CAMBODIA. CAMBODIA januar med LANDBRUGSMEDIERNE DUMAS-JOHANSEN REJSER.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "CAMBODIA. CAMBODIA 19.-31. januar 2013. med LANDBRUGSMEDIERNE DUMAS-JOHANSEN REJSER. www.dumas-johansen.dk"

Transkript

1 CAMBODIA CAMBODIA januar 2013 med LANDBRUGSMEDIERNE og DUMAS-JOHANSEN REJSER

2 CAMBODIA 19/1 31/ Landbrugsmedierne & DUMAS-JOHANSEN. Langt borte mod sydøst i den fjerneste del af det sydøstlige Asien, ligger Cambodia lunt placeret mellem havet og grænselandets bjergkæder. Med store vidder, lavtliggende og i regntiden vandfyldte og frodige, mens landet i tørtiden ligger stille og tørt hen. Overalt små hytter, landsbyer, templer - beviser for menneskelig aktivitet i fortid og nutid. I dette landskab skal vi bevæge os rundt. Møde mennesker, der viser os deres arbejde, deres dagligliv, se produktionen, høre om vilkårene og om fremtiden. Ind imellem smager vi på landets frugter, både fra haven og fra havet. Vi bor godt, spiser af landets bedste råvarer og rejsen tilrettelægges af kyndige cambodianere - som oven i købet har haft fine kontakter med Danmark. En U-landsforening står bi med et dagsprogram (1 dag) ud over det almindelige vi kommer direkte ind i landsbyen og er med til en markskole. Kunst, keramik og silke finder vi i den dyre ende af skalaen, mens vi på markedet kan finde lignende ting til anderledes priser. Vi inspireres! Vi skal ikke glemme templerne, historien, udviklingen, der ind imellem er kørt voldsomt af sporet i dag er Cambodia betragtet som en af tigerøkonomierne, og man tager store spring fremad. Et forskelligt, fyldigt og mangfoldigt program. Bag programmet ligger der en baggrundsviden stillet til rådighed af landsbyledere, arkitekter, landmænd/ kvinder, lærere, kunsthåndværkere og folk med særlig viden om landet Cambodia. Evelyne Dumas/ Niels Johansen ( første gang gæster i Cambodia i 1981). VELKOMMEN MED PÅ REJSE! Samhørighed mellem generationer!

3 Landbrugsmedierne og Dumas-Johansen til CAMBODIA januar 2013 Foreløbigt program. Dag 1- Lørdag 19/ senest check ind i Kastrup Lufthavn, terminal 3, Singapore Airlines pulte. 11:20 flyafgang SQ351 til Singapore. Flymåltider. Dag 2 Søndag 20/1 (L-D) ankomst Singapore flyafg. MI 602 til Phnom Penh. 09:15 Ankomst Phnom Penh. Igennem immigrationsvisumafd. Husk et pasfoto. Der betales 25 USD på stedet. Vi mødes med den lokale cambodianske guide og kører til bycentrum. Kortere sightseeing med bus ( bl.a. Wat Phnom, Japanese Bridge, Mekong Floden). Vi tager ligeledes forbi landbrugsskolen Preak Leap, der har sin særegne historie og tilknytning netop til Dumas-Johansen. Lunch på restaurant centralt i byen. Check ind på hotel CARA (for 2 nætter) og hvil ca. 1 time eller efter aftale. På opdagelse til fods til bl.a. Nationalmuseet, Sisowath Quay (ved floden ) og Uafhængighedsmonumentet. Aftensmad på yderst behagelig tagterrasse med udkig over byen: Mekong tower view Restaurant. Overnatning: Cara Hotel i Phnom Penh.. Dag 3 Mandag 21/1(B-L-D) Morgenmad på hotellet. En interessant og fyldig dag er foran os. Vi besøger Toul Sleng Fængslet, der vidner om Røde Khmers folkemord, og Det Kongelige Palads. Tilbage til hotellet til et bad og et kort hvil. Lunch på Friends Restaurant, en restaurant bygget over princippet med at hjælpe gadebørn gennem uddannelse. Om eftermiddagen ophold på det russiske og eller det centrale marked og fritid sidst på eftermiddagen. Aftensmad i dejlige omgivelser: hus i kolonistil med gamle traditioner. Overnatning: Cara Hotel. Dag 4 Tirsdag d. 22/1 (B-L-D) Morgenmad på hotellet. Vi checker ud fra hotellet og gør os klar ved bussen. Kørsel ud gennem det flade og frodige landskab til Takeoprovinsen, hvor vi stiler efter et grundigt besøg på farmen SOMA. Kvæg, kyllinger, grøntsager og orkideer. Lunch indtages på gården, hvor vi vil få et fint førstehåndsindtryk af livet på landet og uden for de store byer. Videre mod syd til kystområderne ved Kep og Thaigolfen. Ruten går gennem tværs gennem provinsen, og vi har rige muligheder for at se og forstå lokale sammenhæng. Stop på en gård, hvor der mulighed for at diskutere med familien og lære deres liv at kende.

4 Vi fortsætter til Kep. Check ind (for 3 nætter) på hyggeligt hotel ikke langt fra stranden. Middag og overnatning i Kep. Dag 5 Onsdag d. 23/1 (B-L-D) Morgenmad på hotellet, check ud. Vi ser på saltindvindinger. Intet er mere vigtigt end salt. Hårdt fysisk arbejde, stærk sol og varme plus saltvand fra havet giver resultater. Kom med og se stedet - fornem balancen mellem drømme og en hård dagsdont! prisen) at tage med på sejltur på golfen ( Thaigolfen). Vi fordeles i flere både (m. redningsveste) og sejler over det smalle stræde til Rabbit Island, ca minutter på åbent vand med udsigt til den vietnamesiske ø, Phu Quoc. Vi går i land som en anden Vasco da Gama og befinder os næsten i en anden verden. De lokale fiskere fanger forskellige fiskearter, dyrker kokos og tang, har indtægter fra økoturisme og sejlads. Ydermere står de for vores frokost, der indtages et stenkast fra stranden. Tid til at gå på opdagelse i havstokken (måske med koralrester) og badning. Et vidunderligt sted! Midt på eftermiddagen tilbage til fastlandet. Aftensmad og overnatning samme hotel. Et samfund i stærk vækst har brug for mursten, så vi lægger et besøg ind på ruten hos et lokalt teglværk, hvor vi ser processen fra a-z. Til fods besøger vi det lokale krabbemarked og besøger plantage med træfiberproduktion til papir og en lille plantage med frugt og grønt (Kampotpeber er verdenskendt for sin kvalitet). Derefter besøg på Epicarts Centre, der driver projekter med handicappede. Frokost på fredsfyldte Restaurant Manguier ved floden. Tid på egen hånd i haven ved floden - dejlige omgivelser. Aftensmad og overnatning samme hotel i Kep. Dag 7 Fredag d. 25/1 (B-L-D) Tidlig morgenmad. Afrejse i velpakket bus. En god dagsrejse står foran os. Kystområder langs ruten er fyldt med mangrove, en skovtype, vi skal høre om - den er vigtig for opretholdelse af fødekæderne i havet. Mod øst har vi Phnum Bokorbjergmassivet og mod vest havbugten, der skærer sig ind i landet. Småbønder, landsbyer, teglværker og halvøde strækninger afløses bl.a. af oliepalmeplantager. De er overvældende og produktionen kraftigt stigende. Verdensmarkedet har brug for olien. Besøg i en plantage, hvor også frokosten indtages. Mulighed for at stille nærgående spørgsmål omk. produktionsforhold og udbytter. Mætte af indtryk når vi frem til Phnom Penh betids nok til at kunne nyde dagens sidste varme og gyldne lys, der genskinner sig i hovedstadens mange tegltage og templer. Indvartering på Cara Hotel. Aftensmad på fransk-cambodiansk restaurant. Overnatning i Pnomh Penh. Dag 6 Torsdag d.24/1 (B-D) Morgenmad på hotellet. Fridag. Man kan tage en hel dag på egen hånd i Kep, hvor det er nemt at bevæge sig rundt og gå på opdagelse. Man kan i stedet vælge som option ( ikke inkluderet i

5 Dag 8 lørdag d. 26/1 (B-L-D) morgenmad og check ud busafgang mod Siem Reap. I dag skal vi køre mod vest gennem det smukke land, spredte marker, ris, frugttræer og bananer. Overalt de typiske sukkerpalmer. Sidst på formiddagen er der et skolebesøg i Barray i Kompong Thom provinsen Frokost på restaurant i Kompong Thom by. Lidt tid til at nyde stemningen: sælgere på fortovet faldbyder di-verse ekstra proteinkilder såsom slatglaserede fugle-edderkopper, skorpioner, sommerfugle og meget andet. Vi nøjes måske med en grøn mango eller en klase bananer! Vi fortsætter mod Siem Reap med et passende stop undervejs bl.a. ved en historisk bro i Kompong Kdey. Ankomst Siem Reap sidst på eftermiddagen. Check in på hotellet for 4 nætter. Vi bor særdeles centralt og velplaceret. Lidt hvil ( hotellet har dejlig pøl) inden aftensmad på selve hotellet. Overnatning i Siem Reap. Sidst på eftermiddagen er der mulighed for at kravle op på Phnom Bakheang templet for at nyde udsigten i solnedgang (hvis vejret er klart). Dagen er svær at beskrive - vi vandrer langs tempelmure, kanaler, damme, under store træer og på skyggefulde tempelpladser. Overalt er der beviser for menneskets ufattelige energi og arkitektoniske indsats i religionens navn. Et verdensunder, værd at besøge. Tilbage til Siem Reap. Aftensmad på egen hånd. Overnatning samme hotel. Dag 9 Søndag 27/1 (B-L) Morgenmad. Hele denne dag er sat af til besøg i Angkor Wat komplekset. Om formiddagen ser vi Sydporten ved Angkor Thom, Bayon, Baphoun, Leper king & elephant terrace og Taphrum monument. Frokost på restaurant nær Angkor Wat. Om eftermiddagen er der besøg ved selve Angkor WAT tempel.

6 Dag 10 Mandag 28/1 (B-L-D) Morgenmad, hvorefter vi besøger NGO en ADDAs kontor og får en præsentation om de forskellige projekter. Derefter er der besøg i landsbyer, hvor man kommer tæt på fødevareproduktionen og det daglige liv blandt landsbyens befolkning. Frokost i en af landsbyerne sammen med beboerne. Midt på eftermiddagen kørsel tilbage til hotellet. Afskedsmiddag på FCC, en af byens bedre restauranter. Overnatning samme hotel. Midt på eftermiddagen tilbage til Siem Reap. Stop på lokalt marked. Aftensmad på en af byens gode restauranter. Overnatning samme hotel. Endnu en dag, der er svær at beskrive, så man virkelig fornemmer nærheden. Man skal selv opleve det! Dag 12 onsdag d. 30/1 (B-L) Morgenmad og formiddagen på egen hånd. Frokost på hotellet. Busafgang til lufthavnen. På vejen dertil gør vi stop på Artisans d Angkor værksteder med traditionnelt kunsthåndværk. Oplevelserne sætter sig fast og bundfældes og hjemrejsen står for døren check ind i lufthavnen. Der betales en afrejseskat (ca. 25 US$). 18:25 afg. MI 636 til Singapore med ankomst Dag 11 tirsdag d. 29/1 (B-D) Morgenmad. Formiddagen giver mulighed for at se skøn asiatisk stentøjsproduktion i originale omgivelser. Gamle traditioner, brændingstekniker og glasurer går op i en højere enhed. Samme sted ser vi på silke. Resten af dagen er fri. Som option tilbydes: Frokost i Phume Tracheak og sejltur til fiskerlandsbyen Kompong Phluk, som ligger lige i kanten af den kæmpe-mæssige indlandssø, Tonle Sap, også kaldt for Mekongflodens lunge! Et helt unikt landskab af søer, rismarker og buskland. Dag 13 torsdag d. 31/ :10 fly SQ352 fra Singapore. 07:15 ank. København. Alle tider er lokale tider NB: Ret til programændringer forbeholdes Gjesingvej 1, 8963 Auning - Tlf

7 CAMBODIA 19/1 31/ PRIS: kr ,00 Gældende ved minimum 16 deltagere Inkluderede ydelser: Fly fra København med Singapore Airlines ud til Phnom Penh og hjem fra Siem Reap. Lufthavnsskatter. Flymåltider. Al i programmet nævnt bustransport. Overnatning på gode 3* og 4*+ hoteller på dobbeltværelse. Alle måltider undtagen 1 middag og 2 frokoster. Alle besøg som nævnt i programmet ( NB: sejltur til Rabbit Island og på Tonle SAp sø er ikke inkluderet). Besøg på landbrugsudviklingsprojekter ved ADDA (Agricultural Development Denmark Asia). Dansktalende guide under hele rejsen. Samt lokale engelsktalende guider. EU ansvarsforsikring. Gebyr til Rejsegarantifonden. Ikke inkluderet: -Transport til og fra Kastrup Lufthavn. - Visumgebyr til Cambodia (Ca. 25US$). -Afrejseskat i Cambodia (ca. 25US$). -Vaccinationer og malariapiller. NB: Angkor Wat templerne befinder sig i malariarisikoområde. Man kontakter egen læge. - Enkeltværelsetillæg: oplyses senere. - Drikkevarer under måltiderne. - 1 aftensmad og 2 x frokost. - Personlige udgifter: minibar, laundry, tlf., fax, wifi. - Entreer og sejlture ud over det inkluderede (bl.a. sejltur til Rabbit Island og på Tonle Sap Sø). -Drikkepenge ( i særdeleshed til lokale guider og chaufføren, samt i mindre omfang til personale under sejlture, på hotellerne for bagagehjælp, på restauranter i forbindelse med servering af drikkevarer). -Afbestillingsforsikring. - Rejseforsikring. Betingelser: Uforpligtende forhåndstilmelding hurtigst muligt. Man bekræfter ved indbetaling af depositum kr ,00. Rate 2: 6.500kr er os i hænde 90 dage inden afrejse. Restbeløb: er os i hænde 5 uger inden afrejsen. Vi sender girokort. Annulleringsbetingelser: Ved annullering efter bekræftelsen af rejsen men tidligere end 4 måneder inden afrejse er gebyret svarende til 1.000kr (ikke-refunderbart depositum for at sikre pladserne). Ved annullering senere end 4 måneder men tidligere end 90 dage inden afrejse er gebyret svarende til depositum. Ved annullering fra 90 dage men senest 36 dage inden afrejse, er gebyret svarende til 50% af rejsens pris. Ved annullering fra 35 dage inden afrejse er gebyret svarende til hele rejsens pris, medmindre man skaffer en erstatningsperson. Flyselskabet opkræver et mindre gebyr for navneændring efter billetudstedelse. Sørg derfor for en afbestillingsforsikring! NB: vi gør opmærksom på, at ovennævnte pris er baseret på d.d. priser, regler og valutakurser (prisen følger USDOLLAREN), og at Dumas-Johansen tager forbehold for evt. ændringer af disse ( bl.a. lufthavnsskatter, sikkerhedstillæg og oliepriser) med efterfølgende risiko for prisændringer. Dumas-Johansen er medlem af DANMARKS REJSEBU- REAUFORENING og Rejsegarantifonden ( nr 422).

8 FORHÅNDSTILMELDING: CAMBODIA januar 2013 med Landbrugsmedierne NB: Dette er en uforpligtende forhåndstilmelding. Tilmeldingen bekræftes ved indbetaling af depositum. Girokort tilsendes. Sendes til: Dumas-Johansen Rejser, Gjesingvej 1, 8963 AUNING eller pr. mail til eller pr. fax til nr Deltager 1 NAVN ( som ført i passet): FØDSELSDATO: PASNUMMER: UDLØBSDATO: ( minimum 6 mdr efter hjemkomsten) Deltager 2 NAVN ( som ført i passet): FØDSELSDATO: PASNUMMER: UDLØBSDATO: ( minimum 6 mdr efter hjemkomsten) ADRESSE: TLF. FAX: MOBILNR: DER ØNSKES MATERIALE OM AFBESTILLINGSFORSIKRING: MATERIALE OM REJSEFORSIKRING: DER ØNSKES ENKELTVÆRELSE: SUNDHEDSMÆSSIGE FORHOLD, DER KRÆVER SPECIEL HENSYN fx SPECIEL DIÆT: DATO: UNDERSKRIFT:

USA-CANADA Staten Washington, Seattle, Port Angeles, Victoria, Vancouver Island og Vancouver 08.-19. okt. 2012

USA-CANADA Staten Washington, Seattle, Port Angeles, Victoria, Vancouver Island og Vancouver 08.-19. okt. 2012 USA-CANADA Staten Washington, Seattle, Port Angeles, Victoria, Vancouver Island og Vancouver 08.-19. okt. 2012 Drømmen om Amerika Livet går lige så stille fremad, og dog er der gået mere end10 år siden

Læs mere

SYDLIGE ENGLAND 16.-21. september 2012

SYDLIGE ENGLAND 16.-21. september 2012 SYDLIGE ENGLAND 16.-21. september 2012 Humle, vin, kvæg, slotte og haver, historie samt frodige landskaber. Ikke en rejse man finder 12 af på dusinet! Dumas-Johansen Specialrejser www.dumas-johansen.dk

Læs mere

AUSTRALIEN. 06.-20. februar 2014 DUMAS-JOHANSEN. 2000 km igennem det smukkeste af de sydøstlige delstater fra Sydney i syd til Queensland i nord

AUSTRALIEN. 06.-20. februar 2014 DUMAS-JOHANSEN. 2000 km igennem det smukkeste af de sydøstlige delstater fra Sydney i syd til Queensland i nord AUSTRALIEN 06.-20. februar 2014 2000 km igennem det smukkeste af de sydøstlige delstater fra Sydney i syd til Queensland i nord DUMAS-JOHANSEN AUSTRALIEN 06.- 20. februar 2014 2000 km igennem det smukkeste

Læs mere

Forlængelser i Vietnam

Forlængelser i Vietnam Forlængelser i Vietnam Efter et intenst program i Vietnam er det tid til at tage til et smukt og roligt sted, hvor de sidste mange dages oplevelser kan nydes i skønne omgivelser. Vietnam - forlængelser

Læs mere

På motorcykel i Cambodia 2006

På motorcykel i Cambodia 2006 På motorcykel i Cambodia 2006 I november 2006 var vi på en dejlig motorcykeltur i Cambodia, og på de følgende sider kan læses om vores oplevelser, og der er også et lille udpluk af vore billeder: Side

Læs mere

- Udforsk regnskoven og oplev en natur i særklasse - Slap af under palmerne på tropiske strande - Snorkel ved korallerne i Det Caribiske Hav

- Udforsk regnskoven og oplev en natur i særklasse - Slap af under palmerne på tropiske strande - Snorkel ved korallerne i Det Caribiske Hav - Udforsk regnskoven og oplev en natur i særklasse - Slap af under palmerne på tropiske strande - Snorkel ved korallerne i Det Caribiske Hav - Mød den lokale befolkning - Vov dig væk fra turisternes gængse

Læs mere

SYDVIETNAM, CAMBODJA & THAILAND - 16 DAGE MED DANSK REJSELEDER

SYDVIETNAM, CAMBODJA & THAILAND - 16 DAGE MED DANSK REJSELEDER SYDVIETNAM, CAMBODJA & THAILAND - 16 DAGE MED DANSK REJSELEDER Flydende marked Can Tho NYTTIGE OPLYSNINGER I Vietnam & Thailand bliver I modtaget af vores hold af danske rejseledere under ledelse af Michael

Læs mere

Vestfjordene en særlig smuk del af Island

Vestfjordene en særlig smuk del af Island Vestfjordene en særlig smuk del af Island En grundig og attraktiv tur med mange traveture 12. juli 22. juli 2013 Rejse nr. A-9 En tur til Vestfjordene? Mange har gennem årene spurgt, om vi ikke snart igen

Læs mere

Højskole Er du mellem ca. 50 og 80 år og har udlængsel? Så tag på Global Højskole i Nepal

Højskole Er du mellem ca. 50 og 80 år og har udlængsel? Så tag på Global Højskole i Nepal Mellemfolkeligt Samvirke ActionAid Denmark Global Højskole Nepal 50+ Er du mellem 50 og 80 og har udlængsel? Og vil du gerne både rejse, lære og opleve sammen med andre ligesindede? Så tag på Global Højskole

Læs mere

Historisk rejse gennem Syd-England 3. 10. august 2015

Historisk rejse gennem Syd-England 3. 10. august 2015 Historisk rejse gennem Syd-England 3. 10. august 2015 Med Niels Blixenkrone-Møller som rejseleder Vi tilbyder nu en rejse til det skønne Syd-England, der oser af romantik, historie og flotte bygninger.

Læs mere

Enestående Cuba Unik 14 dages rundtur i Cuba med mange aktiviteter og store oplevelser

Enestående Cuba Unik 14 dages rundtur i Cuba med mange aktiviteter og store oplevelser Enestående Cuba Unik 14 dages rundtur i Cuba med mange aktiviteter og store oplevelser Kulturel Oplevelsesrejse med 2 Enestående Cuba 14 dages oplevelses rundrejse Havana - Viñales - Cienfuegos og Trinidad

Læs mere

Ecuador. Fugletur i Ecuador. Eksperter i eventyr

Ecuador. Fugletur i Ecuador. Eksperter i eventyr Ecuador Fugletur i Ecuador Fugletur for kendere Følgede er en særlig rundrejse i Ecuador for en lille gruppe (max. 16 personer) af fugleinteresserede. Da vi stadig har nogle få ledige pladser på turen

Læs mere

Det bedste af Thailand 15. 30. november 2014

Det bedste af Thailand 15. 30. november 2014 Det bedste af Thailand 15. 30. november 2014 Thailand er et eventyrligt kongerige Smilende befolkning, særpræget natur, storslåede oplevelser, hvide sandstrande Oplev Den Gyldne Trekant, River Kwai, Bangkok

Læs mere

Rejsekursus Tanzania, 14 dg. 11. oktober 25. oktober 2014

Rejsekursus Tanzania, 14 dg. 11. oktober 25. oktober 2014 Rejsekursus Tanzania, 14 dg. 11. oktober 25. oktober 2014 kr. 18.450,- For 14 dages natur & kultur Karibu Tanzania & Zanzibar På denne rejse skal vi opleve Tanzania og dets rige natur og kulturliv. Og

Læs mere

Mexico Grande 17 dages kulturrejse til Mexicos store riger

Mexico Grande 17 dages kulturrejse til Mexicos store riger 17 dages kulturrejse til Mexicos store riger Oplevelsesrejse til MEXICO med 2 Mexico Grande 17 dages kulturrejse til Mexicos store riger Mexico City - Taxco - Oaxaca - Tehuantepec - San Cristobal - Palenque

Læs mere

VIN- OG KULTURREJSE TIL SYDAFRIKA 22/2-4/3 eller 9/3 2015

VIN- OG KULTURREJSE TIL SYDAFRIKA 22/2-4/3 eller 9/3 2015 VIN- OG KULTURREJSE TIL SYDAFRIKA 22/2-4/3 eller 9/3 2015 Absolut unik tur til det bedste i Sydafrika. Turen er tilrettelagt således, at man får en god fornemmelse af, hvad Sydafrika har at byde på. Tempoet

Læs mere

Kejserbyen og Den Kinesiske Mur

Kejserbyen og Den Kinesiske Mur Kejserbyen og Den Kinesiske Mur Overdådig kulturrejse til Beijing og omegn med overnatning ved Den kinesiske Mur - med dansk rejseleder, 9 dage Albatros Travel Tøndergade 16 1752 København V Telefon 36

Læs mere

Islandsk ferie særligt for voksne og unge i egen jeep

Islandsk ferie særligt for voksne og unge i egen jeep Islandsk ferie særligt for voksne og unge i egen jeep 11 dages flot tur Kan arrangeres i perioden 15.6. - 19.8.2013 (for andre perioder, se venligst praktiske oplysninger) Rejse nr. B-103 Denne ferie er

Læs mere

Fællesprogram: Rejseledere: Cáfeleder Thyra Smidt og sognepræst Ole Bjerglund Thomsen

Fællesprogram: Rejseledere: Cáfeleder Thyra Smidt og sognepræst Ole Bjerglund Thomsen Sognerejse for Haslev Sogn og andre interesserede til Palæstina og Jordan eller Israel 9. 17.oktober 2015 Her er muligheden for en rejse, hvor du ser de vigtigste seværdigheder i Jordan eller Israel/Palæstina,

Læs mere

2014 & 2015 California Dreaming

2014 & 2015 California Dreaming REJSEBESKRIVELSE - DAG FOR DAG 2014 & 2015 California Dreaming San Francisco Solvang Los Angeles Las Vegas 14 dage - Fly Alcatraz og San Francisco USA s mest charmerende by. Mulighed for at opleve den

Læs mere

Mexico Grande. 16 dages kulturrejse til Mexicos store riger. Rejse til MEXICO med

Mexico Grande. 16 dages kulturrejse til Mexicos store riger. Rejse til MEXICO med Mexico Grande 16 dages kulturrejse til Mexicos store riger Rejse til MEXICO med 2 Mexico Grande 16 dages kulturrejse til Mexicos store riger Mexico City Taxco Oaxaca Tehuantepec San Cristobal Palenque

Læs mere

Rejsekatalog 2010 CULTOURS.DK

Rejsekatalog 2010 CULTOURS.DK Rejsekatalog 2010 Kære rejseinteresserede I Cultours gør vi tingene på vor egen måde, en bedre måde end andre rejsearrangører, når jeg selv skal sige det. Vi forsøger at forberede rejserne så grundigt

Læs mere

Jorden Rundt. 12. oktober 11. november 2015

Jorden Rundt. 12. oktober 11. november 2015 Jorden Rundt 12. oktober 11. november 2015 Jorden Rundt det må være de flestes ultimative rejsedrøm. At rejse Jorden Rundt og opleve de forskellige kontinenters særpræg og mangfoldighed. Rejsebureauet

Læs mere

thailands mystik & landlige idyl 14 dage / 11 nætter Rundrejse med dansk rejseleder

thailands mystik & landlige idyl 14 dage / 11 nætter Rundrejse med dansk rejseleder thailands mystik & landlige idyl 14 dage / 11 nætter Rundrejse med dansk rejseleder I tæt samarbejde med vores erfarne eksperter i Thailand, Michael Schulz og Morten Djørby, har vi sammensat en fyldestgørende

Læs mere

USA Best of The East 2015

USA Best of The East 2015 USA Best of The East 2015 special rundrejse med dansk rejseleder USS Constitution & Boston skyline New York, Manhattan, Times Square Vi kommer ind i Det Hvide Hus Det Hvide Hus, Washington D.C. Montreal

Læs mere

Jorden Rundt. 12. oktober 11. november 2015

Jorden Rundt. 12. oktober 11. november 2015 Jorden Rundt 12. oktober 11. november 2015 Jorden Rundt det må være de flestes ultimative rejsedrøm. At rejse Jorden Rundt og opleve de forskellige kontinenters særpræg og mangfoldighed. Læser klubben

Læs mere

Det gode løberliv facebook.com/marathon. Medlem af Danmarks Rejsebureauforening. Toldboden 3 1 8800 Viborg Medlem af Rejsegarantifonden nr.

Det gode løberliv facebook.com/marathon. Medlem af Danmarks Rejsebureauforening. Toldboden 3 1 8800 Viborg Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2015 Det gode løberliv facebook.com/marathon Medlem af Danmarks Rejsebureauforening Toldboden 3 1 8800 Viborg Medlem af Rejsegarantifonden nr. 69 New York City Marathon er det største og bedste maratonløb

Læs mere

ISLAND RUNDT NORD-ØST-SYD I Karitas fodspor Til steder hvor romanen KARITAS UDEN TITEL foregår

ISLAND RUNDT NORD-ØST-SYD I Karitas fodspor Til steder hvor romanen KARITAS UDEN TITEL foregår Foreningen Norden NORDJYLLAND ISLAND RUNDT NORD-ØST-SYD I Karitas fodspor Til steder hvor romanen KARITAS UDEN TITEL foregår 23. juni - 2. juli 2012 Rejse nr. C-17 Rigtig mange har haft en stor oplevelse

Læs mere

The 21st Wonca World Conference of Family Doctors RIO DE JANEIRO / 2.-6. november 2016

The 21st Wonca World Conference of Family Doctors RIO DE JANEIRO / 2.-6. november 2016 The 21st Wonca World Conference of Family Doctors RIO DE JANEIRO / 2.-6. november 2016 - med The Scandinavian Delegation of Family Physicians Teknisk arrangør: Rejsebureauet Jesper Hannibal ApS * Fredensgade

Læs mere

The Taj Mahal Marathon 2008

The Taj Mahal Marathon 2008 The Taj Mahal Marathon 2008 Eventyrlig maratonrejse til Indien ved et af verdens 7 moderne vidundere. Maraton og halvmaraton 8. marts 2008 www.taj-mahal-marathon.com Albatros Travel Kultorvet 11 1175 København

Læs mere