Velkommen i antenneforeningen 4040.dk

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Velkommen i antenneforeningen 4040.dk"

Transkript

1 Velkommen i antenneforeningen 4040.dk Kære beboer 4040.dk er med ca. 600 tilslutninger den største antenneforening i Jyllinge, og din bolig er tilsluttet via mindst et multimediestik. Gennem dette stik kan du få leveret digitalt TV, radio, og Internet med adgang til IP-telefoni via 4040.dk. Foreningen ledes af en bestyrelse valgt af foreningens generalforsamling. Du kan finde en liste over bestyrelsesmedlemmer og medlemsforeninger på vores hjemmeside Vi leverer tre valgfri TV-pakker med mulighed for tilkøb af ekstraprogrammer og digital boks med harddiskoptager fra You See, samt Internet med valgfri hastigheder og adgang til YouSee IP-telefoni. Kom godt i gang med dit TV På kan du altid se indhold og priser på de tre TV-pakker, samt de kanal- og frekvensnumre, som du skal bruge for at indstille dit TV og din radio korrekt. Når du foretager digitale kanalsøgninger, skal du bruge netværksnummer 100, hvis du har en fladskærm med DVB-C og MPEG4-modtager. Netværksnummer 111 skal bruges, hvis du har YouSee Bland Selv. Netværksnummer 120 er til YouSee Plus, men boksen flytter automatisk til det nye netværksnummer, når boksen tændes efter stand by. Hvis du har You See Plus har du allerede et kort og her skal du vælge netværksnummer 111 på din You See boks, såfremt du har Bland Selv. Når du overtager en bolig i 4040.dk s område, overtager du den TV-pakke, som den tidligere beboer har valgt, men du har selvfølgelig mulighed for at skifte (se senere). Du køber TV-pakkerne for minimum et kvartal ad gangen.

2 Priser for de forskellige TV-pakker pr : Grundpakke..kr. 146,58 Mellempakke kr. 348,85 Fuldpakke kr. 458,46 Priserne er pr. måned og inkluderer betalingen for programmer, kontingent, ophavsretlige afgifter og moms. Læs mere om indholdet i pakkerne i bilaget. Betaling af din tv pakke opkræves via din antenneforening 4040.dk, mens internet og alle andre ydelser, som du tilkøber hos YouSee, opkræves særskilt af YouSee. Skift af TV-pakke Hvis du ønsker at skifte TV-pakke, skal du ringe til tlf eller maile til info@4040.dk (du skal oplyse navn, adresse, telefon samt adr. og den ønskede TV-pakke). Pakkeskiftet udføres på 1. arbejdsdag i hver kalendermåned, og koster i 2016 kr Mod forhøjet pris er det muligt at få et pakkeskifte udført indenfor få arbejdsdage. OBS! Dit evt. pakkeskifte skal afgives senest 8 uger før et kvartalsskifte, hvis prisen på din nye TV-pakke skal have opkrævningsmæssig effekt fra og med den efterfølgende kvartalsopkrævning. Når du afgiver ordren, kan du samtidig meddele pr. hvilket månedsskifte du ønsker ordren effektueret. Det betyder, at hvis du får et pakkeskifte til en større TV-pakke, som udføres mellem kvartalsskift, så opkræves den manglende betaling på særskilt faktura. Hvis du derimod skifter til en mindre TV-pakke, kan du bede om at få ordren effektueret pr. førstkommende kvartalsskifte, så der er overensstemmelse mellem den TV-pakke du bliver opkrævet for, og den du får leveret. Hvis du ikke ønsker levering af TV via antenneforeningen, skal du have dit antennestik plomberet, hvilket koster det samme som at skifte TV-pakke. En evt. senere genåbning koster ligeledes det samme som et pakkeskifte. Plombering pga. evt. restance koster dog p.t. kr OBS! Vær opmærksom på at levering af Internetforbindelse kræver samtidig levering af mindst en TV-Grundpakke!

3 Har du et ældre fjernsyn? Hvis du har et billedrørs-tv eller et ældre fladskærms-tv, der kun kan modtage det analoge signal, vil du efter den opleve sort skærm. 1. Tjek om dit fladskærms-tv har en DVB-C/MPEG-4 modtager så er det digitalt. 2. Har du allerede YouSee Plus (en digitalboks fra YouSee), så skal du ikke foretage dig noget. 3. Køb et nyt digitalt fjernsyn. 4. køb en lille digital DVB-C/MPEG-4 tuner til dit gamle analoge tv. Læs mere på yousee.dk/tv2016 om, hvordan du undgår sort skærm. Her kan du også teste om dit tv er analogt eller digitalt, samt få en guide til at indlæse dine kanaler, hvis du har digitalt tv, men mangler nogle kanaler. Se dine tv-kanaler på mobil, tablet og pc. Når og hvor du vil. Det koster ikke ekstra, bare du er på nettet. Har du Mellem-, Fuld-, tillægseller Bland Selv-pakke kan du også starte programmer forfra. Og du kan gå på opdagelse i det store Tv-arkiv. App en YouSee Tv & Film findes både til mobil og tablet i App Store og Google Play. På tv.yousee.dk kan du se tv på din pc. For at logge på app en eller tv.yousee.dk skal du have et YouSee Login, som oprettes på yousee.dk/opretlogin. Har du allerede oprettet et login, kan du bare bruge det. Læs mere på yousee.dk/tvoveralt TV2 Ude Du kan tilkøbe hovedkanalen TV2 ud af huset og tage den med dig rundt i Danmark på pc, tablet og mobil. Det er et særligt abonnement til kr. 5 om måneden og det kræver at du min. har mellempakke, eller grundpakke, hvor du har tilkøbt min. én af TV2`s andre kanaler. Købes i TV2 på K ER DEN NYE STANDARD FOR TV Der sælges i dag flere og flere nye TV i 4K, hvilket betyder fire gange så mange pixels som almindelig fuld HD TV. På trods af det manglede udbud af film og ikke mindst TV udsendelser, vil du få glæde af den nye standard. På grund af de 4 gange så mange pixels vil selv et almindeligt HD billede være skarpere og mere detaljeret.

4 YouSee Plus Hører du til dem der vil have alle muligheder se film, optage tv-udsendelser, have adgang til TV-arkiv og Start Forfra, skal du vælge YouSee Plus. Her får du adgang til gratisfilm og lejefilm, og boksen har en stor harddisk, så du kan optage og gemme timevis af gode tv-udsendelser. YouSee Plus koster kr. 99,00 pr. måned og inkluderer leje af den digitale YouSee Plus boks. YouSee Plus giver dig digitalt tv med alle de digitale fordele og kan bruges sammen med både fladskærme og billedrørs tv (sidstnævnte kan dog ikke vise HDTV) For at udnytte alle boksens funktioner skal den være tilsluttet en Internetforbindelse - trådløst eller via kabel. Du kan bestille YouSee Plus direkte hos YouSee på tlf Bland Selv TV Bland Selv konceptet giver dig mulighed for frit at vælge et antal TV-kanaler, som passer lige til dig. Udgangspunktet for Bland Selv TV er, at du har, eller skifter til enten en Mellempakke eller en Fuldpakke. Vælger du en Mellempakke har du 25 faste kanaler og 10 kanaler, som du frit kan udskifte. Vælger du en Fuldpakke har du, udover de ligeledes 25 faste kanaler, hele 35 kanaler som du frit kan sammensætte præcis som du ønsker. Bland Selv TV fordrer desuden, at du har eller køber et kort fra YouSee, der koster kr. 100 pr. kort som engangsomkostning. Du skal bruge et kort for hvert TV i dit hus, der skal vise Bland Selv kanalerne. Kortet skal sidde i en kortlæser i dit TV, eller i en YouSee Plus boks. Hvis du abonnerer på YouSee Plus, har du allerede både kort og kortlæser. Skal du have en kortlæser til dit TV, koster det normalt kr. 395 hos YouSee. Du bestiller Bland Selv TV via YouSee.dk/Mit YouSee. Bland Selv er et selvbetjeningsprodukt, hvor du selv bestiller og skifter de kanaler, som du vil se ud over GP. Du kan skifte enkelte programmer hver måned inden d. 20. Opsigelse af bland selv skal ske til antenneforeningen telefon eller info@4040.dk - OBS! Koster kr. 375 da samtidig pakkeskift er påkrævet.

5 Hurtigt stabilt Internet med adgang til WebTV på flere platforme Har du en TV-pakke gennem Antenneforeningen kan du gennem dit multimediestik også få leveret Internet fra YouSee. Du kan vælge mellem forskellige hastigheder alt efter dit behov. Vi tilbyder helt op til 300 Mb/s i download. Med Internet gennem antenneforeningen 4040.dk kan du se de fleste af TVprogrammerne i din TV-pakke på computer, ipad, iphone og de fleste Android mobiltelefoner/tablets. C-More Film får du gratis med en Internetforbindelse på 25 Mbit eller derover. Bestilling af Internet: YouSee telefon YouSee Play YouSee Play samler dine tv-kanaler, massevis af film og serier, samt millioner af musiknumre. Du har adgang overalt i Danmark, og på alle nyere platforme: Tv, ipad, tablet, computer og smartphone/iphone. YouSee Play virker som en app på et smart tv med internetbrowser. Hvis du har smart tv og har tilmeldt dig YouSee Play giver app'en dig også adgang til et omfattende Tv-arkiv. Se mulighederne med YouSee Play på den grafiske opstilling på næste side:

6 IP-telefoni Med en Internetforbindelse gennem 4040.dk kan du tegne abonnement på YouSee IP-telefoni. Der er flere abonnementstyper at vælge imellem. Har du eksempelvis ikke så meget behov for en mobiltelefon, fordi du mest er hjemme på adressen, findes der et abonnement, hvor man for kr. 199/md. frit og ubegrænset kan ringe til såvel fastnet- som mobiltelefoner, og tale så meget og så længe man vil. Bestilling af IP-telefoni: YouSee YouSee Mobil Antenneforeningen har indgået en aftale med YouSee, som betyder at du får mange fordele og en god pris ved YouSee Mobil. Du får hele 10 % rabat på dit abonnement, når du ved bestillingen oplyser, at du er kunde hos 4040.dk. Desuden får du frie samtaler fra YouSee Mobil til YouSee Mobil.

7 Med mindst et Small-abonnement får du desuden You Music med over 20 mio. musiknumre samt 20 Gb ekstra data på mobilen hver måned. Er du desuden TV- og bredbåndskunde får du også følgende: Bland Selv data vs. tale i dit mobilabonnement, YouMusic, Web-TV på mobilen, fri Facebook, 4G netværk, en gratis YouBio film pr. måned og udlandstelefoni på op til 5 timer af pakken. Bestilling af YouSee Mobil: YouSee Multimediestik Alle boliger i 4040.dk s område har fået monteret mindst et multimediestik, som, udover udtag til TV og radio, også inkluderer udtag til Internettet. Den enkelte beboer må under ingen omstændigheder selv foretage indgreb i, eller foretage flytning af multimediestikkene, da dette kan forringe driftskvaliteten af Internettet generelt. Ønsker du flere stik andre steder i huset, aftaler du selv dette med DKTV, og de kan træffes på telefon: Foreningsmail Har du internet gennem antenneforeningen, så har du mulighed for at oprette en xxx@4040.dk mail adresse i stedet for. Log ind på Mit YouSee, vælg bredbånd, menu foreningsmail, hvor du kan oprette, ændre, slette din 4040.dk mail adresse. Du kan oprette max. fem mail adresser. Fejlmelding hvordan? På 4040.dk finder du alle oplysninger om fejl, fejlafhjælpning og fejlmelding, og her kan du også finde nyheder fra Antenneforeningen, samt oplysninger om næsten alt du kan få brug for vedr. det du får leveret gennem dit antennestik. Kontakt til YouSee Fejlmelding TV: Tlf eller Fejlmelding og support Internet: Tlf Bestilling af Internet: Tlf Bestilling af ekstra kanaler: Tlf Bestilling af telefoni: Tlf TV-pakkeskift: Tlf og info@4040.dk

8 Regningsservice YouSee: Tlf YouSee Plus og kort - support og fejlmelding: Tlf Kontakt til Antenneforeningen Administration og opkrævning af TV-pakker: Tlf Generel information: info@4040.dk Formand Peter Steffensen: p.steff@4040.dk Du finder Antenneforeningens hjemmeside på Som bilag til dette velkomstbrev finder du en kanalplan, der viser indholdet af de tre TV-pakker. God fornøjelse og endnu engang velkommen. Med venlig hilsen Bestyrelsen 4040.dk (14. december 2015) Egne notater:

9 Kanaloversigt B200, Gældende fra februar Forbehold for ændringer og trykfejl. * Kun via YouSee Bredbånd. ** Sendes kun i Nordjylland. Når du indstiller kanalerne på dit tv, skal du bruge netværks-id 100 eller 111, hvis du selv har blandet dine kanaler. Læs mere om de enkelte kanaler på yousee.dk Plads Fuldpakke Mellempakke Grundpakke Kanalnavn 1 DR1 2 DR2 3 DR K 4 Kanal 5 5 TV 2 6 TV 2 Zulu 7 TV 2 Charlie 8 TV 2 News 9 TV3 10 TV3+ 11 TV3 Puls 12 Kanal 4 13 Infokanalen 14 6 eren 15 CANAL9 16 TLC 17 Discovery Channel 18 BBC Brit 19 TNT 20 MTV 21 DR3 22 TV 2 Fri 23 dk4 24 Comedy Central 25 TV 2 Region 26 National Geographic Channel 27 DR Ramasjang 28 Disney Channel 29 Disney XD 30 Cartoon Network 31 Nickelodeon 32 Disney Junior 33 DR Ultra 34 Boomerang HD På mobil, tablet og pc * >

10 > B200, Gældende fra februar Forbehold for ændringer og trykfejl. Plads Fuldpakke Mellempakke Grundpakke Kanalnavn HD På mobil, tablet og pc 35 ID Investigation 37 TV3 SPORT 1 38 TV3 SPORT 2 39 Eurosport 1 41 Eurosport Danmark 49 TV 2 SPORT 50 Animal Planet 51 Nat Geo People 52 Nat Geo Wild 55 Ekstrakanalen 63 BBC Earth 65 TCM * 66 Trailerkanalen 73 VH1 80 ** 24 NORDJYSKE 81 TV 2 Region naboregion 84 BBC World News 85 CNN Når du indstiller kanalerne på dit tv, skal du bruge netværks-id 100 eller 111, hvis du selv har blandet dine kanaler. Læs mere om de enkelte kanaler på yousee.dk * Kun via YouSee Bredbånd. ** Sendes kun i Nordjylland. 87 Sverige 1 88 Sverige 2 89 TV4 90 NRK1 91 ARD 92 ZDF 93 NDR 94 RTL 95 FOLKETINGET 96 Regionalkanalen/ DR Tegnsprogskanalen 97 Reserveret lokal-tv 98 Reserveret beboer-tv 99 Reserveret lokal-tv 890 DR1 Syn 891 DR2 Syn 892 DR3 Syn

Velkommen i antenneforeningen 4040.dk

Velkommen i antenneforeningen 4040.dk Velkommen i antenneforeningen 4040.dk Kære beboer 4040.dk er med ca. 600 tilslutninger den største antenneforening i Jyllinge, og din bolig er tilsluttet via mindst et multimediestik. Gennem dette stik

Læs mere

Velkommen til 4040.dk

Velkommen til 4040.dk Velkommen til 4040.dk Kære beboer 4040.dk er Jyllinges største antenneforening med over 600 tilslutninger, og vi sikrer dig både lavere Tv-pakkepriser og en række fleksible valgmuligheder. Din bolig er

Læs mere

Velkommen til antenneforeningen 4040.dk

Velkommen til antenneforeningen 4040.dk Velkommen til antenneforeningen 4040.dk Kære beboer 4040.dk er en antenneforening som bl.a. leverer Tv og Internetforbindelser til en lang række boligforeninger i hele Roskilde kommune. Vi sikrer dig både

Læs mere

www.skansen.dk April, 2018 Generalforsamlingsreferat Referat fra den ordinære generalforsamling 2018 følger vedlagt. Ny mailadresse Antenneforeningen Skansen har oprettet egen mailadresse. Denne er Ta

Læs mere

Produktvalg hos Kalundborgegnens Antennelaug.

Produktvalg hos Kalundborgegnens Antennelaug. Stejlhøj 23 DK-4400 Kalundborg Tel. +45 59 56 15 70 Fax +45 59 56 07 70 www.ka-net.dk E-mail: kontor@ka-net.dk Produktvalg hos. Hermed formular til produktvalg hos. TV pakkerne og internetabonnementerne

Læs mere

INDKALDELSE TIL FENSMARK ANTENNEFORENING S ORDINÆRE GENERALFORSAMLING 2015 ONSDAG DEN 25. MARTS KL. 19 00 I HOLMEGAARD HALLEN

INDKALDELSE TIL FENSMARK ANTENNEFORENING S ORDINÆRE GENERALFORSAMLING 2015 ONSDAG DEN 25. MARTS KL. 19 00 I HOLMEGAARD HALLEN Fensmark Antenneforening blev stiftet den 4. august 1973 og er 100 % ejet af medlemmerne. Vores leverandør af TV-programmer, Internet, IPtelefoni og service er Stofa. Vores aftale med Stofa ophører ultimo

Læs mere

Sammenligning af Ølgod Antenneforening og SE/Stofa. Marts, 2014

Sammenligning af Ølgod Antenneforening og SE/Stofa. Marts, 2014 Sammenligning af Ølgod Antenneforening og SE/Stofa Marts, 2014 1 Via et medlemskab af Ølgod Antenneforening er du sikret medindflydelse og støtter dit lokal-samfund Ølgod Antenneforening er en "non-profit"

Læs mere

Dine muligheder hos Brædstrup Antenneforening. - information om tv, bredbånd og telefoni

Dine muligheder hos Brædstrup Antenneforening. - information om tv, bredbånd og telefoni Dine muligheder hos Brædstrup Antenneforening - information om tv, bredbånd og telefoni Mange valgmuligheder hos Brædstrup Antenneforening I denne folder kan du læse om de fordele du har som medlem af

Læs mere

Forslag om omlægning af Bryggenets tv-pakker

Forslag om omlægning af Bryggenets tv-pakker Forslag om omlægning af Bryggenets tv-pakker På baggrund af repræsentantskabets beslutning i 2009 har tv-udvalget og bestyrelsen undersøgt de tekniske muligheder for omlægning af vores tv-tilbud. Et forhold

Læs mere

Får I det meste ud af YouSee?

Får I det meste ud af YouSee? Får I det meste ud af YouSee? Digitalt tv med Danmarks største udvalg af HD-kanaler Adgang til 20 mio. musiknumre med YouMusic uanset hvor du er Se de nyeste film og serier med YouBio Mobiltelefoni med

Læs mere

Tv fra YouSee - på alle skærme

Tv fra YouSee - på alle skærme Tv fra YouSee - på alle skærme Til Antenneforeningen Langdraget Christian Limkilde Chefkonsulent 2 YouSee Præsentation Status på Kabel TV 2. april signal på eksisterende anlæg 31. maj anlægget færdigombygget

Læs mere

Programoversigt 2017 Antenneforeningen for Mariesminde Området

Programoversigt 2017 Antenneforeningen for Mariesminde Området Programoversigt 2017 Grundpakke Mellempakke Fuldpakke 3Sat 3Sat 3Sat Arte HD 6'eren HD 6'eren HD Bramdrup Øst Info Arte HD Animal Planet HD Das Erste HD Bramdrup Øst Info Arte HD DK4 Cartoon Network Bramdrup

Læs mere

Vamdrup Antenneforening 2016

Vamdrup Antenneforening 2016 Vamdrup Antenneforening 2016 Indstilling af fjernsyn og radio Sidder du nu og læser dette blad og tænker Gid der var så meget liv i mit fjernsyn, så kontakt os, for at blive medlem. Fordelsaftalen Vamdrup

Læs mere

Referat bestyrelsesmøde 29. september 2014 hos YouSee, Telehøjen, Odense.

Referat bestyrelsesmøde 29. september 2014 hos YouSee, Telehøjen, Odense. Referat bestyrelsesmøde 29. september 2014 hos YouSee, Telehøjen, Odense. Fra RFA deltog: Mogens E / Jan J / Asmund N / Erling N / Karsten Richardt / Klaus V Afbud: Lonnie N / Carsten L / Karsten R Fra

Læs mere

Tørring Kabelnet. Nyhedsbrev 2016

Tørring Kabelnet. Nyhedsbrev 2016 Tørring Kabelnet Nyhedsbrev 2016 INDHOLD: INDLEDNING..2 GENERALFORSAMLINGEN 25. FEBRUAR 2016...2 ANALOGT TV ER FORSVUNDET...3 RENOVERING OG OPGRADERING AF ANLÆG/KABELNET...3 KANALOVERSIGT GRUND- OG MELLEMPAKKE...4

Læs mere

Tv fra YouSee - på alle skærme

Tv fra YouSee - på alle skærme Tv fra YouSee - på alle skærme Til A/F Langdraget Christian Limkilde Chefkonsulent 2 YouSee Præsentation Det vil jeg fortælle om Komplet løsning med mange valgmuligheder YouSee kabel-tv On Demand tv og

Læs mere

Brædstrup Antenneforening eller EnergiMidt/Waoo

Brædstrup Antenneforening eller EnergiMidt/Waoo Brædstrup Antenneforening eller EnergiMidt/Waoo Hvad skal man vælge? 2 YouSee Præsentation Hvorfor du skal vælge Brædstrup Antenneforening? Hvis du ønsker at blive tilsluttet EnergiMidts fibernet kræver

Læs mere

Smidstrup Antenneforening giver dig muligheder. Få mere underholdning, end du kan drømme om. Til alle dine skærme.

Smidstrup Antenneforening giver dig muligheder. Få mere underholdning, end du kan drømme om. Til alle dine skærme. Smidstrup Antenneforening giver dig muligheder Få mere underholdning, end du kan drømme om. Til alle dine skærme. Få din tv-pakke som du vil have den Smidstrup Antenneforening har over 100 tv-kanaler.

Læs mere

Dine muligheder hos Støvring Antenneforening Hos os får du mere underholdning, end du kan drømme om. Til alle dine skærme.

Dine muligheder hos Støvring Antenneforening Hos os får du mere underholdning, end du kan drømme om. Til alle dine skærme. Dine muligheder hos Støvring Antenneforening Hos os får du mere underholdning, end du kan drømme om. Til alle dine skærme. Få din tv-pakke som du vil have den Hos Støvring Antenneforening er det helt op

Læs mere

Dine muligheder hos Støvring Antenneforening

Dine muligheder hos Støvring Antenneforening Støvring @ntenneforening Dine muligheder hos Støvring Antenneforening - information om tv, bredbånd og mobil Det bedste tv-udbud Hos Støvring Antenneforening får du Danmarks bedste og bredeste udbud af

Læs mere

NYHEDSBREV nr. 6 Marts 2016

NYHEDSBREV nr. 6 Marts 2016 NYHEDSBREV nr. 6 Marts 2016 INDHOLD: INDLEDNING.... 2 GENERALFORSAMLINGEN 27. JANUAR 2016... 2 ANALOGT TV ER FORSVUNDET... 3 RENOVERING OG OPGRADERING AF ANLÆG/KABELNET... 3 KANALOVERSIGT GRUND- OG MELLEMPAKKE...

Læs mere

Dine muligheder hos Brønderslev Antennelaug Hos os får du mere underholdning, end du kan drømme om. Til alle dine skærme.

Dine muligheder hos Brønderslev Antennelaug Hos os får du mere underholdning, end du kan drømme om. Til alle dine skærme. Dine muligheder hos Brønderslev Antennelaug Hos os får du mere underholdning, end du kan drømme om. Til alle dine skærme. Få din nye tv-pakke som du vil have den Hos Brønderslev Antennelaug er det helt

Læs mere

Bland selv din tv-pakke og skift kanaler, når du har lyst. Du bestemmer. Det er jo dit tv! Bland Selvkanaler. 180 kr. ekskl.

Bland selv din tv-pakke og skift kanaler, når du har lyst. Du bestemmer. Det er jo dit tv! Bland Selvkanaler. 180 kr. ekskl. Hvad vil du se? Du bestemmer. Det er jo dit tv! Bland selv din tv-pakke og skift kanaler, når du har lyst Hos YouSee er det dig, der bestemmer over dit tv. Så det er helt op til dig, om du selv vil blande

Læs mere

--- Vi tilbyder byens bredeste kanaludbud og den største valgfrihed ---

--- Vi tilbyder byens bredeste kanaludbud og den største valgfrihed --- Nyhedsbrev, 2011-2 Haslev Antennelaug, din lokale leverandør af tv, radio, bredbånd og telefoni --- Vi tilbyder byens bredeste kanaludbud og den største valgfrihed --- TV signalerne fra Haslev Antennelaug

Læs mere

Tv radio internet IP-telefoni

Tv radio internet IP-telefoni Tv radio internet IP-telefoni Først lidt teknik og vigtige begreber Grundpakker analogt og digitalt fra foreningen og Canal Digital FAMILY MIX / Canal Digital analogt og digitalt + HD Tilvalgsmuligheder

Læs mere

Stemmeseddel: Kanalafstemning 2011

Stemmeseddel: Kanalafstemning 2011 Velkommen til vejledende kanalafstemningen i Yderholm antenneforening. Der er igen sket en del på tv-området, som vi allerede tog fat på i 2008 i forbindelse med overgangen til digitale tv-signaler. Nu

Læs mere

Nyt program Analog Frekvens Pakke 1 Pakke 2 Pakke 3 Digital prg. Kanal Nr. MHZ

Nyt program Analog Frekvens Pakke 1 Pakke 2 Pakke 3 Digital prg. Kanal Nr. MHZ Fensmark Antenneforening 2014 efter den 1. maj Nyt program Analog Frekvens Pakke 1 Pakke 2 Pakke 3 Digital prg. Kanal Nr. MHZ DK4 DK4 DK4 QAM 434,00 MHz S09 161,25 Kanal 5 Kanal 5 Kanal 5 QAM 554,00 MHz

Læs mere

Tv fra YouSee - på alle skærme

Tv fra YouSee - på alle skærme Tv fra YouSee - på alle skærme Til Grundejerlauget Holteavlsgård V/ Christian Limkilde Agenda Digital/Analog TV pakker NYHED: Bland selv TV fra YouSee Se TV når det passer dig (YouSee Plus) Bredbånd YouSee

Læs mere

VIGTIGT HUSK ANALOGT STOP

VIGTIGT HUSK ANALOGT STOP «Navn» «Gade» 4632 Bjæverskov Så er tiden inde til et nyhedsbrev. Nyhedsbrev Maj 2012 VIGTIGT HUSK ANALOGT STOP 01-07-2012 Hvilket vil betyde, at billedrørsfjernsyn og fladskærme med MPEG-2 tuner, kun

Læs mere

Dine tv-muligheder. fra 8. februar 2010

Dine tv-muligheder. fra 8. februar 2010 Dine tv-muligheder fra 8. februar 2010 Denne orientering indeholder Nye digitale tv-muligheder fra 8. februar 2010 14 nye tv-kanaler fra Canal Digital TV1000 pakken - 100 kr./mdr. i introduktionsrabat

Læs mere

TUK-NET (Åle) / YouSee eller EnergiMidt/Waoo. Hvad skal man vælge?

TUK-NET (Åle) / YouSee eller EnergiMidt/Waoo. Hvad skal man vælge? TUK-NET (Åle) / YouSee eller EnergiMidt/Waoo Hvad skal man vælge? Hvorfor du skal vælge antenneforeningen? Hos antenneforeningen får du Danmarks bedste tv-pakker. Vores tv-pakker indeholder alle de populære

Læs mere

YouSee kabel-tv. - en komplet løsning. Antennelauget Masten. 25.Januar 2012 Kasper Grønholt

YouSee kabel-tv. - en komplet løsning. Antennelauget Masten. 25.Januar 2012 Kasper Grønholt YouSee kabel-tv - en komplet løsning Antennelauget Masten 25.Januar 2012 Kasper Grønholt Det vil jeg fortælle om YouSee Clear - 3 programpakker og HD-TV Grundpakke Mellempakke Fuldpakke Stort radioudbud

Læs mere

Waoo! frekvenslister til radio og TV

Waoo! frekvenslister til radio og TV Waoo! frekvenslister til radio og TV Analog og digital (DVB-T), version 1.00 Gældende pr. 11/1-2012 Side 1 af 6 Indholdsfortegnelse: Guide til kanalsøgning... 2 Analoge TV kanaler... 3 Lille TV pakke...

Læs mere

NYHEDSBREV nr. 5 September 2015

NYHEDSBREV nr. 5 September 2015 NYHEDSBREV nr. 5 September 2015 INDHOLD: INDLEDNING. PRISER PÅ TV-PAKKER. PAKKESKIFT OG ÅBNING/LUKNING. FEJL ELLER DÅRLIGT SIGNAL. ANALOGT TV FORSVINDER. DET NYE YOUSEE. FREMTIDENS TV. LIDT AF HVERT. INDLEDNING.

Læs mere

Tillykke med dit nye hjem. Dine nye tv-oplevelser er allerede flyttet ind

Tillykke med dit nye hjem. Dine nye tv-oplevelser er allerede flyttet ind Tillykke med dit nye hjem Dine nye tv-oplevelser er allerede flyttet ind Du har nu fri adgang til masser af tv-kanaler Det kan være trættende at flytte. Derfor har vi sørget for, at du kan se alle kanalerne

Læs mere

Kanaludbud og frekvensliste tv og radio Østjylland

Kanaludbud og frekvensliste tv og radio Østjylland udbud og frekvensliste tv og radio Østjylland Fibia udbud TV, Østjylland 2 udbud TV, Østjylland Mini TV-pakke DR 1 1 K5 175,25 DR 2 12 K9 203,25 DR 3 21 DR K 13 K10 210,25 DR Ramasjang 27 S23 319,25 DR

Læs mere

Den bedste underholdning samlet et sted!

Den bedste underholdning samlet et sted! Den bedste underholdning samlet et sted! Digitalt tv med Danmarks største udvalg af HD-kanaler Vælg en fast tv-pakke eller bland selv din pakke Se Live-tv og de nyeste film og serier med YouSee Play Tv

Læs mere

Dine muligheder hos Nørhalne Antenneforening

Dine muligheder hos Nørhalne Antenneforening Dine muligheder hos Nørhalne Antenneforening... dit lokale fibernet som kombinerer fremtidens muligheder med nutidens teknologi - information om tv, bredbånd og telefoni Mange valgmuligheder hos Nørhalne

Læs mere

Den bedste underholdning samlet et sted!

Den bedste underholdning samlet et sted! Den bedste underholdning samlet et sted! Digitalt tv med Danmarks største udvalg af HD-kanaler Vælg en fast tv-pakke eller bland selv din pakke Se de nyeste film og serier med YouSee Play Millioner af

Læs mere

RESULTATET AF URAFSTEMNINGEN 2013

RESULTATET AF URAFSTEMNINGEN 2013 Fensmark Antenneforening har 40 års jubilæum den 4. august. Bestyrelsen har på nuværende tidspunkt besluttet sig for ikke, at bruge penge på et jubilæumsarrangement. RESULTATET AF URAFSTEMNINGEN 2013 PROGRAMOVERSIGTEN

Læs mere

Får I det meste ud af YouSee?

Får I det meste ud af YouSee? Får I det meste ud af YouSee? Digitalt tv med Danmarks største udvalg af HD-kanaler Adgang til 18 mio. musiknumre med YouSee Musik uanset hvor du er Se de nyeste film og serier med YouBio Mobiltelefoni

Læs mere

Den bedste underholdning samlet ét sted!

Den bedste underholdning samlet ét sted! Den bedste underholdning samlet ét sted! Digitalt tv med Danmarks største udvalg af HD-kanaler Vælg en fast tv-pakke eller bland selv din tv-pakke Se Live-tv og de nyeste film og serier med YouSee Play

Læs mere

Bredballe Antennelaug. Programafstemning 2012. Resultat. Nyt kanalmønster. Ændringer og tilbud 2013

Bredballe Antennelaug. Programafstemning 2012. Resultat. Nyt kanalmønster. Ændringer og tilbud 2013 Bredballe Antennelaug Medlemsinformation nr. 5 2 0 1 2 Programafstemning 2012 Resultat Nyt kanalmønster Ændringer og tilbud 2013 @ www.bredballe-antennelaug.dk 3-pakke løsningen bliver nu en realitet fra

Læs mere

Digitalt kabel-tv. - større valgfrihed og bonuskanaler. Varde Antenneforening 27. oktober 2008

Digitalt kabel-tv. - større valgfrihed og bonuskanaler. Varde Antenneforening 27. oktober 2008 Digitalt kabel-tv - større valgfrihed og bonuskanaler Varde Antenneforening 27. oktober 2008 1 Digitalt kabel-tv vil ændre måden, du ser tv på Du vil hurtigt opdage, at Digitalt kabel-tv fra YouSee giver

Læs mere

YouSee kabel-tv. - en komplet løsning. Per Eksten

YouSee kabel-tv. - en komplet løsning. Per Eksten YouSee kabel-tv - en komplet løsning Per Eksten Det vil jeg fortælle om En digital og analog kabel-tv-løsning On Demand tv og film, når du vil Velkommen YouSee Clear - den ultimative tv-oplevelse Digitalt

Læs mere

Den bedste underholdning samlet et sted!

Den bedste underholdning samlet et sted! Den bedste underholdning samlet et sted! Digitalt tv med Danmarks største udvalg af HD-kanaler Vælg en fast tv-pakke eller bland selv din pakke Se de nyeste film og serier med YouSee Play Millioner af

Læs mere

NY familymix pakke FAQ

NY familymix pakke FAQ NY familymix pakke FAQ Kanal information Skal vi ligge tv-kanalerne ind på ny? Pga, af tilkomsten af nye tv-kanaler og flytning af TV2 Zulu og 6 eren, vil det være nødvendigt at lave en ny kanalsøgning.

Læs mere

Prisliste for Energi Fyn Bredbånd. Indhold

Prisliste for Energi Fyn Bredbånd. Indhold Prisliste for Energi Fyn Bredbånd Gældende pr. 1. januar 2016 Indhold Etableringspris... 2 Produkt-pakker... 3 Waoo! Fiberbredbånd... 3 IP-TV pakker fra Waoo!... 5 Kabel TV pakker fra Waoo!... 6 Specielt

Læs mere

Kanaloversigt Opdateret september 2018

Kanaloversigt Opdateret september 2018 * kanalen er tilgængelig i flere forskellige båndbredder ** kanalen er tilgængelig i alle regionale udgaver Kanaloversigt Opdateret september 2018 Kanal Fiber Satellit/luft SD/HD/radio MPEG 2/4 24Nordjyske

Læs mere

CANAL DIGITAL FAMILY MIX. - Nu kan du selv vælge, hvad du vil se

CANAL DIGITAL FAMILY MIX. - Nu kan du selv vælge, hvad du vil se CANAL DIGITAL FAMILY MIX - Nu kan du selv vælge, hvad du vil se 1 FAMILY MIX tv, internet og telefoni Du har nu en enestående chance for at få digitalt tv og selv bestemme, hvilke tvkanaler, du vil se.

Læs mere

YouSee kabel-tv. - en komplet løsning. 8. december 2011 A/B Bytoften

YouSee kabel-tv. - en komplet løsning. 8. december 2011 A/B Bytoften YouSee kabel-tv - en komplet løsning 8. december 2011 A/B Bytoften Det vil jeg fortælle om YouSee En komplet løsning til jer Fordele og valgmuligheder Tilbud og etablering Velkommen Valget er jeres vi

Læs mere

Skagen Antennelaug. TV-valgfrihed. TV A la carte / Mindre TV-pakker

Skagen Antennelaug. TV-valgfrihed. TV A la carte / Mindre TV-pakker Skagen Antennelaug TV-valgfrihed TV A la carte / Mindre TV-pakker hurtigt internet Internet: Forbrugsafregnet internet: 5/5 Mb/s, pr. måned kr. 5 -> 30 10/10 Mb/s, pr. måned kr. 10 -> 35 15/15 Mb/s, pr.

Læs mere

YouSee Tv. - hvad vil du se?

YouSee Tv. - hvad vil du se? YouSee Tv - hvad vil du se? Faste tv-pakker som vi har blandet Grundpakke 25 Mellempakke 3 5 Fuldpakke 64 * * * Regionskanaler fra TV 2, hvor der indgår to af kanalerne i tv-pakken DR1, DR2 og DR3 Synstolkning

Læs mere

Stofa Kanalpræferencer 2012

Stofa Kanalpræferencer 2012 Stofa Kanalpræferencer 2012 DOA Sønderborg Oktober 2012 2012 Side 1 Indhold Formål 3 Summary 4 Om undersøgelsen 6 Resultater Kanalpræferencer 9 Resultater - Svarpersonernes profil 19 2010 2012 Side 2 Undersøgelsens

Læs mere

Parknet TV og radio Side 1 af 7. Vi har 4 almindelige TV pakker: Lille, Mellem, Stor og Film. Derudover er der tilvalgspakker.

Parknet TV og radio Side 1 af 7. Vi har 4 almindelige TV pakker: Lille, Mellem, Stor og Film. Derudover er der tilvalgspakker. Parknet TV og radio Side 1 af 7 Vi har 4 almindelige TV pakker: Lille, Mellem, Stor og Film. Derudover er der tilvalgspakker. Alle kanaler udsendes digitalt i DVB-C standarden, enten som MPEG2 eller MPEG4.

Læs mere

Waoo! skruer op for frit valg af tv

Waoo! skruer op for frit valg af tv Waoo! skruer op for frit valg af tv Waoo! varsler nyt tv-indhold og nye priser fra årsskiftet. Samtidig åbnes op for, at Waoo! s kunder med tvboks frit og uden gebyr kan tilkøbe ikke mindre end 91 tv-kanaler

Læs mere

Håndbog for Bjæverskov Antenneforening

Håndbog for Bjæverskov Antenneforening Bjæverskov Antenneforening Tlf.: 40 72 55 90 biaf@biaf.dk www.biaf.dk Håndbog for Bjæverskov Antenneforening Version 0 / 2012-06-xx Indholdsfortegnelse Indledning... 3 Hvordan ser jeg TV... 4 Fladskærmsfjernsyn

Læs mere

KANALoversigt. August 2009

KANALoversigt. August 2009 KANALoversigt DIN GUIDE TIL STORE TV-OPLEVELSER August 2009 SV 1 88,15 SV 2 89,10 Country Music 90,35 P2 Musik og Kultur 90,85 Norge 2 91,60 NDR 3 92,60 DR P1 93,85 DR P4 94,65 DR P3 95,10 DR Klassisk

Læs mere

Vamdrup Antenneforening

Vamdrup Antenneforening Vamdrup Antenneforening 2018 Vamdrup Antenneforening Din lokale leverandør Kære medlem af Vamdrup Antenneforening 2 Vamdrup Antenneforening samarbejder som bekendt med Stofa om at tilbyde medlemmerne en

Læs mere

KAMPAGNETILBUD. En verden af oplevelser

KAMPAGNETILBUD. En verden af oplevelser KAMPAGNETILBUD En verden af oplevelser Foran sammen Bredbånd Nord blev grundlagt i 2006 og leverer i dag internet, TV og telefoni til mere end 50.000 kunder i Nordjylland. Vi er i fuld gang med at udbrede

Læs mere

Får I det meste ud af YouSee?

Får I det meste ud af YouSee? Får I det meste ud af YouSee? Digitalt tv med Danmarks største udvalg af HD-kanaler Adgang til 18 mio. musiknumre med YouSee Musik uanset hvor du er Se de nyeste film og serier med YouBio Mobiltelefoni

Læs mere

December 2016 Kontrakt med Stofa: Programpakker:

December 2016 Kontrakt med Stofa: Programpakker: December 2016 Vi har først nu modtaget materialet fra Stofa med de korrigerede programpakker samt oplægget til bland selv og oversigten over fritvalgs kanalerne. Derfor den meget sene orientering, som

Læs mere

Parknet TV og radio Side 1 af 7. Vi har 4 almindelige TV pakker: Lille, Mellem, Stor og Film. Derudover er der tilvalgspakker.

Parknet TV og radio Side 1 af 7. Vi har 4 almindelige TV pakker: Lille, Mellem, Stor og Film. Derudover er der tilvalgspakker. Parknet TV og radio Side 1 af 7 Vi har 4 almindelige TV pakker: Lille, Mellem, Stor og Film. Derudover er der tilvalgspakker. Alle kanaler udsendes digitalt i DVB-C standarden, enten som MPEG2 eller MPEG4.

Læs mere

NY familymix pakke FAQ

NY familymix pakke FAQ NY familymix pakke FAQ Kanal information Skal vi ligge tv-kanalerne ind på ny? Pga, af tilkomsten af nye tv-kanaler og flytning af TV2 Zulu og 6 eren, vil det være nødvendigt at lave en ny kanalsøgning.

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Vigtig information til nytilsluttede. Fejlfindings tips. Beskrivelse af analogt og digitalt TV. Kontakt information.

Indholdsfortegnelse. Vigtig information til nytilsluttede. Fejlfindings tips. Beskrivelse af analogt og digitalt TV. Kontakt information. Indholdsfortegnelse Side 3 Side 4 Side 5 Side 6 Side 7 Side 8 Side 9 Side 10 Side 11 Velkomst. Vigtig information til nytilsluttede. Fejlfindings tips. Beskrivelse af analogt og digitalt TV. Kontakt information.

Læs mere

Bredballe Antennelaug. Medlemsinformation nr 6 2 0 1 1. Programafstemning. Resultat. gældende. Primo 2012. www.bredballe-antennelaug.

Bredballe Antennelaug. Medlemsinformation nr 6 2 0 1 1. Programafstemning. Resultat. gældende. Primo 2012. www.bredballe-antennelaug. Bredballe Antennelaug Medlemsinformation nr 6 2 0 1 1 Programafstemning Resultat gældende Primo 2012 www.bredballe-antennelaug.dk Det har desværre trukket lidt ud med at få resultatet af vor sidste programafstemning

Læs mere

Mødet den 8. Marts 2016. G/F Langekær

Mødet den 8. Marts 2016. G/F Langekær Mødet den 8. Marts 2016 G/F Langekær Agenda 1. Mere tv og mere valgfrihed med ny aftale fra yousee. 2. Endnu mere underholdning med Bredbånd og Mobil 3. Nyheder på vej 4. Spørgsmål 3 Mere tv og mere frihed

Læs mere

Nummer 53 22. årgang Januar 2016 DIGITAL ANALOG

Nummer 53 22. årgang Januar 2016 DIGITAL ANALOG Nummer 53 22. årgang Januar 2016 DIGITAL ANALOG Alt om AN-TV i 2016 //DIN ANTENNEFORENING AN-TV SLUKKER FOR DET ANALOGE TV-SIGNAL AN-TVs repræsentantskab har vedtaget at slukke for det analoge tv-signal

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Vigtig information til nytilsluttede Fejlfindings tips Beskrivelse af analogt og digitalt TV Kontakt information

Indholdsfortegnelse. Vigtig information til nytilsluttede Fejlfindings tips Beskrivelse af analogt og digitalt TV Kontakt information Indholdsfortegnelse Side 3 Side 4 Side 5 Side 6 Side 7 Side 8 Side 9 Side 10 Side 11 Velkomst Vigtig information til nytilsluttede Fejlfindings tips Beskrivelse af analogt og digitalt TV Kontakt information

Læs mere

Parknet TV og radio Side 1 af 7. Vi har 4 almindelige TV pakker: Lille, Mellem, Stor og Film. Derudover er der tilvalgspakker.

Parknet TV og radio Side 1 af 7. Vi har 4 almindelige TV pakker: Lille, Mellem, Stor og Film. Derudover er der tilvalgspakker. Parknet TV og radio Side 1 af 7 Vi har 4 almindelige TV pakker: Lille, Mellem, Stor og Film. Derudover er der tilvalgspakker. Alle kanaler udsendes digitalt i DVB-C standarden, enten som MPEG2 eller MPEG4.

Læs mere

Håndbog for Bjæverskov Antenneforening

Håndbog for Bjæverskov Antenneforening Bjæverskov Antenneforening Tlf.: 40 72 55 90 biaf@biaf.dk www.biaf.dk Håndbog for Bjæverskov Antenneforening Version 1 / 2013-02-06 Indholdsfortegnelse Indledning... 3 Hvordan ser jeg TV... 4 Fladskærmsfjernsyn

Læs mere

Foreningsfordele og muligheder i Støvring Antenneforening

Foreningsfordele og muligheder i Støvring Antenneforening Foreningsfordele og muligheder i Støvring Antenneforening Tv-pakker med stor fleksibilitet Støvring Antenneforening har over 100 tv-kanaler. Det er helt op til dig, hvor mange af dem, du vil se. Og hvordan

Læs mere

SKAGEN ANTENNELAUG RADIO DIGITAL TV INTERNET TELEFONI TV2PLAY STREAMING EKSTRA HURTIG INTERNET

SKAGEN ANTENNELAUG RADIO DIGITAL TV INTERNET TELEFONI TV2PLAY STREAMING EKSTRA HURTIG INTERNET SKAGEN ANTENNELAUG RADIO DIGITAL TV INTERNET TELEFONI TVPLAY STREAMING EKSTRA HURTIG INTERNET DECEMBER 018 MIX DIN EGEN TV PAKKE: Skagen Antennelaugs medlemmer, der har TV Pakke 1, får nu mulighed for

Læs mere

Grundpakkens radio og tv-kanaler Fra 13.1.2012 med 1 ny og senere i januar i alt 3 nye danske HD kanaler

Grundpakkens radio og tv-kanaler Fra 13.1.2012 med 1 ny og senere i januar i alt 3 nye danske HD kanaler Grundpakkens radio og tv-kanaler Fra 13.1.2012 med 1 ny og senere i januar i alt 3 nye danske HD kanaler Som du får for dit årlige kontingent på 1.068 kr. i 2012 + du får adgangen til at kunne købe hele

Læs mere

YouSee Mobil. Få det, som du vil

YouSee Mobil. Få det, som du vil YouSee Mobil Få det, som du vil Mobil til dem, der gerne vil have det hele Gode oplevelser skal ikke bare være noget, du får derhjemme. Derfor giver YouSee dig den bedste dækning og lynhurtig mobil internetforbindelse,

Læs mere

Quickguide. Waoo! Web TV på Android telefoner og tablets

Quickguide. Waoo! Web TV på Android telefoner og tablets Quickguide Waoo! Web TV på Android telefoner og tablets Fiberbredbånd TV Telefoni Indhold Velkommen til Waoo! Web TV på din Android...4 Det er nemt at komme i gang... 5 FAQ...10 Kontaktinformation... 14

Læs mere

Kanalmønster for Fensmark Antenneforening 2012

Kanalmønster for Fensmark Antenneforening 2012 FENSMARK ANTENNEFORENING V/formand Henning Dueholm Tjørnevej 7, Fensmark, 4684 Holmegaard Tlf. 55 50 55 85 bedst på hverdage 10 00-16 00 Hjemmeside: http://www.fensmarknet.dk E-mail: fa@fensmarknet.dk

Læs mere

Holeby Antennelaug giver dig muligheder. Få mere underholdning, end du kan drømme om. Til alle dine skærme.

Holeby Antennelaug giver dig muligheder. Få mere underholdning, end du kan drømme om. Til alle dine skærme. Holeby Antennelaug giver dig muligheder Få mere underholdning, end du kan drømme om. Til alle dine skærme. Få din tv-pakke som du vil have den Holeby Antennelaug har over 100 tv-kanaler. Det er helt op

Læs mere

Vamdrup Antenneforening 2013

Vamdrup Antenneforening 2013 Vamdrup Antenneforening 2013 Indstilling af fjernsyn og radio Sidder du nu og læser dette blad og tænker Gid der var så meget liv i mit fjernsyn, så kontakt os, for at blive medlem. DANMARKS NYE TV-KANAL

Læs mere

YouSee Mobil. Få det, som du vil med særlig foreningsrabat

YouSee Mobil. Få det, som du vil med særlig foreningsrabat YouSee Mobil Få det, som du vil med særlig foreningsrabat Mobil til dem, der gerne vil have det hele Gode oplevelser skal ikke bare være noget, du får derhjemme. Derfor giver YouSee dig den bedste dækning

Læs mere

Vamdrup Antenneforening

Vamdrup Antenneforening Vamdrup Antenneforening 2017 TV FRIT VALG TV TO GO / START FORFRA BRED- BÅND RADIO TELEFON Vamdrup Antenneforening Din lokale leverandør Kære medlem af Vamdrup Antenneforening Vamdrup Antenneforening samarbejder

Læs mere

Faaborg Vest antenneforening Få det bedste tv i dag - og i fremtiden. 16. november 2009 Mette Korsbjerg

Faaborg Vest antenneforening Få det bedste tv i dag - og i fremtiden. 16. november 2009 Mette Korsbjerg Faaborg Vest antenneforening Få det bedste tv i dag - og i fremtiden 16. november 2009 Mette Korsbjerg Det bedste ved tv fra YouSee Du kan fortsætte med at se tv som du gør i dag Du får et bredt udvalg

Læs mere

Gem PROGRAMOVERSIGTEN. med information om priser & TV-Hjælp ÆNDRINGER I KANALERNES PLACERING

Gem PROGRAMOVERSIGTEN. med information om priser & TV-Hjælp ÆNDRINGER I KANALERNES PLACERING FENSMARK ANTENNEFORENING v/formand Henning Dueholm, Tjørnevej 7, Fensmark, 4684 Holmegaard Telefon 55 50 55 85 (hverdage 10 00-16 00 ) Hjemmeside http://www.fensmarknet.dk Email fa@fensmarknet.dk Gem PROGRAMOVERSIGTEN

Læs mere

Vamdrup Antenneforening 2014

Vamdrup Antenneforening 2014 Vamdrup Antenneforening 2014 Indstilling af fjernsyn og radio Sidder du nu og læser dette blad og tænker Gid der var så meget liv i mit fjernsyn, så kontakt os, for at blive medlem. Fordelsaftalen Vamdrup

Læs mere

Quickguide. Waoo! Web TV på Android telefoner og tablets

Quickguide. Waoo! Web TV på Android telefoner og tablets Quickguide Waoo! Web TV på Android telefoner og tablets Fiberbredbånd TV Telefoni Indhold Velkommen til Waoo! Web TV på din Android...4 Det er nemt at komme i gang... 5 FAQ...10 Kontaktinformation... 13

Læs mere

SKAGEN ANTENNELAUG RADIO DIGITAL TV INTERNET TELEFONI TV2PLAY STREAMING EKSTRA HURTIG INTERNET

SKAGEN ANTENNELAUG RADIO DIGITAL TV INTERNET TELEFONI TV2PLAY STREAMING EKSTRA HURTIG INTERNET SKAGEN ANTENNELAUG RADIO DIGITAL TV INTERNET TELEFONI TV2PLAY STREAMING EKSTRA HURTIG INTERNET Kontigentnedsættelse på 2.000.000 Kr. Kontigentnedsættelse: Skagen Antennelaug har nu gennemført den kontingentnedsættelse

Læs mere

Generalforsamling d. 15. november 2011

Generalforsamling d. 15. november 2011 Generalforsamling d. 15. november 2011 Dagsorden 1. Valg af dirigent a. godkendelse af forretningsorden 2. Beretning om selskabets virksomhed i det forløbne år. 3. Forandringer af udbud ved Per Eksten

Læs mere

Tillykke med dit nye hjem. Dine nye tv-oplevelser er allerede flyttet ind

Tillykke med dit nye hjem. Dine nye tv-oplevelser er allerede flyttet ind Tillykke med dit nye hjem Dine nye tv-oplevelser er allerede flyttet ind Du har fri adgang til masser af tv-kanaler Det er noget særligt at flytte ind i en helt ny bolig. Derfor har vi sørget for, at du

Læs mere

Hvis man påtænker udskiftning af stikledningen, så ring til antenneforeningen og få et godt tilbud.

Hvis man påtænker udskiftning af stikledningen, så ring til antenneforeningen og få et godt tilbud. Beretning 2011. Vi har igen haft et travlt år med meget arbejde i anlægget. Vi har udskiftet en hel del kabler på grund af gamle skader. Vi lægger kun de bedste kabler ned, så signalet bliver så optimalt

Læs mere

Referat fra Generalforsamlingen i Ejerforeningen H.V. Nyholmsvej Onsdag d. 29 april 2015 kl

Referat fra Generalforsamlingen i Ejerforeningen H.V. Nyholmsvej Onsdag d. 29 april 2015 kl Referat fra Generalforsamlingen i Ejerforeningen H.V. Nyholmsvej 13-19 Onsdag d. 29 april 2015 kl. 19.00. Der var fremmødt 13, hvoraf de 5 var fra bestyrelsen Lejligheder repræsenteret ved Generalforsamlingen:

Læs mere

Yousee digital kanaloversigt for Fyn. 16. november 2009. Kræver Canal+ Film pakken. C+ Dram Kræver Canal+ Film pakken.

Yousee digital kanaloversigt for Fyn. 16. november 2009. Kræver Canal+ Film pakken. C+ Dram Kræver Canal+ Film pakken. 143 MHz C+ Come Kræver Canal+ Film pakken. C+ Dram Kræver Canal+ Film pakken. C+ First Kræver Canal+ Film pakken. C+ Hits Kræver Canal+ Film pakken. TV Dram 156 MHz C+Act Kræver Canal+ Film pakken. TV

Læs mere

Infomøde i Taulov Antenneforening 12-1-2012. Jørn Holst

Infomøde i Taulov Antenneforening 12-1-2012. Jørn Holst Infomøde i Taulov Antenneforening 12-1-2012 Jørn Holst Udfordringer! Waoo Pakkesalg (tripleplay) Præsenteret for slutbruger som enkelt og overskueligt Køb en med det hele for en overkommelig pris. Oprettelsesrabatter

Læs mere

Hurtigt, enkelt og stabilt

Hurtigt, enkelt og stabilt Hurtigt, enkelt og stabilt [F O R E N I N G - I N D I V I D U E L 4 5] Foran sammen Bredbånd Nord blev grundlagt i 2006 og leverer i dag internet, TV og telefoni til mere end 50.000 kunder i Nordjylland.

Læs mere

YouSee Mobil. Få det, som du vil med særlig foreningsrabat

YouSee Mobil. Få det, som du vil med særlig foreningsrabat YouSee Mobil Få det, som du vil med særlig foreningsrabat Mobil til dem, der gerne vil have det hele Gode oplevelser skal ikke bare være noget, du får derhjemme. Derfor giver YouSee dig den bedste dækning

Læs mere

Vi udvider tv-pakkerne med masser af ekstra underholdning

Vi udvider tv-pakkerne med masser af ekstra underholdning Vi udvider tv-pakkerne med masser af ekstra underholdning 1 Få Bredbånd uden krav om tv-pakke Den hidtidige binding mellem bredbånd og tv er ophævet, og giver dig mulighed for at købe bredbånd uden tv

Læs mere

Støvring Antenneforening giver dig muligheder. Få mere underholdning, end du kan drømme om. Til alle dine skærme.

Støvring Antenneforening giver dig muligheder. Få mere underholdning, end du kan drømme om. Til alle dine skærme. Støvring Antenneforening giver dig muligheder Få mere underholdning, end du kan drømme om. Til alle dine skærme. Få din tv-pakke som du vil have den Støvring Antenneforening har over 100 tv-kanaler. Det

Læs mere

Faaborg Vest Antenneforening. Referat fra ordinær generalforsamling mandag den 21.03.2016 på Toftegårdsskolen. Dagsorden

Faaborg Vest Antenneforening. Referat fra ordinær generalforsamling mandag den 21.03.2016 på Toftegårdsskolen. Dagsorden 1. Valg af dirigent. Dagsorden 2. Valg af referent og stemmetællere. 3. Beretning fra bestyrelsen om foreningens virksomhed i det forløbne år, og planer for det kommende år. 4. Forelæggelse af beslutninger

Læs mere

Tilslutning til Kalundborgegnens Antennelaug.

Tilslutning til Kalundborgegnens Antennelaug. Stejlhøj 23 DK-4400 Kalundborg Tel. +45 59 56 15 70 Fax +45 59 56 07 70 www.ka-net.dk E-mail: kontor@ka-net.dk Tilslutning til Kalundborgegnens Antennelaug. Hermed, tilmeldingsblanket til Kalundborgegnens

Læs mere

Danmarks bedste bredbånd. Få det som du vil. Med Waoo! Forening fra SEAS-NVE kan du bestille ekstra kanaler og tv-pakker med din fjernbetjening.

Danmarks bedste bredbånd. Få det som du vil. Med Waoo! Forening fra SEAS-NVE kan du bestille ekstra kanaler og tv-pakker med din fjernbetjening. Danmarks bedste Få det som du vil Med Waoo! Forening fra SEAS-NVE kan du bestille ekstra kanaler og tv-pakker med din fjernbetjening. Danmarks bedste Fiber Tv Telefoni TV Pakker Waoo! Forening TV Pakker

Læs mere

Nyhedsbrev Marts 2014

Nyhedsbrev Marts 2014 Nyhedsbrev Marts 2014 Analog og digital TV Hurtig og billig bredbånd Telefoni Digital nabohjælp Bladet er omdelt omkring weekenden 22.-23. marts 2014. Foreningens generalforsamling afholdes onsdag den

Læs mere