Arrangementer for Brøndum, Hvidbjerg og Rettrup. vinterhalvåret 2015/2016

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Arrangementer for Brøndum, Hvidbjerg og Rettrup. vinterhalvåret 2015/2016"

Transkript

1 Arrangementer for Brøndum, Hvidbjerg og Rettrup vinterhalvåret 2015/2016 Hold dig opdateret på hjemmesiden: Er din husstand endnu ikke medlem - men ønsker at blive det denne sæson - klik da ind på hjemmesiden og tilmeld din husstand - eller overfør kr. 100 til reg. nr konto eller overføre via mobilepay til tlf. nr Husk at angive dit navn og adresse.

2 SENESTE NYT FRA BESTYRELSEN Endnu en sommersæson er gået, og efteråret står for døren. Borger- og idrætsforeningens aktiviteter henover foråret og sommeren har desværre været præget af mange aflysninger. Det er vi i foreningen meget kede af, men vi må desværre erkende, at vi ikke alene kan stå for både planlægning og udførelse af de mange arrangementer i løbet af året. Derfor har vi stadig brug for frivillige, som kunne tænke sig at gøre en aktiv indsats for at forhindre flere af ovennævnte aflysninger. Derudover er vi afhængige af god lokal opbakning, når vi har arrangementer, for at det kan løbe rundt økonomisk. Har du ideer til forbedringer af nuværende arrangementer / aktiviteter eller helt nye spændende ideer, hører vi rigtig gerne fra dig. Vi vil gerne tilbyde arrangementer og aktiviteter, som er attraktive for alle aldre (og selvfølgelig også nogle kun for små eller store ). Seneste nyt er, at kommunen har givet tilladelse til at indrette en cykelbane på den gamle BMX-bane i grusgraven, som de nye beboere på Vikingebakken vil være primus motor på. En af aflysningerne var bl.a. Sankt Hans og bålbrænding, hvor vi desværre ikke fik brandtilladelse. Foreningen har nu været i dialog med kommunen og har fået tilladelse til Sankt Hans 2016, såfremt alle overholder reglerne om aflevering af grenaffald i grusgraven. Det er vigtigt for det, forhåbentligt, kommende aktivitetshus, at vi kan bevare de aktiviteter, vi har, og at nye kommer til. I forbindelse med finansieringen af Flex-huset, vil hver husstand i september-oktober få besøg om en tilkendegivelse på et beløb til at støtte selvsamme finansiering. Foreningen råder folk til at støtte op om projektet, med hvad husstandens økonomi kan holde til. Der skal lyde en stor tak til de frivillige, som har lavet nogle rigtig gode arrangementer og et stort stykke arbejde i den foregående sæson. Med håb om et godt efterår med stor lokal opbakning! Bestyrelsen PS: Bestyrelsen mangler frivillige til at omdele diverse foldere mm. Så er du frisk på at omdele disse evt. på cykel, så er du velkommen til at kontakte foreningen.

3 UNDERVISNING Stenhuggerkursus Lær at hugge i granit på to weekender i efteråret Her kan du fx lave et fuglebad, dit husnummer eller en skulptur i sten. Kurset er et inspirationskursus for de øvede, men også helt uøvede er meget velkomne. Der kræves ingen forudgående kvalifikationer. Medbring selv mark- eller strandsten (granitsten), vinkelsliber med diamantklinge, mukkert, mejsler og sikkerhedsudstyr. Øvrigt udstyr kan lånes på kurset. Specialværktøj til stenslibning kan bestilles på kurset. Kursusweekender den september og oktober 2015 Alle dage kl Kursussted: Lykkeholm Murerfirma, Brøndum Kirkevej 14, Hvidbjerg. Maks. antal kursister er 12 - så skynd dig! Kursusafgift: Nye kursister: 700 kr., øvede: 300 kr. medlemmer får 100 kr. i rabat! Kursusinstruktør: Steen Reinholdt, Vikingebakken 24, Hvidbjerg. Bindende tilmelding til Steen Reinholdt, / eller via steen.reinholdt@hotmail.com

4 Idrætsforeningen Pilates Starter i uge 43, tirsdag d. 27 oktober og 6 gange frem til jul og 4 gange efter jul. Tidspunktet er fra i gymnastiksalen på Hvidbjerg skole. Pris: 500 kr. for alle 10 gange Tilmelding senest fredag d. 23 oktober pr. sms til Henrik Ørnstrand på Håber på stort fremmøde, således vi kan bevare pilates-holdet i sæsoner fremover! Hockey Så starter hockeysæsonen atter op. Prisen er 10 kr. pr. gang og finder sted om torsdagen kl i gymnastiksalen på Hvidbjerg skole. Tilmelding er fra gang til gang via Svend Lund på sms til

5 FÆLLESARRANGEMENTER Fællesspisninger på Hvidbjerg Skole alle dage kl Vi har besluttet at ændre formen på fællesspisninger, så den nu er "som i gamle dage". Det betyder, at vi skal bruge frivillige til at lave mad til sæsonens tre fællesspisninger. Der er fundet arrangører af den første fællespisning i november og i løbet af aftenen skulle arrangørerne af næste fællesspisning gerne findes. Onsdag den 25. november 2015 Onsdag den 27. januar 2015 Onsdag den 30. marts 2016 Nærmere info om menu og måltidets pris vil komme til at fremgå af hjemmesiden og opslag i børnehave og busskur. Til fællesspisning skal du selv medbringe service og drikkevarer. Ud over aftensmaden serveres der kaffe/te og kage.

6 Mandagsklubben Mandagsklubben er lokalområdets pensionistklub, der mødes hver mandag kl i Brøndum Præstegårds konfirmandstue til hyggeligt samvær over kaffen. De ældre spiller kort, bob og synger, desuden arrangerer de også foredrag og lign. på møderne, samt en årlig sommerudflugt. Mandagsklubben har deres egen økonomi under Borgerforeningen. Kom og vær med eller hør nærmere hos Valborg Mortensen, tlf Udkantskvinderne Udkantskvinderne er Brøndum-Hvidbjerg-Rettrups svar på en moderne husmoderforening. Foreningen laver flere fælles arrangementer. Følg med på borgerforeningens hjemmeside og/eller facebook, hvor de forskellige arrangementer bliver annonceret. Næste arrangement er Græsk aften den 29. oktober For nærmere info kontakt Karin Stampe på tlf

7 Lokalhistorie 2016 Som sædvanlig inviterer Lokalhistorisk gruppe for Brøndum og Hvidbjerg sogne til tre aftener til vinter (mellem jul og påske). Vi håber og regner med, det bliver på skolen. Kommunen har lovet, at vi kan beholde skolen til møder og andre aktiviteter, hvis der bliver lokal opbakning til et aktivitetshus ved børnehaven, indtil en sådan vil stå færdig. Hvis ikke det bliver på skolen vil det nye sted blive omtalt i Spøttrup Ugeavis og sikkert også Midt på Ugen i Skive Folkeblad omkring nytår. Der er åbningsaften, onsdag den 20. januar, kl , hvor Steen Reinholdt, Erik Boll og Knud Mouritsen vil fortælle og vise lysbilleder. Det er ikke planlagt endnu, hvad aftenens program vil indeholde, men der vil komme information i Spøttrup Ugeavis, hvor aftenens program vil blive omtalt. Husk selv at medbringe kop, kaffe/te og brød! Øvrige mødeaftener, hvor vi snakker gamle dage på skolen den kommende vinter, er følgende onsdage kl. 19: 24. februar & 16. marts Hvis du kender nogen, der kunne være interesseret i egnens historie, så giv dem besked om ovennævnte datoer. Hvis I har papirer (breve, skøder, pantebreve og lignende) eller gamle billeder, er vi meget interesserede i at låne dem til kopiering. (I får tingene ubeskadigede tilbage!) Kontakt kan rettes til Erik Boll ( ) eller Knud Mouritsen ( ). Alle er velkomne!

8 Julebingo Kom og vær med til en hyggelig aften med masser af flotte gevinster torsdag den 3. december i gymnastiksalen på Hvidbjerg Skole. Dørene åbnes kl og spillet starter kl Juletræsfest Borgerforeningen søger frivillige til at arrangere årets juletræsfest søndag d. 6. december. Såfremt ingen melder sig bliver arrangementet ikke afholdt Fastelavnsfest Søndag den 7. februar for børn i alle aldre og barnlige sjæle. Fastelavnseftermiddag på skolen med tøndeslagning, fastelavnsboller samt sjov, ballade og hygge. Alle møder udklædte. Der kommer opslag op på skolerne og i børnehaven m.m. Tilmelding via sms til Maiken på Generalforsamling Borgerforeningens generalforsamling bliver afholdt søndag d. 20. marts 2016 Revy 2016 Vi havde jo en fantastisk aften sidst, men intet ligger fast i forhold til revy Er der nogen der går rundt med en lille skuespiller i maven, er det bare med at kalde folk sammen.

9 Stafet for livet Borgerforeningen og Idrætsforeningen stod bag etableringen af et Team Hvidbjerg-Brøndum-Rettrup til Stafet for livet Det var et rigtig godt arrangement, så derfor forsøger vi igen i Stafetten afholdes d. 28 til d. 29 maj. Det skal understreges, at det ikke er nødvendigt at være i god form og, at man ikke skal løbe for at deltage. Det primære er at støtte op om kampen mod kræft! Besøg hjemmesiden for mere info. Tilmelding kan ske via borgerforeningens hjemmeside eller til Henrik Ørnstrand på tlf (sms). Sankt Hans Foreningen har nu været i dialog med kommunen og har fået tilladelse til Sankt Hans 2016, såfremt alle overholder reglerne om aflevering af grenaffald i grusgraven. Det er tilladt at aflevere tørt grenaffald i perioden 1. juni 23. juni, så længe der er rigelig med plads til bevoksningen omkring pladsen. Camp Hvidbjerg / Byfest Borgerforeningen søger frivillige til at arrangere Camp Hvidbjerg og Byfest Man skal ikke nødvendigvis være i begge udvalg. Har man interesse kan man kontakte borgerforeningen.

10 Andre lokale foreninger Jagtforeningen Ved spørgsmål til foreningen eller ønske om medlemsskab kontakt venligst: Formand: Jens Møller Lidegård Holstebrovej 425, Hvidbjerg Tlf.: / Mail: jensml@live.dk Jagtforeningen holder til i plantagen og har planlagt jagt på følgende datoer i sæson 2015/ oktober 7. november 5. december 28. december 16. januar Alle jagter begynder kl. 10 og slutter ca. kl 12:30. Der vil være skiltet ved indfaldsveje og stier Vi vil naturligvis helst have skoven for os selv på disse tidspunkter, men møder vi andre gæster i skoven, er der ingen fare for deres sikkerhed. På morgenparolen bliver alle jægere informeret om, at vi kan møde andre gæster i skoven, som har lige så meget ret til at være der som os. Der er mange brugere af naturen, og skulle vi mødes på en jagtdag, er vi naturligvis interesserede i at løse det på en venlig og god måde.

11 HUSK ARRANGEMENTERNE (til opslagstavlen) : 23. sept. Hjertestarterkursus henholdsvis kl og oktober Jagt i plantagen okt Stenhuggerkursus 27.okt. Opstart Pilates kl okt. Græsk aften med udkantskvinderne 7. nov. Jagt i plantagen 25. nov. Fællesspisning på gl. Hvidbjerg Skole 29. nov. Juletræstænding kl dec. Jagt i plantagen 6. dec. Juletræsfest på gl. Hvidbjerg Skole 28. dec. Jagt i plantagen Aflysninger og ændringer kan forekomme, ligesom nye arrangementer kan komme til. Alt sammen vil blive annonceret på foreningens hjemmeside

12 HUSK ARRANGEMENTERNE (til opslagstavlen) 2016: 16. jan. Jagt i plantagen 20. jan. Åbningsaftenen. Lokalhistorie på gl. Hvidbjerg Skole jan. Fællesspisning på gl. Hvidbjerg Skole 7. feb. Fastelavnsfest på gl. Hvidbjerg Skole 24. feb. Lokalhistorie på gl. Hvidbjerg Skole 16. mar. Lokalhistorie på gl. Hvidbjerg Skole 20. mar. Generalforsamling i Borgerforeningen på gl. Hvidbjerg Skole. Tag endelig børnene med. Der serveres kaffe/te og rundstykker. 30. mar. Fællesspisning på gl. Hvidbjerg Skole Apr maj Stafet for Livet Evt. revy med spisning og dans på gl. Hvidbjerg Skole 23. juni Sankt Hans i den gamle grusgrav juni juni Camp Hvidbjerg Byfest

Hvad sker der? Vinterhalva ret 2019/2020

Hvad sker der? Vinterhalva ret 2019/2020 Hvad sker der? Vinterhalva ret 2019/2020 Husk medlemskabet! 100 kr. pr. husstand Bankoverførsel - konto: 9070 2600177063 MobilePay - 12702 Husk at angive dit navn og adresse www.hvidbjergborgerforening.dk

Læs mere

Arrangementer for Brøndum, Hvidbjerg og Rettrup. vinterhalvåret 2014/2015

Arrangementer for Brøndum, Hvidbjerg og Rettrup. vinterhalvåret 2014/2015 Arrangementer for Brøndum, Hvidbjerg og Rettrup vinterhalvåret 2014/2015 Hold dig opdateret på hjemmesiden: www.hvidbjergborgerforening.dk Er din husstand endnu ikke medlem - men ønsker at blive det denne

Læs mere

HVAD SKER DER? Vinterhalva ret 2018/2019

HVAD SKER DER? Vinterhalva ret 2018/2019 HVAD SKER DER? Vinterhalva ret 2018/2019 Er din husstand endnu ikke medlem? 100 kr. pr. husstand Bankoverførsel til konto: 9070 2600177063 MobilePay til 12702 Husk at angive dit navn og adresse www.hvidbjergborgerforening.dk

Læs mere

Kalenderen: 30. April Valborgaften 10. Maj Ide & Udvikling 29. Maj Kanotur 23. Juni Sankt Hans 9. - 17. Juli Folk og Kultur 21. August Varde Å Dag Se

Kalenderen: 30. April Valborgaften 10. Maj Ide & Udvikling 29. Maj Kanotur 23. Juni Sankt Hans 9. - 17. Juli Folk og Kultur 21. August Varde Å Dag Se Kalenderen: 30. April Valborgaften 10. Maj Ide & Udvikling 29. Maj Kanotur 23. Juni Sankt Hans 9. - 17. Juli Folk og Kultur 21. August Varde Å Dag Se mere på www.janderup.dk. Generalforsamling i Janderup

Læs mere

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 -

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 - Sjov og fart Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev April BEMÆRK DUS-avisen kan også ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder

Læs mere

Hejnsvig Jagtforening 2015/2016

Hejnsvig Jagtforening 2015/2016 Hejnsvig Jagtforening 2015/2016 Aktivitets program for Hejnsvig Jagtforening Foreningens årlige fællesjagt. Lørdag d. 5/12 2015 har vi vores årlige fællesjagt. Vi starter med morgenkaffe i det gamle klubhus

Læs mere

Program for 2013/14 Tånum Forsamlingshus

Program for 2013/14 Tånum Forsamlingshus Program for 2013/14 Tånum Forsamlingshus Gl. Viborgvej 188 8920 Randers NV Velkommen til 2013/2014 i Tånum Forsamlingshus. Med sommeren på hæld tager vi fat på en ny sæson i vores fælles forsamlingshus.

Læs mere

Knæk & Bræk. Læs inde i bladet: Jagter 2010/2011 Kommende aktiviteter Vildt madaften på Skalmejeskolen Resultater lukket skydning

Knæk & Bræk. Læs inde i bladet: Jagter 2010/2011 Kommende aktiviteter Vildt madaften på Skalmejeskolen Resultater lukket skydning Knæk & Bræk Årgang: 10 - September 2010 Niklas Østergaard, vinder individuel serie 3 RAHS Læs inde i bladet: Jagter 2010/2011 Kommende aktiviteter Vildt madaften på Skalmejeskolen Resultater lukket skydning

Læs mere

ma ti on to fr lø sø

ma ti on to fr lø sø Ventilen-nyt N ovember ma ti on to fr lø sø 1 Bowling 14-16.45 2 Hal 14-16 3 AFTEN Pigeklub (alle) 4 Svømning 5 6 7 AFTEN Hjemmehyg 8 9 Hal 14-16 10 AFTEN Svømmehal 11 Overnatning til lørdag 4-5 klasse

Læs mere

Kære spillere og forældre til Øvede (niveau 3) Træningstider

Kære spillere og forældre til Øvede (niveau 3) Træningstider Holte, den 19. juli 2013 I dette nummer 1 Træningstider 2 Fysisk træning 2 Orienteringsmøde for forældre 3 Priser 3 Holdturnering 4 Individuelle turneringer 4 Forældre og spilleres rolle i klubben Kære

Læs mere

Tennisskole i Hylke. Lørdag og søndag den 13. og 14. Juni fra kl. 9-15

Tennisskole i Hylke. Lørdag og søndag den 13. og 14. Juni fra kl. 9-15 Kære Hylkeborger, medborger, nabo Du sidder nu med programmet for Hylke Festuge 2015 i hånden, og vi håber, at du vil komme og bakke op om aktiviteterne og være med til at vise hvorfor, og fejre, at Hylke

Læs mere

Bestyrelse: Kontaktpersoner i klubbens udvalg:

Bestyrelse: Kontaktpersoner i klubbens udvalg: Bestyrelse:... 1 Kontaktpersoner i klubbens udvalg:... 1 Kære Dykkere... 2 Generalforsamling 2013 Horsens Dykkerklub... 2 Nytårskur (Seniorer)... 3 Intern flaskeeftersyn år 2013... 3 Trykprøvning af flasker...

Læs mere

OPSLAGSTAVLEN. Hver mandag og onsdag kl. 17 30 er der løbetræning fra Marienlyst-centret, hvor der også er mulighed for omklædning og bad.

OPSLAGSTAVLEN. Hver mandag og onsdag kl. 17 30 er der løbetræning fra Marienlyst-centret, hvor der også er mulighed for omklædning og bad. December 2001 2 OPSLAGSTAVLEN Hver mandag og onsdag kl. 17 30 er der løbetræning fra Marienlyst-centret, hvor der også er mulighed for omklædning og bad. Den 25. November kl. 10.00 DGI Løb/Marienlyst Skoven

Læs mere

Aktiviteter Januar 2016

Aktiviteter Januar 2016 Aktiviteter Januar 2016 Aktivitetscentret Thulebakken Thulebakken 6 9000 Aalborg Tlf. 9931 5339 Åbningstider: Mandag til torsdag fra kl.9.00-16.00 Træning på Thulebakken Mandage kl.10.00: Tirsdage kl.10.00:

Læs mere

Der er mange nye ting at huske på når jeres barn begynder i vuggestuen, så derfor har vi samlet en del informationer her.

Der er mange nye ting at huske på når jeres barn begynder i vuggestuen, så derfor har vi samlet en del informationer her. 1 Velkomstfolder til Agtrupvej. Velkommen til Vuggestuen Agtrupvej. Med denne folder vil vi gerne byde jer velkommen i vuggestuen og fortælle jer lidt om, hvad I kan forvente af vuggestuen og hvad vi forventer

Læs mere

NYHEDSARKIV 2009. Fredag d. 20. november skal broen tages op. Vognmanden kommer kl. 14.30. 200926.okt

NYHEDSARKIV 2009. Fredag d. 20. november skal broen tages op. Vognmanden kommer kl. 14.30. 200926.okt Glædelig jul og godt nytår NYHEDSARKIV 2009 Bestyrelsen ønsker alle medlemmer og samarbejdspartnere en glædelig jul samt et godt nytår. Vi syntes der er sket meget i det forløbne år og ser forventningsfuld

Læs mere

Aug Sep. Sandbechs Allé 1A, 4330 Hvalsø, Tlf: 29200153

Aug Sep. Sandbechs Allé 1A, 4330 Hvalsø, Tlf: 29200153 Aug Sep 2013 Okt Sandbechs Allé 1A, 4330 Hvalsø, Tlf: 29200153 Nye børn og forældre ( 6 klasserne ) Rigtig hjertelig velkommen til alle jer nye, såvel børn som voksne. Vi glæder os rigtig meget til at

Læs mere

Aktivitetsplan 2014 DATO TID AKTIVITET

Aktivitetsplan 2014 DATO TID AKTIVITET Aktivitetsplan 2014 2014 DATO TID AKTIVITET 6. april 11:00 7. april 18:00 20:30 Standerhejsning Efter standerhejsningen er Fredericia Roklub vært ved et glas vin, og for de tilmeldte, vil der efterfølgende

Læs mere

Jagtnyt. Lyngby-Gladsaxe Jagtforening. Årgang 14 nr. 1 Januar 2015. Lyngby-Gladsaxe Jagtforening. ønsker alle medlemmer et godt nytår!

Jagtnyt. Lyngby-Gladsaxe Jagtforening. Årgang 14 nr. 1 Januar 2015. Lyngby-Gladsaxe Jagtforening. ønsker alle medlemmer et godt nytår! Jagtnyt Lyngby-Gladsaxe Jagtforening Årgang 14 nr. 1 Januar 2015 Lyngby-Gladsaxe Jagtforening ønsker alle medlemmer et godt nytår! Formand Morten Hejl takker af. Dennis Larsen (tv) og Thomas Bekkevold

Læs mere

Vinderup. Jagtforening

Vinderup. Jagtforening Vinderup Jagtforening Program 2013 Vi er inviteret på udflugt til JAFI i Viborg af Hjerm Jagtforening Fredag d. 22. februar. Fælles afgang fra Superbrugsens P-plads kl. 18. Butik åbner kl. 18, hvis man

Læs mere

(Øster) Højst Aktiv Uge 36

(Øster) Højst Aktiv Uge 36 (Øster) Højst Aktiv Uge 36 Sommeren er snart ved at gå på hæld, vi går mod mørkere tider, og snart bliver aktivt udeliv erstattet af flere og flere indendørs aktiviteter. Men...inden vi tager definitivt

Læs mere

Nyhedsbrev Uge 6 2015

Nyhedsbrev Uge 6 2015 Nyhedsbrev Uge 6 2015 Et helt nyt år er godt i gang, og vi glæder os til at udfylde det med mange aktiviteter, oplevelser og stjernestunder for beboerne på Meta. Vi har nu lavet nyhedsbrev i et år, og

Læs mere

Fastelavn på Kulturcenter Værestedet. SØNDAG D. 7. Februar mellem kl. 10.00 og 12.00.

Fastelavn på Kulturcenter Værestedet. SØNDAG D. 7. Februar mellem kl. 10.00 og 12.00. Fastelavn på Kulturcenter Værestedet SØNDAG D. 7. Februar mellem kl. 10.00 og 12.00. Fastelavnsudvalget tager imod børn og voksne til et brag af en fastelavnsfest. Vi vil synge gode og velkendte fastelavnssange,

Læs mere

Generelt: Her er alle velkommen!

Generelt: Her er alle velkommen! Generelt: Kom og vær med når vi starter en ny sæson af Rødding på KRYDS & TVÆRS. Der bliver mulighed for at prøve kræfter med en masse sjove og underholdende aktiviteter for både store og små, unge og

Læs mere

REFERAT. Arbejdsmøde for gårdlaug. Torsdag den 12/11 2015 Klokken 17.00 19.30 Mødested: Fælleshuset, Brorsonsvej 53 A, 7400 Herning

REFERAT. Arbejdsmøde for gårdlaug. Torsdag den 12/11 2015 Klokken 17.00 19.30 Mødested: Fælleshuset, Brorsonsvej 53 A, 7400 Herning REFERAT Arbejdsmøde for gårdlaug Klokken 17.00 19.30 Mødested: Fælleshuset, Brorsonsvej 53 A, 7400 Herning Deltagere: 1 - Brorsonsvej 13-35 Vidji Ingrid Lange Benthe Jørgensen Peter Madsen - afbud 2 -

Læs mere

FAKTOR 29. Sommeravis 2013 HUSK HUSK HUSK. Du kan finde vores husavis på adressen: www.fredericiah.dk

FAKTOR 29. Sommeravis 2013 HUSK HUSK HUSK. Du kan finde vores husavis på adressen: www.fredericiah.dk FAKTOR 29 Side 1 FAKTOR 29 Sommeravis 2013 HUSK HUSK HUSK Du kan finde vores husavis på adressen: www.fredericiah.dk Side 2 FAKTOR 29 RART AT VIDE OM AKTIVITETSHUSET: Åbningstider i værestedet: Tirsdag

Læs mere

Eftermiddagstur. Mandag den 17. juni kl. 14.00 besøger vi sammen med Medborgerklubben 2 haver på Rosenalle i Videbæk.

Eftermiddagstur. Mandag den 17. juni kl. 14.00 besøger vi sammen med Medborgerklubben 2 haver på Rosenalle i Videbæk. Eftermiddagstur Mandag den 17. juni kl. 14.00 besøger vi sammen med Medborgerklubben 2 haver på Rosenalle i Videbæk. Den første have er japansk inspireret med mange store sten. Her må vi også se det åbne

Læs mere

www.mellervangskolen.dk Dus Mellervang Børnerådsmøde i Pyramiden

www.mellervangskolen.dk Dus Mellervang Børnerådsmøde i Pyramiden Børnerådsmøde i Pyramiden www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev Marts BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder ligeledes kan ses Læs om Stamtræer

Læs mere

for Lyne Sogn Januar 2015 Indhold:

for Lyne Sogn Januar 2015 Indhold: Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Januar 2015 Indhold: Lyne Kirke/Vennekredsen: Per Nielsen Lyne Kirke: Nytårsgudstjeneste, Menighedsmøde Sdr. Bork Kirke: Sangaften

Læs mere

Sol og Sommer 2016! du kommer ikke til at. Har du tænkt på, hvad du vil lave i Sommerferien?

Sol og Sommer 2016! du kommer ikke til at. Har du tænkt på, hvad du vil lave i Sommerferien? Sol og Sommer 2016! KOM O HEL G VÆRE E SO MM MED ERE N gheder Her er et væld af muli kede dig! du kommer ikke til at Har du tænkt på, hvad du vil lave i Sommerferien? sommer2016.indd 2 24/05/16 12:19 Kom

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 8+9 2011

Fælles info. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 8+9 2011 Fælles info Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 8+9 2011 Fastelavn. Der er tidligere udsendt særlig indbydelse/information om fastelavn. For god ordens skyld; Fastelavn afvikles mandag den 7. marts kl. 10.00 for

Læs mere

Vi havde også en dejlig arbejdsdag i lørdag og rigtigt mange arbejdsopgaver blev løst. Der er igen arbejdsdag på lørdag i næste uge.

Vi havde også en dejlig arbejdsdag i lørdag og rigtigt mange arbejdsopgaver blev løst. Der er igen arbejdsdag på lørdag i næste uge. Uge 38 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Endnu en uge er gået og det

Læs mere

Plejecenter Violskræntens Aktivitetstilbud. For beboere, efterlønsmodtagere & pensionister i Norddjurs kommune

Plejecenter Violskræntens Aktivitetstilbud. For beboere, efterlønsmodtagere & pensionister i Norddjurs kommune Plejecenter Violskræntens Aktivitetstilbud For beboere, efterlønsmodtagere & pensionister i Norddjurs kommune Udgivet: 17-03-2016 Aktivitetsteam Vores opgave er at skabe et levende og aktivt miljø på Plejecenter

Læs mere

Rævehøjvej 40 et godt sted at blive større

Rævehøjvej 40 et godt sted at blive større Rævehøjvej 40 et godt sted at blive større 1 Praktiske informationer Børnehuset Rævehøjen er normeret til 60 børn. 24 vuggestuebørn fordelt på 2 stuer og 1 gruppe bestående af 36 børnehavebørn, opdelt

Læs mere

Fra Rolfsted Flyveplads 2011/1

Fra Rolfsted Flyveplads 2011/1 Fra Rolfsted Flyveplads 2011/1 Julehygge i Fritidshuset Lørdag den 27. november blev der budt på julehygge i Fritidshuset fra kl. 13 til kl. 16, og små boder solgte forskelligt både for øjet og for ganen.

Læs mere

Medlemsblad for Strandby Jagtforening

Medlemsblad for Strandby Jagtforening - kontakt én af os hvis du har spørgsmål, gode ideer, ris og ros eller hvis du blot ønsker at hjælpe til... Formand Brian Madsen Kommunale arealer 51 60 28 29 hegnsvej19@hotmail.com Næstformand Mikael

Læs mere

Nyhedsbrev august 2012

Nyhedsbrev august 2012 Nyhedsbrev august 2012 Kære medlemmer Hermed endnu et lille nyhedsbrev fra kreds 38. Selv om der har været aktivitet på træningspladsen i hele sommerferien, er træningen nu for alvor i gang. Holdtræningen

Læs mere

PROJEKTIDEÈ: 1. Nimtofte og Omegns Aktivitetscenter. 2. Målgrupper. 3. Aktiviteterne. 4. Struktur overordnet og praktisk. 5. Åbningstider. 6.

PROJEKTIDEÈ: 1. Nimtofte og Omegns Aktivitetscenter. 2. Målgrupper. 3. Aktiviteterne. 4. Struktur overordnet og praktisk. 5. Åbningstider. 6. PROJEKTIDEÈ: 1. Nimtofte og Omegns Aktivitetscenter 2. Målgrupper 3. Aktiviteterne 4. Struktur overordnet og praktisk 5. Åbningstider 6. Lokaler 7. Støtte/Opbakning 8. Tidsplan Hvor starter vi... 1. Nimtofte

Læs mere

Nyhedsbrev Vejrum-Viskum Friskole & Fribørnehave. Nyhedsbrev uge 5-2013. Dukketeater i børnehøjde. Side 1 af 10. Side 4. LAN-party 15.

Nyhedsbrev Vejrum-Viskum Friskole & Fribørnehave. Nyhedsbrev uge 5-2013. Dukketeater i børnehøjde. Side 1 af 10. Side 4. LAN-party 15. Nyhedsbrev uge 5-2013 Side 1 Dukketeater i børnehøjde Side 8 LAN-party 15. februar Side 3 Åben-hus-arrangementet Side 9 Forældreinspirationsaften Side 4 Børnehaven Side 10 Kalender, kontakt mm. Dukketeater

Læs mere

Aktuelt nyt. Se kalender på bagsiden! LOKALbladet oktober-november 2014

Aktuelt nyt. Se kalender på bagsiden! LOKALbladet oktober-november 2014 Aktuelt nyt Side 2 RUBRIK: Kontakt de lokale foreninger Side 3 Husmoderforeningen: Program for Side 3 Husmoderforeningen: Julehygge i et 25. nov. Side 4 Kreativ Naturskole på Friland 13. og 14. Side 4

Læs mere

Revy 2013 - EN ROYAL AFFÆRE

Revy 2013 - EN ROYAL AFFÆRE Nr. 185 april 2013 Revy 2013 - EN ROYAL AFFÆRE Titlen hentyder til et par af numrene, der beskæftiger sig med regentparrets visit i Bogense 5. juni. EN ROYAL AFFÆRE indeholder i alt nogle og tyve numre,

Læs mere

Hundetræning Program 2016

Hundetræning Program 2016 Billeder fra hunde holdene Hundetræning Program 2016 TRIN 1 - UNGHUNDE TRIN 1 - FT SPANIELS SPECIEL TRIN 2 - ÅBENKLASSE TRIN 3 - APPORTERING Strandager Jagtforening www.strandagerjagtforening.dk 12 1 Velkommen

Læs mere

NYT FRA PLADS TIL FORSKEL

NYT FRA PLADS TIL FORSKEL NYT FRA PLADS TIL FORSKEL Juni 2016 BJERGPOSTEN o Præsentation af PLADS TIL FORSKEL o Invitation til Sct. Hans o Familieaften på Borgen o Sommerferieaktiviteter Hvad er PLADS TIL FORSKEL og hvem er vi?

Læs mere

Orkanen Singleklubben med pli.

Orkanen Singleklubben med pli. Orkanen Singleklubben med pli. Orkanens hjemmeside http://www.orkanen.dk Initiativtager og kontaktperson Edith Agerholm, Fårupled 10 7300 Jelling - Tlf. 75 8717 53 Mobil. 22 90 84 22 E-mail. edith.agerholm@jellingnet.dk

Læs mere

www.erikdenrode.dk Gruppeleder.edr@gmail.com

www.erikdenrode.dk Gruppeleder.edr@gmail.com www.erikdenrode.dk Gruppeleder.edr@gmail.com Velkommen til Erik den Rødes projektuge 2011 Velkommen til Erik den Røde's projektuge 2011, som igen i år ligger i forbindelse med "Spejder for dag", som er

Læs mere

Samuelsgården. Skolevænget 19 6840 Oksbøl

Samuelsgården. Skolevænget 19 6840 Oksbøl Årgang 24. År 2011 Samuelsgården. Skolevænget 19 6840 Oksbøl Telefon: 79 94 73 44 3 kl. besked/telefonsvare 79 94 73 43 Fax nummer: 79 94 73 36 Hjemmeside: www.samuelsgaarden.dk E-mail: Samuelsgaarden@varde.dk

Læs mere

GUNDERSTED BORGERFORENING

GUNDERSTED BORGERFORENING GUNDERSTED BORGERFORENING PROGRAM 2016 Velkommen til en ny sæson for nye og gamle medlemmer Vi søger frivillige.. Hjemmeside Har du lyst til at være med til at holde hjemmesiden opdateret så kontakt Åse

Læs mere

Kære spillere og forældre til Øvede (niveau 3) Træningstider

Kære spillere og forældre til Øvede (niveau 3) Træningstider Holte, den 3. august 2014 I dette nummer 1 Træningstider 2 Fysisk træning 2 OBS Vigtige tilladelser 3 Kontingent 3 Holdturnering 4 Individuelle turneringer 4 Forældre og spilleres rolle i klubben 5 Ungdomsudvalget

Læs mere

PRAKTISKE VINK VELKOMMEN I ADAMSMINDE. For at lette hverdagen i Adamsminde for alle parter, har vi samlet en række praktiske oplysninger.

PRAKTISKE VINK VELKOMMEN I ADAMSMINDE. For at lette hverdagen i Adamsminde for alle parter, har vi samlet en række praktiske oplysninger. PRAKTISKE VINK VELKOMMEN I ADAMSMINDE For at lette hverdagen i Adamsminde for alle parter, har vi samlet en række praktiske oplysninger. Vi forventer at I læser denne folder igennem ved Jeres barns opstart

Læs mere

Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk. Ugebrev 38

Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk. Ugebrev 38 Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk Friskolen i Lemming Ugebrev 38 Kære børn og forældre! Lemming d. 18.september 2015 Vi holder

Læs mere

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab 1 Bliv frivillig Kulturelle oplevelser Hvis du går og tror, at kirkens arbejde kun består i det, som præster, ansatte

Læs mere

Velkommen / Værd at vide...

Velkommen / Værd at vide... Sæson 27 - nummer 1 Så er Cirkus Oølaiski starte på sin 27. sæson - og den er skudt rigtig godt igang. 19 'gamle' cirkusbørn holder stadig vil - og er meget aktive i cirkus, og dertil er der indtil nu

Læs mere

Krejbjerg - Nyt Februar 2016

Krejbjerg - Nyt Februar 2016 Krejbjerg - Nyt Februar 2016 Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn FASTELAVNSFEST Kære sørøvere, prinsesser, superhelte og andet godtfolk. Er I klar til at slå katten af tønden? Nu er det igen

Læs mere

31. ÅRGANG NUMMER 11 NOVEMBER 2014

31. ÅRGANG NUMMER 11 NOVEMBER 2014 Schandtorp 1. og 2. Skanderborg 31. ÅRGANG NUMMER 11 Sct. Georgs Gilder NOVEMBER 2014 Nu lyser bøgens blade atter op Endnu engang blir skoven gjort kulørt. som da det første løv i træets top Det gyldenrøde

Læs mere

Kom med: Byfest program. 2. - 7. maj. Følg os på facebook. Borbjerg - løbet bilorienteringsløb friluftsgudstjeneste

Kom med: Byfest program. 2. - 7. maj. Følg os på facebook. Borbjerg - løbet bilorienteringsløb friluftsgudstjeneste Byfest 2016 2. - 7. maj Kom med: Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Torsdag Fredag Lørdag Lørdag Lørdag Lørdag Borbjerg - løbet pladespil bilorienteringsløb friluftsgudstjeneste familiedag Revy og musik morgenkaffe

Læs mere

1. og 2. Skanderborg Sct. Georgs Gilder 27. ÅRGANG NUMMER 11 DECEMBER 2010. 1. Gildes Nytårs Gildehal 2011

1. og 2. Skanderborg Sct. Georgs Gilder 27. ÅRGANG NUMMER 11 DECEMBER 2010. 1. Gildes Nytårs Gildehal 2011 S c h a n d t o r p 1. og 2. Skanderborg Sct. Georgs Gilder 27. ÅRGANG NUMMER 11 DECEMBER 2010 1. Gildes Nytårs Gildehal 2011 Mandag den 10. januar kl. 19.00 i Skanderborg Kirkecenter Kirkebakken 4 (v.

Læs mere

Formand Lene Ravn Magnolievangen 118 3450 Allerød

Formand Lene Ravn Magnolievangen 118 3450 Allerød Formand Lene Ravn Magnolievangen 118 3450 Allerød Indledning: Velkommen til årets generalforsamling, og det er mig en glæde at kunne fortælle om de ting, der er sket i 2013 Dagmar har i 2013 besluttet

Læs mere

Husavis Hvalsø Ældrecenter Maj 2013

Husavis Hvalsø Ældrecenter Maj 2013 Medlemmer af Bruger og Pårørenderådet Beboer: Emmy Hansen, Blomsterhaven 5. Marie-Louise Poulsen, Bøgely 22. Elin Jensen, Bøgely 14. Pårørende: Hother Husted, formand. Inge Lise Pedersen, næstformand.

Læs mere

Pinsetræf 2016 på Bornholm 13. 16. maj

Pinsetræf 2016 på Bornholm 13. 16. maj Pinsetræf 2016 på Bornholm 13. 16. maj Kom til Hullehavn Camping (5806) og nyd pinsen. Traditionen tro afholdes der Pinsetræf på Hullehavn Camping ved Svaneke. Turen går til Bornholm en ø, der har alt.

Læs mere

Nyhedsbrev Klub Viadukten, marts 2014

Nyhedsbrev Klub Viadukten, marts 2014 Nyhedsbrev Klub Viadukten, marts 2014 www.klubviadukten.dk Instagram #viadukten https://www.facebook.com/#!/fritidsklubben.viadukten.7 Til Medlemmerne Sommerkoloni Bornholm uge 32 Der er nu godt på vej

Læs mere

September 2010 22. ÅRGANG

September 2010 22. ÅRGANG September 2010 22. ÅRGANG Kredsleder Søren W. Nielsen...26 83 50 01 Formand Jørgen Bæk...75 82 48 65 Puslinge Tove Pedersen...75 82 59 13 Tumlinge Jesper Pedersen...61 39 88 69 Betina Harpsøe Andersen...28

Læs mere

Men en stor tak skal lyde til:

Men en stor tak skal lyde til: Årgang 27 År 2014 Samuelsgårdens venner: SFO leder: Conny Andersen Jonna Kobbelgaard Bo Marcher Formand: Ib Jensen Brugerråd: Ind og udmeldelse: I SFO1 og SFO2 skal ske digital via varde kommunes hjemmeside.

Læs mere

Nyheder for håndboldafdelingens Spillere, trænere og ledere

Nyheder for håndboldafdelingens Spillere, trænere og ledere 2015 Nyheder for håndboldafdelingens Spillere, trænere og ledere Lykke Burmølle Andersen Håndboldafdelingen Bjerregrav Boldklub 08-09-2015 Indhold Forord... 1 God jul & Godt Nytår... 2 Fotografering i

Læs mere

Jens Lundberg. Venlig hilsen Jens Lundberg, webredaktør 60789257 (gerne sms)

Jens Lundberg. Venlig hilsen Jens Lundberg, webredaktør 60789257 (gerne sms) Sendt: 17. august 2011 11:18 Emne: juniorskak i Jyderup Skakklub Til orientering. Vi starter børne- og juniorskakken torsdag den 25.august kl. 15-16.30 i B-fløjen på Jyderup Kommuneskole. Samt at tidspunktet

Læs mere

TAK - Nyhedsbrev Nov.2006

TAK - Nyhedsbrev Nov.2006 vokser, år for år og stiller store krav til Indhold af nyhedsbrevet: os som forening. Det var/er tanken at en generalforsamling i juni ville tiltrække flere medlemmer og gøre det til en mere nærværende

Læs mere

Februar 2013 BESTYRELSEN PÅSKELEJR 2013 SOMMERENS HOLD

Februar 2013 BESTYRELSEN PÅSKELEJR 2013 SOMMERENS HOLD Februar 2013 BESTYRELSEN PÅSKELEJR 2013 SOMMERENS HOLD BESTYRELSEN FORMAND Birgitte Holm Petersen 39565841 NÆSTFORMAND Mikael Gajhede 30257403 KASSERER Torben Aagaard 32555612 SEKRETÆR Jan Mouritsen 31905161

Læs mere

Knæk & Bræk. Årgang: 8 - Februar/Marts 2008. Læs inde i bladet: Nyt fra Generalforsamlingen. Flugtskydning 2008. Hundetræning 2008. Jubilæumsfest.

Knæk & Bræk. Årgang: 8 - Februar/Marts 2008. Læs inde i bladet: Nyt fra Generalforsamlingen. Flugtskydning 2008. Hundetræning 2008. Jubilæumsfest. Knæk & Bræk Årgang: 8 - Februar/Marts 2008 Læs inde i bladet: Nyt fra Generalforsamlingen. Flugtskydning 2008. Hundetræning 2008. Jubilæumsfest. 1 Bestyrelse Sunds Jagtforening Formand Jesper Lauridsen

Læs mere

2014 er nu så småt ved at rinde ud, julen er for alvor over os med travlhed, traditioner og frem for alt hygge med familie og venner.

2014 er nu så småt ved at rinde ud, julen er for alvor over os med travlhed, traditioner og frem for alt hygge med familie og venner. December 2014 Kære medlemmer og familie. 2014 er nu så småt ved at rinde ud, julen er for alvor over os med travlhed, traditioner og frem for alt hygge med familie og venner. Det har været et godt år for

Læs mere

MAJ 2011 ÅRGANG 7, NUMMER 5

MAJ 2011 ÅRGANG 7, NUMMER 5 Nyhedsbladet MAJ 2011 ÅRGANG 7, NUMMER 5 Det sker i Tegnsprogshuset Onsdag den 11.05.2011 kl.19.00 Netcafe Onsdag den 18.05.2011 kl.19.00 Mini Banko Onsdag den 25.05.2011 kl.19.00 Netcafe Søndag den 29.05.2011

Læs mere

AKTIVITETSOVERSIGT 2016/2017 APRIL

AKTIVITETSOVERSIGT 2016/2017 APRIL AKTIVITETSOVERSIGT 2016/2017 APRIL Arbejdsdag ved Jagthytten, Søndag d 10 kl. 9.00 Vi håber I vil støtte op, så vi kan få noget gjort. Vi skal have malet den ny beklædning samt ryddet lidt skov omkring

Læs mere

APRIL 2011 ÅRGANG 7, NUMMER

APRIL 2011 ÅRGANG 7, NUMMER Nyhedsbladet APRIL 2011 ÅRGANG 7, NUMMER 4 Det sker i Tegnsprogshuset Onsdag den 06.04.2011 kl.18:45 Udflugt til Orion Planetarium Onsdag den 13.04.2011 kl.19.00 Netcafe Søndag den 17.04.2011 kl.14.00

Læs mere

Katalog for klubbens aftenklub aktiviteter Fra september til december

Katalog for klubbens aftenklub aktiviteter Fra september til december Katalog for klubbens aftenklub aktiviteter Fra september til december Mandag d. 1/9 kl.17-20: Rollespilssværd i latex (hold 1) og caféhygge med bagning Sværd: Nogle har prøvet at lave rollespilssværd med

Læs mere

Tur til Hesteskoen. www.mellervangskolen.dk. Nyhedsbrev November. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst

Tur til Hesteskoen. www.mellervangskolen.dk. Nyhedsbrev November. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst Tur til Hesteskoen Nyhedsbrev November Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens

Læs mere

Nyhedsbrev 08. marts 2015

Nyhedsbrev 08. marts 2015 Nyhedsbrev 08. marts 2015 Trædrejning Der var mange som benyttede sig af tilbuddet om at få undervisning i trædrejning, og det var dejligt at se. Allerede i dag er der flere som benytter maskinerne som

Læs mere

Kære forældre. Med venlig hilsen. Lisbet Huusom

Kære forældre. Med venlig hilsen. Lisbet Huusom Kære forældre Efterårsferien står for døren og børnene har fri fra undervisningen i uge 42. Traditionen tro, arbejder vi sammen med Højboskolen om at holde åbent i ferierne. I efterårsferie, juleferie

Læs mere

Nr. 5 november - december 2008 56. årg.! " # $ $ % & % % ' (! & *$ ' % +,%, ' - * $. / +.

Nr. 5 november - december 2008 56. årg.!  # $ $ % & % % ' (! & *$ ' % +,%, ' - * $. / +. Nr. 5 november - december 2008 56. årg. 1! " # $ $ % & % % ' (! )%* & *$ ' % +,%, ' - * $. / +. Ukrainernes besøg i Østervangskirken august 2008. 0! 1 1 1 23% 45 2667 Indlæg til næste Gildenyt skal være

Læs mere

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S. Det Der Sker. Nr. 1 2012

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S. Det Der Sker. Nr. 1 2012 D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S Det Der Sker Nr. 1 2012 D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S Kære spejdere og forældre Spejderliv er friluftsliv og det har Troppen taget alvorligt. De holder

Læs mere

Nyhedsbrev Vejrum-Viskum Friskole & Fribørnehave. Nyhedsbrev uge 6-2013. Fastelavn i børnehave og skole. Side 1 af 6. Side 3. LAN-party 15.

Nyhedsbrev Vejrum-Viskum Friskole & Fribørnehave. Nyhedsbrev uge 6-2013. Fastelavn i børnehave og skole. Side 1 af 6. Side 3. LAN-party 15. Nyhedsbrev uge 6-2013 Side 1 Fastelavn Side 5 LAN-party 15. februar Side 2 AKSE-uge for de ældste elever Side 6 Kalender, kontakt mm. Side 3 Børnehaven Fastelavn i børnehave og skole Fredag i uge seks

Læs mere

Vi har i år været nødt til at flytte vores købe/sælge dag, og i år er det derfor fredag d. 13. December kl. 13.30-15.30.

Vi har i år været nødt til at flytte vores købe/sælge dag, og i år er det derfor fredag d. 13. December kl. 13.30-15.30. Købe/Sælgedag: Vi har i år været nødt til at flytte vores købe/sælge dag, og i år er det derfor fredag d. 13. December kl. 13.30-15.30. Vi har de tidligere år set en tendens til, at der handles meget med

Læs mere

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Juni 2014

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Juni 2014 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Juni 2014 Nu er det sommer Og hvor det herligt. Så er der gået en måned siden alle I nye begyndte i klubben og jeg oplever at I faldet godt til. Har du spørgsmål

Læs mere

Æblebladet. Sæby. 01. 08. 2015 Nr.15

Æblebladet. Sæby. 01. 08. 2015 Nr.15 Kære Alle 90 års fødselsdag fejret d. 15. maj Æblebladet. Sæby. 01. 08. 2015 Nr.15 Blandt havens mange gæster denne dag var også efterkommere af Grethe og Nic. Nellemann. 40 personer fra nær og fjern var

Læs mere

Sognebladet Oddense-Otting

Sognebladet Oddense-Otting Sognebladet Oddense-Otting SEPTEMBER 2013 Det er så nemt - at skifte til os Det er lettere end du tror! Og vi gør det helt uden besvær for dig. Vi skal bare have din underskrift lettere bliver det ikke

Læs mere

Knæk & Bræk. Årgang: 13 - September 2013. Læs inde i bladet: Jagter 2013/2014 Ungjæger Resultater lukket skydning Resultater hundetræning

Knæk & Bræk. Årgang: 13 - September 2013. Læs inde i bladet: Jagter 2013/2014 Ungjæger Resultater lukket skydning Resultater hundetræning Knæk & Bræk Årgang: 13 - September 2013 Læs inde i bladet: Jagter 2013/2014 Ungjæger Resultater lukket skydning Resultater hundetræning 1 Bestyrelse Sunds Jagtforening Formand Henrik Kristensen Hjejlevej

Læs mere

Nyhedsbrev, september 2015 DET SKER NU!

Nyhedsbrev, september 2015 DET SKER NU! Nyhedsbrev, september 2015 DET SKER NU! Vi har atter lånt Danske Bank bygningen, for endnu engang at illustrere hvad bygningen kan bruges til. Denne gang er det en kombination af Åbent Hus, høstmarked

Læs mere

Nyt fra 0. årgang. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 44+45 2010

Nyt fra 0. årgang. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 44+45 2010 Nyt fra 0. årgang Siden sidste nyhedsbrev har vi haft rigtig travlt med meget hemmelige ting. Vi kan dog afsløre så meget, at børnene har været meget nysgerrige, interesserede og kreative i processen!

Læs mere

Velkommen til Fredensgård Den 1. august 2015 skal du starte i vuggestuen, og vi glæder os rigtig meget til at møde dig og din familie.

Velkommen til Fredensgård Den 1. august 2015 skal du starte i vuggestuen, og vi glæder os rigtig meget til at møde dig og din familie. Kære Velkommen til Fredensgård Den 1. august 2015 skal du starte i vuggestuen, og vi glæder os rigtig meget til at møde dig og din familie. Vi vil gerne have besøg af jer, inden du starter. Så kan I se

Læs mere

NYT HERSKINDSKOLEN & NORDLYSET. Nytårsaften uden fyrværkeri?

NYT HERSKINDSKOLEN & NORDLYSET. Nytårsaften uden fyrværkeri? Nytårsaften uden fyrværkeri? Efter år 1900 blev det almindeligt at fyre fyrværkeri af. Før hen var det kun soldater og jægere der skød op i luften for at markere årsskiftet. Dengang var det også skik at

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 06. 2011.

Nyhedsbrev nr. 06. 2011. Nyt fra sidste klubaften d. 7. september 2011. Nyhedsbrev nr. 06. 2011. Vi nåede op på at blive 28 medlemmer, som deltog på denne klubaften. Vi nød Randi og Carstens fine kager, jeg nåede selv at spise

Læs mere

Det sker i vinter. på Jungshoved

Det sker i vinter. på Jungshoved Det sker i vinter på Jungshoved STYREGRUPPEN FOR JUNGSHOVED SKOLE byder alle velkommen til en ny vintersæson 2011-2012 på Jungshoved. Igen i år udkommer folderen som en del af bladet Jungshoved. Se også

Læs mere

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Marts 2014

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Marts 2014 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Marts 2014 Forår på vej... Det er ganske vist. Dagene bliver længere, lyset får flere nuancer og vi kan mærke, at der er forår på vej. Til jer, der har tænkt på

Læs mere

Hilsen fra kassereren

Hilsen fra kassereren Godt nytår Så er vi i gang med 2009, godt i gang endda. Vi vil fra bestyrelsens side sige stor tak til alle hjælpere som har brugt kostbar fritid på at hjælpe med at holde klubben i gang. Det sætter vi

Læs mere

Julehilsen Klubberne Holme Vestergård & Rundhøj & Legepladsen Rundhøj Byggeren

Julehilsen Klubberne Holme Vestergård & Rundhøj & Legepladsen Rundhøj Byggeren V I N T E R 2 0 1 3 Julehilsen Klubberne Holme Vestergård & Rundhøj & Legepladsen Rundhøj Byggeren Så blev det ferietid! For de fleste af vores medlemmer er det med stor forventning og fryd at det snart

Læs mere

Velkommen I Dagplejen

Velkommen I Dagplejen Velkommen I Dagplejen Dorrith Glibstrup Skovvejen 23 6064 Jordrup Mobil nr. 4016 9267 Åbningstider: Man-tors 6.45-16.30 Fredag 6.45-15.45 Jeg hedder Dorrith Glibstrup og er født i 1962. Jeg har været dagplejer

Læs mere

Børnehuset Tommeliden Vuggestuen Kontakt : Mogens :87871400 Vuggestuen :51507017 Mail : mbd@viborg.dk

Børnehuset Tommeliden Vuggestuen Kontakt : Mogens :87871400 Vuggestuen :51507017 Mail : mbd@viborg.dk Børnehuset Tommeliden Vuggestuen Kontakt : Mogens :87871400 Vuggestuen :51507017 Mail : mbd@viborg.dk Ved overgang til vuggestuen, er I velkommen til at være sammen med jeres barn i en indkøringsperiode.

Læs mere

Sund og glad UGE 29 17/7-22/7 2016

Sund og glad UGE 29 17/7-22/7 2016 2016 Sund og glad UGE 29 17/7-22/7 2016 Side 2 Sund og glad Vi har her på Livsstilshøjskolen haft rigtig gode erfaringer med sommerkurset Sund og glad igennem de sidste 4 år. Hvert år er der både nye og

Læs mere

BILLEDSKOLEN HORSENS SOMMER/EFTERÅR 2016

BILLEDSKOLEN HORSENS SOMMER/EFTERÅR 2016 BILLEDSKOLEN HORSENS SOMMER/EFTERÅR 2016 BILLED SKOLEN Billedskolen tilbyder i sommeren/efteråret 2016 en fritidsundervisning, hvor begreber som design, illustration, tegneserier og animation nu bliver

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 12+13 2011

Fælles info. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 12+13 2011 Fælles info Bevægelsesbane. Vi har haft bevægelses bane igen nu for 2. gang. Og allerede når vi skal noget for 2. gang er der nogle der siger, at det er kedeligt og det gider de ikke. Men det skulle de

Læs mere

Indvielse af det nye bålhus

Indvielse af det nye bålhus Indvielse af det nye bålhus Nyhedsbrev Oktober Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens

Læs mere

Program for Hylke Festuge 2013. lørdag d. 15. søndag d. 23. juni

Program for Hylke Festuge 2013. lørdag d. 15. søndag d. 23. juni Program for Hylke Festuge 2013 lørdag d. 15. søndag d. 23. juni Lørdag d. 15. juni Familiedag kl. 9.30 16.30 Kl. 9.00 11.00 er der fodboldskole for de mindste. De store børn har været i gang siden fredag

Læs mere

NYHEDSBREV TIL FORÆLDRE APRIL 2016

NYHEDSBREV TIL FORÆLDRE APRIL 2016 NYHEDSBREV TIL FORÆLDRE APRIL 2016 MusikTeaterProduktion Om et øjeblik åbner teater og musikeleverne døren for dette års store forestilling: Insektliv I år samarbejder teater- og musiklinjen på Brøruphus

Læs mere