærer, som benyttes, er ikke egnet til at tænde og slukke så meget. Bo tjekker pærerne en gang om ugen, og elektrikeren tjekker, om det er de rigtige pærer, vi har valgt. Fælles drift Under drift af maskiner og redskaber (brændstof) er der ingen ændring i forhold til tidligere. Formanden kontakter Henrik fra Datea i den anledning om specifikation af udgiftspunktet.

4 Vandforbrug Der er en besparelse i forhold til budgettet. Der er fundet 2 steder med vandgennemsivning, som er sporadisk. Vi har haft en ingeniør ude, han har markeret, hvor der siver vand ned, og hvor vi skal grave ved en reparation. Kontoplan Det skal besluttes, hvilke tekster skal vi benytte i budgettet? Vi skal begrænse antallet af punkter, og få en forklaring fra administrator om, hvad der er inkluderet i de overordnede punkter Bestyrelsen skal have oplyst, hvilke udgifter der ligger under de enkelte punkter. Denne information kan bestyrelsen bruge i sin information til ejerne i den skriftlige beretning til generalforsamlingen. Den skriftlige beretning Punkterne skal specificeres over for ejerne. Vi skal bede den nye administrator om en kontoplan og forlange en, som passer specifikt til vores forening. Den nuværende kontoplan fortsætter uændret i resten af 14. I 15 kommer der nye forhold. Udskiftning af vandrør Vi har fået forskellige lånetilbud. Kun Danske Bank og Nykredit Bank har ønsket at byde som bank. Nykredit har også givet et tilbud som kreditforening. Forslag om, at man både kan vælge lån og fuld indfrielse af eget bidrag. Sørg for forhåndstilsagn om ønske om fuld indfrielse. Kan præsenteres på generalforsamlingen hvor vi skal gennemgå hvilke overvejelser, vi har gjort os i forbindelse med udskiftningen. Claus forestår den tekniske gennemgang af projektet med billeder. Bestyrelsen forestår fremlæggelse af forslag til finansiering. Der skal være udkast til indstilling generalforsamlingen til bestyrelsesmødet den Blødgøringsanlæg De tilbud, som var fremlagt for det varme vands vedkommende, blev gennemgået. Kan evt. komme med på budgettet i 15. Kommunen har også planer om at indføre blødgøringsanlæg på både koldt og varmt vand. Det blev besluttet at høre, hvad Claus anbefaler i forhold til blødgøring af varmt vand. Det gøres på mødet den 20.8.

5 Legeplads Teamlederen og Bo har talt med Kim om evt. besparelse på nivellering af området. Kim mener ikke, der er noget at spare ved at inddrage beboere i projektet. Det blev besluttet også at spørge Torben, den anden gartner på foreningens område. Gæstelejlighed Pia og Jørgen har udarbejdet en husorden/brugsvejledning for gæstelejligheden. Træffetiderne for Bo rettes heri. Pia og Jørgen gør materialet klar til generalforsamlingen. Bo får mere detaljeret overblik over elinstallationerne i gæstelejligheden. Falkonergården Frederiksberg Kommune har meddelt at den ikke involverer sig i forbindelse med støj fra fester. Bestyrelsen påklager ikke kommunens afgørelse. Arrangementer, som ikke er gymnasierelaterede støjer også. Kommunen skal høres, om den evt. tager sig af det. (Hvem gør det). Sanne kontakter Fuglsang fra Falkonergården, om hvordan skolen benyttes til ikke gymnasierelaterede formål. Cykelparkering Intet nyt. Eventuelt Der er installeret ny cirkulationspumpe i maj 14. Datea har oplyst, at udgiften var fjernet fra budgettet. Det var en nødvendig udgift, som beløb sig til moms. Bestyrelsen godkendte straks udgiften, som Bo orienterer Tom, Datea om. Det blev afslutningsvis besluttet, at man melder afbud, hvis man ikke kan deltage i bestyrelsesmødet. Afbud meldes så vidt muligt et par dage før bestyrelsesmødet.

Referat af bestyrelsesmøde. i Ejerforeningen Herman Bangs Have. den 6. maj 2014

Referat af bestyrelsesmøde. i Ejerforeningen Herman Bangs Have. den 6. maj 2014 Referat af bestyrelsesmøde i Ejerforeningen Herman Bangs Have den 6. maj 2014 Følgende deltog fra bestyrelsen: Aksel Bjørnsen Sanne Lensbæk Jørgen Christiansen Pia Bentzen Susanne Bøggild Desuden deltog

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i E/F Humlebien afholdt den 27. april 2011 kl. 17.00.

Referat af ordinær generalforsamling i E/F Humlebien afholdt den 27. april 2011 kl. 17.00. Generalforsamlingen blev afholdt på Johannesskolen, Troels Lundsvej 15, 2000 Frederiksberg. Der var fremmødt repræsentanter fra 13 af 28 enheder, hvoraf disse repræsenterede 1.286 af ejendommens 2.627

Læs mere

Referat af generalforsamling 2017 i EF Tøndergade 8-12, 1752 København V

Referat af generalforsamling 2017 i EF Tøndergade 8-12, 1752 København V Referat af generalforsamling 2017 i EF Tøndergade 8-12, 1752 København V Afholdt onsdag den 6. april 2017 kl. 20.00 hos Mette & Kim, Tøndergade 8, 5. th Referent: Nicolaj Laursen (12, 3tv) Fremmødte Kim

Læs mere

Bilag til ekstraordinær generalforsamling tirsdag 1. december 2015 Til medlemmer af Ejerforeningen Domus Vista Park III Om projektet: Vore tage er mere end 30 år gamle, tagreparationerne er blevet så omfattende

Læs mere

Generalforsamling i A/B Sct. Kjeldsgården, 2012

Generalforsamling i A/B Sct. Kjeldsgården, 2012 Generalforsamling i A/B Sct. Kjeldsgården, 2012 År 2012, mandag den 16. januar kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i A/B Sct. Kjeldsgården i kantinen i Niels Steensens Gymnasium, Sankt Kjelds

Læs mere

Retningslinje nr. 6 til afdelingsbestyrelserne

Retningslinje nr. 6 til afdelingsbestyrelserne Retningslinje nr. 6 til afdelingsbestyrelserne Aftaler med 3. part - om afdelingens aftaler med håndværkere og leverandører Denne retningslinje beskriver, hvordan det foregår, når afdelingen indgår en

Læs mere

Referat Den 29. januar 2015. Brøndby, den 6. februar 2015. Brøndbyernes Andelsboligforening

Referat Den 29. januar 2015. Brøndby, den 6. februar 2015. Brøndbyernes Andelsboligforening Brøndby, den 6. februar 2015 Referat Den 29. januar 2015 Brøndbyernes Andelsboligforening Mødeart: Hovedbestyrelsesmøde nr. 81 Mødested: FA09, Stationsparken 24, 2600 Glostrup Mødetid: kl. 18.00 Deltagere:

Læs mere

År 2014, tirsdag den 20. maj, kl. 19.00, blev der i Fælleshuset, Birkehegnet 7, afholdt ordinær generalforsamling i.

År 2014, tirsdag den 20. maj, kl. 19.00, blev der i Fælleshuset, Birkehegnet 7, afholdt ordinær generalforsamling i. År 2014, tirsdag den 20. maj, kl. 19.00, blev der i Fælleshuset, Birkehegnet 7, afholdt ordinær generalforsamling i A/B Birkebakken Der var følgende dagsorden 1. Valg af dirigent og referent. 2. Bestyrelsens

Læs mere

EJERFORENINGEN BYPORTEN

EJERFORENINGEN BYPORTEN Bestyrelsesmøde tirsdag d. 6. december 2011 Deltagere fra Bestyrelsen: Brian Rømer Michael Rolin Carsten Uhre Peter Mering Øvrige deltagere: Allan Jørgensen, Datea Finn Leth, Datea Sisse Veje, Datea Marianne

Læs mere

E/F Enghavehus Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 11. marts 2010

E/F Enghavehus Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 11. marts 2010 E/F Enghavehus Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 11. marts 2010 DAGSORDEN 1. Valg af dirigent og referent. 2. Aflæggelse af årsberetning for 2009. 3. Forelæggelse af årsregnskab 2009 til

Læs mere

Regninger vil fremover sendes pr. mail til godkendelse, og det er muligt via brugernavn og password at få adgang til gårdens økonomi online.

Regninger vil fremover sendes pr. mail til godkendelse, og det er muligt via brugernavn og password at få adgang til gårdens økonomi online. Referater 2008-2009. Referat bestyrelsesmøde d. 10. februar 2009 Til stede: Frank, Karina, Grete, Jakob og Pia Information til Gården: Vi har skiftet administrator, det er fremover DATEA der er ansvarlig

Læs mere

Beslutningsreferat fra ordinært bestyrelsesmøde 14. maj 2014

Beslutningsreferat fra ordinært bestyrelsesmøde 14. maj 2014 Indkaldt af: Referent: Deltager: Afbud fra: Formand Lars M. Jensen Linda Andersen Lars M. Jensen, Tom Atkins, Alice Dyssell, Søren R. Nielsen, Kim Johansen, Vagn Johnbeck og Linda Andersen Ejvind Wilms

Læs mere

Generalforsamlingsreferat

Generalforsamlingsreferat Generalforsamlingsreferat År 2016, tirsdag den 3. maj kl. 19:00 afholdtes ordinær generalforsamling i Ejerforeningen Annebergparken 10. Til stede på generalforsamlingen var repræsentanter for følgende

Læs mere

Indtrykket af det nye vicevært firma er meget positivt, så vi håber, at det kommer til at holde, så forholdene bliver lidt mere stabile igen.

Indtrykket af det nye vicevært firma er meget positivt, så vi håber, at det kommer til at holde, så forholdene bliver lidt mere stabile igen. 26. november 2015 For ikke at skabe forvirring har vi afventet et bebudet nyhedsbrev fra andelsbestyrelsen, men det lader vente på sig, så vi synes ikke vi kan vente længere med at informere jer lidt om,

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling AB Holsteinsgade 36-38,

Referat af ordinær generalforsamling AB Holsteinsgade 36-38, 1 Referat af ordinær generalforsamling AB Holsteinsgade 36-38, der blev afholdt tirsdag den 24. november 2009 kl. 19.00 i Willemoesgade 53, kælderen. Der var følgende dagsorden: Dagsorden 1. valg af dirigent

Læs mere

SAFJORD. (Ç / C-Lv. selshabe. Referat af ordinært bestyrelsesmøde onsdag den 14. maj 2014 kl. 19.00. Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden

SAFJORD. (Ç / C-Lv. selshabe. Referat af ordinært bestyrelsesmøde onsdag den 14. maj 2014 kl. 19.00. Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden selshabe SAFJORD ANDELSSELSKAB M. BA. Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse af referat fra seneste bestyrelsesmøde og underskrift 3. Forretningsorden Endelig udformning af forretningsorden

Læs mere

DEN HELT RIGTIGE LØSNING

DEN HELT RIGTIGE LØSNING DEN HELT RIGTIGE LØSNING FULD TILFREDSHED ELLER PENGENE TILBAGE Kontakt os og hør mere ENKLE OG OVERSKUELIGE LØSNINGER TIL ANDELSBOLIGFORENINGER OG EJERFORENINGER OVERBLIK OVER DEN RIGTIGE LØSNING Hos

Læs mere

SVEJGAARD ǀ GALST ǀ QWIST

SVEJGAARD ǀ GALST ǀ QWIST MULIG STIFTELSE AF A/B SOFIEGÅRDEN Ove Bech Holdensen har den 6. oktober 2014 runddelt et brev til alle beboere i ejendommen Sofiegården. Ove Bech Holdensen repræsenterer ikke beboerrepræsentationens synspunkter

Læs mere

BUDGET. E/F Herman Bangs Have. For perioden 01.01.2014 til 31.12.2014. Budgettet er fremlagt og godkendt på foreningens ordinære generalforsamling den

BUDGET. E/F Herman Bangs Have. For perioden 01.01.2014 til 31.12.2014. Budgettet er fremlagt og godkendt på foreningens ordinære generalforsamling den E/F Herman Bangs Have BUDGET For perioden 01.01.2014 til 31.12.2014 Budgettet er fremlagt og godkendt på foreningens ordinære generalforsamling den 29. april 2014 Dirigent Administrator: Controller: Peter

Læs mere

Antenneforeningen Trekanten. Dagsorden til Bestyrelsesmøde

Antenneforeningen Trekanten. Dagsorden til Bestyrelsesmøde Hermed følger foreløbig dagsorden til mødet. Tilføjelser pr. 29. maj er markeret med ++ (#) angiver at der findes et bilag Kommenteret dagsorden. 1. Velkomst ved formanden - Afbud fra: - Særlig velkomst

Læs mere

Siesbye Kapsch Ny Østergade København K. Dato: 01. september 2014 J.nr.: OM Hist: K2800

Siesbye Kapsch Ny Østergade København K. Dato: 01. september 2014 J.nr.: OM Hist: K2800 Siesbye Kapsch Ny Østergade 3 1101 København K. Dato: 01. september 2014 J.nr.: 113872OM Hist: K2800 Vedrørende: Ejerlejlighed, Mægleroplysninger: Ejerboligforeningen Manøgade 10-12 I forlængelse af Deres

Læs mere

Ejerforeningen Hillerød Parkgård. CVR. nr

Ejerforeningen Hillerød Parkgård. CVR. nr 22 Action points Ejerforeningen Hillerød Parkgård Bilag CVR. nr. 10 02 48 54 A Næste bestyrelsesmøde: 7. januar 2019 kl. 18.30 Sted: Vaskeri + Christina, nr. 49, st. tv. A Bestyrelsesmødereferat År 2018,

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling. i Ejerforeningen Søbyen Afholdt den 4. april 2017 kl

Referat fra ordinær generalforsamling. i Ejerforeningen Søbyen Afholdt den 4. april 2017 kl Referat fra ordinær generalforsamling i Ejerforeningen Søbyen 16-20 Afholdt den 4. april 2017 kl. 19.00 i Medborgerhuset i Skanderborg, Vestergade 14A, 8660 Skanderborg Der var følgende DAGSORDEN: 1. Valg

Læs mere

Bodil Røn Winkel, Casper Reitz, Anders Nielsen

Bodil Røn Winkel, Casper Reitz, Anders Nielsen Boligforeningen Fyn-Bo Bestyrelsen Referat fra møde i organisationsbestyrelsen mandag den 13. februar 2017, kl. 17.00, på kontoret hos Boligkontoret Danmark, Sivlandvænget 27B, 5250 Odense S. Deltagere

Læs mere

Ejerforeningen Solvej

Ejerforeningen Solvej Ejerforeningen Solvej Referat af ordinær generalforsamling afholdt den 27. september 2011 DAGSORDEN 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning for 2010/11. 3. Årsregnskab for 2010/11 til godkendelse.

Læs mere

Orienteringsmøde. Velkommen til Ejerforeningen Nordre Munkegårds orienteringsmøde 9. april 2014

Orienteringsmøde. Velkommen til Ejerforeningen Nordre Munkegårds orienteringsmøde 9. april 2014 Orienteringsmøde Velkommen til Ejerforeningen Nordre Munkegårds orienteringsmøde 9. april 2014 Orienteringsmøde Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Orientering om klimasikring, Lokal Afledning af Regnvand

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde - kladde

Referat af bestyrelsesmøde - kladde Referat af bestyrelsesmøde - kladde Bestyrelsesmøde Tid: Tirsdag 21. januar 2014, kl. 19 Sted Frede Kjær, Møllestykket 16 Deltagere: Jan Magleby (Formand) Frede Kjær Hanne Gleitze, (Kasserer) Torben Toldam-Andersen

Læs mere

ORDINÆR GENERALFORSAMLING

ORDINÆR GENERALFORSAMLING Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING onsdag d. 24. april 2013 kl. 19.15 i børnehaven, Beatesmindevej 175. Fremmødte (navn og lejlighedsnummer): Bjarne (107), Elin (129), Ingvild (135), Henrik (137), Kaj

Læs mere

b) Valg af bestyrelsesmedlemmer 1 år Henrik Hoy Andersen, fortsætter (valgt for 2 år i 2013) Alex Emil Petersen, fortsætter (valgt for 2 år i 2013)

b) Valg af bestyrelsesmedlemmer 1 år Henrik Hoy Andersen, fortsætter (valgt for 2 år i 2013) Alex Emil Petersen, fortsætter (valgt for 2 år i 2013) Referat af ordinær generalforsamling, tirsdag den 28. oktober 2014 DAGSORDEN 1) Valg af dirigent. 2) Valg af stemmeudvalg. 3) Bestyrelsens beretning. 4) Regnskab a) Årsregnskab 12/13, jf. vedtægtsændringer

Læs mere

Ejerforeningen Vesterbrohus

Ejerforeningen Vesterbrohus Ejerforeningen Vesterbrohus Vesterbro 39 og Kirkegårdsgade 2, 9000 Aalborg Referat fra generalforsamling den 8. maj 2014 1. Optælling af stemmer, inkl. skriftlige 2. Valg af dirigent og referent 3. Bestyrelsens

Læs mere

R E F E R A T fra bestyrelsesmøde i ejerforeningen E/F Strandbo II

R E F E R A T fra bestyrelsesmøde i ejerforeningen E/F Strandbo II H. Høgsbro Holm Kristian Nørgaard Administration ApS Stockholmsgade 37, 2. Referat nr. 31 2100 København Ø Journal nr. 574/mbj Tlf. 35 43 43 06 København, den 8.9.2011 R E F E R A T fra bestyrelsesmøde

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i E/F Vejlesøparken 1dt

Referat af ordinær generalforsamling i E/F Vejlesøparken 1dt Referat af ordinær generalforsamling i E/F Vejlesøparken 1dt År 2018, den 30. januar kl. 18.30, afholdtes ordinær generalforsamling i G/F Vejlesøparken i ejendommens selskabslokale Vejlesøparken 1. Der

Læs mere

Boligselskabet Kirstinevang Administrator: Almenbo a.m.b.a.

Boligselskabet Kirstinevang Administrator: Almenbo a.m.b.a. Boligselskabet Kirstinevang Administrator: Almenbo a.m.b.a. Referat af 20. maj 2015 Repræsentantskabsmøde i Boligselskabet Kirstinevang Sted og tidspunkt Deltagere Afbud Ikke mødt Dagsorden Afdeling Kirstinelunds

Læs mere

EJERFORENINGERNE VEJLESØPARKEN Grundejerforeningen og Ejerforeningerne matr. nr. 1 dt og 1 dy

EJERFORENINGERNE VEJLESØPARKEN Grundejerforeningen og Ejerforeningerne matr. nr. 1 dt og 1 dy Referat af bestyrelsesmøde tirsdag d. 20. maj 2014 Sted: Vejlesøparken Deltagere fra bestyrelserne: Solveig Rannje (G/F, 1 dt og 1 dy- SEB) Marianne Ringgren (G/F, 1 dt og 1 dy- SEB) (referent) Erik Fæster

Læs mere

Skjoldhøjkollegiet. Udskrift af forhandlingsprotokollen for. Møde nr. 180 den 11. marts 2019 kl

Skjoldhøjkollegiet. Udskrift af forhandlingsprotokollen for. Møde nr. 180 den 11. marts 2019 kl Kollegiekontoret i Aarhus 13. marts 2019 jb@kollegiekontoret.dk Udskrift af forhandlingsprotokollen for Skjoldhøjkollegiet Møde nr. 180 den 11. marts 2019 kl. 14.00 Referat af møde nr. 180 i Skjoldhøjkollegiets

Læs mere

ISAFJORD. Referat af ordinært bestyrelsesmøde onsdag den 5. marts 2014 kl. 19.00. 1. Godkendelse af dagsorden & valg af referent

ISAFJORD. Referat af ordinært bestyrelsesmøde onsdag den 5. marts 2014 kl. 19.00. 1. Godkendelse af dagsorden & valg af referent ANDELSSELSKAB M. B.A. Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden & valg af referent 2. Godkendelse at referat fra seneste bestyrelsesmøde 3. Økonomi. Indeståender. Restancer. Meddelelser. Valuar 4. Meddelelser

Læs mere

c. JEL kontakter Kemisk Kantine for at reservere til generalforsamlingen Det er gjort.

c. JEL kontakter Kemisk Kantine for at reservere til generalforsamlingen Det er gjort. 1. Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøde nr. 258 Referatet blev godkendt. 2. Opfølgning på referat fra bestyrelsesmøde nr. 258 a. JEL afventer svar fra en ejer om eksempler på hvilke vejledninger,

Læs mere

En aftale med DATEA gør jeres byggedrømme til virkelighed. Vi er eksperter, når det gælder om at bygge op og bygge om...

En aftale med DATEA gør jeres byggedrømme til virkelighed. Vi er eksperter, når det gælder om at bygge op og bygge om... ger n i n e r o if En aftale med DATEA gør jeres byggedrømme til virkelighed. Vi er eksperter, når det gælder om at bygge op og bygge om... I DATEA leverer vi skræddersyede løsninger til andels- og ejerforeninger

Læs mere

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Kirsebærhaven afdeling 12

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Kirsebærhaven afdeling 12 Udskrift af forhandlingsprotokollen for Kirsebærhaven afdeling 12 Afdelingsbestyrelsesmøde nr. 48 Torsdag den 5. november 2015 kl. 14.30 i Kirsebærhavens fælleslokale Til stede: Michael Sivebæk Nielsen

Læs mere

Referat af Bestyrelsesmøde Guldborgsund Frivilligcenter Mandag d. 6. oktober kl. 16 18, Banegårdspladsen 1A. Afbud fra: Erling, Margrit, Susanne, Bo

Referat af Bestyrelsesmøde Guldborgsund Frivilligcenter Mandag d. 6. oktober kl. 16 18, Banegårdspladsen 1A. Afbud fra: Erling, Margrit, Susanne, Bo Referat af Bestyrelsesmøde Guldborgsund Frivilligcenter Mandag d. 6. oktober kl. 16 18, Banegårdspladsen 1A. Afbud fra: Erling, Margrit, Susanne, Bo 1. Bemærkninger til referat den 12. august 2014? Nej

Læs mere

RIALTO ADVOKATER REFERAT. E/F Bakkegården ordinær generalforsamling

RIALTO ADVOKATER REFERAT. E/F Bakkegården ordinær generalforsamling RIALTO ADVOKATER FALKONER ALLÉ 1 DK-2000 FREDERIKSBERG TELEFON +45 38 38 08 30 CVR 74 70 53 16 600215 HO/CL HENRIK OEHLENSCHLÆGER (H) JENS LARSEN (L) i kontorfællesskab med BJØRN NIELSEN 600215 HO EMB

Læs mere

REFERAT. Ordinær generalforsamling

REFERAT. Ordinær generalforsamling ADMINISTRATOR TEAMET Administrator Teamet Nørrelundvej 8B, 1. sal 2730 Herlev REFERAT af Ordinær generalforsamling I A/B Den Gule By tirsdag, den 17. januar 2012, kl. 18.00. 1. På opfordring af bestyrelsen

Læs mere

Kohavens grundejerforening www.kohaven-gf.dk

Kohavens grundejerforening www.kohaven-gf.dk Kohavens grundejerforening www.kohaven-gf.dk Referat fra foreningens generalforsamling den 10. maj 2014 afholdt i Vig forsamlingshus, Ravnsbjergvej 1 4560 Vig Den 11.maj 2014 Dagsorden: 1 Valg af dirigent

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i E/F Andebakkegaarden

Referat af ordinær generalforsamling i E/F Andebakkegaarden Sven Westergaards Ejendomsadministration A/S St. Kongensgade 24B 1264 København K E/F Andebakkegaarden Ejd.nr.: 380 Dato: 2. maj 2017 Referat af ordinær generalforsamling i E/F Andebakkegaarden År 2017,

Læs mere

Referat af EKTRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING onsdag d. 27. august 2003 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN

Referat af EKTRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING onsdag d. 27. august 2003 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN ANDELSBOLIGFORENINGEN AMAGERBRO Smyrnavej 34 2300 København S Kontortid: Tirsdag kl. 18.30-19.30 med følgende dagsorden: Referat af EKTRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING onsdag d. 27. august 2003 KL. 19.00 I

Læs mere

EJERFORENINGERNE VEJLESØPARKEN Grundejerforeningen og Ejerforeningerne matr. nr. 1 dt og 1 dy

EJERFORENINGERNE VEJLESØPARKEN Grundejerforeningen og Ejerforeningerne matr. nr. 1 dt og 1 dy Referat af bestyrelsesmøde mandag d. 23. november 2015 Sted: Vejlesøparken Deltagere fra bestyrelserne: Solveig Rannje Marianne Ringgren (referent) Lars Rahbæk Erik Fæster Ingelise Hatting Pierre Ørndorf

Læs mere

Det blev aftalt at udskyde reguleringen af a conto til næste år da ændringen af varmeåret komplicerer justeringen.

Det blev aftalt at udskyde reguleringen af a conto til næste år da ændringen af varmeåret komplicerer justeringen. Til Ejerforeningens hjemmeside 1. Møde med administrator a. Gennemgang af udkast til revideret administratoraftale Bestyrelsen har, med baggrund i de 6 år, som den hidtidige administratoraftale har løbet,

Læs mere

i foreninger En aftale med DATEA gør jeres byggedrømme til virkelighed. Vi er eksperter, når det gælder om at bygge op og bygge om...

i foreninger En aftale med DATEA gør jeres byggedrømme til virkelighed. Vi er eksperter, når det gælder om at bygge op og bygge om... i foreninger En aftale med DATEA gør jeres byggedrømme til virkelighed. Vi er eksperter, når det gælder om at bygge op og bygge om... I DATEA leverer vi skræddersyede løsninger til andels- og ejerforeninger

Læs mere

INDKALDELSE TIL EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING

INDKALDELSE TIL EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING INDKALDELSE TIL EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING --oo0oo-- LØRDAG DEN 19. SEPTEMBER 2015, KL. 15,00 ODENSE MALERLAUG S LOKALER Klokkestøbervej 33, 5230 Odense M --oo0oo-- Projekt: istandsættelse af trappeopgange

Læs mere

Andelsboligforeningen Gammel Kongevej 162 A-D

Andelsboligforeningen Gammel Kongevej 162 A-D Andelsboligforeningen Gammel Kongevej 162 A-D Referat fra bestyrelsesmødet den 3. maj 2017 kl. 19:00 Deltagere ved mødet: Jørn Christensen (), Jacob Brogaard-Kay (JBK), Frank Nissen (FN), Pia Laulund (),

Læs mere

Vilh. Kiers Kollegium

Vilh. Kiers Kollegium KOLLEGIEKONTORET 21. marts 2017 jb@kollegiekontoret.dk Udskrift af forhandlingsprotokollen for Vilh. Kiers Kollegium Møde nr. 39 den 17. marts 2017 Referat af møde nr. 37 i Vilh. Kiers Kollegiums bestyrelse

Læs mere

Referat generalforsamling d. 30/09/2014 Afholdt pa Loftet, Øresundsvej 4, 2300

Referat generalforsamling d. 30/09/2014 Afholdt pa Loftet, Øresundsvej 4, 2300 Referat generalforsamling d. 30/09/2014 Afholdt pa Loftet, Øresundsvej 4, 2300 Bestyrelsesformand Lars Christensen byder velkommen til aftenens generalforsamling. Valg af dirigent Ingen af fremmødte melder

Læs mere

Referat onsdag den 1. februar 2017, kl Storegade 34 - Skærbæk

Referat onsdag den 1. februar 2017, kl Storegade 34 - Skærbæk Referat onsdag den 1. februar 2017, kl. 10.00 Storegade 34 - Skærbæk Side 1 af 11 Indholdsfortegnelse 1.Godkendelse af referat...3 2.Efterretningssager...3 3.Landsbyggefondsmidler...4 4.Dispositionsfonden...4

Læs mere

Gartnerparkens grundejerforening Legepladsudvalget. Rapport 2011

Gartnerparkens grundejerforening Legepladsudvalget. Rapport 2011 Gartnerparkens grundejerforening Legepladsudvalget Rapport 2011 Gartnerparken, 29. oktober 2011 Udvalgets etablering På den ordinære generalforsamling 16. november 2010 blev der nedsat et legepladsudvalg

Læs mere

Referat af Ordinær Generalforsamling 2013

Referat af Ordinær Generalforsamling 2013 21. april 2013 Referat af Ordinær Generalforsamling 2013 Sted: Hos Nina og Rune, 4. th. Dato: Den 18. april 2013 fra kl. 19:30 Deltagere: Christoffer st.tv. Søren st.th. - Henriette 1. tv. - Mie og Charlotte

Læs mere

Tandlægekollegiet. Udskrift af forhandlingsprotokollen for. Møde nr. 55 fredag den 11. marts 2016 kl. 13.00

Tandlægekollegiet. Udskrift af forhandlingsprotokollen for. Møde nr. 55 fredag den 11. marts 2016 kl. 13.00 Kollegiekontoret i Aarhus 18. marts 2016 jb@kollegiekontoret.dk Udskrift af forhandlingsprotokollen for Tandlægekollegiet Møde nr. 55 fredag den 11. marts 2016 kl. 13.00 Referat af møde 55 i Tandlægekollegiets

Læs mere

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Skejbygård Kollegiet afdeling 15

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Skejbygård Kollegiet afdeling 15 Udskrift af forhandlingsprotokollen for Skejbygård Kollegiet afdeling 15 Afdelingsbestyrelsesmøde nr. 42 den 26. marts 2015 kl. 12.30 på Kollegiekontoret. Til stede: Fraværende: Martin Jørgen Larsen Anders

Læs mere

A/B Søndermarksvænge. Generalforsamling 26. Januar 2015

A/B Søndermarksvænge. Generalforsamling 26. Januar 2015 A/B Søndermarksvænge Generalforsamling 26. Januar 2015 Aftenens Program Velkomst Valg af ordstyrer Års beretning Forelæggelse af årsregnskab Forelæggelse af drifts- og likviditetsbudget Forslag Valg til

Læs mere

Skjoldhøjkollegiet. Udskrift af forhandlingsprotokollen for. Møde nr. 172 torsdag den 12. marts 2015 kl. 9.00

Skjoldhøjkollegiet. Udskrift af forhandlingsprotokollen for. Møde nr. 172 torsdag den 12. marts 2015 kl. 9.00 Kollegiekontoret i Aarhus 17. marts 2015 jb@kollegiekontoret.dk Udskrift af forhandlingsprotokollen for Skjoldhøjkollegiet Møde nr. 172 torsdag den 12. marts 2015 kl. 9.00 Referat af møde 172 i Skjoldhøjkollegiets

Læs mere

REFERAT Bestyrelsesmøde lørdag den 10. 01.20 hos Beach Bowl, Søndervig kl. 09

REFERAT Bestyrelsesmøde lørdag den 10. 01.20 hos Beach Bowl, Søndervig kl. 09 Inviteret: Birgitte Ohm (BO), Thorbjørn Argir (TA), Erich Fuglsbjerg (EF), Mette Ebbensgaard (ME), Frits Rostrup (FR). Bent Kortholm (BK), Jette Søndergård Afbud fra: Thorbjørn Argir og Frits Rostrup KL

Læs mere

Referat for E/F Rosagården 1-5

Referat for E/F Rosagården 1-5 Referat for E/F Rosagården 1-5 Der blev afholdt ordinær generalforsamling i ejerforeningen Rosagården 1 5, den 30. april 2015 kl. 19:00, på Østervangsskolen, biologilokale, Astersvej 15, 4000 Roskilde

Læs mere

Referat fra. Ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Stangkjær. Onsdag den 14. marts 2012 kl. 19.00 i Kulturhuset

Referat fra. Ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Stangkjær. Onsdag den 14. marts 2012 kl. 19.00 i Kulturhuset GRUNDEJER FORENINGEN STANGKJÆR Referat fra Ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Stangkjær Onsdag den 14. marts 2012 kl. 19.00 i Kulturhuset Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent.

Læs mere

Offentligt Referat Bestyrelsesmøde nr. 2 23. maj 2011

Offentligt Referat Bestyrelsesmøde nr. 2 23. maj 2011 Offentligt Referat Bestyrelsesmøde nr. 2 23. maj 2011 Til stede: Frank B. Hansen (FH), Anders Zitawi (AZ), Henrik Andersen (HA), Anne Kathrine Henriksen (AK), Michael Olsen (MO), Tina Milton (TM), Peter

Læs mere

Ordinær Generalforsamling 2017

Ordinær Generalforsamling 2017 Ordinær Generalforsamling 2017 27. april 2017 2 Dagsorden Dagsorden i henhold til vedtægternes 9, stk. 1. 1) Valg af dirigent og referent. 2) Bestyrelsens beretning for det senest forløbne år til godkendelse.

Læs mere

Standard ydelsesbeskrivelse Totaladministration af andelsboligforening.

Standard ydelsesbeskrivelse Totaladministration af andelsboligforening. Standard ydelsesbeskrivelse Totaladministration af andelsboligforening. 1. Daglig boligadministration 1.1 Oprettelse og ajourføring af forenings- og beboerkartotek Administrator opretter ejendommen og

Læs mere

Ordinær Generalforsamling 2014

Ordinær Generalforsamling 2014 Ordinær Generalforsamling 2014 8. maj 2014 Dagsorden Dagsorden i henhold til vedtægternes 9, stk. 1. 1) Bestyrelsens beretning for det senest forløbne år. 2) Bestyrelsens forelæggelse af årsregnskab. 3)

Læs mere

Generalforsamling d. 27/11-13

Generalforsamling d. 27/11-13 Generalforsamling d. 27/11-13 Punkt 1 Valg af dirigent: Christina Frost Generalforsamlingen er lovligt indkaldt og forsamlingen er beslutningsdygtige. Ingen kommet med forslag eller andet de ønsker taget

Læs mere

Vilh. Kiers Kollegium

Vilh. Kiers Kollegium KOLLEGIEKONTORET 25. marts 2019 jb@kollegiekontoret.dk Udskrift af forhandlingsprotokollen for Vilh. Kiers Kollegium Møde nr. 44 den 13. marts 2019 Referat af møde nr. 44 i Vilh. Kiers Kollegiums bestyrelse

Læs mere

- Overslag II af 23/2 2012 med anskaffelsesudgifter, finansiering, budget og oversigt

- Overslag II af 23/2 2012 med anskaffelsesudgifter, finansiering, budget og oversigt 13-03-2012 Referat af Stiftende Generalforsamling A/B Bomhoffs Have År 2012 den 13. marts afholdtes på Frederiksberg Gymnasium, Falkoneer Plads 2, Frede-riksberg, stiftende generalforsamling for en andelsboligforening

Læs mere

VEDTÆGTER UDKAST FOR. Foreningen SENDESAMVIRKET [INDSÆT NAVN] K Ø B E N H A V N. A A R H U S. L O N D O N ADVOKATFIRMA SUNDKROGSGADE 5

VEDTÆGTER UDKAST FOR. Foreningen SENDESAMVIRKET [INDSÆT NAVN] K Ø B E N H A V N. A A R H U S. L O N D O N ADVOKATFIRMA SUNDKROGSGADE 5 K Ø B E N H A V N. A A R H U S. L O N D O N ADVOKATFIRMA SUNDKROGSGADE 5 DK-2100 KØBENHAVN Ø TEL. +45 70 12 12 11 FAX. +45 70 12 13 11 UDKAST VEDTÆGTER FOR Foreningen SENDESAMVIRKET [INDSÆT NAVN] C V R

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde. Skydebanegade Øst Kareéns Gårdlaug d. 5 juni, 2011

Referat Bestyrelsesmøde. Skydebanegade Øst Kareéns Gårdlaug d. 5 juni, 2011 Referat Bestyrelsesmøde. Skydebanegade Øst Kareéns Gårdlaug d. 5 juni, 2011 TID OG STED: Kl 19:00-21:00. Lille mødelokale - Skydebanegade. TIL STEDE: Fra Bestyrelsen: Allan Krog Hørup Christensen AB Skydebanen

Læs mere

Bestyrelses- og repræsentantskabsmøde for Boligselskabet Kirstinevang

Bestyrelses- og repræsentantskabsmøde for Boligselskabet Kirstinevang 11. november 2013 Referat af Bestyrelses- og repræsentantskabsmøde for Boligselskabet Kirstinevang Sted og tidspunkt Afdeling Kirstinelunds bestyrelseslokaler, Rugvænget 31 Tirsdag den 29. oktober 2013

Læs mere

Klager. København, den 20. september 2010 KENDELSE. ctr. SchultzBoliger ApS Ordrupvej 38 2920 Charlottenlund

Klager. København, den 20. september 2010 KENDELSE. ctr. SchultzBoliger ApS Ordrupvej 38 2920 Charlottenlund 1 København, den 20. september 2010 KENDELSE Klager ctr. SchultzBoliger ApS Ordrupvej 38 2920 Charlottenlund Nævnet har modtaget klagen den 22. marts 2010. Klagen angår spørgsmålet, om indklagede har givet

Læs mere

År 2013, tirsdag den 8. maj, kl. 19.00, blev der i Fælleshuset, Birkehegnet 7, afholdt ordinær generalforsamling i.

År 2013, tirsdag den 8. maj, kl. 19.00, blev der i Fælleshuset, Birkehegnet 7, afholdt ordinær generalforsamling i. År 2013, tirsdag den 8. maj, kl. 19.00, blev der i Fælleshuset, Birkehegnet 7, afholdt ordinær generalforsamling i A/B Birkebakken Der var følgende dagsorden 1. Valg af dirigent og referent. 2. Bestyrelsens

Læs mere

REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING 2014/15

REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING 2014/15 REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING 2014/15 LØRDAG DEN 19. SEPTEMBER 2015 KL. 13.00, KLOKKESTØBERVEJ 33 (ODENSE MALERLAUG) Fremmødte: Fremmødte på generalforsamlingen udgjorde 13 personer, der repræsenterede

Læs mere

Referat bestyrelsesmøde

Referat bestyrelsesmøde Referat bestyrelsesmøde Dato: 8. marts 2016 kl. 20 Tilstede: Ulrik Kjeldsen (ULK), Bo Jul Jeppesen (BJ, Frederic Maigaard (FRM), Michala Gauguin (MIG), Børge Tamsmark (BØT), Jonas Gauguin (JOG) og Allan

Læs mere

Klagerne. København, den 20. september 2010 KENDELSE. ctr. Claus Callesen v/advokat Poul Jensen Kongensgade 70 6700 Esbjerg

Klagerne. København, den 20. september 2010 KENDELSE. ctr. Claus Callesen v/advokat Poul Jensen Kongensgade 70 6700 Esbjerg 1 København, den 20. september 2010 KENDELSE Klagerne ctr. Claus Callesen v/advokat Poul Jensen Kongensgade 70 6700 Esbjerg Sagen angår spørgsmålet, om indklagede har givet fejlagtige oplysninger om boligydelsen

Læs mere

REFERAT AF EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING E/F SANDALSPARKEN, 3660 STENLØSE

REFERAT AF EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING E/F SANDALSPARKEN, 3660 STENLØSE J.nr. 204951 JSN/vj REFERAT AF EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING E/F SANDALSPARKEN, 3660 STENLØSE mandag den 19. august 2013 kl. 19.00 i Sognegården, Engholmvej 6, 3660 Stenløse. Til stede ved generalforsamlingen

Læs mere

Svar fra Tim Deas. Den maksimale løbetid på fælleslån er 20 år, foreningen kan altid vælge kortere løbetid end 20 år.

Svar fra Tim Deas. Den maksimale løbetid på fælleslån er 20 år, foreningen kan altid vælge kortere løbetid end 20 år. Med hensyn til en samlet finansiering ønskes besvaret følgende: 1. Har DEAS nogen erfaring med en finansiering á la vores? DEAS har meget erfaring med finansiering af byggeprojekter, der er sammenligneligt

Læs mere

Som nye bestyrelsesmedlemmer kom Nina og Roger og fra start har de vist stort engagement og flid.

Som nye bestyrelsesmedlemmer kom Nina og Roger og fra start har de vist stort engagement og flid. J. nr. 11-10308 Generalforsamling den 28.05.2008. A.B. J.M. Thorvald Bestyrelsens beretning. Det seneste år har været et travlt år. Det begyndte med at de 2 suppleanter Leif og Torben indtrådte som bestyrelsesmedlemmer.

Læs mere

Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997 7. juni 2009

Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997 7. juni 2009 7. juni 2009 Referat af den ordinære generalforsamling 17. maj 2000. Formand Arnold Bruun bød velkommen. Ad. 1 Valg af dirigent. Foreningens revisor Hans-Georg Christensen blev valgt og konstaterede ud

Læs mere

Andelsboligforeningen Gammel Kongevej 162 A-D (til godkendelse)

Andelsboligforeningen Gammel Kongevej 162 A-D (til godkendelse) Andelsboligforeningen Gammel Kongevej 162 A-D (til godkendelse) Dagsorden og referat af bestyrelsesmøder Dato: 25.02.2015 Deltagere ved mødet:, Frank Nissen, Tomas Klement, Jørn Christensen, Einar Estrup,

Læs mere

04.04 LL har kontaktet entreprenør for pris med SF sten, pris ca. 20.000 excl. moms Der indhentes endnu et tilbud.

04.04 LL har kontaktet entreprenør for pris med SF sten, pris ca. 20.000 excl. moms Der indhentes endnu et tilbud. forlod mødet kl. 20:45 Deltagere: Til stede Afbud Lars Bjørnstrup () Formand x Mitzi Hansen (MH) Næstforkvinde x Poul Petersen (PP) Bestyrelsesmedlem x Arne Strandet Larsen (AL) Suppleant x Mikkel Selander

Læs mere

År 2011, den 5. april kl afholdtes ordinær generalforsamling i ejerforeningen Hollændervænget Blok 1 & 2.

År 2011, den 5. april kl afholdtes ordinær generalforsamling i ejerforeningen Hollændervænget Blok 1 & 2. Frederiksberg, 10. April 2011 Ref.: 8035/AH/KN G E N E R A L F O R S A M L I N G S R E F E R A T HOLLÆNDERVÆNGET BLOK 1 & 2 År 2011, den 5. april kl. 17.00 afholdtes ordinær generalforsamling i ejerforeningen

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Amagerbrogade 173 m.fl.

Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Amagerbrogade 173 m.fl. Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Amagerbrogade 173 m.fl. År 2015, den 13. april, kl. 18.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i A/B Amagerbrogade 173 m.fl. på adressen Kastrupvej 57,

Læs mere

Bestyrelsesmøde 17. maj 2018

Bestyrelsesmøde 17. maj 2018 Bestyrelsesmøde 17. maj 2018 Ejerforeningen Sundby Parkvej, Etape 4 Deltager: Kurt, Keld, Stine, Bruno, Susanne Afbud: Ingen Mødested: Keld Referent: Susanne Bestyrelsens sammensætning efter generalforsamlingen

Læs mere

Deltagere. Boligforeningen Fyn-Bo. Bestyrelsen

Deltagere. Boligforeningen Fyn-Bo. Bestyrelsen Boligforeningen Fyn-Bo Bestyrelsen Referat fra møde i organisationsbestyrelsen tirsdag den 6. september 2016, kl. 16.30, på kontoret hos Boligkontoret Danmark, Sivlandvænget 27B, 5250 Odense S. Deltagere

Læs mere

I forlængelse af Deres forespørgsel kan jeg herved oplyse følgende:

I forlængelse af Deres forespørgsel kan jeg herved oplyse følgende: Siesbye Kapsch Bredgade 30 1260 København K. Vedrørende: Ejerlejlighed, Mægleroplysninger: Ejerlejlighedsforeningen Hedebygade 17 og 17A Vest Administrationen A/S Gammel Vartov Vej 20 2900 Hellerup Telefon

Læs mere

Grundejerforeningen i Lodshaven

Grundejerforeningen i Lodshaven Dato 21. marts Side 1 af 7 Referat fra generalforsamling 18. marts 2010 Mødested Fælleshuset Referent: Per Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Bestyrelsens beretning 4. Forelæggelse

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Jagtvej 177/Samsøgade 1-11

Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Jagtvej 177/Samsøgade 1-11 Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Jagtvej 177/Samsøgade 1-11 År 2014, den 18. november, kl. 19.30, blev der afholdt ordinær generalforsamling i A/B Jagtvej 177/Samsøgade 1-11 på adressen Cafe

Læs mere

BILAG 1 YDELSESBESKRIVELSE UDVIDET - EJERFORENING

BILAG 1 YDELSESBESKRIVELSE UDVIDET - EJERFORENING Advokatpa rtnerselskab Kalvebod Brygge 39 41 DK 1560 København V Telefon : +45 33 300 200 Fax: +45 33 300 299 www.lundelmersandager.dk CVR nr. 32 28 39 34 BILAG 1 YDELSESBESKRIVELSE UDVIDET - EJERFORENING

Læs mere

Grundejerforeningen " Fløngvænget - Bavneåsen " Varmeregnskab for året 2004/05 (33. regnskabsår)

Grundejerforeningen  Fløngvænget - Bavneåsen  Varmeregnskab for året 2004/05 (33. regnskabsår) Grundejerforeningen " Fløngvænget - Bavneåsen " Varmeregnskab for året 2004/05 (33. regnskabsår) Kommentar til regnskabet for 2004/05 Driften 2004/05 Efterfølgende resultatopgørelse for 2004/05 omfatter

Læs mere

Boligselskabet Brøndbyparken afd. 3. Søndag d. 06.06.04. Beslutningsreferat af: Referat nr. 7. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 01.06.04 kl. 18.30 22.

Boligselskabet Brøndbyparken afd. 3. Søndag d. 06.06.04. Beslutningsreferat af: Referat nr. 7. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 01.06.04 kl. 18.30 22. DIRIGENT: Pia K. AD. 1 Fremmødte / Fraværende. Varmemester Per Nielsen, Freddy, Torben, Pea K., Klaus, Pia H., Aase. Afbud fra Arne, David, René. AD. 2 Godkendelse af referat nr. 6. Rettelse til AD. 4

Læs mere

Referat. Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997 T R A N K Æ R G Å R D S V E J / T R A N K Æ R V Æ N G E. Hjemmeside: www.trankaer.

Referat. Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997 T R A N K Æ R G Å R D S V E J / T R A N K Æ R V Æ N G E. Hjemmeside: www.trankaer. Referat Møde den: 30. april 2014 Afholdt hos: Jørgen Til stede: Helle, Pia, Peter, Mads, Jørgen og Anette Afbud: Christina Referent: Anette Til mødet var der udsendt følgende dagsorden: 1) Godkendelse

Læs mere

Generalforsamling i E/F Ibstrupparken III

Generalforsamling i E/F Ibstrupparken III Generalforsamling i E/F Ibstrupparken III Dagsorden 1.Valg af dirigent og referent 2.Bestyrelsens beretning om foreningens virksomhed i det forløbne år 3.Fremlæggelse af fordelingsregnskabet for det forløbne

Læs mere

Ekstraordinær Generalforsamling. 21. februar 2018 Krypten i Virum Kirke

Ekstraordinær Generalforsamling. 21. februar 2018 Krypten i Virum Kirke Ekstraordinær Generalforsamling 21. februar 2018 Krypten i Virum Kirke Dagsorden Velkomst v/formand Torben Eriksen Generalforsamling 1.Valg af dirigent. 2.Bemyndigelse til bestyrelsen til at sørge for

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde Sidst opdateret: 2013-02-03 Kl. 16:32 Bestyrelsen FA09 Gæster. Frank Hansen (FH) Mikkel Selander (MS)

Referat fra bestyrelsesmøde Sidst opdateret: 2013-02-03 Kl. 16:32 Bestyrelsen FA09 Gæster. Frank Hansen (FH) Mikkel Selander (MS) Referat 2012-12-10, Side 1 af 6 Emne Deltagere Referat fra bestyrelsesmøde Sidst opdateret: 2013-02-03 Kl. 16:32 Bestyrelsen FA09 Gæster Lisbeth Jallbjørn (LJ) Lars Larsen (LL) Frank Hansen (FH) Mikkel

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i G/F Vejlesøparken

Referat af ordinær generalforsamling i G/F Vejlesøparken Referat af ordinær generalforsamling i G/F Vejlesøparken År 2018, den 30. januar kl. 18.30, afholdtes ordinær generalforsamling i G/F Vejlesøparken i ejendommens selskabslokale Vejlesøparken 1. Der var

Læs mere

Referat af: Referat nr. 9. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 06.09.05 kl. 18.30 23.00

Referat af: Referat nr. 9. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 06.09.05 kl. 18.30 23.00 DIRIGENT: KARIN AD. 1. Fremmødte / Fraværende. Forretningsfører Esbern Ott, Varmemester Per Nielsen, 1. mand Niels Nielsen, Freddy, Pia H. David, Karin, Mads, Pia K. Aase. AD. 2. Godkendelse af referat

Læs mere

Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997

Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997 30. april 2014 Referat af ordinær generalforsamling 2. april 2014 Der var til generalforsamlingen fremmødt 17 medlemmer samt 6 fra bestyrelsen. Følgende dagsorden var udsendt: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens

Læs mere