Dykkergitte ApS. Maldiverne siden 2003 Resortoversigt. dykkergitte.dk

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Dykkergitte ApS. Maldiverne siden 2003 Resortoversigt. dykkergitte.dk"

Transkript

1 Dykkergitte ApS. Maldiverne siden 2003 Resortoversigt dykkergitte.dk

2 Om Dykkergitte ApS rejser Dykkergitte ApS driver et rejsebureau, som udover dykkerferier også laver andre typer af rejser. Vi laver f.eks. bryllupsrejser til Maldiverne, Bade- og familieferie og endelig hjælper vi dig med at få det bedste ud af din ferie til Maldiverne uanset om det er på land eller til vands. Vi sætter service højt og vores repræsentant møder vores gæster i lufthavnen, hvor de står med et skilt med vores logo på. De viser jer vej til transfer, uanset om det er speed båd, indenrigsfly eller vandfly. Dykkergittes gæster får altid udleveret et lokalt SIM kort til at sætte i deres tlf. samt vores lokale hotline nr. så man gratis kan ringe og få assistance med stort som småt, der kan være med til at gøre jeres ferie til noget særligt. Vi har været på Maldiverne siden 2003 og Dykkergitte har selv sejlet det tyndt, fløjet rundt med vandfly og indenrigsfly. Derfor kender vi Maldiverne virkelig godt. Vi råder over mere end 50 resorts, så uanset jeres ønsker eller jeres budget, så kan vi hjælpe jer til at få den helt rigtige ferie. Om I ønsker drømmeferien, hvor massage, spa og afslapning indgår eller om I er til action, dykning og evt. fiskeri, har vi et tilbud, der passer. Al vandsport findes på Maldiverne og der er masser af fisk i vandet. På den måde er der lagt op til ferie for 3 generationer. Både mormor, søn og barnebarn kan få det, som de ønsker her. Der er særligt program for bryllupsrejser og for festrejser.

3 Hvad skal man lave på Maldiverne? 99% af Maldiverne består af vand. Derfor er der masser af vandsportsaktiviteter, såsom dykning, surfing, sejlads, fiskeri og meget andet at foretage sig. Udover det findes der Spa Faciliteter på langt de fleste resorts, ligesom landet også er kendt for deres mange forskellige typer af massage. Mange resorts råder over tennisbaner, mini golf, Volley-Ball og arrangerer udflugter til lokale øer, samt romantiske middage på stranden. Der er altid mange arrangementer og aktiviteter på de enkelte resorts. Solbadning Brug dagen på stranden og bad i det krystalklare vand, kridhvide sand og mærk brisen fra havet. Dykning og Snorkeling Med en vandtemperatur på skønne grader er der masser af liv og koraler under overfladen. Der er over 700 forskellige fiskearter, så der er hele tiden noget nyt at få øje på. Nogle atoller har forskellige former for dykning, som f.eks. Mantaer, hammerhajer, hvalhajer og skildpader. Normalt har vi god sigtbarhed og det er et skønt sted at dykke. Surfing på Maldiverne Der er mange steder, man kan surfe på Maldiverne. Sæsonen er fra marts til november, og det kan til tider være en udfordring at fange bølgerne, men det er det hele værd. Maldiverne er jævnligt værter for internationale surf konkurrencer. Sejlads på Maldiverne At sejle gennem det krystalklare vand er en oplevelse i sig selv. Mange steder er der mulighed for at sejle med katamaran. Der findes også faldskærmssejlads, hvor faldskærmsudspring og vandski kombineres. Typisk ved at man trækkes efter en båd med en skræm omkring sig. Det ser fantastisk ud og er en vild oplevelse. Delfin safari Der arrangeres ofte delfin safari med den lokale Dhoni, som tager jer ud og se på delfinerne, der leger med stævnen. Det er pragtfuldt og normalt sørger resortet for forfriskninger og snacks til en romantisk tur med delfiner.

4 Fiskeri på Maldiverne Det meste af Maldiverne består af vand - kun 1% af land. Derfor er der masser af fisk og havstrømmene gør, at der er mulighed for at fange nogle af de helt store, som f.eks. tun, sværdfisk og barracuda. Men der er masser af muligheder for at fange helt store fisk. Hajfiskeri er dog forbudt. Dem kan man se, når man dykker. Mange resorts tilbyder fiskeri ved solnedgang og fiskeudflugter. Vi har et helt program for jer, som virkelig gerne vil fiske på jeres ferie. Besøg på lokal ø De fleste resorts tilbyder at man kan komme på udflugt til de lokale øer og møde lokal befolkningen. Shopping på Maldiverne Her er Maldivernes begrænsning Der er ikke meget at købe på Maldiverne, I hovedstaden kan man købe souvenir, og der er mulighed for at købe i lufthavnen, men ellers er shopping ret begrænset. Det er forbudt at udføre noget, der er lavet af koral eller perler fra Maldiverne, så lad være at købe det. Spa og afslapning Langt de fleste resorts på Maldiverne har Spa. Nogle er bygget over vandet, så man kan kigge ned på fiskene, mens man får massage. Der er endda nogle spa afdelinger, under vandet, så man har fisk hele vejen omkring sig. Der findes mange forskellige behandlinger i de enkelte spa. Så for jer der bare vil forkæles og nye livet, er det virkelig en oplevelse. Vand Sport Her kan Maldiverne noget, som ikke findes på samme måde i resten af verden. Der er alverdens vandsport, dykning, snorkling, kajak, kitesurfing, windsurfing, vandski, banan ture efter båd og masser af andre vandaktiviteter. Aften underholdning De fleste resorts tilbyder i ugens løb forskellige former for underholdning, som f.eks. filmaften på stranden, live bands, traditionel Maldivisk nat og Balinese dance night samt DJ night.

5 One & Only Reethi Rah Adventure & Leisure Priser fra kr. 4200,- pr. person pr. nat i delt dobbeltværelse. Inkl. alle skatter og bidrag til rejsegarantifonden. Excl transfer. Område: Nord Male Atollen: Afstand fra lufthavnen 35 km Transfer: Luksus Yacht (75 min) Dette resort er et af de største på Nord Male atollen. Omgivet af krystalklart vand og kridhvide sandstrande. All villaer tilbyder havudsigt og direkte adgang til lagune. Dette er det ultimative for jer, der gerne vil have en luksusferie på Maldiverne. Der findes forskellige villaer, men alle meget luksuriøse. Restaurenter & Bar: 4 restaurenter & 4 barer Internationalt køkken, som Arabisk, Asiask, Maldivisk, Middelhavs- og Japansk køkken. Aktiviter & Faciliteter: NEO Boutique, Art Studio, Dykning og SPLASH Surf Shop, Kids Club, Teenager Aktiviteter, Tennis, Klatrevæg, Vand Sport, Golf Stimulator, 12 strande og 40 Pools, Bryllup og bryllupsrejse faciliteter. Spa: One&Only by ESPA (GLOBAL WINNER in the Best Luxury Wellness Spa category 2013) Højdepunkter: Privatliv og luksus. Fantastiske aktiviteter og 12 smukke private strande. Flotte villaer.

6 Four Seasons Kuda Huraa Område: Nord Male Atollen Afstand fra lufthavnen: 120 km Transfer: Speedbåd (25 min) Dette er et resort, der falder ind i den lokale vegetation og er lavet hovedsageligt af naturlige materialer. Det er bygget til at være harmonie med det blå vand og ø-ens naturlige planter. Det giver en rustik atmosfære, der passer godt ind i resortets tema. Resortet tilbyder mange forskellige typer af villaer Priser fra kr. 3999,- pr. person pr. nat i delt strand bungalow med pool. Inkl. skatter og bidrag til rejsegarantifonden. Excl. transfer og forplejning. Spisesteder: 4 restauranter & 3 barer Der laves Maldivisk, International, Asiatisk, indisk og Italiensk mad. Aktiviteter og faciliteter: Kuda Mas Club (Børneklub), Marine opdagelses center, Dykning og vandsport, Lægevagt 24 timer i døgnet. Surfing, Tennis og Fitness center. Spa afdelingen er et kapitel for sig, da det ligger på en sepeart ø, som man sejler til på få minutter. Der er spa for børn, teenagere og voksne. Der er 7 pavilloner over vandet til spa, Yoga, Pilâtes og Reiki Højdepunkter: Gode surfermuligheder samt Manta Points, Exceptionel spa afdeling. Resortet er børnevenligt.

7 Anantara Kihavah Adventure & Leisure Priser fra kr. 5200,- pr. person pr. nat i delt Beach pool villa. Inkl. skatter og bidrag til rejsegarantifonden. Excl. transfer og forplejning. Område: Baa Atollen Afstand fra lufthavnen: 83 km Transfer: Vandfly (30 min) Anantara Kihavah Villas kombinerer luksus med unik Maldivisk arkitektur fusioneret med moderne design og teknologi. Resortet er alt, hvad du har drømt om - hvide sandstrande og krystalklart blåt vand, unikke middage og luksuøse villaer. Du vil også blive overrasket over udbuddet af vine, og spa-afdelingen som er over vandet. Desuden har resortet Maldiverns længste pool. (49 meter) Der findes mange forskellige slags villaer, alle med smuk indretning. Spisesteder: 6 forskellige steder samt mulighed for privat middagsservice. Der er også restaurent under vandet med vinkælder. Der laves Japansk, Middelhavslækkerier, som Taps og Gourmet mad, samt internationalt mad og naturligvis Maldivisk mad. Aktiviteter og facliteter Marine laboratorie, Dykning og vandsport. Læge på vagt 24 timer i døgnet. Fitness center og Tennis bane. Volleyball, Badminton, Skak,s, Billiard, Cykler, Pool, børneklub og bryllupsfaciliteter. Spa: Anantara Over-Water Spa (6 private over-water suites, Relaxation deck, Jacuzzi & cold plunge pools, Steam room og Spa boutique shop) Højdepunkter: Undervandsrestaurentent og vinklælderen samt Spa- afdelingen, der ligger over vandet, Fantastisk husrev og virkelig smuk dykning

8 Lily Beach Resort & Spa Adventure & Leisure Priser fra kr ,- pr. person for en uge. inkl. All Inclusive, transfer med vandfly, inkl. skatter og bidrag til rejsegarantifonden Område: Syd Ari Atollen Afstand fra lufthavnen: 80 km Transfer: Vandfly (25 min) Oplev de hvide sandstrande, den tropiske vegetation og et vidunderligt husrev bare et på få skridt fra stranden. Huvahendhoo Island ligger tæt på mange af de mest fantastiske dykkersteder i verden. Lily Beach Resort & SPA har fået priser for de bedste hoteller på Maldiverne med både luksus og romantisk atmosfære. Der er mange forskellige former for Villaer i mange forskellige prisklasser. Bl.a. er der villaer, med glasrude i gulvet, så man kan se på fiskene fra sin villa. Spisesteder: 4 restauranter & 3 barer Der laves international mad, Taimad, Kinesisk, Maldivisk og Italiensk mad. Aktiviteter og faciliteter: Marine laboratorie, Dykkercenter, Læge der bor på øen. Tennis bane, Gymastik, Kids Club, Fitness Center, Snorkeling, Billiard borde, Aften underholdning, to pools, Husrev med coral have, Vandsport. Indørs spil, aktiviteter der arrangers efter efterspørgsel, bryllupsfaciliteter. Der tilbydes forskellige spa-behandlinger. Højdepunkter: Komplet All-Inclusive Platinum Plan, Udsøgt husrev, Fantastiske dykkersteder, og fantastisk overhavs Spa afdeling.

9 Coco Privé Kuda Hithi Island Spørg efter prisen. Område: North Male Atollen Afstand fra lufthavnen: 30 km Transfer: Vandfly(10 min) Coco Privé Kuda Hithi Island er en af de mest private ø-er i verden, med kun en håndfuld vilde luksus villaer. Denne ø er kun tilgængelig for en booking ad gangen, og der tilbydes den absolutte bedste service, for jer og de venner eller familie som I har med på jeres helt egen ø. Inden I ankommer, vil personalet gerne kende jeres vaner, og hvad I sætter pris på. Derved kan alt være klar og på plads til jeres helt private og intime ferie.her kan I virkelig være i fred og nyde jeres velfortjente luksusliv. Typer af Villaer: Palm Résidence Gecko Villa Heron Villa Manta Villa Star Fish Villa Turtle Villa - i alt kun 6 værelser, som man selvfølgelig råder over i en booking. Særligt velegnet til: Dig/jer, som ønsker en helt privat ferie. Spisesteder: Nyd den luksus det er at have jeres egen kok, der laver den mad, som I beder om. Det er godt at vide på forhånd, hvilken mad, I nyder mest, så kokken den uge samt de udsøgte råvarer er bestilt specielt til jer. Aktiviteter og Faciliteter: : I har jeres egne tjenere, som kun skal sørge for at I får den perfekte service og privatliv. Der er Spa som tilbyder de behandlinger, I ønsker. God ide at informere inden I kommer. Højdepunkters: Exclusiv privat ø.

10 Constance Halaveli Adventure & Leisure Priser fra kr. 3900,- pr. person pr. nat i delt vand villa. Inkl. skatter og bidrag til rejsegarantifonden. Excl. transfer og forplejning. Område: North Ari Atollen Afstand fra lufthavnen: 52 km Transfer: Vandfly (25 min) Øen har form som en Dhoni (Maldivisk båd) Nyd a gå på stranden og svøm i det krystalklare blå vand, der har et fantastisk rigt fiskeliv. Om du vil nyde skøn og lækker mad, udsøgt vin eller skønne spa-behandlinger fra U spa, så vil et ophold på denne ø være et skønt tilflugtsted. Der findes mange forskellige villaer. I alt 86 Villaer. Spisesteder: 3 restauranter & 2 barer Der laves international og fusions mad. Aktiviteter og facliteter: Constance Kids Club, Bryllupsfaciliteter, Fantastisk Dykkercenter, Læge og apotek, Natklub fra kl Omfattende Spa. Yoga, damp bad, sauna og varm og kold pool. Der findes også et Fitness rum, men ikke så omfattende som på andre resorts. Højdepunkter: Luksus resort. Udsøgt vinkælder, private strande, god dykning og snorkling.

11 Kandolhu Island Resort Priser fra kr ,- pr. person for 7 nætter i delt dobbeltværelse. Inkl. morgenmad, transfer med vandfly, inkl. skatter og bidrag til rejsegarantifonden. Område: North Ari Atollen Afstand fra lufthavnen: 70 km Transfer: Vandfly (40 min) Kandolhu Island Resort er omgivet af blåt klart vand, med et meget livligt hus rev. Typer af Villaer: Duplex Pool Villa Jacuzzi Beach Villa Ocean Pool Villa Ocean Villa Pool Villa - der er kun 30 Villaer, så man har meget privatliv. Spisesteders: 4 restauranter & 1 bar, man kan også få servering i sin Villa (In-Villa Dining) eller få den serveret på stranden. De laver international mad, som Maldivisk, japansk, Italiensk og fra Middelhavet. Aktiviteter og Faciliteter: Lille bibliotek, Gymnastik, gratis Wi-Fi, Butik Spa: Varu Spa deres behandlinger fokuserer på organisk tang. Der er værelser, hvor 3 par kan få behandling og tale sammen imens. Der er manicure, pedicure sauna og dampbad, samt koldtvandsbassin. Højdepunkter: Ultimative All-Inclusive, Privatliv, intimitet og afslapning samt et exceptionelt husrev.

12 Zitahli Resort & Spa Kuda-Funafaru Priser fra kr. 2700,- pr. person pr. nat i delt dobbeltværelse. Inkl. skatter og bidrag til rejsegarantifonden. Excl. forplejning og transfer. Område: Noonu Atoll Afstand til lufthavnen: 189 km Transfer: Vandfly (45 min) Fantastisk resort, som er omgivet af jomfruelige strande, tyrkisblåt vand og uberørte rev. Dette luksus resort laver skræddersyet service, i en klasse langt over det sædvanlige. Smukt, Chic, og med en uforstyrret fred, som vil inspirere jer til en fredelig og afslappet ferie i solen. Der er kun 50 Villaer, så der er ikke overfyldt og der er masser af personale til at servicere jer. Typer af Villaer: Deluxe Aqua Villa Deluxe Beach Villa Super Deluxe Beach Villa with Pool Super Deluxe Aqua Villa with Pool Zitahli Suite Spisesteder: 3 restauranter & 1 bar Maden er international, Fusion og Middelhavslækkerier. Aktiviteter & Faciliteter: Ferskvand bassin, internationalt bibliotek, Fitness Center, Gavebutik, Lægevagt til rådighed. Spa: Zitahli Spa Der udbydes et væld af forskellige spa-behandlinger. Højdepunkter: Perfekt for jer på bryllupsrejse og jer som vil forkæle hinanden med masser af luksus. Totalt mulighed for privatliv og afslapning. Flotte villaer.

13 Cheval Blanc Randheli Adventure & Leisure Priser fra kr ,- for to personer pr. nat. i vand villa Inkl. morgenmad og inkl. skatter og bidrag til rejsegarantifonden. Excl. transfer. Område: Noonu Atollen Afstand fra lufthavnen: 168 km Transfer: Vandfly (40 min) I det uspolerede område af Noonu Atollen findes dette resort. Det er omgivet af tyrkisblåt vand og kridhvidt sand. Resortet strækker sig over 3 ø-er, og er meget elegant. Der er kun 45 rummelige villaer, så det giver en intimitet på ø-erne, der er himmelsk. Der findes flg. villaer: Garden Water Villa Island Villa Owner s Villa Water Villa Spisesteder: 5 restauranter & 2 barer + In-Villa Service Der laves både Maldivisk, Indisk, Japansk, Fransk og Middelhavslækkerier. Aktiviteter og Faciliteter: Servering af middag i Villaen, Golf Simulator, Kids Club & Teens Club, Vandsports center. Fitness Center, PADI dykkercenter. Hele 4 spa villaer. 2 dobbelte, der er Hammam bade, yoga undervisning, hår spa og make-up studio, samt barber. Højdepunkter: 5 stars PADI Dykker center, Cheval Blanc Spa med eksklusive behandlinger.

14 Conrad Maldives Rangali Island Priser fra kr pr. person pr. uge. morgenmad og transfer med vandfly. Inkl. skatter og bidrag til rejsegarantifonden Område: Syd Ari Atoll Afstand fra lufthavnen: 100 km Transfer: Vandflyver (30 min) Conrad Maldives ligger på to øer, som man ankommer til med vandfly. Det er omgivet af en dyb blå lagune og et dramatisk koral liv. Resortet er som et idylisk paradis. Her findes hvalhajer, mantaer, delfiner, skildpadder og koraller. Slap af i de luksuriøse villaer, eller i de romantiske vandvillaer på Rangali øen. Resortet har 12 restauranter og barer, to spas og to pools. Det perfekte sted at udforske fantastisk dykning, forskellig vandsport og gode spa-oplevelser. Der findes flere forskellig typer af villaer til forskellige priser. Spisesteder og barer: 8 rest. restauranter og 4 barer, her findes Asiatisk, Japansk, Italiensk, Indisk, and Europæisk. Aktiviteter og faciliteter: Kids Club, Business Center, Vandsport, Dykkercenter. Shopping, Børne pasning for småbørn. Biograf under åben himmel og bryllupsfaciliteter. Højdepunkter: Tæt på hvalhaj område, mantaer ses ofter i området, ligesom delfiner og skildpadder. 2 X Spa, Verdens første restaurant, der er bygget under vandet i glas. Fantastisk bar med udsøgt vinkælder

15 Asuruma View Hvis du bare skal dykke og have en mere lokal ferie, så vil dette gæstehus være en mulighed. Priser fra 399, pr. person i hvis I er 3 der deler et værelse. Mad Eneværelse Dobbelt værelse 3 personers værelse Værelse kr. 633,- kr ,- kr ,- Bed & Breakfas kr. 760,- kr ,- kr ,- Halvpension kr. 844,- kr. 1065,- kr ,- Helpension kr. 899 kr ,- kr ,- Børnepriser Værelse Morgenmad Halvpensiond Helpension Børn under 2 år, der bor i forældrenes værelse Gratis Børn mellem 2 og 12 år, der deler forældrenes værelse kr. 125,- kr. 176 kr. 230 kr. 265,- Børn over 12 eller børn, som har deres eget værelse, betaler voksen priser Gæstehuset kan også sørge for vegetar mad og imødekommer også andre realistiske ønsker, hvis de bliver gjort opmærksom på det inden I ankommer. Service udgifter: Alle mad bliver tillagt 10% service udgifter Hvad der ellers måtte komme udover det, som er med i madplanen, og som bliver taget med i gæstehuset vil også blive tillagt 10% til service udgifter. Transfer : For at ankomme til Hdh.hanimaadhoo skal man tage med indenrigsfly fra Ibrahim Nasir International Airport kan man booke selv via eller vi kan arrangere fly. Transfer (lufthavn/hotel/lufthavn) Gæstehuset henter og bringer jer fra lufthavnen og der bliver givet en breifing til opholdet og dykningen

16 Jumeirah Dhevanafushi Adventure & Leisure Område: Gaafu Alifu Atollen Afstand fra lufthavnen: 400 km Transfer: Indenrisfly (55 min) + speedbåd (15 in) Priser fra kr. 5100,- pr. person pr. nat i delt dobbeltværelse. Inkl. skatter og birdag til rejsegarantifonden. Excl. transfer. Dette resort er skabt for afslapning og forkælelse, krystalklart vand og udsøgte spa-behandlinger, fantastisk lækker mad og smukke sandstrande skaber det perfekte paradis. Her vil dine sanser bliver stimuleret og du vil være langt væk fra alt. Din private butler vil sørge for at din ferie forløber som den skal i alle detaljer. Højdepunkter: Fantastisk dykning, Udsøgte middage og 24 timers butler service pr. villa. Huvafen Fushi Maldives Område: Nord Male Atollen Afstand fra lufthavnen: 24 km Transfer: Speedbåd (30 min)43 Priser fra kr ,- pr. person inkl. morgenmad og transfer med speedbåd. Inkl. skatter og bidrag til rejsegarantifonden. Huvafen Fushi er et naturligt paradis, som lægger vægt på bæredygtig udvikling. Der er 43 moderne bungalows og pavilionner, hvoraf nogle er i lagunen. Hvert værelse viser sit eget særlige design. Desuden har dette resort verdens første undervands spa afdeling, samt underjordisk vin kælder. Højdepunkter: God dykning, bæredygtig ø og verdens første undervands spa.

17 Kuramathi Island Maldives Adventure & Leisure Område: Nord Male Atollen Afstand fra lufthavnen: 56 km Transfer: Vandfly (20 min) Kuramathi: 7 nætter for 2 voksne med helpension i standard villa inkl. transfer med vandly, og alle skatter fra kr ,- Kuramathi er et af de største restorts på Maldiverne, som tilbyder fantastiske omgivelser til romantisk bryllupsrejse, familieferie og rigtig god dykning. Højdepunkter: Fantastisk hus rev. Gode dykkerområder meget tæt på og masser af aktiviteter på øen samt et bredt udvalg af restauranter. Reethi Beach Resort Adventure & Leisure Område: Baa Atollen Afstand fra lufthavnen: 124 km Transfer: Vandfly (35 min) Reethi Beach: 7 nætter for 2 adults ireethi Villa inkl. vandfly, Bed and Breakfast og alle skatter fra kr ,- Med smukke palmer og flot vegetation samt omgivet af kridhvide sandstrande og en krystal klar lagune, er dette restort oplagt til bade og familieferie. Højdepunkter: PADI center, forskellige dykkermuligheder. Godt hus rev.

18 Sun Island Resort & Spa Adventure & Leisure Område: Syd Ari Atollen Afstand fra lufthavnen: 62 km Transfer: Indenrigsfly (30 min) + Speedbåd(5 min) Sun Island Resort: 7 nætter for 2 voksne i Standard Beach Bungalow, inkl. indenrigsfly, halvpension og alle skatter fra kr ,- Kuramathi er et af de største restorts på Maldiverne, som tilbyder fantastiske omgivelser til romantisk bryllupsrejse, familieferie og rigtig god dykning. Højdepunkter: Fantastisk hus rev. Gode dykkerområder meget tæt på og masser af aktiviteter på øen samt et bredt udvalg af restauranter. Adaaran Meedhupparu Område: Raa Atollen Afstand fra lufthavnen: 136 km Transfer: Vandfly (45 min) Adaaran Meedhupparu: 7 nætter for 2 voksne i Beach Villa inkl. vandfly og alle skatter fra kr ,- Adaaran Select Meedhupparu tilbyder dejlige værelser. og All Inclusive. Resortet tilbyder rolige omgivelser med masser af luksus. Perfekt for dig, der bare vil slappe af. Højdepunkter: All Inclusive, god dykning.

19 Eriyadu Island Resort & Spa Maldives Område: North Male Atoll Afstand fra lufthavnen: 42 km Adventure & Leisure Transfer: Speedbådt (50 min) Eriyadu: 7 nætter for 2 voksne i Superior Room, inkl. transfer med speedbåd og halvpension og alle skatter fra kr ,Eriyadu er en oval ø, omgivet af kridhvide sandstrande og lagune. Det er nok det bedste hus rev i området. Da øen er lille har den stadig den typiske Maldiviske stil og den afslappede atmosfære. Gæsterne kan nyde en masse vandsports aktiviteter, dykning, snorkling og Spa behandlinger. Højdepunkter: Fantastisk husrev. Tæt på Manta point.

20 Map of Maldives Haa Alifu Atoll Haa Dhaalu Atoll Shaviyani Atoll Noonu Atoll Lhaviyani Atoll Raa Atoll Baa Atoll North Male Atoll North Ari Atoll South Male Atoll (Vaavu Atoll) South Ari Atoll (Faafu Atoll) Meemu Atoll Dhaalu Atoll Thaa Atoll Laamu Atoll Gaafu Alifu Atoll Resorts by Atoll ADDU ATOLL Equator Village Herathera Island Resort Shangri-La Villingili BAA ATOLL Amilla Fushi Coco Palm Dhuni Kolhu Four Seasons Landaa Giraavaru Royal Island Resort Soneva Fushi Anantara Kihavah Baros Maldives LUX* Maldives Gililankanfushi Six Senses laamu Kihaad Maldives Reethi Beach Resort DHAALU ATOLL Angsana Velavaru Vilu Reef Beach & Spa Niyama Resort FAAFU ATOLL Filitheyo island Resort GAAFU ALIFU ATOLL Park Hyatt Hadahaa Maldives Robinson Club Maldives Jumeirah Dhevanafushi Ayada Maldives HAA ALIFU ATOLL Beach House at Iruveli J Resort Alidhoo Hideaway Beach Resort & Spa HAA DHAALU ATOLL The Barefoot Maldives LHAVIYANI ATOLL Atmosphere Kanifushi Komandoo Island Resort & Spa Palm Beach Resort & Spa Kuredu Island Resort Kanuhura Maldives MEEMU ATOLL Chaaya Lagoon Hakura Hura Medhu Fushi Island Resort NOONU ATOLL Velaa Private Island Four Seasons Kuda Huraa Cheval Blanc Randheli Centara Ras Fushi Sun Siyam Irufushi Kuramathi Maldives NORTH ARI ATOLL Bathala Island Resort Gangehi Island Resort Nika Island Resort Velidhu Island Resort W Retreat and Spa Maldives Constance Halaveli Kandolhu Island Resort Chaaya Ellaidoo RAA ATOLL Adaaran Select Meedhupparu Loama Resort SHAVIYANI ATOLL Viceroy Maldives Zitahli Resort & Spa SOUTH ARI ATOLL Angaga Island Resort Athuruga Diamonds Constance Moofushi Holiday Island Resort Kuda Rah Island Resort Maafushivaru Mirihi Island Resort Ranveli Village Resort Maldives Vakarufalhi Island Resort Velassaru Maldives Vilamendhoo Island Resort & Spa Conrad Maldives Rangali Lily Beach Resort Dusit Thani Maldives Centara Grand Island Resort & Spa Sun Island Resort NORTH MALE ATOLL SOUTH MALE ATOLL Angsana Ihuru Adaaran Club Rannalhi Bandos Island Resort Adaaran Prestige Vadoo Banyan Tree Vabbinfaru Anantara Veli Chaaya Island Dhonveli Biyadhoo Island Resort Eriyadu Island Resort Cocoa Island By COMO Helengeli Island Resort Embudhoo Village Kurumba Maldives Fihalhohi island resort Makunudu Island Resort Fun Island Maldives Naladhu Maldives Holiday Inn Resort One & Only Reethi Rah Jumeirah Vittaveli Paradise Island - The Haven Rihiveli Beach Resort Sheraton Maldives Full Moon Taj Exotica Summer Island Village Anantara Dhigu Resort Taj Vivanta Olhuveli Beach Resort & Spa Thulhagiri Island Resort Coco Privé Kuda hithi Coco Bodu Hithi Huvafen Fushi Maldives Meeru Island Resort Adaaran Hudhuranfushi maldives Addu Atoll Gaafu Dhaalu Atoll Gnaviyani Atoll dykkergitte.dk

Find din koralø i Maldiverne

Find din koralø i Maldiverne Find din koralø i Maldiverne Skal din luksus-ferie i Maldiverne være romantisk, for familien, øko-venlig eller måske i James Bond stil? Se, hvor du finder den stil, du vil holde ferie i - og hvor du kan

Læs mere

Forlængelser i Sri Lanka 5 dages strandferie i Sri Lanka

Forlængelser i Sri Lanka 5 dages strandferie i Sri Lanka Forlængelser i Sri Lanka 5 dages strandferie i Sri Lanka Efter et intenst program i Sri Lanka er det tid til at tage til et smukt og roligt sted, hvor de sidste mange dages oplevelser kan nydes i skønne

Læs mere

Forlængelser i Sri Lanka 5 dages strand- eller oplevelsesferie i Sri Lanka

Forlængelser i Sri Lanka 5 dages strand- eller oplevelsesferie i Sri Lanka Forlængelser i Sri Lanka 5 dages strand- eller oplevelsesferie i Sri Lanka Efter et intenst program i Sri Lanka er det tid til at tage til et smukt og roligt sted, hvor de sidste mange dages oplevelser

Læs mere

Bangkok Koh Samui Explorer

Bangkok Koh Samui Explorer Rejsen i hovedpunkter Længde: 14 Dage / 13 Nætter Bangkok Koh Samui Explorer Start: København Slut: København Højdepunkter: Bangkok og Koh Samui med overnatning på Karma Samui eller Saboey Samui Dag 1

Læs mere

Forlængelser i Sri Lanka 5 dages strand- eller oplevelsesferie i Sri Lanka

Forlængelser i Sri Lanka 5 dages strand- eller oplevelsesferie i Sri Lanka Forlængelser i Sri Lanka 5 dages strand- eller oplevelsesferie i Sri Lanka Efter et intenst program i Sri Lanka er det tid til at tage til et smukt og roligt sted, hvor de sidste mange dages oplevelser

Læs mere

have det skønt og præcis, som du vil

have det skønt og præcis, som du vil Paradise Lost Kunsten at gøre absolut ingenting En gang var vi bare de bedste til at servere præcis den morgenmad, som en rigtig skiløber har brug for at kunne fokusere på det, han eller hun elsker mest.

Læs mere

Maldiverne aire em L ili : F to Fo

Maldiverne aire em L ili : F to Fo Foto: Fili Lemaire Maldi verne på budget Hvis man er rygsækrejsende og gerne vil opleve Maldiverne for billige penge, er det muligt at indlogere sig i små guesthouses i landsbyerne rundt omkring på de

Læs mere

Bangkok Koh Samui Explorer

Bangkok Koh Samui Explorer Bangkok Koh Samui Explorer Rejsen i hovedpunkter Længde: 14 dage / 13 nætter (Maj Oktober 2009) Højdepunkter: Længde: 14 dage / 13 nætter Start: Bangkok Slut: Bangkok Højdepunkter: Bangkok, Dinner Cruise,

Læs mere

Velkommen til Roots luxury camp

Velkommen til Roots luxury camp Velkommen til Roots luxury camp INDKVARTERING Du kan vælge at indkvartere dig i enten Eco Huts eller Deluxe Chalets. Fælles for disse typer værelser er at de er konstrueret i lokal rødsten, træ og andre

Læs mere

Drømmerejsen. Dubai Abu Dhabi Qasr Al Sarab

Drømmerejsen. Dubai Abu Dhabi Qasr Al Sarab Drømmerejsen Dubai Abu Dhabi Qasr Al Sarab Det lykkelige Arabien Drømmer du om en ferie, der kombinerer golf på verdensklasse baner, ophold på fantastiske hoteller og oplevelser med unikke minder? Palm

Læs mere

Den ultimative safarirejse til det uberørte Afrika! Tanzania Pemba Island

Den ultimative safarirejse til det uberørte Afrika! Tanzania Pemba Island Side 1 af 9 Den ultimative safarirejse til det uberørte Afrika! Tanzania Pemba Island Med baggrund i vore egne rejseerfaringer og oplevelser i Afrika, samt vort veludbyggede kontaktnet på det afrikanske

Læs mere

Fred. Luksusboliger i strandresort med Spa. Afslapning. - i vandkanten

Fred. Luksusboliger i strandresort med Spa. Afslapning. - i vandkanten Fred Luksusboliger i strandresort med Spa Ro Afslapning - i vandkanten Luksus lige ned til vandet - Boligerne i Serenity Terraces ligger lige ned til den smukkeste strand på øen Phuket i Sydthailand. Med

Læs mere

Inspiration Rejsemål: Mauritius

Inspiration Rejsemål: Mauritius Inspiration Rejsemål: Mauritius Mauritius er en østat, der ligger i den vestlige del af det Indiske Ocean ca. 900 km øst for Madagaskar. Øen har et areal på ca. 1900 km². Store dele af øen er dækket af

Læs mere

CWT MEETINGS & EVENTS

CWT MEETINGS & EVENTS CWT Meetings & Events har fundet to perfekte steder at afholde møder og konferencer i den smukke franske natur 34 35 Af Sidse Rolskov Events med fransk elegance Noblesse oblige adel forpligter. Nogle gange

Læs mere

KØBENAVN 25. april 2 maj BILLUND 25. april 2 maj

KØBENAVN 25. april 2 maj BILLUND 25. april 2 maj KØBENAVN 25. april Afrejse fra Københavnden 25 april kl. 06:30 ankomst til Palma kl. 09:25 DK 431 afrejse fra Palma den 02 maj kl. 10:45 ankomst til København kl. 13:45 DK 432 2 maj Afrejse fra København

Læs mere

Villa Sea La Vie Sætter nye høje standarder for eksklusive strandejendomme 5 soveværelser / 666m2 / privat swimming pool. 20 meter strandlinje.

Villa Sea La Vie Sætter nye høje standarder for eksklusive strandejendomme 5 soveværelser / 666m2 / privat swimming pool. 20 meter strandlinje. Pragtfuld villa direkte på stranden, syd for Hua Hin. Villa Sea La Vie Sætter nye høje standarder for eksklusive strandejendomme 5 soveværelser / 666m2 / privat swimming pool. 20 meter strandlinje. Villa

Læs mere

Prisliste Thailand. Prislisten er gyldig fra 1. november 2015 til 31. oktober 2016. Prislistens indhold. Velkommen til Thailand

Prisliste Thailand. Prislisten er gyldig fra 1. november 2015 til 31. oktober 2016. Prislistens indhold. Velkommen til Thailand Prisliste Thailand Prislisten er gyldig fra 1. november 201 til 31. oktober 2016 SE ALTID STJERNEGAARD.DK FOR EVENTUELLE KAMPAGNEPRISER Velkommen til Thailand Stjernegaard Rejser har solgt kvalitetsrejser

Læs mere

Amisol Travel. Grupperejser & Dykkerture. Tlf. 80 401 402 - www.amisol.dk

Amisol Travel. Grupperejser & Dykkerture. Tlf. 80 401 402 - www.amisol.dk Amisol Travel Grupperejser & Dykkerture Tlf. 80 401 402 - www.amisol.dk Velkommen til en verden med Amisol Over 20 års erfaring Mere end 300 000 gæster Amisol Travel AS er et norsk ejet rejsebureau med

Læs mere

Mauritius - Rusahjort - 2015

Mauritius - Rusahjort - 2015 Mauritius - Rusahjort - 2015 Afslappet luksus i eksotiske omgivelser - En jægers tropeparadis På Mauritius kan vi nu arrangere en optimal familieferie, kombineret med jagt på Rusahjort. Der er naturligvis

Læs mere

Fire fantastiske strandvillaer 65 km. syd for Hua Hin.

Fire fantastiske strandvillaer 65 km. syd for Hua Hin. Fire fantastiske strandvillaer 65 km. syd for Hua Hin. The HideAway består af 4 luksus villaer, direkte på stranden, kun 45 min syd for Hua Hin, Thailand. Alle villaerne har egne swimmingpools, og direkte

Læs mere

Metropoler og Tropeparadis 15 dage til New York, Miami og Dansk Vestindien

Metropoler og Tropeparadis 15 dage til New York, Miami og Dansk Vestindien Metropoler og Tropeparadis 15 dage til New York, Miami og Dansk Vestindien Oplevelsesrejse med 2 USA og Dansk Caribien 15 dage på egen hånd Danmark - New York - St. Thomas - St. Croix - Danmark Denne fantastiske

Læs mere

Familieferie med hygge, aktiviteter og oplevelser

Familieferie med hygge, aktiviteter og oplevelser Familieferie med hygge, aktiviteter og oplevelser Velkommen til en verden af oplevelser Feriehus inkl. fri entré til tropisk badeland, gratis børneunderholdning og slutrengøring Garanti for hyggelige feriedage

Læs mere

Inspiration Rejsemål: Tyrkiet - Belek

Inspiration Rejsemål: Tyrkiet - Belek Inspiration Rejsemål: Tyrkiet - Belek Belek - et paradis for golfelskere! Selvom golf er en forholdsvis ny aktivitet i Tyrkiet, har landet - eller rettere Belekområdet mellem Antalya og Alanya ud til Middelhavet

Læs mere

Afrika. på første række. Nyati Safari Lodge

Afrika. på første række. Nyati Safari Lodge Afrika på første række Nyati Safari Lodge 16.995,- hele året rundt Prisen er for 10 dages luksus safari ophold med alle måltider, dagligt turprogram, transfer og fly t/r. Kom på safari i verdensklasse

Læs mere

TILBUD! Krydstogt til St. Thomas & St. Maarten Skønt cruise til Dansk Vestindien. Pris fra kr. 8370,- Tillæg fra Jylland fra Kr.

TILBUD! Krydstogt til St. Thomas & St. Maarten Skønt cruise til Dansk Vestindien. Pris fra kr. 8370,- Tillæg fra Jylland fra Kr. TILBUD! Krydstogt til St. Thomas & St. Maarten Skønt cruise til Dansk Vestindien Pris fra kr. 8370,- Tillæg fra Jylland fra Kr. 800,- Rederi: MSC Cruises MSC Poesia tager jer med ud på en fantastisk rejse

Læs mere

TREASURE ISLAND. Guadeloupe by

TREASURE ISLAND. Guadeloupe by TREASURE ISLAND Guadeloupe by Den, som søger skal finde. Til dig, som vil det hele. Som vil ha både og. Og som aldrig kan bestemme sig. Velkommen til øen, som vil gøre dig helt vild og fuldstændig henført.

Læs mere

Kultur og strand 12 dages rundrejse i magiske Cuba til Havana og Varadero

Kultur og strand 12 dages rundrejse i magiske Cuba til Havana og Varadero Kultur og strand 12 dages rundrejse i magiske Cuba til Havana og Varadero Kulturel Oplevelsesrejse med 2 Kultur og Strand 12 dages rundrejse i Cuba Havana - Varadero - Havana Denne rundrejse går til legendariske

Læs mere

Vin, mad og velvære 9 dage blandt vinmarker i Piemonte

Vin, mad og velvære 9 dage blandt vinmarker i Piemonte Vin, mad og velvære 9 dage blandt vinmarker i Piemonte Forkæl dig selv med udsøgte vine, gastronomiske oplevelser og besøg hos små vingårde i Barolo, Babaresco og Roeros bølgende bakker - En sansemæssig

Læs mere

DANSK STUDIE CENTER MEXICO - COACHINGREJSE

DANSK STUDIE CENTER MEXICO - COACHINGREJSE DANSK STUDIE CENTER MEXICO - COACHINGREJSE Højskole i udlandet TILFREDSHED I 2013: 9,8 UD AF 10 C SCOACHINGREJSE NOGLE REJSER, NOGLE UDDANNER SIG, ANDRE GØR BEGGE DELE! Dansk Studie Center har specialiseret

Læs mere

dig&mig feriefornøjelser for

dig&mig feriefornøjelser for dig&mig feriefornøjelser for Lyst til femstjernet campingferie med udsigt til havet og fynsk idyl ad libitum? Så kom og nyd livet på Camp Hverringe. Her er hygge, fantastisk natur og andre voksne, der

Læs mere

Bangkok, Koh Kradan og Ao Nang

Bangkok, Koh Kradan og Ao Nang Rejsen i hovedpunkter Længde: 13 dage / 12 nætter Bangkok, Koh Kradan og Ao Nang En fantastisk rejse på 13 dage / 12 nætter der fører dig gennem Thailand på et ø-eventyr, hvor storbyens puls skiftes ud

Læs mere

Nyati Safari. Oplev Afrika på første R ække med Nyati Safari

Nyati Safari. Oplev Afrika på første R ække med Nyati Safari Nyati Safari Oplev Afrika på første R ække med Nyati Safari Pris pr. pers. 16.995,- Hele året rundt Prisen er for 10 dages luksus safari ophold med alle måltider, stort safari program, transfer og fly

Læs mere

DANSK STUDIE CENTER FIJI - ADVENTUREREJSE

DANSK STUDIE CENTER FIJI - ADVENTUREREJSE DANSK STUDIE CENTER FIJI - ADVENTUREREJSE Højskole i udlandet TILFREDSHED I 2012: 9 UD AF 10 2 C SADVENTUREREJSE EVENTYRET VENTER DEN, SOM FORSTÅR AT GRIBE DET! Dansk Studie Center giver dig spændende

Læs mere

DANSK STUDIE CENTER CARIBIEN: DANSK VESTINDIEN & MEXICO

DANSK STUDIE CENTER CARIBIEN: DANSK VESTINDIEN & MEXICO DANSK STUDIE CENTER CARIBIEN: DANSK VESTINDIEN & MEXICO Højskole i udlandet TILFREDSHED I 2012: 9,2 UD AF 10 C SHØJSKOLE I UDLANDET UDNYT DIT SABBATÅR PÅ BEDSTE VIS! Dansk Studie Center har specialiseret

Læs mere

Mauritius 2015. Vi tilbyder gerne alene at stå for arrangementet af selve jagtdelen, hvis vore gæster har mod på selv at arrangere opholdsdelen.

Mauritius 2015. Vi tilbyder gerne alene at stå for arrangementet af selve jagtdelen, hvis vore gæster har mod på selv at arrangere opholdsdelen. Mauritius 2015 På Mauritius kan vi nu arrangere en optimal familieferie, kombineret med jagt på Rusa hjorten. Der er naturligvis også mulighed for at rejse derned, alene med det formål at jage hjorten.

Læs mere

Spa og Wellness på Sardinien

Spa og Wellness på Sardinien Thalasso Spa og Wellness på Sardinien Specialrejser til Sardinien i samarbejde med Art of Touch v/henrijette Kamille Andersen Thalassoterapi har været anvendt i landene omkring Middelhavet gennem mange

Læs mere

YOGA- OG MINDFULNESSREJSE

YOGA- OG MINDFULNESSREJSE YOGA- OG MINDFULNESSREJSE Poovar Island Resort, Kerala, Sydindien - 10 dage Med Yoga- og Mindfulness-instruktør Pernille Kristensen fra Art of Living Afrejse: d. 4. - 13. november 2015 OBS!! LILLE GRUPPE:

Læs mere

Jeresskirejse.dk Tlf.: +45 32 17 73 44 E-mail: info@jeresskirejse.dk Chat: www.jeresskirejse.dk

Jeresskirejse.dk Tlf.: +45 32 17 73 44 E-mail: info@jeresskirejse.dk Chat: www.jeresskirejse.dk Hoteller Jasna Der findes mange gode skihoteller i Jasna. Men ingen man beslutter sig for, hvor man vil bo, skal man vurdere hvad der er vigtigst for en. Jo, nærmere man kommer pisterne, jo højere bliver

Læs mere

DANSK STUDIE CENTER USA: DANSK VESTINDIEN & MIAMI

DANSK STUDIE CENTER USA: DANSK VESTINDIEN & MIAMI DANSK STUDIE CENTER USA: DANSK VESTINDIEN & MIAMI Højskole i udlandet TILFREDSHED I 2012: 9,5 UD AF 10 2 C SHØJSKOLE I UDLANDET UDNYT DIT SABBATÅR PÅ BEDSTE VIS! Dansk Studie Center har specialiseret sig

Læs mere

Mallorca 5 dage/4 nætter

Mallorca 5 dage/4 nætter Mallorca er en ø i gruppen Balearerne, som er en del af Spanien. Øen ligger i det vestlige Middelhav, ca. 170 km fra Barcelona på fastlandet. Mallorca er den største af de baleariske øer, såvel som den

Læs mere

Golfrejse til Lumine Golf & Spa Resort, Spanien med klubbens Elite hold. SUPER TILBUD!!! 8. - 15. April 2015!

Golfrejse til Lumine Golf & Spa Resort, Spanien med klubbens Elite hold. SUPER TILBUD!!! 8. - 15. April 2015! Kære alle medlemmer af Greve Golfklub. Golfrejse til Lumine Golf & Spa Resort, Spanien med klubbens Elite hold. SUPER TILBUD 8. - 15. April 2015 SIDSTE TILMELDINGSFRIST, DEN 20. FEBRUAR 2015 På vegne af

Læs mere

møder og konferencer. spa, wellness, restaurant og fest

møder og konferencer. spa, wellness, restaurant og fest Slottet i skoven møder og konferencer. spa, wellness, restaurant og fest Sanatorievej 26 DK-7140 Stouby Tel. +45 7682 3380 receptionen@vejlefjord.dk www.hotelvejlefjord.dk De gode drømme starter her! HOTEL-

Læs mere

DANSK STUDIE CENTER THAILAND & BALI

DANSK STUDIE CENTER THAILAND & BALI DANSK STUDIE CENTER THAILAND & BALI Højskole i udlandet NYHED I 2013! C SHØJSKOLE I UDLANDET UDNYT DIT SABBATÅR PÅ BEDSTE VIS! Dansk Studie Center har specialiseret sig i højskoleophold i udlandet til

Læs mere

VELKOMMEN TIL HOTELS DESIGNED TO SAY YES!

VELKOMMEN TIL HOTELS DESIGNED TO SAY YES! VELKOMMEN TIL K Ø B E N H AV N RADISSON BLU ROYAL HOTEL Hammerichsgade 1, DK-1611 København V, Danmark T: +45 33 42 60 00 F: +45 33 42 61 00 copenhagen@radissonblu.com radissonblu.dk/royalhotel-koebenhavn

Læs mere

HOTEL FIRESTJERNET FORKÆLELSE SERVICE I TOPKLASSE. citat TripAdvisor

HOTEL FIRESTJERNET FORKÆLELSE SERVICE I TOPKLASSE. citat TripAdvisor SERVICE I TOPKLASSE citat TripAdvisor HOTEL FIRESTJERNET FORKÆLELSE Lige der, hvor den gamle Lillebæltsbro rammer Jylland. Lige der, hvor Lillebælt smyger sig gennem noget af det smukkeste natur i Danmark.

Læs mere

Nigel Archer Safaris. Kenya

Nigel Archer Safaris. Kenya Side 1 af 6 Nigel Archer Safaris Kenya Nigel Archer har igennem mange år været kendt som en yderst erfaren professionell jæger på såvel storvildt, plains game og fuglejagt. Hans baggrund som både akademisk

Læs mere

Nogle arbejdsdage er vigtigere end andre Derfor gør vi noget ekstra ud af dem

Nogle arbejdsdage er vigtigere end andre Derfor gør vi noget ekstra ud af dem Ruths Hotel RUTHS Strandhotel REDNINGSHUSET KONFERENCER & MØDER Nogle arbejdsdage er vigtigere end andre Derfor gør vi noget ekstra ud af dem I ankommer med mennesker, udfordringer og ideer Vi gør det

Læs mere

Periode: M/direkte fly fra Kastrup, Billund, Stockholm og Oslo fra maj sept 2015. 5 stjernet luksus midt i middelhavet Corinthia Palace Hotel and Spa

Periode: M/direkte fly fra Kastrup, Billund, Stockholm og Oslo fra maj sept 2015. 5 stjernet luksus midt i middelhavet Corinthia Palace Hotel and Spa Periode: M/direkte fly fra Kastrup, Billund, Stockholm og Oslo fra maj sept 2015 5 stjernet luksus midt i middelhavet Corinthia Palace Hotel and Spa priser fra Billund 4.112, Kastrup 6.190, Stockholm 4.987,

Læs mere

Wellness Walks i Schweiz

Wellness Walks i Schweiz Wellness Walks i Schweiz Wellness Walks er den rene naturoplevelse højt oppe i den klare luft i de Schweiziske alper. Det er vandreture kombineret med et luksus Spa- & Wellnessophold i et af Europas smukkeste

Læs mere

17 dages vinterrejse l Las Vegas og Hawaii 2. 18. november 2010

17 dages vinterrejse l Las Vegas og Hawaii 2. 18. november 2010 17 dages vinterrejse l Las Vegas og Hawaii 2. 18. november 2010 Dag 1 Vi mødes i Københavns Lu havn kl. 11.30 og flyver med Delta Airlines l New York kl. 13.20. Herfra er der en kort flyvetur l Las Vegas,

Læs mere

MIDDELFART Oddevejen 8 5500 Middelfart Tlf. +45 63 40 19 06 Fax +45 64 41 32 15. ODENSE middelfart@kursuscentre.dk www.ferieresort.dk CVR: 34 73 93 66

MIDDELFART Oddevejen 8 5500 Middelfart Tlf. +45 63 40 19 06 Fax +45 64 41 32 15. ODENSE middelfart@kursuscentre.dk www.ferieresort.dk CVR: 34 73 93 66 MIDDELFART RESORT ÅRHUS Perlen ved Fænø Sund MIDDELFART Oddevejen 8 5500 Middelfart Tlf. +45 63 40 19 06 Fax +45 64 41 32 15 ODENSE middelfart@kursuscentre.dk www.ferieresort.dk CVR: 34 73 93 66 KØBENHAVN

Læs mere

Nogle arbejdsdage er vigtigere end andre Derfor gør vi noget ekstra ud af dem

Nogle arbejdsdage er vigtigere end andre Derfor gør vi noget ekstra ud af dem Ruths Hotel RUTHS Strandhotel REDNINGSHUSET KONFERENCER & MØDER Nogle arbejdsdage er vigtigere end andre Derfor gør vi noget ekstra ud af dem I ankommer med mennesker, udfordringer og ideer Vi gør det

Læs mere

kr. 495,* Ta på Lillebæltophold og nyd de skønne omgivelser fra Pr. person i delt dobbeltværelse

kr. 495,* Ta på Lillebæltophold og nyd de skønne omgivelser fra Pr. person i delt dobbeltværelse fra kr. 495,* Overnatning, 3 retters middag og morgenbuffet *) Priseksempel 27/6-17/8 2014 Ta på og nyd de skønne omgivelser Auditorie 38 mødelok aler Restauran t & Ca 153 værels fé er - kom og lad os

Læs mere

DANSK STUDIE CENTER AUSTRALIEN & (FIJI)

DANSK STUDIE CENTER AUSTRALIEN & (FIJI) DANSK STUDIE CENTER AUSTRALIEN & (FIJI) Højskole i udlandet NYHED I 2013: NU MED FIJI 2 C SHØJSKOLE I UDLANDET UDNYT DIT SABBATÅR PÅ BEDSTE VIS! Dansk Studie Center har specialiseret sig i højskoleophold

Læs mere

golf vin og gastronomi i særklasse

golf vin og gastronomi i særklasse Enjoy a unique golfing experience in South Africa golf vin og gastronomi i særklasse GOLFTUR 2016 SYDAFRIKA WINELANDS 1 KLEINE ZALZE V elkommen til Cape Winelands, Sydafrika. Storslåede bjerge og havudsigt,

Læs mere

Tennis Træningslejr i Tyrkiet uge 18 / 2014

Tennis Træningslejr i Tyrkiet uge 18 / 2014 Tennis Træningslejr i Tyrkiet uge 18 / 2014 Klub: Frederikssund tennis klub Art: Jesper Friese Tlf: +45 40452574 Mail: bane@frederikssund-tennis.dk Hermed fremsendes et tilbud på rejse til Tyrkiet. Tilbuddet

Læs mere

Caribien i privatfly. Caribien i privatfly. Turen kort USA

Caribien i privatfly. Caribien i privatfly. Turen kort USA Caribien i privatfly Rundrejser med privatfly blev sidste år introduceret med stor succes i det østlige og vestlige. Nu er turen kommet til Caribien med en rute, der tager udgangspunkt i Floridas populære

Læs mere

www.fijirejser.dk 86 20 45 20 Eksotiske tilbud Specialister i Stillehavsøerne

www.fijirejser.dk 86 20 45 20 Eksotiske tilbud Specialister i Stillehavsøerne Specialister i Stillehavsøerne Hos Fijirejser er vi specialister i at skræddersy rejser til Stillehavsøerne. Vi har rejst i landene og sidder klar til at hjælpe med at skræddersy din drømmerejse til paradisøerne

Læs mere

Sydafrika for livsnydere

Sydafrika for livsnydere for livsnydere for livsnydere Denne rejse er for dig, som vil have det bedste af det bedste. Du starter med 4 dage i Cape Town, hvor du bor på et lækkert B&B. Vi har inkluderet en dagstur - du kan frit

Læs mere

USA New York, Columbus Circle, ER INDKØBT!

USA New York, Columbus Circle, ER INDKØBT! USA New York, Columbus Circle, ER INDKØBT! Ejendommen The Sheffield blev købt af en fremsynet projektudvikler der har valgt at inddrage de øverste 3 etager til fælles-områder. På etage 57, 58 og 59 er

Læs mere

Australian Open 2014 med

Australian Open 2014 med Australian Open 2014 med Fra 8995,- pr. person Eksklusiv og unik tennisoplevelse Fantastiske Melbourne og Australien Se de største tennisstjerner i aktion Egne tenniseksperter guider dig gennem turneringen

Læs mere

1.PERIOD 10 April- 10 Maj 2015. 2.PERIOD 11 Maj - 22 Maj 2015. 3.PERIOD 23 Maj - 31 Maj 2015

1.PERIOD 10 April- 10 Maj 2015. 2.PERIOD 11 Maj - 22 Maj 2015. 3.PERIOD 23 Maj - 31 Maj 2015 1.PERIOD 10 April- 10 Maj 2015 A 36 Lukket for salg B 39 Lukket for salg C 42 / 315 kr ÅBENT FOR SALG D 44 lukket E 49 lukket 2.PERIOD 11 Maj - 22 Maj 2015 A 38 Lukket for salg B 41 Lukket for salg C 46

Læs mere

Specialrejse med fagbladet Folkeskolen FRIVILLIGT ARBEJDE I NATURSKØNNE MOZAMBIQUE, EFTERÅRSFERIEN 2014

Specialrejse med fagbladet Folkeskolen FRIVILLIGT ARBEJDE I NATURSKØNNE MOZAMBIQUE, EFTERÅRSFERIEN 2014 Specialrejse med fagbladet Folkeskolen FRIVILLIGT ARBEJDE I NATURSKØNNE MOZAMBIQUE, EFTERÅRSFERIEN 2014 Afrejse: 9. - 21. oktober 2014-13 dage Specialrejse med fagbladet Folkeskolen FRIVILLIGT ARBEJDE

Læs mere

Scandic The Reef. Et mødested fuld af eventyr og udfordrende aktiviteter

Scandic The Reef. Et mødested fuld af eventyr og udfordrende aktiviteter Scandic The Reef Et mødested fuld af eventyr og udfordrende aktiviteter Indhold Velkommen til Scandic The Reef... 4 Inspirerende møder...5 Adventure Challenge Caribic...6 Spændende og udfordrende events...

Læs mere

ET LILLE UDVALG AF FRANSKE EJENDOMME

ET LILLE UDVALG AF FRANSKE EJENDOMME ET LILLE UDVALG AF FRANSKE EJENDOMME Vi har flere hundrede ejendomme til salg i Sydfrankrig. Her er et lille udvalg. Kontakt os med Deres ønsker og behov på tlf 70 20 29 59 eller email hs@helleskovby.dk

Læs mere

San Francisco og Hawaii

San Francisco og Hawaii San Francisco og Hawaii Denne rejse kombinerer storbyliv i San Francisco med natur og badeferie på den billeskønne Hawaii-ø Maui. Med tre dage i San Francisco har du god tid til at nyde byens mange seværdigheder.

Læs mere

Der er aircondition, trådløs Internetadgang og telefon. Huset er lyst og venligt med dobbelt garage. Desuden er der vaskemaskine og tørretumbler.

Der er aircondition, trådløs Internetadgang og telefon. Huset er lyst og venligt med dobbelt garage. Desuden er der vaskemaskine og tørretumbler. Vores Summerhome er beliggende i Highland Reserve, Davenport, 15 min. kørsel syd for Orlando og lige midt i Florida. Perfekt beliggenhed, hvis man vil opleve Floridas mangfoldighed. Det er dejligt bolig/ferie

Læs mere

DALMATIEN ALL INCLUSIVE

DALMATIEN ALL INCLUSIVE NYHED 8 dage kun kr. 5.698 Afrejse d. 19. og 26. september Hotel i Dalmatien direkte ud til vandet alle værelser med balkon. All Inclusive i Dalmatien inkl. vin, øl og vand ad libitum til frokost og aftensmad.

Læs mere

Verdensklasse golf i paradis 15 DAGES TUR - HUA HIN - KONGERNES BY KUN KR. 12 dage 4 golfbaner udflugt t/vingård 1 night in Bangkok dansk rejseleder

Verdensklasse golf i paradis 15 DAGES TUR - HUA HIN - KONGERNES BY KUN KR. 12 dage 4 golfbaner udflugt t/vingård 1 night in Bangkok dansk rejseleder Verdensklasse golf i paradis 15 DAGES TUR - HUA HIN - KONGERNES BY KUN KR. 13.990,- (pr. pers. v. 2 pers.) 12 dage 4 golfbaner udflugt t/vingård 1 night in Bangkok dansk rejseleder afrejse/hjemkomst: 15/08-27/08

Læs mere

1.PERIOD 10 April- 10 Maj 2015. 2.PERIOD 11 Maj - 22 Maj 2015. 3.PERIOD 23 Maj - 31 Maj 2015

1.PERIOD 10 April- 10 Maj 2015. 2.PERIOD 11 Maj - 22 Maj 2015. 3.PERIOD 23 Maj - 31 Maj 2015 1.PERIOD 10 April- 10 Maj 2015 A 36 lukket B 39 ÅBENT FOR SALG C 42 Lukket for salg D 44 Lukket for salg E 49 Lukket for salg 2.PERIOD 11 Maj - 22 Maj 2015 A 38 lukket B 41 ÅBENT FOR SALG C 46 lukket D

Læs mere

Prisliste Mauritius & Seychellerne

Prisliste Mauritius & Seychellerne Prisliste Mauritius & Seychellerne Dubai & Maldiverne Prislisten er gyldig fra 1. januar til 31. oktober 2014 Velkommen til Det Indiske Ocean Stjernegaard Rejser har i mere end 16 år lavet kvalitetsrejser

Læs mere

TAG MED SENIORKLUBBEN TDC OG BRAVO TOURS TIL

TAG MED SENIORKLUBBEN TDC OG BRAVO TOURS TIL TAG MED SENIORKLUBBEN TDC OG BRAVO TOURS TIL THAILAND Eventyrlig og fabelagtig rundrejse i 12 dage inklusiv tre dages afslapning på bountyøen Koh Chang. Et overflødighedshorn af oplevelser i Bangkok, Chiang

Læs mere

Fest og ferie ved Stevns Klint

Fest og ferie ved Stevns Klint Fest og ferie ved Stevns Klint Velkommen til Konference & Hotel Klinten Konference & Hotel Klinten ligger direkte ud til Østersøen med udsigt til Rødvigs bedste badestrand og Stevns hyggeligste havn, Rødvig

Læs mere

Eksotisk Zumba ved stranden i Thailand

Eksotisk Zumba ved stranden i Thailand Eksotisk Zumba ved stranden i Thailand Tag Zumba oplevelsen til nye højder direkte på Phukets palmebeklædte hvide sandstrande. Rejs fra 21. april 5. maj 2011 /14 dage - 12 nætter SAS Travel Center har

Læs mere

Island i efterårsfarver - læserrejse med Ældre Sagen

Island i efterårsfarver - læserrejse med Ældre Sagen Island i efterårsfarver - læserrejse med Ældre Sagen 5 skønne dage med Den Blå Lagune, spruttende gejsere, svulmende vandfald, hvalsafari og islandske vikinger Naturen i Island er storslået. Øen strækker

Læs mere

Forlængelser i Mexico 5 dages strandferie i Acapulco

Forlængelser i Mexico 5 dages strandferie i Acapulco Forlængelser i Mexico 5 dages strandferie i Acapulco Efter et intenst program i Mexico er det tid til at tage til et smukt og roligt sted, hvor de sidste mange dages oplevelser kan nydes i skønne omgivelser.

Læs mere

Landsforeningen Autismes ferietur til Malta

Landsforeningen Autismes ferietur til Malta Landsforeningen Autismes ferietur til Malta 14. - 21. september 2013 Vi gentager tidligere års succes med en uges dejlig familieferie for alle på Mellieha Holiday Centre på Malta. Mellieha Holiday Centre

Læs mere

FIRMAREJSER I SPANIEN. arcelona. citytours

FIRMAREJSER I SPANIEN. arcelona. citytours FIRMAREJSER I SPANIEN citytours arcelona Introduktion Spanien er et oplagt valg til firmarejsen! City Tours Barcelona har base i Barcelona - en destination der har et bredt udvalg af tilbud og giver mulighed

Læs mere

Inspiration Rejsemål: Abu Dhabi - Formel 1 Baseret på 10 deltagere

Inspiration Rejsemål: Abu Dhabi - Formel 1 Baseret på 10 deltagere Inspiration Rejsemål: Abu Dhabi - Formel 1 Baseret på 10 deltagere Fly Emirates København Dubai 14:00 23:15 EK152 Dubai København 08:30 12:25 EK151 Hotel Radisson Blu Hotel, Dubai Deira Creek ***** Bani

Læs mere

Et mere flydende spil Et lavere handicap En større glæde ved golfen

Et mere flydende spil Et lavere handicap En større glæde ved golfen Blot 2½ time i luften og du er sikker på godt golfvejr og en udviklende golfoplevelse. Et mere flydende spil Et lavere handicap En større glæde ved golfen Vore workshops har kun et formål: at give dig

Læs mere

Inspiration Rejsemål: Paris Baseret på 13 deltagere

Inspiration Rejsemål: Paris Baseret på 13 deltagere Inspiration Rejsemål: Paris Baseret på 13 deltagere Fly SAS København Paris (CDG) Paris (CDG) København Fly Air France Billund Paris (CDG) Paris (CDG) Billund 08:25 10:15 SK0565 15:20 17:05 SK0568 07:30

Læs mere

KONCEPT I Oasis Club II er alt muligt. Vi har skabt et åndehul for kreative, innovative, kvalitets- og livsnydende mennesker, der værdsætter luksus. Oasis Club II er en gennemtænkt koncept, hvor der ingen

Læs mere

THOMAS UBER CUP FINALERNE KUALA LUMPUR, MALAYSIA DEN 07. 18. MAJ 2010 med mulighed for ophold i Hua Hin eller Bangkok på hjemrejsen

THOMAS UBER CUP FINALERNE KUALA LUMPUR, MALAYSIA DEN 07. 18. MAJ 2010 med mulighed for ophold i Hua Hin eller Bangkok på hjemrejsen THOMAS UBER CUP FINALERNE KUALA LUMPUR, MALAYSIA DEN 07. 18. MAJ 2010 med mulighed for ophold i Hua Hin eller Bangkok på hjemrejsen Program Udrejse fredag den 07. maj 2010 Afgang København kl. 14.30 Ankomst

Læs mere

Turplan. Aclass - Heritage Discovery 2 dage 1 nat. Dag 1. Dag 2

Turplan. Aclass - Heritage Discovery 2 dage 1 nat. Dag 1. Dag 2 Turplan Aclass - Heritage Discovery 2 dage 1 nat Dag 1 Kl. 08-8.30 Kl. 14.30 Kl. 16.00 Opsamling på dit hotel eller private adresse med minibus. Bussen holder et kort hvil halvvejs, hvor man kan strække

Læs mere

Ophold. - Kanotur - Velvære - Shopping. Weekend - Museumsbesøg - Van dretur - Gudenåen Himmelbjer get Ferie - Kanotur - Velvære

Ophold. - Kanotur - Velvære - Shopping. Weekend - Museumsbesøg - Van dretur - Gudenåen Himmelbjer get Ferie - Kanotur - Velvære get Cykelture - Ferie - Kanotur Kanotur - Velvære - Shopping - Weekend - Museumsbesøg Vandretur - Gudenåen Himmelbjerget Cykelture - Ferie - Weekend - Museumsbesøg Vandretur - Gudenåen Himmelbjerget Ferie

Læs mere

Fjordblink. vand og velvære

Fjordblink. vand og velvære Fjordblink vand og velvære Fjordblink vand og velvære FJORDBLINK har i mere end 40 år leveret anlæg for vand og velvære til Danmark og de omkringliggende lande. FJORDBLINK leverer koncepter, som passer

Læs mere

Formel 1 - Abu Dhabi 21. 25. november 2014 Netværksrejse med ATAX

Formel 1 - Abu Dhabi 21. 25. november 2014 Netværksrejse med ATAX Formel 1 - Abu Dhabi 21. 25. november 2014 Netværksrejse med ATAX Tag med Arbejdsgiverforeningen for taxibranchen på netværksrejse til Formel 1 i Abu Dhabi. Kontakt og tilmelding Eventcom Rønnegade 9 2100

Læs mere

...alle har ret til daydreams... Miniferie til drømmepriser

...alle har ret til daydreams... Miniferie til drømmepriser ...alle har ret til daydreams... Miniferie til drømmepriser Daydreams-princippet! Vælg hotel over 3000 muligheder. Se et udvalg på www.daydreams.dk! Tjek pris på morgen- og aftensmad inden afrejse.! Køb

Læs mere

CUBA 4 oplevelsesrige dage i Havana efterfulgt af 10 fantastiske badedage i Varadero 62N og Spies

CUBA 4 oplevelsesrige dage i Havana efterfulgt af 10 fantastiske badedage i Varadero 62N og Spies CUBA 4 oplevelsesrige dage i Havana efterfulgt af 10 fantastiske badedage i Varadero 62N og Spies Cuba er en af de grønneste øer i Caribien. Klimaet er tropisk, og på kysterne findes masser af hvide koralstrande.

Læs mere

Danmarks billigste kør-selv skirejser

Danmarks billigste kør-selv skirejser vinter 2009/2010 Danmarks billigste kør-selv skirejser Vi tilbyder følgende destinationer: Berchtesgaden, Tauplitz, Schladming, Wagrain, Gerlos og Dachstein West hygge, glæde og masser af sne! Åbent alle

Læs mere

Tilbudskatalog. Kanon priser på boliger i Spanien:

Tilbudskatalog. Kanon priser på boliger i Spanien: Tilbudskatalog Kanon priser på boliger i Spanien: Foråret er over Spanien og det vrimler med kanon gode priser på hele boligmarkedet. Ligesom i Danmark, har bolig salget i Spanien været svagt i hele 2008,

Læs mere

Feriefakta 1 uge: Afrejse fra Billund 7/5, 14/5, 21/5 og 28/5 2015 Hjemkomst til Billund: Ugen efter

Feriefakta 1 uge: Afrejse fra Billund 7/5, 14/5, 21/5 og 28/5 2015 Hjemkomst til Billund: Ugen efter Super Læserrejsetilbud KUN fra kr. 2.699 pr. voksen KUN fra kr. 940 pr. barn Tyrkiet - Side i samarbejde med Herning Folkeblad/Midtjyllands Avis og Spies Side ligger på en halvø, omgivet af lange sandstrande.

Læs mere

Inspiration Rejsemål: Dubai Baseret på 20 deltagere

Inspiration Rejsemål: Dubai Baseret på 20 deltagere Inspiration Rejsemål: Dubai Baseret på 20 deltagere Dubai, som er et af de syv emirater der udgør de Forenede Arabiske Emirater er den perfekte feriedestination og byder på et væld af oplevelser. Dubai

Læs mere

Nyhedsbrev SUPERDIVE. Årgang 3 Udgave 4

Nyhedsbrev SUPERDIVE. Årgang 3 Udgave 4 Nyhedsbrev Årgang 3 Udgave 4 SUPERDIVE Hermed har SuperDive Aps. fornøjelsen af, at udgive sit syvende nyhedsbrev. Siden vi startede i april 2000 har SuperDive været gennem en løbende udvikling mod målet

Læs mere

Min Bedste Ferie Nogensinde! danskfriferie.dk Pakkerejser Se mere og bestil på www.danskfriferie.dk tlf. 70 15 42 42 danskfriferie.

Min Bedste Ferie Nogensinde! danskfriferie.dk Pakkerejser Se mere og bestil på www.danskfriferie.dk tlf. 70 15 42 42 danskfriferie. DaNsk norge fri ferie a/s - XXX CVr Nr: 73 78 56 18 Medlem af Danmarks rejsebureau forening og rejsegarantifonden Nr. 821 lækre ferieboliger PÅ GraN CaNaria & TeNerife VarM ViNTer 12/13 flyrejser Til De

Læs mere

Almirida Beach Residence Kreta Grækenland

Almirida Beach Residence Kreta Grækenland N Ndr. Strandvej 119 G 3150 Hellebæk Danmark Almirida Beach Residence Kreta Grækenland Tel.: + 45 7021 0706 Fax: + 45 7021 0705 www.hexacon-realestate.dk Rekvirér detaljeret projektbeskrivelse N Ndr. Strandvej

Læs mere

Dagsorden Træningslejr. Præsentation Formål med lejren Medbring mv. Træninger Sociale miljø Kontakt med svømmerne

Dagsorden Træningslejr. Præsentation Formål med lejren Medbring mv. Træninger Sociale miljø Kontakt med svømmerne Dagsorden Træningslejr Præsentation Formål med lejren Medbring mv. Træninger Sociale miljø Kontakt med svømmerne Præsentation Holdleder: Jette Hamann-Larsen Træner E1: Claus Erik Winberg-Rolsted Træner

Læs mere

Engelsk 2015. Datoer:

Engelsk 2015. Datoer: Cambridge 16-19 år Engelsk 2015 Den kendte universitetsby Cambridge ligger ca. 90 minutters kørsel nord for London. Cambridge universitet består af flere colleges, der alle samlet kaldes Cambridge University.

Læs mere

Freestyle 2015. Engelsk 2015. Cambridge 16-19 år. Bournemouth 16-17 år 19.175 25.725 32.275 14.640 19.665 24.685

Freestyle 2015. Engelsk 2015. Cambridge 16-19 år. Bournemouth 16-17 år 19.175 25.725 32.275 14.640 19.665 24.685 er en sprogrejse for dig fra 16 år, som gerne vil have nogle ugentlige aktiviteter og udflugter Cambridge 16-19 år Engelsk 2015 Den kendte universitetsby Cambridge ligger ca. 90 minutters kørsel nord for

Læs mere