Det selvejende Boligselskab FOLKEBO

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Det selvejende Boligselskab FOLKEBO"

Transkript

1 Referat af ordinært afdelingsmøde i Folkebo, afdeling 3, afholdt onsdag den 6. maj 2009 på Hotel H.C. Andersen. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Henry Larsen blev valgt uden afstemning, og konstaterede herefter at afdelingsmødet var lovligt indvarslet og beslutningsdygtig. 2. Afdelingsbestyrelsens beretning for Formand for afdelingsbestyrelsen Ole Stribolt Petersen aflagde beretning : "Fremmøde 84 beboere fra 57 lejemål har i år fundet vej her til H.C.A. hotellet. Det er omkring 20 mindre end tilmeldt, desværre. Tidligere på året døde vores forhenværende formand Poul P. efter et langt aktivt liv ikke mindst i Folkebos tjeneste. Ære være hans minde. Udskiftninger I 2007 havde vi 6 genudlejninger, mens der i 2008 har været hele 11 udskiftninger. Tallet for 2009 til dato er oppe på 6. Håndværkere Her i Folkebo har vi tradition for at anvende de samme håndværkere. Fordelene er bl.a. at de besidder det kendskab til boligerne, som alt andet lige burde resultere i en økonomisk fordel for afdelingerne. Men afdelingsbestyrelsen har set sig nødsaget til at skifte VVS-firma. Årsagen er flere tilfælde at manglende professionalisme. Vi har valgt VVS-firmaet Viggo Clemmensen, som vi i øvrigt har benyttet med stor tilfredshed i forbindelse med renovering af køkken og bad. For at undgå at vi betaler for meget for vores reparationer generelt, foretager administrationen med mellemrum en sammenligning af priserne hos de forskellige håndværkere. Indtil nu har disse sammenligninger ikke resulteret i håndværkerskifte i vores afdeling. Vel vedligeholdelse I forbindelse med genudlejning har vi i nogle tilfælde været ude for at lejemålet ikke har været vel vedligeholdt. Der har endog været et tilfælde hvor en sag er blevet indbragt for beboerklagenævnet. Nævnet gav efterfølgende indflytter medhold i, at der var tale om manglende vedligeholdelse. I afgørelsen fastslås det, at hvis lejemålet ikke har været malet/tapetseret inden for de sidste 5 år, betragtes lejemålet ikke som vel vedligeholdt. Denne udmelding betyder at der fremover kan opstå behov for at opkræve erstatning for manglende vedligeholdelse hos fraflytter.

2 Det har gennem årene været afdelingens politik at holde huslejen på et så lavt niveau som muligt, netop ved at lade lejerne selv bestemme det indvendige vedligeholdelsesniveau. Men hvis dette ikke er tilstrækkeligt, må lejeren forvente at skulle betale for dette ved fraflytning. Vand/varme Forsyningsselskaberne for vand og varme fandt sidste år ud af, uafhængigt af hinanden, at der med få måneders mellemrum skulle lægges nye ledninger ned i de tre tværveje. Vi skrev til selskaberne og beklagede os over at gravearbejdet ikke var koordineret, så ledningerne kunne lægges ned i forlængelse af hinanden så der kun skulle graves én gang. Men det er et stort spørgsmål om det overhovedet tages til efterretning. Den individuelle indføring af fjernvarme til det enkelte lejemål betød at vi måtte udskyde etablering af bad i kælderen hos de der havde valgt dette ved sidste renoveringsrunde. Samtidig udviste vores rådgivende ingeniør manglende engagement i projektet. Den tidligere medarbejder i det rådgivende ingeniørfirma, som kendte Folkebo ud og ind, var gået på pension og havde formentlig ikke formidlet sin viden om Folkebo videre. Derfor besluttede afd.best. at lade HTH stå for entreprisen, og de har virkeligt taget opgaven alvorligt og fået styr på tingene. Plantebælterne Afd.best. har på opfordring besluttet en gennemgang af plantebælterne mellem tværvejene. Jan skal stå for opgaven. Afd.best. vil i næste måned se på forholdene sammen med Jan i forbindelse med en havevandring. TV Kontrakten med TDC er udløbet, og bestyrelsen for Folkebo besluttede at fremlægge et forslag på afdelingsmøderne. Forslaget skulle bemyndige bestyrelsen til at arbejde videre med sagen. Årsagen er den store ændring vi står over for med hensyn til tv-signal, som fra 1. november bliver digitalt. Det betyder, at der ikke længere udsendes analoge signaler, som kan modtages med fx en stueantenne. Anderledes er det for bl.a. kunder hos YouSee, som vi nu får tv-signalerne fra. De vil fremover levere både analogt og digitalt tv i kabelnettet. Et svensk firma, Boxer, er udpeget til at stå for udsendelsen af de digitale tv-signaler gennem luften. Alle med en antenne og en digital modtager kan modtage disse signaler. Bestyrelsen mente at dette vil medføre forøget konkurrence og derfor lavere priser på tv. Derfor valgte bestyrelsen at udskyde beslutningen om hvem, vi skal vælge som signalleverandør. I mellemtiden har afd. II haft afdelingsmøde i den forløbne uge og nedstemt bestyrelsens forslag, som derfor er faldet, og vi behøver ikke at stemme om det i de to øvrige afdelinger. Administrationen har derfor foreslået, at kontrakten evt. forlænges med 3 eller 5 år. Men vi har stadig den mulighed at bestyrelsen sender et helt nyt forslag til urafstemning i de tre afdelinger, når situationen er mere afklaret.

3 Boliggarantibevis Til orientering er der som bilag til de udsendte forslag vedlagt en kopi af et boliggarantibevis. Tidligere er det besluttet i bestyrelsen, at ordningen skal gælde i vores boligorganisation. Ny lovgivning Regeringen har gennemført en tilskudsordning til renovering af landets boliger. Men ordningen gælder ikke som sådan for boligorganisationer, det er kun hvis man selv privat ønskede at renovere, at man kunne få tilskud. Et langt mere betænkeligt udspil fra regeringen har været oplæg til ny skattereform. Heri har der indsneget sig et totalt vildskud, moms på ejendomsadministration. Det er simpelthen asocial fordelingspolitik så det batter. Forslaget vil efter Boligselskabernes Landsforening indbringe statskassen 840 millioner kroner årligt alene fra landets almene boliger. I forslaget indgik nemlig også moms på viceværtydelser. Skatteministeriet har derimod stået fast på at momsen kun vil indbringe 170 millioner kroner årligt. Men efterfølgende er BL's beregninger blevet bekræftet af regering og Skatteministerium. Senere er forhandlinger mellem regeringen og dets støtteparti endt med, at momsen på viceværtydelser er bortfaldet. Men momsen på ejendomsadministration slipper vi nok ikke for. Hvis denne moms indføres, er der helt sikkert ingen vej tilbage, da Danmark i sin tid i EU fik godkendt undtagelsen for moms på ejendomsadministration. Det er fuldstændig usandsynligt at EU vil acceptere en genindførelse af en sådan undtagelsesreglen. For os vil det betyde en årlig skatteforhøjelse på kr. årligt. (600 kr./husstand*år). Energimærkning. Der skal udarbejdes en lovpligtig energimærkning af bl.a. almene boliger, dvs. at en lejekontrakt efter 1. juli 2009 skal indeholde en sådan energimærkning. Vi er i gang med at få udarbejdet denne attest. Andre afdelinger. I: Mange udskiftninger mange udskiftninger af døre og vinduer, løbende vedligeholdelse. II: Udskiftning af brystninger. Man er desuden i gang med asfaltering af vængerne." Bestyrelsens beretning blev herefter godkendt uden afstemning. 3. Forelæggelse af regnskab for Regnskabet for 2008 blev gennemgået og godkendt uden afstemning. 4. Forelæggelse af forslag til budget for Budgettet for 2010 blev gennemgået og godkendt uden afstemning.

4 5. Indkomne forslag. Fra boligselskabets bestyrelse Antenne: Forslaget blev trukket tilbage, da forslaget allerede var blevet forkastet på afdelingsmødet i afdeling 2 Fra afdelingsbestyrelsen 1. Ændring af vedligeholdelsesreglement vedr. udvidelse af terrasser: Forslaget blev drøftet, herunder blev det præciseret at arbejdet skal udføres håndværksmæssigt korrekt, og farvevalg skal ske som anført i ordens- og vedligeholdelses-reglementets regler for opførelse af cykelskure/udhuse Ole Stribolt oplyste at prisniveau ikke kendes pt. Hvis forslaget godkendes vil der blive indhentet nogle vejledende priser og arbejdet kan medtages i afdelingens individuelle forbedringsrunder. Forslaget blev herefter godkendt ved håndsoprækning. Ingen stemte imod forslaget, mens stort set resten af fremmødte stemte for forslaget. 2. Udskiftning af brystninger under vinduer, samt isætning af tremmer for kældervindue Forslaget blev drøftet, herunder blev det blandt andet fremført: Farvevalg : Der er et begrænset antal muligheder af farvevalg på produktet. Bestyrelsen har valgt en koksgrå-farve, da det er den af de mulige farver, der passer bedst til husenes øvrige farver. Det blev foreslået, at søjlernes farve ændres, næste gang de skal males, til en farve der svarer til brystningernes. Materialer : Skal man bibeholde træ på facaderne istedet for et "plastic"-produkt, blev diskuteret. Forslaget blev herefter godkendt ved håndsoprækning. 4 beboere stemte imod forslaget, mens stort set resten af fremmødte stemte for forslaget. Fra beboere Igangsætning af individuel forbedringsrunde indeholdende renovering af køkken og isolering af loft: Ole Stribolt oplyste, at der ville blive igangsat en forbedringsrunde til efteråret, hvor der i lighed med tidligere forbedringsrunder var mulighed for at få renoveret blandt andet køkken. Isolering af loft vil ligeledes blive medtaget som et nyt tilbud for beboerne. Forslagene blev godkendt uden afstemning. 6. Valg af medlemmer til afdelingsbestyrelsen. Erling Pedersen (Paludan Müllers Vej 28) blev genvalgt uden afstemning.

5 7. Valg af suppleant. Karen Ubbe (Henrik Hertz Vej 11) blev genvalgt uden afstemning. 8. Eventuelt. Det blev blandt andet fremført, at garagerne trænger til at blive malet, at afkalkning af rør kunne være fordelagtigt for at forlænge levetiden på rør-installationer og vaskemaskiner mv., at forside af husene trænger til maling, at puds skaller af på kælderskakte og gelændre ved kælderskakt er rustne, at der trænger til etablering af ventilation i garager samt forslag om indkøb af fælles borhammer og opsætning af bænke på fællesarealerne. Da emnerne først blev fremført under eventuelt, kan der ikke træffes beslutning om igangsætning af disse. Beboerne blev opfordret til indbringe emnerne som forslag på kommende afdelingsmøder, således at der kan stemmes herom. Afdelingsbestyrelsen blev opfordret til at følge mere op på beboernes vedligeholdelse af haver. Ole Stribolt oplyste, at bestyrelsen følger op på forhold der er til gene for øvrige beboere, dvs. vedligeholdelse af hække, store træer i haverne mv. Boligselskabet har kun begrænsede muligheder for at stille nærmere krav til hvordan beboerne iøvrigt passer haven, med græsslåning, lugning af ukrudt, oprydning mv. Med hensyn til fællesarealer ser bestyrelsen ca. en gang årligt på hvilke træer der skal fælles mv. I år fokuserer bestyrelsen på udtynding/oprydning på beplantningerne ved tværvejene. Reklameskilte foran butikstorvet medfører, at det ofte er svært at komme forbi med barnevogne etc. Er der ikke nogle krav til hvordan de må placeres. Ole Stribolt oplyste, at der ikke er nogle direkte regler herfor. Det er en balancegang mellem butikkernes synlighed og mulighed for at skabe en indtægt så de kan fortsætte på butikstorvet og kundernes adgangsforhold. Legepladsen tilhører og vedligeholdes af Odense Kommune. En beboer oplyste, at hun har rettet henvendelse til Odense Kommune om reparation af ødelagte vipper mv. Reparation forventes foretaget snarest muligt. Finn Petersen, Henrik Hertz Vej 2, oplyste at de er meget plaget af vildkatte, og bad om forslag til afhjælpning af problemet. Frits Hendriksen-Nielsen (Paludan Müllers Vej 14) oplyste, at de har haft problemer med rotter under gulvet i fyrkælderen, da et kloakrør havde forskubbet sig og derved givet adgang for rotter ind under kældergulvet. Forholdet var nu rettet. Bjarne Hansen (Henrik Hertz Vej 8) spurgte om der blev indhentet tilbud på administrationen af boligselskabet. Ole Stribolt oplyste, at bestyrelsen for boligselskabet som et led i forvaltningsrevisionen hvert år sammenlignede priser for

6 administration mv. Udgiften til administration er meget lav set i forhold til andre boligselskaber, og bestyrelsen for boligselskabet er yderst tilfreds med forretningsførerens administration. Gartner Jan Petersen blev rost for hans vedligeholdelse af afdelingens fællesarealer. Da ingen herefter ønskede ordet blev mødet hævet. Dirigent Henry Larsen

Det selvejende Boligselskab FOLKEBO

Det selvejende Boligselskab FOLKEBO Fredag den 22. juni 2012, kl. 16.00 afholdtes repræsentantskabsmøde på selskabets kontor i Albanigade 44, Odense. Til stede var: Bestyrelsen: Formanden Mogens Lind Henning Jensen Øvrige medlemmer af repræsentantskabet:

Læs mere

Det selvejende Boligselskab FOLKEBO

Det selvejende Boligselskab FOLKEBO Referat af ordinært afdelingsmøde i Folkebo, afdeling 2, afholdt tirsdag den 24. maj 2011, kl. 18.00 i Hjallese Forsamlingshus. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Henry Larsen blev valgt og konstaterede herefter

Læs mere

Det selvejende Boligselskab FOLKEBO

Det selvejende Boligselskab FOLKEBO Fredag den 11. juni 2010, kl. 16.00 afholdtes repræsentantskabsmøde på selskabets kontor i Albanigade 44, Odense. Til stede var: Bestyrelsen: Formanden Mogens Lind Næstformand Ole Stribolt Petersen Henning

Læs mere

Postfunktionærernes Andels-Boligforening Afdeling 7, Voldgården

Postfunktionærernes Andels-Boligforening Afdeling 7, Voldgården Postfunktionærernes Andels-Boligforening Afdeling 7, Voldgården Referat af afdelingsmødet Afholdt den 21. august 2014 2 Referat af afdelingsmødet den 21. august 2014 56 husstande svarende til 112 uddelte

Læs mere

Referat af afdelingsmøde den 12. september 2011

Referat af afdelingsmøde den 12. september 2011 Referat af afdelingsmøde den 12. september 2011 Dagsorden: 1. Velkomst og valg af dirigent. 2. Valg af stemmeudvalg og referent. 3. Afdelingsbestyrelsen årsberetning. 4. Godkendelse af afdelingens driftsbudget

Læs mere

Det selvejende Boligselskab FOLKEBO

Det selvejende Boligselskab FOLKEBO Referat af ordinært afdelingsmøde i Folkebo, afdeling 3, afholdt mandag den 6. maj 2013 på Hotel H.C. Andersen, lokale K3. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. John Lund blev enstemmigt valgt. Birgit Tjerrild,

Læs mere

Nibe Ældreboligselskab Referat af ordinært organisationsbestyrelsesmøde, onsdag den 6. marts 2013 kl. 13.30, i fælleshuset, Munchs Vej 7 i Nibe.

Nibe Ældreboligselskab Referat af ordinært organisationsbestyrelsesmøde, onsdag den 6. marts 2013 kl. 13.30, i fælleshuset, Munchs Vej 7 i Nibe. Nibe Ældreboligselskab Referat af ordinært organisationsbestyrelsesmøde, onsdag den 6. marts 2013 kl. 13.30, i fælleshuset, Munchs Vej 7 i Nibe. Dagsorden: side 1 Godkendelse af referat... 2 2 Nibe Ældreboligselskab...

Læs mere

Referat fra GENERALFORSAMLING. Søndag den 3. maj 2015 kl. 9:30. på Restaurant SØMÆRKET DAGSORDEN

Referat fra GENERALFORSAMLING. Søndag den 3. maj 2015 kl. 9:30. på Restaurant SØMÆRKET DAGSORDEN Gnaverhavens Grundejerforening Referat fra GENERALFORSAMLING Søndag den 3. maj 2015 kl. 9:30 på Restaurant SØMÆRKET DAGSORDEN 1. Valg af dirigent, referent og 2 stemmetællere 2. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Referat af afdelingsmøde i Skyttevænget Mandag den. 27. april 2015 kl. 19.00 Vigerslev Menighedshus, Lykkebovej 1, 2500 Valby

Referat af afdelingsmøde i Skyttevænget Mandag den. 27. april 2015 kl. 19.00 Vigerslev Menighedshus, Lykkebovej 1, 2500 Valby Referat af afdelingsmøde i Skyttevænget Mandag den. 27. april 2015 kl. 19.00 Vigerslev Menighedshus, Lykkebovej 1, 2500 Valby 4. maj 2015 40 husstande var mødt op - svarende til 80 stemmer. 1. Velkomst

Læs mere

Grundejerforeningen Skærbo

Grundejerforeningen Skærbo Grundejerforeningen Skærbo Referat fra Generalforsamlingen onsdag d. 27. februar 2013 Den årlige generalforsamling blev afholdt i Skæring Kirke. Følgende husstande var mødt frem: 21, 25, 27, 29, 33, 37,

Læs mere

Organisationsbestyrelsesmøde den 19. oktober 2015, kl. 17.00 Lyngbygårdsvej 135

Organisationsbestyrelsesmøde den 19. oktober 2015, kl. 17.00 Lyngbygårdsvej 135 Organisationsbestyrelsesmøde den 19. oktober 2015, kl. 17.00 Lyngbygårdsvej 135 Til stede Erik Frikke, Henrik Petersen, Jan Hansen, Per Boje Nielsen, Per Kloster Andersen & Ole Søndergaard Nielsen Afbud

Læs mere

TIL BEBOERNE I AFDELING 63

TIL BEBOERNE I AFDELING 63 TIL BEBOERNE I AFDELING 63 VÆRSGO Her får du materiale til afdelingsmødet: Dagsorden Forretningsorden for afdelingsmødet Afdelingens driftsbudget 2016 Vedligeholdelsesopgaver 2016 Planlagt vedligeholdelse

Læs mere

Referat fra. Ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Stangkjær. Onsdag den 14. marts 2012 kl. 19.00 i Kulturhuset

Referat fra. Ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Stangkjær. Onsdag den 14. marts 2012 kl. 19.00 i Kulturhuset GRUNDEJER FORENINGEN STANGKJÆR Referat fra Ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Stangkjær Onsdag den 14. marts 2012 kl. 19.00 i Kulturhuset Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent.

Læs mere

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Klædevænget

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Klædevænget Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Klædevænget Tirsdag, den 6. marts 2007 kl. 19.00 i det store lokale, Kammerrådensvej 15, Hørsholm Dagsorden i henhold til vedtægternes 12:

Læs mere

Ordinært afdelingsmøde den 12. maj 2014 i Beboerhuset, Finlandsvej 103A

Ordinært afdelingsmøde den 12. maj 2014 i Beboerhuset, Finlandsvej 103A Til samtlige beboere i afdeling 29, Finlandsparken Vejle, den 14. maj 2014 Ordinært afdelingsmøde den 12. maj 2014 i Beboerhuset, Finlandsvej 103A Hermed følger et kort referat af det ordinære afdelingsmøde

Læs mere

Boligorganisationen Lundebjerggård Administrator: Almenbo a.m.b.a.

Boligorganisationen Lundebjerggård Administrator: Almenbo a.m.b.a. Boligorganisationen Lundebjerggård Administrator: Almenbo a.m.b.a. 11. maj 2015 Referat af: Kombineret bestyrelsesmøde og ordinært repræsentantskabsmøde for Boligorganisationen Lundebjerggård Mødedato

Læs mere

Grundejerforeningen i Lodshaven

Grundejerforeningen i Lodshaven Dato 21. marts Side 1 af 7 Referat fra generalforsamling 18. marts 2010 Mødested Fælleshuset Referent: Per Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Bestyrelsens beretning 4. Forelæggelse

Læs mere

Arbejdernes Andelsboligforening, Skive Referat fra generalforsamling torsdag den 24. maj 2012 kl. 19.00 på Hotel Strandtangen, Skive

Arbejdernes Andelsboligforening, Skive Referat fra generalforsamling torsdag den 24. maj 2012 kl. 19.00 på Hotel Strandtangen, Skive fra generalforsamling torsdag den 24. maj 2012 kl. 19.00 på Hotel Strandtangen, Skive 1 Valg af dirigent AAB s formand Peter Hadrup startede mødet med at byde alle velkommen, herunder til advokat Anders

Læs mere

TIL BEBOERNE I AFDELING 57

TIL BEBOERNE I AFDELING 57 TIL BEBOERNE I AFDELING 57 VÆRSGO Her får du materiale til afdelingsmødet: Dagsorden Forretningsorden for afdelingsmødet Afdelingens driftsbudget 2016 Vedligeholdelsesopgaver 2016 Planlagt vedligeholdelse

Læs mere

Ordinært afdelingsmøde den 19. maj 2015 i Kvartershuset, Løget Høj 2A

Ordinært afdelingsmøde den 19. maj 2015 i Kvartershuset, Løget Høj 2A Til samtlige beboere i afdeling 42, Løget By Vejle, den 20. maj 2015 Ordinært afdelingsmøde den 19. maj 2015 i Kvartershuset, Løget Høj 2A Hermed følger et kort referat af det ordinære afdelingsmøde, således

Læs mere

Skoleparken 1. Referat af afdelingsmøde 2012 onsdag 23. maj 2012 kl. 18.30. Dagsorden:

Skoleparken 1. Referat af afdelingsmøde 2012 onsdag 23. maj 2012 kl. 18.30. Dagsorden: Skoleparken 1 Referat af afdelingsmøde 2012 onsdag 23. maj 2012 kl. 18.30 Dagsorden: 1. Valg af stemmeudvalg 2. Valg af dirigent 3. Godkendelse af forretningsorden 4. Orientering om status på helhedsplan/tilstandsvurdering

Læs mere

Boligforeningen Give, afd. 136-52 Amager og Vestervænget.

Boligforeningen Give, afd. 136-52 Amager og Vestervænget. MØDEREFERAT FRA ORDINÆRT AFDELINGSMØDE Antal fremmødte lejemål: 30 husstande. Øvrige deltagere: Kundechef Lars Todbjerg-Hansen, Domea Afdelingsmødet blev afholdt tirsdag den 15. september 2015, kl. 17.30,

Læs mere

TIL BEBOERNE I AFDELING 38

TIL BEBOERNE I AFDELING 38 TIL BEBOERNE I AFDELING 38 VÆRSGO Her får du materiale til afdelingsmødet: Dagsorden Forretningsorden for afdelingsmødet Afdelingens driftsbudget Skema planlagt vedligeholdelse Årsregnskab Indkomne forslag

Læs mere

Referat af ordinært beboermøde i Pakhuset. Tirsdag den 22. september 2009

Referat af ordinært beboermøde i Pakhuset. Tirsdag den 22. september 2009 Referat af ordinært beboermøde i Pakhuset Tirsdag den 22. september 2009 1. Fremmødte: 13 personer. 2. Evy Pauck bød velkommen, og åbnede mødet jf. dagsordnen, hun gjorde opmærksom på at der i den første

Læs mere

5.1 Ny parkeringsordning tillæg til husordenen

5.1 Ny parkeringsordning tillæg til husordenen 5.1 Ny parkeringsordning tillæg til husordenen 1. Kun lejere *) i bebyggelsen (afd. 235-0 og 235-1) kan erhverve permanente p-tilladelser, og højst 2 p-tilladelser til hver husstand. P- tilladelser udstedes

Læs mere

DAGSORDEN: Referat af ordinært afdelingsmøde i afd. 43/50 Tingbjerg. Dato Mandag den 23. september 2013 Sted

DAGSORDEN: Referat af ordinært afdelingsmøde i afd. 43/50 Tingbjerg. Dato Mandag den 23. september 2013 Sted Referat af ordinært afdelingsmøde i afd. 43/50 Tingbjerg Dato Mandag den 23. september 2013 Sted Selskabslokalerne SAB Ruten 6R Deltagere Fra afdeling: Afd. 1-43 var repræsenteret af 17 lejemål Afd. 1-50

Læs mere

Referat Afdelingsmøde afdeling 11

Referat Afdelingsmøde afdeling 11 Referat Afdelingsmøde afdeling 11 Vedrørende: Afdelingsmøde i afdeling 11 Sted: Mødelokale 2, Treschowsgade 2 Dato: Den 28. januar 2013, kl. 19.00 Deltagere: Dagsorden: Referent: Pkt. 1: Pkt. 2: 25 beboere

Læs mere

Kirstinelund - Afdelingsbestyrelsen Rugvænget 31

Kirstinelund - Afdelingsbestyrelsen Rugvænget 31 Kirstinelund - Afdelingsbestyrelsen Rugvænget 31 Referat af ordinært afdelingsmøde i 21. oktober 2015 afdeling 17-03 Kirstinelund torsdag den 24. september 2015 kl. 18.30 i Glassalen på Baltorpskolen Til

Læs mere

Dagsorden. 7. Valg til afdelingsbestyrelsen. 8. Valg af suppleanter til afdelingsbestyrelsen. 9. Eventuelt. 45 husstande var repræsenteret kl. 19:00.

Dagsorden. 7. Valg til afdelingsbestyrelsen. 8. Valg af suppleanter til afdelingsbestyrelsen. 9. Eventuelt. 45 husstande var repræsenteret kl. 19:00. År 2009, den 23. september kl. 19:00, afholdtes ordinært afdelingsmøde i Boligselskabet af 1961 i Greve (BS61), afdeling Grønlykkeparken. Mødet afholdtes i beboerlokalerne, Grønlykkeparken 25, 2670 Greve,

Læs mere

Til Boligtagerne i Byagerparken. Den 15. maj 2013. Referat af afdelingsmøde afholdt onsdag den 24. april 2013 kl. 19.00 i fælleshuset i Byagerparken.

Til Boligtagerne i Byagerparken. Den 15. maj 2013. Referat af afdelingsmøde afholdt onsdag den 24. april 2013 kl. 19.00 i fælleshuset i Byagerparken. Til Boligtagerne i Byagerparken. Den 15. maj 2013 Referat af afdelingsmøde afholdt onsdag den 24. april 2013 kl. 19.00 i fælleshuset i Byagerparken. 1. Velkomst samt valg af dirigent, stemmetællere og

Læs mere

Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen Elgårdsminde Syd.

Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen Elgårdsminde Syd. Søften den 20.12.2011 Til: Grundejerne i Efterfølgende til: Favrskov Kommune Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen. Bilag: 1. Referat fra ordinær generalforsamling. 2. Formandens

Læs mere

Afdelingsmøde afd. 7 Ryttervænget, den 18. april 2016

Afdelingsmøde afd. 7 Ryttervænget, den 18. april 2016 Afdelingsmøde afd. 7 Ryttervænget, den 18. april 2016 Deltagere: 19 beboere fra 15 husstande. Fra boligforeningens organisationsbestyrelse deltog: Formand Hans Chr. Nielsen (HCN) Lars Johansen Kjeld Nielsen

Læs mere

AFDELING NØRREBY. Referat af Afdeling/budgetmøde tirsdag den 25. januar 2005 kl. 19.00

AFDELING NØRREBY. Referat af Afdeling/budgetmøde tirsdag den 25. januar 2005 kl. 19.00 AFDELING NØRREBY Referat af Afdeling/budgetmøde tirsdag den 25. januar 2005 kl. 19.00 1. Velkomst og valg af dirigent Marianne Benjovitz bød alle velkommen. Henning Bering-Bryld blev valg som dirigent.

Læs mere

Generalforsamling 2015.

Generalforsamling 2015. Referat af Generalforsamling 2015. Velkommen: Formanden bød velkommen til de fremmødte 33 personer, repræsenterende 23 ejendomme i foreningens område. Bestyrelsen var repræsenteret ved: Ejnar Damkjær formand

Læs mere

Der skete jo en del i 2008, tiden er selvfølgelig ikke til at gå i detaljer, så jeg vil kort referere de væsentlige punkter.

Der skete jo en del i 2008, tiden er selvfølgelig ikke til at gå i detaljer, så jeg vil kort referere de væsentlige punkter. Afsender: Andelsselskabet Egensedybet, Otterup Lystbådehavn a.m.b.a Bogøvej 71 5450 Otterup Til Andelshaveren 21. marts 2009 Indbetalingskort til drift bidrag for 2009, og referat fra ordinær generalforsamling

Læs mere

Referat Afdelingsmøde afdeling 16

Referat Afdelingsmøde afdeling 16 Referat Afdelingsmøde afdeling 16 Vedrørende: Afdelingsmøde i afdeling 16 Sted: Mødelokale 2, Treschowsgade 2 Dato: Den 29. januar 2013, kl. 19.00 Deltagere: Dagsorden: Referent: Pkt. 1: 18 beboere Kurt

Læs mere

Referat af ekstraordinært organisationsbestyrelsesmøde i Lejerbo, Køge onsdag, den 22. juni 2011, i Søparkens Fælleshus, Nylandsvej, Køge.

Referat af ekstraordinært organisationsbestyrelsesmøde i Lejerbo, Køge onsdag, den 22. juni 2011, i Søparkens Fælleshus, Nylandsvej, Køge. Organisationsbestyrelsesmøde 22. juni 2011 Referat af ekstraordinært organisationsbestyrelsesmøde i Lejerbo, Køge onsdag, den 22. juni 2011, i Søparkens Fælleshus, Nylandsvej, Køge. Til stede var organisationsbestyrelsesmedlemmerne,

Læs mere

Det selvejende Boligselskab FOLKEBO

Det selvejende Boligselskab FOLKEBO Referat af ordinært afdelingsmøde i Folkebo, afdeling 3, afholdt torsdag den 3. maj 2012 på Hotel H.C. Andersen. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. John Lund blev enstemmigt valgt, og konstaterede herefter

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Aalborg Boligselskab af 1956

VEDTÆGTER. for. Aalborg Boligselskab af 1956 VEDTÆGTER for Aalborg Boligselskab af 1956 Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1. Stk. 1. Boligorganisationens navn er Aalborg Boligselskab af 1956. Boligorganisationen har hjemsted i Aalborg Kommune. Stk.

Læs mere

Beslutningsreferat fra ekstraordinær generalforsamling afholdt. Poul gav følgende information:

Beslutningsreferat fra ekstraordinær generalforsamling afholdt. Poul gav følgende information: Beslutningsreferat fra ekstraordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 8. juni 1993. Punkt 1 : Per Ludvigsen valgtes til dirigent Punkt 2 : Poul gav følgende information: * på et bestyrelsesmøde i

Læs mere

Boligorganisationen Lundebjerggård Administrator: Almenbo a.m.b.a.

Boligorganisationen Lundebjerggård Administrator: Almenbo a.m.b.a. Boligorganisationen Lundebjerggård Administrator: Almenbo a.m.b.a. 3. juni 2010 Referat af: Kombineret bestyrelsesmøde og ordinært repræsentantskabsmøde for Boligorganisationen Lundebjerggård Mødedato

Læs mere

Referat fra afdelingsmøde tirsdag 8.september 2015.

Referat fra afdelingsmøde tirsdag 8.september 2015. Stenløse d. 21-09-2015 Afd. 3 Halkær Referat fra afdelingsmøde tirsdag 8.september 2015. 1. Velkomst og valg af dirigent Til stede: 9 boliger, 18 stemmeberettiget, samt Driftschef Bo Mølgaard Steffen Bargholz

Læs mere

Direktør Kenneth Hansen startede mødet med at byde de 20 fremmødte beboere i afd. 26 velkommen.

Direktør Kenneth Hansen startede mødet med at byde de 20 fremmødte beboere i afd. 26 velkommen. Afdelingsmøde for afd. 26 - Fortunaparken. Torsdag, den 3. september 2015 kl. 14.00. Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Hansen (KTH), inspektør Thomas Petersen (TP), ejendomsfunktionær Leif

Læs mere

Bestyrelsens beretning for perioden 28. april 2010-26. september 2011

Bestyrelsens beretning for perioden 28. april 2010-26. september 2011 Boligforeningen AAB afd. 68 Burmeistersgade 24 st. th. Telefon: 32 96 92 02 www.aab68.dk 1429 København K Fax: 32 96 92 02 E-mail: afd68@aab68.dk Bestyrelsens beretning for perioden 28. april 2010-26.

Læs mere

Generalforsamlingsreferat

Generalforsamlingsreferat Generalforsamlingsreferat År 2016, tirsdag den 3. maj kl. 19:00 afholdtes ordinær generalforsamling i Ejerforeningen Annebergparken 10. Til stede på generalforsamlingen var repræsentanter for følgende

Læs mere

Grundejerforeningen Jupiter. Referat af generalforsamling 2016 i grundejerforeningen Jupiter Afholdt tirsdag d. 15. marts 2016

Grundejerforeningen Jupiter. Referat af generalforsamling 2016 i grundejerforeningen Jupiter Afholdt tirsdag d. 15. marts 2016 Referat af generalforsamling 2016 i grundejerforeningen Jupiter Afholdt tirsdag d. 15. marts 2016 Fremmødte: 28 parceller repræsenteret, 27 personer, 1 gæst og 7 fra bestyrelsen. Punkt 1 - Valg af ordstyrer

Læs mere

Referat fra afdelingsmøde i Egeløvparken

Referat fra afdelingsmøde i Egeløvparken Referat fra afdelingsmøde i Egeløvparken Afdeling 1-1015 Egeløvparken Mødedato/kl.: 4. juli 2012 kl. 19.00 Sted: Beboerlokalet Deltagere: Solvej Strømsted (Økonomi) Helle Reinholdt (konstitueret driftschef)

Læs mere

Boligforeningen for Hospitalssygeplejersker i København

Boligforeningen for Hospitalssygeplejersker i København Boligforeningen for Hospitalssygeplejersker i København Administrator: Almenbo a.m.b.a. 19. april 2013 Referat af Ordinært bestyrelses- og repræsentantskabsmøde for Boligforeningen for Hospitalssygeplejersker

Læs mere

2. Afdelingsbestyrelsen Afdelingsbestyrelsens beretning blev aflagt af Ejner Johannsen.

2. Afdelingsbestyrelsen Afdelingsbestyrelsens beretning blev aflagt af Ejner Johannsen. Beslutningsreferat, afdeling 50: Referat af afdelingsmødet afholdt den 30.04.2012. Der var mødt 25 beboere fra afdelingen. Desuden deltog afdelingsinspektør Kurt Larsen samt Leif Nielsen fra hovedbestyrelsen.

Læs mere

Referat Generalforsamling Stribgårdens Grundejerforening 2007. Generalforsamling den 16. marts 2007

Referat Generalforsamling Stribgårdens Grundejerforening 2007. Generalforsamling den 16. marts 2007 Den ordinære generalforsamling blev indkaldt til afvikling fredag den 16. marts 2007 kl. 19.00 i Strib Sognegård. 1. Dagsordenen: 2. Valg af dirigent 3. Formandens beretning 4. Regnskab 2006 5. Indkomne

Læs mere

AABENRAA ALMENE BOLIGSELSKAB

AABENRAA ALMENE BOLIGSELSKAB AABENRAA ALMENE BOLIGSELSKAB Ternevænget 1 6360 Tinglev Tlf. 74 64 36 00 Fax 74 64 36 32 Til beboere i afdeling 5 Nørregade, Egevænget Bolderslev og Uge Allégade Cvr-nr 14 79 86 17 Sydbank A/S Kto. 7910-1751331

Læs mere

Referat fra Beboermøde tirsdag den 14. september 2016 Dagsorden:. 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere og referent 3. Afdelingsbestyrelsens beretning 4. Fremlæggelse af regnskab 2015 til orientering

Læs mere

Parly Henriksen. Afbud Næstformand organisationsbestyrelsen. X Afbud Best. medlem organisationsbestyrelsen. Lars Bjørnstrup X 1 deltager

Parly Henriksen. Afbud Næstformand organisationsbestyrelsen. X Afbud Best. medlem organisationsbestyrelsen. Lars Bjørnstrup X 1 deltager I henhold til vedtægternes 9 er der indkaldt til repræsentantskabsmøde lørdag den 24. april 2010 kl. 9.00. Referat 24.04-10 (DER ER YDERLIGERE REFERAT FRA ONSDAG DEN 26. MAJ 2010 INDSAT I BUNDEN AF DETTE

Læs mere

Dialogmøde 2011 (afholdt i 2012) Fællesorganisationens Boligforening

Dialogmøde 2011 (afholdt i 2012) Fællesorganisationens Boligforening REFERAT Dialogmøde 2011 (afholdt i 2012) Fællesorganisationens Boligforening Dato: 2. februar 2012 *) Mødested: Økonomistaben, Ubby Rådhus, Hovedgaden 62, 4490 Jerslev Deltagere: Boligorganisationen: Bestyrelsesformand

Læs mere

Referat fra afdelingsbestyrelsesmøde

Referat fra afdelingsbestyrelsesmøde Referat fra afdelingsbestyrelsesmøde Afdeling 1-1011 Toftegård Mødedato: 16. november 2010 kl. 18.15-21.00 Til stede: Martin Baden, Henning Lundskov Eriksen, Kirsten W. Nielsen, Anne Søndergaard Bech,

Læs mere

Generalforsamling d. 19. november 2009

Generalforsamling d. 19. november 2009 Dagsorden Generalforsamling d. 19. november 2009 1. Valg af dirigent godkendelse af forretningsorden Beretning om selskabets virksomhed i det forløbne år Forelæggelse af årsregnskab og status Behandling

Læs mere

Afdelingsmøde i afdeling 7 Onsdag den 07.09.2015 På Motel La Tour

Afdelingsmøde i afdeling 7 Onsdag den 07.09.2015 På Motel La Tour Afdelingsmøde i afdeling 7 Onsdag den 07.09.2015 På Motel La Tour DAGSORDEN: 1. Valg af dirigent og referent. 2. Godkendelse af forretningsorden. 3. Fremlæggelse af afdelingsbestyrelsens beretning. 4.

Læs mere

Til boligtagerne Den 2. maj 2016 Afdeling 9 - Eghøj. Referat af ordinært afdelingsmøde 20. april 2016 i beboerhuset.

Til boligtagerne Den 2. maj 2016 Afdeling 9 - Eghøj. Referat af ordinært afdelingsmøde 20. april 2016 i beboerhuset. Til boligtagerne Den 2. maj 2016 Afdeling 9 - Eghøj Referat af ordinært afdelingsmøde 20. april 2016 i beboerhuset. Dagsorden: 0. Velkomst. Afdelingsbestyrelsesformand Torben Sandgreen bød velkommen til

Læs mere

Onsdag den 3. september 2014 kl. 19.00.

Onsdag den 3. september 2014 kl. 19.00. Til beboerne i afdeling 0205 Stenhøjgårdsvej 1-81 og 2-48 7. september 2014 Vedr.: referat af ordinært afdelingsmøde. Onsdag den 3. september 2014 kl. 19.00. Med følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent.

Læs mere

Sent: 24 Sep 2014 09:44:04 +0000 Britta Bech Jørgensen Kent Skovgaard [ks@ansagerbolig.dk]

Sent: 24 Sep 2014 09:44:04 +0000 Britta Bech Jørgensen Kent Skovgaard [ks@ansagerbolig.dk] From: Heidi Nielsen Sent: 24 Sep 2014 09:44:04 +0000 To: Britta Bech Jørgensen Cc: Kent Skovgaard [ks@ansagerbolig.dk] Subject: VS: Referat af afdelingsmødet den 23 sep Hej Britta. Jeg vil hermed på s

Læs mere

År 2012, mandag den 29. oktober kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i A/B Dybendal i Adventskirkens lokaler, Sallingvej 90, 2720 Vanløse.

År 2012, mandag den 29. oktober kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i A/B Dybendal i Adventskirkens lokaler, Sallingvej 90, 2720 Vanløse. År 2012, mandag den 29. oktober kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i A/B Dybendal i Adventskirkens lokaler, Sallingvej 90, 2720 Vanløse. For generalforsamlingen forelå følgende dagsorden: 1.

Læs mere

Andelsboligforeningen Plantagen II, Måløv

Andelsboligforeningen Plantagen II, Måløv Ordinær Generalforsamling onsdag den 15. april 2009 kl. 19.00 i fælleslejligheden Østerhøjvej 15 A, st. Dagsorden: 1. Valg af referent. 2. Valg af dirigent 3. Bestyrelsens beretning 4. Forelæggelse af

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling den 24 april 2008.

Referat af den ordinære generalforsamling den 24 april 2008. Side 1 af 5 Referat af den ordinære generalforsamling den 24 april 2008. Den ordinære generalforsamling startede kl. 18.00 hvor Ejerforeningen var vært med pølser og en øl/vand. Til generalforsamlingen

Læs mere

Ringsted Sportcenter Tværallé 8, 4100 Ringsted Tlf. 5762 7040 ringstedsportcenter@gmail.com. Ringsted, den 27. maj 2015

Ringsted Sportcenter Tværallé 8, 4100 Ringsted Tlf. 5762 7040 ringstedsportcenter@gmail.com. Ringsted, den 27. maj 2015 Ringsted, den 27. maj 2015 REFERAT ved GENERALFORSAMLING for Onsdag, den 22. april 2015 kl. 19.00 i mødelokale 2 i. DAGSORDEN: Pkt. 1. Valg af dirigent. Mogens Rasmussen blev valgt som dirigent. Der skal

Læs mere

: afg. Holger Madsen. afg. Jan Hansen. Gunner spurgte om der var nogle indvendinger mod generalforsamlingens

: afg. Holger Madsen. afg. Jan Hansen. Gunner spurgte om der var nogle indvendinger mod generalforsamlingens Afholdt den. 22-02-16 i Munkebo forsamlingshus Antal fremmødte: 66 + 5 bestyrelsesmedlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Aflæggelse af foreningens reviderede regnskab. 4.

Læs mere

Greveager 1 2670 Greve. Kontortid: mandag til fredag kl. 10.00-13.00 torsdag tillige 15.30-17.00. 16. april 2014

Greveager 1 2670 Greve. Kontortid: mandag til fredag kl. 10.00-13.00 torsdag tillige 15.30-17.00. 16. april 2014 Til: Boligtagerne 16. april 2014 bh/- Afd. 4 Gersagerparken. Referat af afdelingsmødet 1. april 2014. 0. Orientering fra Greve Nord Formanden for afdelingsbestyrelsen, Karsten Øbro bød velkommen til 83

Læs mere

POSTFUNKTIONÆRERNES ANDELS-BOLIGFORENING. Referat afdelingsmøde PAB afd. 1 den 9. september 2013

POSTFUNKTIONÆRERNES ANDELS-BOLIGFORENING. Referat afdelingsmøde PAB afd. 1 den 9. september 2013 POSTFUNKTIONÆRERNES ANDELS-BOLIGFORENING AFD 1 POSTPARKEN Postparken 8A kld. 2770 KASTRUP Referat afdelingsmøde PAB afd. 1 den 9. september 2013 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent og stemmetæller

Læs mere

Afdeling Friheden I, Friheden VI og Lille Friheden Onsdag den 11. november 2015 kl. 19.00 I Medborgersalen, Hvidovrevej 280

Afdeling Friheden I, Friheden VI og Lille Friheden Onsdag den 11. november 2015 kl. 19.00 I Medborgersalen, Hvidovrevej 280 Referat af ordinært afdelingsmøde (regnskabsmøde) i Boligselskabet Friheden Afdeling Friheden I, Friheden VI og Lille Friheden Onsdag den 11. november 2015 kl. 19.00 I Medborgersalen, Hvidovrevej 280 Dagsorden:

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde Birkeparken 7.2.2011

Referat fra bestyrelsesmøde Birkeparken 7.2.2011 1 Referat fra bestyrelsesmøde Birkeparken 7.2.2011 Tilstede. alle Formanden bød velkommen til det første møde i 2011. 1: Gennemgang af referat fra mødet den ls.nov. 2010. Referatet underskrevet uden kommentarer

Læs mere

Dagsordenens punkt 2: Bestyrelsens beretning for det senest forløbne år.

Dagsordenens punkt 2: Bestyrelsens beretning for det senest forløbne år. 10. maj 2014 Referat af generalforsamling i Virumbo IV den 22. april 2014 Birgit Kjeldsen, Lise Bonde, Birthe Mikkelsen, Ib Højbjerg, Lise Mundt, Lars Friis, Anders, Martin Hou, Keld Greenaae, Jakob Tønnesen,

Læs mere

Det selvejende Boligselskab FOLKEBO

Det selvejende Boligselskab FOLKEBO Referat af ordinært afdelingsmøde i Folkebo, afdeling 3, afholdt torsdag den 5. maj 2011 på Hotel H.C. Andersen. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Henry Larsen blev valgt uden afstemning, og konstaterede

Læs mere

REFERAT AF ORDINÆRT, OBLIGATORISK AFDELINGSMØDE Valg- og budgetmøde Brøndbyparken afdeling 4 tirsdag den 17. september 2015

REFERAT AF ORDINÆRT, OBLIGATORISK AFDELINGSMØDE Valg- og budgetmøde Brøndbyparken afdeling 4 tirsdag den 17. september 2015 REFERAT AF ORDINÆRT, OBLIGATORISK AFDELINGSMØDE Valg- og budgetmøde Brøndbyparken afdeling 4 tirsdag Dagsorden: 1. Valg af dirigent, referenter og stemmetællere. 2. Fremlæggelse af beretning for perioden

Læs mere

Referat Den 6. oktober 2015. Glostrup, den 8. oktober 2015

Referat Den 6. oktober 2015. Glostrup, den 8. oktober 2015 Glostrup, den 8. oktober 2015 Referat Den 6. oktober 2015 Boligselskabet Hjem Mødeart: Bestyrelsesmøde i organisationsbestyrelsen Mødested: Afdeling: Advokat Mads Thyregod Mødetid kl. 17.00 Hammerensgade

Læs mere

VEDTÆGTER FOR KOLLEGIEKONTORET I AARHUS

VEDTÆGTER FOR KOLLEGIEKONTORET I AARHUS VEDTÆGTER FOR KOLLEGIEKONTORET I AARHUS Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1. Boligorganisationens navn er Kollegiekontoret i Aarhus. Stk. 2. Organisationen har hjemsted i Aarhus Kommune. 2. Boligorganisationen

Læs mere

Referat Generalforsamling Stribgårdens Grundejerforening

Referat Generalforsamling Stribgårdens Grundejerforening Referat Generalforsamling Stribgårdens Grundejerforening Sted: Sognegården, Strib Tid: 9. marts 2012, kl. 19.30 Fremmødte: 55 stemmeberettigede fordelt på 33 parceller DAGSORDEN 1. Valg af dirigent: Kai

Læs mere

G/F KLANPARKEN. Referat af ordinær generalforsamling 10. marts 2015

G/F KLANPARKEN. Referat af ordinær generalforsamling 10. marts 2015 Dagsorden 1) Valg af dirigent. 2) Beretning fra bestyrelsen om foreningens virksomhed i det forløbne år a) Formandens beretning (er udsendt tidligere) 3) Fremlæggelse af det reviderede regnskab for 2014

Læs mere

Referat af 21. ordinære generalforsamling 8. april 2010

Referat af 21. ordinære generalforsamling 8. april 2010 Referat af 21. ordinære generalforsamling 8. april 2010 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Forelæggelse af årsregnskab, forslag til værdiansættelse og eventuel revisionsberetning,

Læs mere

Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Taylor Hansen (KTH), Thomas Petersen (TP), Henrik Kruse, Mette Nyholm og Britt Espensen.

Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Taylor Hansen (KTH), Thomas Petersen (TP), Henrik Kruse, Mette Nyholm og Britt Espensen. Afdelingsmøde for Klintevej/Rosendals Allé afd. 35. Mandag, den 21. september 2015 kl. 19.00. Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Taylor Hansen (KTH), Thomas Petersen (TP), Henrik Kruse,

Læs mere

Referat fra generalforsamling den 19. maj 2016, afholdt i Rødding Centret.

Referat fra generalforsamling den 19. maj 2016, afholdt i Rødding Centret. Referat fra generalforsamling den 19. maj 2016, afholdt i Rødding Centret. Tilstede: Der deltog 47 personer fra 37 husstande. Som gæst deltog endvidere advokat Jens Chr. Krabbe. Fra driftsfunktionen deltog

Læs mere

Deltagere: 40 husstande, Knud Schmidt, Leif Koch, Carsten L. Hein, Hanne Juul Hansen og Anders Rong Petersen

Deltagere: 40 husstande, Knud Schmidt, Leif Koch, Carsten L. Hein, Hanne Juul Hansen og Anders Rong Petersen Dato: 25/4 2019 Tid: 19.00 Sted: Hotel Britannia Deltagere: 40 husstande, Knud Schmidt, Leif Koch, Carsten L. Hein, Hanne Juul Hansen og Anders Rong Petersen Emne: Ordinært afdelingsmøde i afdeling 1.

Læs mere

RØRPOSTEN 28. 2011 19.00 92 B,

RØRPOSTEN 28. 2011 19.00 92 B, RØRPOSTEN Referat af ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Rørløkken, Herlev, afholdt torsdag den 28. april 2011 kl. 19.00 på Herlev Skole, Herlev Bygade 92 B, 2730 Herlev. Formanden, Finn Nørregaard,

Læs mere

ORDINÆR GENERALFORSAMLING, TIRSDAG DEN 26. FEBRUAR 2013 KL. 19.00 PÅ ROSENGÅRDSKOLEN. REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN.

ORDINÆR GENERALFORSAMLING, TIRSDAG DEN 26. FEBRUAR 2013 KL. 19.00 PÅ ROSENGÅRDSKOLEN. REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN. ORDINÆR GENERALFORSAMLING, TIRSDAG DEN 26. FEBRUAR 2013 KL. 19.00 PÅ ROSENGÅRDSKOLEN. REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN. Der var mødt 34 stemmeberettigede medlemmer. Ad 1. Valg af dirigent. Formanden Kjeld

Læs mere

Referat af Generalforsamling 2014

Referat af Generalforsamling 2014 Referat af Generalforsamling 2014 Tirsdag den 29. April kl. 19:30 Grundejerforeningen Hørsholm Søpark HUSK Kontigent skal betales SENEST 31.Maj 2014 på Reg. nr.: 1551 og Kontonr.: 3170170040 Moldrupvej

Læs mere

Deltagere ved mødet Kjeld Vellier, formand Kurt Sørensen Lone Haue Bentsen Yrsa Mastrup

Deltagere ved mødet Kjeld Vellier, formand Kurt Sørensen Lone Haue Bentsen Yrsa Mastrup Boligselskabet Lunderskov-Kolding Revideret referat fra ordinært repræsentantskabsmøde Onsdag den 23. september 2015 kl. 18.30 på Hotel Scandic, Kokholm 2, 6000 Kolding. Dagsorden Side 1 Valg af dirigent...

Læs mere

REFERAT AF AFDELINGSMØDE I AAB KOLDINGS AFDELING 81, AFHOLDT DEN 31. AUGUST 2015 I FESTLOKALET KNUD HANSENS VEJ 44

REFERAT AF AFDELINGSMØDE I AAB KOLDINGS AFDELING 81, AFHOLDT DEN 31. AUGUST 2015 I FESTLOKALET KNUD HANSENS VEJ 44 REFERAT AF AFDELINGSMØDE I AAB KOLDINGS AFDELING 81, AFHOLDT DEN 31. AUGUST 2015 I FESTLOKALET KNUD HANSENS VEJ 44 Der var mødt 10 beboere Fra hovedbestyrelsen: Svend Erik Jensen Fra administrationen:

Læs mere

Først velkommen til jer beboer der har valgt at komme i aften. 1

Først velkommen til jer beboer der har valgt at komme i aften. 1 Side 1/6 Afdeling 16 Referat fra afdelingsmøde den 26. august 2015, kl. 19,00. I mødet deltog: Beboere: 42 inkl. afdelingsbestyrelsen. Fra afdelingsbestyrelsen: Lis Andersen Tina Munkholm Bjarne Hajbert

Læs mere

Referat fra Lejerbo afdeling 60 Beboermøde: Tirsdag den 13. september 2011 kl.19.00

Referat fra Lejerbo afdeling 60 Beboermøde: Tirsdag den 13. september 2011 kl.19.00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Valg af stemmeudvalg 4. Nyt fra bestyrelsen 5. Indkomne forslag 6. Fremlæggelse og godkendelse af næste års budget 7. Eventuelt Kl. 19.00 Åbnede Formand

Læs mere

Afdelingsmøde afd. 6 Bøgeparken, den 25. april 2016

Afdelingsmøde afd. 6 Bøgeparken, den 25. april 2016 Afdelingsmøde afd. 6 Bøgeparken, den 25. april 2016 Deltagere: 15 beboere fra 15 husstande. Fra boligforeningens organisationsbestyrelse deltog: Formand Hans Chr. Nielsen (HCN) Susanne Bergstedt Kjeld

Læs mere

Referat for generalforsamling

Referat for generalforsamling Referat for generalforsamling 25. april 2012 12 lejemål er repræsenteret til generalforsamlingen Formanden (Betty) bød velkommen Ordstyrer Jonas Qvist Referent Jonas Qvist Formandens beretning Oversvømmelse

Læs mere

REFERAT af Afdelingsbestyrelsesmøde Tirsdag 19. maj 2015 kl. 17.00 i mødelokalet Femkanten J 1

REFERAT af Afdelingsbestyrelsesmøde Tirsdag 19. maj 2015 kl. 17.00 i mødelokalet Femkanten J 1 AKB Blåkildegård 20. maj 2015 REFERAT af Afdelingsbestyrelsesmøde Tirsdag 19. maj 2015 kl. 17.00 i mødelokalet Femkanten J 1 Tilstede: Søren Evers, Poul-Erik Sørensen, Pia Jensen, Sonja van Aarsdale, Peter

Læs mere

Referat Afdelingsmøde afdeling 1

Referat Afdelingsmøde afdeling 1 Referat Afdelingsmøde afdeling 1 Vedrørende: Afdelingsmøde i afdeling 1 Sted: Festsalen, Treschowsgade 2 Dato: Den 19. januar 2015, kl. 19.00 Deltagere: Dagsorden: 48 beboere samt bestyrelsen ved 44 lejemål

Læs mere

Referat af Generalforsamling 2013

Referat af Generalforsamling 2013 Referat af Generalforsamling 2013 Tid: Tirsdag den 16. april 2013, kl. 19:00 Sted Måløv Sognegård, Liljevangsvej 38A Dagsorden: 1. Valg af dirigent Da ingen andre meldte sig til at være dirigent, så blev

Læs mere

B E S L U T N I N G S R E F E R A T

B E S L U T N I N G S R E F E R A T B E S L U T N I N G S R E F E R A T AF ORDINÆR GENERALFORSAMLINGI NØRAGERSMINDE ANTENNEFORENING ONSDAG D. 22. MAJ 2007, NØRAGERSMINDECENTRET, LADEN. Formanden åbner generalforsamlingen, med en velkomst

Læs mere

FA09. Afdelingsmøde. Huskeliste til afdelingsbestyrelsen

FA09. Afdelingsmøde. Huskeliste til afdelingsbestyrelsen FA09 Afdelingsmøde Huskeliste til afdelingsbestyrelsen INDLEDNING Boligafdelingens øverst bestemmende organ er afdelingsmødet. Afdelingsmødet skal drøfte og godkende afdelingens budget for det kommende

Læs mere

Organisationsbestyrelsesmøde

Organisationsbestyrelsesmøde Organisationsbestyrelsesmøde Møde Sted Start 29-01-2014 Hotel Falster, Skovalleen, 4800 Nykøbing F. 15.30 Deltagere Werner I. Madsen, Jørn Stevns, Peter Fynbo Hansen, Knud Weiss, Robert Madsen, John Nilsson,

Læs mere

REFERAT fra generalforsamling i ejerforeningen Havkærvej 12-16, Tilst

REFERAT fra generalforsamling i ejerforeningen Havkærvej 12-16, Tilst REFERAT fra generalforsamling i ejerforeningen Havkærvej 12-16, Tilst Tid: Tirsdag d. 5. maj 2015, kl. 19.00 Sted: Havkærvej 16, fælleslokale i kælder Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent 2. Bestyrelsens

Læs mere

Referat fra ordinært afdelingsmøde Afdeling 1-6071/1-6072

Referat fra ordinært afdelingsmøde Afdeling 1-6071/1-6072 Referat fra ordinært afdelingsmøde Afdeling 1-6071/1-6072 Hørgården 1 og 2 Mødedato: 13. oktober 2011 Sted: Aktivitetshuset, Amagerfælledvej 73 Fremmødte husstande: 36 lejemål fra Hørgården 1 og 24 lejemål

Læs mere

Gartnerparkens Grundejerforening

Gartnerparkens Grundejerforening Referat fra ordinær generalforsamling Tirsdag den 17. november 2015 kl.19.30 i Medborgerhuset Dagsorden i henhold til den omdelte indkaldelse dateret 26. oktober 2015. Fremmødte husstande (18 stk.): 2,

Læs mere

Repræsentantskabsmøde torsdag den 29. november 2012, kl. 19.00 i Hvidovreparkens selskabslokaler, Hvidovregade 18 B, Hvidovre

Repræsentantskabsmøde torsdag den 29. november 2012, kl. 19.00 i Hvidovreparkens selskabslokaler, Hvidovregade 18 B, Hvidovre Referat Repræsentantskabsmøde torsdag den 29. november 2012, kl. 19.00 i Hvidovreparkens selskabslokaler, Hvidovregade 18 B, Hvidovre Til stede: Annette Ploug Pihl, Birgit Bilstrup, Carsten Groth-Rasmussen,

Læs mere

Referat generalforsamling 28.05.13. Gug plejehjem. Der var 30 personer og 21 parceller repræsenteret ved årets generalforsamling.

Referat generalforsamling 28.05.13. Gug plejehjem. Der var 30 personer og 21 parceller repræsenteret ved årets generalforsamling. Referat generalforsamling 28.05.13 Gug plejehjem Der var 30 personer og 21 parceller repræsenteret ved årets generalforsamling. Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent Bestyrelsen havde taget

Læs mere