Nyhedsbrev nr. 5. Ollerup den 16. december 2011.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Nyhedsbrev nr. 5. Ollerup den 16. december 2011."

Transkript

1 Nyhedsbrev nr. 5 Ollerup den 16. december Julen står for døren. Snart vil der falde lidt ro over os. Jeg tror, at det gælder for os alle, at vi glæder os til ferie. Juleferien begynder tirsdag den 20. december efter julegudstjenesten i Ollerup Kirke der forventes at vare fra ca til Alle forældre er velkomne til at deltage i kirken. Vi forventer at eleverne rejser hjem umiddelbart efter og senest Juleferien varer indtil tirsdag den 3. januar kl Vi ser frem til at alle elever er vel i hus denne aften inden kl Det er godt, at en juleferie venter forude. Efteråret har været en travl tid. Der sker nemlig altid noget på Ollerup Efterskole. Og sker der ikke nok ja så arrangerer eleverne bare lige en cafe-aften! Inden juleferien begynder, skal vi gøre skolen rent, holde kontaktgruppe-hygge-jul, til gudstjeneste i kirken i Ollerup og holde den traditionsrige julefest med stor julemiddag og sang samt dans om juletræet. Dette er en tradition på Ollerup Efterskole. Det er godt med traditioner. Disse giver nemlig en dejlig ramme om samværet. Siden sidste nyhedsbrev! Der er meget at berette om siden sidste nyhedsbrev, som blev sendt ud for ca. en måned siden. Der er allerede mange minder, som er blevet historie og er ved at lagre sig i vores hukommelse. Vi har farvel til en pige for hvem efterskoleopholdet ikke fungerede. Vi har herefter sagt goddag til Lea - som ny elev, og vi får besøg af yderligere en dreng i weekenden, der nu overvejer, om han skal slutte sig til elevholdet. Endelig har der været et mindre værelsesbytteri. Vi har dog stadig en ledig seng, hvorfor jeg gerne vil bruge denne lejlighed til at gøre lidt reklame. Det er ikke for sent at begynde et efterskoleophold efter jul. Dette har vi gode erfaringer med fra tidligere år. Brobygning og boglig uge I denne uge har eleverne arbejdet med boglige fag (9. klasse) eller været i brobygning (10. klasse), hvilket har som en meget mærkbar konsekvens, at de elever, der lavede morgenmad skulle møde kl Det var der nogle, som mente, at det var midt om natten. Vi har dog ikke takseret deres arbejde i køkkenet som natterend. Der var morgenmad for alle kl. 6.45, afgang med busser til diverse uddannelsesinstitutioner kl hvor timerne begynder kl Flere koncerter Onsdag den 30. november havde vi fornemt besøg, da Morild gæstede skolen. Det blev en fornem aften med lyrisk musik i massevis. Jazzet folkemusik på sin helt egen måde. Bandet har de to søstre Anne og Christine Dueholm i spidsen.

2 Ugen efter var det noget ganske andet på spil. Interfoam spillede punk-jazz eller trash-jazz. U ha da da. Sikke noget avantgarde troede nogle. Men vi skulle blive klogere. Det var nogle fantastiske musikere (trommeslageren er tidligere OE er) der nok spillede krævende og udfordrende musik, men som viste os, at deres store musikerskab fik os til helt at glemme musikkens alternative fremtoning. Efterfølgende købte en meget stor del af eleverne, deres måske første jazz-trash CD! Sikke en aften. Personalebandet Lærerbandet spillede årets koncert torsdag den 8. december foran et yderst feststemt publikum. Stemningen var høj og lyset var tændt. Det er altid både medrivende og sjovt at spille for et så kyndigt og musikalsk publikum, som de nuværende elever. Det var et stort band med sangere, blæsere, guitarist, bassist, trommeslager og violinist og perkussion, som spillede op. Ind imellem var der en række klassiske indslag. En stor og helstøbt aften. Rockdagen Dagen efter personalebandet var det elevernes tur til at spille op til deres allerbedste. Denne dag stod i rockens tegn. Alle rocksammenspils fyrede den af til stor glæde for hinanden. Det ene fine orkester efter det andet optrådte med stor og flot lyd. Det er helt tydeligt at vi kan glæde os til at høre mere fra såvel de rutinerede som de grønne. Entusiasmen og spilleglæden var enorm. Stemningsindtryk fra Rockdagen

3 Koret gav den første koncert! Den 1. december blev en mærkedag for eleverne. Denne dag var der debut for Fælleskoret ved det traditionsrige adventsmøde som højskolen, menighedsrådet og efterskolen i Ollerup er værter for den første torsdag i december hvert år. Nerverne sad lidt uden på tøjet. Det var spændende at synge for så mange (ca. 550 publikummere). Det blev en fornem første optræden for det store fælleskor. Nu ser vi for alvor fremad mod de kommende nytårskoncerter. Efter koncerten var der et imponerende Luciaoptrin. Ca. 75 piger, klædt i hvidt lavede et af de smukkeste luciaoptrin, som jeg har set. Mageløst! Adventsmøde Så stort, så flot! Koncert med cellister En eftermiddag blev vi alle kaldt til koncert. Sådan midt på dagen. I salen sad alle cellister (forstærket af en enkelt som var tidligere elev fra årgang 09/10). De pæne cellister overraskede os. De diskede op med en gang heavy! 7 celloer tilsat trommesæt. Overraskende. Flot og meget spændende. Tirsdag den 13. december havde vi besøg af to rusmiddelkonsulenter fra Odense Kommune, der fortalte om forskellige former for rusmidler og fokuserede på hvor farligt det er at ryge hash. Foredraget er en del af vores måde at klæde de unge mennesker på til et liv uden farlige rusmidler. Eleverne tog meget pænt imod de to oplægsholdere og har ganske givet fået meget med.

4 En lang løbetur I går tog en flok elever noget af en løbetur! For første gange i skoles historie har elever arbejdet målrettet og gennem lang tid på at bygge formen op, så de kunne klare en halvmaraton. Godt sekunderet af Irene lykkes det i går for 9 stolte gutter at løbe de godt 21 km. Imponerende. André, Asger, Benjamin, Casper, David, Jakob, Matias Milling, Robert, Sebastian har nu skrevet sig ind I OE s historie mens to andre gode drenge, August og Loui desværre var skadet men har gennemført træningen. Respekt! Kommende koncerter: nytårskoncerterne! En anden af vores store traditioner er nytårskoncerterne, som i år finder sted søndag den 8. januar og gentages tirsdag den 10. januar. Søndag den 8. januar giver koret ikke mindre end 2 koncerter i den fine Vor Frue Kirke i Svendborg. Den første koncert er en lukket koncert for forældre og familie til elever på Ollerup Efterskole, den anden koncert er en åben koncert for alle: familie, tidligere elever og musikinteresserede borgere fra egnen. Sædvanligvis er der brug for alle pladser i kirken til begge koncerter. Kom derfor i god tid og gerne til eftermiddagskoncerten, der begynder kl Aftenkoncerten begynder kl Vær velkommen nytår og velkommen herhid! Vor Frue Kirke i Svendborg Da Ollerup Kirke ikke er så stor er der begrænsede pladser, hvorfor det er meget nødvendigt at opfordre til at komme i god tid. I modsat fald risikerer man ikke at kunne komme ind. For alle nytårskoncerter gælder, at Fælleskoret optræder med et fornemt program suppleret med indslag af pigekoret og det klassiske ensemble. Fælleskoret i koncert med Faust Søndag den 22. januar kl skal Fælleskoret optræde sammen med et stort ungdomssymfoniorkester, der bærer navnet Faust. Faust blev stiftet i 1991 for at give de dygtigste unge fynske musikere en mulighed for at spille i et symfoniorkester på højt niveau. Dette lykkedes, så orkestret i dag er et af landets bedste amatørsymfoniorkestre og består af unge mennesker i alderen år fortrinsvis fra musikskoler, Musikalsk Grundkursus (MGK), konservatorierne og Den Fynske Talentskole.

5 Koncerten vil indeholde meget blandet musik fra hhv. orkestrets repertoire (bl.a. uddrag fra Carmina Burana af Carl Orff) og klassikere fra korets repertoire. Til lejligheden vil flere af kortes sange blive orkestreret for fuldt symfoniorkester. Glæd jer til en koncert med 160 unge mennesker på scenen. Koncerten finder sted i OD Hallen på Gymnastikhøjskolen i Ollerup. Sådan er Fælleskoret aldrig hørt før! Man kan købe billet ved indgangen. Vi håber at se mange forældre til denne begivenhed. Terminsprøver På den første skoledag i det nye år, onsdag den 4. januar, går det løs med terminsprøver. Knap har vi sagt godt nytår til hinanden før arbejdet altså kalder: terminsprøver hver formiddag og korprøver om eftermiddagen. Uddannelsesorientering Torsdag den 26. januar og lørdag den 28. januar afholder vi uddannelsesorientering, hvor alle forældre bliver inviteret til information om ungdomsuddannelser, herunder MGK. Samme dag vil der være mulighed for samtaler med elevernes lærere. Invitation følger. Sommerhøjskole på Ollerup Efterskole fra 30. juli 4. august 2012 Hvad er det, der foregår på efterskolerne? Det er jo lukket land for voksne når der altså ikke lige er forældredage! Det vil vi nu lave om på. Efter massive opfordringer fra forældre til tidligere elever, har vi nu besluttet os for at oprette et sommerkursus på en uge, hvor vi lever på bedste grundtvigske efterskolemaner. Blot er der tilføjet voksensnak, voksenhumor og rødvin. Det er ikke en forudsætning, at man kender Ollerup Efterskole på forhånd. Vi glæder os nemlig til at byde alle interesserede velkommen til en uge i bedste højskoleånd. Et par kan fint fordele sig på et af de kurser. Der er tale om et sommerkursus, hvor vi har tænkt os at give den hele armen. Der er smukt i Ollerup om sommeren. Der er meget at foretage sig på Ollerup Efterskole også når der altså ikke er efterskoleelever. Vi byder indenfor til en højskoleuge med masser af musik, lyrik, poesi og en jazzfestival. Højskoleugen indeholder to forskellige kurser: Ollerup Musikstævne under ledelse af bassisten Bo Stief og Ollerup i et univers af ord lyrik, poesi og debat under ledelse af efterskolelærer Irene Olsen. Sammen med forstander Jesper Vognsgaard vil de stå i spidsen for en uge med mange lærerrige stunder, tid til fordybelse, tid til refleksion og mange store musikoplevelser. Sagen er nemlig den, at der parallelt med de to kurser også bydes på Sydfyns jazzfestival 2012 i Symfonien på Ollerup Efterskole. Ollerup Musikstævne Ollerup Musikstævne henvender sig til alle, der elsker musik. Det er kærligheden, entusiasmen og spilleglæden til musikken, der er kraften i dette musikstævne. Lærere på Ollerup Musikstævne er: Bo Stief (bas): Ingen grænser Lea Thorlann (sang): Grib I eget mellemgulv Ole Visby (saxofon): Ollerup Storband Olivier Antunes (klaver): Funky jazz Kristine Heebøll (violin): Folkerock Søren Huus (sanger og guitar): Songwriter Palle Hjort (Hammond orgel): Rock n organ

6 Krister Jonsson (guitar) Chano Olskær (perkussion og tromme) Ollerup i ord, lyrik, poesi og debat Kurset Ollerup i ord, lyrik, poesi og debat henvender sig til alle, der elsker lyrik, poesi og debat: unge og gamle, herrer og damer, gamle elever og deres forældre og deres venner. Det er lysten til at lege med ord, stemninger og følelser, samt fornøjelsen ved på en eller anden måde at koble det sammen med musikken, der er i højsædet. Kurset finder sted samtidig med Ollerup Musikstævne Lærere: Irene Olsen og Kim Linnet samt workshops med Bo Stief og Søren Huss og korlærere fra OE. Priser og praktiske oplysninger om højskoleugen Pris for logi på dobbeltværelse: 3950 kr. (studerende 3200 kr.) Pris for logi på enkeltværelse: 4250 kr. Prisen indbefatter undervisning, kost, logi, materialer og sengelinned/håndklæder Prisen indbefatter også alle aftenkoncerter Indmeldelsesgebyr på 500 kr. er indeholdt i prisen Om kort tid udkommer en flot brochure til de to kurser. Det er dog allerede muligt at læse udførlige beskrivelser af kurserne på hjemmesiden. Kommende koncerter I det nye år fortsætter vi med højt profilede koncerter. Sæt gerne kryds i kalenderen og reserver billet til en af følgende koncerter: 1. februar kl spiller Poul Halberg og hans Powertrio. Der er tale om udadvendt guitartriomusik med Hendrix og Cream som de store forbilleder. Det er intet mindre end de bedste danske rockmusikere der spiller op (Jette Schandorf på bas og Jan Sivertsen på trommer). 15. februar kl byder vi indenfor til en af de allerbedste danske klassiske pianister, Christina Bjørkøe, der denne aften vil spille lige den musik, hun har allermest lyst til. Men at det bliver top klasse er der ingen tvivl om! Er i til klassisk musik på allerhøjeste niveau, må I ikke gå glip af denne unikke lejlighed til at komme tæt på en topartist. Nøgle Ollerup Efterskole er en skole, hvor tillid spiller en meget stor rolle. Dette håber jeg, at læsere af nyhedsbrevet er bekendt med. Tillid betyder bl.a., at ansatte under tiden låner deres nøgle ud til elever. Uheldigvis har en ansat mistet sin nøgle i forbindelse med en udlån. Vi har selvsagt efterlyst nøglen. Vi er meget opmærksomme på, at intet er sikkert, dog har vi observeret ulåste døre om morgenen, hvilket tyder på enten en forglemmelser fra de låseansvarlige eller at der er en nøgle i omløb. Skulle der dukke en nøgle op i løbet af juleferien - i en bukselomme eller nederst i en taske, vil jeg gerne kontaktes. Ring gerne til mig på Det vil ikke få konsekvenser for det fortsatte ophold men blot betyde, at vi kan se fremad uden frygt for misbrug af nøgler.

7 Åbent hus aften, onsdag den 11. januar 2012 Efterskoleforeningen har taget initiativ til endnu et åbent hus arrangement. Den velkendte store åbent hus dag ligger som bekendt i september. Men her midt på vinteren, hvor mange måske er i overvejelser om fremtiden, holder alle landets efterskoler åbent. Dette sker onsdag den 11. januar mellem og Kender I nogle unge mennesker, der overvejer at tage på Ollerup Efterskole, må I selvsagt gerne fortælle om at der denne aften er mulighed for at se skolen, få en rundvisning og masser af information. Nytårsaften en festinvitation At eleverne er festlige kan der ikke være tvivl om. Det oplever vi ofte. Næste anledning til at mødes i et festligt lag er nytårsaften. Jeg er orienteret om, at elevernes festudvalg har arrangeret en fest for alle i Magleby hos Louis netop nytårsaften. Louis forældre, Niels og Charlotte Baere har forfattet en invitation til alle, som også indeholder en anmodning om lidt bistand. Se vedhæftede invitation. Billigere at gå på efterskole Til slut i dette nyhedsbrev kan jeg berette, at når Finansloven er endelig vedtaget i slutningen af januar, vil det få den konsekvens, at tilskuddet til forældrebetaling fra det offentlige bliver lidt større og at prisen for at gå på Ollerup Efterskole dermed bliver lidt mindre. Dette er jeg på efterskolens vegne naturligvis meget glad for og tager denne håndsrækning som et signal om, at der er stor politisk vilje til at mange unge skal have muligheden for at tage et år på efterskole. I slutningen af januar forventer vi at kunne hjælpe jer med en fornyet beregning af forældrebetalingen for forårssemestret Med disse mange ord og billeder vil jeg ønske alle læsere af nyhedsbrevet glædelig jul og et godt nytår! Mange gode hilsner Jesper Vognsgaard, forstander

Nyhedsbrev nr. 4. Ollerup den 9. december 2010.

Nyhedsbrev nr. 4. Ollerup den 9. december 2010. Ollerup den 9. december 2010. Nyhedsbrev nr. 4 Julen står for døren. Snart vil der falde lidt ro over os. Jeg tror, at det gælder for os alle, at vi glæder os til ferie. Juleferien begynder fredag den

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 6. Ollerup den 19. december 2012.

Nyhedsbrev nr. 6. Ollerup den 19. december 2012. Ollerup den 19. december 2012. Nyhedsbrev nr. 6 Juleferie Julen står for døren. Nu falder der snart lidt ro på skolen, elevere og de ansatte. Jeg tror, at jeg taler for alle, når jeg siger, at vi glæder

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 6. Indtryk fra nytårskoncerterne 2012. Se flere billeder på vores hjemmeside.

Nyhedsbrev nr. 6. Indtryk fra nytårskoncerterne 2012. Se flere billeder på vores hjemmeside. Ollerup den 20. januar 2012. Nyhedsbrev nr. 6 Godt nytår! Jeg vil gerne indlede dette nyhedsbrev med et ønske om godt nytår! Nogle af jer forældre/læsere har jeg hilst på i forbindelse med nytårskoncerterne.

Læs mere

Nyhedsbrev 5. Ollerup den 1. december 2015.

Nyhedsbrev 5. Ollerup den 1. december 2015. Nyhedsbrev 5 Ollerup den 1. december 2015. Ny koncertsal Arbejdet med at realisere en rigtig koncertsal i Ollerup har nu givet resultat! Efter et lang tilløb og mange overvejelser er bestyrelsen bag Ollerup

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 5. Ollerup, den 23. januar 2014

Nyhedsbrev nr. 5. Ollerup, den 23. januar 2014 Nyhedsbrev nr. 5 Ollerup, den 23. januar 2014 Det går godt på Ollerup Efterskole, vi har det godt, sådan siger vi oftest, når vi snakker om det, der sker på skolen. Lige nu har vi det måske knapt så godt.

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 5. Ollerup den 17. december 2009.

Nyhedsbrev nr. 5. Ollerup den 17. december 2009. Ollerup den 17. december 2009. Nyhedsbrev nr. 5. Julen står for døren. Snart vil der falde lidt ro på os. Det glæder vi os alle til. Juleferien begynder i morgen, fredag den 18. december kl. 10.45. Vi

Læs mere

Nyhedsbrev nummer 6. Ollerup, den 20. januar 2015. Kære forældre!

Nyhedsbrev nummer 6. Ollerup, den 20. januar 2015. Kære forældre! Ollerup, den 20. januar 2015. Nyhedsbrev nummer 6 Kære forældre! Højdepunkter siden sidst Nogle af de store højdepunkter i et skoleår er kirkekoncerterne. Søndag den 11. januar var der to særdeles velbesøgte

Læs mere

Ollerup, den 28-april Vi går og håber på og drømmer om forår, mens der er nok at gøre og meget at glæde sig

Ollerup, den 28-april Vi går og håber på og drømmer om forår, mens der er nok at gøre og meget at glæde sig Ollerup, den 28-april 2017 Nyhedsbrev nummer 7 Kære forældre Så er det atter tid til et Nyhedsbrev fra os på Ollerup Efterskole. Vi går og håber på og drømmer om forår, mens der er nok at gøre og meget

Læs mere

Ollerup den 30. august 2012. Nyhedsbrev nr. 1 skoleåret 2012/13. Kære forældre til elever på Ollerup Efterskole

Ollerup den 30. august 2012. Nyhedsbrev nr. 1 skoleåret 2012/13. Kære forældre til elever på Ollerup Efterskole Ollerup den 30. august 2012 Nyhedsbrev nr. 1 skoleåret 2012/13 Kære forældre til elever på Ollerup Efterskole Her følger det første af en række nyhedsbreve med nyheder om livet på Ollerup Efterskole. For

Læs mere

Heldigvis er der stadig meget spændende, der skal nås. Noget af det præsenterer vi i dette nyhedsbrev.

Heldigvis er der stadig meget spændende, der skal nås. Noget af det præsenterer vi i dette nyhedsbrev. Ollerup, den 20. maj 2016 Nyhedsbrev nummer 9 Kære forældre! Vi er færdige med de skriftlige prøver og arbejder målrettet mod de mundtlige prøver. Vi synes tiden går hurtigt, og snart er vi på vej ind

Læs mere

NYT HERSKINDSKOLEN & NORDLYSET. Nytårsaften uden fyrværkeri?

NYT HERSKINDSKOLEN & NORDLYSET. Nytårsaften uden fyrværkeri? Nytårsaften uden fyrværkeri? Efter år 1900 blev det almindeligt at fyre fyrværkeri af. Før hen var det kun soldater og jægere der skød op i luften for at markere årsskiftet. Dengang var det også skik at

Læs mere

NYHEDSBREV TIL FORÆLDRE APRIL 2016

NYHEDSBREV TIL FORÆLDRE APRIL 2016 NYHEDSBREV TIL FORÆLDRE APRIL 2016 MusikTeaterProduktion Om et øjeblik åbner teater og musikeleverne døren for dette års store forestilling: Insektliv I år samarbejder teater- og musiklinjen på Brøruphus

Læs mere

Selvevaluering 2008/2009 på Ollerup Efterskole

Selvevaluering 2008/2009 på Ollerup Efterskole Selvevaluering 2008/2009 på Ollerup Efterskole Ind i Musikken en kort undersøgelse omkring skolens musikalske miljø og lyd generelt på Ollerup Efterskole. I forbindelse med årets selvevaluering har vi

Læs mere

Nyhedsbrev nummer 8. Ollerup, den 5. april 2016

Nyhedsbrev nummer 8. Ollerup, den 5. april 2016 Nyhedsbrev nummer 8 Ollerup, den 5. april 2016 Kære forældre Lige om lidt skal vi på turne, vi glæder os. Koret er i storform, vokalgruppen, det klassiske orkester og Big Bandet øver for sidste gang før

Læs mere

Jonathan videre til Fyn Mesterskab Der var flere med fra OE, bl.a. Malika Vi havde selv taget nogle fans med

Jonathan videre til Fyn Mesterskab Der var flere med fra OE, bl.a. Malika Vi havde selv taget nogle fans med Ollerup, den 10. december 2014 Nyhedsbrev nummer 5 Kære forældre Nu tændes tusind julelys Helt så mange er der nu ikke på Ollerup Efterskole, men skolen er flot pyntet op til jul, så vi er sikre på at

Læs mere

Sommerhøjskole på Ollerup Efterskole

Sommerhøjskole på Ollerup Efterskole Sommerhøjskole på Ollerup Efterskole Sommerferie på Sydfyn fra 30. juli til 4. august 2012 Ollerup Musikstævne Kunstnerisk ledelse: Bo Stief Lærere: Bo Stief, Lea Thorlann, Palle Hjort, Oliver Antunes,

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 9. Ollerup den 23. marts 2011.

Nyhedsbrev nr. 9. Ollerup den 23. marts 2011. Ollerup den 23. marts 2011. Nyhedsbrev nr. 9 Jeg har hermed fornøjelsen af at videregive en række nyheder og indtryk af livet på Ollerup Efterskole, som livet leves lige nu. At gå på efterskole giver i

Læs mere

Det officielle korbillede

Det officielle korbillede Ollerup, den 2. februar 2016 Nyhedsbrev nummer 6 Kære forældre! Det officielle korbillede 2015-2016 Tak for et stort fremmøde til forældrelørdag med konsultationer og koncerter. Det er dejligt, at så mange

Læs mere

Nyhedsbrev Vejrum-Viskum Friskole & Fribørnehave Side 1 af 5. Nyhedsbrev uge 1-2013. Godt nytår! Side 5. Kalender, kontakt mm.

Nyhedsbrev Vejrum-Viskum Friskole & Fribørnehave Side 1 af 5. Nyhedsbrev uge 1-2013. Godt nytår! Side 5. Kalender, kontakt mm. Nyhedsbrev uge 1-2013 Side 1 Godt nytår! Side 3 Børnehaven Side 2 Side 5 Kalender, kontakt mm. Godt nytår! Nytåret er en oplagt anledning til at kigge tilbage på året der gik, tid til evaluering, hvordan

Læs mere

Kærlig hilsen din SFO

Kærlig hilsen din SFO Kærlig hilsen din SFO Kære Forældre Lucia: Traditionen tro indbyder vi til Lucia fest i SFO. Det foregår torsdag d. 13. december fra kl. 15-16.30. Vi starter med gløgg og æbleskiver ude i klasserne. Kl.

Læs mere

UGEBREV nr. 15 uge 48 Årgang 6

UGEBREV nr. 15 uge 48 Årgang 6 UGEBREV nr. 15 uge 48 Årgang 6 Næste uge er Juletemauge. En uge der er fyldt med traditioner og faglig viden. Her vil I kunne møde alt fra engle og kameler fra krybbespillet over yndige Luciabrude til

Læs mere

Kære lærere. Rigtig go arbejdslyst!

Kære lærere. Rigtig go arbejdslyst! Kære lærere Vi glæder os til at spille koncerten Carls legende liv for jer i uge 17. Over hele landet i 2015 er Carl Nielsen 150 årsdag blevet fejret på alle mulige måder. Nu er det blevet så blevet tid

Læs mere

Ugebrev 34 Indskolingen 2014

Ugebrev 34 Indskolingen 2014 Ugebrev 34 Indskolingen 2014 Fælles info: Kære indskolingsforældre. Allerførst velkommen tilbage til jer alle efter en dejlig varm og solrig sommerferie, det er tydeligt, at børnene har nydt det, men alle

Læs mere

Kære 10. klasse, kære dimittender Det er tid til at tage afsked med skolen og med hinanden.

Kære 10. klasse, kære dimittender Det er tid til at tage afsked med skolen og med hinanden. 1 Kære 10. klasse, kære dimittender Det er tid til at tage afsked med skolen og med hinanden. Først vil jeg ønske jer til lykke med eksamen. Det er for de fleste en tid med blandede følelser. Det er dejligt

Læs mere

Midtdjurs Friskole, Ramtenvej 14D, 8581 Nimtofte. E-mail: mdsf@midtdjursfriskole.dk Skole: 86398137 SFO: 86398044

Midtdjurs Friskole, Ramtenvej 14D, 8581 Nimtofte. E-mail: mdsf@midtdjursfriskole.dk Skole: 86398137 SFO: 86398044 UGEBREV nr. 23 uge 05 Årgang 6 Temauge I næste uge har vi temauge om farver. I må læse under lærernes indlæg, hvad der skal ske i løbet af ugen, men her er lidt praktiske informationer. Mandag er normal

Læs mere

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 -

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 - Sjov og fart Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev April BEMÆRK DUS-avisen kan også ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder

Læs mere

Kære forældre. 2. september 2013

Kære forældre. 2. september 2013 2. september 2013 Kære forældre Med dette forældrenyt vil vi gerne byde jer alle rigtig hjertelig velkommen til et nyt og forhåbentlig spændende, inspirerende og udbytterigt skoleår. Rigtig mange af jer

Læs mere

Tale til sommerafslutning 2010

Tale til sommerafslutning 2010 Tale til sommerafslutning 2010 Velkommen på denne skønne sommerdag. Velkommen først og fremmest til 9. årgang, der er æresgæster i dag. Men selvfølgelig også til alle andre elever, til forældre og pårørende

Læs mere

MGP i Sussis klasse.

MGP i Sussis klasse. Side 1. MGP i Sussis klasse. Hans Chr. Hansen. Alrune. Side 2. 1. MGP i 2.b. Sussi har musik i skolen. Det har alle jo. Hun elsker de timer. De laver alt muligt i musik. De slår rytmer. De leger. De synger

Læs mere

Det er tid til at tage afsked med skolen og med hinanden.

Det er tid til at tage afsked med skolen og med hinanden. 1 Kære 10.klasse, kære dimittender Det er tid til at tage afsked med skolen og med hinanden. Først vil jeg ønske jer til lykke med eksamen. Det er for de fleste en tid med blandede følelser. Det er dejligt

Læs mere

Kære forældre. Med venlig hilsen. Lisbet Huusom

Kære forældre. Med venlig hilsen. Lisbet Huusom Kære forældre Efterårsferien står for døren og børnene har fri fra undervisningen i uge 42. Traditionen tro, arbejder vi sammen med Højboskolen om at holde åbent i ferierne. I efterårsferie, juleferie

Læs mere

Jeg skal ikke med på VIA, så jeg er på skolen. I må meget gerne selv aftale det med læreren.

Jeg skal ikke med på VIA, så jeg er på skolen. I må meget gerne selv aftale det med læreren. UGEBREV nr. 28 uge 11 Årgang 6 Tidlig Sfo Efter påskeferien, nærmere bestemt fredag den 1. april, kommer der nye børn på friskolen. Der starter 9 børn i Tidlig SFO, som selvfølgelig bliver til den nye

Læs mere

S K O L E N Y T. Du kommer ikke langt, hvis du ikke ved, hvor du skal hen. Oliver Cromwell

S K O L E N Y T. Du kommer ikke langt, hvis du ikke ved, hvor du skal hen. Oliver Cromwell S K O L E N Y T Du kommer ikke langt, hvis du ikke ved, hvor du skal hen Oliver Cromwell Vildbjerg Skole September 2011 September 2011 1. Forældremøde 0.A, 0.B og 9.E Biologitur 8.B og 8.D 2. Biologitur

Læs mere

Nyt fra 0. årgang. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 44+45 2010

Nyt fra 0. årgang. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 44+45 2010 Nyt fra 0. årgang Siden sidste nyhedsbrev har vi haft rigtig travlt med meget hemmelige ting. Vi kan dog afsløre så meget, at børnene har været meget nysgerrige, interesserede og kreative i processen!

Læs mere

SFO Bladet. SFO Buddinge ~ Maj 2012 ~ side 1

SFO Bladet. SFO Buddinge ~ Maj 2012 ~ side 1 SFO Bladet SFO Buddinge ~ Maj 2012 ~ side 1 Kære børn og forældre i SFO Buddinge Så er vi i gang med sidste SFO måned for 3. klasserne, inden de skal starte i klubben 1. juni. 2. klasserne får lov at komme

Læs mere

SOMMERHØJSKOLE 30.7. - 4.8. 2012

SOMMERHØJSKOLE 30.7. - 4.8. 2012 BO STIEF LEA THORLANN OLE VISBY OLIVIER ANTUNES KRISTINE HEEBØLL SØREN HUSS PALLE HJORT CHANO OLSKÆR KRISTER JONSSON IRENE OLSEN KIM LINNET BRITTA KOLD SOMMERHØJSKOLE 30.7. - 4.8. 2012 1: OLLERUP MUSIKSTÆVNE

Læs mere

I Guds hånd -1. Fællessamling Dagens højdepunkt målrettet undervisning. 15-20 minutter

I Guds hånd -1. Fællessamling Dagens højdepunkt målrettet undervisning. 15-20 minutter I Guds hånd -1 I Guds hånd vokser jeg Mål: At give børn en forståelse for, at det er Gud, der lader os vokse. Når vi lægger vores liv i Guds hånd, kan han forme os helt efter sin plan, så vi kan blive

Læs mere

Nyt fra LightChannel.dk

Nyt fra LightChannel.dk Kære venner, Nyt fra LightChannel.dk Først vil vi gerne sige tak for jeres støtte! Nu er LightChannel.dk blevet en realitet og vi glæder os til at optage de første programmer i det ny indviede studie.

Læs mere

Ugebrev 45 Indskolingen 2014

Ugebrev 45 Indskolingen 2014 Ugebrev 45 Indskolingen 2014 Fælles info: Kære forældre til indskolingen. I skrivende stund er det ikke fredag endnu, men jeg er sikker på, at vi er mange, der har haft en dejlig Halloweenfest, når fredagen

Læs mere

Nyhedsbrev. Hammerum, den 11. april 2013

Nyhedsbrev. Hammerum, den 11. april 2013 Nyhedsbrev Hammerum, den 11. april 2013 Det er ved at være længe siden, I sidst har modtaget et nyhedsbrev, og derfor bliver dette i høj grad en opsummering af nogle af de aktiviteter, der har fundet sted

Læs mere

TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV FEBRUAR 2016. Kære alle,

TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV FEBRUAR 2016. Kære alle, TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV FEBRUAR 2016 Kære alle, Så er det februar måned, og det er allerede blevet lysere til omkring kl. 17.00, helt vidunderligt, når man skal nå hjem og gå med

Læs mere

AUGUST-NYT. fra Kundby Skole

AUGUST-NYT. fra Kundby Skole AUGUST-NYT fra Kundby Skole D. 14. august 2009 Kære børn og forældre. Hermed dette skoleårs første månedsnyt. I onsdags bød vi for første gang velkommen til vores nye børnehaveklasse og deres forældre,

Læs mere

Hold Øje uge 25. Sidste uge i dette skoleår nærmer sig med hastige skridt. Pedellerne arbejder med legepladsen uha det bliver godt

Hold Øje uge 25. Sidste uge i dette skoleår nærmer sig med hastige skridt. Pedellerne arbejder med legepladsen uha det bliver godt Hold Øje uge 25 Sidste uge i dette skoleår nærmer sig med hastige skridt. Pedellerne arbejder med legepladsen uha det bliver godt Tigerne er ved at være færdige med deres afgangsprøver. I starten af denne

Læs mere

Ollerup den 6. april 2009. Nyhedsbrev nr. 9.

Ollerup den 6. april 2009. Nyhedsbrev nr. 9. Ollerup den 6. april 2009. Nyhedsbrev nr. 9. Uden for er buske og træer ved at springe ud. Forårets første solstråler har fået både bare maver og bare tæer ud i det fri. Man kan næsten mærke, at der er

Læs mere

SOMMER hold øje 2014 - uge 26

SOMMER hold øje 2014 - uge 26 SOMMER hold øje 2014 - uge 26 Kære alle. Så er det slut med skoleåret 2013-2014. Vi glæder os nok ALLE til ferien, men inden længe glæder vi os også til igen at se vore venner og de andre bøffer. Så er

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 5+6 2013

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 5+6 2013 Fælles info Indsamling. I aften kulminerer de mange indsamlingsaktiviteter når DR åbner op for tvshowet den store Danmarksindsamling. Et af de fremstød vi lavede var salg af brød & kaffe i vores morgenåbning.

Læs mere

Ugebrev 37 Indskolingen 2015

Ugebrev 37 Indskolingen 2015 Ugebrev 37 Indskolingen 2015 Fælles info: Kære alle sammen. Så er det ved at være tid til forældremøde. På tirsdag kl. 19.00 mødes vi i Baunen og starter fælles. Hvis I ikke allerede har set indbydelsen/dagsordenen,

Læs mere

Skumsprøjten Nyhedsbrev Tambourkorpset på Humble Efterskole Indholdsfortegnelse:

Skumsprøjten Nyhedsbrev Tambourkorpset på Humble Efterskole Indholdsfortegnelse: Skumsprøjten Nyhedsbrev Tambourkorpset på Humble Efterskole Indholdsfortegnelse: Formanden har ordet Præsentation af Rasmus Clemens Præsentation af Bjarne Jørgensen Formanden har ordet Nu er det jul igen!

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 47+48 2013

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 47+48 2013 Fælles info Sygemeldt. Jonna, pædagog på 2. årgang, er desværre blevet ramt af en blodprop og er derfor sygemeldt. Hun er pt. indlagt til genoptræning. Det står klart, at der vil blive tale om en længere

Læs mere

Beboerbladet. Plejecenter Egely Maj 2015

Beboerbladet. Plejecenter Egely Maj 2015 Beboerbladet Plejecenter Egely Maj 2015 1 Om dette nummer Kære beboere, pårørende, personale og frivillige Da vi netop er blevet adskilt fra Rosenhaven og fremtidigt hører sammen med Kirstinehaven, vil

Læs mere

Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk. Ugebrev 38

Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk. Ugebrev 38 Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk Friskolen i Lemming Ugebrev 38 Kære børn og forældre! Lemming d. 18.september 2015 Vi holder

Læs mere

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab 1 Bliv frivillig Kulturelle oplevelser Hvis du går og tror, at kirkens arbejde kun består i det, som præster, ansatte

Læs mere

NYT FRA PLADS TIL FORSKEL

NYT FRA PLADS TIL FORSKEL NYT FRA PLADS TIL FORSKEL Juni 2016 BJERGPOSTEN o Præsentation af PLADS TIL FORSKEL o Invitation til Sct. Hans o Familieaften på Borgen o Sommerferieaktiviteter Hvad er PLADS TIL FORSKEL og hvem er vi?

Læs mere

Generalforsamling 5. april 2011.

Generalforsamling 5. april 2011. Generalforsamling 5. april 2011. Der er så dejligt ude på landet, således begynder et af H. C. Andersens mest kendte eventyr: Den grimme ælling, og det er vel på sin plads at citere netop denne berømte

Læs mere

Å r g a n g 1 7 - N r. 2 - J a n u a r 2 0 11

Å r g a n g 1 7 - N r. 2 - J a n u a r 2 0 11 Nyhedsbrevet Å r g a n g 1 7 - N r. 2 - J a n u a r 2 0 11 Til alle jer fra alle os. Vi vil starte dette nyhedsbrev med at ønske jer alle et godt nytår og rigtig mange tak for godt samarbejde og psykologer,

Læs mere

Forord. Julen 2005. Hej med jer!

Forord. Julen 2005. Hej med jer! Indhold Julen 2005. Forord 2 1. Historien om jul i Muserup Yderkær. 4 2. Venner af Muserup Yderkær. 7 3. Den mærkeligste dag på året. 9 4. I nødens stund. 11 5. Bedste hædres som heltenisse. 14 6. Den

Læs mere

Skolelederen juni 2014... s. 2. Løsnings Skoles legepatrulje på kursus... s. 6. Hilsen fra Skolebestyrelsen juni 2014... s. 7

Skolelederen juni 2014... s. 2. Løsnings Skoles legepatrulje på kursus... s. 6. Hilsen fra Skolebestyrelsen juni 2014... s. 7 Indhold Skolelederen juni 2014... s. 2 Løsnings Skoles legepatrulje på kursus... s. 6 Hilsen fra Skolebestyrelsen juni 2014... s. 7 Legepatruljen på tur på Vejle Idrætshøjskole 15. maj 2014 Skolenyt jul

Læs mere

Personale: Christa er ansat som pædagogmedhjælper

Personale: Christa er ansat som pædagogmedhjælper Personale: Christa er ansat som pædagogmedhjælper i perioden den 13.1.2011-30.6.2011. Christa er indtil den 31.3.2011tilknytte t 1.årgang. Derefter skal hun med 2.årgang over i SFO hjørnet. Ditte Jensen

Læs mere

Ferielukket i alle afdelinger

Ferielukket i alle afdelinger Fredagsbrev - uge 26-27. juni 2014 Bakkelandets friskole, børnehaver og vuggestue ønsker alle en rigtig god sommer. Nimdrupvej 2a 8740 Brædstrup 75753888 kontor@bakkelandets-friskole.dk www.bakkelandets-friskole.dk

Læs mere

HUSK nu at sætte X i kalenderen

HUSK nu at sætte X i kalenderen Nyhedsbrev uge 45 2014 Side 1 HUSK NU!!!! Side 5 Spilleaften Side 2 Nyt fra Troels Side 6 Filuren Side 3 Det forsvundne forår vol.2 Side 7-10 Børnehaven Side 4 Fra Vejrumbro by Side 11 Kalender, rengøring

Læs mere

Fredensborg Musikskole. - Spil dig ind i fællesskabet

Fredensborg Musikskole. - Spil dig ind i fællesskabet Fredensborg Musikskole Fredensborg Musikskole - Spil dig ind i fællesskabet Fredensborg Musikskole Fredensborg Musikskole - Spil dig ind i fællesskabet En verden fuld af musik Musikskolen handler ikke

Læs mere

Mariagerfjord Lungekor blæste godt 1.300 mennesker omkuld

Mariagerfjord Lungekor blæste godt 1.300 mennesker omkuld Pressemeddelelse Hobro, d. 18. maj 2016. Mariagerfjord Lungekor blæste godt 1.300 mennesker omkuld Det var en oplevelse for livet, da Mariagerfjord Lungekor optrådte på Kommunernes Landsforenings store

Læs mere

Konservatoriets kantine på 5. etage holder åbent fra kl. 13.00-15.00 og vil i dagens anledning servere familievenlig mad.

Konservatoriets kantine på 5. etage holder åbent fra kl. 13.00-15.00 og vil i dagens anledning servere familievenlig mad. Musik til livet Velkommen til en dag, hvor Aarhus Musikskole vil fylde Musikhuset Aarhus og Det Jyske Musikkonservatoriums lokaler med aktiviteter fra morgen til aften. Her er chancen for at høre musik

Læs mere

Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@fibermail.dk www.friskolenilemming.dk. Friskolen i Lemming

Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@fibermail.dk www.friskolenilemming.dk. Friskolen i Lemming Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@fibermail.dk www.friskolenilemming.dk Friskolen i Lemming Ugebrev 01/16 Lemming d. 8. januar 2016 Ugen der gik: Juleferie!

Læs mere

Fredagsbrev Special edition made by 8. klasse

Fredagsbrev Special edition made by 8. klasse Fredagsbrev Special edition made by 8. klasse Velkommen til denne særlige udgave af fredagsbrevet, som i denne uge er udformet af ÅF's forrygende og seje 8. klasse. I kan i dette brev læse om bl.a. Høstival,

Læs mere

ma ti on to fr lø sø

ma ti on to fr lø sø Ventilen-nyt N ovember ma ti on to fr lø sø 1 Bowling 14-16.45 2 Hal 14-16 3 AFTEN Pigeklub (alle) 4 Svømning 5 6 7 AFTEN Hjemmehyg 8 9 Hal 14-16 10 AFTEN Svømmehal 11 Overnatning til lørdag 4-5 klasse

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 8+9 2013

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 8+9 2013 Fælles info Fastelavn. Vi holdt fastelavn mandag efter vinterferien. Vi flyttede det hertil fordi vi havde Danmarks Indsamling i uge 6, men til næste år flytter vi det tilbage, så det ligger tættere på

Læs mere

Skriftlig beretning til årsmøde i DGI Sønderjylland 2016!

Skriftlig beretning til årsmøde i DGI Sønderjylland 2016! Skriftlig beretning til årsmøde i DGI Sønderjylland 2016! Solen skinner udenfor lige nu, og der er så småt begyndt at komme knopper på træer og buske og forårsblomsterne begynder at stå i fuldt flor. Jeg

Læs mere

Dagene blev afsluttet med det store cykelringridning. Det var slet ikke så nemt at holde balancen på cyklen, med en lanse i hånden og så ramme den

Dagene blev afsluttet med det store cykelringridning. Det var slet ikke så nemt at holde balancen på cyklen, med en lanse i hånden og så ramme den SFO NYT Maj 2011 Påsken i SFO De børn der var tilmeldt SFO en dagene før påske, var med til at gøre det til nogle skønne dage. Det er altid dejligt, når vi er en lille gruppe og har rigtig god tid. Det

Læs mere

Jeg glæder mig til at bo på Sedenhuse

Jeg glæder mig til at bo på Sedenhuse Jeg glæder mig til at bo på Sedenhuse Interview med seks af de unge der skal flytte på Sedenhuse i november. Af Ole Dan Jensen og Stig Sørensen, fagkonsulenter i H&P, juni 2009. Gitte Nø., David, Nynne,

Læs mere

UGEBREV nr. 17 uge 50 Årgang 6

UGEBREV nr. 17 uge 50 Årgang 6 UGEBREV nr. 17 uge 50 Årgang 6 Tusind tak Til alle for en fantastisk hyggelig julefest i lørdags. Det var rart igen igen at opleve den gode stemning, når vi samles på friskolen for at fejre julen og hygge

Læs mere

Nyhedsbrev nummer 4 Ollerup, den 20. december 2016

Nyhedsbrev nummer 4 Ollerup, den 20. december 2016 Nyhedsbrev nummer 4 Ollerup, den 20. december 2016 Kære forældre Tak for et dejligt stort fremmøde til Teaterkoncerten, det betyder utrolig meget, at I kommer og oplever, hvad det er for nogle energier,

Læs mere

S LSIKKEN SFO. Nyhedsbrev august og september 2010. Velkommen tilbage ønsker vi både børn og voksne!

S LSIKKEN SFO. Nyhedsbrev august og september 2010. Velkommen tilbage ønsker vi både børn og voksne! S LSIKKEN SFO. Nyhedsbrev august og september 2010. Velkommen tilbage ønsker vi både børn og voksne! Vi i SFOén glæder os til endnu et fritter-år sammen med jeres børn! Farvel til gamle og velkommen til

Læs mere

SFO Bladet. SFO Buddinge ~ Oktober 2012 ~ side 1

SFO Bladet. SFO Buddinge ~ Oktober 2012 ~ side 1 SFO Bladet SFO Buddinge ~ Oktober 2012 ~ side 1 Kære børn og forældre i SFO Buddinge Rigtig glædelig efterår det er nu, man skal gennemgå børnenes garderober, og sikre sig, at regntøjet og gummistøvlerne

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 1+2 2012

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 1+2 2012 Fælles info Nye mobil numre. Vi overgår til mobil telefoni, således man vil kunne sende SMS til os også. Derfor bedes I venligst slette de numre I har hertil og i stedet notere følgende nye numre. Læg

Læs mere

Hold Øje uge 40. https://docs.google.com/forms/d/1illuaadzzatm8- _OI27vGpXlUU92DSU50xfON0dAgr4/viewform?usp=send_form. Samba samba samba.

Hold Øje uge 40. https://docs.google.com/forms/d/1illuaadzzatm8- _OI27vGpXlUU92DSU50xfON0dAgr4/viewform?usp=send_form. Samba samba samba. Hold Øje uge 40 Samba samba samba. Se mere på www.facebook.dk/boernenesfriskole.dk En dejlig uge på BØF. I går torsdag var der dels projekt- fortælling, hvor overbygningen overraskede med en lille Samba

Læs mere

KORFESTIVAL MAJ

KORFESTIVAL MAJ Sammen synger vi os glade på tværs af kommunen og generationer. Glæd dig til en uge med sang, fest, farver og fællesskab - En korfestival hvor alle kan være med! LÆS MERE OM PROGRAMMET OG EVT. BILLETSALG

Læs mere

Rettelse: Det er feb. + marts børnene der skal på fælles fødselsdagstur d. 22. marts og IKKE Jan. + feb. børn som vi har skrevet i februar avisen.

Rettelse: Det er feb. + marts børnene der skal på fælles fødselsdagstur d. 22. marts og IKKE Jan. + feb. børn som vi har skrevet i februar avisen. Rettelse: Det er feb. + marts børnene der skal på fælles fødselsdagstur d. 22. marts og IKKE Jan. + feb. børn som vi har skrevet i februar avisen. Månedens udfordring: Torsdag den 29. marts vil vi for

Læs mere

Interview med K, medhjælper i Hotel Sidesporets restaurantkøkken

Interview med K, medhjælper i Hotel Sidesporets restaurantkøkken BILAG H Interview med K, medhjælper i Hotel Sidesporets restaurantkøkken Informanten var udvalgt af Sidesporets leder. Interviewet blev afholdt af afhandlingens forfattere. Interview gennemført d. 24.09.2015

Læs mere

Kære forældre. Nyt fra indskolingen

Kære forældre. Nyt fra indskolingen Kære forældre Med denne udgivelse vil vi meget gerne ønske jer alle en rigtig god december; og naturligvis en rigtig Glædelig Jul og et Godt og Lykkebringende Nytår, når vi kommer dertil. Samtidig vil

Læs mere

Nyhedsbrevet. Å r g a n g 1 4 - N r. 2 - F e b r u a r 2 0 0 8

Nyhedsbrevet. Å r g a n g 1 4 - N r. 2 - F e b r u a r 2 0 0 8 Nyhedsbrevet Å r g a n g 1 4 - N r. 2 - F e b r u a r 2 0 0 8 Fastelavn En god dag og endnu en rar oplevelse i Børne- og Familiehuset. Mange, store som Det skulle ske samtidig med at vi også fik nye skemaer.

Læs mere

Tæt forældresamarbejde gavner undervisning og fritid

Tæt forældresamarbejde gavner undervisning og fritid Tæt forældresamarbejde gavner undervisning og fritid Af Orla Nielsen i samtale med Lena Isager I flere klasser på Beder skole støtter forældrene op om skole-hjemsamarbejdet og deltager i traditionsrige

Læs mere

MUSIKSKOLENS TEMAUGE TEMA: NORDISK MUSIK

MUSIKSKOLENS TEMAUGE TEMA: NORDISK MUSIK PROGRAM FOR MUSIKSKOLENS TEMAUGE Fra den 3. til den 8. marts 2014 TEMA: NORDISK MUSIK DE FLESTE AKTIVITETER AFSLUTTES PÅ DAGEN FORÆLDRE (OG ANDRE) ER DERFOR VELKOMNE TIL AT OVERVÆRE DET AFSLUTTENDE KVARTER

Læs mere

Ollerup, den 25. august Kære forældre!

Ollerup, den 25. august Kære forældre! Kære forældre! Ollerup, den 25. august 2016 Her følger det første af en række nyhedsbreve med nyheder om livet på Ollerup Efterskole. Nyhedsbrevene vil være en lille status med glimt fra hverdagen, med

Læs mere

TIGER NYHEDSBREV MAJ 2014

TIGER NYHEDSBREV MAJ 2014 Kære alle nye, gamle og kommende Tiger Forældre Først vil vi sige tusind tak for en fantastisk familiefest med alle jer nye Tigerfamilier. Det var en stor fornøjelse at møde så mange af jer. Vi kan hver

Læs mere

Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN

Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN ØSTSALLING PENSIONISTFORENING NYHEDSAVIS PENSIONISTFORENINGENS NYHEDSAVIS JANUAR 2012 3. ÅRGANG NR. 1 Formanden skriver: Ventetiden Den 1. december var vi til adventsfest

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 8+9 2011

Fælles info. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 8+9 2011 Fælles info Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 8+9 2011 Fastelavn. Der er tidligere udsendt særlig indbydelse/information om fastelavn. For god ordens skyld; Fastelavn afvikles mandag den 7. marts kl. 10.00 for

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 7. Ollerup den 7. februar 2013.

Nyhedsbrev nr. 7. Ollerup den 7. februar 2013. Ollerup den 7. februar 2013. Nyhedsbrev nr. 7 Kyndelmisse for nu er kålen liggende og nu står tjørnen stikkende og spidder sne på piggene og nu kom Kjørmes-Knud Sådan lyder de sidste linjer af sangen Sneflokke

Læs mere

Kære forældre og elever

Kære forældre og elever Kære forældre og elever Jeg sidder her en torsdag aften og skal skrive mit indlæg til månedsnyt hvad skal jeg skrive??? De forskelige teams har skrevet om februar måneds begivenheder, jeg har fyldt huller

Læs mere

Kære 9. klasse kære dimittender.

Kære 9. klasse kære dimittender. 1 Kære 9. klasse kære dimittender. Vores dimissionsfest i eftermiddag blev indledt med den LIP DUP, som I fornylig har en stor del af æren for, og som jeg tror på en eller anden måde vil minde jer om Th.

Læs mere

I hele maj sætter vi fokus på musik! Musikalsk. Tak for samarbejdet til:

I hele maj sætter vi fokus på musik! Musikalsk. Tak for samarbejdet til: på I hele j sætter vi fokus på musik! Musik er nge ting. Mange forskellige stilarter leveret af nge forskellige mennesker. Individuelt, i små og store grupper eller hele orkestre. Der er skrevet sser af

Læs mere

Nyhedsbrev Uge 6 2015

Nyhedsbrev Uge 6 2015 Nyhedsbrev Uge 6 2015 Et helt nyt år er godt i gang, og vi glæder os til at udfylde det med mange aktiviteter, oplevelser og stjernestunder for beboerne på Meta. Vi har nu lavet nyhedsbrev i et år, og

Læs mere

Skole Hjem Nr. 189 December 2006

Skole Hjem Nr. 189 December 2006 Skole Hjem Nr. 189 December 2006 1 Afsked Det er ikke første gang og bliver måske heller ikke sidste gang i dette skoleår, at vi i Kontakt må skrive om afsked. Det skyldes hovedsagelig, at flere nu har

Læs mere

Februar 2013 BESTYRELSEN PÅSKELEJR 2013 SOMMERENS HOLD

Februar 2013 BESTYRELSEN PÅSKELEJR 2013 SOMMERENS HOLD Februar 2013 BESTYRELSEN PÅSKELEJR 2013 SOMMERENS HOLD BESTYRELSEN FORMAND Birgitte Holm Petersen 39565841 NÆSTFORMAND Mikael Gajhede 30257403 KASSERER Torben Aagaard 32555612 SEKRETÆR Jan Mouritsen 31905161

Læs mere

Ødsted-Jerlev Børnehus Førskolepolitik

Ødsted-Jerlev Børnehus Førskolepolitik Ødsted-Jerlev Børnehus Førskolepolitik Forord I Ødsted-Jerlev Børnehus sætter vi stor fokus på førskolearbejdet med de børn, som skal starte i skole det kommende skoleår. Formålet med førskolearbejdet

Læs mere

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S. Sjølund Koks. nr. 103 19. årgang Januar 2013. www. vordingborgspejderne.dk TJEK, TJEK, TJEK...

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S. Sjølund Koks. nr. 103 19. årgang Januar 2013. www. vordingborgspejderne.dk TJEK, TJEK, TJEK... 1 D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S Sjølund Koks nr. 103 19. årgang Januar 2013 www. vordingborgspejderne.dk TJEK, TJEK, TJEK... 2 9 Indholdsfortegnelse Forside Indhold og deadline Fælles program

Læs mere

Skolenyt uge 21 www.ørdingfriskole.dk

Skolenyt uge 21 www.ørdingfriskole.dk Skolenyt uge 21 www.ørdingfriskole.dk Ugens højdepunkter I tirsdags havde vi en rigtig fin eftermiddag sammen i SFO én. Der var fernisering for Nancys flotte vægmaleri. Alt foregik efter kunstens regler

Læs mere

Du er klog som en bog, Sofie!

Du er klog som en bog, Sofie! Du er klog som en bog, Sofie! Denne bog handler om, hvordan det er at have problemer med opmærksomhed og med at koncentrere sig. Man kan godt have problemer med begge dele, men på forskellig måde. Bogen

Læs mere

VESTERGÅRDENS. nyhedsbrev

VESTERGÅRDENS. nyhedsbrev VESTERGÅRDENS nyhedsbrev november nyt Kære Forældre og børn på Vestergården Så blev det tid til et nyt nyhedsbrev. Vi vil starte med at ønske Dorte velkommen tilbage fra barsel. Dorte starter i o.y, og

Læs mere

JuelsmindeMusikforening

JuelsmindeMusikforening Formandsberetningen 15. januar 2014 Et helt år er gået og jeg står her igen, og jeg vil give Jer et tilbageblik og også lidt om 2014. Allerførst tak til bestyrelsen. Både før og efter skal der laves en

Læs mere