HarmoniFestival & DM

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "HarmoniFestival & DM"

Transkript

1 Konkurrenceregler for Dansk Amatør-Orkesterforbund (DAO) HarmoniFestival & DM Danmarksmesterskaberne for harmoniorkestre Gældende fra 1. august 2018

2 Formål Formålet med stævnet HarmoniFestival & DM er: at inspirere danske harmoniorkestre til fortsat udvikling af deres musikalske og tekniske niveau. at styrke det musikalske og sociale fællesskab mellem danske harmoniorkestre og dermed virke som samlende musikalsk aktivitet for orkestertypen og for DAO s medlemsorkestre. at kåre det bedste harmoniorkester i konkurrencens forskellige divisioner, således at det bedste harmoniorkester i 1. division kåres til Danmarksmester og kvalificerer sig til deltagelse ved internationale mesterskaber, hvor invitationen gives gennem DAO som landsforbund for blæseorkestre i Danmark. Invitation og tilmelding HarmoniFestival & DM afholdes hvert andet år, 2. lørdag før påskelørdag. HarmoniFestival & DM er åben for tilmelding for danske harmoniorkestre, der er medlem af DAO iht. de til enhver tid gældende vedtægter for DAO. Orkestre kan tilmelde sig en særlig koncertdivision uden for selve konkurrencen. Praktiske og tidsmæssige omstændigheder kan begrænse antallet af deltagere i koncertdivisionen, idet afviklingen af DM vægter højest. DAO s bestyrelse træffer afgørelse om, hvilke og hvor mange orkestre der gives plads til i koncertdivisionen. Invitation til HarmoniFestival & DM med information om tilmeldings- og deltagergebyr, tidsfrister, foreløbig afviklingsplan for stævnet offentliggøres på DAO s hjemmeside senest den 1. september forud for stævnet. Tilmelding til HarmoniFestival & DM skal være DAO i hænde senest den 1. november forud for stævnet. Tilmelding sker via online-formular på DAO s hjemmeside. Ved rettidig tilmelding forstås, at orkestret senest ved tilmeldingsfristens udløb: har oplyst hvilken division, orkestret ønsker at stille op i har angivet det cirka-antal musikere, som orkestret forventer at deltage med har indbetalt tilmeldingsgebyr til DAO s bankkonto Ved tilmeldingen til DM skal orkestret angive, at orkestret er bekendt med de til enhver tid gældende konkurrenceregler og de i invitationen offentliggjorte tidsfrister frem mod konkurrencen. Overtrædelse af konkurrencereglerne og udmeldte tidsfrister kan medføre diskvalifikation og udelukkelse fra konkurrencen, medmindre forsinkelsen er forårsaget af DAO. Tilmeldte orkestre kan frem til og med 30. november ændre i deres tilmelding, f.eks. ændre den division, som orkestret ønsker at stille op i. Tilmeldte orkestre kan frem til og med 31. december trække deres tilmelding til DM tilbage. Såfremt et tilmeldt orkester trækker sin tilmelding tilbage, refunderes det allerede indbetalte tilmeldingsgebyr ikke. Annullerer et orkester sin tilmelding efter den 31. december, opkræves hele deltagerbetalingen på trods af, at orkestret ikke deltager.

3 Divisioner og kvalifikation Konkurrencedelen af HarmoniFestival & DM afvikles inden for tre divisioner: 1. division 2. division 3. division Det står ethvert orkester frit for, hvilken division de vil deltage i. Skulle et orkester opnå 75 point eller derunder i 1. eller 2. division, skal orkestret dog tilmelde sig en lavere division ved næste deltagelse. Der skal være minimum to deltagende orkestre i en division, for at divisionen vil blive afviklet ved Harmonifestival og DM. Bliver en division aflyst, vil et eventuelt tilmeldt orkester bliver tilbudt deltagelse i en anden division. Orkestrets besætning og deltagende musikere Alle deltagende orkestre bør deltage med en besætning og instrumentering, der afviger mindst muligt fra standard-besætningen og -instrumentgruppering for et harmoniorkester, så længe det spillede værk ikke foreskriver andet. Det henstilles, at man bruger så få assistenter som muligt og kun til at dække specielle instrumenter, der ikke normalt indgår i harmoniorkestre, og til at dække akutte huller i besætningen. Orkesteret skal dirigeres af samme dirigent ved fremførelse af såvel pligtnummer som orkestrets selvvalgte koncertprogram. Afviklingsprincip Alle orkestre i konkurrencedelen af HarmoniFestival & DM skal indlede deres koncertprogram med at spille et pligtnummer. Stykket tilstræbes at have en varighed på ca. 10 minutter, men kan være længere, hvis Musikudvalget finder det ønskeligt. Herefter spilles resten af koncertprogrammet. Musikudvalget eller en repræsentant for DAO overvåger på konkurrencedagen, at alle orkestre indleder med pligtnummeret. For orkestrenes selvvalgte program gælder, at nettospilletiden skal holde sig inden for nedenstående grænser. Nettospilletiden opgøres med udgangspunkt i musikforlagenes angivelse af de valgte numres længde, og den inkluderer således ikke pause mellem numrene, opstilling, tid til indog udgang, tid til præsentation af orkesteret og andre faktorer, hvor der ikke på forhånd kan sættes en præcis tidsangivelse på. Der gælder følgende grænser for nettospilletiden af selvvalgte værker: 1. division: højst 30 minutter, dog mindst 20 minutter 2. division: højst 25 minutter 3. division: højst 20 minutter Alle orkestre kan frit vælge deres egen selvvalgte del af koncertprogrammet. Intet orkester må fremføre samme selvvalgte del ved to på hinanden følgende DM-konkurrencer. Et eller flere værker, som indgår i orkestrets selvvalgte koncertprogram, bør have en mindstesværhedsgrad som angivet herunder:

4 1. division: sværhedsgrad division: sværhedsgrad division: sværhedsgrad 3-4 Det selvvalgte program sendes til Musikudvalget, der vurderer, om sværhedsgraden er passende for divisionen. Partiturer i 3 eksemplarer skal sendes til musikudvalget senest 31. december. Sammen med partiturerne skal orkestrene sende information om følgende: Nettospilletid for hvert værk i det selvvalgte program Programrækkefølgen for det selvvalgte program, hvis der er mere end ét værk For værker, hvor der ikke i partituret er angivet en nettospilletid, skal orkestrene angive et kvalificeret skøn. Hvis musikudvalget har et andet skøn for nettospilletiden, er det musikudvalgets skøn, der gælder. Hvis grænserne for et orkesters samlede nettospilletid er overskredet, vil det blive pålagt at ændre det selvvalgte program. Pligtnummeret i hver division vælges af DAO s Musikudvalg og offentliggøres 12 måneder før konkurrencen. Orkestrene sørger selv for indkøb af noder. DAO vil sørge for partiturer til dommerne. DAO stiller visse større slagtøjsinstrumenter til rådighed under konkurrencen iht. udsendt slagtøjsliste. Alle deltagende orkestre skal gøre brug af dette slagtøj. Orkestrene kan supplere med slagtøj ud over det, som er anført på slagtøjslisten. Hvis konkurrencen bliver forsinket, rykkes det programsatte spilletidspunkt. Orkestrene henstilles til ikke at forsinke konkurrencen bevidst eller på anden vis obstruere andres deltagelse ved DM. Orkestre i koncertdivisionen spiller et eget selvvalgt program. Disse orkestre skal også benytte det slagtøj, der er stillet til rådighed. Bedømmelse Pligtnummer og selvvalgt koncertprogram bedømmes særskilt. Bedømmelsen af orkestrenes præstationer foretages af et dommerpanel på tre personer. Dommerpanelet udpeges af DAO s Musikudvalg. Dommernes kendelser er inappellable. Dommernes vurdering går blandt andet på: 1. Det musikalske udtryk i opførelsen 2. Stemning og intonation i opførelsen 3. Balancen i orkesteret 4. Præcision ved ansats og rytme For såvel pligtnummeret som selvvalgt koncertprogram giver dommerne et pointtal. Hver dommer kan maksimalt give 100 point for såvel pligtnummer som selvvalgt koncertprogram. Pligtnummeret vægtes 25% i den endelige bedømmelse. Pointtallet for hver del udregnes som summen af de tre dommeres pointtal divideret med tre. Slutresultatet findes ved at multiplicere resultatet for pligtnummeret med 0,25 og det selvvalgte program med 0,75 og lægge disse sammen. Resultatet angives som et tal med én decimal. Dommernes pointgivning resulterer i en placeringsrækkefølge i hver division. I tilfælde af, at to eller flere orkestre inden for en division har opnået samme pointtal, er pointtallet for pligtnummeret udslagsgivende. Således skal pointtallet for pligtnumrene i hver division være forskelligt, så der med sikkerhed kan udpeges en vinder i hver division.

5 Sammen med pointgivningen giver dommerne en skriftlig vurdering af det enkelte orkesters præstation. Dommerkommentarer samt resultater udleveres til det enkelte orkester umiddelbart efter præmieoverrækkelsen ved konkurrencens afslutning. Orkestrenes placering samt opnået pointtal i hver division offentliggøres i forbindelse med præmieoverrækkelsen. Det orkester, som i 1. division har opnået det højeste pointtal, kåres som Danmarksmester I alle divisioner modtager de tre bedst placerede orkestre en præmie med inskription. Orkestre i koncertdivisionen modtager en mundtlig og så vidt muligt også en skriftlig bedømmelse fra 2-3 dommere. Spillerækkefølge og lodtrækningsprincip Spillerækkefølgen for alle divisioner afgøres ved lodtrækning 4 uger før konkurrencen. De enkelte orkestre inden for hver division kan herefter - om nødvendigt - indbyrdes aftale at bytte spilletidspunkt indtil 14 dage før konkurrencen. Ændringer skal meddeles DAO senest 14 dage før konkurrencen. Der kan ikke byttes spillerækkefølge fra 14 dage før konkurrencen. Lodtrækning om spillerækkefølge i alle divisioner sker efter følgende princip: 1. Først udtrækkes Orkesternummer jf. nummeret orkesterrækkefølge i alfabetisk orden. 2. Dernæst udtrækkes Spillerækkefølge som det nummer, det udtrukne orkester skal spille som i konkurrencen. Rettigheder til lyd-/videooptagelse Alle rettigheder til lyd- og videooptagelser ved konkurrencen tilfalder DAO. DAO forbeholder sig ret til at offentliggøre alle orkestres fremførelser ved konkurrencen, f.eks. på DAO s hjemmeside. Spørgsmål og protester Alle spørgsmål og protester afgøres af DAO s Musikudvalg. Protester skal indgives skriftligt og indleveres personligt til DAO s Musikudvalg på konkurrencedagen. Ankemulighed Anke over DAO s Musikudvalgs afgørelser samt øvrige klager over misligholdelse af konkurrenceregler m.m. tilstilles skriftligt til afgørelse i DAO s bestyrelse senest 48 timer efter stævnets afslutning. DAO s bestyrelse afgiver sit svar skriftligt inden 1 uge efter klagens modtagelse. DAO-bestyrelsesmedlemmer, som selv har deltaget i konkurrencen, er at betragte som inhabile i eventuelle klagesager. Således vedtaget af DAO s bestyrelse den Formand

DM Brass og Koncertstævne

DM Brass og Koncertstævne Konkurrenceregler for Dansk Amatør Orkesterforbunds (DAO s) DM Brass og Koncertstævne Danmarksmesterskaberne for brassbands Gældende fra marts 2018 Formål Formålet med DM Brass og Koncertstævne er: at

Læs mere

DM Brass Danmarksmesterskaberne for brass bands.

DM Brass Danmarksmesterskaberne for brass bands. Konkurrenceregler for Dansk Amatør-Orkesterforbunds (DAO) DM Brass Danmarksmesterskaberne for brass bands. Gældende fra maj 2016 Formål Formålet med DM Brass er: at inspirere danske brass bands til fortsat

Læs mere

daonet.dk HarmoniFestival & DM 2017 Entré voksne kr. 100,- Børn under 12 år gratis Lørdag den 1. april 2017 fra kl. 13:00

daonet.dk HarmoniFestival & DM 2017 Entré voksne kr. 100,- Børn under 12 år gratis Lørdag den 1. april 2017 fra kl. 13:00 Dansk Amatør Orkesterforbund (DAO) præsenterer HarmoniFestival & DM 2017 Lørdag den 1. april 2017 fra kl. 13:00 daonet.dk Entré voksne kr. 100,- Børn under 12 år gratis DAO s aktiviteter er støttet af:

Læs mere

daonet.dk Harmonifestival & DM 2019 i DR Koncerthuset Lørdag den 6. april 2019 fra kl. 13:00 Dansk Amatør Orkesterforbund inviterer til

daonet.dk Harmonifestival & DM 2019 i DR Koncerthuset Lørdag den 6. april 2019 fra kl. 13:00 Dansk Amatør Orkesterforbund inviterer til Dansk Amatør Orkesterforbund inviterer til HarmoniFestival & DM 2019 i DR Koncerthuset Harmonifestival Lørdag den 6. april 2019 fra kl. 13:00 daonet.dk & DM 2019 er forventeligt støttet af: Invitation

Læs mere

Koncept for. Danmarksmesterskaberne i Folkedans for hold under Folkedans Danmark Deltagere: Danmarksmesterskabet udskrives i 3 rækker.

Koncept for. Danmarksmesterskaberne i Folkedans for hold under Folkedans Danmark Deltagere: Danmarksmesterskabet udskrives i 3 rækker. Koncept for Danmarksmesterskaberne i Folkedans for hold under Folkedans Danmark 2017 Deltagere: Danmarksmesterskabet udskrives i 3 rækker. Række 1: Hold, der tidligere har deltaget i række 1 ved DM i folkedans

Læs mere

Mesterskabsbestemmelser for Udspring

Mesterskabsbestemmelser for Udspring Indhold 01.00 MESTERSKABER GENERELT... 2 01.01 Generelt.... 2 01.02 Arrangementer.... 2 01.03 Ansvar.... 2 01.04 Deltagelse.... 2 01.05 Invitationer.... 2 01.06 Tilmeldinger.... 2 01.07 Springlister....

Læs mere

Fællesbestemmelser Distriktsmesterskaber 2019

Fællesbestemmelser Distriktsmesterskaber 2019 Fællesbestemmelser Distriktsmesterskaber 2019 Fællesbestemmelser for distriktsmesterskaber 2019 Bemærk at propositioner for military-, distance- og TREC-stævner skal godkendes af DRF s respektive disciplinudvalg

Læs mere

Fællesbestemmelser Distriktsmesterskaber 2016

Fællesbestemmelser Distriktsmesterskaber 2016 Fællesbestemmelser Distriktsmesterskaber 2016 Fællesbestemmelser for distriktsmesterskaber 2016 Generelt Nedenstående regler er gældende for afvikling af distriktsmesterskaber i 2016 i Dansk Ride Forbunds

Læs mere

Statut for beregning af ranglister og udtagelse til internationale mesterskaber

Statut for beregning af ranglister og udtagelse til internationale mesterskaber Statut for beregning af ranglister og udtagelse til internationale mesterskaber 1. Generelt Denne statut omfatter beregning af sommer-, vinter- og U12-ranglister. 2. Formål 2.1 At definere hvordan ranglisterne

Læs mere

Forslag til ændring af mesterskabsbestemmelser fra Udsprings sektionen

Forslag til ændring af mesterskabsbestemmelser fra Udsprings sektionen Forslag til ændring af mesterskabsbestemmelser fra Udsprings sektionen Forslagsstilleren ønsker at hver enkelt ændring behandles som et delpunkt for sig. Indhold 01.00 MESTERSKABER GENERELT... 23 01.01

Læs mere

Mesterskabsbestemmelser for Udspring

Mesterskabsbestemmelser for Udspring Mesterskabsbestemmelser for Udspring Gældende fra 2018 Gældende fra 2018 Side 1 af 10 Indhold 01.00 DEFINITIONER... 3 02.00 MESTERSKABER GENERELT... 4 02.01 Generelt... 4 02.02 Arrangementer... 4 02.03

Læs mere

Dansk Håndbold Forbunds Beach Handball Tour 2014 Det officielle Danmarksmesterskab.

Dansk Håndbold Forbunds Beach Handball Tour 2014 Det officielle Danmarksmesterskab. Turneringsreglement Dansk Håndbold Forbunds Beach Handball Tour 2014 Det officielle Danmarksmesterskab. TURNERINGSREGLEMENT Dansk Håndbold Forbunds officielle DM i Beach Handball Almindelige bestemmelser

Læs mere

Mesterskabsbestemmelser for udspring

Mesterskabsbestemmelser for udspring 01.00 MESTERSKABER GENERELT... 2 01.01 Generelt.... 2 01.02 Arrangementer.... 2 01.03 Ansvar.... 2 01.04 Deltagelse.... 2 01.05 Invitationer.... 3 01.06 Tilmeldinger.... 3 01.07 Springlister.... 3 01.08

Læs mere

Turneringsreglement. ved. DHF Beach Handball Tour Det officielle Danmarksmesterskab. for. Ungdoms og Oldies DM

Turneringsreglement. ved. DHF Beach Handball Tour Det officielle Danmarksmesterskab. for. Ungdoms og Oldies DM Turneringsreglement ved DHF Beach Handball Tour 2016 Det officielle Danmarksmesterskab for Ungdoms og Oldies DM Det officielle Danmarksmesterskab for U-16, U-18 og Oldies TURNERINGSREGLEMENT Dansk Håndbold

Læs mere

Statut for beregning af ranglister og udtagelse til internationale mesterskaber

Statut for beregning af ranglister og udtagelse til internationale mesterskaber Optimist Class Denmark (OCD) Statut for beregning af ranglister og udtagelse til internationale mesterskaber 1. Generelt Denne statut omfatter beregning af ranglister. 2. Formål 2.1 At definere hvordan

Læs mere

Turneringsreglement. DHF Beach Handball Tour. Seniorer. Det officielle Danmarksmesterskab. Det officielle Danmarksmesterskab for seniorer. ved.

Turneringsreglement. DHF Beach Handball Tour. Seniorer. Det officielle Danmarksmesterskab. Det officielle Danmarksmesterskab for seniorer. ved. Turneringsreglement ved DHF Beach Handball Tour Det officielle Danmarksmesterskab for Seniorer Det officielle Danmarksmesterskab for seniorer TURNERINGSREGLEMENT Dansk Håndbold Forbunds officielle DM i

Læs mere

Turneringsreglement. Dansk Håndbold Forbunds officielle Danmarksmesterskab i strandhåndbold. (2010)

Turneringsreglement. Dansk Håndbold Forbunds officielle Danmarksmesterskab i strandhåndbold. (2010) Turneringsreglement Dansk Håndbold Forbunds officielle Danmarksmesterskab i strandhåndbold. (2010) TURNERINGSREGLEMENT Dansk Håndbold Forbunds officielle DM i strandhåndbold Almindelige bestemmelser 1.1

Læs mere

Reglerne for forbundsmesterskabet

Reglerne for forbundsmesterskabet Reglerne for forbundsmesterskabet 1. Formål Danmarks Jægerforbunds Forbundsmesterskab (FM) i jagthornsblæsning har til formål: At øge interessen og udbredelsen af jagthornssignaler og jagthornsmusik, der

Læs mere

Foreningen Fortællinger i Lejre. FortællerSlam

Foreningen Fortællinger i Lejre. FortællerSlam Foreningen Fortællinger i Lejre FortællerSlam Afholdelse af Danmarksmesterskabet i fortællerslam følger de nordiske regler, der er aftalt Nordgruppen 1, og som mesterskaberne i Norge og Sverige samt de

Læs mere

DN-klubben Danmark Sejladsbestemmelser ved DM

DN-klubben Danmark Sejladsbestemmelser ved DM 1. Indbydelse til DM skal udsendes som brev eller e-mail til alle medlemmer med licens. Indbydelsen skal afgives til postbefordring mindst 3 dage før første sejldag dvs. onsdag, hvis første sejldag er

Læs mere

Generelle turneringsbetingelser

Generelle turneringsbetingelser Generelle turneringsbetingelser i Generelle turneringsbetingelser i Viborg Golfklub 1 1.1. Tilmelding Der åbnes op for tilmelding senest 2 uger før turneringen afholdes, og fristen for tilmelding udløber

Læs mere

Statut for beregning af ranglister og udtagelse til internationale mesterskaber

Statut for beregning af ranglister og udtagelse til internationale mesterskaber Statut for beregning af ranglister og udtagelse til internationale mesterskaber 1. Generelt Denne statut omfatter beregning af sommer-, vinter- og U12-ranglister og udtagelse til internationale mesterskaber.

Læs mere

Propositioner for Kvalifikationsturnering til 1. division for U-14 piger/drenge 2011.

Propositioner for Kvalifikationsturnering til 1. division for U-14 piger/drenge 2011. Den 13. maj 2011 TU 107-11 Propositioner for Kvalifikationsturnering til 1. division for U-14 piger/drenge 2011. 1. Tilmelding til ØST Kvalifikationsturnering U-14. Turneringen administreres af HRØ. Der

Læs mere

Fælles reglement for danske mesterskaber for veteranhold, samt landsmesterskaber for seniorog motionshold.

Fælles reglement for danske mesterskaber for veteranhold, samt landsmesterskaber for seniorog motionshold. Fælles reglement for danske mesterskaber for veteranhold, samt landsmesterskaber for seniorog motionshold. Følgende reglement er gældende for fælles danske mesterskaber for veteranhold, samt landsmesterskaber

Læs mere

TURNERINGSAFVIKLING POOL

TURNERINGSAFVIKLING POOL DEN DANSKE BILLARD UNION TURNERINGSAFVIKLING POOL Sæson 2016-2017 1. AFVIKLING AF MESTERSKABER 2. AFVIKLING AF DANSK POOL TOUR 3. SHOT-CLOCK & TIMEOUT. 4. DISTANCER 5. RANGLISTER. 6. RATING. 7. SEEDNING.

Læs mere

Fælles reglement for DANSKE MESTERSKABER SENIOR+, SENIOR OG MOTIONSHOLD BREDDEHOLD

Fælles reglement for DANSKE MESTERSKABER SENIOR+, SENIOR OG MOTIONSHOLD BREDDEHOLD 1 Fælles reglement for DANSKE MESTERSKABER SENIOR+, SENIOR OG MOTIONSHOLD BREDDEHOLD Følgende reglement er gældende for fælles danske mesterskaber for veteranhold, samt landsmesterskaber for senior- og

Læs mere

VELKOMMEN TIL DANMARKS MESTERSKABER FOR HOLD 2019

VELKOMMEN TIL DANMARKS MESTERSKABER FOR HOLD 2019 VELKOMMEN TIL DANMARKS MESTERSKABER FOR HOLD 2019 Dansk Svømmeunions Sportsafdeling har hermed fornøjelsen af at give information om: DANMARKS MESTERSKABER FOR HOLD 2019 DM for Hold afvikles i 2019 som

Læs mere

DISTRIKT 4 NORDSJÆLLAND OG BORNHOLM

DISTRIKT 4 NORDSJÆLLAND OG BORNHOLM 2016 JDT Turneringsbestemmelser Junior Distrikts Tour, Distrikt 4 1. Afvikling af JDT JDT spilles i fire afdelinger over 4 turneringsdage. Hver af rækkerne U/14, U/16 og U/19 & U/22 afvikles på hver sin

Læs mere

2 Arrangøren har ret til at begrænse antallet af deltagere. En sådan begrænsning skal dog meddeles, når arrangøren udpeges.

2 Arrangøren har ret til at begrænse antallet af deltagere. En sådan begrænsning skal dog meddeles, når arrangøren udpeges. FORMÅLET MED MESTERSKABET Formålet med et nationalt eller internationalt mesterskab i langtidspiberygning er at lade enkeltpersoner og/eller hold konkurrere om at ryge længst muligt på en pibe uden at

Læs mere

Reglement for Aarhus Skoleskaks Grand Prix Mesterskab

Reglement for Aarhus Skoleskaks Grand Prix Mesterskab Reglement for Aarhus Skoleskaks Grand Prix Mesterskab 1 Grand Prix Mesterskabet Stk. 5 Aarhus Skoleskak (ÅSS) afvikler hver sæson/skoleår et Grand Prix Mesterskab (GPM) som udgøres af en række Grand Prix

Læs mere

VEJLEDNING TIL HUNDEFØRERE VED IGP3 DM OG UDTAGELSER

VEJLEDNING TIL HUNDEFØRERE VED IGP3 DM OG UDTAGELSER VEJLEDNING TIL HUNDEFØRERE VED IGP3 DM OG UDTAGELSER Udtagelseskrav: Det er et krav, at hunden inden tilmeldingen har bestået en IGP2 eller IPO2 prøve. Hundeførere, som har bestået med minimum 250 point

Læs mere

Reglement for Fyns Skak Unions pokalturnering.

Reglement for Fyns Skak Unions pokalturnering. Reglement for Fyns Skak Unions pokalturnering. 1 Pokalturneringen og dens ledelse Pokalturneringen er en holdturnering arrangeret af Fyns Skak Union. Pokalturneringen spilles efter cup-systemet, dvs. at

Læs mere

Arrangør-manual. Danmarksmesterskab Ruteklatring / Lead

Arrangør-manual. Danmarksmesterskab Ruteklatring / Lead Arrangør-manual Danmarksmesterskab Ruteklatring / Lead Indhold: Indhold:... 1 1. Indledning... 2 2. Konkurrencens format... 2 3. Dommere... 3 4. Forberedelse og planlægning... 3 5. Topo'er... 4 6 Point...

Læs mere

DHK s regler for kvalifikationskonkurrencer sæson 2018/2019

DHK s regler for kvalifikationskonkurrencer sæson 2018/2019 DHK s regler for kvalifikationskonkurrencer sæson 2018/2019 1. Kvalifikationskonkurrencer 1.1 Konkurrencerne afholdes efter gældende ISDS-regler. 1.2 Reglerne gælder for kvalifikationskonkurrencer, der

Læs mere

Statut for beregning af ranglister og udtagelse til internationale mesterskaber

Statut for beregning af ranglister og udtagelse til internationale mesterskaber Optimist Class Denmark (OCD) Statut for beregning af ranglister og udtagelse til internationale mesterskaber 1. Generelt Denne statut omfatter beregning af ranglister. 2. Formål 2.1 At definere hvordan

Læs mere

Gælder KUN kvalifikation til DM

Gælder KUN kvalifikation til DM 1 Beach Reglement Gælder KUN kvalifikation til DM Håndbold Region Øst Beach Handball 2 TURNERINGSREGLEMENT 1.1 Turneringen er åben for spillere, der er medlem af en håndboldforening under Dansk Håndbold

Læs mere

Konkurrence regler Heelwork to Music

Konkurrence regler Heelwork to Music Konkurrence regler Heelwork to Music Generelle regler Hunde skal være vaccineret og forsikret i henhold til DKKs regler for deltagelse i udstilling, agility eller lydighed. Deltagende hunde skal være mindst

Læs mere

Vestegns Mesterskaberne (VM)

Vestegns Mesterskaberne (VM) Vestegns Mesterskaberne (VM) opdateret april 2018 Vestegnsklubberne er: ARK, BAL, BNR, GLK, HVR, ISR, LØSR, SBGR, SIV og VER Vestegns Mesterskaberne er et fælles arrangement på D-stævneniveau. Vestegns

Læs mere

Det er et krav, at hunden inden tilmeldingen har bestået en IPO-2 prøve. BHR kan uddele wildcard.

Det er et krav, at hunden inden tilmeldingen har bestået en IPO-2 prøve. BHR kan uddele wildcard. Regler for deltagelse i IPO 3 DM og udtagelser Udtagelseskrav: Det er et krav, at hunden inden tilmeldingen har bestået en IPO-2 prøve. Hundeførere, som har bestået med minimum 250 point opnået ved 1 udtagelse,

Læs mere

Fjordhesten Danmark - DM reglement

Fjordhesten Danmark - DM reglement Fjordhesten Danmark - DM reglement BLÅ skrift = om formulering, ingen ændringer. RØD skrift = ændring/ tilføjelse. Tekst med streg over slettes. Gældende fra 01.01.2019 1. Formål Formålet med at afvikle

Læs mere

Indbydelse til DSU s Friløbskonkurrence 2019 Samt Grand Prix-finaler. Dansk Skøjte Union marts 2019 Gentofte skøjtehal

Indbydelse til DSU s Friløbskonkurrence 2019 Samt Grand Prix-finaler. Dansk Skøjte Union marts 2019 Gentofte skøjtehal Dansk Skøjte Union Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 2605 Brøndby Tlf: +45 43 26 29 10 Email: office@danskate.dk Web: www.danskate.dk Indbydelse til DSU s Friløbskonkurrence 2019 Samt Grand Prix-finaler

Læs mere

Det er et krav, at hunden inden tilmeldingen har bestået en IPO-2 prøve. BHR kan uddele wildcard.

Det er et krav, at hunden inden tilmeldingen har bestået en IPO-2 prøve. BHR kan uddele wildcard. Regler for deltagelse i IPO 3 DM og udtagelser Udtagelseskrav: Det er et krav, at hunden inden tilmeldingen har bestået en IPO-2 prøve. Hundeførere, som har bestået med minimum 250 point opnået ved 1 udtagelse,

Læs mere

Dansk Militært Idrætsforbund AUG 2014 DMI BST MILITÆR FEMKAMP

Dansk Militært Idrætsforbund AUG 2014 DMI BST MILITÆR FEMKAMP MILITÆR FEMKAMP 1. DISCIPLINER Militær Femkamp omfatter følgende discipliner: - Geværskydning (200 m, præcisions-/hurtigskydning) - Forhindringsbaneløb - Forhindringssvømning (50 m) - Håndgranatkast (præcision

Læs mere

Dansk Skøjte Union. Indbydelse til Danmarksmesterskaber og Ungdomskonkurrence GRAND PRIX III. 10.-13. december 2015 i Kastrup Skøjtehal

Dansk Skøjte Union. Indbydelse til Danmarksmesterskaber og Ungdomskonkurrence GRAND PRIX III. 10.-13. december 2015 i Kastrup Skøjtehal Dansk Skøjte Union Indbydelse til Danmarksmesterskaber og Ungdomskonkurrence GRAND PRIX III 2016 10.-13. december 2015 i Kastrup Skøjtehal 1. Arrangør Dansk Skøjte Union i samarbejde med Tårnby Skøjte

Læs mere

2007 og yngre 2006 og yngre

2007 og yngre 2006 og yngre Miniturneringen er for drenge årgang 2006 og yngre og piger årgang 2007 og yngre. Igen i år kan et tilmeldt hold tilmelde flere svømmere end nødvendigt dog kan der max tilmeldes 6 piger og 6 drenge pr.

Læs mere

Reglement for Landspokalturneringen

Reglement for Landspokalturneringen Finalerne i landspokalturneringen 2015 afholdes som Final Four 1 Udskrivning af turneringen Dansk Volleyball Forbund udskriver hvert år en Landspokalturnering i en dame- og en herrerække. 2 Pokaler I hver

Læs mere

Arrangør-manual. Danmarksmesterskab Bouldering

Arrangør-manual. Danmarksmesterskab Bouldering Arrangør-manual Danmarksmesterskab Bouldering (senior) Indhold: 1. Indledning... 2 2. Deltagere... 2 3. Konkurrencens format... 2 4. Rutebygning... 3 5. Dommere... 3 6. Forberedelse og planlægning... 3

Læs mere

Firmaidræt StorKøbenhavn Petanque. Petanqueafdelingens reglement

Firmaidræt StorKøbenhavn Petanque. Petanqueafdelingens reglement Formål 1.1. Formålet er at samle petanquespillere fra klubber der er medlem af Firmaidræt StorKøbenhavn til idrætsligt og kollegialt samvær til gavn og glæde for udøverne og deres firmaer samt udvikle

Læs mere

Golf. 6. Mobiltelefon Mobiltelefon skal være slukket under spil på banen. Brug af mobiltelefon kan medføre diskvalifikation.

Golf. 6. Mobiltelefon Mobiltelefon skal være slukket under spil på banen. Brug af mobiltelefon kan medføre diskvalifikation. Golf Opdateret april 2009 Generelle turnerings- og spilleregler 1. Turnerings- og spilleregler Nedennævnte turnerings- og spilleregler er gældende for DM-stævner, der arrangeres under Dansk Firmaidrætsforbund.

Læs mere

Driftsforeningen Padborg Park anvender navnet Dansk Drifting Serie (DDS)

Driftsforeningen Padborg Park anvender navnet Dansk Drifting Serie (DDS) SPORTSREGLEMENT FOR DANSK DRIFTING SERIE 2014 1. Titel. 1.1 Seriens navn. Seriens navn er Dansk Drifting Serie (DDS) og tilrettelægges af Driftsforeningen Padborg Park (DPP), under udviklingsaftale med

Læs mere

I. Anvendelsesområde og ledelse II. Matchformat og -afvikling

I. Anvendelsesområde og ledelse II. Matchformat og -afvikling I. Anvendelsesområde og ledelse. 1. Dette reglement gælder for KTU s udendørs holdturnering, herefter benævnt holdturneringen. Kun klubber, der er medlem af KTU, kan deltage i holdturneringen. Stk. 2.

Læs mere

REGLER FOR AFHOLDELSE AF DANSKE JUNIORTURNERINGER

REGLER FOR AFHOLDELSE AF DANSKE JUNIORTURNERINGER REGLER FOR AFHOLDELSE AF DANSKE JUNIORTURNERINGER 1. Generelt a. Junior Grand Prix turneringen er Dansk Squash Forbunds officielle singleturnering for ungdomsspillere og udskrives af Dansk Squash Forbund.

Læs mere

Fjordhesten Danmark - DM reglement

Fjordhesten Danmark - DM reglement Fjordhesten Danmark - DM reglement Gældende fra 01.01.2018 1. Formål Formålet med at afvikle DM er at fremme sporten med fjordheste på et niveau, som skaber respekt om fjordhestens evner inden for de forskellige

Læs mere

KONKURRENCEREGLER Danmarksmesterskab for Bygarder 2017

KONKURRENCEREGLER Danmarksmesterskab for Bygarder 2017 KONKURRENCEREGLER Danmarksmesterskab for Bygarder 2017 Landsgardeforeningen (LGF) Sammenslutningen af Danske Bygarder Protektor: Hans Excellence Ingolf, Greve af Rosenborg 1 25. juni 2016 Formål Formålet

Læs mere

Danmarksmesterskabet i pløjning fredag den 1. november og lørdag den 2. november 2013

Danmarksmesterskabet i pløjning fredag den 1. november og lørdag den 2. november 2013 Danmarksmesterskabet i pløjning fredag den 1. november og lørdag den 2. november 2013 Information om DM i pløjning 2013 Pløjevært: Maria og Kristian Lundgaard-Karlshøj Ausumgaard Holstebrovej 101 7560

Læs mere

INVITATION TIL (de uofficielle) DANSKE MESTERSKABER FOR ÅRGANGSHOLD

INVITATION TIL (de uofficielle) DANSKE MESTERSKABER FOR ÅRGANGSHOLD INVITATION TIL (de uofficielle) DANSKE MESTERSKABER FOR ÅRGANGSHOLD Kære Kvik Kastrup, Gentofte Svømmeklub, Sigma Swim, Aalborg Svømmeklub, Gladsaxe Idrætsforening, Hovedstaden Svømmeklub, Elitesvøm Vejle,

Læs mere

Regler for VinterCup 2012/13

Regler for VinterCup 2012/13 Regler for VinterCup 2012/13 Generelt: VinterCup er en parkonkurrence, hvor parret følges ad under hele løbet. Der køres efter indtegnede poster på et kort. Der er en maksimal køretid på 90 minutter, og

Læs mere

Generelle turneringsbetingelser for KM Sport Cup (Kvalifikation + Slutspil)

Generelle turneringsbetingelser for KM Sport Cup (Kvalifikation + Slutspil) Betingelser for deltagelse E-rækken: Rækken er for aktive fuldtidsmedlemmer med hjemmeklub i AGC, som af Klubbens Elitetræner, er vurderet egnet til at spille på et af klubbens hold i Danmarksturneringen.

Læs mere

Afvikling af Boulder DM

Afvikling af Boulder DM Dansk Klatreforbund Afvikling af Boulder DM Indhold: 1. Indledning... 2 2. Konkurrencens format... 2 3. Dommere... 2 4. Forberedelse og planlægning... 3 5. Point... 3 6. Program... 4 7. Tilmelding... 4

Læs mere

Pokalturnering - Final4 afslutning og seedning

Pokalturnering - Final4 afslutning og seedning Pokalturnering - Final4 afslutning og seedning Afvikling af semifinaler/finaler som Final4 for damer og herrer Finaleproduktet for Pokalturneringen ønskes forbedret sportsligt, således semifinaler og finaler

Læs mere

Ved hvert arrangement sker banefordeling for første løb ved lodtrækning, herefter svømmes der med rullende banefordeling.

Ved hvert arrangement sker banefordeling for første løb ved lodtrækning, herefter svømmes der med rullende banefordeling. Miniturneringen er i sæson 2016/17 for drenge årgang 2005 og yngre og piger årgang 2006 og yngre. Sidste sæson (2015/16) blev der ændret lidt i opsætningen af de fire stævneafsnit, for at imødekomme de

Læs mere

UNGDOM. Indbydelse DM udendørs 2015. Riffel. BK og junior 50-200 og 300 meter

UNGDOM. Indbydelse DM udendørs 2015. Riffel. BK og junior 50-200 og 300 meter Indbydelse DM udendørs 2015 UNGDOM Riffel BK og junior 50-200 og 300 meter DGI Vingsted Skovvej 1 7182 Bredsten Tlf. 7940 4040 CVR: 4001 1218 info@dgi.dk www.dgi.dk Konkurrencer Ungdom Riffel: D. 12.-13.

Læs mere

De generelle turneringsbestemmelser er gældende i alle klubturneringer medmindre andet er bestemt i den enkelte turnering.

De generelle turneringsbestemmelser er gældende i alle klubturneringer medmindre andet er bestemt i den enkelte turnering. De generelle turneringsbestemmelser er gældende i alle klubturneringer medmindre andet er bestemt i den enkelte turnering. 1. Regler Alle turneringer afvikles efter de af The Royal & Ancient Golf Club

Læs mere

Plaquetter kan uddeles til og 3. placerede. (efter eget valg)

Plaquetter kan uddeles til og 3. placerede. (efter eget valg) Bestemmelser for distrikt 11-13 Jf.. DRF s reglement Indskud Hvor intet andet står anført, er indskud ved stævner: Hest: - Spring 120,- pr. klasse (Efteranmeldelse kr. 180) - Dressur 140,- pr. klasse (Efteranmeldelse

Læs mere

Dansk Mini Racing Union. Løbsreglement

Dansk Mini Racing Union. Løbsreglement Dansk Mini Racing Union 2011 Løbsreglement LØBSREGLER FOR ALLE KLASSER (med mindre der foreligger specielle regler for en klasse, se disse) 1 TILMELDING & TEKNISK KONTROL Kørere, der ønsker at deltage,

Læs mere

Det er et krav, at hunden inden tilmeldingen har bestået en IPO-2 prøve. BHR kan uddele wildcard.

Det er et krav, at hunden inden tilmeldingen har bestået en IPO-2 prøve. BHR kan uddele wildcard. Regler for deltagelse i IPO 3 DM og udtagelser Udtagelseskrav: Det er et krav, at hunden inden tilmeldingen har bestået en IPO-2 prøve. Hundeførere, som har bestået med minimum 250 point opnået ved 1 udtagelse,

Læs mere

Regler for Den Gyldne Mikrofon

Regler for Den Gyldne Mikrofon Regler for 1 Konkurrencen er JCI Danmarks enmands-talerkonkurrence. Konkurrencen har til formål at udvikle deltagerne til bedre talere. 2 Deltagere Alle juniorer i JCI Danmark kan deltage i konkurrencen.

Læs mere

Dansk Skøjte Union. Indbydelse til DSU s Efterårskonkurrence GRAND PRIX I. 2.-4. oktober 2015 på Odense Isstadion

Dansk Skøjte Union. Indbydelse til DSU s Efterårskonkurrence GRAND PRIX I. 2.-4. oktober 2015 på Odense Isstadion Dansk Skøjte Union Indbydelse til DSU s Efterårskonkurrence GRAND PRIX I 2015 2.-4. oktober 2015 på Odense Isstadion 1. Arrangør Dansk Skøjte Union i samarbejde med Odense Skøjte Klub har herved fornøjelsen

Læs mere

Klubben for F.T. Spaniels Markprøvereglement Revideret april 2015

Klubben for F.T. Spaniels Markprøvereglement Revideret april 2015 Klubben for F.T. Spaniels Markprøvereglement Revideret april 2015 Klubben for F.T. Spaniels Markprøvereglementet (revideret april 2015) 1 Formål Markprøverne skal være avlsvejledende med det overordnede

Læs mere

Prøveregler for Dansk Kennel Klubs afholdelse af Danmarksmesterskab i schweissspor

Prøveregler for Dansk Kennel Klubs afholdelse af Danmarksmesterskab i schweissspor Prøveregler for Dansk Kennel Klubs afholdelse af Danmarksmesterskab i schweissspor Solrød 1. januar 2018 1 Formål Prøven er en konkurrenceprøve, der har til formål at finde frem til årets Danmarksmester

Læs mere

SPORTS ACROBATIK TEKNISKE REGLER

SPORTS ACROBATIK TEKNISKE REGLER SPORTS ACROBATIK TEKNISKE REGLER 2010-2011 TEKNISKE REGLER SIDE 1 ARTIKEL 1 1.1 DOMMERKOMITÉENS FUNKTIONER. 1.1.1 Dommerkomitéen er ansvarlig for definitionen af reglerne. Komitéen vedligeholder de tilstedeværende

Læs mere

Indskud Hvor intet andet står anført, er indskud incl. kr. 10 til DRF:

Indskud Hvor intet andet står anført, er indskud incl. kr. 10 til DRF: Bestemmelser for distrikt 11-13 Jf.. DRF s reglement redigeret januar 2018. Indskud Hvor intet andet står anført, er indskud incl. kr. 10 til DRF: Hest: - Spring 130,- pr. klasse (Efteranmeldelse kr. 190)

Læs mere

Håndbog for stævner i KBU side 1 af 12 INDHOLD

Håndbog for stævner i KBU side 1 af 12 INDHOLD Håndbog for stævner i KBU side 1 af 12 INDHOLD Old Boys / Girls Stævner... 2 KBU Kredskamp... 4 KBU Åbningsstævne... 5 KM Indledende... 6 KM Single Finaler... 8 KM Mix... 9 KBU Cup Indledende... 10 KBU

Læs mere

Fjordhesten Danmark - DM reglement

Fjordhesten Danmark - DM reglement Fjordhesten Danmark - DM reglement Gældende fra 04.03.2019 1. Formål Formålet med at afvikle DM er at fremme sporten med fjordheste på et niveau, som skaber respekt om fjordhestens evner inden for de forskellige

Læs mere

Dansk Squash Forbund Regler for Junior Turneringer. Junior Grand Prix turneringen

Dansk Squash Forbund Regler for Junior Turneringer. Junior Grand Prix turneringen Dansk Squash Forbund Regler for Junior Turneringer Junior Grand Prix turneringen Indholdsfortegnelse: 1 Turneringens formål... 3 2 Bestemmelserne omfatter... 3 3 Turneringsbestemmelser... 3 3.1 Klassificering

Læs mere

Regler for LØSR s klubmesterskaber

Regler for LØSR s klubmesterskaber Regler for LØSR s klubmesterskaber Gældende fra 2014 Revideret 2018 Udover nedenstående regler henvises i øvrigt til propositionerne for stævnet. 1. Ved klubmesterskabsstævnet afholdes der samtidig LØSR

Læs mere

Afholder TeamGym Efterskole DM I samarbejde med

Afholder TeamGym Efterskole DM I samarbejde med Afholder TeamGym Efterskole DM I samarbejde med 22. maj 2015 I Arena Randers 1 Indhold Tilmelding... 3 Tilmeldingsfrist og betalingsfrist:... 3 Entre inkl. program... 3 Cafeteria... 3 Kontakter:... 3 Praktiske

Læs mere

Turneringsbestemmelser

Turneringsbestemmelser Turneringsbestemmelser Turneringsbestemmelserne er udarbejdet af Turneringsudvalget og fastlægger retningslinjer for, hvorledes turneringer planlægges og afholdes i Søhøjlandet Golf. Definitioner Turneringer

Læs mere

Propositioner for Danmarks Bowling Forbunds Danske mesterskaber for senior

Propositioner for Danmarks Bowling Forbunds Danske mesterskaber for senior Propositioner for Danmarks Bowling Forbunds Danske mesterskaber for senior 08/2019 Indhold 1. Formål, hjemmel og ændring af propositionerne...3 1.1 Formål...3 1.2 Hjemmel og ændring af propositionerne...3

Læs mere

Foreningens navn er: BRANDVÆSENETS MUSIKFORENING KØBENHAVN. Stiftet den 23. okt. 1939

Foreningens navn er: BRANDVÆSENETS MUSIKFORENING KØBENHAVN. Stiftet den 23. okt. 1939 Foreningens navn er: BRANDVÆSENETS MUSIKFORENING KØBENHAVN Stiftet den 23. okt. 1939 Foreningen består af et Harmoniorkester, Rytmisk afdeling og Sølvbryllupsorkester. FORMÅLET. Foreningens formål er at

Læs mere

Klubmesterskab regler

Klubmesterskab regler Klubmesterskab regler Udover nedenstående regler henvises i øvrigt til propositionerne for stævnet. Rytteren skal have været medlem af LØSR i de seneste 3 måneder for at kunne deltage i LØSR s klubmesterskaber.

Læs mere

Danmarks Bowling Forbund Ungdomsudvalget www.bowlingsport.dk

Danmarks Bowling Forbund Ungdomsudvalget www.bowlingsport.dk DBwF s Rankingstævne-ansøgning Læs venligst vejledningen inden du udfylder denne ansøgning. Du finder vejledningen her http:///wp-content/uploads/vejledning.pdf Dokumentet kan findes i word- dokument under:

Læs mere

DIF-IDRÆTTENS HØJESTE APPELINSTANS KENDELSE

DIF-IDRÆTTENS HØJESTE APPELINSTANS KENDELSE DIF-IDRÆTTENS HØJESTE APPELINSTANS KENDELSE afsagt den 18. maj 2015 i sag nr. 8/2015 DIF-idrættens Højeste Appelinstans' Sag nr. 8/2015: [A] og [B]s indbringelse af DAFF's Appeludvalgs afgørelse af 31.

Læs mere

World BBQ Association Danmark DET OFFICIELLE REGELSÆT

World BBQ Association Danmark DET OFFICIELLE REGELSÆT World BBQ Association Danmark DET OFFICIELLE REGELSÆT 1 DELTAGERNE 1.01 Alle deltagende hold dyster på lige vilkår. Der gøres ikke forskel på professionelle og amatører. 1.02 Et hold består af maksimum

Læs mere

Indledning Konkurrenceregler Vejledende tidsplan Bedømmelse

Indledning Konkurrenceregler Vejledende tidsplan Bedømmelse Indledning 3 Konkurrenceregler 4 Vejledende tidsplan 6 Bedømmelse 7 2 DM i Skills gennemføres over fire dage, onsdag til lørdag. Der arbejdes 21 timer på selve DM opgaven fordelt nogenlunde således: Onsdag

Læs mere

REGLEMENT FOR INDIVIDUELT DM

REGLEMENT FOR INDIVIDUELT DM REGLEMENT FOR INDIVIDUELT DM 1 Deltagere: Stk. 1. Individuelt Danmarksmesterskab i skoleskak ( Individuelt DM ) og kvalifikation hertil står åbent for deltagere, som opfylder alle følgende betingelser:

Læs mere

FSKBH Håndbold - Reglement

FSKBH Håndbold - Reglement FSKBH Håndbold - Reglement Formål og gyldighedsområde Formålet er at samle de københavnske firmaklubbers håndboldspillere til idrætslig samvær til gavn og glæde for udøverne og deres virksomheder, samt

Læs mere

Jonas Viggo Pedersen. 2. Valg af referent Jonas Viggo Pedersen (generalsekretær for DAO) blev valgt. DAO Dansk Amatør Orkesterforbund

Jonas Viggo Pedersen. 2. Valg af referent Jonas Viggo Pedersen (generalsekretær for DAO) blev valgt. DAO Dansk Amatør Orkesterforbund Referat af Repræsentantskabsmøde i Dansk Amatør Orkesterforbund DAO afholdt ordinært repræsentantskabsmøde på Kolding Musikskole, Riis Toft 12A, 6000 Kolding. lørdag den 3. marts 2018 i tidsrummet kl.

Læs mere

SENIOR. Indbydelse DM udendørs 2015. Riffel. UNG/SEN/ÅKL/VET 50-200 og 300 meter 300 meter Nordisk Program

SENIOR. Indbydelse DM udendørs 2015. Riffel. UNG/SEN/ÅKL/VET 50-200 og 300 meter 300 meter Nordisk Program Indbydelse DM udendørs 2015 SENIOR Riffel UNG/SEN/ÅKL/VET 50-200 og Nordisk Program DGI Vingsted Skovvej 1 7182 Bredsten Tlf. 7940 4040 CVR: 4001 1218 info@dgi.dk www.dgi.dk Konkurrencer DM Senior Riffel:

Læs mere

Finaler i alle 50m, 100m og 200m løb. Direkte finale med bedste heat i finaleafsnit i 400m løbene.

Finaler i alle 50m, 100m og 200m løb. Direkte finale med bedste heat i finaleafsnit i 400m løbene. FARUM SVØMMEKLUB Inviterer til stævne, og i år er der endnu flere gode grunde til at komme til Farum Helt nyt spændende stævnekoncept, som tilgodeser alle aldersgrupper Farum Cup 2013 tilbyder i år: De

Læs mere

Manual. Udarbejdet august 2018 Aabybro Efterskole. DM i Dans for efterskoler

Manual. Udarbejdet august 2018 Aabybro Efterskole. DM i Dans for efterskoler Manual Udarbejdet august 2018 Aabybro Efterskole DM i dans er en konkurrence, der søger at fremhæve dans, danseverdenens kvaliteter og dansens æstetik. Regler og grundlæggende rammer for konkurrencen og

Læs mere

Generel eksamensinformation/prøveregler Grundforløb Indholdsfortegnelse

Generel eksamensinformation/prøveregler Grundforløb Indholdsfortegnelse Generel eksamensinformation/prøveregler Grundforløb Indholdsfortegnelse Case-eksamen:... 2 Øvrige prøver:... 2 Mundtlig prøve:... 2 Skriftlig prøve:... 3 Praktisk prøve... 4 Generelle regler:... 4 Censorer:...

Læs mere

DBTU koncept for Ungdoms Top 12

DBTU koncept for Ungdoms Top 12 DBTU koncept for Ungdoms Top 12 Udarbejdet af DBTUs Eliteudvalg - august 2017. Indledning Formålet med dette koncept er at sætte retningslinjer for afviklingen af DBTUs Ungdoms Top 12 en årlig turnering

Læs mere

Indbydelse til DSU s Friløbskonkurrence og Grand Prix finale 2019

Indbydelse til DSU s Friløbskonkurrence og Grand Prix finale 2019 Dansk Skøjte Union Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 2605 Brøndby Tlf: +45 43 26 29 10 Email: office@danskate.dk Web: www.danskate.dk Indbydelse til DSU s Friløbskonkurrence og Grand Prix finale 2019 22.-24.

Læs mere

INVITATION TIL HOLD-DM SKOLESKAK KIRKEBAKKESKOLEN DEN 25. - 27. MARTS 2011

INVITATION TIL HOLD-DM SKOLESKAK KIRKEBAKKESKOLEN DEN 25. - 27. MARTS 2011 INVITATION TIL HOLD-DM SKOLESKAK KIRKEBAKKESKOLEN DEN 25. - 27. MARTS 2011 Arrangør: Kirkebakkeskolens Forældreforening med stor hjælp fra Skakklubben Evans og Dansk Skoleskak Vejle KIRKEBAKKESKOLEN Kirkebakken

Læs mere

VM i Spring afholdes af Vestegnens Rideklub d august 2014 VM i Dressur afholdes af Vestegnens Rideklub d

VM i Spring afholdes af Vestegnens Rideklub d august 2014 VM i Dressur afholdes af Vestegnens Rideklub d Vestegns Mesterskaberne Vestegns Mesterskaberne afholdes én gang årligt i udendørssæsonen og er åbne for alle vestegnsklubberne. Der afvikles at hold- og individuel-mesterskab, både for hest og pony i

Læs mere

BAL, BNR, GLK, HGRK, HVR, ISR, LØSR, SBGR, SIV, VER

BAL, BNR, GLK, HGRK, HVR, ISR, LØSR, SBGR, SIV, VER Generelle bestemmelser for Vestegnsmesterskaberne (VM) Generelle bestemmelser for VestegnsMesterskaberne: - afholdes én gang årligt i udendørssæsonen - er åbne for alle vestegnsklubberne - holdmesterskab

Læs mere

DANISH ENTREPRENEURSHIP AWARD 2013. Ungdomsuddannelserne

DANISH ENTREPRENEURSHIP AWARD 2013. Ungdomsuddannelserne DANISH ENTREPRENEURSHIP AWARD 2013 Ungdomsuddannelserne DANISH ENTREPRENEURSHIP AWARD Regler for deltagelse Alle elever og studerende, danske og udenlandske, samt undervisere og ledere tilknyttet en dansk

Læs mere

Regler for VinterCup 2010/11

Regler for VinterCup 2010/11 Regler for VinterCup 2010/11 Generelt: VinterCup er en parkonkurrence, hvor parret følges ad under hele løbet. Der køres efter indtegnede poster på et kort. Der er en maksimal køretid på 90 minutter, og

Læs mere

har igen glæden af at invitere til seniorstævne i weekenden den 5. 7. september 2014

har igen glæden af at invitere til seniorstævne i weekenden den 5. 7. september 2014 har igen glæden af at invitere til seniorstævne i weekenden den 5. 7. september Holdinddeling: Damer A: 3. Division og Kvalifikationsrække, Fyns- og Jyllandsserie Herrer A: 3. Division og Kvalifikationsrække,

Læs mere