CAMBODIA. CAMBODIA januar med LANDBRUGSMEDIERNE DUMAS-JOHANSEN REJSER.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "CAMBODIA. CAMBODIA 19.-31. januar 2013. med LANDBRUGSMEDIERNE DUMAS-JOHANSEN REJSER. www.dumas-johansen.dk"

Transkript

1 CAMBODIA CAMBODIA januar 2013 med LANDBRUGSMEDIERNE og DUMAS-JOHANSEN REJSER

2 CAMBODIA 19/1 31/ Landbrugsmedierne & DUMAS-JOHANSEN. Langt borte mod sydøst i den fjerneste del af det sydøstlige Asien, ligger Cambodia lunt placeret mellem havet og grænselandets bjergkæder. Med store vidder, lavtliggende og i regntiden vandfyldte og frodige, mens landet i tørtiden ligger stille og tørt hen. Overalt små hytter, landsbyer, templer - beviser for menneskelig aktivitet i fortid og nutid. I dette landskab skal vi bevæge os rundt. Møde mennesker, der viser os deres arbejde, deres dagligliv, se produktionen, høre om vilkårene og om fremtiden. Ind imellem smager vi på landets frugter, både fra haven og fra havet. Vi bor godt, spiser af landets bedste råvarer og rejsen tilrettelægges af kyndige cambodianere - som oven i købet har haft fine kontakter med Danmark. En U-landsforening står bi med et dagsprogram (1 dag) ud over det almindelige vi kommer direkte ind i landsbyen og er med til en markskole. Kunst, keramik og silke finder vi i den dyre ende af skalaen, mens vi på markedet kan finde lignende ting til anderledes priser. Vi inspireres! Vi skal ikke glemme templerne, historien, udviklingen, der ind imellem er kørt voldsomt af sporet i dag er Cambodia betragtet som en af tigerøkonomierne, og man tager store spring fremad. Et forskelligt, fyldigt og mangfoldigt program. Bag programmet ligger der en baggrundsviden stillet til rådighed af landsbyledere, arkitekter, landmænd/ kvinder, lærere, kunsthåndværkere og folk med særlig viden om landet Cambodia. Evelyne Dumas/ Niels Johansen ( første gang gæster i Cambodia i 1981). VELKOMMEN MED PÅ REJSE! Samhørighed mellem generationer!

3 Landbrugsmedierne og Dumas-Johansen til CAMBODIA januar 2013 Foreløbigt program. Dag 1- Lørdag 19/ senest check ind i Kastrup Lufthavn, terminal 3, Singapore Airlines pulte. 11:20 flyafgang SQ351 til Singapore. Flymåltider. Dag 2 Søndag 20/1 (L-D) ankomst Singapore flyafg. MI 602 til Phnom Penh. 09:15 Ankomst Phnom Penh. Igennem immigrationsvisumafd. Husk et pasfoto. Der betales 25 USD på stedet. Vi mødes med den lokale cambodianske guide og kører til bycentrum. Kortere sightseeing med bus ( bl.a. Wat Phnom, Japanese Bridge, Mekong Floden). Vi tager ligeledes forbi landbrugsskolen Preak Leap, der har sin særegne historie og tilknytning netop til Dumas-Johansen. Lunch på restaurant centralt i byen. Check ind på hotel CARA (for 2 nætter) og hvil ca. 1 time eller efter aftale. På opdagelse til fods til bl.a. Nationalmuseet, Sisowath Quay (ved floden ) og Uafhængighedsmonumentet. Aftensmad på yderst behagelig tagterrasse med udkig over byen: Mekong tower view Restaurant. Overnatning: Cara Hotel i Phnom Penh.. Dag 3 Mandag 21/1(B-L-D) Morgenmad på hotellet. En interessant og fyldig dag er foran os. Vi besøger Toul Sleng Fængslet, der vidner om Røde Khmers folkemord, og Det Kongelige Palads. Tilbage til hotellet til et bad og et kort hvil. Lunch på Friends Restaurant, en restaurant bygget over princippet med at hjælpe gadebørn gennem uddannelse. Om eftermiddagen ophold på det russiske og eller det centrale marked og fritid sidst på eftermiddagen. Aftensmad i dejlige omgivelser: hus i kolonistil med gamle traditioner. Overnatning: Cara Hotel. Dag 4 Tirsdag d. 22/1 (B-L-D) Morgenmad på hotellet. Vi checker ud fra hotellet og gør os klar ved bussen. Kørsel ud gennem det flade og frodige landskab til Takeoprovinsen, hvor vi stiler efter et grundigt besøg på farmen SOMA. Kvæg, kyllinger, grøntsager og orkideer. Lunch indtages på gården, hvor vi vil få et fint førstehåndsindtryk af livet på landet og uden for de store byer. Videre mod syd til kystområderne ved Kep og Thaigolfen. Ruten går gennem tværs gennem provinsen, og vi har rige muligheder for at se og forstå lokale sammenhæng. Stop på en gård, hvor der mulighed for at diskutere med familien og lære deres liv at kende.

4 Vi fortsætter til Kep. Check ind (for 3 nætter) på hyggeligt hotel ikke langt fra stranden. Middag og overnatning i Kep. Dag 5 Onsdag d. 23/1 (B-L-D) Morgenmad på hotellet, check ud. Vi ser på saltindvindinger. Intet er mere vigtigt end salt. Hårdt fysisk arbejde, stærk sol og varme plus saltvand fra havet giver resultater. Kom med og se stedet - fornem balancen mellem drømme og en hård dagsdont! prisen) at tage med på sejltur på golfen ( Thaigolfen). Vi fordeles i flere både (m. redningsveste) og sejler over det smalle stræde til Rabbit Island, ca minutter på åbent vand med udsigt til den vietnamesiske ø, Phu Quoc. Vi går i land som en anden Vasco da Gama og befinder os næsten i en anden verden. De lokale fiskere fanger forskellige fiskearter, dyrker kokos og tang, har indtægter fra økoturisme og sejlads. Ydermere står de for vores frokost, der indtages et stenkast fra stranden. Tid til at gå på opdagelse i havstokken (måske med koralrester) og badning. Et vidunderligt sted! Midt på eftermiddagen tilbage til fastlandet. Aftensmad og overnatning samme hotel. Et samfund i stærk vækst har brug for mursten, så vi lægger et besøg ind på ruten hos et lokalt teglværk, hvor vi ser processen fra a-z. Til fods besøger vi det lokale krabbemarked og besøger plantage med træfiberproduktion til papir og en lille plantage med frugt og grønt (Kampotpeber er verdenskendt for sin kvalitet). Derefter besøg på Epicarts Centre, der driver projekter med handicappede. Frokost på fredsfyldte Restaurant Manguier ved floden. Tid på egen hånd i haven ved floden - dejlige omgivelser. Aftensmad og overnatning samme hotel i Kep. Dag 7 Fredag d. 25/1 (B-L-D) Tidlig morgenmad. Afrejse i velpakket bus. En god dagsrejse står foran os. Kystområder langs ruten er fyldt med mangrove, en skovtype, vi skal høre om - den er vigtig for opretholdelse af fødekæderne i havet. Mod øst har vi Phnum Bokorbjergmassivet og mod vest havbugten, der skærer sig ind i landet. Småbønder, landsbyer, teglværker og halvøde strækninger afløses bl.a. af oliepalmeplantager. De er overvældende og produktionen kraftigt stigende. Verdensmarkedet har brug for olien. Besøg i en plantage, hvor også frokosten indtages. Mulighed for at stille nærgående spørgsmål omk. produktionsforhold og udbytter. Mætte af indtryk når vi frem til Phnom Penh betids nok til at kunne nyde dagens sidste varme og gyldne lys, der genskinner sig i hovedstadens mange tegltage og templer. Indvartering på Cara Hotel. Aftensmad på fransk-cambodiansk restaurant. Overnatning i Pnomh Penh. Dag 6 Torsdag d.24/1 (B-D) Morgenmad på hotellet. Fridag. Man kan tage en hel dag på egen hånd i Kep, hvor det er nemt at bevæge sig rundt og gå på opdagelse. Man kan i stedet vælge som option ( ikke inkluderet i

5 Dag 8 lørdag d. 26/1 (B-L-D) morgenmad og check ud busafgang mod Siem Reap. I dag skal vi køre mod vest gennem det smukke land, spredte marker, ris, frugttræer og bananer. Overalt de typiske sukkerpalmer. Sidst på formiddagen er der et skolebesøg i Barray i Kompong Thom provinsen Frokost på restaurant i Kompong Thom by. Lidt tid til at nyde stemningen: sælgere på fortovet faldbyder di-verse ekstra proteinkilder såsom slatglaserede fugle-edderkopper, skorpioner, sommerfugle og meget andet. Vi nøjes måske med en grøn mango eller en klase bananer! Vi fortsætter mod Siem Reap med et passende stop undervejs bl.a. ved en historisk bro i Kompong Kdey. Ankomst Siem Reap sidst på eftermiddagen. Check in på hotellet for 4 nætter. Vi bor særdeles centralt og velplaceret. Lidt hvil ( hotellet har dejlig pøl) inden aftensmad på selve hotellet. Overnatning i Siem Reap. Sidst på eftermiddagen er der mulighed for at kravle op på Phnom Bakheang templet for at nyde udsigten i solnedgang (hvis vejret er klart). Dagen er svær at beskrive - vi vandrer langs tempelmure, kanaler, damme, under store træer og på skyggefulde tempelpladser. Overalt er der beviser for menneskets ufattelige energi og arkitektoniske indsats i religionens navn. Et verdensunder, værd at besøge. Tilbage til Siem Reap. Aftensmad på egen hånd. Overnatning samme hotel. Dag 9 Søndag 27/1 (B-L) Morgenmad. Hele denne dag er sat af til besøg i Angkor Wat komplekset. Om formiddagen ser vi Sydporten ved Angkor Thom, Bayon, Baphoun, Leper king & elephant terrace og Taphrum monument. Frokost på restaurant nær Angkor Wat. Om eftermiddagen er der besøg ved selve Angkor WAT tempel.

6 Dag 10 Mandag 28/1 (B-L-D) Morgenmad, hvorefter vi besøger NGO en ADDAs kontor og får en præsentation om de forskellige projekter. Derefter er der besøg i landsbyer, hvor man kommer tæt på fødevareproduktionen og det daglige liv blandt landsbyens befolkning. Frokost i en af landsbyerne sammen med beboerne. Midt på eftermiddagen kørsel tilbage til hotellet. Afskedsmiddag på FCC, en af byens bedre restauranter. Overnatning samme hotel. Midt på eftermiddagen tilbage til Siem Reap. Stop på lokalt marked. Aftensmad på en af byens gode restauranter. Overnatning samme hotel. Endnu en dag, der er svær at beskrive, så man virkelig fornemmer nærheden. Man skal selv opleve det! Dag 12 onsdag d. 30/1 (B-L) Morgenmad og formiddagen på egen hånd. Frokost på hotellet. Busafgang til lufthavnen. På vejen dertil gør vi stop på Artisans d Angkor værksteder med traditionnelt kunsthåndværk. Oplevelserne sætter sig fast og bundfældes og hjemrejsen står for døren check ind i lufthavnen. Der betales en afrejseskat (ca. 25 US$). 18:25 afg. MI 636 til Singapore med ankomst Dag 11 tirsdag d. 29/1 (B-D) Morgenmad. Formiddagen giver mulighed for at se skøn asiatisk stentøjsproduktion i originale omgivelser. Gamle traditioner, brændingstekniker og glasurer går op i en højere enhed. Samme sted ser vi på silke. Resten af dagen er fri. Som option tilbydes: Frokost i Phume Tracheak og sejltur til fiskerlandsbyen Kompong Phluk, som ligger lige i kanten af den kæmpe-mæssige indlandssø, Tonle Sap, også kaldt for Mekongflodens lunge! Et helt unikt landskab af søer, rismarker og buskland. Dag 13 torsdag d. 31/ :10 fly SQ352 fra Singapore. 07:15 ank. København. Alle tider er lokale tider NB: Ret til programændringer forbeholdes Gjesingvej 1, 8963 Auning - Tlf dj@dumas-johansen.dk

7 CAMBODIA 19/1 31/ PRIS: kr ,00 Gældende ved minimum 16 deltagere Inkluderede ydelser: Fly fra København med Singapore Airlines ud til Phnom Penh og hjem fra Siem Reap. Lufthavnsskatter. Flymåltider. Al i programmet nævnt bustransport. Overnatning på gode 3* og 4*+ hoteller på dobbeltværelse. Alle måltider undtagen 1 middag og 2 frokoster. Alle besøg som nævnt i programmet ( NB: sejltur til Rabbit Island og på Tonle SAp sø er ikke inkluderet). Besøg på landbrugsudviklingsprojekter ved ADDA (Agricultural Development Denmark Asia). Dansktalende guide under hele rejsen. Samt lokale engelsktalende guider. EU ansvarsforsikring. Gebyr til Rejsegarantifonden. Ikke inkluderet: -Transport til og fra Kastrup Lufthavn. - Visumgebyr til Cambodia (Ca. 25US$). -Afrejseskat i Cambodia (ca. 25US$). -Vaccinationer og malariapiller. NB: Angkor Wat templerne befinder sig i malariarisikoområde. Man kontakter egen læge. - Enkeltværelsetillæg: oplyses senere. - Drikkevarer under måltiderne. - 1 aftensmad og 2 x frokost. - Personlige udgifter: minibar, laundry, tlf., fax, wifi. - Entreer og sejlture ud over det inkluderede (bl.a. sejltur til Rabbit Island og på Tonle Sap Sø). -Drikkepenge ( i særdeleshed til lokale guider og chaufføren, samt i mindre omfang til personale under sejlture, på hotellerne for bagagehjælp, på restauranter i forbindelse med servering af drikkevarer). -Afbestillingsforsikring. - Rejseforsikring. Betingelser: Uforpligtende forhåndstilmelding hurtigst muligt. Man bekræfter ved indbetaling af depositum kr ,00. Rate 2: 6.500kr er os i hænde 90 dage inden afrejse. Restbeløb: er os i hænde 5 uger inden afrejsen. Vi sender girokort. Annulleringsbetingelser: Ved annullering efter bekræftelsen af rejsen men tidligere end 4 måneder inden afrejse er gebyret svarende til 1.000kr (ikke-refunderbart depositum for at sikre pladserne). Ved annullering senere end 4 måneder men tidligere end 90 dage inden afrejse er gebyret svarende til depositum. Ved annullering fra 90 dage men senest 36 dage inden afrejse, er gebyret svarende til 50% af rejsens pris. Ved annullering fra 35 dage inden afrejse er gebyret svarende til hele rejsens pris, medmindre man skaffer en erstatningsperson. Flyselskabet opkræver et mindre gebyr for navneændring efter billetudstedelse. Sørg derfor for en afbestillingsforsikring! NB: vi gør opmærksom på, at ovennævnte pris er baseret på d.d. priser, regler og valutakurser (prisen følger USDOLLAREN), og at Dumas-Johansen tager forbehold for evt. ændringer af disse ( bl.a. lufthavnsskatter, sikkerhedstillæg og oliepriser) med efterfølgende risiko for prisændringer. Dumas-Johansen er medlem af DANMARKS REJSEBU- REAUFORENING og Rejsegarantifonden ( nr 422).

8 FORHÅNDSTILMELDING: CAMBODIA januar 2013 med Landbrugsmedierne NB: Dette er en uforpligtende forhåndstilmelding. Tilmeldingen bekræftes ved indbetaling af depositum. Girokort tilsendes. Sendes til: Dumas-Johansen Rejser, Gjesingvej 1, 8963 AUNING eller pr. mail til eller pr. fax til nr Deltager 1 NAVN ( som ført i passet): FØDSELSDATO: PASNUMMER: UDLØBSDATO: ( minimum 6 mdr efter hjemkomsten) Deltager 2 NAVN ( som ført i passet): FØDSELSDATO: PASNUMMER: UDLØBSDATO: ( minimum 6 mdr efter hjemkomsten) ADRESSE: TLF. FAX: MOBILNR: DER ØNSKES MATERIALE OM AFBESTILLINGSFORSIKRING: MATERIALE OM REJSEFORSIKRING: DER ØNSKES ENKELTVÆRELSE: SUNDHEDSMÆSSIGE FORHOLD, DER KRÆVER SPECIEL HENSYN fx SPECIEL DIÆT: DATO: UNDERSKRIFT:

Nordlige Vietnam Phnom Penh & Siem Reap i Cambodia. 16. - 28. november 2013. Med Landbrugsmedierne og Dumas-Johansen Rejser

Nordlige Vietnam Phnom Penh & Siem Reap i Cambodia. 16. - 28. november 2013. Med Landbrugsmedierne og Dumas-Johansen Rejser Nordlige Vietnam Phnom Penh & Siem Reap i Cambodia 16. - 28. november 2013 Med Landbrugsmedierne og Dumas-Johansen Rejser VIETNAM-CAMBODIA To lande med hver deres kultur og levevis, men tæt forbundet.

Læs mere

DUMAS-JOHANSEN REJSER

DUMAS-JOHANSEN REJSER VIETNAM-CAMBODIA Fra Nord- og Midtvietnam til Siem Reap i Cambodia 17. nov.-01. dec. 2012 DUMAS-JOHANSEN REJSER www.dumas-johansen.dk Nord- og midt Viet Nam samt Siem Reap/ Cambodia 17/11 1/12 2012 Viet

Læs mere

IRLAND. Påsken 2014. En rejse for danske naturinteresserede!

IRLAND. Påsken 2014. En rejse for danske naturinteresserede! IRLAND Påsken 2014 Rock of Cashel, Lough Hyne, Cape Clear, Dingle Peninsula, Shannon River, Cliffs of Moher, Connemara En rejse for danske naturinteresserede! IRLAND PÅSKEN 2014 DUMAS-JOHANSEN og danske

Læs mere

SYDLIGE ENGLAND 16.-21. september 2012

SYDLIGE ENGLAND 16.-21. september 2012 SYDLIGE ENGLAND 16.-21. september 2012 Humle, vin, kvæg, slotte og haver, historie samt frodige landskaber. Ikke en rejse man finder 12 af på dusinet! Dumas-Johansen Specialrejser www.dumas-johansen.dk

Læs mere

Phu Quoc Stranden 6 dages forlængelse med strandferie ved Phu Quoc

Phu Quoc Stranden 6 dages forlængelse med strandferie ved Phu Quoc 6 dages forlængelse med strandferie ved Phu Quoc Forlængelse i VIETNAM med Forlængelse af rejse i Vietnm 2 Forlængelse af rejse i Vietnm Phu Quoc Stranden Strandferie ved Mango Bay, Phu Quoc Den tropiske

Læs mere

Aktiv ferie ved Middelhavet 22.-29. maj 2010

Aktiv ferie ved Middelhavet 22.-29. maj 2010 DGI petanque Aktiv ferie ved Middelhavet 22.-29. maj 2010 Kursus og sightseeing ved La Ciotat La Ciotat ligger 25 km øst for Marseille, og det er her petanquespillet startede i 1910. Turen indeholder bl.a.:

Læs mere

TILMELDING. På turen skal vi være sammen med Bitten Høgh, som bor og arbejder i Kunming.

TILMELDING. På turen skal vi være sammen med Bitten Høgh, som bor og arbejder i Kunming. KINA REJSE 2013 Tag med på en spændende og uforglemmelig rejse til YUNNAN PROVINSEN i det sydvestlige Kina fra den 20. juli til den 3. august 2013 Ved tilmelding senest den, 1. januar 2013 gives der kr.

Læs mere

8 dages cykelferie i Cuba

8 dages cykelferie i Cuba 8 dages cykelferie i Cuba Aktive og sjove oplevelser - garanterede afrejser Aktiv oplevelsesrejse til Cuba med 2 8 dages aktiv oplevelsesrejse Cykelture i Cuba Aktive kulturrejser i Cuba Tag med Svane

Læs mere

Zimbabwe og Zambia 19. november-01. december 2013

Zimbabwe og Zambia 19. november-01. december 2013 Zimbabwe og Zambia 19. november-01. december 2013 Med LandbrugsMedierne og Zimbabwe og Zambia I den midterste del af det sydlige Afrika ligger to gudsbenådede højplateau landområder, i dag kaldt for Zimbabwe

Læs mere

Forlængelser i Vietnam

Forlængelser i Vietnam Forlængelser i Vietnam Efter et intenst program i Vietnam er det tid til at tage til et smukt og roligt sted, hvor de sidste mange dages oplevelser kan nydes i skønne omgivelser. Vietnam - forlængelser

Læs mere

Forlængelser i Vietnam eller Cambodia

Forlængelser i Vietnam eller Cambodia Forlængelser i Vietnam eller Cambodia Efter et intenst program i Vietnam er det tid til at tage til et smukt og roligt sted, hvor de sidste mange dages oplevelser kan nydes i skønne omgivelser. Vietnam

Læs mere

På sporet af Khmerriget. Eventyrlige oplevelser i Vietnam og Cambodja. - c a m b o d. j s e. r e. j a. r u n d. - v. i e. t n a m

På sporet af Khmerriget. Eventyrlige oplevelser i Vietnam og Cambodja. - c a m b o d. j s e. r e. j a. r u n d. - v. i e. t n a m Hanoi Ha Long VIETNAM Siem Reap CAMBODJA Phnom Penh Mekong Ho Chi Minh City Eventyrlige oplevelser i Vietnam og Cambodja 15 dages rundrejse med dansk rejseleder Oplev de mange fascinerende kontraster fra

Læs mere

Forlængelser i Vietnam

Forlængelser i Vietnam Forlængelser i Vietnam Alle vores rejser til Vietnam kan forlænges Efter et intenst program i Vietnam er det tid til at tage til et smukt og roligt sted, hvor de sidste mange dages oplevelser kan nydes

Læs mere

VIET NAM. Danish Society for Nature Conservation. 3/2-13/2 2007 Møde mellem natur og kultur

VIET NAM. Danish Society for Nature Conservation. 3/2-13/2 2007 Møde mellem natur og kultur VIET NAM Danish Society for Nature Conservation Møde mellem natur og kultur Med Danmarks Naturfredningsforening & Dumas-Johansen Rejser VIET NAM Danish Society for Nature Conservation Møde mellem natur

Læs mere

Ta med på en uforglemmelig tennis- og kulturrejse til Budapest. Udrejse 14. juni hjemrejse 19. juni 2016

Ta med på en uforglemmelig tennis- og kulturrejse til Budapest. Udrejse 14. juni hjemrejse 19. juni 2016 Ta med på en uforglemmelig tennis- og kulturrejse til Budapest Udrejse 14. juni hjemrejse 19. juni 2016 Budapest er hovedstaden i Ungarn. Navnet er sammensat af navnene på to byområder, nemlig Buda og

Læs mere

Lokalafdelingen for Nordsjælland Øst

Lokalafdelingen for Nordsjælland Øst E-mail Nyhedsbrev nr. 23 Kære medlem af Scleroseforeningens lokalafdeling Hermed fremsendes nogle informationer, som du kan have glæde af at kende. Cykelprojektet Helsingør-Paris 2013 28 cykelryttere sætter

Læs mere

Studietur med bus l SIMA 21.-24. februar 2015 inklusiv ophold i Paris

Studietur med bus l SIMA 21.-24. februar 2015 inklusiv ophold i Paris ndhtxtfoto fra idé til virkelighed Studietur med bus l SIMA 21.-24. februar 2015 inklusiv ophold i Paris Paris har en masse at byde på, og vi har sammensat en tur, der byder på noget af det allerbedste

Læs mere

Studietur l Tyskland november 2018

Studietur l Tyskland november 2018 Studietur l Tyskland 4.-11. november 2018 Ovenpå en meget speciel og på mange måder skidt sommer for landbruget er det måske en god idé at komme med på en studietur l Tyskland med flere spændende, faglige

Læs mere

TILBUD FOR TO UGER I CAPE TOWN

TILBUD FOR TO UGER I CAPE TOWN TILBUD FOR TO UGER I CAPE TOWN Dato: august 2015 Det samlede tilbud bliver på i alt godt 13.000 DKK for to personer for 13 dage. 12 overnatninger med morgenmad og med fem arrangerede ture. Tilbuddet er

Læs mere

Kili Kenya Safari ,- 8 dage. Ring

Kili Kenya Safari ,- 8 dage. Ring Kili Kenya Safari Amboseli - Lake Naivasha - Masai Mara I Masaiernes Kenya kunne man fristes til at sige om denne safari Fra udsigten til Kilimanjaro via Rift Valley søen Naivasha til de store rovdyrs

Læs mere

Stockholm - Storby og skærgård

Stockholm - Storby og skærgård Stockholm - Storby og skærgård Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 4.295,- Højdepunkter Skærgård og by Skansen og Vasa Museet Centralt beliggende hotel Middag første aften er inkluderet

Læs mere

ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi

ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi 15 dages grupperejse med dansk rejseleder Ring 3051 7317 info@guldrejser.dk GULD REJSER ØST-THAILAND Grupperejse med dansk rejseleder - 15 dage På denne

Læs mere

ndhtxtfoto Studietur med FRDK til USA 10.-18. juni 2014 fra idé til virkelighed

ndhtxtfoto Studietur med FRDK til USA 10.-18. juni 2014 fra idé til virkelighed ndhtxtfoto fra idé til virkelighed Studietur med FRDK til USA 10.-18. juni 2014 På basis af erfaringerne fra en tidligere FRKDstudietur til USA og Canada samt ønsket om også at besøge Jill Clapperton,

Læs mere

Forlængelser i Burma 5 dages strandferie ved Ngapali Beach

Forlængelser i Burma 5 dages strandferie ved Ngapali Beach 5 dages strandferie ved Ngapali Beach Efter et intenst program i Burma er det tid til at tage til et smukt og roligt sted, hvor de sidste mange dages oplevelser kan nydes i skønne omgivelser. 2 Forlængelsespakke

Læs mere

Maraton i Tórshavn 4.648,- 4 dage. Ring

Maraton i Tórshavn 4.648,- 4 dage. Ring Maraton i Tórshavn Drømmer I om en aktiv oplevelse udover det sædvanlige? Nu ha I muligheden for at løbe Tórshavn Marathon på smukke Færøerne. Udover maraton er der også mulighed for at løbe eller gå et

Læs mere

BADMINTON VM GUANGZHOU & HONG KONG 02. 15. AUGUST 2013

BADMINTON VM GUANGZHOU & HONG KONG 02. 15. AUGUST 2013 BADMINTON VM GUANGZHOU & HONG KONG 02. 15. AUGUST 2013 Guangzhou er hovedstaden i provinsen Guangdong, der med sine ca. 70 mio. indbyggere er blevet Sydkinas store handelsprovins. Med sin beliggenhed ikke

Læs mere

Nytår i Rom. Højdepunkter dage Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra: Pris fra:

Nytår i Rom. Højdepunkter dage Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra: Pris fra: Nytår i Rom Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra: Pris fra: 4.145,- Højdepunkter Hotel Navonas placering lige ved Piazza Navona 2 formiddage med informativ dansktalende lokalguide De historiske seværdigheder

Læs mere

Barlinek, Polen. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Barlinek, Polen. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Barlinek, Polen Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 3.195,- Højdepunkter Super hotel med god beliggenhed og rigtig god mad Lokal, dansktalende guide kun for os 3 afslappende udflugter

Læs mere

Merseburg - Leipzig - Halle (D) 5 dage med All-inclusive

Merseburg - Leipzig - Halle (D) 5 dage med All-inclusive Merseburg - Leipzig - Halle (D) 5 dage med All-inclusive 1/6 2/6 3/6 (T-2018) Få en oplevelse langt ud over det sædvanlige i dejlige Tyskland, en tur med indtryk til alle sanser, her er både besøg på chokoladefabrik

Læs mere

Thailand & Laos Program 2015. Thailand & Laos 2015

Thailand & Laos Program 2015. Thailand & Laos 2015 Thailand & Laos 2015 Fra Bogense til Thailand og videre til Laos er en rejse på 24.000 km. Laos er det eneste land i Sydøstasien omgivet af lande til alle sider og et af de sidste kommunistiske lande tilbage.

Læs mere

Berlin. Højdepunkter dage Fyn, Jyl ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Berlin. Højdepunkter dage Fyn, Jyl ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Berlin Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 1.795,- Højdepunkter Julemarked flere steder i Berlin Den inkluderede byrundtur med dansktalende lokalguide Spadseretur i de julepyntede

Læs mere

Fra Santiago de Compostela til Finisterre

Fra Santiago de Compostela til Finisterre Fra Santiago de Compostela til Finisterre Dato: 27 april - 3 maj 2018 Turleder: Gerda Weng + Kirsten Brandt, DVL I middelalderen vandrede pilgrimme fra hele Europa ad Camino Francés gennem Nordspanien

Læs mere

NYHED FOR ALLE, DER ELSKER AT REJSE I USA!

NYHED FOR ALLE, DER ELSKER AT REJSE I USA! NYHED FOR ALLE, DER ELSKER AT REJSE I USA! Landbrugsmedierne & Dumas-Johansen Denver - Salt Lake City - Yellowstone National Park - Seattle gennem Rocky Mountains 12.-23. september 2013 Spring direkte

Læs mere

KAMCHATKA Det uberørte naturparadis ved Stillehavskysten

KAMCHATKA Det uberørte naturparadis ved Stillehavskysten KAMCHATKA Det uberørte naturparadis ved Stillehavskysten 10. august - 21. august 2017 Kamchatka-halvøen i Ruslands Far East er det sande naturparadis, hvor grizzly bjørne har travlt med at fange enorme

Læs mere

Udrejse fra Danmark til Zary Efter endt opsamling i Danmark, kører vi mod vort overnatningshotel i Zary i Polen, hvor middagen venter.

Udrejse fra Danmark til Zary Efter endt opsamling i Danmark, kører vi mod vort overnatningshotel i Zary i Polen, hvor middagen venter. Rejsedato: Lør 111014 - Søn 191014 Dage: 9 Tillæg enkeltværelse: 1650,- Pris pr person: 5295,- Krakow, som anses for Polens smukkeste by, var den kongelige hovedstad i over et halvt M Morgenmad år tusind

Læs mere

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65 På opdagelse i Dansk Vestindien 10 dage fra kr. 16.498,- pr. person Inkl. fly, hotel m.m. Der er mange øer man kan vælge at besøge i det Caribiske hav, så hvorfor skal det så lige være Dansk Vestindien?

Læs mere

Ta med BØJGAARD TRAVEL til Formel 1 i skønne Ungarn. 28. juli-1. august 2011 på Hungaroring i Budapest

Ta med BØJGAARD TRAVEL til Formel 1 i skønne Ungarn. 28. juli-1. august 2011 på Hungaroring i Budapest Ta med BØJGAARD TRAVEL til Formel 1 i skønne Ungarn 28. juli-1. august 2011 på Hungaroring i Budapest Det er ikke tilfældigt, at en af vores Formel 1-ture går til Budapest, som var et de første rejsemål

Læs mere

Berlin. Højdepunkter dage Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Berlin. Højdepunkter dage Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Berlin Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 1.795,- Højdepunkter Julemarked flere steder i Berlin Den inkluderede byrundtur med dansktalende lokalguide Spadseretur i de julepyntede

Læs mere

Forlængelser i Burma 5 dages strandferie ved Ngapali Beach

Forlængelser i Burma 5 dages strandferie ved Ngapali Beach Forlængelser i Burma 5 dages strandferie ved Ngapali Beach Efter et intenst program i Burma er det tid til at tage til et smukt og roligt sted, hvor de sidste mange dages oplevelser kan nydes i skønne

Læs mere

Turen til Polen 28. maj 1. juni 2018

Turen til Polen 28. maj 1. juni 2018 Turen til Polen 28. maj 1. juni 2018 1 Turen foregik i dagene 28. maj til og med 1. juni. Den var arrangeret af Lokalkomitéen for Ældre Sagen i Hundested, og Nancy Viborg var kontaktperson, og den blev

Læs mere

På motorcykel i Cambodja

På motorcykel i Cambodja På motorcykel i Cambodja 22. november 6. december 2008 Hele flokken forsamlet i Wat Phnom Sambok foran den flotte lange båd, som vandt konkurrencen i vandfestvalen på Mekong-floden i 2008. Lokalbefolkningen

Læs mere

Smagen af færøerne ,- 4 dage. Ring

Smagen af færøerne ,- 4 dage. Ring Smagen af færøerne Oplev det spændende færøske køkken og Tórshavn Det traditionelle færøske køkken har igennem århundreder udviklet sig på sin egen måde på grund af Færøernes beliggenhed langt ude i Nordatlanten

Læs mere

Australien rejse i forbindelse med Konvention i Melbourne den april 2018

Australien rejse i forbindelse med Konvention i Melbourne den april 2018 Australien rejse i forbindelse med Konvention i Melbourne den 11-14.april 2018 Afrejse København den 1.april 2018 til 21.april 2018 Hermed følger den endelige rejseplan og pris i forbindelse med Konvention

Læs mere

Petanque-rejse til Bourgogne 1.-8. juni 2015. En aktiv petanquerejse med spil og fransk kultur

Petanque-rejse til Bourgogne 1.-8. juni 2015. En aktiv petanquerejse med spil og fransk kultur Petanque-rejse til Bourgogne 1.-8. juni 2015 En aktiv petanquerejse med spil og fransk kultur En rejse der er udfærdiget i samarbejde med formændene for Pétanque Bourgogne og de lokale klubber. Der tilbydes

Læs mere

Introduktion. Grønland. Ilulissat Isbjergenes holdeplads

Introduktion. Grønland. Ilulissat Isbjergenes holdeplads Introduktion På opfordring og i samarbejde med Albatros Travel arrangerer IPA Vordingborg igen i 2012 oplevelses/kultur/- naturrejse til Grønland. Turen er for IPA medlemmer med familie og evt. bekendte.

Læs mere

Harzen med kosteskaft og munkekutte 10. juni - 17. juni. Programmet er tilrettelagt, så også hørehæmmede kan deltage. Løgumkloster Refugium

Harzen med kosteskaft og munkekutte 10. juni - 17. juni. Programmet er tilrettelagt, så også hørehæmmede kan deltage. Løgumkloster Refugium Harzen med kosteskaft og munkekutte 10. juni - 17. juni Programmet er tilrettelagt, så også hørehæmmede kan deltage Løgumkloster Refugium Busrejse til Harzen 10. 17. juni 2011 med forberedende dage på

Læs mere

28 NOV NORWEGIAN RUTE DY 3550 KØBENHAVN-BUDAPEST 09:00 10:50 01 DEC NORWEGIAN RUTE DY 3553 BUDAPEST-KØBENHAVN 20:00 11:50

28 NOV NORWEGIAN RUTE DY 3550 KØBENHAVN-BUDAPEST 09:00 10:50 01 DEC NORWEGIAN RUTE DY 3553 BUDAPEST-KØBENHAVN 20:00 11:50 FLYTIDER 28 NOV NORWEGIAN RUTE DY 3550 KØBENHAVN-BUDAPEST 09:00 10:50 01 DEC NORWEGIAN RUTE DY 3553 BUDAPEST-KØBENHAVN 20:00 11:50 HOTEL LA PRIMA FASHION HOTEL BUDAPEST**** Pesti Barnabás utca 6 Budapest

Læs mere

UNDER VERDENS TAG VANDRE- OG KULTURREJSE I NEPAL

UNDER VERDENS TAG VANDRE- OG KULTURREJSE I NEPAL UNDER VERDENS TAG VANDRE- OG KULTURREJSE I NEPAL AFREJSE: d. 26. marts - 5. april 2015 11 dage PRIS: DKK 17.800 kr. per person UNDER VERDENS TAG VANDRE- OG KULTURREJSE I NEPAL Grønne terrassemarker, rhododendron-skove

Læs mere

FORÅRSTUR TIL HOLLAND 11.-16. APRIL 2016

FORÅRSTUR TIL HOLLAND 11.-16. APRIL 2016 FORÅRSTUR TIL HOLLAND 11.-16. APRIL 2016 Holland i forårstiden er blomsternes land og et af højdepunkterne på denne dejlige Holland-rejse er naturligvis et besøg i en af verdens mest berømte blomsterparker

Læs mere

Studietur l Californien, Nevada og Arizona 28. februar - 9. marts 2020

Studietur l Californien, Nevada og Arizona 28. februar - 9. marts 2020 Studietur l Californien, Nevada og Arizona 28. februar - 9. marts 2020 Har du lyst l at opleve både landbrug og storslået natur i Californien, Nevada og Arizona, er chancen der nu. Vi kører fra San Francisco

Læs mere

En rejse ind i det allerhelligste af dig selv #Skønne Samos

En rejse ind i det allerhelligste af dig selv #Skønne Samos Ferie med indhold J En rejse ind i det allerhelligste af dig selv #Skønne Samos #Ferie #Meditation #Sol #Strand #Stilhed #Fordybelse #Healing #Renselse #Celler #Hellige steder #Tid til mig selv #Egen kærlighed

Læs mere

Petanque ved Middelhavet

Petanque ved Middelhavet Petanque ved Middelhavet Afslapning i La Ciotat Tag med DGI Pétanque til La Ciotat - den lille by, hvor pétanque opstod i 1910 Mød en tidligere verdensmester og andre dygtige franske petanquespillere Instruktion

Læs mere

Forlængelser i Mexico 5 dages strandferie i Acapulco

Forlængelser i Mexico 5 dages strandferie i Acapulco Forlængelser i Mexico 5 dages strandferie i Acapulco Efter et intenst program i Mexico er det tid til at tage til et smukt og roligt sted, hvor de sidste mange dages oplevelser kan nydes i skønne omgivelser.

Læs mere

Skræddersyet rejseprogram - Tanzania

Skræddersyet rejseprogram - Tanzania Program til: Destination: Tanzania Varighed: 20 dage Program start: Sommer, 2016 * Program slut: Sommer, 2016 * * Datoerne er ikke fastlaget, dette er blot et eksempel, så derfor kan tidspunkterne for

Læs mere

EFTERÅRSTUR til ALTENAHR 28.-31. Oktober 2016

EFTERÅRSTUR til ALTENAHR 28.-31. Oktober 2016 EFTERÅRSTUR til ALTENAHR 28.-31. Oktober 2016 Dette års efterårstur går til den dejlige vinby Altenahr syd for Bonn. Altenahr er beliggende ved floden Ahr i det sydvestlige Tyskland i Eiffel-bjergene,

Læs mere

Jul i Rom. Højdepunkter dage Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra: Pris fra:

Jul i Rom. Højdepunkter dage Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra: Pris fra: Jul i Rom Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra: Pris fra: 23.12.2019 27.12.2019 5 dage Sjæ. 4.045,- Højdepunkter Hotel Navonas placering lige ved Piazza Navona 2 formiddage med informativ dansktalende

Læs mere

Træner rejser til Beijing 14.-22. oktober 2010

Træner rejser til Beijing 14.-22. oktober 2010 Træner rejser til Beijing 14.-22. oktober 2010 Du har som træner nu mulighed for at få en spændende kultur- og badmintonoplevelse til i Beijing, Kina. DGI badminton har arrangeret rejsen, som byder på

Læs mere

Dagsprogram. Søndag 20.9. (ca. 4½ t. inkl. pauser)

Dagsprogram. Søndag 20.9. (ca. 4½ t. inkl. pauser) Dagsprogram Lørdag 19.9. Afgang København kl. 14.30. Efter mellemlanding i Istanbul ankommer vi til Dalaman kl. 21.25 (måltider er ikke inkluderet på flyene). Transfer fra lufthavnen i Dalaman til pensionen

Læs mere

Arkæologisk ekspedition til Altay/Sydsibirien

Arkæologisk ekspedition til Altay/Sydsibirien Arkæologisk ekspedition til Altay/Sydsibirien Altai Republikken i Sydsibirien, Pazyryk kurganer & den mægtige Yenisey`s kilde. 5 dage i det spektakulære Skt. Petersburg og Ermitagemuseum. 17 DAGE; 22.

Læs mere

Mallorca -vandring i og omkring Tramuntana bjergene Lørdag 13. oktober lørdag 20. oktober 2018 Dagsprogram - Tur 2.

Mallorca -vandring i og omkring Tramuntana bjergene Lørdag 13. oktober lørdag 20. oktober 2018 Dagsprogram - Tur 2. Mallorca -vandring i og omkring Tramuntana bjergene Lørdag 13. oktober lørdag 20. oktober 2018 Dagsprogram - Tur 2. Dag 1. Ankomst til Palma de Mallorca Bus fra Lufthavnen til Hotel Marina i Puerto de

Læs mere

På opdagelse i Dansk Vestindien

På opdagelse i Dansk Vestindien På opdagelse i Dansk Vestindien Der er mange øer man kan vælge at besøge i det Caribiske hav, så hvorfor skal det så lige være Dansk Vestindien? Alle caribiske øer har aktiviteter på land og på vand, strande,

Læs mere

Toscana - Flyv på busrejse

Toscana - Flyv på busrejse Toscana - Flyv på busrejse Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 5.995,- Højdepunkter Direkte fly til Firenze Cypresser og olivenlunde Det Skæve Tårn i Pisa Hyggelige middelalderbyer

Læs mere

Mosel Tyskland Afrejse den 27. maj 2018

Mosel Tyskland Afrejse den 27. maj 2018 For Skibhuscentret arrangerer Frørup Rejser ApS. 6 dages rejse til Mosel Tyskland Afrejse den 27. maj 2018 Rejse til et af Tysklands mest idylliske vindistrikter, hvor vi skal opleve vinbjergene, de små

Læs mere

AKTIONÆRTUR TIL SLOVAKIET

AKTIONÆRTUR TIL SLOVAKIET AKTIONÆRTUR TIL SLOVAKIET Torsdag d. 9.6.2016 Rejsens dato: 9. 12.6.2016 TURENS PROGRAM Kl. 10:20 Afgang fra Hamburg lufthavn mod Wien med flyselskab AUSTRIAN AIRLINES Kl. 11:55 Kl. 13:30 Ankomst til Wiens

Læs mere

Rejse til det vilde natur i det østligste Rusland Kamchatka, Sakhalin og Kurilerne 23 dage

Rejse til det vilde natur i det østligste Rusland Kamchatka, Sakhalin og Kurilerne 23 dage Rejse til det vilde natur i det østligste Rusland Kamchatka, Sakhalin og Kurilerne 23 dage 1 dag. Afrejse Kastrup onsdag den 8. juli kl. 0.40. Alle tider er lokale tider. Tidsforskel +9 timer. 2 dag torsdag

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf Kili safari 8 dage Kontakt os for pris Amboseli - Lake Naivasha - Masai Mara I Masaiernes Kenya kunne man fristes til at sige om denne safari. Fra udsigten til Kilimanjaro via Rift Valley søen Naivasha

Læs mere

ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi og hovedstaden Bangkok - 4 udflugter. 15 dages grupperejse med dansk rejseleder

ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi og hovedstaden Bangkok - 4 udflugter. 15 dages grupperejse med dansk rejseleder ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi og hovedstaden Bangkok - 4 udflugter 15 dages grupperejse med dansk rejseleder ØST-THAILAND Grupperejse med dansk rejseleder - 15 dage 2 ø-hop, flotte strande

Læs mere

Danske Biografer planlægger en 6 dages tur til Dubai, og vi har hermed fornøjelsen at fremsende nærmere information samt tilmeldingsblanket.

Danske Biografer planlægger en 6 dages tur til Dubai, og vi har hermed fornøjelsen at fremsende nærmere information samt tilmeldingsblanket. København, den 1. oktober 2009 Kære Kollega Med Danske Biografer til Dubai Danske Biografer planlægger en 6 dages tur til Dubai, og vi har hermed fornøjelsen at fremsende nærmere information samt tilmeldingsblanket.

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf På opdagelse i Dansk Vestindien 10 dage fra kr. 11.948,- pr. person Inkl. fly, hotel m.m. Der er mange øer man kan vælge at besøge i det Caribiske hav, så hvorfor skal det så lige være Dansk Vestindien?

Læs mere

KLASSISK SAFARI I DET NORDLIGE TANZANIA

KLASSISK SAFARI I DET NORDLIGE TANZANIA Dato: 24. 06 2016 KLASSISK SAFARI I DET NORDLIGE TANZANIA På denne dejlige safari til Tanzanias verdensberømte nordlige safariområder kan nogle af Afrikas... Tlf.: (+45) 56 36 25 45 info@safarieksperten.dk

Læs mere

ROLD SKOVS VENNER. RHINEN - RÜDESHEIM - 6 dage august august

ROLD SKOVS VENNER. RHINEN - RÜDESHEIM - 6 dage august august ROLD SKOVS VENNER RHINEN - RÜDESHEIM - 6 dage - 2017 9. august - 14. august Rold Skovs Venner har rundet de 30 år, og det fejrer vi på utallige opfordringer fra mange medlemmer. Der er mange, som har sagt

Læs mere

Studietur l SIMA 21.-23. februar 2015 inklusiv ophold i Paris - afgang fra Billund eller København

Studietur l SIMA 21.-23. februar 2015 inklusiv ophold i Paris - afgang fra Billund eller København ndhtxtfoto fra idé til virkelighed Studietur l SIMA 21.-23. februar 2015 inklusiv ophold i Paris - afgang fra Billund eller København Paris har en masse at byde på, og vi har sammensat en tur, der byder

Læs mere

På eventyr i Dubai ,- 12 dage. Ring

På eventyr i Dubai ,- 12 dage. Ring På eventyr i Dubai Oplev Dubai by night og besøg Abu Dhabi. På denne 12 dages rejse, har I god tid til at opleve både Dubai og Abu Dhabi. Vi har indlagt flere udflugter, der gør at I får mest muligt ud

Læs mere

Alaska Explorer & krydstogt fra Whittier (Anchorage) til Vancouver/Canada

Alaska Explorer & krydstogt fra Whittier (Anchorage) til Vancouver/Canada Alaska Explorer & krydstogt fra Whittier (Anchorage) til Vancouver/Canada 15/16 dage; 19. juni 4./5. juli 2016 Denne rejse kombinerer en rundrejse i Alaska, med start i Alaskas hovedstad, Fairbanks, og

Læs mere

EFTERÅRSREJSE 2015 TIL HUSUM, 23.-25. Oktober 2015, 3 DAGE

EFTERÅRSREJSE 2015 TIL HUSUM, 23.-25. Oktober 2015, 3 DAGE EFTERÅRSREJSE 2015 TIL HUSUM, 23.-25. Oktober 2015, 3 DAGE Årets efterårsrejse går til de tidligere danske besiddelser i Schleswig-Holsten, nærmere betegnet til Schleswig og Husum. Vi bor på det dejlige

Læs mere

Destination: Abu Dhabi & Dubai Dato: 28. nov. 2. dec Contact

Destination: Abu Dhabi & Dubai Dato: 28. nov. 2. dec Contact Destination: Abu Dhabi & Dubai Dato: 28. nov. 2. dec. 2019 Flyinformation Udrejse d. 28. november fra Københavns Lufthavn 23:25 Afrejse fra København mod Dubai Ankomst til Dubai d. 29. november 09:00 Ankomst

Læs mere

Togrejse tværs over Rocky Mountains. Mountains

Togrejse tværs over Rocky Mountains. Mountains Togrejse tværs over Rocky Mountains En fantastisk togrejse der tager jer tværs over Rocky Mountains På denne 9-dages rejse skal I fra Calgary til Vancouver i tog. Udover en helt fantastisk udsigt undervejs

Læs mere

Alsace-Strasbourg. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Alsace-Strasbourg. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Alsace-Strasbourg Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 4.795,- Højdepunkter Strasbourgs kanaler Vinruten Vinsmagning hos de lokale Kultur og historie Side 1 af 5 Alsace-Strasbourg

Læs mere

Forlængelser i Burma 5 dages strandferie ved Ngapali Beach

Forlængelser i Burma 5 dages strandferie ved Ngapali Beach 5 dages strandferie ved Ngapali Beach Efter et intenst program i Burma er det tid til at tage til et smukt og roligt sted, hvor de sidste mange dages oplevelser kan nydes i skønne omgivelser. Der venter

Læs mere

RETREAT I THAILAND. med sparring og mentoring til din kreative proces. - Med kreativ rådgiver Dorthe Walbum og rejseleder, antropolog Lise Kloch

RETREAT I THAILAND. med sparring og mentoring til din kreative proces. - Med kreativ rådgiver Dorthe Walbum og rejseleder, antropolog Lise Kloch RETREAT I THAILAND med sparring og mentoring til din kreative proces - Med kreativ rådgiver Dorthe Walbum og rejseleder, antropolog Lise Kloch AFREJSE : 10-18. november 2016-9 dage PRIS: DKK 13.900 kr.

Læs mere

Inspiration Rejsemål: Verona Baseret på 18 deltagere

Inspiration Rejsemål: Verona Baseret på 18 deltagere Inspiration Rejsemål: Verona Baseret på 18 deltagere Verona har med sin gunstige placering, som indgangsdøren mellem nord og syd, været en vigtig by lige siden Romerriget. Byen er da også den by i Italien,

Læs mere

Toscana - Flyv på busrejse

Toscana - Flyv på busrejse Toscana - Flyv på busrejse Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 21.07.2020 28.07.2020 5.845,- Højdepunkter Direkte fly til Firenze Cypresser og olivenlunde Det Skæve Tårn i Pisa Hyggelige

Læs mere

CTB TRAVELS CITY TOURS BARCELONA VIN-, GASTRONOMI- & KULTURREJSE

CTB TRAVELS CITY TOURS BARCELONA VIN-, GASTRONOMI- & KULTURREJSE CTB TRAVELS CITY TOURS BARCELONA VIN-, GASTRONOMI- & KULTURREJSE 19.-24. maj 2015 Gastronomi, vin og kulturrejse Barcelona & Catalonien I 1980 erne og 1990 erne kom en række revolutionære unge vinmagere

Læs mere

Fransk Polynesien - Helt enkelt

Fransk Polynesien - Helt enkelt Fransk Polynesien - Helt enkelt En rejse til alle som ønsker at opleve fantastiske Fransk Polynesien For mange er Fransk Polynesien en uopnåelig drøm. De fantastiske strande og koralrev under havoverfladen

Læs mere

Nordjylland - Skagen - Læsø

Nordjylland - Skagen - Læsø Nordjylland - Skagen - Læsø Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 3.595,- Højdepunkter Toppen af Danmark Hotel i Skagens centrum Tanghusene og saltsyderne på Læsø Vildmosens natur

Læs mere

Morten Andersen i Saints Hall of Fame

Morten Andersen i Saints Hall of Fame Morten Andersen i Saints Hall of Fame Ta med ham til New Orleans og se optagelsen samt hyldesten på denne helt eksklusive tur 4.- 10. november 2009 Onsdag den 4. november Afrejse med SAS/United Airlines

Læs mere

Yoga-retreat. goa marts 2016

Yoga-retreat. goa marts 2016 Yoga-retreat goa marts 2016 Mandag d. 21/3 til onsdag d. 30/3 2016 I midten af marts 2016 og henover påsken afholder Prana Yoga Shala sin første yogaferie i smukke Goa i Indien. I ni dage står den på varme,

Læs mere

Ta med på en uforglemmelig tennis- og kultur rejse til Budapest

Ta med på en uforglemmelig tennis- og kultur rejse til Budapest Vi gentager succesen for 4. gang Ta med på en uforglemmelig tennis- og kultur rejse til Budapest Udrejse 30. maj hjemrejse 6. juni 2017 Budapest er hovedstaden i Ungarn. Navnet er sammensat af navnene

Læs mere

TAG MED PÅ TILSKUERREJSE TIL VM i PARIS AUGUST 2010

TAG MED PÅ TILSKUERREJSE TIL VM i PARIS AUGUST 2010 TAG MED PÅ TILSKUERREJSE TIL VM i PARIS AUGUST 2010 Kun 12 pladser tilbage Sidste tilmeldingsfrist den 18. juni 2010 Velkommen til Paris byernes by Årets VM afholdes i Paris, som vel næsten ikke behøves

Læs mere

Juletur Berlin 29/11 til 2/12-2012

Juletur Berlin 29/11 til 2/12-2012 Riis Rejsers reference: STK1112212 Juletur Berlin 29/11 til 2/12-2012 I fortsættelse af behagelig samtale glæder det os at kunne præsentere følgende forslag til jeres rejse: Op mod jul er Berlin altid

Læs mere

Tag på en storslået cykeloplevelse rundt om Korsikas nordø med cykelguide og oplev det utroligt smukke og bjergrige landskab.

Tag på en storslået cykeloplevelse rundt om Korsikas nordø med cykelguide og oplev det utroligt smukke og bjergrige landskab. MOTIONSCYKELFERIE PÅ KORSIKA KORSIKA NORDØEN RUNDT Tag på en storslået cykeloplevelse rundt om Korsikas nordø med cykelguide og oplev det utroligt smukke og bjergrige landskab. Det kan du glæde dig til

Læs mere

Meditationsrejse til Sydindien den januar 2019

Meditationsrejse til Sydindien den januar 2019 Meditationsrejse til Sydindien den 12. - 29. januar 2019 I samarbejde med Grace Tours som teknisk arrangør præsenterer vi denne unikke rejse til Sydindien til næste vinter. Det vil ikke være en almindelig

Læs mere

Thüringen - I midten af Tyskland

Thüringen - I midten af Tyskland Thüringen - I midten af Tyskland Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 3.595,- Højdepunkter Frodigt, grønt og indbydende Oplev Erfurt med Kræmmerbroen De smukke Feengrotter Bjergbane

Læs mere

Kulturrejse til Beijing 22. september 1. oktober 2010

Kulturrejse til Beijing 22. september 1. oktober 2010 Kulturrejse til Beijing 22. 1. oktober 2010 Du har nu mulighed for at få en spændende kultur- og badmintonoplevelse til i Beijing, Kina. DGI badminton har arrangeret rejsen, som byder på badmintonkampe

Læs mere

Israels-rejse. Israel 24. APRIL - 4. MAJ Folket og landet - Guds plan

Israels-rejse. Israel 24. APRIL - 4. MAJ Folket og landet - Guds plan NÆSTVED BYKIRKE Israels-rejse Israel 24. APRIL - 4. MAJ 2018 Folket og landet - Guds plan 24. 11 APRIL DAGES - 4. RUNDREJSE MAJ I 2018 ISRAEL "Ethvert menneske er som græs, dets herlighed kortvarig som

Læs mere

Thailand helt i nord. En rejsebeskrivelse fra Rejsecenter Djursland

Thailand helt i nord. En rejsebeskrivelse fra Rejsecenter Djursland Thailand helt i nord Rejs gennem nogle af de bedste landskaber Nord-Thailand har at byde på, besøg steder af kulturel og historisk betydning, såsom Wat Phradhat Doi Suthep, Long Neck Karen Padaung Village

Læs mere

Wonca Africa Regional Conference ACCRA / 6.-9.maj 2015

Wonca Africa Regional Conference ACCRA / 6.-9.maj 2015 Wonca Africa Regional Conference ACCRA / 6.-9.maj 2015 - med The Scandinavian Delegation of Family Physicians Teknisk arrangør: Rejsebureauet Jesper Hannibal ApS * Fredensgade 36B * 8000 Åarhus C Kontakt:

Læs mere

Island med Folkeskolen. 15. 20. juli 2012

Island med Folkeskolen. 15. 20. juli 2012 . Island med Folkeskolen 15. 20. juli 2012 Island er et land med et ekstremt natursceneri: Vulkaner, vandfald, gejsere, jøkler Naturen er gold og barsk, men samtidig også fascinerende, levende og nærværende,

Læs mere

Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016

Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016 Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016 Sommer turen går til Budapest i Ungarn, nærmer i Szentendre hvor vi skal bo på campingpladsen Pap-Sziget. Den ligger på en lille ø i Donau floden. Informationer

Læs mere