Da ejendommen ligger indenfor skovbyggelinjen til Hammermølle skov og Teglstrup Hegn er skovhensynet indarbejdet i tilladelsen.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Da ejendommen ligger indenfor skovbyggelinjen til Hammermølle skov og Teglstrup Hegn er skovhensynet indarbejdet i tilladelsen."

Transkript

1 Lille Skindersøvej Ålsgårde Brevet er sendt d.d. til ejernes og beboernes digitale postkasser: Sanne Jensen, Ole Reitzel Jensen, Sophus Jacobsen og Marie Dyhr og via til rådgiver, Tina Seligmann Center for Teknik Miljø og Klima Byggeri Mørdrupvej Espergærde Cvr nr Sagsnr. 15/1683 Sagsbeh. Mette Thorsen Arkitekt Tlf mth51@helsingor.dk Lovliggørende landzonetilladelse - til opdeling af bebyggelsen i 2 boliger, til tagetagearealer, der er indrettet til beboelse, samt til maskinhus, løsdriftsstald, carport og 2 læskure Afslag - til at beholde flytte et læskur ind midt på marken Adresse Lille Skindersøvej 1, 3140 Ålsgårde Matrikel 6b, Skibstrup by, Hellebæk og 6a, Apperup by, Hellebæk Ejendom Kære Sanne Jensen, Ole Reitzel Jensen, Sophus Jacobsen og Marie Dyhr Kære Tina Seligmann, rådgiver Lovliggørende landzonetilladelse Vi har nu behandlet jeres ansøgning om lovliggørelse af bygninger og anvendelser på Skindersøvej 1, og vi giver jer hermed lovliggørende landzonetilladelse til at have 2 boliger på ejendommen på henholdsvis ca. 462 m 2 for stuehuset og ca. 233 m² for en ekstra bolig. Endvidere giver vi jer lovliggørende landzonetilladelse til en løsdriftsstald på 77 m², et maskinhus på 157 m², en carport på 49 m² og 2 læskure til kvæg og egne heste på henholdsvis 32 m² og 28 m². Da ejendommen ligger indenfor skovbyggelinjen til Hammermølle skov og Teglstrup Hegn er skovhensynet indarbejdet i tilladelsen. Baggrunden for tilladelsen er i hovedtræk Vi tillader den ekstra bolig med vægt på, at der med bolig nr. 2 ikke sker en forøgelse af den eksisterende bygningsvolumen, men alene en ændring af de retlige forhold Vi baserer afgørelsen på en sidestilling med den lovbestemte mulighed for at bruge en overflødig landbrugsbygning til en bolig (planlovens 37) Vi har lagt afgørende vægt på boligtilladelser fra tidligere landzonemyndigheder, Frederiksborg Amt og Hovedstadsrådet i henholdsvis 1986 og 1994 Beliggenheden af carport, stald og maskinhus tillader vi med baggrund i at de har ligget upåtalte hen og trods afstanden til gårdsanlægget udgør et samlet anlæg Læskurene fremtræder relativt neutralt og uden væsentlig negativ påvirkning af det værdifulde landskab.

2 SIDE 2 Luftfoto 2015 med oversigt over de bygninger, og arealer der er omfattet af lovliggørelsessagen. Med rødt omrids er de bygninger, der er opført uden landzone- og byggetilladelse, med gult dem, der er opført uden byggetilladelse og med blåt er beboelsesarealerne, der ønskes opdelt i 2 boliger. I det følgende refererer vi til bygningerne med de bogstaver, vi her har indsat. For overblikkets skyld, et detailudsnit af ovenstående kort med bogstavsbetegnelser på bygningerne. Afslag til at flytte læskur Samtidig må vi desværre afslå jer at flytte læskuret på 32 m² ind mod midten af grunden. Afslag til skur og påbud Vi afslår jer at beholde et udhus/redskabsskur på 19 m 2. Vi har samtidig med

3 SIDE 3 brevet her sendt jer et særskilt udkast til afgørelsen om skuret så I bliver partshørt for vi træffer den endelige beslutning. Baggrunden for afslaget til flytning af stålhytten er i hovedtræk en flytning af det rundbuede stålskur fra hegnet i skel til inde på midten af ejendommens marker vil påvirke oplevelsen af de værdifulde lange kig i det åbne landskab negativt. Høje målebordsblade fra Bøgeholmgård har her en firlænget bebyggelse, hvor der i dag ligger et trelænget gårdsanlæg. Længen mod øst er væk. Bemærk Tilladelsen er omfattet af klageadgang vi offentliggør tilladelsen på vores hjemmeside (se nedenfor) I skal også have byggetilladelse - vi overgiver sagen til byggesagsbehandler, Kari Olofsson Friis, når klagefristen er udløbet og såfremt der ikke er klaget over afgørelsen vær opmærksom på, at byggetilladelsen kan indebære, at bygningerne skal ændres for at opfylde krav til brandsikring, energi- og adgangsforhold Vi retter BBR, når byggetilladelsen er udstedt og byggeriet er færdigmeldt. Afgørelsen er truffet efter Skovbyggelinjebestemmelsen (naturbeskyttelseslovens 17) Undtagelsen fra skovbyggelinjebestemmelsen (naturbeskyttelseslovens 17 stk. 2 nr. 5) Landzonebestemmelserne (planlovens 35 stk. 1) Klageadgang er fastlagt i planlovens 58 stk. 1 EU's habitatdirektiv, Bilag IV listen over særlig sårbare og truede dyrearter. Lovgivningen Landzonebestemmelserne og kommuneplanen Planlovens 35, stk. 1 indebærer, at byggeri og arealanvendelser, der ikke er nødvendige for driften af landbrug, kræver landzonetilladelse. En opdeling af boligen på ejendommen i 2 boliger kræver landzonetilladelse. Efter landzonebestemmelserne (planlovens 37) er det muligt, at indrette en ekstra bolig i en bygning, der ikke længere er nødvendig for landbrugsdriften, hvis

4 SIDE 4 bygningen ikke derved ombygges væsentligt. Denne mulighed er i princippet udnyttet eller opbrugt ved bygningsændringerne i 1988, hvor vi gav tilladelse til bolig i en tidligere stald. Bygninger, der som jeres løsdriftsstald, maskinhus, carport, redskabsskur og to læskure er opført uden tilknytning til den eksisterende bebyggelse, kræver kommunens tilladelse til beliggenhed og udformning (planlovens 35 stk. 2). Når de som her er opført uden tilladelse, kræver de lovliggørende landzonetilladelse hvis muligt. Ved vurdering af, om projekter kan opnå tilladelse afvejes formålet nytten nøje i forhold til især landskabs- og nabopåvirkningen, men også i forhold til de generelle, planmæssige aspekter. I kommuneplanen er ejendommen udpeget som værdifuldt landskab og biologisk interesseområde. Ejendommen ligger også indenfor skovbyggelinjen til Hammermølle Skov og Teglstrup Hegn. Luftfoto med Lille Skindersøvej 1 markeret med den lille røde cirkel. Med lys grøn farve er vist skovbyggelinjen på 300 meters afstand fra skovbrynet ved Hammermølle skov og Teglstrup Hegn. Olivengrønt angiver område for biologiske interesser. Landskabet Ejendommen ligger i det område, som kommunens landskabsanalyse (en del af kommuneplanen) beskriver som nr. 1A Borsholm - Saunte - Skibstrup landbrugsland, en del af det større område 1, landbrugsslette. Landskabet her er store, jævne og homogene dyrkningsflader med bebyggelse i form af de sluttede og stjerneudskiftede landsbyer Borsholm, Saunte og Skibstrup, hvor der er bevaret en klar grænse mellem by og landskab. Levende hegn eller spredte træer på række markerer sammen med jorddiger udskiftningstidens markafgrænsninger, som i lighed med vejnettet stråler ud fra landsbyerne. Landsbyerne suppleres af fritliggende gårde især langs Holmenevej, som sammen med Lille Skindersøvej afgrænser markerne ved Skibstrup landsby. Enkelte gravhøje ligger på fladen, og vidner om, at her har været bosættelser siden bondestenalderen og bronzealderen (4000 f.v.t.).

5 SIDE 5 De lange kig over dyrkningsfladernes åbne vidder er karakteristisk for oplevelsen af landskabet. I forhold til s øvrige landskaber opleves her en stor, enkel og åben flade. De biologiske interesseområder Inden for de udpegede biologiske beskyttelsesområder må tilstanden eller arealanvendelsen af sammenhængende helheder eller enkeltelementer ikke ændres, hvis det forringer deres værdi eller muligheden for at styrke eller genoprette deres værdi. Som hovedregel må der ikke planlægges eller gennemføres byggeri og anlæg ud over det, der er erhvervsmæssigt nødvendigt for driften af landbruget. Nødvendige driftsbygninger og anlæg skal placeres og udformes under hensyntagen til bevaringsværdierne og muligheden for at styrke disse. Skovbyggelinjen og andre beskyttelser Ejendommen ligger indenfor skovbyggelinjen (naturbeskyttelseslovens 17), der indebærer et byggeforbud i en bræmme på 300 meter langs skovbryn her til Teglstrup Hegn og Hammermølle skov. Formålet med bestemmelsen er navnlig at sikre skove som landskabselementer og at sikre dyrs og planters levesteder langs skovbryn. Når byggeri som her opnår landzonetilladelse (planlovens 35 stk. 1), bortfalder kravet om dispensation fra skovbyggelinjen (naturbeskyttelseslovens 17 stk. 2, nr. 5). Vi har derfor ikke dispenseret fra skovbyggelinjen i denne sag, men de visuelle og biologiske forhold i relation til skoven er vurderet som led i landzonebehandlingen. Habitatdirektivet Før vi tillader projekter i landzonen og inden for skovbyggelinjen skal vi også vurdere, om det har afgørende virkning på habitatområder og dyrearter, der er omfattet af beskyttelsen i EU's habitatdirektiv. Ejendommen Ejendommen, er på 11,9 ha og har landbrugspligt. Bygningerne danner et trelænget gårdsanlæg, Bøgeholmgård, hvor der langt tilbage har været en gård, og i en periode var den med fire længer (se kort fra ovenfor). Ejendommen er i BBR registreret med et stuehus (BBR 1) på 285 m² fra 1920, senere ombygget og indrettet med tagetage til beboelse. Hertil en landbrugsbygning (BBR 2) fra 1900 på 90 m² med stald og fyrrum, et maskinhus (BBR 3) fra 1830 på 98 m² og en garage med udhus (BBR 4) på 120 m² fra Oplysningerne i BBR svarer ikke til de faktiske forhold. I har oplyst, at I driver landbruget med kvæg, der går ude hele året og 3 egne islandske heste. Sagens opståen og forløb Denne sag begynder med, at I, ejere, den 18. december 2014 henvender jer via jeres rådgiver, Agrovi, med ønske om at få opdateret BBR.

6 SIDE 6 Vi gennemgår rutinemæssigt kommunens arkiv og luftfotos, sammenstiller jeres indsendte oplysninger hermed, og ser, at der er bygninger og anvendelser, som ikke er oplyst korrekt, slet ikke er med i BBR, og som heller ikke har de nødvendige tilladelser. Vi besigtiger ejendommen sammen med jer den 8. juni 2015, hvor vi konstaterer omfanget af bygningerne, anvendelserne og de manglende tilladelser, og I fortæller, at I dels ønsker en opdeling af boligarealerne i 2 selvstændige boliger og dels at få lovliggjort bygninger og anvendelser. 15. juni 2015 skriver vi, at vi mangler oplysninger fra jer til behandling af sagen, og I får samtidig vores umiddelbare vurdering af mulighederne for lovliggørelse. I sender jeres ansøgning og redegørelse om forholdene den 29. juli 2015, hvor I skriver tal for arealerne i de bygninger, vi har spurgt jer om. I skriver, at der ikke er erhvervsvirksomheder på ejendommen. I søger om nu at beholde alle bygningerne og arealerne, om at opdele boligen i 2 selvstændige boliger, og om at flytte det ene af to ulovligt opførte læskure ind på midten af grunden. Ejendommens historik Nedenfor ses en summarisk oversigt over ejendommens historiske sagsforløb 6. maj 1973 Er der indgået et projekt til kommunen om ny-indretning af gården, hvor den nordlige længe (A) er stuehus, resten af bebyggelsen er stalde, som ønskes indrettet til beboelse, en længe mod øst er faldefærdig, ønskes nedrevet, og nu væk 22. oktober 1980 Kommunen modtager projekt med tegning af en stald med lade syd for gårdsanlægget, der er ikke givet godkendelse eller tilladelse 16. december 1986 Hovedstadsrådet giver landzonetilladelse til ombygning af gårdens længer, så alle længer nu bliver bolig, men kun én bolig på i alt 469 m² 9. maj 1988 giver byggetilladelse til indretning af tagetagen til beboelse i den vestlige længe (B) og til ombygning af stueetagen 9. marts 1994 Frederiksborg Amt giver landzonetilladelse til veranda og entre med depot (nuværende tilbygninger E og F) 28. marts 1994 beder ejerne om myndighedsprojekt og ansøgning om byggetilladelse efter landzonetilladelsen fra Frederiksborg Amt. Vi har aldrig modtaget materialet. 20. juli 2000 anmelder ejerne en løsdriftsstald til heste (G), vi har modtaget delvist supplerende materiale den 10. august 2000, og igen bedt om supplerende tegninger, men aldrig modtaget materialet, og der er ingen afgørelse 20. juli 2000 anmeldelse af tredobbelt carport, kommunen anmoder om supplerende oplysninger og tegninger, de er aldrig modtaget - og der er ingen afgørelse. Af sagen fremgår, at flere bygninger er opført uden tilladelse, og der er bedt om oplysninger til tilbygningerne, der heller ikke har byggetilladelse 28. juli 2000 skriver kommunen til ejerne, at sagen ikke kan behandles, fordi der mangler oplysninger i form af et projekt til ansøgningen - oplysningerne/projektet er aldrig modtaget

7 SIDE 7 Nabohøring Vi har ikke foretaget nabohøring i denne lovliggørelsessag, idet vi vurderer at de tilladte bygninger og anvendelser ingen væsentlig betydning har for naboerne. De har ligget upåtalte hen siden opførelsen, der er sket fra 1978 (maskinhuset) og til Boligarealer Tilladelser og BBR Hovedstadsrådet gav i december 1986 tilladelse til ombygning af ejendommen, hvorved boligarealet samlet kom op på 469 m 2. Tilladelsen blev givet efter anbefaling fra. Beregningen af boligarealet blev foretaget på baggrund af en sammenlægning af arealerne i bygning B og C (BBR 1 og 2). På ansøgningstidspunktet var den ene tidligere landbrugsbygning (B) indrettet til beboelse og anset for at være ejendommens stuehus. Der blev søgt om tilladelse om at inddrage 126 m 2 tagetage til beboelse under forudsætning af, at kunne godkende detailprojekt for tag, kviste og gavlvinduer. Der blev også søgt om tilladelse til at inddrage den anden landbrugsbygning (C) til boligareal. Derved kom stuehuset op på i alt 371 m 2. Samtidig skulle det tidligere stuehus (A) sættes i stand og udgøre et selvstændigt boliganneks på 98 m 2. Derved var det samlede boligareal på 469 m 2 inklusive annekset. gav byggetilladelse til projektet den 9. maj Det var en betingelse i byggetilladelsen, at det skulle tinglyses på ejendommen, at der ikke kunne oprettes to eller flere lejligheder. Vilkåret er ikke blevet tinglyst. Gårdens oprindelige stuehus (A) fra 1840 blev i sagens afgørelse fastlagt som et anneks med bolig areal på 98 m 2. Bygningen er i BBR fejlagtigt registreret som maskinhus. Gårdens oprindelige stuehus (A)bliver med lovliggørende landzonetilladelse bolig nr. 2. Bygingen er på 98 m² i stueetagen, og tagetagen på 70)m² er inddraget til beboelse. Hertil tilbygningerne (E) på 35 m² og (F) på 30 m².

8 SIDE 8 Udvidelser med veranda og depot I 1994 gav Frederiksborg Amt, som på det tidspunkt var myndighed på landzonesager, tilladelse til at opføre en veranda (E) på 35 m 2 og en entre med depot (F) på 30 m 2. bad jer om de supplerende oplysninger, som manglede, for at vi kunne give byggetilladelse, men vi modtog dem aldrig. Vi skrev igen efter materialet den 20. juli 2000, men har ikke modtaget det. Foto fra besigtigelsen gårdens vestlige længe(b) med tilbygningen (F) ved gavlen til venstre. De seneste boligudvidelser Som en del af jeres besvarelse på vores anmodning om redegørelse for bygningsarealer har I oplyst, at 1. sal på bygning C er indrettet med 61 m 2 beboelse. I har desuden oplyst, at 1. sal i bygning A er indrettet til beboelse, som udgør 70 m 2. Ansøgning I søger nu om lovliggørelse af de ulovligt opførte bygninger, D, G, I, J og K. I søger om lovliggørelse af de ulovligt opførte tilbygninger, E og F, af de ulovligt indrettede tagetagearealer i bygning C og A, og endelig søger I om en opdeling af boligarealet i 2 selvstændige boliger. Baggrund og vurdering af boligarealer Sædvanligvis kan landbrugsbygninger, der ikke længere er brug for i driften, tages i brug til eksempelvis en ekstra bolig (planlovens 37). Det gamle stuehus har været boliganneks (maskinhus i BBR). Det nuværende stuehus til landbrugsejendommen (B og C), er på 371 m 2 og med den inddragne tagetage i C på 61 m 2 er det på i alt 462 m 2. Den ekstra bolig omfatter det gamle stuehus på 98 m 2, som nu har udnyttet tagetage på 70 m 2. Derudover også de tilbyggede udvidelser med depot og veranda på i alt 65 m 2. Den ekstra bolig er herefter på 233 m 2 (A, E og F). Da Frederiksborg Amt i 1994 gav landzonetilladelse til de to tilbygninger (E og F) var en eventuel udnyttelse af tagetagearealet i det tidligere stuehus medregnet,

9 SIDE 9 hvorved boligen blev på i alt 608 m 2. Tilladelsen blev givet på vilkår, at der kun måtte være én boligenhed på ejendommen. Henset til nuværende generelle praksis for at tillade en ekstra bolig på landbrugsejendomme finder vi det rimeligt her, at det tidligere, tilladte meget store boligareal på 608 m² nu opdeles, og ønsket om 2 boliger imødekommes. Vi giver landzonetilladelsen til opdeling i 2 boliger med baggrund i, at vi sidestiller sagen med retten i nuværende landzonebestemmelser (planlovens 37) til at tage en overflødiggjort landbrugsbygning i brug til en ekstra bolig. Vi giver jer samtidig lovliggørende landzonetilladelse til de indrettede tagetagearealer på 61 m 2 i det nuværende stuehus, og på 70 m² i det gamle anneks. Boligerne og tagetagearealerne er indenfor den eksisterende bygningsvolumen, hvorfor vi vurderer, at der ikke sker en væsentlig merpåvirkning af omgivelserne og det åbne landskab med kig over dyrkningsfladerne. Samlet set, med baggrund i, at boligerne får en rimelig og nutidig størrelse, og i at der ikke sker en påvirkning af landskabet, giver vi landzonetilladelsen til 2 boliger. Bemærk, at de to tilbygninger og de inddragne tagetagearealer skal have byggetilladelse. Min kollega, Byggesagsbehandler Kari Olofsson Friis, vil kontakte jer for yderligere materiale til oplysning af byggesagen, såfremt der ikke er kommet klager inden klagefristens udløb. Bemærk også, at det var et vilkår i byggetilladelsen fra 1988 til boligarealer i det nuværende stuehus, at der ikke senere kan ændres på tagudformningen, herunder kviste og gavlvinduer uden særlig tilladelse fra. Vilkåret blev dog ikke tinglyst. Stalden (G) set fra syd, foto fra besigtigelsen.

10 SIDE 10 Løsdrift, maskinhus og carport Løsdriftsstald I har den 20. juli 2000 anmeldt en løsdriftsstald (G) til heste, vi bad jer den 28. juli om supplerende oplysninger, og igen den 22. august 2000 idet jeres brev indgået 10. august ikke var fyldestgørende. Vi fik aldrig materialet, og stalden er ikke tidligere godkendt. I har nu oplyst, at I har tre heste som er jeres egne. De bruger stalden sammen med jeres egne kalve, som kommer der til slutfodring. Bygningen er på 77 m 2, opført som trækonstruktion med grønmalet bræddebeklædning plasttag. Vi godkender hermed staldens nødvendighed til driften, og dens udformning og beliggenhed i forhold til den eksisterende bebyggelse på ejendommen. Bemærk, at I skal søge om lovliggørende byggetilladelse til stalden. Maskinhus I BBR ses en bygning (BBR 4) på 120 m 2, som er beskrevet som garage og udhus. Da I anmeldte en carport til os den 20. juli 2000, skrev vi til jer 28. juli, at bygningen, der nu ligger imellem carporten og stalden, var opført uden tilladelse. I har nu oplyst, at bygningen (D) er på 157 m 2 inklusive et overdækket areal. Bygningen er opført som trækonstruktion med grønmalet bræddebeklædning udvendigt og med plasttag. Den bruges til maskiner og redskaber. Vi godkender hermed bygningen som landbrugsbygning, og gør jer opmærksom på, at den også skal have byggetilladelse. Foto fra besigtigelsen 8. juni 2015 set fra syd af maskinhus på 157 m² (D) til landbrug maskiner og redskaber. Bygningen er den midterste af trebygninger mod syd på ejendommen her ses taget af gårdbebyggelsen i baggrunden. Carport I anmeldte den 20. juli 2000 en carport til 3 biler. Vi skrev den 28. juli at vi skulle have tegninger af carporten og af den ulovligt opførte bygning (D) mellem carporten og stalden. Vi fik ikke tegningsmaterialet, og I har opført carporten (H) uden tilladelse.

11 SIDE 11 Carporten er på 49 m 2, opført i en trækonstruktion og beklædt på tre sider med grønmalede brædder. Bygningen kræver byggetilladelse. Carport på 49 m²(h), opført ca Foto fra besigtigelsen 8. juni Baggrund og vurdering af løsdriftsstald, maskinhus og carport Der har været ansøgt om løsdriftsstald og carport, men vi har aldrig modtaget fyldestgørende materiale til behandlingen af sagerne. Vores vurdering er, at de opførte bygninger efter omstændighederne, hvor de nu har ligget upåtalte hen i over 30 år (det, der nu er maskinhus siden 1978) og for løsdrift og carport i 14 år. Vi godkender således bygningerne efter omstændighederne og på trods af, at hvis de var blevet ansøgt i dag, ikke ville blive godkendt for så vidt angår beliggenheden så langt fra gårdsanlægget. Vi vurderer, at de nu fremstår nu som et samlet, ensartet anlæg med en let og enkel, grønmalet bræddebeklædning og alle tre med det samme tagmateriale, bølget, transparent plast. Det samlede anlæg, den enkle udformning og den grønne bemaling medvirker til at bygningernes negative påvirkning af landskabet og skovbrynene er relativt begrænset. Bebyggelsen virker ikke skæmmende og forstyrrer ikke oplevelsen af de lange kig ind over landbrugssletten i væsentlig grad. Henset til den omstændighed at bebyggelsen har ligget her meget længe vurderer vi, at den ikke har væsentlig indvirkning på dyrelivets levesteder og oplevelsen af skovbrynene. Samlet set og med baggrund i navnlig den begrænsede påvirkning af landskabet og naturen giver vi tilladelsen. Læskure I søger om godkendelse af et læskur (I) 28 m 2, som I ønsker til kvæg, der går ude hele året. Skuret er opført i trækonstruktion med åben, lodret bræddebeklædning, og det har en let og enkel fremtoning.

12 SIDE 12 Foto fra ansøgningen af læskur på 28 m² (I). Bygningen fremtræder trods beliggenheden på mere end 60 m fra den samlede gårdbebyggelse ganske neutralt. I søger om at beholde stålhallen (J) på 32 m 2, som er opført i ejendommens nordvestlige hjørne langs et levende hegn mod skel til nabo. (Dog søger I om ny placering - se nedenfor). Baggrund og vurdering af læskure Jeres kvæg går ude hele året, og skal have mulighed for at komme i læ. Det ene læskur (I) er opført i en meget let og gennemskinnelig trækonstruktion, som ikke syner af meget i landskabet. Vi godkender beliggenheden og udformningen med baggrund i, at det kun i ganske ubetydelig grad påvirker oplevelsen af de åbne kig over landbrugsfladerne negativt. Jeres andet læskur (J) udført i rundbuekonstruktion af stål ligger i ejendommens nordvestlige hjørne langs et levende hegn i skel mod naboen. Med baggrund i, at vi vurderer, at konstruktionen ikke påvirker omgivelserne væsentligt negativt, giver vi jer tilladelsen til at beholde det. Bilag IV arter Vi har også vurderet, at projektet ikke vil have afgørende betydning for dyrearter, som er omfattet af beskyttelsen i habitatdirektivet. Vi har ikke kendskab til forekomst af bilag IV arter på ejendommen. De allerede opførte bygninger vil ikke medføre nogen ændring i anvendelsen af ejendommen eller på anden måde påvirke områdets dyre- eller planteliv.

13 SIDE 13 Fotos fra ejers ansøgning om tilladelse til at beholde og flytte læskuret på 32 m² (J) væk fra det levende hegn og ind mod øst på ejendommen. På billedet til højre er den ønskede, ny placering angivet. Flytning af stålhytte I søger nu om en ny placering af rundbuehallen mod øst og inde på grunden. Vi giver jer afslag til at flytte stålskuret til den ansøgte placering med baggrund i, at vi vurderer, at en placering af bygningen ind imod midten af grunden vil indebære en negativ merpåvirkning af det værdifulde, åbne landskab med de lange kig over dyrkningsfladerne. Vi henstiller til, at - såfremt I fortsat ønsker bygningen flyttet -I overvejer en placering tættere på gårdens samlede bebyggelse for derved at opnå bebyggelsesmæssig sammenhæng og helhed. Klageadgang Klagefristen er 4 uger fra offentliggørelsen på kommunens hjemmeside. Vi annoncerer afgørelsen den 12. april Eventuel klage skal indtastes i og sendes elektronisk via Natur- og Miljøklagenævnets klageportal. Klageportalen nås på klagenævnets hjemmeside. I må ikke udnytte tilladelsen, før de 4 uger er gået. Hvis der bliver klaget, har klagen den virkning, at tilladelsen kun må udnyttes, hvis Natur- og Miljøklagenævnet bestemmer det. Klageberettigede er: Enhver med retlig interesse i sagen Modtageren af afgørelsen Ejeren af ejendommen Offentlige myndigheder Lokale foreninger og organisationer, som har en væsentlig interesse i afgørelsen Landsdækkende foreninger og organisationer, hvis formål er beskyttelse af natur og miljø Landsdækkende foreninger og organisationer, som varetager væsentlige rekreative interesser.

14 SIDE 14 Det er Natur- og Miljøklagenævnet, der bestemmer, om afsenderen er berettiget til at klage. Til klageberettigede Hvis Natur- og Miljøklagenævnet modtager en klage kvitterer Nævnet for ansøgningen og ansøger får besked. Nævnet videresender også klagen til kommunen. Kommunen har herefter 3 uger til at kommentere klagepunkterne og fremsende alle sagens dokumenterer, så de kan indgå i Nævnets behandling af klagen. Klager og ansøger får kopi af kommunens bemærkninger til klagen. Klagegebyret er 500 kr. Natur- og Miljøklagenævnet sender selv en opkrævning, når klagen er modtaget - men påbegynder ikke behandlingen, før gebyret er modtaget rettidigt. Oplysninger om klageadgang og gebyr finder du på Nævnets hjemmeside Du får det indbetalte gebyr tilbage, hvis du får helt eller delvis medhold i klagen. En eventuel retssag på baggrund af afgørelsen skal være anlagt inden 6 måneder fra datoen for afgørelsen. Har I spørgsmål til sagen, lovgivningen eller afgørelsen, er I velkomne til at kontakte mig. Med venlig hilsen Mette Thorsen Arkitekt Kopi til orientering Foreninger: Danmarks Naturfredningsforening DN og DN-Helsingør: helsingoer@dn.dk dn@dn.dk Danmarks Ornitologiske Forening DOF: natur@dof.dk Helsingoer@dof.dk Dansk Botanisk Forening: nbu@botaniskforening.dk nbu@sj_botaniskforening.dk Friluftsrådet, Nordsjælland: nordsjaelland@friluftsraadet.dk Myndigheder: Naturstyrelsen nst@nst.dk

Landzonetilladelse til opførelse af en hestehytte

Landzonetilladelse til opførelse af en hestehytte Rasmus Flink, Mikkel Damgaard Behandlingsskolerne A/S På vegne af Juuls Skoleejendomme A/S Sendt d.d. via e-mail Center for Teknik, Miljø og Klima Natur og Vand Mørdrupvej 15 3060 Espergærde Tlf. 49282589

Læs mere

Helena og Lars Ehrensvärd. Mailet dd. Adresse Gurrevej 441, 3490 Kvistgård Matr.nr. 1m m.fl. Saunte By, Tikøb Ejendom 251385

Helena og Lars Ehrensvärd. Mailet dd. Adresse Gurrevej 441, 3490 Kvistgård Matr.nr. 1m m.fl. Saunte By, Tikøb Ejendom 251385 Center for Teknik, Miljø og Klima Helena og Lars Ehrensvärd Mailet dd Natur og Miljø Mørdrupvej 15 3060 Espergærde Cvr nr. 64 50 20 18 Sagsnr. 16/1750 Sagsbeh. Hanne Wagnkilde Arkæolog Tlf. 49 28 25 82

Læs mere

Landzonetilladelse til en ekstra bolig

Landzonetilladelse til en ekstra bolig Lise Dandanell Hornækvej 306 3080 Tikøb Sendt til ejer d.d. via e-mail Center for Teknik, Miljø og Klima Natur og Miljø Mørdrupvej 15 3060 Espergærde Tlf. 49282589 mth51@helsingor.dk www.helsingor.dk Dato

Læs mere

Landzonetilladelse til en ekstra bolig

Landzonetilladelse til en ekstra bolig Lisa Schønnemann Holmenevej 19 3140 Ålsgårde Mailet d.d. Center for Teknik Miljø og Klima Natur og Miljø Mørdrupvej 15 3060 Espergærde Tlf. 49282589 mth51@helsingor.dk www.helsingor.dk Dato 30.06.2015

Læs mere

Dispensation fra Naturbeskyttelseslovens 3 til etablering af bro ud i sø

Dispensation fra Naturbeskyttelseslovens 3 til etablering af bro ud i sø Center for Teknik Miljø og Klima Søren Pedersen Kildegårdsvej 19 3100 Hornbæk Natur og Miljø Mørdrupvej 15 3060 Espergærde Cvr nr. 64 50 20 18 Dato 20.06.2016 Sagsnr. 16/11529 Sagsbeh. Anne-Marie Møldrup

Læs mere

Torben Andersen Strandalleen 1A, 3 sal nr Helsingør. Mail :

Torben Andersen Strandalleen 1A, 3 sal nr Helsingør. Mail : Torben Andersen Strandalleen 1A, 3 sal nr. 5. 3000 Helsingør. Mail : 1932ta@gmail.com Center for Teknik Miljø og Klima Natur og Miljø Mørdrupvej 15 3060 Espergærde Tlf. 49282541 ajb55@helsingor.dk www.helsingor.dk

Læs mere

Victor Boye Julebäk, Mail: victorjul@gmail.com. Landzonetilladelse til at nedrive og genopføre sommerhus og skur

Victor Boye Julebäk, Mail: victorjul@gmail.com. Landzonetilladelse til at nedrive og genopføre sommerhus og skur Victor Boye Julebäk, Mail: victorjul@gmail.com Center for Teknik Miljø og Klima Natur og Miljø Mørdrupvej 15 3060 Espergærde Tlf. 49282541 ajb55@helsingor.dk www.helsingor.dk Dato 09.10.2015 Sagsnr. 15/18406

Læs mere

Thomas Stilling Klostermosevej Helsingør. Mailet dd. Landzonetilladelse - Bolig nr. 3 på 90 m 2 i overflødig landbrugsbygning (BBR 3)

Thomas Stilling Klostermosevej Helsingør. Mailet dd. Landzonetilladelse - Bolig nr. 3 på 90 m 2 i overflødig landbrugsbygning (BBR 3) Thomas Stilling Klostermosevej 131 3100 Helsingør Mailet dd Center for By, Land og Vand Natur og Miljø Prøvestensvej 52 3000 Helsingør Cvr nr. 64 50 20 18 Dato 11.11.2016 Sagsnr. 16/18040 Sagsbehandler

Læs mere

Vi har nu behandlet din ansøgning om landzonetilladelse til etablering af solfanger på taget af din erhvervsbygning på ovennævnte ejendom.

Vi har nu behandlet din ansøgning om landzonetilladelse til etablering af solfanger på taget af din erhvervsbygning på ovennævnte ejendom. Lars Larsen Holmenevej 8A 3140 Ålsgårde Email: johan.eslau@gmail.com Center for Teknik Miljø og Klima Natur og Miljø Mørdrupvej 15 3060 Espergærde Tlf. 49282541 ajb55@helsingor.dk www.helsingor.dk Dato

Læs mere

Landzonetilladelse til helårsbeboelse i sommerhus i landzone

Landzonetilladelse til helårsbeboelse i sommerhus i landzone Anders Bjerre Petersen Nordre Strandvej 21B 3250 Gilleleje Sendt via e-mail d.d.: bjerrepost@gmail.com Center for Teknik Miljø og Klima Natur og Miljø Mørdrupvej 15 3060 Espergærde Tlf. 49282589 mth51@helsingor.dk

Læs mere

Peter Djørup EriksholmResearchCenter Oticon Rørtangvej 20 3070 Snekkersten. Mail: pd@eriksholm.com. Dispensation til oprensning af sø.

Peter Djørup EriksholmResearchCenter Oticon Rørtangvej 20 3070 Snekkersten. Mail: pd@eriksholm.com. Dispensation til oprensning af sø. Peter Djørup EriksholmResearchCenter Oticon Rørtangvej 20 3070 Snekkersten. Mail: pd@eriksholm.com Center for Teknik Miljø og Klima Natur og Miljø Mørdrupvej 15 3060 Espergærde Tlf. 49282541 ajb55@helsingor.dk

Læs mere

Dispensation fra skovbyggelinje.

Dispensation fra skovbyggelinje. ! Tegnestuen Skovbrynet ApS Egeskovvej 7 7000 Fredericia Center for Teknik, Miljø og Miljø Teknik og Miljø Mørdrupvej 15 3060 Espergærde Tlf.: 49282584 E-Mail: jma51@helsingor.dk Dato: 21. april 2015 Sagsnr.:

Læs mere

Vi har nu færdigbehandlet jeres ansøgning om lovliggørende landzonetilladelse til rideskole på Karlsgårdsvej 17.

Vi har nu færdigbehandlet jeres ansøgning om lovliggørende landzonetilladelse til rideskole på Karlsgårdsvej 17. Jette Jønsson Niels Olsen Anders Drachmann, advokat Mailet dd Center for Teknik, Miljø og Klima Natur og Miljø Mørdrupvej 15 3060 Espergærde Tlf. 49282582 hwa02@helsingor.dk www.helsingor.dk Dato 10. november

Læs mere

JH Rådgivning A/S Parkvænget 25 4200 Slagelse

JH Rådgivning A/S Parkvænget 25 4200 Slagelse JH Rådgivning A/S Parkvænget 25 4200 Slagelse Teknik og Miljø Byggeri Dahlsvej 3 4220 Korsør Tlf.: 58 57 36 00 teknik@slagelse.dk www.slagelse.dk Landzonetilladelse og dispensation fra naturbeskyttelseslovens

Læs mere

Vi har nu behandlet din ansøgning om landzonetilladelse til etablering af sø på din ejendom.

Vi har nu behandlet din ansøgning om landzonetilladelse til etablering af sø på din ejendom. Johnny Axel Larsen Ørnholmvej 15A 3070 Snekkersten Center for Teknik Miljø og Klima Natur og Miljø Mørdrupvej 15 3060 Espergærde Tlf. 49282541 ajb55@helsingor.dk www.helsingor.dk Dato 10.03.2015 Sagsnr.

Læs mere

Hermed landzonetilladelse (planlovens 35 stk. 1) til bolig i bygning BBR 1 (tidligere BBR 5) på Esrum Søvej 5A. Den tidligere ejer havde kontor her.

Hermed landzonetilladelse (planlovens 35 stk. 1) til bolig i bygning BBR 1 (tidligere BBR 5) på Esrum Søvej 5A. Den tidligere ejer havde kontor her. Agnete og Kurt Holmsted (ejer) Peter Sørensen (advokat) Mailet dd Center for Teknik Miljø og Klima Natur og Miljø Mørdrupvej 15 3060 Espergærde Tlf. 49282582 hwa02@helsingor.dk www.helsingor.dk Dato 1.10.2015

Læs mere

Kirsten og Henrik Lieberkind Mørdrupvej 41A. 3060 Espergærde. Mailet dd. Dispensation (lovliggørende) fra skovbyggelinjen til carport

Kirsten og Henrik Lieberkind Mørdrupvej 41A. 3060 Espergærde. Mailet dd. Dispensation (lovliggørende) fra skovbyggelinjen til carport Modtag din post digitalt - Tilmeld dig via NemBorger på www.helsingorkommune.dk Kirsten og Henrik Lieberkind Mørdrupvej 41A 3060 Espergærde Mailet dd Center for Teknik og Miljø Natur og Vand Mørdrupvej

Læs mere

Vi giver landzonetilladelse til udvidelse af badeværelse på dit sommerhus som ansøgt.

Vi giver landzonetilladelse til udvidelse af badeværelse på dit sommerhus som ansøgt. Finn Ole Frydensberg Polarvej 12 2900 Hellerup E-mail: aquilo@aquilo.dk Center for Teknik Miljø og Klima Natur og Miljø Mørdrupvej 15 3060 Espergærde Tlf. 49282541 ajb55@helsingor.dk www.helsingor.dk Dato

Læs mere

Ian Michael Sørensen Cate Vejby Sørensen Stilling Landevej 34 Stilling 8660 Skanderborg. Dato: 18. november 2015. Sagsnr.

Ian Michael Sørensen Cate Vejby Sørensen Stilling Landevej 34 Stilling 8660 Skanderborg. Dato: 18. november 2015. Sagsnr. Ian Michael Sørensen Cate Vejby Sørensen Stilling Landevej 34 Stilling 8660 Skanderborg Dato: 18. november 2015 Sagsnr.: 15/22359 Tilladelse efter planlovens 35 til lovliggørelse af udhus Der meddeles

Læs mere

Landzonetilladelse til 3 læskure til stutteri islandske heste Dispensation fra husdyrgødningsbekendtgørelsens krav om afstand til skel

Landzonetilladelse til 3 læskure til stutteri islandske heste Dispensation fra husdyrgødningsbekendtgørelsens krav om afstand til skel Agrovi Jannik Noe-Nygaard Kopi til ejer: René Stockner Mailet dd Center for Teknik, Miljø og Klima Natur og Miljø Mørdrupvej 15 3060 Espergærde Tlf. 49282582 hwa02@helsingor.dk www.helsingor.dk Dato 03.06.2015

Læs mere

at stuehuset og udhuset opføres i overensstemmelse med situationsplan og facadetegninger dateret den 6. november 2015

at stuehuset og udhuset opføres i overensstemmelse med situationsplan og facadetegninger dateret den 6. november 2015 JUUL EJENDOMME ÅRHUS ApS v/ Michael Juul (mail: michael@juulejendomme.dk) Adelgade 87 8660 Skanderborg Tilladelse efter planlovens 35 til opførelse af nyt stuehus og udhus Der meddeles hermed tilladelse

Læs mere

Landzonetilladelse til erhverv i kælderen. Adresse: Hellebækvej 17, 3000 Helsingør Matr.nr.: 4BR Hornbæk by, Tikøb Ejendom:

Landzonetilladelse til erhverv i kælderen. Adresse: Hellebækvej 17, 3000 Helsingør Matr.nr.: 4BR Hornbæk by, Tikøb Ejendom: Peter Mentz PRR VVS Entreprise Hellebækvej 17 3000 Helsingør Mail: PRRVVS@hotmail.dk Center for By Land og Vand Natur og Miljø Prøvestensvej 52 3000 Helsingør Cvr nr. 64 50 20 18 Dato 14.12.2016 Sagsnr.

Læs mere

Annette Buch Petersen Erik Steen Ømosevej Helsingør

Annette Buch Petersen Erik Steen Ømosevej Helsingør Annette Buch Petersen Erik Steen Ømosevej 22 3000 Helsingør Center for By, Land og Vand Natur og Miljø Prøvestensvej 52 3000 Helsingør Cvr nr. 64 50 20 18 Dato 11.11.2016 Sagsnr. 16/23716 Sagsbehandler

Læs mere

Vi har nu behandlet din ansøgning om etablering af læskur på ovennævnte ejendom. Vi har besluttet at give landzonetilladelse til det ansøgte.

Vi har nu behandlet din ansøgning om etablering af læskur på ovennævnte ejendom. Vi har besluttet at give landzonetilladelse til det ansøgte. Center for Teknik, Miljø og Klima Mørdrupvej 15 3060 Espergærde V/Anne-Marie Møldrup Mail: amo55@helsingor.dk Center for Teknik Miljø og Klima Natur og Miljø Mørdrupvej 15 3060 Espergærde Tlf. 49282541

Læs mere

Men giver samtidig lovliggørende landzonetilladelse til - efter omstændighederne - at beholde:

Men giver samtidig lovliggørende landzonetilladelse til - efter omstændighederne - at beholde: Kristina og Christian Ledager Holmenevej 26 3140 Ålsgårde Mailet dd Center for By, Land og Vand Natur og Miljø Prøvestensvej 52 3000 Helsingør Tlf. 49282582 Hwa02@helsingor.dk www.helsingor.dk Dato 29.06.2017

Læs mere

Tilladelse. Der er en klagefrist på 4 uger fra offentliggørelsen af tilladelsen, og tilladelsen træder først i kraft, når klagefristen er udløbet.

Tilladelse. Der er en klagefrist på 4 uger fra offentliggørelsen af tilladelsen, og tilladelsen træder først i kraft, når klagefristen er udløbet. Returadresse: Plan, Byg og Miljø Holbækvej 141B, 4400 Kalundborg Karsten Bjørn Jensen Helsingevej 31 Kr Helsinge 4281 Gørlev DATO 25. maj 2016 SAGSNR. 326-2016-23893 BETJEN DIG SELV www.kalundborg.dk Landzonetilladelse

Læs mere

Opførelse af den nye bolig forudsætter landzonetilladelse efter planlovens 35 stk. 1. Middelfart Kommune er landzonemyndighed.

Opførelse af den nye bolig forudsætter landzonetilladelse efter planlovens 35 stk. 1. Middelfart Kommune er landzonemyndighed. Natur- og Miljøafdelingen Middelfart Kommune Østergade 21 5580 Nørre Aaby www.middelfart.dk Kit La Cour Bentzon og Jens Ole Andersen Tværgade 4 5500 Middelfart klc@estate.dk Jens.andersen@fredericia.dk

Læs mere

Landzonebestemmelserne (planlovens 35 stk. 1) Klageadgang er fastlagt i planlovens 58 stk. 1, nr. 1 (se nedenfor) 1

Landzonebestemmelserne (planlovens 35 stk. 1) Klageadgang er fastlagt i planlovens 58 stk. 1, nr. 1 (se nedenfor) 1 Birgitte Milling Flemming Kurt Andersen, ejere Claus Stübert Hansen, rådgiver Sendt d.d. til e-bokse og e-mailadresse Center for Teknik Miljø og Klima Natur og Miljø Mørdrupvej 15 3060 Espergærde Cvr nr.

Læs mere

Dispensation fra skovbyggelinje til Marienlyst Skov - Nordre Strandvej 11A. Hej Roar Balling Engelsen,

Dispensation fra skovbyggelinje til Marienlyst Skov - Nordre Strandvej 11A. Hej Roar Balling Engelsen, HELSINGØR KOMMUNE Stengade 59 3000 Helsingør Center for Teknik Miljø og Klima Erhvervsbyg Mørdrupvej 15 3060 Espergærde Cvr nr. 64 50 20 18 Sagsnr. 16/6802 Sagsbeh. Rikke Oestergaard Byggesagsbehandler

Læs mere

Afgørelse om boliger og byggeri i landzonen. - Tilladelse, godkendelse, afslag og påbud.

Afgørelse om boliger og byggeri i landzonen. - Tilladelse, godkendelse, afslag og påbud. Bente Petersen Vøggsvej 2 3080 Tikøb Mail: svend.dale@gmail.com Samme brev sendt til Arne Jørgensen Center for Teknik Miljø og Klima Natur og Miljø Mørdrupvej 15 3060 Espergærde Cvr nr. 64 50 20 18 Dato

Læs mere

Landzonetilladelse. Tilladelse til at etablere en hundesvømmehal på ejendommen matr. nr. 11b, Sæby By, Sæby, beliggende Sæbyvej 17, 4270 Høng.

Landzonetilladelse. Tilladelse til at etablere en hundesvømmehal på ejendommen matr. nr. 11b, Sæby By, Sæby, beliggende Sæbyvej 17, 4270 Høng. Returadresse: Holbækvej 141B, 4400 Kalundborg Tim Theiss Axen Sæbyvej 17 4270 Høng DATO 29. april 2016 SAGSNR. 326-2016-9598 BETJEN DIG SELV Landzonetilladelse Tilladelse til at etablere en hundesvømmehal

Læs mere

Natur, Miljø og Trafik Lovliggørende dispensation fra skovbyggelinjen

Natur, Miljø og Trafik Lovliggørende dispensation fra skovbyggelinjen Simon Gade Jensen Solsortevej 17 5500 Middelfart Den 3. marts 2016 Natur, Miljø og Trafik Lovliggørende dispensation fra skovbyggelinjen Odsherred Kommune har modtaget din ansøgning af 22. oktober 2015

Læs mere

Ejendommen matr.nr. 4B Ll. Esbønderup by, Tikøb. Tinkerupvej 10, 3080 Tikøb.

Ejendommen matr.nr. 4B Ll. Esbønderup by, Tikøb. Tinkerupvej 10, 3080 Tikøb. Center for By Land og Vand Tomas Quistorff Sørensen Krogvej 5 3320 Skævinge E-mail: tqs@mail.dk Mail: njl@icgroup.dk Natur og Miljø Prøvestensvej 52 3000 Helsingør Cvr nr. 64 50 20 18 Dato 06.10.2016 Sagsnr.

Læs mere

Landzonetilladelse til to sheltere og en bålhytte i Nyrup Hegn. Ejendommen matr.nr. 1A Nyrup Hegn, Tikøb. Kongevejen 270, 3060 Espergærde.

Landzonetilladelse til to sheltere og en bålhytte i Nyrup Hegn. Ejendommen matr.nr. 1A Nyrup Hegn, Tikøb. Kongevejen 270, 3060 Espergærde. Naturstyrelsen Torben Hoch tho@nst.dk Center for Teknik Miljø og Klima Natur og Miljø Mørdrupvej 15 3060 Espergærde Cvr nr. 64 50 20 18 Sagsnr. 16/5592 Sagsbeh. Andreas Jarløv Busch Biolog Tlf. 49 28 25

Læs mere

Landzonetilladelse til anvendelse af to byninger på Bigården til helholdsvis bolig og garage/udhus, Stavnsholt Gydevej 70, 3460 Birkerød

Landzonetilladelse til anvendelse af to byninger på Bigården til helholdsvis bolig og garage/udhus, Stavnsholt Gydevej 70, 3460 Birkerød Landzonetilladelse Landzonetilladelse til anvendelse af to byninger på Bigården til helholdsvis bolig og garage/udhus, Stavnsholt Gydevej 70, 3460 Birkerød AH Holding af 15. maj 2002 Aps. har den 25. marts

Læs mere

at solcellerne er refleksfri, at solcellerne opsættes i tæt forbindelse med taget og følger tagets hældning

at solcellerne er refleksfri, at solcellerne opsættes i tæt forbindelse med taget og følger tagets hældning Kaj Larsen VVS ApS Vangen 6 4500 Nykøbing Sj. Sendt på mail: KATHE@KAJLARSEN-VVS.DK Den 9. juli 2015 Landzonetilladelse og dispensation fra Naturbeskyttelseslovens 17 - byggesagsnr. 19-2 H/2 Odsherred

Læs mere

Landzonetilladelse. Henrik Rostgaard Jensen Hyllestedvej 1 4261 Dalmose

Landzonetilladelse. Henrik Rostgaard Jensen Hyllestedvej 1 4261 Dalmose Henrik Rostgaard Jensen Hyllestedvej 1 4261 Dalmose Teknik og Miljø Byggeri Dahlsvej 3 4220 Korsør Tlf.: 58 57 36 00 teknik@slagelse.dk www.slagelse.dk Landzonetilladelse CVR nr.: 29 18 85 05 Slagelse

Læs mere

Du har i sommeren 2014 sat et tag/spir på tårnet på din ejendom Gurrehus, Gurrevej 430.

Du har i sommeren 2014 sat et tag/spir på tårnet på din ejendom Gurrehus, Gurrevej 430. Anders Vestergaard E/F Gurrehus Mailet dd Center for Teknik, Miljø og Klima Natur og Miljø Mørdrupvej 15 3060 Espergærde Tlf. 49282582 hwa02@helsingor.dk www.helsingor.dk Dato 25.03.2015 Sagsnr. 14/15648

Læs mere

Trærammen/spunsen skal rage mindst muligt op over jordoverfladen under hensyntagen til funktionen, så den syner mindst muligt set fra stien.

Trærammen/spunsen skal rage mindst muligt op over jordoverfladen under hensyntagen til funktionen, så den syner mindst muligt set fra stien. Fra den 1. november sender Helsingør Kommune posten digitalt! Gå ikke glip af vigtig post, husk derfor at tjekke din postkasse jævnligt på www.borger.dk. For at få adgang til din digitale postkasse skal

Læs mere

Byggemyndighed. Jesper Rye Jensen Vesterhavevej 2014 4736 Karrebæksminde. Sendt til jr@ryemerc.dk

Byggemyndighed. Jesper Rye Jensen Vesterhavevej 2014 4736 Karrebæksminde. Sendt til jr@ryemerc.dk Jesper Rye Jensen Vesterhavevej 2014 4736 Karrebæksminde Sendt til jr@ryemerc.dk Byggemyndighed Næstved Kommune Rådmandshaven 20 4700 Næstved 5588 6110 www.næstved.dk Dato 30.3.2015 Sagsnr. 01.03.03-P19-92-14

Læs mere

Bygningen skal opføres, som ansøgt, i tilknytning til ejendommens eksisterende bygningsmasse.

Bygningen skal opføres, som ansøgt, i tilknytning til ejendommens eksisterende bygningsmasse. Kjeld Mortensen Abterp 1 6261 Bredebro Team Plan, Byg og Trafik Direkte tlf.: 74929244 Mail: jyha@toender.dk Sags id.: 01.03.03-P19-610-13 22-01-2014 Landzonetilladelse og dispensation fra skovbyggelinje

Læs mere

Karsten Nielsen Søvejen 7 8362 Hørning. Landzonetilladelse efter planlovens 35 til opførelse af dobbelt garage. NB. Dette er ikke en byggetilladelse

Karsten Nielsen Søvejen 7 8362 Hørning. Landzonetilladelse efter planlovens 35 til opførelse af dobbelt garage. NB. Dette er ikke en byggetilladelse Karsten Nielsen Søvejen 7 8362 Hørning Landzonetilladelse efter planlovens 35 til opførelse af dobbelt garage NB. Dette er ikke en byggetilladelse Der meddeles hermed tilladelse efter planlovens 35 (landzonetilladelse)

Læs mere

Landzonetilladelse. Tilladelse

Landzonetilladelse. Tilladelse Returadresse: Postboks 50, 4400 Kalundborg Henrik Langtofte Larsen Søbanken 2 Jorløse 4470 Svebølle DATO 28. oktober 2015 SAGSNR. 326-2015-51444 BETJEN DIG SELV Landzonetilladelse Tilladelse til at opføre

Læs mere

Landzonetilladelse til at bibeholde to søer og en sø med en anden placering end tidligere tilladt i den Grønne Vestkile.

Landzonetilladelse til at bibeholde to søer og en sø med en anden placering end tidligere tilladt i den Grønne Vestkile. Center for By Land og Vand Center for By, Land og Vand Prøvestensvej 52 3000 Helsingør Natur og Miljø Prøvestensvej 52 3000 Helsingør Cvr nr. 64 50 20 18 Sagsnr. 12/11815 Sagsbeh. Andreas Jarløv Busch

Læs mere

Landzonetilladelse. Thomas Pipper Rennebjergvej 101 4242 Boeslunde Plan og Byg

Landzonetilladelse. Thomas Pipper Rennebjergvej 101 4242 Boeslunde Plan og Byg Thomas Pipper Rennebjergvej 101 4242 Boeslunde Plan og Byg Dahlsvej 3 4220 Korsør Tlf.: 58 57 36 00 teknik@slagelse.dk www.slagelse.dk Landzonetilladelse Slagelse Kommune giver hermed i henhold til Planlovens

Læs mere

Arkitektgruppen Slagelse A/S Nytorv 9B, 4. 4200 Slagelse. Landzonetilladelse og dispensation fra søbeskyttelseslinjen

Arkitektgruppen Slagelse A/S Nytorv 9B, 4. 4200 Slagelse. Landzonetilladelse og dispensation fra søbeskyttelseslinjen Arkitektgruppen Slagelse A/S Nytorv 9B, 4. 4200 Slagelse Teknik og Miljø Dahlsvej 3 4220 Korsør Tlf.: 58 57 36 00 teknik@slagelse.dk www.slagelse.dk Landzonetilladelse og dispensation fra søbeskyttelseslinjen

Læs mere

Byggemyndighed. FS EJENDOMSSELSKAB A/S Kalvebod Brygge 43 1560 København V Att.: Søren Beck-Heede

Byggemyndighed. FS EJENDOMSSELSKAB A/S Kalvebod Brygge 43 1560 København V Att.: Søren Beck-Heede FS EJENDOMSSELSKAB A/S Kalvebod Brygge 43 1560 København V Att.: Søren Beck-Heede Byggemyndighed Rådmandshaven 20 4700 Næstved 5588 6110 www.naestved.dk Principiel landzonetilladelse til at genopføre et

Læs mere

Du har søgt om landzonetilladelse til at opføre et læskur på ejendommen

Du har søgt om landzonetilladelse til at opføre et læskur på ejendommen Niels Weinreich Dato: 20-11-2013 Lilleskovvej 25 Sagsb.: Milee 4350 Ugerløse Sagsnr.: 13/15688 Dir.tlf.: 72 36 41 50 E-mail: landzone@holb.dk LANDZONETILLADELSE Du har søgt om landzonetilladelse til at

Læs mere

Vi giver lovliggørende landzonetilladelse til allerede opført hestestald, fårehus og ridebane

Vi giver lovliggørende landzonetilladelse til allerede opført hestestald, fårehus og ridebane Holmenevej 14 3140 Ålsgårde Sendt til e-boks og via e-mail d.d. til ejer DATEA A/S, repræsentanter for ejer Morten Kristensen og Michael Stistrup og rådgiver arkitekt, Niels Henrik Rossing Center for Teknik,

Læs mere

Ejendommen matr.nr. 4i m.fl. Havreholm by, Hornbæk. Klosterrisvej 4A, 3100 Hornbæk.

Ejendommen matr.nr. 4i m.fl. Havreholm by, Hornbæk. Klosterrisvej 4A, 3100 Hornbæk. Til Til Tops Att.: Att.: Line Leth Keefe Email: line@til-tops.dk Center for Teknik Miljø og Klima Natur og Miljø Mørdrupvej 15 3060 Espergærde Cvr nr. 64 50 20 18 Dato 10.03.2016 Sagsnr. 15/26979 Sagsbeh.

Læs mere

Landzonetilladelse. Tilladelse

Landzonetilladelse. Tilladelse Returadresse: Postboks 50, 4400 Kalundborg Christiansen Aps Saltbækvej 127 4400 Kalundborg DATO 16. august 2013 SAGS NR. 326-2013-37547 BETJE N D IG SELV Landzonetilladelse Tilladelse til opførelse af

Læs mere

Klima og Planlægning. Niels Peter Bjerring-Pedersen Sjoltevej 4 4733 Tappernøje. Sendt til: npmotor@mail.dk. Side 1 af 5

Klima og Planlægning. Niels Peter Bjerring-Pedersen Sjoltevej 4 4733 Tappernøje. Sendt til: npmotor@mail.dk. Side 1 af 5 Niels Peter Bjerring-Pedersen Sjoltevej 4 4733 Tappernøje Sendt til: npmotor@mail.dk Klima og Planlægning Næstved Kommune Rådmandshaven 20 4700 Næstved 5588 6110 www.næstved.dk Dato 22.6.2015 Landzonetilladelse

Læs mere

Landzonetilladelse. Slagelse HundeCenter Slagelse Landevej 116 4241 Vemmelev

Landzonetilladelse. Slagelse HundeCenter Slagelse Landevej 116 4241 Vemmelev Slagelse HundeCenter Slagelse Landevej 116 4241 Vemmelev Teknik og Miljø Byggeri Dahlsvej 3 4220 Korsør Tlf.: 58 57 36 00 teknik@slagelse.dk www.slagelse.dk Landzonetilladelse CVR nr.: 29 18 85 05 Slagelse

Læs mere

Landzonetilladelse til tilbyning til B & B på Ryethøjvej 9, 3500 Værløse

Landzonetilladelse til tilbyning til B & B på Ryethøjvej 9, 3500 Værløse Landzonetilladelse Landzonetilladelse til tilbyning til B & B på Ryethøjvej 9, 3500 Værløse Furesø Kommune har den 5. august 2015 modtaget ansøgning om tilbygning til udvidelse af Bed & Breakfast-virksomhed

Læs mere

Begrundelserne for tilladelsen er i hovedtræk (se også vurdering nedenfor), at:

Begrundelserne for tilladelsen er i hovedtræk (se også vurdering nedenfor), at: NSPV Nordsjællands Park & Vej Att. Niels Christian Koefoed Kongevejen 425C 3490 Kvistgaard Mailet dd med kopi til ejer: Helsingør Kommunes Center for Ejendomme Center for Teknik, Miljø og Klima Natur og

Læs mere

Landzonetilladelse. Tilladelse

Landzonetilladelse. Tilladelse Returadresse: Postboks 50, 4400 Kalundborg Tina Klose Hjermind Flinterup Mark 14 Flinterup 4480 Store Fuglede DATO 19. juni 2015 SAGSNR. 326-2015-16117 BETJEN DIG SELV Landzonetilladelse Lovliggørende

Læs mere

AFGØRELSE i sag om opstilling af husstandsvindmølle på en ejendom i Halsnæs Kommune

AFGØRELSE i sag om opstilling af husstandsvindmølle på en ejendom i Halsnæs Kommune Rentemestervej 8 2400 København NV Telefon: 72 54 10 00 nmkn@nmkn.dk 31. marts 2014 J.nr.: NMK-31-01233 Ref.: BIBIS-NMKN AFGØRELSE i sag om opstilling af husstandsvindmølle på en ejendom i Halsnæs Kommune

Læs mere

Brian Alminde Pedersen Stenskovvej Galten

Brian Alminde Pedersen Stenskovvej Galten Brian Alminde Pedersen Stenskovvej 49 8464 Galten Tilladelse efter planlovens 35 til opførelse af tilbygning (carport) til et udhus på Stenskovvej 49, 8464 Galten Der meddeles hermed tilladelse efter planlovens

Læs mere

Landzonetilladelse. Tina og Jan Rasmussen Sigerslevvestervej 18 3600 Frederikssund

Landzonetilladelse. Tina og Jan Rasmussen Sigerslevvestervej 18 3600 Frederikssund Landzonetilladelse Tina og Jan Rasmussen Sigerslevvestervej 18 3600 Frederikssund Landzonetilladelse til lovliggørelse af eksisterende byggeri ved Sigerslevvestervej 18, 3600 Frederikssund I har søgt om

Læs mere

Kommunen har ved begge ansøgninger sendt udtalelser til Fredningsnævnet. Da vi både er landzonemyndighed og tilsynsmyndighed for fredninger.

Kommunen har ved begge ansøgninger sendt udtalelser til Fredningsnævnet. Da vi både er landzonemyndighed og tilsynsmyndighed for fredninger. Mette Lyng Hansen og Mads Odgård Mailet dd Center for Teknik Miljø og Klima Natur og Miljø Mørdrupvej 15 3060 Espergærde Tlf. 49282582 hwa02@helsingor.dk www.helsingor.dk Dato 20.03.2015 Sagsnr. 15/6285

Læs mere

Landzonetilladelse til carport, rotunde, ændret anvendelse af driftsbygning samt hestecenter på Bregnerødgård, Høveltevej 65, 3460 Birkerød

Landzonetilladelse til carport, rotunde, ændret anvendelse af driftsbygning samt hestecenter på Bregnerødgård, Høveltevej 65, 3460 Birkerød Landzonetilladelse til carport, rotunde, ændret anvendelse af driftsbygning samt hestecenter på Bregnerødgård, Høveltevej 65, 3460 Birkerød Du har på vegne af Bregnerødgård Aps, v/niels Zibrandtsen søgt

Læs mere

Landzonetilladelse Planloven

Landzonetilladelse Planloven Vibeke Aarup Kristensen Martin Schou Lindenborgvej 118 4000 Roskilde Sendt til martinschou@dadlnet.dk Job nr. 24573851 Job nr. 24574083 Job nr. 24574257 Lejre Kommune Center for Byg & Miljø Møllebjergvej

Læs mere

Landzonetilladelse til ridebane, parkeringsplads, skridtmaskine, mødding og anvendelse af ridehal.

Landzonetilladelse til ridebane, parkeringsplads, skridtmaskine, mødding og anvendelse af ridehal. Center for By Land og Vand Henrik Bisgaard henrik@bisgaard-bageri.dk Natur og Miljø Prøvestensvej 52 3000 Helsingør Cvr nr. 64 50 20 18 Dato 22.09.2016 Sagsnr. 16/14539 Sagsbeh. Andreas Jarløv Busch Biolog

Læs mere

Landzonetilladelse. Tilladelse

Landzonetilladelse. Tilladelse Returadresse: Postboks 50, 4400 Kalundborg Birgitte Mortensen Gl Skovvej 26 4470 Svebølle DATO 20. november 2014 SAGS NR. 326-2014-107797 BETJE N D IG SELV Landzonetilladelse Tilladelse til at anlægge

Læs mere

Landzonetilladelse til bosted for voksne med særlige behov

Landzonetilladelse til bosted for voksne med særlige behov Ansøger Behandlingsskolerne A/S Att.: Rasmus Flink Mikkel Damgaard Ejer Juuls Skoleejendomme Aps. Sendt d.d. til ejers og ansøgers e-boks og e- mailadresser Center for Teknik, Miljø og Klima Natur og Miljø

Læs mere

Landzonetilladelse. Tilladelse

Landzonetilladelse. Tilladelse Returadresse: Plan, Byg og Miljø Postboks 50, 4400 Kalundborg Jan Pil Mørch Elme Alle 56, 1 th. 4220 Korsør DATO 30. juni 2015 SAGS NR. 326-2015-33821 BETJE N D IG SELV www.kalundborg.dk Landzonetilladelse

Læs mere

Landzonetilladelse. Fonden Kallehavegård Neblevej 24 Neble 4242 Boeslunde

Landzonetilladelse. Fonden Kallehavegård Neblevej 24 Neble 4242 Boeslunde Fonden Kallehavegård Neblevej 24 Neble 4242 Boeslunde Plan og Byg Dahlsvej 3 4220 Korsør Tlf.: 58 57 36 00 teknik@slagelse.dk www.slagelse.dk Landzonetilladelse Slagelse Kommune giver hermed i henhold

Læs mere

Dispensation fra fortidsmindebeskyttelseslinjen og landzonetilladelse til to små skure.

Dispensation fra fortidsmindebeskyttelseslinjen og landzonetilladelse til to små skure. Claes Høgly Tegnestuen@mollen-aps.dk Center for Teknik Miljø og Klima Natur og Miljø Mørdrupvej 15 3060 Espergærde Cvr nr. 64 50 20 18 Sagsnr. 15/26003 Sagsbeh. Andreas Jarløv Busch Biolog Tlf. 49 28 25

Læs mere

KFUM-Spejderne i Hadsten Kløvermarksvej 12 8370 Hadsten Att.: Leif Sønderskov Jørgensen. Landzonetilladelse, ændret anvendelse af areal.

KFUM-Spejderne i Hadsten Kløvermarksvej 12 8370 Hadsten Att.: Leif Sønderskov Jørgensen. Landzonetilladelse, ændret anvendelse af areal. KFUM-Spejderne i Hadsten Kløvermarksvej 12 8370 Hadsten Att.: Leif Sønderskov Jørgensen Postadresse: Favrskov Kommune Byggesagsafdelingen Skovvej 20 8382 Hinnerup Tlf. 89 64 10 10 favrskov@favrskov.dk

Læs mere

Egon Dele Kornbæk 7 Fynshav 6440 Augustenborg

Egon Dele Kornbæk 7 Fynshav 6440 Augustenborg Egon Dele Kornbæk 7 Fynshav 6440 Augustenborg Landzonetilladelse til at opføre en sidebygning til eksisterende maskinhus på ejendommen matr.nr. 22 Notmarkskov, Notmark, der ligger på Kornbæk 7, 6440 Augustenborg

Læs mere

Pernille Lind Poulsen Sall Hedevej 10 8450 Hammel. Landzonetilladelse til oval ridebane

Pernille Lind Poulsen Sall Hedevej 10 8450 Hammel. Landzonetilladelse til oval ridebane Pernille Lind Poulsen Sall Hedevej 10 8450 Hammel Postadresse: Favrskov Kommune Byggesagsafdelingen Skovvej 20 8382 Hinnerup Tlf. 89 64 10 10 Landzonetilladelse til oval ridebane Afgørelse Favrskov Kommune

Læs mere

Landzonetilladelse. Marianne Morsø Thers Mejerivej 1 4200 Slagelse

Landzonetilladelse. Marianne Morsø Thers Mejerivej 1 4200 Slagelse Marianne Morsø Thers Mejerivej 1 4200 Slagelse Teknik og Miljø Byggeri Dahlsvej 3 4220 Korsør Tlf.: 58 57 36 00 teknik@slagelse.dk www.slagelse.dk Landzonetilladelse CVR nr.: 29 18 85 05 Slagelse Kommune

Læs mere

Martin Rasmussen Strammelse Gade 62 Tåsinge 5700 Svendborg LANDZONETILLADELSE STRAMMELSE GADE 62 (5700) ENFAMILIEHUS, GARAGE OG STALD

Martin Rasmussen Strammelse Gade 62 Tåsinge 5700 Svendborg LANDZONETILLADELSE STRAMMELSE GADE 62 (5700) ENFAMILIEHUS, GARAGE OG STALD Martin Rasmussen Strammelse Gade 62 Tåsinge 5700 Svendborg Byg, Plan og Erhverv Ramsherred 5 5700 Svendborg Tlf. 62 23 30 00 byg@svendborg.dk www.svendborg.dk LANDZONETILLADELSE STRAMMELSE GADE 62 (5700)

Læs mere

Landzonetilladelse. Allan Michael Pedersen Fladholtevej 18 4200 Slagelse

Landzonetilladelse. Allan Michael Pedersen Fladholtevej 18 4200 Slagelse Allan Michael Pedersen Fladholtevej 18 4200 Slagelse Teknik og Miljø Byggeri Dahlsvej 3 4220 Korsør Tlf.: 58 57 36 00 teknik@slagelse.dk www.slagelse.dk Landzonetilladelse CVR nr.: 29 18 85 05 Slagelse

Læs mere

Ejendommen matr.nr. 12e Plejelt by, Tikøb, Nørrerisvej 6, 3230 Græsted.

Ejendommen matr.nr. 12e Plejelt by, Tikøb, Nørrerisvej 6, 3230 Græsted. Modtag din post digitalt - Tilmeld dig via NemBorger på www.helsingorkommune.dk Hans Christian Heidensleben Nørrerisvej 6 3230 Græsted mail: Hans.Heidensleben@lactalis.dk Center for Teknik og Miljø Natur

Læs mere

Landzonetilladelse og godkendelse

Landzonetilladelse og godkendelse Landzonetilladelse og godkendelse Landzonetilladelse til café og parkeringsareal på Stengåden, Høveltevej 40, 3460 Birkerød Furesø Kommune har den 9. december 2014 modtaget ansøgning om tilladelse til

Læs mere

Tim Johnny Hansen Parkgade 10 6400 Sønderborg

Tim Johnny Hansen Parkgade 10 6400 Sønderborg Tim Johnny Hansen Parkgade 10 6400 Sønderborg Landzonetilladelse til at etablere et nyt stuehus, samt lade på ejendommen matr.nr. 94 Gråsten Gods, Gråsten-Adsbøl, der ligger på Fiskbækvej 14, 6300 Gråsten

Læs mere

Jan Svend Andersen Bremerskovvej 4 5550 Langeskov. Landzonetilladelse til carport, brændeskur og redskabsskur Afslag på ansøgning om garage

Jan Svend Andersen Bremerskovvej 4 5550 Langeskov. Landzonetilladelse til carport, brændeskur og redskabsskur Afslag på ansøgning om garage Jan Svend Andersen Bremerskovvej 4 5550 Langeskov Miljø- og Kulturforvaltningen Hans Schacksvej 4 5300 Kerteminde Tlf. 65 15 15 15 Fax 65 15 14 99 natur-miljo@kerteminde.dk Landzonetilladelse til carport,

Læs mere

Kommunen giver dig landzonetilladelse til opstilling af hønsehuse, kyllingehuse og telte

Kommunen giver dig landzonetilladelse til opstilling af hønsehuse, kyllingehuse og telte Johanne Baden Schimming Lejrevej 52 A 4320 Lejre Lejre Kommune Center for Byg & Miljø Møllebjergvej 4 4330 Hvalsø Tlf. 46 46 46 46 www.lejre.dk Sagsbehandler: Chila Yunai Tlf. direkte: 4646 4939 E-mail:

Læs mere

AKTIESELSKABET GLERUPS.DK Stensgårdvej 4 9600 Aars Att.: Jesper Glerup glerups@glerups.dk

AKTIESELSKABET GLERUPS.DK Stensgårdvej 4 9600 Aars Att.: Jesper Glerup glerups@glerups.dk Postadresse: Vesthimmerlands Kommune Himmerlandsgade 27 9600 Aars AKTIESELSKABET GLERUPS.DK Stensgårdvej 4 9600 Aars Att.: Jesper Glerup glerups@glerups.dk Tel.: +45 99 66 70 00 post@vesthimmerland.dk

Læs mere

Landzonetilladelse. Skel.dk Landinspektører Ndr. Stationsvej 14B 4200 Slagelse. Att. Gitte Lysehøj.

Landzonetilladelse. Skel.dk Landinspektører Ndr. Stationsvej 14B 4200 Slagelse. Att. Gitte Lysehøj. Skel.dk Landinspektører Ndr. Stationsvej 14B 4200 Slagelse Teknik og Miljø Byggeri Dahlsvej 3 4220 Korsør Att. Gitte Lysehøj. Tlf.: 58 57 36 00 teknik@slagelse.dk www.slagelse.dk Landzonetilladelse CVR

Læs mere

Astrid Brandt Rasmussen og Claus Bjerre Classensgade 11 C, st. 2100 København Ø

Astrid Brandt Rasmussen og Claus Bjerre Classensgade 11 C, st. 2100 København Ø Returadresse: Postboks 50, 4400 Kalundborg Astrid Brandt Rasmussen og Claus Bjerre Classensgade 11 C, st. 2100 København Ø DATO 16. marts 2015 SAGSNR. 326-2015-7274 BETJEN DIG SELV Landzonetilladelse Tilladelse

Læs mere

Indretning af dyrepension i eksisterende maskinhusbygning opført i 2009.

Indretning af dyrepension i eksisterende maskinhusbygning opført i 2009. Povl-Erik Frisk Ribe Landevej 22 6510 Gram Haderslev Kommune Erhverv- og Borgerservice Byg og Bolig Rådhuscentret 7 6500 Vojens Tlf. 74 34 34 34 Fax 74 34 22 34 post@haderslev.dk www.haderslev.dk 5. november

Læs mere

Landzonetilladelse til tilbygning til garage og udhus

Landzonetilladelse til tilbygning til garage og udhus Bjarne Bjørn Hansen Vamdrupvej 14 6580 Vamdrup By- og Udviklingsforvaltningen Plan Landzonetilladelse til tilbygning til garage og udhus Kolding Kommune har den 19. december 2011 modtaget din ansøgning

Læs mere

René Sass Jepsen Skovvej 35 Havnbj Skov 6430 Nordborg

René Sass Jepsen Skovvej 35 Havnbj Skov 6430 Nordborg René Sass Jepsen Skovvej 35 Havnbj Skov 6430 Nordborg Landzonetilladelse til at opføre en shelter på ejendommen matr.nr. 98 Havnbjerg Ejerlav, Havnbjerg, der ligger på Skovvej 35, 6430 Nordborg Sønderborg

Læs mere

17-06-2013 13/12189. Christen Carsten Christensen Dall Bojskovvej 16 6400 Sønderborg

17-06-2013 13/12189. Christen Carsten Christensen Dall Bojskovvej 16 6400 Sønderborg 17-06-2013 13/12189 Christen Carsten Christensen Dall Bojskovvej 16 6400 Sønderborg Landzonetilladelse og dispensation skovbyggelinje til at etablere solcelleanlæg på tag og på stativ på terræn på ejendommen

Læs mere

Henriette og Henrik Rosendahl. Harreshøjvej 13, 3080 Tikøb. Rådgiver Anne Nordahl Vestergaard, Tegnestuen Refnov e-mail: mail@annenordahl.

Henriette og Henrik Rosendahl. Harreshøjvej 13, 3080 Tikøb. Rådgiver Anne Nordahl Vestergaard, Tegnestuen Refnov e-mail: mail@annenordahl. Henriette og Henrik Rosendahl Harreshøjvej 13 3080 Tikøb Rådgiver Anne Nordahl Vestergaard, Tegnestuen Refnov e-mail: mail@annenordahl.dk Sendt via e-mail til ovennævnte d.d. Center for Teknik Miljø og

Læs mere

Brian Jessen Lyøvej 9 6440 Augustenborg

Brian Jessen Lyøvej 9 6440 Augustenborg Brian Jessen Lyøvej 9 6440 Augustenborg Landzonetilladelse til at opføre en shelter på ejendommen matr.nr. 25 Nørreskov, Notmark, der ligger på Stenkobbel 3, 6440 Augustenborg Sønderborg Kommune har den

Læs mere

Landzonetilladelse. Tilladelse

Landzonetilladelse. Tilladelse Returadresse: Postboks 50, 4400 Kalundborg VICH 5335 ApS Slagelsevej 1 4460 Snertinge DATO 21. april 2016 SAGSNR. 326-2016-7738 BETJEN DIG SELV Landzonetilladelse Tilladelse til arealoverførsel af delnr.

Læs mere

Landzonetilladelse. Troels Grum-Schwensen Arkitekt m.a.a. Designer MDD Østerbrogade 50, 4. tv. 2100 København Ø

Landzonetilladelse. Troels Grum-Schwensen Arkitekt m.a.a. Designer MDD Østerbrogade 50, 4. tv. 2100 København Ø Troels Grum-Schwensen Arkitekt m.a.a. Designer MDD Østerbrogade 50, 4. tv. 2100 København Ø Teknik og Miljø Byggeri Dahlsvej 3 4220 Korsør Tlf.: 58 57 36 00 teknik@slagelse.dk www.slagelse.dk Landzonetilladelse

Læs mere

HusCompagniet Sverigesvej 1B 6100 Haderslev

HusCompagniet Sverigesvej 1B 6100 Haderslev HusCompagniet Sverigesvej 1B 6100 Haderslev Landzonetilladelse til at opføre et nyt enfamiliehus på ejendommen matr.nr.29 Skodsbøl, Broager, der ligger på Nejs Møllevej 22, 6310 Broager Sønderborg Kommune

Læs mere

www.ikast-brande.dk Kennet Funder Bak Floritsvej 4 Florits 8765 Klovborg 4. marts 2015

www.ikast-brande.dk Kennet Funder Bak Floritsvej 4 Florits 8765 Klovborg 4. marts 2015 Kennet Funder Bak Floritsvej 4 Florits 8765 Klovborg 4. marts 2015 Landzonetilladelse til udvidelse af en maskinhal og lovliggørelse af et brændeskur, Floritsvej 4, 8765 Klovborg Ikast-Brande Kommune har

Læs mere

Ansøgningen Der er søgt om anvendelse af bygning til erhvervsmæssig produktion vedrørende landbrug, til garage.

Ansøgningen Der er søgt om anvendelse af bygning til erhvervsmæssig produktion vedrørende landbrug, til garage. Teknik & Miljø Byggeri og Miljø Prinsens Alle 5 8800 Viborg BJERRE TEGN & BYG ApS Spanggårdvej 4 8800 Viborg Via: ab@bjerretegnogbyg.dk Landzonetilladelse til garage i landbrugsbygning på adressen Nybrovej

Læs mere

Dispensation til etablering af udsigtstårn. Ejendommen matr.nr. 1h Gurrevang, Tikøb, Gurrevej 502. Kære Ole Andersen

Dispensation til etablering af udsigtstårn. Ejendommen matr.nr. 1h Gurrevang, Tikøb, Gurrevej 502. Kære Ole Andersen Naturstyrelsen Nordsjælland Att.: Jens Ole Andersen joa@nst.dk Center for Teknik Miljø og Klima Natur og Miljø Mørdrupvej 15 3060 Espergærde Cvr nr. 64 50 20 18 Sagsnr. 16/14856 Sagsbeh. Andreas Jarløv

Læs mere

Center for Plan & Miljø

Center for Plan & Miljø Center for Plan & Miljø Sendt til ejendommens ejer Postadresse: Plan Frederiksgade 9-4690 Haslev Telefon: 56 20 30 00 Telefax : 56 20 30 01 www.faxekommune.dk Kontoradresse: Frederiksgade 9-4690 Haslev

Læs mere

Landzonetilladelse til at opføre en carport på ejendommen matr.nr. 4c Snekkerup By, Vigersted, beliggende Snekkerupvej 64, 4140 Borup.

Landzonetilladelse til at opføre en carport på ejendommen matr.nr. 4c Snekkerup By, Vigersted, beliggende Snekkerupvej 64, 4140 Borup. Morten Albrektsen Snekkerupvej 64 4140 Borup Sendt på mail: albrektsenmorten@gmail.com Landzonetilladelse til at opføre en carport på ejendommen matr.nr. 4c Snekkerup By, Vigersted, beliggende Snekkerupvej

Læs mere

Sagsb.: Dorte Harbo Torslunde Sagsnr.: 15/48653 4520 Svinninge Dir. tlf.: 72 36 41 50

Sagsb.: Dorte Harbo Torslunde Sagsnr.: 15/48653 4520 Svinninge Dir. tlf.: 72 36 41 50 Mads-Peter Kristensen Dato: 7. december 2015 Enghaven 11 Sagsb.: Dorte Harbo Torslunde Sagsnr.: 15/48653 4520 Svinninge Dir. tlf.: 72 36 41 50 E-mail: landzone@holb.dk AFSLAG på ansøgning om landzonetilladelse

Læs mere

02-08-2013 13/5126. Per Rousing Fjordvejen 172 Bækken 6300 Gråsten

02-08-2013 13/5126. Per Rousing Fjordvejen 172 Bækken 6300 Gråsten 02-08-2013 13/5126 Per Rousing Fjordvejen 172 Bækken 6300 Gråsten Landzonetilladelse til et mindre galleri og brugskunstudsalg på ejendommen matr.nr. 34 Bækken, Rinkenæs, der ligger på Fjordvejen 172,

Læs mere

Afgørelse Landzonetilladelse

Afgørelse Landzonetilladelse Haderslev Golfklub v. Lars Seide Olesen Viggo Carstenssensvej 7 6100 Haderslev 19. maj 2014 Sagsident: 14/15349 Sagsbehandler: Keld Roed Haderslev Kommune Plan og Byg Simmerstedvej 1A 1.sal 6100 Haderslev

Læs mere