Dykkergitte ApS. Maldiverne siden 2003 Resortoversigt. dykkergitte.dk

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Dykkergitte ApS. Maldiverne siden 2003 Resortoversigt. dykkergitte.dk"

Transkript

1 Dykkergitte ApS. Maldiverne siden 2003 Resortoversigt dykkergitte.dk

2 Om Dykkergitte ApS rejser Dykkergitte ApS driver et rejsebureau, som udover dykkerferier også laver andre typer af rejser. Vi laver f.eks. bryllupsrejser til Maldiverne, Bade- og familieferie og endelig hjælper vi dig med at få det bedste ud af din ferie til Maldiverne uanset om det er på land eller til vands. Vi sætter service højt og vores repræsentant møder vores gæster i lufthavnen, hvor de står med et skilt med vores logo på. De viser jer vej til transfer, uanset om det er speed båd, indenrigsfly eller vandfly. Dykkergittes gæster får altid udleveret et lokalt SIM kort til at sætte i deres tlf. samt vores lokale hotline nr. så man gratis kan ringe og få assistance med stort som småt, der kan være med til at gøre jeres ferie til noget særligt. Vi har været på Maldiverne siden 2003 og Dykkergitte har selv sejlet det tyndt, fløjet rundt med vandfly og indenrigsfly. Derfor kender vi Maldiverne virkelig godt. Vi råder over mere end 50 resorts, så uanset jeres ønsker eller jeres budget, så kan vi hjælpe jer til at få den helt rigtige ferie. Om I ønsker drømmeferien, hvor massage, spa og afslapning indgår eller om I er til action, dykning og evt. fiskeri, har vi et tilbud, der passer. Al vandsport findes på Maldiverne og der er masser af fisk i vandet. På den måde er der lagt op til ferie for 3 generationer. Både mormor, søn og barnebarn kan få det, som de ønsker her. Der er særligt program for bryllupsrejser og for festrejser.

3 Hvad skal man lave på Maldiverne? 99% af Maldiverne består af vand. Derfor er der masser af vandsportsaktiviteter, såsom dykning, surfing, sejlads, fiskeri og meget andet at foretage sig. Udover det findes der Spa Faciliteter på langt de fleste resorts, ligesom landet også er kendt for deres mange forskellige typer af massage. Mange resorts råder over tennisbaner, mini golf, Volley-Ball og arrangerer udflugter til lokale øer, samt romantiske middage på stranden. Der er altid mange arrangementer og aktiviteter på de enkelte resorts. Solbadning Brug dagen på stranden og bad i det krystalklare vand, kridhvide sand og mærk brisen fra havet. Dykning og Snorkeling Med en vandtemperatur på skønne grader er der masser af liv og koraler under overfladen. Der er over 700 forskellige fiskearter, så der er hele tiden noget nyt at få øje på. Nogle atoller har forskellige former for dykning, som f.eks. Mantaer, hammerhajer, hvalhajer og skildpader. Normalt har vi god sigtbarhed og det er et skønt sted at dykke. Surfing på Maldiverne Der er mange steder, man kan surfe på Maldiverne. Sæsonen er fra marts til november, og det kan til tider være en udfordring at fange bølgerne, men det er det hele værd. Maldiverne er jævnligt værter for internationale surf konkurrencer. Sejlads på Maldiverne At sejle gennem det krystalklare vand er en oplevelse i sig selv. Mange steder er der mulighed for at sejle med katamaran. Der findes også faldskærmssejlads, hvor faldskærmsudspring og vandski kombineres. Typisk ved at man trækkes efter en båd med en skræm omkring sig. Det ser fantastisk ud og er en vild oplevelse. Delfin safari Der arrangeres ofte delfin safari med den lokale Dhoni, som tager jer ud og se på delfinerne, der leger med stævnen. Det er pragtfuldt og normalt sørger resortet for forfriskninger og snacks til en romantisk tur med delfiner.

4 Fiskeri på Maldiverne Det meste af Maldiverne består af vand - kun 1% af land. Derfor er der masser af fisk og havstrømmene gør, at der er mulighed for at fange nogle af de helt store, som f.eks. tun, sværdfisk og barracuda. Men der er masser af muligheder for at fange helt store fisk. Hajfiskeri er dog forbudt. Dem kan man se, når man dykker. Mange resorts tilbyder fiskeri ved solnedgang og fiskeudflugter. Vi har et helt program for jer, som virkelig gerne vil fiske på jeres ferie. Besøg på lokal ø De fleste resorts tilbyder at man kan komme på udflugt til de lokale øer og møde lokal befolkningen. Shopping på Maldiverne Her er Maldivernes begrænsning Der er ikke meget at købe på Maldiverne, I hovedstaden kan man købe souvenir, og der er mulighed for at købe i lufthavnen, men ellers er shopping ret begrænset. Det er forbudt at udføre noget, der er lavet af koral eller perler fra Maldiverne, så lad være at købe det. Spa og afslapning Langt de fleste resorts på Maldiverne har Spa. Nogle er bygget over vandet, så man kan kigge ned på fiskene, mens man får massage. Der er endda nogle spa afdelinger, under vandet, så man har fisk hele vejen omkring sig. Der findes mange forskellige behandlinger i de enkelte spa. Så for jer der bare vil forkæles og nye livet, er det virkelig en oplevelse. Vand Sport Her kan Maldiverne noget, som ikke findes på samme måde i resten af verden. Der er alverdens vandsport, dykning, snorkling, kajak, kitesurfing, windsurfing, vandski, banan ture efter båd og masser af andre vandaktiviteter. Aften underholdning De fleste resorts tilbyder i ugens løb forskellige former for underholdning, som f.eks. filmaften på stranden, live bands, traditionel Maldivisk nat og Balinese dance night samt DJ night.

5 One & Only Reethi Rah Adventure & Leisure Priser fra kr. 4200,- pr. person pr. nat i delt dobbeltværelse. Inkl. alle skatter og bidrag til rejsegarantifonden. Excl transfer. Område: Nord Male Atollen: Afstand fra lufthavnen 35 km Transfer: Luksus Yacht (75 min) Dette resort er et af de største på Nord Male atollen. Omgivet af krystalklart vand og kridhvide sandstrande. All villaer tilbyder havudsigt og direkte adgang til lagune. Dette er det ultimative for jer, der gerne vil have en luksusferie på Maldiverne. Der findes forskellige villaer, men alle meget luksuriøse. Restaurenter & Bar: 4 restaurenter & 4 barer Internationalt køkken, som Arabisk, Asiask, Maldivisk, Middelhavs- og Japansk køkken. Aktiviter & Faciliteter: NEO Boutique, Art Studio, Dykning og SPLASH Surf Shop, Kids Club, Teenager Aktiviteter, Tennis, Klatrevæg, Vand Sport, Golf Stimulator, 12 strande og 40 Pools, Bryllup og bryllupsrejse faciliteter. Spa: One&Only by ESPA (GLOBAL WINNER in the Best Luxury Wellness Spa category 2013) Højdepunkter: Privatliv og luksus. Fantastiske aktiviteter og 12 smukke private strande. Flotte villaer.

6 Four Seasons Kuda Huraa Område: Nord Male Atollen Afstand fra lufthavnen: 120 km Transfer: Speedbåd (25 min) Dette er et resort, der falder ind i den lokale vegetation og er lavet hovedsageligt af naturlige materialer. Det er bygget til at være harmonie med det blå vand og ø-ens naturlige planter. Det giver en rustik atmosfære, der passer godt ind i resortets tema. Resortet tilbyder mange forskellige typer af villaer Priser fra kr. 3999,- pr. person pr. nat i delt strand bungalow med pool. Inkl. skatter og bidrag til rejsegarantifonden. Excl. transfer og forplejning. Spisesteder: 4 restauranter & 3 barer Der laves Maldivisk, International, Asiatisk, indisk og Italiensk mad. Aktiviteter og faciliteter: Kuda Mas Club (Børneklub), Marine opdagelses center, Dykning og vandsport, Lægevagt 24 timer i døgnet. Surfing, Tennis og Fitness center. Spa afdelingen er et kapitel for sig, da det ligger på en sepeart ø, som man sejler til på få minutter. Der er spa for børn, teenagere og voksne. Der er 7 pavilloner over vandet til spa, Yoga, Pilâtes og Reiki Højdepunkter: Gode surfermuligheder samt Manta Points, Exceptionel spa afdeling. Resortet er børnevenligt.

7 Anantara Kihavah Adventure & Leisure Priser fra kr. 5200,- pr. person pr. nat i delt Beach pool villa. Inkl. skatter og bidrag til rejsegarantifonden. Excl. transfer og forplejning. Område: Baa Atollen Afstand fra lufthavnen: 83 km Transfer: Vandfly (30 min) Anantara Kihavah Villas kombinerer luksus med unik Maldivisk arkitektur fusioneret med moderne design og teknologi. Resortet er alt, hvad du har drømt om - hvide sandstrande og krystalklart blåt vand, unikke middage og luksuøse villaer. Du vil også blive overrasket over udbuddet af vine, og spa-afdelingen som er over vandet. Desuden har resortet Maldiverns længste pool. (49 meter) Der findes mange forskellige slags villaer, alle med smuk indretning. Spisesteder: 6 forskellige steder samt mulighed for privat middagsservice. Der er også restaurent under vandet med vinkælder. Der laves Japansk, Middelhavslækkerier, som Taps og Gourmet mad, samt internationalt mad og naturligvis Maldivisk mad. Aktiviteter og facliteter Marine laboratorie, Dykning og vandsport. Læge på vagt 24 timer i døgnet. Fitness center og Tennis bane. Volleyball, Badminton, Skak,s, Billiard, Cykler, Pool, børneklub og bryllupsfaciliteter. Spa: Anantara Over-Water Spa (6 private over-water suites, Relaxation deck, Jacuzzi & cold plunge pools, Steam room og Spa boutique shop) Højdepunkter: Undervandsrestaurentent og vinklælderen samt Spa- afdelingen, der ligger over vandet, Fantastisk husrev og virkelig smuk dykning

8 Lily Beach Resort & Spa Adventure & Leisure Priser fra kr ,- pr. person for en uge. inkl. All Inclusive, transfer med vandfly, inkl. skatter og bidrag til rejsegarantifonden Område: Syd Ari Atollen Afstand fra lufthavnen: 80 km Transfer: Vandfly (25 min) Oplev de hvide sandstrande, den tropiske vegetation og et vidunderligt husrev bare et på få skridt fra stranden. Huvahendhoo Island ligger tæt på mange af de mest fantastiske dykkersteder i verden. Lily Beach Resort & SPA har fået priser for de bedste hoteller på Maldiverne med både luksus og romantisk atmosfære. Der er mange forskellige former for Villaer i mange forskellige prisklasser. Bl.a. er der villaer, med glasrude i gulvet, så man kan se på fiskene fra sin villa. Spisesteder: 4 restauranter & 3 barer Der laves international mad, Taimad, Kinesisk, Maldivisk og Italiensk mad. Aktiviteter og faciliteter: Marine laboratorie, Dykkercenter, Læge der bor på øen. Tennis bane, Gymastik, Kids Club, Fitness Center, Snorkeling, Billiard borde, Aften underholdning, to pools, Husrev med coral have, Vandsport. Indørs spil, aktiviteter der arrangers efter efterspørgsel, bryllupsfaciliteter. Der tilbydes forskellige spa-behandlinger. Højdepunkter: Komplet All-Inclusive Platinum Plan, Udsøgt husrev, Fantastiske dykkersteder, og fantastisk overhavs Spa afdeling.

9 Coco Privé Kuda Hithi Island Spørg efter prisen. Område: North Male Atollen Afstand fra lufthavnen: 30 km Transfer: Vandfly(10 min) Coco Privé Kuda Hithi Island er en af de mest private ø-er i verden, med kun en håndfuld vilde luksus villaer. Denne ø er kun tilgængelig for en booking ad gangen, og der tilbydes den absolutte bedste service, for jer og de venner eller familie som I har med på jeres helt egen ø. Inden I ankommer, vil personalet gerne kende jeres vaner, og hvad I sætter pris på. Derved kan alt være klar og på plads til jeres helt private og intime ferie.her kan I virkelig være i fred og nyde jeres velfortjente luksusliv. Typer af Villaer: Palm Résidence Gecko Villa Heron Villa Manta Villa Star Fish Villa Turtle Villa - i alt kun 6 værelser, som man selvfølgelig råder over i en booking. Særligt velegnet til: Dig/jer, som ønsker en helt privat ferie. Spisesteder: Nyd den luksus det er at have jeres egen kok, der laver den mad, som I beder om. Det er godt at vide på forhånd, hvilken mad, I nyder mest, så kokken den uge samt de udsøgte råvarer er bestilt specielt til jer. Aktiviteter og Faciliteter: : I har jeres egne tjenere, som kun skal sørge for at I får den perfekte service og privatliv. Der er Spa som tilbyder de behandlinger, I ønsker. God ide at informere inden I kommer. Højdepunkters: Exclusiv privat ø.

10 Constance Halaveli Adventure & Leisure Priser fra kr. 3900,- pr. person pr. nat i delt vand villa. Inkl. skatter og bidrag til rejsegarantifonden. Excl. transfer og forplejning. Område: North Ari Atollen Afstand fra lufthavnen: 52 km Transfer: Vandfly (25 min) Øen har form som en Dhoni (Maldivisk båd) Nyd a gå på stranden og svøm i det krystalklare blå vand, der har et fantastisk rigt fiskeliv. Om du vil nyde skøn og lækker mad, udsøgt vin eller skønne spa-behandlinger fra U spa, så vil et ophold på denne ø være et skønt tilflugtsted. Der findes mange forskellige villaer. I alt 86 Villaer. Spisesteder: 3 restauranter & 2 barer Der laves international og fusions mad. Aktiviteter og facliteter: Constance Kids Club, Bryllupsfaciliteter, Fantastisk Dykkercenter, Læge og apotek, Natklub fra kl Omfattende Spa. Yoga, damp bad, sauna og varm og kold pool. Der findes også et Fitness rum, men ikke så omfattende som på andre resorts. Højdepunkter: Luksus resort. Udsøgt vinkælder, private strande, god dykning og snorkling.

11 Kandolhu Island Resort Priser fra kr ,- pr. person for 7 nætter i delt dobbeltværelse. Inkl. morgenmad, transfer med vandfly, inkl. skatter og bidrag til rejsegarantifonden. Område: North Ari Atollen Afstand fra lufthavnen: 70 km Transfer: Vandfly (40 min) Kandolhu Island Resort er omgivet af blåt klart vand, med et meget livligt hus rev. Typer af Villaer: Duplex Pool Villa Jacuzzi Beach Villa Ocean Pool Villa Ocean Villa Pool Villa - der er kun 30 Villaer, så man har meget privatliv. Spisesteders: 4 restauranter & 1 bar, man kan også få servering i sin Villa (In-Villa Dining) eller få den serveret på stranden. De laver international mad, som Maldivisk, japansk, Italiensk og fra Middelhavet. Aktiviteter og Faciliteter: Lille bibliotek, Gymnastik, gratis Wi-Fi, Butik Spa: Varu Spa deres behandlinger fokuserer på organisk tang. Der er værelser, hvor 3 par kan få behandling og tale sammen imens. Der er manicure, pedicure sauna og dampbad, samt koldtvandsbassin. Højdepunkter: Ultimative All-Inclusive, Privatliv, intimitet og afslapning samt et exceptionelt husrev.

12 Zitahli Resort & Spa Kuda-Funafaru Priser fra kr. 2700,- pr. person pr. nat i delt dobbeltværelse. Inkl. skatter og bidrag til rejsegarantifonden. Excl. forplejning og transfer. Område: Noonu Atoll Afstand til lufthavnen: 189 km Transfer: Vandfly (45 min) Fantastisk resort, som er omgivet af jomfruelige strande, tyrkisblåt vand og uberørte rev. Dette luksus resort laver skræddersyet service, i en klasse langt over det sædvanlige. Smukt, Chic, og med en uforstyrret fred, som vil inspirere jer til en fredelig og afslappet ferie i solen. Der er kun 50 Villaer, så der er ikke overfyldt og der er masser af personale til at servicere jer. Typer af Villaer: Deluxe Aqua Villa Deluxe Beach Villa Super Deluxe Beach Villa with Pool Super Deluxe Aqua Villa with Pool Zitahli Suite Spisesteder: 3 restauranter & 1 bar Maden er international, Fusion og Middelhavslækkerier. Aktiviteter & Faciliteter: Ferskvand bassin, internationalt bibliotek, Fitness Center, Gavebutik, Lægevagt til rådighed. Spa: Zitahli Spa Der udbydes et væld af forskellige spa-behandlinger. Højdepunkter: Perfekt for jer på bryllupsrejse og jer som vil forkæle hinanden med masser af luksus. Totalt mulighed for privatliv og afslapning. Flotte villaer.

13 Cheval Blanc Randheli Adventure & Leisure Priser fra kr ,- for to personer pr. nat. i vand villa Inkl. morgenmad og inkl. skatter og bidrag til rejsegarantifonden. Excl. transfer. Område: Noonu Atollen Afstand fra lufthavnen: 168 km Transfer: Vandfly (40 min) I det uspolerede område af Noonu Atollen findes dette resort. Det er omgivet af tyrkisblåt vand og kridhvidt sand. Resortet strækker sig over 3 ø-er, og er meget elegant. Der er kun 45 rummelige villaer, så det giver en intimitet på ø-erne, der er himmelsk. Der findes flg. villaer: Garden Water Villa Island Villa Owner s Villa Water Villa Spisesteder: 5 restauranter & 2 barer + In-Villa Service Der laves både Maldivisk, Indisk, Japansk, Fransk og Middelhavslækkerier. Aktiviteter og Faciliteter: Servering af middag i Villaen, Golf Simulator, Kids Club & Teens Club, Vandsports center. Fitness Center, PADI dykkercenter. Hele 4 spa villaer. 2 dobbelte, der er Hammam bade, yoga undervisning, hår spa og make-up studio, samt barber. Højdepunkter: 5 stars PADI Dykker center, Cheval Blanc Spa med eksklusive behandlinger.

14 Conrad Maldives Rangali Island Priser fra kr pr. person pr. uge. morgenmad og transfer med vandfly. Inkl. skatter og bidrag til rejsegarantifonden Område: Syd Ari Atoll Afstand fra lufthavnen: 100 km Transfer: Vandflyver (30 min) Conrad Maldives ligger på to øer, som man ankommer til med vandfly. Det er omgivet af en dyb blå lagune og et dramatisk koral liv. Resortet er som et idylisk paradis. Her findes hvalhajer, mantaer, delfiner, skildpadder og koraller. Slap af i de luksuriøse villaer, eller i de romantiske vandvillaer på Rangali øen. Resortet har 12 restauranter og barer, to spas og to pools. Det perfekte sted at udforske fantastisk dykning, forskellig vandsport og gode spa-oplevelser. Der findes flere forskellig typer af villaer til forskellige priser. Spisesteder og barer: 8 rest. restauranter og 4 barer, her findes Asiatisk, Japansk, Italiensk, Indisk, and Europæisk. Aktiviteter og faciliteter: Kids Club, Business Center, Vandsport, Dykkercenter. Shopping, Børne pasning for småbørn. Biograf under åben himmel og bryllupsfaciliteter. Højdepunkter: Tæt på hvalhaj område, mantaer ses ofter i området, ligesom delfiner og skildpadder. 2 X Spa, Verdens første restaurant, der er bygget under vandet i glas. Fantastisk bar med udsøgt vinkælder

15 Asuruma View Hvis du bare skal dykke og have en mere lokal ferie, så vil dette gæstehus være en mulighed. Priser fra 399, pr. person i hvis I er 3 der deler et værelse. Mad Eneværelse Dobbelt værelse 3 personers værelse Værelse kr. 633,- kr ,- kr ,- Bed & Breakfas kr. 760,- kr ,- kr ,- Halvpension kr. 844,- kr. 1065,- kr ,- Helpension kr. 899 kr ,- kr ,- Børnepriser Værelse Morgenmad Halvpensiond Helpension Børn under 2 år, der bor i forældrenes værelse Gratis Børn mellem 2 og 12 år, der deler forældrenes værelse kr. 125,- kr. 176 kr. 230 kr. 265,- Børn over 12 eller børn, som har deres eget værelse, betaler voksen priser Gæstehuset kan også sørge for vegetar mad og imødekommer også andre realistiske ønsker, hvis de bliver gjort opmærksom på det inden I ankommer. Service udgifter: Alle mad bliver tillagt 10% service udgifter Hvad der ellers måtte komme udover det, som er med i madplanen, og som bliver taget med i gæstehuset vil også blive tillagt 10% til service udgifter. Transfer : For at ankomme til Hdh.hanimaadhoo skal man tage med indenrigsfly fra Ibrahim Nasir International Airport kan man booke selv via eller vi kan arrangere fly. Transfer (lufthavn/hotel/lufthavn) Gæstehuset henter og bringer jer fra lufthavnen og der bliver givet en breifing til opholdet og dykningen

16 Jumeirah Dhevanafushi Adventure & Leisure Område: Gaafu Alifu Atollen Afstand fra lufthavnen: 400 km Transfer: Indenrisfly (55 min) + speedbåd (15 in) Priser fra kr. 5100,- pr. person pr. nat i delt dobbeltværelse. Inkl. skatter og birdag til rejsegarantifonden. Excl. transfer. Dette resort er skabt for afslapning og forkælelse, krystalklart vand og udsøgte spa-behandlinger, fantastisk lækker mad og smukke sandstrande skaber det perfekte paradis. Her vil dine sanser bliver stimuleret og du vil være langt væk fra alt. Din private butler vil sørge for at din ferie forløber som den skal i alle detaljer. Højdepunkter: Fantastisk dykning, Udsøgte middage og 24 timers butler service pr. villa. Huvafen Fushi Maldives Område: Nord Male Atollen Afstand fra lufthavnen: 24 km Transfer: Speedbåd (30 min)43 Priser fra kr ,- pr. person inkl. morgenmad og transfer med speedbåd. Inkl. skatter og bidrag til rejsegarantifonden. Huvafen Fushi er et naturligt paradis, som lægger vægt på bæredygtig udvikling. Der er 43 moderne bungalows og pavilionner, hvoraf nogle er i lagunen. Hvert værelse viser sit eget særlige design. Desuden har dette resort verdens første undervands spa afdeling, samt underjordisk vin kælder. Højdepunkter: God dykning, bæredygtig ø og verdens første undervands spa.

17 Kuramathi Island Maldives Adventure & Leisure Område: Nord Male Atollen Afstand fra lufthavnen: 56 km Transfer: Vandfly (20 min) Kuramathi: 7 nætter for 2 voksne med helpension i standard villa inkl. transfer med vandly, og alle skatter fra kr ,- Kuramathi er et af de største restorts på Maldiverne, som tilbyder fantastiske omgivelser til romantisk bryllupsrejse, familieferie og rigtig god dykning. Højdepunkter: Fantastisk hus rev. Gode dykkerområder meget tæt på og masser af aktiviteter på øen samt et bredt udvalg af restauranter. Reethi Beach Resort Adventure & Leisure Område: Baa Atollen Afstand fra lufthavnen: 124 km Transfer: Vandfly (35 min) Reethi Beach: 7 nætter for 2 adults ireethi Villa inkl. vandfly, Bed and Breakfast og alle skatter fra kr ,- Med smukke palmer og flot vegetation samt omgivet af kridhvide sandstrande og en krystal klar lagune, er dette restort oplagt til bade og familieferie. Højdepunkter: PADI center, forskellige dykkermuligheder. Godt hus rev.

18 Sun Island Resort & Spa Adventure & Leisure Område: Syd Ari Atollen Afstand fra lufthavnen: 62 km Transfer: Indenrigsfly (30 min) + Speedbåd(5 min) Sun Island Resort: 7 nætter for 2 voksne i Standard Beach Bungalow, inkl. indenrigsfly, halvpension og alle skatter fra kr ,- Kuramathi er et af de største restorts på Maldiverne, som tilbyder fantastiske omgivelser til romantisk bryllupsrejse, familieferie og rigtig god dykning. Højdepunkter: Fantastisk hus rev. Gode dykkerområder meget tæt på og masser af aktiviteter på øen samt et bredt udvalg af restauranter. Adaaran Meedhupparu Område: Raa Atollen Afstand fra lufthavnen: 136 km Transfer: Vandfly (45 min) Adaaran Meedhupparu: 7 nætter for 2 voksne i Beach Villa inkl. vandfly og alle skatter fra kr ,- Adaaran Select Meedhupparu tilbyder dejlige værelser. og All Inclusive. Resortet tilbyder rolige omgivelser med masser af luksus. Perfekt for dig, der bare vil slappe af. Højdepunkter: All Inclusive, god dykning.

19 Eriyadu Island Resort & Spa Maldives Område: North Male Atoll Afstand fra lufthavnen: 42 km Adventure & Leisure Transfer: Speedbådt (50 min) Eriyadu: 7 nætter for 2 voksne i Superior Room, inkl. transfer med speedbåd og halvpension og alle skatter fra kr ,Eriyadu er en oval ø, omgivet af kridhvide sandstrande og lagune. Det er nok det bedste hus rev i området. Da øen er lille har den stadig den typiske Maldiviske stil og den afslappede atmosfære. Gæsterne kan nyde en masse vandsports aktiviteter, dykning, snorkling og Spa behandlinger. Højdepunkter: Fantastisk husrev. Tæt på Manta point.

20 Map of Maldives Haa Alifu Atoll Haa Dhaalu Atoll Shaviyani Atoll Noonu Atoll Lhaviyani Atoll Raa Atoll Baa Atoll North Male Atoll North Ari Atoll South Male Atoll (Vaavu Atoll) South Ari Atoll (Faafu Atoll) Meemu Atoll Dhaalu Atoll Thaa Atoll Laamu Atoll Gaafu Alifu Atoll Resorts by Atoll ADDU ATOLL Equator Village Herathera Island Resort Shangri-La Villingili BAA ATOLL Amilla Fushi Coco Palm Dhuni Kolhu Four Seasons Landaa Giraavaru Royal Island Resort Soneva Fushi Anantara Kihavah Baros Maldives LUX* Maldives Gililankanfushi Six Senses laamu Kihaad Maldives Reethi Beach Resort DHAALU ATOLL Angsana Velavaru Vilu Reef Beach & Spa Niyama Resort FAAFU ATOLL Filitheyo island Resort GAAFU ALIFU ATOLL Park Hyatt Hadahaa Maldives Robinson Club Maldives Jumeirah Dhevanafushi Ayada Maldives HAA ALIFU ATOLL Beach House at Iruveli J Resort Alidhoo Hideaway Beach Resort & Spa HAA DHAALU ATOLL The Barefoot Maldives LHAVIYANI ATOLL Atmosphere Kanifushi Komandoo Island Resort & Spa Palm Beach Resort & Spa Kuredu Island Resort Kanuhura Maldives MEEMU ATOLL Chaaya Lagoon Hakura Hura Medhu Fushi Island Resort NOONU ATOLL Velaa Private Island Four Seasons Kuda Huraa Cheval Blanc Randheli Centara Ras Fushi Sun Siyam Irufushi Kuramathi Maldives NORTH ARI ATOLL Bathala Island Resort Gangehi Island Resort Nika Island Resort Velidhu Island Resort W Retreat and Spa Maldives Constance Halaveli Kandolhu Island Resort Chaaya Ellaidoo RAA ATOLL Adaaran Select Meedhupparu Loama Resort SHAVIYANI ATOLL Viceroy Maldives Zitahli Resort & Spa SOUTH ARI ATOLL Angaga Island Resort Athuruga Diamonds Constance Moofushi Holiday Island Resort Kuda Rah Island Resort Maafushivaru Mirihi Island Resort Ranveli Village Resort Maldives Vakarufalhi Island Resort Velassaru Maldives Vilamendhoo Island Resort & Spa Conrad Maldives Rangali Lily Beach Resort Dusit Thani Maldives Centara Grand Island Resort & Spa Sun Island Resort NORTH MALE ATOLL SOUTH MALE ATOLL Angsana Ihuru Adaaran Club Rannalhi Bandos Island Resort Adaaran Prestige Vadoo Banyan Tree Vabbinfaru Anantara Veli Chaaya Island Dhonveli Biyadhoo Island Resort Eriyadu Island Resort Cocoa Island By COMO Helengeli Island Resort Embudhoo Village Kurumba Maldives Fihalhohi island resort Makunudu Island Resort Fun Island Maldives Naladhu Maldives Holiday Inn Resort One & Only Reethi Rah Jumeirah Vittaveli Paradise Island - The Haven Rihiveli Beach Resort Sheraton Maldives Full Moon Taj Exotica Summer Island Village Anantara Dhigu Resort Taj Vivanta Olhuveli Beach Resort & Spa Thulhagiri Island Resort Coco Privé Kuda hithi Coco Bodu Hithi Huvafen Fushi Maldives Meeru Island Resort Adaaran Hudhuranfushi maldives Addu Atoll Gaafu Dhaalu Atoll Gnaviyani Atoll dykkergitte.dk

De Caribiske øer. Indholdsfortegnelse

De Caribiske øer. Indholdsfortegnelse De Caribiske øer Strobel Travel byder jer velkommen til at gå på opdagelse i vores nye katalog på Caribien. Gennem mange år har disse spændende øer været vores speciale og store passion. Hele perlerækken

Læs mere

Sommer. Tyrkiet Solsikker badning og dejlig atmosfære. Tunesien Fantastiske sandstrande og skønne oplevelser. Klassikeren indbyder til afslapning

Sommer. Tyrkiet Solsikker badning og dejlig atmosfære. Tunesien Fantastiske sandstrande og skønne oplevelser. Klassikeren indbyder til afslapning Sommer 2015 Tyrkiet Solsikker badning og dejlig atmosfære Kreta Klassikeren indbyder til afslapning Tunesien Fantastiske sandstrande og skønne oplevelser 2 : Indhold Læs mere om vores rejser på detur.dk

Læs mere

Danmarks Laveste Priser - Med Udvidet Prisgaranti! Drømmerejser. Florida Jamaica Dubai Thailand

Danmarks Laveste Priser - Med Udvidet Prisgaranti! Drømmerejser. Florida Jamaica Dubai Thailand Danmarks Laveste Priser - Med Udvidet Prisgaranti! Drømmerejser Florida maica Dubai Thailand Udsnit af Ferieboliger Sol & Vand 2008 Medlem af Danmarks Rejsebureau Forening og Rejsegarantifonden Nr. 821

Læs mere

Dansk Vestindien. Med eller uden dansk rejseleder

Dansk Vestindien. Med eller uden dansk rejseleder Dansk Vestindien Med eller uden dansk rejseleder Stjernegaard Rejser i Dansk Vestindien ST. THOMAS Brewers Bay Lindberg Bay Magen's Bay Charlotte Amalie Bolongo Bay Red Hook Secret Habour Trunk Bay Annaberg

Læs mere

Eventyrlige Øer Individuelle rundrejser

Eventyrlige Øer Individuelle rundrejser Eventyrlige Øer Individuelle rundrejser SEYCHELLERNE MAURITIUS LA REUNION MADAGASKAR MALDIVERNE THAILANDS ØER MALAYSIAS ØER BORNEO BALI, GILI & LOMBOK FRANSK POLYNESIEN HAWAII GALAPAGOS PÅSKEØEN TRINIDAD

Læs mere

Bulgarien & Grækenland

Bulgarien & Grækenland Danmarks Laveste Priser - Med Udvidet Prisgaranti! Bulgarien & Grækenland Ferieboliger, Hoteller & Luksuscamping '08 Udsnit af Ferieboliger Sol & Vand 2008 Medlem af Danmarks Rejsebureau Forening og Rejsegarantifonden

Læs mere

INDHOLD: Visum og pas. Praktiske oplysninger 2-3. Florida for Livsnydere 4-5 Florida for Hele Familien 6-7 Det Bedste af Florida 8-9

INDHOLD: Visum og pas. Praktiske oplysninger 2-3. Florida for Livsnydere 4-5 Florida for Hele Familien 6-7 Det Bedste af Florida 8-9 florida Florida I Florida kan I finde stort set alt det, der skal til for at få den perfekte ferie. Her er kilometervis af hvide strande, et sandt overflødighedshorn af attraktioner, et subtropisk/tropisk

Læs mere

Min Thailand Billedbog

Min Thailand Billedbog Min Thailand Billedbog R E J S E R M E D E T M E N N E S K E L I G T A N S I G T Andrea Jancikova Rejsekonsulent Susanne Naundrup Regnskabschef Nuria Sagarra Flyansvarlig Pernille Emonds Rejsekonsulent

Læs mere

INDHOLD: Oplev USA med KLM. kør selv rundrejse side 4-5 Destinationer: vestkysten side 8 østkysten side 9 key west side 10

INDHOLD: Oplev USA med KLM. kør selv rundrejse side 4-5 Destinationer: vestkysten side 8 østkysten side 9 key west side 10 florida Pas og ESTA Alle rejsende, både voksne og børn, skal være i besiddelse af et maskinlæsbart pas samt eletronisk indrejseformular/esta (Pris pr. person US$ 14), hvilket giver visumfri indrejse til

Læs mere

CRUISE 12 Ferie med frisk luft og oplevelser! SPAR op til 79% gotravel.dk NU MED CRUISE FRA KØBENHAVN

CRUISE 12 Ferie med frisk luft og oplevelser! SPAR op til 79% gotravel.dk NU MED CRUISE FRA KØBENHAVN DANSK FRI FERIE A/S - CVR NR: 73 78 56 18 Medlem af Danmarks Rejsebureau Forening og Rejsegarantifonden Nr. 821 Italien - spanien - frankrig - grækenland - kroatien - færøerne - island gotravel.dk NU MED

Læs mere

INDHOLD: Visum og pas

INDHOLD: Visum og pas florida Florida I Florida kan I finde stort set alt det, der skal til for at få den perfekte ferie. Her er kilometervis af hvide strande, et sandt overflødighedshorn af attraktioner, et subtropisk/tropisk

Læs mere

TRÆNINGSLEJRE OG STÆVNER FODBOLD 2015

TRÆNINGSLEJRE OG STÆVNER FODBOLD 2015 OLKA PRÆSENTERER TRÆNINGSLEJRE OG STÆVNER FODBOLD 2015 SKANDINAVIENS BREDESTE OG MEST KVALITATIVE UDBUD AF TRÆNINGSLEJRE Oplæg til program Dag 1 Ankomst ca. Kl. 13.00 Dag 2-4 Morgenmad - Frokost - Aftensmad

Læs mere

Oplevelser med Autocamper USA/Canada/Australien/New Zealand

Oplevelser med Autocamper USA/Canada/Australien/New Zealand Aloha fra Hawaii Oplevelser med Autocamper USA/Canada/Australien/New Zealand At rejse i autocamper er i høj grad en livsstil. Det er ikke luksusophold på et resort med et stort værelse, rengøring hver

Læs mere

Florida REJSEBESKRIVELSE - DAG FOR DAG. www.gislev-rejser.dk Tlf. 62 29 12 10

Florida REJSEBESKRIVELSE - DAG FOR DAG. www.gislev-rejser.dk Tlf. 62 29 12 10 REJSEBESKRIVELSE - DAG FOR DAG Florida The Sunshine State 2014 12 dage - Fly Kilometervis af hvide strande, et eldorado for alle livsnydere. Miami, en moderne metropol hvis Art Deco huse er kendt fra mange

Læs mere

Endelig ferie! Her starter friheden.

Endelig ferie! Her starter friheden. EFTERÅR VINTER FORÅR 2010/2011 Endelig ferie! Her starter friheden. Størst på rejser til Egypten. De Kanariske Øer mere af det bedste! Nyheder: Eksotiske Sri Lanka, dykkerparadiset Marsa Alam i Egypten

Læs mere

KRYDSTOGT TIL NORDKAP MED NORWEGIAN STAR

KRYDSTOGT TIL NORDKAP MED NORWEGIAN STAR KRYDSTOGT TIL NORDKAP MED NORWEGIAN STAR Tag med Norwegian Star på et fantastisk krydstogt op langs Norges kystlinje hvor vi besøger Nordkap Afrejse d. 11-06-2016 Bestil din kahyt inden d. 31-07-2015 og

Læs mere

Hawaii-side 1.qxp 1/20/2010 9:02 AM Page 1. Hawaii. Paradis i Stillehavet

Hawaii-side 1.qxp 1/20/2010 9:02 AM Page 1. Hawaii. Paradis i Stillehavet Hawaii-side 1.qxp 1/20/2010 9:02 AM Page 1 Hawaii Paradis i Stillehavet Hawaii-side 2-5.qxp 1/20/2010 9:19 AM Page 1 Vores Hawaii team Store erfaringer Grundstenen til TEAM BENNS A/S blev lagt helt tilbage

Læs mere

Sydafrika MOZAMBIQUE ZIMBABWE NAMIBIA BOTSWANA SYDAFRIKA

Sydafrika MOZAMBIQUE ZIMBABWE NAMIBIA BOTSWANA SYDAFRIKA sydafrika Sydafrika Sydafrika beskrives ofte som hele verden i ét land. Landet er større end Frankrig og Spanien tilsammen og klimaet går fra tempereret i Cape-regionen til subtropisk i de nordlige egne,

Læs mere

cuba Visum: Atlantic Ocean Caribbean Sea

cuba Visum: Atlantic Ocean Caribbean Sea cuba cuba Cuba er som land en lige så eksotisk cocktail som dets berømte drinks, mojito og daiquiri. Verdens bedste cigarer rulles på denne store caribiske ø, der har sol og sommer året rundt. Her finder

Læs mere

KENYA. 1 Jesper & Company. rejseselskabet

KENYA. 1 Jesper & Company. rejseselskabet KENYA 1 Jesper & Company Kenya, Tanzania & Zanzibar Deluxe Luksusrundrejse med egen guide og minibus til Kenyas tre bedste nationalparker - Samburu, Masai Mara og Amboseli. Rejsen slutter med badeferie

Læs mere

Familieorlov i Australien

Familieorlov i Australien Familieorlov i Drømmer du om at tage familien med på orlov i? Lad os hjælpe med de store linjer i rejsen, så I ved, at jeres drømme bliver opfyldt! Dette turforslag varer 2½ måned, og der er afsat rigeligt

Læs mere

Introduktion VELKOMMEN

Introduktion VELKOMMEN Introduktion Velkommen...2 Hotelklassificering...4 Nyd livet...6 På opdagelse...8 Plads til børn...10 Ferie i trygge rammer...12 All Inclusive...14 Aktiv ferie...16 VELKOMMEN Egypten Egypten har det hele...

Læs mere

Kroatien, Slovenien, Montenegro

Kroatien, Slovenien, Montenegro Danmarks Laveste Priser - Med Udvidet Prisgaranti! Kroatien, Slovenien, Montenegro Ferieboliger, Hoteller & Luksuscamping '08 Udsnit af Ferieboliger Sol & Vand 2008 Medlem af Danmarks Rejsebureau Forening

Læs mere

MEXICO. 6 yucatan 7 yucatan på egen hånd. 14 merida 15 campeche

MEXICO. 6 yucatan 7 yucatan på egen hånd. 14 merida 15 campeche MEXICO MEXICO Mexico er et land med mange kontraster. Himmelstræbende bjergkæder indrammer frugtbare dale, frodig regnskov afløses af trøstesløs ørken. Her er en af verdens største byer og et uendeligt

Læs mere

60 ÅRs JUBILÆUMSSHOW. MEEwallet - Tag på en SPIES læserrejse Rejs med børnebørnene til Mallorca eller oplev det charmerende Grækenland med 4% bonus.

60 ÅRs JUBILÆUMSSHOW. MEEwallet - Tag på en SPIES læserrejse Rejs med børnebørnene til Mallorca eller oplev det charmerende Grækenland med 4% bonus. NR. 2 - MAJ. 2015 130. ÅRGANG 203.700 EKS. F-BLADET.DK 60 ÅRs JUBILÆUMSSHOW 16 MEEwallet - ny betalingsløsning til mobiltelefonen Tag på en SPIES læserrejse Rejs med børnebørnene til Mallorca eller oplev

Læs mere

PÅSKETUR 2015 PÅ NORWEGIAN SPIRIT

PÅSKETUR 2015 PÅ NORWEGIAN SPIRIT PÅSKETUR 2015 PÅ NORWEGIAN SPIRIT Start påsken med at nyde det dejlige forårsvejr på et krydstogt fra Barcelona til Kanarieøerne Afrejse d. 26-03-2015 Bestil senest d. 18/12-2014 så inkluderer vi din flybillet!

Læs mere

Badelande. Ferieboliger, Hoteller & Luksuscamping 09. Danmarks Laveste Priser - Med Udvidet Prisgaranti

Badelande. Ferieboliger, Hoteller & Luksuscamping 09. Danmarks Laveste Priser - Med Udvidet Prisgaranti Danmarks Laveste Priser - Med Udvidet Prisgaranti Badelande Ferieboliger, Hoteller & Luksuscamping 09 Medlem af Danmarks Rejsebureau Forening og Rejsegarantifonden Nr. 821 Vi garanterer kvalitet De bedste

Læs mere

Tema / Sommerferie. Sommerdrømme

Tema / Sommerferie. Sommerdrømme Tema / Sommerferie Sommerdrømme Sommerferien er for manges vedkommende årets absolutte højdepunkt. Det er under solen, med uendelige timer til rådighed, vi finder sammen med familien eller vennerne om

Læs mere

Danmarks Laveste Priser - Med Udvidet Prisgaranti! Tjekkiet & Polen. Ferieboliger, Hoteller & Luksuscamping '08

Danmarks Laveste Priser - Med Udvidet Prisgaranti! Tjekkiet & Polen. Ferieboliger, Hoteller & Luksuscamping '08 Danmarks Laveste Priser - Med Udvidet Prisgaranti! Tjekkiet & Polen Ferieboliger, Hoteller & Luksuscamping '08 Udsnit af Ferieboliger Liv, Natur & Kultur 2008 Medlem af Danmarks Rejsebureau Forening og

Læs mere

SPROGREJSER SommEren 2012 FOr dig MELLEM 13 og 20 år Juniorkurser 10 13 år

SPROGREJSER SommEren 2012 FOr dig MELLEM 13 og 20 år Juniorkurser 10 13 år SPROGREJSER SommEren 2012 FOr dig MELLEM 13 og 20 år Juniorkurser 10 13 år oplev dit livs sommer! Tag på SPROGREJSE og vælg mellem 20 forskellige destinationer Tips! Bestil din sprogrejse til sommeren

Læs mere