Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET"

Transkript

1 Side 1/5 Uddannelsesnævnet for Generel pædagogik Mødedato: 13. september 2018, kl. 9:00 13:00 Mødested: Emdrup lokale B101a og Aarhus lokale Deltagere: UN-medlemmer: Frederik Pio (formand), Niels Bonderup Dohn, Lars-Henrik Schmidt, Anitta Kristiansen, Sebastian Sand Christensen, Linda Busgaard, Suppleant: Emma Christine Rosenkrantz Observatør: Oliver Kauffmann (afdelingsleder) Øvrige: Dan Fog Enevoldsen (AAU), Candy Clifforth (adm.), Lise Skjøtt Møller (studievejl.), Jannie Hjort Pedersen (adm., referent) Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse af referat fra UN-mødet den 20. august 2018 (bilag 1) 3. Meddelelser 4. Valg af evalueringsspørgsmål (bilag 2) 5. Undervisningsevaluering (bilag 3a, 3b, 3c) / Bilag 3d eftersendes 6. Studieordningsrevision 7. Anonymisering af eksamensopgaver: beslutning om permanent ordning (bilag 4) 8. Orientering om valg til SN (valg af studerende) 9. Årgangsmøder/semestermøder (bilag 5) 10. Intro dagene, hvordan er det gået v/studenterrepræsentanterne 11. Evt. 1. Godkendelse af dagsorden UN godkendte dagsordenen. 2. Godkendelse af referat fra UN-mødet den 20. august 2018 (bilag 1) UN godkendte referatet fra UN-mødet den 20. august Meddelelser Afdelingsleder: Studiestart: Oliver havde ikke selv mulighed for at deltage i studiestarten, men har hørt, at det er gået godt. Studier, Campus Emdrup Aarhus Universitet Tuborgvej København NV Tlf.: hum@au.dk Web: medarbejdere.au.dk/fakulteter/ar/a dministrationscenter-arts/artsstudier

2 Side 2/5 Overdragelsesarrangement: Der er lidt usikkerhed omkring overdragelsesarrangementet for studerende på 1. og 3. semester, herunder om Alumneforeningen skal komme og holde oplæg. Anitta og Linda sagde, at Alumneforeningen holdt et halvt times oplæg under studiestarten. UN besluttede, at det ikke er nødvendigt, at Alumneforeningen holder oplæg ved overdragelsesarrangementet. UN-formand: Studiestart: Frederik fortalte, at studiestarten er gået godt, men at der var et relativt lavt fremmøde i Emdrup (17 fremmødte). Efterfølgende har der dog været fremmøde til gruppefaciliteringen på 27 studerende + at 3 har meldt sig aktive på studiet til trods for at de pga. børnepasning ikke kan møde frem til undervisning. Der er sendt afkrydsningslister ud til underviserne, som i løbet af de to første uger af semestret skal krydse af, hvem der møder op til undervisningen. Man kan også følge op på Blackboard og se, om de ikke-fremmødte studerende har tilgået modulernes mapper på Blackboard. Der vil blive ringet til de studerende, som ikke har været aktive for at blive klogere på årsagerne hertil. Frederik gratulerede på nævnets vegne Lars-Henrik Schmidt med sit 40 års jubilæum. Vi talte om muligheden for at trække data på studerende der hænger og er kommet bagud i urimelig grad. Frederik vil prøve at kontakte disse studerende, hvis der kan tilvejebringes kontaktinfo. Studieadministrationen: Candy oplyste, at der bliver indkaldt lokalebehov snarest. Candy fortalte, at den del af studieadministrationen, som står for undervisnings- og eksamensadministration i Emdrup, er blevet reorganiseret og har fået en ny leder (Mette Qvist Jensen). Studievejledningen v/ Lise Skjøt Møller: Studievejledningen har afholdt studiegruppeworkshops for de nye studerende i forbindelse med 1. undervisningsgang, og det er gået rigtig godt. Der var 23 fremmødte studerende i Emdrup. Frederik supplerede, at det vil være en god idé at tjekke op på studiegrupperne ved indgangen til 2. semester.

3 Side 3/5 4. Valg af evalueringsspørgsmål (bilag 2) UN skal beslutte, om UN vil benytte de fire spørgsmål, som Studienævnet har udarbejdet og anbefaler UN at bruge, hvis relevant. Derudover skal UN beslutte, om modulkoordinatorerne skal have mulighed for at vælge nogle spørgsmål fra spørgsmålsbanken. UN besluttede, at UN vil benytte de fire spørgsmål, som Studienævnet anbefaler UN at bruge. UN besluttede endvidere, at modulkoordinatorerne skal have mulighed for at vælge nogle spørgsmål fra spørgsmålsbanken. Der gøres opmærksom på, at der ikke er mulighed for at vælge spørgsmål med fritekstsvar. Dan rundsender spørgsmålsbatteriet, så det bliver tilgængeligt for modukoordinatorerne. 5. Undervisningsevaluering (bilag 3a, 3b, 3c) / Bilag 3d eftersendes Frederik oplyste, at han vil udarbejde et samlet evalueringsnotat, som han efterfølgende sender til kommentering hos studenterrepræsentanterne i UN. Almen pædagogik, Aarhus: Frederik samlede op på evalueringen af Almen pædagogik i Aarhus og konkludere, at der overordnet set er tilfredshed med modulet. 77 % af de studerende, som har besvaret spørgeskemaet, svarer, at de vurderer det samlede udbytte af undervisningen som stort eller meget stort. - De studerende ønsker bedre koordinering af workshop og forelæsninger omkring ugeeksamen i semestrets andet modul. Det hele lå lidt tæt. Hvilket især gik ud over workshoppen. - Der skal tjekkes op på studiegrupperne, når semestret starter. Moderniseringen af pædagogisk omsorg, Aarhus og Emdrup: Frederik konkluderede, at det er et akademisk krævende modul med et højt teoretisk ambitionsniveau, og at nogle studerende har haft svært med at være i øjenhøjde med det teoretiske ambitionsniveau. - De studerende ønsker mere feedback på deres faglige præstationer. - Det kan relativt nemt gøres noget for at gøre det lettere for de studerende at finde praktisk informationer vedr. modulet. - En stor andel af de studerende har været usikre på, hvad der forventedes af dem fagligt på modulet. Underviser bør ved modulets start tydeliggøre, hvad der fagligt forventes af dem. - Underviser kan med fordel blive endnu mere tydelig omkring sine forventninger til og tanker om modulet.

4 Side 4/5 Lars-Henrik gennemgik hans tanker om og forventninger til modulet og fremlagde hvilke ting, han påtænker at ændre, og hvilke ting, han ikke påtænker at ændre. Der blev gjort opmærksom på, at der mangler en underskrift fra en studerende på evalueringsnotatet. Jf. Studienævnets procedure for undervisningsevaluering skal der evalueringsnotatet underskrives af en studerende. De studerende sikres dog ejerskab til evalueringen i den efterfølgende proces omkring udarbejdelsen af evalueringsnotat da de er medforfattere af dette til SN. Specialeseminar, Aarhus og Emdrup Frederik konkluderede på baggrund af evalueringerne, at de studerende overordnet set har været tilfredse med den to dages specialeworkshop. - Specialeworkshoppen blev afholdt i december. Den tidsmæssige placering af specialeworkshoppen kunne have være bedre, idet det studerende på det tidspunkt var optaget af eksamen. Den kommende specialeworkshop vil blive afholdt ultimo januar, og specialeopstartsseminaret vil blive afholdt ultimo oktober. Almen pædagogik, Emdrup: Evalueringen af Almen pædagogik vil blive gennemgået på næste UN-møde den 11. oktober, idet UN stadig afventer evalueringsnotatet fra modulkoordinator. 6. Studieordningsrevision Frederik oplyste, at han har sendt en mail til lærergruppen om, at de gerne må melde tilbage, hvis de falder over åbenlyse fejl og mangler i Generel pædagogisk studieordning. Hvis UN falder over åbenlyse fejl og mangler i studieordningen, bedes man melde tilbage til Frederik. 7. Anonymisering af eksamensopgaver: beslutning om permanent ordning (bilag 4) Studienævnet har rundsendt sagsfremstilling vedr. permanent ordning for anonymisering af eksamensopgaver (bilag 4), som UN bedes tage stilling til. Frederik præsenterede holdningerne til anonymisering blandt de to modulkoordinatorer på Almen pædagogisk. Blandt UN-medlemmerne var Frederik og Lars-Henrik negativt indstillede over for anonymisering af eksamensopgaver, mens Niels, Sebastian, Anitta og Linda var positivt indstillede. Oliver mindede om, at baggrunden for at anonymisere eksamensopgaver er, at forskning viser (ubevidst) bias i forhold til køn og etnicitet ved bedømmelser af eksamensopgaver.

5 Side 5/5 UN besluttede at tilslutte sig forslag nr. 2 i Studienævnets sagsfremstilling, dvs. mulighed for anonymisering efter ønske fra UN. UN besluttede, at der fremover skal være anonymisering af eksamensopgaver på Pædagogik, samfund og kultur på 1. semester, Almen pædagogik og Moderniseringen af pædagogisk omsorg på 2. semester og Pædagogikkens videnskabsteori og forskningsmetoder på 3. semester. 8. Orientering om valg til SN (valg af studerende) Frederik orienterede om det forestående valg til Studienævnet. Der kommer et valgcirkulære ud snarest. Valget plejer at finde sted omkring 1. november. 9. Årgangsmøder/semestermøder (bilag 5) Lise fra Studievejledningen har udarbejdet et notat vedr. gennemtænkning af konceptet bag årgangsmøderne, som fremover kommer til at gå under betegnelsen semestermøder. Lise bad UN tage stilling til, om der skal være semestermøder på Generel pædagogik fremover, om der i givet fald skal være en underviser tilstede, og hvad indholdet i givet fald skal være? UN besluttede, at der fremover skal være semestermøder på Generel pædagogik, men der skal ikke være en underviser tilstede. UN besluttede, at indholdet af semestermødet skal fastlægges på et UN-møde forud for semestermødet, og at studievejlederen på et UN-møde skal give en mundlig feedback på semestermødet, når det er afholdt. Lise oplyste, at næste semestermøde kommer til at finde sted i uge 43 eller 44. Linda sagde, at det vil være en god idé, hvis man på forhånd lægger en dagsorden for semestermødet ud på Blackboard, for de studerende kan have tendens til ikke at deltage, hvis de ikke på forhånd ved, hvad mødet går ud på. 10. Intro dagene, hvordan er det gået v/studenterrepræsentanterne Anitta og Linda fortalte, at studiestarten er gået rigtig godt. De studerende var meget engagerede og spændte og har meldt positivt tilbage. 11. Evt. Anitta sagde, at de studerende på 3. semester er begyndt at spørge ind til, hvornår specialeseminaret finder sted. Lise oplyste, at Studievejledningen afholder arrangementet Kickstart din specialeproces den 8. oktober, kl , i Aarhus og den 9. oktober, kl , i Emdrup. Oliver oplyste, at der snarligt vil blive afholdt ansættelsessamtaler vedr. den ledige stilling på Generel pædagogik i Aarhus.

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET. 2. Godkendelse af referat fra UN-mødet den 15. november 2018 (bilag 1)

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET. 2. Godkendelse af referat fra UN-mødet den 15. november 2018 (bilag 1) Side 1/5 Uddannelsesnævnet for Generel pædagogik Mødedato: 22. november 2018, kl. 9:00 11:00 Mødested: Emdrup lokale A112 og Aarhus lokale 1483-525 Deltagere: UN-medlemmer: Frederik Pio (formand), Niels

Læs mere

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET Side 1/5 Uddannelsesnævnet for Generel pædagogik Mødedato: 14. maj, kl. 10:00 14:00 Mødested: Emdrup lokale A112 og Aarhus lokale 1483-523 Deltagere: UN-medlemmer: Frederik Pio (formand), Niels Bonderup

Læs mere

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET Side 1/6 Uddannelsesnævnet for Generel pædagogik Mødedato: 21. februar 2019, kl. 10:00 14:00 Mødested: Emdrup lokale A019 og Aarhus lokale 1483-523 Deltagere: UN-medlemmer: Frederik Pio (formand), Lars-Henrik

Læs mere

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET Side 1/6 Uddannelsesnævnet for Generel pædagogik Mødedato: 21. juni 2018, kl. 10:00 12:00 Mødested: Emdrup lokale B101a og Aarhus lokale 1483-523 Deltagere: UN-medlemmer: Frederik Pio (formand), Niels

Læs mere

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET Side 1/5 Uddannelsesnævnet for Generel pædagogik Mødedato: 17. januar 2019, kl. 9:00 13:00 Mødested: Emdrup lokale A112 og Aarhus lokale 1483-523 Deltagere: UN-medlemmer: Frederik Pio (formand), Niels

Læs mere

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET Side 1/5 Uddannelsesnævn for Pædagogisk filosofi Mødedato: 7. februar 2019, kl. 12.00-14.00 Mødested: Emdrup lokale B101a & Aarhus lokale 1483-523 Deltagere: UN-medlemmer: Anne-Marie Eggert Olsen (forperson),

Læs mere

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET. 3. Meddelelser fra

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET. 3. Meddelelser fra Side 1/5 Uddannelsesnævn for Pædagogisk filosofi Mødedato: 8. oktober 2018, kl. 9.30-11.30 Mødested: Emdrup lokale A112 & Aarhus lokale 1483-523 Deltagere: UN-medlemmer: Anne-Marie Eggert Olsen (formand),

Læs mere

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET. 3. Meddelelser fra

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET. 3. Meddelelser fra Side 1/5 Uddannelsesnævn for Pædagogisk filosofi Mødedato: 9. januar 2019, kl. 13.00-15.00 Mødested: Emdrup lokale B101a & Aarhus lokale 1483-525 Deltagere: UN-medlemmer: Anne-Marie Eggert Olsen (forperson),

Læs mere

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET Side 1/7 Uddannelsesnævnet for Generel pædagogik Mødedato: 12. december 2018, kl. 9:00 13:00 Mødested: Emdrup lokale B101a og Aarhus lokale 1483-556 Deltagere: UN-medlemmer: Frederik Pio (formand), Niels

Læs mere

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET. 3. Meddelelser fra

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET. 3. Meddelelser fra Side 1/5 Uddannelsesnævn for Pædagogisk filosofi Mødedato: 13. december 2018, kl. 12.30-15.00 Mødested: Emdrup lokale A112 & Aarhus lokale 1483-556 Deltagere: UN-medlemmer: Anne-Marie Eggert Olsen (formand),

Læs mere

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET Side 1/8 Uddannelsesnævnet for Generel pædagogik Mødedato: 14. juni, kl. 10:00 16:00 Mødested: Emdrup lokale A112 og Aarhus lokale 1483-525 Deltagere: UN-medlemmer: Frederik Pio (formand), Niels Bonderup

Læs mere

Frederik Pio (formand), Lars-Henrik Schmidt, Niels Bonderup Dohn, Anitta Kristiansen, Sebastian Sand Christensen, Suppleanter: Linda Busgaard.

Frederik Pio (formand), Lars-Henrik Schmidt, Niels Bonderup Dohn, Anitta Kristiansen, Sebastian Sand Christensen, Suppleanter: Linda Busgaard. Møde den: 20. februar 2018 10:00 14:00 Emdrup lokale B302 og Nobel 1483-525 Uddannelsesnævnet for Generel Pædagogik (UN) Deltagere: UN-medlemmer Frederik Pio (formand), Lars-Henrik Schmidt, Niels Bonderup

Læs mere

2. Godkendelse af referat fra 20. februar 2018 Referatet bliver godkendt af formanden. Herefter lægges det på Studieportalen.

2. Godkendelse af referat fra 20. februar 2018 Referatet bliver godkendt af formanden. Herefter lægges det på Studieportalen. Møde den 15. marts 2018, kl. 10:00 14:00 Emdrup lokale B101a og Aarhus lokale 1483-523 (Nobel) Uddannelsesnævnet for Generel pædagogik (UN) Deltagere: UN-medlemmer: Frederik Pio (formand), Lars-Henrik

Læs mere

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET. 3. Meddelelser fra

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET. 3. Meddelelser fra 12. april 2019 Side 1/5 Uddannelsesnævn for Pædagogisk filosofi Mødedato: 12. april 2019, kl. 10:00-12:30 Mødested: Emdrup lokale B101a & Aarhus lokale 1483-525 Deltagere: UN-medlemmer: Anne-Marie Eggert

Læs mere

Øvrige: Dan Fog Enevoldsen (AAU), Tove Pedersen (referent), Iben Henriksen, (studievejleder.)

Øvrige: Dan Fog Enevoldsen (AAU), Tove Pedersen (referent), Iben Henriksen, (studievejleder.) Møde den: 17. januar 2018 kl. 09:00 13:00 Emdrup; lokale B101a og Aarhus; 1483-523 (Nobel) Uddannelsesnævnet for Generel Pædagogik (UN) Deltagere: UN-medlemmer: Frederik Pio (formand), Lars-Henrik Schmidt,

Læs mere

Referat godkendt ARTS AARHUS UNIVERSITET

Referat godkendt ARTS AARHUS UNIVERSITET Ref: kkmo Side 1/5 Mødedato: 5. december 2018 Mødested: Emdrup D118 Aarhus 1483-525 (det blå rum) Mødeemne: Uddannelsesnævnet for Kandidatuddannelserne i pædagogisk antropologi og AEG Medlemmer: Gritt

Læs mere

3. Meddelelser Da Stephanie Steinbeck er trådt ud af UN, er de tre tilbageværende studerende nu alle fuldgyldige medlemmer.

3. Meddelelser Da Stephanie Steinbeck er trådt ud af UN, er de tre tilbageværende studerende nu alle fuldgyldige medlemmer. Ref: kkmo Side 1/5 Mødedato: 14. september 2018 Mødested: Emdrup D118 Aarhus 1483-525 Mødeemne: Uddannelsesnævnet for Kandidatuddannelserne i pædagogisk antropologi og AEG Medlemmer: Gritt B. Nielsen,

Læs mere

Afbud: Helene Valentin (har meldt sig ud af uddannelsen), Mikkel Klitte Enevoldsen, Ida Wentzel Winther (afdelingsleder)

Afbud: Helene Valentin (har meldt sig ud af uddannelsen), Mikkel Klitte Enevoldsen, Ida Wentzel Winther (afdelingsleder) Ref: kkmo Side 1/5 Mødedato: 13. april 2018 Mødested: Emdrup A112 Aarhus 1483-525 Mødeemne: Uddannelsesnævnet for Kandidatuddannelserne i pædagogisk antropologi og AEG Til stede: Medlemmer: Gritt B. Nielsen,

Læs mere

Studerende: Rikke Wøjdemann Koefoed, Maja Birkegaard, Mikkel Holt Arnsberg, Pernille Strand (suppleant), Sif Elvrum Reynberg Pedersen (suppleant)

Studerende: Rikke Wøjdemann Koefoed, Maja Birkegaard, Mikkel Holt Arnsberg, Pernille Strand (suppleant), Sif Elvrum Reynberg Pedersen (suppleant) Mødedato: 15. marts 2019 Mødested: Emdrup: D120 / Aarhus: 1483-523 Det Gule Rum Mødeemne: Uddannelsesnævnsmøde Pædagogisk psykologi Side 1/5 Deltagere: VIP: Charlotte Mathiassen, Kari Kragh Blume Dahl,

Læs mere

Fraværende: Dorte Kousholt, Lene Myong, Iram Khawaja (suppleant), Tea Berg Skailand, Lene Mejer Frederiksen

Fraværende: Dorte Kousholt, Lene Myong, Iram Khawaja (suppleant), Tea Berg Skailand, Lene Mejer Frederiksen Møde den: 23. oktober 2015 A 011 Uddannelsesnævnsmøde Pædagogisk psykologi Referat Til stede: Charlotte Mathiassen, Simon Nørby, Kristine Kousholt, Anne Maj Nielsen (afdelingsleder), Tanja Louise Rasmussen,

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden 2. Meddelelser: Fra studienævnet, anonymisering af eksamensopgaver, alumneforening

1. Godkendelse af dagsorden 2. Meddelelser: Fra studienævnet, anonymisering af eksamensopgaver, alumneforening Mødedato: 15. december 2017 Mødested: D 120 Mødeemne: Uddannelsesnævnsmøde Pædagogisk psykologi Side 1/5 Deltagere: Charlotte Mathiassen, Kristine Kousholt, Simon Nørby, Isabel Joy Axtmann Hansen, Mathias

Læs mere

Tilforordnede: Ida Wentzel Winther (afdelingsleder), Natasja Thandi Kappel Pedersen (AAU), Lise Skjøt Møller (VEST), Kristine Kirk Mørk (SNUK),

Tilforordnede: Ida Wentzel Winther (afdelingsleder), Natasja Thandi Kappel Pedersen (AAU), Lise Skjøt Møller (VEST), Kristine Kirk Mørk (SNUK), Godkendt Dato: 7. maj 2019 Ref: kkmo Mødedato: 9. april 2019 Mødested: Emdrup A308, Aarhus 1483-525 (inspiratorium), virtuelt mødelokale 1005 Mødeemne: Uddannelsesnævnet for Kandidatuddannelserne i pædagogisk

Læs mere

Tilforordnede: Ida Wentzel Winther (afdelingsleder), Natasja Thandi Kappel Pedersen (AAU), Lise Skjøt Møller (VEST), Kristine Kirk Mørk (SNUK),

Tilforordnede: Ida Wentzel Winther (afdelingsleder), Natasja Thandi Kappel Pedersen (AAU), Lise Skjøt Møller (VEST), Kristine Kirk Mørk (SNUK), Ref: kkmo Mødedato: 5. februar 2019 Mødested: Emdrup D118, Aarhus 1483-523 (det gule rum), virtuelt mødelokale 1002 Mødeemne: Uddannelsesnævnet for Kandidatuddannelserne i pædagogisk antropologi og AEG

Læs mere

DPU - DANMARKS INSTITUT FOR PÆDAGOGIK OG UDDANNELSE

DPU - DANMARKS INSTITUT FOR PÆDAGOGIK OG UDDANNELSE Side 1/5 Undervisningsevaluering på DPU 2016 Nærværende notat er en sammenfatning af drøftelserne i studienævnet på DPU på baggrund af undervisningsevalueringerne for 2016 behandlet og fremsendt af de

Læs mere

2. Meddelelser Med udgangspunkt i et konkret eksempel, orienterede formanden kort om proceduren vedr. tilbagemeldinger på undervisningsplaner

2. Meddelelser Med udgangspunkt i et konkret eksempel, orienterede formanden kort om proceduren vedr. tilbagemeldinger på undervisningsplaner Referat Dorte Puggaard Dato: 20. august 2018 Ref: pug Side 1/5 Mødedato: 20. august 2018 Mødested: Emdrup A011 Videolink (25); 1483-556 DPU Videolink (16) Mødeemne: Møde i Uddannelsesnævnet for Uddannelsesvidenskab

Læs mere

Mødedato: 14. december 2017 Mødested: Emdrup A011 Aarhus Mødeemne: Uddannelsesnævnet for Kandidatuddannelsen i pædagogisk antropologi

Mødedato: 14. december 2017 Mødested: Emdrup A011 Aarhus Mødeemne: Uddannelsesnævnet for Kandidatuddannelsen i pædagogisk antropologi Godkendt Ref: kkmo Mødedato: 14. december 2017 Mødested: Emdrup A011 Aarhus 1483-523 Mødeemne: Uddannelsesnævnet for Kandidatuddannelsen i pædagogisk antropologi Side 1/5 Deltagere: Medlemmer: Lars Holm

Læs mere

Referat AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 21. august 2015 D 120 UFU-møde Pædagogisk psykologi

Referat AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 21. august 2015 D 120 UFU-møde Pædagogisk psykologi Møde den: 21. august 2015 D 120 UFU-møde Pædagogisk psykologi Referat Til stede: Charlotte Mathiassen, Simon Nørby, Lene Myong, Anne Maj Nielsen (afdelingsleder), Tanja Louise Rasmussen, Rikke Merete Friis,

Læs mere

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET Mødedato: 10. september 2018 kl. 13-15 Mødested: 1483-523 Det Gule Rum Videolink (6); Emdrup A011 (25) Videolink Mødeemne: 7. møde i Uddannelsesnævnet for Didaktikuddannelserne (UN) Deltagere: Dato: 10.

Læs mere

Fraværende: Dorte Kousholt, Lene Mejer Frederiksen, Signe Marie Hinge (studievejleder)

Fraværende: Dorte Kousholt, Lene Mejer Frederiksen, Signe Marie Hinge (studievejleder) Møde den: 13. november 2015 D 120 Uddannelsesnævnsmøde Pædagogisk psykologi Referat Til stede: Charlotte Mathiassen, Simon Nørby, Lene Myong, Kristine Kousholt, Anne Maj Nielsen (afdelingsleder), Nina

Læs mere

Afbud: Charlotte Mathiassen, Pernille Sommerfeldt Pedersen, Jakob Skildal Nielsen (suppleant), Camilla Pallesen (Århus), Mie Jørgensen (suppleant)

Afbud: Charlotte Mathiassen, Pernille Sommerfeldt Pedersen, Jakob Skildal Nielsen (suppleant), Camilla Pallesen (Århus), Mie Jørgensen (suppleant) Møde den: 20. april 2017 D 120 Uddannelsesnævnsmøde Pædagogisk psykologi Referat Til stede: Poul Nissen, Dorte Kousholt, Kristine Kousholt, Simon Nørby, Isabel Joy Axtmann Hansen, Mathias Thorborg, Jonas

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden 2. Meddelelser - Studiestart - Fra og med mødet i august, sendes alt vedr. uddannelsesnævnet til de studerendes

1. Godkendelse af dagsorden 2. Meddelelser - Studiestart - Fra og med mødet i august, sendes alt vedr. uddannelsesnævnet til de studerendes Mødedato: 19. juni 2018 Mødested: D 120 / 1483-523 Mødeemne: Uddannelsesnævnsmøde Pædagogisk psykologi Side 1/5 Deltagere: VIP: Charlotte Mathiassen, Louise Bøttcher, Simon Nørby, Studerende: Tine Sørensen,

Læs mere

Dagsorden ARTS AARHUS UNIVERSITET

Dagsorden ARTS AARHUS UNIVERSITET Dato: 10. oktober 2018 Mødedato: 10. oktober 2018 kl. 14-16 Mødested: Emdrup A011 (25) Videolink; 1483-525 Det Blå Rum Videolink (6) Mødeemne: 8. møde i Uddannelsesnævnet for Didaktikuddannelserne (UN)

Læs mere

Mødedato: 12. oktober 2017 Mødested: Emdrup A011 Aarhus Mødeemne: Uddannelsesnævnet for Kandidatuddannelsen i pædagogisk antropologi

Mødedato: 12. oktober 2017 Mødested: Emdrup A011 Aarhus Mødeemne: Uddannelsesnævnet for Kandidatuddannelsen i pædagogisk antropologi Godkendt Ref: kkmo Mødedato: 12. oktober 2017 Mødested: Emdrup A011 Aarhus 1483-523 Mødeemne: Uddannelsesnævnet for Kandidatuddannelsen i pædagogisk antropologi Side 1/5 Deltagere: Medlemmer: Lars Holm

Læs mere

Afbud: Dorte Kousholt, Camilla Pallesen (Århus), Charlotte Mathiassen, Simon Nørby, Mathias Thorborg

Afbud: Dorte Kousholt, Camilla Pallesen (Århus), Charlotte Mathiassen, Simon Nørby, Mathias Thorborg Møde den: 8. juni 2017 D 120 Uddannelsesnævnsmøde Pædagogisk psykologi Referat Til stede: Poul Nissen, Kristine Kousholt, Isabel Joy Axtmann Hansen, Pernille Sommerfeldt Pedersen, Jonas Westergaard, Jakob

Læs mere

Deltagere: Frederik Pio (formand), Per Fibæk Laursen, Ole Henrik Hansen, Lena Møller (fra punkt 6), Cecilie Beck og Lars-Henrik Schmidt.

Deltagere: Frederik Pio (formand), Per Fibæk Laursen, Ole Henrik Hansen, Lena Møller (fra punkt 6), Cecilie Beck og Lars-Henrik Schmidt. Møde den: 12. oktober 2016 kl. 11.00 15.00 Emdrup lokale B101a og 2110-222 Trøjborg Referat Uddannelsesnævnet for Generel Pædagogik (UN) GODKENDT REFERAT Deltagere: Frederik Pio (formand), Per Fibæk Laursen,

Læs mere

Referat af studienævnsmøde tirsdag den 3. oktober 2017, kl

Referat af studienævnsmøde tirsdag den 3. oktober 2017, kl Referat af studienævnsmøde tirsdag den 3. oktober 2017, kl. 13.00-15.00 Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Godkendelse af referat fra SN-mødet 4. september. 3. Evaluering af 2. semester 4. Planlægning

Læs mere

Mødet i SN 25. september har følgende beslutningspunkter:

Mødet i SN 25. september har følgende beslutningspunkter: UN-møde pæd. filosofi, 20. september 2017 Til stede: Emdrup Anne-Marie Eggert Olsen, Maira Hoffmann, Per Jepsen, Oliver Kauffmann, Asger Sørensen, Lars-Henrik Schmidt, Tobias Kjærulf Christensen, Tove

Læs mere

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET. 2.1 Nyt fra studienævnet:

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET. 2.1 Nyt fra studienævnet: Mødedato: 22. februar 2019 Mødested: Emdrup: A 011 / Aarhus: 1443-240 Mødeemne: Uddannelsesnævnsmøde Pædagogisk psykologi Side 1/6 Deltagere: VIP: Kari Kragh Blume Dahl, Kristine Kousholt, Louise Bøttcher,

Læs mere

Deltagere: Frederik Pio (formand), Per Fibæk Laursen, Julie Tiedt, Sisse Nikolajsen

Deltagere: Frederik Pio (formand), Per Fibæk Laursen, Julie Tiedt, Sisse Nikolajsen Møde den: 14. juni 2017 kl. 11-15 Emdrup lokale B101a og 2113-252 Trøjborg Uddannelsesnævnet for Generel Pædagogik Referat Deltagere: Frederik Pio (formand), Per Fibæk Laursen, Julie Tiedt, Sisse Nikolajsen

Læs mere

Deltagere: Anne Larson, Nikoline Scanholm, Tanja Grøn Damsgaard, Lasse Emil Niels Jensen

Deltagere: Anne Larson, Nikoline Scanholm, Tanja Grøn Damsgaard, Lasse Emil Niels Jensen Møde den: 14. marts 2016 kl. 10.00-13.00 Emdrup A019 Videolink (12); 1443-240 Arts Videolink (20) Referat Uddannelsesnævnet for Pædagogisk Sociologi (UN) Deltagere: Anne Larson, Nikoline Scanholm, Tanja

Læs mere

UN-formanden meddeler: Der mangler stadig godkendelse af undervisningsplaner. Det er i proces.

UN-formanden meddeler: Der mangler stadig godkendelse af undervisningsplaner. Det er i proces. UN-møde, Generel Pædagogik onsdag den 06. december 2017. Emdup: B101a & Aarhus: 1483-253 Tilstede: Frederik Pio (UN-formand), Per Fibæk Laursen (UN-medlem), Lars-Henrik Schmidt (UN-medlem) Eva Viegas (UN-medlem),

Læs mere

Lars supplerer, at det rækkefølgen i proceduren vigtig, at fagene først godkendes i UN og udbuddet derefter i SN.

Lars supplerer, at det rækkefølgen i proceduren vigtig, at fagene først godkendes i UN og udbuddet derefter i SN. UN-møde 15.06.2017 Pædagogisk antropologi & AEG Til stede: Emdrup: VIP: Ida W. Winther, Lars Holm, Gritt B. Nielsen, Karen Valentin. Studerende: Sisse Due, Nanna H. Kirk, Pernille M. Kjeldsen, Anders Fromm.

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET GODKENDT REFERAT

AARHUS UNIVERSITET GODKENDT REFERAT Møde den: 5. maj 2014, kl. 14 16 Aarhus, Tåsingegade 3, lokale 1443-313 videolink til Emdrup lokale A112 Uddannelsesfagudvalgsmøde for Kandidatuddannelsen i Pædagogisk filosofi GODKENDT REFERAT Til stede:

Læs mere

INSTITUT FOR LÆRING DANMARKS PÆDAGOGISKE UNIVERSITETSSKOLE AARHUS UNIVERSITET REFERAT

INSTITUT FOR LÆRING DANMARKS PÆDAGOGISKE UNIVERSITETSSKOLE AARHUS UNIVERSITET REFERAT Møde den: 21. januar 2011 D 120 Studienævnsmøde Institut for Læring REFERAT Til stede: Charlotte Ringsmose, Eva Viala, Anne Morin, Malou Juelskjær, Kirstine Louise Mei Petersen, Bue Bohr, Lise Lefevre

Læs mere

Emdrup: Anne-Marie Eggert Olsen, Jørgen Huggler, Asger Sørensen, Per Jepsen, Lars-Henrik Schmidt, Oliver Kauffmann

Emdrup: Anne-Marie Eggert Olsen, Jørgen Huggler, Asger Sørensen, Per Jepsen, Lars-Henrik Schmidt, Oliver Kauffmann Til stede: Emdrup: Anne-Marie Eggert Olsen, Jørgen Huggler, Asger Sørensen, Per Jepsen, Lars-Henrik Schmidt, Oliver Kauffmann Aarhus: Thomas Aastrup Rømer, Ditte Philipsen Referent: Tove Pedersen 1. Godkendelse

Læs mere

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET Mødedato: 14. juni 2018 kl. 13-15 Mødested: Emdrup B101a; 1483-523 Det Gule Rum Mødeemne: 5. møde i Uddannelsesnævnet for Didaktikuddannelserne (UN) Dato: 28. maj 2018 Side 1/5 Deltagere: Medlemmer Lisbeth

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden Der er afbud fra Lars Geer, hvorfor Punkt 5 om faglige hensyn udskydes til næste møde. Dagsorden ellers godkendt.

1. Godkendelse af dagsorden Der er afbud fra Lars Geer, hvorfor Punkt 5 om faglige hensyn udskydes til næste møde. Dagsorden ellers godkendt. Mødedato: 11. september 2017 kl. 12.30-15.30 Mødested: Emdrup lokale D118, Aarhus lokale 252 bygning 2113 Mødeemne: Møde i Uddannelsesnævnet for Uddannelsesvidenskab Side 1/5 Deltagere: Medlemmer: Bente

Læs mere

Dagsorden ARTS AARHUS UNIVERSITET. Mødedato: 25. oktober 2017 Mødested: Emdrup A011 & Aarhus Mødeemne: UN-møde pæd.

Dagsorden ARTS AARHUS UNIVERSITET. Mødedato: 25. oktober 2017 Mødested: Emdrup A011 & Aarhus Mødeemne: UN-møde pæd. Side 1/5 Mødedato: 25. oktober 2017 Mødested: Emdrup A011 & Aarhus 1443-240 Mødeemne: UN-møde pæd. filosofi Deltagere: Anne-Marie Eggert Olsen, Per Jepsen, Asger Sørensen, Henrik Vase Frandsen, Oliver

Læs mere

Referat AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 18. september 2015 D 120 Uddannelsesnævnsmøde Pædagogisk psykologi

Referat AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 18. september 2015 D 120 Uddannelsesnævnsmøde Pædagogisk psykologi Møde den: 18. september 2015 D 120 Uddannelsesnævnsmøde Pædagogisk psykologi Referat Til stede: Charlotte Mathiassen, Dorte Kousholt, Simon Nørby, Lene Myong, Anne Maj Nielsen (afdelingsleder), Tanja Louise

Læs mere

ARTS. Møde 24. april 2018 kl Lokale D118 Masteruddannelsernes uddannelsesnævn. Referat

ARTS. Møde 24. april 2018 kl Lokale D118 Masteruddannelsernes uddannelsesnævn. Referat Møde 24. april 2018 kl. 10-14 Lokale D118 Masteruddannelsernes uddannelsesnævn Referat Deltagere: Jeanette Magne (uddannelseskoordinator) Frans Ørsted Andersen Lotte Hedegaard-Sørensen Helle Merete Nordentoft

Læs mere

Referat Godkendt ARTS AARHUS UNIVERSITET

Referat Godkendt ARTS AARHUS UNIVERSITET Ref: kkmo Side 1/6 Mødedato: 8. juni 2018 Mødested: Emdrup A112 Aarhus 1483-523 Mødeemne: Uddannelsesnævnet for Kandidatuddannelserne i pædagogisk antropologi og AEG Til stede: Medlemmer: Gritt B. Nielsen,

Læs mere

a. Dialogmøde med prodekan Studiekoordinator Lykke Kjerrumgaard Schelde deltog under punktet og informerede om hvad dialogmøderne handler om.

a. Dialogmøde med prodekan Studiekoordinator Lykke Kjerrumgaard Schelde deltog under punktet og informerede om hvad dialogmøderne handler om. Studienævnet ved DPU Møde: Ordinært studienævnsmøde Sted: Emdrup A011, Aarhus 1483-523 Det Gule Rum Tidsrum: 24. august 2018 kl. 12.30 16.00 Referat Dato: 24. august 2018 Medlemmer Anne-Marie Eggert Olsen

Læs mere

Referat Godkendt ARTS AARHUS UNIVERSITET. til

Referat Godkendt ARTS AARHUS UNIVERSITET. til Ref: kkmo Mødedato: 11. januar 2018 Mødested: Emdrup D118 Aarhus 1483-523 Mødeemne: Uddannelsesnævnet for Kandidatuddannelserne i pædagogisk antropologi og AEG Side 1/5 Deltagere: Afgående UN: Lars Holm

Læs mere

Studerende: Tine Sørensen, Tina Andersen, Sara Kracht (suppleant), Gunilla Elisabeth Quist (suppleant).

Studerende: Tine Sørensen, Tina Andersen, Sara Kracht (suppleant), Gunilla Elisabeth Quist (suppleant). Mødedato: 13. marts 2018 Mødested: D 120 Mødeemne: Uddannelsesnævnsmøde Pædagogisk psykologi Side 1/5 Deltagere: VIP: Charlotte Mathiassen, Kari Kragh Blume Dahl, Kristine Kousholt, Simon Nørby, Andreas

Læs mere

Per Jepsen, Sune Frølund, Lars-Henrik Schmidt, Dag Munk Lindeman, Anna Fransgård, Mia Skjold, Anne-Marie E. Olsen, Thomas Rømer

Per Jepsen, Sune Frølund, Lars-Henrik Schmidt, Dag Munk Lindeman, Anna Fransgård, Mia Skjold, Anne-Marie E. Olsen, Thomas Rømer Uddannelsesfagudvalg for Pædagogisk Filosofi Mandag d. 20.4.2015, 13-15 Emdrup: A112 Per Jepsen, Sune Frølund, Lars-Henrik Schmidt, Dag Munk Lindeman, Anna Fransgård, Mia Skjold, Anne-Marie E. Olsen, Thomas

Læs mere

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 25. april 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 25. april 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Møde den: 25. april 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden kl. 9 til 9.05 2. Transformation af profilfagene på Arts (drøftelsespunkt) kl. 9.05

Læs mere

Studerende: Tine Sørensen, Sara Kracht (suppleant), Katja Kirsten Løje (suppleant), Gunilla Elisabeth Quist (suppleant).

Studerende: Tine Sørensen, Sara Kracht (suppleant), Katja Kirsten Løje (suppleant), Gunilla Elisabeth Quist (suppleant). Mødedato: 20. februar 2018 Mødested: D 120 Mødeemne: Uddannelsesnævnsmøde Pædagogisk psykologi Side 1/6 Deltagere: VIP: Charlotte Mathiassen, Kristine Kousholt, Louise Bøttcher, Simon Nørby Studerende:

Læs mere

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET. Mødedato: 18. marts 2018 kl Mødested: Emdrup D120 Mødeemne: Masteruddannelsernes Uddannelsesnævn

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET. Mødedato: 18. marts 2018 kl Mødested: Emdrup D120 Mødeemne: Masteruddannelsernes Uddannelsesnævn Side 1/5 Mødedato: 18. marts 2018 kl. 13-15 Mødested: Emdrup D120 Mødeemne: Masteruddannelsernes Uddannelsesnævn Deltagere: Vibe Aarkrog (formand), Jeanette Magne (afgående formand), Frans Ørsted Andersen,

Læs mere

Studerende: Tine Sørensen, Tina Andersen, Sara Kracht, Katja Kirsten Løje (suppleant), Gunilla Elisabeth Quist (suppleant).

Studerende: Tine Sørensen, Tina Andersen, Sara Kracht, Katja Kirsten Løje (suppleant), Gunilla Elisabeth Quist (suppleant). Mødedato: 17. april 2018 Mødested: A011 Mødeemne: Uddannelsesnævnsmøde Pædagogisk psykologi Side 1/6 Deltagere: VIP: Kari Kragh Blume Dahl, Kristine Kousholt, Louise Bøttcher, Simon Nørby Studerende: Tine

Læs mere

Tilforordnede: Dan Fog Enevoldsen (AAU), Maria Solhøj Madsen (VEST), Annike Vestergaard Martínez (SNUK).

Tilforordnede: Dan Fog Enevoldsen (AAU), Maria Solhøj Madsen (VEST), Annike Vestergaard Martínez (SNUK). ARTS Mødedato: 14. juni 2019 kl. 12.30-14.30 Mødested: Emdrup D118 - Aarhus 1483-523 (det gule rum) Mødeemne: Uddannelsesnævnet for kandidatuddannelsen i pædagogisk sociologi Godkendt referat Deltagere

Læs mere

Referat af studienævnsmøde. onsdag den 5. september 2018, kl

Referat af studienævnsmøde. onsdag den 5. september 2018, kl Referat af studienævnsmøde onsdag den 5. september 2018, kl. 13.00-15.00 Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Godkendelse af referat fra SN-mødet 8. maj. 3. Justeringer af opgaver: Forkortelse eksamensperiode

Læs mere

2. Meddelelser 2.1 Nyt fra studienævnet: Udkast til 2017-studieordningens kompetenceprofil skal godkendes på Studienævnsmødet den 16. december 2016.

2. Meddelelser 2.1 Nyt fra studienævnet: Udkast til 2017-studieordningens kompetenceprofil skal godkendes på Studienævnsmødet den 16. december 2016. Møde den: 7. december 2016 D 120 Uddannelsesnævn Pædagogisk psykologi Referat Til stede: Charlotte Mathiassen, Poul Nissen, Dorte Kousholt, Simon Nørby, Iram Khawaja (suppleant), Anne Maj Nielsen (afdelingsleder),

Læs mere

Undervisnings- og uddannelsesevaluering på Danmarks Institut for Pædagogik og Uddannelse

Undervisnings- og uddannelsesevaluering på Danmarks Institut for Pædagogik og Uddannelse Undervisnings- og uddannelsesevaluering på Danmarks Institut for Pædagogik og Uddannelse Denne politik udfolder Arts retningslinjer for evaluering og sigter dels mod evalueringen af undervisningen på de

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden tilføjes punktet Valg og Stillinger under orientering dagsorden godkendt.

1. Godkendelse af dagsorden tilføjes punktet Valg og Stillinger under orientering dagsorden godkendt. Møde den: 02. november 2017 kl. 09.00 12:00 Uddannelsesnævnet for Generel Pædagogik (UN) Deltagere: Frederik Pio (formand), Per Fibæk Laursen, Julie Tiedt (næstformand) Tilforordnede: Eva Viegas, Julie

Læs mere

Medlemmer Bente Elkjær, Kristina Mariager-Anderson, Helene Graversen, Maria Kirkegaard Møller, og Jens Kjær Riemer

Medlemmer Bente Elkjær, Kristina Mariager-Anderson, Helene Graversen, Maria Kirkegaard Møller, og Jens Kjær Riemer Referat Mødedato: 6. november 2017 Mødested: Emdrup D118 Videolink (25); 1483-556 DPU Videolink (16) Mødeemne: Møde i Uddannelsesnævnet for uddannelsesvidenskab Side 1/7 Medlemmer Bente Elkjær, Kristina

Læs mere

Uddannelsesnævnsmøde på masteruddannelserne

Uddannelsesnævnsmøde på masteruddannelserne ARTS STUDIER, EFTER- OG VIDEREUDDANNELSE Møde den 27. februar 2017 kl. 9.15-12.00 Lokale D118 Masteruddannelsernes uddannelsesnævn Deltagere: Lotte Hedegaard-Sørensen Frans Ørsted Andersen Jeanette Magne

Læs mere

Tilforordnede: Anna Karlskov Skyggebjerg (afdelingsleder, dansk), Morten Jacobsen (VEST), Annike Vestergaard

Tilforordnede: Anna Karlskov Skyggebjerg (afdelingsleder, dansk), Morten Jacobsen (VEST), Annike Vestergaard ARTS Mødedato: 12. juni 2019 kl. 12.30-14.30 Mødested: Emdrup A011 - Aarhus 1483-523 (det gule rum) Mødeemne: Uddannelsesnævn for de didaktiske kandidatuddannelser Godkendt referat Deltagere Medlemmer:

Læs mere

Referat AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 17. november 2016 D 120 Uddannelsesnævnsmøde Pædagogisk psykologi

Referat AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 17. november 2016 D 120 Uddannelsesnævnsmøde Pædagogisk psykologi Møde den: 17. november 2016 D 120 Uddannelsesnævnsmøde Pædagogisk psykologi Referat Til stede: Charlotte Mathiassen, Poul Nissen, Dorte Kousholt, Simon Nørby, Kristine Kousholt, Anne Maj Nielsen (afdelingsleder),

Læs mere

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 19. maj 2017 D 120 / Uddannelsesnævnsmøde Pædagogisk psykologi

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 19. maj 2017 D 120 / Uddannelsesnævnsmøde Pædagogisk psykologi Møde den: 19. maj 2017 D 120 / 1443-413 Uddannelsesnævnsmøde Pædagogisk psykologi Referat Til stede: Poul Nissen, Dorte Kousholt, Simon Nørby, Isabel Joy Axtmann Hansen, Mathias Thorborg, Pernille Sommerfeldt

Læs mere

Mødedato: 23. maj 2018 Mødested: Emdrup B101a - Aarhus Mødeemne: Uddannelsesnævnet for kandidatuddannelsen i pædagogisk sociologi

Mødedato: 23. maj 2018 Mødested: Emdrup B101a - Aarhus Mødeemne: Uddannelsesnævnet for kandidatuddannelsen i pædagogisk sociologi Mødedato: 23. maj 2018 Mødested: Emdrup B101a - Aarhus 1483-525 Mødeemne: Uddannelsesnævnet for kandidatuddannelsen i pædagogisk sociologi Side 1/6 Deltagere Medlemmer: Anne Larson, Dirk Michel-Schertges,

Læs mere

3.2 Orientering om sager afgjort mellem studienævnsmøder Studienævnet havde ingen spørgsmål til afgjorte sager mellem studienævnsmøder.

3.2 Orientering om sager afgjort mellem studienævnsmøder Studienævnet havde ingen spørgsmål til afgjorte sager mellem studienævnsmøder. Dato: 23. november 2018 Side 1/5 Mødedato: 23.november kl. 08.15-10.00 Mødested Aarhus: Bygning 1611, lokale 121 B Mødested Emdrup: B8 kontor B274 Mødeemne: Studienævnsmøde Sundhedsvidenskab Deltagere:

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: 7. september 2012 D 219 UFU-møde Pædagogisk psykologi

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: 7. september 2012 D 219 UFU-møde Pædagogisk psykologi Møde den: 7. september 2012 D 219 UFU-møde Pædagogisk psykologi REFERAT Til stede: Eva Viala, Anne Maj Nielsen, Simon Nørby, Iben Kiilsgaard, Sebastian Damkjær-Ohlsen, Pernille Munkebo Hussmann Fraværende:

Læs mere

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET. Punkt 4 og 5 flytter plads. Valgfag ønskes diskuteret under eventuelt.

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET. Punkt 4 og 5 flytter plads. Valgfag ønskes diskuteret under eventuelt. Side 1/7 Mødedato: 12. april 2019 kl. 12.30-15.30 Mødested: Emdrup D120, Århus 1483-523 Mødeemne: Uddannelsesnævnsmøde Pædagogisk psykologi Deltagere: VIP: Charlotte Mathiassen, Kari Kragh Blume Dahl,

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden Dagsordenen blev godkendt.

1. Godkendelse af dagsorden Dagsordenen blev godkendt. Møde den: 9. oktober, 2014, kl. 15.15-17.00 Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Lokaler: Aarhus: Værkstedet, Sygepleje Emdrup: 1. sal indgang B8 Deltagere: Studieleder Kirsten Frederiksen, lektor

Læs mere

REFERAT. Møde den: 5. oktober 2010 kl. 12-14.30 Lokale A112

REFERAT. Møde den: 5. oktober 2010 kl. 12-14.30 Lokale A112 Møde den: 5. oktober 2010 kl. 12-14.30 Lokale A112 REFERAT Til stede: Lars Geer Hammershøj, Malou Juelskjær, Per Fibæk Laursen, Morten Jacobsen, Lis Salbøg, Christian Hestbæk og Dorte Puggaard Fraværende:

Læs mere

2. Godkendelse af referat fra møde & 26. april (bilag) Begge godkendt

2. Godkendelse af referat fra møde & 26. april (bilag) Begge godkendt UN-møde Pædagogisk filosofi 07. 06. 2017 Til stede: VIP: Anne-Marie Eggert Olsen, Per Jepsen, Oliver Kauffmann, Carsten Fogh Nielsen, Thomas Aastrup Rømer. Studerende: Maira Hoffmann, Maria Langy Jensen,

Læs mere

Dekanen har foreslået, at uddannelsesledere bliver sektionsledere. Pia Bramming informerer UFU, når der er nyt i sagen.

Dekanen har foreslået, at uddannelsesledere bliver sektionsledere. Pia Bramming informerer UFU, når der er nyt i sagen. Møde den: 13 november 2013 kl. 12-16. ekstra tid pga. undervisningsplaner Lok. B101a i Emdrup og lok. 2113-252 på Trøjborg Møde i Uddannelsesfagudvalget for Bacheloruddannelsen i Uddannelsesvidenskab REFERAT

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 6. februar, 2013, kl Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT

AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 6. februar, 2013, kl Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Møde den: 6. februar, 2013, kl. 15.30-17.30 Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Lokaler: Aarhus: Værkstedet, Sygepleje Emdrup: 1. sal indgang B8 Deltagere: Studieleder Kirsten Frederiksen, studerende

Læs mere

ARTS AARHUS UNIVERSITET GODKENDT REFERAT. Møde onsdag den 20. september 2017 kl

ARTS AARHUS UNIVERSITET GODKENDT REFERAT. Møde onsdag den 20. september 2017 kl Møde onsdag den 20. september 2017 kl. 13.00-15.00. 8. møde i Uddannelsesnævnet for Didaktikuddannelserne (UN) GODKENDT REFERAT Deltagere: Lisbeth Haastrup (formand, materiel kultur), Tomas Højgaard (matematik),

Læs mere

Referat AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 24. august 2016 D 120 Uddannelsesnævnsmøde Pædagogisk psykologi

Referat AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 24. august 2016 D 120 Uddannelsesnævnsmøde Pædagogisk psykologi Møde den: 24. august 2016 D 120 Uddannelsesnævnsmøde Pædagogisk psykologi Referat Til stede: Charlotte Mathiassen, Dorte Kousholt, Kristine Kousholt, Anne Maj Nielsen (afdelingsleder), Sanne Lorentzen

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden Status på valgfag tages under meddelelser. Dagsorden er godkendt. Anne Morin deltager under punkt 3.

1. Godkendelse af dagsorden Status på valgfag tages under meddelelser. Dagsorden er godkendt. Anne Morin deltager under punkt 3. Side 1/6 Mødedato: 10. maj 2019 kl. 12.30-15.30 Mødested: Emdrup D120, Århus 1483-523 Mødeemne: Uddannelsesnævnsmøde Pædagogisk psykologi Deltagere: VIP: Kari Kragh Blume Dahl (afb.), Kristine Kousholt,

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: 6. september 2013 D 120 UFU-møde - Pædagogisk psykologi

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: 6. september 2013 D 120 UFU-møde - Pædagogisk psykologi Møde den: 6. september 2013 D 120 UFU-møde - Pædagogisk psykologi REFERAT Til stede: Charlotte Mathiassen, Dorte Kousholt, Simon Nørby, Sebastian Damkjær-Ohlsen, Rikke Friis, Lene Myong, Nina Rasmussen,

Læs mere

Indledende: Anna Karlskov Skyggebjerg blev i formand Lisbeth Haastrups fravær mødeleder.

Indledende: Anna Karlskov Skyggebjerg blev i formand Lisbeth Haastrups fravær mødeleder. Referat Mødedato: 6. december 2017 kl. 10-12 Mødested: Emdrup A011 Mødeemne: 10. møde i Uddannelsesnævnet for Didaktikuddannelserne (UN) Deltagere Dato: 6. december 2017 Side 1/6 UN-medlemmer: Signe Elmstrøm

Læs mere

Referat AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 18. marts 2016 D 120 Uddannelsesnævnsmøde Pædagogisk psykologi

Referat AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 18. marts 2016 D 120 Uddannelsesnævnsmøde Pædagogisk psykologi Møde den: 18. marts 2016 D 120 Uddannelsesnævnsmøde Pædagogisk psykologi Referat Til stede: Charlotte Mathiassen, Dorte Kousholt, Simon Nørby, Kristine Kousholt, Louise Andrès, Altan Cakiroglu, Astrid

Læs mere

Simon Nørby præsenterede sig selv. På næste Studienævnsmøde udpeges nyt medlem af studienævnets forretningsudvalg blandt nævnets VIP-medlemmer.

Simon Nørby præsenterede sig selv. På næste Studienævnsmøde udpeges nyt medlem af studienævnets forretningsudvalg blandt nævnets VIP-medlemmer. Studienævnet ved DPU Møde: Ordinært studienævnsmøde Sted: Aarhus 1483-523 Det Gule Rum / Emdrup A308 Tidsrum: 24. april 2019 kl. 12.30 16.00 Referat Dato: 24. april 2019 Medlemmer Anne-Marie Eggert Olsen

Læs mere

UddannelsesFagUdvalgsmøde på masteruddannelserne

UddannelsesFagUdvalgsmøde på masteruddannelserne 16. møde den 2. oktober 2014 kl. 14.00-16.00 Lokale D118 MasterUddannelsesFagUdvalgsmøde Deltagere: Jeanette Magne Jensen (uddannelsesleder) Frans Ørsted Andersen Anne Larson Kristine Mariager-Anderson

Læs mere

Uddannelsesspecifik evalueringsrapport Semesterevaluering

Uddannelsesspecifik evalueringsrapport Semesterevaluering Uddannelsesspecifik evalueringsrapport Semesterevaluering Efteråret 2017 INDHOLD 1 Indledning 3 2 Svarprocenten 3 3 Præsentation af evalueringens data 4 3.1 Trivsel 4 3.2 Fremmøde 5 3.3 Semestrets overordnede

Læs mere

Deltagere: Anne Larson, Dirk Michel-Schertges, Jørn Bjerre, Jonas Lieberkind, Nikoline Scanholm, Louise Guldberg Roesen, Lasse Emil Niels Jensen

Deltagere: Anne Larson, Dirk Michel-Schertges, Jørn Bjerre, Jonas Lieberkind, Nikoline Scanholm, Louise Guldberg Roesen, Lasse Emil Niels Jensen Møde den: 13. juni 2016 kl. 12.00-15.00 1443-413 Videolink (12); Emdrup D118 Videolink (25) Referat Uddannelsesnævnet for Pædagogisk Sociologi (UN) Deltagere: Anne Larson, Dirk Michel-Schertges, Jørn Bjerre,

Læs mere

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET Side 1/6 Mødedato: 20. august 2019 kl. 13-16 Mødested: Emdrup D120, Århus 1483-556 Inspiratorium Videolink Mødeemne: Møde i uddannelsesnævnet for uddannelsesvidenskab Medlemmer Jonas Andreasen Lysgaard

Læs mere

Referat fra studienævnsmøde. mandag den 6. november 2017

Referat fra studienævnsmøde. mandag den 6. november 2017 Referat fra studienævnsmøde mandag den 6. november 2017 Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse af referat fra SN-mødet 3. oktober 3. Evalueringer 4. semester (herunder cybercrime/radikaliserings-spørgsmålet)

Læs mere

Referat AARHUS UNIVERSITET

Referat AARHUS UNIVERSITET Møde den: 8. februar 2016 kl. 13.00 16.00 B101a Emdrup og 2110-222 (det gule rum) Trøjborg Uddannelsesnævnet for Generel Pædagogik (UN) Referat Deltagere: Frederik Pio (formand - genvalgt), Rasmus Lillemose

Læs mere

Referat fra studienævnsmøde tirsdag den 13. september 2016

Referat fra studienævnsmøde tirsdag den 13. september 2016 Referat fra studienævnsmøde tirsdag den 13. september 2016 Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse af referat fra SN-mødet 6. juni 3. Skal bachelor i Organisatorisk læring være adgangsgivende

Læs mere

Deltagere VIP: Mette Vinther Skriver, Morten Frydenberg, Viola Burau og Loni Leddere.

Deltagere VIP: Mette Vinther Skriver, Morten Frydenberg, Viola Burau og Loni Leddere. Møde den: 15. maj 2017, kl. 15.00 17.00 Bygning og lokale: 1260-310 Studienævnsmøde Folkesundhedsvidenskab Referat Deltagere VIP: Mette Vinther Skriver, Morten Frydenberg, Viola Burau og Loni Leddere.

Læs mere

Møde i Uddannelsesnævnet for uddannelsesvidenskab 4. april 2016 kl Emdrup lokale D120, Aarhus lokale 252 bygning 2113

Møde i Uddannelsesnævnet for uddannelsesvidenskab 4. april 2016 kl Emdrup lokale D120, Aarhus lokale 252 bygning 2113 Møde i Uddannelsesnævnet for uddannelsesvidenskab 4. april 2016 kl. 12.00-15.00 Emdrup lokale D120, Aarhus lokale 252 bygning 2113 REFERAT Til stede: Asger Emborg, Bente Elkjær, Camilla Kurell, Joachim

Læs mere

Dagsordenen godkendt.

Dagsordenen godkendt. Møde den: 11. september, 2013, kl. 15.00-17.00 Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Lokaler: Aarhus: Værkstedet, Sygepleje Emdrup: 1. sal indgang B8 Deltagere: Studieleder Kirsten Frederiksen, lektor

Læs mere

Studenterstudienævnsmedlem Karina Bækby Houborg ønskede at mødet startede med en præsentationsrunde, hvilket studienævnsformanden

Studenterstudienævnsmedlem Karina Bækby Houborg ønskede at mødet startede med en præsentationsrunde, hvilket studienævnsformanden Referat fra mødet i MBA-studienævnet Tirsdag den 14. maj 2019 kl. 15.00 16.30 Bygning 2631 lokale K104 Referat Deltagere: Studienævnsformand Franziska Günzel-Jensen, studienævnsmedlemmer Philipp Schröder,

Læs mere

2. Godkendelse af referat Referaterne fra de sidste to møder er ikke godkendt af Studieleder og udsendes først sammen med referatet fra dette møde.

2. Godkendelse af referat Referaterne fra de sidste to møder er ikke godkendt af Studieleder og udsendes først sammen med referatet fra dette møde. K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T S A M F U N D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T Studienævnsmedlemmerne på Sociologi: Charlotte Baarts (Forperson, Studieleder), Jakob Demant,

Læs mere

Uddannelsesnævnsmøde på masteruddannelserne

Uddannelsesnævnsmøde på masteruddannelserne ARTS STUDIER, EFTER- OG VIDEREUDDANNELSE Møde den 4. oktober 2016 kl. 10.00-14.00 Lokale D118 Masteruddannelsernes uddannelsesnævn Deltagere: Lotte Hedegaard-Sørensen Frans Ørsted Andersen Jeanette Magne

Læs mere

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET. 2. Meddelelser 2.1 Fra studienævnet:

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET. 2. Meddelelser 2.1 Fra studienævnet: Mødedato: 12. oktober 2017 Mødested: D 118 Mødeemne: Uddannelsesnævnsmøde Pædagogisk psykologi Side 1/5 Deltagere: Dorte Kousholt, Kristine Kousholt, Simon Nørby, Isabel Joy Axtmann Hansen, Mathias Thorborg,

Læs mere

Det bemærkes at dagsordens punkter i toppen ikke stemmer overens med punkterne nede i dagsorden. Det skal rettes fremadrettet.

Det bemærkes at dagsordens punkter i toppen ikke stemmer overens med punkterne nede i dagsorden. Det skal rettes fremadrettet. Side 1/5 Mødedato: 8. marts kl. 15.00-17.00 Mødested: Det pædagogiske værksted Mødeemne: Møde i Studienævnet for oral sundhed Deltagere: Medlemmer: Gunver Madsen, Lotte Andersen, Jensa Ottosdottir, Uwe

Læs mere