Fr. D. II s allé, Skanderborg Sags nr.: BESKRIVENDE TILBUDSLISTE

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Fr. D. II s allé, Skanderborg Sags nr.: BESKRIVENDE TILBUDSLISTE"

Transkript

1 Fr. D. II s allé, Skanderborg Sags nr.: BESKRIVENDE TILBUDSLISTE KOMBINERET BESKRIVE LSE OG TILBUDS LISTE AF Arkitektfirmaet Kamp ApS Villavej 12B 8660 Skanderborg Tel: Mail: info@kampaps.dk Medlem af Danske Arkitektvirksomheder Cvr: Sparekassen Kronjylland Konto

2 Side 2 af 11 HOVEDTILBUDSLISTE Pos. Emne: Kr. ekskl. moms Murkrone arbejde Sålbænke Altaner Skorstene Pudsreparation Hovedentreprisen i alt ekskl. moms Skriver kroner Sted Den Dato Underskrift og stempel Husk at notere nr. på evt. rettelsesblad samt at underskrive og aflevere tilbudsblanket i 1 eksemplar. Evt. rettelsesblade nr. Evt. forbehold skal noteres på tilbudsblanket: Tilbudslistens enkelte poster skal være udfyldt, for at tilbuddet er konditionsmæssigt. Bygherren forbeholder sig ret til at formindske den afgørende tilbudssum med en eller flere af de under ovenstående poster anførte ydelser til de opgivne delpriser, uden at dette måtte give anledning til ændringer af de øvrige i tilbuddet indeholdte priser. Der konkurreres på hovedtilbudssummen på side 1, som er bindende uanset tilbudslistens øvrige indhold. Oplysning om valg af underentreprenører skal vedlægges. For mer- og mindre ydelser ønskes følgende enhedspriser: Svendetimeløn inkl. alle tillæg Lærlingetimeløn inkl. alle tillæg

3 Side 3 af Murkrone arbejde 1. Udførelse af murkrone 1. UDFØRELSE AF MURKRONE GENERELT: Nye murkroner udføres som angivet i tegningsmaterialet. Eksisterende murkroner nedbrydes og bortskaffes. Murkroner udføres på alle bygningstyper. Bygningstyper C, D og E er er udført med gavle. Bygningstyper A og B er udført med bygningsfremspring som angivet i tegningsmaterialet. OMFANG: Murkroner er udført på facader og gavle samt bygningsfremspring. Dette er angivet i tegningsmaterialet. Mellem bygninger, der er sammenbygget (med undtagelse af dobbelthusene) er der niveauspring. Dette niveauspring udføres som angivet i detalje Overpap som Icopal 500P Underpap som Icopal Base 511 PG 22 mm vandfast tagkrydsfiner Bæringsprofil i tilpasset galvaniseret stål 5 x 60 x 300 mm fladstål. Alu inddækning som DK 410 Vindskede med udluftning. STO Attika profil Facadepuds STO facadepuds system som eksisterende indfarvet hvid. Puds som Sto Silco-K. STO overgangsprofil blik. STO Fix Coll STO Fix Rondell Eksisterende alu inddækning demonteres og bortskaffes. Eksisterende tagkrydsfinér nedbrydes og bortskaffes. Eksisterende murpuds ved facaden afhugges i nødvendigt omfang. Hertil skal der laves der skæres i pudset således der begrænses risiko for at større puds flager bankes af tilbagestående puds. Der skal sikres, at overgang mellem eksisterende tilbagestående puds og nyt puds udføres i niveau. Bæringsprofil i fladstål udføres ved montering på betonbagmur under ny krydsfiner. Fladstålet monteres pr. 600 mm. Der skal medregnes nødvendig opklodsning af krydsfinér. Krydsfiner monteres på bagmur og afsluttes ved 20 mm fremspring fra eksisterende trykfast isolering. Attika profilet monteres efter leverandørens vedledning og skal gå i tæt forbindelse med undersiden af ny krydsfinér. Nyt puds udføres efter leverandørens anvisninger og skal efterlades i niveau med tilstødende puds. Tagpap underpap monteres på tagkrydsfiner efter leverandørens anvisninger. Ny alu inddækning monteres over underpap i tagkrydsfineren mekanisk efter lev. Anvisninger.. Overpap tætnes med eksisterende tagdækning brændes på underpap. Overpap føres over aluinddækning og klæbes til inddækning. Overpap afsluttes med bitumenfuge mod inddækningen. Hvor der er niveauspring mellem boligerne skal murkrone inddækningen føres rundt om væg mod tagfladen som angivet i detalje 5.02 OVERGANG MELLEM BOLIGER. Overgangsprofil monteres lodret iht. tegningsmaterialet og i nøje overensstemmelse med leverandøren. Eksisterende puds fjernes i nødvendigt omfang for montering af Coll og Rondell samt profilet. Tagpap tætnes med tilstødende tagpap og føres ind bag profilet. Der sikres total tæthed i overgange. Der medregnes nødvendig pudsreparation efter montering af overgangsprofil. Pudsreparation udføres i indfarvet puds som eksisterende puds.

4 Side 4 af 11 Der ønskes oplyst en delpris for udførelse af murkrone på de respektive boligtyper: Pris for udførelse af murkrone og overgang på bygnings type A. kr.: Pris for udførelse af murkrone og overgang på bygnings type B. kr.: Pris for udførelse af murkrone og overgang på bygnings type C1. kr.: Pris for udførelse af murkrone og overgang på bygnings type C2. kr.: Pris for udførelse af murkrone og overgang på bygnings type C3. kr.: Pris for udførelse af murkrone og overgang på bygnings type C4. kr.: Pris for udførelse af murkrone og overgang på bygnings type C5. kr.: Pris for udførelse af murkrone og overgang på bygnings type C6. kr.: Pris for udførelse af murkrone på bygnings type D. kr.: Pris for udførelse af murkrone på bygnings type D2. kr.: Pris for udførelse af murkrone på bygnings type E. kr.: Pris for udførelse af murkrone på bygnings type E2. kr.: (Der er ingen overgange mellem bygningstyperne d, d2, e og e2) 3. Øvrige arbejder Evt. øvrige arbejder skal udspecificeres. I alt ekskl. moms for 1.1 Murkrone arbejde, som overføres til side 2 Kr.

5 Side 5 af Sålbænke 1. Udførelse af sålbænke 1. UDFØRELSE AF SÅLBÆNKE GENERELT: Mange boliger har allerede fået skiftet sålbænke. Dette er angivet på 1.00 SITUATIONSPLAN. Derfor skal omfanget af udskiftning af sålbænke registreres på stedet. Omfanget omhandler udskiftning af sålbænke i stueetagen og på 1. sal. Sort pulverlakeret aluminium sålbænk. Elastisk fuge Fugebagstop. Eksisterende sålbænke nedbrydes og bortskaffes. Underlag afrenses og repareres i nødvendigt omfang for at sikre korrekt underlag for fremtidig sålbænk. Sålbænk udføres som angivet i tegningsmaterialet udført af STO. Sålbænke skal ligeledes udføres ved glasværn ved altaner. Hvor sålbænke udføres i gavle (Boligtyper C1-6), hvor vinduer er placeret med let konstruktion med puds imellem vinder som et vinduesbånd skal sålbænke fræses ind i facadepudset. Der skal medregnes at sålbænk fuges tæt til facadepuds og der repareres i pudset i nødvendigt omfang. For at opnå tæt samling mellem sålbænk og murfals afsluttes opbukning ved enderne med tilbagebukket flig, der indlægges lejefuge/udfræset fuge med elastisk fugemasse. Der ønskes oplyst en delpris for udførelse af sålbænke på de respektive boligtyper: Pris for udførelse af sålbænke på bygnings type A. kr.: Pris for udførelse af sålbænke på bygnings type B. kr.: Pris for udførelse af sålbænke på bygnings type C1. kr.: Pris for udførelse af sålbænke på bygnings type C2. kr.: Pris for udførelse af sålbænke på bygnings type C3. kr.: Pris for udførelse af sålbænke på bygnings type C4. kr.: Pris for udførelse af sålbænke på bygnings type C5. kr.: Pris for udførelse af sålbænke på bygnings type C6. kr.: Pris for udførelse af sålbænke på bygnings type D. kr.: Pris for udførelse af sålbænke på bygnings type D2. kr.: Pris for udførelse af sålbænke på bygnings type E. kr.: Pris for udførelse af sålbænke på bygnings type E2. kr.: Evt. øvrige arbejder skal udspecificeres. I alt ekskl. moms for 1.2 Sålbænk 1. sal, som overføres til side 2 Kr.

6 Side 6 af Altaner 1. Reparationer på altaner. 1. REPARATIONER PÅ ALTANER GENERELT: Alle eksisterende altaner er udført med utætte samlinger mellem glasværn og facadevæg. Dette resulterer i fugtophobning i facadevæg, hvor krydsfinérplader og stålsøjler er fugtbelastet. Altaner forefindes på bygningstyper D2, E og E2. Overpap som Icopal 500 P Underpap som Icopal 511 PG. Trekantsliste 25 mm. Limanker 10M. Fermacell Powerpanel H20 plade Firkant hulrør 50 mm 5 mm godstykkelse C3 varmgalvaniseret. Korrosionsbeskyttelse af monterede stålsøjler. Inddækning ved facade udføres som ny sålbænk. (udføres under pkt. 1.3 Sålbænk på 1. sal) Montage beslag som MAB Top level TL KN. (nr.: ) Håndliste som MAB AISI 25 mm høj. Vægbeslag til håndliste. Glas beslag til vægge som AISI 316 passende til eksisterende glasværn. Gummisæt til glasprofiler sort. STO Facadepuds system som eksisterende. STO slutpuds udføres som Sto Silco-K Trykfast mineraluld som underlag til STO facadepuds. Eksisterende glasværn demonteres og sættes i depot for senere genmontering. Eksisterende facadepuds og underlag fjernes i nødvendigt omfang således der opnås adgang til bagvedliggende krydsfinérplader. Puds der skal fjernes skal adskilles fra eksisterende tilbagestående puds ved afskæring således der opnås en skarp adskillelse og flage afskalling undgås. Eksisterende krydsfinér plader nedbrydes og bortskaffes. Eksisterende terrassebrædder på altan demonteres i nødvendigt omfang. Ny H2O plade monteres på bærende altankonstruktion. Nyt stål skelet udføres som angivet i tegningsmaterialet. H2O plade monteres på stålskelet som underlag for fremtidig STO facadeisolering. Tætning mellem H20 plade og altandæk udføres med tagpap. Tagpap føres op under ny glasliste således glasliste klemmes ned over pappet. Ny glasliste monteres på H2O pladen efter leverandørens anvisning og tætnes mod terrassen med en elastisk fuge. Forud for montering af sålbænk udføres STO facadepuds system med nøje vejledning fra leverandøren. Klæbemiddel påføres H2O plade forud for montering af facadeisolering. Grundpuds påføres facadeisolering. Væv monteres på grundpuds. Primer udføres forud for udførelse af slutpuds. Slutpuds afsluttes i niveau med tilstødende facadeoverflade. På hjørne under fremtidig sålbænk forstærkes facadepudset med en vævvinkel. Vævvinkel placeres under nyt væv. Facadepuds føres helt op til H2O plader under glasprofil. Sålbænk monteres som angivet i tegningsmaterialet. Sålbænk føres under glasbeslag og fæstnes i bæredygtigt underlag. Der udføres fuge mellem glasbeslag og sålbænk. Fuge udføres som elastisk og fuges mod egnet fugebagstop.

7 Side 7 af 11 Eksisterende stål søjler kontrolleres for korrosionsskader. Eventuelle skader skal udbedres og der udføres korrosionsbeskyttelse på stedet i form af spray. Der skal udføres fotodokumentation af søjler både før og efter korrosionsbeskyttelsen er udført. Der ønskes oplyst en delpris for udførelse af reparation af altaner pr. altan. Kr.:.. 2. ØVRIGE ARBEJDER Evt. øvrige arbejder skal udspecificeres. I alt ekskl. moms for 1.3 Altaner som overføres til side 2

8 Side 8 af Skorstene 1. Udførelse af tætning ved skorstene 1. UDFØRELSE AF TÆTNING VED SKORSTENE OMFANG: Bygningstyper, hvor der er udført skorstene er i bygnings typer E og E2. Skorstene er udført med 2 stk. Isokern skorstensrør og inddækning med blank murværk som halvstensvæg. Skorstene er udført uden nødvendigt fugtspærrer, hvorfor det er nødvendigt at åbne for skorstenene og montere fugtspærrer. Fugtspærrer som murpap PF 2000 Mørtel KC 50/50/700 Beton 25 MPa Slap armering Y8 Alu løskant anodiseret. Eksisterende skorsten demonteres i nødvendigt omfang for montering af fugtspærrer. Teglsten sættes i depot for senere genopmuring. Stenene skal demonteres med forsigtighed. Eksisterende beton afdækningsplade opbrydes og bortskaffes. Evt. forskalling i skorsten demonteres og bortskaffes. Eksisterende alu løskanter under afdækningsplade demonteres og bortskaffes. Ny fugtspærrer monteres på eksisterende isokern med asfaltklæber og pap søm. min. 200 mm op ad isokernen. Ved hjørner samles fugtspærrer med overlæg. Der skal sikres total tæthed mellem isokern og fugtspærrer. Samlinger udføres med min. 100 mm overlæg. Skorstenspiben opmures i eksisterende sten. Der skal sikres at alle fuger fyldes fuldstændigt ud. Der må ikke forekomme mørtelrester på inderside i piben. Mørtelfuger skal tilpasses eksisterende farve og udseende som eksisterende. Der skal medregnes at der skal suppleres op med sten som eksisterende. Nye mursten mures op mod tagfladen som angivet på detalje Der skal mures som klasse B med fyldte fuger. Ved opmuring skal eksisterende trin imures som eksisterende. Ny beton afdækningsplade støbes i støbeform. Afdækningsplade afskalles og monteres på skorsten. Øverste skifte afsluttes med fugtspærrer og alu løskant. Løskant fuges tæt med elastisk fuge mod ny beton afdækningsplade. Forud for arbejdets begyndelse skal eksisterende forhold kontrolleres ved delvis nedbrydning i nødvendigt omfang for at kunne konstatere om eksisterende fugtspærrer er manglende eller ukorrekt placeret. Der ønskes oplyst en delpris for udførelse af reparation af skorstene pr. skorsten. Kr.:.. Der ønskes oplyst en delpris for udførelse af kontrol for korrekt placering af fugtspærrer pr. skorsten Kr.: 2. ØVRIGE ARBEJDER Evt. øvrige arbejder skal udspecificeres. I alt ekskl. moms for 1.4 Skorstene, som overføres til side 2 Kr.

9 Side 9 af Pudsreparation 1. Udførelse af pudsreparation 1. UDFØRELSE AF PUDSREPARATION OMFANG: Eksisterende facadepuds kan forekomme skruk, revnet eller afskallet sporadisk i facaderne. Der skal derfor medregnes at, på hver bolig skal udføres pudsreparation på 3 m². Entreprenøren skal regne med at reparationerne på 3m² er fordelt på 4 steder pr. bolig. Omfanget af nærværende arbejde drejer sig om facadereparation, der ikke er som følge af arbejde med sålbænke, overgange eller murkroner. Pudsreparation der er som følge arbejde med sålbænke, overgange eller murkroner, skal medregnes under deres respektive arbejdsbeskrivelser. STO armering STO Grundpuds STO Primer STO slutpuds hvid som Sto Silco-K Eksisterende skruk, revnede eller afskallede område for puds, afrenses ned til trykfast isolering. Der udføres pudsreparation efter leverandørens anvisning. Der afsluttes i samme niveau som eksisterende facadepuds. Bemærk: Placering for eksisterende armering skal registreres og der skal dokumenteres at ny armering placeres efter STOs anvisninger. Der ønskes oplyst en delpris for udførelse af reparation af 1 m² pudsreparation Kr.:.. 2. ØVRIGE ARBEJDER Evt. øvrige arbejder skal udspecificeres. I alt ekskl. moms for 1.5 Pudsreparation, som overføres til side 2 Kr.

5.00 DETALJER. Fr. D. II Alle 319, Skanderborg DATO: MURKRONE M. ATTIKAPROFIL OVERGANG MELLEM BOLIGER 5.

5.00 DETALJER. Fr. D. II Alle 319, Skanderborg DATO: MURKRONE M. ATTIKAPROFIL OVERGANG MELLEM BOLIGER 5. 5.01 - MURKRONE M. ATTIKAPROFIL 5.02 - OVERGANG MELLEM BOLIGER 5.03 - ALTAN DETALJE 5.04 - SÅLBÆNKE 5.05 - SKORSTENE (1:10) DETALJER 5.00 Tagpap føres ned over bagkanten og brændes på eksisterende tagpap.

Læs mere

Bilag: 1. På nedenstående oversigtsbilleder er angivet numre, som henviser til foto i rapporten.

Bilag: 1. På nedenstående oversigtsbilleder er angivet numre, som henviser til foto i rapporten. PROMENADEBYEN Side nr. : 1/34 Bilag: 1 5 ÅRS EFTERSYN Vedr.: Entreprise: Fællesarealer uden foto: Promenadebyen facader og fællesarealer Totalentreprise På nedenstående oversigtsbilleder er angivet numre,

Læs mere

Den faste tilbudssum afgives i henhold til bestemmelserne i udbudsmaterialet, samt specifikationer i nærværende tilbudslistes enkelte afsnit.

Den faste tilbudssum afgives i henhold til bestemmelserne i udbudsmaterialet, samt specifikationer i nærværende tilbudslistes enkelte afsnit. FORSIDE På grundlag af det udleverede udbudsmateriale iht. Udbudsbrev af 2015-04-01 - tilbyder undertegnede at præstere alle arbejder og leverancer som henhører under Den faste tilbudssum afgives i henhold

Læs mere

Klostervej i Ry Bygherre:

Klostervej i Ry Bygherre: K09_T03_H5_00 TEGN. NR. EMNE MÅL DATO REV. NR. REV DATO K09_T03_H5_01 Lodret snit - Niveaufri adgang 1:5 K09_T03_H5_02 Vandret snit - Sektionsadskillelse ved let ydervæg 1:5 K09_T03_H5_03 Vandret snit

Læs mere

Indhold: Detaljemappe_forside Nydamsparken, Aarhus. forside/indholdsfortegnelse

Indhold: Detaljemappe_forside Nydamsparken, Aarhus. forside/indholdsfortegnelse Detaljemappe_forside forside/indholdsfortegnelse Indhold: D1: bund altan (snit) D2: side altan (snit) D3: bund altan (plan) D4: side altan (plan) D5: sokkelpåforing (snit) D6: kældervindue_side (plan)

Læs mere

Undertegnede entreprenør tilbyder hermed at udføre nævnte entreprise iht. udbudsmateriale af april 2009.

Undertegnede entreprenør tilbyder hermed at udføre nævnte entreprise iht. udbudsmateriale af april 2009. V. TILBUDSLISTE Ejendom: AB Gunløg Sag nr.: 06.2527.02 af april 2009. Entreprise 1 - Hovedentreprisen Undertegnede entreprenør tilbyder hermed at udføre nævnte entreprise iht. udbudsmateriale af april

Læs mere

Ved behov for elastisk fugemasse kan f.eks. anvendes Casco Multiseal

Ved behov for elastisk fugemasse kan f.eks. anvendes Casco Multiseal ICOPAL Alu-profiler Standardprofiler På tag og mur udføres alle former for inddækninger nemt og korrekt med standard Icopal Alu-profiler. Profilerne leveres som standard i 0, mm 3S hård aluminium, hvilket

Læs mere

TILSTANDSVURDERING AF TAGE EJERFORENINGEN PORCELÆNSGÅRDEN. Til Ejerforeningen Porcelænsgården. Dokumenttype Tilstandsvurdering af tage

TILSTANDSVURDERING AF TAGE EJERFORENINGEN PORCELÆNSGÅRDEN. Til Ejerforeningen Porcelænsgården. Dokumenttype Tilstandsvurdering af tage Til Ejerforeningen Porcelænsgården Dokumenttype Tilstandsvurdering af tage Dato September 2013 TILSTANDSVURDERING AF TAGE EJERFORENINGEN PORCELÆNSGÅRDEN TILSTANDSVURDERING AF TAGE EJERFORENINGEN PORCELÆNSGÅRDEN

Læs mere

Eksisterende opstalt.

Eksisterende opstalt. 126. Eksisterende zink løskanter skæres af ved alle murekroner 413 333 2 201 244 99 KT.67.40 195 413 3719 126. 333 2750 344 1085 796 1600 Opstalt eks. indækning 1 : 10 5372 126. KT.57.66 7098 1261 7541

Læs mere

Lejerbo afd. 204-0, Bodenhoff Plads nr. 5-17,1430 København K.

Lejerbo afd. 204-0, Bodenhoff Plads nr. 5-17,1430 København K. Lejerbo afd. 204-0, Bodenhoff Plads nr. 5-17,1430 København K. NOTAT Vedr. Besigtigelse af facader og vinduer på ovennævnte adresse. Ejendommen er besigtiget fra stillads ifm. byggesagen af Bjørk og Borum

Læs mere

Den faste tilbudssum afgives i henhold til bestemmelserne i udbudsmaterialet, samt specifikationer i nærværende tilbudslistes enkelte afsnit.

Den faste tilbudssum afgives i henhold til bestemmelserne i udbudsmaterialet, samt specifikationer i nærværende tilbudslistes enkelte afsnit. FORSIDE På grundlag af det udleverede udbudsmateriale iht. Udbudsbrev af 2015-04-01 - tilbyder undertegnede at præstere alle arbejder og leverancer som henhører under Den faste tilbudssum afgives i henhold

Læs mere

A_.XX.XX A_.XX.XX Detaljemappe - Bygning B og C. Detalje nr. Tekst Bygning Rev. Rev. dato. 1:1 Målestok

A_.XX.XX A_.XX.XX Detaljemappe - Bygning B og C. Detalje nr. Tekst Bygning Rev. Rev. dato. 1:1 Målestok Alle mål skal kontrolleres på pladsen. Eventuelle fejl skal meddeles den tegningsansvarlige. Hvis ikke andet er specificeret, er alle mål i millimeter. Indehaver af ophavsretten til denne tegning er C.F.

Læs mere

0.11.1 Ved fremspring udføres væggen som 108 mm tegl, ca. 20 mm beton, 140 mm Kingspan isolering, 48 mm tegl 352 SF sten Snit B 9262 2280 3294 0.21.1 6182 2158 290 5046 E 0.71.1 Dør flyttes 16 mm!????

Læs mere

Renovering af tag på Hal 1, Tønderhallerne, Søndre Landevej 4-6, 6270 Tønder Bygherre Tønder Kommune

Renovering af tag på Hal 1, Tønderhallerne, Søndre Landevej 4-6, 6270 Tønder Bygherre Tønder Kommune 04. Tilbudsliste: Tilbudsliste: 01. Tømrer - ENTREPRISE Alle poster skal udfyldes. Undertegnet entreprenør tilbyder hermed at udføre følgende fagentreprise i henhold til betingelser, beskrivelse, tegninger,

Læs mere

TILBUDSLISTE - Vindues udskiftning, Afd. 8 HOVEDENTREPRISE

TILBUDSLISTE - Vindues udskiftning, Afd. 8 HOVEDENTREPRISE Side1 af 6 Regnbuen arkitekter maa, Store Torv 10, 1 sal, 8000 Århus C Tlf: 86 20 58 00 Dato: 05.12.2014 Rev. Dato: 09.01.2015 Bygherre: Boligforeningen Ringgården Dybedalen 1A 8210 Aarhus V Byggesag:

Læs mere

H O V E D T I L B U D S L I S T E

H O V E D T I L B U D S L I S T E Sag nr. 314.003 side 1 af 9 H O V E D T I L B U D S L I S T E Undertegnede murerentreprenør tilbyder hermed at udføre alle arbejderne i murer-entreprisen i henhold til det i udbudsbrevet specificerede

Læs mere

MONTERING. Træ & Træ/Alu

MONTERING. Træ & Træ/Alu Træ & Træ/Alu MONTERINGSVEJLEDNING TIL VINDUER AFMONTERING AF DE GAMLE VINDUER Du skal huske at kontrollere, om det nye vindue passer i murhullet, inden du afmonterer det gamle vindue. A B Udtag først

Læs mere

Bygningsdelsanalyse Altan

Bygningsdelsanalyse Altan Bygningsdelsanalyse Altan Bygningsdel: Bygningsdelens funktioner: Krav: Opfyldelse: Altan Beton/ Fiberbeton/ Højstyrkebeton Varmetab Monteringen til bagvæggen vil danne en kuldebro. Linjetabet skal reduceres,

Læs mere

(90)01. Tegningsnr. Emne Dato. Tegningsliste 11.03-2013 (90)01. (90)12.100 Niveaufri adgang 11.03-2013. (90)12.110 Facademur ved fundament 11.

(90)01. Tegningsnr. Emne Dato. Tegningsliste 11.03-2013 (90)01. (90)12.100 Niveaufri adgang 11.03-2013. (90)12.110 Facademur ved fundament 11. Tegningsnr. Emne Dato (90)01 Tegningsliste (90)12.100 Niveaufri adgang (90)12.110 Facademur ved fundament (90)21.110 Indvendig hjørnesamling - Lejlighedsskel, Ytong Porebeton (90)21.120 Facademur - Udvendigt

Læs mere

Tilbudsliste distrikt 1

Tilbudsliste distrikt 1 Side 1 af 5 Herning Kommune Udskiftning af cirkulationspumpe for energioptimering Tilbudsliste distrikt 1 1. august 2013 Udgivelses: 02.08.2013 Revideret: 02.08.2013 Udarbejdet : PP Kontrolleret : AS Godkendt

Læs mere

SAG: Udskiftning af tag og renovering af facader BYGH.: Holstebro Kommune Ole Juul Thomassen ENTREPRENØR: TØMRERMESTER ERIK JENSEN ApS

SAG: Udskiftning af tag og renovering af facader BYGH.: Holstebro Kommune Ole Juul Thomassen ENTREPRENØR: TØMRERMESTER ERIK JENSEN ApS PROJEKT-BESKRIVELSE Lokalhistorisk Arkiv Vinderup Tag og facaderenovering Side 1 af 13 GENEREL ORIENTERING... 3 TAGRENOVERING... 4 LEVERING/OPSTILLING AF FACADESTILLADS... 4 NEDBRYDNING... 5 TAGKONSTRUKTION...

Læs mere

H O V E D T I L B U D S L I S T E

H O V E D T I L B U D S L I S T E Sag nr. 314.003 side 1 af 5 H O V E D T I L B U D S L I S T E Undertegnede malerentreprenør tilbyder hermed at udføre alle arbejderne i entreprisen i henhold til det i udbudsbrevet specificerede projektmateriale

Læs mere

Referat af: Byggemøde 8 Sag: Harsdorffsvej 10A&10B Dato /Tid: 21.8.2008/ 9:30 Sted: Harsdorffsvej 10A&10B,1874 Frederiksberg C.

Referat af: Byggemøde 8 Sag: Harsdorffsvej 10A&10B Dato /Tid: 21.8.2008/ 9:30 Sted: Harsdorffsvej 10A&10B,1874 Frederiksberg C. Referat af: Byggemøde 8 Sag: Harsdorffsvej 10A&10B Dato /Tid: 21.8.2008/ 9:30 Sted: Harsdorffsvej 10A&10B,1874 Frederiksberg C. Deltagere: Annette Kram Poulsen (AHM), A/B Lindely Henrik Jørgensen (HJ),

Læs mere

Arbejdsbeskrivelse B2.360 Tagdækning. Renovering af Løget By, Etageboligblokke (EBB), afdeling 42 AAB Vejle. April 2013 Sag 12.029

Arbejdsbeskrivelse B2.360 Tagdækning. Renovering af Løget By, Etageboligblokke (EBB), afdeling 42 AAB Vejle. April 2013 Sag 12.029 Arbejdsbeskrivelse B2.360 Tagdækning Renovering af Løget By, Etageboligblokke (EBB), afdeling 42 AAB Vejle April 2013 Sag 12.029 Indholdsfortegnelse Side : 1/18 Udarbejdet: Kontrolleret: Godkendt: Indholdsfortegnelse...

Læs mere

Skønsmandens erklæring

Skønsmandens erklæring 8092 Oversigt over klagepunkter: Vejret på besigtigelsestidspunktet: 1. Unøjagtig udfyldning af sælgeroplysninger. 2. Fugt i kælder. 3. Skade på trapper. 4. Råd i vinduer og døre samt punkterede ruder.

Læs mere

Fremtidige bygning. Tilbygning. Baunebakken9, Fårevejle Matrikel nr :4rr Eksisterende bebbyget sommerhus areal = 54 m2. Eksisterende sommerhus

Fremtidige bygning. Tilbygning. Baunebakken9, Fårevejle Matrikel nr :4rr Eksisterende bebbyget sommerhus areal = 54 m2. Eksisterende sommerhus 8m 3 5025 3085 100 Fremtidige bygning 5290 5580 3 5025 Tilbygning 6,5m 3m 5290 5580 2,5m Eksisterende sommerhus Baunebakken9, Fårevejle Matrikel nr :rr Eksisterende bebbyget sommerhus areal = 5 m2 Tilbygnings

Læs mere

25% moms Kr ,00

25% moms Kr ,00 AAB Horsens, afd. 6 Vesterport Renovering og modernisering Entreprise nr.: 23 Dato: 18032016 Entreprise navn: Udvendig tømrerentreprise Rev. Dato: Arbejde: Udvendig tømrerarbejder Version: Sag nr.: 1100017931

Læs mere

Kompendium.1. Listedækning. Dobbelt skotrende. Kasserende. Glatdækning. Plankedækning. Shingles. Tagdækkerafdelingen. 5.Hovedforløb. Svendeprøve.

Kompendium.1. Listedækning. Dobbelt skotrende. Kasserende. Glatdækning. Plankedækning. Shingles. Tagdækkerafdelingen. 5.Hovedforløb. Svendeprøve. Kompendium.1 Listedækning. Dobbelt skotrende. Kasserende. Glatdækning. Plankedækning. Shingles. Tagdækkerafdelingen. 5.Hovedforløb. Svendeprøve. 1 5/2 2019 Indholdsfortegnelse. Projekt. Repetition. 10

Læs mere

Brændgårdskolen, Brorsonsvej 2 4, 7400 Herning Udskiftning af yderdøre og vinduespartier

Brændgårdskolen, Brorsonsvej 2 4, 7400 Herning Udskiftning af yderdøre og vinduespartier Notat Brændgårdskolen, Brorsonsvej 2 4, 7400 Herning Udskiftning af yderdøre og vinduespartier Rettelsesblad nr. 1 11. maj 2015 Projekt nr. 219840 Udarbejdet af LTR A. Hovedentreprise, udskiftning af yderdøre

Læs mere

1 Indholdsfortegnelse

1 Indholdsfortegnelse Malerentreprise Sagsnr. : 314.001 Arbejdsbeskrivelse Side : 1 af 9 1 Indholdsfortegnelse 1 Indholdsfortegnelse...1 2 Omfang...2 2.1 Generelt...2 2.2 Bygningsdele...2 2.3 Projektering...2 2.4 Byggeplads...2

Læs mere

A-X-5-01 A. Herning. 72 UKP, Herning Bygherre: Boligselskabet Fruehøjgaard Detaljemappe. detalje nr. EMNE MÅL DATO REV. NR.

A-X-5-01 A. Herning. 72 UKP, Herning Bygherre: Boligselskabet Fruehøjgaard Detaljemappe. detalje nr. EMNE MÅL DATO REV. NR. A-X-5-01 A detalje nr. EMNE MÅL DATO REV. NR. REV DATO 5-01 Vandret snit - Lejlighedsskel betonvæg 1:5 19-11-14 A 29-01-15 5-02 Vandret snit - Lejlighedsskel gips 1:5 19-11-14 A 29-01-15 5-03 Vandret snit

Læs mere

TILBUDSLISTE (REV A)

TILBUDSLISTE (REV A) TILBUDSLISTE (REV A) Bygherre: Randers Kommune og Hornbæk Idræt- & Kulturcenter Byggesag: Idrætscenter Vest Sag nr. 19.04.076 Undertegnede tilbyder herved at udføre ovennævnte byggeprojekt i HOVEDENTREPRISE

Læs mere

Planlagt vedligehold 2012 af Familiekonsulenterne

Planlagt vedligehold 2012 af Familiekonsulenterne Planlagt vedligehold 2012 af Familiekonsulenterne Planlagt periodisk vedligehold 2012 Ejendom: Familiekonsulenterne Linje SfB nr. Omr. Nr. Aktivitetsbeskrivelse 2012 1 (21)0 U 4995 udskiftning af bræddebeklædning

Læs mere

Vedr.: AB Venneminde vej 18-26 Tåsingegade 41 Altaner 33 stk.

Vedr.: AB Venneminde vej 18-26 Tåsingegade 41 Altaner 33 stk. Sorø den 14. februar 2011 AB Vennemindevej 18-26 Tåsingegade 41 C/o Hanne Thomassen Vennemindevej 22 3. th. 2100 København Ø Vedr.: AB Venneminde vej 18-26 Tåsingegade 41 Altaner 33 stk. Som aftalt fremsender

Læs mere

(96)01. Tegningsnr. Emne Dato 27.01-2012. Tegningsliste 27.01-2012 27.01-2012 (96)01. (96)12.100 Niveaufri adgang 27.01-2012 26.

(96)01. Tegningsnr. Emne Dato 27.01-2012. Tegningsliste 27.01-2012 27.01-2012 (96)01. (96)12.100 Niveaufri adgang 27.01-2012 26. Tegningsnr. Emne Dato Dato rev. (96)01 Tegningsliste 27.01-2012 27.01-2012 (96)12.0 Niveaufri adgang (96)12.1 Facademur ved fundament 27.01-2012 27.01-2012 26.20-2012 04.03-2013 (96)21.0 Indvendig hjørnesamling

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 16053 Besigtigelsesdato: Torsdag 09.06.2016, kl. 14 30. Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som den bygningssagkyndige

Læs mere

4. Bygningsdelsbeskrivelser

4. Bygningsdelsbeskrivelser Til - og ombygning Idrætscenter Vest Arbejdsbeskrivelse 1.4 arbejdet Rev.dato : 4. Bygningsdelsbeskrivelser Side : 1.4-1 4A Understøbning af eksisterende fundamenter 4. Bygningsdelsbeskrivelser 4.A Understøbning

Læs mere

04. Tilbudsliste 2. udgave:

04. Tilbudsliste 2. udgave: 04. Tilbudsliste 2. udgave: Tilbudsliste: Projekt: Renovering af Ulrikskollegiet Bygherre Tønder Kommune TØMRER - ENTREPRISE Alle poster skal udfyldes. Undertegnet entreprenør tilbyder hermed at udføre

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 17010 Besigtigelsesdato: Onsdag den 29. marts 2017 kl. 09:00 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som

Læs mere

Praktikcenter 4.0 DETALJE MAPPE 4.0. Tegningsnavn Tegningsnummer Tegnet af: Højde Bredde Dato

Praktikcenter 4.0 DETALJE MAPPE 4.0. Tegningsnavn Tegningsnummer Tegnet af: Højde Bredde Dato 4.0 DETALJE MAPPE snavn snummer Tegnet af: Højde Bredde Detalje / Snit A-A - ELR 4.1 KW 297 420 Detalje / Snit A-A - GV1/iv2 4.2 KW 297 420 Detalje / Snit A-A - OL2-NH 4.3 KW 297 420 Detalje / Snit A-A

Læs mere

VOJENS ANDELS-BOLIGFORENING AFD. 12 TILSTANDSVURDERING OG RENOVERINGSFORSLAG

VOJENS ANDELS-BOLIGFORENING AFD. 12 TILSTANDSVURDERING OG RENOVERINGSFORSLAG TILSTANDSVURDERING OG RENOVERINGSFORSLAG DAGSORDEN Velkomst og valg af dirigent v/vojens Andels-Boligforening Tilstandsvurdering v/rambøll Renoveringsforslag v/rambøll Økonomi, herunder huslejestigning

Læs mere

MONTERING DETAILTEGNINGER

MONTERING DETAILTEGNINGER MONTERINGSVEJLEDNING MONTERING DETAILTEGNINGER Skitser og uddybende beskrivelser Indholdsfortegnelse Dampbremse Side 3 Inddækning Side 4 Snitteknik, udvendigt hjørne Side 5 Snitteknik, indvendigt hjørne

Læs mere

Bygning A (primære bygningsdele):

Bygning A (primære bygningsdele): Adresse: Ludvig Holsteins Alle 47 Post nr. og by: 2750 Ballerup Reference: Kim Hansen Prisindikation på K2 & 3 skader Bygning A (primære bygningsdele): 1. Tagkonstruktion/-belægning/skorsten Bygningsdel:

Læs mere

Bygnings rapport med drift og vedligehold.

Bygnings rapport med drift og vedligehold. Bygnings rapport med drift og vedligehold. Marts 2012 Andelsboligforeningen Ulfbuen 2620 Albertslund. Michael Jensen Skibbroen 26, 2450 København SV. - telefon 20 15 06 42 - www.godtbyggeri.com - info@godtbyggeri.com

Læs mere

Fjerring A/S, Rådgivende ingeniører F.R.I. Kongstedvej 4, 4200 Slagelse Telefon: 58 52 01 43 Telefax: 58 53 24 60 Email : fjerring@fjerring.

Fjerring A/S, Rådgivende ingeniører F.R.I. Kongstedvej 4, 4200 Slagelse Telefon: 58 52 01 43 Telefax: 58 53 24 60 Email : fjerring@fjerring. SB Slagelse boligselskab - Kastaniegården Dato: 2014-04-14 FORSIDE TIL TILBUDSLISTE Undertegnede firma tilbyder herved at udføre det samlede arbejde i henhold til udbudsbrevet. Prisen skal være inkl. alle

Læs mere

Praktikcenter 4.0 DETALJE MAPPE 4.0. Tegningsnavn Tegningsnummer Revision Revisions Dato Tegnet af: Højde Bredde Dato

Praktikcenter 4.0 DETALJE MAPPE 4.0. Tegningsnavn Tegningsnummer Revision Revisions Dato Tegnet af: Højde Bredde Dato 4.0 DETLJE MPPE snavn snummer Revision Revisions Tegnet af: Højde Bredde Detalje / Snit - - ELR 4.1 KW 297 420 Detalje / Snit - - GV1/iv2 4.2 KW 297 420 Detalje / Snit - - OL2-NH 4.3 KW 297 420 Detalje

Læs mere

BYGNINGSSYN AF FACADER xxxx

BYGNINGSSYN AF FACADER xxxx BYGNINGSSYN AF FACADER xxxx Rekvirent: xxxx. Bygningssynet bliv fortaget d. 15.8.2013 af bygningsrådgiver Anders Bæhr Nielsen, tlf. 30501992, mail ABNI@bygningsbevaring.dk Det blev oplyst at ejendommen

Læs mere

ARKITEKT MAA PETER RASMUSSEN SKALSBYVEJ 4 4735 MERN 5593 9325 PR-ARKITEKTERNE@MAIL.DK

ARKITEKT MAA PETER RASMUSSEN SKALSBYVEJ 4 4735 MERN 5593 9325 PR-ARKITEKTERNE@MAIL.DK Markeringer viser maksimal placering af franske altaner i køkken og opholdsrum anført med positionsnummer 01-26, godkendt jænfør principiel tilladelse af 17. januar 2008 fra Københavns Kommune, Center

Læs mere

1 ÅRS EFTERSYN AF NYE BOLIGER

1 ÅRS EFTERSYN AF NYE BOLIGER 1 ÅRS EFTERSYN AF NYE BOLIGER Journal nr.: N38-S1 (851-S297-S) Dato: 13-06-2013 Bygningsejer: Himmerland Boligforening Sankelmarksgade 8-10 9000 Aalborg info@abhim.dk Afdeling: 62, Niels Bohrs Vej Niels

Læs mere

Referat af byggemøde nr. (nr), afholdt den (dato) på byggepladsen.

Referat af byggemøde nr. (nr), afholdt den (dato) på byggepladsen. Byggemødereferat eksempel Sag: (adresse), magasinbygningen (dato) Referat af byggemøde nr. (nr), afholdt den (dato) på byggepladsen. 11.1. Mødedeltagere: Murer, tømrer, bygherre, arkitekt (referent) Ikke

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr. 14069

SKØNSERKLÆRING J.nr. 14069 SKØNSERKLÆRING J.nr. 14069 Besigtigelsesdato: 2014-09-04 torsdag. Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede / B.B.)

Læs mere

Leverandør af W. Quandt s produkter i Danmark Mijama A/S Håndværkerbyen 21, DK-2670 Greve Tlf

Leverandør af W. Quandt s produkter i Danmark Mijama A/S Håndværkerbyen 21, DK-2670 Greve Tlf 1 Indhold Inddækning af vindskede på murkrone... 3 Inddækning af vindskede... 4 Inddækning af stern -... 5 Inddækning af stern - fra 0,60 m... 6 Inddækning af stern op til 0,60 m... 7 Inddækning af stern

Læs mere

PALUDAN & RAMSAGER ARKITEKTFIRMA ApS Råbrovej 36, 2765 Smørum, tlf Mail: 07 - Forundersøgelse Skenkelsø Mølle EGEDAL KOMMUNE

PALUDAN & RAMSAGER ARKITEKTFIRMA ApS Råbrovej 36, 2765 Smørum, tlf Mail: 07 - Forundersøgelse Skenkelsø Mølle EGEDAL KOMMUNE 07 - Forundersøgelse Skenkelsø Mølle EGEDAL KOMMUNE PALUDAN & RAMSAGER ARKITEKTFIRMA 23.11.2018 1 Bygning: Skenkelsø Mølle Adresse: Maglehøjvej 42, 3650 Ølstykke Møllen Bygningsdele, som skal vurderes:

Læs mere

TILBUDSLISTE TAGDÆKKERENTREPRISEN TILBUDSLISTE

TILBUDSLISTE TAGDÆKKERENTREPRISEN TILBUDSLISTE Side 1 af 5 Undertegnede tilbyder at udføre tagdækkerentreprisen i fast tid og - pris, i henhold til udbudsbrevet, denne tilbudsliste, tidsplanen, r og tegninger, med efterfølgende rettelser, for en samlet

Læs mere

UCH Ny hovedbygning. Projektforslag. Arkitekt. Tegn. nr.: 700. Tegn. nr.: 700. Rev.: Dato: Revision: Sign: Revisioner Revision Rev.

UCH Ny hovedbygning. Projektforslag. Arkitekt. Tegn. nr.: 700. Tegn. nr.: 700. Rev.: Dato: Revision: Sign: Revisioner Revision Rev. Arkitekt Tegning: Detaljer Tegn. nr.: 700 Detaljeliste Blag nr. Snit Nr. Navn Revisioner Revision Rev. dato Blad nr. 1 Blad nr. 2 Blad nr. 3 Blad nr. 4 Blad nr. 5 Blad nr. 6 Blad nr. 7 Blad nr. 8 Blad

Læs mere

PC Stolpegård Tagrenovering. Beskrivende Tilbudsliste. Dato: Rev.: Hovedentreprise

PC Stolpegård Tagrenovering. Beskrivende Tilbudsliste. Dato: Rev.: Hovedentreprise Beskrivende Tilbudsliste Side: 1 af 7 PC Stolpegård Tagrenovering Dato: 2013.04.19 Rev.: 2013.05.06 Beskrivende Tilbudsliste Hovedentreprise Beskrivende Tilbudsliste Side: 2 af 7 1 BESKRIVENDE TILBUDSLISTE...

Læs mere

Hansen UnitAl facadeprincipper

Hansen UnitAl facadeprincipper Hansen UnitAl facadeprincipper HS Hansen a/s Bredgade 4, 940 Lem Tlf. 975 1100 Hovedmail: hsh@hsh.dk Hjemmeside: www.hshansen.dk Tekniske informationer UnitAl element: Dimensioner: Bredde: Højde: Vægt:

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr. 12072

SKØNSERKLÆRING J.nr. 12072 1 SKØNSERKLÆRING J.nr. 12072 Besigtigelsesdato: 21.08.2012 kl. 13.00 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningssagkyndig: (I det følgende betegnet som indklagede

Læs mere

Herlev. Tilbudsliste FAGENTREPRISE TØMRERARBEJDE - KONSTRUKTIONER. Kommune KILDEGÅRDSKOLEN ØST - NY INDSKOLING, TIL- OG OMBYGNINGER

Herlev. Tilbudsliste FAGENTREPRISE TØMRERARBEJDE - KONSTRUKTIONER. Kommune KILDEGÅRDSKOLEN ØST - NY INDSKOLING, TIL- OG OMBYGNINGER Tilbudsliste Herlev Kommune Telefon 44 52 70 00 Telefax 44 91 38 39 Direkte telefon 44 52 6411 Dato 17.10.2014 Til Murerentreprenøren Journal nr. Fra Center for Ejendomme KILDEGÅRDSKOLEN ØST - NY INDSKOLING,

Læs mere

Undertegnede hovedentreprenør tilbyder herved at udføre ovennævnte enterprise i henhold til aftale for et samlet beløb på ekskl. moms kr.

Undertegnede hovedentreprenør tilbyder herved at udføre ovennævnte enterprise i henhold til aftale for et samlet beløb på ekskl. moms kr. Entreprise: Hovedentreprise Side: 1 / 9 TILBUD - Tag- og facaderenoveringen - A/B Valkyrien: Undertegnede hovedentreprenør tilbyder herved at udføre ovennævnte enterprise i henhold til aftale for et samlet

Læs mere

Vedr.: Tilstandsrapport på Randers HF & VUC beliggende Nålemagervej 110, 8920 Randers

Vedr.: Tilstandsrapport på Randers HF & VUC beliggende Nålemagervej 110, 8920 Randers Vedr.: Tilstandsrapport på Randers HF & VUC beliggende Nålemagervej 110, 8920 Randers NV. Notat 1 Baggrund: På baggrund af mødet d. 27.10.2015, har vi besigtiget Randers HF & VUC beliggende på ovennævnte

Læs mere

Nørbæk Efterskole, Fårupvej 12A, 8990 Fårup Sag nr. : Om og tilbygning af Nørbæk Efterskole, Fårupvej 12A, 8990 Fårup Dato :

Nørbæk Efterskole, Fårupvej 12A, 8990 Fårup Sag nr. : Om og tilbygning af Nørbæk Efterskole, Fårupvej 12A, 8990 Fårup Dato : REVISION B TILBUDSPLANKET Undertegnede entreprenør tilbyder i henhold til udbudsmaterialet, besigtigelse på skolen, evt. rettelsesblade mv. samt på grundlag af de efterfølgende tilbudslister, at udføre

Læs mere

Referat af: Byggemøde 10 Sag: Harsdorffsvej 10A&10B Dato /Tid: 4.9.2008/ 9:30 Sted: Harsdorffsvej 10A&10B,1874 Frederiksberg C.

Referat af: Byggemøde 10 Sag: Harsdorffsvej 10A&10B Dato /Tid: 4.9.2008/ 9:30 Sted: Harsdorffsvej 10A&10B,1874 Frederiksberg C. Referat af: Byggemøde 10 Sag: Harsdorffsvej 10A&10B Dato /Tid: 4.9.2008/ 9:30 Sted: Harsdorffsvej 10A&10B,1874 Frederiksberg C. Deltagere: Henrik Holst Madsen (HM), A/B Lindely Henrik Johansen (HJ), HMJ

Læs mere

Daginstitution i Tasiilaq Dato 14.02.2014

Daginstitution i Tasiilaq Dato 14.02.2014 Bygherre: Kommuneqarfik Sermerssoq T I L B U D S L I S T E N R 2 Undertegnede tilbyder vedrørende: at udføre nedenfor nævnte entreer for de angivne er i henhold til de for entreen udarbejdede "Særlige

Læs mere

RETTELSESBLAD NR. 01:

RETTELSESBLAD NR. 01: Rettelsesblad nr. 01 af 04.12.2014 Side 1 af 8 RETTELSESBLAD NR. 01: GENERELT: Alle: - Tømrer opstiller udv. stillads til brug for alle entrepriser i omfang vist på byggepladsplanen. Indvendige stilladser

Læs mere

BAGSTOP-FUGE-METODEN. Brandsikringsmæssig foranstaltning for at hindre flammespredning til den underliggende konstruktion. Vejen, 20 maj rev.

BAGSTOP-FUGE-METODEN. Brandsikringsmæssig foranstaltning for at hindre flammespredning til den underliggende konstruktion. Vejen, 20 maj rev. BAGSTOP-FUGE-METODEN Brandsikringsmæssig foranstaltning for at hindre flammespredning til den underliggende konstruktion. Metodehæftet har afsæt i PTM-anvisninger. De beskrevne produkter, dampspærre, under-

Læs mere

Referat af: Byggemøde 9 Sag: Harsdorffsvej 10A&10B Dato /Tid: 28.8.2008/ 9:30 Sted: Harsdorffsvej 10A&10B,1874 Frederiksberg C.

Referat af: Byggemøde 9 Sag: Harsdorffsvej 10A&10B Dato /Tid: 28.8.2008/ 9:30 Sted: Harsdorffsvej 10A&10B,1874 Frederiksberg C. Referat af: Byggemøde 9 Sag: Harsdorffsvej 10A&10B Dato /Tid: 28.8.2008/ 9:30 Sted: Harsdorffsvej 10A&10B,1874 Frederiksberg C. Deltagere: Henrik Holst Madsen (HM), A/B Lindely Henrik Johansen (HJ), HMJ

Læs mere

Skønsmandens erklæring

Skønsmandens erklæring Skønsmandens erklæring 7129 Oversigt over klagepunkter: Klagers påstand: 1.Skimmelsvampe på vægge i køkken og gangen, konstateret fugt/vand i hulmur. 2. Opfugtning af murkrone og gavl mod syd. 3.Hjørne

Læs mere

DANROOF PRIMA/SUPER MONTERINGSVEJLEDNING. 1 Principskitse, undertag/ventilation. 2 Tagfod med udhæng. 3 Tagfod uden udhæng.

DANROOF PRIMA/SUPER MONTERINGSVEJLEDNING. 1 Principskitse, undertag/ventilation. 2 Tagfod med udhæng. 3 Tagfod uden udhæng. 1 Principskitse, undertag/ventilation 2 Tagfod med udhæng Afstandsliste Butyltape Rendejern 18 mm krydsfinerplade Min. 30 mm Isolering Forskalling Dampspærre Danroof Prima og Super undertag er diffusionsåbent

Læs mere

Ørbækgårds allé område 6. Udgave af 23-05-2005 Oplæg til tjekliste omkring mulige fejl i boligen

Ørbækgårds allé område 6. Udgave af 23-05-2005 Oplæg til tjekliste omkring mulige fejl i boligen Nærværende liste er alene at betragte som vejledning omkring punkter til kontrol af hver enkelt bolig. Der vil selvfølgelig være variationer grundet det individuelle tilvalg til hver bolig, som gør at

Læs mere

04. Tilbudsliste: Tilbudsliste: Projekt: Renovering af Ulrikskollegiet Bygherre Tønder Kommune. TØMRER - ENTREPRISE Alle poster skal udfyldes.

04. Tilbudsliste: Tilbudsliste: Projekt: Renovering af Ulrikskollegiet Bygherre Tønder Kommune. TØMRER - ENTREPRISE Alle poster skal udfyldes. 04. Tilbudsliste: Tilbudsliste: Projekt: Renovering af Ulrikskollegiet Bygherre Tønder Kommune TØMRER - ENTREPRISE Alle poster skal udfyldes. Undertegnet entreprenør tilbyder hermed at udføre følgende

Læs mere

Referat af: Byggemøde 3 Sag: Harsdorffsvej 10A&10B Dato /Tid: 17.7.2008/ 9:15 Sted: Harsdorffsvej 10A&10B-1874 Frederiksberg C.

Referat af: Byggemøde 3 Sag: Harsdorffsvej 10A&10B Dato /Tid: 17.7.2008/ 9:15 Sted: Harsdorffsvej 10A&10B-1874 Frederiksberg C. Referat af: Byggemøde 3 Sag: Harsdorffsvej 10A&10B Dato /Tid: 17.7.2008/ 9:15 Sted: Harsdorffsvej 10A&10B-1874 Frederiksberg C. Deltagere: Henrik Holst Madsen (HM), A/B Lindely Michael Paraskevas (MP),

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 17094 Besigtigelsesdato: Den 02.10.2017 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som den bygningssagkyndige

Læs mere

Sto Scandinavia I Facade. Facadesystem StoNordic Pudssystem

Sto Scandinavia I Facade. Facadesystem StoNordic Pudssystem Sto Scandinavia I Facade Facadesystem StoNordic Pudssystem StoNordic Pudssystem I Fordele Systemet til alle underlag Magasinstorget, Linköping, Sverige StoNordic Pudssystem er et komplet system med gennemtestede

Læs mere

Altanprojekt AB Rungstedlund

Altanprojekt AB Rungstedlund Altanprojekt AB Rungstedlund Sorø den 11. juni 2009 AB Rungstedlund C/o Mikkel Christiansen Rungstedplads 11, 4 tv. 2200 København N Vedr.: AB Rungstedlund Altaner 10, 25 og 50 stk. Som aftalt fremsender

Læs mere

Monteringsanvisning på dobbelt modulskorstene

Monteringsanvisning på dobbelt modulskorstene Monteringsanvisning på dobbelt modulskorstene Montageanvisning for dobbelt modul skorstene CE-mærket Certifikat 0036 CPD 90219 001 Producent Schiedel Skorstene A/S Industrivej 23 DK-7470 Karup T450 = temperaturklasse

Læs mere

C BYGNINGSDELSKORT : Facader Bygning nr. Vesterbrogade 183 / Bakkegårds Allé 1 og 3

C BYGNINGSDELSKORT : Facader Bygning nr. Vesterbrogade 183 / Bakkegårds Allé 1 og 3 YGNINGSELSKORT : Facader ygning nr. Vesterbrogade 183 / akkegårds llé 1 og 3 ktuel tilstand: Eemærkninger : 1 Facader - generel beskrivelse Facade mod Vesterbrogade og akkegårds llé. ygningen er udført

Læs mere

27.01 2012 23.10 2013

27.01 2012 23.10 2013 Tegningsnr. Emne Dato: (99)01 Tegningsliste 27.01-2012 Dato rev: (99)12.100 Niveaufri adgang (99)12.110 Facademur ved fundament 27.01-2012 27.01-2012 (99)21.100 Indvendig hjørnesamling - Lejlighedsskel,

Læs mere

Referat af: Byggemøde 18 Sag: Harsdorffsvej 10A&10B Dato /Tid: 06.11.2008/ 9:30 Sted: Harsdorffsvej 10A&10B,1874 Frederiksberg C.

Referat af: Byggemøde 18 Sag: Harsdorffsvej 10A&10B Dato /Tid: 06.11.2008/ 9:30 Sted: Harsdorffsvej 10A&10B,1874 Frederiksberg C. Referat af: Byggemøde 18 Sag: Harsdorffsvej 10A&10B Dato /Tid: 06.11.2008/ 9:30 Sted: Harsdorffsvej 10A&10B,1874 Frederiksberg C. Deltagere: Henrik Johansen (HJ), HMJ Michael Paraskevas (MP), RIOS Afbud

Læs mere

Istandsættelse af flyttelejligheder Tilbudsliste (TBL) Delaftale lejligheder. AAB Kolding og Den Almene Boligorganisation Grønnevangen

Istandsættelse af flyttelejligheder Tilbudsliste (TBL) Delaftale lejligheder. AAB Kolding og Den Almene Boligorganisation Grønnevangen B O V I A A D M I N I S T R A T I O N S S E L S K A B AAB Kolding og Den Almene Boligorganisation Grønnevangen Istandsættelse af flyttelejligheder (TBL) Delaftale 2 882 lejligheder 29. august 2016 Revision

Læs mere

(98)01. Dato rev: Tegningsnr. Emne Dato: Tegningsliste 2 sider (98)01. (98) Niveaufri adgang 27.

(98)01. Dato rev: Tegningsnr. Emne Dato: Tegningsliste 2 sider (98)01. (98) Niveaufri adgang 27. Tegningsnr. Emne Dato: (98)01 Tegningsliste 2 sider 27.01-2012 Dato rev: (98)12.100 Niveaufri adgang (98)12.110 Facademur ved fundament 27.01-2012 27.01-2012 (98)21.100 Indvendig hjørnesamling - Lejlighedsskel,

Læs mere

PTM-ANVISNING 8 DAMPSPÆRRE I VARME TAGE

PTM-ANVISNING 8 DAMPSPÆRRE I VARME TAGE PTM-ANVISNING 8 DAMPSPÆRRE I VARME TAGE 1. Indledning Revision af dampspærreafsnit i PTM-anvisning 3 Dette er en projekterings-, udførelses-, anvendelses- og produktanvisning fra Phønix Tag Materialer

Læs mere

HUSGUIDE. Den Sorte. Borup Tagtæt Borup Mur- & Sokkelasfalt/ Primer til Tagtæt. Gør det selv - bedre

HUSGUIDE. Den Sorte. Borup Tagtæt Borup Mur- & Sokkelasfalt/ Primer til Tagtæt. Gør det selv - bedre Den Sorte HUSGUIDE INDEHOLDER NÆSTEN ALT HVAD DU SKAL VIDE FØR DU GÅR IGANG... Borup Tagtæt Borup Mur- & Sokkelasfalt/ Primer til Tagtæt Gør det selv - bedre FORBEREDELSE Fladen skal være rengjort for

Læs mere

(29)5.01 (29)5.01. Maglegårds Allé 65 - Svalegange Maglegårds Allé 65 A-H, Matr. nr. 2d Buddinge EKJ sag nr DETALJER AF BJÆLKEFORSTÆRKNING

(29)5.01 (29)5.01. Maglegårds Allé 65 - Svalegange Maglegårds Allé 65 A-H, Matr. nr. 2d Buddinge EKJ sag nr DETALJER AF BJÆLKEFORSTÆRKNING (29)5.01 Maglegårds Allé 65 - Svalegange Maglegårds Allé 65 A-H, Matr. nr. 2d Buddinge EKJ sag nr. 12.0600 revision : init. kontr. rev. dato Modelfil DETALJER AF BJÆLKEFORSTÆRKNING (29)5.01 mål tegn. af

Læs mere

Bygherre: Boligkontoret Fredericia Side 1 af 21 Købmagergade Skole Dato: 10-07-2015 B. Tømrerentreprisen (TØ)

Bygherre: Boligkontoret Fredericia Side 1 af 21 Købmagergade Skole Dato: 10-07-2015 B. Tømrerentreprisen (TØ) Bygherre: Boligkontoret Fredericia Side 1 af 21 Bygherre: Boligkontoret Fredericia Vesterbrogade 4 7000 Fredericia Totalrådgiver: Bascon A/S Åboulevarden 21 Postboks 510 8100 Århus C Vedrørende: Købmagergade

Læs mere

Til Ejerforeningen Teglvænget og Vangs Alle Teglvænget Aalborg Att: Altangruppen v/ina Munch. Totaløkonomisk vurdering af altanrenovering

Til Ejerforeningen Teglvænget og Vangs Alle Teglvænget Aalborg Att: Altangruppen v/ina Munch. Totaløkonomisk vurdering af altanrenovering Til Ejerforeningen Teglvænget og Vangs Alle Teglvænget 11 9000 Aalborg Att: Altangruppen v/ina Munch Totaløkonomisk vurdering af altanrenovering Notat Revision 2 Dato 2018-12-11 MOD Udarbejdet af Kontrolleret

Læs mere

tria og pure montagevejledning BetaPack A/S Agerskovvej 9 DK-8362 Hørning CVR Tlf

tria og pure montagevejledning BetaPack A/S Agerskovvej 9 DK-8362 Hørning CVR Tlf Vindspærre Dampspærre Placering i væg, tag og loft Dampspærren skal placeres på den varme side af isoleringen i boliger så tæt som muligt på de opvarmede rum. Erfaringsmæssigt er den mest sikre placering

Læs mere

A5.01 A5.01. Tegn. nr.: FORSKNINGS- OG FELTSTATION I SVANNINGE BJERGE ODENSEVEJ 160, 5600 FAABORG Emne: DETALJETEGNING 1. Sag: Tegn. 1 : 10.

A5.01 A5.01. Tegn. nr.: FORSKNINGS- OG FELTSTATION I SVANNINGE BJERGE ODENSEVEJ 160, 5600 FAABORG Emne: DETALJETEGNING 1. Sag: Tegn. 1 : 10. A5.01 A 80.85 23 MM HØJKANTSPARKET 50 MM BETONSILDLAG 10 MM APROBO DECIBEL 3 MÅTTER 200 MM HULDÆK 80.57 17 MM CEDERTRÆ 25 MM TRYK IMP. AFSTANDSLISTE 9 MM CEMBRIT WINDSTOPPER CLASSIC 200 MM ISOLERING KL.

Læs mere

Hillerød d. 21. december 2007. RAPPORT Sag: Andelsboligforeningen Slettebjerget Init.: JSH Vedr.: Utætheder ved ovenlys

Hillerød d. 21. december 2007. RAPPORT Sag: Andelsboligforeningen Slettebjerget Init.: JSH Vedr.: Utætheder ved ovenlys Side 1 af 5 RAPPORT Sag: Andelsboligforeningen Slettebjerget Init.: JSH Vedr.: Utætheder ved ovenlys Hillerød d. 21. december 2007 Nærværende rapport er udført for at opsummere tilsyn, udbedringer og fremtidige

Læs mere

TILBUDSLISTE TØMRERENTREPRISEN TILBUDSLISTE

TILBUDSLISTE TØMRERENTREPRISEN TILBUDSLISTE Dato:19.10.2018 Side 1 af 13 Undertegnede tilbyder at udføre tømrerentreprisen i fast tid og - pris, i henhold til udbudsbrevet, denne tilbudsliste, tidsplanen, beskrivelser og tegninger, med efterfølgende

Læs mere

PERFORM Form og Fals

PERFORM Form og Fals PERFORM Form og Fals Tips til... Inddækning mod mur Gode råd og nyttig viden Inddækning ved skorsten ved rygning på tagfladen falsede samlinger limede samlinger Miljørigtige inddækninger PERFORM flexibel

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr. 11147

SKØNSERKLÆRING J.nr. 11147 SKØNSERKLÆRING J.nr. 11147 Besigtigelsesdato: Tirsdag den 9. oktober 2012 kl. 13:00 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som

Læs mere

Skønsmandens erklæring

Skønsmandens erklæring Skønsmandens erklæring 7180 Oversigt over klagepunkter: 1. Sokkel, defekt mørtelkant 2. Sætningsrevner i sokkel 3. Gulv i trapperum, skævt og revnet 4. Kældervindue, i terrænhøjde 5. Facader og gavle,

Læs mere

Herlev Kommune. Tilbudsliste FAGENTREPRISE MURERARBEJDE - KONSTRUKTIONER HERUNDER JORD, AFLØB I JORD OG BETON

Herlev Kommune. Tilbudsliste FAGENTREPRISE MURERARBEJDE - KONSTRUKTIONER HERUNDER JORD, AFLØB I JORD OG BETON Tilbudsliste Herlev Kommune Telefon 44 52 70 00 Telefax 44 91 38 39 Direkte telefon 44 52 6411 Dato 17.10.2014 Til Murerentreprenøren Journal nr. Fra Center for Ejendomme KILDEGÅRDSKOLEN ØST - NY INDSKOLING,

Læs mere

VIBORG KOMMUNE TAGUDSKIFTNINGER. RETTELSESBLAD nr maj 2017

VIBORG KOMMUNE TAGUDSKIFTNINGER. RETTELSESBLAD nr maj 2017 KPF Arkitekter AS - Rådgivende Arkitekter VIBORG KOMMUNE TAGUDSKIFTNINGER RETTELSESBLAD nr. 1-24. maj 2017 Licitation - fredag, den 2. juni 2017, kl. 10.00 Rettelsesblad er et samlet rettelsesblad for

Læs mere

PC Stolpegård Tagrenovering. Beskrivende Tilbudsliste. Dato: Rev.: Hovedentreprise

PC Stolpegård Tagrenovering. Beskrivende Tilbudsliste. Dato: Rev.: Hovedentreprise Beskrivende Tilbudsliste Side: 1 af 7 PC Stolpegård Tagrenovering Dato: 2013.04.19 Rev.: 0000.00.00 Beskrivende Tilbudsliste Hovedentreprise Beskrivende Tilbudsliste Side: 2 af 7 1 BESKRIVENDE TILBUDSLISTE...

Læs mere

Skønsmandens erklæring

Skønsmandens erklæring Skønsmandens erklæring 7217 Oversigt over klagepunkter: 1. Ulovligt gulvafløb. 2. Bagfald på gulv i badeværelset. 3. Utætte fuger i badeværelset. 4. Skade ved loft i badeværelset. 5. Eftergivende gulve

Læs mere