Beskæftigelsesudvalget. Beslutningsprotokol

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Beskæftigelsesudvalget. Beslutningsprotokol"

Transkript

1 Beskæftigelsesudvalget Beslutningsprotokol Dato: 12. april 2010 Lokale: Jobcenterchefens kontor, Jobcentret Tidspunkt: Kl. 14:00-16:25 Gitte Krogh, Formand (V) Benny E. Karlsen (A) Ole Andersen (F) Adnan Jedon (A) Peter Mølbjerg (V)

2 Indholdsfortegnelse Sag nr. Side Åbne sager: 01 Særlig Tilrettelagt Uddannelse (STU) / Unge Med Særlige Behov (USB) Udmelding af beskæftigelsespolitiske indsatsområder og mål for Økonomiopfølgning for Beskæftigelsesområdet Udarbejdelse af afdækningskatalog Valg/udpegning af medlemmer til Det Lokale Beskæftigelsesråd Statistikker fra Beskæftigelsesankenævnet og Det Sociale Nævn Orientering Lukket sag - Valg af leverandører på fleksjobområdet Lukket sag - Orientering... 66

3 Beskæftigelsesudvalget, den 12. april 2010 Side Særlig Tilrettelagt Uddannelse (STU) / Unge Med Særlige Behov (USB) J.nr.: P20/dwsbhsj 10/7634 Åben sag BE Sagsfremstilling: Visitationsleder Tina Grønbech giver en mundtlig orientering på området for STU og USB. Social- og Sundhedsudvalget er inviteret til at deltage under dette punkt. Beslutning i Beskæftigelsesudvalget den 12. april 2010: Orientering givet. Ole Bruun, Social- og Sundhedsudvalget, havde meldt afbud.

4 Beskæftigelsesudvalget, den 12. april 2010 Side Udmelding af beskæftigelsespolitiske indsatsområder og mål for 2011 J.nr.: Resume: P22/dwjclb 10/6278 Åben sag LBR/BE Jobcentret har den 12. marts 2010 modtaget brev fra Beskæftigelsesministeren vedrørende udmelding af beskæftigelsespolitiske indsatsområder og mål for Fremsendes til Beskæftigelsesudvalget til orientering. Sagsfremstilling: 1. Indsatsområde: Styrket indsats for at hjælpe virksomhederne ved hurtigt at få de ledige tilbage i job. Mål: Jobcentrene skal sikre, at antallet af ledige med mere end 3 måneders sammenhængende offentlig forsørgelse begrænses mest muligt. 2. Indsatsområde: Styrket indsats for at begrænse antallet af personer på permanent offentlig forsørgelse. Mål: Jobcentrene skal sikre, at antallet af personer på permanente forsørgelsesordninger (ledighedsydelse, fleksjob og førtidspension) begrænses mest muligt. 3. Indsatsområde: Styrket indsats for af få unge på offentlig forsørgelse i job eller uddannelse. Mål: Jobcentrene skal sikre, at antallet af unge under 30 år på offentlig forsørgelse begrænses mest muligt. 4. Indsatsområde: Styrket indsats for at integrere ikke-vestlige indvandrere og efterkommere på arbejdsmarkedet. Mål: Jobcentrene skal sikre, at antallet af ikke-vestlige indvandrere og efterkommere på offentlig forsørgelse begrænses mest muligt. Fagenheden for Sundhed, Omsorg og Beskæftigelse foreslår, at Beskæftigelsesudvalget tager målene til efterretning. Indstillingen fra LBR vil foreligge til mødet. Beslutning i Det Lokale Beskæftigelsesråd den 6. april 2010: Taget til efterretning.

5 Beskæftigelsesudvalget, den 12. april 2010 Side 56 Villy L. Thomsen, Ole Andersen og Bodil Thomsen var fraværende. Beslutning i Beskæftigelsesudvalget den 12. april 2010: Til efterretning. Bilag: Beskæftigelsesministerens beskæftigelsespolitiske indsatsområder og mål for 2011 Udmelding af beskæftigelsespolitiske indsatsområder og mål for 2011

6 Beskæftigelsesudvalget, den 12. april 2010 Side Økonomiopfølgning for Beskæftigelsesområdet J.nr.: Ø09/dwsbhsj 10/7646 Åben sag BE Sagsfremstilling: Der vil blive forelagt en mundtlig redegørelse om aktuel økonomiopfølgning på Beskæftigelsesudvalgets område. Beslutning i Beskæftigelsesudvalget den 12. april 2010: Orientering givet. Den samlede budgetoverskridelse vurderes pt. til ca. 22 mio. kr. Dette tal skal kvalificeres yderligere til budgetopfølgningen for 1. kvartal. Udvalget er særligt opmærksom på sygedagpengeområdet, der er det område, der afviger mest fra budgetforudsætningerne. Det bemærkes, at der i ovenstående skøn er indeholdt en merudgift på 6,1 mio. kr. vedr. forsikrede ledige. Skønnet er udarbejdet af beskæftigelsesregionen og kan ikke efterprøves lokalt.

7 Beskæftigelsesudvalget, den 12. april 2010 Side Udarbejdelse af afdækningskatalog J.nr.: Resume: A26/dwokjd 10/6719 Åben sag BE Der skal udarbejdes et afdækningskatalog, som skal afdække reduktioner i budgettet på 4% i 2011 og 6% i 2012 af serviceudgifterne. Beskæftigelsesudvalget skal drøfte hvilke metoder, der kan bringes i spil for at få udarbejdet første udkast til afdækningskatalog. Sagsfremstilling: Økonomiudvalget vedtog på mødet den 17. marts 2010 de overordnede principper for udarbejdelsen af budget Det blev bl.a. besluttet, at der skal udarbejdes et afdækningskatalog, som skal afdække reduktioner i budgettet på 4% i 2011 og 6% i 2012 af serviceudgifterne. Der skal således udarbejdes forslag til reduktioner på 6% på helårsbasis, men da der ofte er en vis tidshorisont før reduktionerne slår fuldt igennem, forventes effekten af forslagene i 2011 at være 4%. Samlet set skal der afdækkes følgende beløb: Afdækning i mio. kr. Virkning 2011 Helårlig virkning Økonomiudvalget 11,5 17,2 Børne- og Skoleudvalget 20,9 31,3 Fritids- og Kulturudvalget 2,3 3,4 Beskæftigelsesudvalget 0,3 0,4 Ældreomsorgsudvalget 12,3 18,5 Social- og Sundhedsudv. 7,5 11,3 Miljø- og Teknikudvalget 3,0 4,5 57,8 86,6 Det skal understreges, at afdækningsmålet ikke er udtryk for den samlede besparelse som forventes men et udtryk for, at der ønskes en række forslag, som der kan prioriteres imellem. Samtidig lægges der op til en åben proces, hvor fagudvalgene skal spille en aktiv rolle, og som giver plads til involveringen af såvel borgere som medarbejdere. For at sikre muligheder herfor lægges der op til, at fagudvalgene skal behandle første udkast til afdækningskatalog på møder inden sommerferien og et endeligt forslag til afdækningskatalog i august. Sagen forelægges Beskæftigelsesudvalget med henblik på en drøftelse af, hvilke metoder der kan bringes i spil for at få udarbejdet første udkast til afdækningskatalog. Beslutning i Beskæftigelsesudvalget den 12. april 2010:

8 Beskæftigelsesudvalget, den 12. april 2010 Side 59 Udvalget konstaterer, at serviceudgifterne alene vedrører jobtræningsforløb. En besparelse på dette område vil medføre merudgifter på overførselsområdet.

9 Beskæftigelsesudvalget, den 12. april 2010 Side Valg/udpegning af medlemmer til Det Lokale Beskæftigelsesråd J.nr.: A30/dwjckbo 09/27610 Åben sag BE/BY Resume: Som følge af kommunalvalg skal der ske udpegning af medlemmer til Det Lokale Beskæftigelsesråd (LBR). Jobcentret fremsender på denne baggrund organisationernes indstillinger. Byrådet skal godkende valg af medlemmer. Sagsfremstilling: Funktionsperioden for LBR regnes fra den 1. juni året efter det kommunale og regionale valgår, det vil sige pr. 1. juni Jobcentret har i brev af 29. januar 2010 orienteret nedennævnte organisationer om, at indstilling af nye medlemmer til LBR skal ske senest den 25. marts Det Lokale Beskæftigelsesråd består af følgende medlemmer, der udpeges af Byrådet: 1. 1 fra Byrådet (borgmesteren eller formanden for Beskæftigelsesudvalget er født formand for LBR). 2. Op til 3 efter indstilling fra Dansk Arbejdsgiverforening. Der er pt. ikke modtaget indstillinger fra DA. 3. Op til 3 efter indstilling fra Landsorganisationen i Danmark. LO indstiller følgende: Medlemmer: Lisbeth Fruensgaard, HK. Hanne Christensen, FOA. Ole Andersen, 3F. Suppleanter: Esben Slot, Dansk Metal. Kurt Kristensen, Dansk El-forbund. Mona Lykke Henriksen, 3F efter indstilling fra Funktionærernes og Tjenestemændenes Fællesråd. FTF indstiller følgende: Medlem: Villy L. Thomsen, Finansforbundet. Der er ikke udpeget suppleanter pt efter indstilling fra Akademikernes Centralorganisation.

10 Beskæftigelsesudvalget, den 12. april 2010 Side 61 AC ønsker ikke repræsentation i LBR, Brønderslev. 6. Op til 2 efter indstilling fra Danske Handicaporganisationer. Per Dissing og Elly Henriksen indstilles efter indstilling fra Praktiserende Lægers Organisation. Der er pt. ikke modtaget indstillinger fra PLO efter indstilling fra det lokale Integrationsråd. Bodil Thomsen indstilles. 9. Op til 2 fra relevante lokale foreninger efter indstilling fra de øvrige medlemmer af rådet i forening. LBR skal på førstkommende møde efter den 1. juni 2010 beslutte, om LBR ønsker repræsentation af op til 2 relevante lokale foreninger. Hidtil har der i LBR været repræsentation af A-kassernes Samvirke og Landbo Nord. Fagenheden for Sundhed, Omsorg og Beskæftigelse foreslår, at Byrådet godkender de indstillede medlemmer til LBR. Indstillingen fra LBR vil foreligge til mødet. Beslutning i Det Lokale Beskæftigelsesråd den 6. april 2010: Vedr. pkt. 6 - Per Dissing er også udpeget af Danske Handicaporganisationer, hvorfor det har to repræsentanter i LBR. LBR indstiller til godkendelse. Villy L. Thomsen, Ole Andersen og Bodil Thomsen var fraværende. Beslutning i Beskæftigelsesudvalget den 12. april 2010: Udsat til næste møde med henblik på at få tilbagemeldingen fra DA. Bilag: Brev fra AC vedr. udpegning af repræsentant til LBR Ny indstilling af repræsentanter og suppleanter fra LO Ny FTF-indstilling til LBR

11 Beskæftigelsesudvalget, den 12. april 2010 Side Statistikker fra Beskæftigelsesankenævnet og Det Sociale Nævn J.nr.: Resume: K07/dwjclb 10/5281 Åben sag LBR/BE Statsforvaltningen i Nordjylland har til orientering fremsendt statistikker for Beskæftigelsesankenævnet og Det Sociale Nævn for 2008 og 2009 vedrørende realitetsafgjorte sager. Fremsendes til BE til orientering. Sagsfremstilling: Statsforvaltningen i Nordjylland har til orientering fremsendt statistikker for Beskæftigelsesankenævnet og Det Sociale Nævn for 2008 og 2009 vedrørende realitetsafgjorte sager. Statistikkerne omfatter: Fra Beskæftigelsesankenævnet sager på følgende områder: Sygedagpenge, Aktiv socialpolitik, Aktiv beskæftigelsesindsats, Integration, Pension, Retssikkerhed mv. og andre lovområder. Fra Det Sociale Nævn sager på følgende områder: Aktiv Socialpolitik, Integration, Pension, Retssikkerhed, Social Service og andre lovområder. Tallene for henholdsvis Beskæftigelsesankenævnet og Det Social Nævn vedrørende realitetsafgjorte sager fra alle kommuner i Region Nordjylland i 2008 og 2009 viser, at der totalt set er sket et fald i antallet af sager. I Brønderslev Kommune er der også samlet set sket et fald i antallet af sager. Jobcentret har udarbejdet sammendrag af talmaterialet således, at tal for Region Nordjylland som helhed er præsenteret sammenholdt med tal for Brønderslev Kommune. Sagerne er opdelt i: Stadfæstede - som Brønderslev kommune har afgjort sagerne. Ændrede - Brønderslev kommunens afgørelse ændret. Hjemviste - til fornyet behandling i Brønderslev Kommune. Fagenheden for Sundhed, Omsorg og Beskæftigelse foreslår, at Beskæftigelsesudvalget tager statistikkerne til efterretning. Indstillingen fra LBR vil foreligge til mødet. Beslutning i Det Lokale Beskæftigelsesråd den 6. april 2010: Taget til efterretning. Villy L. Thomsen, Ole Andersen og Bodil Thomsen var fraværende.

12 Beskæftigelsesudvalget, den 12. april 2010 Side 63 Beslutning i Beskæftigelsesudvalget den 12. april 2010: Udvalget ønsker en redegørelse for udviklingen i sygedagpengesager. Udvalget ønsker, at ændrede og hjemviste sager fremover bliver forelagt udvalget til orientering. Bilag: Årsstatistik fra Beskæftigelsesankenævn og Det sociale nævn

13 Beskæftigelsesudvalget, den 12. april 2010 Side Orientering J.nr.: I06/dwsbhsj 09/9839 Åben sag BE Beslutning i Beskæftigelsesudvalget den 12. april 2010: 1. Der ønskes gennemført en besøgsrunde til private aktører efter sommerferien. 2. Orientering om status vedr. LEARN-center.

14 Beskæftigelsesudvalget, den 12. april 2010 Side Lukket sag - Valg af leverandører på fleksjobområdet

15 Beskæftigelsesudvalget, den 12. april 2010 Side Lukket sag - Orientering

Det Lokale Beskæftigelsesråd. Beslutningsprotokol

Det Lokale Beskæftigelsesråd. Beslutningsprotokol Det Lokale Beskæftigelsesråd Beslutningsprotokol Dato: 06. april 2010 Lokale: 120, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: Kl. 15:30-17:50 Gitte Krogh, Formand (V) Jørgen Kruse Jensen Hanne Christensen Jytte Thisted

Læs mere

Beskæftigelsesområdet Jobcenter Aalborg - Præsentation for nye udvalg,

Beskæftigelsesområdet Jobcenter Aalborg - Præsentation for nye udvalg, Beskæftigelsesområdet Jobcenter Aalborg Beskæftigelsesområdet Jobcenter Aalborg - Præsentation for nye udvalg, 10.01.2014 v/jobcenterchef Arne Lund Kristensen Kerneydelser og nogle tal Kerneydelser og

Læs mere

Beskæftigelsesudvalget. Beslutningsprotokol

Beskæftigelsesudvalget. Beslutningsprotokol Beskæftigelsesudvalget Beslutningsprotokol Dato: 21. september 2009 Lokale: Jobcenterchefens kontor, Jobcentret Tidspunkt: Kl. 14:00-15:35 Carsten Jespersgaard, Formand (V) Steen Christensen (A) Kim Toft

Læs mere

Beskæftigelsesudvalg

Beskæftigelsesudvalg REFERAT Beskæftigelsesudvalg Møde nr.: 5 Mødedato: Mødevarighed: 14.30-15.00 Fraværende: Mødested: Mødelokale 6 Ingerlise Thaysen, Per Schmidt Andersen Øvrige bemærkninger: Charlotte Juhl Andersen (Kom

Læs mere

Social- og Sundhedsudvalget. Beslutningsprotokol EKSTRAORDINÆRT MØDE

Social- og Sundhedsudvalget. Beslutningsprotokol EKSTRAORDINÆRT MØDE Social- og Sundhedsudvalget Beslutningsprotokol EKSTRAORDINÆRT MØDE Dato: 16. juni 2011 Lokale: 268, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: Kl. 8:30-11:45 Thomas Krog, Formand (F) Ole Bruun (A) Marianne Jensen

Læs mere

Integrationsrådet. Beslutningsprotokol

Integrationsrådet. Beslutningsprotokol Integrationsrådet Beslutningsprotokol Dato: 30. august 2012 Lokale: 272, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: Kl. 16:30-17:45 Knud Jørgensen, Formand Valborg Jensen Bodil Thomsen Cady Mampouya-Kilele Emilly Pedersen

Læs mere

Beskæftigelsesudvalget. Beslutningsprotokol

Beskæftigelsesudvalget. Beslutningsprotokol Beskæftigelsesudvalget Beslutningsprotokol Dato: 10. maj 2010 Lokale: Jobcenterchefens kontor, Jobcentret Tidspunkt: Kl. 14:00-16:00 Gitte Krogh, Formand (V) Benny E. Karlsen (A) Ole Andersen (F) Adnan

Læs mere

Brønderslev-Dronninglund Kommune. Sammenlægningsudvalget. Referat

Brønderslev-Dronninglund Kommune. Sammenlægningsudvalget. Referat Brønderslev-Dronninglund Kommune Sammenlægningsudvalget Referat Dato: 24. januar 2006 Lokale: Byrådssalen, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: 19.00 Indholdsfortegnelse Sag nr. Side Åbne sager: 1. KL s delegeretmøde

Læs mere

Beskæftigelsesudvalget. Referat

Beskæftigelsesudvalget. Referat Beskæftigelsesudvalget Referat Dato: 07. juni 2010 Lokale: Jobcenterchefens kontor, Jobcentret Tidspunkt: Kl. 14:00-17:00 Gitte Krogh, Formand (V) Benny E. Karlsen (A) Ole Andersen (F) Adnan Jedon (A)

Læs mere

Møde mandag, den 23. august 2010 kl. 13:00 i Jobcenter

Møde mandag, den 23. august 2010 kl. 13:00 i Jobcenter Arbejdsmarkedsudvalget Referat Møde mandag, den 23. august 2010 kl. 13:00 i Jobcenter Afbud/fraværende Indkaldte: kl. 13.00 - Sara Bilenberg vedr. punkt nr. 30 kl. 13.40 - Søren Kastoft eller Anna-Marie

Læs mere

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Torsdag den 19.06.08 kl. 15:00 i Jobcenter Greve, 3. sal Side 1 Indholdsfortegnelse Punkt Tekst Side 1. Status på LBR-støttede projekter og aktiviteter...3 2. Beskæftigelsesplan

Læs mere

R e f e r a t. Evt. afbud bedes meddelt senest fredag den 20. juni kl. 12.00 til agnete.taaning@rksk.dk

R e f e r a t. Evt. afbud bedes meddelt senest fredag den 20. juni kl. 12.00 til agnete.taaning@rksk.dk R e f e r a t Indholdsfortegnelse Dagsorden for Møde i Det Lokale Beskæftigelsesråd Mødedato 24. juni 2014 Mødetid 11.00 14.15 Mødested Rådhuset i Tarm Konferencerummet Fraværende Bemærkninger Preben Huus

Læs mere

Beskæftigelsesudvalget. Beslutningsprotokol

Beskæftigelsesudvalget. Beslutningsprotokol Beskæftigelsesudvalget Beslutningsprotokol Dato: 11. juni 2012 Lokale: 219, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: Kl. 14:00-16:05 Gitte Krogh, Formand (V) Ole Andersen (F) Adnan Jedon (A) Peter Mølbjerg (V) Marianne

Læs mere

Beskæftigelsesudvalget. Beslutningsprotokol

Beskæftigelsesudvalget. Beslutningsprotokol Beskæftigelsesudvalget Beslutningsprotokol Dato: 04. oktober 2010 Lokale: Jobcenterchefens kontor, Jobcentret Tidspunkt: Kl. 14:00-15:30 Gitte Krogh, Formand (V) Benny E. Karlsen (A) Ole Andersen (F) Adnan

Læs mere

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Torsdag den 30.08.07 kl. 15:00 i Jobcenter Greve, 3. sal Side 1 Indholdsfortegnelse Punkt Tekst Side 1. Beskæftigelsesplan 2008 for Jobcenter Greve...4 2. Ansøgning: Støtte

Læs mere

Beskæftigelsesudvalg

Beskæftigelsesudvalg REFERAT Beskæftigelsesudvalg Møde nr.: 6 Mødedato: Mødevarighed: 16.30-18.00 Fraværende: Mødested: Mødelokale 2 Indholdsfortegnelse: Åben dagsorden 1 BE Virksomhedskontakten 2 BE Udkast til Beskæftigelsesplan

Læs mere

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Torsdag den 15.05.08 kl. 15:00 i Jobcenter Greve, 3. sal Side 1 Indholdsfortegnelse Punkt Tekst Side 1. Dialog med Det Regionale Beskæftigelsesråd og Beskæftigelsesregionen

Læs mere

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Onsdag den 17.02.10 Kl. 15:00 i Jobcenter Greve, Centerholmen 18, 3. sal Side 1 Indholdsfortegnelse Punkt Tekst Side 1. Evaluering af jobbutikken... 3 2. Status for procesevaluering

Læs mere

Beskæftigelsesudvalget. Beslutningsprotokol

Beskæftigelsesudvalget. Beslutningsprotokol Beskæftigelsesudvalget Beslutningsprotokol Dato: 07. maj 2012 Lokale: 219, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: Kl. 16:00-17:00 Gitte Krogh, Formand (V) Ole Andersen (F) Adnan Jedon (A) Peter Mølbjerg (V) Marianne

Læs mere

Fritids- og Kulturudvalget. Beslutningsprotokol

Fritids- og Kulturudvalget. Beslutningsprotokol Fritids- og Kulturudvalget Beslutningsprotokol Dato: 08. april 2010 Lokale: 220, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: Kl. 15:00-18:00 Eskild Sloth Andersen, Formand (A) Hildo Rasmussen (A) Bodil Nielsen (F) Karsten

Læs mere

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Mandag den 25.08.08 kl. 16:00 i Stamhuset, Digehuset 9 i Askerød, Hundige Side 1 Indholdsfortegnelse Punkt Tekst Side 1. Status på projekt Jobbutik i Askerød...3 2. Beskæftigelsesplan

Læs mere

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Torsdag den 14.05.09 kl. 15:00 i Jobcenter Greve, 3. sal Side 1 Indholdsfortegnelse Punkt Tekst Side 1. Beskæftigelsesplan 2010...3 2. Resultatrevision for indsatsåret 2008...5

Læs mere

ARBEJDSMARKEDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE

ARBEJDSMARKEDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE ARBEJDSMARKEDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 25 ONSDAG DEN 12. AUGUST 2009, KL. 16.00 PÅ SØNDERSØ RÅDHUS, MØDELOKALE 3 Arbejdsmarkedsudvalget 12. august 2009 Side: 2 Fraværende: Jørgen

Læs mere

TÅRNBY KOMMUNE. Åbent referat. til Arbejdsmarkeds- og Beskæftigelsesudvalget

TÅRNBY KOMMUNE. Åbent referat. til Arbejdsmarkeds- og Beskæftigelsesudvalget TÅRNBY KOMMUNE Åbent referat til Arbejdsmarkeds- og Beskæftigelsesudvalget Mødedato: Tirsdag den 25. september Mødetidspunkt: 16:00 Mødelokale: Medlemmer: Afbud: 209, Mødelokale Winnie Sørensen, Ali Qais,

Læs mere

Det Lokale Beskæftigelsesråd Greve

Det Lokale Beskæftigelsesråd Greve Det Lokale Beskæftigelsesråd Greve og referat LBR-møde onsdag den 24. august 2011 kl. 15.00-17.00 Mødelokale 1 på rådhuset Center for Job & Socialservice Side 1 Indholdsfortegnelse Punkt Tekst Side 1.

Læs mere

Ældreomsorgsudvalget. Beslutningsprotokol

Ældreomsorgsudvalget. Beslutningsprotokol Ældreomsorgsudvalget Beslutningsprotokol Dato: 09. juni 2011 Lokale: 220, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: Kl. 13:30-15:45 Peer Thisted, Formand (A) Karl Emil Nielsen (O) Knud L. Pedersen (V) Lone Birkmose

Læs mere

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Onsdag den 12.12.07 kl. 16:00 i Jobcenter Greve, 3. sal Side 1 Indholdsfortegnelse Punkt Tekst Side 1. Projekter og aktiviteter i 2008...3 2. Mødeplan 2008...4 3. Orientering...5

Læs mere

Beslutninger fra mødet. Onsdag 8.02.2006 kl. 8.15. Ordinært møde. Beskæftigelsesudvalget

Beslutninger fra mødet. Onsdag 8.02.2006 kl. 8.15. Ordinært møde. Beskæftigelsesudvalget Beslutninger fra mødet Onsdag 8.02.2006 kl. 8.15 Ordinært møde Beskæftigelsesudvalget KB = Kommunalbestyrelsen ØU = Økonomiudvalget BSU = Børne- og Skoleudvalget KFU = Kultur- og Fritidsudvalget SSU =

Læs mere

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Mandag den 04.12.06 kl. 18.30 i Job- og Erhvervsservice 3. sal Side 1 Indholdsfortegnelse Punkt Tekst Side 1. Præsentationsrunde...3 2. Godkendelse af forretningsorden...4

Læs mere

ARBEJDSMARKEDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE

ARBEJDSMARKEDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE ARBEJDSMARKEDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 9 ONSDAG DEN 24. OKTOBER 2007, KL. 16.00 PÅ SØNDERSØ RÅDHUS, MØDELOKALE 3 Arbejdsmarkedsudvalget 24. oktober 2007 Side: 2 Fraværende: Ingen.

Læs mere

Det Lokale Beskæftigelsesråd. Beslutningsprotokol

Det Lokale Beskæftigelsesråd. Beslutningsprotokol Det Lokale Beskæftigelsesråd Beslutningsprotokol Dato: 22. marts 2011 Lokale: 120, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: Kl. 15:30-16:24 Gitte Krogh, Formand (V) Bodil Thomsen Elly Henriksen Hanne Christensen

Læs mere

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Referat Torsdag den 04.12.08 kl. 15:00 i Jobcenter Greve, 3. sal Side 1 Indholdsfortegnelse Punkt Tekst Side 1. Tilbudsvifte for forsikrede ledige...4 2. Plan for LBR s virksomhedsrettede

Læs mere

Referat fra møde i Beskæftigelsesudvalget

Referat fra møde i Beskæftigelsesudvalget Referat fra møde i Beskæftigelsesudvalget Tirsdag den 2. november 2010 Kl. 16.00 i F7, Frederikssund Mødedeltagere: Kim Rockhill (A) Anne-Mette Risgaard Schmidt (V) Jesper Henriksen (A) Ole Søbæk (C) Susan

Læs mere

Beskæftigelsesudvalget. Beslutningsprotokol

Beskæftigelsesudvalget. Beslutningsprotokol Beskæftigelsesudvalget Beslutningsprotokol Dato: 10. januar 2011 Lokale: 219, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: Kl. 14:00-15:40 Gitte Krogh, Formand (V) Ole Andersen (F) Adnan Jedon (A) Peter Mølbjerg (V)

Læs mere

Børne- og Skoleudvalget. Beslutningsprotokol

Børne- og Skoleudvalget. Beslutningsprotokol Børne- og Skoleudvalget Beslutningsprotokol Dato: 06. marts 2012 Lokale: 219, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: Kl. 13:00-15:00 Ole Jespersgaard, Formand (A) Peter H. S. Kristensen (A) Adnan Jedon (A) Bodil

Læs mere

Åbent møde for Beskæftigelsesudvalgets møde den 02. april 2009 kl. 14:30 i Mødelokale SDP

Åbent møde for Beskæftigelsesudvalgets møde den 02. april 2009 kl. 14:30 i Mødelokale SDP Åbent møde for Beskæftigelsesudvalgets møde den 02. april 2009 kl. 14:30 i Mødelokale SDP Indholdsfortegnelse 013. Budgetopfølgning 28.02.2009 26 014. Forsøg med EGU-pladser på kommunale arbejdspladser

Læs mere

BESKÆFTIGELSESPLAN. Miniudgave. Forside

BESKÆFTIGELSESPLAN. Miniudgave. Forside BESKÆFTIGELSESPLAN 2012 Miniudgave Forside Indhold Tilbud og bemanding i jobcentret... 3 Situationen lige nu... 4 Jobcenter Hedensteds vigtigste beskæftigelsespolitiske udfordringer i 2012... 5 Beskæftigelsesministerens

Læs mere

Referat af. møde i. Det Lokale Beskæftigelsesråd. Møde nr. 41. Tirsdag 26.08.2014 kl. 16.30 18.00. Gladsaxe Rådhus, mødelokale 2608

Referat af. møde i. Det Lokale Beskæftigelsesråd. Møde nr. 41. Tirsdag 26.08.2014 kl. 16.30 18.00. Gladsaxe Rådhus, mødelokale 2608 Gladsaxe Kommune Social- og Sundhedsforvaltningen Arbejdsmarkedsafdelingen Det Lokale Beskæftigelsesråd Referat af møde i Det Lokale Beskæftigelsesråd Møde nr. 41 Tirsdag 26.08.2014 kl. 16.30 18.00 på

Læs mere

Beskæftigelsesudvalget. Beslutningsprotokol

Beskæftigelsesudvalget. Beslutningsprotokol Beskæftigelsesudvalget Beslutningsprotokol Dato: 08. november 2010 Lokale: Jobcenterchefens kontor, Jobcentret Tidspunkt: Kl. 14:00-16:30 Gitte Krogh, Formand (V) Benny E. Karlsen (A) Ole Andersen (F)

Læs mere

Integrationsrådet. Beslutningsprotokol

Integrationsrådet. Beslutningsprotokol Integrationsrådet Beslutningsprotokol Dato: 29. september 2010 Lokale: 272, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: Kl. 16:30-18:15 Adnan Jedon, Formand Bodil Thomsen Cady Mampouya-Kilele Gitte Krogh Knud Jørgensen

Læs mere

Social- og Sundhedsudvalget. Beslutningsprotokol

Social- og Sundhedsudvalget. Beslutningsprotokol Social- og Sundhedsudvalget Beslutningsprotokol Dato: 12. januar 2011 Lokale: 219, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: Kl. 8:30-10:30 Thomas Krog, Formand (F) Ole Bruun (A) Marianne Jensen (A) Karl Emil Nielsen

Læs mere

Referat af møde i LBR-Ballerup mandag d. 16. maj kl. 16.30-18.00. mødte

Referat af møde i LBR-Ballerup mandag d. 16. maj kl. 16.30-18.00. mødte Referat af møde i LBR-Ballerup mandag d. 16. maj kl. 16.30-18.00 Medlem Suppleant Kommunalbestyrelsen Formand Borgmester Ove E. Dalsgaard, afbud LO Næstformand Karen G. Nielsen, Dansk EL, afbud Kjeld Egebjerg,

Læs mere

Integrationsrådet 23-02-2011. Mødedato: 23. februar 2011. Mødetidspunkt: 17:00. Sluttidspunkt: 19:00. Nicolaiplads 6 6000 Kolding

Integrationsrådet 23-02-2011. Mødedato: 23. februar 2011. Mødetidspunkt: 17:00. Sluttidspunkt: 19:00. Nicolaiplads 6 6000 Kolding Sidenr. 1 Mødedato: 23. februar 2011 Mødetidspunkt: 17:00 Sluttidspunkt: 19:00 Mødelokale: Fraværende: Festsalen Nicolaiplads 6 6000 Kolding Muhubu Mahamud Barre GODKENDELSE AF FORSLAG TIL DAGSORDENEN:

Læs mere

Åben/lukket. DET LOKALE BESKÆFTIGELSESRÅD Dagsorden med vedtagelser. Mødested Administrationscentret Mødelokale 1. Mødedato Tirsdag den 13.

Åben/lukket. DET LOKALE BESKÆFTIGELSESRÅD Dagsorden med vedtagelser. Mødested Administrationscentret Mødelokale 1. Mødedato Tirsdag den 13. Dagsorden med vedtagelser Åben/lukket Mødested Administrationscentret Mødelokale 1 Mødedato Tirsdag den 13. maj 2014 Mødetidspunkt Kl. 15.00 Medlemmer Fra forvaltningen Deltagere Per Vangekjær (DA) Næstformand,

Læs mere

Indstilling. 1. Resume. Til Århus Byråd via Magistraten. Den 15. september Århus Kommune

Indstilling. 1. Resume. Til Århus Byråd via Magistraten. Den 15. september Århus Kommune Indstilling Til Århus Byråd via Magistraten Den 15. september 2008 Beskæftigelsesplan 2009 for Jobcenter Århus Århus Kommune Beskæftigelsesforvaltningen Social- og Beskæftigelsesforvaltningen 1. Resume

Læs mere

ARBEJDSMARKEDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE

ARBEJDSMARKEDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE ARBEJDSMARKEDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 4 ONSDAG DEN 25. APRIL 2007, KL. 16.00 PÅ SØNDERSØ RÅDHUS, MØDELOKALE 3 Arbejdsmarkedsudvalget 25. april 2007 Side: 25 Fraværende: Ingen.

Læs mere

Udvalget for Beskæftigelse, Erhverv og Turisme. Beslutningsreferat. af møde den 4. april 2011 kl i Udvalgsværelset

Udvalget for Beskæftigelse, Erhverv og Turisme. Beslutningsreferat. af møde den 4. april 2011 kl i Udvalgsværelset Udvalget for Beskæftigelse, Erhverv og Turisme Beslutningsreferat af møde den kl. 16.00 i Udvalgsværelset Indholdsfortegnelse ÅBEN DAGSORDEN 136 GODKENDELSE AF DAGSORDEN... 4 137 ORIENTERING FRA FORMANDEN...

Læs mere

Fritids- og Kulturudvalget. Beslutningsprotokol

Fritids- og Kulturudvalget. Beslutningsprotokol Fritids- og Kulturudvalget Beslutningsprotokol Dato: 07. februar 2013 Lokale: 220, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: Kl. 14:30-16:30 Eskild Sloth Andersen, Formand (A) Hildo Rasmussen (A) Bodil Nielsen (F)

Læs mere

Vordingborg Kommune Integrationsrådet REFERAT. Sted Borger og Arbejdsmarked Jobcenter Vordingborg - Marienbergvej - Salon

Vordingborg Kommune Integrationsrådet REFERAT. Sted Borger og Arbejdsmarked Jobcenter Vordingborg - Marienbergvej - Salon Vordingborg Kommune Integrationsrådet REFERAT Dato d. 18. marts 2014 Tidspunkt 19.00 21.00 Sted Borger og Arbejdsmarked Jobcenter Vordingborg - Marienbergvej - Salon Til stede Fraværende Bemærk Stella

Læs mere

ARBEJDSMARKEDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE

ARBEJDSMARKEDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE ARBEJDSMARKEDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 13 ONSDAG DEN 23. APRIL 2008, KL. 16.00 Arbejdsmarkedsudvalget 23. april 2008 Side: 2 PÅ AKTIVERINGSCENTRET, INDUSTRIVEJ 2, SØN- DERSØ Arbejdsmarkedsudvalget

Læs mere

Beskæftigelsesudvalget. Beslutningsprotokol

Beskæftigelsesudvalget. Beslutningsprotokol Beskæftigelsesudvalget Beslutningsprotokol Dato: 07. marts 2011 Lokale: 219, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: Kl. 14:00-15:45 Gitte Krogh, Formand (V) Ole Andersen (F) Adnan Jedon (A) Peter Mølbjerg (V) Marianne

Læs mere

FORRETNINGSORDEN FOR DET LOKALE BESKÆFTIGELSESRÅD I GENTOFTE KOMMUNE. Kapitel 1. Det Lokale Beskæftigelsesråds formål og opgaver

FORRETNINGSORDEN FOR DET LOKALE BESKÆFTIGELSESRÅD I GENTOFTE KOMMUNE. Kapitel 1. Det Lokale Beskæftigelsesråds formål og opgaver FORRETNINGSORDEN FOR DET LOKALE BESKÆFTIGELSESRÅD I GENTOFTE KOMMUNE Kapitel 1 Det Lokale Beskæftigelsesråds formål og opgaver 1. Det Lokale Beskæftigelsesråd skal rådgive kommunen og skal samordne og

Læs mere

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Torsdag den 19.02.09 kl. 15:00 i Jobcenter Greve, 3. sal Side 1 Indholdsfortegnelse Punkt Tekst Side 1. Hul igennem til virksomhederne...3 2. Evaluering af Jobbutikken...4

Læs mere

Børne- og Skoleudvalget. Beslutningsprotokol

Børne- og Skoleudvalget. Beslutningsprotokol Børne- og Skoleudvalget Beslutningsprotokol Dato: 05. februar 2013 Lokale: 219, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: Kl. 13:00-16:40 Ole Jespersgaard (A) Peter H. S. Kristensen (A) Adnan Jedon (A) Bodil Nielsen

Læs mere

Referat for Beskæftigelsesudvalgets møde den 12. juni 2008 kl. 15:30 i Jobcenter

Referat for Beskæftigelsesudvalgets møde den 12. juni 2008 kl. 15:30 i Jobcenter Referat for Beskæftigelsesudvalgets møde den 12. juni 2008 kl. 15:30 i Jobcenter Indholdsfortegnelse 120. Budgetopfølgning pr. 30. april 2008 3 121. Ny organisering i Beskæftigelses- og Socialforvaltningen

Læs mere

Det Lokale Beskæftigelsesråd. Beslutningsprotokol

Det Lokale Beskæftigelsesråd. Beslutningsprotokol Det Lokale Beskæftigelsesråd Beslutningsprotokol Dato: 25. september 2008 Lokale: Jobcenterchefens kontor, Jobcentret Tidspunkt: Kl. 15:00-16:00 Jytte Thisted, Formand Carsten Jespersgaard Jørgen Kruse

Læs mere

Det Lokale Beskæftigelsesråd Greve

Det Lokale Beskæftigelsesråd Greve Det Lokale Beskæftigelsesråd Greve Møde den 25. februar 2014 kl. 15.00-17.00 Mødelokale 1 på rådhuset Center for Job & Socialservice Side 1 Medlemmer Morten Dahlin, formand Greve Byråd Annie Bendtsen,

Læs mere

Referat af Integrationsrådets møde den kl. 18:15 i Mødelokale 3

Referat af Integrationsrådets møde den kl. 18:15 i Mødelokale 3 Referat af Integrationsrådets møde den 14.08.2012 kl. 18:15 i Mødelokale 3 Tilstedeværende: Carmen Sofia Oganesian (. ) Hasan Bahadir (. ) Johnny Jensen (. ) Kadir Ünver (. ) Lene Sussi Petersen (. ) Meena

Læs mere

Referat. Det lokale Beskæftigelsesråd

Referat. Det lokale Beskæftigelsesråd Referat Den 12. august 2014, holdt Det lokale Beskæftigelsesråd ordinært møde i Mødelokale 3, Landemærket 26, Rønne. Side 2 af 23 Mødet slut kl. 16.13 Medlemmer: Ernst Jensen Hans Birger Munk Joan Prahl

Læs mere

Arbejdsmarkedsudvalget

Arbejdsmarkedsudvalget Page 1 of 14 Referat Arbejdsmarkedsudvalget Ordinært møde Dato Tid Sted NB. Fraværende Medlemmer 5. maj 2008 15:00 Colosseum, Parallelvej 27, 1. sal ved kantinen Eventuelle afbud skal ske til Susan Christensen,

Læs mere

Det Lokale Beskæftigelsesråd. Beslutningsprotokol

Det Lokale Beskæftigelsesråd. Beslutningsprotokol Det Lokale Beskæftigelsesråd Beslutningsprotokol Dato: 29. oktober 2009 Lokale: Restaurant Hedelund i Brønderslev Tidspunkt: Kl. 15:30-18:00 Jytte Thisted, Formand Carsten Jespersgaard Jørgen Kruse Jensen

Læs mere

Integrationsrådet. Beslutningsprotokol

Integrationsrådet. Beslutningsprotokol Integrationsrådet Beslutningsprotokol Dato: 26. april 2012 Lokale: 272, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: Kl. 16:30-18:15 Knud Jørgensen, Formand Adnan Jedon (A) Bodil Thomsen Cady Mampouya-Kilele Emilly Pedersen

Læs mere

Integrationsrådet. Beslutningsprotokol

Integrationsrådet. Beslutningsprotokol Integrationsrådet Beslutningsprotokol Dato: 21. januar 2010 Lokale: Jobcenterchefens kontor, Jobcentret Tidspunkt: Kl. 19:00-21:00 Gitte Krogh Aileen Rasmussen Bodil Thomsen Adnan Jedon Diana Kringelbach

Læs mere

Beskæftigelsesudvalget

Beskæftigelsesudvalget Beskæftigelsesudvalget Referat fra møde Tirsdag den 8. maj 2012 kl. 16.00 i F7 Mødet slut kl. 17.30 MØDEDELTAGERE Kim Rockhill (A) Anne-Mette Risgaard Schmidt (V) Kirsten Weiland (A) Morten Skovgaard (V)

Læs mere

Vesthimmerlands Kommune

Vesthimmerlands Kommune Vesthimmerlands Kommune Aalestrup Farsø Løgstør Aars REFERAT FOR BESKÆFTIGELSESUDVALGETS MØDE DEN 21. SEPTEMBER 2006 KL. 16.00 PÅ AARS RÅDHUS Indholdsfortegnelse 16 Orientering om budget 2007 17 Produktionsskolen

Læs mere

Beskæftigelsesudvalget. Beslutningsprotokol

Beskæftigelsesudvalget. Beslutningsprotokol Beskæftigelsesudvalget Beslutningsprotokol Dato: 29. september 2008 Lokale: 120, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: Kl. 15:00-16:45 Carsten Jespersgaard, Formand (V) Steen Christensen (A) Kim Toft (V) Asta

Læs mere

Brønderslev Kommune. Sundhedsudvalget. Beslutningsprotokol

Brønderslev Kommune. Sundhedsudvalget. Beslutningsprotokol Brønderslev Kommune Sundhedsudvalget Beslutningsprotokol Dato: 24. september 2007 Lokale: Mødelokale 2, Dronninglund Rådhus Tidspunkt: 13,30-15,10 Indholdsfortegnelse Sag nr. Side Åbne sager: 01/42 Motion

Læs mere

Følgende sager behandles på mødet

Følgende sager behandles på mødet Referat fra ordinært møde Møde den 13. oktober Torsdag 13.10.2011 kl. 17:00 Mødelokale D2 Følgende sager behandles på mødet Side Meddelelser 2 Præsentation af Youth Explorer 3 Økonomisk oversigt 4 Status

Læs mere

Det Lokale Beskæftigelsesråd. Referat

Det Lokale Beskæftigelsesråd. Referat Det Lokale Beskæftigelsesråd Referat Dato: 13. december 2011 Lokale: 120, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: Kl. 15:30-17:25 Gitte Krogh, Formand (V) Bodil Thomsen Elly Henriksen Hanne Christensen Henrik Gadeberg

Læs mere

Referat fra møde i det lokale beskæftigelsesråd.

Referat fra møde i det lokale beskæftigelsesråd. Referat fra møde i det lokale beskæftigelsesråd. Mødedato 3. december 2007 Starttidspunkt 15:00 Sluttidspunkt: 17:00 Mødested og lokale Rønnede Rådhus - byrådssalen Afbud: Jan Nielsen, Thyge Pind, Klaus

Læs mere

ARBEJDSMARKEDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE

ARBEJDSMARKEDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE ARBEJDSMARKEDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 3 ONSDAG DEN 21. MARTS 2007, KL. 16.00 PÅ SØNDERSØ RÅDHUS, MØDELOKALE 3 Arbejdsmarkedsudvalget 21. marts 2007 Side: 16 Fraværende: Mogens

Læs mere

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Mandag den 25.02.08 kl. 15:00 i Jobcenter Greve, 3. sal Side 1 Indholdsfortegnelse Punkt Tekst Side 1. 2. mødeleder i 2008...3 2. Konference for LBR...4 3. Orientering...5

Læs mere

Åbent møde for Beskæftigelsesudvalgets møde den 22. september 2010 kl. 14:00 i Lokale SDP

Åbent møde for Beskæftigelsesudvalgets møde den 22. september 2010 kl. 14:00 i Lokale SDP Åbent møde for Beskæftigelsesudvalgets møde den 22. september 2010 kl. 14:00 i Lokale SDP Indholdsfortegnelse 093. Formanden orienterer 154 094. Orientering fra administrationen 155 095. Budget 2011-2014

Læs mere

TÅRNBY KOMMUNE. Åbent referat. til Kommunalbestyrelsen

TÅRNBY KOMMUNE. Åbent referat. til Kommunalbestyrelsen TÅRNBY KOMMUNE Åbent referat til Kommunalbestyrelsen Mødedato: Tirsdag den 28. oktober 2014 Mødetidspunkt: 18:30 Mødelokale: Medlemmer: Afbud: Kommunalbestyrelsens mødesal Henrik Zimino, Allan S. Andersen,

Læs mere

Det Lokale Beskæftigelsesråd Greve

Det Lokale Beskæftigelsesråd Greve Det Lokale Beskæftigelsesråd Greve Referat Møde den 13. maj 2014 kl. 15-17 JAT Jobcentrets Aktive Tilbud Hundige Allé 11, 2670 Greve Center for Job & Socialservice Side 1 Indholdsfortegnelse Punkt Tekst

Læs mere

Opmærksomhedspunkter ved udarbejdelse af beskæftigelsesplaner for 2011

Opmærksomhedspunkter ved udarbejdelse af beskæftigelsesplaner for 2011 10-0325 - 20.04.2010 Kontakt: Mette Rostgaard Evald - meev@ftf.dk - Tlf: 33 36 88 00 Opmærksomhedspunkter ved udarbejdelse af beskæftigelsesplaner for 2011 Kommunernes udarbejdelse af beskæftigelsesplaner

Læs mere

Referat. Det Lokale Beskæftigelsesråd. Møde nr.30. Tirsdag den kl Jobcenter Gladsaxe, Gladsaxevej 372

Referat. Det Lokale Beskæftigelsesråd. Møde nr.30. Tirsdag den kl Jobcenter Gladsaxe, Gladsaxevej 372 Gladsaxe Kommune Social- og sundhedsforvaltningen Arbejdsmarkedsafdelingen Jobcenter Gladsaxe Det Lokale Beskæftigelsesråd Referat Det Lokale Beskæftigelsesråd Møde nr.30 Tirsdag den 8.5 2012 kl. 16.30-18.30

Læs mere

Beskæftigelsesudvalget. Beslutningsprotokol

Beskæftigelsesudvalget. Beslutningsprotokol Beskæftigelsesudvalget Beslutningsprotokol Dato: 15. august 2011 Lokale: 219, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: Kl. 14:30-17:30 Gitte Krogh, Formand (V) Ole Andersen (F) Adnan Jedon (A) Peter Mølbjerg (V)

Læs mere

Det Lokale Beskæftigelsesråd Greve

Det Lokale Beskæftigelsesråd Greve Det Lokale Beskæftigelsesråd Greve Referat Møde den 28. august 2014 kl. 15-17 Nautic Marine Havnevej 4 2670 Greve Center for Job & Socialservice Side 1 Indholdsfortegnelse Punkt Tekst Side 1. Oplæg og

Læs mere

Referat af Lokalt Beskæftigelsesråds møde den kl. 16:00 i UUV.

Referat af Lokalt Beskæftigelsesråds møde den kl. 16:00 i UUV. Referat af Beskæftigelsesråds møde den 10.05.2010 kl. 16:00 i UUV. Tilstedeværende: Annie Bendtsen Gitte Voss Nygaard Helle Frandsen Henning Kofod Jonna Slott Jorry Højer Mogens Møller Svend Wagner Afbud:

Læs mere

Beskæftigelsesudvalget. Beslutningsprotokol

Beskæftigelsesudvalget. Beslutningsprotokol Beskæftigelsesudvalget Beslutningsprotokol Dato: 08. marts 2010 Lokale: Grønnegade 16, 2. sal Tidspunkt: Kl. 13:30-16:15 Gitte Krogh, Formand (V) Benny E. Karlsen (A) Ole Andersen (F) Adnan Jedon (A) Peter

Læs mere

Brønderslev Kommune. Integrationsrådet. Beslutningsprotokol

Brønderslev Kommune. Integrationsrådet. Beslutningsprotokol Brønderslev Kommune Integrationsrådet Beslutningsprotokol Dato: 30. januar 2008 Lokale: Mødelokale 272, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: kl. 19.00-21.30 Indholdsfortegnelse Sag nr. Side Åbne sager: 01/22

Læs mere

Dagsorden til møde i Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalget

Dagsorden til møde i Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalget Gentofte Kommune Dagsorden til møde i Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalget Dagsorden åben / lukket Mødedato 28. januar 2015 Mødetidspunkt 17.00 Mødelokale Udvalgsværelse D Side 1 af 10 Indholdsfortegnelse

Læs mere

Handicaprådet. Dagsorden

Handicaprådet. Dagsorden Handicaprådet Dagsorden Dato: 05. april 2013 Lokale: 272, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: Kl. 13:00 Elly Henriksen, Formand Peter H. S. Kristensen (A) Thomas Krog (F) Jens Andersen (V) Karl Emil Nielsen

Læs mere

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Onsdag den 24.05.07 kl. 15:00 i Jobcenter Greve, 3. sal Side 1 Indholdsfortegnelse Punkt Tekst Side 1. Drøftelse af Beskæftigelsesplan 2008...3 2. Ændring af forretningsorden...5

Læs mere

Forretningsorden for Det Lokale Beskæftigelsesråd for Frederikssund Kommune

Forretningsorden for Det Lokale Beskæftigelsesråd for Frederikssund Kommune Forretningsorden for Det Lokale Beskæftigelsesråd for Frederikssund Kommune juni 2011 1 Beskæftigelsesrådets formål Det lokale beskæftigelsesråd har til formål at rådgive kommunen og samordne og udvikle

Læs mere

Beskæftigelses- og Erhvervsudvalget

Beskæftigelses- og Erhvervsudvalget Beskæftigelses- og Erhvervsudvalget Referat fra ordinært møde Ordinært møde Tirsdag 26.05.2009 kl. 15:00 Mødelokale D1 Følgende sager behandles på mødet Side Meddelelser 2 Beskæftigelses- og Erhvervsudvalgets

Læs mere

Brønderslev-Dronninglund Kommune. Socialudvalget. Beslutningsprotokol

Brønderslev-Dronninglund Kommune. Socialudvalget. Beslutningsprotokol Brønderslev-Dronninglund Kommune Socialudvalget Beslutningsprotokol Dato: 17. januar 2007 Lokale: 124, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: 8.30-11.00 Indholdsfortegnelse Sag nr. Side Åbne sager: 01/2 Puljemidler...

Læs mere

Beskæftigelsesudvalg

Beskæftigelsesudvalg REFERAT Beskæftigelsesudvalg Møde nr.: 4 Mødedato: 17. april 2012 Fraværende: Mødetid: 16.30 Charlotte Juhl Andersen Mødested: Mødelokale 3 Indholdsfortegnelse: Åben dagsorden 1 BE Aktiveringsstrategi

Læs mere

Referat af møde i Det Lokale Beskæftigelsesråd, Frederikssund Mandag den 17. maj 2010, kl Jobcenterets mødelokale

Referat af møde i Det Lokale Beskæftigelsesråd, Frederikssund Mandag den 17. maj 2010, kl Jobcenterets mødelokale Referat af møde i Det Lokale Beskæftigelsesråd, Frederikssund Mandag den 17. maj 2010, kl. 16.00 18.00 Jobcenterets mødelokale Indholdsfortegnelse: Sag nr. 1 Aktuel orientering om arbejdsmarkedet i Frederikssund.

Læs mere

Det Lokale Beskæftigelsesråd

Det Lokale Beskæftigelsesråd REFERAT Det Lokale Beskæftigelsesråd Mødedato: Tirsdag den 12-10-2010 Mødested: Hansborg, Østergade 48, 6100 Haderslev Starttidspunkt: Kl. 10:00 Sluttidspunkt: Kl. 10:45 Afbud: Teddy Pedersen, Britta H.

Læs mere

Integrationsrådet. Beslutningsprotokol

Integrationsrådet. Beslutningsprotokol Integrationsrådet Beslutningsprotokol Dato: 29. oktober 2008 Lokale: Jobcenterchefens kontor, Jobcentret Tidspunkt: Kl. 19:00-20:15 Bodil Thomsen Carsten Jespersgaard Diana Kringelbach Henning Jørgensen

Læs mere

Brønderslev Kommune. Økonomiudvalget. Beslutningsprotokol

Brønderslev Kommune. Økonomiudvalget. Beslutningsprotokol Brønderslev Kommune Økonomiudvalget Beslutningsprotokol Dato: 15. november 2007 Lokale: Mødelokale 219, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: kl. 08.15 Indholdsfortegnelse Sag nr. Side Åbne sager: 01/406 Budgetopfølgningsrapport

Læs mere

Fritids- og Kulturudvalget. Beslutningsprotokol

Fritids- og Kulturudvalget. Beslutningsprotokol Fritids- og Kulturudvalget Beslutningsprotokol Dato: 02. maj 2012 Lokale: Brønderslev Bibliotek, Pejsestuen Tidspunkt: Kl. 14:00-17:20 Eskild Sloth Andersen, Formand (A) Hildo Rasmussen (A) Bodil Nielsen

Læs mere

Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalget

Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalget Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalget Referat fra ordinært møde 24-06-2014 Tirsdag 24.06.2014 kl. 7:30 Mødelokale D1 Følgende sager behandles på mødet Side Meddelelser 2 Beskæftigelsesplan 2015 3 Resultatrevision

Læs mere

Brønderslev Kommune. Beskæftigelsesudvalget. Beslutningsprotokol

Brønderslev Kommune. Beskæftigelsesudvalget. Beslutningsprotokol Brønderslev Kommune Beskæftigelsesudvalget Beslutningsprotokol Dato: 23. juni 2008 Lokale: Jobcentret Tidspunkt: kl. 15.30-17.55 Indholdsfortegnelse Sag nr. Side Åbne sager: 01/131 Jobsøgningskursus for

Læs mere

Referat Arbejdsmarkedsudvalget's møde Onsdag den Kl. 15:30 Udvalgsværelse 3

Referat Arbejdsmarkedsudvalget's møde Onsdag den Kl. 15:30 Udvalgsværelse 3 Referat Arbejdsmarkedsudvalget's møde Onsdag den 08-02-2012 Kl. 15:30 Udvalgsværelse 3 Deltagere: Grete Schødts, Bente Bondebjerg, Bo Hansen, Christian Kaastrup, Jesper Ullemose, Lærke Jensen Afbud: Niels

Læs mere

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Onsdag den 14.02.07 kl. 15:00 i Jobcenter Greve, 3. sal Side 1 Indholdsfortegnelse Punkt Tekst Side 1. Projekt Arbejdsfastholdelse i private og offentlige virksomheder...3

Læs mere

Resultatrevision for Helsingør 2011

Resultatrevision for Helsingør 2011 Resultatrevision for Helsingør 2011 Indholdsfortegnelse Indledning... 3 Resultatoversigt... 4 Beskæftigelsesministerens mål...4 Arbejdskraftreserven...4 Permanente forsørgelsesordninger...5 Unge under

Læs mere

Brønderslev Kommune. Fritids- og Kulturudvalget. Referat

Brønderslev Kommune. Fritids- og Kulturudvalget. Referat Brønderslev Kommune Fritids- og Kulturudvalget Referat Dato: 29. marts 2007 Lokale: Mødelokale 272, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: kl. 15.00-17.40 Indholdsfortegnelse Sag nr. Side Åbne sager: 01/22 Strategi

Læs mere