Praktiske oplysninger om skoleåret BLIV EN DEL AF NOGET STORT - TAG PÅ GUDENAADALENS EFTERSKOLE

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Praktiske oplysninger om skoleåret 2016-17 BLIV EN DEL AF NOGET STORT - TAG PÅ GUDENAADALENS EFTERSKOLE"

Transkript

1 Praktiske oplysninger om skoleåret BLIV EN DEL AF NOGET STORT - TAG PÅ GUDENAADALENS EFTERSKOLE

2

3 Praktiske oplysninger skoleåret Skolens adresse Gudenaadalens Efterskole Hovedgaden Ulstrup. Telefon: Tilsynstelefon: E - mail: info@gudenaadalen.dk Hjemmeside: Facebook: Instagram: #gudenaadalensefterskole, #gudenaadalen Snapchat Gudenaadalens Skolens kontor Skolens kontor har åbent hverdage fra Anders Lenau (AL) al@gudenaadalen.dk Anne Marie Braad (AB) ab@gudenaadalen.dk Britt Ebbesen (BE) be@gudenaadalen.dk Christian Lynge (CL) cl@gudenaadalen.dk Flemming Hess Jensen (FJ) fj@gudenaadalen.dk Gertrud N. G. Henriksen (GH) gh@gudenaadalen.dk Janni Lybech (JL) jl@gudenaadalen.dk Jens Christian Vølver (JC) jc@gudenaadalen.dk Jesper Emil Sørensen (JE) je@gudenaadalen.dk Julia Hirsch Villumsen (JH) jh@gudenaadalen.dk Karen Brix Jensen (KB) kb@gudenaadalen.dk Kristina Møller Kristensen (KK) kk@gudenaadalen.dk Lars Bak Larsen (LB) lb@gudenaadalen.dk Lars Løvig Nielsen (LØ) loe@gudenaadalen.dk Lisa Laycock (LL) ll@gudenaadalen.dk Lone Christensen Sørensen (LC) lc@gudenaadalen.dk Lone Vinkler (LV) lv@gudenaadalen.dk Louise Stougaard (LS) ls@gudenaadalen.dk Marianne Egtoft (ME) me@gudenaadalen.dk Ole Holm Bech (OB) ob@gudenaadalen.dk Rasmus Juel Pedersen (RJ) rj@gudenaadalen.dk Rikke Benn Nielsen (RN) rn@gudenaadalen.dk Signe Haag Hansen (SH) sh@gudenaadalen.dk Thileeban Chandrakumaran- Chili (TC) tc@gudenaadalen.dk Thomas Vad (TV) tv@gudenaadalen.dk Tine Boel (TB) tb@gudenaadalen.dk Torben Stampe (ST) st@gudenaadalen.dk

4 Timelærere Stine Niemann Praktisk personale Christian Balle Else Pihl Hanne Hansen Lars Rasmussen Lene Iversen Lene Kjeldsen Rita Faurskov Rosa Christensen Susanne Mogensen Tina Eriksen Jannie Søderdal Tinna Skovborg pedel rengøring rengøring chefpedel køkkenleder køkken køkken køkken køkken køkken Køkken sekretær En hverdag En skoledag på Gudenaadalens Efterskole kan i skoleåret se sådan ud: 7 00 Morgentur 7 10 Morgenmad 7 30 Oprydning på værelset 7 45 Værelsestjek 8 00 Morgensang i foredragssalen 8 20 Undervisning Formiddagspause mulighed for formiddagsservering Undervisning Middag og pause. Mulighed for at komme i elevbanken Undervisning Eftermiddagspause mulighed for eftermiddagsservering Undervisning Aftensmad Stilletime ro og mulighed for lektielæsning og lektiecafé Fri til at tage initiativ til forskellige aktiviteter, hygge, lektier, m.m Aftensamling Alle er på egne gange/sektioner I egen seng, tilsynslærerne siger godnat Lyset skal være slukket. Computere mm skal være slukket. Hovedregler Der findes 4 hovedregler, som vi forventer, du overholder: 1. Vi forventer en god opførsel af dig - du skal behandle andre, som du gerne selv vil behandles. 2. Drenge og piger må kun besøge hinanden på værelserne på de af skolen fastsatte tidspunkter. 3. Du har mødepligt til timer og måltider. 4. Det er forbudt at medbringe og indtage øl, spiritus og euforiserende stoffer. De 3 første kan medføre bortvisning. Det 4. punkt vil medføre bortvisning.

5 Nyttige oplysninger om skoleåret Aktiviteter uden for skolen Det at være på efterskole betyder også, at du deltager aktivt i de arrangementer og aktiviteter, der foregår på skolen. På den måde er du med til at skabe og bære det fællesskab, som er vigtigt. Da vi bor og lever i et lille bysamfund, er vi også åbne overfor, at du deltager i det lokale foreningsliv. Du kan også i et vist omfang deltage for foreningshold i sin hjemklub. Det er vigtigt, at det er inden for rimelighedens grænser, og at skolen har førsteprioritet. Besøg Ønsker du besøg udefra, skal det altid aftales med tilsynslærerne. Besøg kan først finde sted efter efterårsferien. Der bliver en fast ugentlig besøgsaften. Hvilken dag oplyses i starten af skoleåret. Ved besøg i weekender skal der betales for måltider til tilsynslærerne. Gæsterne skal naturligvis efterleve skolens husorden. Forældre til elever er selvfølgelig altid velkomne. Brobygning Hvis du går i 9. klasse og ikke er erklæret uddannelsesparat, skal du i brobygning i uge 40. Hvis du går i 10. klasse, skal du i obligatorisk brobygning. Vi samarbejder med UU-Viborg, og de har ansvaret for fordeling af brobygningen. Brobygningen foregår i uge 45. CD-ord Skolen abonnerer på CD-ord, og alle elever kan downloade det. Computer Computer må bruges i det omfang, at det ikke forstyrrer din undervisning, nattesøvn, fællesarrangementer og samvær med værelseskammeraten. Når du vælger at gå på efterskole, vælger du også fællesskabet. Derfor forventer vi, at computerspil m.m. kun bruges i begrænset omfang. Skolen stiller EasyIQ Office 365 til rådighed for alle elever. For at logge på skal man bruge sit unilogin. I undervisningen indgår de basale elementer i Word, Excel samt PowerPoint. Cykel Du skal medbringe en cykel, da vi af og til skal bruge den som transportmiddel. Husk cykellygter, lappegrej. Du skal altid cykle med cykelhjelm. Når cyklen ikke bruges, skal den være i cykelskuret. Det er dit ansvar, at cyklen altid er køreklar. Elevbank Elevbanken har åbent mandag til fredag kl Den har til formål, at du ikke skal ligge inde med store pengebeløb på værelset. Forældre kan sætte penge ind på reg. nr og kontonummer Kære forældre: Husk at skrive elevens navn i beskedfeltet. Facebook Facebook er en del af unges hverdag. Skolen har oprettet en FB-gruppe, hvor kun elever og lærere er medlemmer. Den bruges internt. I brugen af FB skal alle være opmærksom på en positiv tone. Flytning Du skal ikke melde flytning, når du starter på skolen, men medbringe det gule sygesikringsbevis.

6 Forsikring Du (og dermed dine forældre) er fuldt ansvarlige for eventuelle skader, som du forvolder på skolens eller andre elevers ejendom. Kære forældre: Det anbefales, at eleven er forsikret i forhold til ansvar- og ulykke. Det er vigtigt at undersøge, om jeres forsikring dækker unge på efterskole. Fritagelse og andre praktiske beskeder Ved kort fritagelse skal dine forældre give besked gennem din kontaktlærer. Ved længere fritagelse (flere dage) aftales det med Jesper Emil og Stampe. I weekenden - fredag kl mandag kl gives alle beskeder af praktisk karakter til weekendtilsynet. De træffes på tilsynstelefonen: Fællesskab Fællesskabet kommer ikke af sig selv, men det skal du være med til at danne. Det gør du gennem en positiv, engageret og ansvarlig tilgang til hverdagen og hinanden. Det gode fællesskab er et samvær, hvor ingen skal være bekymret for at stå uden for. Et samvær, der er præget af resepkt for hinanden, en ansvarlighed overfor fælleskabet, et engagement i de ting, du deltager i og en passion for at gøre efterskoleåret til et godt år for alle. Idrætsskader I en aktiv hverdag kan du få skader. Hvis du får en skade har du mulighed for at kontakte Lars Bak og Chili, der primært har kontakten med de skadede elever. Der vil være mulighed for at bestille tid hos Gudenådalens Fysioterapi via kontoret. Det vil være for egen regning. Intra Skole-hjem-samarbejdet foregår gennem intra-systemet Viggo. Forældrebreve, elevplaner mm. sendes gennem dette. Som forældre kan det være svært at følge med i, hvad der sker på skolen. Derfor skriver vi ca. hver 6. uge et forældrebrev, hvori vi fortæller om dagligdagen. Herudover kan man altid følge med i skolens hverdag og aktiviteter på skolens hjemmeside eller på skolens facebook-profil. Kontaktlærer Der vil være tilknyttet 2 lærere til hver klasse. Kontaktlæreren er bindeleddet mellem skolen og dine forældre og er den person, der er opmærksom på, at dit efterskoleår bliver et godt år. Det er kontaktlæreren, man som forældre kan rette henvendelse til omkring almen trivsel. Man kan ikke forvente, at kontaktlæreren tjekker mail/viggo fra fredag kl til mandag kl Køkkentjeneste I løbet af skoleåret deltager du i dele af køkkenarbejdet i hverdagen. Hertil kommer det fælles ansvar for køkkenarbejdet i forbindelse med weekender og arrangementer på skolen. Lejrskole Når vi skal på lejrskole i januar, skal du medbringe dit pas og blåt sygesikringskort. Mobiltelefon Mobiltelefonen må bruges i det omfang, det ikke forstyrrer din undervisning, nattesøvn, fællesarrangementer og samvær med værelseskammeraten.

7 Nøgler Hvis du mister din nøgle, skal en ny bestilles på skolens kontor. En ny nøgle koster 350 kr., da det er en systemnøgle. Når nøglen er bestilt, kan pengene ikke refunderes, selvom nøglen skulle blive fundet igen. Ordbøger Skolen stiller elektroniske ordbøger (ordbogen.com) til rådighed, der både kan bruges on- og offline. Hvis du ønsker at bruge ordbøger i bogform, skal du selv medbringe dem. Post Al post til eleverne bedes adresseret således: Elevens Navn Gudenaadalens Efterskole Hovedgaden Ulstrup. Printer Skolen stiller printer til rådighed i forhold til at udskrive afleveringer til de forskellige fag. Du kan med fordel selv medbring printer til privat brug. Bemærk: Du skal selv medbringe egen printer til prøverne. Det er vigtigt, at den er afprøvet med den pc/mac, du bruger til prøven. Projekt & Obligatorisk Selvvalgt Opgave 9. klasse laver en projektopgave, og 10. klasse laver den Obligatoriske Selvvalgte Opgave. Prøver Det forventes, at du går til prøve i de fag, som du er tilmeldt. Der tilbydes mulighed for at gå til FP9 og FP10. Du vil på de enkelte faghold få nærmere oplysninger om indhold og om kravene til prøverne. Der vil blive afholdt terminsprøve i december Rengøring Du deltager i de rengøringsopgaver, der er forbundet med et efterskoleophold. Du har ansvar for, at dit boområde er ryddet op og rengjort til de fastlagte tidspunkter. Du deltager på skift med dine kammerater i aften- og områderengøring. Rygning Som alle andre efterskoler er Gudenaadalens Efterskole røgfri. Det gælder både almindelige cigaretter, snus og e-cigaretter. Skolevejledning Du vil hele skoleåret igennem modtage skolevejledning og oplysninger om de forskellige ungdomsuddannelser. Skolevejlederne sørger for tilmelding til ungdomsuddannelserne i samarbejde med dig og forældrene. Du har også mulighed for at bruge e-vejledning se mere på skolens hjemmeside. Skoleweekender Der vil være 5 weekender i løbet af året, hvor du skal være på skolen. I disse weekender er der arrangementer, der er vigtige for efterskoleopholdet. I marts/april vil 3 af de 4 weekender ligge, hvor du deltager i gymnastikopvisninger.

8 Sygdom Bliver du syg under opholdet, vil tilsynslærerne naturligvis tilse dig. Sygdom skal meddeles til morgentilsynet af dig selv efter morgenmad. Bliver du syg i løbet af dagen, taler du med en lærer herom. Hvis du melder sig syg gælder det hele dagen. Der kan i visse tilfælde laves specialaftaler fx migræne mm. I nødstilfælde kan du få et tid i det lokale lægehus. Hvis du hentes hjem, skal dette aftales med skolen inden afhentning. Trådløst netværk Du kan komme på skolens trådløse netværk. For at få adgang til skolens trådløse netværk skal du have et opdateret anti-virus program på computeren. Du må ikke, gennem skolens netværk, downloade materialer, der er i strid med dansk lovgivning. Koden til netværket er 76gudenaa7300. Vask Du har mulighed for at vaske tøj på skolen. Der er både vaskemaskine (15 kr), tørretumbler (0,33 kr. pr min) samt tørresnore. Vaskekort bestilles på Se mere på Viggo. Det også på denne hjemmeside, du kan sætte penge på vaskekortet. Vaskemaskinerne kan kun bruges med vaskekort. Du sørger selv for vaskepulver. Værelsesflytning Der vil være værelsesflytning to gange i skoleåret , så du kommer til at bo tre forskellige steder. Formålet med værelsesflytningen er at styrke fællesskabet og dit netværk. Det er også at skabe tryghed, så du føler dig hjemme på hele skolen og dermed også på alle bo-områderne. Din tryghed styrkes ved, at du ved, der ingen muligheder er for fravalg af andre. Endvidere håber vi at imødegå klikedannelse og lukkede sektions-/ganggrupper. Web-shop Du har mulighed for at købe tøj med skolens navn/logo i vores webshop. Der vil være basistøj, som du kan købe. I løbet af efteråret vil der være mulighed for at købe jakker/veste med skolens navn/logo samt eget navn. Weekend Weekenderne er en vigtig del af et efterskoleophold. Vi anbefaler, at du bliver på skolen i så mange weekender som muligt. Weekenden begynder fredag klokken 15 45, og da vi slutter ugen af sammen, vil vi gerne henstille til, at du ikke bedes fri før tid. Når du har været hjemme på almindelig weekend (fredag til søndag), skal du være på skolen igen senest søndag Der vil i tidsrummet mellem og være en lærer på lærerværelset, hvor du skal melde din ankomst. Hvis du er forhindret i at møde ind, skal dine forældre give skolen besked søndag aften i førnævnte tidsrum. Tilmeldingen til weekend skal ske via Viggo senest mandag aften kl Skal du ikke direkte hjem, kræves en accept fra forældrene. Det kan aftales med skolen, at du selv administrerer dette. Der findes forlængede weekender i løbet af året, hvor du opfordres til at rejse hjem. Årsplan Der tages forbehold for årsplanen, da det kan være svært at forudsige alt i et skoleår. Ved ændringer vil du og dine forældre blive kontaktet via Viggo eller forældrebreve.

9 Huskeseddel Dette skal du medbringe: Sengetøj - Rullemadras, dyne, pude, sengelinned, sengetæppe, sovepose og liggeunderlag. Tøj - Almindeligt tøj, idrætstøj, udetøj, badetøj og regntøj. Cykel - Cykel, cykellygter, lappegrej og cykelhjelm. Sko - Almindeligt fodtøj, inden- og udendørs sportssko og gummistøvler. Klip-klapper frarådes, da de kan være årsag til skinnebensbetændelse. Service - Krus, plasttallerken, bestik. Andet - Håndklæder, personlige toiletsager, papirkurv, snavsetøjspose, vækkeur, bøjler m.m. Skoleting - Skoletaske, skriveredskaber, passer, lineal (30 cm), tegnetrekant, vinkelmåler, lommeregner, formelsamling, saks og grammatiske oversigter. Følgende kan medbringes: Computer, ketsjer (badminton, bordtennis og tennis husk bolde til brug i fritiden), musikinstrumenter og knallert i lovpligtig stand (kun til brug ved transport til og fra skole i weekenden, forsikringspolicen skal forevises på kontoret). Følgende må ikke medbringes: Diverse el-artikler som mikroovn, køleskab, TV-skærme mm. GE-pakken indeholder: Skoledragt, spillesæt, opvisningstøj, refleksvest, årgangselevbillede, T-shirts med logo, drikkedunk og nøglering

10 Kære forældre - bliv på sidelinjen Det er fristende at gå ind i kampen, når du får et opkald fra dit barn. Gråd og hjemve møder dig måske i telefonen, og du har mest lyst til at starte bilen og køre af sted for at hjælpe. Men det er ikke din kamp. Den klarer dit barn og skolen. Du støtter bedst fra sidelinjen med opmuntrende og forstående kommentarer. Du skal være der for dit barn i weekenden, når han/hun er hjemme for at tanke op. Hvordan bliver man på sidelinjen Kriser skal overvindes men det er på skolen, det sker. Du kan kun lytte. Du må aldrig give efter for startvanskeligheder det tager tid at tilpasse sig. Du skal være forberedt på, at dit barn forandrer sig og bliver mere selvstændigt. Hold fast i jeres fælles beslutning om, at dit barn skal tilbringe skoleåret på efterskolen. Sig, at den svære tid er en periode, han/hun skal over. Det styrker hende på sigt at opleve, at hun selv kan klare tingene sammen med personalet på skolen. Mange elever ønsker en ny start. Både de selv og deres forældre regner måske med, at alt bliver godt, hvis bare de kommer på efterskole. Men mange undervurderer, hvor stor en belastning det er for en 15-årig at finde en plads i fællesskabet. Et godt samarbejde giver et godt efterskoleår Bed dit barn om at snakke med teamlærerne/kontaktlæreren eller selv kontakt vedkommende, hvis det brænder på. Du kan hjælpe dit barn på vej ved at fortælle de voksne på efterskolen, hvis der skal tages særhensyn eller bare holdes et ekstra øje med det. Du skal kontakte teamlærerne/kontaktlæreren eller forstander/viceforstander, hvis der er noget, du ikke forstår. Eller dit barn fortæller noget om efterskolen, der bekymrer dig. Går du derhjemme og er i tvivl om, hvorvidt dit barn trives eller ej, så ring og spørg teamlærerne/kontaktlæreren. Lærerne kan slås nok så meget for at få den unge til at trives, men uden opbakning fra hjemmet lykkes det ikke. Det bedste er at tage en krise i opløbet, så hvis jeres barn ringer hjem og er ked af det, så bed hende om selv at gå til lærerne med problemet. Vent ikke, til der ikke er anden udvej end at melde hende ud af skolen. Hvordan kan forældrene støtte på værelset Det er vigtigt at få punkteret drømmen om den perfekte værelseskammerat, for den perfekte finde ikke. Det kræver tid, åbenhed og tolerance at få det godt på værelset. Forældre kan være med til at opfordre deres barn til tolerance over for forskelligheden. Man skal ikke kræve en ny værelseskammerat på sit barns vegne ved den første uoverensstemmelse, der opstår.

11 Juli 2016 August 2016 September Fr 1 Ma 31 1 To 2 Lø 2 Ti 2 Fr 3 Sø 3 On 3 Lø 4 Ma 27 4 To 4 Sø 5 Ti 5 Fr 5 Ma 36 6 On 6 Lø 6 Ti 7 To 7 Sø 7 On 8 Fr 8 Ma 32 8 To Lejrtur på cykel 9 Lø 9 Ti 9 Fr Lejrtur på cykel 10 Sø 10 On Første skoledag 10 Lø 11 Ma To Intro 11 Sø 12 Ti 12 Fr Obl. Intro 12 Ma On 13 Lø Obl. 13 Ti 14 To 14 Sø Obl. 14 On Linjedag for alle (8-16) 15 Fr 15 Ma To 16 Lø 16 Ti 16 Fr Trivselsamtaler med elever/forældre. Herefter forlænget weekend 17 Sø 17 On 17 Lø 18 Ma To 18 Sø 19 Ti 19 Fr 19 Ma Elever retur On 20 Lø 20 Ti 21 To 21 Sø Forældrekaffe kl On 22 Fr 22 Ma To 23 Lø 23 Ti 23 Fr Obl. 24 Sø 24 On Klassetur fra Lø Obl. ØM i fodbold/kreativ dag 25 Ma To Klassetur fortsat. Forlænget 25 Sø Obl. Efterskolernes dag weekend fra Ti 26 Fr 26 Ma On 27 Lø 27 Ti 28 To 28 Sø Elever retur On 29 Fr 29 Ma To Høstfest 30 Lø 30 Ti 30 Fr 31 sø 31 On

12 Oktober 2016 November 2016 December Lø 1 Ti Værelsesflytning 1 To Teateruge. Forestilling for forældre. Herefter forlænget weekend 2 Sø 2 On Halloween 2 Fr 3 Ma 40 3 To 3 Lø 4 Ti 4 Fr Gensynsdag for Sø Elever retur On Trivselsamtaler med 5 Lø 5 Ma 49 elever (14-18) 6 To 6 Sø 6 Ti 7 Fr Miniopvisning kl Ma Brobygning/projekt 45 7 On ØM i badminton Forældreovernatning 8 Lø Forældreovernatning 8 Ti Brobygning/projekt 8 To 9 Sø 9 On Brobygning/projekt 9 Fr 10 Ma To Brobygning/projekt 10 Lø 11 Ti 11 Fr Brobygning/projekt 11 Sø 12 On 12 Lø 12 Ma To 13 Sø Skole-hjemsamtaler 13 Ti Trivselssamtaler med elever (8-12) 14 Fr Blikmand. Herefter ferie 14 Ma On 15 Lø 15 Ti 15 To 16 Sø 16 On 16 Fr Obl 17 Ma To OSO og projektfremlæggelser. 17 Lø Obl Terminsprøver Herefter forlænget weekend for 9. klasse 18 Ti 18 Fr OSO fremlæggelser. 18 Sø Obl Terminsprøver Herefter hjemrejseweekend for 10. klasse. 19 On 19 Lø 19 Ma Terminsprøver To 20 Sø Elever retur Ti Terminsprøver og juleafslutning 21 Fr 21 Ma On Adventsmøde 22 Lø 22 Ti 22 To 23 Sø Elever retur On 23 Fr 24 Ma To 24 Lø 25 Ti 25 Fr Søskende weekend 25 Sø Juledag 26 On Århustur 26 Lø Søskende weekend 26 Ma 2. juledag To 27 Sø Teateruge 27 Ti 28 Fr 28 Ma Teateruge On 29 Lø 29 Ti Teateruge 29 To 30 Sø 30 On Teateruge 30 Fr 31 Ma Valgfagsskift Lø

13 Januar 2017 Februar 2017 Marts Sø 1 On Linjedag musik 1 On 2 Ma Elever retur kl To Linjedag musik 2 To Forlænget weekend fra Ti 3 Fr Linjedag for alle (8-16) 3 Fr 4 On 4 Lø 4 Lø 5 To 5 Sø 5 Sø Elever retur Fr 6 Ma Gymnastikdag 6 6 Ma 10 7 Lø Springcup Nord 7 Ti Gymnastikdag 7 Ti (springlinjen) 8 Sø 8 On 8 On Værelsesflytning 9 Ma 2 9 To 9 To 10 Ti 10 Fr Vinterferie fra kl Fr Obl. 11 On Efterskolernes aften 11 Lø 11 Lø Obl. 12 To 12 Sø 12 Sø Obl. 13 Fr 13 Ma 7 13 Ma Lø 14 Ti 14 Ti 15 Sø 15 On 15 On 16 Ma 3 16 To 16 To 17 Ti Trivselssamtaler med 17 Fr 17 Fr Obl. elever (13-16) 18 On 18 Lø 18 Lø Obl. 19 To 19 Sø Elever retur Sø Obl. Herefter forlænget weekend 20 Fr 20 Ma 8 20 Ma Lø Afgang lejrskole 21 Ti 21 Ti Elever retur Sø 22 On ØM i håndbold 22 On 23 Ma 4 23 To Gymnastikdag 23 To K-gruppe arrangement 24 Ti 24 Fr Gymnastikdag. 24 Fr Obl. Generalprøve på opvisning 25 On 25 Lø Obl. Vinterstævne på GIV 25 Lø Obl. 26 To Hjemkomst lejrskole. 26 Sø Obl. 26 Sø Obl. Herefter forlænget weekend. 27 Fr 27 Ma Valgfagsskift, 27 Ma 13 Fasterlavnsfest 9 28 Lø 28 Ti 28 Ti 29 Sø Elever retur On Højskoleaften Ma 5 30 To 31 Ti 31 Fr Obl.

14 April 2017 Maj 2017 Juni Lø Obl. 1 Ma Skr. prøve 18 1 To Mdt. prøve 2 Sø Obl. 2 Ti Skr. prøve 2 Fr Mdt. prøve 3 Ma 14 3 On Skr. prøve 3 Lø 4 Ti ØM kval i håndbold 4 To Skr. prøve 4 Sø Pinsedag 5 On 5 Fr Skr. prøve 5 Ma 2. pinsedag, Grundlovsdag 6 To Nye elevers aften 6 Lø 6 Ti Mdt. prøve 7 Fr Obl. 7 Sø 7 On Mdt. prøve 8 Lø Obl. Elevmøde 8 Ma Skr. prøve 19 8 To Mdt. prøve 9 Sø Obl. Palmesøndag 9 Ti Skr. prøve 9 Fr Mdt. prøve 10 Ma Fagdag On Skr. prøve 10 Lø 11 Ti Aalborgstævnet 11 To Skr. prøve 11 Sø 12 On Bedsteforældredag 12 Fr St. Bededag 12 Ma Mdt. prøve 13 To Skrætorsdag 13 Lø 13 Ti Mdt. prøve 14 Fr Langfredag 14 Sø 14 On Mdt. prøve 15 Lø 15 Ma Linjedag for spring, 15 To Mdt. prøve rymte, fodbold og håndbold. Musik og kreativ har fri Sø Påskedag 16 Ti 16 Fr Mdt. prøve 17 Ma 2. påskedag elever 17 On 17 Lø retur Ti 18 To 18 Sø 19 On 19 Fr 19 Ma Slutuge 20 To 20 Lø 20 Ti Slutuge 21 Fr 21 Sø 21 On Slutuge 22 Lø 22 Ma To Slutuge 23 Sø 23 Ti Gallafest 23 Fr Slutuge 24 Ma Emnedag On Dans for forældre. 24 Lø Afslutningsformiddag. Herefter forlænget weekend 25 Ti Emnedag 25 To Kristi Himmelfart 25 Sø 26 On Linjedag for kreativ 26 Fr 26 Ma L17 27 To Linjedag for alle. ØM 27 Lø 27 Ti L17 kval i fodbold 28 Fr Linjedag for kreativ 28 Sø 28 On L17 29 Lø 29 Ma To L17 30 Sø 30 Ti L17 dag/andet program for de øvrige 31 On Forberedelsesdag 30 Fr L17 frem til søndag den 2/7

15 Bemærkninger til arrangementer i kalenderen for skoleåret 2016/17. 10/8 Opstartsdag - I vil modtage en invitation i starten af juni 2016 med program for dagen /8 Weekenden er obligatorisk. 21/8 Forældre kaffe kl Dette er et tilbud. 16/9 Trivselssamtaler med elev, forældre og kontaktlærer. Samtaler fra /-810 Miniopvisning kl Forældreovernatning. Et tilbud om at opleve livet på Gudenaadalen. Det starter fredag kl og slutter lørdag kl Dette er et tilbud og ikke obligatorisk. 13/11 Skole-hjem samtaler. Mulighed for en samtale med klassens lærerteam omkring den enkelte elev. Samtaler foregår i tidsrummet fra Alle har mulighed for en samtale på ca. 20 min /11 Mindre søskende på efterskole. Tilbud om et døgn fra fredag kl ca til lørdag samme tid, hvor søskende oplever efterskolelivet Dette er ikke obligatorisk. 30/11 Generalprøve på teaterforestilling kl primært for bedsteforældre og venner. 1/12 Teaterforestilling for bedsteforældre tidspunkt kl ca /10 30 Hvis bedsteforældrene ikke kan komme 25/11 er dette en mulighed. 1/12 Teaterforestilling for forældre og søskende. Tidspunkt kl. ca /12 Adventsmøde med sang, taler, underholdning og Lucia. Starter og slutter Herefter har eleverne juleferie. 24/2 Generalprøve på gymnastikopvisningen. Indbydelse, når vi kender tidspunkt. 29/3 Højskoleaften - foredrag kl Tilbud til forældre - eleverne deltager. 11/4 Årets store gymnastikopvisning i Gigantium i Aalborg. Gratis entre. 12/4 Bedsteforældredag. Programmet starter kl og slutter Herefter er der påskeferie. 24/5 Mulighed for at se eleverne danse i festtøj. Dansen starter /6 Afslutning på skoleåret. Der er kommer program senere. Der vil komme flere Højskoleaftner. Infomationer kommer, når de er fastlagt.

16 Sådan bliver du en del af noget stort Vi håber, at denne folder med praktiske oplysninger giver svar på nogle af de spørgsmål, du må have haft til skoleåret Du er altid velkommen til at kontakte skolen, hvis denne folder ikke giver svar på dine spørgsmål. Skulle du have lyst til flere informationer om Gudenaadalens Efterskole, kan du finde dem på Vi glæder os til et godt samarbejde Vi ses onsdag den 10. august 2016 Gudenaadalens Efterskole Hovedgaden 2, 8860 Ulstrup - tlf info@gudenaadalen.dk

Praktiske oplysninger om skoleåret 2014-15 BLIV EN DEL AF NOGET STORT - TAG PÅ GUDENAADALENS EFTERSKOLE

Praktiske oplysninger om skoleåret 2014-15 BLIV EN DEL AF NOGET STORT - TAG PÅ GUDENAADALENS EFTERSKOLE Praktiske oplysninger om skoleåret 2014-15 BLIV EN DEL AF NOGET STORT - TAG PÅ GUDENAADALENS EFTERSKOLE Praktiske oplysninger skoleåret 2014-15 Skolens adresse Gudenaadalens Efterskole Hovedgaden 2 8860

Læs mere

Praktiske oplysninger om skoleåret 2012/2013 BLIV EN DEL AF NOGET STORT - TAG PÅ GUDENAADALENS EFTERSKOLE

Praktiske oplysninger om skoleåret 2012/2013 BLIV EN DEL AF NOGET STORT - TAG PÅ GUDENAADALENS EFTERSKOLE Praktiske oplysninger om skoleåret 2012/2013 BLIV EN DEL AF NOGET STORT - TAG PÅ GUDENAADALENS EFTERSKOLE Praktiske oplysninger skoleåret 2012/2013 Skolens adresse Gudenaadalens Efterskole Hovedgaden 2

Læs mere

BALLEGUIDE 2011/12 OM SKOLEN OG HVERDAGEN

BALLEGUIDE 2011/12 OM SKOLEN OG HVERDAGEN BALLEGUIDE 2011/12 OM SKOLEN OG HVERDAGEN Ballevej 57 7182 Bredsten Kontor tlf. 75 88 12 05 Lærerværelse tlf. 20 91 85 99 Ledelse, Dorthe og Jan Fredsted 20 45 25 05 info@balle-efterskole.dk www.balle-efterskole.dk

Læs mere

Telefonnumre. Skolen: 59 31 53 45

Telefonnumre. Skolen: 59 31 53 45 2013 2014 Telefonnumre Skolen: 59 31 53 45 Kontortid mellem kl. 08.00-12.30 alle dage. Herefter besvares telefonen i det omfang vi er på kontoret. Telefonsvareren aflyttes om morgenen. Vagtmobil: 21 23

Læs mere

Brejninggaard Efterskole 2011-2012. Orienteringshæfte

Brejninggaard Efterskole 2011-2012. Orienteringshæfte Brejninggaard Efterskole 2011-2012 Orienteringshæfte I sidder nu med orienteringshæftet fra Brejninggaard Efterskole, hvor I kan få svar på mange af de spørgsmål, som I måtte have før skolestart. A Affaldssortering

Læs mere

Ryå Efterskole. Praktiske oplysninger for Skoleåret 2015-16. For unge med læsevanskeligheder. RYÅ EFTERSKOLE Side 1

Ryå Efterskole. Praktiske oplysninger for Skoleåret 2015-16. For unge med læsevanskeligheder. RYÅ EFTERSKOLE Side 1 Ryå Efterskole For unge med læsevanskeligheder Praktiske oplysninger for Skoleåret 2015-16 RYÅ EFTERSKOLE Side 1 Vores vision - vores ledestjerne Vores mission - vores rolle og opgave Vores værdier - hvad

Læs mere

Praktiske oplysninger om skoleåret BLIV EN DEL AF NOGET STORT - TAG PÅ GUDENAADALENS EFTERSKOLE

Praktiske oplysninger om skoleåret BLIV EN DEL AF NOGET STORT - TAG PÅ GUDENAADALENS EFTERSKOLE Praktiske oplysninger om skoleåret 2019-20 BLIV EN DEL AF NOGET STORT - TAG PÅ GUDENAADALENS EFTERSKOLE Praktiske oplysninger skoleåret 2019-20 Skolens adresse Gudenaadalens Efterskole Hovedgaden 2 8860

Læs mere

Værd at vide. Information om praktiske oplysninger for kommende elever på Dalum Landbrugsskole, afdeling Korinth

Værd at vide. Information om praktiske oplysninger for kommende elever på Dalum Landbrugsskole, afdeling Korinth Værd at vide Information om praktiske oplysninger for kommende elever på Dalum Landbrugsskole, afdeling Korinth Velkommen Kære nye elev. Hjertelig velkommen til Dalum Landbrugsskole, afd. Korinth. Vi

Læs mere

Indhold Advarsler og bortvisning

Indhold Advarsler og bortvisning Retningslinjer for Risskov Efterskole Indhold Advarsler og bortvisning 1 Alkohol og rusmidler 2 Computer mm 2 Cykel 2 Fritidsarbejde 2 Gæster 2 Meddelelsesbogen 3 Mobiltelefon 3 Måltider 3 Rengøring 4

Læs mere

Praktiske oplysninger om skoleåret BLIV EN DEL AF NOGET STORT - TAG PÅ GUDENAADALENS EFTERSKOLE

Praktiske oplysninger om skoleåret BLIV EN DEL AF NOGET STORT - TAG PÅ GUDENAADALENS EFTERSKOLE Praktiske oplysninger om skoleåret 2018-19 BLIV EN DEL AF NOGET STORT - TAG PÅ GUDENAADALENS EFTERSKOLE Praktiske oplysninger skoleåret 2018-19 Skolens adresse Gudenaadalens Efterskole Hovedgaden 2 8860

Læs mere

Alt hvad der er værd at vide om UCS10!

Alt hvad der er værd at vide om UCS10! Alt hvad der er værd at vide om UCS10! Brobygning Den obligatoriske brobygning i uge 48 retter sig mod to forskellige ungdomsuddannelser, hvoraf den ene skal være en erhvervsuddannelse herunder HTX og

Læs mere

Velkommen. til skoleåret 2012-13

Velkommen. til skoleåret 2012-13 Velkommen til skoleåret 2012-13 PRAKTISKE OPLYSNINGER Skolens adresse Halvorsmindevej 107-109, 9800 Hjørring (www.halvorsminde.dk.) Skolens kontor Kontortid: 9.00 14.30 Tlf.: 98 92 12 22 Fax: 98 91 10

Læs mere

Orienteringshæfte for Roholte Efterskole

Orienteringshæfte for Roholte Efterskole Orienteringshæfte for Roholte Efterskole 2010/2011 Praktiske oplysninger om Roholte Efterskole Adresse m.m. Vindbyholtvej 29 a 4640 Faxe Kontor: 56 72 55 58 Telefax: 56 72 55 76 E-mail: kontor@roholteefterskole.dk

Læs mere

Vivild Gymnastik- & Idrætsefterskole

Vivild Gymnastik- & Idrætsefterskole Vivild Gymnastik- & Idrætsefterskole Skolekredsen for Vivild Gymnastik- og Idrætsefterskole Skoleåret 2011 2012 Kontakt Vivild Gymnastik- og Idrætsefterskole, Langgade 37, Vivild, 8961 Allingåbro Tlf.

Læs mere

VELKOMMEN til skoleåret 2014-2015

VELKOMMEN til skoleåret 2014-2015 VELKOMMEN til skoleåret 2014-2015 lærere VELKOMMEN HJERTELIG VELKOMMEN Vi er glade for at netop I har valgt Halvorsminde Efterskole 1.0. I er med på det første hold, hvor rammerne og indholdet i høj grad

Læs mere

til Nordbyskolens SFO

til Nordbyskolens SFO Velkommen til Nordbyskolens SFO Forårs-SFO Velkommen til alle nye børn og forældre. Den 1. april er første dag i ForårsSFO. Dagens rytme 6.30-9.00 : ForårsSFO åbner og der er mulighed for morgenmad frem

Læs mere

VELKOMMEN til skoleåret 2015-2016

VELKOMMEN til skoleåret 2015-2016 VELKOMMEN til skoleåret 2015-2016 ORDENSREGLER ORDENSREGLER Eleverne skal vise hensyn over for deres omgivelser og for hinanden. Eleverne skal passe undervisningen og aftaler i øvrigt. Eleverne må gerne

Læs mere

december 2018 Forældrene indbydes til juleafslutning og vi sender eleverne hjem på juleferie (eftermiddag/aften)

december 2018 Forældrene indbydes til juleafslutning og vi sender eleverne hjem på juleferie (eftermiddag/aften) 1 On 31 2 To 3 Fr 4 Lø 5 Sø 6 Ma 32 7 Ti Skolestart 8 On 9 To 10 Fr Intro 11 Lø Obligatorisk weekend hvor eleverne bliver 12 Sø DÅB på skolen 13 Ma 33 14 Ti 15 On 16 To Fri kl. 15:00 Alle elever tager

Læs mere

Vivild Gymnastik- & Idrætsefterskole

Vivild Gymnastik- & Idrætsefterskole Vivild Gymnastik- & Idrætsefterskole Skolekredsen for Vivild Gymnastik- og Idrætsefterskole Skoleåret 2012 2013 Kontakt Vivild Gymnastik- og Idrætsefterskole, Langgade 37, Vivild, 8961 Allingåbro Tlf.

Læs mere

»Alle har ret til et fedt højskoleophold«drammelstrupvej 15 Tirstrup 8400 Ebeltoft Tlf. 87 52 91 20 www.djfh.dk post@djfh.dk

»Alle har ret til et fedt højskoleophold«drammelstrupvej 15 Tirstrup 8400 Ebeltoft Tlf. 87 52 91 20 www.djfh.dk post@djfh.dk »Alle har ret til et fedt højskoleophold«drammelstrupvej 15 Tirstrup 8400 Ebeltoft Tlf. 87 52 91 20 www.djfh.dk post@djfh.dk Velkommen til Djurslands Folkehøjskole Jeg vil gerne byde dig velkommen på vores

Læs mere

Nyheder for håndboldafdelingens Spillere, trænere og ledere

Nyheder for håndboldafdelingens Spillere, trænere og ledere 2015 Nyheder for håndboldafdelingens Spillere, trænere og ledere Lykke Burmølle Andersen Håndboldafdelingen Bjerregrav Boldklub 08-09-2015 Indhold Forord... 1 God jul & Godt Nytår... 2 Fotografering i

Læs mere

Praktiske oplysninger

Praktiske oplysninger Praktiske oplysninger Vilvorde Roskilde Tekniske Skole Skolehjem Skolehjem Skolehjem Praktiske oplysninger Vi byder dig med denne folder velkommen til Roskilde Tekniske Skoles skolehjem, Ledreborg Allé

Læs mere

Vivild Gymnastik- & Idrætsefterskole

Vivild Gymnastik- & Idrætsefterskole Vivild Gymnastik- & Idrætsefterskole Skolekredsen for Vivild Gymnastik- og Idrætsefterskole Skoleåret 2013 2014 Kontakt Vivild Gymnastik- og Idrætsefterskole, Langgade 37, Vivild, 8961 Allingåbro Tlf.

Læs mere

F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 1 6. Kære børn og forældre Lemming, 21. april 2016

F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 1 6. Kære børn og forældre Lemming, 21. april 2016 U G E B R E V E T F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 1 6 Kære børn og forældre Lemming, 21. april 2016 Jeg vælger mig april! i den det gamle falder, i den det ny får fæste. Det volder lidt rabalder,

Læs mere

Telefonnumre mv. Skolens hovednummer Vagttelefon: Hjemmeside:

Telefonnumre mv. Skolens hovednummer Vagttelefon: Hjemmeside: 2017 2018 Telefonnumre mv. Skolens hovednummer 59 31 53 45 Skolens telefon besvares så vidt muligt på hverdage mellem kl. 09.00 og Kl. 15.00. Hvis vi ikke tager telefonen, kan der indtales en besked på

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Velkommen til Limfjordsbørnehaven 2. Personalet 3. Dagsrytmen 4. Når I starter i børnehave 5. Traditioner 6. Temauger 8.

Indholdsfortegnelse. Velkommen til Limfjordsbørnehaven 2. Personalet 3. Dagsrytmen 4. Når I starter i børnehave 5. Traditioner 6. Temauger 8. Indholdsfortegnelse Velkommen til Limfjordsbørnehaven 2 Personalet 3 Dagsrytmen 4 Når I starter i børnehave 5 Traditioner 6 Temauger 8 Ture 8 Mad 9 Praktiske oplysninger 10 Sådan er børnehaven indrettet

Læs mere

Skoleåret 2013-2014 på Nordskovens friskole.

Skoleåret 2013-2014 på Nordskovens friskole. Skoleåret 2013-2014 på Nordskovens friskole. Kære elever, forældre og ansatte. Velkommen til det nye skoleår. I denne kalender kan I orientere jer om alle årets arrangementer, ferier og fridage. I kan

Læs mere

BUM 2006 Slagelse. Hej med dig! Men hvad er det nu egentlig BUM er for noget??? Hvordan kan du deltage? Idrætsgrene.

BUM 2006 Slagelse. Hej med dig! Men hvad er det nu egentlig BUM er for noget??? Hvordan kan du deltage? Idrætsgrene. Hej med dig! BUM 2006 Vi har netop modtaget et brev fra Ahorn, Ringsted, som denne gang er vært for BUM 2006 i den 3.-5. november for Teenager BUM 14-18 år og 17.-19. november for Junior BUM 10-13 år.

Læs mere

Vivild Gymnastik& Idrætsefterskole

Vivild Gymnastik& Idrætsefterskole Vivild Gymnastik& Idrætsefterskole Skoleåret 2014 2015 Vivild Gymnastik- og Idrætsefterskole, Langgade 37, Vivild 8961 Allingåbro Tlf. 8648 6065 Skolens kontor er åbent hver dag fra kl. 9.00 10.00, 10.30-12.00,

Læs mere

Velkommen til Herlev Byskole SFO

Velkommen til Herlev Byskole SFO Velkommen til Herlev Byskole SFO Telefon Elverhøj: 4452 5760 Engen: 4452 5767 Side 1 Velkommen til SFO på Herlev Byskole Vi byder dig velkommen som forælder til SFO på Herlev Byskole. Vi håber, at du i

Læs mere

Informationshæfte skoleåret 2016/17

Informationshæfte skoleåret 2016/17 Informationshæfte skoleåret 2016/17 tilhører: gældende fra 1. august 2016 Gl. Skamlingvej 1 6093 Sjølund Tlf. 75 57 40 26 kontor@skamling.dk www.skamling.dk 1 Skolens historie 1903-1916 Højskole 1916-1954

Læs mere

Kære børn og forældre! Torsdagsbrev d. 30. november 2006

Kære børn og forældre! Torsdagsbrev d. 30. november 2006 Kære børn og forældre! Torsdagsbrev d. 30. november 2006 I går havde jeg en rundvisning. Det var rigtig rart og et godt udtryk for vores skole at gå rundt sådan en onsdag. Team A forberedte grønlandsk

Læs mere

Kongensgaards elevhåndbog

Kongensgaards elevhåndbog Kongensgaards elevhåndbog Find svar på dine spørgsmål her Kongensgaard Efterskole Alkohol: Det er ikke tilladt at indtage eller være i besiddelse af alkohol på KGE. Heller ikke til og fra skolen. Overtrædelse

Læs mere

Frørup September 2015

Frørup September 2015 Smørhullet Skolen Mandag 31 Kampagne: Alle børn cykler 7.45-8.00: uddeling af flyers 8.00: indvielse af cykelbane Tirsdag 1 17.00-18.30: 3F forældremøde Onsdag 2 8.00-15.00: 4F ud i det blå Torsdag 3 Fredag

Læs mere

Værd at vide 2015-2016

Værd at vide 2015-2016 Emmerske Efterskole Værd at vide 2015-2016 Ankomst første skoledag 2. årseleverne møder søndag den 9. august 2015 kl. 11.00 Hvor der bliver udleveret nøgler og eleverne får deres værelse. Der er middag

Læs mere

Velkommen til Fredensgård Den 1. august 2015 skal du starte i vuggestuen, og vi glæder os rigtig meget til at møde dig og din familie.

Velkommen til Fredensgård Den 1. august 2015 skal du starte i vuggestuen, og vi glæder os rigtig meget til at møde dig og din familie. Kære Velkommen til Fredensgård Den 1. august 2015 skal du starte i vuggestuen, og vi glæder os rigtig meget til at møde dig og din familie. Vi vil gerne have besøg af jer, inden du starter. Så kan I se

Læs mere

Velkommen til. Kongehøjskolens SFO og Klub

Velkommen til. Kongehøjskolens SFO og Klub Velkommen til Kongehøjskolens SFO og Klub Velkommen til Kongehøjskolens SFO og Klub Kongehøj Kongehøjskolen er en ny skole med kun et par år på bagen. Der er ca. 885 elever på hele skolen, hvoraf de 320

Læs mere

Velkommen til. Sct. Michaels Børnehave

Velkommen til. Sct. Michaels Børnehave Velkommen til Sct. Michaels Børnehave Sct. Michaels Børnehave Sct. Michaels Gade 10 6000 Kolding Tlf. 75529438 email: post@sct-michaels-bornehave.dk Hvem er vi Sct. Michaels Børnehave er en privat daginstitution,

Læs mere

Landsbyordning ved Hou Skole Nørregade 9, Hou 9370 Hals Tlf: 99317898 Mobil: 25197898

Landsbyordning ved Hou Skole Nørregade 9, Hou 9370 Hals Tlf: 99317898 Mobil: 25197898 Landsbyordning ved Hou Skole Nørregade 9, Hou 9370 Hals Tlf: 99317898 Mobil: 25197898 Vi ønsker hermed at byde jer og jeres barn velkommen i Landsbyordningen på Hou skole. Vi håber, at denne folder kan

Læs mere

Tur til Hesteskoen. www.mellervangskolen.dk. Nyhedsbrev November. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst

Tur til Hesteskoen. www.mellervangskolen.dk. Nyhedsbrev November. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst Tur til Hesteskoen Nyhedsbrev November Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens

Læs mere

HÅNDBOG FOR SKOLEÅRET 2015 2016

HÅNDBOG FOR SKOLEÅRET 2015 2016 HÅNDBOG FOR SKOLEÅRET 2015 2016 Forældrenes opbakning har stor betydning i forhold til både elevernes og skolens dagligdag. Derfor har vi lavet denne håndbog, der gerne skulle give svar på en række praktiske

Læs mere

Velkommen til EUC Nords skolehjem - Hjørring

Velkommen til EUC Nords skolehjem - Hjørring Velkommen til EUC Nords skolehjem - Hjørring Skolehjemmet er for dig... der er i gang med en erhvervsuddannelse og har mere end 5 kvarters transport til skolen. facebook.com/ skolehjem Velkommen På EUC

Læs mere

Velkommen til Hals skoles DUS

Velkommen til Hals skoles DUS Velkommen til Hals skoles DUS Skovsgårdsvej 1 9370 Hals Tlf. 99 82 40 38 På siden finder du information om: Ledelsen Åbningstider Takster DUS tilbuddet Personalegruppen Lidt om Dussen En dag i DUS Årsplaner

Læs mere

Kære forældre. Med venlig hilsen. Lisbet Huusom

Kære forældre. Med venlig hilsen. Lisbet Huusom Kære forældre Efterårsferien står for døren og børnene har fri fra undervisningen i uge 42. Traditionen tro, arbejder vi sammen med Højboskolen om at holde åbent i ferierne. I efterårsferie, juleferie

Læs mere

Velkommen til Sct. Michaels Børnehave

Velkommen til Sct. Michaels Børnehave Velkommen til Sct. Michaels Børnehave Sct. Michaels Børnehave Sct. Michaels Gade 10 6000 Kolding Tlf. 75529438 email: post@sct-michaels-bornehave.dk 12 kan der være oplæg fra enten personalet eller andre,

Læs mere

Velkommen til HAVBAKKESKOLENS FRITIDSORDNING

Velkommen til HAVBAKKESKOLENS FRITIDSORDNING Velkommen til HAVBAKKESKOLENS FRITIDSORDNING Indholdsfortegnelse: Skelund Hovedgade 20, 9560 Hadsund Tlf. 97 11 57 07/51 31 39 72 1 Velkommen til Havbakkeskolens fritidsordning (SFO). Vi er en kommunal

Læs mere

K ære deltager & forældre

K ære deltager & forældre K ære deltager & forældre 1. Velkommen til Base Camp 2. Til dig som deltager særlige hensyn/behov 3. Til forældrene særlige hensyn/behov 4. Camp kontoret telefonnummer & adresse 5. Pakkeliste 6. HUSK:

Læs mere

Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk. Ugebrev 38

Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk. Ugebrev 38 Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk Friskolen i Lemming Ugebrev 38 Kære børn og forældre! Lemming d. 18.september 2015 Vi holder

Læs mere

Rettelse: Det er feb. + marts børnene der skal på fælles fødselsdagstur d. 22. marts og IKKE Jan. + feb. børn som vi har skrevet i februar avisen.

Rettelse: Det er feb. + marts børnene der skal på fælles fødselsdagstur d. 22. marts og IKKE Jan. + feb. børn som vi har skrevet i februar avisen. Rettelse: Det er feb. + marts børnene der skal på fælles fødselsdagstur d. 22. marts og IKKE Jan. + feb. børn som vi har skrevet i februar avisen. Månedens udfordring: Torsdag den 29. marts vil vi for

Læs mere

Kongerslev DUS TROLDEHUSET. Velkommen! Mini-DUS er for førskolebørn. DUS er for børnehaveklasse-, 1. klasse-, 2. klasse- og 3.

Kongerslev DUS TROLDEHUSET. Velkommen! Mini-DUS er for førskolebørn. DUS er for børnehaveklasse-, 1. klasse-, 2. klasse- og 3. Velkommen! Troldehuset modtager gennemsnitlig 90 børn fordelt på Mini-DUS & DUS. Mini-DUS er for førskolebørn. DUS er for børnehaveklasse-, 1. klasse-, 2. klasse- og 3. klassebørn 1. Marts starter de nye

Læs mere

Velkommen til EUC Nords skolehjem Frederikshavn

Velkommen til EUC Nords skolehjem Frederikshavn Skolehjemmet er for dig... der er i gang med en erhvervsuddannelse og har mere end 5 kvarters transport til skolen. Velkommen til EUC Nords skolehjem Frederikshavn FACEBOOK.COM/FRHSKOLEHJEM Velkommen På

Læs mere

Velkommen til Børnehaven Skovparken!

Velkommen til Børnehaven Skovparken! Velkommen til Børnehaven Skovparken! Med disse sider vil vi gerne give jer nogle praktiske oplysninger og give jer et indtryk af, hvordan det er at gå i vores børnehave. Der er specielt to forhold, der

Læs mere

SFO Stjernehuset byder dig og din familie velkommen. Vi glæder os meget til, at hilse på Jer og lære Jer at kende.

SFO Stjernehuset byder dig og din familie velkommen. Vi glæder os meget til, at hilse på Jer og lære Jer at kende. Hej SFO Stjernehuset byder dig og din familie velkommen. Vi glæder os meget til, at hilse på Jer og lære Jer at kende. Du skal starte i Stjernehuset Vest. De voksne i Stjernehuset Vest hedder: Hanne, Majken,

Læs mere

Velkommen til Molevitten Fritidshjemmet Trekløveren

Velkommen til Molevitten Fritidshjemmet Trekløveren Velkommen til Molevitten Fritidshjemmet Trekløveren 1 Hej Alle børn og voksne på fritidshjemmet, vil hermed ønske dig velkommen til fritidshjemmet. På fritteren er vi 30 skolebørn og 20 førskolebørn. De

Læs mere

Tour de Bakkelandet 2015 Lørdag den. 25.april 10-12

Tour de Bakkelandet 2015 Lørdag den. 25.april 10-12 Lørdag d. 25. april 2015 Cykelsponsorløb Brædstrup Lokale cykelklub deltager! Lokale kendte deltager! Gør du? Bakkelandets Friskole Nimdrupvej 2 8740 Brædstrup 7575 3888 kontor@bakkelandets-friskole.dk

Læs mere

Velkommen til vuggestuen

Velkommen til vuggestuen Velkommen til vuggestuen I Børnehuset kogletræet Kære Vi byder dig og din familie velkommen i Børnehuset Kogletræet. Vi glæder os til at lære dig og din familie at kende. Du skal starte på og Skal være

Læs mere

Kærlig hilsen din SFO

Kærlig hilsen din SFO Kærlig hilsen din SFO Kære Forældre Lucia: Traditionen tro indbyder vi til Lucia fest i SFO. Det foregår torsdag d. 13. december fra kl. 15-16.30. Vi starter med gløgg og æbleskiver ude i klasserne. Kl.

Læs mere

Vi glæder os til at være aktive sammen med dig! Med venlig hilsen Bestyrelsen for Fanø Gymnastik & Idræt.

Vi glæder os til at være aktive sammen med dig! Med venlig hilsen Bestyrelsen for Fanø Gymnastik & Idræt. Fanø Gymnastik & Idræt glæder sig til at byde hjertelig velkommen til sæsonen 2014 2015. Vi kan tilbyde en spændende sæson med både kendte og nye aktiviteter! Vores engagerede instruktører og hjælpetrænere

Læs mere

SFO Bladet. SFO Buddinge ~ Oktober 2012 ~ side 1

SFO Bladet. SFO Buddinge ~ Oktober 2012 ~ side 1 SFO Bladet SFO Buddinge ~ Oktober 2012 ~ side 1 Kære børn og forældre i SFO Buddinge Rigtig glædelig efterår det er nu, man skal gennemgå børnenes garderober, og sikre sig, at regntøjet og gummistøvlerne

Læs mere

Hans Henriks side maj 2012

Hans Henriks side maj 2012 1 Hans Henriks side maj 2012 Åben Morgensang På grund af uddannelsesbesøg for 8. klasse og skriftlige prøver for 9. klasse, så har vi måttet flytte april måneds Åben Morgensang her til fredag den 11. maj.

Læs mere

Cykler stilles i cykelparkeringen bag gymnastiksalene. Der afholdes cyklistprøve i 5. eller 6.kl.

Cykler stilles i cykelparkeringen bag gymnastiksalene. Der afholdes cyklistprøve i 5. eller 6.kl. ABC for 3.-6.kl. april 2013 ADRESSEÆNDRING ANSVAR BESTYRELSE BIRKEN BOLDBANER BØGER CYKLER CYKELHJELM DELETIMER EKSTRA FRI ELEVRÅD FERIEPLAN FORSIKRING Husk at give skolen besked via ForældreIntra om adresse-

Læs mere

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 -

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 - Sjov og fart Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev April BEMÆRK DUS-avisen kan også ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder

Læs mere

DETTE ER KUN EKSEMPELTEKST DEN ER FORÆLDET OG SKAL UDSKIFTES I DEN RIGTIGE VERSION

DETTE ER KUN EKSEMPELTEKST DEN ER FORÆLDET OG SKAL UDSKIFTES I DEN RIGTIGE VERSION A-Z DETTE ER KUN EKSEMPELTEKST DEN ER FORÆLDET OG SKAL UDSKIFTES I DEN RIGTIGE VERSION Morgensamling Morgensamling foregår hver dag klokken 8.30. Morgensamling er en del af skoledagen og der er pligt til

Læs mere

Mælkebøtten - Børn i bevægelse. Velkomstfolder. Mælkebøtten - Børn i bevægelse

Mælkebøtten - Børn i bevægelse. Velkomstfolder. Mælkebøtten - Børn i bevægelse Velkomstfolder Mælkebøtten Kære nye forældre! At begynde i børnehave kan give anledning til mange spørgsmål. Derfor har vi valgt, at lave denne velkomstfolder, der giver Jer et generelt indblik i barnets

Læs mere

Velkommen til Molevitten Fritidshjemmet Trekløveren

Velkommen til Molevitten Fritidshjemmet Trekløveren Velkommen til Molevitten Fritidshjemmet Trekløveren 1 Hej Alle børn og voksne på fritidshjemmet, vil hermed ønske dig velkommen til fritidshjemmet. På fritteren er vi 30 skolebørn og 20 førskolebørn. De

Læs mere

PRAKTISKE VINK VELKOMMEN I ADAMSMINDE. For at lette hverdagen i Adamsminde for alle parter, har vi samlet en række praktiske oplysninger.

PRAKTISKE VINK VELKOMMEN I ADAMSMINDE. For at lette hverdagen i Adamsminde for alle parter, har vi samlet en række praktiske oplysninger. PRAKTISKE VINK VELKOMMEN I ADAMSMINDE For at lette hverdagen i Adamsminde for alle parter, har vi samlet en række praktiske oplysninger. Vi forventer at I læser denne folder igennem ved Jeres barns opstart

Læs mere

Velkommen i Dagplejen

Velkommen i Dagplejen Velkommen i Dagplejen Kære Forældre Det sætter mange tanker i gang, når man afleverer sit barn i dagplejen for første gang. Det er vigtigt, at I føler jer trygge og får et godt indblik i, hvad det vil

Læs mere

Forældresamtaler. Troldemarkens solpolitik: Afslutning:

Forældresamtaler. Troldemarkens solpolitik: Afslutning: Forældresamtaler Vi tilbyder samtaler et halvt år efter at barnet er startet, og så naturligvis i november året før barnet skal i skole. Desuden er vi altid til rådighed for samtaler efter behov. Troldemarkens

Læs mere

SFO 2 Brandholms Alle` 8-10 2610 Rødovre Tlf. 36707532

SFO 2 Brandholms Alle` 8-10 2610 Rødovre Tlf. 36707532 BYBJERGETS FRITIDSCENTER SFO 2 Brandholms Alle` 8-10 2610 Rødovre Tlf. 36707532 Kære forældre. Velkommen til mangfoldighedens hus. Mangfoldigt både fordi Bybjerget er en SFO II, med mange muligheder og

Læs mere

Velkommen i Visby Børnehus

Velkommen i Visby Børnehus En dag på legepladsen Velkommen i Vores bålhytte Med denne pjece vil vi gerne byde jer velkommen i og samtidig fortælle lidt om, hvem vi er og hvad vi laver. I kan læse mere om vores værdier, pædagogiske

Læs mere

Velkommen til Billeshave Efterskole

Velkommen til Billeshave Efterskole Velkommen til Billeshave Efterskole Skoleåret 2013/ 2014 Årsplan for skoleåret 2013-2014: August: 11. Skolestart kl. 1300-1630 September: 03.- 06. Linjeture hjemrejse efter turen 21. Arbejdsweekend om

Læs mere

http://www.sydthy-friskole.dk/ Fælles KLAR-PARAT-FÆRDIG: Kom frit frem regn Taget har fået Gori på.

http://www.sydthy-friskole.dk/ Fælles KLAR-PARAT-FÆRDIG: Kom frit frem regn Taget har fået Gori på. Uge http://www.sydthy-friskole.dk/ Fælles KLAR-PARAT-FÆRDIG: Kom frit frem regn Taget har fået Gori på. Fripladstilskud fra staten for skoleåret 2016/17 Ansøgning om nedsættelse af skolepenge hos bestyrelsen

Læs mere

Velkommen til Myretuen/Klubben

Velkommen til Myretuen/Klubben Velkommen til Myretuen/Klubben Myretuen er Klostermarksskolens SFO. Vores børn er fordelt på 0. kl. 3. kl. Vi har til huse i Klostermarksskolens indskolingsbygningen. Klubben er Klostermarksskolens ungdomstilbud

Læs mere

Nyttige telefonnumre.

Nyttige telefonnumre. 2008-2009 Højboskolen Toftevej 53 8362 Hørning Tlf. 89 68 16 44 Fax. 89 68 16 34 E-mail: hojboskolen@skanderborg.dk Hjemmeside: www.hoejboskolen.dk Nyttige telefonnumre. Skolens kontor 89 68 16 44 SFO

Læs mere

LÆR FOR LIVET et læringsprogram for anbragte børn TIL FORÆLDRE / PLEJEFORÆLDRE / ANBRINGELSESSTED

LÆR FOR LIVET et læringsprogram for anbragte børn TIL FORÆLDRE / PLEJEFORÆLDRE / ANBRINGELSESSTED LÆR FOR LIVET et læringsprogram for anbragte børn TIL FORÆLDRE / PLEJEFORÆLDRE / ANBRINGELSESSTED 1 Det er meget, meget sjovere her end i min almindelige skole. Man leger med dansk i stedet for bare at

Læs mere

Åbningstider i Havblik

Åbningstider i Havblik Velkommen I Havblik Åbningstider i Havblik Mandag torsdag: 6.45-16.30 Fredag : 6.45 15.45 Der kan, hvis der er et arbejdsrelateret behov søges om udvidet åbningstid i tidsrummet fra kl. 06.00 6.45. Skema

Læs mere

Den Integrerede Institution Tornebakken, Institutionen er en afdeling af DAGTILBUDDET JELLEBAKKEN.

Den Integrerede Institution Tornebakken, Institutionen er en afdeling af DAGTILBUDDET JELLEBAKKEN. Den Integrerede Institution Tornebakken, Institutionen er en afdeling af DAGTILBUDDET JELLEBAKKEN. Vi er beliggende i et område med en blanding af ejer og lejeboliger. Der er mange grønne områder og stisystemer,

Læs mere

Krabber og Søstjerner

Krabber og Søstjerner Krabber og Søstjerner Telefonnummer: 76 16 64 90 Mail: gudl@esbjergkommune.dk www.tarphagevej.esbjergkommune.dk Kære nye forældre Personalet ønsker med denne lille pjece at byde dig/jer som forældre velkommen,

Læs mere

Blidstrup Efterskole kalender 2018/19

Blidstrup Efterskole kalender 2018/19 August September on 1 lø. 1 to. 2 sø. 2 fr. 3 ma. 3 lø. 4 ti. 4 Forlænget Weekend 36 sø. 5 on. 5 Svejsekursus og 26 for håndværkerlinjen 32 ma. 6 to. 6 ti. 7 fr. 7 on. 8 lø. 8 Kort weekend fra kl. 14.45

Læs mere

Velkommen til Hørby-Dybvad Skole ABC for Team B

Velkommen til Hørby-Dybvad Skole ABC for Team B Velkommen til Hørby-Dybvad Skole ABC for Team B Velkommen til Hørby-Dybvad Skole Team B Mål for mellemtrinet: at skolen er et godt sted at være og et godt sted at lære. at skolen tilbyder en undervisning,

Læs mere

Bestilling af elevtøj

Bestilling af elevtøj 1 2 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse... 2 Bestilling af elevtøj... 3 Crazysport.dk... 5 Hvad skal medbringes til skoleåret... 8 Hvad må/må ikke medbringes... 8 Elevbank... 8 Instagram og Facebook...

Læs mere

www.mellervangskolen.dk Dus Mellervang Børnerådsmøde i Pyramiden

www.mellervangskolen.dk Dus Mellervang Børnerådsmøde i Pyramiden Børnerådsmøde i Pyramiden www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev Marts BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder ligeledes kan ses Læs om Stamtræer

Læs mere

THORUP-KLIM SAMDRIFT STORKEREDEN PRAKTISKE OPLYSNINGER

THORUP-KLIM SAMDRIFT STORKEREDEN PRAKTISKE OPLYSNINGER THORUP-KLIM SAMDRIFT STORKEREDEN PRAKTISKE OPLYSNINGER 2014 Indledning Med dette hæfte ønsker personalet i Storkereden nye børn og forældre velkommen. Vi håber hæftet vil give jer de mest nødvendige oplysninger

Læs mere

Sund og glad UGE 29 17/7-22/7 2016

Sund og glad UGE 29 17/7-22/7 2016 2016 Sund og glad UGE 29 17/7-22/7 2016 Side 2 Sund og glad Vi har her på Livsstilshøjskolen haft rigtig gode erfaringer med sommerkurset Sund og glad igennem de sidste 4 år. Hvert år er der både nye og

Læs mere

SEPTEMBER-NYT Fra Katrinedalskolen Afdeling Kundby www.katrinedalskolen.dk

SEPTEMBER-NYT Fra Katrinedalskolen Afdeling Kundby www.katrinedalskolen.dk SEPTEMBER-NYT Fra Katrinedalskolen Afdeling Kundby www.katrinedalskolen.dk Kære børn og forældre. Den 3.september 2012 Katrinedalskolen er en realitet og vi er bestemt kommet godt fra start her i Kundby.

Læs mere

Velkommen til vort nye barn og forældre i Børnehaven SVALEN

Velkommen til vort nye barn og forældre i Børnehaven SVALEN Velkommen til vort nye barn og forældre i Børnehaven SVALEN Vi vil med denne velkomstfolder byde jer velkommen til Svalen og håber på et godt samarbejde med jer forældre. Folderen indeholder lidt om Svalens

Læs mere

Velkommen til Børnehuset Spirrevippen

Velkommen til Børnehuset Spirrevippen Velkommen til Børnehuset Spirrevippen Rigtig hjerteligt velkommen til vores Børnehus! Her har vi samlet en folder med de vigtigste praktiske informationer om vores Børnehus, så I kan få et indblik i Spirrevippens

Læs mere

Velkommen i Dagplejen Åby

Velkommen i Dagplejen Åby Velkommen i Dagplejen Åby Århus Kommune Dagtilbuddet Gl. Åby En pjece til nye forældre Forældrerådet i Dagplejen Åby vil bidrage med at få etableret en god kontakt mellem dagpleje og hjem. Derfor er der

Læs mere

En god skolestart et fælles ansvar

En god skolestart et fælles ansvar PÅ VEJ I SKOLE En god skolestart et fælles ansvar De fleste børn er glade for at gå i børnehave og de fleste børn glæder sig til at komme i skole. Hos jer forældre går der givet vis mange tanker gennem

Læs mere

sfo kilden ellekilde skolen

sfo kilden ellekilde skolen sfo kilden ellekilde skolen 1 velkommen til sfo kilden ellekildeskolen SFO Kilden byder velkommen til jer og jeres barn. I dette hæfte vil vi give oplysninger om institutionens pædagogiske linje og oplysninger

Læs mere

Turen går til Calella i Spanien. Efterårsferien 2008

Turen går til Calella i Spanien. Efterårsferien 2008 Turen går til Calella i Spanien. Efterårsferien 2008 HSO skal til Spanien!! For nogen er det første gang at de skal med HSO til udlandet, andre har både været med HSO i Burgsteinfurt i Tyskland og Tranemo

Læs mere

Praktiske oplysninger AARHUS EFTERSKOLE

Praktiske oplysninger AARHUS EFTERSKOLE 2017 Praktiske oplysninger AARHUS EFTERSKOLE Praktiske oplysninger Aarhus Efterskole Brunbakkevej 21 8270 Højbjerg tlf 8627 1777 Udenfor kontorets åbningstid vil man kunne kontakte en vagtlærer på dette

Læs mere

Midtdjurs Friskole, Ramtenvej 14D, 8581 Nimtofte. E-mail: mdsf@midtdjursfriskole.dk Skole: 86398137 SFO: 86398044

Midtdjurs Friskole, Ramtenvej 14D, 8581 Nimtofte. E-mail: mdsf@midtdjursfriskole.dk Skole: 86398137 SFO: 86398044 UGEBREV nr. 23 uge 05 Årgang 6 Temauge I næste uge har vi temauge om farver. I må læse under lærernes indlæg, hvad der skal ske i løbet af ugen, men her er lidt praktiske informationer. Mandag er normal

Læs mere

Indvielse af det nye bålhus

Indvielse af det nye bålhus Indvielse af det nye bålhus Nyhedsbrev Oktober Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens

Læs mere

Transportform og tidspunkt SKAL meddeles Forbundskontoret senest ugen før arrangementet.

Transportform og tidspunkt SKAL meddeles Forbundskontoret senest ugen før arrangementet. Transport Der betales transportrefusion for følgende former for transport: Fælles bus fra de lokalområder, hvor bussen kan fyldes helt op fra starten. Offentligt transportmiddel og DSB - Som udgangspunkt

Læs mere

Hverdagen i SPORTSKLASSERNE. Birkelundskolen TALENT SPORT UDDANNELSE. Holstebro Elitesport. Talent Sport Uddannelse

Hverdagen i SPORTSKLASSERNE. Birkelundskolen TALENT SPORT UDDANNELSE. Holstebro Elitesport. Talent Sport Uddannelse Hverdagen i SPORTSKLASSERNE Birkelundskolen TALENT SPORT UDDANNELSE Holstebro Elitesport Talent Sport Uddannelse Hols Indledning Denne folder er lavet primært som generel info til alle med interesse i

Læs mere

Forsorgshjemmet Aas er et tilbud i henhold til Servicelovens 110 der tilbyder midlertidigt ophold, omsorg og støtte til mennesker, som er socialt

Forsorgshjemmet Aas er et tilbud i henhold til Servicelovens 110 der tilbyder midlertidigt ophold, omsorg og støtte til mennesker, som er socialt Forsorgshjemmet Aas er et tilbud i henhold til Servicelovens 110 der tilbyder midlertidigt ophold, omsorg og støtte til mennesker, som er socialt udsatte og ikke har eller ikke kan opholde sig i egen bolig

Læs mere

Velkommen til Asgård

Velkommen til Asgård Velkommen til Asgård Kære forældre! Åbningstider Velkommen til SFO ASGÅRD. Formålet med denne lille skrivelse er at give børn og forældre en række praktiske oplysninger om fritidsordningens dagligdag.

Læs mere

VELKOMMEN TIL DAGPLEJEN. dagplejen INFORMATIONSFOLDER. I denne folder kan du læse om Dagplejen i Stevns Kommune.

VELKOMMEN TIL DAGPLEJEN. dagplejen INFORMATIONSFOLDER. I denne folder kan du læse om Dagplejen i Stevns Kommune. VELKOMMEN TIL DAGPLEJEN dagplejen INFORMATIONSFOLDER I denne folder kan du læse om Dagplejen i Stevns Kommune. VELKOMMEN VI VIL GERNE BYDE JER OG JERES BARN VELKOMMEN I DAGPLEJEN Jeres barns start i Dagplejen

Læs mere

Ryå Efterskole Praktiske oplysninger

Ryå Efterskole Praktiske oplysninger Ryå Efterskole Praktiske oplysninger Indhold Kontakt... 3 Praktiske oplysninger til forældre... 3 Forsikring... 3 Fri... 4 Transport... 4 Læge... 4 Medicin... 4 Lommepenge... 4 Opstart... 5 Hvad skal jeg

Læs mere