VELKOMMEN TIL! KONTINGENT For sæsonen er kontingentet:

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "VELKOMMEN TIL! KONTINGENT For sæsonen 2016-2017 er kontingentet:"

Transkript

1 VELKOMMEN TIL! Vi er rigtig glade for, du har lyst til at blive del af vores store sommerfamilie! I Borgspillet har vi den indstilling, at der skal være plads til alle, uanset om du har lyst til at spille skuespil eller være med bag kulisserne. Vi kan ikke garantere replikker og sange til alle, men hvis du gerne vil prøve at stå på en scene som skuespiller eller statist så sørger vi for, du kommer til det! MEGET MERE END SKUESPIL Men at være borgspiller er ikke kun forbeholdt skuespillere og statister. Titlen dækker også over alle vores folk bag scenen, som sammen knokler for, at vi år efter år kan blive ved med at stable fantastiske stykker på benene. Hvis du f.eks. er ferm med en symaskine og nål og tråd, så er det nok lige dig, vi står og mangler til vores sygruppe? Eller hvis boremaskinen passer dig bedre, så skal du måske være med til at bygge kulisser i den praktiske gruppe? Måske vil du bare gerne give et nap med hvor det behøves? Så kan der altid bruges et par hænder i vores gruppe af Flinke-Folk. Hvis du er interesseret, så se, hvem du skal kontakte, bagerst i folderen. KONTINGENT For sæsonen er kontingentet: Voksen: Barn* (u. 12): Familie: Støttemedl.: 300,- kr. 150,- kr. 750,- kr. 100,- kr. *Børn under 12 år skal ledsages af en voksen. Du tilmelder dig hos kassereren, som også kan være behjælpelig, hvis du har spørgsmål. Kontingentet kan indbetales til Borgspillets konto i Nordea Sorø: Reg.nr kontonr HUSK at betale kontingent! Det har betydning for vores forskellige tilskud, og som skuespiller vil du først få udleveret et manuskript, når kontingentet er betalt. FORSIKRINGER Borgspillet har IKKE en forsikring, der dækker alle vores medlemmer. Derfor er det vigtigt, du selv har en ulykkes-/ fritidsforsikring, hvis du skulle komme til skade under arbejdet i foreningen. 28. SÆSON /17-4. UDGAVE

2 LOKATIONER SCENEN Hjertet i Borgspillet. Det er her vores stykker opføres, og hvor der prøves scener og gennemspilninger. SOGNEGÅRDEN Placeret lige overfor Ruds Vedby Kirke. Her øves sang og dans, ligesom audition, fællesspisning og generalforsamling typisk holdes her. SØPARKEN Systue, kostumer og rekvisitter. LADEN Vores kulisse- og materialeopbevaring, samt større rekvisitter. RUDS VEDBY SKOLE Skolen er vores backup, når sognegården en sjælden gang ikke er ledig. OPFØRSEL OG ADFÆRD Når du deltager i parken og til vores arrangementer, så er du Borgspillets ansigt udadtil og bør derfor opføre dig derefter. Vi er alle afhængige af, at Borgspillet bliver ved med at fremstå ordentligt og professionelt overfor omverdenen, så vi forventer at alle vores medlemmer hjælper til med dette. ÅRETS GANG I BORGSPILLET GENERALFORSAMLING Den nye sæson starter typisk med generalforsamlingen, hvor alle medlemmer er velkomne til at høre lidt om tingenes tilstand i foreningen. Generalforsamlingen afholdes som regel i marts måned og varsles i lokalaviser, på vores website og på Facebook. EVENTS Udover vores sommerstykke bliver Borgspillet også engageret til forskellige events i løbet af året. Det kan være alt lige fra optrædener ved julefester, halloween og byfester, til boder og praktisk arbejde i forbindelse med højtider, festivaller og kirkekoncerter. SPILLEDAGE Der spilles otte forestillinger onsdag til lørdag i uge 32 og 33 i august. I 2016 er spilledagene og august. Forestillingerne starter kl Hvis du har lyst til at deltage i disse sammenhænge, så giv besked til et af vores bestyrelsesmedlemmer.

3 ØVEPERIODEN DATOER Audition 6. marts 2016 på Ruds Vedby skole. Generalforsamling 15. marts kl. 19 i Ruds Vedby sognegård. Læseprøve 2. maj 2016 Første øveperiode 3. maj til 19. juni (vi har fri i helligdagsweekender) Ferie 20. juni til 17. juli Anden øveperiode 18. juli og frem til premieren Oprydning 21. august kl UANSET VEJRET Når vi skal øve i parken gælder det om at være godt klædt på. Det kan godt blive koldt i løbet af aftenen, så husk varmt tøj og regntøj til de våde dage. Vi øver i alt slags vejr bortset fra torden. Husk også et tæppe eller noget andet at sidde på. Der kan også være rigtig mange myg, så det er også godt med en myggespray. ARBEJDSDISCIPLIN Det er bedst at komme lidt før tid til prøverne, så vi kan starte som planlagt. Vores prøveforløb er kort, men intensivt, og derfor er det vigtigt, alle møder velforberedte til den pågældende scene-, sangeller danseprøve. Det går ikke kun ud over dig, hvis du ikke kan dine ting, men også dine medspillere, som er afhængige af dig. Efter ferien skal du så vidt muligt kunne dine replikker udenad, så du kan lægge manuskriptet og fokusere på udtrykket. PAUSER Der vil selvfølgelig være indlagt en del pauser i løbet af prøven, men også her er det vigtigt at overholde tiden. AFBUD Afbud meldes så tidligt som muligt til formand Marianne. Allerede til auditionen findes der en liste, som du bedes notere dine fraværsdage på. Prøveplanen lægges efter fraværslisten, så prøv at være tidligt ude, så vi undgår spildtid. Vi har et meget intensivt prøveforløb, så for din egen og dine medspilleres skyld fraråder vi alt for meget fravær, og helst intet i hele anden prøveperiode.

4 PARKERING I øvedagene kan du parkere ved ishuset (bag publikumsrækkerne). I spilledagene er disse pladser forbeholdt gangbesværet publikum, så som udgangspunkt parkerer vi på pladsen ved stenladen. Kør roligt, når du har passeret kirken, så vi ikke generer beboerne og hestene. TOILETTER Når vi øver i parken, vil der blive åbnet for den store toiletvogn ved stalden. I spilledagene er denne forbeholdt publikum, så der benytter vi i stedet den lille vogn bag publikumsrækkerne. FRISURE Vores historier foregår ofte et godt stykke tilbage i tiden, og vi bestræber os på at kostumer, sprog og rekvisitter skal være så historisk korrekte som muligt. Spørg derfor instruktøren eller kostumieren, før du går ud og bliver klippet, så vi undgår alt for moderne frisurer og farver. KONGE-/DAMESIDE Du kan måske støde på udtrykkene konge- og dameside om scenen. Kongeside er til venstre for publikum (mod Vedbygård), dameside er til højre (mod hestefolden). NATTEVAGT Når teknikken, kostumerne og rekvisitterne kommer ned i parken, har vi brug for mindst to voksne vagter hver nat. En nattevagt løber fra prøven slutter til næste morgen kl 6. I løbet af vagten er der typisk mindre opgaver, såsom oprydning på publikumsrækkerne eller andet småarbejde. Der vil gå en nattevagtstilmelding rundt i løbet af øveperioden, hvor vi opfordrer alle til at skrive sig på - de er faktisk rigtig hyggelige! AFFALD Husk at rydde op efter dig og brug skraldespanden i kongeside eller en af affaldsspandene omkring kostumeteltet, så vi holder parken flot. RYGNING Er du ryger, så husk som udgangspunkt kun at ryge i pauserne, da røg på scenen kan genere dine medspillere. Brug venligst de opstillede sandspande til skodder.

5 SPILLEDAGENE KOSTUMER Når vi begynder at prøve i kostume, så sørg for at holde styr på dine kostumedele, og hæng dem pænt på plads efter brug. Hvis du har spørgsmål eller behov for at få repareret en kostumedel, så tag fat i en af sydamerne der er altid mindst én på vagt i kostumeteltet under forestillingerne. ikke er vant til at lægge make-up, så er der med garanti en af dine medspillere, der med glæde vil lægge den på dig. Hvis du er overfølsom eller allergisk i forhold til visse typer sminke, så husk at nævne det for den sminkeansvarlige eller Marianne, så I sammen kan finde en løsning. OPVARMNING Der er altid fælles opvarmning kl. 19 bag scenen. Alle stiller omklædt her, hvor de sidste beskeder bliver givet, og vi ønsker hinanden held og lykke med forestillingen. MICROPORT Hvis du har replikker eller sang i stykket, vil du blive udstyret med en microport (mikrofonledning). Marianne står for at montere den på dig før forestillingen, og du skal ikke selv tænde og slukke den i løbet af forestillingen det klarer de oppe fra lydhuset. Så husk at gå i god tid, hvis du skal på toilettet før en scene. RO BAG SCENEN Før og under forestillingen skal der være ro bag scenen. Vi lader ikke alle sammen op på samme måde, så hvis du har brug for at synge eller skråle højt, før du går på, så gør det lidt afsides så generer vi heller ikke publikum. SMINKE Af hensyn til scenelyset bruger alle sminke, medmindre andet er aftalt. Hvis du

6 så er du velkommen til at klæde om og hilse på dem blandt publikum. Publikum har ikke adgang bag scenen, og kostumerne må ikke komme op blandt vores gæster. KAFFE/KAGE I PAUSEN I pauserne er der gratis kaffe og te, og sodavand kan købes til rimelige priser. Vi skiftes gerne til at medbringe kage eller lignende, så husk at skrive dig på kagelisten. VENNER I PAUSEN Hvis du har venner på publikumsrækkerne, som du gerne vil hilse på i pausen, FAKLER Vi slutter traditionen tro stykket af med et fakkeloptog, hvor vi bevæger os fra scenen ud på plænen ned mod spiseteltet. Af sikkerhedshensyn skal du være fyldt 12 år, før du må bære en fakkel. FORPREMIERE Sidste prøvedag før premieren ligger forpremieren, hvor vi laver en fuld gennemspilning. Her er alle foreningens medlemmer velkomne til gratis at overvære stykket fra publikumsrækkerne. EFTER STYKKET ARRANGEMENTER Efter premieren mødes vi alle i spiseteltet i kostume, hvor formanden holder tale. Første øl/vand er gratis for medlemmer. Efter sidste forestilling mødes vi også i spiseteltet, hvor bl.a. forfatter og instruktør holder afskedstaler. Første øl/vand er gratis for medlemmer. OPRYDNING Dagen efter sidste forestilling mødes vi om morgenen i parken til fælles morgenmad og nedrivning af kulisser. FÆLLESSPISNING Indenfor et par måneder efter spilleperioden har vi tradition for fællesspisning i sognegården for alle foreningens medlemmer, hvor vi sammen runder sommerforestillingen af med manér.

7 ØVRIGT ONLINE Vores officielle website er rudsvedbyborgspil.dk hvor der annonceres og sælges billetter. Derudover er Borgspillet også at finde på facebook.com/rudsvedbyborgspil. Endelig har vi også en skjult Facebookgruppe for årets stykke, hvor nyheder, ændringer og spørgsmål i og omkring spilleperioden lægges op. Gruppen kræver invitation fra et af de øvrige medlemmer. Online-spørgsmål bedes rettet til Ronni eller Christer. BRUG AF BILLEDER OG VIDEO Vi bruger af og til billeder og optagelser fra prøver og arrangementer, f.eks. i vores program, til reklame på internettet og i lokale medier. Situationsbilleder bliver altid kontrolleret for uheldige motiver, men derudover indhenter vi ikke særligt tilladelse til disse. Hvis du ikke ønsker dit portrætbillede brugt i f.eks. programmet, så giv besked til en i bestyrelsen. PLAKATER OG FOLDERE I månederne op til premieren er det vigtigt, vi får reklameret for vores forestilling, hvilket bl.a. sker ved ophængning af plakater og uddeling af flyers i lokalområdet og nabobyerne. Som medlem håber vi selvfølgelig, du vil hjælpe til med dette reklamearbejde, og hvis du skulle have en god idé til nye reklameområder, så hører bestyrelsen gerne fra dig. Der vil blive givet besked, når vi har plakater og flyers klar. GAVER Borgspillet giver kun gaver ved særlige mærkedage og bårebuketter ved begravelser. SPØRG! Vi har prøvet at samle svar på mange af de spørgsmål, man typisk kan møde som nyt medlem. Men husk: Hvis du er i tvivl, så er det bare at tage fat i en af de gamle garvede, som med garanti kan hjælpe dig med et svar.

8 NØGLEFOLK OG BESTYRELSE Chris Skytte Instruktør/forfatter/komponist Jeff Schjerlund Koreograf Camilla Lohmann Dramacoach Karina Nus Sangcoach Berit Jespersen Kostumier Marianne Olsen Formand Susanne Jensen Kasserer Ronni Johansson Næstformand/ webansvarlig Sanne van der Meer Sekretær/sminkør Christer Hjorth Larsen Bestyrelsesmedlem Bent Thygesen Suppleant/praktisk ansvarlig Lise Vindum Suppleant VI SES I PARKEN!

VELKOMMEN TIL! KONTINGENT For sæsonen er kontingentet:

VELKOMMEN TIL! KONTINGENT For sæsonen er kontingentet: VELKOMMEN TIL! Vi er rigtig glade for, du har lyst til at blive del af vores store sommerfamilie! I Borgspillet har vi den indstilling, at der skal være plads til alle, uanset om du har lyst til at spille

Læs mere

Reception. lørdag d.5.november kl.09.00 i Borgerhuset.

Reception. lørdag d.5.november kl.09.00 i Borgerhuset. Nr. 172 november 2011 Reception lørdag d.5.november kl.09.00 i Borgerhuset. Vi ved ikke om der måske skal klippes en snor over? Vi ved heller ikke om den nordfynske verdenspresse kommer? Men vi ved alle

Læs mere

KORSLØKKE AFDELING APRIL KVARTAL 2015 www.dui.dk/korsloekke

KORSLØKKE AFDELING APRIL KVARTAL 2015 www.dui.dk/korsloekke AFDELINGSADRESSER: Formand: Jonna Ivarsen, Højvang 5, 5270 Odense N. Tlf.: 66 18 49 59 Kasserer: Arne B. Hansen, Hybenvej 75, 5260 Odense S. Tlf.: 66 12 14 59 MØDETIDER: Mandag: 18.00-20.00 Boldspil og

Læs mere

INDBYDELSE TIL GENERALFORSAMLING MED FRIESER-HESTEN MIDTJYLLAND

INDBYDELSE TIL GENERALFORSAMLING MED FRIESER-HESTEN MIDTJYLLAND INDBYDELSE TIL GENERALFORSAMLING MED FRIESER-HESTEN MIDTJYLLAND Du indbydes hermed til vores årlige generalforsamling. Vi ser frem til en hyggelig dag med en masse spændende på agendaen. Frieser-Hesten

Læs mere

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 -

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 - Sjov og fart Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev April BEMÆRK DUS-avisen kan også ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder

Læs mere

Velkommen til. En guide til dig som forældre. Dit barn er pusling, tumling, pilt, væbner, seniorvæbner, senior. Dit barns ledere er

Velkommen til. En guide til dig som forældre. Dit barn er pusling, tumling, pilt, væbner, seniorvæbner, senior. Dit barns ledere er Velkommen til En guide til dig som forældre. Dit barn er pusling, tumling, pilt, væbner, seniorvæbner, senior Dit barns ledere er Navn Kontakt tlf. Mailadresse Redigeret d. 3. januar 2016 Side 1 af 6 Kære

Læs mere

Velkommen til Gedskovvej

Velkommen til Gedskovvej Velkommen til Gedskovvej Kære Vi vil gerne byde dig velkommen til dit afklaringsforløb på CUBA. Vi håber du bliver glad for at være her, og vi glæder os til at lære dig at kende. Inden du starter vil vi

Læs mere

Revy 2013 - EN ROYAL AFFÆRE

Revy 2013 - EN ROYAL AFFÆRE Nr. 185 april 2013 Revy 2013 - EN ROYAL AFFÆRE Titlen hentyder til et par af numrene, der beskæftiger sig med regentparrets visit i Bogense 5. juni. EN ROYAL AFFÆRE indeholder i alt nogle og tyve numre,

Læs mere

SPONSORSHIP. Drama Skuespil Musical Dramaskole

SPONSORSHIP. Drama Skuespil Musical Dramaskole SPONSORSHIP Drama Skuespil Musical Dramaskole SPONSORSHIP Jørn Pedersen, Borgmester EN FLOT INDSATS En lang række frivillige leverer en utrættelig indsats i Dronning Dorothea Teatret. En indsats, der ikke

Læs mere

HUSK TILMELDING TIL EFTERÅRSSTYKKET

HUSK TILMELDING TIL EFTERÅRSSTYKKET Nr. 207 april 2016 HUSK TILMELDING TIL EFTERÅRSSTYKKET Det er nu tiden til, vi skal have en tilmelding til vores efterårsstykke. Vi er i god tid i år med tilmeldingerne, men da Per Storm er i gang med

Læs mere

10. september 2009 TAK!

10. september 2009 TAK! TORSDAGS-NYT 10. september 2009 25.000,- kr Mange penge i en tom kasse!! Skolen har netop holdt 32 års fødselsdag! Mandag var vi alle samlet i hallen, hvor der blev sunget og talt. Dejlige sange, hvor

Læs mere

Information og vejledning til BJU-instruktører

Information og vejledning til BJU-instruktører Information og vejledning til BJU-instruktører Indledning: Tak, fordi du vil tage dig af nogle af vore børn eller unge. Denne vejledning er udformet sådan, at også helt nye instruktører skal kunne få god

Læs mere

Velkommen til. Sct. Michaels Børnehave

Velkommen til. Sct. Michaels Børnehave Velkommen til Sct. Michaels Børnehave Sct. Michaels Børnehave Sct. Michaels Gade 10 6000 Kolding Tlf. 75529438 email: post@sct-michaels-bornehave.dk Hvem er vi Sct. Michaels Børnehave er en privat daginstitution,

Læs mere

Kom og vær med til at spille teater

Kom og vær med til at spille teater Kom og vær med til at spille teater Få en sprudlende, fantasifuld, smuk, poetisk, musikalsk og helt ualmindelig hyggelig oplevelse sammen med dit barn Vær med i Teatergruppens traditionsrige teaterforestilling

Læs mere

Kære forældre til kommende skovbørn

Kære forældre til kommende skovbørn Privat Skovbørnehaven Mariehønen Skovbrynet 44 2800 Lyngby Telefon 30965035 E-mail: Bestyrelsen: kontakt@mariehoenenprivat.dk Leder: mariehoenen@mariehoenenprivat.dk NORMERING: Vi er 5 voksne og 27 børn.

Læs mere

VEJLEDNING TIL SKUESPILLERUDDANNELSENS OPTAGELSESPRØVE 2014

VEJLEDNING TIL SKUESPILLERUDDANNELSENS OPTAGELSESPRØVE 2014 VEJLEDNING TIL SKUESPILLERUDDANNELSENS OPTAGELSESPRØVE 2014 For at blive optaget på skuespilleruddannelsen skal du bestå de tre prøver, der er beskrevet her i vejledningen. Dette kan der ikke dispenseres

Læs mere

Klub Svanen. Kontakt. Åbningstider

Klub Svanen. Kontakt. Åbningstider Dag Dato Aktivitet Personale Tir 5. Jul Sang og musik i haven To Ja Jo Tor 7. Jul Bowling i Haslev Ca To Tir 12. Jul Musikquiz med Leif To Ki Ca Tor 14. Jul Eventyr ved bålet Ki Ca Ti Tir 19. Jul Udendørslege

Læs mere

NR. 127 januar 2006 Medlemsblad for S.A.G., Søndersø Amatørteater Gruppe www.sag-teater.dk

NR. 127 januar 2006 Medlemsblad for S.A.G., Søndersø Amatørteater Gruppe www.sag-teater.dk NR. 127 januar 2006 Medlemsblad for S.A.G., Søndersø Amatørteater Gruppe www.sag-teater.dk Husk der er Generalforsamling i SAG Mandag den 13 februar kl. 19.00 se mere side 3 1 Medlemsnyt. Indmeldelser:

Læs mere

Vise-Vers-Nyt. Afs.: VV-Roskilde, Stenlandsvej 16, 4000 Roskilde

Vise-Vers-Nyt. Afs.: VV-Roskilde, Stenlandsvej 16, 4000 Roskilde Medl.nr. IDNr / Par Nr «Navn» «Kontat» «Gade og nr#» «Postnr#» «BY» Afs.: VV-Roskilde, Stenlandsvej 16, 4000 Roskilde Til kalenderen: 07.02.16 kl. 14-16:30 Besøg af Visens Venner i Køge i bibliotekssalen

Læs mere

Nyhedsbrev Uge 6 2015

Nyhedsbrev Uge 6 2015 Nyhedsbrev Uge 6 2015 Et helt nyt år er godt i gang, og vi glæder os til at udfylde det med mange aktiviteter, oplevelser og stjernestunder for beboerne på Meta. Vi har nu lavet nyhedsbrev i et år, og

Læs mere

SFO Bladet. SFO Buddinge ~ Maj 2012 ~ side 1

SFO Bladet. SFO Buddinge ~ Maj 2012 ~ side 1 SFO Bladet SFO Buddinge ~ Maj 2012 ~ side 1 Kære børn og forældre i SFO Buddinge Så er vi i gang med sidste SFO måned for 3. klasserne, inden de skal starte i klubben 1. juni. 2. klasserne får lov at komme

Læs mere

Kære medlemmer af Kulturmøllen!

Kære medlemmer af Kulturmøllen! Kære medlemmer af Kulturmøllen! 12/2 2012 Kulturmøllen har nu afholdt den årlige generalforsamling i særdeles vellykket stil. Fremmødet var større end nogensinde før, formanden berettede om mange vellykkede

Læs mere

Referat Generalforsamling 25.maj 2016

Referat Generalforsamling 25.maj 2016 Referat Generalforsamling 25.maj 2016 Generalforsamlingen er rettidig indkaldt iflg. vedtægterne. Indkaldelse er udsendt pr. mail til alle klubbens medlemmer den 7.4. Der er 3 indkomne forslag. (se punkt

Læs mere

Velkommen til Sundeved Rideklub.

Velkommen til Sundeved Rideklub. Velkommen til Sundeved Rideklub. I dette hæfte finder du alle informationer vedrørende medlemskab af klubben, undervisning, og opstaldning. Legbjergvej 7b, Vester Sottrup, 6400 Sønderborg www.sundevedrideklub.dk

Læs mere

Vi arbejder inkluderende for at sikre alles ret til en plads i fællesskabet. Vores nøgleord er:

Vi arbejder inkluderende for at sikre alles ret til en plads i fællesskabet. Vores nøgleord er: VELKOMMEN TIL BØRNEINSTITUTIONEN HAMPELAND Vi arbejder inkluderende for at sikre alles ret til en plads i fællesskabet. Vores nøgleord er: Nærvær Anerkendelse. Samarbejde Struktur. Kære og forældre. Velkommen

Læs mere

Oktober 2013 INDHOLD I DETTE NUMMER

Oktober 2013 INDHOLD I DETTE NUMMER Oktober 2013 INDHOLD I DETTE NUMMER Vellykket loppemarked i Lyset SOS børnebyerne fik overskuddet... Glimt fra sommerfest og loppemarked Renovering af hovedtrappe Valby Kino Indkaldelse til generalforsamling

Læs mere

Gjellerup Svømmeklub Sommer 2011

Gjellerup Svømmeklub Sommer 2011 Gjellerup Svømmeklub Sommer 2011 Åbent Hus tirsdag den 3. maj kl. 18.00 19.30 Tilmeld online fra onsdag d. 4. maj kl. 18 på: www.gjellerupsvommeklub.dk Sæsonkalender Åbent hus på Hammerum Friluftsbad Tirsdag

Læs mere

Vuggestuen Heimdalsvej

Vuggestuen Heimdalsvej Velkommen til Vuggestuen Heimdalsvej Heimdalsvej 5 8230 Åbyhøj Tlf: 87 13 81 51 Kære. og forældre. Vi glæder os til, at du skal starte her hos os i vuggestuen Du skal gå på.. stue. De voksne på din stue

Læs mere

VELKOMMEN TIL BØRNEHAVEN

VELKOMMEN TIL BØRNEHAVEN VELKOMMEN TIL BØRNEHAVEN Svend Poulsensvej 154, 3060 Espergærde, Åbningsningstid: mandag-fredag kl. 6.30 17.00 Galaksen: 49284357 Himmel Stuen: 49284356 Stjernerne: 49284358 Leder David Seebach: 49282451

Læs mere

Forældresamtaler. Troldemarkens solpolitik: Afslutning:

Forældresamtaler. Troldemarkens solpolitik: Afslutning: Forældresamtaler Vi tilbyder samtaler et halvt år efter at barnet er startet, og så naturligvis i november året før barnet skal i skole. Desuden er vi altid til rådighed for samtaler efter behov. Troldemarkens

Læs mere

Velkommen til Sct. Michaels Børnehave

Velkommen til Sct. Michaels Børnehave Velkommen til Sct. Michaels Børnehave Sct. Michaels Børnehave Sct. Michaels Gade 10 6000 Kolding Tlf. 75529438 email: post@sct-michaels-bornehave.dk 12 kan der være oplæg fra enten personalet eller andre,

Læs mere

Kom og vær med til at spille teater

Kom og vær med til at spille teater Kom og vær med til at spille teater Få en sprudlende, fantasifuld, smuk, poetisk, musikalsk og helt ualmindelig hyggelig oplevelse sammen med dit barn eller barnebarn Vær med i Teatergruppens traditionsrige

Læs mere

Nøgleord i Stribonitten. Omsorg, nærvær og tryghed Sjov, leg og fantasi... Social og personlig udvikling...

Nøgleord i Stribonitten. Omsorg, nærvær og tryghed Sjov, leg og fantasi... Social og personlig udvikling... Velkommen i Børnehaven Stribonitten år 2010. Nøgleord i Stribonitten. Omsorg, nærvær og tryghed Sjov, leg og fantasi... Social og personlig udvikling... Praktiske oplysninger. En Stribonit prinsesse. Kære

Læs mere

Tak fordi du vil hjælpe os med at få hele Danmark til at fortælle historier.

Tak fordi du vil hjælpe os med at få hele Danmark til at fortælle historier. Hej Vores Historier-ambassadør Tak fordi du vil hjælpe os med at få hele Danmark til at fortælle historier. Her er inspiration til hvad du skal huske før en Vores Historier fortælleraften, en køreplan

Læs mere

Formandens aktivitet/arbejde i Marts og april måned.

Formandens aktivitet/arbejde i Marts og april måned. Formandens aktivitet/arbejde i Marts og april måned. Overskrifter: Åbent bestyrelsesmøde mandag den 8. marts Generalforsamling Kontingentindbetaling for 2015 Møde i ungdomsafdelingen Nye baner Våbenpåtegninger

Læs mere

Velkommen til Fredensgård Den 1. august 2015 skal du starte i vuggestuen, og vi glæder os rigtig meget til at møde dig og din familie.

Velkommen til Fredensgård Den 1. august 2015 skal du starte i vuggestuen, og vi glæder os rigtig meget til at møde dig og din familie. Kære Velkommen til Fredensgård Den 1. august 2015 skal du starte i vuggestuen, og vi glæder os rigtig meget til at møde dig og din familie. Vi vil gerne have besøg af jer, inden du starter. Så kan I se

Læs mere

Rettelse: Det er feb. + marts børnene der skal på fælles fødselsdagstur d. 22. marts og IKKE Jan. + feb. børn som vi har skrevet i februar avisen.

Rettelse: Det er feb. + marts børnene der skal på fælles fødselsdagstur d. 22. marts og IKKE Jan. + feb. børn som vi har skrevet i februar avisen. Rettelse: Det er feb. + marts børnene der skal på fælles fødselsdagstur d. 22. marts og IKKE Jan. + feb. børn som vi har skrevet i februar avisen. Månedens udfordring: Torsdag den 29. marts vil vi for

Læs mere

Nyhedsbrev Oktober 2015

Nyhedsbrev Oktober 2015 Nyhedsbrev Oktober 2015 Fælles Ude 42: I efterårsferien er der pasning for de tilmeldte børn. I denne uge er der ikke planlagt noget fast. Husk! Hvis der er ændringer til de udmeldte tider, skal det meldes

Læs mere

Frørup September 2015

Frørup September 2015 Smørhullet Skolen Mandag 31 Kampagne: Alle børn cykler 7.45-8.00: uddeling af flyers 8.00: indvielse af cykelbane Tirsdag 1 17.00-18.30: 3F forældremøde Onsdag 2 8.00-15.00: 4F ud i det blå Torsdag 3 Fredag

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 03. 2011.

Nyhedsbrev nr. 03. 2011. Onsdag d. 1. juni til søndag d. 4. juni Nyhedsbrev nr. 03. 2011. Hartzentur er overstået og alt gik godt, vi kom alle sikkert frem og tilbage, uden skader og uheld. Vi havde også det bedste vejr man kunne

Læs mere

SÅ HOLDER VI FEST IGEN SKAL JEG DYRKE SPORT? ALKOHOL

SÅ HOLDER VI FEST IGEN SKAL JEG DYRKE SPORT? ALKOHOL SÅ HOLDER VI FEST IGEN Så er det igen ved at være tid til årets fest med vennerne fra HMI, nemlig Gl. Elevfest 2010. Vi lejet Crazy Daisy i Skanderborg igen, så rammerne skulle være i orden til et BRAG

Læs mere

Referat af Generalforsamling 2014

Referat af Generalforsamling 2014 Referat af Generalforsamling 2014 Tirsdag den 29. April kl. 19:30 Grundejerforeningen Hørsholm Søpark HUSK Kontigent skal betales SENEST 31.Maj 2014 på Reg. nr.: 1551 og Kontonr.: 3170170040 Moldrupvej

Læs mere

Kære forældre. Med venlig hilsen. Lisbet Huusom

Kære forældre. Med venlig hilsen. Lisbet Huusom Kære forældre Efterårsferien står for døren og børnene har fri fra undervisningen i uge 42. Traditionen tro, arbejder vi sammen med Højboskolen om at holde åbent i ferierne. I efterårsferie, juleferie

Læs mere

Velkommen til Mariehønen

Velkommen til Mariehønen Velkommen til Mariehønen Mariehønen er en integreret institution, hvilket betyder, at dit barn kan være i den samme institution fra det starter som vuggestuebarn til det starter i børnehaveklasse. Mariehønens

Læs mere

BørneHuset Troldehøj Forældrefolderen

BørneHuset Troldehøj Forældrefolderen BørneHuset Troldehøj Forældrefolderen 2 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse... 2 Velkommen i Troldehøj... 4 Hverdagen i Troldehøj... 5 Kort om Troldehøj... 6 Åbningstid... 7 Indkøring af nye børn...

Læs mere

Velkommen til Sundeved Rideklub.

Velkommen til Sundeved Rideklub. Velkommen til Sundeved Rideklub. I dette hæfte finder du alle informationer vedrørende medlemskab af klubben, undervisning, og opstaldning. Legbjergvej 7, Vester Sottrup, 6400 Sønderborg www.sundevedrideklub.dk

Læs mere

Børnehuset Humlebien. Byvej 248c 2650 Hvidovre. Tlf. 36788419. Email: bornehusethumlebien@hvidovre.dk Hjemmeside: www.humlebien.

Børnehuset Humlebien. Byvej 248c 2650 Hvidovre. Tlf. 36788419. Email: bornehusethumlebien@hvidovre.dk Hjemmeside: www.humlebien. . Børnehuset Humlebien Byvej 248c 2650 Hvidovre. Tlf. 36788419 Email: bornehusethumlebien@hvidovre.dk Hjemmeside: www.humlebien.hvidovre VELKOMMEN TIL HUMLEBIEN Denne pjece er tænkt som en hjælp, når dit

Læs mere

Sendt elektronisk den 29/4 2016 og omdelt i postkasser, hvor disse findes i sommerhusområdet.

Sendt elektronisk den 29/4 2016 og omdelt i postkasser, hvor disse findes i sommerhusområdet. Sendt elektronisk den 29/4 2016 og omdelt i postkasser, hvor disse findes i sommerhusområdet. Til alle medlemmer 29. april 2016 Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i grundejer- foreningen Tømrerbakken.

Læs mere

Endnu et år er gået i golfens tegn. Nu sidder vi her igen, til en hyggelig generalforsamling med efterfølgende god mad.

Endnu et år er gået i golfens tegn. Nu sidder vi her igen, til en hyggelig generalforsamling med efterfølgende god mad. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING I DAMERNES TIRSDAGSKLUB 2012 LØRDAG DEN 29. september Kl. 13.30 PROGRAM: Kl. 13.30 Vi mødes ved greenfee huset Kl. 13.45 18 hullers match Kl. 17.00 Kaffe/Kage Kl. 18.00 Generalforsamling

Læs mere

VELKOMMEN TIL BØRNEHUSET KILDEBÆKKEN.

VELKOMMEN TIL BØRNEHUSET KILDEBÆKKEN. VELKOMMEN TIL BØRNEHUSET KILDEBÆKKEN. Vi vil gerne byde dig og din familie velkommen til Kildebækkens Børnehave. Børnehaven er opdelt i 2 stuer, som hedder henholdsvis, Skovhulen og Havhulen. Børnehaven

Læs mere

Tag på markeder med PØ

Tag på markeder med PØ Tag på markeder med PØ Markedstid er festtid! Lokale høst-, og havemarkeder, grønne-, mad-, og demokratifestivaler byder op til samtale, smagsoplevelser og inspiration. Det er der, hvor have- og økologifolket

Læs mere

Dette er en håndbog for nye børn og deres forældre! Revideret maj 2016. PKJ.

Dette er en håndbog for nye børn og deres forældre! Revideret maj 2016. PKJ. Dette er en håndbog for nye børn og deres forældre! Revideret maj 2016. PKJ. Velkommen til Køgevejens Ungdomshus. Vi ved at det kan være svært at overlade sit barn fra fritidshjemmets trygge favn til en

Læs mere

Tur til Hesteskoen. www.mellervangskolen.dk. Nyhedsbrev November. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst

Tur til Hesteskoen. www.mellervangskolen.dk. Nyhedsbrev November. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst Tur til Hesteskoen Nyhedsbrev November Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens

Læs mere

Velkommen til Børnehaven

Velkommen til Børnehaven Mariehønen 1 Velkommen til Børnehaven Mariehønen har op til 39 børn fordelt på to basisgrupper, lyseblå og mørkeblå, med primær voksentilknytning. Vores ressourcegruppe indgår primært i Mariehønen med

Læs mere

Praktiske oplysninger

Praktiske oplysninger 2012-2013 Praktiske oplysninger Du finder MLF i Holeby skoles gymnastiksal samt på Vestervej 126 (skolens kælder, indgang fra skolegården) Kontingent: Børn/junior Voksne over 21 år Støttemedlemmer Landsforeningen

Læs mere

Mærkedag: 02. juni 04. juni 06. juni 07. juni

Mærkedag: 02. juni 04. juni 06. juni 07. juni Vallekilde-Hørve Friskole. 1. juni 2012 Fredagsbrev nr. 701 Næste uger: 04. juni 05. juni 06. juni 07. juni 08. juni Mundtlig prøve dansk Grundlovsdag Skolen lukket SFO åben til kl. 12.00 Førstehjælpskursus

Læs mere

Tour de Bakkelandet 2015 Lørdag den. 25.april 10-12

Tour de Bakkelandet 2015 Lørdag den. 25.april 10-12 Lørdag d. 25. april 2015 Cykelsponsorløb Brædstrup Lokale cykelklub deltager! Lokale kendte deltager! Gør du? Bakkelandets Friskole Nimdrupvej 2 8740 Brædstrup 7575 3888 kontor@bakkelandets-friskole.dk

Læs mere

HyllingeBy.dk. Lokalblad for Hyllinge og omegn, udgivet af Beboerforeningen i Hyllinge. Beboerforeningen holder ordinær generalforsamling

HyllingeBy.dk. Lokalblad for Hyllinge og omegn, udgivet af Beboerforeningen i Hyllinge. Beboerforeningen holder ordinær generalforsamling HyllingeBy.dk Lokalblad for Hyllinge og omegn, udgivet af Beboerforeningen i Hyllinge Kom til fællesspisning i Centergården Onsdag den 18. feb. kl. 18.00 Spisning er først til mølle Vi er glade for succesen

Læs mere

Kalenderen: 30. April Valborgaften 10. Maj Ide & Udvikling 29. Maj Kanotur 23. Juni Sankt Hans 9. - 17. Juli Folk og Kultur 21. August Varde Å Dag Se

Kalenderen: 30. April Valborgaften 10. Maj Ide & Udvikling 29. Maj Kanotur 23. Juni Sankt Hans 9. - 17. Juli Folk og Kultur 21. August Varde Å Dag Se Kalenderen: 30. April Valborgaften 10. Maj Ide & Udvikling 29. Maj Kanotur 23. Juni Sankt Hans 9. - 17. Juli Folk og Kultur 21. August Varde Å Dag Se mere på www.janderup.dk. Generalforsamling i Janderup

Læs mere

Hejnsvig Jagtforening 2015/2016

Hejnsvig Jagtforening 2015/2016 Hejnsvig Jagtforening 2015/2016 Aktivitets program for Hejnsvig Jagtforening Foreningens årlige fællesjagt. Lørdag d. 5/12 2015 har vi vores årlige fællesjagt. Vi starter med morgenkaffe i det gamle klubhus

Læs mere

Kærlig hilsen din SFO

Kærlig hilsen din SFO Kærlig hilsen din SFO Kære Forældre Lucia: Traditionen tro indbyder vi til Lucia fest i SFO. Det foregår torsdag d. 13. december fra kl. 15-16.30. Vi starter med gløgg og æbleskiver ude i klasserne. Kl.

Læs mere

Nyt fra LightChannel.dk

Nyt fra LightChannel.dk Kære venner, Nyt fra LightChannel.dk Først vil vi gerne sige tak for jeres støtte! Nu er LightChannel.dk blevet en realitet og vi glæder os til at optage de første programmer i det ny indviede studie.

Læs mere

Krejbjerg - Nyt Februar 2016

Krejbjerg - Nyt Februar 2016 Krejbjerg - Nyt Februar 2016 Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn FASTELAVNSFEST Kære sørøvere, prinsesser, superhelte og andet godtfolk. Er I klar til at slå katten af tønden? Nu er det igen

Læs mere

Medlemsblad for Rindby Strand Grundejerforening

Medlemsblad for Rindby Strand Grundejerforening 2009 Medlemsblad for Rindby Strand Grundejerforening Bestyrelsen Formand: Jørgen Elsted Hansen Havstien 27 Kongeåvej 7A 6771 Gredstedbro Tlf.: 75 43 13 72 Fanø: 75 16 61 65 Mail: jehan@esbjergkommune.dk

Læs mere

Sæsonens første træningsdag

Sæsonens første træningsdag Sæsonens første træningsdag Vækkeuret ringede kl.6.00 her til morgen. Jeg var spændt men også lidt nervøs for hvordan dagen i dag kom til at forløbe. Mest nervøs var jeg nok fordi jeg selv skulle gå på

Læs mere

ÅREBLADET. Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 4, maj 2010 29. årgang. Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71, www.faaborg-roklub.dk

ÅREBLADET. Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 4, maj 2010 29. årgang. Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71, www.faaborg-roklub.dk ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 4, maj 2010 29. årgang Rotur på fjorden 10. april 2010 Læs inde i bladet... Formandens hjørne Roklubbens 110 års fødselsdag Morgenroture Søndagslangture Sea

Læs mere

Hilsen fra kassereren

Hilsen fra kassereren Godt nytår Så er vi i gang med 2009, godt i gang endda. Vi vil fra bestyrelsens side sige stor tak til alle hjælpere som har brugt kostbar fritid på at hjælpe med at holde klubben i gang. Det sætter vi

Læs mere

Information om Julebasaren på Rudolf Steiner-Skolen i Odense - til nye forældre på skolen

Information om Julebasaren på Rudolf Steiner-Skolen i Odense - til nye forældre på skolen Information om Julebasaren på Rudolf Steiner-Skolen i Odense - til nye forældre på skolen Julebasar på Rudolf Steiner-Skolen i Odense På de fleste steinerskoler rundt om i verden er der tradition for,

Læs mere

BØRNEHAVEN Lauge Koch

BØRNEHAVEN Lauge Koch Velkommen i BØRNEHAVEN Lauge Koch Velkommen Kære forældre. Med denne velkomstpjece vil vi gerne byde jer velkommen til Børnehaven Lauge Koch. Formålet med denne pjece er, at give jer et indblik i børnehaven

Læs mere

Nr. Lyndelse Friskole

Nr. Lyndelse Friskole Nr. Lyndelse Friskole Kirkestien 2-4, Nr. Lyndelse, 5792 Årslev Tlf. 63 900 100 Fax 63 900 105 Tirsdagsnyt den 25-02-2014 Kommende aktiviteter: D. 28. februar: Personalet holder pædagogisk weekend. Skoledagen

Læs mere

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab 1 Bliv frivillig Kulturelle oplevelser Hvis du går og tror, at kirkens arbejde kun består i det, som præster, ansatte

Læs mere

TORSDAGS-NYT. Besparelser. 9. oktober 2008

TORSDAGS-NYT. Besparelser. 9. oktober 2008 TORSDAGS-NYT 9. oktober 2008 Besparelser Det er mange afsnit i Torsdags-Nyt, der bærer denne overskrift! I 2008 måtte vi åbne vores budgetter og finde besparelser midt i budgetåret, hvilket resulterede

Læs mere

Velkommen til KRÜGERHAVEN. Afd. 62 Georg Krügers Vej

Velkommen til KRÜGERHAVEN. Afd. 62 Georg Krügers Vej Velkommen til KRÜGERHAVEN Afd. 62 Georg Krügers Vej Med denne folder vil vi gerne byde dig/jer velkommen til vores afdeling. Hvis du har spørgsmål, forslag til nye tiltag eller ideer, er du altid velkommen

Læs mere

TUSIND TAK, fordi du hjælper med husstandsindsamlingen

TUSIND TAK, fordi du hjælper med husstandsindsamlingen TUSIND TAK, fordi du hjælper med husstandsindsamlingen Kære indsamlingskoordinator Tusind tak, fordi du vil være en del af Gigtforeningen og Scleroseforeningens husstandsindsamling i Region Midtjylland

Læs mere

2014 er nu så småt ved at rinde ud, julen er for alvor over os med travlhed, traditioner og frem for alt hygge med familie og venner.

2014 er nu så småt ved at rinde ud, julen er for alvor over os med travlhed, traditioner og frem for alt hygge med familie og venner. December 2014 Kære medlemmer og familie. 2014 er nu så småt ved at rinde ud, julen er for alvor over os med travlhed, traditioner og frem for alt hygge med familie og venner. Det har været et godt år for

Læs mere

Børnehuset Stribonitten Her har hjertet plads.

Børnehuset Stribonitten Her har hjertet plads. Børnehuset Stribonitten Her har hjertet plads. Nøgleord i Stribonitten. Omsorg, nærvær og tryghed Sjov, leg og fantasi... Social og personlig udvikling... Praktiske oplysninger. Lidt om tøj Hej Vi glæder

Læs mere

AKTIVITETSBLADET. Så derfor vil det være super godt, hvis I vil lægge jeres skemaer i min postkasse på skurvognen v/ejendomskontoret.

AKTIVITETSBLADET. Så derfor vil det være super godt, hvis I vil lægge jeres skemaer i min postkasse på skurvognen v/ejendomskontoret. AKTIVITETSBLADET DECEMBER 2011 Kære Beboere Vi har nu været rundt med skemaer til alle lejemål nogle er afleveret personligt andre er kommet via brevsprækken, da vi ikke har truffet nogen hjemme. Vi har

Læs mere

Arrangementer for Brøndum, Hvidbjerg og Rettrup. vinterhalvåret 2015/2016

Arrangementer for Brøndum, Hvidbjerg og Rettrup. vinterhalvåret 2015/2016 Arrangementer for Brøndum, Hvidbjerg og Rettrup vinterhalvåret 2015/2016 Hold dig opdateret på hjemmesiden: www.hvidbjergborgerforening.dk Er din husstand endnu ikke medlem - men ønsker at blive det denne

Læs mere

Retningslinjer for bodholdere og frivillige - Pilefestival Sjælland 2016 i Sagnlandet Lejre

Retningslinjer for bodholdere og frivillige - Pilefestival Sjælland 2016 i Sagnlandet Lejre 1 Retningslinjer for bodholdere og frivillige - Pilefestival Sjælland 2016 i Sagnlandet Lejre Pilefestival Sjælland er normalt en festival for Pileforeningens medlemmer. Her samles vi om at holde en festival,

Læs mere

Har du mulighed for at hjælpe, til en eller flere af vores aktiviteter kan du kontakte de ansvarlige for de enkelte boder og aktiviteter herunder.

Har du mulighed for at hjælpe, til en eller flere af vores aktiviteter kan du kontakte de ansvarlige for de enkelte boder og aktiviteter herunder. Har du mulighed for at hjælpe, til en eller flere af vores aktiviteter kan du kontakte de ansvarlige for de enkelte boder og aktiviteter herunder. Fodbold - Martin Lindved 2065 9320 Børne diskotek - Jan

Læs mere

Velkommen til vort nye barn og forældre i Børnehaven SVALEN

Velkommen til vort nye barn og forældre i Børnehaven SVALEN Velkommen til vort nye barn og forældre i Børnehaven SVALEN Vi vil med denne velkomstfolder byde jer velkommen til Svalen og håber på et godt samarbejde med jer forældre. Folderen indeholder lidt om Svalens

Læs mere

Børnehaven Farveladen

Børnehaven Farveladen P ERSONALEHÅNDBOG 2014 Side 2 Indledning FORORD Denne håndbog er et supplement til medarbejderhåndbogen for Esbjerg Kommune, som du kan finde under EK-net. Vi ønsker med denne håndbog at fortælle hvilke

Læs mere

September 2014. Dette nummer indeholder: Redaktørens hjørne Kalender Formandens hjørne Kassererens hjørne Kulturtur til Fredensborg Slot

September 2014. Dette nummer indeholder: Redaktørens hjørne Kalender Formandens hjørne Kassererens hjørne Kulturtur til Fredensborg Slot September 2014 Dette nummer indeholder: Redaktørens hjørne Kalender Formandens hjørne Kassererens hjørne Kulturtur til Fredensborg Slot Årsprogram En glædelig nyhed Landsstævnet i Frederikshavn Dragtholdet

Læs mere

Velkommen Holstebro Cykle Club af 1960

Velkommen Holstebro Cykle Club af 1960 Velkommen Holstebro Cykle Club af 1960 Vi har samlet nogle af de spørgsmål som du måtte stå med hvis du overvejer at begynde i en Cykel Club. Der er sikkert mange andre ting du kunne ønske svar på, og

Læs mere

Nr. 204 december 2015

Nr. 204 december 2015 Nr. 204 december 2015 Jeg vil lige sige tak til Per Storm og Mogens for det smadder- gode tekstkursus, de havde lavet. Det var alletiders! Vi startede om fredagen med god mad og lidt rødvin, som fik løsnet

Læs mere

Næste Aadum Nyt udkommer i uge 1. Sidste frist for aflevering: FREDAG D. 18/12-15 til Dagmar Vestergaard, Tøstrupvej 13, 9737 6035, 23869786,

Næste Aadum Nyt udkommer i uge 1. Sidste frist for aflevering: FREDAG D. 18/12-15 til Dagmar Vestergaard, Tøstrupvej 13, 9737 6035, 23869786, Næste Aadum Nyt udkommer i uge 1. Sidste frist for aflevering: FREDAG D. 18/12-15 til Dagmar Vestergaard, Tøstrupvej 13, 9737 6035, 23869786, djvestergaard@bbsyd.dk Aadum Husholdningsforening Syng julen

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling 14. februar 2015

Referat af ordinær generalforsamling 14. februar 2015 Dams Have, den 25. januar 2015 Referat af ordinær generalforsamling 14. februar 2015 Fremmødte fra hus nr. 2, 6, 7, 10, 11, 14, 16, 17, 18, 19, 23, 25. 1. Valg af dirigent og referent: Freddie (17) og

Læs mere

FAMILIEKUR SER SOMMER 2011

FAMILIEKUR SER SOMMER 2011 KUNSTLEGEPLADS 24.-30. juli CIRKUS 3.-9. juli 10.-16. juli ROLLESPIL 17.-23. juli HJEMMELAVEDE SPIL - SKULPTUR - FOTO FUNKY FAMILIE 24.-30. juli FANTASI - HYGGE - FORTÆLLING DOGCAMP 3.-9. juli SAMMENSPIL

Læs mere

Gæstehuset GÆSTEHUSE. DAGPLEJEN Aalborg kommune Stationsvej 5, 9280 Storvorde Tlf. 99823100 www.aksos.dk/dagplejen/

Gæstehuset GÆSTEHUSE. DAGPLEJEN Aalborg kommune Stationsvej 5, 9280 Storvorde Tlf. 99823100 www.aksos.dk/dagplejen/ Gæstehuset GÆSTEHUSE DAGPLEJEN Aalborg kommune Stationsvej 5, 9280 Storvorde Tlf. 99823100 www.aksos.dk/dagplejen/ Gæstedagpleje - så står du aldrig uden pasning Når du har valgt en kommunal dagplejer,

Læs mere

Velkommen som ny beboer i plejeboligerne Søhusparken, Søhusvej 8, Ebeltoft.

Velkommen som ny beboer i plejeboligerne Søhusparken, Søhusvej 8, Ebeltoft. Velkommen som ny beboer i plejeboligerne Søhusparken, Søhusvej 8, Ebeltoft. Marts 2012 Denne folder indeholder de vigtigste informationer om indflytning og dagligdag i Søhusparken for både dig og dine

Læs mere

Dagene blev afsluttet med det store cykelringridning. Det var slet ikke så nemt at holde balancen på cyklen, med en lanse i hånden og så ramme den

Dagene blev afsluttet med det store cykelringridning. Det var slet ikke så nemt at holde balancen på cyklen, med en lanse i hånden og så ramme den SFO NYT Maj 2011 Påsken i SFO De børn der var tilmeldt SFO en dagene før påske, var med til at gøre det til nogle skønne dage. Det er altid dejligt, når vi er en lille gruppe og har rigtig god tid. Det

Læs mere

Sct. Severin Skoles 87 års fødselsdag den 14. september

Sct. Severin Skoles 87 års fødselsdag den 14. september Sct. Severin Skoles 87 års fødselsdag den 14. september En god tradition opstod for 2 år siden, da Sct. Severin Skole fyldte 85 år, og vi alle fejrede fødselsdagen i Damparken. Vi har besluttet at gennemføre

Læs mere

Velkommen som ny træner i Aabenraa Boldklub

Velkommen som ny træner i Aabenraa Boldklub Velkommen som ny træner i Aabenraa Boldklub Hermed vil vi gerne byde dig velkommen som træner i Aabenraa Boldklub. Som ny træner har du helt sikkert en lang række spørgsmål, som vi med dette velkomstbrev

Læs mere

Lidt fra formanden. Silkeborg Ny Teater marts 2014 nr. 62. Datoer for Bag scenen. Ultimo juni Medio september Ultimo december Medio marts

Lidt fra formanden. Silkeborg Ny Teater marts 2014 nr. 62. Datoer for Bag scenen. Ultimo juni Medio september Ultimo december Medio marts Lidt fra formanden Foråret ligger og lurer Så ligger foråret og lurer lige rundt om hjørnet, ja ind imellem kigger Silkeborg Ny Teater marts 2014 nr. 62 Datoer for Bag scenen det frem og vi kan nyde det

Læs mere

PROGRAM. Torsdag d. 31. maj 2012. 17.00 Pladsen og cafeen åbner. 17.00-19.00 TOUR DE FUT (sponsorløb)

PROGRAM. Torsdag d. 31. maj 2012. 17.00 Pladsen og cafeen åbner. 17.00-19.00 TOUR DE FUT (sponsorløb) PROGRAM Torsdag d. 31. maj 2012 17.00 Pladsen og cafeen åbner 17.00-19.00 TOUR DE FUT (sponsorløb) Vind flotte præmier for fleste kørte kilometer eller fleste sponsorkroner. 18.00- FUT løb for ALLE 4,5

Læs mere

NR. 95 Juli 2002. Medlemsblad for S.A.G., Søndersø Amatørteater Gruppe. www.sag-teater.dk. Det seneste nye fra Bagdad Dagblad:

NR. 95 Juli 2002. Medlemsblad for S.A.G., Søndersø Amatørteater Gruppe. www.sag-teater.dk. Det seneste nye fra Bagdad Dagblad: NR. 95 Juli 2002 Medlemsblad for S.A.G., Søndersø Amatørteater Gruppe www.sag-teater.dk Aladdin. Det seneste nye fra Bagdad Dagblad: Karum karum inkashalar olur olur komfur. Kaboom! *) Jeg er i gang med

Læs mere

Daginstitutionen. - en informationspjece til forældre. Forfattere: Modtagehuset & Egholmgaard

Daginstitutionen. - en informationspjece til forældre. Forfattere: Modtagehuset & Egholmgaard Daginstitutionen - en informationspjece til forældre Forfattere: Modtagehuset & Egholmgaard HVAD ER EN DAGINSTITUTION? 2 DERFOR ER DET VIGTIGT AT GÅ I DAGINSTITUTION? 3 HVERDAGEN I DAGINSTITUTIONEN 3 SAMLING

Læs mere

Almindelige regler m.m.

Almindelige regler m.m. Almindelige regler m.m. Smid affald i skraldespanden Tag andres affald med i skraldespanden Fej evt. platformene mens jeres børn rider Hold toiletterne pæne. Aflever dem, som du selv ønsker at finde dem!!!

Læs mere

Til stede: Karen, Andreas, Louise, Karina, Dorthe, Christina, Søren, Vibeke, Marie Ikke til stede: Daniel, Marie, Anna

Til stede: Karen, Andreas, Louise, Karina, Dorthe, Christina, Søren, Vibeke, Marie Ikke til stede: Daniel, Marie, Anna Odense Lokalgruppe Referat af grupperådsmøde den 21. september 2005 Til stede: Karen, Andreas, Louise, Karina, Dorthe, Christina, Søren, Vibeke, Marie Ikke til stede: Daniel, Marie, Anna Referent: Karina

Læs mere

NR. 136 December 2006

NR. 136 December 2006 NR. 136 December 2006 Medlemsblad for S.A.G., Søndersø Amatørteater Gruppe www.sag-teater.dk Revy 2007 Det første tekstmøde er afholdt. Vi var en halv snes stykker, der var mødt op. Både nogle af skuespillerne

Læs mere