Slush News. 2 x +300! Deltagerne har bidt sig fast i årets SLUSH Cup. I denne udgave. Nyhedsbrev for Danmarks største MTB Cup.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Slush News. 2 x +300! Deltagerne har bidt sig fast i årets SLUSH Cup. I denne udgave. Nyhedsbrev for Danmarks største MTB Cup."

Transkript

1 Slush News Nyhedsbrev for Danmarks største MTB Cup 11. december 2006 Year 5, Number 4 I denne udgave 2 x +300! 2. afdeling Contact mail@slushcup.dk Afdelinger Afd Dato Sted 1 5. nov Selskov (NCK) 2 3. dec Rude Skov (HMTBK) dec Geel Skov (DMK) 4 7. jan Klosterskoven (KCC) jan Hareskoven (HareTri) feb Tokkekøb (Hustler) 2 x +300! Deltagerne har bidt sig fast i årets SLUSH Cup Frosten har ikke bidt sig fast i årets SLUSH Cup. Men mon ikke den kommer. Vi håber. Til gengæld har deltagerne for alvor bidt sig fast. For første gang i SLUSH Cuppens historie var der mere end 300 gennemførende deltagere i to afdelinger i træk. Det bliver spændende at se, om lige så mange finder ud i skoven, når frosten, sneen eller sludvejret sætter ind. Og ja, rigtigt gættet, 2x /7 er SLUSH Meisters notation for, at der har været over 300 til start i de to første afdelinger af årets SLUSH Cup. Og ja: Selvfølgelig håber jeg på 6x /7! Anden afdeling blev endnu en forrygende affære af andre grunde. Vi fik endelig NISSAN NAVARA en at se. Og HMTBK havde gjort et stort arbejde og gav os en fantastisk dag i skoven. Takket være venligt udlån fra NCK kunne Hørsholm diske op med varm kaffe og kage i skoven og ruten. Dog var der ikke kage nok, så jeg skal nok sørge for at give besked om minimumsmængder til komende arrangører. I dagens anledning var ruten blevet forlænget til ca.10 km, hvilket fungerede godt. Der kom god spredning relativt hurtigt og der var ingen problemer med at være så mange deltagere på en momentvis meget tung rute. Tomas Rob drømmer om den knaldrøde NISSAN NAVARA (foto: Mikael Schrage)

2 Anden afdeling blev afholdt i en noget udsædvanlig temperatur for Slushcup i december. Der var nærmest forår i luften med en 10 C og lidt småsolskin. Vi er som arrangører selvfølgelige kede af ikke at kunne byde på noget rigtigt slushvejr. Vi håber det kommer, selvom den 17. december stadig ser varm ud! Men uanset vejret er det fedt at se så mange have det sjovt på cykel. Det var en fornøjelse at se de små drenge på 8 år kæmpe sig rundt på ruten.det er den måde vi får flere med Jonas talent! SlushMeister Bo Der bliver liret før starten (foto:jesper HV Lauritsen) 2. afdeling favoritterne bider sig fast i toppen Dame top 10 Pl Navn P 1 Marie Kunst 1 2 Anna-Sofie Nørgaard 1 3 Sandra Dolcerocca 2 4 Kristine Nørgaard 3 Hanne Hess Panduro- 5 Andersen 3 6 Anne Eiby 4 7 Samantha Phillips 5 8 Stella H Andersen 5 9 Annika Langvad 6 10 Janne Smidt 6 I topstriden bød anden afdeling af SLUSH Cup ikke på overraskelser. Dog overraskede Jonas Pedersen (DMK Team T-bikes) ved at vinde ungdomsklassen med endnu mere overbevisende kørsel end i første afdeling. Og naturligvis var der uro blandt damerne. Uro i damerækkerne Dameklassen var den eneste, hvori der blev fundet en ny vinder. Marie Kunst (DMK) fik hævn fra 1. afdeling og besejrede alle de hurtige kvinder med en margin på 1:17 ned til nærmeste konkurrent, klubkammeraten Sandra Dolcerocca. Så lykkedes det for DMK s Marie Kunst (foto: Mikael Schrage) - 2. afd. var perfekt! Fed rute og godt vejr, og så var det jo skønt at stå øverst på podiet! Udtaler Marie Kunst glad.

3 De to Nørgaard-søstre Kristine og Anna Sofie (HMTBK SRAM) måtte ved 2. afdleing tage til takke med henholdsvis 3. og 4. pladsen. Søstrenes træner Samantha Phillips kom ind lige efter søstrene på en 5. plads. Sandra Dolcerocca forsøgte sig med en Julefrokost til opvarmning: - Jeg lagde hårdt ud i 2.slush med et godt depot af god rødvin og gintonic (eller hvad de nu ellers havde puttet i det glas jeg fik i hånden), ca. 40 passive cigaretter og rock'n rul i benene!!! Men humøret var helt i top og jeg havde sovet i RAM, så jeg følte mig i absolut "topform"... Næste slush har jeg helt sikkert tænkt mig at gentage succes'en jeg tror ovenikøbet at jeg vil eksperimentere med dansemovesene for at se om jeg kan få benern i endnu bedre springform!! Jeg selv kører helt klart slushen for at vinde, selvom jeg selv er min egen største forhindring, men som mit motto jo er for tiden så er det jo bedre sent end aldrig, det er jo optimal træning under optimale forhold. Men I har ikke set det sidste til mig endnu, også selvom jeg ikke imponerer nogen for tiden!! I den samlede stilling må man trække det dårligste resultat fra. Ved pointlighed er det den sidst kørte afdeling, der tæller. Dette betyder at Marie Kunst med sin sejr lige nu fører kampen om kvindernes SLUSH Cup Trofæ (Se stillingen i venstre margen). Anna Sofie Nørgaard er på en samlet 2. plads med samme point og Sandra Dolcerocca debuterede i årets SLUSH Cup ved at køre sig ind på en samlet 3. plads! Det bliver helt sikkert et hårdt slag mellem DMK og HMTBK s damer om, hvem der skal have årets SLUSH Cup Trofæ med hjem. Sandra vover et gæt: - Pt tror jeg Marie har en rigtig god chance for at løbe af med pokalen, men man skal jo aldrig skue søstrene på hårene, de har jo som alle ved nogle seje stænger. Talstærk ungdomsrække (U15) Det er glædeligt at se så mange unge i skoven. Til anden afdeling var der 32 ungdomsryttere til start og det er ny rekord. Det er en fornøjelse at se 8-årige drenge stille start sammen med A-ryttere og landsholdsryttere. Det er vejen frem for dansk MTB. Hos U15 var der heller ikke denne gang meget tvivl om udfaldet, idet Jonas Pedersen (DMK Team T-bikes) igen viste stor stor styrke og kørte sig til en placering som nummer 4 overall foran adskillige A-ryttere!! Vi spurgte Jonas, hvad han syntes du om 2. afdeling: -Super løb i dag! Ruten passede mig perfekt med masser af udfordringer! God længde der var ikke mange der lå i vejen for en! Det er god træning og det er skide skægt. Jeg kan også godt lide at man stater i boxe, der kunne Dustcup lære noget! Da drivhuseffekten og det varme vejr bekymrer Slush Cup arrangørerne en del, spurgte vi Jonas, om der er for lidt mudder/sne i slushcup...er drivhus-effekten ved at dræbe Slush Cup?? -Mudder er der nok af og jeg elsker jo at vaske cykel! Det med drivhuset, det lader vi Dyvia Dass om!

4 U15 top 10 Pl Navn 1 Jonas Pedersen 1 Frederik Mørkeberg 2 Mikkelsen 2 3 Rasmus Hestbek Lund 3 4 Jonathan Enevoldsen 3 Mathias Hamburger 5 Holm 4 6 Tobias Bryld Bagger 5 7 Mads Pedersen 6 Oliver Holm 8 Christensen 6 9 Thomas Truelsen 7 10 Jonas Nordkroggård 8 Jonas Pedersen giver den gas ved 2. afdeling (Foto: www. Exprimere.dk ved Jesper HV Lauritsen) Flere peger på Jonas store talent, blandt andre anden afdelings nr. 3 i Herre klassen, Jakob Lindgaard: -Jeg have fornøjelsen af at følge ham på den sidste omgang, og jeg glæder mig til at følge ham i landsholdstrøjen! Selvom Jonas er overlegen i U15, så har Frederik Mørkeberg Mikkelsen (DMK) vist sig at køre ganske solidt. Frederik har to andenpladser og ligger derfor på en samlet 2. plads. Vi spurgte Frederik, hvordan han oplevede 2. afdeling: - Jeg havde gode ben og kørte også godt, men desværre lå ruten ikke helt til mig. I starten af løbet var der kø, men fordi jeg startede i box 2 var den allerede væk efter første bakke. Ruten var meget mudret, men det er jo hvad man kan forvente på dette tidspunkt af året og navnet på løbet! På ruten var der desværre kun 3 store bakker og for mig havde det været bedre med nogle flere. Min cykel var helt mudret til og jeg havde også nogle problemer med gearet ude på ruten. Da jeg kom i mål gik jeg direkte op til bilen og tog noget andet tøj på og fik kun nogle brunkager efter præmieoverrækkelsen. Altså en løftet pegefinger til HMTBK.der var ikke kage nok!!!!

5 Klaus Nielsen foran Benjamin Justesen sålænge det holdt! (Foto: www. Exprimere.dk ved Jesper HV Lauritsen) Frederik, hvem tror du vinder din klasse sammenlagt? - Hvis jeg skulle sige det mest logiske ville jeg sige Jonas Pedersen, men da min selvtillid er god, siger jeg mig selv ;-) Sådan skal det lyde, men samtidigt indrømmer Frederik at Jonas imponerer. - Indtil nu har Jonas Pedersen imponeret mig mest ved at blive nummer 4 overall i 2. afdeling. Jeg vidste godt han kunne vinde med et stort forspring i U15, men at han også kunne køre i TOP 5 samlet! På spørgsmålet om hvorfor han kører Slush Cup svarer Frederik. - Jeg har kørt Slushcup siden (Slush Cup år 3) og i år har jeg satset 100% på mountainbike. I år kørte jeg også Dustcup, hvor jeg desværre mistede min 2. plads pga. en knæskade (blev 3'er). Slushcuppen er et fedt løb og håber ikke, at drivhus-effekten ødelægger løbet :-) Sne i Slushcup er også sjovt, men der er stadig chance for sne til en senere afdeling. Hvis der nu ikke er nok mudder om nogle år må vi bare vande jorden inden løbet!! Hvornår bliver Benjamin slået i Herreklassen? I Herre-klassen var det endnu engang Benjamin Justesen (Team Vision Bikes), der viste vejen som ved 1. afdeling og vandt relativt sikkert med små 2 min ned til Team ALB Gold rytteren Klaus Nielsen, med de to HMTBK SRAM ryttere Jakob Lindgaard og Einar Lo-Eriksen på de næste pladser. Jakob Lindgaard, der efter en laaaaaaang barselspause er begyndt at køre igen, overraskede måske også sig selv ved 2. afdeling. - Jeg vidste ikke at jeg blev nummer tre. Derfor er jeg lidt ærgerlig over, at jeg kørte hjem lige efter løbet og dermed ikke kom på podiet! Jakob forklarer også, hvorfor han synes Slushcup er herligt. - Fordi jeg elsker at cykle i en time og derefter bruge tre dage og 500 kr. på at få cyklen til at virke igen J Og fordi det er en sjov udfordring at køre løb, når der er is, sne, slush eller mudder. På vores spørgsmål om ikke det er for varmt til Slushcup svare Jakob blot; - Ja, hvis det forsætter sådan skal navnet nok ændres til mudcup. Og nej, det har ingenting med drivhuseffekten at gøre, det er en myte. Michael Grønbech, der blev 3 er ved 1. afdeling var uheldig og ødelagde sin pedal, så han måtte udgå. Og Allan Karlsen, der blev 2 er i første afdeling stillede slet ikke til start i anden afdeling. I den samlede stilling betyder det, at Benjamin Justesen fører foran de to Team ALB Gold ryttere Klaus Nielsen og Allan Karlsen. Klaus Nielsen var efter løbet begejstret og positivt overrasket. - Først lige en uforbeholden tak for et godt arrangement, alt klappede, god rute osv osv.! Det gik bedre end forventet, idet jeg har fået fjernet mandlerne for tre uger siden, og har derfor ligget stille både lidt før og efter operationen. Formen kommer senere, og jeg gør mig ingen forhåbninger om at skulle noget som helst i Slush Cuppen. Jeg skal køre hurtigere end nogensinde til sommer, og det harmonerer ikke rigtig med at ligge en masse i Slush. Jeg havde håbet på noget top 5 agtigt, og Grønbechs uheld var jo mit held, så en andenplads er vel ok, selvom jeg hader at tabe! Men det er skide skægt at komme ud at køre lidt ræs, også selvom man ikke er i form. Og så kan man måske beholde lidt fart i benene på den måde.

6 Mads Bødker kørte en suveræn 2. afdeling (foto: www. Exprimere.dk ved Jesper HV Lauritsen) - Det var en stor dag i skoven for mig. 3. pladsen overall havde jeg ikke satset mange spareskillinger på inden løbet, mudder er bestemt ikke mit favorit underlag og benene er heller ikke helt på toppen for tiden. Men når først statskuddet lyder sker der noget uforklarligt i hovedet på mig. Så er det bare om at komme ud over stepperne. Jeg havde en god kamp med Einer Lo indtil sidste omgang, hvor jeg fik rykket fra ham, bagude Herre top 10 Pl Navn P 1 Benjamin W Justesen 1 2 Klaus Nielsen 2 3 Allan Karlsen 2 4 Jakob Lindgaard 3 5 Michael Grønbech 3 6 Einar Lo-Eriksen 4 7 Simon Tarp Jensen 4 8 Kenneth K Petersen 5 9 Jacob Lauritsen 5 10 Johnni Nielsen 6 også selvom man ikke er i form. Og så kan man måske beholde lidt fart i benene på den måde. Klaus Nielsen fortsætter og giver sin vurdering af det endelige resultat i herreklassen. - Måske kommer jeg til næste slush, og der slipper Benjamin ikke så let! Spøg til side, Benjamin skulle droppe det der landevejs pis, han er jo super på en mtb, og så er mtb jo det fedeste i verden, hvorfor spilde tiden?? I den samlede stilling har jeg tiltro til Benjamin, han har vundet to, og jeg tror bare han bliver stærkere af det. Men Grøn skal man ikke afskrive, selvom han får det svært nu. Men han er jo en klasserytter, og alt kan ske. Klaus hvem har imponeret dig mest i Slushcuppen indtil nu? - Det gør DMK's ungdom, samt dem der gør arbejdet bag kulissen... Klaus har mere ros til DMK på spørgsmålet om hvem der ser ud til at kunne løbe med årets hold pokal siger han blot; - Det har jeg ikke det store at sige til, DMK er jo de sejeste, holdtitel eller ej! Total dominas i H40 I H40 var det igen Mads Bødker (Team Nordicsportscenter), der viste tænder (det er uvist om Mads rent faktisk kørte med de nye tænder, som han fik ved 1. afdeling). Mads sejrede suverænt foran klubkammaraterne Henrik Cohen og Bogi Kristiansen med en margin på 2½ min. Faktisk kørte Mads så stærk at han kom ind på en samlet 3. plads overall meget imponerende og Mads var da også godt tilfreds.

7 H40 top 10 Pl Navn P 1 Mads Bødker 1 2 Henrik Cohen 2 3 Thomas Aaboe 2 4 Bogi Kristiansen 3 5 Carsten Kristiansen 4 6 Peter Vilby 4 7 Jens Kjærgaard 5 8 Michael Gravlund 6 9 Henrik de Gier 7 10 Morten Hartvigsen 8 favorit underlag og benene er heller ikke helt på toppen for tiden. Men når først statskuddet lyder sker der noget uforklarligt i hovedet på mig. Så er det bare om at komme ud over stepperne. Jeg havde en god kamp med Einer Lo indtil sidste omgang, hvor jeg fik rykket fra ham, bagude kunne der ind imellem skimtes en hvid trøje som blev mere og mere mudret - Ja, hvem andre end Jonas, heldigvis kom han aldrig faretruende tæt på - det gælder vist bare om at nyde det sålænge det varer!! Dagens løb var en god demonstration af at alder, ikke altid betyder så meget, når bare man har lysten og glæden til at være med. Også nummer 2, Henrik Cohen var tilfreds. - Det gik intet mindre end rigtig godt. Ved første afdeling havde jeg overtryk i maven pga overdreven indtagelse af Chili con Carne dagen før. Og var derfor presset bagfra af konkurrenter, som jeg normalt ikke ser. Og samtidig presset bagi af andre årsager! Så denne gang skulle der en anderledes lun suppe på bollerne. Og for første gang i min slush/dustcup historie kneb jeg mig ind i top 10, yes! (overall, red). Desuden har jeg undersøgt listepriserne for en ansigtsbehandling flere steder. Og jeg må konstatere at slush en tilbyder den billigste mudder i bedste kvalitet. Og rouladen er absolut også en køretur værd! I den samlede stilling i H40 er der total Team Nordicsportscenter dominans, idet holdet sætter sig på ikke mindre end de 4 første pladser. Det kunne se ud til at det bliver endog meget svært for nogle andre at komme på den samlede skammel til februar. Og Henrik Cohen er da også rimelig sikker på hvem der står med trofæet til sidst. - Mads Bødker skal vist have en skistav igennem både hjul og ben hvis den samlede sejr skal glippe for ham. Måske en overvejelse værd, hhmm Giv agt! HMTBK vil frem i holddysten og har været på indkøb i Grønland!! I den mest prestigefyldte dyst var det igen Team NSC, der trak det længste strå med 32 point, men denne gang pænt presset. HMTBK SRAM var kun sølle 2 point fra sejren (34 point). Det ser ud til at både Jakob Lindgaard og Allan Månson (begge HMTBK SRAM) er ved at køre sig i form igen og kun bliver bedre og bedre. Jakob ser lyst på de kommende afdelinger. - DMK manglede et par rytter og hvis Allan Månson ikke var punkteret havde vi nok fået NSC, det var en skam. Det bliver tæt og jeg har tænkt mig at trække det længste strå! Henrik Cohen fra NSC er selvsikker på den poetiske måde. - Ingen kan bide ske, med Team NSC. Så lær det dog! Holdkammaraten Mads Bødker er noget mere åben i sin vurdering. - Hold konkurrencen er rigtig åben efter, at vores førstemand Benjamin er blevet "købt" af noget landevejs hålløjsa. Men pyt, det gør bare det hele lidt sjovere, og sålænge vi "pensionist drenge" kan få vores rollatorer frem til startstregen for mudder, så skal Whiskybælte-holdet nok begynde at blande mere is i sjuserne!! Spændingen forøges endvidere af, at der lyder rygter om, at HMTBK SRAM bliver forstærket til 3. afdeling og måske 4. afdeling. Rygtet vil vide, at den tidligere samlede vinder af SLUSH Cuppen, Kasper Busk, flyves ind fra Grønland specielt til lejligheden. Det er lykkedes os at få følgende interview i hus:

8 Pl Hold Sum 1 nordicsportscenter.com 59 2 HMTBK SRAM 88 3 DMK HMTBK SRAM Kalundborg CC Cykelklubben Cyclomania Team Hustler - Rivette RMK NCK DMK SRAM bliver forstærket til 3. afdeling og måske 4. afdeling. Rygtet vil vide, at den tidligere samlede vinder af SLUSH Cuppen, Kasper Busk, flyves ind fra Grønland specielt til lejligheden. Det er lykkedes os at få følgende interview i hus: Kasper Busk vi har hørt rygter og set underground video's der tyder på at du stiller op til 3. afdeling??? - Jeg havde i første omgang sat alt ind på at blive verdensmester i langrend og hundeslædekørsel, men det sårer mit hjerte at se DMK true HMTBK. Så på trods af mørke, minus 15 grader og sne har jeg i den forgangne uge kørt 2 gange 800 hm på en 40 hm bakke her i downtown Aasiaat med slædehunde hængende halvt i haserne. Jeg kommer hjem og ser hvad der er tilbage af formen. Om ikke andet er der jo kage og kaffe bagefter og røverhistorier fra Jens A når han har fået tæv :-) Er der noget der hedder PermaCup på Grønland? - Umiddelbart er jeg den eneste der besidder en MTB i Grønland!, så konceptet er faldet til jorden. Jeg har derfor forespurgt Slush om at afholde en afdeling heroppe - jeg mener hvis Kalundborg er inkluderet så kan Aasiaat også. Jeg ville iøvrigt regne med en klar hjemmebane fordel. Ja, der er for alvor lagt i kakkelovnen til 3. afdeling!! Kasper Busk I Kajak (foto: Kasper Busk) Kalundborg klar til at sparke røv på hjemmebane Kalundborg CC har som tidligere nævnt i flere år været flittige deltagere i Slushcup, og skal i år faktisk debutere som arrangør den 7. jan. Klubbens tidligere præstationer er blevet betydeligt bedre i år end de tidligere år og SlushNews har talt med Kalundborg og Morten Tillquist som var 4. mand på klubbens 1. hold ved anden afdeling. - Det er første år jeg deltager i Sluch Cuppen og det er en mægtig godt tillæg til min vintertræning. Jeg kører licens løb i B-klassen på landevejen og for at krydre vinter sæsonen lidt, ja så er Sluch Cuppen lige noget for mig. Jeg er kommet ud af landevejs sæsonen i fin form, så jeg klarer mig noget bedre end forventet. Og jeg tror det samme gælder for mange af mine hold kammerater fra Klaundborg CC. Ole Stahl Nielsen, der var tæt på at køre point hjem til Kalundborg s 1. hold i Søndags fortæller, hvorfor han godt kan lide SLUSH Cup. - Slushcup er velorganiseret, hyggeligt og ruterne er fede og varierede. Og så er det sjovt at køre med en masse MTB folk. Det er et godt mål for træningen i vinterhalvåret og det betyder da også noget for det sociale liv i klubben, i en ellers "død" periode, at vi sammen kører til København til de mange afdelinger. Om klubbens fine 6. plads ved 2. afdeling og samlede 5. plads i holdkonkurrencen udtaler Ole Stahl. - Dels stiller flere af vores nuværende og tidligere licensryttere op i år, dels har motionisterne givet den en skalle med træningen. Se bare Henrik Truelsen, der virkelig giver den gas med en 27. plads samlet i anden afdeling. Vi satser på at gøre os mere gældende i holddysten og selvom vi ikke kan røre toppen, så vil vi kæmpe for en god placering i top 10.

9 Ole Stahl mindes de gamle Djernis dage i Kalundborg. - Iøvrigt har Slushcup bevirket en genoplivning af MTB disciplinen i Kalundborg CC, hvor der hovedsageligt køres landevej. MTB har ligget på et lavt aktivitetsniveau i klubben i nogle år, efter at klubbens aktive tidligere har hevet mange flotte mesterskaber hjem i Cykelcross og ikke mindst MTB, hvor Henrik Djernis har tre verdensmesterskaber. Vi er nu flere der primært kører MTB og det øgede aktivitetsniveau har også medført at vi har fået etableret et MTB spor heroppe i Kalundborg. Netop det spor skal danne ramme om 4. afdeling af dette års Slushcup og Ole mener at Kalundborg er klar til 300 ryttere; - Ja - godt og vel. Rute og start/mål er stort set faslagt og tilladelser er i hus. I øjeblikket finplanlægges arrangementet og her kan vi glæde os over et stort engagement fra medlemmer og forældre (til B&U medlemmer) der gerne vil hjælpe. Vi er også glade for at skulle være vært for en afdeling i Slushcup og ikke mindst for at mange flere for mulighed for at prøve sporet i Klosterskoven. Slushcup ledelsen glæder sig til at se ruten i Kalundborg, og håber at mange vil bakke op og tage den lidt lange tur til Kalundborg den 7. januar.

Slush-time igen! I dette nummer. Slush-time igen 1. Spændende sæson 2-3. Igen I år skal vi have Slush.cuppen der satser på det dårlige vejr!

Slush-time igen! I dette nummer. Slush-time igen 1. Spændende sæson 2-3. Igen I år skal vi have Slush.cuppen der satser på det dårlige vejr! Sæson 6, nummer 1 D e n 4. N o ve m b e r 2 0 0 7 I dette nummer Slush-time igen 1 Slush-time igen! Spændende sæson 2-3 Bagfra reglen! 4 Tip en vinder 4 Kør med I Slushcup 4 Info om 1. afdeling 5 Journalister

Læs mere

Slush News. I denne udgave. Nyhedsbrev for Danmarks største MTB Cup. Contact. 19. november 2006 Year 5, Number 2

Slush News. I denne udgave. Nyhedsbrev for Danmarks største MTB Cup. Contact. 19. november 2006 Year 5, Number 2 Slush News Nyhedsbrev for Danmarks største MTB Cup 19. november 2006 Year 5, Number 2 I denne udgave SLUSH Cup er godt i gang! 1. afdeling Tilmelding + startbox til 2. afdeling SLUSH Cup er godt i gang!!

Læs mere

13. december 2006 Year 5, Number 5. Chekke dine oplysninger på startlisten. Chekke hvilken startbox du skal stå i.

13. december 2006 Year 5, Number 5. Chekke dine oplysninger på startlisten. Chekke hvilken startbox du skal stå i. Slush News Nyhedsbrev for Danmarks største MTB Cup 13. december 2006 Year 5, Number 5 I denne udgave Hvad du skal gøre inden start Info om 3. afdeling Slushcup FAQ Contact http://www.slushcup.dk mail@slushcup.dk

Læs mere

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. November-december 2015. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. November-december 2015. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3 Prøve i Dansk 1 November-december 2015 Skriftlig del Læseforståelse 1 Tekst- og opgavehæfte Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3 Hjælpemidler: Ingen Tid: 60 minutter Udfyldes af prøvedeltageren Navn

Læs mere

Resultatliste for 6. Afdeling af NISSAN NAVARA Slushcup 2006-2007

Resultatliste for 6. Afdeling af NISSAN NAVARA Slushcup 2006-2007 Resultatliste for 6. Afdeling af NISSAN NAVARA Slushcup 2006-2007 Klasse: Dame Pos Navn Klub Klasse Omg Samlet tid Lap1 Lap2 Lap3 Lap4 Lap5 1 Marie Kunst DMK Dame 4 01:18:07 00:22:00 00:17:48 00:19:02

Læs mere

Slush News. En vinterdag i Mudderhelvede! I denne udgave. Nyhedsbrev for Danmarks største MTB Cup. Contact. 31. december 2006 4. afd.

Slush News. En vinterdag i Mudderhelvede! I denne udgave. Nyhedsbrev for Danmarks største MTB Cup. Contact. 31. december 2006 4. afd. Slush News Nyhedsbrev for Danmarks største MTB Cup 31. december 2006 4. afd. Year 5, Number 8 I denne udgave Mudderhelvede! Beretning fra 4. afd. Mathias Lindberg vinder cykel fra Kaj Rotwild MTB-løb indtil

Læs mere

ARKIVFOTO: DGI FOTOARKIV/OLE JOERN

ARKIVFOTO: DGI FOTOARKIV/OLE JOERN ARKIVFOTO: DGI FOTOARKIV/OLE JOERN Cross/motionsløb 2012-2013 Cross/motionsløb 2012-2013 for alle løbeglade børn og voksne, motionister og konkurrenceløbere DGI s cross- og motionsløb afholdes endnu engang

Læs mere

Slush News. Så fik vi Slush!!!! I denne udgave. Nyhedsbrev for Danmarks største MTB Cup. Contact. 9. februar 2006 5. afd.

Slush News. Så fik vi Slush!!!! I denne udgave. Nyhedsbrev for Danmarks største MTB Cup. Contact. 9. februar 2006 5. afd. Slush News Nyhedsbrev for Danmarks største MTB Cup 9. februar 2006 5. afd. Year 5, Number 10 I denne udgave Så fik vi Slush!!!! Så fik vi Slush! Beretning fra 5. afd. Contact http://www.slushcup.dk mail@slushcup.dk

Læs mere

Det er tid til at tage afsked med skolen og med hinanden.

Det er tid til at tage afsked med skolen og med hinanden. 1 Kære 10.klasse, kære dimittender Det er tid til at tage afsked med skolen og med hinanden. Først vil jeg ønske jer til lykke med eksamen. Det er for de fleste en tid med blandede følelser. Det er dejligt

Læs mere

Interview med chefgreenkeeper Adam Evans

Interview med chefgreenkeeper Adam Evans Interview med chefgreenkeeper Adam Evans v/mogens Damm Dette interview blev lavet d. 21.januar, 2016, nogle dage før Adam tiltræder sit nye arbejde som chefgreenkeeper i Frederikshavn Golf Klub. Adam Evans

Læs mere

Hilsen fra kassereren

Hilsen fra kassereren Godt nytår Så er vi i gang med 2009, godt i gang endda. Vi vil fra bestyrelsens side sige stor tak til alle hjælpere som har brugt kostbar fritid på at hjælpe med at holde klubben i gang. Det sætter vi

Læs mere

Slush News. Velkommen til NISSAN NAVARA SLUSH Cup! I denne udgave. Nyhedsbrev for Danmarks største MTB Cup. Contact. 4. november 2006 Year 5, Number 1

Slush News. Velkommen til NISSAN NAVARA SLUSH Cup! I denne udgave. Nyhedsbrev for Danmarks største MTB Cup. Contact. 4. november 2006 Year 5, Number 1 Slush News Nyhedsbrev for Danmarks største MTB Cup 4. november 2006 Year 5, Number 1 I denne udgave Velkommen Info om 1. afdeling Følg med i Frederiksborg Amtsavis Præmier for 100.000 Du kan stadig nå

Læs mere

Talentløbet den 17. juli.

Talentløbet den 17. juli. Talentløbet den 17. juli. I super flot sommervejr blev årets andet talentløb afviklet.. På køretek-niskanlægs 660 meter lange rundstrækning skulle deltagerne udkæmpe deres konkurrence i fire forskellige

Læs mere

MGP i Sussis klasse.

MGP i Sussis klasse. Side 1. MGP i Sussis klasse. Hans Chr. Hansen. Alrune. Side 2. 1. MGP i 2.b. Sussi har musik i skolen. Det har alle jo. Hun elsker de timer. De laver alt muligt i musik. De slår rytmer. De leger. De synger

Læs mere

Indbydelse til 1. afd. af MTB-vintercup

Indbydelse til 1. afd. af MTB-vintercup Dansk Politiidrætsforbund Indbydelse til 1. afd. af MTB-vintercup Tirsdag den 9. oktober 2012 i Geels Skov Arrangør: PI-Nordsjælland Kære ryttere Velkommen til 1. afdeling af Vintercup en i MTB! Det glæder

Læs mere

Hvordan underviser man børn i Salme 23

Hvordan underviser man børn i Salme 23 Hvordan underviser man børn i Salme 23 De fleste børn er rigtig gode til at lære udenad, og de kan sagtens lære hele Salme 23. Man kan f.eks. lære børnene Salme 23, mens man underviser om Davids liv. Det

Læs mere

SOMMEREN ER OVER OS IGEN...

SOMMEREN ER OVER OS IGEN... NMFK NYT Maj 2009 Så blev køerne sat på græs! SOMMEREN ER OVER OS IGEN......Og der er stadig opgaver vi skal have løst! Af formanden. Som overskriften siger, er sommeren ved at være over os igen. Det betyder

Læs mere

Velkommen Holstebro Cykle Club af 1960

Velkommen Holstebro Cykle Club af 1960 Velkommen Holstebro Cykle Club af 1960 Vi har samlet nogle af de spørgsmål som du måtte stå med hvis du overvejer at begynde i en Cykel Club. Der er sikkert mange andre ting du kunne ønske svar på, og

Læs mere

Danmarks største FAI trekant - på VSK s 75 års jubilæumsdag!

Danmarks største FAI trekant - på VSK s 75 års jubilæumsdag! Danmarks største FAI trekant - på VSK s 75 års jubilæumsdag! Hvordan kan det blive mere perfekt? Her kommer historien - for dem der har lidt tid. Jeg har i mange år forsøgt at slå rekorden for den største

Læs mere

Bilag 6: Transskription af interview med Laura

Bilag 6: Transskription af interview med Laura Bilag 6: Transskription af interview med Laura Interviewet indledes med, at der oplyses om, hvad projektet handler om i grove træk, anonymitet, at Laura til enhver tid kan sige, hvis der er spørgsmål,

Læs mere

C-Licens Evaluering. 23. november 2013. Af Martin Ladegaard-Mortensen, U7D, Hvidovre IF.

C-Licens Evaluering. 23. november 2013. Af Martin Ladegaard-Mortensen, U7D, Hvidovre IF. 23. november 2013 C-Licens Evaluering Forløb fra 19. april 2013-12. november 2013 (Online Eksamen - 25 spørgsmål indenfor en time) Af Martin Ladegaard-Mortensen, U7D, Hvidovre IF. December 2012 startede

Læs mere

BILAG 4. Interview med faglærer ved Glostrup tekniske skole Bjerring Nylandsted Andersen (inf) April 2011

BILAG 4. Interview med faglærer ved Glostrup tekniske skole Bjerring Nylandsted Andersen (inf) April 2011 BILAG 4. Interview med faglærer ved Glostrup tekniske skole Bjerring Nylandsted Andersen (inf) April 2011 Tilstede: Faglærer og Kristine Lodberg Madsen Kristine: Hvad er din baggrund, uddannelse og hvad

Læs mere

Første kapitel. Hvori Pusling er dårlig til at køre bobslæde, men god som brunkagegris.

Første kapitel. Hvori Pusling er dårlig til at køre bobslæde, men god som brunkagegris. amilien Rantanen var en rigtig storby familie, som boede på femte sal i Stockholm og kørte byen rundt med tunnelbanen. Børnene, Isadora og Ingo, elskede at køre med tunnelbane. Men mor Ritva og far Roger

Læs mere

Kampreferater - 2007 1. Senior

Kampreferater - 2007 1. Senior Kampreferater - 2007 1. Senior Ude mod AC Frederiksberg (4-0)... 2 Ude mod Bosna (2-3)... 2 Hjemme mod Gentofte (2-2)... 3 Ude mod Gentofte (2-2)... 3 Hjemme mod Volvox (4-0)... 4 Ude mod Firkanten (1-3)...

Læs mere

Vi er i en skov. Her bor mange dyr. Og her bor Trampe Trold. 14. Hver dag går Trampe Trold en tur. Han går gennem skoven. 25

Vi er i en skov. Her bor mange dyr. Og her bor Trampe Trold. 14. Hver dag går Trampe Trold en tur. Han går gennem skoven. 25 7 Vi er i en skov Her bor mange dyr Og her bor Trampe Trold 14 Hver dag går Trampe Trold en tur Han går gennem skoven 25 Jorden ryster, når han går Så bliver dyrene bange Musen løber ned 37 i sit hul Ræven

Læs mere

Forslag til rosende/anerkendende sætninger

Forslag til rosende/anerkendende sætninger 1. Jeg elsker dig for den, du er, ikke kun for det, du gør 2. Jeg elsker din form for humor, ingen får mig til at grine som dig 3. Du har sådan et godt hjerte 4. Jeg elsker at være sammen med dig! 5. Du

Læs mere

Så skal vi ud at køre

Så skal vi ud at køre Sæson 7, nummer 7 Nyhedsbrev for Danmarks største MTB Cup Den 2. januar 2009 I dette nummer Info om 4. afd 3-4 Hvem ser godt ud 6 Så skal vi ud at køre Portræt 7-11 Slushfuture 13 Resultater 14 Rytter

Læs mere

Temperaturen er faldet væsentligt det er ikke mere end 25 grader og overskyet perfekt rovejr for os danskere.

Temperaturen er faldet væsentligt det er ikke mere end 25 grader og overskyet perfekt rovejr for os danskere. Dag 5 Junior og Senior VM i Plovdiv Bulgarien Af Finn Andersen Efter en fantastisk dag i går med flotte præstationer af alle de danske roere, specielt de juniorer der roede i mindre finaler, men som virkelig

Læs mere

Hvor blir Slushen af?

Hvor blir Slushen af? Sæson 6, nummer 5 D e n 1 2. D e c e m b e r 2 0 0 7 Nyhedsbrev for Danmarks største MTB Cup I dette nummer Hvor blir Slushen af? 1 Hvor blir Slushen af? 3. afdeling 2 Var offroad Trialthlon noget for

Læs mere

Transskription af interview med Hassan den 12. november 2013

Transskription af interview med Hassan den 12. november 2013 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 Bilag J Transskription af interview med Hassan den 12. november 2013 Kursiv:

Læs mere

Mødereferat. Generalforsamling

Mødereferat. Generalforsamling Mødereferat Generalforsamling Tidspunkt: Sted: MAN 5 OKT 2009 kl.1900 Fredensborg Bibliotek Jernbanegade 3, 1 sal 3480 Fredensborg Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse

Læs mere

Den grønne have. Wivi Leth, 1998 (4,8 ns)

Den grønne have. Wivi Leth, 1998 (4,8 ns) Den grønne have Wivi Leth, 1998 (4,8 ns) Dette skete for ikke så lang tid siden, i landet med det rødhvide flag. Det var efterår, og tre børn havde vovet sig 5 ind i den have, hvor der engang havde været

Læs mere

Alle de væsener. De der med 2 ben traskede rundt på jorden. Det var Jordtraskerne, det hed de, fordi de traskede på jorden.

Alle de væsener. De der med 2 ben traskede rundt på jorden. Det var Jordtraskerne, det hed de, fordi de traskede på jorden. 1 Sådan går der mange mange år. 1 Alle de væsener En gang for mange mange år siden blev skabt et væsen uden ben. Den måtte være i vandet, ellers kunne den ikke komme rundt. Så blev skabt en med 2 ben,

Læs mere

I: Man er altså mere bevist om, hvor spillet vil have én hen og de mål der er i spillet?

I: Man er altså mere bevist om, hvor spillet vil have én hen og de mål der er i spillet? Spilundersøgelse 1.2: Interview med Brian og Liv efter spiltest d.13/4-2010 B: Der var det du snakkede om med byrummet. Det er en ny måde at prøve at bruge byrummet på, men man er ikke så opmærksom på,

Læs mere

Farv denne skønne løve i alle de. cirkusfarver du kan finde på! Tryllesøstrene. Manden på ethjulet cykel har skifte køretøj

Farv denne skønne løve i alle de. cirkusfarver du kan finde på! Tryllesøstrene. Manden på ethjulet cykel har skifte køretøj Manden på ethjulet cykel har skifte køretøj Manden på ethjulet cykel skifter køretøj til en lille cykel Skrevet af Ardeshir og Noah Manden på den ethjulede cykel skiftede køretøj til en tohjulet lille

Læs mere

DuPont løbene, 2. runde kolde BMI ere

DuPont løbene, 2. runde kolde BMI ere LØBESEDLEN BMI Motion Marts 2014 DuPont løbene, 2. runde kolde BMI ere Der blæste en kold vind, da 17 BMI ere mødte frem ved NRGi Arena til 2. runde af DuPont løbene. Arrangørerne havde desværre lagt starten

Læs mere

DM vinderen i enkeltstart, Martin Svend Pedersen, på vej mod mål. Danske politimesterskaber i. landevejscykling

DM vinderen i enkeltstart, Martin Svend Pedersen, på vej mod mål. Danske politimesterskaber i. landevejscykling DM vinderen i enkeltstart, Martin Svend Pedersen, på vej mod mål. Danske politimesterskaber i landevejscykling 26 Politiidræt nr. 6 2014 Der blev gået til stålet, kørt på små klinger og flere styrt i dette

Læs mere

En begivenhedsrig uforglemmelig og ikke mindst udfordrende tur rundt på Sjælland.

En begivenhedsrig uforglemmelig og ikke mindst udfordrende tur rundt på Sjælland. Sjælland Rundt d. 2. juli 2011. En begivenhedsrig uforglemmelig og ikke mindst udfordrende tur rundt på Sjælland. Det var noget af en prøvelse ca. 700 ryttere blev sat på til dette års udgave af Sjælland

Læs mere

Frederikke, Sezer og Jasmin 29. april 2010. Knuser dit hjerte SIGNE. Jeg har tænkt på at spørge Magnus, om han kan være sammen efter skole.

Frederikke, Sezer og Jasmin 29. april 2010. Knuser dit hjerte SIGNE. Jeg har tænkt på at spørge Magnus, om han kan være sammen efter skole. Frederikke, Sezer og Jasmin 29. april 2010 Knuser dit hjerte SC 1. SKOLEGANG DAG Signe og Michelle er på vej til time. Jeg har tænkt på at spørge Magnus, om han kan være sammen efter skole. MICHELLE Ej,

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010

Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010 Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010 Velkomst: Velkommen til generalforsamling her i HGC- Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 10. ordinære generalforsamling. Indledning:

Læs mere

Elcykel Testpendlerforløb

Elcykel Testpendlerforløb Forår Sommer 2015 Sekretariatet for Supercykelstier Elcykel Testpendlerforløb Cases Forløbet I slutningen af 2014 efterlyste Sekretariatet for Supercykelstier frivillige testpendlere til et pilotelcykel-testforløb.

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 8+9 2013

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 8+9 2013 Fælles info Fastelavn. Vi holdt fastelavn mandag efter vinterferien. Vi flyttede det hertil fordi vi havde Danmarks Indsamling i uge 6, men til næste år flytter vi det tilbage, så det ligger tættere på

Læs mere

Forord. Julen 2005. Hej med jer!

Forord. Julen 2005. Hej med jer! Indhold Julen 2005. Forord 2 1. Historien om jul i Muserup Yderkær. 4 2. Venner af Muserup Yderkær. 7 3. Den mærkeligste dag på året. 9 4. I nødens stund. 11 5. Bedste hædres som heltenisse. 14 6. Den

Læs mere

Formandens beretning Bjæverskov håndbold generalforsamling den 9. marts. 2015

Formandens beretning Bjæverskov håndbold generalforsamling den 9. marts. 2015 Formandens beretning Bjæverskov håndbold generalforsamling den 9. marts. 2015 Så står jeg her igen ved min 7. beretning som formand. Jeg tager nu hul på mit sidste år som formand da det må være på tide

Læs mere

Vil du gennem 10 uger have redskaberne til at slippe kur, kilo og kamp? Og samtidig opnå et naturligt vægttab?

Vil du gennem 10 uger have redskaberne til at slippe kur, kilo og kamp? Og samtidig opnå et naturligt vægttab? Vil du gennem 10 uger have redskaberne til at slippe kur, kilo og kamp? Og samtidig opnå et naturligt vægttab? Kursets fokus er ikke tab 10 kg på 10 uger, men at slutte fred med kroppen og maden. Derigennem

Læs mere

Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne

Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne 1. Valg af dirigent. Søren Opstiller Søren Valgt 28 stemmeberettige er til stede til denne generalforsamling Afbud fra 8 medlemmer

Læs mere

OKART-GP GOKART. Der var afbud fra Michael Larsen (Team Blå), som blev erstattet af Jacob Lauesen, samt fra Bo Skifting, Team Grøn.

OKART-GP GOKART. Der var afbud fra Michael Larsen (Team Blå), som blev erstattet af Jacob Lauesen, samt fra Bo Skifting, Team Grøn. Løbsrapport afd. 9 Lockarps Hyrkart (11.10.2010) On board video: Heat 1 - (Lasse Smidt - redigeret) Heat 2 - (Mikael Lohmann) Originale skemaer Intro: Årets næstsidste afdeling og samtidig årets sidste

Læs mere

Mesteren slog til! I dette nummer

Mesteren slog til! I dette nummer Sæson 8, nummer 7 Nyhedsbrev for Danmarks største MTB Cup Den 21. Februar 2010 I dette nummer På vej mod finalen 2-15 Er I Slushcup klub næste sæson? Portræt: Mads Bødker 18-20 Slushcup er slut - Hvad

Læs mere

Monster Slush! I dette nummer. Nyhedsbrev for Danmarks største MTB Cup. Monster Slush 1. Reportage 1 Sol, søndag og en super SlushCup. Totalt vildt!!

Monster Slush! I dette nummer. Nyhedsbrev for Danmarks største MTB Cup. Monster Slush 1. Reportage 1 Sol, søndag og en super SlushCup. Totalt vildt!! Sæson 6, nummer 2 D e n 1 5. N o ve m b e r 2 0 0 7 Nyhedsbrev for Danmarks største MTB Cup I dette nummer Monster Slush 1 Reportage 1 Sol, søndag og en super SlushCup 2-4 Sponsor præsentation 5-6 Portræt

Læs mere

venter! Januar > marts jeg kan mærke at gud er tæt på kvartalsblad

venter! Januar > marts jeg kan mærke at gud er tæt på kvartalsblad KE INSEKIRKE himlen venter! Jesus har været Horsens historiens pinsekirke vigtigste person. Det er ham der har præget verden absolut sverigesvej mest. 29 / Hans 8700 horsens Tel. 30 13 76 74 sætning om

Læs mere

Formandens beretning 2006

Formandens beretning 2006 Formandens beretning 2006 Når jeg tænker tilbage på år 2005, er succes og modgang ord som dukker op. Vi startede året med 113 medlemmer, aldrig har tallet været så højt. Det er dejligt med en så stor skare

Læs mere

Pytlicks piger på sporet

Pytlicks piger på sporet Pytlicks piger på sporet Billedforslag: Et jublende kvindelandshold, der løfter OL- pokalen, mens guldkonfettien regner ned over dem. Billedtekst: Sådan så det ud i 2004, da holdet vandt guld til OL. Ni

Læs mere

Fra Den strandede mand tolv fortællinger om havet og hjertet

Fra Den strandede mand tolv fortællinger om havet og hjertet Klaveret Fra Den strandede mand tolv fortællinger om havet og hjertet Skrevet af Louis Jensen For lang tid siden faldt et klaver i havnen. Dengang var min bedstemor en lille pige med en stor, rød sløjfe

Læs mere

Danske politimesterskaber i mountainbike

Danske politimesterskaber i mountainbike Danske politimesterskaber i mountainbike Af Jørgen Guldborg, Cykeludvalget Fotos af Ruth Glerup Fantastisk flot mesterskabsstævne på en solrig forårsdag i maj Efter et godt hovedbestyrelsesmøde i flotte

Læs mere

Sommerlejr og klubmesterskab 2013

Sommerlejr og klubmesterskab 2013 Sommerlejr og klubmesterskab 2013 Lørdag d. 14. september mødtes 15 ungdomssejlere samt trænere i sejlklubben med tunge tasker og store madpakker, klar til den årlige sommerlejr der i år var kombineret

Læs mere

Nicholas: Jeg bor på Ørholmgade, lige herovre ved siden af parken. I nummer fire.

Nicholas: Jeg bor på Ørholmgade, lige herovre ved siden af parken. I nummer fire. Samtalevandring d. 2. maj 2012. Nicholas, 25. Biologistuderende. Bor på Ørholmgade. Interviewer: Nå, og det var Nicholas, du hedder? Nicholas: Ja, korrekt. Interviewer: Og hvor gammel er du? Nicholas:

Læs mere

Tik Tak, Tik Tak, Tik Tak. Jeg synes tiden går alt for hurtigt herovre i Dublin. Dette rejsebrev er bare endnu en påmindelse om at jeg nærmer mig

Tik Tak, Tik Tak, Tik Tak. Jeg synes tiden går alt for hurtigt herovre i Dublin. Dette rejsebrev er bare endnu en påmindelse om at jeg nærmer mig Tik Tak, Tik Tak, Tik Tak. Jeg synes tiden går alt for hurtigt herovre i Dublin. Dette rejsebrev er bare endnu en påmindelse om at jeg nærmer mig slutningen på dette eventyr. Det har været så fantastisk,

Læs mere

Guldhvalpen. Dorte Marcussen

Guldhvalpen. Dorte Marcussen Guldhvalpen Dorte Marcussen GULDHVALPEN Tekst og tegning Dorte Marcussen Udgivet i ét eksemplar i 1981 Til Frida og Karla 2013 Forlaget Muffin Der var uro i hundekennelen Hundens Fryd. Freja havde været

Læs mere

Choco-Hazelnut 2 Chokolade Smager alt for sødt og det giver kvalm. Choco-Hazelnut 5 Vanille

Choco-Hazelnut 2 Chokolade Smager alt for sødt og det giver kvalm. Choco-Hazelnut 5 Vanille Smag Vote Favorite Forslag Choco-Hazelnut 5 Fast del af jeres sortiment Choco-Hazelnut 4 Chokolade Choco-Hazelnut 2 Chokolade Det en fin blanding, med en klar smag af hasselnød, dog er den meget sød så

Læs mere

Læs mere og tilmeld dig på Gavnø's hjemmeside (husk at skrive du kommer fra Mopar Club Denmark).

Læs mere og tilmeld dig på Gavnø's hjemmeside (husk at skrive du kommer fra Mopar Club Denmark). Classic Autojumble i Gavnø Slotspark Skrevet af superbee - 2015/04/28 14:52 Classic Autojumble - 7/6 2015 Danmarks største veteranbilshow afholdes søndag den 7. juni 2015 Gavnø Slotspark danner for 27.

Læs mere

Super 98. Forældremøde Tirsdag den 24/1-2012

Super 98. Forældremøde Tirsdag den 24/1-2012 Forældremøde Tirsdag den 24/1-2012 Blev nr. 3 i Vintercup. Begivenhedsrigt 2011 Spillede i foråret 9 mands og slutte midt i rækken (nr. 5) men viste igennem hele foråret bedre og bedre spil. Det hele kulminerede

Læs mere

Formandsberetning Aalborg IMU 12/2 2009

Formandsberetning Aalborg IMU 12/2 2009 Formandsberetning Aalborg IMU 12/2 2009 Året har budt på en del ændringer i IMU og mange store oplevelser sammen med jer. Vi har haft en masse sociale arrangementer, vi har arrangeret koncert med The Dawn,

Læs mere

Man skal have mod til at være sig selv! Interview med Rasmus Møller. Forældre med handicap i DHF

Man skal have mod til at være sig selv! Interview med Rasmus Møller. Forældre med handicap i DHF Forældre med handicap i DHF Man skal have mod til at være sig selv! Interview med Rasmus Møller Rasmus Møller er lærerstuderende, benamputeret og far til August på 3 år. Og Rasmus og hans kone venter en

Læs mere

Formand Lene Ravn Magnolievangen 118 3450 Allerød

Formand Lene Ravn Magnolievangen 118 3450 Allerød Formand Lene Ravn Magnolievangen 118 3450 Allerød Indledning: Velkommen til årets generalforsamling, og det er mig en glæde at kunne fortælle om de ting, der er sket i 2013 Dagmar har i 2013 besluttet

Læs mere

Sådan cykler vi ikke i ACK

Sådan cykler vi ikke i ACK Sådan cykler vi ikke i ACK Teoriprøve for håbløse cyklister Eksemplerne i prøven bygger desværre delvist på virkelige begivenheder, som tidligere er oplevet i klubben. Formålet med prøven er derfor, på

Læs mere

EN E-BOG FRA MIG TIL DIG

EN E-BOG FRA MIG TIL DIG EN E-BOG FRA MIG TIL DIG 8 GYLDNE GENVEJE TIL MERE ALENETID UDEN DÅRLIG SAMVITTIGHED. Apropos børn, så har vi sammen smukke Aia på 6 år, charmerende Villads på 3 år og bedårende Vega på 1 år. 3 verdensstjerner

Læs mere

September, oktober & november 2011 23. ÅRGANG

September, oktober & november 2011 23. ÅRGANG September, oktober & november 2011 23. ÅRGANG Kredsleder Søren W. Nielsen...26 83 50 01 Formand Jørgen Bæk...75 82 48 65 Puslinge Tove Pedersen...75 82 59 13 Tumlinge Ann R. Nielsen...40 54 05 61 Pilte

Læs mere

Esben Kim Jahn (Slogan)

Esben Kim Jahn (Slogan) Esben Kim Jahn (Slogan) tilføjet af Richard Torp Jensen fredag, 22 september 2006 Vi har hermed fornøjelsen af at præsentere Esben Kim Jahn fra Team Kingdom Heroes. Esben er nok een af Danmarks hurtigste

Læs mere

Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk. Ugebrev 38

Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk. Ugebrev 38 Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk Friskolen i Lemming Ugebrev 38 Kære børn og forældre! Lemming d. 18.september 2015 Vi holder

Læs mere

Amors tjener Første udkast. Benjamin Dahlerup ONLINE KOPI FRA BENJAMINDAHLERUP.COM. Efter en ide af Shahbaz Sarwar

Amors tjener Første udkast. Benjamin Dahlerup ONLINE KOPI FRA BENJAMINDAHLERUP.COM. Efter en ide af Shahbaz Sarwar Amors tjener Første udkast Af Benjamin Dahlerup ONLINE KOPI FRA BENJAMINDAHLERUP.COM Efter en ide af Shahbaz Sarwar Benjamin Dahlerup (2013) Dette manuskript må ikke produceres uden forudgående aftale

Læs mere

Referat, Generalforsamling i Pirates Support 30/9 2013. indkaldt. Stemmetæller Tina Thingaard og Andreas Olsen

Referat, Generalforsamling i Pirates Support 30/9 2013. indkaldt. Stemmetæller Tina Thingaard og Andreas Olsen Referat, Generalforsamling i Pirates Support 30/9 2013 1. Thomas Milverts vælges som dirigent. Generalforsamlingen er rettidigt indkaldt 2. Referant Anne Larsen Stemmetæller Tina Thingaard og Andreas Olsen

Læs mere

U 18 Afdelingen. Nyhedsbrev April 2013

U 18 Afdelingen. Nyhedsbrev April 2013 U 18 Afdelingen. Nyhedsbrev April 2013 Dato: 31/3 2013 Forårssæson 2013. Efter en lang men herlig opstart, med træning på vores lækre kunststofbane, og et par rigtig gode sociale arrangementer, med højt

Læs mere

Dukketeater til juleprogram.

Dukketeater til juleprogram. Dukketeater til juleprogram. Dukketeater 1: (Der er brug for to dukker, en frisk og glad drengedukke (dukke 1), der er spændt på at det er jul og en lidt fornuftig pigedukke (dukke 2), der ikke kommet

Læs mere

Børnehave i Changzhou, Kina

Børnehave i Changzhou, Kina Nicolai Hjortnæs Madsen PS11315 Nicolaimadsen88@live.dk 3. Praktik 1. September 2014 23. Januar 2015 Institutionens navn: Soong Ching Ling International Kindergarten. Det er en børnehave med aldersgruppen

Læs mere

LÆS OM: Pst.. På den sidste side kan I se hvordan vejret kan blive og læse sjove udsagn fra hverdagen

LÆS OM: Pst.. På den sidste side kan I se hvordan vejret kan blive og læse sjove udsagn fra hverdagen LÆS OM: I vores første udgave af avisen fortæller børn, hvad en avis er. Børn fortæller om hvordan det er at være i dagplejen, Børnehaven Lystruplund, Børnehaven Hasselhøj, Minihøj, Hurlumhejhuset og Møllehuset

Læs mere

Nyhedsbrev. Future Februar Indhold. Kære Forældre og Børn & Unge. Future træningen Holdinddeling ATK

Nyhedsbrev. Future Februar Indhold. Kære Forældre og Børn & Unge. Future træningen Holdinddeling ATK Nyhedsbrev Future Februar 2017 Indhold Future træningen Holdinddeling ATK Aktiviteter i 2017 Introduktionsdag Langtur Klubtur til Harzen Udvekslingstur Future fest Konkurrencer DCU Ungdomscup SRAM Liga

Læs mere

Vi har i år været nødt til at flytte vores købe/sælge dag, og i år er det derfor fredag d. 13. December kl. 13.30-15.30.

Vi har i år været nødt til at flytte vores købe/sælge dag, og i år er det derfor fredag d. 13. December kl. 13.30-15.30. Købe/Sælgedag: Vi har i år været nødt til at flytte vores købe/sælge dag, og i år er det derfor fredag d. 13. December kl. 13.30-15.30. Vi har de tidligere år set en tendens til, at der handles meget med

Læs mere

Evaluering af Udeskole Rønnebæk skole. Udeskole

Evaluering af Udeskole Rønnebæk skole. Udeskole Evaluering af Udeskole Rønnebæk skole Marts 2014 Udeskole Vi var ude i skoven ved et bål hus, og der skulle vi lave nogle opgaver, nogle af opgaverne var matematik idræt musik dansk og naturteknik, vi

Læs mere

sport.dk Ung handicapidræt

sport.dk Ung handicapidræt sport.dk x- Ung handicapidræt Caroline kan det hele 18-årige Caroline Cecilie Nielsen har været til De Paralymp selv, hendes holdkammerater og hendes familie vandt hun e TEKST: KRISTIAN BANG LARSEN FOTO:

Læs mere

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. November-december 2014. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. November-december 2014. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3 Prøve i Dansk 1 November-december 2014 Skriftlig del Læseforståelse 1 Tekst- og opgavehæfte Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3 Hjælpemidler: Ingen Tid: 60 minutter Udfyldes af prøvedeltageren Navn

Læs mere

Ved udgangen af 2005 bestod afdelingsbestyrelsen af følgende medlemmer:

Ved udgangen af 2005 bestod afdelingsbestyrelsen af følgende medlemmer: Afdelingsberetning for PI s Fo dboldafdeling Ved udgangen af 2005 bestod afdelingsbestyrelsen af følgende medlemmer: Formand, Gunnar Nørager Næstformand, Lasse T. Vinther Kasserer, Kristian Kjær Jensen

Læs mere

Så er der Urban igen!

Så er der Urban igen! Sæson 7, nummer 9 Nyhedsbrev for Danmarks største MTB Cup Den 15. januar 2009 I dette nummer Urban igen 1-3 Portræt 5-7 Så er der Urban igen! 5. afdeling info 8 Startinstruktion 10 Slushfuture 11 Resultater

Læs mere

Interview med drengene

Interview med drengene Interview med drengene Interviewer: Julie = J og Michelle = M. Interviewpersoner: Christian = C og Lasse = L. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 J: Hvad er det I

Læs mere

Du er klog som en bog, Sofie!

Du er klog som en bog, Sofie! Du er klog som en bog, Sofie! Denne bog handler om, hvordan det er at have problemer med opmærksomhed og med at koncentrere sig. Man kan godt have problemer med begge dele, men på forskellig måde. Bogen

Læs mere

Tilff Bastogne Tilff 14 /15 2005

Tilff Bastogne Tilff 14 /15 2005 Tilff Bastogne Tilff 14 /15 2005 34th. udgave. Vores klubtur blev arrangeret af Sune Boelskifte i år og hans forslag lød på Tilff Bastogne Tilff. Et løb som bliver afholdt i Belgien og som har været kørt

Læs mere

Højspænding! Thomas Bonne fyrede Rivetten af i Teglstrup Hegn (foto: Søren Larsen)

Højspænding! Thomas Bonne fyrede Rivetten af i Teglstrup Hegn (foto: Søren Larsen) Sæson 8, nummer 5 Nyhedsbrev for Danmarks største MTB Cup Den 13. Januar 2010 I dette nummer Reportage 4. afd 2-12 Portræt 14-15 Urban Slush 17-19 Hvem vinder Urban Slush 20 Højspænding! Bagsiden 21 Thomas

Læs mere

Danske politimesterskaber i Cykling

Danske politimesterskaber i Cykling Danske politimesterskaber i Cykling Vejle lavede et rigtig Tekst og foto: Henrik Poulsen, DPIF cykeludvalget. Efter et enkelt års pause, hvor det ikke var muligt at finde en forening som ville påtage sig

Læs mere

Skærtorsdag 24.marts 2016. Hinge kirke kl.9.00 (nadver). Vinderslev kirke kl.10.30

Skærtorsdag 24.marts 2016. Hinge kirke kl.9.00 (nadver). Vinderslev kirke kl.10.30 Skærtorsdag 24.marts 2016. Hinge kirke kl.9.00 (nadver). Vinderslev kirke kl.10.30 Salmer: Hinge kl.9: 458-462/ 467-37,v.5-671 Vinderslev kl.10.30: 458-462- 178/ 467-37,v.5-671 Dette hellige evangelium

Læs mere

Kære 10. klasse, kære dimittender Det er tid til at tage afsked med skolen og med hinanden.

Kære 10. klasse, kære dimittender Det er tid til at tage afsked med skolen og med hinanden. 1 Kære 10. klasse, kære dimittender Det er tid til at tage afsked med skolen og med hinanden. Først vil jeg ønske jer til lykke med eksamen. Det er for de fleste en tid med blandede følelser. Det er dejligt

Læs mere

Julemandens arv. Kapitel 14

Julemandens arv. Kapitel 14 Kapitel 14 Bogen var en form for dagbog der strakte sig meget langt bagud i historien. Den var håndskrevet, og det var tydeligt at det var Julemanden der havde skrevet om sine mange oplevelser. Han undrede

Læs mere

Kata: Vi tænkte, om du kunne starte med at fortælle lidt om dig selv. Du skal vide, at det vil være anonymt, og vi kommer til at skifte navn.

Kata: Vi tænkte, om du kunne starte med at fortælle lidt om dig selv. Du skal vide, at det vil være anonymt, og vi kommer til at skifte navn. Bilag 3 Interview med Mia. Mia er kærester med Martin og sammen har de datteren Mette. Kata: Jeg stiller spørgsmålene, og hedder Katariina Sofie: Jeg hedder Sofie, og jeg vil supplere Katariina. Kata:

Læs mere

PERSONLIGE HISTORIER OM AT VÆRE SIG SELV - FOR 6.-7. KLASSETRIN

PERSONLIGE HISTORIER OM AT VÆRE SIG SELV - FOR 6.-7. KLASSETRIN PERSONLIGE HISTORIER OM AT VÆRE SIG SELV - FOR 6.-7. KLASSETRIN Uge Sex, Temamateriale 6. - 7. klasse 16 AT VÆRE DEN FØRSTE I PUBERTETEN Navn: Anne Beskæftigelse: Studerende på Business College Horsens

Læs mere

Ph.d. Afhandling finansieret af RUC, Metropol og Børn & Familier

Ph.d. Afhandling finansieret af RUC, Metropol og Børn & Familier Slægtskabelser - relationer mellem børn i pleje, forældre, og plejeforældre Ph.d. Afhandling finansieret af RUC, Metropol og Børn & Familier idahammen@hotmail.com Program for formiddagen Lidt om undersøgelsen

Læs mere

Velkommen til forvandl dit liv til et festfyrværkeri s workshop

Velkommen til forvandl dit liv til et festfyrværkeri s workshop Velkommen til forvandl dit liv til et festfyrværkeri s workshop Kære skønne kvinde. Tillykke med du har valgt at investere tid i dig selv. For at du får mest mulig ud af materialet. Anbefaler jeg at du

Læs mere

Steffan Thordarson beretning fra Ironman, Barcelona 2009.

Steffan Thordarson beretning fra Ironman, Barcelona 2009. Vejen til Ironman Steffan Thordarson beretning fra Ironman, Barcelona 2009. 25.september 2008 besluttede jeg mig for at gennemføre en Ironman, og det skulle være den 4. oktober 2009 i Barcelona. På det

Læs mere

Seniorjobberen. 28 januar 2016. Endestationen ved afslutningen af arbejdslivet. Seniorjobberen Nyhedsbrev. Nr. 1. Nyhedsbrev

Seniorjobberen. 28 januar 2016. Endestationen ved afslutningen af arbejdslivet. Seniorjobberen Nyhedsbrev. Nr. 1. Nyhedsbrev 28 januar 2016 Nr. 1-28. januar 2016. Nr. 1 Endestationen ved afslutningen af arbejdslivet har været på besøg på Toilettet med opsyn ved Nørreport Station og talt med seniorjobber Steen Erik Svendsen.

Læs mere

Jeg glæder mig til at bo på Sedenhuse

Jeg glæder mig til at bo på Sedenhuse Jeg glæder mig til at bo på Sedenhuse Interview med seks af de unge der skal flytte på Sedenhuse i november. Af Ole Dan Jensen og Stig Sørensen, fagkonsulenter i H&P, juni 2009. Gitte Nø., David, Nynne,

Læs mere

1. årgang nr. 9. April 2009/10. Teamteatrets forestilling MÆRKELIG. Brobygningsprojekt i 7. årgang

1. årgang nr. 9. April 2009/10. Teamteatrets forestilling MÆRKELIG. Brobygningsprojekt i 7. årgang 1. årgang nr. 9 April 2009/10 Teamteatrets forestilling MÆRKELIG Brobygningsprojekt i 7. årgang Nyt fra ledelsen side 2 Af Thomas Henten, skoleleder Tiden flyver af sted og inden vi ser os om er skoleåret

Læs mere

OBS: Denne annonce er kun et lille eksempel - Denne annonce er kun et lille eksempel

OBS: Denne annonce er kun et lille eksempel - Denne annonce er kun et lille eksempel Læs annoncer Kærester - Venner - Sex - og meget mere... Mærke 00 Den optimistiske fyr OBS: Denne annonce er kun et lille eksempel - Denne annonce er kun et lille eksempel Jeg er en optimistisk hiv-smittet

Læs mere

Oktober 2009 21. ÅRGANG

Oktober 2009 21. ÅRGANG Oktober 2009 21. ÅRGANG Solhjem Søndermarksvej 53...75 84 08 44 Kredsleder Søren W. Nielsen...75 83 83 90 / 26 83 50 01 Formand Jørgen Bæk...75 82 48 65 Puslinge Tove Pedersen...75 82 59 13 Tumlinge Hanne

Læs mere