Oplev Malaysias perler med SAS Travel Center

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Oplev Malaysias perler med SAS Travel Center"

Transkript

1 Oplev Malaysias perler med SAS Travel Center Rejsen i hovedpunkter Længde: 15 dage / 14 nætter - juni til september 2009 Højdepunkter: Kuala Lumpur, Cameron Highlands,Taman Negara og Perhentian Island. Malaysias perler starter i hovedstaden Kuala Lumpur med de imponerende Twin Towers, derefter op i det grønne højland til teplantagerne i Cameron Highlands - gennem Taman Negara, som er en del af verdens ældste tropiske regnskov, til Malaysias eksotiske ferieperle, Perhentian Island. Nyd tropeøen i rolige omgivelser omgivet af krystalklart vand mens de mange nye indtryk fra det forunderlige land bundfalder før hjemrejsen. Befolkning: 27,17 millioner Folket : Malaysias befolkning består af 57% malayer (bhumiputra eller det oprindelige folk ) - mens kinesiske, indiske og andre etniske grupper udgør de resterende 43% Valuta: Malaysiske Ringgit forkortes som RM. USD1 er ca. RM 3,43 eller 1 RM = 1,63 dkk Udenlandsk valuta kan veksles i banker og på vekselkontorer. Visakort er gangbart overalt og kontantudtagsautomater er let tilgængelige.

2 PROGRAM Dag 1 Ankomst til Kuala Lumpur Velkomst i Kuala Lumpurs internationale lufthavn (KLIA) med transfer til hotel Novotel Hydro i hjertet af Kuala Lumpur. Efter check-in ligger Kuala Lumpur åben for egen udforskning. Novotel Hydro 4*, Kuala Lumpur. Ingen måltider indgår. Dag 2 Kuala Lumpur Privat halvdags byrundtur, ca. 4 timer, med lokal engelsktalende guide. Uden måltider. Byrundturen viser Kuala Lumpurs kontrast mellem historisk arkitektur og moderne skyskrabere. Vi begynder, hvor Kuala Lumpur opstod; nemlig der hvor de 2 floder Klang og Gombak mødes og krydser hinanden. Vi besøger bl.a. kongens palads, nationalmuseet og det nationale monument m.m.

3 Ved 'uafhængighedspladsen' finder vi de charmerende gamle bygninger fra kolonitiden og verdens højeste flagstang på 105 meter, samt den gamle jernbanestation bygget i det spektakulære Moorish design. Vi stopper ved et lokalt håndværkerværksted, og naturligvis et foto-stop, som perfekt indfanger de berømte Petronas Twin Towers. Novotel Hydro 4*, Kuala Lumpur. Morgenmad indgår. Tips til sightseeing på egen hånd: Fra K.L. Towers (Menara Kuala Lumpur) i 335 meters højde og med 360 graders udsigt, ser du et overraskende grønt bymiljø, da man stadig har beholdt masser af den oprindelige skov, som Kuala Lumpur er bygget op omkring. Da K.L.Tower er bygget på en bakketop Bukit Nanas (eller: Ananasbakken), er tårnets udsigtspunkt eller 'observations deck', således højere end Petronas Twin Towers, og det giver en fantastisk udsigt.

4 Dag 3 Kuala Lumpur - Cameron Highlands Cirka kl forlader vi hotellet og Kuala Lumpur, og drager mod højlandet i Cameron Highlands. I byen Tapah ved indgangen til Titwangsa bjergkæden, arbejder man stadig med det gamle bambuskurvehåndværk; kurve som stadig anvendes flittigt til at indsamle grøntsagerne i højlandet. Langs den kurvede vej op til Cameron Highlands stopper vi ved Lata Iskandar vandfaldet og Orang Asli (det oprindelige folk) landsbyhytterne. Under kolonitiden søgte de engelske adelsfolk op til Cameron Highlands, da klimaet er køligere her med en helt betagende natur. Dette plateau er kendt for sine grønne bjergskråninger med te- og jordbærplantager. Vi besøger en tefabrik, og ser hvordan arbejderne samler tebladene ind på skråningerne. Efter check-in på hotellet er der tid til at kigge på byen på egen hånd. Besøg det lokale marked og 'Rose Valley', hvor roserne blomstrer i mange forskellige farver. Prøv jordbærmarmeladen! Strawberry Park Resort 4*, Cameron Highlands. Morgenmad indgår

5 Dag 4 Cameron Highlands Taman Negara Efter en tidlig morgenmad i højlandet, tager vi af sted ved cirka 6-tiden mod nationalparken Taman Negara. Efter en køretur gennem det smukke landskab ankommer vi til Kuala Tembling molen. Herfra fortsætter turen ind i regnskoven med long-tail båd via floden til Mutiara Taman Negara Resort. Vi ankommer sen eftermiddag og bliver indkvarteret i bungalow. Nationalparken anses for at være den ældste i verden med sine 130 millioner år. I dag dækker parken et område på over Km², som strækker sig over Pahang, Kelantan og Terrengganu staterne. Her findes også det højeste bjerg på Malaysia halvøen: Gunung Tahan på meter. Da Taman Negara består af primær jungle, hænger træernes kroner højt som et grønt dække, hvilket gør det nemt at færdes, og et perfekt område til let trekking. Oplev de mægtige limstensformationer, lyt til junglens lyde med intens fuglefløjt og dyrenes kalden i det fjerne, hvilket gør Taman Negara til en helt speciel naturoplevelse. Om aftenen når ildfluerne kommer frem, holder vi et foredrag om junglen, på engelsk af en af parkens egne rangers, før vi går en aftentur i skoven. Er der månelys kan vi følge junglens aktive natteliv i skæret. Mutiara Taman Negara 4*, Taman Negara. Morgenmad og middag indgår.

6 Dag 5 Taman Negara Tidlig morgen trekker vi en times tid op til Teresek Hill, og nyder den fantastiske udsigt på en klar dag. På vejen fortæller vores lokal guide om den rige flora og fauna, som vi passerer. Vi fortsætter ud på verdens længste hængebro, spændt godt op under trætoppene, hvorfra vi kan se junglen i fugleperspektiv så langt øjet rækker. Vi er tilbage i lejren ved frokosttid, hvorefter resten af dagen er til egen udforskning eller måske bare til at slappe af i. Turen er ikke krævende, men et par gode kondisko anbefales. Mutiara Taman Negara 4*, Taman Negara. Morgenmad, frokost og middag indgår. EFTERMIDDAGSTUR Halvdagsudflugt til Lata Berkoh: (Inkl.) Om eftermiddagen er der mulighed for en afslappende bådtur til Lata Berkoh og en dukkert i det kølige ferskvand ved foden af vandfaldet. Den dybe sø er ideel til en svømmetur, og ellers kan man slappe af i smukke omgivelser. De omkringliggende klipper giver et godt udsigtspunkt over området. Dag 6 Taman Negara Kuala Terengganu Omkring kl efter morgenmaden - tager vi den første båd ud af nationalparken og sejler tilbage til Kuala Tembeling. Herfra kører vores minibus mod nordøst Malaysia op til Terengganu staten. Efter en køretur på cirka 6 timer stopper vi i Kuala Terengganu og har resten af dagen til egen udforskning. Primula Beach Resort 4*, Kuala Terrengganu. Morgenmad indgår.

7 Dag 7 Kuala Terengganu Kuala Besut Perhentian Island Efter en god morgenmad kører vi af sted kl Det tager cirka 2 timer at nå frem til færgen, som skal sejle os til den eksotiske perle ø; Perhentian - med det krystalklare vand. Færgen sejler kl fra Kuala Besut havn. Resten af dagen kan frit nydes i de eksotiske omgivelser. Værelsestype: Superior Perhentian Island Resort 3*, Perhentian. Morgenmad indgår. Dag 8-14 Perhentian Island Dagene er til egen disposition og nydes i de rolige omgivelser under palmerne. Perhentian Island Resort er et enkelt standard resort, dog med perfekt beliggenhed ved stranden og masser af farverige koraller, ideelt til at snorkle i, eller bare plaske rundt i det klare blå vand. Perhentian Islands består af 2 øer. En idyllisk oase som er en del af en fredet marinepark, der dækker en større øgruppe i det sydkinesiske hav. Her kan du se det lokale liv og gå en vidunderlig spadseretur langs vandkanten og nyde solnedgangen. Drop også forbi de enkle og hyggelige strandrestauranter.

8 På turtle beach (skildpaddestranden) kan du være heldig at se skildpadderne komme op på stranden og bygge rede til deres æg. Stranden er fredet for at bevare det omkringliggende økosystem. Da Perhentian er en skøn og eksotisk naturoplevelse, er der et begrænset udbud af restauranter og barer - men en solnedgang fra Coral View Island Resort, findes nok ikke bedre. Perhentian Island Resort 3*, Perhentian. Morgenmad indgår. Vi gør opmærksom på at der ikke bliver serveret alkohol på resortet, og det er heller ikke velset at medbringe det selv. Der findes dog andre restauranter hvor der bliver serveret alkohol.

9 Dag 15 Perhentian Island Kuala Besut Kota Bahru lufthavn. Efter morgenmaden går båden tilbage til hovedlandet og Kuala Besut. Herfra venter en minibus som kører os til Kota Bahru lufthavn. Efter en god times flyvning lander vi i KLIA (Kuala Lumpur International Airport), og kan fortsætte den internationale flyvning. Færgeafgang fra Perhantian: Kl

10 Inklusiv: International og indenrigs flytransport Alle transporter er Sit-in-Coach (SIC*) minibus med engelsktalende guide og chauffør. Måltider som listet i programmet. Følgende hoteller med morgenmad samt måltider listet i programmet: 2 nætter Novotel Hydro Majestic Kuala Lumpur 4* (Superior) 1 nat Strawberry Park Hotel Cameron Highlands 4* (studio) 2 nætter Mutiara Taman Negara Pahang (chalet) 1 nat Primula Beach Resort TGG 4* (Dlx. Sea View) 8 nætter Perhentian Island Resort 3* (Superior) 1/2 dags privat byrundtur med engelsktalende guide. Bådtransport tur/retur fra Kuala Tembeling og Kuala Besut (*SIC basis). Lokale skatter er inkluderet. *SIC = Sit In Coach eller samlet med andre gæster. Eksklusiv: Drikkevarer og måltider, som ikke er listet i programmet, evt. drikkepenge til chauffør. Vi anbefaler cirka 2 USD pr. dag pr. pers. Evt. tillæg ved tidlig in-check eller sen ud-check på hoteller og resorts. Marinepark vedligeholdelsesgebyr, 5 RM pr. person (pris okt. 2008) Opgradering på Perhentian Island kr ,- Rejseforsikringer Vaccinationer

11 Praktiske informationer. Vi anbefaler at kontakte Danske Lægers Vaccinations Service for nærmere information om evt. vaccinationer. Tlf. nr Der er masser af oplysninger på deres hjemmeside som er Fortæl i har købt rejsen hos SAS Travel Center og få 10 % i rabat på vaccinationer. OBS! Der tages forbehold for ændringer i programmet Programmet kan ikke anbefales til gangbesværede og handicappede. Programmet er ikke anstrengende og kræver ikke nogen større fysisk aktivitet. Dog kan der under bådtransporten være risiko for bølgegang, og ved biltransporter kan der forekomme bump på de ujævne veje. Den høje luftfugtighed kan til tider virke anstrengende. Helligdage i Malaysia: 1. maj Labour Day 9. maj Wesak Day 6. juni HM The King s birthday 31. august National Day 20. og 21. september Hari Raya Puasa Rejsen gennemføres ved min. 10 personer. Rejsen er lavet i samarbejde med INDO CHINA EXPLORERS.

KENYA. 1 Jesper & Company. rejseselskabet

KENYA. 1 Jesper & Company. rejseselskabet KENYA 1 Jesper & Company Kenya, Tanzania & Zanzibar Deluxe Luksusrundrejse med egen guide og minibus til Kenyas tre bedste nationalparker - Samburu, Masai Mara og Amboseli. Rejsen slutter med badeferie

Læs mere

Dansk Vestindien. Med eller uden dansk rejseleder

Dansk Vestindien. Med eller uden dansk rejseleder Dansk Vestindien Med eller uden dansk rejseleder Stjernegaard Rejser i Dansk Vestindien ST. THOMAS Brewers Bay Lindberg Bay Magen's Bay Charlotte Amalie Bolongo Bay Red Hook Secret Habour Trunk Bay Annaberg

Læs mere

Peru Rundrejse 14 dage

Peru Rundrejse 14 dage Peru Rundrejse 14 dage Vores rejseplan til Peru Rundtur indeholder mange af Perus fantastiske landskaber samt klassiske oplevelser på en nonstop tur på 14 dage. Bliv vidne til en endeløs skønhed og føl

Læs mere

Det gode løberliv facebook.com/marathon. Medlem af Danmarks Rejsebureauforening. Toldboden 3 1 8800 Viborg Medlem af Rejsegarantifonden nr.

Det gode løberliv facebook.com/marathon. Medlem af Danmarks Rejsebureauforening. Toldboden 3 1 8800 Viborg Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2015 Det gode løberliv facebook.com/marathon Medlem af Danmarks Rejsebureauforening Toldboden 3 1 8800 Viborg Medlem af Rejsegarantifonden nr. 69 New York City Marathon er det største og bedste maratonløb

Læs mere

DET VESTLIGE USA 21. maj 8. juni 2011. Billedet er fra Yosemite National Park

DET VESTLIGE USA 21. maj 8. juni 2011. Billedet er fra Yosemite National Park DET VESTLIGE USA 21. maj 8. juni 2011 Billedet er fra Yosemite National Park Guds eget land eller mulighedernes land kært barn har mange navne, men USA er også landet fyldt med overraskelser om man så

Læs mere

Mexico Grande. 16 dages kulturrejse til Mexicos store riger. Rejse til MEXICO med

Mexico Grande. 16 dages kulturrejse til Mexicos store riger. Rejse til MEXICO med Mexico Grande 16 dages kulturrejse til Mexicos store riger Rejse til MEXICO med 2 Mexico Grande 16 dages kulturrejse til Mexicos store riger Mexico City Taxco Oaxaca Tehuantepec San Cristobal Palenque

Læs mere

KERALA SMAG PÅ. - Kulinarisk krydderirejse med madlavningsdemonstrationer, markedsbesøg, gåtur gennem te- og kardemommeplantager og meget mere...

KERALA SMAG PÅ. - Kulinarisk krydderirejse med madlavningsdemonstrationer, markedsbesøg, gåtur gennem te- og kardemommeplantager og meget mere... Afrejse: d. 2. - 12. november 2015-11 dage SMAG PÅ KERALA - Kulinarisk krydderirejse med madlavningsdemonstrationer, markedsbesøg, gåtur gennem te- og kardemommeplantager og meget mere... SMAG PÅ KERALA

Læs mere

Machu Picchu til Galapagos 15 dage

Machu Picchu til Galapagos 15 dage Machu Picchu til Galapagos 15 dage Vores spændende tur Machu Picchu til Galapagos kombinerer tre af Sydamerikas største seværdigheder: De fantastiske ruiner Machu Picchu et stykke af verdens kulturarv,

Læs mere

Blue Hawaii. New York & San Francisco

Blue Hawaii. New York & San Francisco information. Se mere på REJSEBESKRIVELSE - DAG FOR DAG Blue Hawaii New York & San Francisco 2015 16 dage Oversøisk Rejsedag Kom og få inspiration og www.gislev-rejser.dk 2 nætter i New York stor byrundtur

Læs mere

The 21st Wonca World Conference of Family Doctors RIO DE JANEIRO / 2.-6. november 2016

The 21st Wonca World Conference of Family Doctors RIO DE JANEIRO / 2.-6. november 2016 The 21st Wonca World Conference of Family Doctors RIO DE JANEIRO / 2.-6. november 2016 - med The Scandinavian Delegation of Family Physicians Teknisk arrangør: Rejsebureauet Jesper Hannibal ApS * Fredensgade

Læs mere

Forlængelser i Vietnam

Forlængelser i Vietnam Forlængelser i Vietnam Efter et intenst program i Vietnam er det tid til at tage til et smukt og roligt sted, hvor de sidste mange dages oplevelser kan nydes i skønne omgivelser. Vietnam - forlængelser

Læs mere

Australien 14. Oktober - 05. November 2011

Australien 14. Oktober - 05. November 2011 Australien 14. Oktober - 05. November 2011 Motiv: Ayers Rock ved solnedgang Rejsen går til Australien til et land fyldt med farverige og fascinerende kontraster. Australien rummer det hele for den oplevelsesvillige

Læs mere

Ecuador. Fugletur i Ecuador. Eksperter i eventyr

Ecuador. Fugletur i Ecuador. Eksperter i eventyr Ecuador Fugletur i Ecuador Fugletur for kendere Følgede er en særlig rundrejse i Ecuador for en lille gruppe (max. 16 personer) af fugleinteresserede. Da vi stadig har nogle få ledige pladser på turen

Læs mere

et stykke danmarkshistorie

et stykke danmarkshistorie Rejsenr.: 228-2015 et stykke danmarkshistorie OBS: Ny dato! 20.1 4.2 2015 At rejse til De Vestindiske Øer er at rejse i dansk kolonihistorie og kultur. Du bliver klogere på dig selv og dit land. Samtidig

Læs mere

thailands mystik & landlige idyl 14 dage / 11 nætter Rundrejse med dansk rejseleder

thailands mystik & landlige idyl 14 dage / 11 nætter Rundrejse med dansk rejseleder thailands mystik & landlige idyl 14 dage / 11 nætter Rundrejse med dansk rejseleder I tæt samarbejde med vores erfarne eksperter i Thailand, Michael Schulz og Morten Djørby, har vi sammensat en fyldestgørende

Læs mere

PERU OG BOLIVIA TURPROGRAM 20 DAGE

PERU OG BOLIVIA TURPROGRAM 20 DAGE PERU OG BOLIVIA TURPROGRAM 20 DAGE Peru og Bolivia udgør tilsammen kernen af den vibrerende og moderne Andeskulturs centrum, hvorfra Sydamerikas storslåede præcolumbianske kultur opstod. Den sidste og

Læs mere

Mexico Grande 17 dages kulturrejse til Mexicos store riger

Mexico Grande 17 dages kulturrejse til Mexicos store riger 17 dages kulturrejse til Mexicos store riger Oplevelsesrejse til MEXICO med 2 Mexico Grande 17 dages kulturrejse til Mexicos store riger Mexico City - Taxco - Oaxaca - Tehuantepec - San Cristobal - Palenque

Læs mere

Thailand. På floder gennem Østens mystik. Rundrejse med dansk rejseleder

Thailand. På floder gennem Østens mystik. Rundrejse med dansk rejseleder Thailand På floder gennem Østens mystik Rundrejse med dansk rejseleder Thailand - på floder gennem Østens mystik Rundrejse med høj kvalitet og dansk rejseleder i 13 dage: Mulighed for 5 dages forlængelse

Læs mere

MOTORCYKELREJSE I HIMALAYA. - på klassisk Enfield motorcykel gennem det eventyrlige bjergrige Nepal

MOTORCYKELREJSE I HIMALAYA. - på klassisk Enfield motorcykel gennem det eventyrlige bjergrige Nepal Afrejse: 19. november - 2. december 2014-14 dage MOTORCYKELREJSE I HIMALAYA - på klassisk Enfield motorcykel gennem det eventyrlige bjergrige Nepal MOTORCYKELREJSE I HIMALAYA - på klassisk Royal Enfield

Læs mere

Brasilien - 12 dage. Ét af verdens mest fascinerende lande! REJSEBESKRIVELSE - DAG FOR DAG. www.gislev-rejser.dk Tlf. 62 29 12 10

Brasilien - 12 dage. Ét af verdens mest fascinerende lande! REJSEBESKRIVELSE - DAG FOR DAG. www.gislev-rejser.dk Tlf. 62 29 12 10 REJSEBESKRIVELSE - DAG FOR DAG Brasilien - 12 dage Ét af verdens mest fascinerende lande! 2012 2013 & Fly Rio de Janeiro med stor byrundtur til bl.a. Corcovado med Kristus statuen og med kabelbane (kendt

Læs mere

I tog tværs over Canada

I tog tværs over Canada Det er din tur... I tog tværs over Canada Rundrejser med dansk rejseleder Dybe fjorde, himmelstræbende bjergkæder, krystalklare søer, endeløse skove, åbne prærier, mægtige gletsjere og et rigt dyreliv.

Læs mere

T.O.U.R.S. Det gode løberliv facebook.com/marathon. Ærøvej 10 8800 Viborg Medlem af Rejsegarantifonden nr. 69. Medlem af Danmarks Rejsebureauforening

T.O.U.R.S. Det gode løberliv facebook.com/marathon. Ærøvej 10 8800 Viborg Medlem af Rejsegarantifonden nr. 69. Medlem af Danmarks Rejsebureauforening 2014 Det gode løberliv facebook.com/marathon Medlem af Danmarks Rejsebureauforening T.O.U.R.S. Tour Operators United for Runners & Sportsmen Ærøvej 10 8800 Viborg Medlem af Rejsegarantifonden nr. 69 New

Læs mere

Sydafrika MOZAMBIQUE ZIMBABWE NAMIBIA BOTSWANA SYDAFRIKA

Sydafrika MOZAMBIQUE ZIMBABWE NAMIBIA BOTSWANA SYDAFRIKA sydafrika Sydafrika Sydafrika beskrives ofte som hele verden i ét land. Landet er større end Frankrig og Spanien tilsammen og klimaet går fra tempereret i Cape-regionen til subtropisk i de nordlige egne,

Læs mere

Jorden Rundt. 12. oktober 11. november 2015

Jorden Rundt. 12. oktober 11. november 2015 Jorden Rundt 12. oktober 11. november 2015 Jorden Rundt det må være de flestes ultimative rejsedrøm. At rejse Jorden Rundt og opleve de forskellige kontinenters særpræg og mangfoldighed. Læser klubben

Læs mere

Jorden Rundt. 12. oktober 11. november 2015

Jorden Rundt. 12. oktober 11. november 2015 Jorden Rundt 12. oktober 11. november 2015 Jorden Rundt det må være de flestes ultimative rejsedrøm. At rejse Jorden Rundt og opleve de forskellige kontinenters særpræg og mangfoldighed. Rejsebureauet

Læs mere

Highlights of the West

Highlights of the West Rejsen i hovedpunkter Længde: 15 dage / 14 nætter Højdepunkter: Pacific Coast, San Luis Obispo, San Francisco, Yosemite National Park, Death Valley National Park, Las Vegas, Zion National Park, Bryce Canyon

Læs mere

Mageløse Mexico. 16 dages rundrejse på egen hånd. Rejse til MEXICO med

Mageløse Mexico. 16 dages rundrejse på egen hånd. Rejse til MEXICO med 16 dages rundrejse på egen hånd Rejse til MEXICO med Mageløse Mexico 16 dages rundrejse på egen hånd til Mexicos store riger Fra Mexico City og hele vejen ud til Playa del Carmen via Chiapas Mange vælger

Læs mere

2014 & 2015 California Dreaming

2014 & 2015 California Dreaming REJSEBESKRIVELSE - DAG FOR DAG 2014 & 2015 California Dreaming San Francisco Solvang Los Angeles Las Vegas 14 dage - Fly Alcatraz og San Francisco USA s mest charmerende by. Mulighed for at opleve den

Læs mere

Cubanske rytmer & palmestrande

Cubanske rytmer & palmestrande med dansk rejseleder Cubanske rytmer & palmestrande Rundrejse til Cuba 10 eller 11 dage Tag med til stemningsfyldte Havanna, Viñales dalens grønklædte kalkstensbjerge og verdens flotteste strande i Varadero

Læs mere