Referat. Hovedbestyrelsesmøde + julefrokost med afdelingerne torsdag den 29. november 2018 kl. 18 hos Peter på Lyngbakken 1

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat. Hovedbestyrelsesmøde + julefrokost med afdelingerne torsdag den 29. november 2018 kl. 18 hos Peter på Lyngbakken 1"

Transkript

1 Referat Hovedbestyrelsesmøde + julefrokost med afdelingerne torsdag den 29. november 2018 kl. 18 hos Peter på Lyngbakken 1 Tilstede: Peter Windum (HB), Margit Hjort Enevoldsen (Tennis), Rikke Jensbøl (Rulleskøjter), Lise Lausten Frederiksen (Gymnastik), Jacob Bertelsen (Badminton), Pia Rugh Andersen (HB), Helle Berg (Teater), Finn Jakobsen (Floorball), Rasmus Olesen (Rengøring i klubhus) og Tina Folkmann (HB). Afbud: Nicolaj Lyng Madsen (Fodbold), Niels Olsson (Skytteafd.), Christian Bruun Jensen (HB) Dagorden Punkt 1. Velkommen ved Peter Punkt 2. Gennemgang af referat fra mødet den 5/9-18 Punkt 3. Punkt 4. Punkt 5. Punkt 6. Punkt 7. Punkt 8. Status fra afdelinger Status fra - Formand v/peter - Næstformand v/pia - Sekretær v/christian - Kasserer v/tina Status fra Diverse udvalg Status på ansøgninger til fonde Nye tiltag i ASGI Eventuelt

2 1. Velkommen ved Peter Peter bød velkommen. Dejligt med den store tilslutning til mødet. Peter bød velkommen til Rasmus, som er vores nye rengøring i klubhuset. 2. Gennemgang af referat fra sidste møde den 5/9-19 Tina sagde, at referatet kommer alt for sent ud. Hvis vi skal kunne bruge referatet til noget, så skal referatet ud senest 14 dage efter mødet. Alle var enige. Peter snakker med Christian om det. Kort gennemgang der er punkter, som bliver gennemgået på dagsorden i dag. 3. Orientering fra afdelingerne og udvalg Teater Man er i fuld gang med at øve. Man kan nu købe billetter på Billetten.dk. Første forestilling er den 19. januar Man har lavet en aftale med Niels på Kulsviergården vedr. forplejning inden forestillingen. Til premieren vil der være spisning og hygge efter forestillingen. Maden kommer udefra. Tennis Udendørs tennis er sluttet for i år. Derimod kan man spille bordtennis i klubhuset. Man kan booke lørdage og søndage. Der hænger opslag i klubhuset. Der er 1 hold tilmeldt. Margit har planer om, at bordtennis bliver en underafdeling til Tennis. Rulleskøjteafd. Rulleskøjteafdelingen har haft mange besøgene, og har allerede fået de indtægter ind, som de har budgettet med. Der er mange fødselsdage. Rikke skal have tastet medlemmerne ind i Conventus. Der er stadig meget svært ved at få hjælpere på. Pia Jensen har meddelt, at hun vil stoppe efter denne sæson. Floorball De er ca. 10 spiller. Det er sjovt og de hygger sig. Prøver at få flere med. Fodbold Nikolaj har sendt en mail: Der har ikke været ændringer på antallet af hold. Til gengæld ser det ikke helt godt ud nede på kulsviergården, hvor der allerede er store plamager efter fugt i både cafeteriet og i omklædningsrummet længst mod hallen. Dette er blevet sendt til Betty på Kulsviergården.

3 Gymnastik Der er masser af børn. Funtastic Fitnastic stopper. Det har været et motionstilbud tilrettet overvægtige børn fra ca klasse. Tanja havde ellers planer om at lave et hold, hvor man kunne spille forskellige boldspil, men det bliver ikke til noget. Lise synes, at det kunne være sjovt at lave et sådan et hold, men vi mangler en træner. Puls-styrke holdet har været en succes. Der er 28 tilmeldte. De træner i koldhallen. Det er begyndt at være lidt koldt nu. Der er en hel hundehår i koldhallen, men der har ikke været klager på det. Lise prøver at få holdet til at fortsætte til januar, hvis de kan være der for lopperne. Der er juleafslutning for alle børnehold den 13. december Badminton Det er lidt svært ved at få børnetræningen til at fungere. Men Jakob og Nanna kæmper videre. Der er fælles træning mellem on onsdagen. De har fået hjælp af Berit, som hjælper med at træne børnene. Voksen badminton er der stor tilslutning til. Man behøver ikke en makker, men møder bare op og spiller med hinanden. NERF Det er fortsat en stor succes. Den næste gang er den 9. december. Skytterne Intet hørt 4. Status fra Formand Har sine meddelelser under punkt 5 og 6 Næstformand Har endelig fået kontakt med en fra kommunen vedr. overnatning. Afventer nu svar. Sekretær Christian var ikke til stede Kasserer Tina fremviste status på regnskabet. Det ser fint ud. Gymnastikken skal ud og købe nogle redskaber.

4 5. Status fra diverse udvalg Klubhus Peter og Tina har lavet en aftale med Rasmus vedr. rengøring af klubhuset. Opgaven vedr. booking af klubhuset og nøgler ligger i HB. Peter vil lave et udkast på en kalender, hvor vi kan gå ind og booke klubhuset online. Rasmus har så mulighed for at se, hvem og hvornår der er booket. Indtil Peter får dette lavet, kan man booke klubhuset via Margit. På mail: margit.tulstrup@gmail.com eller på mobiltelefon: Man kan kontakte Rasmus, hvis der problemer med rengøring eller hvis der mangler noget. Rasmus har mobiltelefon: Kulsviergården Der er kommet bænke i hallen fra skolen. Det er man glade for. Nøgler til Klubhuset og Kulsviergården Der er blevet lavet nøgler til cykelklubben og Tina har overtaget nøglerne til Klubhuset fra Birgit. Pia har sørget for at der er skabe og nøgler til de afdelinger, som bruger hallen på Kulsviergården. Tina pointerede, at vi ikke har styr på vores nøgler. Vi skal have et overblik over, hvem der har nøgler til både Kulsviergården og Klubhuset. Tina har overtaget nøgler og oversigt fra Birgit vedr. Klubhuset. Mange af dem, som har nøgle, er ikke medlemmer mere. Der blev diskuteret, hvad vi gør. Det bliver svært at få nøglerne retur. Det blev besluttet at vi får et tilbud på, hvad det koster at få lavet låsene om og en nøgleboks med kode. Pia og Tina kontakter 2 firmaer for at få et tilbud. Tina undersøger med Betty på Kulsviergården, om hun har en oversigt over, hvem som har nøgler. Idrætslejr Der blev diskuteret, om vi skulle ligge idrætslejren på et andet tidspunkt. Det er svært at få hjælpere. Det ligger også samtidig med FDF sommerlejr. Mange fortræk at Idrætslejren blev liggende i starten af sommerferien. Det vigtigste lige nu, er finde en kontaktperson, som tager sig af alt det praktiske. Booke i Tarm og transport m.v. Der var ingen, som var interesseret. Alle vil spørge rundt, og så bliver vi nødt til at søge efter en på Facebook. Men hvis vi ikke finder en, så må vi aflyse og måske overveje, at vi fremover kun afholder Idrætslejr hver anden år.

5 IT/hjemmeside Vores hjemmeside har været nede. Hjemmesiden er blevet opdateret, og Peter skulle ind opdatere noget. Der bliver en opdatering igen i december. Peter skal nok være obs. på det. Vedr. vores Facebook vil Lise og Margit gerne være administrator. Banko Peter har modtaget et regnskab fra Kulsviergården, som er sendt videre til Tina. Lokalt Nyt ASGI plejer at have en med i redaktørgruppen. Peter sidder der som redaktør. Pia har haft jobbet som udbringer af præmier vedr. gæt 5 fejl. Den opgave forsvinder i det nye år Der er behov for at have en person, som sender reminder ud til alle afdelingerne med deadline m.v. Der var ingen, som meldte sig, så Pia vil gå inde i dette arbejde. Peter kunne desuden fortælle, at redaktørgruppen påtænker at Lokalt Nyt kun skal udkomme 4 gange om året. Det blev diskuteret. Vi synes, at det gør det mere besværligt at få alle vores arrangementer med i bladet, så vi kan bruge det til noget. Vi kom med 4 ønskede datoer, hvor bladet skal udkomme: 1. marts 15. maj 15. august 1. december Lokalrådet Der har været generalforsamling. Lokalrådet har fået nye medlemmer og fortsætter. Alsønderup Fester Der er ringemøde den tirsdag den 22. januar 2019 kl. 17 på Kulsviergården, og det er vigtigt at vi bakker op om arbejdet med Alsønderup Fester. Mange har det svært ved at ringe til folk. Margit vil gerne kontakte sin egen afdeling, da dem kender hun. Hun vil ikke møde op til ringemødet. Lise kunne godt tænke sig, at når man sender en mail ud om ringemødet, at man forklarer lidt om, hvad det går ud på, så man har mulighed for at sende mailen videre i sin afdeling. Dette skal tages op med bestyrelsen i Alsønderup Fester.

6 Sammen er vi mere Der er igen blevet afholdt et arrangement, hvor Føtex har været sponsor. Der kom 100 mennesker. Der er planer om at afholde endnu et arrangement i det nye år. Besøg hos Skytterne HB har været på besøg hos Skytterne i deres lokaler nedenunder den gamle skole. Der blev talt om deres planer om fremtiden. Christian har lavet noget reklame for skytterne i Lokalt Nyt, så de måske kunne få nogle flere medlemmer. Happy Days Tina har i mange måneder holdt møder med de forskellige foreninger, for at finde ud af, hvad vi går og laver og om vi kunne finde noget, som vi kan samarbejde om. Der er så blevet besluttet at lave et arrangement, som bliver afholdt den 25., 26. og 27. januar. Formålet er, at de forskellige foreninger skal gøre reklame for sig selv og samtidig vise at vi kan samarbejde på tværs. Der bliver afholdt Natminton om fredagen. Hele lørdagen er der fuld program af: indvielse af tarzanbanen, gratis morgenmad, gymnastik, rulleskøjte, FDF, korsang, forskellige foreninger kommer og står og fortæller om deres forening. Cafeteriet har åben og der er mulighed for at købe kaffe, kage, sodavand og slik m.v. Vi prøver at få lavet noget fællesspisning. Der vil være NERF om søndagen samt der vil være bordtennis i Klubhuset med gratis morgenmad Tina vil rigtig gerne have noget boldspil med. Finn undersøger det. Fodbold er også blevet spurgt, men har ikke hørt fra dem. Cykelklubbens lokaler i klubhuset Margit har været til møde med kommunen og formand fra cykelklubben Erik Larsen for at tale om den fremtidige benyttelse af klubhuset. Erik Larsen kunne slet ikke se nogen grund til vi IKKE skal kunne komme ind i deres lokaler, og vi har nu fået nøgler til lokalerne. Erik Larsen har lovet, at de vil rydde op. Når de har gjort det, så skal vi have gjort rent i lokalerne, så vi kan bruge lokalerne. Vi kan se på lokalerne på næste bestyrelsesmøde. Møde med den nye pedel på Kulsviergården Pia arrangerer et møde med den nye pedel i januar 2019 sammen med de afdelinger, som bruger hallen.

7 Dataforordningen Christian har sendt materiale ud fra DGI vedr. dataforordningen og at vi skal finde en ansvarlig til dette. Tina forstår ikke denne mail. Hun mener, at der for længe siden var blevet besluttet, at Christian skulle have ansvaret for dette og udfylde disse. Samtidig få det lagt på hjemmesiden ved hjælp af Peter. Tina mener, at denne opgave ligger i HB. Tina har for længe siden sendt info om, hvordan det foregår i Conventus. Hun har i dag sendt en databehandleraftale med Conventus, som Christian har efterspurgt. HB må drøfte på deres møde i januar, hvordan de kommer videre i denne sag. 6. Status på ansøgninger til fonde Tina har søgt midler for Teater til lamper samt Fodbold til bander. Vi har desværre fået afslag. Vi prøver igen til næste år. 7. Nye tiltag i ASGI Fremtidige ASGI HB-møder form og gennemførelse Vi skal have evalueret på vores møder. Tina udtrykte utilfredshed over gennemførelse af møderne. For det første kommer referaterne alt for sent ud. Vi kan ikke nå og handle på dem især for dem, som ikke har været med til mødet. Og referaterne er ikke blevet lagt på hjemmesiden, som Christian og Peter skulle gøre i fællesskab. Og så synes hun, at der bliver sagsbehandlet alt for meget på møderne. Mange ting synes hun ligger hos HB, som skal vurdere og tage beslutninger, inden de møder med afdelingerne. Vi skal ikke bare lægge opgaver ud til afdelingerne. De har rigeligt at se til med at få deres egen afdeling til at køre, og det er HB`s opgave at bakke op og hjælpe dem ikke give dem flere opgaver. Tina overvejer at stoppe efter denne sæson, hvis vi ikke får mere styr på vores ting. Det blev diskuteret. Folk har travlt i det daglige og svært ved at løse de opgaver som ligger. Vi skal have flere hænder for at løse opgaverne. Jakob vil lave et forslag til et opslag vedr. manglende hænder, som kan sættes på Facebook og i Lokalt Nyt. Desuden blev det besluttet, at HB booker et møde, hvor de får diskuteret opgaver, og hvordan de kommer videre. 8. Eventuelt Mad og drikke på næste møde Næste møde er den 27. februar 2019 Tina sørger for mad og drikke Tina Folkmann

Referat. Hovedbestyrelsesmøde tirsdag den 14. marts 2017 kl. 18 i klubhuset

Referat. Hovedbestyrelsesmøde tirsdag den 14. marts 2017 kl. 18 i klubhuset Referat Hovedbestyrelsesmøde tirsdag den 14. marts 2017 kl. 18 i klubhuset Tilstede: Peter Windum (HB), Heidi Liljedahl (HB), Margit Enevoldsen (Tennis), Nicolaj Lyng Madsen (Fodbold), Jacob Bertelsen

Læs mere

Referat. Hovedbestyrelsesmøde onsdag den 19. april 2017 kl. 18 i klubhuset

Referat. Hovedbestyrelsesmøde onsdag den 19. april 2017 kl. 18 i klubhuset Referat Hovedbestyrelsesmøde onsdag den 19. april 2017 kl. 18 i klubhuset Tilstede: Peter Windum (HB), Merete Klem Andersen (Tennis), Nicolaj Lyng Madsen (Fodbold), Rikke Jensbøl (Rulleskøjteafd.), Lise

Læs mere

ASGI Hovedbestyrelsesmøde

ASGI Hovedbestyrelsesmøde ASGI Hovedbestyrelsesmøde 27 Februar 2018 : 18.00 21.00 i Klubhuset Deltagere: HB: Pia Rugh Andersen, Tina Folkmann, Christian Bruun Jensen (referat) og Peter Windum Skydning: afbud Gymnastik: Lise Frederiksen

Læs mere

Tilstede: Tania Madsen, Tina Folkmann, Heidi Liljedahl, Peter Windum, Merete Andersen, Elisa Shjønemann & Simon Jeppesen

Tilstede: Tania Madsen, Tina Folkmann, Heidi Liljedahl, Peter Windum, Merete Andersen, Elisa Shjønemann & Simon Jeppesen Referat Hovedbestyrelsesmøde Mandag den 20. April. 2015 Tilstede: Tania Madsen, Tina Folkmann, Heidi Liljedahl, Peter Windum, Merete Andersen, Elisa Shjønemann & Simon Jeppesen Afbud: Nikolaj Madsen og

Læs mere

Referat. Hovedbestyrelsesmøde torsdag den 20. august 2015 kl. 18 i klubhuset

Referat. Hovedbestyrelsesmøde torsdag den 20. august 2015 kl. 18 i klubhuset Referat Hovedbestyrelsesmøde torsdag den 20. august 2015 kl. 18 i klubhuset Tilstede: Peter Windum, Tania W. Madsen, Jacob Bertelsen, Birgit Sejr Nielsen, Heidi Liljedahl, Elisa Schjønnemann. Merete Klem

Læs mere

Til stede: Gitte Siezing, Hans Asmussen, Mads Hovmann, Flemming Lynge, Peter Windum,

Til stede: Gitte Siezing, Hans Asmussen, Mads Hovmann, Flemming Lynge, Peter Windum, REFERAT AF HOVEDBESTYRELSESMØDE DEN 6. Marts 2001 Til stede: Gitte Siezing, Hans Asmussen, Mads Hovmann, Flemming Lynge, Peter Windum, Birgitte Kjems, Hans Christian Hæsum Petersen, Kirsten Dysted og Ulla

Læs mere

Referat fra planlægningsmøde i Gymnastikafdelingen tirsdag den 20. februar 2018 kl i klubhuset

Referat fra planlægningsmøde i Gymnastikafdelingen tirsdag den 20. februar 2018 kl i klubhuset Referat Referat fra planlægningsmøde i Gymnastikafdelingen tirsdag den 20. februar 2018 kl. 19.00 i klubhuset Til stede: Afbud: Referent: Mette Zeiner, Pia Høier, Brian Baltzer, Julie Lorenzen, Lene Høier,

Læs mere

Til Stede : Hans Asmussen, Ulla Lund Nielsen, Peter Windum, Jørgen Henriksen, Mie Nørby Larsen og Helle Berg Rasmussen.

Til Stede : Hans Asmussen, Ulla Lund Nielsen, Peter Windum, Jørgen Henriksen, Mie Nørby Larsen og Helle Berg Rasmussen. REFERAT AF HOVEDBESTYRELSESMØDE DEN 3. OKTOBER 2002 Til Stede : Hans Asmussen, Ulla Lund Nielsen, Peter Windum, Jørgen Henriksen, Mie Nørby Larsen og Helle Berg Rasmussen. Afbud fra : Poul Erik Rasmussen,

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde Den 14. november 2018 Kl i Magion Referatnotater:

Referat fra bestyrelsesmøde Den 14. november 2018 Kl i Magion Referatnotater: GRINDSTED BADMINTONKLUB 7200 GRINDSTED Punkter på dagsordenen: Deltagere: Referat fra bestyrelsesmøde Den 14. november 2018 Kl. 18.00 i Magion Referatnotater: Tilstede: Erik Thøgersen(ET)formand Karsten

Læs mere

Det er tidligere af hovedbestyrelsen besluttet, at holdsport skal prioriteres før individuel sport. Denne prioritering er stadig gældende.

Det er tidligere af hovedbestyrelsen besluttet, at holdsport skal prioriteres før individuel sport. Denne prioritering er stadig gældende. REFERAT AF HOVEDBESTYRELSESMØDE DEN 13. NOVEMBER 2003 Til stede : Hans Asmussen, Peter Windum, Inge Holding, Pia Andersen, Jørgen Sommer, Flemming Lynge Nielsen, Mads Houmann, Peter Eriksen, Mie Nørby

Læs mere

Børne- og ungeklub/næstformand i KIF

Børne- og ungeklub/næstformand i KIF Bestyrelsesmøde KIF d. 23-4-2013 Punkt. 1 Til stede var: Tut Feveile Brigitte Kjeldstrøm Sigrid Andersen Tina Quaade Per Vanmann Suzanne Tone Hansen Karina Nielsen Rene Rasmussen Konni Brandt Jesper Skjold

Læs mere

Referat fra møde i SVIF den

Referat fra møde i SVIF den Referat fra møde i SVIF den 22.09.2016 Mødedeltagere: Finn Sørensen Tom Nielsen Anita Kristensen Mogens Juulsen Karen Vanggaard Afbud: Leo Winter Dagsorden: 1. Godkendelse af sidste referat 2. Orientering

Læs mere

Afbud: 1. Godkendelse af referat: Godkendt. 2. Ønsker om punkter på Dagsorden som ikke falder ind under andre punkter:

Afbud: 1. Godkendelse af referat: Godkendt. 2. Ønsker om punkter på Dagsorden som ikke falder ind under andre punkter: Referat fra hovedbestyrelsesmødet den 10. november 2016 Tune, den 14. november 2016/ir Side 1 af 4 Til stede: Formand: Kasserer: Sven Edelmann Dorthe Toftebjerg Næstformand og Fodbold: Pauli Christensen

Læs mere

Bestyrelsesmøde i AIF mandag den 25/8-2014

Bestyrelsesmøde i AIF mandag den 25/8-2014 Bestyrelsesmøde i AIF mandag den 25/8-2014 Tilstedeværende: Formand - Pia Arendt Forretningsfører - Jette Schmidt Næstformand - Klaus Pontoppidan Forretningsudvalg - Mette K. Skjold Forretnings- og sponsorudvalg

Læs mere

Referat fra møde i forretningsudvalget torsdag d. 17. november 2016 kl i Herrestrup.

Referat fra møde i forretningsudvalget torsdag d. 17. november 2016 kl i Herrestrup. FK Odsherred Forretningsudvalget Referat fra møde i forretningsudvalget torsdag d. 17. november 2016 kl. 18.30 i Herrestrup. Tilstede: Torben Møller. Henrik Søborg. Ole Larsen. Lone Nielsen. Afbud fra

Læs mere

Instruktørhåndbogen. sæson 2015/2016

Instruktørhåndbogen. sæson 2015/2016 Instruktørhåndbogen sæson 2015/2016 Velkommen til: Din kontaktperson er: Jeg kan kontaktes på: Mail: Tlf: Hjemmeside www.fjordagergymnastik.dk 1 Bestyrelsen: se hjemmeside eller Conventus. Nyttige telefonnumre

Læs mere

Referat fra Bestyrelsesmøde d. 06. november 2017

Referat fra Bestyrelsesmøde d. 06. november 2017 Referat fra Bestyrelsesmøde d. 06. november 2017 Deltagere: Sismo, Paaske, Mikkel, Jacob T., Esben og Charlotte. Afbud : Mads, Jan, Kenneth Dagsorden: 1. Godkendelse af referat fra sidste bestyrelsesmøde/opfølgning

Læs mere

Referat fra hovedbestyrelsesmøde

Referat fra hovedbestyrelsesmøde Referat fra hovedbestyrelsesmøde Mødedato: Tirsdag den 26.03.2013 Mødested: Hjemme hos Tine Lind Tidspunkt: Kl. 18:30 22:00 Mødetype: Hovedbestyrelsesmøde nr. 01 Fortæring: TL Tegnstyrer: KLC Kvaje slik:

Læs mere

EKIF Bestyrelsesmøde nr. 1 (19)

EKIF Bestyrelsesmøde nr. 1 (19) EKIF Bestyrelsesmøde nr. 1 (19) d. 15.01 16 REFERAT Deltagere: Casper, Tommy og Thore (fodbold), Anne Marie, Majbrit og Susan (håndbold), Marcus (badminton), Ib F. N. Ann Referat ifølge dagsorden: Velkommen

Læs mere

EKIF Bestyrelsesmøde nr 2. d. 8/5 2014

EKIF Bestyrelsesmøde nr 2. d. 8/5 2014 EKIF Bestyrelsesmøde nr 2 d. 8/5 2014 REFERAT Deltagere: Per A., Birgit (badminton), Tommy (fodbold), Ann (tennis), Majbrit (håndbold), Kim S. (ansvarlig for EKIF på de sociale medier) Referat ifølge dagsorden:

Læs mere

7. februar 2012. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner

7. februar 2012. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner 7. februar 2012 side 2-4 side 5 Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner Referat fra generalforsamling i Hjallerup

Læs mere

Til stede: Erik, Asbjørn, Rasmus, Mette, Jakob, Britta, Hanne Lene, Claus, Mikael +Henrik Iversen til en del af mødet (punkt 2)

Til stede: Erik, Asbjørn, Rasmus, Mette, Jakob, Britta, Hanne Lene, Claus, Mikael +Henrik Iversen til en del af mødet (punkt 2) Referat fra bestyrelsesmøde i VUIF tirsdag den 17.1. 2012 Til stede: Erik, Asbjørn, Rasmus, Mette, Jakob, Britta, Hanne Lene, Claus, Mikael +Henrik Iversen til en del af mødet (punkt 2) Afbud: Susanne,

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 3. 2011 (1. september - 31. december) KOMMENDE ARRANGEMENTER LINEDANCE OPSTART OKTOBERFEST MORTENS AFTEN JULEFROKOST LUCIA LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Sommeren er ved at gå på hæld,

Læs mere

REFERAT AF HOVEDBESTYRELSESMØDE DEN 11. SEPTEMBER 2002

REFERAT AF HOVEDBESTYRELSESMØDE DEN 11. SEPTEMBER 2002 REFERAT AF HOVEDBESTYRELSESMØDE DEN 11. SEPTEMBER 2002 Til Stede : Hans Asmussen, Mads Houman, Ulla Lund Nielsen, Flemming Lynge Nielsen, Peter Eriksen, Kirsten Dysted, Peter Windum, Jørgen Henriksen og

Læs mere

Referat at bestyrelsesmøde i KIF tirsdag d. 28-6 2011.

Referat at bestyrelsesmøde i KIF tirsdag d. 28-6 2011. Knabstrup Idrætsforening Ventedgårdsvej 42, Knabstrup 4440 Mørkøv, Tlf.: 59 27 32 55 Referat at bestyrelsesmøde i KIF tirsdag d. 28-6 2011. 1. Præsentation. Hvem er mødt op? Vi skal have opdateret listen

Læs mere

Elsebeth Riemann (ER) mødte til den årlige drøftelse af samarbejdet mellem Alsønderup Skole og Idrætsforeningen.

Elsebeth Riemann (ER) mødte til den årlige drøftelse af samarbejdet mellem Alsønderup Skole og Idrætsforeningen. REFERAT AF HOVEDBESTYRELSESMØDE DEN 1. OKTOBER 2003 Til stede : Hans Asmussen, Jørgen Sommer, Pia Andersen, Villy Rasmussen, Peter Eriksen, Ulla Lund Nielsen, Inge Holding, Peter Windum, Flemming Lynge

Læs mere

August 2007. VEDBÆK HALLEN Aktiviteter i hallen, som ikke er vist på ugeplanen Klublokale. Dato Ugedag 1 Onsdag 2 Torsdag 3 Fredag 4 Lørdag.

August 2007. VEDBÆK HALLEN Aktiviteter i hallen, som ikke er vist på ugeplanen Klublokale. Dato Ugedag 1 Onsdag 2 Torsdag 3 Fredag 4 Lørdag. OPDATERET 07-02- 1 Onsdag 2 Torsdag 3 Fredag 4 5 6 August 2007 Mandag 7 Tirsdag 8 Onsdag 9 Torsdag 10 Fredag 11 Sommerferie 12 13 Mandag Bordtennis begynder 14 Tirsdag 15 Onsdag 16 Torsdag 17 Fredag 18

Læs mere

Referat fra Bestyrelsesmøde d. 15. januar 2018

Referat fra Bestyrelsesmøde d. 15. januar 2018 Referat fra Bestyrelsesmøde d. 15. januar 2018 Deltagere: Sismo, Esben, Paaske, Jacob T., Mikkel, Jan, Kenneth og Charlotte Afbud: Dagsorden 1. Godkendelse af referat fra sidste bestyrelsesmøde/opfølgning

Læs mere

Referat. Mødedato: 11.10.2010 Tidspunkt: Kl. 19.00 Klublokalet, Hylke Skole Hovedbestyrelsesmøde

Referat. Mødedato: 11.10.2010 Tidspunkt: Kl. 19.00 Klublokalet, Hylke Skole Hovedbestyrelsesmøde Side 1 af 5 Deltagere: Repræsenterende: Maibritt Søgaard Ungdomsklubben Simon Stouby Fodboldafdelingen Ikke tilstede Henning Strand Hylke Sportens Venner (HSV) Afbud Olesen Anders Jensen Ketchersport Ole

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Mandag 23/2-2015

Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Mandag 23/2-2015 Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Mandag 23/2-2015 Deltagere: Kim, Rene, Casper, Mikkel og Maybritt Referent: Maybritt Dagsorden: 1. Gennemgang af de sidste referater 2. Nye medlemmer udmeldte

Læs mere

Referat nr. 1 fra konstituerende bestyrelsesmøde den 27. april 2016

Referat nr. 1 fra konstituerende bestyrelsesmøde den 27. april 2016 Referat nr. 1 fra konstituerende bestyrelsesmøde den 27. april 2016 Tilstede: Henning Bilberg, Torben Kragh, Jens Bjerre, Jørgen Madsen, Cathrine Pedersen, Birgit Hansen, Linda Kristensen, Malene Henschke,

Læs mere

Referat fra GENERALFORSAMLING Den 20. marts 2019 kl i Magion med spisning først. Referatnotater:

Referat fra GENERALFORSAMLING Den 20. marts 2019 kl i Magion med spisning først. Referatnotater: GRINDSTED BADMINTONKLUB 7200 GRINDSTED Punkter på dagsordenen: Deltagere: Referat fra GENERALFORSAMLING Den 20. marts 2019 kl. 18.00 i Magion med spisning først. Referatnotater: Antal: 16 til stede Formand

Læs mere

DGI Inklusion. infofolder. Har du lyst til at dyrke idræt? Infofolder Netværksforeningerne. dgi.dk

DGI Inklusion. infofolder. Har du lyst til at dyrke idræt? Infofolder Netværksforeningerne. dgi.dk DGI Inklusion 1 Har du lyst til at dyrke idræt? Infofolder Netværksforeningerne dgi.dk 2 Indledning Hvordan kommer du eller dit barn i gang med at dyrke idræt i Danmark 3 At gå til idræt er en helt enestående

Læs mere

DGI Inklusion. infofolder. Har du lyst til at dyrke idræt? Infofolder Netværksforeningerne. dgi.dk

DGI Inklusion. infofolder. Har du lyst til at dyrke idræt? Infofolder Netværksforeningerne. dgi.dk DGI Inklusion 1 Har du lyst til at dyrke idræt? Infofolder Netværksforeningerne dgi.dk 2 Indledning At gå til idræt er en helt enestående mulighed for at danne netværk, finde nye venner, lære sproget og

Læs mere

Afdelingsformand Allan Mortensen afgav bestyrelsens beretning og fremhævede bl.a.:

Afdelingsformand Allan Mortensen afgav bestyrelsens beretning og fremhævede bl.a.: Referat fra Stautrup Tennisklub's ordinære generalforsamling lørdag den 23. juni 2012 kl. 11.00 Formanden bød velkommen til de 25 fremmødte medlemmer. Dagsorden 1. Valg af dirigent: Freddy Jacobi blev

Læs mere

BESTYRELSESMØDE PLØKS, SKOVLUNDE KLATREKLUB

BESTYRELSESMØDE PLØKS, SKOVLUNDE KLATREKLUB BESTYRELSESMØDE PLØKS, SKOVLUNDE KLATREKLUB 30. MAJ 2018 0.0 Deltagere og dagsorden Til stede:, Rasmus, William,, Jens Peter, Christian, Anders, Henrik, Annette (referent) Afbud: Mads Agenda: Udsendt af

Læs mere

Bestyrelsesmøde, den Referat

Bestyrelsesmøde, den Referat Bestyrelsesmøde, den 15.04.2019 Referat Tid/sted Mandag, den 15.04.2019 Kl. 18.00 i klubhuset Deltagere Gerhard Bertelsen Formand John Larssen John Senger Bjarne P. Wulf Claus P. Christensen Tove A. Zanchetta

Læs mere

Formandsberetning 2015 Søllerød Senior Sport

Formandsberetning 2015 Søllerød Senior Sport Formandsberetning 2015 Søllerød Senior Sport Foreningens historie Søllerød Senior Sport er en fremragende forening, når vi selv skal sige det. Vi har eksisteret i 13 år, og kommunen har levet op til sin

Læs mere

4. Der blev desværre ingen undervisningshold her i efteråret, der var ikke mange tilmeldte. Vi håber på, at det lykkes igen til næste efterår.

4. Der blev desværre ingen undervisningshold her i efteråret, der var ikke mange tilmeldte. Vi håber på, at det lykkes igen til næste efterår. Referat af bestyrelsesmøde mandag den 7. oktober 2019 Tilstede: Tina Høg Lind, Niels-Peter Meldgaard, Lisbeth Steninge, Inger Mortensen, Hanne Caspersen, Charlotte Stig og Solveig Kirkedal 1. På vores

Læs mere

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2013/14. Velkommen til Juelsminde Badmintonklubs årlige generalforsamling.

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2013/14. Velkommen til Juelsminde Badmintonklubs årlige generalforsamling. Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2013/14 Velkommen til Juelsminde Badmintonklubs årlige generalforsamling. Første punkt på dagsordenen er valg af dirigent, jeg vil gerne på bestyrelsens

Læs mere

Borgerforenings bestyrelsesmøde d. 19. Nov. 2015.

Borgerforenings bestyrelsesmøde d. 19. Nov. 2015. Borgerforenings bestyrelsesmøde d. 19. Nov. 2015. 1. Møde med fest udvalg Rindsholm 2. Tanja Barsel, Anette Ærbo sup. Mail tlf. Rettes på virs, rep. landsbyrådet? 3. Evaluering fællesspisning 4. Status

Læs mere

Siden generalforsamlingen har den nyvalgte bestyrelse konstitueret sig selv således:

Siden generalforsamlingen har den nyvalgte bestyrelse konstitueret sig selv således: Referat af møde i aktivgruppen mandag d. 8. november 2010 Tilstedeværende: 16 medlemmer af Gl. Egå Forsamlingshus Samt den nye bestyrelse; Den nye bestyrelse og suppleant leif: Siden generalforsamlingen

Læs mere

Pia A meddelte at Poul Duch har valgt at gå af som formand for svømning og festudvalg. Han fortsætter som almindeligt medlem i begge afdelinger.

Pia A meddelte at Poul Duch har valgt at gå af som formand for svømning og festudvalg. Han fortsætter som almindeligt medlem i begge afdelinger. Bestyrelsesmøde i AIF torsdag den 23-10-2014 Tilstedeværende: Formand - Pia Arendt Forretningsfører - Jette Schmidt Næstformand - Klaus Pontoppidan Forretningsudvalg - Mette K. Skjold Forretnings- og sponsorudvalg

Læs mere

Dagsorden Drøftelser etc. Beslutninger med angivelse af eventuelle frister

Dagsorden Drøftelser etc. Beslutninger med angivelse af eventuelle frister Bestyrelsesmøde Dato: 25/02, 2015 kl. 18.30 Tilstede: Claus, Jørgen, Leif J, Lene, Jens H, Finn B Afbud: Leif C Opsamling fra sidste referat. Den. 25/11 2014 GF. Den. 18/01 2015 Dagsorden Drøftelser etc.

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde Den 21. august 2018 Kl i Magion Referatnotater:

Referat fra bestyrelsesmøde Den 21. august 2018 Kl i Magion Referatnotater: GRINDSTED BADMINTONKLUB 7200 GRINDSTED Punkter på dagsordenen: Deltagere: Referat fra bestyrelsesmøde Den 21. august 2018 Kl. 18.00 i Magion Referatnotater: Tilstede: Erik Thøgersen(ET)formand Karsten

Læs mere

IDRÆTSFORENINGEN. Godt Gået VINTERPROGRAM. 2 o 1 4 / 2 o 15. Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune.

IDRÆTSFORENINGEN. Godt Gået VINTERPROGRAM. 2 o 1 4 / 2 o 15. Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune. IDRÆTSFORENINGEN Godt Gået VINTERPROGRAM 2 o 1 4 / 2 o 15 Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune. Idrætsforeningen GODT GÅET Idrætsforeningens formål er at tilbyde idræt og

Læs mere

Hejnsvig Jagtforening 2014/2015

Hejnsvig Jagtforening 2014/2015 Hejnsvig Jagtforening 2014/2015 Aktivitets program for Hejnsvig Jagtforening Foreningens årlige fællesjagt. Lørdag d. 6/12 2014 har vi vores årlige fællesjagt. Vi starter med morgenkaffe i det gamle klubhus

Læs mere

7200 GRINDSTED t. Referat fra udvidet bestyrelsesmøde Den 4. juni 2018 Kl hos Erik Thøgersen Referatnotater: Punkter på dagsordenen: Deltagere:

7200 GRINDSTED t. Referat fra udvidet bestyrelsesmøde Den 4. juni 2018 Kl hos Erik Thøgersen Referatnotater: Punkter på dagsordenen: Deltagere: GRINDSTED BADMINTONKLUB 7200 GRINDSTED t Punkter på dagsordenen: Deltagere: 1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse af referat fra d. 15.02.17, samt fra november og december 3. Opfølgning fra seneste

Læs mere

Referat fra møde i forretningsudvalget mandag d. 11. april 2016 kl i Herrestrup. Godkendelse af referat fra , og dagens dagsorden.

Referat fra møde i forretningsudvalget mandag d. 11. april 2016 kl i Herrestrup. Godkendelse af referat fra , og dagens dagsorden. FK Odsherred Forretningsudvalget Referat fra møde i forretningsudvalget mandag d. 11. april 2016 kl. 19.00 i Herrestrup. Tilstede: Torben Møller. Pia Sanggaard. Henrik Søborg. Ole Larsen. Lone Nielsen.

Læs mere

Ebberup Idrætsforening

Ebberup Idrætsforening Velkommen til Fitness Fodbold Håndbold Løb Petanque Senior idræt I denne folder kan du læse om hvilke idrætter og aktiviteter, de enkelte afdelinger i (EIF), kan tilbyde dig og din familie - som en sportslig

Læs mere

DGI Inklusion. infofolder. Har du lyst til at dyrke idræt? Infofolder Netværksforeningerne.

DGI Inklusion. infofolder. Har du lyst til at dyrke idræt? Infofolder Netværksforeningerne. DGI Inklusion 1 Har du lyst til at dyrke idræt? Infofolder Netværksforeningerne www.dgi.dk 2 Indledning At gå til en idræt er en helt enestående mulighed for at danne netværk, finde nye venner, lære sproget

Læs mere

Referat Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd

Referat Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd Referat Side 1 Deltagere: Erik, Citta, Mie, Niels Jørgen, Bent, Nanna, Anne, Ulla, Lis og Bente. Afbud fra Gustaf. Fraværende: Kirsten og Henrik. Niels Jørgen skal gå kl. ca. 20. Referat fra møde i Vejby

Læs mere

KkN Bestyrelsesreferat 11.03 2013

KkN Bestyrelsesreferat 11.03 2013 KkN Bestyrelsesmøde torsdag den 11.03.2013 kl. 18:30 på Kastanievej 37, Fredensborg. Tilstede: Michael Aaby, Jacob Frisch, Tonny Jensen, Orit Magyar, Alexander Lindgreen Dagsorden Dagsorden... 1 1. Valg

Læs mere

Til stede: Gitte Siezing, Hans Asmussen, Poul Erik Rasmussen, Mads Hovmann, Flemming Lynge

Til stede: Gitte Siezing, Hans Asmussen, Poul Erik Rasmussen, Mads Hovmann, Flemming Lynge REFERAT AF HOVEDBESTYRELSESMØDE DEN 1. FEBRUAR 2001 Til stede: Gitte Siezing, Hans Asmussen, Poul Erik Rasmussen, Mads Hovmann, Flemming Lynge Nielsen, Merete Henriksen, Jørgen Henriksen, Hans Christian

Læs mere

1. Tilbagemelding fra sidste møde af Lene Wiehe og Jesper Sydney fra DGI, Frederiksborg Amt.

1. Tilbagemelding fra sidste møde af Lene Wiehe og Jesper Sydney fra DGI, Frederiksborg Amt. 5 Maj 2005 Til stede: Hans Asmussen, Ulla Lund Nielsen, Ane Blom, Mads Houmann, Martin Frilander, Anne-Line Vest, Ole Hansen, Pia Andersen, Gitte Hein, Inge Holding, Hans Rasmussen og Helle Berg Rasmussen

Læs mere

Godt og skidt er nedskrevet i en evaluering. Alt i alt en super camp. EM er i uge 32 i 2009, hvilket betyder at vi ikke kan afholde campen.

Godt og skidt er nedskrevet i en evaluering. Alt i alt en super camp. EM er i uge 32 i 2009, hvilket betyder at vi ikke kan afholde campen. Referat af Vallensbæk Rulleskøjteklub bestyrelsesmøde 08/10.2008 Til stede:, Pia,, Eva, Preben, Lars, Tina og Karin Vært: og Børge Referent: Karin Emne Dialog Beslutning Ansvar Deadline Referat fra sidst

Læs mere

INFOMAPPE LUG. Indhold

INFOMAPPE LUG. Indhold INFOMAPPE LUG Indhold Bestyrelsen... 2 Møder... 2 Årsmøde... 2 Aktivitetsudvalg... 2 Sportsudvalg... 3 Nye tiltag... 3 Kontingent... 3 Træner... 3 Trænerkursus... 3 Stævner og træningsophold... 4 Belønning...

Læs mere

Referat fra forældremøde i Life Tour d. 29/4 2013 på Café Klare

Referat fra forældremøde i Life Tour d. 29/4 2013 på Café Klare Referat fra forældremøde i Life Tour d. 29/4 2013 på Café Klare 1. Velkomst 2. Valg af referent & ordstyrer Anja er referent og Elin er ordstyrer 3. Præsentation af nye forældre/ pårørende Præsentationsrunde

Læs mere

Generalforsamling i Ørestad IF

Generalforsamling i Ørestad IF Generalforsamling i Ørestad IF Mandag 28. april 2014 kl. 19.30 Field s, 3. sal - ved siden af fitness dk Referat 1. Formalia a. Valg af dirigent - Lotte b. Valg af referent - Frida c. Valg af 2 stemmetællere

Læs mere

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Startet kl. 20.25 afsluttet kl. 21.10. Der var 21 medlemmer der deltog, inklusiv medlemmerne i bestyrelsen. Valg af dirigent Per Larsen Beretninger Formand

Læs mere

Dagsordenspunkt Deltagere: Kim Højlund, Per Simonsen, Niels Hosie ref., Nils Møller, John Bak, Peter Ø, Bruno Kempel afbud Gert Christensen.

Dagsordenspunkt Deltagere: Kim Højlund, Per Simonsen, Niels Hosie ref., Nils Møller, John Bak, Peter Ø, Bruno Kempel afbud Gert Christensen. Dagsordenspunkt 08.03.16 Deltagere: Beslutning Deltagere: Kim Højlund, Per Simonsen, Niels Hosie ref., Nils Møller, John Bak, Peter Ø, Bruno Kempel afbud Gert Christensen. Forslag til dagsorden ok. Per

Læs mere

Der blev udleveret blanket til klubhusbidrag for 2011 skal afleveres til Frederik hurtigst muligt.

Der blev udleveret blanket til klubhusbidrag for 2011 skal afleveres til Frederik hurtigst muligt. Holluf Pile Tornbjerg Idrætsforening Nøglens Kvarter 12, 5220 Odense SØ http://www.hpti.dk 4. januar 2012 Referat af hovedbestyrelsesmøde tirsdag d. 29. november 2011 kl. 17.30 i klubhuset Tilstede: Kim,

Læs mere

Årshjulet for Version8. Det der står i denne Kolonne, deltager alle i.

Årshjulet for Version8. Det der står i denne Kolonne, deltager alle i. Det der står i denne Kolonne, deltager alle i. Måneder August Instruktørmøde Onsdag d. 17. august i Røsnæshallen. Kl. 18-21 Vi forventer at alle deltager, skulle du blive forhindret skal du framelde til

Læs mere

Referat fra konstitueringsmøde

Referat fra konstitueringsmøde Referat fra konstitueringsmøde Mødedato: Tirsdag den 7. april 2015 Mødested: Klublokalet Tidspunkt: Kl. 18:30 22:00 (mødes kl. 18:15) Mødetype: Hovedbestyrelsesmøde nr. 01 Fortæring: Tegnstyrer: KUP Kvaje

Læs mere

HyllingeBy.dk. Lokalblad for Hyllinge og omegn, udgivet af Beboerforeningen i Hyllinge. Beboerforeningen holder ordinær generalforsamling

HyllingeBy.dk. Lokalblad for Hyllinge og omegn, udgivet af Beboerforeningen i Hyllinge. Beboerforeningen holder ordinær generalforsamling HyllingeBy.dk Lokalblad for Hyllinge og omegn, udgivet af Beboerforeningen i Hyllinge Kom til fællesspisning i Centergården Onsdag den 18. feb. kl. 18.00 Spisning er først til mølle Vi er glade for succesen

Læs mere

Dagsorden. Tirsdag d. 5. februar kl. 17.00-21:00

Dagsorden. Tirsdag d. 5. februar kl. 17.00-21:00 Tirsdag d. 5. februar kl. 17.00-21:00 Dagsorden 1. Status, input og opdatering af årshjul.... 2 - Fernisering af kontoret... 2 - Informationsmedarbejder med på møder... 2 - National aktivitetsplan... 2

Læs mere

Landskonference for danske skoleelever den 11. og 12. november i Randers. Nanna og Karoline fra 5. klasse deltager. Skolen betaler for transporten.

Landskonference for danske skoleelever den 11. og 12. november i Randers. Nanna og Karoline fra 5. klasse deltager. Skolen betaler for transporten. Referat Forum Fællesbestyrelsesmøde Tid d. 6. november 2017 kl. 17.00 21.00 Sted Verninge Skole Afbud fra: Lone, Rikke og Søren Dagsorden 1. Velkommen 2. Elevråd 15 min. Landskonference for danske skoleelever

Læs mere

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45)33122478. 1266 København K www.cisv.dk

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45)33122478. 1266 København K www.cisv.dk DL-møde DL-møde... 1 1. Status på aktiviteter/projekter... 3 2. Status på økonomi... 4 3. Status på LF... 4 4. Kommunikation... 4 5. Status på udvalgsarbejde... 4 6. Nyt fra international... 4 7. Akutte

Læs mere

MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU

MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU 26. ÅRGANG 2012 1 Maj Juni 2012 MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU REDAKTØR: AASE RASMUSSEN michael.aase@email.dk Har du indlæg eller kommentarer til klubbladet er du velkommen til at skrive til ovennævnte

Læs mere

OBBEKÆR/KALVSLUND 2. HALVÅR 2015

OBBEKÆR/KALVSLUND 2. HALVÅR 2015 Obbekær Forsamlingshus Formand Finn Vind 75 42 30 64 Kasserer Erik Bendtsen 51 58 60 39 Sekretær Bjarne Schmidt Philipp 22 96 55 55 Medlem Lis Thomsen 20 44 89 33 Medlem Bartina Swart 74 76 19 92 Udlejning

Læs mere

Kære generalforsamlingsdeltagere: Jeg vil gerne, som formand for bestyrelsen, byde jer alle sammen velkommen til den 100. generalforsamling i Hvalsø Brugsforening. 100-års jubilæum. Som sagde i min velkomst

Læs mere

Vi byder jer velkommen til en masse aktiviteter i. Faxe Ladeplads Idrætsforening

Vi byder jer velkommen til en masse aktiviteter i. Faxe Ladeplads Idrætsforening Vi byder jer velkommen til en masse aktiviteter i Faxe Ladeplads Idrætsforening 2018 2019 Velkommen til Faxe Ladeplads Idrætsforening 2017 var 90-års-jubilæumsår for Faxe Ladeplads Idrætsforening. Foreningen

Læs mere

Bestyrelsesmøde den 19. november 2017: Opsamling fra evalueringsmøde den 7. november 2017 mødeleder Gregers.

Bestyrelsesmøde den 19. november 2017: Opsamling fra evalueringsmøde den 7. november 2017 mødeleder Gregers. Bestyrelsesmøde den 19. november 2017: Opsamling fra evalueringsmøde den 7. november 2017 mødeleder Gregers. 1. Velkomst ved Bestyrelsen (Øjvind) Øjvind bød velkommen. Info om vintertræning 2017-2018 (1/10

Læs mere

2. Nyt fra landsbestyrelsen 2.1 Landbestyrelses møde d. 14-15. februar (se bilag med headlines)

2. Nyt fra landsbestyrelsen 2.1 Landbestyrelses møde d. 14-15. februar (se bilag med headlines) Dagorden til SDS møde d. 2.3 09 1. Formalia: Tilstede : Kasper, Marie, Anne, Lotte, Mette og Bodil Lisbeth (næstformand er på besøg) Afbud: Louise 1.1 Valg af ordstyrer Marie er ordstyrer 1.2 Valg af referent

Læs mere

Referat Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd

Referat Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd Referat Side 1 Referat fra møde i Vejby Lokalråd mandag den 10. december 2018, kl. 19.00 i blok F på skolen i Vejby. Bemærk at mødet kun varer ca. 1 time, hvorefter der er julefrokost. Både mødet og julefrokosten

Læs mere

Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling torsdag den 3. maj 2011, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup.

Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling torsdag den 3. maj 2011, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup. Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling torsdag den 3. maj 2011, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup. 4. maj 2011 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formanden beretning 3. Regnskab

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde

Referat fra bestyrelsesmøde Referat fra bestyrelsesmøde Mødedato: Tirsdag den 3. November 2015 Mødested: Klublokale Tidspunkt: Kl. 18:15 22:00 (mødes kl. 18:00) Mødetype: Hovedbestyrelsesmøde nr. 06 Fortæring: DV Tegnstyrer: KLC

Læs mere

Årshjulet for 2014-2015 Version 3. Måneder. Her deltager Alle

Årshjulet for 2014-2015 Version 3. Måneder. Her deltager Alle Måneder. Her deltager Alle Årshjulet for 2014-2015 Version 3 Ting som der skal arbejdes med. August Instruktørmøde Dato søndag d. 10/8 sted I Røsnæshallen. Kl. 9-14 Kort info og uddeling af materiale.

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde Den 31. januar 2019 Kl i Magion Referatnotater:

Referat fra bestyrelsesmøde Den 31. januar 2019 Kl i Magion Referatnotater: GRINDSTED BADMINTONKLUB 7200 GRINDSTED Punkter på dagsordenen: Deltagere: Referat fra bestyrelsesmøde Den 31. januar 2019 Kl. 18.00 i Magion Referatnotater: Tilstede: Erik Thøgersen()formand Karsten Westergaard(KW)næstformand

Læs mere

Referat Ordinær generalforsamling Svebølle Motocross Klub 28.11.2012

Referat Ordinær generalforsamling Svebølle Motocross Klub 28.11.2012 Page 1 of 6 Referat Ordinær generalforsamling Svebølle Motocross Klub 28.11.2012 Dagsorden: 1. Valg af ordstyre 2. Valg af referent 3. Formandens beretning v/per Kaiser 4. Fremlæggelse af revideret regnskab

Læs mere

- Der er efterspurgt en 10 års plan for vedligehold Jeppe sørger for, at der udarbejdes en, der er til at forstå.

- Der er efterspurgt en 10 års plan for vedligehold Jeppe sørger for, at der udarbejdes en, der er til at forstå. Referat af afdelingsbestyrelsesmøde 2015 Kildehøjen 1. oktober Tilstede: Vagn Erik, Kasper, Kasper, Peter, Dorthe og Mette Dagsorden; 1. Opfølgning på afdelingsmødet 2. Konstituering af bestyrelsen 3.

Læs mere

Til stede: Vibe, Flemming, Nanna, Tine, Josephine, Katrin, Sanne, Lasse Jacob er på orlov.

Til stede: Vibe, Flemming, Nanna, Tine, Josephine, Katrin, Sanne, Lasse Jacob er på orlov. Referat af møde i Magistra Vitaes bestyrelse 16. juni 2015 Til stede: Vibe, Flemming, Nanna, Tine, Josephine, Katrin, Sanne, Lasse Jacob er på orlov. 1) Formalia 2) Siden sidst 3) Efterårets program/opfølgning

Læs mere

- Generalforsamling afklaring og fordeling af opgaver Herunder to punkter: mobilisering og praktisk

- Generalforsamling afklaring og fordeling af opgaver Herunder to punkter: mobilisering og praktisk Referat for bestyrelsesmøde KaJ, medie- og journaliststuderende Dato: Søndag d. 14/02 klokken 15-18 Sted: DJ s lokaler på Fiskergade, Aarhus C Tilstede: Anders (skype), Mie, Philip, Daniel, Kristian, Freja,

Læs mere

Jungshoved Lokalråd Side 1. Referat af bestyrelsesmøde den 14/ kl på Jungshoved skole

Jungshoved Lokalråd Side 1. Referat af bestyrelsesmøde den 14/ kl på Jungshoved skole Jungshoved Lokalråd Side 1 Referat af bestyrelsesmøde den 14/6-2017 kl.19.00-21.00 på Jungshoved skole Deltagere Tilstede Afbud Møderolle Tina Aasberg, formand Lis Jespersen, næstformand Birgitte Escherich

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde tirsdag d.25 april. Kl

Referat fra bestyrelsesmøde tirsdag d.25 april. Kl Referat fra bestyrelsesmøde tirsdag d.25 april Kl.17.00-20.00 Afbud: Heidi 1. Velkommen til den nye bestyrelse Kort velkomst ved formanden til de to nye bestyrelsesmedlemmer. 2. Bemærkninger til dagsordenen

Læs mere

LYNGE UGGELØSE IDRÆTSFORENING

LYNGE UGGELØSE IDRÆTSFORENING LYNGE UGGELØSE IDRÆTSFORENING IDRÆTSVEJ 14 3540 LYNGE 28. marts 2010 Referat af Generalforsamling afholdt onsdag d. 24. marts 2010 1. Valg af dirigent Thomas S. Lassen blev valgt som dirigent og konstaterede,

Læs mere

BESTYRELSESMØDE I I K VEST Den, 10. maj 2012 i klublokalet

BESTYRELSESMØDE I I K VEST Den, 10. maj 2012 i klublokalet Fremmødte: Forretningsudvalget: Håndboldudvalget: Fodboldudvalget: Gymnastikudvalget: Motionsudvalget: Støtteforeningen: Floorballudvalget: Mogens, Joan og Marianne Dorthe, Marianne og Anita Jens Martin

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde

Referat af bestyrelsesmøde Referat af bestyrelsesmøde Dato: 22/09/2011 Deltagere: Karina Ildor Jacobsgaard, Natja Grønvaldt, Stine Corlin Christensen, Birita Christiansen, Paul Bang, Asger Bryderup, Casper Koll, Christoffer Larsen,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmødet i Støtteforeningen for Tisvilde Bio & Bistro den 23. april 2012 kl. 19.30 i foyeren.

Referat af bestyrelsesmødet i Støtteforeningen for Tisvilde Bio & Bistro den 23. april 2012 kl. 19.30 i foyeren. Referat af bestyrelsesmødet i Støtteforeningen for Tisvilde Bio & Bistro den 23. april 2012 kl. 19.30 i foyeren. Tilstede: Carl Christian Madsen, Anders Rosentoft, Peter Klitgaard, Sven Wichmann, Henning

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 11. oktober Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 11. oktober Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 7248 6500 Fax 7248 6510 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 11. oktober.2016 Venlig hilsen Lisbeth Schou Kredsformand Dagsorden

Læs mere

Bestyrelsesmøde d. 23/04 2015

Bestyrelsesmøde d. 23/04 2015 Bestyrelsesmøde d. 23/04 2015 Tilstede: Thomas, Rasmus, Petur, Lykke, Fønss, Annika, Anders og Carsten Referent: Annika 1. Valg af referent a. Annika blev valgt som referent, Lykke vil tage referat næste

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde for Vestbyens Beboerforening d. 7. februar 2017

Referat fra bestyrelsesmøde for Vestbyens Beboerforening d. 7. februar 2017 Referat fra bestyrelsesmøde for Vestbyens Beboerforening d. 7. februar 2017 Næste møde 7. marts kl. 19.00 på Fængslet 2. Øst(ind i opgang ved Administration til venstre for trappe) Møde nr. 8 Tilstede:

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Ikast Atletik og Motion

Bestyrelsesmøde i Ikast Atletik og Motion Sted: Hos Jan Thorsen, Thit Jensens Vej 86 Mødeleder: Jan Referent: Heidi Kage og kaffe: Jan 1. Godkendelse af referat fra det seneste bestyrelsesmøde den 10. april 2019 Er vi enige om indholdet af referatet

Læs mere

Åstrup Forsamlingshus

Åstrup Forsamlingshus Beretning 2014 Tuborgfondet Vi har, i anledning af husets 90 års fødselsdag den 18. marts 2015, søgt Tuborgfondet om tilskud til nye stole og borde. Som I jo alle ved, har Tuborgfondet imødekommet vores

Læs mere

YOUNG PRAISE Fredag d. 27. januar 2012 kl. 19-21 for alle fra 5-9. klasse &

YOUNG PRAISE Fredag d. 27. januar 2012 kl. 19-21 for alle fra 5-9. klasse & Indbydelse YOUNG PRAISE Fredag d. 27. januar 2012 kl. 19-21 for alle fra 5-9. klasse & GRATIS KIDSVOLLEY/VOLLEYBALL-STÆVNE Lørdag d. 28. januar 2012 kl. 9-16 for alle fra 3-9. klasse Efterskolen Solgården

Læs mere

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden:

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden: Herreklubben Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober 2018. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Finn Aagaard Andersen valgt 2. Bestyrelsens beretning Se bilag 1. Beretning godkendt 3. Fremlæggelse

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Torsdag den 23. april 2015 afholdtes bestyrelsesmøde i Amager Badminton Club.

Bestyrelsesmøde. Torsdag den 23. april 2015 afholdtes bestyrelsesmøde i Amager Badminton Club. Bestyrelsesmøde Torsdag den 23. april 2015 afholdtes bestyrelsesmøde i Amager Badminton Club. På mødet deltog fra bestyrelsen Morten Munch, Thomas Kledal, Susan Christensen og Julie Schramm Rasmussen og

Læs mere

Havdrup Gymnastik og Idrætsforening Fodboldafdelingen. Referat af bestyrelsesmøde

Havdrup Gymnastik og Idrætsforening Fodboldafdelingen. Referat af bestyrelsesmøde Havdrup Gymnastik og Idrætsforening Fodboldafdelingen Referat af bestyrelsesmøde Dato: Torsdag den 10. januar 2019. Tidspunkt: Kl. 18.00 21.00 Sted: Mødelokale i Havdrup hal 2. Deltagere: Fayna Stella

Læs mere

CISV Fyn, bestyrelsesmøde onsdag d. 27. november kl.19.30, hos Cecilie (Bindekildevej 89, 5250 Odense SV)

CISV Fyn, bestyrelsesmøde onsdag d. 27. november kl.19.30, hos Cecilie (Bindekildevej 89, 5250 Odense SV) CISV Fyn, bestyrelsesmøde onsdag d. 27. november kl.19.30, hos Cecilie (Bindekildevej 89, 5250 Odense SV) Forslag de unge sætter sig med Christina og planlægger aktiviteter, mens de gamle tager alt det

Læs mere

Dagsorden for konstituerende bestyrelsesmøde 3 marts 2016 kl

Dagsorden for konstituerende bestyrelsesmøde 3 marts 2016 kl Dagsorden for konstituerende bestyrelsesmøde 3 marts 2016 kl. 19.00 Til stede var Gitte, Jacob, Jørgen, Carl, Carl Anker, Mogens, Nils Bo og Henrik. Afbud fra Aksel. 1. Godkendelse af dagsorden Dagsorden

Læs mere