Referat af LFPT generalforsamling

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat af LFPT generalforsamling"

Transkript

1 Referat af LFPT generalforsamling Søndag den 21. februar 2016 Kl. 14:00 Kikko Lindholmcentret Vendsysselvej Nykøbing F. Dagsorden iflg. vedtægter 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Formandens beretning 4. Regnskabsaflæggelse 5. Indkomne forslag 6. Godkendelse af budget Fastsættelse af kontingent Valg af formand (Mette R. ønsker ikke genvalg) 9. Valg af bestyrelsesmedlemmer (Mette A. og Anders ønsker genvalg) 10. Valg af bestyrelsessuppleanter (Nadja og Martin ønsker genvalg) 11. Valg af revisorer (Henrik og Solveig ønsker genvalg) 12. Valg af revisorsuppleant (Bent ønsker genvalg) 13. Valg af kuskerepræsentant (Stine ønsker ikke genvalg) 14. Eventuelt 1. Valg af dirigent Mette R. Jensen forslog Anders H. Nielsen (AHN) som dirigent for generalforsamlingen. AHN kunne starte med at konstatere at generalforsamlingen var rettidigt indkaldt. 2. Valg af stemmetællere Anders H. Nielsen forslog at man vendte tilbage til dette punkt, hvis det blev nødvendigt. 3. Formandens beretning Beretning om 2015 Jeg vil nu give et tilbageblik på sæson 2015 samt lidt info om hvad der kommer til at ske i denne sæson. Sæson 2015 startede med vores showdag d. 21. marts. Der var stort fremmøde til rutineløb/showløbene og mange ponyer og kuske fik pudset formen af inden sæsonen startede d. 28. marts. I 2015 havde vi besøg af kuske og ponyer fra Kvistgård, Billund Ponytrav, Charlottenlund Ponytravklub, Sydsjællands Ponytrav og ponyklubben Ikaros fra Aalborg. Det er dejligt at så mange har lyst til at komme at starte på vores bane.

2 I 2015 fortsatte ved med konceptet med 2 x 8 pokaler. Det virker til at fungere fint så det fortsætter vi med i På den måde har vi også mulighed for at køre løbsdage hvor vi ikke kører om vandrepokaler. I maj måned var Charlottenlund Ponytravklub værter for, Mini og Lille Copenhagen Cup på Charlottenlund Travbane. Løbene blev afviklet samme dag som Copenhagen Cup for de store heste blev afviklet. Klubben var repræsenteret i Lille Copenhagen Cup af Stine og Lill Snyggen. Mini Copenhagen Cup blev vundet af: Oliver Juul Sperling og Gransjöns Kinder fra CPK foran Jonas Hansen og Vidunge Kalle fra CPK foran Kristian Olsen og Zingo FPTG Lille Copenhagen Cup blev vundet af: Rasmus Henriksen og Pralinus fra SPT - foran Sara Kristensen og Micklas JPVF foran Stine og Lill Snyggen I juni måned deltog Laura og Johannesberg Neon i Nordisk Mesterskab, som blev afholdt på Bjerke Travbane i Norge. De fik en 8. plads. Ligeledes i juni måned var Jydsk Pony Væddeløbsforening værter for DM i Monté. Vi havde desværre ingen til start på den dag. I juli måned havde vi et pony løb i forbindelse med Harald Lunds Mindeløb for de store travere. Vinderen af Harald Lund Miniløb blev: Mia Halkjær og Nils fra SPT foran Sabine Mortensen og Noller fra LFPT foran Cecilie Jensen og Neith fra Billund Ponytrav I august måned var ponyklubben i Kvistgård værter for DM i Ponytrav, det blev holdt på Charlottenlund Travbane. Her havde vi mange kuske og ponyer med, i de forskellige klasser. Desværre fik vi ikke nogle DM titler med hjem til klubben, men vi fik en fin anden plads og tre tredjepladser i DM løbene. Anden pladsen gik til Laura og Käck i klassen u 100 cm, de var en fin nr. 2 til Granit II og Oliver Juul. Tredje pladserne i de øvrige DM løb gik til Morten og Mindy i klassen u. 100 cm, Laura og Johannesberg Neon i klassen u. 110 cm, Stine og Lill Snyggen i klassen u. 128 cm og Sabine og Noller i klassen u. 148 cm. Dagen igennem var mange af vore ponyer og kuske ude og vi fik en enkelt sejr med hjem. Det var i dagens sidste opgør, hvor Noller og Sabine sejrede i rekordtiden 1.57,6, foran Lill Snyggen og Stine. Endvidere tog vi mange gode placeringer og viste fin og fair kørsel. Et tillykke til Laura, Stine og Sabine med deres flotte placeringer i DM løbene og ikke mindst et tillykke til de andre kuske.

3 I den sidste weekend i august var der inviteret til DM revanche og DM revanche trøstløb på Charlottenlund Travbane. Deltagerne i løbene var de 3 første fra hver af DM klasserne. Klubben var repræsenteret i DM revanchen af Sabine og Noller, som sejrede kort foran Vita og Pernille M. Lassen fra JPVF. Laura var til start i DM revanchen trøstløb med Johannesberg Neon og de sluttede på en fin 3 plads, efter at have rundet mange ned gennem opløbet. Et stort tillykke til Sabine og Laura med deres fine placeringer i de 2 løb. I september havde vi vores Derbydag. Der var besøg af kuske fra Charlottenlund Ponytravklub og Sydsjællands Ponytravklub samt medlemmer fra Stald KTAS. Vinderne af de 4 store løb: Derbyet blev vundet af Kålmans Prinsen og Kamilla Gilsgaard. Løbet var sponseret af Charlottenlund Travbane Derby Consolation blev vundet af Dixeline og Maria Næsby Pedersen. Løbet var sponseret af Nødebo Beslagsmedie v. Bjarke Haagensen Kriteriet blev vundet af Jensen og Anders Rygaard Jensen. Løbet var sponseret af I/S Refa Monté Derbyet blev vundet af Johannesberg Neon og Laura Spuhr Nielsen. Løbet var sponseret af Kikko Stort tillykke til jer der vandt titlerne og ikke mindst et tillykke til de øvrige kuske, der vandt denne dag. Det var også en fornøjelse at se de kreative voksne som var klædt ud, samt de meget fine udklædte ponyer. Der hersker ingen tvivl om at der bliver gjort noget ud af udklædningerne. Dejligt at se. Som afslutningen på Derby dagen var det et oldboysløb for Stald KTAS s medlemmer. Der var 12 ude at køre. Løbet afviklet på en god måde og alle deltagere hyggede sig. Stald KTAS havde sponseret præmier til alle ponyerne. I september blev der afviklet et ponyløb på travbanen i Aalborg. Det var et løb for Gotlandsruss ponyerne over 1640 m. autostart. Klubben blev repræsenteret af Stine og Lill Snyggen og de fik en 6. plads med hjem. Vinderen var: Bjørn Arvid Sæle og Brianna fra Norge foran Sara Kristensen og Micklas fra JPVF foran Selma Grage og Una Fra Skovbogård fra JPVF Sæsonen blev afsluttet den 7. november med en championats fest, hvor alle vinderne blev hyldet på Kikko. Der deltog over 60 personer i festlighederne. Vi havde i efteråret arrangeret en udflugt til Golf N Fun park på Marienlyst. Vi var i parken det meste af dagen, hvor vi prøvede kræfter med fodboldgolf, baseball skydning og minigolf. Desværre var der ikke mange der deltog, men de af os som var med, havde en hyggelig dag sammen. Vi fik i sidste sæson 8 nye kuske og måtte også sige farvel til en enkelt, Samantha, der faldt for aldersgrænsen.

4 Nu vil jeg sige lidt om 2016: Vi har i år også lavet nogle træningsdage på travbanen. Datoerne for disse er, lørdag d. 27. februar, lørdag d. 5. og 12. marts og de kan også ses på vores hjemmeside. Der trænes fra kl. 13. Vores rutine/showløbsdag er den 19. marts. Lørdag den 26. marts er der sportslørdag for de store travheste og vi har fået mulighed for at være på dagen, så der vil blive 3-4 løb. Proportioner til denne dag vil blive lagt på hjemmesiden, når vi nærmer os. Vi skal være værter for DM i Monté og datoen for dette er den 25. juni. DM i ponytrav holdes den 6. august på Skive Trav og det arrangeres af Skive Ponytrav. Anders er allerede godt i gang med at finde sponsorer til vores pokalløb på de almindelige løbsdag samt til DM i Montedagen. Alle DM løb og mange af øvrige løb på DM i Monte dagen er allerede solgte. Der er også indsamlet en del gaver til tombolaen, som vi har på DM dagen. Anders har også fået bevilget et beløb fra Guldborgsund Kommune til præmier til DM i Montedagen samt til et reklamespot om DM i Monte på kommunes digitale vejskilte. Vi har været så heldige at Kinnerup Hesteartikler igen i år vil være sponsor for en ponyserie. Der vil være en præmie til den endelige vinder af ponyserien. Info om de indledende afdelinger kommer senere. Jeg vil runde af med at takke kuskene, der giver os dejlige og spændende oplevelser, både her på banen og ikke mindst når de dyster udenbys. Tak til dem der troligt møder op og giver et nap med på løbsdagene, disse hænder er uundværlige. Tak til vores tilskuere, der trofast møder op og hepper på vores unger. Stor tak til vores sponsorer. Uden deres støtte ville det hele have set anderledes ud. Stor tak til personalet på travbanen for hjælpen i forbindelse med afholdelse af vores løbsdage. En stor tak til bestyrelsen, som trækker et enormt stort læs, for at vi kan få vores hyggelige forening, til at fungere optimalt. Dejligt I har lysten til at holde sammen på det hele. 4. Regnskabsaflæggelse Benina Nielsen fremlagde klubbens regnskab og kunne konstatere at klubben havde et overskud. Overskuddet skyldtes de mange sponsorater som klubben havde fået i sæson Regnskabet blev godkendt.

5 5. Indkomne forslag Forslag 1 Væggerløse den 25. januar 2016 Forslag til behandling på den ordinære generalforsamling LFPT Jeg stiller forslag om, såfremt foreningen, på grund af at travbanen måske lukker (heri ikke taget stilling hvornår), og derfor skal opløses, at aktiverne forinden opløsning bliver anvendt til ponyklubbens medlemmer, f.eks. en hyggeture eller anden social aktivitet. Baggrund for forslaget: Jf. foreningens vedtægter 10, stk. 2 står: Ved opløsning tilfalder foreningens aktiver ungdomsarbejdet i Nykøbing F. efter den opløsende generalforsamlings nærmere bestemmelse. Jeg synes ikke der er nogen grund til at foreningens surt opsparede midler skal tilgå andre i kommunen, derfor foreslår, jeg at ponyklubben anvender eventuelle midler selv til gavn for klubbens egne medlemmer. Eventuelt kan fysiske aktiver f.eks. sulkyer mv. gives væk til andre ponyklubber. Den praktiske håndtering vedrørende udmøntning af forslaget gives til ponyklubbens til enhver tid siddende bestyrelse. Henrik Moberg Svar: Forslaget blev vedtaget enstemmigt ved afstemning. Bestyrelsen kigger på det og finder evt. ud af at lave nogle sociale aktiviteter. Forslag 2 Forslag til behandling på ordinære generalforsamling LFPT 2016 Forslag om at der udskrives et passende antal løb hvor kusken max være 16 år, formålet herom at værne lit om de nye/unge kuske. Mvh. Jesper Winther Svar: Forslaget blev drøftet og man kom frem til at ændre forslaget så det var for kuske der havde haft licens i max 3 år. Jesper Winther var enig i ændring af forslaget, som kom til at lyde således: Forslag om at der udskrives et passende antal løb hvor kusken må have haft licens i max 3 år, formålet herom at er værne lidt om nye/unge kuske. Forslaget ved blev enstemmigt vedtaget ved afstemning. Bestyrelsen vil lave propositioner til et sådant løb og derefter se om der er nok tilmeldte til at lave et løb. 6. Godkendelse af budget 2016 Benina Nielsen fremlagde klubbens budget for 2016 og det blev godkendt.

6 7. Fastsættelse af kontingent 2016 Kontingentet forbliver uændret for Aktive 350 kr. Passive 50 kr. 8. Valg af formand (Mette R. Jensen ønsker ikke genvalg) Bestyrelsen forslog Jesper Winther som formand. Ingen andre ønskede at stille op, dermed blev Jesper Winther valgt til formand. 9. Valg af 2 bestyrelsesmedlemmer (Mette Andersen og Anders R. Jensen ønsker genvalg) Mette Andersen og Anders R. Jensen blev genvalgt uden bemærkninger. 10. Valg af 2 bestyrelsessuppleanter (Nadja Finne og Martin Pokrywiecki ønsker genvalg) Nadja Finne og Martin Pokrywiecki blev genvalgt uden bemærkninger. 11. Valg af revisorer (Henrik Moberg og Solveig Kofoed Hansen ønsker genvalg) Henrik Moberg og Solveig Kofoed Hansen blev genvalgt uden bemærkning. 12. Valg af revisorsuppleant (Bent Hansen ønsker genvalg) Bent Hansen blev genvalgt uden bemærkninger. 13. Valg af kuskerepræsentant (Stine Juul-Marker ønsker ikke genvalg) Stine Juul-Marker ønskede ikke genvalg, men forslog Morten Møller som kuskerepræsentant. Igen andre stillede op og Morten Møller blev valgt som kuskerepræsentant 14. Eventuelt Annie Bendtsen roste og takkede Mette for hendes gode arbejde i klubben. Maria F. Gilsgaard oplyste, at der er Store Hestedag den september 2016, hvis der var nogle der kunne tænke sig at deltage kunne man rette henvendelse til Knud Pedersen fra SPT, men man kan også snakke med Maria F. Gilsgaard eller Ruth Neerup om det. Ved Store Hestedag vil der også blive lavet et gotlandsruss-show, hvor man viser hvad gotlandsrusserne kan. Maria F. Gilsgaard kunne ligeledes oplyse, at der siden sidste Store Hestedag var kommet mange flere medlemmer i Dansk Gotlandsruss Forening. Hun opfordrede alle med gotlandsrusser til melde sig ind i foreningen. Såfremt der kommer flere medlemmer vil man genoprette 2.00 min. klubben. Har man en gotlandsrus pony som løber under 2.00 min. får man et diplom. Lone, spurgte til hvor mange ponyer der vil være til sæsonen 2016 Bestyrelsen er ved at tjekke op på det. Mette S. Jensen spurgte til handicappingen af ponyer i forhold til SPT og deres tider. Der ingen ændringer og der vil blive kørt efter reglerne i fællesreglementet. Kl.: 15:25 kan Anders H. Nielsen afslutte generalforsamlingen og sige tak for god ro og orden.

Referat af LFPT generelforsamling lørdag den 16. februar 2014 kl. 14.00 på Kikko i Nykøbing Falster.

Referat af LFPT generelforsamling lørdag den 16. februar 2014 kl. 14.00 på Kikko i Nykøbing Falster. Nykøbing F. den 17. januar 2014 Referat af LFPT generelforsamling lørdag den 16. februar 2014 kl. 14.00 på Kikko i Nykøbing Falster. Dagsorden iflg. vedtægter 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere

Læs mere

Referat af LFPT generalforsamling

Referat af LFPT generalforsamling Referat af LFPT generalforsamling Søndag den 19. februar 2017 Kl. 14:00 Kikko Lindholmcentret Vendsysselvej 9 4800 Nykøbing F. Dagsorden iflg. vedtægter 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3.

Læs mere

Referat af LFPT generalforsamling

Referat af LFPT generalforsamling Referat af LFPT generalforsamling Søndag den 18. februar 2018 Kl. 14:00 Kikko Lindholmcentret Vendsysselvej 9 4800 Nykøbing F. Dagsorden iflg. vedtægter 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3.

Læs mere

Referat af LFPT generalforsamling

Referat af LFPT generalforsamling Referat af LFPT generalforsamling Søndag den 17. februar 2019 Kl. 14:00 Kikko Lindholmcentret Vendsysselvej 9 4800 Nykøbing F. Dagsorden iflg. vedtægter 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3.

Læs mere

DM u/100 cm. DM u/120 cm. DM u/128 cm. DM u/135 cm. Coco Klokkeblomst Jensen. Laura spuhr Jensen

DM u/100 cm. DM u/120 cm. DM u/128 cm. DM u/135 cm. Coco Klokkeblomst Jensen. Laura spuhr Jensen DM u/100 cm Tvebak Flaminco Granit II Prins II Käck Icemann Mindy Billy Lukas II Lukas Junker Diana Johansen Coco Klokkeblomst Jensen Oliver Juul Sperling Laura Spuhr Nielsen Benjamin lebeck Morten Møller

Læs mere

Program til LFPT DERBYDAG lørdag d. 19 august 2017

Program til LFPT DERBYDAG lørdag d. 19 august 2017 Program til LFPT DERBYDAG lørdag d. 9 august 07 Blomstersponsor for sæsonen 07 Strandgårdens Gårdbutik Marielyst Strandvej 6 487 Væggerløse v./ Christina Pedersen Info om dagen Kuskemøde kl..45 (mødepligt)

Læs mere

Agility udvalget i kreds 6

Agility udvalget i kreds 6 Referat fra årsmødet i agility, kreds 6, tirsdag, den 07. nov. 2012 i Køge Ulla Vest bød velkommen til de godt 30 fremmødte. Deltagerne kom fra Maribo, Køge, Fakse, Guldborgsund, Vordingborg, Næstved og

Læs mere

Løb 1 Distance Handicaptype Grundlag Løbsform

Løb 1 Distance Handicaptype Grundlag Løbsform Startlister til DM i Monté og Venskabsmatchdagen 2016 lørdag d. 25 juni 1.løb Stenholtgaard Rideudstyr præsentere Politikkens pony elite serie 2016 for ponyer med rekord over 2.50 Start kl. 13.00 Gul Løb

Læs mere

Program til lørdag d. 9 april 2016

Program til lørdag d. 9 april 2016 Program til lørdag d. 9 april 06 Blomstersponsor for sæsonen 06 Strandgårdens Gårdbutik Marielyst Strandvej 6 487 Væggerløse v./ Christina Pedersen Lidt info omkring denne løbsdag: Husk at få fremvist

Læs mere

Referat fra Generalforsamlingen i Hundige Boldklub

Referat fra Generalforsamlingen i Hundige Boldklub Referat fra Generalforsamlingen i Hundige Boldklub Tirsdag d. 25/2 2014 kl. 19.30 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Kassererens beretning - herunder fastsættelse af kontingent for

Læs mere

Slutstillinger i Vandrepokalerne i Sæson 1 af vandrepokaler (fra d. 9 april til d. 4 juni 2016)

Slutstillinger i Vandrepokalerne i Sæson 1 af vandrepokaler (fra d. 9 april til d. 4 juni 2016) Slutstillinger i Vandrepokalerne i 2016 Sæson 1 af vandrepokaler (fra d. 9 april til d. 4 juni 2016) Momses Vandrepokal 2016 Pony Kusk 23-apr 07-maj 21-maj Totalt Soolaima Mille-Marie Neerup Jensen 10

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 5. marts 2012.

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 5. marts 2012. 2012 Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 5. marts 2012. 1) Valg af dirigent. Som dirigent blev valgt Karsten Andersen, der kunne konstatere at generalforsamlingen var indkaldt med

Læs mere

Generalforsamling Mandag d. 5. maj 2014 kl. 19.00, i Vipperødhallen

Generalforsamling Mandag d. 5. maj 2014 kl. 19.00, i Vipperødhallen Generalforsamling Mandag d. kl. 19.00, i Vipperødhallen Til stede: Fra bestyrelsen: Malene, Pia, Charlotte, Mette, Malene, Anne Dorthe, samt 6 medlemmer. Fraværende: Marianne. 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen

Læs mere

Team Friis - Tilbageblik på 2014

Team Friis - Tilbageblik på 2014 Team Friis - Tilbageblik på 2014 2014 blev et år hvor stalden kan se tilbage på sin første klassiske sejr, sin første V75 sejr og en storløbssejr i Harald Lunds Mindeløb. 2014 blev året hvor vi endelig

Læs mere

Program til lørdag d. 08 april 2017

Program til lørdag d. 08 april 2017 Program til lørdag d. 08 april 07 Blomstersponsor for sæsonen 06 Strandgårdens Gårdbutik Marielyst Strandvej 6 87 Væggerløse v./ Christina Pedersen Info om dagen Husk at få fremvist vaccinationskort på

Læs mere

Mødereferat. Generalforsamling

Mødereferat. Generalforsamling Mødereferat Generalforsamling Tidspunkt: Sted: MAN 5 OKT 2009 kl.1900 Fredensborg Bibliotek Jernbanegade 3, 1 sal 3480 Fredensborg Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse

Læs mere

SKL s store stævne Søndag den 15. januar holder SKL det årlige store pistol stævne. Kom og deltag eller hjælp, læs side 5 og 7.

SKL s store stævne Søndag den 15. januar holder SKL det årlige store pistol stævne. Kom og deltag eller hjælp, læs side 5 og 7. Nr. 1 januar kvartal 2006 Medlemsblad for Skyttelauget Kongens Lyngby Masser af klasser Årets skoleskydning for 5. klasser blev en stor succes med 183 deltagende hold fra SKL læs side 6. SKL s store stævne

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010

Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010 Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010 Velkomst: Velkommen til generalforsamling her i HGC- Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 10. ordinære generalforsamling. Indledning:

Læs mere

Endnu et år er gået i golfens tegn. Nu sidder vi her igen, til en hyggelig generalforsamling med efterfølgende god mad.

Endnu et år er gået i golfens tegn. Nu sidder vi her igen, til en hyggelig generalforsamling med efterfølgende god mad. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING I DAMERNES TIRSDAGSKLUB 2012 LØRDAG DEN 29. september Kl. 13.30 PROGRAM: Kl. 13.30 Vi mødes ved greenfee huset Kl. 13.45 18 hullers match Kl. 17.00 Kaffe/Kage Kl. 18.00 Generalforsamling

Læs mere

Program til lørdag d. 08 juni 2019

Program til lørdag d. 08 juni 2019 Program til lørdag d. 08 juni 2019 Blomstersponsor for sæsonen 2019 Strandgårdens Gårdbutik Marielyst Strandvej 6 4873 Væggerløse v./ Christina Pedersen Info om dagen Husk at få fremvist vaccinationskort

Læs mere

Program til lørdag d. 20 maj 2017

Program til lørdag d. 20 maj 2017 Program til lørdag d. 0 maj 07 Blomstersponsor for sæsonen 07 Strandgårdens Gårdbutik Marielyst Strandvej 6 87 Væggerløse v./ Christina Pedersen Info om dagen Husk at få fremvist vaccinationskort på jeres

Læs mere

Program til lørdag d. 23 september 2017

Program til lørdag d. 23 september 2017 Program til lørdag d. september 07 Blomstersponsor for sæsonen 07 Strandgårdens Gårdbutik Marielyst Strandvej 6 487 Væggerløse v./ Christina Pedersen Info om dagen Husk at få fremvist vaccinationskort

Læs mere

Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde.

Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde. JBU - Region 3 18.02.2010 Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde. Dato: Torsdag d. 4. februar 2010 Kl.: 19.00 Sted: Stampesvej 19 8260 Viby J (Selskabslokalet) Vinnie bød velkommen til mødet 1. Mandaternes

Læs mere

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Punkt 1: Valg af a) Dirigent b) Referent c) Bisidder d) 2 stemmetællere Inger Christensen, formand for Aalborg Tegnsprogsforening

Læs mere

Program til lørdag d. 18 juni 2016

Program til lørdag d. 18 juni 2016 Program til lørdag d. 8 juni 06 Blomstersponsor for sæsonen 06 Strandgårdens Gårdbutik Marielyst Strandvej 6 487 Væggerløse v./ Christina Pedersen Lidt info omkring denne løbsdag: Husk at få fremvist vaccinationskort

Læs mere

Referat. Afdelingsgeneralforsamling i Tikøb Golf 18.01.2016

Referat. Afdelingsgeneralforsamling i Tikøb Golf 18.01.2016 Referat Afdelingsgeneralforsamling i Tikøb Golf 18.01.2016 1. a. Valg af dirigent: Henrik Kam blev valgt som dirigent. Oplyste at generalforsamlingen var rettidig indkaldt, dels ved annoncering i Nordsjælland

Læs mere

Formands/bestyrelsesberetning ved Tif golfs afdelingsgeneralforsamling 14.01.2014

Formands/bestyrelsesberetning ved Tif golfs afdelingsgeneralforsamling 14.01.2014 Tikøb den 14.01.15 REFERAT af AFDELINGSGENERALFORSAMLING I TIKØB GOLF 14.01.15 1. a. Valg af dirigent: Per Svendsen blev valgt som dirigent. Oplyste at indkaldelsen havde været i Helsingør Dagblad med

Læs mere

Referat af Generalforsamling DcH-Galten 19.1.2011 kl.19. 30. 1. Valg af dirigent Peter Nielsen blev valgt

Referat af Generalforsamling DcH-Galten 19.1.2011 kl.19. 30. 1. Valg af dirigent Peter Nielsen blev valgt Referat af Generalforsamling DcH-Galten 19.1.2011 kl.19. 30 Dagsorden: 1. Valg af dirigent Peter Nielsen blev valgt 2. Beretning af foreningens Formand Anne-Marie Toftensberg berettede om klubbens aktiviteter

Læs mere

Referat af generalforsamlingen 2015

Referat af generalforsamlingen 2015 Referat af generalforsamlingen 2015 Dagsorden: Valg af dirigent Jan Nielsen blev valgt. Valg af referent Britta Dahl blev valgt Bestyrelsens beretning v/formand Steen Lund Jeg vil starte beretningen i

Læs mere

Generalforsamling i Thy Motor Sport, den 27.02.2016 Referat

Generalforsamling i Thy Motor Sport, den 27.02.2016 Referat Generalforsamling i Thy Motor Sport, den 27.02.2016 Referat I. Velkomst Sten Graversen bød velkommen til den ordinære generalforsamling. Han overlod ordet til Børge Holm, som ville sige nogle ord om den

Læs mere

Til Landsdelsforeningerne. Der indkaldes til Årsmøde i Ø-Udvalget. Dato: 7. november 2010 kl. 10:30 Sted: Tapeten Magleparken 5 2750 Ballerup

Til Landsdelsforeningerne. Der indkaldes til Årsmøde i Ø-Udvalget. Dato: 7. november 2010 kl. 10:30 Sted: Tapeten Magleparken 5 2750 Ballerup Til Landsdelsforeningerne Ø-Udvalget for skydning Frank Larsen Klintevej 217 4780 Stege Telefonnr.: 55 81 30 33 Mobilnr.: 20 22 58 33 e-mail: fhhl20@mail.tele.dk Der indkaldes til Årsmøde i Ø-Udvalget

Læs mere

Der indkaldes hermed til generalforsamling i Dansk XL CC

Der indkaldes hermed til generalforsamling i Dansk XL CC FORTY INFO? --- generalforsamling Medlem af Dansk Cricket-Forbund siden 1963 Kære medlem af Dansk XL Cricket Club 17.september 2015 Der indkaldes hermed til generalforsamling i Dansk XL CC lørdag den 10.oktober

Læs mere

Endelig dagsorden til generalforsamling 2013

Endelig dagsorden til generalforsamling 2013 Møgelkær, den 28. marts 2013 Endelig dagsorden til generalforsamling 2013 Tirsdag den 9. april 2013 kl. 19.00 på Søndre Skole, Koldingvej 114 (indgangen under Svanebroen ved P-pladsen) Dagsorden for generalforsamlingen

Læs mere

Program til lørdag d. 15 oktober 2016

Program til lørdag d. 15 oktober 2016 Program til lørdag d. 5 oktober 06 Blomstersponsor for sæsonen 06 Strandgårdens Gårdbutik Marielyst Strandvej 6 87 Væggerløse v./ Christina Pedersen Info om dagen Husk at få fremvist vaccinationskort på

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling Tirsdag den 23. april 2013 på Terslev Skole

Referat af ordinær generalforsamling Tirsdag den 23. april 2013 på Terslev Skole Referat af ordinær generalforsamling Tirsdag den 23. april 2013 på Terslev Skole Formanden Ivan nr. 51 bød velkommen til de fremmødte. Til stede var følgende parceller og andelsboliger repræsenteret: Nr.

Læs mere

OZ6HR nyt, Januar 2016. Nr. 1, Januar 2016 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling

OZ6HR nyt, Januar 2016. Nr. 1, Januar 2016 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling OZ6HR nyt, Januar 2016 1 Nr. 1, Januar 2016 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling 2 OZ6HR nyt, Januar 2016 OZ6HR nyt Nr. 1, Januar 2016 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Parallelvej 6A

Læs mere

Generalforsamling Stenløse Skytteforening

Generalforsamling Stenløse Skytteforening Referat fra generalforsamling, mandag d. 24. februar 2014 kl. 19.00, i klubhuset Bækholmvej 27, 3660 Stenløse Tilstede: 34 stemmeberettigede medlemmer. Dagsorden jf. vedtægterne: 1. Valg af dirigent og

Læs mere

Klubben har også været repræsenteret til diverse løb gennem året.

Klubben har også været repræsenteret til diverse løb gennem året. 1 Valg af dirigent: Jan Søndergård, Det bekræftes at der er indkaldt korrekt. 2: Formandens beretning: Som aflastning for Niels Kr blev Bente Nielsen i starten af året indsat som bogholder for klubben.

Læs mere

Referat generalforsamling Næstved Sportsrideklub d. 22. marts Dagsorden

Referat generalforsamling Næstved Sportsrideklub d. 22. marts Dagsorden Referat generalforsamling Næstved Sportsrideklub d. 22. marts 2018 Der var 40 fremmødte deltagere. Dagsorden 1. Valg af dirigent Jørgen Rasmussen foreslås og blev valgt. Dirigenten konstaterer generalforsamlingen

Læs mere

Referat Generalforsamling Stribgårdens Grundejerforening 2007. Generalforsamling den 16. marts 2007

Referat Generalforsamling Stribgårdens Grundejerforening 2007. Generalforsamling den 16. marts 2007 Den ordinære generalforsamling blev indkaldt til afvikling fredag den 16. marts 2007 kl. 19.00 i Strib Sognegård. 1. Dagsordenen: 2. Valg af dirigent 3. Formandens beretning 4. Regnskab 2006 5. Indkomne

Læs mere

Sidst på sæsonen forestod vi den praktiske afvikling af hovedkredsens delegeretmøde.

Sidst på sæsonen forestod vi den praktiske afvikling af hovedkredsens delegeretmøde. Jyllinge, den 26. maj 2010 REFERAT af Ordinær generalforsamling i Egedal-Jyllinge Skakklub Sted: Klubbens lokaler, Græstedgård Tid: Tirsdag den 25. maj 2010, kl. 19:30. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2.

Læs mere

Generalforsamling i Egevoldens Idræts Club, gymnastikafdelingen Den 14. marts 2016

Generalforsamling i Egevoldens Idræts Club, gymnastikafdelingen Den 14. marts 2016 Generalforsamling i Egevoldens Idræts Club, gymnastikafdelingen Den 14. marts 2016 1. Valg af dirigent Jytte Rusbjerg blev valgt. Jytte konstaterede, at generalforsamlingen var lovligt indkaldt. 2. Bestyrelsens

Læs mere

DANSK POLITIHUNDEFORENING

DANSK POLITIHUNDEFORENING DANSK POLITIHUNDEFORENING R E F E R A T Dansk Politihundeforenings ordinære repræsentantskabsmøde. Lørdag den 3. marts 2012 kl. 12.50 afholdtes ordinært repræsentantskabsmøde på Vissenbjerg Storkro, Søndersøvej

Læs mere

AMOK Amager Orienterings Klub

AMOK Amager Orienterings Klub Referat af AMOK s ordinære generalforsamling TIRSDAG d. 22. marts 2011 kl. 19. Dagsorden 1. Valg af dirigent og referent. Peter valgt som dirigent. Svend valgt som referent. Dirigenten konstaterede at

Læs mere

Referat af generalforsamling i BFC Lundegården 26. marts 2014

Referat af generalforsamling i BFC Lundegården 26. marts 2014 Referat af generalforsamling i BFC Lundegården 26. marts 2014 Til generalforsamlingen var der 10 fremmødte. 1. Valg af dirigent Henrik Møller Hansen blev valg som dirigent og startede med at konstatere,

Læs mere

Referat fra Lollands Banks ordinære generalforsamling onsdag den 6. april 2016

Referat fra Lollands Banks ordinære generalforsamling onsdag den 6. april 2016 Nasdaq Copenhagen A /S Nikolaj Plads 6 1007 København K. Nakskov, den 6. april 2016 Ref: Direktionen / la Selskabsmeddelelse nr. 4 / 2016 Referat fra Lollands Banks ordinære generalforsamling onsdag den

Læs mere

Grundejerforeningen Klintsø

Grundejerforeningen Klintsø Grundejerforeningen Klintsø Til medlemmerne af Grundejerforeningen Klintsø 26. april 2016 Referat af Grundejerforeningen Klintsø s ordinære generalforsamling 2016, søndag den 24. april 2016 kl. 10.00 afholdt

Læs mere

Aalborg Kommunale Kunstforening. Referat af ordinær generalforsamling. Tirsdag d. 17. april 2012 kl. 19:30

Aalborg Kommunale Kunstforening. Referat af ordinær generalforsamling. Tirsdag d. 17. april 2012 kl. 19:30 Aalborg Kommunale Kunstforening Referat af ordinær generalforsamling Tirsdag d. 17. april 2012 kl. 19:30 I Teknik- & Miljøforvaltningens & Forsyningsvirksomhedernes kantine på Stigsborg Brygge 5, Nørresundby

Læs mere

Herreklubben. Jens takkede for valget, og kunne bekræfte, at der var rettidigt og lovligt indkaldt til generalforsamlingen.

Herreklubben. Jens takkede for valget, og kunne bekræfte, at der var rettidigt og lovligt indkaldt til generalforsamlingen. Herreklubben Referat Ordinær Generalforsamling Lørdag den 31. oktober 2015 kl. 19.00. på Æ Knapp. Deltager: 41 medlemmer af Herreklubben. Velkomst ved Herreklubbens formand: Asger S. Schmidt Dagsorden:

Læs mere

RINGSTED SPORTSRIDEKLUB Generalforsamling

RINGSTED SPORTSRIDEKLUB Generalforsamling RINGSTED SPORTSRIDEKLUB Generalforsamling Torsdag d. 26. februar 2015 Velkomst v/formanden 1. Valg af dirigent Steen Kielstrup 1a. Valg af stemmetællere Anne Johansen Uddeling af pokaler Rideskole holdridning

Læs mere

Program til lørdag d. 14 april 2018

Program til lørdag d. 14 april 2018 Program til lørdag d. 4 april 08 Blomstersponsor for sæsonen 08 Strandgårdens Gårdbutik Marielyst Strandvej 6 487 Væggerløse v./ Christina Pedersen Info om dagen Husk at få fremvist vaccinationskort på

Læs mere

SIMEON-SANKT JOHANNES SOGNS MENIGHEDSPLEJE:

SIMEON-SANKT JOHANNES SOGNS MENIGHEDSPLEJE: [1] SIMEON-SANKT JOHANNES SOGNS MENIGHEDSPLEJE: ÅRSMØDET DEN 17. MARTS 2015 - KL. 1900 / SIMEONS KIRKE REFERAT Dagsorden i.flg. vedtægterne: O: Velkomst v. formand Birgitte L. Sneum (Birgitte). 0.1: Sygemelding:

Læs mere

År 2013 den 9. februar kl. 11.00 afholdtes generalforsamling i Marstal Marineforening.

År 2013 den 9. februar kl. 11.00 afholdtes generalforsamling i Marstal Marineforening. År 2013 den 9. februar kl. 11.00 afholdtes generalforsamling i Marstal Marineforening. Sted: Marinehuset, Strandstræde 47 a, Marstal 50 stemmeberettigede medlemmer var mødt, hvilket svarer til 25 %. Inden

Læs mere

Referat fra MAF Danmarks generalforsamling. Afholdt den 21. marts 2015 i Bethania, Hillerød

Referat fra MAF Danmarks generalforsamling. Afholdt den 21. marts 2015 i Bethania, Hillerød Referat fra MAF Danmarks generalforsamling Afholdt den 21. marts 2015 i Bethania, Hillerød Generalforsamlingen begyndte kl. 13.00 og sluttede kl. 14.00 Formand Arne Puggaard bød velkommen og foreslog Niels

Læs mere

Generalforsamling i VBK

Generalforsamling i VBK Generalforsamling i VBK Referat af ordinær generalforsamling d. 24.11.2015 1. Valg af dirigent samt referent og 2 stemmetællere. 2. Bestyrelsens beretning formand Per Nørgaard Klaus Rasmussen blev valgt

Læs mere

Lundeborg Lystbådehavn på position:

Lundeborg Lystbådehavn på position: Nr. 2 april - 2004 Mindeord Jeg har just modtaget den sørgelige meddelelse at Poul Olsen er død. Poul fungerede som næstformand i Alpha29-klubben siden 1999 og på vores bestyrelsesmøde i januar var Poul

Læs mere

6 års fødselsdag - Hip Hip!

6 års fødselsdag - Hip Hip! Nyhedsbrev Marts 2016 6 års fødselsdag - Hip Hip! Læs om klubbens udvikling Besøg os på adressen Slotsgade 5, 7800 Skive onsdag eller torsdag aften mellem 19 og 22. HUSK: GENERALFORSAMLING den 23. marts

Læs mere

Generalforsamling 2013 - Holte Roklub Onsdag den 6. februar 2013 kl. 19.00 i klubbens lokaler.

Generalforsamling 2013 - Holte Roklub Onsdag den 6. februar 2013 kl. 19.00 i klubbens lokaler. Generalforsamling 2013 - Holte Roklub Onsdag den 6. februar 2013 kl. 19.00 i klubbens lokaler. Referat fra ordinær generalforsamling i Holte Roklub. Onsdag d. 6. februar 2013 kl. 19.00 Antal fremmødte:

Læs mere

DDGUs generalforsamling d. 14. marts 2015 kl. 12.00 blev afholdt på følgende adresse:

DDGUs generalforsamling d. 14. marts 2015 kl. 12.00 blev afholdt på følgende adresse: DDGUs generalforsamling d. 14. marts 2015 kl. 12.00 blev afholdt på følgende adresse: DGI Storkøbenhavn, Vester Voldgade 100 1552 København V Fremmødte: Søren Lindgreen, Sinus Frank, Niels Kloster, Joakim

Læs mere

Der skete jo en del i 2008, tiden er selvfølgelig ikke til at gå i detaljer, så jeg vil kort referere de væsentlige punkter.

Der skete jo en del i 2008, tiden er selvfølgelig ikke til at gå i detaljer, så jeg vil kort referere de væsentlige punkter. Afsender: Andelsselskabet Egensedybet, Otterup Lystbådehavn a.m.b.a Bogøvej 71 5450 Otterup Til Andelshaveren 21. marts 2009 Indbetalingskort til drift bidrag for 2009, og referat fra ordinær generalforsamling

Læs mere

Referat af generalforsamling mandag den 25. februar 2013 kl. 19.06

Referat af generalforsamling mandag den 25. februar 2013 kl. 19.06 Referat af generalforsamling mandag den 25. februar 2013 kl. 19.06 Tilstede: 5 fra bestyrelsen og 19 medlemmer. Præcis klokken 19.06 bød formanden de mange fremmødte velkommen til generalforsamlingen 2013.

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling 30. maj 2010

Referat af ordinær generalforsamling 30. maj 2010 Referat af ordinær generalforsamling 30. maj 2010 45 haver var repræsenteret på generalforsamlingen på pladsen, hvor formand Kurt Bisgaard (have 64) bød velkommen. Kurt anmodede om et øjebliks stilhed,

Læs mere

Bestyrelsens beretning Løbsdage på Krogenbergbanen. Nyt banehegn og udvidelse banen

Bestyrelsens beretning Løbsdage på Krogenbergbanen. Nyt banehegn og udvidelse banen Dansk Pony Væddeløbsforening Januar 2017 Bestyrelsens beretning 2016 Et år er gået og vi skal se tilbage på 2016. Beretningen er lavet af hele bestyrelsen og ses igen som en papirudgave, som udleveres

Læs mere

Vedtægter for Vamdrup civile Hundeførerforening

Vedtægter for Vamdrup civile Hundeførerforening Vedtægter for Vamdrup civile Hundeførerforening 1 Foreningens navn er Vamdrup civile Hundeførerforening. Dens hjemsted er Vamdrup. Foreningen er medlem af landsforeningen Danmarks civile Hundeførerforening.

Læs mere

REFERAT Dato for udarbejdelse af referat 27. marts 2014. Erik Nicolajsen bød velkommen.

REFERAT Dato for udarbejdelse af referat 27. marts 2014. Erik Nicolajsen bød velkommen. REFERAT Dato for udarbejdelse af referat 27. marts 2014 Fremmødte: se deltagerliste Stemmeberettigede: på deltagerlisten på nær administrationen. Velkomst Erik Nicolajsen bød velkommen. 1. Valg af dirigent

Læs mere

Referat af Generalforsamling februar 2013

Referat af Generalforsamling februar 2013 Referat af Generalforsamling februar 2013 Formanden Jesper Jensen bød velkommen til Trinords medlemmer der var fremmødt til årets generealforsamling. 1. Valg af dirigent og referent Formanden orienterede

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i CMO

Referat af ordinær generalforsamling i CMO Referat af ordinær generalforsamling i CMO Afholdt lørdag den 1. februar i selskabslokalerne hos Alfred og Camilla på Rugårdsvej På grund af stor tilslutning til generalforsamlingen, 50 tilmeldte ud af

Læs mere

Referat generalforsamling 8. april 2011.

Referat generalforsamling 8. april 2011. Referat generalforsamling 8. april 2011. Emne Generalforsamling Erhvervsklubben i Mollerup Golfklub Dato for møde Tidspunkt Sted 8.april 2010 Kl. 18.30 Mollerup Golf Club Dagsorden 1. Valg af dirigent:

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen i seniorklubben d. 3.11.14.

Referat fra generalforsamlingen i seniorklubben d. 3.11.14. Referat fra generalforsamlingen i seniorklubben d. 3.11.14. Punkterne følger dagsordenen. 1. Valg af dirigent. Finn Aagaard blev valgt med akklamation. Finn takkede for valget og meddelte, at generalforsamlingen

Læs mere

Program til lørdag d. 3 august 2013

Program til lørdag d. 3 august 2013 Program til lørdag d. august 0 Byder velkommen til DM i Ponytrav Blomstersponsor for denne løbsdag Strandgårdens Gårdbutik Marielyst Strandvej 8 Væggerløse v./ Christina Pedersen Velkommen Lolland Falster

Læs mere

Generalforsamling d. 19. november 2009

Generalforsamling d. 19. november 2009 Dagsorden Generalforsamling d. 19. november 2009 1. Valg af dirigent godkendelse af forretningsorden Beretning om selskabets virksomhed i det forløbne år Forelæggelse af årsregnskab og status Behandling

Læs mere

Generalforsamling torsdag den 21. februar 2013

Generalforsamling torsdag den 21. februar 2013 Generalforsamling torsdag den 21. februar 2013 D A G S O R D E N og referat 1. Valg af dirigent/lars Illemann valgt 2. Bestyrelsens beretning v/formanden 3. Det reviderede regnskab v/kassereren 4. Behandling

Læs mere

INDBYDELSE TIL GENERALFORSAMLING MED FRIESER-HESTEN MIDTJYLLAND

INDBYDELSE TIL GENERALFORSAMLING MED FRIESER-HESTEN MIDTJYLLAND INDBYDELSE TIL GENERALFORSAMLING MED FRIESER-HESTEN MIDTJYLLAND Du indbydes hermed til vores årlige generalforsamling. Vi ser frem til en hyggelig dag med en masse spændende på agendaen. Frieser-Hesten

Læs mere

- Generalforsamling 2011 - sektion 21 Den 9. januar kl. 10.15 i Ringsted klubhus

- Generalforsamling 2011 - sektion 21 Den 9. januar kl. 10.15 i Ringsted klubhus - Generalforsamling 2011 - sektion 21 Den 9. januar kl. 10.15 i Ringsted klubhus Præmie overrækkelse kl. 09.15 Dagsorden. Punkt 1. Punkt 2. Punkt 3. Punkt 4. Valg dirigent. Viggo Jakobsen 009 Slagelse.

Læs mere

Vedtægter for DcH-Svendborg

Vedtægter for DcH-Svendborg Forslag til vedtægtsændring til behandling på generalforsamling d. 19.11.2015 Vedtægter for DcH-Svendborg 1 Foreningens navn er DcH-Svendborg. Dens hjemsted er Svendborg. Foreningen er medlem af landsforeningen

Læs mere

Vores medlemmer har deltaget i en masse cykel løb. Af de fineste resultater kan nævnes:

Vores medlemmer har deltaget i en masse cykel løb. Af de fineste resultater kan nævnes: Mountainbike Club Vejle CVR.: 34151830 (Gammelt cvr: 30436245) Generalforsamling tirsdag d. 4. februar 2014 Sted: Klublokalerne Til stede: 30 medlemmer og bestyrelsen 1. Valg af dirigent Til dirigent blev

Læs mere

Adresser, mail adr. tlf. nr. samt andre oplysninger, i det her blad gælder nødvendigvis ikke i dag.

Adresser, mail adr. tlf. nr. samt andre oplysninger, i det her blad gælder nødvendigvis ikke i dag. MÅRSLET FRIMÆRKE- OG MØNTKLUB STIFTET DEN 20. MAJ 1974 www.maarfrim.dk E-mail: maarfrim@gmail.com MÅRSLET FRIMÆRKE- OG MØNTKLUB STIFTET DEN 20. MAJ 1974 www.maarfrim.dk e-mail: maarfrim@gmail.com OKTOBER

Læs mere

Sdr. Vedby Grundejerforening Sdr. Vedby den 9. september 2007.

Sdr. Vedby Grundejerforening Sdr. Vedby den 9. september 2007. Sdr. Vedby Grundejerforening Sdr. Vedby den 9. september 2007. Foreningen afholdt ordinær generalforsamling mandag den 3. september 2007 kl. 1830 i kantinen på Lindeskovskolen med følgende dagsorden: 1:

Læs mere

Pinsetræf 2012. Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet.

Pinsetræf 2012. Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet. Pinsetræf 2012 Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet. 31 både var tilmeldt + 5 både fra Göteborg s Najad klub. Og sandelig om ikke vejrudsigten var så god

Læs mere

Grundejerforeningen Tingskiftet

Grundejerforeningen Tingskiftet Referat af generalforsamling 5.3.2015 kl. 19.30 på Næsbylund Kro. 21 husstande repræsenteret ved 25 tilstedeværende. Dagsorden: 1. Valg af dirigent: Børge Lund blev foreslået af bestyrelsen. Han takkede

Læs mere

Referat af generalforsamling Onsdag den 17. november 2010 på Avedøre Skole.

Referat af generalforsamling Onsdag den 17. november 2010 på Avedøre Skole. Referat af generalforsamling Onsdag den 17. november 2010 på Avedøre Skole. Generalforsamlingen indledtes kl. 19.10 af formand Dorthe Mørch. 44 stemmeberettigede grundejere er fremmødt. 1. Valg af dirigent

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i. Eurasier Klub Danmark

Referat fra ordinær generalforsamling i. Eurasier Klub Danmark Referat fra ordinær generalforsamling i Eurasier Klub Danmark Lørdag d. 2. april 2011 fra kl. 12.00-16.00, Struer Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. valg af dirigent. 2. valg af referent. 3. valg af 2 stemmetællere.

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling den 29. april 2014

Referat af ordinær generalforsamling den 29. april 2014 Referat af ordinær generalforsamling den 29. april 2014 Der var mødt 29 grundejere frem plus medlemmerne i bestyrelsen. Ad 1 Valg af dirigent Esben Hansen blev valgt til dirigent (efter to års pause).

Læs mere

Referat fra årsmøde 17. maj 2010

Referat fra årsmøde 17. maj 2010 Ad.1 Ad. 2 Bjørn Semberg, Hi. Formandens mundtlige beretning. Formanden mindes afdøde kammerater med mindeord og 1 minuts stilhed. Efter at have omtalt fusionen pr. 01. januar 2010 gennemgik han den fremsendte

Læs mere

Årsmøde Idrættens Hus Brøndby Søndag den 25. oktober 2015 Kl. 10.00

Årsmøde Idrættens Hus Brøndby Søndag den 25. oktober 2015 Kl. 10.00 Årsmøde Idrættens Hus Brøndby Søndag den 25. oktober 2015 Kl. 10.00 Hermed indkaldes til Årsmøde i Sports Acro Udvalget Søndag den 25. oktober 2015 kl. 10.00 Dagsorden: 1) Valg af dirigent 2) Fremlæggelse

Læs mere

Referat fra den ordinære generalforsamling i Herfølge Fitness den 7. marts 2016

Referat fra den ordinære generalforsamling i Herfølge Fitness den 7. marts 2016 Referat fra den ordinære generalforsamling i Herfølge Fitness den 7. marts 2016 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Aflæggelse af beretning 4. Forelæggelse af det reviderede regnskab

Læs mere

www.gyvelkaeden.dk Lørdag den 10. marts 2007

www.gyvelkaeden.dk Lørdag den 10. marts 2007 GYVELPOSTEN www.gyvelkaeden.dk Lørdag den 10. marts 2007 Til medlemmerne. Bestyrelsen har nu afholdt sit første møde. På mødet konstituerede bestyrelsen sig som følger: Formand Ole Bjarno, Syrenkæden 8.

Læs mere

Charlotte Holmershøj fra DS vores kontaktperson havde desværre måttet melde afbud pga hovedbestyrelsesmøde.

Charlotte Holmershøj fra DS vores kontaktperson havde desværre måttet melde afbud pga hovedbestyrelsesmøde. Dansk Socialrådgiverforening Seniorsektionen Generalforsamling 29.4.2014 Formanden, Anita Barfod, bød velkomme og konstaterede, at ud over de tilmeldte årsmødedeltagere var der én deltager i generalforsamlingen,

Læs mere

Eurasier Klub Danmark

Eurasier Klub Danmark Eurasier Klub Danmark Stiftet den 09. september 2007 Samarbejdende specialklub med Dansk Kennel Klub Referat af: Generalforsamling i Eurasier Klub Danmark Tid: 31. maj 2014, kl. 17.00 Sted: Kennel Tværskov,

Læs mere

TravkalenderTravkalender

TravkalenderTravkalender Propositioner september/oktober Løbsdage i Startmeldingsdatoer september og oktober til løb i september og oktober September: Mandag 1. Skive kl. 18.30 Tirsdag 2. Bornholm kl. 18.00 Onsdag 3. Aalborg kl.

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling den 3/7-2005 kl. 10.00

Referat af ordinær generalforsamling den 3/7-2005 kl. 10.00 Referat af ordinær generalforsamling den 3/7-2005 kl. 10.00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Protokol v. sekretæren 4. Regnskab v. kassereren 5. Indkomne forslag 6. Valg a. Formand

Læs mere

Nyheder fra Hovedstadens Jernbane-Idræt

Nyheder fra Hovedstadens Jernbane-Idræt Nyheder fra Hovedstadens Jernbane-Idræt Nyhedsbrev nr. 88. Generalforsamling i Hovedstadens Jernbane-Idræt 2016 Onsdag den 24. februar 2016. Kl. 19:00 i foreningens lokaler på Gl. Ellebjerg St.. Dagsorden:

Læs mere

ORDINÆR GENERALFORSAMLING

ORDINÆR GENERALFORSAMLING ORDINÆR GENERALFORSAMLING Søndag den 01. november 2015, Kl. 11:00 på Wiedergården Dagsorden iht. vedtægterne: 1. Valg af dirigent. 2. Konstatering af mødets lovlighed 3. Formanden aflægger beretning 4.

Læs mere

Referat af generalforsamling i kunstforeningen Skråningen mandag den 5. oktober 2015

Referat af generalforsamling i kunstforeningen Skråningen mandag den 5. oktober 2015 SKRÅNINGEN Referat af generalforsamling i kunstforeningen Skråningen mandag den 5. oktober 2015 Der deltog 72 medlemmer i generalforsamlingen og 67 i spisningen. Inden generalforsamlingen fortalte Berit

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling mandag 25/01-2016

Referat fra ordinær generalforsamling mandag 25/01-2016 Referat fra ordinær generalforsamling mandag 25/01-2016 19 stemmeberettigede medlemmer. 1. Valg af dirigent; Bent Rask foreslået og valgt Generalforsamlingen lovligt indvarslet. 2. Beretning: Ved formanden

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS.

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. Generalforsamlingen startede kl. 11. Formanden Jens Christian Gam bød velkommen til de fremmødte. Tilstede var 2 fra

Læs mere

Referat af generalforsamling 2014 i Fodboldafdelingen

Referat af generalforsamling 2014 i Fodboldafdelingen SØNDERMARKENS IDRÆTSKLUB FODBOLDAFDELINGEN Referat af generalforsamling 2014 i Fodboldafdelingen Tirsdag, den 24. februar 2015, kl. 19.00 Pkt. Emne : Referat : 1. Valg af dirigent : blev foreslået og valgt

Læs mere

Båring Ege Grundejerforening. Referat af ordinær generalforsamling i Båring Forsamlingshus. Fredag den 3. juli 2009

Båring Ege Grundejerforening. Referat af ordinær generalforsamling i Båring Forsamlingshus. Fredag den 3. juli 2009 Båring Ege Grundejerforening Referat af ordinær generalforsamling i Båring Forsamlingshus Fredag den 3. juli 2009 Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning for året. 3. Kassereren fremlægger

Læs mere

Nye medlemmer betaler kontingent, der fastsættes på den årlige ordinære generalforsamling.

Nye medlemmer betaler kontingent, der fastsættes på den årlige ordinære generalforsamling. 1 Foreningens navn er DcH Vejle. Dens hjemsted er Vejle. Foreningen er medlem af landsforeningen Danmarks civile Hundeførerforening. 2 Foreningens formål er dels at virke for anvendelse af hundens evner

Læs mere

Generalforsamling Vordingborg Firma sport

Generalforsamling Vordingborg Firma sport Generalforsamling Vordingborg Firma sport Referat - 12. marts 2015 1. Godkendelse af fremmødte: 13 stemmeberettigede personer var mødt frem til generalforsamlingen. 2. Valg af dirigent: Sannie Kalkerup

Læs mere