I Hvissinge Øst sættes et område til salg i Der er forventede nettoindtægter på 10,2 mio. kr. i 2016.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "I Hvissinge Øst sættes et område til salg i 2016. Der er forventede nettoindtægter på 10,2 mio. kr. i 2016."

Transkript

1 Investeringsoversigt Bemærkninger Konto 0 Byudvikling, bolig- og miljøforanstaltninger Hvissinge Øst 2. etape I Hvissinge Øst sættes et område til salg i Der er forventede nettoindtægter på 10,2 mio. kr. i CO2 reducerende aktiviteter på kommunale ejendomme Efter en prioriteret liste udføres CO2 reducerende opgaver med baggrund i ejendommenes energirapport (energimærkning) Salg af udlejningsejendomme En række udlejningsejendomme ønskes solgt i Klimapulje Der er afsat en klimapulje i 2015, der f.eks. vil kunne anvendes til opsætning af solceller på kommunens bygninger. Det forventes, at puljen lånefinansieres Arealoptimering, salg af ejendomme Anvendelsen af kommunens ejendomme optimeres og ejendomme sælges. Der skal udarbejdes en liste over relevante ejendomme Restarbejder, beplantning i Hvissinge Øst Beplantning og udformning af grønne arealer i Hvissinge Øst, 1. etape Pulje til forbedringer af legepladser Flere af kommunens offentlige legepladser er nedslidte og der er derfor afsat i alt kr. til at gøre legepladserne mere attraktive.

2 Klatretårn/væg Der er afsat kr. i 2015 til etablering af en klatrevæg for at øge udbuddet af spændende fritidsaktiviteter i kommunen Foyer Glostruphallen Der afsættes kr. i 2015 til etablering af foyer i Glostruphallen Renovering af Hvissingehallen Hvissingehallen er fra 1991 og hallens ståltag har en berammet levetid på ca. 20 år. Der er afsat kr. i 2014 til renovering af hallens tag samt nyt gulv. Der udføres restarbejder på projektet i Glostrup Fritidscenter, baby/varmtvandsbassin For at udvikle fritidstilbuddene i Glostrup Fritidscenter er der afsat kr. i Jordforurening Sofielundsvej 78 Glostrup kommune har meddelt påbud til grundejer om oprydning efter en olieforurening. Påbuddet kan i yderste konsekvens betyde, at Glostrup kommune skal betale op til 2 mio. kr. af oprydningsudgifterne. Konto 2 Transport og infrastruktur Bedre fysisk arbejdsmiljø mv. på Materialegård Der er gennemført en undersøgelse i 2014 af, hvordan såvel det fysiske arbejdsmiljø som arbejdsgange kan forbedres i Vej og Park. Der er afsat 5 mio. kr. i 2015 til gennemførelse Forskønnelse af torve og pladser Der afsættes kr. i årene 2017 og 2018 til forskønnelse af torve og pladser.

3 Hovedrenovering af bro (Ring 3/Ballerup Boulevard) Der udføres hovedrenovering af broen Ballerup Boulevard/Nordre Ringvej inden færddigørelsen af letbanen i Ring 3. Der afsat 9,1 mio.kr. i 2018 til formålet Diverse vejarbejder ifm. Salg af grund ved Egeparken I overensstemmelse med lokalplanen for området, skal der ske forbedringer på Stadionvej ved skolen. Budgettet til byggemodning rykkes fra 2014 til 2015, da byggeprojektet ikke blev udført i Omfanget af anlægsarbejdet ved Egeparken reduceres i 2015 med kr. Det skal ses i sammenhæng med anlæg Byggemodning af grund ved Egeparken udgår i forbindelse med følge af budgetaftale for Restarbejder, veje og stier i Hvissinge Øst Færdiggørelse af veje og stier i den del af Hvissinge Øst, der på nuværende tidspunkt er byggemodnet. Der er overført kr. til rest arbejder i Ombygning af vejkryds, Mjølnersvej/Hovedvejen Samlet set vil anlægsarbejdet forvente at koste 4,2 mio.kr. Daugaard Pedersen A/S medfinansierer projektet med 1,1 mio.kr. Der afholdes udgifter på kr. i 2014 til rådgiverbistand, trafikanalyser, samt juridisk bistand. Derudover afholder Daugaard Pedersen A/S alle udgifter forbundet med etablering af ny lysregulering ved Hermods Allè. I 2015 forventes anlægsarbejdet udført Regulering samt tilplantning af lydvolden langs motorringvejen Færdiggørelse af tilplantning fra Vældegårdsvej til Fraligsvej ca. 700 m2 omfattende: Rydning af eksisterende vegetation, jordarbejder, planter mv Fremtidens forstæder Der er overført rådighedsbeløb på til 2015 til brug for udvikling af området ved Ejby Industri. En del af strategien omfatter pleje og udtynding af skovbæltet for at sikre indkig og udsyn til virksomhederne. Der er meddelt anlægsbevilling i KB til formålet Forskønnelse af Hovedvejen KB har besluttet en samlet plan for forskønnelse af Hovedvejen. Ombygningen vil blive udført i etaper, hvor 1. etape er udført i år 2009.

4 Etablering af vendeplads på Gerdasvej Vendeplads er etableret, men der resterer færdiggørelse af de vejændringer som byggerierne Ryttergården og 2G shopping har nødvendiggjort Pulje til sikring af bløde trafikanter Der er afsat beløb på 2,5 mio. kr. i 2014 og 2015 med det formål at gøre sikkerheden for gående i trafikken og cykellister endnu bedre i Glostrup kommune. Der etableres fortove på Rødkælkevej og cykelsti på Herstedøstervej i Renovering af vejbelægninger Renovering af vejbelægninger består hovedsageligt i udlægning af nyt slidlag på udvalgte veje. Vejene udvælges på grundlag af vejregistreringssystemet VEJMAN samt faglige vurderinger fra Vej og Park. Der er afsat yderligere 3 mio.kr. i år 2017 og 2018 til asfaltering og omlægning af kantsten på de store overordnede trafikveje Trafiksaneringsområde 6, Solvang I Trafiksaneringsplanen for Solvang er der allerede etableret en række trafikale foranstaltninger. Med henblik på at færdiggøre de resterende tiltag i planen er der afsat 1,2 mio. kr. i budget Forbedring af trafikforhold i det centrale Hvissinge Trafikregulering for sikring af svage trafikanter samt reduktion af støj og forurening i et boligområde Forbedring af trafiksikkerhed omkring skoler Der er behov for udarbejdelse af en trafikpolitik for hver afdeling af Glostrup Skole. Trafikpolitikken udarbejdes i et samarbejde mellem CMT, skolebestyrelse, elever og forældre Hastighedsregulering af Byparkvej Etablering af foranstaltninger med det formål at fredeliggøre vejen trafikalt. Der er afsat kr. til dette i 2015.

5 Udvikling af området ved Glostrup Station Der afsættes anlægsmidler til, at arkitektkonkurrencen som blev afholdt i 2014, kan følges op med yderligere tiltag. Blandt andet skal der udføres trafikundersøgelser, etableres parkeringspladser, samt at banegårdspladsen skal moderniseres og fremkommeligheden for busserne øges. Konto 3 Undervisning og kultur Anskaffelse af IT-udstyr til Glostrup skole Folkeskoleområdet tilføres kr. i 2014 til investeringer i IT samt IT-undervisning af personale. Der er afsat 1 mio.kr. til investeringer i Renovering af kloakker på Glostrup Skole Der er afsat 1 mio.kr. i årene 2015 og 2016 til renovering af kloakker på Glostrup Skole. Afdeling Vester renoveres i år 2015 og afdeling Nordvang i Etablering af læringsmiljøer på skolen Der afsættes kr. i årene til etablering af lærings- og forberedelsesmiljøer på Glostrup skole til understøttelse af den nye skolereform Ny hal ved Glostrup Skole, afdeling Nordvang Der afsættes 15 mio. kr. i 2016 til bygning af ny multihal ved Glostrup Skole, afdeling Nordvang Glostrup Bymuseum For at sikre den lokale historie og kommunearkivet, etableres et nyt bymuseum centralt i Glostrup. Der er afsat 5 mio.kr. til formålet i Konto 5 Sociale opgaver og beskæftigelse m.v Pulje til mindre moderniseringer på 0-6 års området Pulje til mindre moderniseringer f.eks. toiletter, pergolaer og flytning af døre og vægge.

6 Daginstitutioner, sammenbygninger (Engtoften og Fuglekær) Daginstitutionerne Engen og Toften fusionerede i 2009 til Engtoften, og en sammenbygning af de fysiske rammer blev planlagt til Sammenbygningen er fremrykket til år 2014 og der er tilført yderligere kr. som følge af nye beregninger og skøn for anlægget Salg af grunde (Digevang og Østervang) Der ønskes udstykning og salg af villagrunde i området Udvidelse af Pitstop Som følge af gode erfaringer med unges ophold på behandlingstilbuddet, er det besluttet at udvide Pitstop fra 4 til 8 pladser. Der er afsat kr. i Der resterer enkelte restarbejder i Wellness lokaler på alle plejecentre Der afsættes 1 mio.kr. i 2017 til indretning af wellness-lokaler på kommunens plejecentre for at højne livskvaliteten hos beboerne Personaleomklædningsrum på de 3 ældrecentre Der afsættes kr. i 2015 til de nødvendige fysiske rammer til til omklædning m.v. på kommunens 3 ældrecentre Flytning eller udvidelse af Aktivitetscentret på Sydvestvej Der er afsat kr. i 2015 til udarbejdelse af projektforslag til den fremtidige placering af aktivitetscentret. Projektforslaget skal sikre mulighed for bedre fysiske rammer og oprettelse af flere hold til forskellige aktiviteter for kommunens ældre borgere Lægetilgængelighedspulje Der afsættes en pulje på 1 mio.kr. i 2017 til forskellige initiativer med henblik på at forbedre lægernes tilgængelighed for kommunens gangbesværede borgere.

7 Renovering af Toftevej 10 bofællesskab for udviklingshæmmede Udvidelse af opgangsbofællesskabet Toftevej 6 og 8 og i denne forbindelse moderniseres Toftevej 10 med 6 lejligheder. Lejlighederne renoveres og gøres tidssvarende med eget badeværelse m.v. Renovering af de 6 lejligheder omfatter etablering af bad, elinstallationer udskiftes og der opsættes garderobeskabe i alle lejligheder. Konto 6 Fællesudgifter og administration m.v Glostrup Rådhus, nødstrømsanlæg Der afsættes kr. i 2015 til sikring af den daglige drift på Rådhuset i tilfælde af strømsvigt ved etablering af et nødstrømsanlæg Rådhusets nordfløj, følgearb. Og renovering af lofter, vægge og gulv I budgetårene er der afsat rammebeløb til ikke nærmere specificerede opgaver, både til nyindretninger men også til vedligeholdelsesopgaver, herunder bl.a etablering af handicapelevator og renovering af glasfacaden mod syd Pulje anlæg Den tekniske reservationspulje til anlæg nulstilles i 2016 og nedjusteres til 15 mio.kr. i år 2017 og 2018.

28. januar Anlæg Tidsmæssige forskydninger

28. januar Anlæg Tidsmæssige forskydninger 28. januar 2016 Anlæg Tidsmæssige forskydninger Miljø- og Teknikudvalget 31.398 13.597 17.801 18.171 Byggemodning af grund ved Egeparken 1.752 0 1.752 1.752 CO2 reducerende aktiviteter på kommunale ejendomme

Læs mere

Investeringsoversigt med rådighedsbeløb

Investeringsoversigt med rådighedsbeløb tidligere 2018 2019 2020 2021 alt U 45.113 64.004 56.005 49.659 49.659 11.987 276.427-14.800-42.364 0 0 0 0-57.164 Miljø- og Teknikudvalget U 7.010 35.750 14.323 3.388 3.388 11.987 75.846 Børne- og Skoleudvalget

Læs mere

Investeringsoversigt med rådighedsbeløb

Investeringsoversigt med rådighedsbeløb alt U 33.986 104.931 93.990 62.590 33.690 14.781 343.968-7.302 0-800 0 0 0-8.102 Miljø- og Teknikudvalget U 8.936 27.173 4.800 8.507 3.436 14.527 67.379 Børne- og Skoleudvalget U 15.213 15.213 30.426 Vækst-

Læs mere

6. februar Anlæg - Overførselsansøgninger

6. februar Anlæg - Overførselsansøgninger 6. februar 2019 Anlæg - Overførselsansøgninger Forbrug Rest Beløb til Miljø-, Teknik- og Ejendomsudvalget 57.481 37.368 20.115 19.107 Etablering af affaldssorteringspladser på kommunens ejendomme Pulje

Læs mere

ANLÆG TIDSMÆSSIGE FORSKYDNINGER

ANLÆG TIDSMÆSSIGE FORSKYDNINGER ANLÆG TIDSMÆSSIGE FORSKYDNINGER Tidsmæssige forskydninger TU 2013-2014 Funktion Projekt +/- Tillæg til rådighedreg. 00.25.13 Andre faste ejendomme 013.044 Co2 reducerende aktiviteter på kommunale ejendomme

Læs mere

Investeringsoversigt 2010-2014 - 1. behandlingsforslag

Investeringsoversigt 2010-2014 - 1. behandlingsforslag Økonomiudvalget Investeringsoversigt 2010-2014 - 1. behandlingsforslag Udgifter - I alt Sum U 119.822 7.728 2.255 1.805 980 22.780 55.239 Indtægter - I alt Sum I -170.453-50.565-5.090-6.090-1.590-5.475-216.595

Læs mere

I budgetforslaget indgår et samlet anlægsbudget på netto 51 mio. kr. i 2007.

I budgetforslaget indgår et samlet anlægsbudget på netto 51 mio. kr. i 2007. Anlægsbudgettet I budgetforslaget indgår et samlet anlægsbudget på netto 51 mio. kr. i 2007. Anlægsoversigt P/L-2007 (i 1000 kr.) 2007 2008 2009 2010 Økonomiudvalget Anlægsreserve -1.000-1.000-1.000 Fugning

Læs mere

INVESTERINGER Vers. 3-9. oktober 2013

INVESTERINGER Vers. 3-9. oktober 2013 Vers. 3-9. I budgetforslaget er indarbejdet de projekter, som blev vedtaget i forbindelse med budget 2013-2016. Projekter hvortil der ikke er indkommet ændringsforslag fremgår derfor ikke af listen. De

Læs mere

Indstilling. Efterslæb på vedligeholdelse af broer, fortove og stier. 1. Resume. Til Aarhus Byråd via Magistraten. Teknik og Miljø.

Indstilling. Efterslæb på vedligeholdelse af broer, fortove og stier. 1. Resume. Til Aarhus Byråd via Magistraten. Teknik og Miljø. Indstilling Til Aarhus Byråd via Magistraten Teknik og Miljø Den 13. juni 2012 Trafik og Veje Teknik og Miljø Aarhus Kommune 1. Resume Borgmesterens Afdeling og Teknik og Miljø udarbejdede primo 2012 en

Læs mere

Budgetaftale 2015-2018

Budgetaftale 2015-2018 Budgetaftale 2015-2018 Bilag 2 H www.lejre.dk Dato: 26. september 2014 Investeringsoversigt 2015-2018 Budget 2015-2018 rummer anlægsinvesteringer for godt 280 mio. kr. i budgetperioden. Heraf er ca. 230

Læs mere

Liste over højest prioriterede ønsker Bilag 1 i Trafikhandlingsplanen

Liste over højest prioriterede ønsker Bilag 1 i Trafikhandlingsplanen BILAG 2 J. nr.: 153-2015-7595 Dato: 07-04-2016 Liste over højest prioriterede ønsker Bilag 1 i Trafikhandlingsplanen I vedlagte liste er de højest prioriterede forslag oplistet og beskrevet. Projekterne

Læs mere

Budget 2012 Udvalget for Kultur og Planlægning

Budget 2012 Udvalget for Kultur og Planlægning Plan og Erhverv TANKEFULD, Etape 1 1.000 kr. Tankefuld Etape 1 2012 2013 2014 2015 Byggemodning - arkæologi og Centerplads 5.000 2.060 Byggemodning - jorderhvervelse og arkæologi 4.000 Byggemodning - grunde

Læs mere

Oversigt over ønsker til anlægsprojekter i budget 2015-2018. Økonomiudvalg 53.460.000 36.200.000 36.200.000 36.200.000

Oversigt over ønsker til anlægsprojekter i budget 2015-2018. Økonomiudvalg 53.460.000 36.200.000 36.200.000 36.200.000 Oversigt over ønsker til anlægsprojekter i budget 2015-2018 Udvalg 2015 2016 2017 2018 Økonomiudvalg 53.460.000 36.200.000 36.200.000 36.200.000 Udvalg for Plan og teknik 36.156.000 32.954.000 28.100.000

Læs mere

III a Miljø- og Teknikudvalget

III a Miljø- og Teknikudvalget III a Miljø- og Teknikudvalget SF-01 Etablering af energiprojekt på kommunens ejendomme For at realisere målet om reduktion af CO2 udslip på de kommunale ejendomme, foreslås etableret et energiprojekt

Læs mere

Indstilling. Til Århus Byråd Via Magistraten. Teknik og Miljø. Trafik og Veje. Den 9. august 2010

Indstilling. Til Århus Byråd Via Magistraten. Teknik og Miljø. Trafik og Veje. Den 9. august 2010 Indstilling Til Århus Byråd Via Magistraten Teknik og Miljø Den 9. august 2010 Trafik og Veje Teknik og Miljø Århus Kommune Udarbejdelse af plan for langsigtede, kommunale investeringer i trafikinfrastruktur.

Læs mere

I forhold til anlægsoversigten, der blev fremlagt ved budgetseminaret i juni 2015, er der sket væsentlige ændringer i budgetlægningen:

I forhold til anlægsoversigten, der blev fremlagt ved budgetseminaret i juni 2015, er der sket væsentlige ændringer i budgetlægningen: Oplæg til anlægsbudget for 2016-2019 efter sommerens budgetopfølgning I dette notat fremlægges oplæg til anlægsbudget for 2016-2019 efter indarbejdelse af ændringer på baggrund af budgetopfølgningen på

Læs mere

INVESTERINGSPLAN 2028 FAKTA. Bygningsvedligeholdelse Byudvikling Kreative læringsfællesskaber Plejeboliger og botilbud Øvrige investeringer

INVESTERINGSPLAN 2028 FAKTA. Bygningsvedligeholdelse Byudvikling Kreative læringsfællesskaber Plejeboliger og botilbud Øvrige investeringer Øvrige investeringer INVESTERINGSPLAN 2028 Fakta 1: Derfor investerer vi. Det står vi på. Fakta 2: Oprindelig og revideret investeringsplan 2028 Fakta 3: Investeringsresultater i 2020-2022 Fakta 4: Investeringsresultater

Læs mere

FORSLAG TIL INVESTERINGSOVERSIGT FOR BUDGET 2001 M.V.

FORSLAG TIL INVESTERINGSOVERSIGT FOR BUDGET 2001 M.V. ORSLAG TIL INESTERINGSOERSIGT OR BUDGET 21 M.. 1. Projekt nr. 394.22.5.3.5549.1.71 Diverse grunde, salg, tilbagefaldsret Indtægter ved salg og tilbagefaldsret 2. Projekt nr. 159.22.5.3.5549.1 Diverse uforudseelige

Læs mere

Anlægsprojekter afsat i Budget 2016

Anlægsprojekter afsat i Budget 2016 Anlægsprojekter afsat i Budget 2016 I det efterfølgende fremgår anlægsprojekter, hvortil der er afsat budgetbeløb i det vedtagne budget for 2016. Når et anlægsprojekt skal igangsættes, skal der fremsendes

Læs mere

Teknik- og Miljøudvalgets investeringsoversigt som den fremgik af det vedtagne budget 2015 inkl. efterfølgende vedtagne korrektioner.

Teknik- og Miljøudvalgets investeringsoversigt som den fremgik af det vedtagne budget 2015 inkl. efterfølgende vedtagne korrektioner. Projektteam Sagsbehandler: Helle Ellemann Andersen Sagsnr. 00.01.10-Ø00-54-14 Dato:06.05.2015 Teknik- og Miljøudvalget anlægsbudget 2016-2021 I dette notat beskrives følgende: Teknik- og Miljøudvalgets

Læs mere

Bemærkninger til anlægsbudget Teknisk Udvalg

Bemærkninger til anlægsbudget Teknisk Udvalg Byfornyelse Nedrivning af bygninger Der afsættes et puljebeløb til nedrivning af bygninger og til medfinansiering af evt. statstilskud til nedrivning af bygninger i udkantsområder som har en skæmmende

Læs mere

Budget 2012. Anlægsbudget 2012-15. Udvalget for Miljø og Teknik. Byg, Vej og Miljø: 1.000 kr.

Budget 2012. Anlægsbudget 2012-15. Udvalget for Miljø og Teknik. Byg, Vej og Miljø: 1.000 kr. Byg, Vej og Miljø: 1.000 kr. 2012 2013 2014 2015 1: Byfornyelse 2: Små trafiksikkerhedsprojekter 2: Ny skolestruktur - sikre skoleveje 2: Innovationsproj. - statslige puljer 3: Renovering af signalanlæg

Læs mere

Partnerskabsaftale om udvikling af området ved Bella Center

Partnerskabsaftale om udvikling af området ved Bella Center Partnerskabsaftale om udvikling af området ved Bella Center mellem Bella Center A/S CVR 26067715 Center Boulevard 5 2300 København S (herefter benævnt Grundejeren ) og Københavns Kommune Rådhuset 1599

Læs mere

Information. Rettigheder

Information. Rettigheder Information Rettigheder - til ejere af forurenede grunde Københavns Kommune Miljø- og Forsyningsforvaltningen Miljøkontrollen Kortlægning af jordforurening Derfor gør vi det Kortlægning I Danmark har der

Læs mere

Sager til beslutning. Bygge- og Teknikforvaltningen indstiller, at Bygge- og Teknikudvalget godkender,

Sager til beslutning. Bygge- og Teknikforvaltningen indstiller, at Bygge- og Teknikudvalget godkender, Bygge- og Teknikudvalget DAGSORDEN for ordinært møde onsdag den 4. december 2002 Sager til beslutning 13. Evaluering af de trafikale forhold på Indre Nørrebro BTU 594/2002 J.nr. 0616.0016/02 INDSTILLING

Læs mere

Valgprogram 2013-2017

Valgprogram 2013-2017 Valgprogram 2013-2017 Sammen om forandring Vi mærker det allerede nu, men også efter krisen vil meget forandre sig. Forudsætningerne for kommunens virke vil blive anderledes. Måden, kommunen skal arbejde

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Forslag til Kommuneplan 2009 2021...1/10. Offentlig service...2/10. Status...2/10. Institutioner og skoler...3/10. Status...

Indholdsfortegnelse. Forslag til Kommuneplan 2009 2021...1/10. Offentlig service...2/10. Status...2/10. Institutioner og skoler...3/10. Status... Indholdsfortegnelse Forslag til Kommuneplan 2009 2021...1/10 Offentlig service...2/10...2/10 Institutioner og skoler...3/10...3/10 Institutioner...4/10...4/10 Skoler...5/10...5/10 Plejehjem og dagcentre...6/10...6/10

Læs mere

Statusnotat for projekter i bygge- og anlægsforum 10.03.2015

Statusnotat for projekter i bygge- og anlægsforum 10.03.2015 1 Statusnotat for projekter i bygge- og anlægsforum 10.03.2015 Udvalg Projekt Økonomi / budget / Til- og ombygning af Terndrup skole, idrætshal og svømmehal. (Tidligere benævnt Terndrupprojektet ) Licitation

Læs mere

Notat. Høringssvar vedr. Etablering af indskolingsafsnit og 0-6 års afdeling på Langenæs og teknisk og pædagogisk. Den 8. februar 2011.

Notat. Høringssvar vedr. Etablering af indskolingsafsnit og 0-6 års afdeling på Langenæs og teknisk og pædagogisk. Den 8. februar 2011. Notat Emne Høringssvar vedr. Etablering af indskolingsafsnit og 0-6 års afdeling på Langenæs og teknisk og pædagogisk Den 8. februar 2011 Byrådsindstillingen Etablering af indskolingsafsnit og 0-6 års

Læs mere

Skolen i Bymidten. Projektoptioner 2015-2021

Skolen i Bymidten. Projektoptioner 2015-2021 Skolen i Bymidten Projektoptioner 2015-2021 Indhold Indledning Option 1 - Uforandret projekt Option 2 - Multihal udgår Option 3 - Multihal udsættes Option 4 Hal, udskoling og musikskole sambygges på biblioteksgrunden.

Læs mere

FREMTIDENS FYSISKE RAMMER FOR AKTIVITETSCENTRET PÅ SYDVESTVEJ 10 Analyse af mulige scenarier Marts 2015 udarbejdet af Glostrup Ejendomme

FREMTIDENS FYSISKE RAMMER FOR AKTIVITETSCENTRET PÅ SYDVESTVEJ 10 Analyse af mulige scenarier Marts 2015 udarbejdet af Glostrup Ejendomme FREMTIDENS FYSISKE RAMMER FOR AKTIVITETSCENTRET PÅ SYDVESTVEJ 10 Analyse af mulige scenarier Marts 2015 udarbejdet af Glostrup Ejendomme 2 NUVÆRENDE INDRETNING AF SYDVESTVEJ 10 Sydvestvej Aktivitetscenter

Læs mere

Beløb i 1.000 kr. R2014 B2015 B2016 BO2017 BO2018 BO2019

Beløb i 1.000 kr. R2014 B2015 B2016 BO2017 BO2018 BO2019 Anlæg Budgetbemærkningerne til anlægsprojekter er i budget 2016 samlet i ét afsnit. Beskrivelserne er opdelt under de forskellige udvalg og center. Der er alene anlægsprojekter under Fritids- og Kulturudvalget

Læs mere

PROJEKTFORSLAG ISHØJUTEN

PROJEKTFORSLAG ISHØJUTEN PROJEKTFORSLAG ISHØJUTEN PROJEKTFORSLAG FOR ISHØJUTEN Supercykelsti og grøn indfaldsvej til København GENERELT Formålet med projektet Ishøjruten er at etablere den del af supercykelstien, som ligger i

Læs mere

Årsregnskab 2013. Bygningsvedligeholdelsesområdet udviser samlet et netto mindreforbrug på i alt 0,6 mio. kr.

Årsregnskab 2013. Bygningsvedligeholdelsesområdet udviser samlet et netto mindreforbrug på i alt 0,6 mio. kr. Resultat på drift, Byfornyelse Årsregnskab 2013 Bygningsvedligeholdelse Opr. Budget Korr. budget Regnskab 2013 Mer- /mindre forbrug (i f.t. korr. budget) (tal i 1.000 kr.) Samlet resultat: -2.701-458 -521-63

Læs mere

UDKAST. MT Højgaard A/S. 1 Indledning. Sorgenfri Torv Trafikanalyse, sammenfatning. 17. januar 2014 SB/PSA

UDKAST. MT Højgaard A/S. 1 Indledning. Sorgenfri Torv Trafikanalyse, sammenfatning. 17. januar 2014 SB/PSA UDKAST MT Højgaard A/S Sorgenfri Torv Trafikanalyse, sammenfatning 17. januar 2014 SB/PSA 1 Indledning I forbindelse med planerne for området omkring Sorgenfri Torv har Via Trafik analyseret de fremtidige

Læs mere

r 0 1 te 0 k /2 je 9 o 0 r 0 P 2

r 0 1 te 0 k /2 je 9 o 0 r 0 P 2 Projekter 2009/2010 Kongsberg Kongsberg A/S Kongsberg A/S har siden etableringen i 2001, forestået udvikling og gennemførelse af en række ejendomsprojekter i eget og fremmed regi. Samlet er mere end 250

Læs mere

Kommuneplantillæg 14/2013 for Tracéet langs Helsingørmotorvejen

Kommuneplantillæg 14/2013 for Tracéet langs Helsingørmotorvejen 14/2013 Tracéet langs Helsingørmotorvejen Kommuneplantillæg 14/2013 for Tracéet langs Helsingørmotorvejen Status Plannavn bydel Dato for forslagets vedtagelse i kommunalbestyrelsen Vedtaget Kommuneplantillæg

Læs mere

REFERAT AF BORGERMØDE om Lokalplan 92 samt forslag til tillæg nr. 4 til Kommuneplan 2013-2025 Vallensbæk Rådhus den 14. april 2016 kl. 17.

REFERAT AF BORGERMØDE om Lokalplan 92 samt forslag til tillæg nr. 4 til Kommuneplan 2013-2025 Vallensbæk Rådhus den 14. april 2016 kl. 17. REFERAT AF BORGERMØDE om Lokalplan 92 samt forslag til tillæg nr. 4 til Kommuneplan 2013-2025 Vallensbæk Rådhus den 14. april 2016 kl. 17.30 Til stede Borgere: 76 Politikere: 11 Administration: 14 PROGRAM

Læs mere

FREMTIDENS BYMIDTE I SKOVLUNDE. www.ballerup.dk

FREMTIDENS BYMIDTE I SKOVLUNDE. www.ballerup.dk FREMTIDENS BYMIDTE I SKOVLUNDE Borgermøde den 9. april i Skovlunde www.ballerup.dk Program 1. Velkomst v. Kommunaldirektør Eik Møller 2. Gennemgang af baggrund, proces og de nye planer for Skovlunde Bymidte

Læs mere

Oversigt over nye anlægsprojekter i budget 2016-2019. Ændringer i 2016

Oversigt over nye anlægsprojekter i budget 2016-2019. Ændringer i 2016 Pulje til kommunale bygninger/ældreboliger, som skal afvikles "nedrivningspuljen". 3.39. 3.39. 3.39. 3.39. Investering i energibesparende foranstaltninger 3.. 3.. 1.. 1.. 54719-14/ Nedlæggelse af brandhaner

Læs mere

Der er samlede overførsler for 64,1 mio. kr. på udgiftssiden og 19,8 mio. kr. på indtægtssiden.

Der er samlede overførsler for 64,1 mio. kr. på udgiftssiden og 19,8 mio. kr. på indtægtssiden. Bilag 1 - Overførsel af rådighedsbeløb fra 2011 til 2012 og 2013 I nedenstående skema er vist de enkelte fagudvalgs overførsler af rådighedsbeløb fra 2011 til 2012 og 2013: Overførsel af rådighedsbeløb

Læs mere

Bemærkninger til: Forslag til Vej- og Trafikplan, dateret 30. oktober J.nr. 14/7590

Bemærkninger til: Forslag til Vej- og Trafikplan, dateret 30. oktober J.nr. 14/7590 Bemærkninger til: Forslag til Vej- og Trafikplan, dateret 30. oktober 2014 J.nr. 14/7590 Forslaget har været i offentlig høring fra den 12. november 2014 til den 7. januar 2015 Den 8. januar 2015 var der

Læs mere

Nr. Regkonto Børneudvalget Udvalgets beslutning BF BO BO BO Igangværende/nye anlæg BF2015 2016 2017 2018

Nr. Regkonto Børneudvalget Udvalgets beslutning BF BO BO BO Igangværende/nye anlæg BF2015 2016 2017 2018 Nr. Regkonto Børneudvalget Udvalgets beslutning BF BO BO BO Igangværende/nye anlæg BF 300 5.14 Fælles Børnepasningsplan - Område Store Heddinge og Hårlev 1.000 18.000 18.000 301 3.01-5.14 302 3.01-5.14

Læs mere

Afvist Beløb. Afvist og delvist afvist:

Afvist Beløb. Afvist og delvist afvist: Anlægsforslag Voksen- og Plejeudvalget 5-6-29 Anlægsforslag budget 21 Voksen- og plejeudvalget Anlægsforslag - Budgetoverslagsår Voksen- og Plejeudvalget Nr. Prioritet Emne Forslag Godkendt Afvist Beløb

Læs mere

Afstemningspakke 6 Samarbejdsgruppen øvrige

Afstemningspakke 6 Samarbejdsgruppen øvrige Afstemningspakke 6 Samarbejdsgruppen øvrige Budget 2019 10. oktober 2018 01 Miljø-, Teknik- og Ejendomsudvalget Pulje til cykelsti og veje Konkrete anlægsprojekter med renovering af kommunens cykelstier,

Læs mere

AALBORG ØST. Trafik & Miljø

AALBORG ØST. Trafik & Miljø AALBORG ØST Trafik & Miljø AALBORG KOMMUNE April 2002 Udgivet af: Aalborg Kommune Trafik & Veje Rådgiver: Nordlandsvej 60, 8240 Risskov, Telefon 8210 5100 - Fa 8210 5155 Forord I et moderne samfund er

Læs mere

Korrigeret Forbrug pr. % forbrug Budget 2015 31.08.2015 af budget

Korrigeret Forbrug pr. % forbrug Budget 2015 31.08.2015 af budget Virksomheden 501 - Drift Budgetopfølgning pr. 31.08.2015 Korrigeret Forbrug pr. % forbrug Budget 2015 31.08.2015 af budget Udvalget for Plan og Teknik 86.485.725 55.914.975 64,7 Indenfor rammen 74.975.268

Læs mere

Anlægsoversigt med budgetbemærkninger

Anlægsoversigt med budgetbemærkninger BUDGET 2018-2021 Anlægsoversigt 2018-2021 med budgetbemærkninger Sammenfatning af Anlægsoversigt 2018-2021 Udgift (U), Budget løbende priser, 1.000 kr. Indtægt (I) 2018 2019 2020 2021 Anlægsprojekter,

Læs mere

Idekatalog. Fra konferencen. De almene boligers bidrag til vækst i Vejle Kommune. den 6. april 2011

Idekatalog. Fra konferencen. De almene boligers bidrag til vækst i Vejle Kommune. den 6. april 2011 Idekatalog Fra konferencen De almene boligers bidrag til vækst i Vejle Kommune den 6. april 2011 Vejle skal være en attraktiv bosætningskommune og tiltrække ressourcestærke borgere, som kan være med til

Læs mere

Anlægsoversigt pr. 15. maj 2014

Anlægsoversigt pr. 15. maj 2014 Anlægsoversigt - 2018 pr. 15. maj Forslag / Nyt () Det skattefinansierede område: Økonomiudvalget U 5.000 0 0 7.100 12.100 87.000 13.900 0 ØU 100 Sikring af kommunale ejendomme U 2.500-500 2.000 2.000

Læs mere

Bilag 2 Investeringsoversigt, Teknisk budget

Bilag 2 Investeringsoversigt, Teknisk budget Bevillingsdato (i 1.000 kr.) U/I 2016 2017 2018 2019 Overordnet økonomi - inkl. Skatter og tilskud Grundkapitalindskud i nye almene boliger U 6.000 6.000 Klima og energi Klimaprojekter, følgeudgifter U

Læs mere

I det efterfølgende er der en gennemgang af de konkrete anlægsbudgetter afsat i det vedtagne budget for 2015.

I det efterfølgende er der en gennemgang af de konkrete anlægsbudgetter afsat i det vedtagne budget for 2015. Anlægsprojekter afsat i budget 2015 I det efterfølgende fremgår anlægsprojekter, hvortil der er afsat budgetbeløb i det vedtagne budget for 2015. Når et anlægsprojekt skal igangsættes, skal der fremsendes

Læs mere

Roskilde Byråd besluttede den 31. august 2011 en vision for udvikling af Ny Østergade-arealet (Røde Portområdet).

Roskilde Byråd besluttede den 31. august 2011 en vision for udvikling af Ny Østergade-arealet (Røde Portområdet). Bilag 8 Økonomiudvalgets møde den 20. september 2012 Plan og Udvikling Sagsnr. 73182 Brevid. 1338739 Ref. MOKP Dir. tlf. 46 31 35 46 dorteo@roskilde.dk NOTAT: Bilag 1 Forslag til rammer og krav for udviklingen

Læs mere

Teknisk Forvaltning 2007 MUSICON

Teknisk Forvaltning 2007 MUSICON Teknisk Forvaltning 2007 MUSICON - strategi og spilleregler Dette er en strategi for udvikling af Musicon on. Strategien kan ses som et spil med spillere, spilleregler og en spilleplade. Spillerne er aktørerne

Læs mere

9. Prioritering af Børne- og Familieudvalgets anlægspulje

9. Prioritering af Børne- og Familieudvalgets anlægspulje Ringkøbing-Skjern Kommune Økonomi- og Erhvervsudvalget 8. december 2015 9. Prioritering af Børne- og Familieudvalgets anlægspulje 15-040795 Sagsfremstilling På Børne- og Familieudvalgets møde den 24. marts

Læs mere

Der er ikke indarbejdet en sådan løsning i byggeprojektet vedr. Patienthotellet, hvorfor der heller ikke er afsat finansiering til denne løsning.

Der er ikke indarbejdet en sådan løsning i byggeprojektet vedr. Patienthotellet, hvorfor der heller ikke er afsat finansiering til denne løsning. Afdeling: Servicecentret Udarbejdet af: Erik Møller Nielsen Journal nr.: 2-81-2-00119-2005 E-mail: erik.moeller.nielsen@ouh.regionsyddanmark.dk Dato: 2. februar 2010 Telefon: 6541 1364 Notat om forhalsprojekt

Læs mere

Regnskab 2006. Ældreudvalgets bevillingsområde:

Regnskab 2006. Ældreudvalgets bevillingsområde: Regnskab 2006 Ældreudvalgets bevillingsområde: 990 Ældrepleje og omsorg 991 Folkepension 107 Bevilling 990 Ældrepleje og omsorg Beløb i 1.000 kr. Udg. Regnskab Budget inkl. omplacering Afvigelse Tillægsbevilling

Læs mere

SOLRØD KOMMUNE ØKONOMIAFDELINGEN NOTAT. Emne: Overførsel af uforbrugte rådighedsbeløb fra 2009 til 2010. Økonomiudvalget. Dato: 24.

SOLRØD KOMMUNE ØKONOMIAFDELINGEN NOTAT. Emne: Overførsel af uforbrugte rådighedsbeløb fra 2009 til 2010. Økonomiudvalget. Dato: 24. SOLRØD KOMMUNE ØKONOMIAFDELINGEN NOTAT Emne: Overførsel af uforbrugte rådighedsbeløb fra 2009 til 2010 Til: Økonomiudvalget Dato: 24. februar 2010 Sagsbeh.: Tom Hougaard Knudsen Journalnr.: 10/4568 Følgende

Læs mere

Investeringsoversigt budget

Investeringsoversigt budget Samlede anlægsudgifter opgjort efter udvalg: Økonomiudvalget u 58.987 55.721 51.477 56.280 i -5.790-6.120-6.120-746 Trafik- og Teknikudvalget u 29.822 16.104 18.679 26.564 Miljøudvalget, miljø u 225 2.225

Læs mere

Notat Anlægsinvesteringer og investeringskalkule i skolekvalitetsanalysen Dato 29. januar Af Mads Harbo Til Kommunalbestyrelsen

Notat Anlægsinvesteringer og investeringskalkule i skolekvalitetsanalysen Dato 29. januar Af Mads Harbo Til Kommunalbestyrelsen Notat Anlægsinvesteringer og investeringskalkule i skolekvalitetsanalysen Dato 29. januar Af Mads Harbo Til Kommunalbestyrelsen I det nedenstående gennemgås anlægsinvesteringer og de tilhørende besparelser

Læs mere

Bedre forhold for cyklister i ISTEDGADE

Bedre forhold for cyklister i ISTEDGADE Bedre forhold for cyklister i ISTEDGADE Indhold: Baggrund og formål med projektet Proces og borgerinddragelse Fra plan til færdigt projekt Udfordringer med ny type cykelløsning Projektevaluering Mindre

Læs mere

Bilag 2: Oversigt Frihedsgrader og bindinger på Teknisk Udvalgs område 17. Trafik og Grønne områder

Bilag 2: Oversigt Frihedsgrader og bindinger på Teknisk Udvalgs område 17. Trafik og Grønne områder Bilag 2: Oversigt Frihedsgrader og bindinger på Teknisk Udvalgs område 17. Trafik og Grønne områder Politikområdet Trafik og Grønne områder består af følgende delområder: 1. Udenfor selvforvaltning 1.1.

Læs mere

Politikområde 2 2013 2014 2015 2016 Implementeringsplan / serviceforringelser

Politikområde 2 2013 2014 2015 2016 Implementeringsplan / serviceforringelser Økonomiudvalg Politikområde 2 2013 2014 2015 2016 Implementeringsplan / serviceforringelser Besparelse administration -5,0-5,0-5,0 Hele organisationen skal bære en andel af besparelsen på 5 mio. kr. på

Læs mere

Budgetområde: 204 Trafik, Vej og Grønne områder

Budgetområde: 204 Trafik, Vej og Grønne områder Regnskab Indledning Drift og vedligehold af veje og stier Bestillerne i Trafik & Infrastruktur varetager vedligeholdelsen af kommunens veje og stier, herunder asfaltering af veje og stier, belægning på

Læs mere

SOLRØD KOMMUNE ØKONOMIAFDELINGEN NOTAT. Emne: Overførsel af uforbrugte rådighedsbeløb fra 2013 til 2014. Til: Økonomi-, teknik- og miljøudvalget

SOLRØD KOMMUNE ØKONOMIAFDELINGEN NOTAT. Emne: Overførsel af uforbrugte rådighedsbeløb fra 2013 til 2014. Til: Økonomi-, teknik- og miljøudvalget SOLRØD KOMMUNE ØKONOMIAFDELINGEN NOTAT Emne: Overførsel af uforbrugte rådighedsbeløb fra 2013 til 2014 Til: Økonomi-, teknik- og miljøudvalget Dato: 12. marts 2013 Sagsbeh.: Stig Olausson Sagsnr.: 14/3651

Læs mere

Områdefornyelse i Nykøbing Sj. 20. Januar 2016. sbs

Områdefornyelse i Nykøbing Sj. 20. Januar 2016. sbs Områdefornyelse i Nykøbing Sj. 20. Januar 2016 sbs Områdefornyelse i Nykøbing Sj. Aftenens program 19.00 Velkomst v/ Borgmester Thomas Adelskov 19.15 Om områdefornyelse v/bjørk Trøst Bigum, sbs 19.30 soplæg

Læs mere

Vej & Trafik AFDELINGSPROFIL MOE & BRØDSGAARD A /S. Kontakt: Sjælland

Vej & Trafik AFDELINGSPROFIL MOE & BRØDSGAARD A /S. Kontakt: Sjælland Kontakt: MOE & BRØDSGAARD A /S AFDELINGSPROFIL Sjælland Kim Schwartzlose Afdelingsleder Telefon: 44 57 67 60 Mobil: 25 40 01 11 E-mail: ksc@moe.dk Per Lautrup-Nissen Sektorleder, Anlæg & Miljø Telefon:

Læs mere

I forbindelse med fordebatten om etablering af busvej fra Sohngårdsholmsvej til Universitetsområdet bør følgende sideprojekter overvejes:

I forbindelse med fordebatten om etablering af busvej fra Sohngårdsholmsvej til Universitetsområdet bør følgende sideprojekter overvejes: Fra: Plan og Byg, TM (Fællespostkasse) Sendt: 7. marts 20 08:38 Til: Charlotte Zeth Andersen; Louise Bach Mikkelsen VS: Debat om etablering af busvej fra Sohngårdsholmsvej til Universitetsområdet Fra:

Læs mere

I det efterfølgende er der en gennemgang af de konkrete anlægsbudgetter afsat i det vedtagne budget for 2014.

I det efterfølgende er der en gennemgang af de konkrete anlægsbudgetter afsat i det vedtagne budget for 2014. Anlægsprojekter afsat i budget 2014 I det efterfølgende fremgår anlægsprojekter, hvortil der er afsat budgetbeløb i det vedtagne budget for 2014. Når et anlægsprojekt skal igangsættes, skal der fremsendes

Læs mere

Repræsentantskabsmøde i Skødstrup Fællesråd. Torsdag den 13. november kl. 19.30 i Multisalen, Midtpunktet

Repræsentantskabsmøde i Skødstrup Fællesråd. Torsdag den 13. november kl. 19.30 i Multisalen, Midtpunktet Repræsentantskabsmøde i Skødstrup Fællesråd Torsdag den 13. november kl. 19.30 i Multisalen, Midtpunktet Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Forretningsudvalgets beretning. 3. Behandling af indkomne forslag:

Læs mere

Hvis Sandmosevej og Brunbakkevej lukkes, hvordan gøres det så bedst muligt?

Hvis Sandmosevej og Brunbakkevej lukkes, hvordan gøres det så bedst muligt? Hvis Sandmosevej og Brunbakkevej lukkes, hvordan gøres det så bedst muligt? Opmærksomhed på forældre der kører børn i skole de vil evt. sætte af på Oddervej Problem med beredskabet/redningskøretøjer med

Læs mere

Bevillingsoversigt - Anlæg

Bevillingsoversigt - Anlæg Eksisterende anlægsbudget (inkl. Overførsel fra tidligere år) 81.796 16.050 15.020 25.300 0 Nye anlægsønsker 0 19.300 36.900 38.300 68.300 Forslag til finansiering af ønsker 0 0-500 -8.000 0 Brugerfinansieret

Læs mere

Anlægsarbejder i Anlægsprogram samt ønsker om større og mindre vej og stianlæg

Anlægsarbejder i Anlægsprogram samt ønsker om større og mindre vej og stianlæg Anlægsarbejder i samt ønsker om større og mindre vej og stianlæg Gruppenr: 1 Fællesrådsområde: Beder Malling Ajstrup Fællesråd Lokalområde: Beder Malling Projektnr: 21 Ajstrup Strandvej, cykelsti fra Elmosevej

Læs mere

Anlæg i alt

Anlæg i alt Status på budgetaftale, Hele kr. (- for indtægter). Faste priser ** Forbrug** 11 Veje og grønne områder 12.923.900 2.173.338 10.718.788 31.434.200 23.546.600 19.449.400 Udlægning af sti til Rungsted fiskeleje

Læs mere

K O M M U N E Budget 2015

K O M M U N E Budget 2015 K O M M U N E Budget 2015 Indhold Generelle bemærkninger 3 Budgetaftale 19 Bemærkninger Miljø- og Teknikudvalget 35 Børne- og Skoleudvalget 45 Vækst- og Beskæftigelsesudvalget 59 Social- og Sundhedsudvalget

Læs mere

Idéoplæg. Ombygning, udvidelse samt renovering af badeværelser på Specialcenter Rabu, Bøge Alle 9, 6760 Ribe

Idéoplæg. Ombygning, udvidelse samt renovering af badeværelser på Specialcenter Rabu, Bøge Alle 9, 6760 Ribe Idéoplæg Ombygning, udvidelse samt renovering af badeværelser på Specialcenter Rabu, Bøge Alle 9, 6760 Ribe Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse... 2 Forord.... 3 Organisation.... 4 Målgruppen.... 4

Læs mere

I hver indsats skal den konkrete opgaveløsning vægtes op imod disse generelle principper.

I hver indsats skal den konkrete opgaveløsning vægtes op imod disse generelle principper. Gennemførelse af primære indsatser Konsekvenser RH - 15. maj 2019 1, 4 og 18 Disse principper beskriver overordnede ønsker til organisering og kvalitet af de enkelte indsater I hver indsats skal den konkrete

Læs mere

Screeningsskema til vurdering af sommerhuse og kolonihaver

Screeningsskema til vurdering af sommerhuse og kolonihaver Screeningsskema til vurdering af sommerhuse og kolonihaver NOTAT Teknik- og Miljøcenter Natur og Miljø Miljøscreeningen er gennemført på baggrund af notat om sommerhuse, doknr. 7101/13 udarbejdet af Linda

Læs mere

Mål for trafikpolitikken

Mål for trafikpolitikken Side 1 af 6 Mål for trafikpolitikken Det er trafikpolitikkens mål at skabe sikre og trygge rammer for skolevejene omkring Rødding Skole ved: at så mange børn som muligt cykler eller går til skole, så vi

Læs mere

Tema 5: Trafik og sikkerhed

Tema 5: Trafik og sikkerhed Tema 5: Trafik og sikkerhed Under udviklingstemaet Trafik & Sikkerhed ønsker vi at arbejde med projektet indenfor forbedring af trafiksikkerhed, offentlig transport og forbedrede skoleveje. en for temaet

Læs mere

GREVE KOMMUNE DIREKTIONEN. Anlægsrapport 4 December 2009

GREVE KOMMUNE DIREKTIONEN. Anlægsrapport 4 December 2009 GREVE KOMMUNE DIREKTIONEN Anlægsrapport 4 December 1 Resume af anlægsrapport 4 December Anlægsrapport 4 December opgjort pr. 15.10. udarbejdes som led i den af Byrådet vedtagne styring for, hvor bl.a.

Læs mere

Se yderligere beskrivelse under anlægsskemaet: Modernisering af lokale aktivitetscentre

Se yderligere beskrivelse under anlægsskemaet: Modernisering af lokale aktivitetscentre Anlæg Nummer 78 Projektnavn Ekstra midler til modernisering af lokale aktivitetscentre Fagudvalg Kultur- og Fritidsudvalget Funktion 03.22.18 Aftaleenhed Fagsekretariat Plan og Kultur Indsatsområde Bosætning

Læs mere

FORSLAG TIL INVESTERINGSOVERSIGT FOR BUDGET 2001 M.V.

FORSLAG TIL INVESTERINGSOVERSIGT FOR BUDGET 2001 M.V. 1 FORSLAG TIL INVESTERINGSOVERSIGT FOR BUDGET 21 M.V. 1. Projekt nr. 394.22.5.3.5549.1.71 Diverse grunde, salg, tilbagefaldsret Indtægter ved salg og tilbagefaldsret -1-1 -1-1 V ønsker en aktiv indsats

Læs mere

Korrigeret Forbrug pr. % forbrug Budget 2014 31.08.2014 af budget

Korrigeret Forbrug pr. % forbrug Budget 2014 31.08.2014 af budget Virksomheden 504 - Plan og Byg Budgetopfølgning pr. 31.08.2014 Korrigeret Forbrug pr. % forbrug Budget 2014 31.08.2014 af budget Udvalget for Plan og Teknik 4.777.666 2.174.155 46% Økonomiudvalget 40.054.489

Læs mere

10 Brændkjær - Dalby - Tved. 1013 Højhusene. 1014 Brændkjærgård. 1015 Mariesminde SÆRLIGE ANVENDELSES- BESTEMMELSER

10 Brændkjær - Dalby - Tved. 1013 Højhusene. 1014 Brændkjærgård. 1015 Mariesminde SÆRLIGE ANVENDELSES- BESTEMMELSER Bydelen markerer sig med Brændkjærkirkens stejle tagform og højhusene ved fjorden. Herfra breder bebyggelsen sig op over terrænet til den højtliggende Agtrupvej og videre mod syd til Dalby Møllebæk. Bydelens

Læs mere

Allerød Kommune. Engholmskolen Skolevejsanalyse 2015 NOTAT 20. november 2015 Rev: 11. december 2015 BRJ/JKD

Allerød Kommune. Engholmskolen Skolevejsanalyse 2015 NOTAT 20. november 2015 Rev: 11. december 2015 BRJ/JKD Engholmskolen Skolevejsanalyse 2015 NOTAT 20. november 2015 Rev: 11. december 2015 BRJ/JKD 1. Baggrund Allerød Kommune har i 2015 udarbejdet en skolevejsundersøgelse for at afdække årsager til elevernes

Læs mere

Ballerup Kommune, Center for Økonomi Sagsid: P16-18

Ballerup Kommune, Center for Økonomi Sagsid: P16-18 10 Teknik- og Miljøudvalget 117.923 49.274 55.185 80.719 25.245 17.045 195.620 A002417 Ingeniørhøjskolen - byggemodning 0 1.200 600 0 0 0 0 A002450 Byggemodning, private grunde 0 0 0 0 0 0 0 A015000 Gågaden

Læs mere

Klausdalsbrovej - Herlev Ringvej - Herlev Hovedgade

Klausdalsbrovej - Herlev Ringvej - Herlev Hovedgade TILLÆG TIL Hastighedsplan 2006-2012 Klausdalsbrovej - Herlev Ringvej - Herlev Hovedgade Tillæg til Hastighedsplan 2006-2012 for Klausdalsbrovej, Herlev Ringvej og Herlev Hovedgade er udarbejdet i 2007-08

Læs mere

HASLE FÆLLESRÅD Århus d. 25. februar 2010

HASLE FÆLLESRÅD Århus d. 25. februar 2010 Århus d. 25. februar 2010 Bestyrelsens årsberetning for 2009/2010 Fællesrådets formål fremgår af vedtægterne, bestyrelsen har ikke ønske om at ændre på vedtægterne. I det forløbne år startede bestyrelsen

Læs mere

Vedtagne ændringer ift. 2. beh. i ØU til Budget 2018 ved 2. behandling den 11. oktober 2017

Vedtagne ændringer ift. 2. beh. i ØU til Budget 2018 ved 2. behandling den 11. oktober 2017 Vedtagne ændringer ift. 2. beh. i ØU til Budget 2018 ved 2. behandling den 11. oktober 2017 Nr. Udv. Overskrift Opr. budget 2018 1. beh. Nyt forslag til 2. beh. Vedtaget 11.10.2017 Beskrivelse Samlet virkning

Læs mere

Børneudvalget Der peges på at følgende overførsler kan lægges i kommunekassen.

Børneudvalget Der peges på at følgende overførsler kan lægges i kommunekassen. Til: Økonomiudvalget Mulige reduktioner af overførslerne på drift og løn Ved behandlingen af budgetoverførslerne fra 2007 til 2008 på Økonomiudvalgets møde i april udsatte udvalget sagen med henblik på

Læs mere

FOTO 01: VESTERVEJGÅRD OG GADEKÆRET (Det hvide hus ligger der, hvor Tværvej i dag munder ud i Vestervej)

FOTO 01: VESTERVEJGÅRD OG GADEKÆRET (Det hvide hus ligger der, hvor Tværvej i dag munder ud i Vestervej) På Sporet af Glostrup Byvandring ca 3,5 km. Landsbyen Først bevæger vi os på tværs af landsbyens gamle centrum 1 Kirken Kirken var centrum i den gamle landsby. Den er bygget i 1100-tallet, men er ændret

Læs mere

Bygge- og anlægsprojekter i Syddjurs kommune

Bygge- og anlægsprojekter i Syddjurs kommune Aarhus Lufthavn Tilskud til anlægsinvesteringer 2018 2020 3 Udføres ikke af kommunen Brandstation i Rønde Opførelse af ny brandstation i Rønde 2019-2020 10 Ukendt Hornslet Pulje til udvikling af offentlig

Læs mere

Forprojekt Beskrivelse mm. Udarb.: THP

Forprojekt Beskrivelse mm. Udarb.: THP Prissat forprojekt vedr. Birkerød Svømmehal renovering af omklædnings- og baderum. Projektomfang: Beskrivelse, 21.02.2014 Forprojekt, budget, 21.02.2014. Tegninger, 21.02.2014, (29)3.03 Plan Stue, eksisterende

Læs mere

Konferencen To verdener mødes 2. juni 2008 København

Konferencen To verdener mødes 2. juni 2008 København København Sekretariatschef Bente Lykke Sørensen, Udviklingssekretariatet for De Bynære Havnearealer, Århus Kommune De Bynære Havnearealer Teknik og Miljø Århus Kommune De Bynære Havnearealer Teknik og

Læs mere

Glostrup Shoppingcenter i moderne klæder

Glostrup Shoppingcenter i moderne klæder Glostrup Shoppingcenter i moderne klæder! Byens Netværk 28.10.10 Tekst og foto: Stine Vejen Eriksen Forandringen har været, som at gå fra en mørk undergrund i udlandet, til et lyst og åbent centertorv.

Læs mere

HALS KOMMUNE LOKALPLAN NR. 5.13

HALS KOMMUNE LOKALPLAN NR. 5.13 HALS KOMMUNE LOKALPLAN NR. 5.13 INDHOLDSFORTEGNELSE LOKALPLAN NR. 5.13 1 Lokalplanens formål... 2 Lokalplanens område og zonestatus... 3 Områdets anvendelse... 4 Vej- og stiforhold... 5 Parkeringsforhold...

Læs mere

Sagsfremstilling: Nedenfor beskrives de vigtigste mål og indsatser som udvalget forventes at arbejde med i 2015. Beskrivelsen tager udgangspunkt i:

Sagsfremstilling: Nedenfor beskrives de vigtigste mål og indsatser som udvalget forventes at arbejde med i 2015. Beskrivelsen tager udgangspunkt i: 04-02-2015 Side 1 TM - Fokus 2014-2015 og årsplan for 2015 Sagsnr.: 15/972 Resumé: I denne sagsfremstilling forelægges udvalget en oversigt over de vigtigste mål og indsatser, som udvalget - og administrationen

Læs mere

Hals Kommune. Budgetopfølgning pr. 30/4 2004. Teknisk Udvalg

Hals Kommune. Budgetopfølgning pr. 30/4 2004. Teknisk Udvalg Hals Kommune Budgetopfølgning pr. 30/4 2004 Teknisk Udvalg Budgetopfølgning pr. 30/4 2004 Teknisk Udvalg: Indledning: Som noget nyt er den traditionelle regnskabsrapport, som tidligere blev udarbejdet

Læs mere

Referat Teknisk Udvalg

Referat Teknisk Udvalg Referat Teknisk Udvalg : Onsdag den 11. december 2013 Mødetidspunkt: Kl. 17:00 Sluttidspunkt: Kl. 17:30 Mødested: Det Blå Værelse, Rådhuset Bemærkninger: Medlemmer: Erling Hansen (V) Gitte Kondrup (A)

Læs mere