Kenya grupperejse. 14 dages luksus safari I gnuernes Masai Mara. Med dansk rejseleder og rejsebureauets biologi i dyreadfærd

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Kenya grupperejse. 14 dages luksus safari I gnuernes Masai Mara. Med dansk rejseleder og rejsebureauets biologi i dyreadfærd"

Transkript

1 14 dages luksus safari I gnuernes Masai Mara Med dansk rejseleder og rejsebureauets biologi i dyreadfærd Forord Det er med stolthed vi udbyder denne safari som har fokus på Kenyas dyreliv og den store gnuvandring i Masai Mara. Rejsen udføres med Katrine Elmgreen som er Biolog i dyrefærd samt vores danske rejseleder med stor erfaring i Kenya. Vi besøger Kenyas bedste safari områder og oplever de fantastiske kontraster Kenya har, som safari land. På denne safari er der mange dyr i områderne og muligheden for at se The big Five er absolut de bedste. Der er god tid fordybelse og nydelse af dyrelivet og lodgerne er nøje udvalgt i forhold til, at det er en grupperejse. Vores danske rejseleder er med fra Danmark og startskuddet på vores safari er et besøg på Karen Blixens Farm og Dennis Finch Hattons grav i Ngong Hills i Nairobi. Vi kører herefter gennem Great Rift Valley til de mange kratersøer, tusinder af flamingoer og masser af vildt for let vandring, sejllads og safari. I Masai Mara vil op mod en million gnuer krydse Mara floden og dens bifloder, på den årlige gnuvandring efter det friske græs. Vores danske vildtbiolog Katrine Elmgreen som er uddannet i dyrenes adfærds mønstre, vil løbende på vores daglige safaris, fortælle om dyrene, deres vaner og adfærd. Under hele rejsen bor vi godt med komfortable værelser, swimmingpool, god service og mad efter dansk/ europæisk standard. For dem der har lyst slutter vores safari med kyst ophold på Mombasas hvide eksotiske strande hvor vi bor på det eksklusive Boutique Hotel Pinewood Village, lige ned til stranden. Højdepunkter Karen Blixens farm, Dennis Finch Hattons grav, Great Rift Valley, sejllads, Lake Elementaita, Lake Nakuru National Park, wildlife safarier, Masai Mara National Park, den store gnuvandring, besøg i Masai landsby og ophold på Mombasas hvide sandstrande. Trekking Let vandring i Great Rift Valley ved Lake Elementaita og Lake Naivasha er frivilligt.

2 Rejse Ruten Lake Nakuru Lake Elementaita Lake Naivasha A Nairobi Masai Mara Fly til Mombassa Signatur forklaring - Morgenmad (M) frokost (F) og aftensmad (A)

3 03. september København Nairobi Med dansk rejseleder rejses fra København med aftenflyet til Kenya og et spændende eventyr ligger forude de næste 14 dage. Rejsende fra Jylland vil møde vores rejseleder i Amsterdam Airport. Der serveres aftensmad og morgenmad ombord på flyet - ankomst næste morgen i Kenya. 04. september Nairobi Karen Blixen og Dennis Finch Hatton Ankomst i Nairobi International Airport. Her modtages vi af vores chauffører som byder os velkommen og bringer vores bagage ombord på køretøjerne. Vi begiver os nu mod det første eventyr, nemlig et besøg på Karen Blixens farm hvor den dygtige guide på Museet vil give os en rundvisning og fortælle Karen blixens liv på farmen. Herefter køres en lille omvej til hotellet nemlig til Dennis Finch Hattons grav i det grønne Ngong Hills. Vores Rejseleder vil her kort fortælle om Dennis Finch Hatton, for os danskere den måske mest berømte safari jæger nogensinde. Herefter køres til det hyggelige Hotel Fairview. Efter ankomsten er aftenen til fri disposition med udsigt til en velfortjent nattesøvn. Hotellet leder tankerne hen på den engelske koloni tid med den gamle hovedbygning fra 1945, i dag indeholdende alle moderne faciliteter. Morgenmaden indtages på den hyggelige restaurant Oasis ved siden af poolen, og er et stort lækkert tag selv bord hvor alle nationaliteter til gode ses. Overnatning på Fairview Hotel. (M) 05. september Nairobi - Lake Elementaita Great Rift Valley og let vandring med naturalist og biolog Efter at have nydt en dejlig morgenmad sætter vi kurs mod Great Rift Valley med mange vulkankratere og søer samt et fantastisk fugle og dyreliv. Ankomst til en lækker frokost på hyggelige Sunbird Lodge, som ligger med en fantastisk udsigt over Lake Elementaita. Værelserne, der ligger under Bandas som stråtækt kaldes i Kenya, er vel forsynet med gode senge, eget stort badeværelse med bruse niche og toilet, alt i lækre natur materialer og flot bearbejdet træ. Boligerne har egen veranda med en fantastisk udsigt over Lake Elementaita. Efter frokost skal vi på en let vandretur ved den smukke sø med lodgens naturalist guide, Ruben. Vi ser flamingoer og andre fugle og vores Biolog, Katrine Elmgreen, vil fortælle om fuglenes levevis. Efter en dejlig vandretur kommer vi tilbage til lodgen hvor vi får serveret aftensmad i den hyggelige restaurant. Når mørket sænker sig, bliver der tændt olie lamper som giver en dejlig stemning på den store terrasse og efterfølgende kan det lille ildsted med åben ild, nydes i baren. Overnatning på Sunbird Lodge (M) (F) og (A)

4 06. september Heldags udflugt i Lake Nakuru Ægte safari i Lake Nakuru I dag venter der vores første rigtige safari, også kaldet Game Drive. Der er tidlig morgenmad og vi kører fra lodgen ca. kl. 06:30 for at være klar ved Lake Nakuru når parken åbner for entre. I Lake Nakuru mødes vi af et fantastisk syn med tusinder af flamingoer. Det er den kendte "flamingo sø" som var med i Karen Blixen filmen "Out of Africa." og søen er i store perioder af året hjemsted for flere hundrede-tusinder af lyserøde flamingoer. Det er forekomsten af alger og små krebsdyr som tiltrækker både den lille "lesser flamingo" og den store "Greater flamingo". Vores Biolog fortæller her nærmere om flamingoernes konstante søgen efter føde. Pelikanerne tager morgenbad i de første timer efter solopgang, flodørnenes skrig høres fra de gule akacie febertræer nær søen, og de farvestrålende isfugle fisker i de små vandløb. I skovene omkring søen er der chance for at se den sky leopard og væk fra søen, findes åbne savanne områder med bøfler, hyæner, hvide næsehorn, antiloper, vandbukke og løver. Midt på dagen gør vi holdt for afslapning og frokost på Lion Hill Lodge, med en lille overraskelse forinden. På lodgen er der mulighed for en svalende dukkert i poolen, inden vores eftermiddags safari. Vi kører via akacie skoven med de langhårede colobus-aber, bavianer og sorte næsehorn, omkring søen tilbage til solnedgangen og aftensmad på Sunbird Lodge. Overnatning på Sunbird Lodge (M) (F) og (A)

5 07. september Lake Elementaita Lake Naivasha Sejltur og let vandre safari Efter morgenmad er der en kort køretur til endnu en smuk sø, nemlig Lake Naivasha hvor der venter en sejltur og en let vandre safari med guide og vores biolog, Katrine. Der er ankomst til frokost, på Sopa Lodge med en imponerende hovedbygning, lounge, restaurant og pool område. Indkvartering i store komfortable værelser, alle med udsigt ud over den smukke have, anlagt ned til Naivasha søen. Blandt de store smukke akacie træer kommer ofte zebra og giraf for at græsse og spise blade af træerne og kan man holde sig vågen om natten kan man se flodheste komme op fra søen for at og græsse på lodgens område. Efter frokost er der en sejltur til den lille halvø, Crescent Island. Søens rige fugleliv opleves med bl.a. hejre, Marabu storke, fiskeørn, vadefugle, små sang fugle samt pelikaner og der er god chance for at se flodheste i vild natur. På Crescent Island er der en let vandretur, walking safari, hvor der i roligt tempo kan opleves både giraf, vandbuk, zebra, impala, gnu, Grant s gazelle og andre antiloper på ganske nært hold. Der kan også bare slappes af ved den dejlige pool eller gå opdagelse på lodgens område, for dem der har lyst. Overnatning Sopa Lodge. (M) (F) og (A) 08. september Lake Naivasha Masai Mara Fantastisk safari på Afrikas savanne Vores rejse går nu sydpå til safariens højdepunkt, nemlig til Masai Mara National Park, med 3 overnatninger på Mara Sopa Lodge som ligger i et, af Masai Maras mest dyrerige områder. Ankomst på lodgen til frokost og eftermiddags safari. Masai Mara er specielt kendt for mange løveflokke og på de åbne sletter oplever man savannens hurtigste sprinter, geparden, på udkig efter Thomsons gazeller og impala antiloper. Allerede på vores første safari i Masai Mara vil vi opleve mange af savannens dyr - for Masai Mara er helt fantastisk. Mara Sopa Lodge ligger perfekt i landskabet på skråningerne i Oloolaimutia Hills, i det østlige Masai Mara, hvor der er store mænger af vildt og fugle. Vi er i Masai land med åbne vider og savanne og dagligt ses Masaierne gå med deres kvæg. Mara Sopa Lodge er ejet af Sopa kæden som har 7 lodger i Kenya. Det er gode velfungerende lodger med et venligt og service minded personale. Det er en stor hyggelig lodge med alle moderne faciliteter, store buffeter i restaurationen og gode værelser. Ydermere kommer der hyæner om aftenen for at blive fodret. Overnatning på Mara Sopa Lodge. (M) (F) og (A)

6 09 og 10. september Masai Mara National Park Den store gnu vandring I perioden fra juli til oktober bliver sletterne i Masai Mara klædt i et tæppe af mange hundrede-tusinder af tilvandrende gnuer og zebraer The Migration". Gnuerne vandrer hele livet mellem Masai Mara og Serengetti sletten i en konstant søgen efter føde det friske græs. Det er en fantastisk oplevelse, der tiltrækker mange rovdyr og den berømte flodkrydsning fra utallige naturudsendelser foregår blandt andet netop i Masai Mara. De næste par dage vil vi koncentrere os om det som vi er kommet for, nemlig at opleve tusindvis af gnuer krydse Mara Floden. Der er dog aldrig nogen garanti men chancerne er gode for gnuerne vandrer gennem Masai Mara i september måned, inden de igen skal ned på de store sletter i Serengetti. På Masai Sprog betyder Masai Mara det plettede sted. Stedet er savannen pletterne er akacie træerne, som er spredt ud over de store sletter i det klassiske billede med træet på savannen. Andre dyrearter på savannen er elefanter, bøfler, giraffer, strudse, zebraer, næsehorn, leopard, forskellige antilopearter som Topi og Eland samt flere hundrede fuglearter hvor grippe, ørne og den særprægede sekretær fugl er på jagt efter slanger. I Masai Mara er muligheden for The big Five (Elefant, Bøffel, Løve, Næsehorn og Leopard) absolut i top og vores biolog vil løbende kunne fortælle og svare på spørgsmål om dyrenes adfærd. Overnatning på Mara Sopa Lodge. (M) (F) og (A)

7 11. september Masai Mara National Park - Nairobi Besøg i Masai Landsby og middag på Restaurant Carnivore Morgensafari og besøg i Masai landsby. En helt speciel oplevelse hvor vi ser Masaiernes levevise. Vi får nærmere fortælling om deres kvæg, dans og kultur og får endda lov til at komme indenfor i deres hytter. Herefter brunch på lodgen inden vi forlader fantastiske Masai Mara for endnu engang, at krydse ind gennem Great Rift Valley på vej tilbage til Nairobi. Frokost stop på vejen og tid til et farvel inden afrejse fra Nairobis lufthavn med aftenflyet tilbage til Danmark. Dagen efter er der ankomst d. 12. sept. i København eller Billund. For dem som skal videre til Mombasas strande kører vi til vores hotel for en overnatning i Nairobi. Indkvartering og tid til et bad inden vi skal på besøg for middag på den legendariske Restaurant Carnivore. Carnivore er en stor og meget brugt restaurant som er blevet kendt på, at man kan få vildt kød. I dag er vildt kødet dog begrænset til struds og krokodille, men alligevel Carnivore et besøg værd og stadig en god oplevelse. Overnatning på Hotel i Nairobi. (M) (F) og (A) 12. september Nairobi - Mombassa Gateway til hvide sandstrande Morgenmad på Hotellet. Vores danske rejseleder følger os i lufthavnen for afgang med flyet til Mombassa og Diani Beach. Her skal vi tilbringe de næste dage med afslapning, sol og strand. Der er modtagelse i lufthavnen af bureauets medarbejder som sørger for transport til det skønne Hotel Pinewood Village - et lille hyggeligt boutique hotel med særdeles god betjening og personlig service. Ankomst til Frokost. Alle værelser har bad, toilet, aircondition, myggenet og terrasse eller balkon. Om dagen kan man nyde en kold drink i pool baren og spise frokost i snackgrillen eller Dhow-baren ved stranden. Middagen serveres i hovedrestauranten, på samme vis som på Lodge. Overnatning på Pinewood Village. (M) og (A) inkluderet 13 og 14. september Pinewood Village Ophold uden stress og jag Pinewood Village og den vidunderlige "Galu Beach" sydkystens flotteste strand. Foruden den kridhvide sandstrand er der swimmingpool og vandsportscenter med dykkerskole, snorkling, windsurfing og dybhavsfiskeri. Der er guidede cykelture, tennisbane, squashbane, bordtennis, pool, souvenirbutik, skønhedssalon, mulighed for tøjvask samt telefon og computere med internet.

8 Overnatning på Pinewood Village (M) og (A) inkluderet 15. september Pinewood Village Mombasa - Nairobi Alt har en ende desværre. Efter frokost og måske en sidste dukkert eller snorkel tur er der afrejse til Mombasas Internationale lufthavn for aften flyet til Nairobi og herefter nat flyet fra Mombasa videre mod Danmark. 16. september Ankomst i Danmark Ankomst i Danmark slut på en oplevelsesrig rejse.

9 Varighed - 10 dage/9 nætter ( september) Pris for safari arrangementet pr. person i delt dbb. værelse Tillæg for enkeltværelse kr kr. Safari arrangementet inkluderer Dansk rejseleder med stor erfaring i Afrika rejser er med fra Danmark. Rejsebureauets vildt biolog med speciale i dyrs adfærds mønster er med ved 12 deltagende gæster. International flyforbindelse Danmark/Nairobi/Danmark. Safari tour Vans med god plads samt private engelske talende chaufførguides. Garanteret vindues plads under safari. Alle ophold og overnatninger. Alle transporter til og fra områder, parker og overnatnings steder. Alle game drives (safari i bilen) i nationalparkerne. Al transport i safari tour van med pop-up tag for udkik til dyr. 24 timers radio service. Brændstof og alle afgifter. Alle park entreer. Alle vej afgifter. Entre til Karen Blixens Farm samt Finch Hattons grav. Sejlads samt vandre safari. Besøg i Masai Landsby. Bed & breakfast på Hotel Fairview i Nairobi. Helpension under safarien. Gratis vand på flaske under hele safarien. Bidrag til Rejsegarantifond. Rejsedækning. Forlængelse med kystophold u. dansk rejseleder - 6 dage/5 nætter. ( september) Pris for arrangementet pr. person i delt dbb. værelse kr. Tillæg for enkeltværelse kr. Forlængelse af safari med kystophold i Mombasa på Pinewood Village inkluderer Middag om aftenen før afgang til Mombasa på restaurant Carnivore. Overnatning (Bed & breakfast) på Hotel Fairview i Nairobi. Transport næste morgen til Nairobi Lufthavn. Fly Nairobi Mombasa t/r. Int. fly tilbage til Danmark Transport mellem Mombasa lufthavn og Pinewood Village. Standard værelse med halv pension (morgenmad og aftensmad) på Pinewood Village. Bidrag til Rejsegarantifond. Rejsedækning. Der er mulighed for yderligere forlængelse i Mombasa på Pinewood Village Tillæg pr. dag pr. person i delt dbb. værelse med halvpension (morgenmad og aftensmad) i deluxe room kr. Mulighed for opgradering på Pinewood Village Tillæg pr. person pr. nat for Suite 280 kr. Executive room 250 kr. Executive suite 550 kr.

10 Rejsen inkluderer ikke 1 x frokost på Karen Coffee Garden samt 1 x aftensmad på Fairview Hotel d. 04. september. Visa + rejseforsikring og afbestillings forsikring Vacciner Egne drikkevarer Drikkepenge De lokale guiders aflønning er baseret på, at kunderne betaler drikkepenge, når safarien er slut. Man skal derfor regne med at skulle betale drikkepenge. En chaufførguide får USD pr. dag pr. bil. Visum Kenya: Visum købes ved ankomst til Nairobi lufthavn. Man skal udfylde en blanket og betaler USD 50 for et visum. Pris info I prisen er inkluderet de nye parkafgifter. Prisen er med forbehold for andre ikke kendte stigende afgifter, kurs stigninger samt andet som er uden for vores kontrol. Teknisk Arrangør Trekking Bureauet, Djalma Lunds Gaard 5 B, 4000 Roskilde Tlf: Medlem af Rejsegarantifonden (nr. 1112) og Rejse-Ankenævnet.

KENYA. 1 Jesper & Company. rejseselskabet

KENYA. 1 Jesper & Company. rejseselskabet KENYA 1 Jesper & Company Kenya, Tanzania & Zanzibar Deluxe Luksusrundrejse med egen guide og minibus til Kenyas tre bedste nationalparker - Samburu, Masai Mara og Amboseli. Rejsen slutter med badeferie

Læs mere

Sydafrika MOZAMBIQUE ZIMBABWE NAMIBIA BOTSWANA SYDAFRIKA

Sydafrika MOZAMBIQUE ZIMBABWE NAMIBIA BOTSWANA SYDAFRIKA sydafrika Sydafrika Sydafrika beskrives ofte som hele verden i ét land. Landet er større end Frankrig og Spanien tilsammen og klimaet går fra tempereret i Cape-regionen til subtropisk i de nordlige egne,

Læs mere

Rejsekursus Tanzania, 14 dg. 11. oktober 25. oktober 2014

Rejsekursus Tanzania, 14 dg. 11. oktober 25. oktober 2014 Rejsekursus Tanzania, 14 dg. 11. oktober 25. oktober 2014 kr. 18.450,- For 14 dages natur & kultur Karibu Tanzania & Zanzibar På denne rejse skal vi opleve Tanzania og dets rige natur og kulturliv. Og

Læs mere

Sydafrika på motorcykel Route- 62, Cape Town & Garden Route med motorcykelguide 13 dage Pris fra KUN DKK 18.975 - Afrejse hele året

Sydafrika på motorcykel Route- 62, Cape Town & Garden Route med motorcykelguide 13 dage Pris fra KUN DKK 18.975 - Afrejse hele året Sydafrika på motorcykel Route- 62, Cape Town & Garden Route med motorcykelguide 13 dage Pris fra KUN DKK 18.975 - Afrejse hele året Dag- til- dag program Dag 1 Afrejse Skandinavien Overnatning på flyet

Læs mere

Safarirejse til Sharkati

Safarirejse til Sharkati Safarirejse til Sharkati Drømmer du om en unik, indholdsmættet og tryg safari langt fra de overrendte turistområder? Vil du have kompetente og engagerede danske rejseledere? Kan du lide håndlavede rejser

Læs mere

SEPTEMBER 2008 O. B. S. NYT TELEFON NR. 3246 1819

SEPTEMBER 2008 O. B. S. NYT TELEFON NR. 3246 1819 SEPTEMBER 2008 O. B. S. NYT TELEFON NR. 3246 1819 1 SAS TRAVEL CLUB BESTYRELSESLISTE AF DEN 6. MARTS 2008 Rudi Junghans Inga Juel Johansen Filip Lange Per Vesterberg Lise Gam Peter Bodin Lillian Jørgensen

Læs mere

thailands mystik & landlige idyl 14 dage / 11 nætter Rundrejse med dansk rejseleder

thailands mystik & landlige idyl 14 dage / 11 nætter Rundrejse med dansk rejseleder thailands mystik & landlige idyl 14 dage / 11 nætter Rundrejse med dansk rejseleder I tæt samarbejde med vores erfarne eksperter i Thailand, Michael Schulz og Morten Djørby, har vi sammensat en fyldestgørende

Læs mere

USA Best of The East 2015

USA Best of The East 2015 USA Best of The East 2015 special rundrejse med dansk rejseleder USS Constitution & Boston skyline New York, Manhattan, Times Square Vi kommer ind i Det Hvide Hus Det Hvide Hus, Washington D.C. Montreal

Læs mere

Dansk Vestindien. Med eller uden dansk rejseleder

Dansk Vestindien. Med eller uden dansk rejseleder Dansk Vestindien Med eller uden dansk rejseleder Stjernegaard Rejser i Dansk Vestindien ST. THOMAS Brewers Bay Lindberg Bay Magen's Bay Charlotte Amalie Bolongo Bay Red Hook Secret Habour Trunk Bay Annaberg

Læs mere

Forlængelser i Vietnam

Forlængelser i Vietnam Forlængelser i Vietnam Efter et intenst program i Vietnam er det tid til at tage til et smukt og roligt sted, hvor de sidste mange dages oplevelser kan nydes i skønne omgivelser. Vietnam - forlængelser

Læs mere

Det gode løberliv facebook.com/marathon. Medlem af Danmarks Rejsebureauforening. Toldboden 3 1 8800 Viborg Medlem af Rejsegarantifonden nr.

Det gode løberliv facebook.com/marathon. Medlem af Danmarks Rejsebureauforening. Toldboden 3 1 8800 Viborg Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2015 Det gode løberliv facebook.com/marathon Medlem af Danmarks Rejsebureauforening Toldboden 3 1 8800 Viborg Medlem af Rejsegarantifonden nr. 69 New York City Marathon er det største og bedste maratonløb

Læs mere

Ecuador. Fugletur i Ecuador. Eksperter i eventyr

Ecuador. Fugletur i Ecuador. Eksperter i eventyr Ecuador Fugletur i Ecuador Fugletur for kendere Følgede er en særlig rundrejse i Ecuador for en lille gruppe (max. 16 personer) af fugleinteresserede. Da vi stadig har nogle få ledige pladser på turen

Læs mere

Doris dagbog fra turen til Afrika

Doris dagbog fra turen til Afrika Doris dagbog fra turen til Afrika 28.9. 13.10. 2006 Og en særlig tak til Knud, der var en fantastisk vært og guide! Læs mere om farmen Vygeboom, Sydafrika og safari på Knuds hjemmeside: www.eskildsensafari.dk

Læs mere

I tog tværs over Canada

I tog tværs over Canada Det er din tur... I tog tværs over Canada Rundrejser med dansk rejseleder Dybe fjorde, himmelstræbende bjergkæder, krystalklare søer, endeløse skove, åbne prærier, mægtige gletsjere og et rigt dyreliv.

Læs mere

Sydafrika Greys Gift Lodge Eastern cape. Your African Home - familiens afrikanske farm!

Sydafrika Greys Gift Lodge Eastern cape. Your African Home - familiens afrikanske farm! Sydafrika Greys Gift Lodge Eastern cape Your African Home - familiens afrikanske farm! GREYS GIFT LODGE Greys Gift Lodge er beliggende i Eastern Cape godt og vel 2 timers kørsel fra Port Elisabeth. Lodgen

Læs mere

KERALA SMAG PÅ. - Kulinarisk krydderirejse med madlavningsdemonstrationer, markedsbesøg, gåtur gennem te- og kardemommeplantager og meget mere...

KERALA SMAG PÅ. - Kulinarisk krydderirejse med madlavningsdemonstrationer, markedsbesøg, gåtur gennem te- og kardemommeplantager og meget mere... Afrejse: d. 2. - 12. november 2015-11 dage SMAG PÅ KERALA - Kulinarisk krydderirejse med madlavningsdemonstrationer, markedsbesøg, gåtur gennem te- og kardemommeplantager og meget mere... SMAG PÅ KERALA

Læs mere

VIN- OG KULTURREJSE TIL SYDAFRIKA 22/2-4/3 eller 9/3 2015

VIN- OG KULTURREJSE TIL SYDAFRIKA 22/2-4/3 eller 9/3 2015 VIN- OG KULTURREJSE TIL SYDAFRIKA 22/2-4/3 eller 9/3 2015 Absolut unik tur til det bedste i Sydafrika. Turen er tilrettelagt således, at man får en god fornemmelse af, hvad Sydafrika har at byde på. Tempoet

Læs mere

Danmarks Laveste Priser - Med Udvidet Prisgaranti! Drømmerejser. Florida Jamaica Dubai Thailand

Danmarks Laveste Priser - Med Udvidet Prisgaranti! Drømmerejser. Florida Jamaica Dubai Thailand Danmarks Laveste Priser - Med Udvidet Prisgaranti! Drømmerejser Florida maica Dubai Thailand Udsnit af Ferieboliger Sol & Vand 2008 Medlem af Danmarks Rejsebureau Forening og Rejsegarantifonden Nr. 821

Læs mere

Thailand. På floder gennem Østens mystik. Rundrejse med dansk rejseleder

Thailand. På floder gennem Østens mystik. Rundrejse med dansk rejseleder Thailand På floder gennem Østens mystik Rundrejse med dansk rejseleder Thailand - på floder gennem Østens mystik Rundrejse med høj kvalitet og dansk rejseleder i 13 dage: Mulighed for 5 dages forlængelse

Læs mere

T.O.U.R.S. Det gode løberliv facebook.com/marathon. Ærøvej 10 8800 Viborg Medlem af Rejsegarantifonden nr. 69. Medlem af Danmarks Rejsebureauforening

T.O.U.R.S. Det gode løberliv facebook.com/marathon. Ærøvej 10 8800 Viborg Medlem af Rejsegarantifonden nr. 69. Medlem af Danmarks Rejsebureauforening 2014 Det gode løberliv facebook.com/marathon Medlem af Danmarks Rejsebureauforening T.O.U.R.S. Tour Operators United for Runners & Sportsmen Ærøvej 10 8800 Viborg Medlem af Rejsegarantifonden nr. 69 New

Læs mere

cuba Visum: Atlantic Ocean Caribbean Sea

cuba Visum: Atlantic Ocean Caribbean Sea cuba cuba Cuba er som land en lige så eksotisk cocktail som dets berømte drinks, mojito og daiquiri. Verdens bedste cigarer rulles på denne store caribiske ø, der har sol og sommer året rundt. Her finder

Læs mere

INDHOLD: Visum og pas. Praktiske oplysninger 2-3. Florida for Livsnydere 4-5 Florida for Hele Familien 6-7 Det Bedste af Florida 8-9

INDHOLD: Visum og pas. Praktiske oplysninger 2-3. Florida for Livsnydere 4-5 Florida for Hele Familien 6-7 Det Bedste af Florida 8-9 florida Florida I Florida kan I finde stort set alt det, der skal til for at få den perfekte ferie. Her er kilometervis af hvide strande, et sandt overflødighedshorn af attraktioner, et subtropisk/tropisk

Læs mere

Kultur og strand 12 dages rundrejse i magiske Cuba til Havana og Varadero

Kultur og strand 12 dages rundrejse i magiske Cuba til Havana og Varadero Kultur og strand 12 dages rundrejse i magiske Cuba til Havana og Varadero Kulturel Oplevelsesrejse med 2 Kultur og Strand 12 dages rundrejse i Cuba Havana - Varadero - Havana Denne rundrejse går til legendariske

Læs mere

Malerejse. til eventyrlige Udaipur. - Med kunstmaler Charlotte Farup Ohrt og dansk ekspertrejseleder

Malerejse. til eventyrlige Udaipur. - Med kunstmaler Charlotte Farup Ohrt og dansk ekspertrejseleder Malerejse til eventyrlige Udaipur - Med kunstmaler Charlotte Farup Ohrt og dansk ekspertrejseleder AFREJSE: d. 12. - 20. oktober 2015 & d. 8. - 16. februar 2016-9 dage Malerejse til eventyrlige Udaipur

Læs mere

Familieorlov i Australien

Familieorlov i Australien Familieorlov i Drømmer du om at tage familien med på orlov i? Lad os hjælpe med de store linjer i rejsen, så I ved, at jeres drømme bliver opfyldt! Dette turforslag varer 2½ måned, og der er afsat rigeligt

Læs mere

MOTORCYKELREJSE I HIMALAYA. - på klassisk Enfield motorcykel gennem det eventyrlige bjergrige Nepal

MOTORCYKELREJSE I HIMALAYA. - på klassisk Enfield motorcykel gennem det eventyrlige bjergrige Nepal Afrejse: 19. november - 2. december 2014-14 dage MOTORCYKELREJSE I HIMALAYA - på klassisk Enfield motorcykel gennem det eventyrlige bjergrige Nepal MOTORCYKELREJSE I HIMALAYA - på klassisk Royal Enfield

Læs mere

Bulgarien & Grækenland

Bulgarien & Grækenland Danmarks Laveste Priser - Med Udvidet Prisgaranti! Bulgarien & Grækenland Ferieboliger, Hoteller & Luksuscamping '08 Udsnit af Ferieboliger Sol & Vand 2008 Medlem af Danmarks Rejsebureau Forening og Rejsegarantifonden

Læs mere

Forlængelser i Sri Lanka 5 dages strand- eller oplevelsesferie i Sri Lanka

Forlængelser i Sri Lanka 5 dages strand- eller oplevelsesferie i Sri Lanka Forlængelser i Sri Lanka 5 dages strand- eller oplevelsesferie i Sri Lanka Efter et intenst program i Sri Lanka er det tid til at tage til et smukt og roligt sted, hvor de sidste mange dages oplevelser

Læs mere

Australien kalder Skrevet : 22. september 2008

Australien kalder Skrevet : 22. september 2008 Australien Rundt 11. september 27. november 2008 Australien kalder Skrevet : 22. september 2008 Hanne og Heinz Rettig drog midt i september til Australien. Foran venter tre måneder med først bilferie,

Læs mere