KØBSAFTALE. Eventuelle oplysninger om kendskab til jordbundsforhold eller jordforurening

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "KØBSAFTALE. Eventuelle oplysninger om kendskab til jordbundsforhold eller jordforurening"

Transkript

1 Købsaftale - sagsnr. X Matr.nr. X Beliggenhed: X KØBSAFTALE Undertegnede Favrskov Kommune, Skovvej 20, 8382 Hinnerup sælger herved til medunderskrevne XX XX XX den Favrskov Kommune ifølge tinglyst adkomst tilhørende X m² store ubebyggede grund, matr.nr. X, beliggende X, som skitseret på vedlagte kortrids dateret X. Indtil grunden er endeligt udstykket, kan der af Favrskov Kommune foretages mindre reguleringer af grundens størrelse og placering. Grunden er beliggende i byzone. Grunden er ikke selvstændigt vurderet, og Favrskov Kommune erklærer på tro og love, at grundens værdi ved underskrift af nærværende købsaftale ikke overstiger købesummen. Overdragelsen sker i øvrigt på følgende vilkår: 1. Grundens beskaffenhed 1.1 Grunden sælges således, som den er og forefindes og som køber bekendt og besigtiget med eventuelle hegn, træer og beplantning og lignende og uden ansvar for Favrskov Kommune med hensyn til eventuelle skjulte mangler. Jordbundsforhold og jordforurening 1.2 Favrskov Kommune har intet kendskab til grundens jordbundsforhold, forureningsforhold eller lignende udover hvad der fremgår af nærværende aftale. Eventuelle oplysninger om kendskab til jordbundsforhold eller jordforurening 1.3 Favrskov Kommune påtager sig intet ansvar for grundens jordbundsforhold og jordforurening på grunden, og køber har intet krav på at få dækket eventuelle udgifter som følge heraf til udbedringer, forbedringer eller lignende herunder udgifter til pilotering, fundering, sandpude, ekstra sokkel, bortkørsel af overskydende jordmaterialer, fremskaffelse af ekstra muld m.v., jf. dog punkt 1.5.

2 Eventuelle udgifter som følge af forsinkelse af byggeri eller driftstab på grund af jordbundsforhold eller jordforurening erstattes ikke af Favrskov Kommune. 1.4 Favrskov Kommune har ved salget ikke taget stilling til købers nærmere anvendelse af grunden. Favrskov Kommune opfordrer køber til at få foretaget geotekniske undersøgelser af jordbundsforholdene i overensstemmelse med købers påtænkte byggeri. Køber tilrådes til at afklare, om købers påtænkte byggeri kan realiseres på den ønskede grund og om købers planer for grundens anvendelse kan imødekommes. Favrskov Kommune opfordrer endvidere køber til at få foretaget relevante undersøgelser af grunden for at sikre sig mod eventuelle forureningsforhold. Eventuelle udgifter til geotekniske undersøgelser eller forureningsundersøgelser afholdes af køber. 1.5 Køber kan inden 12 måneder efter overtagelsesdagen og før byggeri igangsættes træde tilbage fra aftalen, såfremt køber ved geotekniske undersøgelser eller jordbunds- eller forureningsundersøgelser dokumenterer, at købers påtænkte byggeri på grund af jordbundens beskaffenhed, bæreevne eller lignende, eller på grund af forureningsforhold ikke kan realiseres uden særlige foranstaltninger og uforholdsmæssige ekstra store omkostninger. Det er en betingelse for købers tilbagetræden - at køber afholder Favrskov Kommunes omkostninger til selve tilbageskødningen, herunder tinglysningsafgift, - at køber afholder Favrskov Kommunes omkostninger og andre afledte udgifter i forbindelse med tilbageskødningen, f.eks. udgifter til advokat og landinspektør, og - at køber overdrager samtlige undersøgelsesresultater, rapporter eller lignende vederlagsfrit til Favrskov Kommune. Tilbagebetaling af købesummen efter modregning af Favrskov Kommunes krav i henhold til denne aftale eller på andet grundlag sker, når der foreligger endelig tinglyst anmærkningsfri overdragelse af ejendomsretten til Favrskov Kommune. Købers tilbagetrædelse fra handlen kan alene ske, hvis grunden ikke har været opgravet udover i forbindelse med undersøgelser af grundens jordbundsforhold og forurening. Favrskov Kommune skal have modtaget meddelelse om købers ønske om tilbagetrædelse samt den angivne dokumentation inden 12 måneder efter overtagelsesdatoen. Fortidsminder og arkæologiske forhold 1.6 Favrskov Kommune har intet kendskab til fortidsminder eller andre arkæologiske forhold på grunden udover hvad der fremgår af nærværende aftale. Eventuelle oplysninger om kendskab til fortidsminder eller andre arkæologiske forhold. 1.7 Favrskov Kommune foranstalter, at der gennemføres arkæologiske forundersøgelser af et statsanerkendt museum i forbindelse med byggemodning af området. Udgifterne til de arkæologiske forundersøgelser afholdes af Favrskov Kommune.

3 Favrskov Kommune påtager sig intet ansvar som følge af eventuelle fortidsminder eller arkæologiske forhold på grunden udover de, der måtte blive konstateret i forbindelse med den arkæologiske forundersøgelse. Ved efterfølgende konstatering af fortidsminder eller arkæologiske forhold skal museumslovens regler herom følges. Eventuelle udgifter som følge af forsinkelse af byggeri eller driftstab på grund af efterfølgende konstatering af fortidsminder eller andre arkæologiske fund på grunden erstattes ikke af Favrskov Kommune. Myndighedskrav 1.8 Favrskov Kommune påtager sig intet ansvar for krav fra andre offentlige myndigheder, som måtte have betydning for anvendelsen af grunden, og købers realisering af et påtænkt byggeri. Køber har intet krav på at få dækket tab eller udgifter som følge af forsinkelse af byggeri, driftstab, eller andre lignende tab eller udgifter, som følge af krav fra offentlige myndigheder. 1.9 Indgåelsen af denne købsaftale afskærer ikke Favrskov Kommune fra efterfølgende at stille krav overfor køber, hvis krav stilles på baggrund af den lovgivning, som kommunen som offentlig myndighed skal påse overholdelsen af. 2. Rettigheder og forpligtelser 2.1 Køber respekterer de servitutter, som påhviler grunden eller som ifølge landinspektørerklæring er eller vil blive overført til grunden i forbindelse med udstykningens godkendelse, herunder bestemmelserne i den gældende lokalplan (lokalplan nr. X), som køber har modtaget kopi af. Køber erklærer ved sin underskrift på nærværende købsaftale at have modtaget og gjort sig bekendt med indholdet af lokalplanen, som, for så vidt den pålægger grundejerne forpligtelser, udgør en integreret del af købsaftalen. 2.2 Køber respekterer de servitutter, som ifølge krav fra det offentlige eller koncessionerede selskaber er eller vil blive tinglyst på grunden i forbindelse med byggemodningen og udstykningens gennemførelse, herunder dokumenter om kollektiv varmeforsyning og evt. forbrugerkontrakt. Deklaration om byggepligt og tilbagekøbsret, samt forbud mod udstykning og videresalg 2.3 Køber er bekendt med og respekterer, at følgende servitutbestemmelser er tinglyst eller tinglyses på grunden med Favrskov Byråd som påtaleberettiget: A. Køber forpligter sig til at påbegynde opførelsen af et byggeri på grunden inden 2 år fra overtagelsesdagen og til at færdiggøre byggeriet inden 3 år fra overtagelsesdagen. Byggeri defineres som en eller flere i forhold til grundens størrelse og beliggenhed sædvanlig bygning eller bygninger. Sædvanlig bygning eller bygninger vurderes i forhold til grundens dimensioner og anvendelse, dvs. beboelse, erhvervsdomicil, fabriksbygning/-bygninger eller dermed sammenlignelige konstruktioner med fundament, vægge, tag og tekniske installationer.

4 Hvis opførelsen af byggeriet forsinkes på grund af force majeure, defineret som usædvanlige og uforudsigelige forhold, som ingen af parterne har indflydelse på, herunder pligtig standsning af byggeri på grund af arkæologiske fund, forlænges begge frister tilsvarende. B. Videresalg, herunder enhver form for udstykning, må ikke finde sted uden Favrskov Kommunes samtykke, før der er opført og færdigbygget et byggeri på grunden i overensstemmelse med en af Favrskov Kommune meddelt byggetilladelse. C. Såfremt køber er et selskab (uanset selskabsform) stiftet med det formål at udvikle og/eller købe og sælge fast ejendom, og hvis væsentligste aktiv er ejendommen, må et ejerskifte (uanset omfang) af selskabets ejerandele ikke finde sted uden Favrskov Kommunes samtykke. Tilbagekøbsret I misligholdelsestilfælde har Favrskov Kommune ret men ikke pligt til at kræve grunden tilbageskødet til Favrskov Kommune mod betaling af grundens markedspris på det tidspunkt, hvor aftalen blev misligholdt, dog maksimalt købesummen, jf. aftalens punkt 4, uden tillæg af renter, skatter og andre omkostninger og uden godtgørelse eller erstatning for eventuelle udgifter afholdt af køber til jordforbedringer, påbegyndt byggeri, beplantning og lignende. Markedsprisen fastlægges på kommunens foranledning ved indhentelse af én ejendomsmæglers vurdering af grundens værdi på det tidspunkt, hvor aftalen blev misligholdt. Grunden skal overdrages til Favrskov Kommune uden pantehæftelser af nogen art og uden udgift for Favrskov Kommune. Køber skal således afholde samtlige udgifter i forbindelse med tilbageskødningen, f.eks. tinglysningsafgifter, udgifter til advokat og landinspektør samt de øvrige udgifter, som Favrskov Kommune har som følge af tilbageskødningen. Køber skal afholde samtlige udgifter til grundens retablering til samme stand som på tidspunktet for Favrskov Kommunes salg af grunden til køber. Køber skal afholde samtlige udgifter i forbindelse med det oprindelige salg af grunden, herunder men ikke begrænset til tinglysningsafgifter, annonceudgifter, udgifter til advokat og landinspektør, samt de øvrige udgifter, som Favrskov Kommune har haft i forbindelse med det oprindelige salg. Tilbagebetaling af købesummen efter modregning af Favrskov Kommunes krav i henhold til denne aftale eller på andet grundlag sker, når ejendommen (grund inkl. evt. bygninger) er endeligt og anmærkningsfrit tinglyst med Favrskov Kommune som adkomsthaver. Såfremt Favrskov Kommune ikke måtte ønske grunden tilbageskødet, har køber ret til at videresælge grunden til anden side, idet kommunen skal godkende såvel køber som salgspris. Salgsprisen kan forventes godkendt, når denne ikke overstiger den oprindelige købesum med et tillæg på 10 % for hvert fulde år, som køberen har ejet grunden. Såfremt Favrskov Kommune har meddelt samtykke til videresalg af grunden i ubebygget stand, har Favrskov Kommune ret til at kræve grunden tilbageskødet på vilkårene i denne aftale af efterfølgende ejere, såfremt disse efterfølgende ejere måtte ønske at videresælge grunden i ubebygget stand. Favrskov Kommune har dermed ret til at fastsætte markedsprisen efter bestemmelserne i den oprindelige købsaftale, og ret til at godkende salgsprisen i efterfølgende overdragelsesled.

5 Servitutbestemmelserne kan aflyses mod forevisning af færdigmeldingsattest, hvorefter byggeriet er opført i overensstemmelse med byggetilladelsen. 3. Overtagelsesdagen 3.1 Som overtagelsesdag er aftalt X. 4. Købesum Fra overtagelsesdagen at regne henligger grunden for købers regning og risiko i enhver henseende. 4.1 Købesummen er aftalt til kr. X,- Moms af købesummen, 25 % kr. X,- Købesummen inkl. moms kr. X,- Købesummen indeholder følgende udgifter til forsyning: Oplysning om tilslutningsbidrag, der indeholdt i købesummen for den konkrete grund. 4.2 Ved købsaftalens underskrivelse betales et kontant acontobeløb svarende til 10 % af købesummen inkl. moms. Restkøbesummen betales kontant på overtagelsesdagen. 4.3 Fra overtagelsesdagen at regne betaler køber de på grunden pålignede ejendomsskatter og afgifter af enhver art. Beregning heraf foretages af Favrskov Kommune, og saldoen berigtiges kontant. Sædvanlig refusionsopgørelse opgøres pr. overtagelsesdagen, hvis saldo berigtiges kontant. 5. Omkostninger 5.1 Favrskov Kommune sørger for berigtigelse af handlen. 5.2 Omkostninger, forbundet med registrering og tinglysning af købsaftalen, samt eventuelle servitutbestemmelser m.v., deles af parterne med halvdelen til hver. 5.3 Hver part afholder egne omkostninger til sagkyndig bistand 5.4 Udstykningsomkostninger betales af Favrskov Kommune. 5.5 Der har ikke medvirket mægler. 6. Handelsbetingelser 6.1 Nærværende handel er betinget af udstykningens godkendelse af Geodatastyrelsen.

6 7. Misligholdelse 7.1 Dansk rets almindelige regler om misligholdelse finder anvendelse. Såfremt køber eller sælger ikke overholder sine forpligtelser, således som de er fastsat i denne købsaftale, foreligger misligholdelse. 7.2 Såfremt købesummen ikke betales til forfaldstid eller byggepligten og forbuddet mod videresalg ikke overholdes, kan sælger efter eget valg gøre følgende - ikke udtømmende - misligholdelsesbeføjelser gældende evt. i kombination: Hæve handlen, kræve købesummen forrentet og kræve erstatning for tab 7.3 I tilfælde af forsinket betaling forrentes købesummen i overensstemmelse med lov om renter ved forsinket betaling m.v. 8. Byggemodning 8.1 Favrskov Kommune udfører og bekoster i henhold til projektbeskrivelsen for udstykningen samtlige veje og stier i udstykningsområdet som del af byggemodningen. 8.2 Køber accepterer, at områdets udstykning og endelig byggemodning først færdiggøres, når en passende del af området er bebygget og i øvrigt efter Favrskov Kommunes nærmere bestemmelse, hvilket køber skal tåle. 8.3 Der må ikke foretages ændringer af rabatternes udformning uden Favrskov Kommunes godkendelse. Køber bærer det fulde ansvar, hvis vejstrækninger, beplantninger, gadeinventar rabatter og grønne arealer og lignende beskadiges, enten som følge af opgravninger eller transporter i forbindelse med byggearbejdet. Kommunen retablerer for købers regning. Retablering sker eventuelt først i forbindelse med områdets færdiggørelse. Beløbet til dækning af den skete beskadigelse skal betales, inden byggeriet kan færdigmeldes og inden ibrugtagning. 8.4 Køber respekterer eventuelle drænledninger, der måtte være på grunden. Overgraves et dræn, skal det enten retableres eller tilsluttes grundens regnvandssystem efter nærmere aftale med Favrskov Kommune og uden udgift for Favrskov Kommune. 8.5 Ved grundens overtagelse skal køber senest 1 måned efter overtagelsesdagen påse, at samtlige skelpæle forefindes i overensstemmelse med det udleverede kort. Sker der ikke anmeldelse til Favrskov Kommune inden ovennævnte frist, kan Favrskov Kommune ikke påtage sig udgiften til retablering af eventuelt manglende skelpæle. Ødelægges eller fjernes skelpælene på et senere tidspunkt, skal skellene retableres for købers egen regning. I byggeperioden skal skellene respekteres, og det er ikke tilladt at disponere over nabogrundene ved oplag af byggematerialer, kørsel og lignende. 8.6 Ejendommens ubebyggede arealer skal vedligeholdes i overensstemmelse med den gældende lokalplan indtil bebyggelse finder sted. 8.7 Favrskov Kommune sikrer en hensigtsmæssig vedligeholdelse af usolgte byggegrunde indenfor udstykningsområdet.

7 9. Grundejerforening 9.1 Der skal oprettes en grundejerforening jf. lokalplanen, når Favrskov Kommune forlanger det. Favrskov Kommune er ikke forpligtet til at deltage i grundejerforeningen, og til at betale grundejerforeningskontingent, for så vidt angår endnu ikke solgte grunde. 9.2 Grundejerforeningen skal, når området er færdigetableret, varetage drift og vedligeholdelse af området. Grundejerforeningen er uanset om veje og friarealer overdrages ved skøde eller andre måder forpligtet til at varetage vedligeholdelsen af de i lokalplanen nævnte veje, stier og fælles anlæg m.v. Overskrifterne til de enkelte vilkår i denne købsaftale tilsigter ikke at have retsskabende virkning, og i tilfælde af en eventuel tvist skal indholdet i vilkårene lægges til grund. Ved underskrift på købsaftalen tiltrædes foranstående købsaftale i alle dens ord og punkter. Som sælger: Favrskov Kommune, Hinnerup, den Nils Borring Borgmester Jan Kallestrup Kommunaldirektør Som køber: Den Navn, evt. cpr.nr./cvr.nr. Navn, evt. cpr.nr./cvr.nr. Bilag: Blanket vedrørende fortrydelsesret, jf. lov om forbrugerbeskyttelse ved erhvervelse af fast ejendom m.v. (kun private)

8 Oplysning om fortrydelsesret Undertegnede X der samtidig hermed over for Favrskov Kommune har afgivet tilbud på køb af matr.nr. X, beliggende X bekræfter herved, at jeg er gjort bekendt med reglerne i kapitel 2 i lov nr. 391 af 14. juni 1995 om forbrugerbeskyttelse ved erhvervelse af fast ejendom m.v. og i bekendtgørelse nr. 950 af 8. december 1995 om oplysninger om fortrydelsesret ved erhvervelse af fast ejendom m.v., hvorefter jeg kan træde tilbage fra (fortryde) en aftale om køb af fast ejendom, hvis de betingelser, der fremgår nedenfor, er opfyldt. Generelle betingelser Fortrydelsesfristen Hvis køber vil fortryde sit køb, skal han/hun give sælgeren eller dennes repræsentant skriftlig underretning herom inden 6 hverdage. Fristen beregnes fra den dag, aftalen indgås, uanset om aftalen er betinget af et eller flere forhold. Ved beregningen af fristen medregnes ikke lørdage, søndage, helligdage og grundlovsdag. Hvis aftalen indgås ved, at køber accepterer et salgstilbud fra sælger, regnes fristen dog fra den dag, hvor køber er blevet bekendt med sælgers tilbud. Købers underretning om fortrydelse af køber skal være kommet frem til sælgeren eller dennes repræsentant inden fristens udløb. Betaling af godtgørelse til sælgeren Køber skal endvidere betale et beløb (godtgørelse) på 1% af den aftalte (nominelle) købesum til sælger. Dette beløb skal være betalt inden udløbet af 6-dages fristen. Hvis købsaftalen er indgået eller formidlet for sælger af en rådgiver, kan denne modtage beløbet på sælgers vegne. Beløbet skal dog ikke betales, hvis sælger har opført ejendommen med salg for øje, eller hvis sælger har soglt ejendommen som led i sit hovederhverv. Andre betingelser Køber har taget ejendommen i brug Hvis køber har taget ejendommen i brug, f.eks. ved at flytte ind eller lade håndværkere udføre arbejde på ejendommen, skal køber inden 6-dages fristens udløb stille ejendommen til sælgerens disposition. Hvis køber har foretaget fysiske indgreb, f.eks. håndværksmæssige ændringer, eller andre forandringer på ejendommen, skal køber inden 6-dages fristens udløb tilbageføre ejendommen til væsentlig samme stand som før indgrebet eller forandringen. Hvis køber eller andre, der har haft adgang til ejendommen i købers interesse, har beskadiget eller forringet ejendommen på anden måde, skal køber inden 6-dages fristens udløb udbedre forholdet, medmindre beskadigelsen eller forringelsen er hændelig. Købsaftalen er blevet tinglyst. Hvis købsaftalen er blevet tinglyst, skal køber inden 6-dages fristens udløb sørge for, at aftalen kan aflyses igen. Hvis køber har anmeldt skødet til tinglysning, skal køber således fremsende begæring til tinglysningskontoret om at få aftalen aflyst. Hvis det er sælger, som har sørget for tinglysning af skødet, skal køber foretage det fornødne til aflysning af aftalen, f.eks. kvittere skødet til aflysning. Sted og dato Køber Køber

KØBSAFTALE. Eventuelle oplysninger om kendskab til jordbundsforhold eller jordforurening

KØBSAFTALE. Eventuelle oplysninger om kendskab til jordbundsforhold eller jordforurening Købsaftale - sagsnr. X Matr.nr. X Beliggenhed: X KØBSAFTALE Undertegnede Favrskov Kommune, Skovvej 20, 8382 Hinnerup sælger herved til medunderskrevne XX XX XX den Favrskov Kommune ifølge tinglyst adkomst

Læs mere

KØBSAFTALE. 1.3 John Frandsen Ejendomsinvest ApS har ved salget ikke taget stilling til købers nærmere anvendelse af grunden, jf. dog punkt 2.2.

KØBSAFTALE. 1.3 John Frandsen Ejendomsinvest ApS har ved salget ikke taget stilling til købers nærmere anvendelse af grunden, jf. dog punkt 2.2. Købsaftale sagsnr. HBGXXXX Delnr. X matr.nr. XXX Hobro Markjorder Beliggenhed: Yduns Vej XX, 9500 Hobro KØBSAFTALE Undertegnede John Frandsen Ejendomsinvest ApS Hyrdehøjvej 21 9550 Mariager Cvr: 20197382

Læs mere

Købsaftale. Rådhuset 7600 Struer

Købsaftale. Rådhuset 7600 Struer Købsaftale Underskrevne Struer Kommune Rådhuset 7600 Struer sælger herved til den kommunen tilhørende ubebyggede grund, matr. nr., Tagård, Humlum. Grunden er beliggende Bakke Alle, Humlum. Grunden er på

Læs mere

Den del af matr. nr. 12bi, Søften by, Søften der udbydes til salg er beliggende i byzone.

Den del af matr. nr. 12bi, Søften by, Søften der udbydes til salg er beliggende i byzone. Købsaftale - sagsnr. 710-2010-13716 Del af matr.nr. 12bi, Søften by, Søften Beliggenhed: Delta, 8382 Hinnerup KØBSAFTALE Undertegnede Favrskov Kommune, Skovvej 20, 8382 Hinnerup sælger herved til medunderskrevne

Læs mere

Købstilbud med salgsvilkår. Præstegårdsvej (Storparcel) Præstegårdsvej matr.nr. 13pt, Søften By, Søften Beliggenhed: 8382 Søften, Hinnerup

Købstilbud med salgsvilkår. Præstegårdsvej (Storparcel) Præstegårdsvej matr.nr. 13pt, Søften By, Søften Beliggenhed: 8382 Søften, Hinnerup Præstegårdsvej matr.nr. 13pt, Søften By, Søften Beliggenhed: 8382 Søften, Hinnerup 21.12.2018 Købstilbud med salgsvilkår Præstegårdsvej (Storparcel) Undertegnede Navn: Cpr.nr. / CVR. nr. Adresse: By og

Læs mere

KØBSTILBUD MED SALGSVILKÅR STORPARCEL

KØBSTILBUD MED SALGSVILKÅR STORPARCEL Købsaftale Matr.nr. 38 a, Sall by, Sall Beliggenhed: Borgergade 67, Sall, 8450 Hammel KØBSTILBUD MED SALGSVILKÅR STORPARCEL Undertegnede Navn: Cpr.nr. / CVR. nr. Adresse: By og postnr.: Tlf. nr. E-mail:

Læs mere

KØBSTILBUD MED SALGSVILKÅR STORPARCEL

KØBSTILBUD MED SALGSVILKÅR STORPARCEL Kirkevej 8 matr.nr.3p og Dr. Larsensvej 9 matr. Nr. 3aq, Vinterslev By, Hadsten Beliggenhed: 8370 Hadsten KØBSTILBUD MED SALGSVILKÅR STORPARCEL Undertegnede Navn: Cpr.nr. / CVR. nr. Adresse: By og postnr.:

Læs mere

SALGSVILKÅR for erhvervsparcellerne beliggende Erhvervsparken Klank i Galten

SALGSVILKÅR for erhvervsparcellerne beliggende Erhvervsparken Klank i Galten maj 2012 sag 07/17066 SALGSVILKÅR for erhvervsparcellerne beliggende Erhvervsparken Klank i Galten Salgsvilkår 1. Oplysninger om grundene Parcellerne er beliggende i Erhvervsparken Klank ved Århusvej/

Læs mere

KØBSAFTALE. Grundens offentlige ejendomsvurdering er pr. 1. oktober 2014: kr.

KØBSAFTALE. Grundens offentlige ejendomsvurdering er pr. 1. oktober 2014: kr. Købsaftale - sagsnr. 710-2017-6170 Matr.nr. 12 ar, Søften By, Søften Beliggenhed: Sigma 6, 8382 Hinnerup KØBSAFTALE Undertegnede Favrskov Kommune, Skovvej 20, 8382 Hinnerup sælger herved til medunderskrevne

Læs mere

SALGSSVILKÅR FOR HVIDKLØVER I GØDVAD

SALGSSVILKÅR FOR HVIDKLØVER I GØDVAD Ejendomme Februar 2016/HA Overdragelsen sker i øvrigt på følgende vilkår: SALGSSVILKÅR FOR HVIDKLØVER I GØDVAD 1 GRUNDEN Den solgte grund overdrages, som den er og forefindes og med de samme rettigheder,

Læs mere

T I L B U D S B L A N K E T for ubebygget grund til boligformål på

T I L B U D S B L A N K E T for ubebygget grund til boligformål på T I L B U D S B L A N K E T for ubebygget grund til boligformål på Mejsevej 2, Breum 7870 Roslev Mellem Skive Kommune, Torvegade 10, 7800 Skive som sælger, og Navn: Adresse: By: Tlf.nr.: Mail: er der indgået

Læs mere

Købsaftale. Rådhuset 7600 Struer. sælger herved. til

Købsaftale. Rådhuset 7600 Struer. sælger herved. til Købsaftale Underskrevne Struer Kommune Rådhuset 7600 Struer sælger herved til den kommunen tilhørende ubebyggede grund delnr.. af matr. nr.,. Grunden er beliggende... Grunden er på m2 og i øvrigt afsat

Læs mere

Miljøministeriet v/naturstyrelsen (Herefter benævnt Sælger)

Miljøministeriet v/naturstyrelsen (Herefter benævnt Sælger) NST-513-00738 Miljøministeriet v/naturstyrelsen (Herefter benævnt Sælger) sælger Bøgeskovhus Tidligere skovfogedbolig beliggende Palsgårdsvej 10, 7362 Hampen 2 Tilbudsblanket Salg af statsejendom Finansministeriets

Læs mere

GENEREL SALGSOPSTILLING

GENEREL SALGSOPSTILLING Rev. 02.04.2009 Sag 07/56988 GENEREL SALGSOPSTILLING Salgsvilkår m.v. for boligparceller i udstykningen Jens Martin Knudsens Vej, Låsby, 2. etape De udbudte parceller er følgende: Jens Martin Knudsens

Læs mere

der er bekendt med udbudsmaterialet samt de vilkår der stilles i dette materiale, tilbyder herved Silkeborg kommune at købe grunden:

der er bekendt med udbudsmaterialet samt de vilkår der stilles i dette materiale, tilbyder herved Silkeborg kommune at købe grunden: Ejendomme september 2017/HA Købstilbud Tilbud skal afgives skriftligt, angive et fast beløb og være uden forbehold. Tilbuddet skal fremsendes med en udskrift af dette dokument som købstilbud i sin helhed.

Læs mere

K Ø B S A F T A L E. Det bekræftes herved, at Holstebro Kommune (CVR ) til

K Ø B S A F T A L E. Det bekræftes herved, at Holstebro Kommune (CVR ) til 2. afsnit Kofeltvej. K Ø B S A F T A L E Det bekræftes herved, at Holstebro Kommune (CVR 29189927) til har solgt matr. nr., Den mellemste del, Idom, beliggende Kofeltvej nr.. Parcellen er solgt på følgende

Læs mere

Salg af 12 attraktive byggegrunde på Doktor Lunds Vej i Øster Jølby

Salg af 12 attraktive byggegrunde på Doktor Lunds Vej i Øster Jølby Morsø Kommune Salg af 12 attraktive byggegrunde på Doktor Lunds Vej i Øster Jølby Udbudsmateriale Pia Thybo 2013 Direktionssekretariatet Strategi & Kommunikation 13-09-2013 Offentligt udbud af byggegrunde

Læs mere

K Ø B S A F T A L E. tilbyder hermed at købe den af Næstved kommune (benævnt sælger) tilhørende ejendom/ grund beliggende: adresse, postnr.

K Ø B S A F T A L E. tilbyder hermed at købe den af Næstved kommune (benævnt sælger) tilhørende ejendom/ grund beliggende: adresse, postnr. K Ø B S A F T A L E Underskrevne (Køber) navn(e): adresse:, CVR./ CPR nr. Telefonnr. og mail:, tilbyder hermed at købe den af Næstved kommune (benævnt sælger) tilhørende ejendom/ grund beliggende: adresse,

Læs mere

Salgsbetingelser Vilkår for salg af grunde på Nordmarken i Højmark Gældende fra 1. januar 2013.

Salgsbetingelser Vilkår for salg af grunde på Nordmarken i Højmark Gældende fra 1. januar 2013. Salgsbetingelser Vilkår for salg af grunde på Nordmarken i Højmark Gældende fra 1. januar 2013. 1. Beskrivelse af ejendommen/området Grundene ligger ved Nordmarken i Højmark, hvor de første grunde blev

Læs mere

THISTED KOMMUNE Udbud af 14 byggegrunde Tviskjær i Thisted

THISTED KOMMUNE Udbud af 14 byggegrunde Tviskjær i Thisted THISTED KOMMUNE Udbud af 14 byggegrunde Tviskjær i Thisted Thisted kommune Sekretariatet, Kirkevej 9, tlf. nr. 99 17 17 17 www.thisted.dk 1 Indholdsfortegnelse Thisted by og den sydlige bydel Tilsted...

Læs mere

SALGSBETINGELSER RING SØ PARK

SALGSBETINGELSER RING SØ PARK SALGSBETINGELSER RING SØ PARK Overdragelsen sker i øvrigt på følgende nærmere vilkår: Køber har fået udleveret kortrids udfærdiget af landinspektørkontoret Brædstrup. Grundens udstykning iværksættes i

Læs mere

Egetoften, Tvis K Ø B S A F T A L E. Det bekræftes herved, at Holstebro Kommune (CVR ) til. har solgt

Egetoften, Tvis K Ø B S A F T A L E. Det bekræftes herved, at Holstebro Kommune (CVR ) til. har solgt Egetoften, Tvis K Ø B S A F T A L E Det bekræftes herved, at Holstebro Kommune (CVR 29189927) til har solgt Egetoften nr., matr.nr., Hingebjerg, Tvis. Parcellen er solgt på følgende vilkår: 1. Parcellen

Læs mere

UDKAST TIL KØBSAFTALE

UDKAST TIL KØBSAFTALE UDKAST TIL KØBSAFTALE INDHOLDSFORTEGNELSE 1. EJENDOMMEN 2. KØBESUM OG BETALINGSBETINGELSER 3. OVERTAGELSE 4. SKÆRINGSDATO 5. INKLUDERET I KØBESUMMEN 6. FORPLIGTELSER UDENFOR KØBESUMMEN 7. SERVITUTTER 8.

Læs mere

KØBSTILBUD. Underskrevne: Cpr.nr/SE nr. Adresse:

KØBSTILBUD. Underskrevne: Cpr.nr/SE nr. Adresse: KØBSTILBUD Underskrevne: Cpr.nr/SE nr. Adresse: Tilbyder herved, for det anført bud, at købe èn af nedenstående parcelhusgrunde, i den prioriteringsorden De anfører. 1 er 1. prioritet, 2 er 2. prioritet

Læs mere

K Ø B S A F T A L E. Det bekræftes herved, at Holstebro Kommune (CVR ) til

K Ø B S A F T A L E. Det bekræftes herved, at Holstebro Kommune (CVR ) til Krunderup, Skovholt. K Ø B S A F T A L E Det bekræftes herved, at Holstebro Kommune (CVR 29189927) til har solgt grund nr.,matr. nr., Vognstrup, Navr, af kommunes udstykning i Skovholt, Navr. Parcellen

Læs mere

UDBUD AF 1 LEDIG GRUND HANS BACHS VEJ 6 - KLITMØLLER

UDBUD AF 1 LEDIG GRUND HANS BACHS VEJ 6 - KLITMØLLER THISTED KOMMUNE UDBUD AF 1 LEDIG GRUND HANS BACHS VEJ 6 - KLITMØLLER Thisted kommune Sekretariatet, Kirkevej 9, 7760 Hurup tlf. 99 17 17 17 www.thisted.dk Indholdsfortegnelse Udstykningen på Hans Bachs

Læs mere

KØBSAFTALE. 1. Ejendommen 1.1 På den pågældende ejendom er følgende bygninger, hvis areal ifølge BBR-ejermeddelelse er oplyst som følger:

KØBSAFTALE. 1. Ejendommen 1.1 På den pågældende ejendom er følgende bygninger, hvis areal ifølge BBR-ejermeddelelse er oplyst som følger: Købsaftale - sagsnr. 710-2016-12722 Matr.nr. 6 eæ, Over- og Neder Hadsten, Hadsten by Beliggenhed: Skanderborgvej 13, 8370 Hadsten KØBSAFTALE Undertegnede Favrskov Kommune, Skovvej 20, 8382 Hinnerup sælger

Læs mere

UDBUD AF 17 GRUNDE FREJASVEJ - SJØRRING

UDBUD AF 17 GRUNDE FREJASVEJ - SJØRRING THISTED KOMMUNE UDBUD AF 17 GRUNDE FREJASVEJ - SJØRRING Thisted kommune Sekretariatet, Kirkevej 9, tlf.nr. 99 17 17 17 www.thisted.dk Indholdsfortegnelse Sjørring by...3 Området ved Frejasvej...3 Udstykningen

Læs mere

THISTED KOMMUNE. Udbud af 6 byggegrunde BAVNHØJ, TILSTED. Thisted Kommune Sekretariatet, Kirkevej 9, tlf. nr. 99 17 17 17 www.thisted.

THISTED KOMMUNE. Udbud af 6 byggegrunde BAVNHØJ, TILSTED. Thisted Kommune Sekretariatet, Kirkevej 9, tlf. nr. 99 17 17 17 www.thisted. THISTED KOMMUNE Udbud af 6 byggegrunde BAVNHØJ, TILSTED Thisted Kommune Sekretariatet, Kirkevej 9, tlf. nr. 99 17 17 17 www.thisted.dk Indholdsfortegnelse Thisted by og den sydlige bydel Tilsted...2 Området

Læs mere

Der er bekendt med udbudsmaterialet samt de vilkår der stilles i dette materiale, tilbyder herved Silkeborg kommune at købe grunden:

Der er bekendt med udbudsmaterialet samt de vilkår der stilles i dette materiale, tilbyder herved Silkeborg kommune at købe grunden: KØBSTILBUD Tilbud skal afgives skriftligt, angive et fast beløb og være uden forbehold. Tilbuddet skal fremsendes med en udskrift af dette dokument som købstilbud i sin helhed. Dokumentet skal være underskrevet

Læs mere

Købstilbud med salgsvilkår for parcelhusgrundene, Krondyrvej 1, 2, 3, 5 og 6, 8643 Ans

Købstilbud med salgsvilkår for parcelhusgrundene, Krondyrvej 1, 2, 3, 5 og 6, 8643 Ans Ejendomme Januar 2016/HA Købstilbud med salgsvilkår for parcelhusgrundene, Krondyrvej 1, 2, 3, 5 og 6, 8643 Ans Undertegnede Navn(e): Cpr.nr./Cvr.nr.: Adresse: Tlf.nr.: Mail: Der er bekendt med udbudsmaterialet

Læs mere

KØBSAFTALE. GREVE KOMMUNE, Rådhusholmen 10, 2670 Greve sælger herved til. Navn Adresse Postnummer og by evt. CVR. nr.

KØBSAFTALE. GREVE KOMMUNE, Rådhusholmen 10, 2670 Greve sælger herved til. Navn Adresse Postnummer og by evt. CVR. nr. GREVE KOMMUNE Center for Byråd & Ledelse Rådhusholmen 10 2670 Greve KØBSAFTALE GREVE KOMMUNE, Rådhusholmen 10, 2670 Greve sælger herved til Navn Adresse Postnummer og by evt. CVR. nr. den kommunen tilhørende

Læs mere

Der er bekendt med udbudsmaterialet samt de vilkår der stilles i dette materiale, tilbyder herved Silkeborg kommune at købe grunden:

Der er bekendt med udbudsmaterialet samt de vilkår der stilles i dette materiale, tilbyder herved Silkeborg kommune at købe grunden: KØBSTILBUD Tilbud skal afgives skriftligt, angive et fast beløb og være uden forbehold. Tilbuddet skal fremsendes med en udskrift af dette dokument som købstilbud i sin helhed. Dokumentet skal være underskrevet

Læs mere

Købstilbud med salgsvilkår for parcelhusgrundene, Skovvænget i Fårvang. Navn(e): Cpr.nr./Cvr.nr.: Adresse:

Købstilbud med salgsvilkår for parcelhusgrundene, Skovvænget i Fårvang. Navn(e): Cpr.nr./Cvr.nr.: Adresse: Ejendomme November 2016/HA Købstilbud med salgsvilkår for parcelhusgrundene, Skovvænget i Fårvang Undertegnede Navn(e): Cpr.nr./Cvr.nr.: Adresse: Tlf.nr.: Mail: Der er bekendt med udbudsmaterialet samt

Læs mere

Under Rødtjørnen, Under Hvidtjørnen og Under Bøgen, Halgård Vest 2. etape K Ø B S A F T A L E

Under Rødtjørnen, Under Hvidtjørnen og Under Bøgen, Halgård Vest 2. etape K Ø B S A F T A L E Under Rødtjørnen, Under Hvidtjørnen og Under Bøgen, Halgård Vest 2. etape K Ø B S A F T A L E Det bekræftes herved, at Holstebro Kommune (CVR 29189927) til har solgt Under Hvidtjørnen nr., matr.nr., Mejdal,

Læs mere

GIV ET BUD GRUND PÅ KIRKEBAKKEN 11, ROSLEV

GIV ET BUD GRUND PÅ KIRKEBAKKEN 11, ROSLEV GIV ET BUD GRUND PÅ KIRKEBAKKEN 11, ROSLEV Grund, Kirkebakken 11, 7870 Roslev, matr.nr. 9au Roslev By, Roslev Skive Kommune udbyder en grund beliggende Kirkebakken 11, 7870 Roslev til salg i henhold til

Læs mere

K Ø B S A F T A L E. Underskrevne. Næstved Kommune. Teatergade Næstved. sælger herved til medunderskrevne. CVR./ CPR nr. Telefonnr.

K Ø B S A F T A L E. Underskrevne. Næstved Kommune. Teatergade Næstved. sælger herved til medunderskrevne. CVR./ CPR nr. Telefonnr. K Ø B S A F T A L E Underskrevne Næstved Kommune Teatergade 8 4700 Næstved sælger herved til medunderskrevne CVR./ CPR nr. Telefonnr. og mail: den kommunen tilhørende ubebyggede erhvervsgrund beliggende???

Læs mere

Der er bekendt med udbudsmaterialet samt de vilkår der stilles i dette materiale, tilbyder herved Silkeborg kommune at købe grunden:

Der er bekendt med udbudsmaterialet samt de vilkår der stilles i dette materiale, tilbyder herved Silkeborg kommune at købe grunden: KØBSTILBUD Tilbud skal afgives skriftligt, angive et fast beløb og være uden forbehold. Tilbuddet skal fremsendes med en udskrift af dette dokument som købstilbud i sin helhed. Dokumentet skal være underskrevet

Læs mere

Købstilbud med salgsvilkår for parcelhusgrunden Rådyrvej 1, 8643 Ans. Undertegnede Navn(e): Cpr.nr./Cvr.nr.: Adresse:

Købstilbud med salgsvilkår for parcelhusgrunden Rådyrvej 1, 8643 Ans. Undertegnede Navn(e): Cpr.nr./Cvr.nr.: Adresse: Ejendomme November 2016/HA Købstilbud med salgsvilkår for parcelhusgrunden Rådyrvej 1, 8643 Ans Undertegnede Navn(e): Cpr.nr./Cvr.nr.: Adresse: Tlf.nr.: Mail: Der er bekendt med udbudsmaterialet samt de

Læs mere

Købsaftale. Vejle Kommune sælger parcel nr. xx matr. nr. xx Børkop By, Gauerslund med et areal på xx m², beliggende Fruergaardsvej xx, 7080 Børkop til

Købsaftale. Vejle Kommune sælger parcel nr. xx matr. nr. xx Børkop By, Gauerslund med et areal på xx m², beliggende Fruergaardsvej xx, 7080 Børkop til Købsaftale 1 Vejle Kommune sælger parcel nr xx matr nr xx Børkop By, Gauerslund med et areal på xx m², beliggende Fruergaardsvej xx, 7080 Børkop til xxx xxx xxx xxx OVERTAGELSE: Overtagelsesdagen, der

Læs mere

Købstilbud med salgsvilkår for parcelhusgrunde, beliggende Elkærholmparken, Vester Nebel

Købstilbud med salgsvilkår for parcelhusgrunde, beliggende Elkærholmparken, Vester Nebel Købstilbud med salgsvilkår for parcelhusgrunde, beliggende Elkærholmparken, Vester Nebel Nr. 10, 12, 14, 16, 18, 20, 22, 24, 26, og 28. Undertegnede: Navn: Adresse: By og Postnr.: Telefon nr: E.mail: CPR

Læs mere

KØBSAFTALE (Almindelige vilkår 2014 for salg af Cotta-Slow grunde ved Sofielund)

KØBSAFTALE (Almindelige vilkår 2014 for salg af Cotta-Slow grunde ved Sofielund) KØBSAFTALE (Almindelige vilkår 2014 for salg af Cotta-Slow grunde ved Sofielund) Grunden: Ejendommen er en ubebygget grund, som sælges i den stand, hvori den forefindes, og som beset af køberen med de

Læs mere

Købstilbud med salgsvilkår for parcelhusgrunde, beliggende Sysselbjergvej, Almind

Købstilbud med salgsvilkår for parcelhusgrunde, beliggende Sysselbjergvej, Almind Købstilbud med salgsvilkår for parcelhusgrunde, beliggende Sysselbjergvej, Almind Nr. 44, 46, 48 og 50 Undertegnede: Navn: Adresse: By og Postnr.: Telefon nr: E.mail: CPR nr: og Navn: Adresse: By og postnr.:

Læs mere

OPLYSNINGSSKEMA GRUNDE. Køber(e): Morbærhaven anfør husnr., 9000 Aalborg parcel nr.anfør parcel.nr. Gl. Hasseris by, Hasseris

OPLYSNINGSSKEMA GRUNDE. Køber(e): Morbærhaven anfør husnr., 9000 Aalborg parcel nr.anfør parcel.nr. Gl. Hasseris by, Hasseris Køber(e): GRUNDE OPLYSNINGSSKEMA Morbærhaven anfør husnr., 9000 Aalborg parcel nr.anfør parcel.nr. Gl. Hasseris by, Hasseris Navn: Navn: Adresse: Adresse: Postnr./by: Postnr./by: Tlf. : Tlf. : CPR-nr.:

Læs mere

SALGSBETINGELSER GRUNDSALG TIL ERHVERV

SALGSBETINGELSER GRUNDSALG TIL ERHVERV SALGSBETINGELSER GRUNDSALG TIL ERHVERV 1. Parterne 1.1. Sælger: Assens Kommune, Rådhus Allé 5, 5610 Assens 1.2. Køber: Adresse Cpr.nr./CVR. nr. 2. Ejendommen 2.1. Arealet / ejendommen er en ubebygget erhvervsparcel,

Læs mere

KØBSTILBUD MED SALGSVILKÅR for salg af erhvervsarealer beliggende ved Nordager i lokalplan Ved Eltangvej et erhvervsområde

KØBSTILBUD MED SALGSVILKÅR for salg af erhvervsarealer beliggende ved Nordager i lokalplan Ved Eltangvej et erhvervsområde KØBSTILBUD MED SALGSVILKÅR for salg af erhvervsarealer beliggende ved Nordager i lokalplan 0552-12 Ved Eltangvej et erhvervsområde Undertegnede: Navn: Adresse: By og postnr.: Telefon nr: E.mail: CVR nr.:

Læs mere

Salg af parcelhusgrunde Hanebjælken, Vestbjerg Sagsnr. 2014-17841

Salg af parcelhusgrunde Hanebjælken, Vestbjerg Sagsnr. 2014-17841 Sagsnr.: 2014-17841 KJK/tho Beskrivelse Hanebjælken ligger centralt i Vestbjerg i et område med et veludbygget stisystem. Der er sikker vej til børneinstitution, skole og idrætshal. Der er sælges i alt

Læs mere

Salg af grund til tæt-lav boligbebyggelse, Mellemvang, 9362 Gandrup. Del af matr. nr. 9a, Gandrup by, Ø. Hassing

Salg af grund til tæt-lav boligbebyggelse, Mellemvang, 9362 Gandrup. Del af matr. nr. 9a, Gandrup by, Ø. Hassing Click here to enter text. Udbudsvilkår Udbudsvilkår Salg af grund til tæt-lav boligbebyggelse, Mellemvang, 9362 Gandrup. Del af matr. nr. 9a, Gandrup by, Ø. Hassing 1. Ejendommen./. Under forbehold af

Læs mere

KØBSBETINGELSER GRUNDSALG TIL ERHVERV

KØBSBETINGELSER GRUNDSALG TIL ERHVERV KØBSBETINGELSER GRUNDSALG TIL ERHVERV 1. Parterne 1.1. Sælger: Assens Kommune, Willemoesgade 15, 5610 Assens 1.2. Køber: Navn Adresse Cpr.nr./SE nr. 2. Ejendommen 2.1. Arealet / ejendommen er en ubebygget

Læs mere

Købstilbud med salgsvilkår for sommerhusgrunde, beliggende Kystvej 40 A og Kystvej 40 B, Binderup

Købstilbud med salgsvilkår for sommerhusgrunde, beliggende Kystvej 40 A og Kystvej 40 B, Binderup Købstilbud med salgsvilkår for sommerhusgrunde, beliggende Kystvej 40 A og Kystvej 40 B, Binderup Undertegnede Navn: Adresse:_ By og postnr.: Telefon nr.: E.mail CVR nr: tilbyder herved Kolding Kommune

Læs mere

Der er bekendt med udbudsmaterialet samt de vilkår der stilles i dette materiale, tilbyder herved Silkeborg kommune at købe grunden:

Der er bekendt med udbudsmaterialet samt de vilkår der stilles i dette materiale, tilbyder herved Silkeborg kommune at købe grunden: KØBSTILBUD Tilbud skal afgives skriftligt, angive et fast beløb og være uden forbehold. Tilbuddet skal fremsendes med en udskrift af dette dokument som købstilbud i sin helhed. Dokumentet skal være underskrevet

Læs mere

der er bekendt med udbudsmaterialet samt de vilkår der stilles i dette materiale, tilbyder herved Silkeborg kommune at købe grunden:

der er bekendt med udbudsmaterialet samt de vilkår der stilles i dette materiale, tilbyder herved Silkeborg kommune at købe grunden: Købstilbud Tilbud skal afgives skriftligt, angive et fast beløb og være uden forbehold. Tilbuddet skal fremsendes med en udskrift af dette dokument som købstilbud i sin helhed. Dokumentet skal være underskrevet

Læs mere

Grund til erhvervsformål Fabriksvej/Nordtoften, Ørnhøj. Salgsmappe. Herning Kommune. Torvet. 7400 Herning. herning@herning.dk. www.herning.

Grund til erhvervsformål Fabriksvej/Nordtoften, Ørnhøj. Salgsmappe. Herning Kommune. Torvet. 7400 Herning. herning@herning.dk. www.herning. Grund til erhvervsformål Fabriksvej/Nordtoften, Ørnhøj Salgsmappe Herning Kommune. Torvet. 7400 Herning. herning@herning.dk. www.herning.dk Indholdsfortegnelse: 1. ERHVERVSOMRÅDET... 2 2. BYGGEMODNING

Læs mere

Der er bekendt med udbudsmaterialet samt de vilkår der stilles i dette materiale, tilbyder herved Silkeborg kommune at købe grunden:

Der er bekendt med udbudsmaterialet samt de vilkår der stilles i dette materiale, tilbyder herved Silkeborg kommune at købe grunden: KØBSTILBUD Tilbud skal afgives skriftligt, angive et fast beløb og være uden forbehold. Tilbuddet skal remsendes med en udskrift af dette dokument som købstilbud i sin helhed. Dokumentet skal være underskrevet

Læs mere

der er bekendt med udbudsmaterialet samt de vilkår der stilles i dette materiale, tilbyder herved Silkeborg kommune at købe grunden:

der er bekendt med udbudsmaterialet samt de vilkår der stilles i dette materiale, tilbyder herved Silkeborg kommune at købe grunden: Købstilbud Tilbud skal afgives skriftligt, angive et fast beløb og være uden forbehold. Tilbuddet skal fremsendes med en udskrift af dette dokument som købstilbud i sin helhed. Dokumentet skal være underskrevet

Læs mere

Der er bekendt med udbudsmaterialet samt de vilkår der stilles i dette materiale, tilbyder herved Silkeborg kommune at købe grunden:

Der er bekendt med udbudsmaterialet samt de vilkår der stilles i dette materiale, tilbyder herved Silkeborg kommune at købe grunden: KØBSTILBUD Tilbud skal afgives skriftligt, angive et fast beløb og være uden forbehold. Tilbuddet skal fremsendes med en udskrift af dette dokument som købstilbud i sin helhed. Dokumentet skal være underskrevet

Læs mere

Der er bekendt med udbudsmaterialet samt de vilkår der stilles i dette materiale, tilbyder herved Silkeborg kommune at købe grunden:

Der er bekendt med udbudsmaterialet samt de vilkår der stilles i dette materiale, tilbyder herved Silkeborg kommune at købe grunden: KØBSTILBUD Tilbud skal afgives skriftligt, angive et fast beløb og være uden forbehold. Tilbuddet skal fremsendes med en udskrift af dette dokument som købstilbud i sin helhed. Dokumentet skal være underskrevet

Læs mere

[SALGSVILKÅR] Morsø Kommune Direktionssekretariatet Strategi & Kommunikation

[SALGSVILKÅR] Morsø Kommune Direktionssekretariatet Strategi & Kommunikation 2014 Morsø Kommune Direktionssekretariatet Strategi & Kommunikation [SALGSVILKÅR] Ejendomme erhvervet af Morsø Kommune med henblik på nedrivning af eksisterende bygninger og videresalg af bygningsløse

Læs mere

Generelle salgsvilkår for byggegrunde til opførelse af enfamiliehuse og sommerhuse

Generelle salgsvilkår for byggegrunde til opførelse af enfamiliehuse og sommerhuse Generelle salgsvilkår for byggegrunde til opførelse af enfamiliehuse og sommerhuse Tønder Kommunes salg af grunde sker i henhold til Indenrigsministeriets bekendtgørelse nr. 799 af 24. juni 2011 med tilhørende

Læs mere

Købstilbud med salgsvilkår for parcelhusgrunde, beliggende Elkærholmparken, Vester Nebel

Købstilbud med salgsvilkår for parcelhusgrunde, beliggende Elkærholmparken, Vester Nebel Købstilbud med salgsvilkår for parcelhusgrunde, beliggende Elkærholmparken, Vester Nebel Nr. 10, 12, 14, 16, 18, 20, 22, 24, 26, og 28. Undertegnede: Navn: Adresse: By og Postnr.: Telefon nr: E.mail: CPR

Læs mere

Udbud af areal til blandet bolig- og erhverv i Hald

Udbud af areal til blandet bolig- og erhverv i Hald Udbud af areal til blandet bolig- og erhverv i Hald Skive Kommune udbyder et areal på Søndertoften i Hald, 7840 Højslev til salg uden mindstepris, men med byggepligt, tilslutningsafgifter, samt alle med

Læs mere

Salgsbetingelser Vilkår for salg af grund ved Bækdalvej i Rimmerhus Gældende fra 1. januar 2016.

Salgsbetingelser Vilkår for salg af grund ved Bækdalvej i Rimmerhus Gældende fra 1. januar 2016. Salgsbetingelser Vilkår for salg af grund ved Bækdalvej i Rimmerhus Gældende fra 1. januar 2016. 1. Beskrivelse af ejendommen/området Grunden ligger i en udstykning af boliggrunde på Bækdalvej i Rimmerhus.

Læs mere

Købstilbud med salgsvilkår for parcelhusgrunde, beliggende Skolebakken 42a-e og Rytterskolevej 18 i Nr. Bjert

Købstilbud med salgsvilkår for parcelhusgrunde, beliggende Skolebakken 42a-e og Rytterskolevej 18 i Nr. Bjert Købstilbud med salgsvilkår for parcelhusgrunde, beliggende Skolebakken 42a-e og Rytterskolevej 18 i Nr. Bjert Undertegnede: Navn: Adresse: By og Postnr.: Telefon nr: E.mail: CPR nr: og Navn: Adresse: By

Læs mere

Tilbudsblanket ejendommen matr.nr. 23ac Stenløse By, Stenløse

Tilbudsblanket ejendommen matr.nr. 23ac Stenløse By, Stenløse Tilbudsblanket ejendommen matr.nr. 23ac Stenløse By, Stenløse Nærværende tilbudsblanket skal benyttes ved afgivelse af købstilbud. Parcellen udbydes til salg til en vejledende pris, der er fastsat på baggrund

Læs mere

Udbud af ejendommen matr. nr. 12u, Burgård, Vildbjerg. Salgsmappe

Udbud af ejendommen matr. nr. 12u, Burgård, Vildbjerg. Salgsmappe Udbud af ejendommen matr. nr. 12u, Burgård, Vildbjerg. Salgsmappe Udarbejdet af Herning kommune, Juridisk kontor i forbindelse med offentligt udbud af ejendommen med annoncering i Herning Folkeblad den

Læs mere

KØBSAFTALE. (Almindelige vilkår for salg af grunde ved Skolevænget)

KØBSAFTALE. (Almindelige vilkår for salg af grunde ved Skolevænget) KØBSAFTALE. (Almindelige vilkår for salg af grunde ved Skolevænget) 1. Ejendommen er en ubebygget grund, som sælges i den stand, hvori denne forefindes, og som beset af køberen med de på grunden evt. værende

Læs mere

Købstilbud med salgsvilkår for parcelhusgrunde, beliggende Sysselbjergvej, Almind

Købstilbud med salgsvilkår for parcelhusgrunde, beliggende Sysselbjergvej, Almind Købstilbud med salgsvilkår for parcelhusgrunde, beliggende Sysselbjergvej, Almind Nr. 44, 46, 48 og 50 Undertegnede: Navn: Adresse: By og Postnr.: Telefon nr: E.mail: CPR nr: og Navn: Adresse: By og postnr.:

Læs mere

KØBSTILBUD. Erhvervsarealer ved Avlskovvej. tilbyder at købe hele eller del af det på vedlagte plan viste areal ved Avlskovvej til den anførte pris.

KØBSTILBUD. Erhvervsarealer ved Avlskovvej. tilbyder at købe hele eller del af det på vedlagte plan viste areal ved Avlskovvej til den anførte pris. Tilbuddet er på 6 sider Odense, den 1. juni 2015 KØBSTILBUD Erhvervsarealer ved Avlskovvej Underskrevne: Adresse: Adresse: tilbyder at købe hele eller del af det på vedlagte plan viste areal ved Avlskovvej

Læs mere

Købesummen ønskes ikke offentliggjort. Betinget skøde

Købesummen ønskes ikke offentliggjort. Betinget skøde Afgift: kr. Akt.: Skab: nr. J.nr.: Ejerlav: Bågegård, Tommerup Matr.nr.: Beliggende: Teglværksvej 5690 Tommerup Anmelder: Advokatfirmaet Bisgaard & Dolberg A/S Tallerupvej 39 5690 Tommerup Tlf. 6376 1103

Læs mere

KØBSTILBUD MED SALGSVILKÅR for salg af parcelhusgrunde, beliggende.

KØBSTILBUD MED SALGSVILKÅR for salg af parcelhusgrunde, beliggende. KØBSTILBUD MED SALGSVILKÅR for salg af parcelhusgrunde, beliggende. Undertegnede: Navn: Adresse: By og postnr.: _ Telefon nr.: E-mail: CPR nr.: og Navn: Adresse: Postnr. og by:_ Telefon nr.: E-mail: CPR

Læs mere

KØBSTILBUD MED SALGSVILKÅR for salg af erhvervsarealer beliggende ved Eltangvej/Nordager

KØBSTILBUD MED SALGSVILKÅR for salg af erhvervsarealer beliggende ved Eltangvej/Nordager Oktober 2010 KØBSTILBUD MED SALGSVILKÅR for salg af erhvervsarealer beliggende ved Eltangvej/Nordager Undertegnede: Navn: Adresse: By og postnr.: Telefon nr: E.mail: CVR nr.: tilbyder herved Kolding Kommune

Læs mere

der er bekendt med udbudsmaterialet samt de vilkår der stilles i dette materiale, tilbyder herved Silkeborg kommune at købe grunden:

der er bekendt med udbudsmaterialet samt de vilkår der stilles i dette materiale, tilbyder herved Silkeborg kommune at købe grunden: KØBSTILBUD Tilbud skal afgives skriftligt, angive et fast beløb og være uden forbehold. Tilbuddet skal fremsendes med en udskrift af dette dokument som købstilbud i sin helhed. Dokumentet skal være underskrevet

Læs mere

Købsaftale med salgsbetingelser

Købsaftale med salgsbetingelser Købsaftale med salgsbetingelser Matr. nr. 16 dm Melby by, Melby Plovvænget 3, 3300 Frederiksværk Natur og Udvikling Købsaftale Undertegnede Halsnæs kommune, Rådhusparken 1, 3300 Frederiksværk sælger og

Læs mere

K Ø B S A F T A L E. Undertegnede Vejen Kommune, Rådhuspassagen 3, 6600 Vejen, sælger og endeligt overdrager herved til medundertegnede

K Ø B S A F T A L E. Undertegnede Vejen Kommune, Rådhuspassagen 3, 6600 Vejen, sælger og endeligt overdrager herved til medundertegnede Matr. nr. xxxxx Rødding ejerlav, Rødding Beliggende: Solbakken xx, 6630 Rødding K Ø B S A F T A L E Undertegnede Vejen Kommune, Rådhuspassagen 3, 6600 Vejen, sælger og endeligt overdrager herved til medundertegnede

Læs mere

Salg af arealer ved Kildemarksvej, 4760 Vordinborg del af matr. nr. 7 f og 7 al Iselingen, Vordingborg Jorder

Salg af arealer ved Kildemarksvej, 4760 Vordinborg del af matr. nr. 7 f og 7 al Iselingen, Vordingborg Jorder Salg af arealer ved Kildemarksvej, 4760 Vordinborg del af matr. nr. 7 f og 7 al Iselingen, Vordingborg Jorder Kollegie 20.635 m2 Vordingborg Uddannelsescenter TV2 Øst Ca. 7.400 m2 Arealets nærmere beliggenhed

Læs mere

Købsaftale. Navn: Adresse: By: Grunden er beliggende ved privat fællesvej og sælges i byggemodent stand.

Købsaftale. Navn: Adresse: By: Grunden er beliggende ved privat fællesvej og sælges i byggemodent stand. Afgift: kr. Akt: skab nr. (udfyldes af tinglysningskontoret) Ejerlav: Erritsø By, Erritsø Matr. nr.: Matr. nr. Beliggende: Argentinervej husnummer j.nr.: Købsaftale Fredericia Kommune sælger herved den

Læs mere

Boeslunde. Parcelhusgrunde på Mosevænget (Lokalplan 102) K Ø B S A F T A L E

Boeslunde. Parcelhusgrunde på Mosevænget (Lokalplan 102) K Ø B S A F T A L E Boeslunde Parcelhusgrunde på Mosevænget (Lokalplan 102) K Ø B S A F T A L E Undertegnede Navn: Adresse: Tlf. nr.: Center for Kommunale Ejendomme Caspar Brands Plads 6 4220 Korsør Tlf.: 58 57 90 91 teknik@slagelse.dk

Læs mere

K Ø B S A F T A L E. Erhvervsgrund Solbjergvej 19B, Bælum

K Ø B S A F T A L E. Erhvervsgrund Solbjergvej 19B, Bælum 2/10-14 K Ø B S A F T A L E Erhvervsgrund Solbjergvej 19B, Bælum Undertegnede Navn/Virksomhed: Adresse: CPR/CVR.: Tlf.: E-mail: tilbyder herved at købe matr.nr. 8g Bælum By, Bælum, beliggende Solbjergvej

Læs mere

Købstilbud med salgsvilkår for parcelhusgrundene, Margrethesvej, 8600 Silkeborg

Købstilbud med salgsvilkår for parcelhusgrundene, Margrethesvej, 8600 Silkeborg Ejendomme August 2016/HA Sags nr. EMN-2015-12840 Købstilbud med salgsvilkår for parcelhusgrundene, Margrethesvej, 8600 Silkeborg Undertegnede Navn(e): Cpr.nr./Cvr.nr.: Adresse: Tlf.nr.: Mail: Der er bekendt

Læs mere

KØBSAFTALE (Almindelige vilkår for salg af erhvervsgrunde i Svendborg Kommune)

KØBSAFTALE (Almindelige vilkår for salg af erhvervsgrunde i Svendborg Kommune) KØBSAFTALE (Almindelige vilkår for salg af erhvervsgrunde i Svendborg Kommune) 1. Grunden overdrages til køber i den stand, hvori den er og forefindes, således som den er besigtiget. Grunden skal være

Læs mere

Der er bekendt med udbudsmaterialet samt de vilkår der stilles i dette materiale, tilbyder herved Silkeborg kommune at købe grunden:

Der er bekendt med udbudsmaterialet samt de vilkår der stilles i dette materiale, tilbyder herved Silkeborg kommune at købe grunden: KØBSTILBUD Tilbud skal afgives skriftligt, angive et fast beløb og være uden forbehold. Tilbuddet skal fremsendes med en udskrift af dette dokument som købstilbud i sin helhed. Dokumentet skal være underskrevet

Læs mere

Salg af erhvervsarealer

Salg af erhvervsarealer Salg af erhvervsarealer matr.nr. 69 d Stege Markjorder beliggende Kobbelvej 52 matr.nr. 74 b Stege Markjorder beliggende Kobbelvej 53 matr.nr. 74 d Stege Markjorder beliggende Kobbelvej 55 4780 Stege 73

Læs mere

KØBSTILBUD MED SALGSVILKÅR for salg af erhvervsarealer beliggende ved Eltangvej

KØBSTILBUD MED SALGSVILKÅR for salg af erhvervsarealer beliggende ved Eltangvej September 2019 KØBSTILBUD MED SALGSVILKÅR for salg af erhvervsarealer beliggende ved Eltangvej Undertegnede: Navn: Adresse: By og postnr.: Telefon nr: E.mail: CVR nr.: tilbyder herved Kolding Kommune at

Læs mere

U D B U D S V I L K Å R

U D B U D S V I L K Å R Februar 2016 EGEDAL KOMMUNE udbyder ejendommen, matr.nr. 10bl Stenløse By, Stenløse, beliggende Toftholmvej 20, 3660 Stenløse, til salg Henvendelse herom og spørgsmål i øvrigt kan rettes til Stine Elken,

Læs mere

Udbudsvilkår Areal v/sulsted Landevej/Sulsted Kirkevej, Hostrup

Udbudsvilkår Areal v/sulsted Landevej/Sulsted Kirkevej, Hostrup #BREVFLET# Click here to enter text. Dokument: Neutral titel Aalborg Kommune, Juridisk Afdeling, BLF Stigsborg Brygge 5, 9400 Nørresundby. 12-08-2015 Udbudsvilkår Areal v/sulsted Landevej/Sulsted Kirkevej,

Læs mere

der er bekendt med udbudsmaterialet samt de vilkår der stilles i dette materiale, tilbyder herved Silkeborg kommune at købe grunden:

der er bekendt med udbudsmaterialet samt de vilkår der stilles i dette materiale, tilbyder herved Silkeborg kommune at købe grunden: Købstilbud Tilbud skal afgives skriftligt, angive et fast beløb og være uden forbehold. Tilbuddet skal fremsendes med en udskrift af dette dokument som købstilbud i sin helhed. Dokumentet skal være underskrevet

Læs mere

KØBSTILBUD MED SALGSVILKÅR for salg af parcelhusgrunde, beliggende Johanne Hansens Vej. Undertegnede:

KØBSTILBUD MED SALGSVILKÅR for salg af parcelhusgrunde, beliggende Johanne Hansens Vej. Undertegnede: KØBSTILBUD MED SALGSVILKÅR for salg af parcelhusgrunde, beliggende Johanne Hansens Vej. Undertegnede: Navn: Adresse: By og postnr.: Telefon nr: E.mail: CPR nr: og Navn: Adresse: Postnr. og by: Telefon

Læs mere

Var. tinglysningsafgift 0,6 % af købesummen *kr. Tinglysningsafgift, fast beløb I alt * kr. Beliggende: Cementvej 2, 2680 Solrød Strand Anmelder:

Var. tinglysningsafgift 0,6 % af købesummen *kr. Tinglysningsafgift, fast beløb I alt * kr. Beliggende: Cementvej 2, 2680 Solrød Strand Anmelder: Sag nr. 96366/PJJ Reg.afgift. Var. tinglysningsafgift 0,6 % af købesummen *kr. Tinglysningsafgift, fast beløb 1.400,00 kr. I alt * kr. Delnr. * af Matr.nr. 12 a, Karlstrup By, Karlstrup Beliggende: Cementvej

Læs mere

der er bekendt med udbudsmaterialet samt de vilkår der stilles i dette materiale, tilbyder herved Silkeborg kommune at købe grunden:

der er bekendt med udbudsmaterialet samt de vilkår der stilles i dette materiale, tilbyder herved Silkeborg kommune at købe grunden: Købstilbud Tilbud skal afgives skriftligt, angive et fast beløb og være uden forbehold. Tilbuddet skal fremsendes med en udskrift af dette dokument som købstilbud i sin helhed. Dokumentet skal være underskrevet

Læs mere

K Ø B S A F T A L E. Tlf. nr.: teknik@slagelse.dk www.slagelse.dk

K Ø B S A F T A L E. Tlf. nr.: teknik@slagelse.dk www.slagelse.dk Højbjergparken Parcelhusgrunde Lokalplan 129-området Lysehøj K Ø B S A F T A L E Undertegnede Navn: Adresse: Center for Kommunale Ejendomme Caspar Brands Plads 6 4220 Korsør Tlf.: 58 57 90 91 Tlf. nr.:

Læs mere

KØBSTILBUD. Underskrevne: Cpr.nr/SE nr. Adresse:

KØBSTILBUD. Underskrevne: Cpr.nr/SE nr. Adresse: Odense, den 20.05.2019 KØBSTILBUD Underskrevne: Cpr.nr/SE nr. Adresse: Tilbyder herved, for det anført bud, at købe nedenstående parcelhusgrund. Overtagelsesdagen fastsættes til den 01.09.2019. Snedronningen

Læs mere

K Ø B S A F T A L E. CVR.nr. 29 18 96 76 Valdemarsgade 43 4760 Vordingborg (i det følgende kaldet sælger) Købers navn. Købers bopæl. Postnr.

K Ø B S A F T A L E. CVR.nr. 29 18 96 76 Valdemarsgade 43 4760 Vordingborg (i det følgende kaldet sælger) Købers navn. Købers bopæl. Postnr. Sag.nr. 14/2036 Dok.nr. 111266/14 K Ø B S A F T A L E Underskrevne Vordingborg Kommune CVR.nr. 29 18 96 76 Valdemarsgade 43 4760 Vordingborg (i det følgende kaldet sælger) sælger til medunderskrevne Købers

Læs mere

K Ø B S A F T A L E. Undertegnede Vejen Kommune, Rådhuspassagen 3, 6600 Vejen, sælger og endeligt overdrager herved til medundertegnede

K Ø B S A F T A L E. Undertegnede Vejen Kommune, Rådhuspassagen 3, 6600 Vejen, sælger og endeligt overdrager herved til medundertegnede Del af matr. nr. 390 Rødding Ejerlav, Rødding Beliggende: Rybnersvej xx, 6630 Rødding K Ø B S A F T A L E Undertegnede Vejen Kommune, Rådhuspassagen 3, 6600 Vejen, sælger og endeligt overdrager herved

Læs mere

Salgsmateriale. 20. april Vikingebakken 5, Hvidbjerg - Udbud af parcelhusgrund

Salgsmateriale. 20. april Vikingebakken 5, Hvidbjerg - Udbud af parcelhusgrund Salgsmateriale 20. april 2018 Vikingebakken 5, Hvidbjerg - Udbud af parcelhusgrund Skive Kommune udbyder hermed parcelhusgrunden Vikingebakken 5, 7860 Spøttrup til salg uden fast mindste pris. Køber afholder

Læs mere

(Denne tilbudsblanket SKAL underskrives og anvendes ved tilbudsgivning, - husk bankgaranti/ erklæring) K Ø B S T I L B U D

(Denne tilbudsblanket SKAL underskrives og anvendes ved tilbudsgivning, - husk bankgaranti/ erklæring) K Ø B S T I L B U D (Denne tilbudsblanket SKAL underskrives og anvendes ved tilbudsgivning, - husk bankgaranti/ erklæring) K Ø B S T I L B U D Underskrevne CVR./ CPR nr. Telefonnr. og mail: tilbyder hermed at købe den af

Læs mere

Købsaftale. Rådhuset 7600 Struer. sælger herved. til

Købsaftale. Rådhuset 7600 Struer. sælger herved. til Købsaftale Underskrevne Struer Kommune Rådhuset 7600 Struer sælger herved til den kommunen tilhørende ubebyggede grund matr. nr., Strandbjerggård Hovedgård, Humlum. Grunden er beliggende Strandbjerggårdparken,

Læs mere

KØBSAFTALE. (Almindelige vilkår for salg af erhvervsgrunde i Svendborg Kommune)

KØBSAFTALE. (Almindelige vilkår for salg af erhvervsgrunde i Svendborg Kommune) KØBSAFTALE (Almindelige vilkår for salg af erhvervsgrunde i Svendborg Kommune) 1. Grunden overdrages til køber i den stand, hvori den er og forefindes, således som den er besigtiget. Grunden skal være

Læs mere

Betingelser for salg af parcelhusgrunde

Betingelser for salg af parcelhusgrunde Betingelser for salg af parcelhusgrunde Gældende for Kirkegade 12 i Ebeltoft 1. Udbud af parcelhusgrunde Disse betingelser gælder ved Syddjurs Kommunes salg af parcelhusgrunde. Syddjurs Kommune benævnes

Læs mere

Betingelser for salg af storparceller

Betingelser for salg af storparceller Betingelser for salg af storparceller Gældende for storparcel ved Ole Geislers Vej i Hornslet 1. Udbud af storparceller De kommunale byggegrunde sælges i henhold til bekendtgørelse nr. 799 af 24. juni

Læs mere