NEW HOLLAND T5 T5.95 I T5.105 I T5.115

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "NEW HOLLAND T5 T5.95 I T5.105 I T5.115"

Transkript

1 NEW HOLLAND T5 T5.95 I T5.105 I T5.115

2 2 3 EN NY TRAKTOR GENERATION TIL FREMTIDENS FOKUSEREDE LANDMÆND MAKSIMAL ALSIDIGHED New Holland ved, at T5 traktoren vil blive brugt til en lang række forskellige opgaver, og derfor er den designet til at kunne tilbyde maksimal alsidighed som standard. Det perfekte valg til arbejdet i marken, på landevejen, i bygninger eller på gårdspladsen, og perfekt til transport, PTO, lift samt kommunale eller have/park opgaver. Med et stort udvalg af PTO hastigheder, fritsynstag til læsser samt for og bagerste lift, har du fundet den perfekte landbrugspartner. STYRKE OG PRODUKTIVITET Monteret med Common Rail motorer, som fuldt overholder de høje Tier 4A miljøkrav, kan du glæde dig over et effekttil-vægt forhold på blot 37,3 kg/hk for fremragende præstation og imponerende brændstoføkonomi. Det ratmonterede hydrauliske Powershuttle vendegear garanterer utroligt hurtige retningsskift og et imponerende hydraulisk flow på 84 l/min sikrer effektivt læsserarbejde. T5 sætter helt nye standarder for produktivitet.

3 TOTAL KØREGLÆDE Velkommen til landbrugsdrift på første klasse. Deluxe VisionView førerkabinen er bygget op omkring føreren i virtual reality og er i vid ustrækning baseret på brugernes erfaringer. Resultatet er et nyt højdepunkt indenfor traktorkomfort. Den ergonomiske Command Arc og det største glasareal i denne klasse er med til at øge produktiviteten. Med sit effektive air condition system og et passagersæde i fuld størrelse er T5 faktisk det mest komfortable sted på gården, man kan befinde sig. LET EJERSKAB Som landmand har du behov for at tilbringe mere tid i marken og mindre tid på at vedligeholde din traktor derfor er T5 designet til altid at være klar, når du er det. De utroligt lange 500 timers service intervaller, en imponerende brændstoføkonomi og den ubesværede daglige kontrol med en helstøbt motorhjelm og servicepunkter i jordhøjde, gør det lige så let at holde din traktor i førsteklasses stand, som at tælle til 3. PRÆCIST, SOM DER STÅR PÅ MOTORHJELMEN T5 seriens præstation kan umiddelbart aflæses af alle brugerne. Hvordan? Den er angivet på motorhjelmen. De første to cifre T5 henviser til traktor kategorien og de næste to eller tre cifre, for eks. 115, viser max. motoreffekt, rundet op til de nærmeste fem. Og hvad betyder det så for dig? At du kan købe din T5 i sikker forvisning om, at præstationen fuldt ud matcher dine behov. Med New Holland er du garanteret optimal sikkerhed og produktivitet.

4 4 5 FØRERKABINE EN NY VISION FOR FØRERKABINEKOMFORT Deluxe VisionView kabinen er bygget op omkring føreren for at sikre den ultimative komfort. Panoramaudsyn til alle sider, og perfekt overblik til forskudte redskaber gennem de buede og oplukkelige sideruder. Ingen ubehagelige oplevelser med liften, den ekstra store bagrude sikrer maksimalt udsyn under betjeningen. Den ændrede placering af udstødningen giver totalt overblik over landevejen eller marken foran dig. Arbejdspositionen er naturligvis også komfortabel med præcisionsindstilling af rat og instrumentpanel. HOLD ALTID SKARPT ØJE MED LÆSSEREN For at sikre perfekt udsyn til læsseren i max. hæveposition uden at vride nakken af led, sikrer fritsynstaget optimal komfort og klassens højeste produktivitet. På varme arbejdsdage kan taglemmen åbnes for øget ventilation og den integrerede solskærm kan trækkes for, så du skånes for den brændende sol. BREDE DØRE FOR LET INDSTIGNING De brede døre sikrer lette adgangsforhold, perfekt hvis du ofte skal ind og ud af kabinen, f.eks. ved fodring af kvæg. Venstre eller højre. Valget er dit. Begge døre kan åbnes helt op for let adgang i trange bygninger. Kombineret med det ekstra flade gulv og bekvemt ophængte pedaler, kan du se frem til en lang, komfortabel arbejdsdag i kabinen.

5 GÅRDENS MEST KOMFORTABLE SIDDEPLADS Mulighed for luksus luftaffjedret sæde med præcisionsjustering. Hvis du tilbringer mange arbejdstimer i traktoren, oplever du den blødeste kørsel nogensinde med det opvarmede semiaktive Auto Comfort sæde, monteret med en stor kompressor for at modvirke ujævnt terræn. Du kan også altid tilbyde eventuelle passagerer et instruktørsæde i fuld størrelse med sikkerhedssele. KLIMAANLÆGGET HOLDER DIG KØLIG Det helt nyudviklede air-condition system indeholder to ventilatorer for at sikre maksimal præstation under selv de varmeste somre og de koldeste vintre. Individuel justering af op til 10 dyser styrer luftstrømmen for optimal komfort eller hurtig afisning af ruderne. Betjeningsfunktioner, monteret i B-stolpen, falder let i hånden for ubesværet brug under kørslen. LYSER HELE GÅRDEN OP Der er som standard monteret en komplet serie arbejdslygter på alle modeller. De kan indstilles efter den pågældende opgave, og giver en bred spredning af lyset, som når ud i selv de mørkeste hjørner og kroge. Lav nat om til dag for ubesværet arbejde i marken døgnet rundt. Lygterne betjenes let ved hjælp af en separat kontakt i B-stolpen. MUSIK TIL ARBEJDET En letbetjent radio er tilgængelig for hele serien. Det er nu endnu lettere at vælge din yndlingsstation under kørslen med de store, praktiske knapper. For musikelskere, er et ekstra MP3-stik med tilhørende holder, også tilgængeligt.

6 6 7 BETJENINGSFUNKTIONER DESIGNET MED LANDMANDEN I CENTRUM VIRTUELT DESIGN TIL DEN VIRKELIGE VERDENS REALITETER Førerkabinen er bygget op omkring landmanden. Hvordan? Fordi han var i centrum under designfasen. Udviklet og afprøvet med de mest avancerede virtual reality teknikker og finpudset ved hjælp af vores virtuelle landmand med alle de vigtigste kontrolfunktioner samlet i Command Arc. Denne ergonomiske udformning betyder, at du kan udføre de mest hyppige funktioner uden at dreje kroppen, hvilket sikrer fremragende produktivitet og reduceret førertræthed. De avancerede EDC betjeningsfunktioner er perfekt placeret for finindstilling af sænkehastighed, højdebegrænsning, følsomhed og slip for ensartet præstation og maksimal trækevne Det ergonomisk placerede krybegearhåndtag falder naturligt i hånden Beskyt dine redskaber og traktor med blød-start PTO indstillingen Vælg firehjulstræk og differentialespærre blot ved et let tryk på kontakten PTO til- og frakobles præcist og sikkert ved hjælp af tryk/træk kontakten Op til tre fjernventiler med blød og ergonomisk tilkobling med separate håndtag Hastigheden finindstilles let med det brugervenlige gashåndtag LÆSSERKONTROL LIGE VED HÅNDEN Kontrol af op til fire midtermonterede fjernventiler med det integrerede joystick, som kan betjenes fra førersædet for optimal komfort og produktivitet. Det mekaniske joystick er perfekt placeret i Command Arc for præcis betjening, og det elektroniske joystick er monteret for enden af sædets armlæn med den samme fremragende ergonomi, som kendetegner det prisvindende SideWinder II. Det perfekte valg til husdyrbrug med mange læsseropgaver.

7 MONITOR TIL PRESSERE En presserbjælke, med fuldt justerbare positionsindstillinger, kan installeres til balle monitorer og kontrolbokse, perfekt til presserarbejde. Kontrolfunktionerne er placeret lige i synsvinklen for øget sikkerhed, og ubehagelige vridninger af kroppen hører fortiden til. AFLÆS PRÆSTATIONEN MED ET HURTIGT BLIK Det letaflæselige instrumentpanel bevæger sig sammen med det fuldt justerbare rat, så der altid er frit udsyn til de vigtigste arbejdsparametre. Den helt nyudviklede, brugervenlige dot matrix performance monitor giver de nødvendige oplysninger under arbejdet. Retning, bearbejdet areal og service informationer er klart afmærkede i det tredelte display.

8 8 9 MOTOR MILJØVENLIG PRÆSTATION OG OPTIMAL PRODUKTIVITET COMMON RAIL. SUND FORNUFT Hele T5 Serien er monteret med 3,4 liter Common Rail F5C motorer, udviklet af FPT Industrial og opfylder fuldt ud de høje Tier 4A miljøkrav. New Holland introducerede Common Rail til landbruget i 2003, og de opdaterede motorer på T5 Serien er monteret med den seneste generation af denne brændstofeffektive teknologi. Disse stærke, utroligt lydsvage motorer udvikler mellem hk og op til 461 Nm moment for garanteret produktivitet og førerkomfort. Kombineret med et hk-til-vægt forhold på blot 37.3 kg/hk, er T5 din perfekte landbrugspartner. (omdr/min.) T5.115 effektkurve (hk) (omdr/min.) T5.115 momentkurve (Nm) EFFEKTIV REAKTION Common Rail anvender højpræcisions brændstofteknologi for høj reaktionsevne samt lavt brændstofforbrug. Eller med andre ord, opnå samme høje præstation ved lavere brændstofudgifter. Derudover opnås max. effekt ved blot 1900 omdr/min. tilgængeligt helt op til det mest anvendte arbejdsområde på 2300 omdr/min. for øget produktivitet på alle områder, inklusiv PTO-opgaver og transport på landevej ved høje hastigheder. En fladere max. momentkurve gennem hele det optimale arbejdsområde sikrer yderligere fleksibilitet. FREMRAGENDE BRÆNDSTOFØKONOMI Den eksisterende Tier 3 Nef motorserie har sat standarden i branchen for fremragende brændstoføkonomi. De nye Tier 4A F5C motorer i T5 traktorerne nyder godt af Common Rail teknologien og går et skridt videre. Takket været højpræcisions brændstofteknologien, er brændstofforbruget blevet væsentligt mindre i forhold til de eksisterende T5000 modeller.

9 MOTORER UDVIKLET AF FPT INDUSTRIAL New Holland står ikke alene, når det gælder Tier 4A teknologi vi kan trække på den vidtrækkende erfaring fra vores partner indenfor motorudvikling: FPT Industrial. Pionerer: Fiat opfandt Common Rail teknologien i 1980 erne og introducerede den på markedet i 1997 på Alfa Romeo 156. Fiat var de første, som introducerede teknologien på landbrugsmaskiner. Altid pionerer. Renere: Fiat S.p.A. har det laveste antal CO2 udledninger blandt alle bilfabrikanter i Europa. Altid renere. Gennemtestet: FPT Industrial har allerede produceret over F5C motorer i løbet af de seneste fem år. Altid gennemtestet. BELASTNING T5 Tier 4A genvindingspunkt T5000 Tier 3 genvindingspunkt Motoromdr. FORBEDRET KORTVARIG REAKTION % LÆNGERE Fald i motoromdr. Timer Tid 0 T5 Konkurrerende Tier 3 CLEAN ENERGY LEADER Hele T5 Serien anvender afkølet udstødningsgasrecirkulation (CEGR) for overholdelse af Tier 4A miljøstandarden. Dette er i overensstemmelse med New Hollands Tier 4A strategi, som forventer at bruge ECOBlue SCR-teknologien på højtydende produkter og CEGR til mindre krævende maskiner med lavere krav til køling, hvor produktets generelle dimensioner har afgørende betydning. FORTSÆT UNDER VANSKELIGE FORHOLD Hos New Holland er vi vilde med øget hurtig reaktion. Du tillægger det måske ikke så stor betydning, men det er faktisk en garanti for din produktivitet. Når du beder om mere, er du sikker på at få det af din hurtigt reagerende motor med en momentreserve på imponerende 35%. I praksis betyder det, at når du arbejder under krævende forhold, f.eks. presning af tung ensilage i ujævne skår, vil du bevare kørehastighed og PTO-omdrejninger, selv ved indførsel af det tungeste materiale i presseren. Hurtig reaktion til din rådighed. BRUG MERE TID PÅ SELVE ARBEJDET, OG MINDRE PÅ VEDLIGEHOLDELSE Det avancerede ingeniørdesign stiller færre krav til vedligeholdelse. Alle T5 modeller tilbyder New Hollands brancheførende 500 timers serviceintervaller, og de kører alle på lettilgængeligt standardbrændstof. Vælg New Holland for at spare penge, udnytte maskinen optimalt og samtidig beskytte miljøet.

10 10 11 TRANSMISSIONER OG AKSLER SKRÆDDERSYEDE TRANSMISSIONSUDVALG Alle landmænd har forskellige behov, og intelligent fornyelse omfatter også tilbud om gennemtestede løsninger, som forbedrer din effektivitet. Det store udvalg af transmissioner betyder, at uanset om du arbejder i højeste gear eller går lidt mere roligt frem, vil du altid finde den helt rigtige løsning til netop dine behov. 12X12 POWERSHUTTLE Basis 12x12 Powershuttletransmissionen er det optimale valg til generelle opgaver med perfekt spredning af hastigheder gennem arbejdsområdet og fremragende finindstilling af kørehastigheden i henhold til det pågældende redskab. Traditionel og pålidelig funktion til føreren, som ønsker ukompliceret effektivitet. LAVE HASTIGHEDER HAR ALDRIG VÆRET MERE PRODUKTIVE En 20x20 Powershuttle med krybegear er perfekt til specialafgrøder og grøntsagsavlere. Manuel såning eller høst klares ubesværet med krybehastigheder helt nede på 0,2 km/t., og afgrøden kan derefter transporteres til sikker opbevaring på gården med en tophastighed på 40km/t.

11 EFFEKTIVT FIREHJULSTRÆK ER STANDARD. NATURLIGVIS! Krævende landbrugsopgaver har brug for stærke aksler, så firehjulstrækaksler er standard på hele T5 Serien. Du kan let og hurtigt tilkoble både firehjulstræk og differentialespærre med den ergonomisk placerede kontakt på Command Arc. Maksimal effekt, minimal indsats. Når der køres ved høje transporthastigheder under krævende forhold, aktiveres firehjulstræk automatisk for ekstra bremseevne og øget sikkerhed. DÆK.VALGET ER DIT Kør overalt med respekt for jordbunden med den nye T5. Der er en lang række dækmonteringer til rådighed, fra de største R38 dæk med øget frihøjde, perfekt til grøntsagsavlere med den store bæreflade, som også mindsker jordpakning og giver øget trækevne, til low profile R30 for uhindret adgang i bygninger med begrænset plads. Slidstærke kommune-, skov- og græsdæk fuldender valgmulighederne. Med New Holland er valgfrihed altid standard. DUAL COMMAND MED POWERCLUTCH 24x24 Dual Command transmissionen tilbyder Hi-Lo splitter powershift under fuld belastning. Med aktivering under kørslen øges momentet til hjulene ved landevejstransport for at hindre nedsat hastighed på bakker, og perfekt til krævende forhold i marken, hvor den giver en reduktion af kørehastigheden på 15% for at øge det tilgængelige moment med op til 18%. Den ergonomiske PowerClutch kontakt bag på gearstangen skifter mellem otte hastigheder i de tre hovedområder uden brug af koblingen for mindre førertræthed under de lange dage i marken. ERGONOMISK POWERSHUTTLE Den ratmonterede elektro-hydrauliske Powershuttle kan betjenes uden at fjerne hænderne fra rattet for øget sikkerhed under læsserarbejde. Man kan endog justere indstillingen med en ergonomisk kontakt i B-stolpen. Vælg blød til generelt markarbejde, standard til de daglige opgaver og intensiv til de næsten omgående retningsskift under læsseropgaver. Har du brug for mere? Du kan også ændre indstillingerne under kørslen.

12 12 13 FRONTLÆSSER OG FRONTLIFT PRODUKTIV FRONTLÆSSER OG LIFT New Holland er klar over, at fuld integration i produktionen er bedre end eftermontering. Derfor designede man T5 forberedt til frontlæsser og frontlift. T5 er fuldt kompatibel med New Holland 700TL frontlæsserserien, den mest produktive kombination. Derudover er det ikke længere nødvendigt at vælge mellem frontlæsser og frontlift med T5 kan du få begge dele. FOPS: DIN SIKKERHEDSPARTNER New Holland tilbyder dig optimal sikkerhed, eftersom T5 fuldt overholder FOPS (fall on protection system) standarden til beskyttelse mod nedfaldende genstande. ET SKRIDT TILBAGE FOR EKSTRA STABILITET Læsserbeslagarmen er monteret hele 150 mm længere tilbage mod midten af traktoren, hvilket giver en forbedret totalbalance af maskinen. Således er T5 s tyngdepunkt blevet flyttet, hvilket giver en stor forbedring af den generelle stabilitet under tung transport med læsserarmen i fuld udstrækning. LANG, STÆRK, PRODUKTIV 700TL Seriens specifikationer er imponerende: max. løftehøjde på 4,07 m og løftekapacitet på op til 2304 kg betyder, at ingen opgave er for stor og ingen for lille. Tallene taler for sig selv. Men der er mere. Den hydrauliske rørføring er blevet integreret i læsserrammen, hvilket giver langt bedre udsyn fremad ved præcisionsarbejde og forhindrer påkørsel og fastklemning, når der arbejdes under trange pladsforhold. MODELLER 740TL 750TL T5.95 O T5.105 O T5.115 O Anbefalet O Mulig HURTIG TIL- OG FRAKOBLING Redskaber kan hurtigt og let til- og frakobles ved hjælp af lynkoblingsteknologien. En enkelt kobling sørger for sikker montering af redskabet for mindre tid på gården og mere i marken. Har du altid brug for læsseren? Reducér driftsomkostningerne ved at afmontere den, når den ikke skal anvendes den har faktisk indbyggede støtteben for sikker opbevaring og en enkelt lynkobling gør processen supereffektiv.

13 MULTIFUNKTIONS FRONTLIFT OG PTO FOR ØGET FLEKSIBILITET Den fabriksmonterede frontlift kan løfte op til 1850 kg og PTO med 1000 omdr/min. styrker ligeledes seriens fremragende alsidighed. Kunder med halm- og snitteopgaver, som arbejder med frontmonterede snittere, vil undre sig over hvordan de har kunne klare sig tidligere! Med det alsidige frontophæng har du fire forskellige muligheder ved blot at skifte mellem en frontvægtramme, frontlift, front-pto (perfekt til kommuner) og den optimale frontlift- og PTOkombination perfekt, hvis der sker ændringer af arbejdsopgaverne.

14 14 15 PTO & HYDRAULIK HYDRAULIK I TOPKLASSE STÆRK OG PRÆCIS Standard 65 liter/min. pumpen er perfekt til generelle opgaver. MegaFlow pumpen leverer op til 84 liter/min. hydraulisk flow fra en enkelt pumpe, så du har rigelig kapacitet til at udføre selv de mest krævende hydraulikopgaver, som f.eks. balleomviklinger og hækklipning. De nye midtermonterede load-sensing ventiler, betjent med det ergonomiske joystick, giver utrolig hurtig læsserfunktion, selv under styringen, der forbliver let og præcis ved hjælp af den separate 43 liter/min. servicepumpe.

15 HØJKAPACITETS LIFT Målt ved kugleenderne har liften en max. løftekapacitet på op til 5420 kg, når der er monteret udvendige hjælpecylindre. Med sit pålidelige og stærke design kan T5 løfte mere end sin egen vægt. Imponerende! PRÆCIS LIFTKONTROL Med T5 hører det fortiden til, at springe ind og ud af kabinen. De skærmmonterede liftog PTO-kontrolfunktioner bevirker, at du kan montere selv de mest komplicerede redskaber under maksimal sikkerhed og komfort. MEKANISK ELLER ELEKTRONISK DET ER OP TIL DIG! T5 kan monteres med op til fire midtermonterede ventiler til betjening af specialudstyr eller læsser. De styres via et integreret joystick i førerkabinen. Et mekanisk joystick sikrer robust funktion med præcis tilkobling og der kan også vælges elektronisk joystick for præcis fingerspidsaktivering. PRÆCIS ELEKTRONISK TRÆKKONTROL Den ergonomiske EDC-mus ligger perfekt i højre hånd med det velkendte New Holland design for betjening med én hånd. Kontrol af liftens højde og dybde sikrer konsekvent, ensartet markarbejde. Liftens hurtig hæve /sænkekontakt gør det endnu hurtigere og lettere at returnere redskabet til arbejdsposition efter vendinger ved forager for øget produktivitet. PTO: VALGMULIGHEDER SAMT BLØD START FUNKTION Der kan vælges en lang række PTOomdrejninger med det ergonomiske håndtag til højre for føreren: 540, 1000 og 540 ECO, ved motoromdrejninger helt nede på 1500 omdr/min. for reduceret brændstofforbrug og lavt lydniveau i kabinen. Blød start PTO tilkobles med en separat kontakt i Command Arc, og beskytter både traktor og redskab mod pludselige chockbelastninger.

16 16 17 SERVICE OG EFTERMARKEDSSUPPORT 360 : T5 Den nye T5 er fremstillet til ultimativ let vedligeholdelse. Alle servicepunkter er let tilgængelige fra jorden, og de lange 500 timers serviceintervaller betyder, at disse traktorer vil bruge mere tid på at arbejde i deres naturlige omgivelser end på vedligeholdelse. Der er let adgang til kontrol og påfyldning af motorolie uden behov for at hæve motorhjelmen. Dette sikrer hurtige vedligeholdelsescheck og let service. Det skærmmonterede luftfilter udtages let for rensning eller udskiftning. Helstøbt, aflåselig motorhjem, som kan lukkes helt op for let serviceadgang. Let påfyldning af sprinklerbeholderen gennem bagruden. Kølerpakken trækkes let ud for enkel og effektiv rengøring. Det cykloniske luftfilter er let at kontrollere, rense eller udskifte uden brug af værktøj. Påfyldning af den aflåselige 140 liter brændstoftank fra jordhøjde. STYRING: PRÆCISIONSBESTEMT PLANTEAVL FM-750 er løsningen, hvis du ønsker præcisionsbestemt planteavl. Monteret med forbedret højopløsningsdisplay, kan du også bruge integrerede GPS og GLONASS modtagere, der gør opgaver som f.eks. gødningsspredning endnu lettere og mere præcise takket være den nye rækkestyringfunktion. Systemet er nemt at opsætte og betjene, og det er let at overføre data til din PC ved hjælp af USB.

17 SKRÆDDERSYET FINANSIERING CNH Capital, New Hollands finansieringsselskab, er højt respekteret indenfor landbrugssektoren, og står til din rådighed med skræddersyet rådgivning og finansieringsløsninger. Med CNH Capital følger den omfattende tryghed, som opstår gennem samarbejde med et professionelt finansieringsselskab, der er specialist i landbrug. UDDANNET TIL AT YDE DIG OPTIMAL SUPPORT Din New Holland forhandlers engagerede tekniske specialister modtager regelmæssig træning og opdatering - både gennem on-line kurser og gennem intensiv undervisning på tekniske skoler. Dette sikrer, at din forhandler altid har den viden, som de nyeste og mest avancerede New Holland produkter kræver. FORHANDLERMONTERET EKSTRAUDSTYR Et omfattende udvalg af godkendt ekstraudstyr til optimering af maskinens præstation under alle forhold kan leveres og monteres af din lokale forhandler. Skal New Holland være en fast del af din hverdag? Du kan studere det omfattende udvalg på Der er en lang række tilbud til din rådighed, bl.a. slidstærkt arbejdstøj, et stort udvalg af skalamodeller og meget, meget mere. NATURALLEADER

18 18 19 SPECIFIKATIONER MODELLER T5.95 T5.105 T5.115 Motor* F5C F5C F5C Antal cylindre / Indsugning / Ventiler / Miljøstandarder 4 / T / 2 / Tier 4A 4 / T / 2 / Tier 4A 4 / T / 2 / Tier 4A Brændstofsystem - Højtryks Common Rail Kapacitet (cm 3 ) Boring og slaglængde (mm) 99x110 99x110 99x110 Godkendt biodieselblanding B20** B20** B20** Max. hk - ISO TR ECE R120 (kw/hk) 73/99 79/107 84/114 Nominelle hk - ISO TR ECE R120 (kw/hk) 73/99 79/107 84/114 Nominelle motoromdr. (omdr/min.) Max. moment - ISO TR14396 (Nm) 407@ @ @1500 Momentstigning (%) Dieseltankkapacitet (liter) Serviceinterval (timer) Powershuttle transmission (30 km/t. / 40 km/t.) Antal gear (F x B) 12 x x x 12 Powershuttle håndtag med indstilling af aggressivitet Min. hastighed (30 km/t. / 40 km/t.) (km/t.) 1,68 / 2.0 1,68 / 2.0 1,68 / 2.0 Gear i 4-12 km/t. arbejdsområde Powershuttle transmission [ekstraudstyr Super Creeper (30 km/t. / 40 km/t.)] O O O Antal gear (F x B) 20 x x x 20 Powershuttle håndtag med indstilling af aggressivitet Min. hastighed (30km/t. / 40km/t.) (km/t.) 0,23 / 0,27 0,23 / ,23 / 0,27 Gear i 4-12 km/t. arbejdsområde Dual Command transmission (30 km/t. / 40 km/t.) O O O Antal gear (F x B) 24 x x x 24 Powershuttle håndtag med indstilling af aggressivitet Min. hastighed (30 km/t. / 40 km/t.) (km/t.) 1,48 / 1,76 1,48 / 1,76 1,48 / 1,76 PowerClutch O O O Gear i 4-12 km/t. arbejdsområde El 12 volt generator - Standard / Ekstraudstyr (Amp) 120 / / / 150 Standard batterikapacitet (CCA / Ah) 960 / / / 132 Aksler 4WD foraksel Styreudslag ( ) Fleksible forskærme O O O Elektro-hydraulisk 4WD tilkobling Elektro-hydraulisk differentialespærretilkobling Venderadius (mm) Hydraulik Fast oliemængde Standard hovedpumpeflow / 2300 omdr/min. (l/min. / Bar) 65 / / / 190 MegaFlow ekstraudstyr hovedpumpeflow / 2300 omdr/min. (l/min. / Bar) 84 / / / 190 Standard servicepumpeflow / 2300 omdr/min. (l/min. / Bar) 38 / / / 170 MegaFlow ekstraudstyr servicepumpeflow / 2300 omdr/min. (l/min. / Bar) 43 / / / 170 Elektronisk trækkontrol (EDC) Fjernventiler Type Deluxe Deluxe Deluxe Max. antal bagerste ventiler / diverter 3 / 1 3 / 1 3 / 1 Max. antal bagerste ventiludtag Max. antal midtermonterede ventiler (mekanisk og elektro-hydraulisk) Max. antal midtermonterede udtag Midtermonteret joystick (mekanisk og elektro-hydraulisk) O O O Lift Lift kategori Max. løftekategori ved kugleender (kg) Max. løftekapacitet gennem hele området (610 mm bag kugleender) (kg) Frontlift løftekapacitet ved kugleender (gennem hele området) (kg) Forberedt til frontlæsser O O O Integreret læsserjoystick O O O PTO Elektro-hydraulisk PTO-tilkobling Blød Start PTO-aktivering O O O Motoromdr. ved: 540 / 1000 (omdr/min.) 1938 / / / / 540E / 1000 (omdr/min.) 1938 / 1535 / / 1535 / / 1535 / 1926 Kørselsafhængig PTO O O O

19 MODELLER T5.95 T5.105 T5.115 Bremser Hydrauliske anhængerbremser O O O Ekstraudstyr trykluft traktorbremser O O O Førerkabine Deluxe VisionView kabine med FOPS - OECD kode 10 niveau 1 Deluxe VisionView kabinekategori - EN High visibility fritsynstag til læsser O O O Oplukkelig forrude O O O Bagerste vinduesvisker / vasker O O O Standard mekanisk affjedret sæde med sikkerhedssele Deluxe luftaffjedret sæde med sikkerhedssele O O O Auto Comfort sæde med sikkerhedssele O O O Instruktørsæde med sikkerhedssele O O O Justerbart rat Air-condition O O O Luft recirkulationsfiltre MP3 radio (med ekstra udtag) O O O Udskydelige, brudsikre spejle Skærmmonterede PTO & lift betjeningsfunktioner O O O Performance monitor med opdateret tastatur og ISO forbindelse O O O Førerkabine monitor monteringsbeslag O O O Max. Deluxe VisionView kabine - lydniveau - 77/311EEC (dba) 74 Fabriksmonteret rotorblink (1 / 2) Vægte Min. ubelastet / shippingvægt (kg) Max. tilladt vægt (kg) Standard O Ekstraudstyr - Ikke tilgængelig * Udviklet af FPT Industrial ** Biodieselblandingen skal overholde de seneste brændstofspecifikationer EN14214:2009 og betjening skal ske i overensstemmelse med angivelserne i instruktionsbogen C D G F B E A MODELLER T5.95 T5.105 T5.115 Dimensioner Med bagdæk*** 16.9R R R38 A Max. længde fra forakselophæng til bagerste lift (mm) B Min. bredde (mm) C Højde fra midten af bagaksel til kabinetag (mm) D Min. højde (mm) E Akselafstand (mm) F Sporvidde (min. / max.) (mm) G Frihøjde (mm) *** Anden tilgængelig bagdækmontering: 600/65R34, 540/65R38, 540/65R34, 520/70R34, 480/70R38, 480/70R34, 460/85R34, 420/85R38, 420/85R34, 380/80R38, 340/85R38, 18.4R34, 16.9R38, 16.9R34, 16.9R30, 14.9R38, 13.6R38

20 NEW HOLLAND TOP SERVICE: KUNDESUPPORT OG KUNDEINFORMATION. TOP TILGÆNGELIGHED Vi er altid til din rådighed: alle ugens dage og timer! Uanset hvilke oplysninger du har brug for, uanset hvilket problem eller behov du har, skal du blot ringe til det gratis New Holland Top Service telefonnummer*. TOP HASTIGHED Ekspreslevering af dele: når og hvor du skal bruge dem! TOP PRIORITET Hurtige løsninger i sæsonen: fordi høsten ikke kan vente! TOP TILFREDSHED Vi sætter alt ind på at finde de løsninger, du har brug for, og holder dig informeret: indtil du er 100% tilfreds! * Opkaldet er gratis ved opkald fra fastnettelefon. Visse europæiske udbydere pålægger et gebyr, hvis opkaldet sker fra en mobiltelefon. Kontakt venligst dit telefonselskab for oplysninger om takster. Hvis der er problemer med at komme igennem på det gratis telefonnummer, kan du også ringe på For flere oplysninger - kontakt venligst din New Holland forhandler! DIN LOKALE FORHANDLER New Holland vœlger smøremidler Besøg vores hjemmeside: New Holland - fabrikkerne bestræber sig hele tiden på at udvikle og forbedre maskinerne, og vi må derfor forbeholde os ret til at ændre de opgivne specifikationer uden forudgående varsel. NB: På grund af de enkelte landes specielle udstyr kan noget af udstyret på billederne afvige fra det danske. Published by New Holland Brand Communications. Bts Adv. - Printed in Italy - 09/12 - TP01 - (Turin) /DKO

NEW HOLLAND t4 T4.75 I T4.85 I T4.95 I T4.105 I T4.115

NEW HOLLAND t4 T4.75 I T4.85 I T4.95 I T4.105 I T4.115 NEW HOLLAND t4 T4.75 I T4.85 I T4.95 I T4.105 I T4.115 2 3 Altid klar, når du er NY T4: Styrke. Kompakte dimensioner. Perfekt til dit landbrug. Den helt nye T4 Serie er designet specielt til blandede landbrug,

Læs mere

NEW HOLLAND T4 POWERSTAR T4.55 I T4.65 I T4.75

NEW HOLLAND T4 POWERSTAR T4.55 I T4.65 I T4.75 NEW HOLLAND T4 POWERSTAR T4.55 I T4.65 I T4.75 2 3 DEN MEST KOMFORTABLE ARBEJDSPLADS ENDNU STØRRE ARBEJDSGLÆDE. DEN OPDATEREDE T4 POWERSTAR SERIE. Den opgraderede T4 PowerStar Serie med tre modeller er

Læs mere

TD5 TD5.65 I TD5.75 I TD5.85 I TD5.95 I TD5.105 I TD5.115

TD5 TD5.65 I TD5.75 I TD5.85 I TD5.95 I TD5.105 I TD5.115 TD5 TD5.65 I TD5.75 I TD5.85 I TD5.95 I TD5.105 I TD5.115 2 3 MAKSIMAL KOMFORT MED SUVERÆN STIL New Holland ved, at du ikke bare vil føle dig komfortabel under de lange arbejdsdage det skal også være med

Læs mere

NEW HOLLAND T6000 Range Command og Power Command traktorer T6050 T6070 T6080 ALSIDIG PRÆSTATION SOM STANDARD.

NEW HOLLAND T6000 Range Command og Power Command traktorer T6050 T6070 T6080 ALSIDIG PRÆSTATION SOM STANDARD. NEW HOLLAND T6000 Range Command og Power Command traktorer T6050 T6070 T6080 ALSIDIG PRÆSTATION SOM STANDARD. Maksimal Alsidighed Seks-cylinder traktorer fremstillet til alsidig brug For optimal alsidighed

Læs mere

FARMALL C HK NOM. EFFEKT

FARMALL C HK NOM. EFFEKT FARMALL C 56-75 HK NOM. EFFEKT BLIV KLAR MED CASE IH. Mere end 160 års erfaring indenfor landbruget har givet os et klart billede af landmændenes behov og deres store betydning, når det gælder om at brødføde

Læs mere

KOMPAKTE HJULLÆSSERE W50C I W60C I W70C I W80C

KOMPAKTE HJULLÆSSERE W50C I W60C I W70C I W80C KOMPAKTE HJULLÆSSERE W50C I W60C I W70C I W80C 2 3 HØJ PRODUKTIVITET BYGGET PÅ ERFARING New Holland C Serien af alsidige og kompakte hjullæssere byder på et helt nyt design og er et fremragende alternativ

Læs mere

New Holland traktorer. Blue Power specialudgaven.

New Holland traktorer. Blue Power specialudgaven. New Holland traktorer. Blue Power specialudgaven. Blue Power. Specialudgaven. Velkommen til en verden af førsteklasses landbrugsdrift, hvor præstation og komfort har højeste prioritet. Kombineret med eksklusivt

Læs mere

NEW HOLLAND BB9O9O PLUS

NEW HOLLAND BB9O9O PLUS NEW HOLLAND BB9O9O PLUS 2 3 UOVERTRUFFEN KAPACITET MED MINIMAL ANSTRENGELSE FOR FØREREN GIGANTISK UOVERTRUFFEN PRÆSTATION Den største model i den fremragende New Holland BB9000 storballepresserserie er

Læs mere

JXU SERIEN 76-106 HK

JXU SERIEN 76-106 HK JXU SERIEN 76-106 HK Optimal førerkomfort. Let adgang, et komfortabelt sæde, godt udsyn og ergonomiske betjeningsfunktioner giver optimale forhold for føreren. Designet til produktivitet. Højt moment,

Læs mere

5E SERIE 3-CYLINDREDE TRAKTORER. 50 til 75 hk (97/68EF)

5E SERIE 3-CYLINDREDE TRAKTORER. 50 til 75 hk (97/68EF) 5E SERIE 3-CYLINDREDE TRAKTORER 50 til 75 hk (97/68EF) 2 EN PARTNER FOR LIVET Der er ingen grund til at nøjes med det næstbedste, bare fordi du driver landbrug i mindre skala. John Deere har udviklet den

Læs mere

NEW HOLLAND 7OOTL 73OTL 74OTL 75OTL 76OTL 77OTL

NEW HOLLAND 7OOTL 73OTL 74OTL 75OTL 76OTL 77OTL NEW HOLLAND 7OOTL 73OTL 74OTL 75OTL 76OTL 77OTL 2 3 NEW HOLLAND LÆSSERE TIL NEW HOLLAND TRAKTORER SPECIALDESIGNET FOR PERFEKT TILPASNING Med afsæt i kundernes ønsker og behov, er 700TL læsserserien specialudviklet

Læs mere

T6.12O I T6.14O I T6.15O I T6.16O I T6.155 I T6.165 I T6.175

T6.12O I T6.14O I T6.15O I T6.16O I T6.155 I T6.165 I T6.175 T6 T6.12O I T6.14O I T6.15O I T6.16O I T6.155 I T6.165 I T6.175 2 3 OPTIMAL STYRKE OG EFFEKTIVITET TIL FREMTIDENS BLANDEDE LANDBRUG MAKSIMAL ALSIDIGHED Skræddersyet produktivitet er standardudstyr på den

Læs mere

Din brugermanual MASSEY FERGUSON 900 http://da.yourpdfguides.com/dref/2875549

Din brugermanual MASSEY FERGUSON 900 http://da.yourpdfguides.com/dref/2875549 Du kan læse anbefalingerne i brugervejledningen, den tekniske guide eller i installationsguiden. Du finder svarene til alle dine spørgsmål i i brugermanualen (information, specifikationer, sikkerhedsråd,

Læs mere

5G/5GH Standard serien 60 til 66 kw (80 til 90 hk) Kompakt ydeevne

5G/5GH Standard serien 60 til 66 kw (80 til 90 hk) Kompakt ydeevne 5G/5GH Standard serien 60 til 66 kw (80 til 90 hk) Kompakt ydeevne 2 5G/5GH serien Kompakt ydeevne har fået nyt navn: 5G Standard serien Din John Deere 5G traktor klarer opgaver inden for en bred vifte

Læs mere

Ny CX7-CX8. Alle mål er indfriet.

Ny CX7-CX8. Alle mål er indfriet. Ny CX7-CX8 Alle mål er indfriet. Ny CX7-CX8 Alle mål er indfriet. New Holland introducerede selvkørende mejetærskere i Europa for over 60 år siden og den nyeste CX generation kan spore sine rødder tilbage

Læs mere

En traktorserie. En lang række anvendelsesmuligheder.

En traktorserie. En lang række anvendelsesmuligheder. Boomer 20-50 SERIEN 02 En traktorserie. En lang række anvendelsesmuligheder. New Holland er traktorspecialist med modeller udviklet til landbrugsdrift, kommunale opgaver og alt derimellem. Fra golfbaner

Læs mere

LM1340/LM1343/LM1345 LM1443/LM1445 LM1745

LM1340/LM1343/LM1345 LM1443/LM1445 LM1745 LM/LM/LM LM/LM LM TELESKOPLÆSSER TURBO PROVEN PERFORMANCE M/LM/LM M/LM/LM EN KOMPLET SERIE modeller sikrer maksimal fleksibilitet til enhver arbejdsopgave. De førende egenskaber for alle modeller i serien

Læs mere

5M serie traktorer 75 til 115 hk (55 til 85 kw) 97/68 EC. M som i Mere end du ville forvente i denne klasse

5M serie traktorer 75 til 115 hk (55 til 85 kw) 97/68 EC. M som i Mere end du ville forvente i denne klasse 5M serie traktorer 75 til 115 hk (55 til 85 kw) 97/68 EC M som i Mere end du ville forvente i denne klasse 2 5M serie traktorer Indledning M som i Mærkevare Arbejd med det bedste Kun traktorer, der indeholder

Læs mere

Fordi din tryghed er vigtig.

Fordi din tryghed er vigtig. Fordi din tryghed er vigtig. Op til 5 år uden bekymringer, vanskeligheder og uventede udgifter. Det er Service Plus. Med Service Plus bliver både dit liv og dit arbejde lettere. Service Plus er beregnet

Læs mere

Én traktorserie. En lang række anvendelsesmuligheder.

Én traktorserie. En lang række anvendelsesmuligheder. BOOMER 20-50 SERIEN 02 SERIE 03 Én traktorserie. En lang række anvendelsesmuligheder. New Holland er traktorspecialist med modeller udviklet til landbrugsdrift, kommunale opgaver og alt derimellem. Fra

Læs mere

NEW HOLLAND T7 T7.170 I T7.185 I T7.200 I T7.210 I T7.220 I T7.235 I T7.250 I T7.260 I T7.270

NEW HOLLAND T7 T7.170 I T7.185 I T7.200 I T7.210 I T7.220 I T7.235 I T7.250 I T7.260 I T7.270 NEW HOLLAND T7 T7.170 I T7.185 I T7.200 I T7.210 I T7.220 I T7.235 I T7.250 I T7.260 I T7.270 2 3 DINE BEHOV ÆNDRER SIG KONSTANT. T7 TILPASSER SIG LØBENDE. ØGET PRODUKTIVITET OG HØJERE EFFEKT T7 traktorerne

Læs mere

Kompaktraktorer. Yanmar EF 200 serien

Kompaktraktorer. Yanmar EF 200 serien Kompaktraktorer Yanmar EF 200 serien Den grønne linje Yanmar TNV dieselmotor med direkte indsprøjtning Den nye TNV dieselmotor med direkte indsprøjtning har både større effekt og en særdeles effektiv forbrænding.

Læs mere

New Holland Boomer EasyDrive. Boomer 45D EasyDrive I Boomer 54D EasyDrive

New Holland Boomer EasyDrive. Boomer 45D EasyDrive I Boomer 54D EasyDrive New Holland Boomer EasyDrive Boomer 45D EasyDrive I Boomer 54D EasyDrive ÅRETS MASKINE 2015 2 3 Effekt & Transmission HØJERE EFFEKT, FREMRAGENDE KOMFORT OG LET BETJENING New Holland har imødekommet kundernes

Læs mere

Dynamikklassen 4350]4360 5058]5370]5390 9300]9330. Koncentreret kraft og overlegen løftehøjde

Dynamikklassen 4350]4360 5058]5370]5390 9300]9330. Koncentreret kraft og overlegen løftehøjde Dynamikklassen 4350]4360 5058]5370]5390 9300]9330 Koncentreret kraft og overlegen løftehøjde Front-, hjul- og teleskoplæssere fra 14 kw (20 HK) til 154 kw (210 HK). I over 50 år har vi udviklet læssere

Læs mere

NEW HOLLAND T3OOO T3O1O T3O2O T3O3O T3O4O

NEW HOLLAND T3OOO T3O1O T3O2O T3O3O T3O4O NEW HOLLAND T3OOO T3O1O T3O2O T3O3O T3O4O 2 3 STILREN ALSIDIGHED TIL ETHVERT BEHOV T3OOO. DEN ØKONOMISKE, KOMPAKTE LØSNING New Hollands T3000 kompakt traktorserie der er designet til at opfylde ethvert

Læs mere

P126 26 HP P260 26 HP P330 33 HP P400 40 HP P510 51 HP KOMPAKTE GUMMIHJULSLÆSSERE

P126 26 HP P260 26 HP P330 33 HP P400 40 HP P510 51 HP KOMPAKTE GUMMIHJULSLÆSSERE P126 26 HP P260 26 HP P330 33 HP P400 40 HP P510 51 HP KOMPAKTE GUMMIHJULSLÆSSERE MANUFACTURED MANUFACTURED 2 PICHON 40 ÅRS ERFARING TIL DERES RÅDIGHED PICHON KNOW-HOW I mere end 40 år har PICHON været

Læs mere

Plove i PM, PH og PX Serien.

Plove i PM, PH og PX Serien. PLOVE 02 FULDT MONTEREDE VENDEPLOVE Plove i PM, PH og PX n. New Holland n af fuldt monterede vendeplove fås i tre forskellige modeller, PM Standard Duty, PH Heavy Duty og PX Extra Heavy Duty. Fås i flere

Læs mere

DEN KOMPAKTE MED DEN STORE ARBEJDSEVNE

DEN KOMPAKTE MED DEN STORE ARBEJDSEVNE AGROKID Deutz-Fahr Agrokid er bygget til professionelle efter samme principper som store traktorer DEN KOMPAKTE MED DEN STORE ARBEJDSEVNE Den mindste Deutz-Fahr er bygget som de store traktorer. Deutz-Fahr

Læs mere

Support og information året rundt. til New Holland kunder

Support og information året rundt. til New Holland kunder Support og information året rundt til New Holland kunder NEW HOLLAND OG DIN FORHANDLER STÅR ALTID VED DIN SIDE Målsætningen om den højeste standard for kvalitet og service er afgørende for vores succes,

Læs mere

NEW HOLLAND T3F T3.5OF I T3.55F I T3.65F I T3.75F

NEW HOLLAND T3F T3.5OF I T3.55F I T3.65F I T3.75F NEW HOLLAND T3F T3.5OF I T3.55F I T3.65F I T3.75F 2 3 DEN NYE LETTE KOMPAKTE TRAKTOR TIL PROFESSIONELLE FRUGTAVLERE New Holland har en lang tradition for kvalitet, og vi er førende inden for produktion

Læs mere

én MASKINE - MANgE MulIghEdEr

én MASKINE - MANgE MulIghEdEr én MASKINE - MANgE MulIghEdEr Den bedste produktudvikling sker i tæt dialog med kunderne. Ventrac har levet op til den overbevisning lige siden den første Ventrac rullede ud i terrænet. Brugernes erfaringer

Læs mere

TJA 8000 SERIE FLEKSIBEL OG SMIDIG ALLROUND-TRAKTOR TIL ALLE KRÆVENDE OPAVER I DEN GRØNNE SEKTOR. Hydraulikanlæg 66 l/min. Elektronisk motorstyring

TJA 8000 SERIE FLEKSIBEL OG SMIDIG ALLROUND-TRAKTOR TIL ALLE KRÆVENDE OPAVER I DEN GRØNNE SEKTOR. Hydraulikanlæg 66 l/min. Elektronisk motorstyring TJA 8000 SERIE Elektronisk motorstyring 36 x 36 transmission Full Turn Mode Hydraulikanlæg 66 l/min. TJA 8000 SERIE FLEKSIBEL OG SMIDIG ALLROUND-TRAKTOR TIL ALLE KRÆVENDE OPAVER I DEN GRØNNE SEKTOR 2 Iseki

Læs mere

KompaKter traktor. Kompaktraktorer. Yanmar GK serien. GK Series 16pS - 20pS

KompaKter traktor. Kompaktraktorer. Yanmar GK serien. GK Series 16pS - 20pS Kompaktraktorer Yanmar GK serien KompaKter traktor GK Series 16pS - 20pS NYESTE INTEGREREDE DESIGN FOR FREMTIDSORIENTERE : TEKNOLOGI FOR DIG YaNmar traktorer, der er udviklet og konstrueret til tunge opgaver

Læs mere

HK 270-370 Panoramaførerhuset Med prisvindende OptiRide Plus-affjedring

HK 270-370 Panoramaførerhuset Med prisvindende OptiRide Plus-affjedring HK 270-370 MF8600 Panoramaførerhuset Med prisvindende OptiRide Plus-affjedring VIION INNOVATIV LEDERKAB KVALITET TROVÆRDIGHED OPBAKNING TOLTHED ENGAGEMENT OptiRide Plus Det ultimative førerhusaffjedringssystem

Læs mere

NEW HOLLAND T5OOO T5O3O T5O4O T5O5O T5O6O T5O7O

NEW HOLLAND T5OOO T5O3O T5O4O T5O5O T5O6O T5O7O NEW HOLLAND T5OOO T5O3O T5O4O T5O5O T5O6O T5O7O T5OOO. PERFEKT SAMSPIL MELLEM GENNEMFØRT TEKNOLOGI OG MODERNE DESIGN Monteret med New Holland NEF Tier 3 miljøgodkendte intercooler motorer, kombinerer New

Læs mere

T7 SERIEN T7.175 I T7.190 I T7.210 I T7.225

T7 SERIEN T7.175 I T7.190 I T7.210 I T7.225 T7 SERIEN T7.175 I T7.190 I T7.210 I T7.225 02 T7 Serien 03 Fire modeller til din gård. Den nye T7 Serie er blevet udviklet på basis af intensive konsultationer med New Hollands kunder, herunder maskinstationer,

Læs mere

fleksible kompakttraktorer til Nordiske forhold

fleksible kompakttraktorer til Nordiske forhold vinter fleksible kompakttraktorer til Nordiske forhold ISEKI som skabt til Nordiske forhold Iseki er en af verdens største producenter af kompakttraktorer. Siden starten i 1926 har den japanske producent

Læs mere

Hiab Moffett Medbringertrucks

Hiab Moffett Medbringertrucks Hiab Moffett Medbringertrucks TEKNISKE OPLYSNINGER M4 Hiab Moffett medbringertrucks Lasthåndtering & leveringsløsninger Medbringertrucks er et vigtigt aktiv for succesfulde virksomheder i alle brancher

Læs mere

M6060/M7060. - overlegen japansk kvalitet!

M6060/M7060. - overlegen japansk kvalitet! - overlegen japansk kvalitet! M M6060/M7060 Med M6060/M7060 får du maximal præstation, god kvalitet og høj kørekomfort. Traktorerne opfylder de nyeste kravspecifikationer - Euro Stage IIIB. NY M60 Avancerede

Læs mere

Hiab Moffett Medbringertrucks

Hiab Moffett Medbringertrucks Hiab Moffett Medbringertrucks TEKNISKE OPLYSNINGER M9 Hiab Moffett medbringertrucks Lasthåndtering & leveringsløsninger Medbringertrucks er et vigtigt aktiv for succesfulde virksomheder i alle brancher

Læs mere

MX TECHNIK FRONTLÆSSERE

MX TECHNIK FRONTLÆSSERE MX T406 MX T408 MX T410 MX T412 MX T417 MX T418 MX TECHNIK FRONTLÆSSERE MERE EFFEKTIVITET STØRRE KOMFORT Import: Ribers Maskinimport Sønderskovvej 118 Nordenskov 6800 Varde tel.:+45 7529 8458 info@ribersmaskinimport.dk

Læs mere

Frontlæsser Fendt CARGO

Frontlæsser Fendt CARGO Frontlæsser Fendt CARGO I kombination ikke til at slå Fendt Vario med Fendt CARGO Den nye Fendt frontlæsser - Fendt CARGO - byder på avanceret teknik og dermed maksimal produktivitet. Den udvider Fendts

Læs mere

Farmall U 99 til 114 hk

Farmall U 99 til 114 hk Farmall U 99 til 114 hk 2 Stolt over at køre Farmall U INTRODUKTION DEN ALSIDIGE FRONTLÆSSER TRAKTOR som klarer arbejdet ÅRET RUNDT Farmall navnet er dybt rodfæstet i Case IH s historie, som de første

Læs mere

Det handler alt sammen om holdninger

Det handler alt sammen om holdninger Nye Valtra N93 og N103 Det handler alt sammen om holdninger Ny T-serie Mere end bare nye forlygter Ny tilgang og holdning til tingene - din individuelle traktor. Den nye Valtra N93 og N103 samt den nye

Læs mere

NEW HOLLAND BC5OOO BC5O6O BC5O7O

NEW HOLLAND BC5OOO BC5O6O BC5O7O NEW HOLLAND BC5OOO BC5O6O BC5O7O 4 5 6 7 8 FREMRAGENDE PRESNING UKOMPLICERET BETJENING HØJ PRÆSTATION PÅLIDELIGHED OG KVALITET SPECIFIKATIONER PERFEKT TIL ARBEJDE MED HØ OG HALM Siden indførslen af rundballepressere

Læs mere

TYM TRAKTOR T233 T273 T293 T353 T433 T503 T603 T1003

TYM TRAKTOR T233 T273 T293 T353 T433 T503 T603 T1003 TYM TRAKTOR T233 T273 T293 T353 T433 T503 T603 T1003 INSTRUMENT PANEL Let tilgængelige funktioner Let aflæseligt instrument panel Havari, cruise & PTO kontakter POWER STYRING Hydraulisk power styring giver

Læs mere

40-45-50-55 STYRTBØJLE KABINE

40-45-50-55 STYRTBØJLE KABINE GM 40-45-50-55 (T3) STYRTBØJLE KABINE McCormick GM (T3) lille og kompakt gennemtænkt og alsidig Den nye generation af Yanmar 3- og 4-cylindrede motorer giver høj ydelse, forbedret brændstoføkonomi, lavt

Læs mere

STUB- OG SÅBEDSHARVER

STUB- OG SÅBEDSHARVER STUB- OG SÅBEDSHARVER 02 STUBHARVER ST, ST C og STX V stubharver. De tre modeller i n med stubharver er alle udviklet til arbejde i forskellige typer af stubmarker og forskellige jordtyper. ST n, der fås

Læs mere

Høj klippekvalitet Høj effektivitet Høj komfort Let betjening

Høj klippekvalitet Høj effektivitet Høj komfort Let betjening Klippere for professionelle brugere, der kræver effektivitet og godt arbejdsmiljø Høj klippekvalitet Høj effektivitet Høj komfort Let betjening SF De ny Iseki baghjulsstyrede redskabsbærere er robust bygget

Læs mere

MINIGRAVERE E16B I E18B I E26BSR I E29BSR I E35BSR E39BSR I E50BSR I E55B

MINIGRAVERE E16B I E18B I E26BSR I E29BSR I E35BSR E39BSR I E50BSR I E55B MINIGRAVERE E16B I E18B I E26BSR I E29BSR I E35BSR E39BSR I E50BSR I E55B 02 Serien Den rigtige maskine til jobbet. New Hollands minigravere, som spænder fra 1580 kg til 5300 kg, tilbyder fremragende præstation

Læs mere

Bruttoprisliste 2012 Indholdsfortegnelse:

Bruttoprisliste 2012 Indholdsfortegnelse: Bruttoprisliste 2012 Indholdsfortegnelse: STAMA Løvsuger... Prisliste nr. 2012-1 STAMA Mini Truck El.... Prisliste nr. 2012-2 Tilbehør til Mini Truck El... Prisliste nr. 2012-2T STAMA Multi Truck El..

Læs mere

Mitsubishi EURO II-motorer: Garanterer kvalitet og ydeevne

Mitsubishi EURO II-motorer: Garanterer kvalitet og ydeevne R135_45_55 R1 35_45_55 Mitsubishi EURO II-motorer: Garanterer kvalitet og ydeevne Lamborghini R1-modelrækken er alle udstyret med Mitsubishi Euro II-motorer med fire cylindre, indirekte indsprøjtning og

Læs mere

Innova 55 B. Gulvvaskemaskinen, som kan anvendes overalt. Den har en kompakt størrelse, øger produktiviteten og reducerer udgifter til rengøringen

Innova 55 B. Gulvvaskemaskinen, som kan anvendes overalt. Den har en kompakt størrelse, øger produktiviteten og reducerer udgifter til rengøringen Gulvvaskemaskiner Gulvvaskemaskinen, som kan anvendes overalt. Den har en kompakt størrelse, øger produktiviteten og reducerer udgifter til rengøringen Samme dimensioner som en model, der betjenes ved,

Læs mere

Nyhed. klarer opgaverne i en fart. Komplet pakkepris kr. 219.900,- Yanmar EF 227-4WD med kabine.

Nyhed. klarer opgaverne i en fart. Komplet pakkepris kr. 219.900,- Yanmar EF 227-4WD med kabine. Nyhed klarer opgaverne i en fart Yanmar EF 227-4WD med kabine. 27 hk. GMR fejemaskine 130 cm. GMR frontlift kat. 0 med PTO. Rauch 120 l centrifugalspreder. Bestil demo af Yanmar eller få den nye brochure

Læs mere

T4 SERIEN T4.55 I T4.65 I T4.75

T4 SERIEN T4.55 I T4.65 I T4.75 T4 SERIEN T4.55 I T4.65 I T4.75 02 T4 SERIEN 03 Den mest komfortable arbejdsplads. Den opgraderede T4 Serie med tre modeller er udviklet for at skabe helt nye standarder for komforten under arbejdet. Med

Læs mere

Bugserede eksaktsnittere

Bugserede eksaktsnittere Bugserede eksaktsnittere FCT 960 FCT 1060 FCT 1360 FCT 1460 Eksaktsnitning Hvorfor eksaktsnitte? Græssaften og eventuelle additiver bliver fordelt jævnt på alle overfladerne. Ensileringsprocessen starter

Læs mere

New Holland Groundcare Stærke og effektive traktorer og redskabsvogne til hobby og professionel anvendelse samt privatbrug.

New Holland Groundcare Stærke og effektive traktorer og redskabsvogne til hobby og professionel anvendelse samt privatbrug. New Holland Groundcare Stærke og effektive traktorer og redskabsvogne til hobby og professionel anvendelse samt privatbrug. MAKSIMAL OPBAKNING. Bæredygtig Effektiv Teknologi MED ET SEPARAT NETVÆRK TIL

Læs mere

M2 Tip. Bade/toiletstole med tip funktion hydraulisk eller elektrisk. HMN a/s

M2 Tip. Bade/toiletstole med tip funktion hydraulisk eller elektrisk. HMN a/s M2 Tip Bade/toiletstole med tip funktion hydraulisk eller elektrisk M2 Tip bade/toiletstole Giv ældre og handicappede en bedre og mere værdig pleje med M2 Tip bade/toiletstole. M2 Gas-Tip Standard sæde:

Læs mere

AGROFARM 410 420 430

AGROFARM 410 420 430 AGROFARM 410 420 430 DEUTZ-FAHR EN GENNEMTÆNKT TRAKTO Du får en komfortabel arbejdsplads i den velindrettede kabine med airconditioning, tonede ruder, glastaglem med skydeskærm og bekvemt passagersæde.

Læs mere

M2 Mini. Bade/toiletstole beregnet til børn samt små voksne. HMN a/s

M2 Mini. Bade/toiletstole beregnet til børn samt små voksne. HMN a/s www.hmn.dk M2 Mini Bade/toiletstole beregnet til børn samt små voksne M2 Mini bade/toiletstole M2 Mini-modellerne er fleksible bade/toiletstole, der nemt kan indstilles i takt med at barnet vokser. M2

Læs mere

Tripelsæt slåmaskiner

Tripelsæt slåmaskiner Tripelsæt slåmaskiner GXT-serien, arbejdsbredde 12,3 m Knivbjælke GXT Store arbejdsbredder øger effektiviteten, perfekt til faste kørespor Størst mulig effektivitet hænger sammen med store arbejdsbredder.

Læs mere

PÖTTINGER TERRADISC. Tallerkenharver, ny serie 1001 97+236.07.0612. Alle oplysninger online

PÖTTINGER TERRADISC. Tallerkenharver, ny serie 1001 97+236.07.0612. Alle oplysninger online PÖTTINGER TERRADISC Tallerkenharver, ny serie 1001 Alle oplysninger online 97+236.07.0612 1 TERRADISC 3001 / 3501 / 4001 Allrounder indenfor jordbehandling Tallerkenharver fra 3,0 til 4,0 m arbejdsbredde

Læs mere

KONSTANT ONLINE MED NEW HOLLAND

KONSTANT ONLINE MED NEW HOLLAND KONSTANT ONLINE MED NEW HOLLAND Tilsluttede maskiner for effektiv landbrugsdrift Tilsluttet, Produktiv, Effektiv Landbruget er i konstant udvikling og hurtige beslutninger kan spille en afgørende betydning

Læs mere

Valtra A-serie kompakt- og plantagetraktorer A53 / A63 / A73

Valtra A-serie kompakt- og plantagetraktorer A53 / A63 / A73 Valtra A-serie kompakt- og plantagetraktorer A53 / A63 / A73 Fuldt traktorprogram i alle hk-klasser Individually Yours 2 Valtra er den eneste traktorproducent i Norden. Vi har dybe rødder i skandinavisk

Læs mere

KUBOTA MINIGRAVEMASKINE

KUBOTA MINIGRAVEMASKINE KUBOTA MINIGRAVEMASKINE Den nye KX41-3 minigravemaskine fra Kubota er langt den bedste og stærkeste blandt maskinerne i sin klasse ikke mindst på områderne bomløftekraft, gravedybde og graveradius. Med

Læs mere

KOMPLET VOGNPROGRAM. Vogne designet af danske landmænd

KOMPLET VOGNPROGRAM. Vogne designet af danske landmænd KOMPLET VOGNPROGRAM Vogne designet af danske landmænd DESIGNET AF DANSKE LANDMÆND KONSTANT UDVIKLING AF VOGNENE MI tipvognprogrammet består i dag af 5 serier af tipvogne med lasteevner på fra 8 til 30

Læs mere

Motoreffekt: 26 HK Maskinvægt: 1599 kg KUBOTA MINILÆSSER

Motoreffekt: 26 HK Maskinvægt: 1599 kg KUBOTA MINILÆSSER Motoreffekt: 26 HK Maskinvægt: 1599 KUBOTA MINILÆSSER STÆRK, MANØVREDYGTIG OG ALSIDIG Kubota har udviklet en ny serie af knækstyrede minilæssere med en driftsvægt fra 1.000 til 2.800. Maskinerne i den

Læs mere

- fordi der ER forskel...

- fordi der ER forskel... S C O O T E R A / S - fordi der ER forskel... KARMA 737 VORES MEST SOLGTE MODEL Kr. 19.995,- En el-scooter fra Bek giver dig frihed og livskvalitet - frihed til at komme ud og handle dine dagligvarer samt

Læs mere

JINMA TRAKTOR DK Aps. Ringstedvej 645, 4100 Ringsted, Tlf: 22858444, per@kjulerup.dk. www.jinma-traktor.dk

JINMA TRAKTOR DK Aps. Ringstedvej 645, 4100 Ringsted, Tlf: 22858444, per@kjulerup.dk. www.jinma-traktor.dk JINMA TRAKTOR DK Aps Ringstedvej 645, 4100 Ringsted, Tlf: 22858444, per@kjulerup.dk www.jinma-traktor.dk JINMA Jinma traktorerne udfylder springet mellem havetraktorer og de store landbrugstraktorer.takket

Læs mere

302.5C. Hydraulisk minigravemaskine. Dieselmotor Nettoeffekt (iht. ISO 9249) ved 2300 omdr./min. Driftsklar egenvægt Med åben førerplads

302.5C. Hydraulisk minigravemaskine. Dieselmotor Nettoeffekt (iht. ISO 9249) ved 2300 omdr./min. Driftsklar egenvægt Med åben førerplads 302.5C Hydraulisk minigravemaskine Dieselmotor Nettoeffekt (iht. ISO 9249) ved 2300 omdr./min. Driftsklar egenvægt Med åben førerplads Med kabine 18,6 kw/25,3 hk 2745 kg 2850 kg Caterpillar 302.5C hydraulisk

Læs mere

TOLEDO. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY

TOLEDO. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY TOLEDO Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY TOLEDO UDSTYR TOLEDO Reference Style SIKKERHED 6 airbags Deaktivering af passagerairbag Selehusker til fører og forsædepassager (optisk og akustisk)

Læs mere

Hako-Citymaster 2000. For en renere by. Pleje af udendørs E U R O Z O J Ø A T I I I M S K Ø

Hako-Citymaster 2000. For en renere by. Pleje af udendørs E U R O Z O J Ø A T I I I M S K Ø N Hako-Citymaster 2000 Geuro 5 U O 5 & V J Ø Z O A T I S K Ø S L I I M L For en renere by. Pleje af udendørs arealer Hako-Citymaster 2000 Der er masser at lave i byen Hako-Citymaster 2000 tilbyder Dem

Læs mere

Elite. Allround Standard

Elite. Allround Standard Elite Allround Standard Mustang byder på gennemførte løsninger fra Mustang hestetrailer er konstrueret til komfortabel og sikker transport under alle forhold. Der ligger mange beregninger og forsøg med

Læs mere

ARION

ARION ARION 650 640 630 620 550 540 530 Mål og vægtangivelser (standarddæk, med olie og brændstof, uden fører) Baghjul 20.8 R 38 20.8 R 38 20.8 R 38 20.8 R 38 18.4 R 38 18.4 R 38 18.4 R 38 Forhjul 16.9 R 28

Læs mere

Kravspecifikation til 1 stk. skraldebil med to-kammer kasse, chassisdel.

Kravspecifikation til 1 stk. skraldebil med to-kammer kasse, chassisdel. Kravspecifikation til 1 stk. skraldebil med to-kammer kasse, chassisdel. Anvendelsesområde: - Husstandsindsamling af genanvendelige materialer Størrelse og antal lastbiler: - 6X2/4-1. stk. til indsamling

Læs mere

modeller løftekapacitet max. løftehøjde Nom. effekt Transmission Hydraulik

modeller løftekapacitet max. løftehøjde Nom. effekt Transmission Hydraulik farmlift 02 FARMLIFT SERIEN GIV DIN INDTJENING ET LØFT Når der skal læsses korn, flyttes sække, stables baller eller spredes gødning, giver Farmlift teleskoplæssere dig samme høje kvalitet ved håndtering

Læs mere

Bosch genopfinder havearbejdet.

Bosch genopfinder havearbejdet. Bosch genopfinder havearbejdet. Du genopfinder haven. Batteridrevne haveredskaber www.bosch-garden.dk Bosch batteridrevne haveredskaber. med lithium-ion-teknologi. 36 V Du er altid et skridt foran med

Læs mere

NEW HOLLAND T8 T8.3OO I T8.33O I T8.36O I T8.39O I T8.42O

NEW HOLLAND T8 T8.3OO I T8.33O I T8.36O I T8.39O I T8.42O NEW HOLLAND T8 T8.3OO I T8.33O I T8.36O I T8.39O I T8.42O 2 3 HELT NYE STANDARDER FOR KONTROL OG STYRKE ØGET EFFEKT OG PRODUKTIVITET T8 traktorerne er de stærkeste, konventionelle traktorer i verden. Topmodellen

Læs mere

QUANTUM V/N/F 65-97 HK (48-71 KW) NOMINEL EFFEKT

QUANTUM V/N/F 65-97 HK (48-71 KW) NOMINEL EFFEKT QUANTUM V/N/F 65-97 HK (48-71 KW) NOMINEL EFFEKT Førende egenskaber: Optimal sikkerhed under kørslen. Let adgang, komfortabelt sæde, godt udsyn og logisk placerede betjeningsfunktioner giver optimal sikkerhed

Læs mere

Ballesnittere 852-853-856. Fleksibilitet til reducerede driftsomkostninger

Ballesnittere 852-853-856. Fleksibilitet til reducerede driftsomkostninger Ballesnittere 852-853-856 Fleksibilitet til reducerede driftsomkostninger En ny verden af muligheder Fleksibilitet til at reducere dine omkostninger til strøning og udfodring Den nye serie af Kverneland

Læs mere

NEW HOLLAND T4F/N/V T4.65 I T4.75 I T4.85 I T4.95 I T4.1O5

NEW HOLLAND T4F/N/V T4.65 I T4.75 I T4.85 I T4.95 I T4.1O5 NEW HOLLAND T4F/N/V T4.65 I T4.75 I T4.85 I T4.95 I T4.1O5 2 3 ELEGANT NY T4F/N/V. FREMRAGENDE DESIGN, ENESTÅENDE PRÆSTATION T4F/N/V traktorserien, tilgængelig i tre bredder for maksimal anvendelse indenfor

Læs mere

Stabler SWS10/12(i)/14(i)/16(i)/16s

Stabler SWS10/12(i)/14(i)/16(i)/16s Roclas pålidelige stabler til gående fører Solid - forbedrer produktiviteten og arbejdsflowet takket være de alsidige anvendelsesmuligheder. Stablerne er excellente til hurtig og sikker håndtering af paller

Læs mere

PÖTTINGER HIT. Bugseret rotorvender 97+025.07.0712. Alle oplysninger online

PÖTTINGER HIT. Bugseret rotorvender 97+025.07.0712. Alle oplysninger online PÖTTINGER HIT Bugseret rotorvender Alle oplysninger online 97+025.07.0712 HIT 10.11 T / HIT 12.14 T Bugseret rotorvender En tidssvarende landbrugsteknik skal svare til landbrugets voksende behov. Denne

Læs mere

KOMPAKTE HJULLÆSSERE W50C I W60C I W70C I W80C

KOMPAKTE HJULLÆSSERE W50C I W60C I W70C I W80C KOMPAKTE HJULLÆSSERE W50C I W60C I W70C I W80C 02 SERIEN 03 Høj produktivitet bygget på erfaring. New Hollands C-serie af alsidige og kompakte hjullæssere byder på et helt nyt design og er et fremragende

Læs mere

erie 9 hr S Deutz-Fa

erie 9 hr S Deutz-Fa Deutz-Fahr Serie 9 Et helt nyt niveau for POWER og produktivitet 2 Suveræn på alle områder Med Serie 9 giver Deutz-Fahr endnu engang svaret på kundernes stigende krav om endnu stærkere traktorer til krævende

Læs mere

T5 SERIEN T5.75 I T5.85 I T5.95 I T5.105 I T5.115

T5 SERIEN T5.75 I T5.85 I T5.95 I T5.105 I T5.115 T5 SERIEN T5.75 I T5.85 I T5.95 I T5.105 I T5.115 02 T5 SERIEN Komplet. Kompakt. Konkurrencedygtig. Ny T5. Alt, hvad du behøver, og mere til. T5 Serien er blevet designet til at være den ultimative universalmaskine

Læs mere

MT 625 T. Løftehøjde : 5.85 m Kapacitet : 2500 kg Højde : 1.92 m Bredde : 1.82 m 2 trins hydrostatisk transmission

MT 625 T. Løftehøjde : 5.85 m Kapacitet : 2500 kg Højde : 1.92 m Bredde : 1.82 m 2 trins hydrostatisk transmission MT 625 T Løftehøjde : 5.85 m Kapacitet : 2500 kg Højde : 1.92 m Bredde : 1.82 m 2 trins hydrostatisk transmission Kompakt DU HAR BRUG FOR AT HAVE ADGANG OVERALT Bliver dine arbejdsforhold stadig mere krævende,

Læs mere

300.9D. hydraulisk minigravemaskine. Motor Hestekræfter 13,7 kw 18,6 hk Vægt Transportvægt med styrtbøjle

300.9D. hydraulisk minigravemaskine. Motor Hestekræfter 13,7 kw 18,6 hk Vægt Transportvægt med styrtbøjle 300.9D hydraulisk minigravemaskine Motor Hestekræfter 13,7 kw 18,6 hk Vægt Transportvægt uden styrtbøjle 935 kg Transportvægt med styrtbøjle 985 kg Kompakt størrelse God manøvreevne Kompakt størrelse Med

Læs mere

Agrometer a/s. Ensartet dosering i hele bredden

Agrometer a/s. Ensartet dosering i hele bredden Gyllekørsel uden stop Hvis du har store mængder gylle, som du ønsker udbragt på kort tid - så skal du vælge en SDS gylleudlægger. Agrometers selvkørende udlægger er udviklet over mere end 15 år, og er

Læs mere

NEW HOLLAND T7OOO Auto Command traktorer T7O3O T7O4O T7O5O T7O6O T7O7O

NEW HOLLAND T7OOO Auto Command traktorer T7O3O T7O4O T7O5O T7O6O T7O7O NEW HOLLAND T7OOO Auto Command traktorer T7O3O T7O4O T7O5O T7O6O T7O7O 2 3 UDTÆNKT AF KUNDERNE. FREMSTILLET AF NEW HOLLAND LET BETJENING Auto Command har fokus på let betjening. Ingen komplicerede transmissionsmenuer.

Læs mere

A SERIES KOMPAKT- OG PLANTAGE-MODELLER A53 / A63 / A73 YOUR WORKING MACHINE

A SERIES KOMPAKT- OG PLANTAGE-MODELLER A53 / A63 / A73 YOUR WORKING MACHINE A SERIES KOMPAKT- OG PLANTAGE-MODELLER A53 / A63 / A73 YOUR WORKING MACHINE VELKOMMEN TIL VALTRAS VERDEN Vi har dybe rødder i de skandinaviske industrielle traditioner, som strækker sig helt tilbage til

Læs mere

TREPUNKTSLIFT ELEKTRONISK HJULSTYRING HYDRAULISK HJULTRÆK

TREPUNKTSLIFT ELEKTRONISK HJULSTYRING HYDRAULISK HJULTRÆK SAMSON PG GYLLEVOGNE - growing together PG Gyllevogne SAMSON AGRO har altid lagt særlig vægt på kvalitet, holdbarhed og effektivitet ved design af maskiner og redskaber. Med hovedkontor og produktion i

Læs mere

ET NYT IKON FOR STYRKE OG STIL

ET NYT IKON FOR STYRKE OG STIL NY ET NYT IKON FOR STYRKE OG STIL New Holland T7 Serien er blevet et ikon indenfor det moderne landbrug. Uanset opgavens art, løser T7 den til perfektion. Og nu har dette ikon hævet standarden til nye

Læs mere

DX80R. Kompakte gravemaskine

DX80R. Kompakte gravemaskine DX80R Kompakte gravemaskine Doosan DX80R Hydraulisk gravemaskine: Ny model med nye egenskaber Den nye DX80R hydraulisk gravemaskine (uden krøjning bagtil) giver føreren mere. Den nye DX80R er udviklet

Læs mere

Atlas Copco. Stempelkompressorer Automan-serien (0,75-7,5 kw / 1-10 hk)

Atlas Copco. Stempelkompressorer Automan-serien (0,75-7,5 kw / 1-10 hk) Atlas Copco Stempelkompressorer Automan-serien (0,75-7,5 kw / 1-10 hk) AF-serien med direkte drev: kompakt og letvægts AF-seriens oliesmurte kompressorer er designet mhp. mobilitet og brugervenlighed.

Læs mere

T4 F/N/V T4.80 I T4.90 I T4.100 I T4.110

T4 F/N/V T4.80 I T4.90 I T4.100 I T4.110 T4 F/N/V T4.80 I T4.90 I T4.100 I T4.110 02 T4 F/N/V SERIEN Ny T4 F/N/V. Renere forbrænding, mere lydsvag og endnu mere effektiv. T4V New Holland, førende inden for udvikling af specialtraktorer, har forbedret

Læs mere

Feje-/sugemaskine Sprint 600 / 700 / 900 / 1000 TEKTRA VI LØFTER ENHVER OPGAVE

Feje-/sugemaskine Sprint 600 / 700 / 900 / 1000 TEKTRA VI LØFTER ENHVER OPGAVE Feje-/sugemaskine Sprint 600 / 700 / / TEKTRA Sprint 600 er en batteridrevet fejemaskine med en fejebredde på 650 mm. Den er designet til at feje hurtigt og effektivt i et tørt og støvet miljø. Det kompakte

Læs mere

JX SERIEN HK NOMINEL EFFEKT

JX SERIEN HK NOMINEL EFFEKT JX SERIEN 60-95 HK NOMINEL EFFEKT Sikker og produktiv arbejdsplads. Disse Optimal komfort. Det fuldt justerbare Praktisk teknologi. Betjeningsfunktionerne Altid den nødvendige effekt. Der er fem traktorer,

Læs mere

fsi stubfræsere force strength intelligence

fsi stubfræsere force strength intelligence fsi stubfræsere force strength intelligence Adskillige grunde til at stubfræse Indholdsfortegnelse En stub tiltrækker affald En stub pynter ikke En stub er til fare for trafikanter og kan øddelægge græs-

Læs mere

Frihed til oplevelser. Find din nye frihed med et el-køretøj fra Sportster A/S. Totalløsninger fra Sportster A/S

Frihed til oplevelser. Find din nye frihed med et el-køretøj fra Sportster A/S. Totalløsninger fra Sportster A/S Find din nye frihed med et el-køretøj fra Sportster A/S Totalløsninger fra Sportster A/S Velkommen Indhold Sportster A/S er din professionelle danske leverandør af el-køretøjer gennem mere end 25 år. Vi

Læs mere