Poppel-Lærkenyt. September 2019

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Poppel-Lærkenyt. September 2019"

Transkript

1 Poppel-Lærkenyt. September 2019 Goddag og velkommen til nye beboere og pårørende i Poppelbo og Lærkebo. Velkommen til Plejecentrene Poppelbo og Lærkebo, som ligger midt i en af lokalområdets skønne oaser, nemlig det naturskønne Bystævneparken. Jeg håber, at I som beboere hurtigt falder til, og at I får lyst til at benytte jer af vores mange tilbud om træning og aktivitet, og ikke mindst det gode og hyggelige hverdagsliv ude i afdelingerne. For ledelse og medarbejdere er det meget vigtigt, at Poppelbo og Lærkebo er et sted, hvor beboerne og deres pårørende oplever et fagligt kompetent og imødekommende personale, som understøtter den enkelte beboer i at være Herre i eget Liv længst muligt. Vi bestræber os på at se det enkelte menneske og det levede liv bag. Vi sætter en stor ære i at tage godt imod nye beboere og pårørende. Vi vil gerne være kendt for at arbejde med både hjerne og hjerte, og bl.a. derfor: Ser vi med og ved, at det væsentlige ofte er skjult for øjet Et vigtigt mål for vores samarbejde med jer og jeres pårørende er at skabe en helhjertet kontakt og en konstruktiv, meningsfyldt og etisk dialog, der fører til en tryg og inkluderende hverdag alle kan være tilfredse med. Skulle der opstå situationer, hvor dette mål ikke er helt så synligt, som det kunne ønskes, vil vi naturligvis gerne høre om det, så vi sammen kan finde den rette vej tilbage. Der kan findes mere om os og hverdagen på vores hjemmeside under aktiviteter Forstander Susanne Christensen.

2 Temauger i september måned. I månedsbladet for august blev der kort fortalt om de 4 temauger aktivitet og træning byder på i september. Det er alle aktiviteter der skaber og understøtter Fællesskab Tema i uge 36 Tema i uge 37 Tema i uge 38 Tema i uge 39 Ud i det blå Musik Spil Sundhed Aktiviteterne i de 4 temauger ser ud som følger: Uge 36 Ud i det blå Mandag den Tirsdag den Onsdag den Torsdag den Tidspunkt Aktivitet Poppelbo og Lærkebo højhuset tager på fælles udflugt Poppelbo og Lærkebo plejen 1. sal tager på fælles udflugt Vi går på volden og laver motion undervejs Alle afdelinger flytter eftermiddagskaffehyggen ud i det fri Poppelbo og Lærkebo plejen stuen tager på fælles udflugt Hvor Tueholm Sø i Vallensbæk Der er madpakker med, og vi kan købe is derude Tueholm Sø i Vallensbæk Der er madpakker med, og vi kan købe is derude Vi mødes i Poppelbo forhal, og samler op undervejs. Atriumgården og græsplanerne i området Tueholm Sø i Vallensbæk Der er madpakker med, og vi kan købe is derude Fredag den Aktivitetscenter Brønshøj tager på tur. Tueholm Sø i Vallensbæk Der er madpakker med, og vi kan købe is derude Uge 37 musikuge Mandag den Aktivitet Vi klipper noder og andet pynt til ugens arrangementer. Motion og bevægelse til musik Hvor Lærkebos aktivitet

3 Tirsdag den Onsdag den Torsdag den Fredag den Uge 38 Spilleuge Mandag den Tirsdag den Onsdag den Torsdag den Tidspunkt Aktivitet Vi klipper noder og andet pynt til ugens arrangementer Musisk motion og bevægelse Demenscafé med sang og musik Hit med sangen + eftermiddagskaffe Musikquiz omkring madam blå Musisk bevægelse for demente Hotdogcafé med fællessang Vi synger for fuglene Ballondans Vi synger for Fuglene Vi ser musikvideo og drikker kaffe Musikqiuz omkring madam blå Bevægelse til musik Frokost- og dansecafé med Tom Frederiksen Navnespil med bold Ugens bowling turnering Ugens Petaung turnering Vi lægger kabaler og spiller kort Mændene mødes rundt om billardbordet Ærteposespil Ugens bowling turnering Ugens Petaunq turnering Vi lægger kabaler og spiller kort Mændene mødes rundt om billardbordet Navnespil med bold Ugens bowling turnering. Ugens petaunq turnering Minibanko Ærteposepil Ugens bowling turnering Ugens Petaunq turnering Lærkebos gymnastiksal. Poppelbo Poppelbos store spisestue Lærkebos gymnastiksal I de 6 plejeafdelinger Lærkebos atriumgård Poppelbos atriumgård Bella Bio og Hos Emma Lærkebos Aktivitet Poppelbos store spisestue Hvor Lærkebos Gymnastiksal Lærkebos gymnastiksag Petaunqbanen Lærkebos aktivitetslokale Hos Emma Lærkebos Gymnastiksal Lærkebos gymnastiksal Petaunqbanen Hos Emma Lærkebos gymnastiksal Lærkebos gymnasitksal Petaunqbanen I alle 6 plejeafdelinger Lærkebos Gymnastiksal Lærkebos gymnastiksal Petaunqbanen

4 Fredag den Vi lægger kabaler og spiller kort Mændene mødes rundt om billardbordet Ugens bowling turnering Ugens petaunq turnering Vi fejrer ugens vindere Hos Emma Petaunqbanen ved Poppelbo / Lærkebo. Lærkebos spisestue Uge 39 Sundhed Mandag den Tirsdag den Onsdag den Torsdag den Fredag den Tidsrum Aktivitet Hvor. Vi bager bananpandekager. Vi bager bananpandekager Afdelingerne spiller frugtbanko. Vi bager bananpandekager. Vi bager bananpandekager Poppelbo Lærkebo Lærkebo gymnastiksal Lærkebos aktivitet Lærkebo Alle 6 plejeafdelinger Poppelbo Lærkebo Lærkebo gymnastiksal Lærkebos aktivitet Aktivitetsplan for årets sidste 3 måneder udkommer ultimo september, og den hænges som vanligt op i alle afdelinger. Redaktionen ønsker alle nogle fantastiske temauger.

5 Goddag til 2 nye administrative afdelingsledere. Fra den overgår administrativ afdelingsleder Susanne Madsen efter eget ønske til nye opgaver i ledergruppen. Susanne Madsen skal fremover være leder for vagtplanlægning og administrative selvbetjeningsløsninger. Vi er særdeles glade for, at Susanne Madsen fortsat er en del af vores ledergruppe, og at vi har fået mulighed for at lave en stilling som denne til Susanne, som er husets absolutte ekspert på området. Derfor har vi ansat en ny administrativ afdelingsleder i Susanne Madsens sted. Hun hedder Pernille Gydesen. Pernille starter mandag den og hun er uddannet pædagog. Pernille har været leder i rigtig mange år, og hun har ligeledes en diplomuddannelse i ledelse. Det betyder at afdelingsledelsen i plejen stuen Poppelbo og plejen stuen Lærkebo ser ud som følger. Sygeplejefaglig afdelingsleder plejen stuen Poppelbo / Lærkebo er sygeplejerske Tina Holm tlf Administrativ afdelingsleder plejen stuen Poppelbo / Lærkebo er pædagog Pernille Gydesen tlf Onsdag den starter ny administrativ afdelingsleder i Plejen højhuset Poppelbo / Lærkebo Hun hedder Gitte F. Bomholdt, og hun er uddannet plejehjemsassistent. Gitte har været leder i rigtig mange år, og hun kommer direkte fra en anden lederstilling på et plejehjem i vores kommune, så hun kender vores område særdeles godt. Gitte har ligeledes en diplomuddannelse i ledelsen. Det betyder at afdelingsledelsen i højhuset Poppelbo og højhuset Lærkebo ser ud som følger. Sygeplejefaglig afdelingsleder i højhuset Poppelbo / Lærkebo er sygeplejerske Morten Holmgren tlf Administrativ afdelingsleder i højhuset Poppelbo / Lærkebo er pædagog Gitte Bomholdt tlf Varmt velkommen til både Pernille Gydesen og Gitte Bomholdt og stort tillykke til Susanne Madsen med de nye udfordringer.

6 Beboer- pårørende aften i oktober måned. Traditionen tro holder både Poppelbo og Lærkebo en beboer- pårørendeaften i oktober måned. Arrangementet starter med fælles hyggelig musik fra kl , og det er Anders Munch der sammen med en guitarist Klaes Lindgren spiller og fortolker nogle af Kim Larsen populære sange. Kl er der fælles spisning og hygge i de enkelte plejeafdelinger, og som vanligt fremstilles menuen naturligvis i Restaurant Stævnemødet. Deltagelse for beboerne er gratis for hele arrangementet, dette gælder også de kapselvarer der serveres til middagen. Deltagelse for pårørende er kr. 125,00 incl. musikalsk underholdning, 2 retters menu med drikkevarer samt kaffe og småkager og 1 baily. Dato for bebeboer- pårørende arrangement i Poppelbo er onsdag den kl ca Dato for beboer- pårørendearrangement i Lærkebo er torsdag den kl ca Ultimo september udsendes invitation via mail til alle primærpårørende, og invitation vil ligeledes være med i oktober månedsblad, men sæt allerede nu X i kalenderen.

7 Den nye ældrepolitik Vær med hele livet for perioden er på banen. Den gamle ældrepolitik er udløbet og en ny er kommet til. På mange områder kan man godt sige at det er en forsættelse af den gamle politik, og at vi derfor blot arbejder videre på det vi har i gang. Fokusområderne i den nye politik er: FRIHED 1. Hjælp til at kunne hjælpe sig selv i dagligdagen. 2. Valgfrihed for den enkelte 3. København for alle TRYGHED 1. Sammenhængende forløb 2. Specialiserede og kvalificerede indsatser 3. Livet som pårørende FÆLLESSKABER 1. Flere frivillige fællesskaber 2. Mod på livet sammen med andre 3. Boformer og mødesteder på tværs.

8 HUSK AT: Beboer- pårørende aften i Poppelbo onsdag den kl ca Se andet sted i dette blad. Mere herom i næste månedsblad, og der udsendes mail til alle primærpårørende ultimo oktober. Beboer- pårørende aften i Lærkebo torsdag den kl ca Se andet sted i dette blad. Mere herom i næste månedsblad, og der udsendes mail til alle primærpårørende ultimo oktober. Den store traditionsrige juleavis udkommer medio / ultimo december måned, og den sendes ud til alle primærpårørende via mail. Vi julepynter i alle plejeafdelinger onsdag den kl Pårørende er særdeles velkomne, og der hygges naturligvis med gløgg og æbleskiver Det store traditionsrige julemarked lørdag den fra kl Pårørende er naturligvis velkomne. Begge arrangementer beskrives nærmere i de kommende månedsblade, og her vil der også være noget om tilmeldingsfrister og evt. deltagerbetaling. Rigtig god sensommer og begyndende efterår til alle beboere, pårørende, ledere og medarbejdere.

Poppel-Lærkenyt. Oktober 2019

Poppel-Lærkenyt. Oktober 2019 Poppel-Lærkenyt. Oktober 2019 Goddag og velkommen til nye beboere og pårørende i Poppelbo og Lærkebo. Velkommen til Plejecentrene Poppelbo og Lærkebo, som ligger midt i en af lokalområdets skønne oaser,

Læs mere

Poppel-Lærkenyt. August 2019

Poppel-Lærkenyt. August 2019 Poppel-Lærkenyt. August 2019 Goddag og velkommen til nye beboere og pårørende i Poppelbo og Lærkebo. Velkommen til Plejecentrene Poppelbo og Lærkebo, som ligger midt i en af lokalområdets skønne oaser,

Læs mere

Poppel-Lærkenyt. Goddag og velkommen til nye beboere og pårørende i Poppelbo og Lærkebo. Forstander Susanne Christensen.

Poppel-Lærkenyt. Goddag og velkommen til nye beboere og pårørende i Poppelbo og Lærkebo. Forstander Susanne Christensen. Poppel-Lærkenyt. Marts 2019 Goddag og velkommen til nye beboere og pårørende i Poppelbo og Lærkebo. Velkommen til Plejecentrene Poppelbo og Lærkebo, som ligger midt i en af lokalområdets skønne oaser,

Læs mere

Nytårskuren den

Nytårskuren den Poppel-Lærkenyt Januar 2019 Jeg vil gerne som det første benytte lejligheden til at ønske alle beboere, pårørende, ledere, medarbejdere, frivillige og andre samarbejdsparter et rigtigt godt nytår. 2018

Læs mere

Goddag til nye beboere i Poppelbo og Lærkebo.

Goddag til nye beboere i Poppelbo og Lærkebo. Oktober 2017 Goddag til nye beboere i Poppelbo og Lærkebo. Velkommen til Plejecentrene Poppelbo og Lærkebo, som ligger midt i en af lokalområdets skønne oaser, nemlig det naturskønne Bystævneparken. Jeg

Læs mere

Poppel- Lærkenyt. Goddag og velkommen til nye beboere og pårørende i Poppelbo og Lærkebo. Forstander Susanne Christensen.

Poppel- Lærkenyt. Goddag og velkommen til nye beboere og pårørende i Poppelbo og Lærkebo. Forstander Susanne Christensen. Poppel- Lærkenyt. December 2018 Goddag og velkommen til nye beboere og pårørende i Poppelbo og Lærkebo. Velkommen til Plejecentrene Poppelbo og Lærkebo, som ligger midt i en af lokalområdets skønne oaser,

Læs mere

Goddag til nye beboere og pårørende i Poppelbo og Lærkebo.

Goddag til nye beboere og pårørende i Poppelbo og Lærkebo. Februar 2018 Goddag til nye beboere og pårørende i Poppelbo og Lærkebo. Velkommen til Plejecentrene Poppelbo og Lærkebo, som ligger midt i en af lokalområdets skønne oaser, nemlig det naturskønne Bystævneparken.

Læs mere

Poppel- Lærkenyt. Goddag til nye beboere og pårørende i Poppelbo. og Lærkebo. April og ved, at det væsentlige ofte er skjult for øjet

Poppel- Lærkenyt. Goddag til nye beboere og pårørende i Poppelbo. og Lærkebo. April og ved, at det væsentlige ofte er skjult for øjet Poppel- Lærkenyt April 2018 Goddag til nye beboere og pårørende i Poppelbo. og. Velkommen til Plejecentrene Poppelbo og, som ligger midt i en af lokalområdets skønne oaser, nemlig det naturskønne Bystævneparken.

Læs mere

Goddag til nye beboere i Poppelbo og Lærkebo.

Goddag til nye beboere i Poppelbo og Lærkebo. September 2017 Goddag til nye beboere i Poppelbo og Lærkebo. Velkommen til Plejecentrene Poppelbo og Lærkebo, som ligger midt i en af lokalområdets skønne oaser, nemlig det naturskønne Bystævneparken.

Læs mere

Maj 2018 Goddag til nye beboere og pårørende i Poppelbo og Lærkebo. og ved, at det væsentlige ofte er skjult for øjet

Maj 2018 Goddag til nye beboere og pårørende i Poppelbo og Lærkebo. og ved, at det væsentlige ofte er skjult for øjet Poppel- Lærkenyt Maj 2018 Goddag til nye beboere og pårørende i Poppelbo og. Velkommen til Plejecentrene Poppelbo og, som ligger midt i en af lokalområdets skønne oaser, nemlig det naturskønne Bystævneparken.

Læs mere

Julen nærmer sig med raske skridt.

Julen nærmer sig med raske skridt. November 2014 Dette blad er tilegnet beboere, pårørende og personale i Poppelbo og Lærkebo. Kan også læses på nedenstående hjemmesider. Centerleder Susanne Christensen Ansvarshavende redaktør Tlf.: 38

Læs mere

Poppel- Lærkenyt. Goddag og velkommen til nye beboere og pårørende i Poppelbo og Lærkebo. CenterlederSusanne Christensen.

Poppel- Lærkenyt. Goddag og velkommen til nye beboere og pårørende i Poppelbo og Lærkebo. CenterlederSusanne Christensen. Poppel- Lærkenyt September 2018 Goddag og velkommen til nye beboere og pårørende i Poppelbo og Lærkebo. Velkommen til Plejecentrene Poppelbo og Lærkebo, som ligger midt i en af lokalområdets skønne oaser,

Læs mere

Poppel- Lærkenyt. Goddag og velkommen til nye beboere og pårørende i Poppelbo og Lærkebo. Forstander Susanne Christensen.

Poppel- Lærkenyt. Goddag og velkommen til nye beboere og pårørende i Poppelbo og Lærkebo. Forstander Susanne Christensen. Poppel- Lærkenyt Oktober 2018 Goddag og velkommen til nye beboere og pårørende i Poppelbo og Lærkebo. Velkommen til Plejecentrene Poppelbo og Lærkebo, som ligger midt i en af lokalområdets skønne oaser,

Læs mere

Juleavis 2018 Poppelbo og Lærkebo.

Juleavis 2018 Poppelbo og Lærkebo. Juleavis 2018 Poppelbo og Lærkebo Med denne juleavis vil ledelsen på Poppelbo og Lærkebo meget gerne synliggøre de mange større fælles arrangementer, der er i forbindelse med jul og nytår Pårørende er

Læs mere

Poppel-Lærkenyt. 2019

Poppel-Lærkenyt. 2019 Poppel-Lærkenyt. 2019 April Goddag og velkommen til nye beboere og pårørende i Poppelbo og Lærkebo. Velkommen til Plejecentrene Poppelbo og Lærkebo, som ligger midt i en af lokalområdets skønne oaser,

Læs mere

Personalet i Poppelbo ser også med hjertet og ved, at det væsentlige ofte er skjult for øjet September 2010

Personalet i Poppelbo ser også med hjertet og ved, at det væsentlige ofte er skjult for øjet September 2010 Personalet i Poppelbo ser også med hjertet og ved, at det væsentlige ofte er skjult for øjet September 2010 Centerleder Susanne Christensen Tlf.: 38 27 41 90 Mobil: 26 14 20 15 Mail: v944@suf.kk.dk Lidt

Læs mere

Goddag til nye beboere i Poppelbo og Lærkebo.

Goddag til nye beboere i Poppelbo og Lærkebo. Juli 2017 Goddag til nye beboere i Poppelbo og Lærkebo. Velkommen til Plejecentrene Poppelbo og Lærkebo, som ligger midt i en af lokalområdets skønne oaser, nemlig det naturskønne Bystævneparken. Jeg håber,

Læs mere

Uge-dag Tidsrum Aktivitet Sted Med-arbejder: Lærkebo Lærkebo 11.30-12-15 13.30 14.15. Ditte 11.30 12.15 Holdmotion

Uge-dag Tidsrum Aktivitet Sted Med-arbejder: Lærkebo Lærkebo 11.30-12-15 13.30 14.15. Ditte 11.30 12.15 Holdmotion 10.15 11.00 11.30-12-15 13.30 14.15 Styrketræning Poppelbos kælder 13.30 14.30 Motion for borgere med KOL 10.15-11.00 Stavgang / Walk and talk om det vi går forbi Udendørs Desuden er alle medlemmer naturligvis

Læs mere

Ældrepolitikken og ny pårørendepolitik

Ældrepolitikken og ny pårørendepolitik November 2015 Dette blad er tilegnet beboere, pårørende og personale i Poppelbo og Lærkebo. Bladet uddeles gratis til alle beboere. Kan også læses på nedenstående hjemmesider. Centerleder Susanne Christensen

Læs mere

Poppel-Lærkenyt. Maj 2019

Poppel-Lærkenyt. Maj 2019 Poppel-Lærkenyt. Maj 2019 Goddag og velkommen til nye beboere og pårørende i Poppelbo og Lærkebo. Velkommen til Plejecentrene Poppelbo og Lærkebo, som ligger midt i en af lokalområdets skønne oaser, nemlig

Læs mere

Det gør vi med manér med en uge der har fokus på: Sundhed Velvære Livskvalitet.

Det gør vi med manér med en uge der har fokus på: Sundhed Velvære Livskvalitet. Poppelbo, Lærkebo, Aktivitetscenter Brønshøj vil gerne skyde Københavns Kommunes 2 nye politikker i gang. Det er: Ældrepolitikken 2015 2018 Sundhedspolitikken 2015 2025. Det gør vi med manér med en uge

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 29 november / december 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

Poppel-Lærkenyt. Juni 2019

Poppel-Lærkenyt. Juni 2019 Poppel-Lærkenyt. Juni 2019 Goddag og velkommen til nye beboere og pårørende i Poppelbo og Lærkebo. Velkommen til Plejecentrene Poppelbo og Lærkebo, som ligger midt i en af lokalområdets skønne oaser, nemlig

Læs mere

Plejecentrene Poppelbo

Plejecentrene Poppelbo Arrangementer. December, jul og nytår Plejecentrene Poppelbo og Lærkebo 2014 Kære beboere og pårørende i Poppelbo og Lærkebo 1 Med denne folder vil vi meget gerne synliggøre de mange fælles arrangementer,

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 5. Årgang nr. 30 januar / februar 2015 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

Aktivitets- og oplevelsesplan 2017 Lions Park Søllerød Plejecenter

Aktivitets- og oplevelsesplan 2017 Lions Park Søllerød Plejecenter Aktivitets- og oplevelsesplan 2017 Lions Park Søllerød Plejecenter Oplevelsestilbud i Plejecentret Fælles-gymnastik i gymnastiksalen hver mandag, onsdag og fredag formiddag Træning med fysioterapeuter

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 45 2014

Nyhedsbrev. uge 45 2014 Nyhedsbrev uge 45 2014 Så er det blevet efterår, bladene har fået en anden farve og falder af træerne. Klokken er sat 1 time tilbage, og det betyde, at vi for en kort tid får lysere morgener men tidligere

Læs mere

Efterår 2014. Lad os mødes... Tilbud til mennesker med hukommelsesproblemer, deres familie og venner. DemensNetværk Rudersdal og Rudersdal Kommune

Efterår 2014. Lad os mødes... Tilbud til mennesker med hukommelsesproblemer, deres familie og venner. DemensNetværk Rudersdal og Rudersdal Kommune Efterår 2014 Lad os mødes... Tilbud til mennesker med hukommelsesproblemer, deres familie og venner DemensNetværk Rudersdal og Rudersdal Kommune Lad os mødes I denne folder kan du læse om aktiviteter og

Læs mere

H E L E N E N Y T. April 2018

H E L E N E N Y T. April 2018 H E L E N E N Y T April 2018 Redaktionen ved godt, at foråret er begyndt og termometeret siger 13 grader, men der var lige et sidste billede af endnu en dejlig tur til Tivoli som skulle med. Denne gang

Læs mere

DAMSØGAARD POSTEN NR. 5 MAJ 2008. Alle hverdage. Hver mandag Gamle minder for mænd kl. 13.45. Hver tirsdag Gamle minder for damer kl. 13.

DAMSØGAARD POSTEN NR. 5 MAJ 2008. Alle hverdage. Hver mandag Gamle minder for mænd kl. 13.45. Hver tirsdag Gamle minder for damer kl. 13. DAMSØGAARD Alle hverdage Avislæsning kl. 11.45 i stuen Gymnastikken kl. 9.00-12.30 Fællesgymnastik i kælderen kl. 10.30 11.00 Terapien kl. 9.00-15.30 POSTEN NR. 5 MAJ 2008 (kig ind i terapien og få en

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 5. Årgang nr. 31 marts / april 2015 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar, marts,

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 49 2014

Nyhedsbrev. uge 49 2014 Nyhedsbrev uge 49 2014 Så blev det december, der er ingen sne men vejret er blevet koldere, og den første nattefrost har vist sig. Jeg er sikker på, at en del af os håber der kommer lidt sne, mens andre

Læs mere

Kære beboere, pårørende og personale

Kære beboere, pårørende og personale Kære beboere, pårørende og personale Violhuset har fået et flot akvarium, og der ventes allerede familieforøgelse Holbergcentrets månedsnyt for november 2014 Kære beboere, pårørende og personale November

Læs mere

KLC-Bladet November 2014

KLC-Bladet November 2014 KLC-Bladet November 2014 1 Generel Information Adresse : Knud Lavard Centret Eksercerpladsen 3 4100 Ringsted Ansvarshavende redaktør : Inger Boye - ibo@ringsted.dk Bruger- og pårørende rådet på KLC 2014/2015

Læs mere

OSTEN P FALKE aug ust 2017 Figur 1

OSTEN P FALKE aug ust 2017 Figur 1 FALKEPOSTEN august 2017 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

OSTEN P ALKE F Marts 2016 Figur 1

OSTEN P ALKE F Marts 2016 Figur 1 FALKEPOSTEN Marts 2016 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til vandet, skoven, byen og Tivoli. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Fuglebakken juni 2015

Fuglebakken juni 2015 Fuglebakken juni 2015 Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej 2 8210 Aarhus V. Tlf.: 87 13 32 00 Brug dit lokalcenter Alle er velkomne Arrangementer på Lokalcenter Fuglebakken Søndag den Mandag

Læs mere

ST RAN DPOSTEN JUNI 2015 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND

ST RAN DPOSTEN JUNI 2015 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND ST RAN DPOSTEN JUNI 2015 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND TELEFONLISTE Jette Schultz 55 36 39 40 jesc@vordingborg.dk Astrid Conradi 55 36 39 41 ascn@vordingborg.dk Afdeling 4 55 36 39 44 Afdeling 5 55

Læs mere

Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café

Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café Årgang 7, nr. 11 November 2017 Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café Nyt fra Centerlederen Så er nisserne flyttet ind Solstrålen har igennem nogen tid haft gang i nisserierne,

Læs mere

USTEN P OLKE F Apri l 2016 Figur 1

USTEN P OLKE F Apri l 2016 Figur 1 FOLKEPUSTEN April 2016 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til vandet, skoven, byen og Tivoli. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Aktivitetscenter Baunehøj Maj- Juni Juli 2019 Redaktion: Charlotte Herbert, Annette Emerek, Anastassia T Skjøtt og Mariann S Pedersen

Aktivitetscenter Baunehøj Maj- Juni Juli 2019 Redaktion: Charlotte Herbert, Annette Emerek, Anastassia T Skjøtt og Mariann S Pedersen Aktivitetsposten Bauneporten 22 tlf.: 45 28 48 09 Aktivitetscenter Baunehøj Maj- Juni Juli 2019 Redaktion: Charlotte Herbert, Annette Emerek, Anastassia T Skjøtt og Mariann S Pedersen Fødselsdage Maj:

Læs mere

Arrangementer / Aktiviteter oktober 2014

Arrangementer / Aktiviteter oktober 2014 Arrangementer / Aktiviteter oktober 2014 Forbeholdt for ændringer Onsdag d. 01. Uge 40 Kl. 10.00 Miniudflugt til Ejby/ Skibby efter aftale med Kl. 13.00 16.00 Vaccination i Oasen for pensionister i nærområdet.

Læs mere

FRISTEDET. Dumpen 5A, st. 8800 Viborg. Tlf. 86100806

FRISTEDET. Dumpen 5A, st. 8800 Viborg. Tlf. 86100806 HER FRISTEDET Dumpen 5A, st. 8800 Viborg Tlf. 86100806 Åbningstider: Mandag - Fredag 10.00-20.00 Tirsdag 10.00-16.00 Lørdag - Søndag og helligdage 10.00-20.00 Tirsdag Sind Ungdom 16.00-21.00 Alle dage

Læs mere

OSTEN P FALKE maj 2018 Figur 1

OSTEN P FALKE maj 2018 Figur 1 FALKEPOSTEN maj 2018 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Lærkepp. Poppel- Lærkenyt- Juni Goddag til nye beboere og pårørende i Poppelbo og Lærkebo.

Lærkepp. Poppel- Lærkenyt- Juni Goddag til nye beboere og pårørende i Poppelbo og Lærkebo. Poppel- Lærkenyt- Juni 2018 Lærkepp Goddag til nye beboere og pårørende i Poppelbo og Lærkebo. Velkommen til Plejecentrene Poppelbo og Lærkebo, som ligger midt i en af lokalområdets skønne oaser, nemlig

Læs mere

Plejecenter Violskrænten. Grønnegårdens Aktivitetstilbud

Plejecenter Violskrænten. Grønnegårdens Aktivitetstilbud Plejecenter Violskrænten & Grønnegårdens Aktivitetstilbud For beboere, efterlønsmodtagere & pensionister i Norddjurs Kommune Udgivet: 29-10-2016 Aktivitetsteam Vores opgave er at skabe et levende og aktivt

Læs mere

Plejecenter Violskræntens Aktivitetstilbud. For beboere, efterlønsmodtagere & pensionister i Norddjurs kommune

Plejecenter Violskræntens Aktivitetstilbud. For beboere, efterlønsmodtagere & pensionister i Norddjurs kommune Plejecenter Violskræntens Aktivitetstilbud For beboere, efterlønsmodtagere & pensionister i Norddjurs kommune Udgivet: 17-03-2016 Aktivitetsteam Vores opgave er at skabe et levende og aktivt miljø på Plejecenter

Læs mere

Aktivitets- og oplevelsesplan 2016 Lions Park Søllerød Plejecenter

Aktivitets- og oplevelsesplan 2016 Lions Park Søllerød Plejecenter Aktivitets- og oplevelsesplan 2016 Lions Park Søllerød Plejecenter Musik og sang - Koncerter - Træning med fysioterapeuter og psykomotorisk terapeut - Cykeltur på Duo-cykel Børnekor Musikalsk underholdning

Læs mere

Bredebo-Nyt. for Aktivitetscenteret

Bredebo-Nyt. for Aktivitetscenteret Bredebo-Nyt for Aktivitetscenteret September/oktober 2018 Redaktion: Charlotte Herbert, Inge Graversen, Dorthe Hansen, Grethe Jensen, Grete Levinsen og Sonja Nielsen Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse...

Læs mere

DEMENS UGE SEPTEMBER

DEMENS UGE SEPTEMBER 2018 DEMENS 17. - 21. UGE SEPTEMBER Randers kommune ønsker at bakke op om den internationale Alzheimersdag fredag den 21. september. Det gør vi i år ved at invitere borgere i Randers til en uge med fokus

Læs mere

Bofællesskabet Stenlille

Bofællesskabet Stenlille Bofællesskabet Stenlille Nyhedsbrev sommer 2014 2013 Sommeren er for længst gået på hæld og efteråret er over os med gyldne farver, blæst og regn. Men vi har haft en dejlig sommer og som I kan se af dette

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 3. 2011 (1. september - 31. december) KOMMENDE ARRANGEMENTER LINEDANCE OPSTART OKTOBERFEST MORTENS AFTEN JULEFROKOST LUCIA LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Sommeren er ved at gå på hæld,

Læs mere

Goddag til nye beboere og pårørende i Poppelbo og Lærkebo.

Goddag til nye beboere og pårørende i Poppelbo og Lærkebo. Marts 2018 Goddag til nye beboere og pårørende i Poppelbo og Lærkebo. Velkommen til Plejecentrene Poppelbo og Lærkebo, som ligger midt i en af lokalområdets skønne oaser, nemlig det naturskønne Bystævneparken.

Læs mere

Anitta skriver. 23. december kl. 14.00 er der julegudstjeneste i salen. Jeg ønsker hermed alle en glædelig jul og et godt nytår.

Anitta skriver. 23. december kl. 14.00 er der julegudstjeneste i salen. Jeg ønsker hermed alle en glædelig jul og et godt nytår. Plejecenter Skovvænget December 2015 Anitta skriver I dette nummer: Anitta skriver 1 Fødselsdage mv. 2 Værd at vide.. 3 Bruger/ pårørenderåd Høreomsorg Venner af Skovvænget 4 4 4 Aktiviteten 5 Billeder

Læs mere

OSTEN P FALKE tober 2018 Figur 1

OSTEN P FALKE tober 2018 Figur 1 FALKEPOSTEN oktober 2018 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Aktivitetsposten. Bauneporten 22 tlf.: Aktivitetscenter Baunehøj. September oktober 2018

Aktivitetsposten. Bauneporten 22 tlf.: Aktivitetscenter Baunehøj. September oktober 2018 Aktivitetsposten Bauneporten 22 tlf.: 45 28 48 09 Aktivitetscenter Baunehøj September oktober 2018 Redaktion: Charlotte Herbert, Annette Emerek, Anastassia T Skjøtt og Mariann S Pedersen Meddelelser Kørsel

Læs mere

BAUNEPOSTEN. April & maj

BAUNEPOSTEN. April & maj BAUNEPOSTEN April & maj 2015 Redaktionen Henriette Tranberg..40 24 99 80 Mail: htr@ltk.dk Karin Andersen 40 24 99 70 Mail: kaan@ltk.dk Indlæg til Bauneposten, løsning på krydsord og lign. kan afleveres

Læs mere

Plejecenter Violskrænten. Grønnegårdens Aktivitetstilbud

Plejecenter Violskrænten. Grønnegårdens Aktivitetstilbud Plejecenter Violskrænten & Grønnegårdens Aktivitetstilbud For beboere, efterlønsmodtagere & pensionister i Norddjurs Kommune Udgivet: 12-02-2018 Aktivitetsteam Vores opgave er at skabe et levende og aktivt

Læs mere

Leve Livet. November 2018

Leve Livet. November 2018 Leve Livet November 2018 Indholdsfortegnelse: Beboerbladet november 2018... 2 Månedens fødselsdage... 3 Sangbogen... 4 Liivet leves... 5 Rart at vide:... 14 Månedskalender... 15 Redaktion: Anne-Marie Bolvig

Læs mere

Beboerbladet. Plejecenter Egely Maj 2015

Beboerbladet. Plejecenter Egely Maj 2015 Beboerbladet Plejecenter Egely Maj 2015 1 Om dette nummer Kære beboere, pårørende, personale og frivillige Da vi netop er blevet adskilt fra Rosenhaven og fremtidigt hører sammen med Kirstinehaven, vil

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 24 maj / april. 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Festudvalget Avisen udkommer januar, marts, maj,

Læs mere

November Husk at vi øver Lucia Mandag til fredag kl i danserummet!!!!

November Husk at vi øver Lucia Mandag til fredag kl i danserummet!!!! Husk at vi øver Lucia Mandag til fredag kl 15.00 i danserummet!!!! Torsdag 1-11 Fredag 2-11 Alexander starter drengeklub op, der er info møde i dag kl 15. Fra i dag og frem til jul kan du lave din egen

Læs mere

Helenenyt. Nr. 9 (september - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650

Helenenyt. Nr. 9 (september - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 nr 9 - september 2013 Helenenyt Nr. 9 (september - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 Ansvarshavende: Maj Greifenstein tlf: 29347195 eller 39105651 email:

Læs mere

Kløverbladet December 2006

Kløverbladet December 2006 Kløverbladet December 2006 1 Indholdsfortegnelse: Side 3: Fra Ledergruppen og Administrationen Side 4: Huset i december Side 5: Huset i december Side 6: Tillykke Side 7: Tillykke Side 8: Dødsfald -Velkommen

Læs mere

Velkommen til Dagcenteret på Damgården

Velkommen til Dagcenteret på Damgården Velkommen til Dagcenteret på Damgården Plejecenter Øst Svendborg Kommune Velkommen til dagcenteret på Damgården Plejecenter Damgården er en del af Plejecenter Øst i Svendborg Kommune. Damgården er beliggende

Læs mere

Område Christiansbjerg ARRANGEMENTER FORÅR 2019 LOKALCENTER VEJLBY VIKÆR TOFTEN RISSKOV.

Område Christiansbjerg ARRANGEMENTER FORÅR 2019 LOKALCENTER VEJLBY VIKÆR TOFTEN RISSKOV. Område Christiansbjerg ARRANGEMENTER FORÅR 2019 LOKALCENTER VEJLBY VIKÆR TOFTEN 6 8240 RISSKOV www.aarhus.dk/omraadechristiansbjerg Januar Fredag d. 4. januar kl. 14 16 Banko Lotterisalg fra kl. 12.30

Læs mere

Sund og glad. Uge 29 13/7-19/7 2014

Sund og glad. Uge 29 13/7-19/7 2014 2014 Sund og glad Uge 29 13/7-19/7 2014 Side 2 Sund og glad Vi har her på Livsstilshøjskolen rigtig gode erfaringer med sommerkurset Sund og glad gennem de sidste 2 år. Det er en fantastisk uge, og derfor

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 11. Årgang nr. 60 jan. / feb. 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Susan Salomonsen, Aktivitetsmedarbejder Avisen

Læs mere

FALKEPOSTEN. Juli. F Forsidens foto er fra fællesmiddag og bål Sankt Hans eftermiddag

FALKEPOSTEN. Juli. F Forsidens foto er fra fællesmiddag og bål Sankt Hans eftermiddag FALKEPOSTEN Juli 2015 F Forsidens foto er fra fællesmiddag og bål Sankt Hans eftermiddag HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi turer ud i det blå, til havet, skoven, byen og Tivoli. En tur

Læs mere

Nyhedsbrev november 2018

Nyhedsbrev november 2018 Nyhedsbrev november 2018 Fælles Bedsteforældredag den 30 november: Der vises krybbespil og vi skal lave juledekorationer og spise julefrokost. Besteforældrerne skal medbringe skål/fad, pynt og lys. Vi

Læs mere

Et lille kig på min terrasse fra maj måned

Et lille kig på min terrasse fra maj måned P L E J E C E N T E R S K O V V Æ N G E T Skovmærket J U N I 2 0 1 6 S K O V M Æ R K E T Anitta skriver... Så kom foråret og sommeren endelig til Danmark. Maj måned startede jo med sommervarme og så kom

Læs mere

Bauneposten september & oktober 2019

Bauneposten september & oktober 2019 Bauneposten september & oktober 2019 Redaktionen Henriette Tranberg.. 40 24 99 80 Mail: htr@ltk.dk Karin Andersen. 40 24 99 70 Mail: kaan@ltk.dk Indlæg til Bauneposten, løsning på krydsord og lign. kan

Læs mere

Faste aktiviteter for Efterårs- og forårssæsonen

Faste aktiviteter for Efterårs- og forårssæsonen Aalborg Kommune Faste aktiviteter for Efterårs- og forårssæsonen 2016-17 Idræt og Kultur Har du lyst til at deltage eller har brug for flere oplysninger, så kontakt os på følgende tlf nr. Britt :25 20

Læs mere

Lukkedage i juni Dato Helligdag Lukket Evt. bemærkning

Lukkedage i juni Dato Helligdag Lukket Evt. bemærkning juni 2015 Bladet kan også læses på aktivitetscentrets hjemmeside: www.aktivitetscenter.info Ledelse Funktion Navn Telefon Mail Centerleder og Ansvarshavende redaktør. Susanne Christensen Telefonnr. oplyses

Læs mere

ASTERSPOSTEN Juli 2018

ASTERSPOSTEN Juli 2018 ASTERSPOSTEN Juli 2018 PLEJECENTER Hjemmeside: www.astersvej.roskilde.dk Mail: astersvej@roskilde.dk PLEJECENTER ASTERSVEJ 9 TLF. 46 31 61 34 Telefontid alle hverdage mellem kl. 8.00 og 15.00 Leder: Træffes

Læs mere

VELKOMMEN TIL OLLERUP PLEJECENTER

VELKOMMEN TIL OLLERUP PLEJECENTER VELKOMMEN TIL OLLERUP PLEJECENTER 1 Postadresse Plejecenter Vest Ollerup Plejecenter Svendborgvej 16 5762 Vester Skerninge Telefon Sektionsleder Berit Klit Larsen 20141138 Mobil Husets 20162693 Telefon

Læs mere

Husets Informationer. Ryholtgård Plejehjem. Mail: Mail:

Husets Informationer. Ryholtgård Plejehjem.   Mail: Mail: Ryholtgård Nyt Maj 2018 1 Husets Informationer Ryholtgård Plejehjem 39 10 25 00 Rymarksvej 23 2900 Hellerup www.ryholtgaard.dk Daglig Driftsleder Køkken Rengøring - Vask Lene Jensen Man fre kl. 9 14 Forstander

Læs mere

Aktiviteter November 2015

Aktiviteter November 2015 Aktiviteter November 2015 Vestergården Annebergvej 73 9000 Aalborg Tlf: 9931 6900 Åbningstider mandag til fredag fra kl. 8.30 16.00 Faste aktiviteter på Vestergården EFTERÅRET 2015 Mandag: : Madgruppe

Læs mere

FALKEPOSTEN. december

FALKEPOSTEN. december FALKEPOSTEN december 2018 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

OSTEN P FALKE tober 2017 Figur 1

OSTEN P FALKE tober 2017 Figur 1 FALKEPOSTEN oktober 2017 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

EFTERÅRSFEST FOR BEBOERE, PÅRØRENDE OG PERSONALE TORSDAG D. 1. OKTOBER 2015 KL. 17.00 MENUEN OFFENTLIGGØRES SENERE PRIS PR. PÅRØRENDE: KR.

EFTERÅRSFEST FOR BEBOERE, PÅRØRENDE OG PERSONALE TORSDAG D. 1. OKTOBER 2015 KL. 17.00 MENUEN OFFENTLIGGØRES SENERE PRIS PR. PÅRØRENDE: KR. Sept. - Oktober 2015 EFTERÅRSFEST FOR BEBOERE, PÅRØRENDE OG PERSONALE TORSDAG D. 1. OKTOBER 2015 KL. 17.00 MENUEN OFFENTLIGGØRES SENERE PRIS PR. PÅRØRENDE: KR. 150,00 MED FRI BAR MAX 2 PÅRØRENDE PR. BEBOER

Læs mere

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE Aktivitet centrets ÅBNINGSTIDER: Mandag fra 9.00-16.00 Tirsdag Fra 9.00-16.00 Onsdag fra 9.00-16.00 fra 9.00-16.00

Læs mere

December 2012 Januar Julemarked på Lyngparken.

December 2012 Januar Julemarked på Lyngparken. December 2012 Januar 2013 Julemarked på Lyngparken. Aktiviteter på Lyngparken i december Mandag, den 3. Tøjsalg fra kl. 10 til 13 Tirsdag, den 4. kl. 11 Julefrokost for beboere og personale. Personalet

Læs mere

FALKEPOSTEN. december

FALKEPOSTEN. december FALKEPOSTEN december 2016 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi turer ud i det blå, til havet, skoven, byen og Tivoli. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Indholdsfortegnelse April 2016

Indholdsfortegnelse April 2016 ARENDSE NYT 2016 Indholdsfortegnelse April 2016 Forside Indholdsfortegnelse Referat af Beboermøde Invitation til Pårørendeaften Konkurrence Vinder af konkurrencen Fødselsdage i april 2016 Tur med bussen

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 27 juli / august. 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

Nyt fra skolelederen Kære forældre og andre læsere af vores nyhedsbrev!

Nyt fra skolelederen Kære forældre og andre læsere af vores nyhedsbrev! N Y H E D S B R E V N R. 1 0 2 0 1 4 Nyt fra skolelederen Kære forældre og andre læsere af vores nyhedsbrev! Årets julekalender Vinder af årets tegnekonkurrence, til brug på forsiden af julekalenderen

Læs mere

Uge 40 Tirsdag d. 2/10 Kl Erindringsdans i oasen. Onsdag d. 9/10 Kl Erindringsdans i oasen

Uge 40 Tirsdag d. 2/10 Kl Erindringsdans i oasen. Onsdag d. 9/10 Kl Erindringsdans i oasen Oktober 2019 Dato Tid Arrangement Uge 40 Tirsdag d. 2/10 Kl. 11.00 Erindringsdans i oasen Torsdag d. 3/10 Kl. 13.30 Banko Fredag d. 4/10 Kl. 10.45 Film Badehotellet Uge 41 Onsdag d. 9/10 Kl. 11.00 Erindringsdans

Læs mere

ST RA N DPOSTEN AUGUST 2017 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND

ST RA N DPOSTEN AUGUST 2017 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND ST RA N DPOSTEN AUGUST 2017 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND TELEFONLISTE Bo Petersen 55 36 39 40 bopn@vordingborg.dk Astrid Conradi 55 36 39 41 ascn@vordingborg.dk Afdeling 4 55 36 39 44 Afdeling 5 55

Læs mere

OSTEN P ALKE F Oktober 2015 Figur 1

OSTEN P ALKE F Oktober 2015 Figur 1 FALKEPOSTEN Oktober 2015 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, skoven, byen og Tivoli. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

ST RA N DPOSTEN NOVEMBER 2018 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND

ST RA N DPOSTEN NOVEMBER 2018 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND ST RA N DPOSTEN NOVEMBER 2018 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND TELEFONLISTE Bo Petersen 55 36 39 40 bopn@vordingborg.dk Astrid Conradi 55 36 39 41 ascn@vordingborg.dk Afdeling 4 55 36 39 44 Afdeling 5

Læs mere

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia.

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia. Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 4. nov Model for en dag vol. 2 To, Ki, Ja, Tr, Ti Tors 6. nov Butterflymøde Ki, Ja, Ca, Tirs Tors 11. nov 13. nov Svanesang Julegaveværksted Drengerøvsaften FIFA på PlayStation

Læs mere

Centerbladet Lokalcenter Hasle. Nr. 8, april kvartal årgang.

Centerbladet Lokalcenter Hasle. Nr. 8, april kvartal årgang. Centerbladet Lokalcenter Hasle. Nr. 8, april kvartal 2018 3. årgang. Onsdag den 7. februar blev der for første gang afholdt årsmøde som følge af den nye struktur og det blev et velbesøgt møde, hvor ca.

Læs mere

Uanmeldt kommunalt tilsyn på Bækmarksbro Pleje- og Daghjem udført den 16. november 2017 af Grete Bækgaard Thomsen, sundhedschef

Uanmeldt kommunalt tilsyn på Bækmarksbro Pleje- og Daghjem udført den 16. november 2017 af Grete Bækgaard Thomsen, sundhedschef Uanmeldt kommunalt tilsyn på Bækmarksbro Pleje- og Daghjem udført den 16. november 2017 af Grete Bækgaard Thomsen, sundhedschef Retssikkerhedloven 15. Kommunalbestyrelsen har ansvaret for og beslutter,

Læs mere

Margrethe Hjemmet er et plejehjem under. Foreningen til fremskaffelse af boliger til enlige. og ældre. Margrethe Hjemmet overgik til

Margrethe Hjemmet er et plejehjem under. Foreningen til fremskaffelse af boliger til enlige. og ældre. Margrethe Hjemmet overgik til 1 Margrethe Hjemmet Margrethe Hjemmet er et plejehjem under Foreningen til fremskaffelse af boliger til enlige og ældre. Margrethe Hjemmet overgik til foreningen den 1. januar 2004 fra Roskilde kommune

Læs mere

FALKEPOSTEN. September

FALKEPOSTEN. September FALKEPOSTEN September 2015 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi turer ud i det blå, til havet, skoven, byen og Tivoli. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Mandagspigerne afholder ordinær generalforsamling

Mandagspigerne afholder ordinær generalforsamling 1. Generalforsamling 2. Mandagspigerne 3. Bagskabe 4. Begynderafdelingen 5. Parmatchklubben 6. Kaninklubben 7. HCA-G3 8. Herreklubben 9. Regionsgolf 10. Vi spiller golf 11. Juniorudvalget 1. GENERALFORSAMLING

Læs mere

NYHEDSBLAD FRIVILLIGHEDSFORMIDLINGEN August-September 2009

NYHEDSBLAD FRIVILLIGHEDSFORMIDLINGEN August-September 2009 NYHEDSBLAD FRIVILLIGHEDSFORMIDLINGEN August-September 2009 Frivillighedsformidlingen Aagade 26, Gudumholm, 9280 Storvorde Tlf.: 98 31 69 99 E-mail: formidling@mail.tele.dk Web: www.frivillighedsformidlingen.dk

Læs mere

HusAvISEN. Nybodergården. Januar-Februar godt nytår!

HusAvISEN. Nybodergården. Januar-Februar godt nytår! HusAvISEN Nybodergården Januar-Februar 2019 godt nytår! IndhOld Nyttige oplysninger Nyt fra forstanderen Beboer/pårørende møder i efteråret Ny servicemand i huset Spil dansk - arrangementet på Nybodergården

Læs mere

FALKEPOSTEN. september

FALKEPOSTEN. september FALKEPOSTEN september 2019 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN AKTUELT I DENNE MÅNED Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af

Læs mere