Dykkergitte ApS. Maldiverne siden 2003 Resortoversigt. dykkergitte.dk

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Dykkergitte ApS. Maldiverne siden 2003 Resortoversigt. dykkergitte.dk"

Transkript

1 Dykkergitte ApS. Maldiverne siden 2003 Resortoversigt dykkergitte.dk

2 Om Dykkergitte ApS rejser Dykkergitte ApS driver et rejsebureau, som udover dykkerferier også laver andre typer af rejser. Vi laver f.eks. bryllupsrejser til Maldiverne, Bade- og familieferie og endelig hjælper vi dig med at få det bedste ud af din ferie til Maldiverne uanset om det er på land eller til vands. Vi sætter service højt og vores repræsentant møder vores gæster i lufthavnen, hvor de står med et skilt med vores logo på. De viser jer vej til transfer, uanset om det er speed båd, indenrigsfly eller vandfly. Dykkergittes gæster får altid udleveret et lokalt SIM kort til at sætte i deres tlf. samt vores lokale hotline nr. så man gratis kan ringe og få assistance med stort som småt, der kan være med til at gøre jeres ferie til noget særligt. Vi har været på Maldiverne siden 2003 og Dykkergitte har selv sejlet det tyndt, fløjet rundt med vandfly og indenrigsfly. Derfor kender vi Maldiverne virkelig godt. Vi råder over mere end 50 resorts, så uanset jeres ønsker eller jeres budget, så kan vi hjælpe jer til at få den helt rigtige ferie. Om I ønsker drømmeferien, hvor massage, spa og afslapning indgår eller om I er til action, dykning og evt. fiskeri, har vi et tilbud, der passer. Al vandsport findes på Maldiverne og der er masser af fisk i vandet. På den måde er der lagt op til ferie for 3 generationer. Både mormor, søn og barnebarn kan få det, som de ønsker her. Der er særligt program for bryllupsrejser og for festrejser.

3 Hvad skal man lave på Maldiverne? 99% af Maldiverne består af vand. Derfor er der masser af vandsportsaktiviteter, såsom dykning, surfing, sejlads, fiskeri og meget andet at foretage sig. Udover det findes der Spa Faciliteter på langt de fleste resorts, ligesom landet også er kendt for deres mange forskellige typer af massage. Mange resorts råder over tennisbaner, mini golf, Volley-Ball og arrangerer udflugter til lokale øer, samt romantiske middage på stranden. Der er altid mange arrangementer og aktiviteter på de enkelte resorts. Solbadning Brug dagen på stranden og bad i det krystalklare vand, kridhvide sand og mærk brisen fra havet. Dykning og Snorkeling Med en vandtemperatur på skønne grader er der masser af liv og koraler under overfladen. Der er over 700 forskellige fiskearter, så der er hele tiden noget nyt at få øje på. Nogle atoller har forskellige former for dykning, som f.eks. Mantaer, hammerhajer, hvalhajer og skildpader. Normalt har vi god sigtbarhed og det er et skønt sted at dykke. Surfing på Maldiverne Der er mange steder, man kan surfe på Maldiverne. Sæsonen er fra marts til november, og det kan til tider være en udfordring at fange bølgerne, men det er det hele værd. Maldiverne er jævnligt værter for internationale surf konkurrencer. Sejlads på Maldiverne At sejle gennem det krystalklare vand er en oplevelse i sig selv. Mange steder er der mulighed for at sejle med katamaran. Der findes også faldskærmssejlads, hvor faldskærmsudspring og vandski kombineres. Typisk ved at man trækkes efter en båd med en skræm omkring sig. Det ser fantastisk ud og er en vild oplevelse. Delfin safari Der arrangeres ofte delfin safari med den lokale Dhoni, som tager jer ud og se på delfinerne, der leger med stævnen. Det er pragtfuldt og normalt sørger resortet for forfriskninger og snacks til en romantisk tur med delfiner.

4 Fiskeri på Maldiverne Det meste af Maldiverne består af vand - kun 1% af land. Derfor er der masser af fisk og havstrømmene gør, at der er mulighed for at fange nogle af de helt store, som f.eks. tun, sværdfisk og barracuda. Men der er masser af muligheder for at fange helt store fisk. Hajfiskeri er dog forbudt. Dem kan man se, når man dykker. Mange resorts tilbyder fiskeri ved solnedgang og fiskeudflugter. Vi har et helt program for jer, som virkelig gerne vil fiske på jeres ferie. Besøg på lokal ø De fleste resorts tilbyder at man kan komme på udflugt til de lokale øer og møde lokal befolkningen. Shopping på Maldiverne Her er Maldivernes begrænsning Der er ikke meget at købe på Maldiverne, I hovedstaden kan man købe souvenir, og der er mulighed for at købe i lufthavnen, men ellers er shopping ret begrænset. Det er forbudt at udføre noget, der er lavet af koral eller perler fra Maldiverne, så lad være at købe det. Spa og afslapning Langt de fleste resorts på Maldiverne har Spa. Nogle er bygget over vandet, så man kan kigge ned på fiskene, mens man får massage. Der er endda nogle spa afdelinger, under vandet, så man har fisk hele vejen omkring sig. Der findes mange forskellige behandlinger i de enkelte spa. Så for jer der bare vil forkæles og nye livet, er det virkelig en oplevelse. Vand Sport Her kan Maldiverne noget, som ikke findes på samme måde i resten af verden. Der er alverdens vandsport, dykning, snorkling, kajak, kitesurfing, windsurfing, vandski, banan ture efter båd og masser af andre vandaktiviteter. Aften underholdning De fleste resorts tilbyder i ugens løb forskellige former for underholdning, som f.eks. filmaften på stranden, live bands, traditionel Maldivisk nat og Balinese dance night samt DJ night.

5 One & Only Reethi Rah Adventure & Leisure Priser fra kr. 4200,- pr. person pr. nat i delt dobbeltværelse. Inkl. alle skatter og bidrag til rejsegarantifonden. Excl transfer. Område: Nord Male Atollen: Afstand fra lufthavnen 35 km Transfer: Luksus Yacht (75 min) Dette resort er et af de største på Nord Male atollen. Omgivet af krystalklart vand og kridhvide sandstrande. All villaer tilbyder havudsigt og direkte adgang til lagune. Dette er det ultimative for jer, der gerne vil have en luksusferie på Maldiverne. Der findes forskellige villaer, men alle meget luksuriøse. Restaurenter & Bar: 4 restaurenter & 4 barer Internationalt køkken, som Arabisk, Asiask, Maldivisk, Middelhavs- og Japansk køkken. Aktiviter & Faciliteter: NEO Boutique, Art Studio, Dykning og SPLASH Surf Shop, Kids Club, Teenager Aktiviteter, Tennis, Klatrevæg, Vand Sport, Golf Stimulator, 12 strande og 40 Pools, Bryllup og bryllupsrejse faciliteter. Spa: One&Only by ESPA (GLOBAL WINNER in the Best Luxury Wellness Spa category 2013) Højdepunkter: Privatliv og luksus. Fantastiske aktiviteter og 12 smukke private strande. Flotte villaer.

6 Four Seasons Kuda Huraa Område: Nord Male Atollen Afstand fra lufthavnen: 120 km Transfer: Speedbåd (25 min) Dette er et resort, der falder ind i den lokale vegetation og er lavet hovedsageligt af naturlige materialer. Det er bygget til at være harmonie med det blå vand og ø-ens naturlige planter. Det giver en rustik atmosfære, der passer godt ind i resortets tema. Resortet tilbyder mange forskellige typer af villaer Priser fra kr. 3999,- pr. person pr. nat i delt strand bungalow med pool. Inkl. skatter og bidrag til rejsegarantifonden. Excl. transfer og forplejning. Spisesteder: 4 restauranter & 3 barer Der laves Maldivisk, International, Asiatisk, indisk og Italiensk mad. Aktiviteter og faciliteter: Kuda Mas Club (Børneklub), Marine opdagelses center, Dykning og vandsport, Lægevagt 24 timer i døgnet. Surfing, Tennis og Fitness center. Spa afdelingen er et kapitel for sig, da det ligger på en sepeart ø, som man sejler til på få minutter. Der er spa for børn, teenagere og voksne. Der er 7 pavilloner over vandet til spa, Yoga, Pilâtes og Reiki Højdepunkter: Gode surfermuligheder samt Manta Points, Exceptionel spa afdeling. Resortet er børnevenligt.

7 Anantara Kihavah Adventure & Leisure Priser fra kr. 5200,- pr. person pr. nat i delt Beach pool villa. Inkl. skatter og bidrag til rejsegarantifonden. Excl. transfer og forplejning. Område: Baa Atollen Afstand fra lufthavnen: 83 km Transfer: Vandfly (30 min) Anantara Kihavah Villas kombinerer luksus med unik Maldivisk arkitektur fusioneret med moderne design og teknologi. Resortet er alt, hvad du har drømt om - hvide sandstrande og krystalklart blåt vand, unikke middage og luksuøse villaer. Du vil også blive overrasket over udbuddet af vine, og spa-afdelingen som er over vandet. Desuden har resortet Maldiverns længste pool. (49 meter) Der findes mange forskellige slags villaer, alle med smuk indretning. Spisesteder: 6 forskellige steder samt mulighed for privat middagsservice. Der er også restaurent under vandet med vinkælder. Der laves Japansk, Middelhavslækkerier, som Taps og Gourmet mad, samt internationalt mad og naturligvis Maldivisk mad. Aktiviteter og facliteter Marine laboratorie, Dykning og vandsport. Læge på vagt 24 timer i døgnet. Fitness center og Tennis bane. Volleyball, Badminton, Skak,s, Billiard, Cykler, Pool, børneklub og bryllupsfaciliteter. Spa: Anantara Over-Water Spa (6 private over-water suites, Relaxation deck, Jacuzzi & cold plunge pools, Steam room og Spa boutique shop) Højdepunkter: Undervandsrestaurentent og vinklælderen samt Spa- afdelingen, der ligger over vandet, Fantastisk husrev og virkelig smuk dykning

8 Lily Beach Resort & Spa Adventure & Leisure Priser fra kr ,- pr. person for en uge. inkl. All Inclusive, transfer med vandfly, inkl. skatter og bidrag til rejsegarantifonden Område: Syd Ari Atollen Afstand fra lufthavnen: 80 km Transfer: Vandfly (25 min) Oplev de hvide sandstrande, den tropiske vegetation og et vidunderligt husrev bare et på få skridt fra stranden. Huvahendhoo Island ligger tæt på mange af de mest fantastiske dykkersteder i verden. Lily Beach Resort & SPA har fået priser for de bedste hoteller på Maldiverne med både luksus og romantisk atmosfære. Der er mange forskellige former for Villaer i mange forskellige prisklasser. Bl.a. er der villaer, med glasrude i gulvet, så man kan se på fiskene fra sin villa. Spisesteder: 4 restauranter & 3 barer Der laves international mad, Taimad, Kinesisk, Maldivisk og Italiensk mad. Aktiviteter og faciliteter: Marine laboratorie, Dykkercenter, Læge der bor på øen. Tennis bane, Gymastik, Kids Club, Fitness Center, Snorkeling, Billiard borde, Aften underholdning, to pools, Husrev med coral have, Vandsport. Indørs spil, aktiviteter der arrangers efter efterspørgsel, bryllupsfaciliteter. Der tilbydes forskellige spa-behandlinger. Højdepunkter: Komplet All-Inclusive Platinum Plan, Udsøgt husrev, Fantastiske dykkersteder, og fantastisk overhavs Spa afdeling.

9 Coco Privé Kuda Hithi Island Spørg efter prisen. Område: North Male Atollen Afstand fra lufthavnen: 30 km Transfer: Vandfly(10 min) Coco Privé Kuda Hithi Island er en af de mest private ø-er i verden, med kun en håndfuld vilde luksus villaer. Denne ø er kun tilgængelig for en booking ad gangen, og der tilbydes den absolutte bedste service, for jer og de venner eller familie som I har med på jeres helt egen ø. Inden I ankommer, vil personalet gerne kende jeres vaner, og hvad I sætter pris på. Derved kan alt være klar og på plads til jeres helt private og intime ferie.her kan I virkelig være i fred og nyde jeres velfortjente luksusliv. Typer af Villaer: Palm Résidence Gecko Villa Heron Villa Manta Villa Star Fish Villa Turtle Villa - i alt kun 6 værelser, som man selvfølgelig råder over i en booking. Særligt velegnet til: Dig/jer, som ønsker en helt privat ferie. Spisesteder: Nyd den luksus det er at have jeres egen kok, der laver den mad, som I beder om. Det er godt at vide på forhånd, hvilken mad, I nyder mest, så kokken den uge samt de udsøgte råvarer er bestilt specielt til jer. Aktiviteter og Faciliteter: : I har jeres egne tjenere, som kun skal sørge for at I får den perfekte service og privatliv. Der er Spa som tilbyder de behandlinger, I ønsker. God ide at informere inden I kommer. Højdepunkters: Exclusiv privat ø.

10 Constance Halaveli Adventure & Leisure Priser fra kr. 3900,- pr. person pr. nat i delt vand villa. Inkl. skatter og bidrag til rejsegarantifonden. Excl. transfer og forplejning. Område: North Ari Atollen Afstand fra lufthavnen: 52 km Transfer: Vandfly (25 min) Øen har form som en Dhoni (Maldivisk båd) Nyd a gå på stranden og svøm i det krystalklare blå vand, der har et fantastisk rigt fiskeliv. Om du vil nyde skøn og lækker mad, udsøgt vin eller skønne spa-behandlinger fra U spa, så vil et ophold på denne ø være et skønt tilflugtsted. Der findes mange forskellige villaer. I alt 86 Villaer. Spisesteder: 3 restauranter & 2 barer Der laves international og fusions mad. Aktiviteter og facliteter: Constance Kids Club, Bryllupsfaciliteter, Fantastisk Dykkercenter, Læge og apotek, Natklub fra kl Omfattende Spa. Yoga, damp bad, sauna og varm og kold pool. Der findes også et Fitness rum, men ikke så omfattende som på andre resorts. Højdepunkter: Luksus resort. Udsøgt vinkælder, private strande, god dykning og snorkling.

11 Kandolhu Island Resort Priser fra kr ,- pr. person for 7 nætter i delt dobbeltværelse. Inkl. morgenmad, transfer med vandfly, inkl. skatter og bidrag til rejsegarantifonden. Område: North Ari Atollen Afstand fra lufthavnen: 70 km Transfer: Vandfly (40 min) Kandolhu Island Resort er omgivet af blåt klart vand, med et meget livligt hus rev. Typer af Villaer: Duplex Pool Villa Jacuzzi Beach Villa Ocean Pool Villa Ocean Villa Pool Villa - der er kun 30 Villaer, så man har meget privatliv. Spisesteders: 4 restauranter & 1 bar, man kan også få servering i sin Villa (In-Villa Dining) eller få den serveret på stranden. De laver international mad, som Maldivisk, japansk, Italiensk og fra Middelhavet. Aktiviteter og Faciliteter: Lille bibliotek, Gymnastik, gratis Wi-Fi, Butik Spa: Varu Spa deres behandlinger fokuserer på organisk tang. Der er værelser, hvor 3 par kan få behandling og tale sammen imens. Der er manicure, pedicure sauna og dampbad, samt koldtvandsbassin. Højdepunkter: Ultimative All-Inclusive, Privatliv, intimitet og afslapning samt et exceptionelt husrev.

12 Zitahli Resort & Spa Kuda-Funafaru Priser fra kr. 2700,- pr. person pr. nat i delt dobbeltværelse. Inkl. skatter og bidrag til rejsegarantifonden. Excl. forplejning og transfer. Område: Noonu Atoll Afstand til lufthavnen: 189 km Transfer: Vandfly (45 min) Fantastisk resort, som er omgivet af jomfruelige strande, tyrkisblåt vand og uberørte rev. Dette luksus resort laver skræddersyet service, i en klasse langt over det sædvanlige. Smukt, Chic, og med en uforstyrret fred, som vil inspirere jer til en fredelig og afslappet ferie i solen. Der er kun 50 Villaer, så der er ikke overfyldt og der er masser af personale til at servicere jer. Typer af Villaer: Deluxe Aqua Villa Deluxe Beach Villa Super Deluxe Beach Villa with Pool Super Deluxe Aqua Villa with Pool Zitahli Suite Spisesteder: 3 restauranter & 1 bar Maden er international, Fusion og Middelhavslækkerier. Aktiviteter & Faciliteter: Ferskvand bassin, internationalt bibliotek, Fitness Center, Gavebutik, Lægevagt til rådighed. Spa: Zitahli Spa Der udbydes et væld af forskellige spa-behandlinger. Højdepunkter: Perfekt for jer på bryllupsrejse og jer som vil forkæle hinanden med masser af luksus. Totalt mulighed for privatliv og afslapning. Flotte villaer.

13 Cheval Blanc Randheli Adventure & Leisure Priser fra kr ,- for to personer pr. nat. i vand villa Inkl. morgenmad og inkl. skatter og bidrag til rejsegarantifonden. Excl. transfer. Område: Noonu Atollen Afstand fra lufthavnen: 168 km Transfer: Vandfly (40 min) I det uspolerede område af Noonu Atollen findes dette resort. Det er omgivet af tyrkisblåt vand og kridhvidt sand. Resortet strækker sig over 3 ø-er, og er meget elegant. Der er kun 45 rummelige villaer, så det giver en intimitet på ø-erne, der er himmelsk. Der findes flg. villaer: Garden Water Villa Island Villa Owner s Villa Water Villa Spisesteder: 5 restauranter & 2 barer + In-Villa Service Der laves både Maldivisk, Indisk, Japansk, Fransk og Middelhavslækkerier. Aktiviteter og Faciliteter: Servering af middag i Villaen, Golf Simulator, Kids Club & Teens Club, Vandsports center. Fitness Center, PADI dykkercenter. Hele 4 spa villaer. 2 dobbelte, der er Hammam bade, yoga undervisning, hår spa og make-up studio, samt barber. Højdepunkter: 5 stars PADI Dykker center, Cheval Blanc Spa med eksklusive behandlinger.

14 Conrad Maldives Rangali Island Priser fra kr pr. person pr. uge. morgenmad og transfer med vandfly. Inkl. skatter og bidrag til rejsegarantifonden Område: Syd Ari Atoll Afstand fra lufthavnen: 100 km Transfer: Vandflyver (30 min) Conrad Maldives ligger på to øer, som man ankommer til med vandfly. Det er omgivet af en dyb blå lagune og et dramatisk koral liv. Resortet er som et idylisk paradis. Her findes hvalhajer, mantaer, delfiner, skildpadder og koraller. Slap af i de luksuriøse villaer, eller i de romantiske vandvillaer på Rangali øen. Resortet har 12 restauranter og barer, to spas og to pools. Det perfekte sted at udforske fantastisk dykning, forskellig vandsport og gode spa-oplevelser. Der findes flere forskellig typer af villaer til forskellige priser. Spisesteder og barer: 8 rest. restauranter og 4 barer, her findes Asiatisk, Japansk, Italiensk, Indisk, and Europæisk. Aktiviteter og faciliteter: Kids Club, Business Center, Vandsport, Dykkercenter. Shopping, Børne pasning for småbørn. Biograf under åben himmel og bryllupsfaciliteter. Højdepunkter: Tæt på hvalhaj område, mantaer ses ofter i området, ligesom delfiner og skildpadder. 2 X Spa, Verdens første restaurant, der er bygget under vandet i glas. Fantastisk bar med udsøgt vinkælder

15 Asuruma View Hvis du bare skal dykke og have en mere lokal ferie, så vil dette gæstehus være en mulighed. Priser fra 399, pr. person i hvis I er 3 der deler et værelse. Mad Eneværelse Dobbelt værelse 3 personers værelse Værelse kr. 633,- kr ,- kr ,- Bed & Breakfas kr. 760,- kr ,- kr ,- Halvpension kr. 844,- kr. 1065,- kr ,- Helpension kr. 899 kr ,- kr ,- Børnepriser Værelse Morgenmad Halvpensiond Helpension Børn under 2 år, der bor i forældrenes værelse Gratis Børn mellem 2 og 12 år, der deler forældrenes værelse kr. 125,- kr. 176 kr. 230 kr. 265,- Børn over 12 eller børn, som har deres eget værelse, betaler voksen priser Gæstehuset kan også sørge for vegetar mad og imødekommer også andre realistiske ønsker, hvis de bliver gjort opmærksom på det inden I ankommer. Service udgifter: Alle mad bliver tillagt 10% service udgifter Hvad der ellers måtte komme udover det, som er med i madplanen, og som bliver taget med i gæstehuset vil også blive tillagt 10% til service udgifter. Transfer : For at ankomme til Hdh.hanimaadhoo skal man tage med indenrigsfly fra Ibrahim Nasir International Airport kan man booke selv via eller vi kan arrangere fly. Transfer (lufthavn/hotel/lufthavn) Gæstehuset henter og bringer jer fra lufthavnen og der bliver givet en breifing til opholdet og dykningen

16 Jumeirah Dhevanafushi Adventure & Leisure Område: Gaafu Alifu Atollen Afstand fra lufthavnen: 400 km Transfer: Indenrisfly (55 min) + speedbåd (15 in) Priser fra kr. 5100,- pr. person pr. nat i delt dobbeltværelse. Inkl. skatter og birdag til rejsegarantifonden. Excl. transfer. Dette resort er skabt for afslapning og forkælelse, krystalklart vand og udsøgte spa-behandlinger, fantastisk lækker mad og smukke sandstrande skaber det perfekte paradis. Her vil dine sanser bliver stimuleret og du vil være langt væk fra alt. Din private butler vil sørge for at din ferie forløber som den skal i alle detaljer. Højdepunkter: Fantastisk dykning, Udsøgte middage og 24 timers butler service pr. villa. Huvafen Fushi Maldives Område: Nord Male Atollen Afstand fra lufthavnen: 24 km Transfer: Speedbåd (30 min)43 Priser fra kr ,- pr. person inkl. morgenmad og transfer med speedbåd. Inkl. skatter og bidrag til rejsegarantifonden. Huvafen Fushi er et naturligt paradis, som lægger vægt på bæredygtig udvikling. Der er 43 moderne bungalows og pavilionner, hvoraf nogle er i lagunen. Hvert værelse viser sit eget særlige design. Desuden har dette resort verdens første undervands spa afdeling, samt underjordisk vin kælder. Højdepunkter: God dykning, bæredygtig ø og verdens første undervands spa.

17 Kuramathi Island Maldives Adventure & Leisure Område: Nord Male Atollen Afstand fra lufthavnen: 56 km Transfer: Vandfly (20 min) Kuramathi: 7 nætter for 2 voksne med helpension i standard villa inkl. transfer med vandly, og alle skatter fra kr ,- Kuramathi er et af de største restorts på Maldiverne, som tilbyder fantastiske omgivelser til romantisk bryllupsrejse, familieferie og rigtig god dykning. Højdepunkter: Fantastisk hus rev. Gode dykkerområder meget tæt på og masser af aktiviteter på øen samt et bredt udvalg af restauranter. Reethi Beach Resort Adventure & Leisure Område: Baa Atollen Afstand fra lufthavnen: 124 km Transfer: Vandfly (35 min) Reethi Beach: 7 nætter for 2 adults ireethi Villa inkl. vandfly, Bed and Breakfast og alle skatter fra kr ,- Med smukke palmer og flot vegetation samt omgivet af kridhvide sandstrande og en krystal klar lagune, er dette restort oplagt til bade og familieferie. Højdepunkter: PADI center, forskellige dykkermuligheder. Godt hus rev.

18 Sun Island Resort & Spa Adventure & Leisure Område: Syd Ari Atollen Afstand fra lufthavnen: 62 km Transfer: Indenrigsfly (30 min) + Speedbåd(5 min) Sun Island Resort: 7 nætter for 2 voksne i Standard Beach Bungalow, inkl. indenrigsfly, halvpension og alle skatter fra kr ,- Kuramathi er et af de største restorts på Maldiverne, som tilbyder fantastiske omgivelser til romantisk bryllupsrejse, familieferie og rigtig god dykning. Højdepunkter: Fantastisk hus rev. Gode dykkerområder meget tæt på og masser af aktiviteter på øen samt et bredt udvalg af restauranter. Adaaran Meedhupparu Område: Raa Atollen Afstand fra lufthavnen: 136 km Transfer: Vandfly (45 min) Adaaran Meedhupparu: 7 nætter for 2 voksne i Beach Villa inkl. vandfly og alle skatter fra kr ,- Adaaran Select Meedhupparu tilbyder dejlige værelser. og All Inclusive. Resortet tilbyder rolige omgivelser med masser af luksus. Perfekt for dig, der bare vil slappe af. Højdepunkter: All Inclusive, god dykning.

19 Eriyadu Island Resort & Spa Maldives Område: North Male Atoll Afstand fra lufthavnen: 42 km Adventure & Leisure Transfer: Speedbådt (50 min) Eriyadu: 7 nætter for 2 voksne i Superior Room, inkl. transfer med speedbåd og halvpension og alle skatter fra kr ,Eriyadu er en oval ø, omgivet af kridhvide sandstrande og lagune. Det er nok det bedste hus rev i området. Da øen er lille har den stadig den typiske Maldiviske stil og den afslappede atmosfære. Gæsterne kan nyde en masse vandsports aktiviteter, dykning, snorkling og Spa behandlinger. Højdepunkter: Fantastisk husrev. Tæt på Manta point.

20 Map of Maldives Haa Alifu Atoll Haa Dhaalu Atoll Shaviyani Atoll Noonu Atoll Lhaviyani Atoll Raa Atoll Baa Atoll North Male Atoll North Ari Atoll South Male Atoll (Vaavu Atoll) South Ari Atoll (Faafu Atoll) Meemu Atoll Dhaalu Atoll Thaa Atoll Laamu Atoll Gaafu Alifu Atoll Resorts by Atoll ADDU ATOLL Equator Village Herathera Island Resort Shangri-La Villingili BAA ATOLL Amilla Fushi Coco Palm Dhuni Kolhu Four Seasons Landaa Giraavaru Royal Island Resort Soneva Fushi Anantara Kihavah Baros Maldives LUX* Maldives Gililankanfushi Six Senses laamu Kihaad Maldives Reethi Beach Resort DHAALU ATOLL Angsana Velavaru Vilu Reef Beach & Spa Niyama Resort FAAFU ATOLL Filitheyo island Resort GAAFU ALIFU ATOLL Park Hyatt Hadahaa Maldives Robinson Club Maldives Jumeirah Dhevanafushi Ayada Maldives HAA ALIFU ATOLL Beach House at Iruveli J Resort Alidhoo Hideaway Beach Resort & Spa HAA DHAALU ATOLL The Barefoot Maldives LHAVIYANI ATOLL Atmosphere Kanifushi Komandoo Island Resort & Spa Palm Beach Resort & Spa Kuredu Island Resort Kanuhura Maldives MEEMU ATOLL Chaaya Lagoon Hakura Hura Medhu Fushi Island Resort NOONU ATOLL Velaa Private Island Four Seasons Kuda Huraa Cheval Blanc Randheli Centara Ras Fushi Sun Siyam Irufushi Kuramathi Maldives NORTH ARI ATOLL Bathala Island Resort Gangehi Island Resort Nika Island Resort Velidhu Island Resort W Retreat and Spa Maldives Constance Halaveli Kandolhu Island Resort Chaaya Ellaidoo RAA ATOLL Adaaran Select Meedhupparu Loama Resort SHAVIYANI ATOLL Viceroy Maldives Zitahli Resort & Spa SOUTH ARI ATOLL Angaga Island Resort Athuruga Diamonds Constance Moofushi Holiday Island Resort Kuda Rah Island Resort Maafushivaru Mirihi Island Resort Ranveli Village Resort Maldives Vakarufalhi Island Resort Velassaru Maldives Vilamendhoo Island Resort & Spa Conrad Maldives Rangali Lily Beach Resort Dusit Thani Maldives Centara Grand Island Resort & Spa Sun Island Resort NORTH MALE ATOLL SOUTH MALE ATOLL Angsana Ihuru Adaaran Club Rannalhi Bandos Island Resort Adaaran Prestige Vadoo Banyan Tree Vabbinfaru Anantara Veli Chaaya Island Dhonveli Biyadhoo Island Resort Eriyadu Island Resort Cocoa Island By COMO Helengeli Island Resort Embudhoo Village Kurumba Maldives Fihalhohi island resort Makunudu Island Resort Fun Island Maldives Naladhu Maldives Holiday Inn Resort One & Only Reethi Rah Jumeirah Vittaveli Paradise Island - The Haven Rihiveli Beach Resort Sheraton Maldives Full Moon Taj Exotica Summer Island Village Anantara Dhigu Resort Taj Vivanta Olhuveli Beach Resort & Spa Thulhagiri Island Resort Coco Privé Kuda hithi Coco Bodu Hithi Huvafen Fushi Maldives Meeru Island Resort Adaaran Hudhuranfushi maldives Addu Atoll Gaafu Dhaalu Atoll Gnaviyani Atoll dykkergitte.dk

Find din koralø i Maldiverne

Find din koralø i Maldiverne Find din koralø i Maldiverne Skal din luksus-ferie i Maldiverne være romantisk, for familien, øko-venlig eller måske i James Bond stil? Se, hvor du finder den stil, du vil holde ferie i - og hvor du kan

Læs mere

Maldiverne Forslag til individuelle rejser

Maldiverne Forslag til individuelle rejser Maldiverne Forslag til individuelle rejser Maldiverne Den ultimative badeferie! Maldiverne - forkælelse for krop og sjæl De fleste af os kender drømmen om en (næsten) øde ø, en kridhvid strand med palmer,

Læs mere

Du kan også opgradere din rejse til det dejlige 5* Hotel Now Larimar All Inclusive Resort

Du kan også opgradere din rejse til det dejlige 5* Hotel Now Larimar All Inclusive Resort LUKSUSFERIE INKL. FLY EFTERÅRSFERIE 2017 I DEN DOMINIKANSKE REPUBLIK Nyd din efterårsferie i smukke og afslappede omgivelser på Den Dominikanske Republik i Caribien, hvor du kan forkæle dig og din familie

Læs mere

Royal Palm****** Le Victoria**** Royal Palm ****** 6

Royal Palm****** Le Victoria**** Royal Palm ****** 6 Mauritius Royal Palm****** Le Victoria**** Royal Palm ****** 6 stjernet hotel med en af de bedste placeringer på Mauritius nordvestkyst ved en af de mest uforstyrrede og fineste bugter på øen. Her bliver

Læs mere

Forlængelser i Sri Lanka 5 dages strandferie i Sri Lanka

Forlængelser i Sri Lanka 5 dages strandferie i Sri Lanka Forlængelser i Sri Lanka 5 dages strandferie i Sri Lanka Efter et intenst program i Sri Lanka er det tid til at tage til et smukt og roligt sted, hvor de sidste mange dages oplevelser kan nydes i skønne

Læs mere

Turen starter med nogle rolige dage på Tahiti før I besøger den spændende ø Moorea og afslutter med fantastiske Bora Bora.

Turen starter med nogle rolige dage på Tahiti før I besøger den spændende ø Moorea og afslutter med fantastiske Bora Bora. Det bedste af Fransk Polynesien Fra 69.598,- pr. person Inkl. fly, hotel m. morgenmad og transfers Dette er turen for jer som ønsker at opleve det bedste af Fransk Polynesia på den bedst mulige måde Turen

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf På opdagelse i Dansk Vestindien 10 dage fra kr. 11.948,- pr. person Inkl. fly, hotel m.m. Der er mange øer man kan vælge at besøge i det Caribiske hav, så hvorfor skal det så lige være Dansk Vestindien?

Læs mere

Forlængelser i Sri Lanka 5 dages strand- eller oplevelsesferie i Sri Lanka

Forlængelser i Sri Lanka 5 dages strand- eller oplevelsesferie i Sri Lanka Forlængelser i Sri Lanka 5 dages strand- eller oplevelsesferie i Sri Lanka Efter et intenst program i Sri Lanka er det tid til at tage til et smukt og roligt sted, hvor de sidste mange dages oplevelser

Læs mere

Bangkok Koh Samui Explorer

Bangkok Koh Samui Explorer Rejsen i hovedpunkter Længde: 14 Dage / 13 Nætter Bangkok Koh Samui Explorer Start: København Slut: København Højdepunkter: Bangkok og Koh Samui med overnatning på Karma Samui eller Saboey Samui Dag 1

Læs mere

Forlængelser i Sri Lanka 5 dages strand- eller oplevelsesferie i Sri Lanka

Forlængelser i Sri Lanka 5 dages strand- eller oplevelsesferie i Sri Lanka Forlængelser i Sri Lanka 5 dages strand- eller oplevelsesferie i Sri Lanka Efter et intenst program i Sri Lanka er det tid til at tage til et smukt og roligt sted, hvor de sidste mange dages oplevelser

Læs mere

Det bedste af Fransk Polynesien

Det bedste af Fransk Polynesien Det bedste af Fransk Polynesien Dette er turen for jer som ønsker at opleve det bedste af Fransk Polynesia på den bedst mulige måde Turen starter med nogle rolige dage på Tahiti før I besøger den spændende

Læs mere

Forlængelser i Sri Lanka 5 dages strand- eller oplevelsesferie i Sri Lanka

Forlængelser i Sri Lanka 5 dages strand- eller oplevelsesferie i Sri Lanka Forlængelser i Sri Lanka 5 dages strand- eller oplevelsesferie i Sri Lanka Efter et intenst program i Sri Lanka er det tid til at tage til et smukt og roligt sted, hvor de sidste mange dages oplevelser

Læs mere

Bangkok Koh Samui Explorer

Bangkok Koh Samui Explorer Bangkok Koh Samui Explorer Rejsen i hovedpunkter Længde: 14 dage / 13 nætter (Maj Oktober 2009) Højdepunkter: Længde: 14 dage / 13 nætter Start: Bangkok Slut: Bangkok Højdepunkter: Bangkok, Dinner Cruise,

Læs mere

Fransk Polynesien - Helt enkelt

Fransk Polynesien - Helt enkelt Fransk Polynesien - Helt enkelt En rejse til alle som ønsker at opleve fantastiske Fransk Polynesien For mange er Fransk Polynesien en uopnåelig drøm. De fantastiske strande og koralrev under havoverfladen

Læs mere

Bangkok og Koh Samui

Bangkok og Koh Samui Bangkok og Koh Samui Bangkok er måske en af østens mest fascinerende byer. Oplev blandt andet templer, pulserende gade markeder, trendy restauranter med en spændende fusion af øst og vest, shopping centre

Læs mere

HEXACO. Eksklusive ferieboliger til smuk, uspoleret, hvid sandstrand og det azurblå Andamanhav på paradisøen Koh Kho Khao nord for Phuket i Thailand

HEXACO. Eksklusive ferieboliger til smuk, uspoleret, hvid sandstrand og det azurblå Andamanhav på paradisøen Koh Kho Khao nord for Phuket i Thailand N Ndr. Strandvej 119 G 3150 Hellebæk Danmark Sunset Beach Residence: Eksklusive ferieboliger til smuk, uspoleret, hvid sandstrand og det azurblå Andamanhav på paradisøen Koh Kho Khao nord for Phuket i

Læs mere

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65 På opdagelse i Dansk Vestindien 10 dage fra kr. 16.498,- pr. person Inkl. fly, hotel m.m. Der er mange øer man kan vælge at besøge i det Caribiske hav, så hvorfor skal det så lige være Dansk Vestindien?

Læs mere

Drømmerejsen. Dubai Abu Dhabi Qasr Al Sarab

Drømmerejsen. Dubai Abu Dhabi Qasr Al Sarab Drømmerejsen Dubai Abu Dhabi Qasr Al Sarab Det lykkelige Arabien Drømmer du om en ferie, der kombinerer golf på verdensklasse baner, ophold på fantastiske hoteller og oplevelser med unikke minder? Palm

Læs mere

have det skønt og præcis, som du vil

have det skønt og præcis, som du vil Paradise Lost Kunsten at gøre absolut ingenting En gang var vi bare de bedste til at servere præcis den morgenmad, som en rigtig skiløber har brug for at kunne fokusere på det, han eller hun elsker mest.

Læs mere

KØBENAVN 25. april 2 maj BILLUND 25. april 2 maj

KØBENAVN 25. april 2 maj BILLUND 25. april 2 maj KØBENAVN 25. april Afrejse fra Københavnden 25 april kl. 06:30 ankomst til Palma kl. 09:25 DK 431 afrejse fra Palma den 02 maj kl. 10:45 ankomst til København kl. 13:45 DK 432 2 maj Afrejse fra København

Læs mere

Phu Quoc Stranden 6 dages forlængelse med strandferie ved Phu Quoc

Phu Quoc Stranden 6 dages forlængelse med strandferie ved Phu Quoc 6 dages forlængelse med strandferie ved Phu Quoc Forlængelse i VIETNAM med Forlængelse af rejse i Vietnm 2 Forlængelse af rejse i Vietnm Phu Quoc Stranden Strandferie ved Mango Bay, Phu Quoc Den tropiske

Læs mere

CWT MEETINGS & EVENTS

CWT MEETINGS & EVENTS CWT Meetings & Events har fundet to perfekte steder at afholde møder og konferencer i den smukke franske natur 34 35 Af Sidse Rolskov Events med fransk elegance Noblesse oblige adel forpligter. Nogle gange

Læs mere

Maldiverne aire em L ili : F to Fo

Maldiverne aire em L ili : F to Fo Foto: Fili Lemaire Maldi verne på budget Hvis man er rygsækrejsende og gerne vil opleve Maldiverne for billige penge, er det muligt at indlogere sig i små guesthouses i landsbyerne rundt omkring på de

Læs mere

Sørg for at bestille i god tid, da hotellerne hurtigt bliver udsolgt. BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf.

Sørg for at bestille i god tid, da hotellerne hurtigt bliver udsolgt. BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf. Fransk Polynesien - helt enkelt Fra 28.298,- pr. person Inkl. fly, hotel m. morgenmad og transfers En rejse til alle som ønsker at opleve fantastiske F ransk Polynesien For mange er Fransk Polynesien en

Læs mere

Fred. Luksusboliger i strandresort med Spa. Afslapning. - i vandkanten

Fred. Luksusboliger i strandresort med Spa. Afslapning. - i vandkanten Fred Luksusboliger i strandresort med Spa Ro Afslapning - i vandkanten Luksus lige ned til vandet - Boligerne i Serenity Terraces ligger lige ned til den smukkeste strand på øen Phuket i Sydthailand. Med

Læs mere

Inspiration Rejsemål: Mauritius

Inspiration Rejsemål: Mauritius Inspiration Rejsemål: Mauritius Mauritius er en østat, der ligger i den vestlige del af det Indiske Ocean ca. 900 km øst for Madagaskar. Øen har et areal på ca. 1900 km². Store dele af øen er dækket af

Læs mere

Velkommen til Roots luxury camp

Velkommen til Roots luxury camp Velkommen til Roots luxury camp INDKVARTERING Du kan vælge at indkvartere dig i enten Eco Huts eller Deluxe Chalets. Fælles for disse typer værelser er at de er konstrueret i lokal rødsten, træ og andre

Læs mere

Sri Lanka. Sri Lanka, Unawatuna stranden. Telefon Uimodståelige Sri Lanka - Unawatuna og det Indiske Ocean

Sri Lanka. Sri Lanka, Unawatuna stranden. Telefon Uimodståelige Sri Lanka - Unawatuna og det Indiske Ocean Sri Lanka Uimodståelige Sri Lanka - Unawatuna og det Indiske Ocean Rejsegarantifonden 1571 Medlem af Danmarks Rejsebureau Forening Uimodståelige Sri Lanka - Unawatuna og det Indiske Ocean Unawatuna-stranden

Læs mere

Cheetah Camp. Privat eksklusiv camp på 500 m 2 direkte ud til Olifants River

Cheetah Camp. Privat eksklusiv camp på 500 m 2 direkte ud til Olifants River Cheetah Camp Privat eksklusiv camp på 500 m 2 direkte ud til Olifants River Pris for 6 personer 106.970,- Hele året rundt Prisen er for 10 dages luksus safari ophold med alle måltider, stort safari program,

Læs mere

Den ultimative safarirejse til det uberørte Afrika! Tanzania Pemba Island

Den ultimative safarirejse til det uberørte Afrika! Tanzania Pemba Island Side 1 af 9 Den ultimative safarirejse til det uberørte Afrika! Tanzania Pemba Island Med baggrund i vore egne rejseerfaringer og oplevelser i Afrika, samt vort veludbyggede kontaktnet på det afrikanske

Læs mere

Badeferie på The Sands of Chale Island

Badeferie på The Sands of Chale Island 10 dage på badeferiehotel på den skønne Chale Island ved Kenya Kysten Badeferie på The Sands of Chale Island 10 dage med afrejse hver dag, året rundt. Mulighed for færre eller flere dage. Pris per person

Læs mere

Oplev Madagaskars varierede og helt specielle natur og dyreliv på denne vidunderlige tur til øens frodige nordlige...

Oplev Madagaskars varierede og helt specielle natur og dyreliv på denne vidunderlige tur til øens frodige nordlige... Dato:. MADAGASKARS NORDLIGE HøJDEPUNKTER Oplev Madagaskars varierede og helt specielle natur og dyreliv på denne vidunderlige tur til øens frodige nordlige... Tlf.: (+45) 56 36 45 info@safarieksperten.dk

Læs mere

Afslapningsdag på Strandhotellet

Afslapningsdag på Strandhotellet Afslapningsdag på Strandhotellet En afslappende dag for ganen, sjælen og øjet Spis i vores restaurant superior (14 points i hotel- og restaurantguiden Gault Millau) og nyd dagen i vores Wellness-Lounge

Læs mere

Prisliste Thailand. Prislisten er gyldig fra 1. november 2015 til 31. oktober 2016. Prislistens indhold. Velkommen til Thailand

Prisliste Thailand. Prislisten er gyldig fra 1. november 2015 til 31. oktober 2016. Prislistens indhold. Velkommen til Thailand Prisliste Thailand Prislisten er gyldig fra 1. november 201 til 31. oktober 2016 SE ALTID STJERNEGAARD.DK FOR EVENTUELLE KAMPAGNEPRISER Velkommen til Thailand Stjernegaard Rejser har solgt kvalitetsrejser

Læs mere

Tenerife Health & Training Camp

Tenerife Health & Training Camp Tenerife Health & Training Camp 15-22 April 2012 Understående er et udkast til hvordan programmet kan se ud, det endelige program bliver lagt op 1. marts 2012 Søndag Mandag Ankomst til hotellet, frokost

Læs mere

BADEFERIE På BARRA LODGE ***

BADEFERIE På BARRA LODGE *** Dato: 01. 07 2016 BADEFERIE På BARRA LODGE *** Tlf.: (+45) 56 36 25 45 info@safarieksperten.dk Safari Eksperten 2015 Side 1 DAG TIL DAG PROGRAM Badeferie på Barra Lodge *** Dag 1: Afrejse fra Danmark I

Læs mere

Hotel Bursztynowy Palac

Hotel Bursztynowy Palac Hotel Bursztynowy Palac Dette elegante og luksuriøse hotel er perfekt til en romantisk miniferie og I vil blive imponerede over hotellets mange smukke detaljer. Her er alt hvad I har brug for på et hyggeligt

Læs mere

Villa Sea La Vie Sætter nye høje standarder for eksklusive strandejendomme 5 soveværelser / 666m2 / privat swimming pool. 20 meter strandlinje.

Villa Sea La Vie Sætter nye høje standarder for eksklusive strandejendomme 5 soveværelser / 666m2 / privat swimming pool. 20 meter strandlinje. Pragtfuld villa direkte på stranden, syd for Hua Hin. Villa Sea La Vie Sætter nye høje standarder for eksklusive strandejendomme 5 soveværelser / 666m2 / privat swimming pool. 20 meter strandlinje. Villa

Læs mere

Familieferie med hygge, aktiviteter og oplevelser

Familieferie med hygge, aktiviteter og oplevelser Familieferie med hygge, aktiviteter og oplevelser Velkommen til en verden af oplevelser Feriehus inkl. fri entré til tropisk badeland, gratis børneunderholdning og slutrengøring Garanti for hyggelige feriedage

Læs mere

Malé Atoll. Bådudlejning ved Mále Atoll i Maldiverne. Sejlads ved Maldiverne

Malé Atoll. Bådudlejning ved Mále Atoll i Maldiverne. Sejlads ved Maldiverne Malé Atoll Bådudlejning ved Mále Atoll i Maldiverne Male-atollen er, som de andre maldiviske øer, toppen af en undersøisk bjergkæde og med en gennemsnitshøjde på kun 1-3 meter, er maldiverne det laveste

Læs mere

Maldiverne prisliste

Maldiverne prisliste Maldiverne prisliste 201/2016 Velkommen til Maldiverne En rejse til Maldiverne er ikke en kulturel rejse - det er en forkælelsesrejse for krop og sjæl med vægt på sol, - og badeferie, kulinariske oplevelser

Læs mere

Mauritius - Rusahjort - 2015

Mauritius - Rusahjort - 2015 Mauritius - Rusahjort - 2015 Afslappet luksus i eksotiske omgivelser - En jægers tropeparadis På Mauritius kan vi nu arrangere en optimal familieferie, kombineret med jagt på Rusahjort. Der er naturligvis

Læs mere

Afrika. på første række. Nyati Cheetah Camp

Afrika. på første række. Nyati Cheetah Camp Afrika på første række Nyati Cheetah Camp 106.970,- hele året rundt Prisen er for 10 dages luksus safariophold for 6 personer med alle måltider, dagligt turprogram, transfer og fly t/r Kom på privat luksussafari

Læs mere

De Bonte Wever Assen.

De Bonte Wever Assen. De Bonte Wever Assen De Bonte Wever Assen. Introduktion På De Bonte Wever Assen kan I nyde godt af hotellets indendørs- og udendørs pool, spa, bowlingbane og legerum. I kan også bestille tid til en afslappende

Læs mere

2&10 Thailand - Prisliste 2013/14

2&10 Thailand - Prisliste 2013/14 2&10 Thailand - Prisliste 2013/14 2&10 Hua Hin (standard) 2 nætter Ibis Bangkok Riverside (Standard) & 10 nætter Ibis Hua Hin (Standard) 1 voksen 01/11/13-12/12/13 6.655 6.655 13/12/13-05/01/14 8.360 8.360

Læs mere

Eksklusivt retreat til Marokko med spa, wellness, shoppetur i Marrakesh og personlig sparring til din kreative business

Eksklusivt retreat til Marokko med spa, wellness, shoppetur i Marrakesh og personlig sparring til din kreative business Eksklusivt retreat til Marokko med spa, wellness, shoppetur i Marrakesh og personlig sparring til din kreative business - Med Dorthe Walbum, kreativ rådgiver og forfatter til bogen Lev af din Kreativitet

Læs mere

Afrika. på første række. Nyati Cheetah Camp

Afrika. på første række. Nyati Cheetah Camp Afrika på første række Nyati Cheetah Camp fra106.970,- Prisen er for 10 dages luksus safariophold for 6 personer med alle måltider, dagligt turprogram, transfer og fly t/r Kom på privat luksussafari i

Læs mere

Forlængelser i Burma 5 dages strandferie ved Ngapali Beach

Forlængelser i Burma 5 dages strandferie ved Ngapali Beach 5 dages strandferie ved Ngapali Beach Efter et intenst program i Burma er det tid til at tage til et smukt og roligt sted, hvor de sidste mange dages oplevelser kan nydes i skønne omgivelser. 2 Forlængelsespakke

Læs mere

Spis en god middag i hotellets smukke restaurant. Der serveres både lokale og internationale retter.

Spis en god middag i hotellets smukke restaurant. Der serveres både lokale og internationale retter. Sand Hotel Spis en god middag i hotellets smukke restaurant. Der serveres både lokale og internationale retter. Det moderne Sand Hotel ligger tæt på stranden i Kolobrzeg og ikke langt fra byens centrum.

Læs mere

Fire fantastiske strandvillaer 65 km. syd for Hua Hin.

Fire fantastiske strandvillaer 65 km. syd for Hua Hin. Fire fantastiske strandvillaer 65 km. syd for Hua Hin. The HideAway består af 4 luksus villaer, direkte på stranden, kun 45 min syd for Hua Hin, Thailand. Alle villaerne har egne swimmingpools, og direkte

Læs mere

1.PERIOD 15 April- 08 Maj 2016. 2.PERIOD 09 Maj - 18 Maj 2016. 3.PERIOD 19 Maj - 26 Maj 2016

1.PERIOD 15 April- 08 Maj 2016. 2.PERIOD 09 Maj - 18 Maj 2016. 3.PERIOD 19 Maj - 26 Maj 2016 1.PERIOD 15 April- 08 Maj 2016 A 38 - LUKKET FOR SALG pr. person pr. dag All Inkl B 41 LUKKET FOR SALG C 44 LUKKET FOR SALG D 47 352,5 kr ÅBENT FOR SALG E 50 Lukket foreløbig 2.PERIOD 09 Maj - 18 Maj 2016

Læs mere

1.PERIOD 15 April- 08 Maj 2016. 2.PERIOD 09 Maj - 18 Maj 2016. 3.PERIOD 19 Maj - 26 Maj 2016

1.PERIOD 15 April- 08 Maj 2016. 2.PERIOD 09 Maj - 18 Maj 2016. 3.PERIOD 19 Maj - 26 Maj 2016 1.PERIOD 15 April- 08 Maj 2016 A 38 - LUKKET FOR SALG pr. person pr. dag All Inkl B 41 LUKKET FOR SALG C 44 LUKKET FOR SALG D 47 - (352,5 kr.) ÅBENT FOR SALG E 50 lukket 2.PERIOD 09 Maj - 18 Maj 2016 A

Læs mere

Nyd livet uden stress og jag på eksotiske Zanzibars enestående strande beskyttet af de farverige koralrev, men...

Nyd livet uden stress og jag på eksotiske Zanzibars enestående strande beskyttet af de farverige koralrev, men... Dato:. 26 BADEFERIE På ZANZIBAR Nyd livet uden stress og jag på eksotiske Zanzibars enestående strande beskyttet af de farverige koralrev, men... Tlf.: (+45) 56 36 45 info@safarieksperten.dk Safari Eksperten

Læs mere

YOGARETREAT I THAILAND Skøn yoga- og Mindfulnessrejse til Thailand - 9 dage med yogainstruktør Pernille Kristensen

YOGARETREAT I THAILAND Skøn yoga- og Mindfulnessrejse til Thailand - 9 dage med yogainstruktør Pernille Kristensen YOGARETREAT I THAILAND Skøn yoga- og Mindfulnessrejse til Thailand - 9 dage med yogainstruktør Pernille Kristensen AFREJSE : 13. - 21. marts 2016 og november 2016 (datoer på vej) - 9 dage DKK 15.900 YOGARETREAT

Læs mere

Velkommen til Hotel Tiffany's!

Velkommen til Hotel Tiffany's! Hotel Tiffany's Hotel Tiffany's ligger under 150 m. fra stranden og tilbyder privat strand med liggestole og parasol. Der er desuden en dejlig pool ved hotellet samt mange aktiviteter for børnene. Hotellet

Læs mere

Metropoler og Tropeparadis 15 dage til New York, Miami og Dansk Vestindien

Metropoler og Tropeparadis 15 dage til New York, Miami og Dansk Vestindien Metropoler og Tropeparadis 15 dage til New York, Miami og Dansk Vestindien Oplevelsesrejse med 2 USA og Dansk Caribien 15 dage på egen hånd Danmark - New York - St. Thomas - St. Croix - Danmark Denne fantastiske

Læs mere

Velkommen. Charlotte Frandsen og Morten Birkerod

Velkommen. Charlotte Frandsen og Morten Birkerod Velkommen Der kan være mange gode grunde til, at du besøger Tornøes Hotel og dejlige Kerteminde. Du kan være på udkig efter oplevelser. Være deltager i et interessant møde med kolleger eller kunder. Være

Læs mere

Forlængelser i Burma 5 dages strandferie ved Ngapali Beach

Forlængelser i Burma 5 dages strandferie ved Ngapali Beach Forlængelser i Burma 5 dages strandferie ved Ngapali Beach Efter et intenst program i Burma er det tid til at tage til et smukt og roligt sted, hvor de sidste mange dages oplevelser kan nydes i skønne

Læs mere

16.690,- 15 DAGES TUR - ØST THAILAND MED 2 Ø-OPHOLD OG CAMBODIA TUR. Pris fra kun

16.690,- 15 DAGES TUR - ØST THAILAND MED 2 Ø-OPHOLD OG CAMBODIA TUR. Pris fra kun 15 DAGES TUR - ØST MED 2 Ø-OPHOLD OG CAMBODIA TUR NYHED - Har du lyst til at prøve en tur til Thailand, som ingen andre rejsebureauer kan tilbyde og hvor man er tæt smut til Cambodias grænse og afslutning

Læs mere

TREASURE ISLAND. Guadeloupe by

TREASURE ISLAND. Guadeloupe by TREASURE ISLAND Guadeloupe by Den, som søger skal finde. Til dig, som vil det hele. Som vil ha både og. Og som aldrig kan bestemme sig. Velkommen til øen, som vil gøre dig helt vild og fuldstændig henført.

Læs mere

Hotel Zagreb. Afslapning, smuk natur og spændende kulturoplevelser ved Kroatiens kyst. Hotel Zagreb. Hotellet tilbyder

Hotel Zagreb. Afslapning, smuk natur og spændende kulturoplevelser ved Kroatiens kyst. Hotel Zagreb. Hotellet tilbyder Hotel Zagreb Karlobag ligger ved foden af Velebit-bjergkæden, og er kendt for sit krystalklare vand og skønne klima. Hotel Zagreb byder på masser af aktiviteter og wellness og selvfølgelig ægte kroatisk

Læs mere

Skræddersyet rejseprogram - Tanzania

Skræddersyet rejseprogram - Tanzania Program til: Destination: Tanzania Varighed: 20 dage Program start: Sommer, 2016 * Program slut: Sommer, 2016 * * Datoerne er ikke fastlaget, dette er blot et eksempel, så derfor kan tidspunkterne for

Læs mere

a-ja Grömitz. Das Resort. Tag på wellnessferie i Nordtyskland på moderne hotel lige ved Østersøen.

a-ja Grömitz. Das Resort. Tag på wellnessferie i Nordtyskland på moderne hotel lige ved Østersøen. a-ja Grömitz. Das Resort. Velkommen til a-ja Grömitz. Das Resort! Introduktion a-ja Grömitz er et hotel resort i kystbyen Grömitz ved Lübeck Bugten. Hotellet ligger i fine omgivelser ned til stranden.

Læs mere

Forlængelser i Burma 5 dages strandferie ved Ngapali Beach

Forlængelser i Burma 5 dages strandferie ved Ngapali Beach 5 dages strandferie ved Ngapali Beach Efter et intenst program i Burma er det tid til at tage til et smukt og roligt sted, hvor de sidste mange dages oplevelser kan nydes i skønne omgivelser. Der venter

Læs mere

Inspiration Rejsemål: Tyrkiet - Belek

Inspiration Rejsemål: Tyrkiet - Belek Inspiration Rejsemål: Tyrkiet - Belek Belek - et paradis for golfelskere! Selvom golf er en forholdsvis ny aktivitet i Tyrkiet, har landet - eller rettere Belekområdet mellem Antalya og Alanya ud til Middelhavet

Læs mere

TILBUD! Krydstogt til St. Thomas & St. Maarten Skønt cruise til Dansk Vestindien. Pris fra kr. 8370,- Tillæg fra Jylland fra Kr.

TILBUD! Krydstogt til St. Thomas & St. Maarten Skønt cruise til Dansk Vestindien. Pris fra kr. 8370,- Tillæg fra Jylland fra Kr. TILBUD! Krydstogt til St. Thomas & St. Maarten Skønt cruise til Dansk Vestindien Pris fra kr. 8370,- Tillæg fra Jylland fra Kr. 800,- Rederi: MSC Cruises MSC Poesia tager jer med ud på en fantastisk rejse

Læs mere

Vin, mad og velvære 9 dage blandt vinmarker i Piemonte

Vin, mad og velvære 9 dage blandt vinmarker i Piemonte Vin, mad og velvære 9 dage blandt vinmarker i Piemonte Forkæl dig selv med udsøgte vine, gastronomiske oplevelser og besøg hos små vingårde i Barolo, Babaresco og Roeros bølgende bakker - En sansemæssig

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf Floridas forlystelsesparker og strande 10 dage - fra 8.648,- pr. person Inkl. fly, billeje, hotel mm. Find dit indre legebarn frem når turen går til verdens største legeplads i Orlando Denne skønne Florida-rejse

Læs mere

Tanzania og Zanzibar. Zanzibar badeferie. Telefon Eksotisk øferie - et spændende og skønt strandophold ved det Indiske Ocean

Tanzania og Zanzibar. Zanzibar badeferie. Telefon Eksotisk øferie - et spændende og skønt strandophold ved det Indiske Ocean Tanzania og Zanzibar Eksotisk øferie - et spændende og skønt strandophold ved det Indiske Ocean Rejsegarantifonden 1571 Medlem af Danmarks Rejsebureau Forening Eksotisk øferie - et spændende og skønt strandophold

Læs mere

Kultur og strand 12 dages rundrejse i magiske Cuba til Havana og Varadero

Kultur og strand 12 dages rundrejse i magiske Cuba til Havana og Varadero Kultur og strand 12 dages rundrejse i magiske Cuba til Havana og Varadero Kulturel Oplevelsesrejse med 2 Kultur og Strand 12 dages rundrejse i Cuba Havana - Varadero - Havana Denne rundrejse går til legendariske

Læs mere

Golfrejse til Lumine Golf & Spa Resort, Spanien med klubbens Elite hold. SUPER TILBUD!!! 8. - 15. April 2015!

Golfrejse til Lumine Golf & Spa Resort, Spanien med klubbens Elite hold. SUPER TILBUD!!! 8. - 15. April 2015! Kære alle medlemmer af Greve Golfklub. Golfrejse til Lumine Golf & Spa Resort, Spanien med klubbens Elite hold. SUPER TILBUD 8. - 15. April 2015 SIDSTE TILMELDINGSFRIST, DEN 20. FEBRUAR 2015 På vegne af

Læs mere

VELKOMMEN TIL HOTELS DESIGNED TO SAY YES!

VELKOMMEN TIL HOTELS DESIGNED TO SAY YES! VELKOMMEN TIL K Ø B E N H AV N RADISSON BLU ROYAL HOTEL Hammerichsgade 1, DK-1611 København V, Danmark T: +45 33 42 60 00 F: +45 33 42 61 00 copenhagen@radissonblu.com radissonblu.dk/royalhotel-koebenhavn

Læs mere

Udflugter fra Hurghada

Udflugter fra Hurghada Udflugter fra Hurghada Kairo Afgang fra Hurghada, omkring kl. 02.00. Vi kørsel med aircondition bus i 6 timer. Stop i Zaafarana Resthouse efter (ca. 2,5 timer) hvor det er muligt at spise morgenmaden medbragt

Læs mere

Afrika. på første række. Nyati Safari Lodge

Afrika. på første række. Nyati Safari Lodge Afrika på første række Nyati Safari Lodge 16.995,- hele året rundt Prisen er for 10 dages luksus safari ophold med alle måltider, dagligt turprogram, transfer og fly t/r. Kom på safari i verdensklasse

Læs mere

Khao Lak Snorkel Cruise

Khao Lak Snorkel Cruise Khao Lak Snorkel Cruise Den store blå verden under overfladen - Længde: 13 dage / 12 nætter Oplev den fascinerede verden under den blå overflade på en rejse, der starter med 2 nætter på luksus hotel i

Læs mere

Angra dos Reis. Seatravel, Mejlgade 46 B, 8000 Århus C, ,

Angra dos Reis. Seatravel, Mejlgade 46 B, 8000 Århus C, , Angra dos Reis Sejlads mellem de 365 øer en eventyrverden Syd for Rio de Janeiro by ligger havnebyen Angra Dos Reis, som har aner tilbage til den portugisiske kolonitid. Ud for byens kyst ligger der omkring

Læs mere

Drømmeparadiset Seychellerne

Drømmeparadiset Seychellerne Drømmeparadiset Seychellerne 12 dage fra kr. 17.000 REJSERUTE: MAHÉ - PRASLIN - MAHÉ Afrejse hver dag, 365 dage om året, du bestemmer Tlf.: 8873 4000 africatours.dk info@africatours.dk OM AFRICA TOURS

Læs mere

Rejsen fortsætter til den første af Danmarks tre ø-kolonier i det tidligere Dansk Vestindien, nemlig St. Thomas.

Rejsen fortsætter til den første af Danmarks tre ø-kolonier i det tidligere Dansk Vestindien, nemlig St. Thomas. Forår og sommer i New York & Dansk Vestindien Fra 12.998,- pr. person Oplev den perfekte kombination af en af verdens mest berømte storbyer og den ultimative afslapning på en Caribisk sandstrand. Rejsen

Læs mere

Australien rejse i forbindelse med Konvention i Melbourne den april 2018

Australien rejse i forbindelse med Konvention i Melbourne den april 2018 Australien rejse i forbindelse med Konvention i Melbourne den 11-14.april 2018 Afrejse København den 2.april 2018 til 21.april 2018 Jeg takker for opfordringen til at komme med nogle mulig forslag til

Læs mere

Ønskes der yderligere nætter se ekstra natpriserne, der er pr. person pr. nat inkl. Morgenmad. PROVINSTILSLUTNING:

Ønskes der yderligere nætter se ekstra natpriserne, der er pr. person pr. nat inkl. Morgenmad. PROVINSTILSLUTNING: WELLNESS INDHOLD OVERSIGTSKORT Land / By Hotel Side ØSTRIG / Graz Rogner Bad Blumau 3 UNGARN / Budapest Danubius Hotel Gellert 3 Danubius Hotel Helia 4 Thermal Hotel Margitsziget 4 Grand Hotel Margitsziget

Læs mere

1.PERIOD 15 April- 08 Maj PERIOD 09 Maj - 18 Maj PERIOD 19 Maj - 26 Maj 2016

1.PERIOD 15 April- 08 Maj PERIOD 09 Maj - 18 Maj PERIOD 19 Maj - 26 Maj 2016 1.PERIOD 15 April- 08 Maj 2016 A 38 - LUKKET FOR SALG pr. person pr. dag All Inkl B 41 LUKKET FOR SALG C 44 LUKKET FOR SALG D 47 - (352,5 kr.) ÅBENT FOR SALG E 50 lukket 2.PERIOD 09 Maj - 18 Maj 2016 A

Læs mere

dig&mig feriefornøjelser for

dig&mig feriefornøjelser for dig&mig feriefornøjelser for Lyst til femstjernet campingferie med udsigt til havet og fynsk idyl ad libitum? Så kom og nyd livet på Camp Hverringe. Her er hygge, fantastisk natur og andre voksne, der

Læs mere

Amisol Travel. Grupperejser & Dykkerture. Tlf. 80 401 402 - www.amisol.dk

Amisol Travel. Grupperejser & Dykkerture. Tlf. 80 401 402 - www.amisol.dk Amisol Travel Grupperejser & Dykkerture Tlf. 80 401 402 - www.amisol.dk Velkommen til en verden med Amisol Over 20 års erfaring Mere end 300 000 gæster Amisol Travel AS er et norsk ejet rejsebureau med

Læs mere

HOTEL FIRESTJERNET FORKÆLELSE SERVICE I TOPKLASSE. citat TripAdvisor

HOTEL FIRESTJERNET FORKÆLELSE SERVICE I TOPKLASSE. citat TripAdvisor SERVICE I TOPKLASSE citat TripAdvisor HOTEL FIRESTJERNET FORKÆLELSE Lige der, hvor den gamle Lillebæltsbro rammer Jylland. Lige der, hvor Lillebælt smyger sig gennem noget af det smukkeste natur i Danmark.

Læs mere

Skræddersyet rejseprogram - Galapagos

Skræddersyet rejseprogram - Galapagos Program til: Destination: Galapagos øerne Varighed: 3 uger Ankomst til: * Hjemrejse: * *Ankomst dato og hjemrejsedato er de dage, hvor man ankommer til Galapagos øerne og forlader dem igen. Der skal altså

Læs mere

Eksklusive ferieboliger med panoramaudsigt i det eftertragtede Karon på Phuket i Thailand

Eksklusive ferieboliger med panoramaudsigt i det eftertragtede Karon på Phuket i Thailand N Ndr. Strandvej 119 G 3150 Hellebæk Danmark Tel.: + 45 7021 0706 Fax: + 45 7021 0705 www.hexacon-realestate.dk Eksklusive ferieboliger med panoramaudsigt i det eftertragtede Karon på Phuket i Thailand

Læs mere

MIDDELFART Oddevejen 8 5500 Middelfart Tlf. +45 63 40 19 06 Fax +45 64 41 32 15. ODENSE middelfart@kursuscentre.dk www.ferieresort.dk CVR: 34 73 93 66

MIDDELFART Oddevejen 8 5500 Middelfart Tlf. +45 63 40 19 06 Fax +45 64 41 32 15. ODENSE middelfart@kursuscentre.dk www.ferieresort.dk CVR: 34 73 93 66 MIDDELFART RESORT ÅRHUS Perlen ved Fænø Sund MIDDELFART Oddevejen 8 5500 Middelfart Tlf. +45 63 40 19 06 Fax +45 64 41 32 15 ODENSE middelfart@kursuscentre.dk www.ferieresort.dk CVR: 34 73 93 66 KØBENHAVN

Læs mere

Spis en god middag i hotellets restaurant hvor I kan vælge mellem regionale og internationale retter.

Spis en god middag i hotellets restaurant hvor I kan vælge mellem regionale og internationale retter. Hotel Delfin Tag på ferie til den smukke Østersøkyst og tilbring dage fyldt med sportsaktiviteter, lange vandreture og cykelture langs stranden og i skoven eller tag en tur ud og se seværdighederne i området.

Læs mere

spaophold weekendophold kæresteophold ferie Sanatorievej 26 DK-7140 Stouby Tel

spaophold weekendophold kæresteophold ferie Sanatorievej 26 DK-7140 Stouby Tel Læn dig tilbage spaophold weekendophold kæresteophold ferie Sanatorievej 26 DK-7140 Stouby Tel. +45 7682 3380 receptionen@vejlefjord.dk www.hotelvejlefjord.dk AFSLAPNING Spaophold og weekendophold Nyd

Læs mere

Fraser Island er helt klart også et af turens højdepunkter - verdens største sandø, der har de mest krystalklare søer.

Fraser Island er helt klart også et af turens højdepunkter - verdens største sandø, der har de mest krystalklare søer. Queenslands øer og regnskove 15 dage fra kr. 26.148,- pr. person Inkl. fly, hotelovernatninger, ud flugter mm. En skøn rejse rundt i Queensland, Australien, hvor I kommer helt tæt på det fantastiske koralrev,

Læs mere

1.PERIOD 10 April- 10 Maj 2015. 2.PERIOD 11 Maj - 22 Maj 2015. 3.PERIOD 23 Maj - 31 Maj 2015

1.PERIOD 10 April- 10 Maj 2015. 2.PERIOD 11 Maj - 22 Maj 2015. 3.PERIOD 23 Maj - 31 Maj 2015 1.PERIOD 10 April- 10 Maj 2015 A 36 Lukket for salg B 39 ÅBENT FOR SALG C 42 lukket D 44 lukket E 49 lukket 2.PERIOD 11 Maj - 22 Maj 2015 A 38 Lukket for salg B 41 Lukket for salg C 46 Lukket for salg

Læs mere

TANZANIAS HøJDEPUNKTER OG ZANZIBAR BADEFERIE

TANZANIAS HøJDEPUNKTER OG ZANZIBAR BADEFERIE Dato: 02. 07 2016 TANZANIAS HøJDEPUNKTER OG ZANZIBAR BADEFERIE Fantastiske safarioplevelser og en herlig badeferie på Zanzibar venter på denne rejse. Safarien byder... Tlf.: (+45) 56 36 25 45 info@safarieksperten.dk

Læs mere

Badeferie på the Sands at Chale Island

Badeferie på the Sands at Chale Island Badeferie på the Sands at Chale Island 12 dage fra kr. 10.995 REJSERUTE: NAIROBI - MOMBASA - CHALE ISLAND - MOMBASA - NAIROBI Afrejse hver dag hele året, mulighed for tilkøb af flere eller færre dage,

Læs mere

Mauritius 2015. Vi tilbyder gerne alene at stå for arrangementet af selve jagtdelen, hvis vore gæster har mod på selv at arrangere opholdsdelen.

Mauritius 2015. Vi tilbyder gerne alene at stå for arrangementet af selve jagtdelen, hvis vore gæster har mod på selv at arrangere opholdsdelen. Mauritius 2015 På Mauritius kan vi nu arrangere en optimal familieferie, kombineret med jagt på Rusa hjorten. Der er naturligvis også mulighed for at rejse derned, alene med det formål at jage hjorten.

Læs mere

Denne tur starter og slutter i Brisbane, og du kommer til at opleve noget af det bedste, som det sydlige Queensland har at tilbyde.

Denne tur starter og slutter i Brisbane, og du kommer til at opleve noget af det bedste, som det sydlige Queensland har at tilbyde. Solskin, badestrande og regnskov 15 dage fra kr. 22.598,- p.p. når to rejser sammen En rundrejse i bil i det sydlige Queensland med nationalpark, 4WD safari på verdens største sand, smukke sandstrande,

Læs mere

Nogle arbejdsdage er vigtigere end andre Derfor gør vi noget ekstra ud af dem

Nogle arbejdsdage er vigtigere end andre Derfor gør vi noget ekstra ud af dem Ruths Hotel RUTHS Strandhotel REDNINGSHUSET KONFERENCER & MØDER Nogle arbejdsdage er vigtigere end andre Derfor gør vi noget ekstra ud af dem I ankommer med mennesker, udfordringer og ideer Vi gør det

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf Det Færøske Spisekammer 4 dage fra kr. 10.598,- pr. person Inkl. fly, hotelovernatninger m.m. Oplev det spændende færøske køkken og T órshavn Det traditionelle færøske køkken har igennem århundreder udviklet

Læs mere

Grand Hotel Bernardin

Grand Hotel Bernardin Grand Hotel Bernardin Velkommen til Grand Hotel Bernardin! Introduktion På den slovenske sydvestkyst finder I en oase af velvære, fantastisk natur og spændende mad. Med udsigt over Middelhavet har Grand

Læs mere

12-i-1 GAVE 700 KR 1

12-i-1 GAVE 700 KR 1 12-i-1 GAVE 700 KR 1 REJSE & OPHOLD KRO- OG HOTELOPHOLD FOR 2 NU KAN DU OG DIN LEDSAGER TAGE PÅ ET HYGGELIGT OPHOLD I DANMARK. I KAN F.EKS. BO PÅ EN ÆGTE LANDEVEJSKRO GRUNDLAGT I 1700-TALLET, PÅ ET MODERNE,

Læs mere

Læn dig tilbage. spaophold weekendophold kæresteophold ferie

Læn dig tilbage. spaophold weekendophold kæresteophold ferie Læn dig tilbage spaophold weekendophold kæresteophold ferie Sanatorievej 26 DK-7140 Stouby Tel. +45 7682 3380 receptionen@vejlefjord.dk www.hotelvejlefjord.dk AFSLAPNING Spaophold og weekendophold Nyd

Læs mere