De Dansk Vestindiske Øer 15 dages kombinationsrejse med Bravo Tours - en uge på St. Thomas og en uge på St. Croix.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "De Dansk Vestindiske Øer 15 dages kombinationsrejse med Bravo Tours - en uge på St. Thomas og en uge på St. Croix."

Transkript

1 Ekstra fordele på læserrejsen 2 udflugter på St. Thomas med 10 % forkøbsrabat. 2 udflugter på St. Croix med 10 % forkøbsrabat. Seating ombord på flyet i midtersektion. Comfort Class på flyet kr Danske rejseledere. Direkte fly fra Billund eller Kastrup. Kort fra De Dansk Vestindiske Øer 15 dages kombinationsrejse med Bravo Tours - en uge på St. Thomas og en uge på St. Croix. rejsen til paradis på jord! Arrangement 1329E Afrejse den 12. februar 2014 fra Rønne Pris pr. person kr v/min. 2 personer i dobbeltværelse St. John oplev den fantastiske naturperle. Heldagsudflugt inklusive frokost, fra St. Thomas. Pris pr. person kr. 700 minus 10 % forkøbsrabat.

2 De Dansk Vestindiske Øer Welcome to Paradise! Drømmer du om et eksotisk rejsemål med en særegen dansk historie? På De Dansk Vestindiske Øer venter romantiske hvide sandstrande og spændende danske kulturskatte på jer. Så find skattekortet frem og få en oplevelse for livet. De tidligere danske øer midt i Caribien tilbyder alt, hvad du drømmer om på en grå dansk vinterdag - lige fra regnskov, smukke solnedgange, kulinariske oplevelser, kridhvide og yderst indbydende sandstrande til eventyrligt azurblåt hav. På turene rundt på øerne bevæger I jer rundt i regnskove og et utroligt frodigt landskab med et smukt drømmeagtigt væld af farverige eksotiske blomster. Tag på rundtur til de gamle sukkermøller, på strandene og i bjergene, besøg museer der fortæller om dansk storhed, kolonisering og forfald. Gå på opdagelse i byerne med navne som Christiansted og Charlotte Amalie. Lad smilene brede sig og tankerne flyde, når du læser danske vejskilte med navne som Dronningens Gade, Prinsens Tværgade og Nørre Gade, eller ser et klassisk rødt skilderhus, danske flag og danske butiksnavne. De Dansk Vestindiske Øer ligger i den nordlige ende af De Små Antiller i Det Caribiske Hav og har subtropisk, tempereret klima med østlige passatvinde, relativ lav luftfugtighed og en gennemsnitstemperatur på 27. Hos Bravo Tours er vi meget stolte over at kunne sende vores gæster af sted på et sandt dansk eksotisk eventyr i De Dansk Vestindiske Øer sammen med velforberedte danske rejseledere. Som danskere bliver vi modtaget af de lokale med åbne arme og smil på disse øer, og et tydeligt broderskab eksisterer stadig i dag. Spændende dansk historie Fra 1754 til 1917 var disse eksotiske øer danske. Danmark eksporterede skydevåben og andre industrivarer til Afrika i bytte med slaver, som blev fragtet til De Dansk Vestindiske Øer for at arbejde i sukkerplantagerne. I 1848 erklærede den danske generalguvernør Peter Von Scholten under pres alle slaver for frie, og en lukrativ økonomisk dansk, men dyster slavehistorie ophørte. I 1917 solgte Danmark øerne til USA for 25 millioner dollars. Seating ombord på flyet i midtersektion Flyet er delt op med to sæder i hver side og tre sæder i midten. Man bliver placeret i midtersektionen. Det muligt at tilkøbe sæderne i hver side mod gebyr. Dette er gældende på både almindelig Standard Class og på Comfort Class. Comfort Class (tilkøb kr ) Ekstra benplads (rigtig god benplads) En lille pakke med tandbørste, sokker og natbriller Tæppe og pude til alle og varme servietter før måltider. 1 glas champagne, 1 flaske vand og en lille snack til velkomst. Opgraderede måltider. Kaffe/te, vand/sodavand samt øl/vin ifm. måltiderne. Personligt underholdningssystem.

3 De Dansk Vestindiske Øer St. Thomas Når man ankommer til St. Thomas, får man allerede fra lufthavnen de første indtryk af at være kommet til Caribien. De hvide sandstrande, duften af sommer og blomster, udsyn til farverige huse og store cruiseskibe i den flotte havn. I Charlotte Amalie, øens hovedby, finder man levn fra en markant dansk historisk indflydelse. De lokale er stolte af det danske slægtsskab, omend historiens vingesus ikke kun har været af positiv karakter. I finder små brostensbelagte gader, museer og skønne butikker med danske butiksnavne. St. Thomas byder på rigtig god og billig shopping, og skal der en diamant- eller en guldring på fingeren, er Charlotte Amalie stedet at indlede jagten. Der er hele 44 smukke hvide sandstrande, som ligger og venter på jer på St. Thomas. På nordsiden ligger den smukke sandstrand, Magens Bay, som med god grund er kåret som én af verdens ti bedste strande af National Geographic. Der er udsigtsposter fra små bjerge og fantastisk mulighed for at lade øjet skue mod horisonten. Restauranter på St. Thomas St. Thomas har masser af gode restauranter med menukort fra mange af verdens bedste køkkener. I downtown Charlotte Amalie ligger der i de mange smalle passager en lang række restauranter - primært med det gode lokale køkken. I French Town i byens udkant findes små, lokale restauranter og pubber, virkelig gode tapas- og vinbarer og gode fiskeog skaldyrsrestauranter. På bjergsiden ned mod byen findes mange restauranter med enestående udsigter. I Yacht Haven Side ved lystbådehavnen findes der gode franske og lækre fiske- og skaldyrsrestauranter og også en hyggelig lokal amerikansk pizzapub. Carib Beach Resort - Bravo kategori 3+ Historien om Carib Beach Resort er lidt usædvanlig! Hotellet er nemlig indrettet i St. Thomas tidligere militærhospital fra Anden Verdenskrig. Carib Beach er delvist nyistandsat og fremstår rigtigt dejligt overalt. Fra næsten hele resortet er der en betagende udsigt over Det Caribiske Hav. Lige ved hotellet er en lille kunstig strand med solstole og en trappe direkte ud i havet. Her har du meget fine snorklemuligheder og på grund af det rige liv under havoverfladen, vil du ofte se pelikaner her. I bugten over for Carib Beach ligger den fantastiske Emerald Beach, der er ejet af hotellet af samme navn. Som gæst på Carib Beach Resort er du velkommen til at benytte stranden og dens faciliteter. Se mere på

4 udflugter på St. Thomas St. Thomas store skønhed - trekvart-dagsudflugt uden frokost. Formiddagen foregår på en pragtfuld køretur gennem St. Thomas bjergrige natur, og fra mange udsigtspunkter ser vi storslåede udsigter over bl.a. Charlotte Amalie, Magens Bay, St. John, og fra St. Peter Great House and Botanical Garden nydes udsigten over bl.a. British Westindia Islands, mens vi nyder et glas af den berømte Banana Daiquiri. På The Great House går vi rundt i det prægtige, gamle hus, og går også ad områdets natursti og ser de smukkeste planter, vandfald og fugle. Vi fortsætter til Yacht Haven Side, hvor der er nogle timer på egen hånd til shopping, frokost eller afslapning, inden turen går tilbage til hotellet. Byrundtur i Charlotte Amalie halvdagsudflugt uden frokost Hovedbyens smukke, gamle bydel opleves til fods, og alle de spændende, gamle historier fortælles. Vi skal bl.a. se og høre om De 99 Trin, Fort Christian, Toldboden, Government House, Haagensens Hus og mange af de gamle flotte gader med danske navne. En spændende tur i det gamle Danmarks tegn.

5 udflugter på St. Thomas Ekstra udflugter med 10 % forkøbsrabat. St. John heldagsudflugt inklusive frokost Den mindste af De Dansk Vestindiske Øer er St. John, der er en nationalpark med en meget smuk natur og nogle af verdens bedste strande. Fra hotellet kører vi til East End på St. Thomas og tager færgen til St. Johns hovedby, Cruz Bay. Denne lille by er en meget charmerende hovedstad. Uden for byen besøger vi den historiske danske sukkerplantage Annaberg, og derefter spiser vi frokost. Eftermiddagen nydes på en af verdens allerbedste strande, Trunk Bay. Her kan det kridhvide sand og det blå hav nydes. Snorkleudstyr kan frit benyttes, og de flotte koraller og fisk kan opleves. Der er tid til shopping i Cruz Bay, inden færgen sejler tilbage til St. Thomas. Man oplever store dele af øens natur, og efter at have oplevet St. John s strande én gang, kan turen jo senere tages på egen hånd under opholdet på St. Thomas. Hvis udflugten mod forventning ikke får tilslutning nok, refunderes betalingen. Udflugtsdag oplyses ved ankomst. Udflugten skal bestilles inden afrejsen for at opnå 10 % rabat. Pris pr. person kr. 700 minus 10 % rabat. Sunset Dinner Cruise - aftenudflugt inklusive middag. Solnedgange i Caribien er i sig selv spektakulære. Mærk og se solens stråler langsomt glide bort i horisonten, imens himlen i en eufoisk lysdans gennemgår hele farvespektret. Om bord på sejlbåden New Horizons bliver der kræset om gæsterne. Allerede ved ankomsten bydes der på champagne med jordbær, alt imens der stævnes ud til en uforglemmelig aften med middag om bord. Under hele turen er der fri bar bestående af alt fra kolde øl og sodavand til rumpunch og diverse drinks. Aftenens menu byder på delikatesser af høj kvalitet for enhver. Heriblandt kan der bl.a. nævnes: frisk mahi-mahi, hjemmebagt brød, caesar salat, islandstyle kylling, frisk-stegte rejer, fussili-pasta med honningdressing osv. En rigtig Middelhavsmenu! Til dessert diskes der udover cheesecake op med en hjemmelavet chokoladebrownie, der vil tilfredsstille selv den sødeste tand. Efter maden serveres der på tilbagevejen kaffe og likør, imens stjernerne glimter om kap på himlen. Bølgernes skvulp og stille musik danner lydsporet for én af de aftener, man kun får chancen for at opleve få gange i livet! Hvorfor ikke udnytte, at man er i Caribien denne ene gang? Hvis udflugten mod forventning ikke får tilslutning nok, refunderes betalingen. Udflugtsdag oplyses ved ankomst. Udflugten skal bestilles inden afrejsen for at opnå 10 % rabat. Pris pr. person kr. 610 minus 10 % rabat.

6 De Dansk Vestindiske Øer St. Croix St. Croix er den største af de tre Dansk Vestindiske Øer og lidt mere rolig end St. Thomas. Som de andre øer byder også denne skønne ø på perfekt afslapning på hvide sandstrande og det smukkeste azurblå badevand. Følg de danske fodspor rundt i byer som Frederiksted og Christiansted. Her finder du Peter von Scholtens guvernørbolig, fortet Christiansværn med kanoner, skilderhus og danske flag. Her er små danske historiske levn, som automatisk leder tankerne mod en fjern tid, hvor Danmark byttede våben med slaver til sukkerproduktion. På kirkegårdene finder I mange danske navne på gravstenene og oplever for alvor, hvor tæt forbundet vi i Danmark er med disse tre eksotiske øer. Restauranter St. Croix I både Christiansted og andre steder på øen ligger der mange gode gourmetrestauranter, der kan tilfredsstille selv de mest kræsne ganer. På The Boardwalk ved havnefronten ligger sjove barer og gode restauranter - den bedste på Hotel Caravelle. Der er et væld af fine restauranter med et internationalt køkken i en fin blanding af det amerikanske, asiatiske og vestlige køkken. Her er naturligvis også nogle eminente fiske- og skaldyrsrestauranter. Caravelle Hotel - Bravo kategori 3 Caravelle er et skønt og indbydende hotel for dig, der gerne vil opleve lidt charmerende maritim stemning. Hotellet har en skøn beliggenhed direkte på havnefronten, The Boardwalk, i Christiansted. På den ene side af hotellet ligger lystbådehavnen med fine restauranter og barer, og på den anden side ligger byens pulserende centrum med gode butikker, restauranter og spændende historiske seværdigheder. Se mere på

7 Udflugter på St. Croix St. Croix herligheder - trekvart-dagsudflugt inklusive frokost. På en skøn dag opleves det bedste af St. Croix. The Whim Great House er et af de flotteste, tidligere plantageejerhjem, der nu er museum og viser, hvordan danske familier boede her. Victor Borge, der også havde hus på øen, har bl.a. doneret smukke stole hertil. Hele området er frilandsmuseum, og man oplever, hvordan plantagearbejdet foregik. Øens smukke botaniske have, St. George Village, besøges, inden vi når frem til romdestilleriet, hvor vi ser produktionen af St. Croix-rom, der er en af verdens bedste. Vi kører til Frederiksted, hvor der er tid på egen hånd. Vi spiser også frokost her, inden vi kører gennem regnskoven tilbage til hotellet efter en oplevelsesrig dag. Gammel dansk i Christiansted halvdagsudflugt uden frokost. Denne formiddag vandrer vi gennem Christiansted og hører og ser alt om tiden, da danskerne regerede på øen. Vi ser bl.a. vejerhuset, guvernørboligen, Fort Christiansværn og kirkegården. Man overraskes også over alt det, der er sket i den tid og også over, hvor mange danskere, der faktisk var til stede på St. Croix. Det er en uforglemmelig formiddag, hvor kendskabet til Danmarkshistorien udvides. Vi slutter vandringen med en rumpunch eller fruitpunch.

8 udflugter på St. croix Ekstra udflugter med 10 % forkøbsrabat Caribisk Aften aftenudflugt inklusive middag. Ud for Christiansted ligger øen The Cay. Vi sejler ud til øen på blot fem minutter for at nyde en hyggelig aften på stranden med caribiske rytmer fra et steelband. Under åben himmel nyder vi den gode mad og den lokale underholdning det meste af aftenen. En virkelig skøn aften i Caribien. Og her ved de, hvordan man skaber en festlig aften. Hvis udflugten mod forventning ikke får tilslutning nok, refunderes betalingen. Udflugtsdag oplyses ved ankomst. Udflugten skal bestilles inden afrejsen for at opnå 10 % rabat. Pris pr. person kr. 235 minus 10 % rabat. Buck Island - trekvart-dagsudflugt inklusive sen frokost. Hvis man vil opleve det smukke caribiske hav, og hvad der er under overfladen, skal man tage med på denne tur. Her på turen bliver der nemlig mulighed for at ligge i havoverfladen, og kigge ned på et af de smukkeste koralrev i verden. Buck Island bliver anset som et nationalt monument, hvilket siger noget om hvor specielt det er. Ud over snorkling i havoverfladen, kan man bruge noget tid på at ligge på en af de bedste strande der er i området. Stranden på Buck Island er helt fint, og vandet har mange forskellige nuancer, som gør stranden til en af de smukkeste. Når der er blevet badet og snorklet, sejler vi videre om på den anden side af øen, hvor de helt specielle koraler ligger. Her er der blevet lavet en undervandssti, man kan kigge ned på fra overfladen. Et helt fantastisk scenarie med masser af liv. Det sidste stop, vi har på dagen, er inde på selve St. Croix, hvor vi stopper nær stranden Coakly Bay. Her vil der blive lavet all you can eat-barbecue. Imens maden bliver grillet, bliver der serveret en frugtpunch eller rompunch, til dem der vil krydre den lidt. Så alt i alt en tur med badning, fantastisk snorkling og barbecue samt selvfølgelig en flot og hyggelig bådtur. Hvis udflugten mod forventning ikke får tilslutning nok, refunderes betalingen. Udflugtsdag oplyses ved ankomst. Udflugten skal bestilles inden afrejsen for at opnå 10 % rabat. Pris pr. person kr. 575 minus 10 % rabat.

9 De Dansk Vestindiske Øer Inkluderet i rejsen: Tilslutningsfly fra Rønne til Kastrup Lufthavn tur/retur. Flyrejse St. Croix tur/retur. Mad om bord på flyet. Seating ombord på flyet i midtersektion. Transport fra/til lufthavnen på St. Croix og St. Thomas. Syv overnatninger på Carib Beach Resort (kat. 3+) Syv overnatninger på Caravelle Hotel (kat. 3) Morgenmad på Carib Beach Resort og Caravelle Hotel. Velkomstmøde. St. Thomas` store skønhed - trekvart-dagsudflugt uden frokost. Byrundtur i Charlotte Amalie - halvdagsudflugt uden frokost. St. Croix` herligheder - trekvart-dagsudflugt inklusive frokost. Gammel dansk i Christiansted - halvdagsudflugt uden frokost. Alle kendte skatter og afgifter. Danske rejseledere på De Dansk Vestindiske Øer. Valgfrie tilkøb: Afbestillingsforsikring kr Ferierejseforsikring kr Comfort Class på flyet. Seating ombord på flyet ved vindue. St. John kr. 700 minus 10 % forkøbsrabat - heldagsudflugt inklusive frokost. Sunset Dinner Cruise kr. 610 minus 10 % forkøbsrabat - aftenudflugt inklusive middag. Caribisk aften kr. 235 minus 10 % forkøbsrabat - aftenudflugt inklusive middag. Buck Island kr. 575 minus 10 % forkøbsrabat - trekvart-dagsudflugt inklusive sen frokost. Obligatoriske tillæg: Visum til De Dansk Vestindiske Øer søges online på Tillæg for enkeltværelse kr Drikkepenge ca % Evt. olietillæg. Rejsen gennemføres ved minimum 15 deltagere. Vi tager forbehold for trykfejl, prisændringer, udsolgte og aflyste arrangementer. Tilmelding på tlf eller på

De Dansk Vestindiske Øer 15 dages kombinationsrejse med Bravo Tours - en uge på St. Croix og en uge på St. Thomas.

De Dansk Vestindiske Øer 15 dages kombinationsrejse med Bravo Tours - en uge på St. Croix og en uge på St. Thomas. Ekstra fordele på læserrejsen 2 udflugter på St. Croix med 10 % forkøbsrabat. 2 udflugter på St. Thomas med 10 % forkøbsrabat. Seating ombord på flyets midtersektion. Comfort Class på flyet kr. 1.500 Danske

Læs mere

De Dansk Vestindiske Øer

De Dansk Vestindiske Øer Ekstra fordele på læserrejsen Sunset Cruise oplev det smukke Caribiske hav med 10 % forkøbsrabat. Dansk rejseleder. Direkte fly fra Billund og Kastrup. 20 % rabat på rejseforsikringer. Kort fra De Dansk

Læs mere

De Dansk Vestindiske Øer

De Dansk Vestindiske Øer Ekstra fordele på læserrejsen Sunset Cruise oplev det smukke Caribiske hav med 10 % forkøbsrabat. Dansk rejseleder. Direkte fly fra Aalborg. 20 % rabat på rejseforsikringer. Kort fra De Dansk Vestindiske

Læs mere

De Dansk Vestindiske Øer

De Dansk Vestindiske Øer Ekstra fordele på læserrejsen Sunset Cruise oplev det smukke Caribiske hav med 10 % forkøbsrabat. Dansk rejseleder. Direkte fly fra Billund og Kastrup. 20 % rabat på rejseforsikringer. Kort fra De Dansk

Læs mere

De Dansk Vestindiske Øer - Jomfruøerne i Paradis

De Dansk Vestindiske Øer - Jomfruøerne i Paradis Ekstra fordele på læserrejsen Dansk rejseleder. Direkte fra Kastrup. 20 % rabat på rejseforsikringer. De Dansk Vestindiske Øer - Jomfruøerne i Paradis 14 dages kombinationsrejse med Bravo Tours - en uge

Læs mere

100-års jubilæumsrejse til De Dansk Vestindiske Øer

100-års jubilæumsrejse til De Dansk Vestindiske Øer 100-års jubilæumsrejse til De Dansk Vestindiske Øer Et overflødighedshorn af oplevelser i 14 dage - oplev St. Croix, St. Thomas, St. John og nyd en fantastisk jubilæumsmiddag i en helt særlig tidsperiode.

Læs mere

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65 På opdagelse i Dansk Vestindien 10 dage fra kr. 16.498,- pr. person Inkl. fly, hotel m.m. Der er mange øer man kan vælge at besøge i det Caribiske hav, så hvorfor skal det så lige være Dansk Vestindien?

Læs mere

På opdagelse i Dansk Vestindien

På opdagelse i Dansk Vestindien På opdagelse i Dansk Vestindien Der er mange øer man kan vælge at besøge i det Caribiske hav, så hvorfor skal det så lige være Dansk Vestindien? Alle caribiske øer har aktiviteter på land og på vand, strande,

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf På opdagelse i Dansk Vestindien 10 dage fra kr. 11.948,- pr. person Inkl. fly, hotel m.m. Der er mange øer man kan vælge at besøge i det Caribiske hav, så hvorfor skal det så lige være Dansk Vestindien?

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET 1 K E N D E L S E i sag nr. 2015/0045 afsagt den 1. juli 2015 ****************************** KLAGER VEN (2 personer) SALGSBUREAU ARRANGØR REJSEMÅL PRIS KLAGEN ANGÅR KRAV Bravo Tours

Læs mere

Mallorca & Menorca. Ekstra fordele på læserrejsen: Middelhavets perler. Med oplevelsespakke i en uge.

Mallorca & Menorca. Ekstra fordele på læserrejsen: Middelhavets perler. Med oplevelsespakke i en uge. Ekstra fordele på læserrejsen: Son Amar aftenudflugt med international underholdning og spisning med 10 % forkøbsrabat. Kort fra Mallorca & Menorca Middelhavets perler Med oplevelsespakke i en uge. Arrangement

Læs mere

Fransk Polynesien - Helt enkelt

Fransk Polynesien - Helt enkelt Fransk Polynesien - Helt enkelt En rejse til alle som ønsker at opleve fantastiske Fransk Polynesien For mange er Fransk Polynesien en uopnåelig drøm. De fantastiske strande og koralrev under havoverfladen

Læs mere

Sørg for at bestille i god tid, da hotellerne hurtigt bliver udsolgt. BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf.

Sørg for at bestille i god tid, da hotellerne hurtigt bliver udsolgt. BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf. Fransk Polynesien - helt enkelt Fra 28.298,- pr. person Inkl. fly, hotel m. morgenmad og transfers En rejse til alle som ønsker at opleve fantastiske F ransk Polynesien For mange er Fransk Polynesien en

Læs mere

Phu Quoc Stranden 6 dages forlængelse med strandferie ved Phu Quoc

Phu Quoc Stranden 6 dages forlængelse med strandferie ved Phu Quoc 6 dages forlængelse med strandferie ved Phu Quoc Forlængelse i VIETNAM med Forlængelse af rejse i Vietnm 2 Forlængelse af rejse i Vietnm Phu Quoc Stranden Strandferie ved Mango Bay, Phu Quoc Den tropiske

Læs mere

TAG MED SENIORKLUBBEN TDC OG BRAVO TOURS TIL

TAG MED SENIORKLUBBEN TDC OG BRAVO TOURS TIL TAG MED SENIORKLUBBEN TDC OG BRAVO TOURS TIL THAILAND Eventyrlig og fabelagtig rundrejse i 12 dage inklusiv tre dages afslapning på bountyøen Koh Chang. Et overflødighedshorn af oplevelser i Bangkok, Chiang

Læs mere

Metropoler og Tropeparadis 15 dage til New York, Miami og Dansk Vestindien

Metropoler og Tropeparadis 15 dage til New York, Miami og Dansk Vestindien Metropoler og Tropeparadis 15 dage til New York, Miami og Dansk Vestindien Oplevelsesrejse med 2 USA og Dansk Caribien 15 dage på egen hånd Danmark - New York - St. Thomas - St. Croix - Danmark Denne fantastiske

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf Det Færøske Spisekammer 4 dage fra kr. 10.598,- pr. person Inkl. fly, hotelovernatninger m.m. Oplev det spændende færøske køkken og T órshavn Det traditionelle færøske køkken har igennem århundreder udviklet

Læs mere

ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi og hovedstaden Bangkok - 4 udflugter. 15 dages grupperejse med dansk rejseleder

ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi og hovedstaden Bangkok - 4 udflugter. 15 dages grupperejse med dansk rejseleder ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi og hovedstaden Bangkok - 4 udflugter 15 dages grupperejse med dansk rejseleder ØST-THAILAND Grupperejse med dansk rejseleder - 15 dage 2 ø-hop, flotte strande

Læs mere

Luksusferie på Zanzibar

Luksusferie på Zanzibar Luksusferie på Zanzibar Nyd en fantastisk luksusferie på Zanzibar. På denne rejse får I både nogle dage i Stone Town, hvor I kan opleve den spændende kultur, shoppe og besøge de velduftende markeder og

Læs mere

Oplev forår og sommer i New York & Dansk Vestindien

Oplev forår og sommer i New York & Dansk Vestindien Oplev forår og sommer i New York & Dansk Vestindien Oplev den perfekte kombination af en af verdens mest berømte storbyer og den ultimative afslapning på en Caribisk sandstrand. Rejsen starter i New York

Læs mere

PROGRAM. Efter paskontrol og told er der bustransport til jeres dejlige hotel, Pier Sixty Six Hotel & Marina. En lang rejsedag er overstået.

PROGRAM. Efter paskontrol og told er der bustransport til jeres dejlige hotel, Pier Sixty Six Hotel & Marina. En lang rejsedag er overstået. PROGRAM Dag 1, 24. april 2019: Afrejse fra København til Fort Lauderdale Rejselederen møder gæsterne i Københavns Lufthavn, Terminal 2 ved Norwegian check-in. Flyafgang er kl. 12.50 via London Gatwick

Læs mere

HØJTSTÅENDE SOL, UFORGLEMMELIGE OPLEVELSER OG DANSK REJSELEDER PÅ KRYDSTOGT TIL EKSOTISKE CARIBISKE DESTINATIONER

HØJTSTÅENDE SOL, UFORGLEMMELIGE OPLEVELSER OG DANSK REJSELEDER PÅ KRYDSTOGT TIL EKSOTISKE CARIBISKE DESTINATIONER HØJTSTÅENDE SOL, UFORGLEMMELIGE OPLEVELSER OG DANSK REJSELEDER PÅ KRYDSTOGT TIL EKSOTISKE CARIBISKE DESTINATIONER Tag på opdagelse i det fantastiske Caribiske Øhav, hvor du undervejs på rejsen kan opleve

Læs mere

Rejsen fortsætter til den første af Danmarks tre ø-kolonier i det tidligere Dansk Vestindien, nemlig St. Thomas.

Rejsen fortsætter til den første af Danmarks tre ø-kolonier i det tidligere Dansk Vestindien, nemlig St. Thomas. Forår og sommer i New York & Dansk Vestindien Fra 12.998,- pr. person Oplev den perfekte kombination af en af verdens mest berømte storbyer og den ultimative afslapning på en Caribisk sandstrand. Rejsen

Læs mere

Cook Islands' Paradis

Cook Islands' Paradis Cook Islands' Paradis Nyd det smukkeste paradis på vores planet på denne fantastiske rejse til Cook Islands med ophold på de to øer Rarotonga og Aitutaki. Nyd de første dage på hovedøen Rarotonga på et

Læs mere

ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi

ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi 15 dages grupperejse med dansk rejseleder Ring 3051 7317 info@guldrejser.dk GULD REJSER ØST-THAILAND Grupperejse med dansk rejseleder - 15 dage På denne

Læs mere

Jernbanefritids Veteranklub på tur til Hotel Christiansminde i Svendborg 2019

Jernbanefritids Veteranklub på tur til Hotel Christiansminde i Svendborg 2019 Jernbanefritids Veteranklub på tur til Hotel Christiansminde i Svendborg 2019 Veteranturen i 2019 kommer som der allerede er indikeret i Jernbanefritid nr. 5 og 6 til at gå til DANMARKS SMUKKESTE RESORT

Læs mere

TÆT PÅ PARADIS EKSOTISK REJSE TIL DE USPOLEREDE ANDAMAN-ØER - 14 DAGE. Afrejse: Oktober - april (højsæson december-marts)

TÆT PÅ PARADIS EKSOTISK REJSE TIL DE USPOLEREDE ANDAMAN-ØER - 14 DAGE. Afrejse: Oktober - april (højsæson december-marts) TÆT PÅ PARADIS EKSOTISK REJSE TIL DE USPOLEREDE ANDAMAN-ØER - 14 DAGE Afrejse: Oktober - april (højsæson december-marts) TÆT PÅ PARADIS EKSOTISK REJSE TIL DE USPOLEREDE ANDAMAN-ØER - 14 DAGE Azurblåt hav,

Læs mere

Singapore og oplevelser i Cairns, Queensland

Singapore og oplevelser i Cairns, Queensland Singapore og oplevelser i Cairns, Queensland En startpakke til Cairns i Queensland, Australien Start jeres rejse Down Under i Cairns på den bedste måde. Vi har samlet fly og de første nætter i en samlet

Læs mere

Smagen af færøerne ,- 4 dage. Ring

Smagen af færøerne ,- 4 dage. Ring Smagen af færøerne Oplev det spændende færøske køkken og Tórshavn Det traditionelle færøske køkken har igennem århundreder udviklet sig på sin egen måde på grund af Færøernes beliggenhed langt ude i Nordatlanten

Læs mere

Australien rejse i forbindelse med Konvention i Melbourne den april 2018

Australien rejse i forbindelse med Konvention i Melbourne den april 2018 Australien rejse i forbindelse med Konvention i Melbourne den 11-14.april 2018 Afrejse København den 2.april 2018 til 21.april 2018 Jeg takker for opfordringen til at komme med nogle mulig forslag til

Læs mere

Caribien i privatfly. Caribien i privatfly. Turen kort USA

Caribien i privatfly. Caribien i privatfly. Turen kort USA Caribien i privatfly Rundrejser med privatfly blev sidste år introduceret med stor succes i det østlige og vestlige. Nu er turen kommet til Caribien med en rute, der tager udgangspunkt i Floridas populære

Læs mere

Tag med på en forlænget weekend til færøerne og smag på det færøske køkken. Oplev hyggelige Tórshavn, som er Færøernes største by.

Tag med på en forlænget weekend til færøerne og smag på det færøske køkken. Oplev hyggelige Tórshavn, som er Færøernes største by. Det Færøske Køkken 4 dage fra kr. 10.898,- pr. person Inkl. fly, hotelovernatninger m.m. Oplev det spændende færøske køkken og T órshavn Tag med på en forlænget weekend til færøerne og smag på det færøske

Læs mere

Safari og badeferie i Kenya

Safari og badeferie i Kenya Safari og badeferie i Kenya Tag på en spændende rejse, der kombinerer safari i Tsavo National Park med badeferie ved kenya-kysten. På denne rejse til Kenya, får I mulighed for at se utrolige dyr på jeres

Læs mere

DALMATIEN ALL INCLUSIVE

DALMATIEN ALL INCLUSIVE NYHED 8 dage kun kr. 5.698 Afrejse d. 19. og 26. september Hotel i Dalmatien direkte ud til vandet alle værelser med balkon. All Inclusive i Dalmatien inkl. vin, øl og vand ad libitum til frokost og aftensmad.

Læs mere

På eventyr i Dubai ,- 12 dage. Ring

På eventyr i Dubai ,- 12 dage. Ring På eventyr i Dubai Oplev Dubai by night og besøg Abu Dhabi. På denne 12 dages rejse, har I god tid til at opleve både Dubai og Abu Dhabi. Vi har indlagt flere udflugter, der gør at I får mest muligt ud

Læs mere

Inspiration Rejsemål: Mauritius

Inspiration Rejsemål: Mauritius Inspiration Rejsemål: Mauritius Mauritius er en østat, der ligger i den vestlige del af det Indiske Ocean ca. 900 km øst for Madagaskar. Øen har et areal på ca. 1900 km². Store dele af øen er dækket af

Læs mere

Gotland - Middelalder og eksotiske landskaber

Gotland - Middelalder og eksotiske landskaber Gotland - Middelalder og eksotiske landskaber Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 8.695,- Højdepunkter Visby - som trukket ud af Middelalderen Lokalguide på Gotland De naturskabte

Læs mere

Nytårstogt på de hollandske kanaler

Nytårstogt på de hollandske kanaler Nytårstogt på de hollandske kanaler Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 6.695,- Højdepunkter Nytårsaften på dejlige hollandske kanaler Nytårsmiddag med drikkevarer inklusiv Oplev

Læs mere

DANSK STUDIE CENTER CARIBIEN: DANSK VESTINDIEN & MEXICO

DANSK STUDIE CENTER CARIBIEN: DANSK VESTINDIEN & MEXICO DANSK STUDIE CENTER CARIBIEN: DANSK VESTINDIEN & MEXICO Højskole i udlandet TILFREDSHED I 2012: 9,2 UD AF 10 C SHØJSKOLE I UDLANDET UDNYT DIT SABBATÅR PÅ BEDSTE VIS! Dansk Studie Center har specialiseret

Læs mere

Så tag på ø-hop i Danmarks fortid og få indfriet alle feriens ønsker. BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf.

Så tag på ø-hop i Danmarks fortid og få indfriet alle feriens ønsker. BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. Dansk Vestindien, ø-hop i Danmarks fortid 15 dage fra kr. 18.998,- pr. person Inkl. fly, hotel m.m. Skal ferien byde på action, wellness, historie, natur, kultur eller ren afslapning på langs? Hvorfor

Læs mere

Island i efterårsfarver - læserrejse med Ældre Sagen

Island i efterårsfarver - læserrejse med Ældre Sagen Island i efterårsfarver - læserrejse med Ældre Sagen 5 skønne dage med Den Blå Lagune, spruttende gejsere, svulmende vandfald, hvalsafari og islandske vikinger Naturen i Island er storslået. Øen strækker

Læs mere

Ørkensand og eminent shopping i Dubai

Ørkensand og eminent shopping i Dubai Ørkensand og eminent shopping i Dubai Besøg verdens højeste bygning, kør rally gennem ørkenens sandklitter og shop i Mall of Emirates. Dubai er fyldt med oplevelser for enhver smag. 9 dage Fra-pris pr.

Læs mere

Sol & strand på Rarotonga i Cook Islands

Sol & strand på Rarotonga i Cook Islands Sol & strand på Rarotonga i Cook Islands Oplev de smukke Cook Islands på denne skønne rejse ø-staten hovedø, Rarotonga, hvor I kan slappe af på palmebeklædte sandstrande ved turkisblåt vand og tage på

Læs mere

Altid fordelagtig. Tag med Klub Tidende til Oslo. Tag med på forårscruise med DFDS og Oslobåden

Altid fordelagtig. Tag med Klub Tidende til Oslo. Tag med på forårscruise med DFDS og Oslobåden Altid fordelagtig Glæd dig til en fantastisk rejse med skibet Crown Seaways til Oslo Tag med Klub Tidende til Oslo Nu kan du komme med på forårscruise med DFDS og Oslobåden til en rigtig god pris. På manges

Læs mere

Oplev et krydstogt i det dejlige Caribien med det nye skib Regal Princess.

Oplev et krydstogt i det dejlige Caribien med det nye skib Regal Princess. Oplev et krydstogt i det dejlige Caribien med det nye skib Regal Princess. 10 dages rejse til Caribien, med hotelophold og morgenmad! 7. november til 16. november 2015. Med Stiften fordele og Strobel Travel

Læs mere

Aktiv i østlige Canada

Aktiv i østlige Canada Aktiv i østlige Canada En spændende aktiv rejse der kombinerer storby og natur På denne tur til det østlige Canada får I muligheden for at komme ud og nyde naturen samtidig med I også skal se det imponerende

Læs mere

Nytårsflodkrydstogt på Rhinen

Nytårsflodkrydstogt på Rhinen Nytårsflodkrydstogt på Rhinen Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 6.695,- Højdepunkter Nytårsaften på romantiske Rhinen All inklusive om bord Rüdesheim og Drosselgasse Side 1 af

Læs mere

Turen starter med nogle rolige dage på Tahiti før I besøger den spændende ø Moorea og afslutter med fantastiske Bora Bora.

Turen starter med nogle rolige dage på Tahiti før I besøger den spændende ø Moorea og afslutter med fantastiske Bora Bora. Det bedste af Fransk Polynesien Fra 69.598,- pr. person Inkl. fly, hotel m. morgenmad og transfers Dette er turen for jer som ønsker at opleve det bedste af Fransk Polynesia på den bedst mulige måde Turen

Læs mere

Drømmerejsen. Dubai Abu Dhabi Qasr Al Sarab

Drømmerejsen. Dubai Abu Dhabi Qasr Al Sarab Drømmerejsen Dubai Abu Dhabi Qasr Al Sarab Det lykkelige Arabien Drømmer du om en ferie, der kombinerer golf på verdensklasse baner, ophold på fantastiske hoteller og oplevelser med unikke minder? Palm

Læs mere

Krakow. 11 Maj 2014, 5 Dages flyrejse for 3095 Kr

Krakow. 11 Maj 2014, 5 Dages flyrejse for 3095 Kr Krakow 11 Maj 2014, 5 Dages flyrejse for 3095 Kr Storbyferie i Krakow Flyrejser 5 dage Krakow byder på store oplevelser til meget rimelige priser. Tag med til én af Europas smukkeste kulturbyer. Krakow

Læs mere

Togrejse tværs over Rocky Mountains. Mountains

Togrejse tværs over Rocky Mountains. Mountains Togrejse tværs over Rocky Mountains En fantastisk togrejse der tager jer tværs over Rocky Mountains På denne 9-dages rejse skal I fra Calgary til Vancouver i tog. Udover en helt fantastisk udsigt undervejs

Læs mere

Maraton i Tórshavn 4.648,- 4 dage. Ring

Maraton i Tórshavn 4.648,- 4 dage. Ring Maraton i Tórshavn Drømmer I om en aktiv oplevelse udover det sædvanlige? Nu ha I muligheden for at løbe Tórshavn Marathon på smukke Færøerne. Udover maraton er der også mulighed for at løbe eller gå et

Læs mere

Stockholm - Storby og skærgård

Stockholm - Storby og skærgård Stockholm - Storby og skærgård Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 4.295,- Højdepunkter Skærgård og by Skansen og Vasa Museet Centralt beliggende hotel Middag første aften er inkluderet

Læs mere

TILBUD FOR TO UGER I CAPE TOWN

TILBUD FOR TO UGER I CAPE TOWN TILBUD FOR TO UGER I CAPE TOWN Dato: august 2015 Det samlede tilbud bliver på i alt godt 13.000 DKK for to personer for 13 dage. 12 overnatninger med morgenmad og med fem arrangerede ture. Tilbuddet er

Læs mere

Det bedste af Fransk Polynesien

Det bedste af Fransk Polynesien Det bedste af Fransk Polynesien Dette er turen for jer som ønsker at opleve det bedste af Fransk Polynesia på den bedst mulige måde Turen starter med nogle rolige dage på Tahiti før I besøger den spændende

Læs mere

Alaska Explorer & krydstogt fra Whittier (Anchorage) til Vancouver/Canada

Alaska Explorer & krydstogt fra Whittier (Anchorage) til Vancouver/Canada Alaska Explorer & krydstogt fra Whittier (Anchorage) til Vancouver/Canada 15/16 dage; 19. juni 4./5. juli 2016 Denne rejse kombinerer en rundrejse i Alaska, med start i Alaskas hovedstad, Fairbanks, og

Læs mere

Hamburg - Julemarked. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Hamburg - Julemarked. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Hamburg - Julemarked Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 2.195,- Højdepunkter De flotte julemarkeder i Hamburg Byrundtur med bus og dansk rejseleder Super centralt hotel lige mellem

Læs mere

Dansk Vestindien. Med eller uden dansk rejseleder

Dansk Vestindien. Med eller uden dansk rejseleder Dansk Vestindien Med eller uden dansk rejseleder Stjernegaard Rejser i Dansk Vestindien ST. THOMAS Brewers Bay Lindberg Bay Magen's Bay Charlotte Amalie Bolongo Bay Red Hook Secret Habour Trunk Bay Annaberg

Læs mere

Tag på safari med børnene

Tag på safari med børnene Tag på safari med børnene All inclusive Afrikarejse - perfekt for børnefamilier En grupperejse for min. 8 voksne - sammensat for familier med børn. Turen byder på safarioplevelser af de helt store, picnic

Læs mere

Harzen - Goslar. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Harzen - Goslar. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Harzen - Goslar Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 3.395,- Højdepunkter Smukke bykerner med bindingsværk Heksene, myterne og minerne Bjergene og de opdæmmede søer Vores dejlige

Læs mere

Sri Lanka. Sri Lanka, Unawatuna stranden. Telefon Uimodståelige Sri Lanka - Unawatuna og det Indiske Ocean

Sri Lanka. Sri Lanka, Unawatuna stranden. Telefon Uimodståelige Sri Lanka - Unawatuna og det Indiske Ocean Sri Lanka Uimodståelige Sri Lanka - Unawatuna og det Indiske Ocean Rejsegarantifonden 1571 Medlem af Danmarks Rejsebureau Forening Uimodståelige Sri Lanka - Unawatuna og det Indiske Ocean Unawatuna-stranden

Læs mere

Tanzanias hemmeligheder

Tanzanias hemmeligheder Tanzanias hemmeligheder De Sydlige Parker Selous, Ruaha & Mikumi Mange har det fejlagtige indtryk, at man kun i lande som Botswana og Zambia kan finde områder, der kun i meget begrænset omfang er mærket

Læs mere

Miami og New York. Miami og New York. Turen kort USA

Miami og New York. Miami og New York. Turen kort USA Miami og New York Oplev Florida og New York på samme rejse. Først har du seks dage ved Miami Beach. Slap af på den berømte strand, og nyd stemningen langs Ocean Drive i de varme tropenætter. Eller lej

Læs mere

Bangkok Koh Samui Explorer

Bangkok Koh Samui Explorer Bangkok Koh Samui Explorer Rejsen i hovedpunkter Længde: 14 dage / 13 nætter (Maj Oktober 2009) Højdepunkter: Længde: 14 dage / 13 nætter Start: Bangkok Slut: Bangkok Højdepunkter: Bangkok, Dinner Cruise,

Læs mere

BYFO S STUDIEREJSE TIL Dansk Vestindien 24. februar 6. marts 2015

BYFO S STUDIEREJSE TIL Dansk Vestindien 24. februar 6. marts 2015 BYFO S STUDIEREJSE TIL Dansk Vestindien 24. februar 6. marts 2015 På Dansk Vestindien findes stadig levn fra den danske kolonitid, som varede ca. 250 år. Øerne blev solgt til USA i 1917 for et symbolsk

Læs mere

Nytår i Sønderjylland Hotel Ballumhus

Nytår i Sønderjylland Hotel Ballumhus Nytår i Sønderjylland Hotel Ballumhus Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 3.595,- Højdepunkter Dejlig dansk nytårsaften Nytårsfest med musik og dans Side 1 af 5 Nytår i Sønderjylland

Læs mere

Andre rejser til Færøerne. Den klassiske rundrejse på Færøerne. Færøerne på kryds og tværs Det Færøske Køkken Klassiske Færøerne og Island

Andre rejser til Færøerne. Den klassiske rundrejse på Færøerne. Færøerne på kryds og tværs Det Færøske Køkken Klassiske Færøerne og Island Den klassiske rundrejse på Færøerne 8 dage fra kr. 11.398 pr. person Inkl. fly, hotel & billeje En fantastisk kør- selv- ferie med skønne naturoplevelser På denne kør-selv-ferie får I friheden til at opleve

Læs mere

Skræddersyet rejseprogram - Tanzania

Skræddersyet rejseprogram - Tanzania Program til: Destination: Tanzania Varighed: 20 dage Program start: Sommer, 2016 * Program slut: Sommer, 2016 * * Datoerne er ikke fastlaget, dette er blot et eksempel, så derfor kan tidspunkterne for

Læs mere

Ta med på en uforglemmelig tennis- og kulturrejse til Budapest. Udrejse 14. juni hjemrejse 19. juni 2016

Ta med på en uforglemmelig tennis- og kulturrejse til Budapest. Udrejse 14. juni hjemrejse 19. juni 2016 Ta med på en uforglemmelig tennis- og kulturrejse til Budapest Udrejse 14. juni hjemrejse 19. juni 2016 Budapest er hovedstaden i Ungarn. Navnet er sammensat af navnene på to byområder, nemlig Buda og

Læs mere

Stockholm - Storby og skærgård

Stockholm - Storby og skærgård Stockholm - Storby og skærgård Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 3.395,- Højdepunkter Skærgård og by 2 formiddage med udflugter. Stort indhold Julemarked i Gamla Stan og på Skansen

Læs mere

Saalbach - Hinterglemm

Saalbach - Hinterglemm Saalbach - Hinterglemm Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 5.395,- Højdepunkter I von Trapps fodspor i Salzburg Den smukke og solrige Glemmtal Joker Card med masser af fordele bl.a.

Læs mere

Postillion Hotel Dordrecht

Postillion Hotel Dordrecht Postillion Hotel Dordrecht Postillion Hotel Dordrecht har en rolig beliggenhed i udkanten af den hyggelige kanalby Dordrecht. Introduktion I mellem Rotterdam og Breda i den smukke og historiske by Dordrecht,

Læs mere

Flodkrydstogt på Seinen, Honfleur og Paris

Flodkrydstogt på Seinen, Honfleur og Paris Flodkrydstogt på Seinen, Honfleur og Paris Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 8.895,- Højdepunkter Skønne, gamle badebyer Honfleur og Rouen Vi sejler med et lækkert 5-ankre skib

Læs mere

Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016

Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016 Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016 Sommer turen går til Budapest i Ungarn, nærmer i Szentendre hvor vi skal bo på campingpladsen Pap-Sziget. Den ligger på en lille ø i Donau floden. Informationer

Læs mere

Forlængelser i Sri Lanka 5 dages strandferie i Sri Lanka

Forlængelser i Sri Lanka 5 dages strandferie i Sri Lanka Forlængelser i Sri Lanka 5 dages strandferie i Sri Lanka Efter et intenst program i Sri Lanka er det tid til at tage til et smukt og roligt sted, hvor de sidste mange dages oplevelser kan nydes i skønne

Læs mere

San Francisco og Hawaii

San Francisco og Hawaii San Francisco og Hawaii Denne rejse kombinerer storbyliv i San Francisco med natur og badeferie på den billeskønne Hawaii-ø Maui. Med tre dage i San Francisco har du god tid til at nyde byens mange seværdigheder.

Læs mere

Prag - André Rieu. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Prag - André Rieu. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Prag - André Rieu Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 5.395,- Højdepunkter André Rieu koncert Theresienstadt Prags flotte pladser Borgen Hradcany Udsigten fra Karlsbroen Side 1 af

Læs mere

Flodkrydstogt på Seinen, Honfleur og Paris

Flodkrydstogt på Seinen, Honfleur og Paris Flodkrydstogt på Seinen, Honfleur og Paris Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 8.195,- Højdepunkter Skønne, gamle badebyer Honfleur og Rouen Vi sejler med et lækkert 5 ankre skib

Læs mere

Turplan. Aclass - Heritage Discovery 2 dage 1 nat. Dag 1. Dag 2

Turplan. Aclass - Heritage Discovery 2 dage 1 nat. Dag 1. Dag 2 Turplan Aclass - Heritage Discovery 2 dage 1 nat Dag 1 Kl. 08-8.30 Kl. 14.30 Kl. 16.00 Opsamling på dit hotel eller private adresse med minibus. Bussen holder et kort hvil halvvejs, hvor man kan strække

Læs mere

Toscana - Chiantivinens land

Toscana - Chiantivinens land Toscana - Chiantivinens land Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 5.495,- Højdepunkter Rejsen over Alperne Middelalderbyen Lucca Torvet i Siena Firenze med lokalguide Montecatini

Læs mere

Saalbach - Hinterglemm

Saalbach - Hinterglemm Saalbach - Hinterglemm Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 5.495,- Højdepunkter I von Trapps fodspor i Salzburg Den smukke og solrige Glemmtal Joker Card med masser af fordele bl.a.

Læs mere

Jul på Costa del Sol - Torremolinos

Jul på Costa del Sol - Torremolinos Jul på Costa del Sol - Torremolinos Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra: Pris fra: 3.745,- Højdepunkter Udflugt til Gibraltar Granada med Alhambra Malaga Den hvide by Mijas ****hotel i populære Torremolinos

Læs mere

Kili Kenya Safari ,- 8 dage. Ring

Kili Kenya Safari ,- 8 dage. Ring Kili Kenya Safari Amboseli - Lake Naivasha - Masai Mara I Masaiernes Kenya kunne man fristes til at sige om denne safari Fra udsigten til Kilimanjaro via Rift Valley søen Naivasha til de store rovdyrs

Læs mere

Polens prægtige bjerge

Polens prægtige bjerge Polens prægtige bjerge Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 27.07.2019 04.08.2019 6.095,- Højdepunkter Side 1 af 6 Storslåede bjergkæder Gode hoteller i smukke omgivelser Scenariske

Læs mere

Maastricht - André Rieu

Maastricht - André Rieu Maastricht - André Rieu Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 5.995,- Højdepunkter Den flotte helpension om bord André Rieu på hjemmebane i Maastricht Holland og Belgien fra flodsiden

Læs mere

Polens prægtige bjerge

Polens prægtige bjerge Polens prægtige bjerge Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 29.08.2020 06.09.2020 5.895,- Højdepunkter Storslåede bjergkæder Gode hoteller i smukke omgivelser Flotte og interessante

Læs mere

Julemarkedstogt på Rhinen

Julemarkedstogt på Rhinen Julemarkedstogt på Rhinen Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 4.095,- Højdepunkter De store julemarkedsbyer Køln og Rüdesheim Oplev også fantastiske Mainz Den flotte helpension om

Læs mere

Sydholland - Valkenburg

Sydholland - Valkenburg Sydholland - Valkenburg Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 3.295,- Højdepunkter Valkenburg en historisk og levende by med caféer, butikker og charme Oplev også Maastricht Blomstergodset

Læs mere

Jul i Sønderjylland Hotel Ballumhus

Jul i Sønderjylland Hotel Ballumhus Jul i Sønderjylland Hotel Ballumhus Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 3.995,- Højdepunkter Dejlig dansk jul Juleaften med vin, øl, vand ad libitum Julebyen Tønder Rømø og Ribe

Læs mere

Østrig og Istrien. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Østrig og Istrien. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Østrig og Istrien Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 7.895,- Højdepunkter Historiske Hotel Mozart i Bad Gastein Oplev Hitlers Ørnerede Besøg Termalbadene i Bad Gastein Udflugt til

Læs mere

TILBUD! Krydstogt til St. Thomas & St. Maarten Skønt cruise til Dansk Vestindien. Pris fra kr. 8370,- Tillæg fra Jylland fra Kr.

TILBUD! Krydstogt til St. Thomas & St. Maarten Skønt cruise til Dansk Vestindien. Pris fra kr. 8370,- Tillæg fra Jylland fra Kr. TILBUD! Krydstogt til St. Thomas & St. Maarten Skønt cruise til Dansk Vestindien Pris fra kr. 8370,- Tillæg fra Jylland fra Kr. 800,- Rederi: MSC Cruises MSC Poesia tager jer med ud på en fantastisk rejse

Læs mere

Nyd livet uden stress og jag på eksotiske Zanzibars enestående strande beskyttet af de farverige koralrev, men...

Nyd livet uden stress og jag på eksotiske Zanzibars enestående strande beskyttet af de farverige koralrev, men... Dato:. 26 BADEFERIE På ZANZIBAR Nyd livet uden stress og jag på eksotiske Zanzibars enestående strande beskyttet af de farverige koralrev, men... Tlf.: (+45) 56 36 45 info@safarieksperten.dk Safari Eksperten

Læs mere

Oplev Dubai by night og besøg Abu Dhabi. BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65

Oplev Dubai by night og besøg Abu Dhabi. BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65 På eventyr i Dubai Oplev Dubai by night og besøg Abu Dhabi. Rejseplan Dag Bes krivels e 1 Afrejse fra Danmark og ankomst til Dubai 2 Byrundtur i Dubai 3 Dubai 4 Udflugt til Abu Dhabi 5 Dinner Dhow cruise

Læs mere

Tanzanias sydlige højdepunkter

Tanzanias sydlige højdepunkter Tanzanias sydlige højdepunkter Kom med på safari i Tanzania og besøg nogle af Afrikas mest fantastiske safariområder Mange har det fejlagtige indtryk, at man kun i lande som Botswana og Zambia kan finde

Læs mere

Prag - Jul i Prag. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Prag - Jul i Prag. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Prag - Jul i Prag Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 4.295,- Højdepunkter Prags flotte julemarkede Besøg i julepyntede Berlin og Dresden Side 1 af 5 Prag - Jul i Prag Her præsenterer

Læs mere

Australien rejse i forbindelse med Konvention i Melbourne den april 2018

Australien rejse i forbindelse med Konvention i Melbourne den april 2018 Australien rejse i forbindelse med Konvention i Melbourne den 11-14.april 2018 Afrejse København den 1.april 2018 til 21.april 2018 Hermed følger den endelige rejseplan og pris i forbindelse med Konvention

Læs mere

Paris - Byernes by. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Paris - Byernes by. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Paris - Byernes by Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 4.995,- Højdepunkter Montmartre med Sacré-Coeur Eiffeltårnet Slottet i Versailles Sejltur på Seinen Vi bor på solsiden af Montmartre

Læs mere