Indholdsfortegnelse LEVERINGSBETINGELSER SERVICE

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Indholdsfortegnelse LEVERINGSBETINGELSER SERVICE"

Transkript

1

2

3 Indholdsfortegnelse 37 INDBYGNINGSOVNE 40 KOMPAKTOVNE 42 MIKRO- OG MIKROKOMBIOVNE 43 VARMESKUFFER 43 ESPRESSOMASKINER 44 INDBYGNINGSKOMFURER 44 FRITSTÅENDE KOMFURER 47 KOGESEKTIONER 54 KOGESEKTIONER UDEN BETJENING 54 EMHÆTTER 60 KØLE- OG KØLE-/FRYSESKABE TIL INDBYGNING 64 FRYSESKABE TIL INDBYGNING 65 VINKØLESKABE 66 KØLE- OG KØLE-/FRYSESKABE 81 FRYSESKABE 84 OPVASKEMASKINER 95 VASKEMASKINER 101 VASKE-/TØRREMASKINER 101 TØRRETUMBLERE 105 TILBEHØR INDBYGNINGSOVNE 109 TILBEHØR KOMPAKTOVNE 109 TILBEHØR MIKRO- OG MIKROKOMBIOVNE 109 TILBEHØR FRITSTÅENDE KOMFURER 109 TILBEHØR KOGESEKTIONER 111 TILBEHØR EMHÆTTER 116 TILBEHØR KØLE-/FRYSESKABE 117 TILBEHØR OPVASKEMASKINER 119 TILBEHØR VASKEMASKINER 120 TILBEHØR TØRRETUMBLERE 121 PIKTOGRAMFORKLARINGER LEVERINGSBETINGELSER SERVICE

4 4 Den, der holder op med at gøre tingene bedre, holder op med at være god. Robert Bosch

5 5 Bosch i mindste detalje, siden Vi er besat af at løse små og store problemer i forbrugernes hverdag. Det er derfor vi hele tiden opfinder, fremstiller, tester og finjusterer vores produkter. Teknik har ingen værdi i sig selv. Det er dens evne til at løse problemer, vi sætter pris på. Sådan har det været siden Robert Bosch grundlagde firmaet i Velkommen til Bosch og til kvalitet i mindste detalje.

6 6 Den store forskel ligger i de små detaljer.

7 7 Intet er overladt til tilfældighederne. Vejen fra idé til produkt er en lang rejse. Den begynder med, at vores ingeniører ser et problem eller finder en løsning, der kan gøre hverdagen lettere. Først derefter går vi i gang med at analysere konstruktion, produktion, logistik og anvendelse. Alt bliver målt og vejet. For kun produkter, der opfylder vores strenge kvalitetskrav, får lov at forlade fabrikken og møde vores kunder.

8 8 Mærk forskellen. Helt bogstaveligt.

9 9 Stol på dine fingerspidser. Tænk på at dine hænder skal røre ved dine hvidevarer flere gange om dagen. Når du sammenligner Bosch med andre mærker, så husk at mærke ordentligt efter. På Bosch produkterne finder du solide knapper, dæmpede ovnlåger, massive kantlister. Ja, det kan blive en længere opremsning, så det er nok nemmere, hvis du selv mærker efter.

10 10 God. Bedre. Bosch. Først tester vi vores produkter. Så tester vi dem igen. Og siden bliver de testet af andre. Den endelige karakter får vi af vores kunder, men den første anerkendelse for vores indsats er den, vi får af de uafhængige testlaboratorier. Vi er stolte af, at vores fokus på kvalitet i mindste detalje faktisk kan betale sig. Nogen anden forklaring på vores mange testvindere og topplaceringer kan vi ikke finde. Læs mere om vores toptestede produkter på bosch-home.dk/topplacering

11 11

12 12 Store maskiner med stor værdi.

13 13 Alle de funktioner, du kan forestille dig. Og lidt til. For os er det indlysende, at en vaskemaskine vasker rent, en tørretumbler tørrer tøjet, og en opvaskemaskine klarer opvasken. Men vi stopper ikke der. Når vi har sikret os, at disse grundlæggende funktioner udføres til punkt og prikke, så tænker vi et skridt videre. Hvordan kan vi for eksempel sikre, at opvasken nu også bliver helt tør? Eller hvorfor ikke en vaskemaskine, der doserer vaskemidlet selv? Resultatet af den slags overvejelser kender vi allerede som Zeolith -tørring og i-dos.

14 14 Små maskiner med stor effekt.

15 15 Det er ikke størrelsen, det kommer an på. Er du også træt af splejsede pyntegenstande, der ikke evner at gøre arbejdet ordentligt? Velkommen til Bosch køkkenværktøj! Alle vores produkter er til for at blive brugt. Ofte, længe og til lidt af hvert. Og det gælder ikke mindst for vores køkkenmaskiner. Læs mere på bosch-home.dk

16 16 Bosch grønnevarer til dig, der tænker på miljøet og pengepungen.

17 17 Green Technology inside. Er du på jagt efter bæredygtige produkter? Så skal du holde øje med Green Technology inside-mærket. Det sidder på vores mest ressourcebesparende og højtydende produkter. Fælles for dem er ressourcebesparende teknologi, moderne design, lav miljøbelastning og lave driftsomkostninger.

18 18 Serie 8. Ovnen, der giver dig 100 % kontrol. Autopilot. Med AutoPiloten bliver resultatet helt automatisk bedst. Sæt maden ind, angiv råvarens vægt og vælg program i menuen. Når stegetiden er gået, lyder der et signal, og ovnen slukker af sig selv. 4D-varmluft. Sørger for at tilberedningen kan ske på et hvilket som helst niveau i ovnen, eller at forskellige retter kan tilberedes på flere niveauer samtidig. Resultatet bliver altid perfekt ensartet fra gang til gang. Nem rengøring. I Serie 8 ovne med EcoClean belægning rengøres loft og vægge automatisk. EcoClean nedbryder snavs og fedtstænk når ovnen benyttes, og bruger mindre energi end Pyrolyse. Pyrolyse brænder snavs og fedtstænk væk ved høj temperatur. Begge funktioner sparer tid.

19 19 Nu kan du få en helt ny automatisk ovn fra Bosch, som giver dig 100 % kontrol. Alt, hvad du behøver at gøre, er at dreje frem til den ret, du vil lave, så sørger ovnen for resten. Aldrig har det været lettere at få et perfekt resultat.

20 20

21 21 Sig ciao! til Bosch espressomaskine. Højt mælkeskum. Mælken hældes i en separat beholder, som kobles til mælkeskummeren med en slange. Dysen skummer mælken, selv i høje glas op til 15 cm. Der er automatiske programmer til rengøring. Hvis du ikke bruger maskinen så ofte, gør det ikke noget, fordi maskinen skylles igennem efter hver kop, samt når den tændes og slukkes. Det garanterer kaffens smag og holder hygiejnen i top. God kaffe ved et tryk på en knap. Et tryk på en knap. Mere skal der ikke til, så er der espresso, cappuccino, latte macchiato eller bare friskmalet kaffebryg. Vil du hellere bruge formalet kaffe, fylder du denne i maskinens separate beholder. Med Bosch espressomaskine får du det, som du vil have det hver gang. En lun fra skuffen. Varmeskuffen kan du bruge til at hæve gærdej, optø dybfrost, holde stegen varm, forvarme service eller til langtidsstegning. Varmelegemet er placeret under den glaskeramiske bund, vælg mellem fire temperaturindstillinger fra 30 til 80 C. Varmeskuffen er fremstillet i rustfrit stål og bund i glas for en lettere rengøring. I varmeskuffen er der plads til op til 80 espressokopper eller 12 store tallerkner, og den kan bære op til 25 kg. Teleskopudtræk gør det muligt at trække skuffen helt ud. Åbningen er Push-pull den springer op ved et let tryk. Ingen høreværn. Har du lagt mærke til, hvor meget kaffemaskiner kan larme, når de kværner? Bosch er berømt for sine lydsvage hvidevarer, så vi har selvfølgelig været meget omhyggelige med isoleringen af vores espressomaskiners indbyggede kaffekværn. De gode lyde har vi ikke pillet ved. Her tænker vi på dem, der stammer fra dampende mælk og kaffe, som presses med et tryk på 19 bar for den meste cremede konsistens.

22 22

23 23 Værsgo! Det hotteste indenfor komfurer. 3D Varmluft Plus. Den allernyeste varmluftteknik fra Bosch fordeler varmen jævnt i hele ovnen. Du kan bage og stege på flere niveauer samtidigt, og ingen plader behøver at blive skiftet rundt. Sammen med et endnu større ovnrum gør det madlavningen endnu nemmere og giver et perfekt resultat. Børnesikring. Det kan være svært at holde nysgerrige små fingre væk fra varme plader og spændende knapper. Komfurerne fra Alle Bosch komfurer har mekanisk dørlås. Hvis du også gerne vil have, at ventilatoren slukkes når ovnen åbnes, så skal du vælge et induktionskomfur. SoftClose. Lukkesystemet, der lukker ovnlågen blidt og lydløst. Induktion. Et komfur med induktionszoner producerer kun varme der, hvor der er brug for den i gryden. Det sparer masser af energi, og du undgår spildvarme. Et elektronisk magnetfelt varmer lynhurtigt gryden op, varmen reguleres præcist, og du slipper for at noget koger over. Sikkerheden er i top, og rengøringen er klaret i løbet af nul komma fem. Brugervenligt betjeningspanel. Placeringen af drejeknapperne på Bosch komfurer er nøje gennemtænkt for din skyld. De er symmetrisk placeret på komfuret for at give en mere ergonomisk og intuitiv betjening under madlavningen. Indbygget stegetermometer. I Boschs topmodeller er der indbygget stegetermometer i ovnen. Sæt termometret i råvaren, og indstil den ønskede kernetemperatur. Når den ønskede temperatur er nået, lyder der et signal, og ovnen slukker af sig selv. Teleskopudtræk. Med udtrækkelige skinner i ovnen er der ingen risiko for at tabe de friskbagte boller, når du trækker pladen ud af ovnen. Teleskopskinnerne gør det let og sikkert at håndtere bagepladerne.

24 24

25 25 Må vi give dig et par varme fiduser? StegeSensor. Med Bosch StegeSensor får du altid den perfekte stegetemperatur ved tilberedningen. Du kan vælge mellem fire forskellige varmeniveauer og 9 eller 36 automatiske programmer. Funktionen styres let og enkelt ved hjælp af DirectSelect og LCD-displayet. QuickStart. Når du tænder for kogesektionen, finder og vælger QuickStartfunktionen automatisk den kogezone, hvor du har placeret gryden. Du skal blot indstille effekten. FlexInduction. FlexInduction gør det mere fleksibelt at lave mad. Kogesektionen har en aflang, fleksibel zone, der kan anvendes som én stor zone eller to standardzoner. Det betyder ingen begrænsninger til faste kogeplader. ReStart. Hvis kogesektionen slukker automatisk, f.eks. på grund af spildt væske ud over betjeningspanelet, så kan du hurtigt vende tilbage til de valgte indstillinger ved at anvende ReStart-funktionen. DirectSelect. Betjeningspanelet på Bosch kogesektioner giver nem og direkte kontrol. Med DirectSelect trykker du direkte på det effektniveau, du ønsker. Det betyder, at du slipper for at hæve og sænke temperaturen trinvis ved at trykke på + og. Det er både hurtigt og effektivt. Display med visning af energiforbrug. Energi er nødvendig for at varme gryder og pander, men kan man anvende energien smart? Hold styr på hvor meget energi, du bruger. Når kogesektionen slukkes efter madlavningen, viser displayet, hvor meget energi, der er blevet brugt. Prøv selv at sætte energiforbruget ned, f.eks. ved at anvende grydelåg og lavere effekt.

26 26

27 27 Sidste nyt om mados: Farvel! EcoSilence Drive. Den nye EcoSilence Drive motor er mere lydsvag og væsentligt stærkere end sine forgængere. Motoren har ikke kulbørster, som almindelige emhættemotorer, og derved elimineres friktion. Du får lavere energiforbrug, lavere lydniveau, højere kapacitet og høj effektivitet. CleanAir kulfilter*. Bosch kulfiltermodul CleanAir fjerner stegeos endnu mere effektivt end almindelige kulfiltre. Endvidere har det et betydeligt lavere lydniveau, er endnu mere effektivt og kan spare dig en hel del energi. EcoSensor. EcoSensor er en hyperfølsom sensor, som registrerer præcis, hvor stor mængde mados, damp og partikler, der er i luften og omgående tilpasser effekten efter det. Det resulterer i en emhætte, som holder lydniveauet på et minimum og effektivt holder luften fri for damp og mados og tilmed kun bruger de nødvendige ressourcer. Meget energismart. LED-belysning. LED-lamperne i Boschs emhætter giver et godt arbejdslys. De har cirka 90 % lavere energiforbrug end halogenlamper og en forventet levetid på cirka timer. Er de tændt 2 timer om dagen, forventes de at holde i over 50 år. Easy Mounting System. Bosch præsenterer en enklere montering af din emhætte. Easy Mounting System giver mulighed for meget præcise justeringer af din emhætte med et enkelt greb. Det sparer dig både besvær og tid under installationen. * Iflg. bygningsreglementet (kap ) 1. januar 2014, skal der søges dispensation hos respektive kommune for at benytte sig af recirkulation. Se evt. Byggelovens 22, stk.1.

28 28

29 29 Køling med vores varmeste anbefaling. ChillerBox. Råvarer som fisk, kød og pålæg har bedst af at blive opbevaret ved en temperatur, som er lavere end i resten af køleskabet. I flere af vores køle-/ fryseskabe finder du den praktiske opbevaringsskuffe, ChillerBox, hvor temperaturen holdes 2 3 C lavere end i det øvrige skab. Superindfrysning/Superafkøling. Aktivér funktionen, når større mængder madvarer skal køles/fryses ned. Den sænker temperaturen i skabet i et vist tidsrum og går derefter automatisk tilbage til den forvalgte temperatur. Det bedste resultat fås, hvis du aktiverer funktionen, inden du tager ud og handler stort ind. Feriefunktion. En smart funktion i vores køleskabe, som hjælper dig med at spare på energien, når du er bortrejst. Eftersom køleskabet holdes lukket i længere tid, uden at nogle nye råvarer skal køles ned, så kan køleskabet lade temperaturen stige noget. Endnu en smart funktion, som mindsker elforbruget. HydroFresh. Grøntsagsskuffen med regulerbar luftfugtigthed, så grøntsagerne holder sig friske. Sammenlignet med opbevaring af i en almindelig køleskabsskuffe, bevarer grøntsagerne deres sprødhed, vitaminindhold, smag og farve op til dobbelt så længe, ved hjælp af rigtig luftfugtighed. NoFrost. Du behøver ikke at tænke på at afrime din fryser fra Bosch. NoFrost fryseteknikken spreder iskold, tør luft i fryseren og der dannes ingen tykke lag af rimfrost, som stjæler energi og plads. Med NoFrost er afrimning helt unødvendig. LowFrost. Bosch tilbyder en serie køle-/fryseskabe, som gør at du ikke skal afrime manuelt særlig ofte. Fryseelementerne er indbygget i fryserens vægge, hvilket betyder at isdannelsen mindskes væsentligt og energiforbruget fortsat er konstant og effektivt. En anden fordel med skjulte fryseelementer, er at du bedre kan få plads til pladskrævende madvarer, ved at tage bokse og hylder ud af frysedelen. Når du afrimer går det hurtigt, ved hjælp af et hul til smeltevandet i bunden af skabet. VitaFresh. VitaFresh er en zone i køleskabet, som holder en temperatur på +0 C, også selv om temperaturen er en anden i resten af køleskabet. Fødevarerne kan holde sig friske op til tre gange så længe. VitaFresh-zonen er fordelt i tre separate skuffer. En mindre skuffe til f.eks ost og æg. En større til fisk og kød samt en skuffe til frugt og grøntsager, hvor luftfugtigheden kan reguleres. EasyClean. Det er svært at beskytte køle-/fryseskabet mod grimme fingeraftryk. Boschs køle- og fryseskabe har en belægning på dørene i stål, som gør det lettere at holde dem rene. Ideelt til børnefamilier.

30 30

31 31 Sidste skrig indenfor opvask. Rent ud sagt. Zeolith -tørring. Vores testvindende og mest energibesparende opvaskemaskiner har Zeolith -tørring, som betyder at mineralkugler af zeolit absorberer fugt og omdanner det til varmeenergi i tørreprocessen. Det er det, der gør, at din opvaskemaskine fra Bosch har et rekordlavt energiforbrug, og samtidig tørrer plastikbokse og skåle helt tørre. VarioSpeed/VarioSpeed Plus. Nogle gange skal det gå hurtigt og man ønsker at opvasketiden ikke var så lang. VarioSpeed er funktionen, der gør, at du kan vaske en fyldt maskine op på den halve tid. Den nye VarioSpeed Plus-funktion vasker og tørrer opvasken op til tre gange hurtigere end på standardprogram. Og naturligvis stadig med det bedste opvaske- og tørreresultat. Shine & Dry. Bosch opvaskemaskiner med Zeolith tørring findes også med funktionen Shine & Dry. Den gør din opvask ekstra skinnende og tør med en ekstra skylning og lidt længere tørretid. VarioHinge. Med det variable lågebeslag, tilpasser lågen sig i højden når den åbnes. Et must, når du har høje låger og lav sokkel. Ved installation i højskab muliggør VarioHinge minimale afstande mellem lågerne. TFT-display. Brugervenligt, højtopløst farvedisplay, som viser informationer om den igangværende opvask samt resterende opvasketid. Programoversigt-funktion med beskrivelse af programmet samt Eco forecast, estimeret energiforbrug. Green Technology inside. Bosch opvaskemaskiner med miljømærkningen Green Technology inside har fået selskab af vores opvaskemaskiner i mellemklassen, som nu har energiklasse A+++ og A++ ifølge den nye energimærkning. Lydniveau. Dit køkken skal være et fredfyldt sted. Det vil sige fri for støj fra f.eks. opvaskemaskinen. Boschs opvaskemaskiner er ekstremt lydsvage. Med et lydniveau på 42 db(a) re 1 pw er de knap hørlige, omtrent som en moderne computer. HalfLoad. En funktion, som bruges, hvis du ønsker at vaske en halvt fyldt maskine. Vandog energiforbruget reduceres med op til henholdsvis 20 % og 10 %. Natprogram. Sæt opvasken over, når du kravler i seng. Med natprogrammet kører opvaskemaskinen så lydsvagt som 40 decibel. Ingen risiko for at din nattesøvn bliver forstyrret. Kurve. Med VarioDrawer topkurven får du en tredie kurv øverst i din opvaskemaskine. Topkurven VarioDrawer Pro tilbyder endnu mere plads og fleksibilitet; du får plads til endnu mere service og flere muligheder for udnyttelse af pladsen i maskinen. Her kan du placere bestik, grydeskeer og espressokopper. Et andet eksempel på en praktisk og fleksibel kurveindretning er RackMatic. Det er en højdejusterbar overkurv, som kan tilpasses efter, hvor høje gryder og glas, der skal stilles i den. DoseringsAssistent. Hver ting skal have sin plads, også i din opvaskemaskine. Ved hjælp af DoseringsAssistenten ved du altid, at opvasketabletten havner på rette sted. Det er en lille kurv, som sikrer at tabletten opløses på en kontrolleret måde. IntensivZone. Visse fastbrændte madrester er sværere at fjerne end andre. Så er det godt, at en række af opvaskemaskinerne fra Bosch har IntensivZone. Det er en funktion, som vasker med et højere vandtryk og lidt højere temperatur i den nederste kurv. AquaStop med livstidsgaranti. Sikkerhedssystemet AquaStop giver 100% beskyttelse imod vandskader, fungerer døgnet rundt, så længe opvaskemaskinen er tilsluttet strøm. Bosch giver garanti imod vandskader i hele opvaskemaskinens levetid.

32 32

33 33 Pletfri vasketeknik. EcoSilence Drive. Hjertet i din vaskemaskine er motoren. Bosch EcoSilence Drive er både mere lydsvag og stærkere end sine forgængere. Motoren har ingen kulbørster som en almindelig motor. Du får et lavere energiforbrug, lavere lydniveau og en vaskemaskine, der holder længere. Energiforbrug. Vidste du, at de største energislugere i dit hjem er gamle hvidevarer? Derfor er det smart at f.eks. vælge en vaskemaskine, der bygger på moderne teknologi. Bosch har et bredt sortiment af energibesparende vaskemaskiner i energiklasse A+++ du sparer både energi og penge. VarioPerfect. Med Bosch vaskemaskiner kan du vælge mellem SpeedPerfect, som vasker de mest almindelige programmer ekstra hurtigt, eller miljøfunktionen EcoPerfect, som med et længere tidsforbrug vasker de mest almindelige programmer på den mest miljø- og energirigtige måde. AntiVibration Design. Bosch vaskemaskiner har sidepaneler, som er designet til at mindske vaskemaskinens vibrationer både ved vask og centrifugering. Det giver dig en mere stille og rolig vaskeoplevelse. i-dos. Overdoseringens dage er talte. i-dosfunktionen doserer automatisk det flydende vaskemiddel, afpasset efter vasketøjets vægt, type og hvor beskidt tøjet er. Du sparer ikke blot på vand, tid og energi det er desuden skånsomt for miljøet. VarioDrum effektiv og skånsom. Tromlen i Bosch vaskemaskiner er specielt udformet for at opnå en så effektiv og skånsom vask, som muligt. Med den innovative vægstruktur i tromlen og de asymmetriske medbringere, giver det en mere skånsom behandling af dit vasketøj. Pletfjerningsautomatik. Nu behøver du aldrig mere at bekymre dig om pletter. Pletfjerningsautomatikken er en funktion, som automatisk kan behandle op til 16 forskellige typer pletter. Vaskemaskinen tilpasser automatisk temperatur, tromlens rotation, vandmængde og tid til den valgte plettype. ActiveWater. Den sensorstyrede mængdeautomatik sørger for at vandforbruget tilpasses vaskemængden, så du får det bedste vaskeresultat for hver anvendt dråbe vand, uanset hvor meget eller lidt, du vasker. Boschs smarte vaskeprogrammer AllergiPlus Programmet er tilpasset specielt til personer med følsom hud. Sport Vask dit sportstøj af fibermaterialer med et special tilpasset program. SuperHurtig 15 Komplet vaskeprogram på 15 minutter til opfriskning af op til 2 kg let tilsmudset tøj. 10 års garanti på EcoSilence Drive motor. Hjertet i vaskemaskinen er motoren. Bosch EcoSilence Drive motor har ikke kulbørster som almindelige vaskemaskinemotorer. Det betyder et lavere energiforbrug, mindre støj, og at motoren holder længere. Derfor giver vi hele 10 års garanti på vores EcoSilence Drive motor i vaskemaskiner, som er købt og anvendes i Danmark. Uldprogram Til vask af alt tøj, der er mærket med uld eller håndvask.

34 34

35 35 Tørt og godt. Sidste nyt i tørretumblere. Selvrensende kondensator. Uden regelmæssig rengøring af kondensatoren går tørretumbleren hurtigt ned i effektivitet og energiforbruget stiger. Bosch selvrensende kondensator giver dig et vedligeholdelsesfrit system og en tørretumbler med et meget lavt energi forbrug i hele dens levetid. Varmepumpe. Tørretumblere med ActiveAir-teknologi har indbygget varmepumpe og tørrer dit tøj ekstra energibesparende. Varmepumpeteknikken gør, at spildvarmen genvindes i stedet for at forsvinde ud i den blå luft. Det er skånsomt både for miljøet og pengepungen. Vores varmepumpetørretumbler i serien HomeProfessional har det laveste energiforbrug og er i energiklasse A+++, ifølge den nye EU-energilabel for tørretumblere. ActiveSteam. En tørretumbler med ActiveSteam gør at dit vasketøj bliver tørt uden at krølle. Dampen i tromlen glatter både tørt og fugtigt tøj ud. Endvidere fjerner dampen ildelugtende lugt molekyler fra tekstilerne. Det holder bl.a. dine jakkesæt friske. SensitiveDry. Egenudviklet tromle med unikt design, som er ekstra skånsom mod dit tøj. AutoDry. Sensorer registrerer fugtniveau under tørring og slukker for tørretumbleren, når den valgte tørhedsgrad er nået. Stille tørring. Varmepumpetørretumblere tørrer ekstra stille. HomeProfessional WTY88898SN er Boschs mest lydsvage tørretumbler. Uld- og skokurv. Til en mere skånsom tørring af uldtøj har vi udviklet en indsats i tromlen, som ikke roterer og derfor ikke slider på skrøbelige tekstiler. Den er også god, når du vil tørre dine nyvaskede sportssko. Boschs smarte tørreprogrammer Super 40 Sport Dunprogram Damptørring Dampopfriskning Kort tørreprogram til små mængder tøj Til sportstøj i moderne fiber materialer Passer specielt til puder og dunjakker Til krølfri tørring af både bomuld og syntet Til opfriskning af såvel skjorter som fritidstøj

36 36 Rigtigt for dig. Vi har inddelt vores produkter i forskellige serier. Det gør det enkelt at finde det produkt, som passer perfekt til dig. Serie 8 Når det handler om dit hjem, sigter du højt. Det er ganske enkelt en interesse, som du prioriterer. Du går efter det ypperste i design, funktion og brugervenlighed. Og du tænker, før du handler, hvilket dit hjem bærer tydeligt præg af. Ikke mindst når det gælder dine husholdningsapparater. Er det dig, vi taler om? Velkommen til Serie 8 fra Bosch. Serie 6 Du lægger vægt på kvalitet, i stort som i småt. Apparater skal holde længe, ikke belaste miljøet unødigt og ikke fråse med energien. Det tekniske er kun vigtigt, hvis det virkelig gør en forskel, for dig og for miljøet. Du vælger tidløst design frem for det sidste nye. Derfor tiltales du af et varemærke med dokumenteret erfaring. Stemmer det med dine behov? Velkommen til Serie 6 fra Bosch. Serie 4 Du vil have rene linier, ikke mindst når hverdagen kan blive lidt travl. Derfor foretrækker du husholdningsapparater der giver overblik, og producenter der forstår dine behov. For dig er det også logik at vælge energibesparende produkter både for pengepungens og miljøets skyld. Kan du kende dig selv? Velkommen til Serie 4 fra Bosch. Serie 2 Tingene skal være i orden. Punktum. Du har mange interesser, men husligt arbejde bliver aldrig en af dem. Maskiner er til for at blive brugt. De må ikke være for dyre, men skal være pålidelige, få jobbet fra hånden og ikke sløse med energien. Og det er faktisk den bedste grund til at vælge Bosch. Er du enig? Velkommen til Serie 2 fra Bosch.

37 INDBYGNINGSOVNE 37 Indbygningsovne med pyrolyse Serie 8 Ovnvolumen: 71 l Energiklasse A+ 13 ovnfunktioner: 4D-varmluft, Varmluft Øko, over-/undervarme, Over-/undervarme eco, varmluft/ impulsgrill, Stor VARIO grill, lille variogrill, pizza funktion, undervarme, Langtidsstegning, Optøning, Forvarmning af tallerkner, Holde varm Temperaturinterval 30 C C Ekstra funktioner: Temperaturforslag, Viser aktuel temperatur, Opvarmningskontrol, AutoPilot, Sabbatfunktion Fleksibel madlavningshjælp med bage- og madlavningsprogrammer Antal automatik-programmer: 10 stk Stegetermometer TFT display med klartekst og touch control Betjening via kontrolring SoftClose - dæmpet lukning af ovnlågen, soft opening Elektronikur Ovnrum i antracitemalje Fuldt glas i inderdøren Pyrolyse - automatisk selvrens Ovnribber og plade tåler pyrolyse Lugtreduktion - med ekstra EcoClean belægning i bagvæggen Halogenbelysning, ovnbelysningen kan slukkes Automatisk lynopvarmning Ovn med teleskopudtræk, 1 niveau, med stopfunktion, tåler pyrolyse Indbygget køleblæser Øvrige sikkerhedsfunktioner: Elektronisk dørlås, børnesikring med nøglefunktion, Sikkerhedsafbryder, restvarmeindikering, starttaste, lågeafbryder Fronttemperatur maks. 30 C 1 x Emaljeret bageplade 1 x Stegerist 1 x Universalpande EC): A+ Anvendelig volumen (af hulrum): 71 Produktmål, mm: 595 x 595 x 548 D): 585 x 560 x 550 Elektrisk tilslutningseffekt (W): 3650 Længde på elledning (cm): 120 HBG 6751S1S sort/stål kr* Fragtkode: 2 Serie 8 Ovnvolumen: 71 l Energiklasse A+ 10 ovnfunktioner: 4D-varmluft, Varmluft Øko, over-/undervarme, Over-/undervarme eco, varmluft/ impulsgrill, Stor VARIO grill, lille variogrill, pizza funktion, undervarme, Optøning Temperaturinterval 30 C C Ekstra funktioner: Temperaturforslag, Viser aktuel temperatur, Opvarmningskontrol, AutoPilot, Sabbatfunktion Antal automatik-programmer: 10 stk Fleksibel madlavningshjælp med bage- og madlavningsprogrammer Stegetermometer TFT display med klartekst og touch control Betjening via kontrolring Elektronikur SoftClose - dæmpet lukning af ovnlågen, soft opening Ovnrum i antracitemalje Pyrolyse - automatisk selvrens Ovnribber og plade tåler pyrolyse Halogenbelysning, ovnbelysningen kan slukkes Automatisk lynopvarmning Teleskopudtræk kan eftermonteres Indbygget køleblæser Øvrige sikkerhedsfunktioner: Elektronisk dørlås, børnesikring med nøglefunktion, Sikkerhedsafbryder, restvarmeindikering, starttaste, lågeafbryder Fronttemperatur maks. 30 C 1 x Emaljeret bageplade 1 x Stegerist 1 x Universalpande EC): A+ Anvendelig volumen (af hulrum): 71 Produktmål, mm: 595 x 595 x 548 D): 585 x 560 x 550 Elektrisk tilslutningseffekt (W): 3650 Længde på elledning (cm): 120 HBG 673CB1S sort kr* HBG 673CS1S sort/stål kr* HBG 673CW1S hvid/stål kr* Fragtkode: 2 Serie 6 Ovnvolumen: 63 l Type af ovnrum: Glat Energiklasse A Fronttemperatur maks. 30 C, målt HBA 63U351S sort/stål 9859 kr* 6 ovnfunktioner: Varmluft Øko, 3D midt på døren ved 180º C over-/ varmluft Plus, over-/undervarme, undervarme efter 1 time undervarme, varmluft/impulsgrill, Stor VARIO grill Temperaturinterval 50 C C 2 x Emaljeret bageplade, pyrolyse Fragtkode: 2 Betjeningspanel: rustfrit stål 1 x Stegerist Elektronikur 1 x Universalpande, pyrolyse Pyrolyse - automatisk selvrens Ovnbelysning med 1 lampe i loftet Automatisk lynopvarmning EC): A 3-fag teleskopudtræk med fuldt Anvendelig volumen (af hulrum): 63 udtræk Produktmål, mm: 595 x 595 x 548 Sikkerhed ovn: børnesikring med nøglefunktion, mekanisk dørlås, D): x x 550 Sikkerhedsafbryder, indbygget Elektrisk tilslutningseffekt (W): 3650 køleblæser Længde på elledning (cm): 120 Dørlås aktiveres ved pyrolyserengøring Serie 6 Ovnvolumen: 63 l Energiklasse A 6 ovnfunktioner: varmluft/ impulsgrill, Stor VARIO grill, undervarme, over-/undervarme, 3D varmluft Plus, Varmluft Øko Temperaturregulering fra C Betjeningspanel: rustfrit stål Forsænkbar(e) betjeningsknap(per), Cylinderknapper Displayfarve: Rød Elektronikur Fuldt glas i inderdøren Pyrolyse - automatisk selvrens Ovnbelysning med 1 lampe i loftet Automatisk lynopvarmning Teleskopudtræk kan eftermonteres Sikkerhed ovn: børnesikring med nøglefunktion, mekanisk dørlås, Sikkerhedsafbryder, elektronisk dørlås, indbygget køleblæser Dørlås aktiveres ved pyrolyserengøring Fronttemperatur maks. 30 C, målt midt på døren ved 180º C over-/ undervarme efter 1 time 2 x Emaljeret bageplade, pyrolyse 1 x Stegerist 1 x Universalpande, pyrolyse EC): A Anvendelig volumen (af hulrum): 63 Produktmål, mm: 595 x 595 x 548 D): x x 550 Elektrisk tilslutningseffekt (W): 3650 Længde på elledning (cm): 120 HBA 63B152S sort/stål 9659 kr* Fragtkode: 2

38 38 INDBYGNINGSOVNE Indbygningsovne med pyrolyse (fortsat) Serie 6 Ovnvolumen: 57 l Energiklasse A 8 ovnfunktioner: 3D varmluft Plus, Stor VARIO grill, Lille VARIO grill, Varmluft Øko, over-/undervarme, pizza funktion, undervarme, varmluft/impulsgrill Temperaturregulering fra C Betjeningspanel: rustfrit stål Forsænkbar(e) betjeningsknap(per), Cylinderknapper Glatte ovnvægge Elektronikur Fuldt glas i inderdøren Pyrolyse - automatisk selvrens Ovnbelysning med 1 lampe i loftet Lynopvarmning Teleskopudtræk, 1 niveau, med stopfunktion Sikkerhed ovn: mekanisk dørlås, Sikkerhedsafbryder, indbygget køleblæser Dørlås aktiveres ved pyrolyserengøring Fronttemperatur maks. 30 C, målt midt på døren ved 180º C over-/ undervarme efter 1 time 1 x Emaljeret bageplade, pyrolyse 1 x Stegerist 1 x Universalpande, pyrolyse EC): A Anvendelig volumen (af hulrum): 57 Produktmål, mm: 595 x 595 x 515 D): x 560 x 550 Elektrisk tilslutningseffekt (W): 3580 Længde på elledning (cm): 95 HBA 74R252E sort/stål 8749 kr* Fragtkode: 2 Indbygningsovne med EcoClean Serie 8 Ovnvolumen: 71 l Energiklasse A+ 13 ovnfunktioner: 4D-varmluft, Varmluft Øko, over-/undervarme, Over-/undervarme eco, varmluft/ impulsgrill, Stor VARIO grill, lille variogrill, pizza funktion, undervarme, Langtidsstegning, Optøning, Forvarmning af tallerkner, Holde varm Temperaturinterval 30 C C Ekstra funktioner: Temperaturforslag, Viser aktuel temperatur, Opvarmningskontrol, AutoPilot, Sabbatfunktion Fleksibel madlavningshjælp med bage- og madlavningsprogrammer Antal automatik-programmer: 10 stk Stegetermometer TFT display med klartekst og touch control Betjening via kontrolring SoftClose - dæmpet lukning af ovnlågen, soft opening Elektronikur Ovnrum i antracitemalje Fuldt glas i inderdøren EcoClean Direct rengøring på loft, sider og bagvæg Lugtreduktion - med ekstra EcoClean belægning i bagvæggen Halogenbelysning, ovnbelysningen kan slukkes Automatisk lynopvarmning Teleskopudtræk kan eftermonteres Indbygget køleblæser Øvrige sikkerhedsfunktioner: Børnesikring med nøglefunktion, Sikkerhedsafbryder, restvarmeindikering, starttaste, lågeafbryder Fronttemperatur maks. 40 C 1 x Emaljeret bageplade 1 x Stegerist 1 x Universalpande EC): A+ Anvendelig volumen (af hulrum): 71 Produktmål, mm: 595 x 595 x 548 D): 585 x 560 x 550 Elektrisk tilslutningseffekt (W): 3650 Længde på elledning (cm): 120 HBG 655CS1S sort/stål kr* Fragtkode: 2 Serie 8 Ovnvolumen: 71 l Automatisk lynopvarmning Energiklasse A+ Teleskopudtræk kan eftermonteres HBG 633CB1S sort 9809 kr* 10 ovnfunktioner: 4D-varmluft, Indbygget køleblæser Varmluft Øko, over-/undervarme, Øvrige sikkerhedsfunktioner: Over-/undervarme eco, varmluft/ HBG 633CS1S sort/stål 9809 kr* Børnesikring med nøglefunktion, impulsgrill, Stor VARIO grill, lille Sikkerhedsafbryder, HBG 633CW1S hvid/stål 9809 kr* variogrill, pizza funktion, restvarmeindikering, starttaste, undervarme, Optøning lågeafbryder Temperaturinterval 30 C C Fronttemperatur maks. 40 C Ekstra funktioner: Temperaturforslag, Viser aktuel Fragtkode: 2 temperatur, Opvarmningskontrol, 1 x Emaljeret bageplade Sabbatfunktion 1 x Stegerist Stegetermometer 1 x Universalpande TFT display med klartekst og touch control Betjening via kontrolring EC): A+ SoftClose - dæmpet lukning af Anvendelig volumen (af hulrum): 71 ovnlågen, soft opening Produktmål, mm: 595 x 595 x 548 Elektronikur Ovnrum i antracitemalje D): 585 x 560 x 550 Fuldt glas i inderdøren Elektrisk tilslutningseffekt (W): 3650 EcoClean Direkt på bagvæg Længde på elledning (cm): 120 Halogenbelysning, ovnbelysningen kan slukkes

39 INDBYGNINGSOVNE 39 Serie 6 Ovnvolumen: 66 l Energiklasse A 5 ovnfunktioner: 3D varmluft Plus, over-/undervarme, undervarme, varmluft/impulsgrill, Stor VARIO grill Temperaturregulering fra C Stegetermometer Betjeningspanel: metallakeret Forsænkbar(e) betjeningsknap(per), Cylinderknapper Dialog elektronik med symbolindikering Elektronikur Fuldt glas i inderdøren EcoClean er standard på bagvæggen, kan fås som ekstra tilbehør til sider og loft Ovnbelysning med 1 lampe i loftet Automatisk lynopvarmning Sikkerhed ovn: børnesikring med nøglefunktion, mekanisk dørlås, indbygget køleblæser Type af ovnrum: Glat Fronttemperatur maks. 40 C, målt midt på døren ved 180º C over-/ undervarme efter 1 time 2 x Emaljeret bageplade 1 x Stegerist 1 x Universalpande EC): A Anvendelig volumen (af hulrum): 66 Produktmål, mm: 595 x 595 x 548 D): x x 550 Elektrisk tilslutningseffekt (W): 3500 Længde på elledning (cm): 120 HBA S hvid/stål 6839 kr* Fragtkode: 2 Serie 6 Ovnvolumen: 66 l Energiklasse A 5 ovnfunktioner: 3D varmluft Plus, undervarme, Stor VARIO grill, over-/ undervarme, varmluft/impulsgrill Temperaturregulering fra C Betjeningspanel: rustfrit stål Forsænkbar(e) betjeningsknap(per), Cylinderknapper Teleskopudtræk med stopfunktion gør det enkelt og bekvemt at tage plader ind og ud af ovnen. Pladerne, risten og bradepanden der følger med ovnen, kan anvendes i teleskopudtrækket, 2 niveauer Fuldt glas i inderdøren EcoClean er standard på bagvæggen, kan fås som ekstra tilbehør til sider og loft Ovnbelysning med 1 lampe i loftet Automatisk lynopvarmning Elektronikur Sikkerhed ovn: børnesikring med nøglefunktion, mekanisk dørlås, indbygget køleblæser Type af ovnrum: Glat Fronttemperatur maks. 40 C, målt midt på døren ved 180º C over-/ undervarme efter 1 time 2 x Emaljeret bageplade 1 x Stegerist 1 x Universalpande EC): A Anvendelig volumen (af hulrum): 66 Produktmål, mm: 595 x 595 x 548 D): x x 550 Elektrisk tilslutningseffekt (W): 3500 Længde på elledning (cm): 120 HBA 23S350S sort/stål 6439 kr* Fragtkode: 2 Serie 6 Ovnvolumen: 66 l Fronttemperatur maks. 40 C, målt Energiklasse A midt på døren ved 180º C over-/ HBA 23B122S hvid/stål 5929 kr* 5 ovnfunktioner: 3D varmluft Plus, undervarme efter 1 time over-/undervarme, undervarme, Type af ovnrum: Glat HBA 23B152S sort/stål 6139 kr* varmluft/impulsgrill, Stor VARIO grill Temperaturregulering fra C Betjeningspanel: metallakeret 2 x Emaljeret bageplade HBA 23B162S sort 5929 kr* Forsænkbar(e) betjeningsknap(per), 1 x Stegerist Cylinderknapper 1 x Universalpande Teleskopudtræk kan eftermonteres EcoClean er standard på bagvæggen, Fragtkode: 2 kan fås som ekstra tilbehør til sider EC): A og loft Anvendelig volumen (af hulrum): 66 Ovnbelysning med 1 lampe i loftet Produktmål, mm: 595 x 595 x 548 Automatisk lynopvarmning Elektronikur D): x 560 x 550 Sikkerhed ovn: børnesikring med Elektrisk tilslutningseffekt (W): 3500 nøglefunktion, mekanisk dørlås, Længde på elledning (cm): 120 indbygget køleblæser Indbygningsovne 60 cm Serie 4 Ovnvolumen: 66 l Energiklasse A 5 ovnfunktioner: Stor VARIO grill, 3D varmluft Plus, over-/undervarme, undervarme, varmluft/impulsgrill Temperaturregulering fra C Lynopvarmning Betjeningspanel: rustfrit stål Teleskopudtræk kan eftermonteres Forsænkbar(e) betjeningsknap(per), Cylinderknapper Ovnbelysning med 1 lampe i loftet Sikkerhed ovn: mekanisk dørlås, indbygget køleblæser Type af ovnrum: Glat Fronttemperatur maks. 40 C, målt midt på døren ved 180º C over-/ undervarme efter 1 time 2 x Emaljeret bageplade 1 x Stegerist 1 x Universalpande EC): A Anvendelig volumen (af hulrum): 66 Produktmål, mm: 595 x 595 x 548 D): x 560 x 550 Elektrisk tilslutningseffekt (W): 3300 Længde på elledning (cm): 120 HBA 20B122S hvid/stål 5029 kr* HBA 20B152S sort/stål 5229 kr* Fragtkode: 2

40 40 INDBYGNINGSOVNE Indbygningsovne 60 cm (fortsat) Serie 2 Ovnvolumen: 66 l Energiklasse A 4 ovnfunktioner: over-/undervarme, varmluft/impulsgrill, cirkulationsluft, Stor VARIO grill Temperaturregulering fra C Cylinderknapper Ovnrum med titanemalje Fuldt glas i inderdøren Betjeningspanel: metal Indvendig belysning Aftagelig ovnlåge Sikkerhed ovn: mekanisk dørlås, indbygget køleblæser Type af ovnrum: Glat 1 x Emaljeret bageplade 1 x Stegerist 1 x Universalpande EC): A Anvendelig volumen (af hulrum): 66 Produktmål, mm: 595 x 595 x 548 D): x 560 x 550 Elektrisk tilslutningseffekt (W): 2800 Længde på elledning (cm): 100 HBN 201E2S sort/stål 4529 kr* Fragtkode: 2 Mikrokombiovne Serie 8 Ovnvolumen: 45 l 12 ovnfunktioner: 4D-varmluft, Varmluft Øko, over-/undervarme, Over-/undervarme eco, varmluft/ impulsgrill, Stor VARIO grill, lille variogrill, pizza funktion, undervarme, Langtidsstegning, Forvarmning af tallerkner, Holde varm Yderligere opvarmningsmetoder: Mikrobølger, tidsbesparende opvarmning i kombination med mikrobølger Temperaturinterval: 30 C C Inverter-teknik - skånsom opvarmning 5 niveauer: (90 W, 180 W, 360 W, 600 W, 1000 W) med Inverter Ekstra funktioner: Temperaturforslag, Viser aktuel temperatur, Opvarmningskontrol, Sabbatfunktion AutoPilot - vælg din madret og få optimale ovnindstillinger automatisk 3 x 2,5" TFT-farvedisplay med klartekst, billeder og touch control Betjening via kontrolring SoftClose - dæmpet lukning af ovnlågen, soft opening Elektronikur Ovnrum i antracitemalje EcoClean Direkt på bagvæg LED-belysning, ovnbelysningen kan slukkes Automatisk lynopvarmning Indbygget køleblæser Øvrige sikkerhedsfunktioner: Børnesikring med nøglefunktion, Sikkerhedsafbryder, restvarmeindikering, starttaste, lågeafbryder Fronttemperatur maks. 30 C 1 x Stegerist 1 x Universalpande Produktmål, mm: 455 x 595 x 548 D): x x 550 Tilslutningseffekt (W): 3650 Længde på elledning (cm): 120 CMG 636BS1 sort/stål kr* Fragtkode: 2 Serie 8 Ovnvolumen: 45 l Elektronikur 6 ovnfunktioner: 4D-varmluft, Ovnrum i antracitemalje CMG 633BB1 sort kr* Varmluft Øko, varmluft/impulsgrill, LED-belysning, ovnbelysningen kan Stor VARIO grill, lille variogrill, slukkes Forvarmning af tallerkner Automatisk lynopvarmning CMG 633BS1 sort/stål kr* Yderligere opvarmningsmetoder: Indbygget køleblæser Mikrobølger, varmluft i kombination Øvrige sikkerhedsfunktioner: CMG 633BW1 hvid/stål kr* med mikro Børnesikring med nøglefunktion, Temperaturinterval: 30 C C Sikkerhedsafbryder, Inverter-teknik - skånsom restvarmeindikering, starttaste, opvarmning lågeafbryder Fragtkode: 2 5 niveauer: (90 W, 180 W, 360 W, Fronttemperatur maks. 40 C 600 W, 1000 W) med Inverter Ekstra funktioner: 1 x Stegerist 1 x Universalpande Temperaturforslag, Viser aktuel temperatur, Opvarmningskontrol, AutoPilot Fleksibel madlavningshjælp med bage- og madlavningsprogrammer Antal automatik-programmer: 14 stk TFT display med klartekst og touch control Betjening via kontrolring SoftClose - dæmpet lukning af ovnlågen, soft opening Produktmål, mm: 455 x 595 x 548 D): x x 550 Tilslutningseffekt (W): 3650 Længde på elledning (cm): 120

41 KOMPAKTOVNE 41 Kompaktovne med damp Serie 8 Ovnvolumen: 47 l Energiklasse A+ 12 ovnfunktioner: 4D-varmluft, Varmluft Øko, over-/undervarme, Over-/undervarme eco, varmluft/ impulsgrill, Stor VARIO grill, lille variogrill, pizza funktion, undervarme, Langtidsstegning, Forvarmning af tallerkner, Holde varm Tillægsprogrammer med damp: Damp 100%, AddedSteam - dampskud for det bedste resultat, genopvarmning, hævning, optøning Temperaturinterval: 30 C C Ekstra funktioner: Temperaturforslag, Viser aktuel temperatur, Opvarmningskontrol, Sabbatfunktion AutoPilot - vælg din madret og få optimale ovnindstillinger automatisk 3 x 2,5" TFT-farvedisplay med klartekst, billeder og touch control Betjening via kontrolring SoftClose - dæmpet lukning af ovnlågen, soft opening Elektronikur Ovnrum i antracitemalje Fuldt glas i inderdøren Vandtank til 1 l vand EcoClean Direkt på bagvæg LED-belysning, ovnbelysningen kan slukkes Yderligere funktioner: afkalkningsprogram, Kogepunktskontrol, Tørrefunktion Automatisk lynopvarmning Indikator for tom vandtank Teleskopudtræk kan eftermonteres Indbygget køleblæser Fronttemperatur maks. 40 C Øvrige sikkerhedsfunktioner: Børnesikring med nøglefunktion, Sikkerhedsafbryder, restvarmeindikering, starttaste, lågeafbryder 1 x Dampbeholder, med huller, størrelse S 1 x Dampbeholder, med huller, størrelse XL 1 x Dampbeholder, uden huller, størrelse S 1 x Rist 1 x Universalpande EC): A+ Anvendelig volumen (af hulrum): 47 Produktmål, mm: 455 x 595 x 548 D): 450 x 560 x 550 Tilslutningseffekt (W): 3300 Længde på elledning (cm): 120 CSG 636BS1 sort/stål kr* Fragtkode: 2 Serie 8 Ovnvolumen: 47 l EcoClean Direct rengøring på loft, Energiklasse A+ sider og bagvæg CRG 656BS3 sort/stål kr* 13 ovnfunktioner: 4D-varmluft, Halogenbelysning, ovnbelysningen Varmluft Øko, over-/undervarme, kan slukkes Over-/undervarme eco, varmluft/ Yderligere funktioner: impulsgrill, Stor VARIO grill, lille afkalkningsprogram, Tørrefunktion variogrill, pizza funktion, Automatisk lynopvarmning Fragtkode: 2 undervarme, Langtidsstegning, Indikator for tom vandtank Optøning, Forvarmning af tallerkner, Teleskopudtræk kan eftermonteres Holde varm Indbygget køleblæser Tillægsprogrammer med damp: Øvrige sikkerhedsfunktioner: AddedSteam - dampskud for det Børnesikring med nøglefunktion, bedste resultat, genopvarmning, Sikkerhedsafbryder, hævning restvarmeindikering, starttaste, Temperaturinterval: 30 C C lågeafbryder Ekstra funktioner: Fronttemperatur maks. 40 C Temperaturforslag, Viser aktuel temperatur, Opvarmningskontrol, Sabbatfunktion 1 x Stegerist AutoPilot - vælg din madret og få 1 x Universalpande optimale ovnindstillinger automatisk 3 x 2,5" TFT-farvedisplay med klartekst, billeder og touch control EC): A+ Betjening via kontrolring Anvendelig volumen (af hulrum): 47 SoftClose - dæmpet lukning af Produktmål, mm: 455 x 595 x 548 ovnlågen, soft opening Elektronikur D): 450 x 560 x 550 Ovnrum i antracitemalje Længde på elledning (cm): 120 Fuldt glas i inderdøren Vandtank til 1 l vand Serie 8 Ovnvolumen: 38 l 4 opvarmningsmetoder: Damp 100%, AddedSteam - dampskud for det bedste resultat, genopvarmning, hævning, optøning Temperaturinterval: 30 C C Ekstra funktioner: Temperaturforslag, Viser aktuel temperatur, Opvarmningskontrol, AutoPilot Fleksibel madlavningshjælp med bage- og madlavningsprogrammer Vandtank til 1.3 l vand TFT display med klartekst og touch control Fuldt glas i inderdøren SoftClose - dæmpet lukning af ovnlågen, soft opening Elektronikur Indvendig belysning Indikator for tom vandtank Yderligere funktioner: afkalkningsprogram, Kogepunktskontrol Indbygget køleblæser Øvrige sikkerhedsfunktioner: Børnesikring med nøglefunktion, Sikkerhedsafbryder, starttaste, lågeafbryder 1 x Dampbeholder, med huller, størrelse L 1 x Dampbeholder, uden huller, størrelse L 1 x Svamp Produktmål, mm: 455 x 595 x 548 D): 450 x 560 x 550 Tilslutningseffekt (W): 1900 Længde på elledning (cm): 120 CDG 634BS1 stål kr* Fragtkode: 2

42 42 MIKRO- OG MIKROKOMBIOVNE Mikroovne til indbyning, 60 cm Serie 8 Ovnvolumen: 21 l Fast ovnbund og roterende antenne der fordeler mikrobølgerne jævnt Inverter-teknik - skånsom opvarmning Ekstra funktioner: AutoPilot Fleksibel madlavningshjælp med bage- og madlavningsprogrammer Antal automatik-programmer: 7 stk 5 niveauer: (90 W, 180 W, 360 W, 600 W, 900 W) med Inverter TFT display med klartekst og touch control Betjening via kontrolring LED-belysning Øvrige sikkerhedsfunktioner: Starttaste Sidehængt ovnlåge: venstre Hulrumskapacitet (l): 21 Produktmål, mm: 382 x 594 x 318 D): x x 300 Tilslutningseffekt (W): 1220 Længde på elledning (cm): 150 BFL 634GB1 sort 6689 kr* BFL 634GS1 sort/stål 6689 kr* BFL 634GW1 hvid/stål 6689 kr* Fragtkode: 2 Serie 8 Ovnvolumen: 21 l Fast ovnbund og roterende antenne der fordeler mikrobølgerne jævnt Inverter-teknik - skånsom opvarmning Ekstra funktioner: AutoPilot Fleksibel madlavningshjælp med bage- og madlavningsprogrammer Antal automatik-programmer: 7 stk 5 niveauer: (90 W, 180 W, 360 W, 600 W, 900 W) med Inverter TFT display med klartekst og touch control Belyst kontrolring, TouchControl betjening LED-belysning Øvrige sikkerhedsfunktioner: Starttaste Sidehængt ovnlåge: højre Hulrumskapacitet (l): 21 Produktmål, mm: 382 x 594 x 318 D): x x 300 Tilslutningseffekt (W): 1220 Længde på elledning (cm): 150 BFR 634GB1 sort 6689 kr* BFR 634GS1 sort/stål 6689 kr* BFR 634GW1 hvid 6689 kr* Fragtkode: 2 Serie 6 Ovnvolumen: 25 l Roterende glastallerken 31,5 cm i diameter Vægtautomatik til 4 optønings- og 3 tilberedningsprogrammer 5 effekttrin: 900W, 600W, 360W, 180W, 90W Memory-funktion (1 program) Stort digitalt display for tilberedningstid og klokkeslæt Letbetjeningselektronik med touchtaster og forsænkbar betjeningsknap Lågen er venstrehængt, kan ikke vendes Egnet for indbygning i et 60 cm bredt højskab Hulrumskapacitet (l): 25 Produktmål, mm: 382 x 594 x 388 D): 380 x 560 x 550 Tilslutningseffekt (W): 1450 Længde på elledning (cm): 130 HMT 84M624 hvid 4269 kr* HMT 84M654 sort/stål 4269 kr* Fragtkode: 2 Serie 6 Ovnvolumen: 20 l Roterende glastallerken 25,5 cm i diameter Vægtautomatik til 4 optønings- og 3 tilberedningsprogrammer 5 effekttrin: 800 W, 600W, 360W, 180W, 90W Memory-funktion (1 program) Stort digitalt display for tilberedningstid og klokkeslæt Letbetjeningselektronik med touchtaster og forsænkbar betjeningsknap Lågen er venstrehængt, kan ikke vendes Til indbygning i et 60 cm bredt overskab (min. 30 cm dybt), egnet for indbygning i et 60 cm bredt højskab Hulrumskapacitet (l): 20 Produktmål, mm: 382 x 594 x 317 D): 362 x 560 x 300 Tilslutningseffekt (W): 1270 Længde på elledning (cm): 130 HMT 75M624 hvid 4019 kr* HMT 75M654 sort/stål 4019 kr* Fragtkode: 2 Mikroovne til indbyg, 50 cm Serie 4 Ovnvolumen: 17 l Lågen er venstrehængt, kan ikke Roterende glastallerken 24,5 cm i vendes HMT 75M521¹ hvid 3219 kr* diameter Indbygningsapparat for 50 cm brede Vægtautomatik til 4 optønings- og 3 overskabe (min. 30 cm dyb) HMT 75M551¹ stål 3419 kr* tilberedningsprogrammer 5 effekttrin: 800 W, 600W, 360W, 180W, 90W Hulrumskapacitet (l): 17 Memory-funktion (1 program) Produktmål, mm: 280 x 453 x 320 Stort digitalt display for ¹Venstrehængslet tilberedningstid og klokkeslæt D): 362 x x 300 Fragtkode: 2 Brugervenlig elektronik med taster Tilslutningseffekt (W): 1270 og forsænkbar drejevælger Længde på elledning (cm): 130 Fritstående mikrobølgeovne Serie 4 Ovnvolumen: 17 l Grill 1000 W Roterende glastallerken 24,5 cm i diameter Vægtautomatik til 4 optønings- og 3 tilberedningsprogrammer 5 effekttrin: 800 W, 600W, 360W, 180W, 90W Brugervenlig elektronik med taster og forsænkbar drejevælger Memory-funktion (1 program) Stort digitalt display for tilberedningstid og klokkeslæt 1 x Rist Hulrumskapacitet (l): 17 Produktmål, mm: 290 x 461 x 351 Tilslutningseffekt (W): 1270 Længde på elledning (cm): 130 HMT 75G451 stål 2309 kr* Fragtkode: 2

43 MIKRO- OG MIKROKOMBIOVNE 43 Serie 4 Ovnvolumen: 17 l Roterende glastallerken 24,5 cm i diameter 5 effekttrin: 800 W, 600W, 360W, 180W, 90W Vægtautomatik til 4 optønings- og 3 tilberedningsprogrammer Brugervenlig elektronik med taster og forsænkbar drejevælger Memory-funktion (1 program) Stort digitalt display for tilberedningstid og klokkeslæt Hulrumskapacitet (l): 17 Produktmål, mm: 290 x 461 x 351 Tilslutningseffekt (W): 1270 Længde på elledning (cm): 130 HMT 75M421¹ hvid 1859 kr* HMT 75M451¹ stål 2009 kr* ¹Venstrehængslet Fragtkode: 2 Varmeskuffer Serie 8 Anvendelsesområder: Hævning af gærdej - Optøning af fødevarer - Holde varm - Forvarmning af service - Langtidsstegning Maks antal espressokopper 64 stk eller maks antal tallerkner (26 cm) 12 stk Opvarmning gennem varmeplade i hårdt glas Temperaturregulering fra 30 til 80 C (Glasoverfladetemperatur) Belastning op til 25 kg Fuldt udtræk med teleskop push&pull Kold front Rustfrit stål og hærdet glas indvendigt, let at rengøre Makismalt antal espressokopper: 64 Maksimalt antal tallerkener: 12 Produktmål, mm: 140 x 595 x 548 D): 140 x x 550 Elektrisk tilslutningseffekt (W): 810 Længde på elledning (cm): 150 BIC 630NB1 sort 5879 kr* BIC 630NS1 sort 5879 kr* BIC 630NW1 hvid 5879 kr* Fragtkode: 1 Serie 8 Maks antal espressokopper 64 stk eller maks antal tallerkner (26 cm) 14 stk Til opbevaring Maksimal kapacitet 15 kg Fuldt udtræk med teleskop push&pull Skridsikkert underlag Makismalt antal espressokopper: 64 Maksimalt antal tallerkener: 14 Produktmål, mm: 140 x 595 x 500 D): 140 x x 550 BIE 630NS1 sort/stål 3319 kr* Fragtkode: 1 Espressomaskiner til indbygning AutoMilkClean: Helt automatisk Højdejusterbart kaffeudløb: Til og rengøring af mælkesystemet med med 150 mm høje latte macchiato CTL 636EB1 sort kr* damp efter hver kop glas er der plads til Innovativt varmesystem - SensoFlow Aftagelig vandtank (2.4 l), system - for hurtig opvarmning bønnebeholder med CTL 636ES1 sort/stål kr* OneTouch DoubleCup: Tilbered to aromabevarende låg (500 g) kopper samtidigt med alle kaffe- og Forvarsel om når bønnebeholder mælkespecialiteter eller vandtank snart er tom, samt når onetouch Funktion: Ristretto, vandfilter bør skiftes Fragtkode: 2 Espresso, Espresso Macchiato, Fleksibel mælkeløsning: Bestem selv Filterkaffe, Cappuccino, Latte om mælkebeholderen skal tilsluttes Macchiato, kaffe med mælk, varm eller brug evt. en mælkekarton mælk, mælkeskum, egendefineret Minimering af opvarmningstid: mælkedrik, varmt vand - med et Hurtig første kop! enkelt tryk Vand-, mælke- og bønnebeholder er Eksklusiv keramisk kværn - let tilgængelige bag lågen, således at SilentCeram Drive, med et lavt køkkenet ikke fremstår rodet lydniveau singleportion Cleaning funktion. Vandpumpe med 19 bar tryk Maskinen skyller bryggeenheden : Gem 8 favorit drikke med igennem efter hver kop. Hygiejnisk individuelle navne og personlig og altid frisk kaffe. indstilling af mælk og espresso Mælkedysen er udtagelig, hvilket gør aromadouble Shot: stærkere kaffe den lettere at rengøre under med samme fyldige aroma rindende vand eller i Individuel indstillelig drikketemperatur: kaffe: 3 trin, varmtvands: 4 trin One-touch kaffe med mælk specialiteter med ekstra fint mælkeskum takket være en innovativ mælkeskummer aromapressure System: stempeltryk: Optimalt tryk for optimal udtræk af aroma individualcup Volumen: Kopstørrelsen kan tilpasses individuelt, således at koppen bliver så fyldt som ønsket CoffeeSensor System: Kværnen tilpasser sig automatisk til blandingen af bønner TFT-display med interaktiv menu opvaskemaskinen calc'nclean: fuldautomatisk rengørings- og afkalkningsprogram Aftagelig bryggeenhed 9 x Monteringsskruer 1 x Måleske 1 x Teststrip for vandets hårdhedsgrad 1 x Mælkebeholder 1 x Forbindelsesslange til mælkedyse 1 x Hæverør til mælk Pumpetryk (bar): 19 Produktmål, mm: 455 x 594 x 375 D): 449 x 558 x 356 Tilslutningseffekt (W): 1600 Længde på elledning (cm): 170

Bosch hvidevarer. Alle priser er vejledende priser inkl. 25% moms og miljøgebyr. Gældende fra 1. april 2016.

Bosch hvidevarer. Alle priser er vejledende priser inkl. 25% moms og miljøgebyr. Gældende fra 1. april 2016. Bosch hvidevarer Alle priser er vejledende priser inkl. 25% moms og miljøgebyr. Gældende fra 1. april 2016. 1 INDBYGNINGSOVNE 3 Indbygningsovne med damp NYHED! Serie 8 Ovnvolumen: 71 l 13 ovnfunktioner:

Læs mere

Har I en af de der s... Selvfølgelig.

Har I en af de der s... Selvfølgelig. Har I en af de der s... Selvfølgelig. Bosch Selected vores bredde er din styrke. Vores tyske ingeniører stræber hele tiden efter at gøre livet enklere og bedre for mennesker. At løse problemer ved hjælp

Læs mere

Den, der holder op med at gøre tingene bedre, holder op med at være god. Robert Bosch

Den, der holder op med at gøre tingene bedre, holder op med at være god. Robert Bosch Indholdsfortegnelse 37 INDBYGNINGSOVNE 40 KOMPAKTOVNE 41 MIKRO- OG MIKROKOMBIOVNE 43 VARMESKUFFER 43 ESPRESSOMASKINER 43 INDBYGNINGSKOMFURER 44 FRITSTÅENDE KOMFURER 47 KOGESEKTIONER 53 KOGESEKTIONER UDEN

Læs mere

Opvaskemaskine, 60 cm

Opvaskemaskine, 60 cm stål 10769 kr* SMU 88TW01S hvid 9739 kr* *Vejledende pris Produktegenskaber Forbrug og ydelse Energiklasse: A+++, Tørreevne: A Årligt forbrug ved program Øko 50 C: 2660 l vand / 237 kwh (baseret på 280

Læs mere

ActiveWater Opvaskemaskine, 60 cm

ActiveWater Opvaskemaskine, 60 cm ActiveWater Opvaskemaskine, 60 cm hvid 9995 kr* SMP 69M05SK stål 10995 kr* *Vejledende pris Produktegenskaber Forbrug og ydelse Energiklasse: A+++, Tørreevne: A Årligt forbrug ved program Øko 50 C: 2660

Læs mere

ActiveWater Opvaskemaskine, 60 cm

ActiveWater Opvaskemaskine, 60 cm SMU 50M15SK stål 7929 kr* hvid 6889 kr* *Vejledende pris Produktegenskaber Forbrug og ydelse Energiklasse: A+++, Tørreevne: A Årligt forbrug ved program Øko 50 C: 2660 l vand / 234 kwh (baseret på 280

Læs mere

Den, der holder op med at forbedre sig, holder op med at være god. Robert Bosch

Den, der holder op med at forbedre sig, holder op med at være god. Robert Bosch Indholdsfortegnelse 30 INDBYGNINGSOVNE 31 VARMESKUFFER 32 KOMBI-/DAMPOVNE 32 DAMPOVNE 32 MIKRO- OG MIKROKOMBIOVNE 34 ESPRESSOMASKINER 35 INDBYGNINGSKOMFURER 35 FRITSTÅENDE KOMFURER 37 KOGESEKTIONER 42

Læs mere

Opvaskemaskine, 60 cm - ekstra høj

Opvaskemaskine, 60 cm - ekstra høj 15089 kr* *Vejledende pris Produktegenskaber Forbrug og ydelse Energiklasse: A+++, Tørreevne: A Årligt forbrug ved program Øko 50 C: 2660 l vand / 237 kwh (baseret på 280 opvaske) 14 standardkuverter Lydniveau:

Læs mere

ActiveWater Opvaskemaskine, 60 cm

ActiveWater Opvaskemaskine, 60 cm 13495 kr* *Vejledende pris Produktegenskaber Forbrug og ydelse Energiklasse: A+++, Tørreevne: A Årligt forbrug ved program Øko 50 C: 2660 l vand / 214 kwh (baseret på 280 opvaske) 14 standardkuverter Lydniveau:

Læs mere

Opvaskemaskine, 60 cm Til underbygning SN 478S01TS

Opvaskemaskine, 60 cm Til underbygning SN 478S01TS stål 10939 kr* SN 478W01TS hvid 9999 kr* *Vejledende pris Produktegenskaber Forbrug og ydelse k Energiklasse: A+++, Tørreevne: A k Årligt forbrug ved program Øko 50 C: 2660 l vand / 237 kwh (baseret på

Læs mere

Opvaskemaskine, 60 cm Fuldt integrerbar SN 677X01TE

Opvaskemaskine, 60 cm Fuldt integrerbar SN 677X01TE SX 677X01TE¹ 13619 kr* 13039 kr* *Vejledende pris ¹Ekstra høj - 865 mm, nichehøjde 865-925 mm Produktegenskaber Forbrug og ydelse k Energiklasse: A+++, Tørreevne: A k Årligt forbrug ved program Øko 50

Læs mere

±²³ µ ¹º»¼½¾ ÀÁÂÃÄÅÆÇÈÉÊËÌÍÎÏÐÑÒÓÔÕÖ ØÙÚÛÜÝÞßàáâãäåæçèéêëìíîïðñòóôõö øùúûüýþÿ

±²³ µ ¹º»¼½¾ ÀÁÂÃÄÅÆÇÈÉÊËÌÍÎÏÐÑÒÓÔÕÖ ØÙÚÛÜÝÞßàáâãäåæçèéêëìíîïðñòóôõö øùúûüýþÿ Indholdsfortegnelse 30 INDBYGNINGSOVNE 65 OPVASKEMASKINER 31 VARMESKUFFER 72 VASKEMASKINER 31 KOMBI-/DAMPOVNE 78 VASKE-/TØRREMASKINER 32 DAMPOVNE 78 TØRRETUMBLERE 32 MIKRO- OG MIKROKOMBIOVNE 81 TILBEHØR

Læs mere

Produktoversigt Bosch hvidevarer

Produktoversigt Bosch hvidevarer Produktoversigt Bosch hvidevarer Alle priser er vejledende priser inkl. 25 % moms og miljøgebyr www.bosch-home.dk Indholdsfortegnelse 30 INDBYGNINGSOVNE 32 VARMESKUFFER 32 KOMBI-/DAMPOVNE 32 DAMPOVNE

Læs mere

Alle priser er vejledende priser inkl. 25 % moms og miljøgebyr. Gældende fra 1. april 2014.

Alle priser er vejledende priser inkl. 25 % moms og miljøgebyr. Gældende fra 1. april 2014. Alle priser er vejledende priser inkl. 25 % moms og miljøgebyr. Gældende fra 1. april 2014. Indholdsfortegnelse 30 INDBYGNINGSOVNE 64 FRYSESKABE 31 VARMESKUFFER 67 OPVASKEMASKINER 32 KOMBI-/DAMPOVNE 74

Læs mere

Alle priser er vejledende priser inkl. 25 % moms og miljøgebyr. Gældende fra 1. april 2014.

Alle priser er vejledende priser inkl. 25 % moms og miljøgebyr. Gældende fra 1. april 2014. Alle priser er vejledende priser inkl. 25 % moms og miljøgebyr. Gældende fra 1. april 2014. Har I en af de der s... Selvfølgelig. Bosch Selected vores bredde er din styrke. Vores tyske ingeniører stræber

Læs mere

Produktoversigt Bosch hvidevarer. Alle priser er vejledende priser inkl. 25% moms og miljøgebyr Gældende fra 1. april 2013

Produktoversigt Bosch hvidevarer. Alle priser er vejledende priser inkl. 25% moms og miljøgebyr Gældende fra 1. april 2013 Produktoversigt Bosch hvidevarer Alle priser er vejledende priser inkl. 25% moms og miljøgebyr Gældende fra 1. april 2013 Indholdsfortegnelse 30 INDBYGNINGSOVNE 31 VARMESKUFFER 31 KOMBI-/DAMPOVNE 32 DAMPOVNE

Læs mere

ActiveWater Opvaskemaskine, 60 cm

ActiveWater Opvaskemaskine, 60 cm hvid 6889 kr* SMU 58M35SK stål 7929 kr* *Vejledende pris Produktegenskaber Forbrug og ydelse Energiklasse: A++, Tørreevne: A Årligt forbrug ved program Øko 50 C: 2660 l vand / 266 kwh (baseret på 280 opvaske)

Læs mere

Den, der holder op med at gøre tingene bedre, holder op med at være god. Robert Bosch

Den, der holder op med at gøre tingene bedre, holder op med at være god. Robert Bosch Indholdsfortegnelse 37 INDBYGNINGSOVNE 40 KOMPAKTOVNE 42 MIKRO- OG MIKROKOMBIOVNE 43 VARMESKUFFER 43 ESPRESSOMASKINER 44 INDBYGNINGSKOMFURER 44 FRITSTÅENDE KOMFURER 47 KOGESEKTIONER 54 KOGESEKTIONER UDEN

Læs mere

Produkter - Madlavning - Emhætter - LC956BB40S. LC956BB40S - rustfrit stål Emfang til vægmontering, 90 cm

Produkter - Madlavning - Emhætter - LC956BB40S. LC956BB40S - rustfrit stål Emfang til vægmontering, 90 cm Produkter - Madlavning - Emhætter - LC956BB40S http://www.siemens-home.dk/lc956bb40s.html?source=search&print=1 Side 1 af 2 SIEMENS LC956BB40S - rustfrit stål Emfang til vægmontering, 90 cm Kapacitet fritblæsende:

Læs mere

Kundenavn Vejnavn Postnummer KØKKENNU.DK Hammerholtvej 413,9870 Sindal www. Køkkennu.dk CVR nr. 26007879

Kundenavn Vejnavn Postnummer KØKKENNU.DK Hammerholtvej 413,9870 Sindal www. Køkkennu.dk CVR nr. 26007879 Kundenavn Vejnavn Postnummer KØKKENNU.DK Hammerholtvej 413,9870 Sindal www. Køkkennu.dk CVR nr. 26007879 Sindal d. 18-12-2015 Materialeoversigt vedr. ordrenr XXXXX Kære XXX og XXXXX. Da vi har været rundt

Læs mere

speedmatic Opvaskemaskine, 60 cm Fuldt integrerbar SN 66P082EU *Vejledende pris ¹Ekstra høj - 865 mm, nichehøjde 865-925 mm Produktegenskaber

speedmatic Opvaskemaskine, 60 cm Fuldt integrerbar SN 66P082EU *Vejledende pris ¹Ekstra høj - 865 mm, nichehøjde 865-925 mm Produktegenskaber SX 66P082EU¹ 10339 kr* 10339 kr* *Vejledende pris ¹Ekstra høj - 865 mm, nichehøjde 865-925 mm Produktegenskaber Forbrug og ydelse k Energiklasse: A+++, Tørreevne: A k Årligt forbrug ved program Øko 50

Læs mere

Kravspecifikation VERSION 3

Kravspecifikation VERSION 3 Udbud af rammeaftale for hårde hvidevarer til husholdningsbrug for Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse Kravspecifikation Kravspecifikation Rammeaftale for hårde hvidevarer til husholdningsbrug for Forsvarsministeriets

Læs mere

Produktoversigt Bosch Hvidevarer Gældende pr. 1. oktober 2009 Alle priser er vejledende priser inkl. 25% moms og miljøgebyr

Produktoversigt Bosch Hvidevarer Gældende pr. 1. oktober 2009 Alle priser er vejledende priser inkl. 25% moms og miljøgebyr Prodktoversigt Bosch Hvidevarer Gældende pr. 1. oktober 2009 Alle priser er vejledende priser inkl. 25% moms og miljøgebyr Jeg vil hellere tabe penge end tillid Dette synspnkt stammer fra vores grndlægger,

Læs mere

SMV 69U60EU. ActiveWater Opvaskemaskine, 60 cm Fuldt integrerbar. *Vejledende pris. Produktegenskaber

SMV 69U60EU. ActiveWater Opvaskemaskine, 60 cm Fuldt integrerbar. *Vejledende pris. Produktegenskaber SMV 69U60EU 13495 kr* *Vejledende pris Produktegenskaber Forbrug og ydelse Energiklasse: A+++, Tørreevne: A Årligt forbrug ved program Øko 50 C: 2660 l vand / 214 kwh (baseret på 280 opvaske) 14 standardkuverter

Læs mere

Produktoversigt Bosch Hvidevarer

Produktoversigt Bosch Hvidevarer Produktoversigt Bosch Hvidevarer Gældende fra 1. december 2011 Alle priser er vejledende priser inkl. 25% moms og miljøgebyr www.bosch-home.dk Indholdsfortegnelse 8 INDBYGNINGSOVNE 10 TOPBETJENTE KOGESEKTIONER

Læs mere

C92IPX8. classic 90 CM INDUKTIONSKOMFUR 2 OVNE (1 PYROLYSE) RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE A

C92IPX8. classic 90 CM INDUKTIONSKOMFUR 2 OVNE (1 PYROLYSE) RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE A C92IPX8 90 CM INDUKTIONSKOMFUR 2 OVNE (1 PYROLYSE) RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE A EAN13: 8017709150129 5 induktionszoner med fuld effekt Venstre bag: Ø 180 mm, 1,85 kw Booster 3,0 kw Venstre frem: Ø 145

Læs mere

60 CM KOMPAKT MULTIFUNKTIONSOVN MED PYROLYSE RUSTFRIT STÅL OG SØLVGLAS ENERGIKLASSE: A

60 CM KOMPAKT MULTIFUNKTIONSOVN MED PYROLYSE RUSTFRIT STÅL OG SØLVGLAS ENERGIKLASSE: A SFP4120 nyhed 60 CM KOMPAKT MULTIFUNKTIONSOVN MED PYROLYSE RUSTFRIT STÅL OG SØLVGLAS ENERGIKLASSE: A EAN13: 8017709189426 45 cm høj Ovnvolumen: Netto: 40 liter Brutto: 41 liter Ovntemperatur: 50-250 C

Læs mere

Det komplette hvidevareprogram. Pris- og produktoversigt Gældende pr. 1. januar 2009 Alle priser er inkl. 25% moms og miljøgebyr

Det komplette hvidevareprogram. Pris- og produktoversigt Gældende pr. 1. januar 2009 Alle priser er inkl. 25% moms og miljøgebyr Det komplette hvidevareprogram Pris- og produktoversigt Gældende pr. 1. januar 2009 Alle priser er inkl. 25% moms og miljøgebyr 1 Indbygningsovne med pyrolyse HBN 78.751 Sidehængt højre eller venstre Pyrolyse-teknik

Læs mere

Køle-/fryseskab, 186 cm Front i stål med easyclean, sider i sølvgrå KG 36EMI41

Køle-/fryseskab, 186 cm Front i stål med easyclean, sider i sølvgrå KG 36EMI41 stål-easyclean 9495 kr* KG 36EMW41 hvid 8695 kr* *Vejledende pris Miljøafgift på 8 kr eks. moms. Produktegenskaber k Energiklasse: A+++, 149 kwh/år k Elektronisk temperaturstyring, kan aflæses digitalt

Læs mere

C92IPX8. classic 90 CM INDUKTIONSKOMFUR 2 OVNE (1 PYROLYSE) RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE: A

C92IPX8. classic 90 CM INDUKTIONSKOMFUR 2 OVNE (1 PYROLYSE) RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE: A C92IPX8 90 CM INDUKTIONSKOMFUR 2 OVNE (1 PYROLYSE) RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE: A EAN13: 8017709150129 Anti fingerprint 5 induktionszoner med fuld effekt Venstre bag: Ø 180 mm, 1850 W Booster 3000 W Venstre

Læs mere

Vaskemaskine WM 16Y750DN

Vaskemaskine WM 16Y750DN hvid 13195 kr* *Vejledende pris Kan kombineres med: WT48Y850DN Produktegenskaber Forbrug og ydelse k Kapacitet: 9 kg k Energiklasse: A+++ -10% k Årligt energiforbrug 189 kwh, baseret på 220 standardvaske

Læs mere

Vaskemaskine WM 16Y890DN

Vaskemaskine WM 16Y890DN hvid 13895 kr* *Vejledende pris Produktegenskaber Forbrug og ydelse k Kapacitet: 8 kg k Energiklasse: A+++ k Årligt energiforbrug 189 kwh, baseret på 220 standardvaske ved 60 C- og 40 C-normalprogrammerne

Læs mere

I-COOK. innovativ betjening. i-cook timer

I-COOK. innovativ betjening. i-cook timer New Platinum 2011 New Platinum 2011 Ny design serie til indbygning giver dig den flotteste køkkenløsning. Her passer alle produkterne sammen, lige fra indbygningsovn til opvaskemaskine. Og der er nok at

Læs mere

Programmér problemerne væk.

Programmér problemerne væk. Programmér problemerne væk. Tysk ingeniørkunst løser vaskebehovet. Bosch Hvidevarer Telegrafvej 4 2750 Ballerup Telefon: 44 89 85 25 E-mail: bosch.hvidevarer@bshg.com www.bosch-home.dk 2011 Bosch Hvidevarer,

Læs mere

DOSF6390X. Funktioner. classic 60 CM DOBBELT MULTIFUNKTIONSOVNE RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE: A

DOSF6390X. Funktioner. classic 60 CM DOBBELT MULTIFUNKTIONSOVNE RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE: A DOSF6390X 60 CM DOBBELT MULTIFUNKTIONSOVNE RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE: A EAN13: 8017709214203 Stor ovn: 6 funktioner Ovnvolumen: Netto: 70 liter Brutto: 79 liter Ovntemperatur 50-270 C 5 niveauer (ovnribber)

Læs mere

sættilbud Alle priser er ex. fragt

sættilbud Alle priser er ex. fragt sættilbud lle priser er ex. fragt 201 2 GP852B Indbygningsovn Pyrolyse Energi-klasse 1 : Energiforbrug: 0,79 (Ventilator), 0,87 (traditionel) Lydniveau: 47 db() Tilberedningstid 6 : 49,3 min (varmluft),

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Vi passer på miljøet

Indholdsfortegnelse. Vi passer på miljøet DK Indholdsfortegnelse Vi passer på miljøet Beskrivelse af varmeskuffen Sikkerhedsanvisninger Montering Indbygning Brug af varmeskuffen Rengøring og vedligehold Vi passer på miljøet De anvendte emballagematerialer

Læs mere

Ikke kun design, men også ergonomi og funktionalitet er vigtige

Ikke kun design, men også ergonomi og funktionalitet er vigtige Indbygningsløsninger til alle personligheder! Ikke kun design, men også ergonomi og funktionalitet er vigtige BPR Maj 2007 elementer i et køkken. Det var udgangspunktet, da Bosch udviklede sin nye serie

Læs mere

Klassisk skandinavisk design - med alle fordele

Klassisk skandinavisk design - med alle fordele NEW ClassicLine 2011 Klassisk skandinavisk design - med alle fordele GRAM har gennem generationer været kendt for at udvikle produkter, der gør hverdagen nemmere og bidrager til positive oplevelser i køkkenet.

Læs mere

Emhætte Type: STANDARD W

Emhætte Type: STANDARD W Manual Emhætte Type: STANDARD W [2] NB: Producenten påtager sig intet ansvar for skader forårsaget af installation foretaget uden om denne guide. INDHOLD I Karakteristika II Komponenter III Tekniske data

Læs mere

eksklusive hvidevarer til kvalitetskøkkener

eksklusive hvidevarer til kvalitetskøkkener eksklusive hvidevarer til kvalitetskøkkener pyrolyse 60 L B12P32N0 Pyrolyse 60 L 5 funktioner Grillspyd Engelsk manual pyrolyse 65 L B15P42N3 Betjening via pop-ud knapper Elektronisk programstyring Kold

Læs mere

Bosch grønnevarer bruger mindre og yder mere.

Bosch grønnevarer bruger mindre og yder mere. Grønnevarer. 2 En bæredygtig udvikling Bosch grønnevarer bruger mindre og yder mere. Bosch-sortimentet Green Technology inside er nødvendigt i disse tider med høje energipriser og vigtige klimamål. I Europa

Læs mere

Opvaskemaskine, 60 cm Fuldt integrerbar SN 678X01TE. *Vejledende pris ¹Ekstra høj mm, nichehøjde mm.

Opvaskemaskine, 60 cm Fuldt integrerbar SN 678X01TE. *Vejledende pris ¹Ekstra høj mm, nichehøjde mm. SX 678X01TE¹ 13619 kr* 13619 kr* *Vejledende pris ¹Ekstra høj - 865 mm, nichehøjde 865-925 mm Produktegenskaber Forbrug og ydelse k Energiklasse: A+++, Tørreevne: A k Årligt forbrug ved program Øko 50

Læs mere

ST2FABNE2. 50's style retro 60 CM INTEGRERET OPVASKEMASKINE RETRO DESIGN, SORT MÆRKE A+++A

ST2FABNE2. 50's style retro 60 CM INTEGRERET OPVASKEMASKINE RETRO DESIGN, SORT MÆRKE A+++A ST2FABNE2 60 CM INTEGRERET OPVASKEMASKINE RETRO DESIGN, SORT MÆRKE A+++A EAN13: 8017709166915 13 kuverter 9 programmer (4 hurtig programmer) Spuleprogram, glasprogram, ECO, auto 60-70, Super hurtigprogram:

Læs mere

ST2FABR2. 50's style retro 60 CM INTEGRERET OPVASKEMASKINE RETRO DESIGN, RØD MÆRKE A+++A

ST2FABR2. 50's style retro 60 CM INTEGRERET OPVASKEMASKINE RETRO DESIGN, RØD MÆRKE A+++A ST2FABR2 60 CM INTEGRERET OPVASKEMASKINE RETRO DESIGN, RØD MÆRKE A+++A EAN13: 8017709166922 13 kuverter 9 programmer (4 hurtig programmer) Spuleprogram, glasprogram, ECO, auto 60-70, Super hurtigprogram:

Læs mere

ActiveWater Opvaskemaskine, 60 cm

ActiveWater Opvaskemaskine, 60 cm hvid 9 499 kr* SMP 69M15SK stål 10 499 kr* *Vejledende pris Miljøafgift på 10 kr eks. moms. Produktegenskaber Forbrug og ydelse Energiklasse: A+++ (på en skala fra A+++ til D) Årligt forbrug i programmet

Læs mere

Småapparater. Vejledende udsalgspriser Gældende fra 1. januar 2016. www.bosch-home.dk

Småapparater. Vejledende udsalgspriser Gældende fra 1. januar 2016. www.bosch-home.dk Småapparater Vejledende udsalgspriser Gældende fra 1. januar 2016 www.bosch-home.dk Indholdsfortegnelse 4 ESPRESSOMASKINER 6 KAFFEMASKINER 11 STØVSUGERE 25 KØKKENMASKINER 45 TASSIMO 48 BRØDRISTERE 50

Læs mere

Køle-/fryseskab, 201 cm

Køle-/fryseskab, 201 cm stål-easyclean 13195 kr* *Vejledende pris Miljøafgift på 8 kr eks. moms. Produktegenskaber Forbrug og ydelse Energiklasse: A+++, 179 kwh/år Nettovolumen total: 355 l Design og komfort Front i stål med

Læs mere

Fleksible køkkensystemer til ældreboliger, institutioner og private

Fleksible køkkensystemer til ældreboliger, institutioner og private Fleksible køkkensystemer til ældreboliger, institutioner og private Pat. Pend. Pa 2004 00634 Erfaring og know-how Better ways to better days Detaljebilleder: Gode detaljer er altafgørende for et velfungerende

Læs mere

ST2FABNE2. 50's style retro 60 CM INTEGRERET OPVASKEMASKINE RETRO DESIGN, SORT MÆRKE A+++A

ST2FABNE2. 50's style retro 60 CM INTEGRERET OPVASKEMASKINE RETRO DESIGN, SORT MÆRKE A+++A ST2FABNE2 60 CM INTEGRERET OPVASKEMASKINE RETRO DESIGN, SORT MÆRKE A+++A EAN13: 8017709166915 13 kuverter 9 programmer (4 hurtig programmer) Spuleprogram, glasprogram, ECO, auto 60-70, Super hurtigprogram:

Læs mere

Fleksible køkkensystemer

Fleksible køkkensystemer Fleksible køkkensystemer til ældreboliger, institutioner og private Erfaring og know-how Better ways to better days Detaljebilleder: Gode detaljer er altafgørende for et velfungerende køkken. Store, enkle

Læs mere

SCP112B-8. linea 60 CM MULTIFUNKTIONSOVN MED PYROLYSE HVID ENERGIKLASSE: A

SCP112B-8. linea 60 CM MULTIFUNKTIONSOVN MED PYROLYSE HVID ENERGIKLASSE: A SCP112B-8 60 CM MULTIFUNKTIONSOVN MED PYROLYSE HVID ENERGIKLASSE: A EAN13: 8017709131982 12 funktioner Ovnvolumen: 72/79 liter (+35%) Ovntemperatur: 30-280 C Display med LED-lys indikatorer Digitalt ur

Læs mere

1. marts Der tages forbehold for trykfejl Kataloget er kun gældende for HusCompagniets kunder

1. marts Der tages forbehold for trykfejl Kataloget er kun gældende for HusCompagniets kunder 1. marts 2017 Der tages forbehold for trykfejl Kataloget er kun gældende for HusCompagniets kunder INDBYGNINGSOVNE Indbygningsovne med pyrolyse Ovnvolumen: 71 l Energiklasse A+ 13 ovnfunktioner: 4D-varmluft,

Læs mere

GOD MAD TILBEREDES BEDST MED GODE FORUDSÆTNINGER. PRODUKTKATALOG. Priserne er gældende fra 1. april 2016.

GOD MAD TILBEREDES BEDST MED GODE FORUDSÆTNINGER. PRODUKTKATALOG. Priserne er gældende fra 1. april 2016. GOD MAD TILBEREDES BEDST MED GODE FORUDSÆTNINGER. PRODUKTKATALOG. Priserne er gældende fra 1. april 2016. 2016 MADLAVNING NÅR DEN ER BEDST God kvalitet nu og i fremtiden. Vi hos Neff tænker altid på dig

Læs mere

CE92GPX. classic 90 CM GASKOMFUR MED 2 EL-OVNE (EN PYROLYSE) RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE A

CE92GPX. classic 90 CM GASKOMFUR MED 2 EL-OVNE (EN PYROLYSE) RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE A CE92GPX 90 CM GASKOMFUR MED 2 EL-OVNE (EN PYROLYSE) RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE A EAN13: 8017709113889 Gaspladen: 6 brændere: Venstre bag /frem: 1,00 kw-hurtig 4,00 kw Midte bag/frem: 1,75 kw-1,00 kw Højre

Læs mere

Siemens hurtigste ovne nogensinde - Bedre madlavning på den halve tid

Siemens hurtigste ovne nogensinde - Bedre madlavning på den halve tid Pressemeddelelse Den 25. marts 2015 Siemens nye ovne - serie iq700: Siemens hurtigste ovne nogensinde - Bedre madlavning på den halve tid I en travl hverdag har behovet for nemme og hurtige løsninger aldrig

Læs mere

DO81CSS-5. classic 60 CM DOBBELT MULTIFUNKTIONSOVNE RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE AA

DO81CSS-5. classic 60 CM DOBBELT MULTIFUNKTIONSOVNE RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE AA 60 CM DOBBELT MULTIFUNKTIONSOVNE RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE AA EAN13: 8017709080853 STOR OVN: 8 funktioner Ovnvolumen: 51 liter Ovntemperatur 50-250 C Elektronisk tænd/sluk ur Digital analog ur Minutur

Læs mere

SFP4120PZ. Funktioner. linea 60 CM KOMPAKT MULTIFUNKTIONSOVN MED PYROLYSE OG PIZZAFUNKTION RUSTFRIT STÅL OG SØLVGLAS ENERGIKLASSE: A+

SFP4120PZ. Funktioner. linea 60 CM KOMPAKT MULTIFUNKTIONSOVN MED PYROLYSE OG PIZZAFUNKTION RUSTFRIT STÅL OG SØLVGLAS ENERGIKLASSE: A+ SFP4120PZ 60 CM KOMPAKT MULTIFUNKTIONSOVN MED PYROLYSE OG PIZZAFUNKTION RUSTFRIT STÅL OG SØLVGLAS ENERGIKLASSE: A+ EAN13: 8017709215354 45 cm høj kompaktovn 10 funktioner Ovnvolumen: Netto: 36 liter Brutto:

Læs mere

DANSK Brugervejledning Side 4 SUOMI Käyttöohje Sivu 10 NORSK Bruksanvisning Side 16 SVENSKA Bruksanvisning Sidan 22

DANSK Brugervejledning Side 4 SUOMI Käyttöohje Sivu 10 NORSK Bruksanvisning Side 16 SVENSKA Bruksanvisning Sidan 22 DANSK Brugervejledning Side 4 SUOMI Käyttöohje Sivu 10 NORSK Bruksanvisning Side 16 SVENSKA Bruksanvisning Sidan 22 3 FØRSTE GANGS BRUG Tilslut skabet til elforsyningen. På modeller med elektronik kan

Læs mere

A5-8 150 CM OPERA GASKOMFUR 2 OVNE (MULTIFUNKTION) RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE: A

A5-8 150 CM OPERA GASKOMFUR 2 OVNE (MULTIFUNKTION) RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE: A A5-8 150 CM OPERA GASKOMFUR 2 OVNE (MULTIFUNKTION) RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE: A EAN13: 8017709154844 7 brændere Venstre bag: 1800 W Venstre frem: ekstra hurtig 4200 W Midte bag: 3000 W Midte frem: 1000

Læs mere

SFP390X-1. Funktioner. Tilbehør. classic 60 CM MULTIFUNKTIONSOVN MED PYROLYSE RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE: A

SFP390X-1. Funktioner. Tilbehør. classic 60 CM MULTIFUNKTIONSOVN MED PYROLYSE RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE: A SFP390X-1 60 CM MULTIFUNKTIONSOVN MED PYROLYSE RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE: A EAN13: 8017709193980 Anti fingerprint 12 funktioner Ovnvolumen: 70/79 liter Ovntemperatur: 30-280 C Digital ur Elektronisk programmvalg

Læs mere

STA6439L2 60 CM FULDT INTEGRERBAR OPVASKEMASKINE MÆRKE A+++A

STA6439L2 60 CM FULDT INTEGRERBAR OPVASKEMASKINE MÆRKE A+++A 60 CM FULDT INTEGRERBAR OPVASKEMASKINE MÆRKE A+++A EAN13: 8017709166991 Højde:82 cm 13 kuverter 9 programmer (4 hurtig programmer) Spuleprogram, glasprogram, ECO, auto 60-70, Super Hurtigprogram: Speed

Læs mere

Manual DK EMHÆTTE TYPE S-X

Manual DK EMHÆTTE TYPE S-X Manual DK EMHÆTTE TYPE S-X [2] NB: Producenten påtager sig intet ansvar for skader forårsaget af installation foretaget uden om denne guide. INDHOLDSFORTEGNELSE I. Karakteristika 4 II. Egenskaber 4 III.

Læs mere

CS150-8 150 CM OPERA GASKOMFUR 2 OVNE (MULTIFUNKTION) RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE: A

CS150-8 150 CM OPERA GASKOMFUR 2 OVNE (MULTIFUNKTION) RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE: A CS150-8 150 CM OPERA GASKOMFUR 2 OVNE (MULTIFUNKTION) RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE: A EAN13: 8017709158613 7 brændere Venstre bag: 1,80 kw Venstre frem: ekstra hurtig 4,20 kw Midte bag: 3,00 kw Midte frem:

Læs mere

STA6439L2 60 CM FULDT INTEGRERBAR OPVASKEMASKINE MÆRKE A+++A

STA6439L2 60 CM FULDT INTEGRERBAR OPVASKEMASKINE MÆRKE A+++A 60 CM FULDT INTEGRERBAR OPVASKEMASKINE MÆRKE A+++A EAN13: 8017709166991 Højde:82 cm 13 kuverter 9 programmer (4 hurtig programmer) Spuleprogram, glasprogram, ECO, auto 60-70, Super Hurtigprogram: Speed

Læs mere

BRUGS- OG INSTALLATIONSVEJLEDNING INDUKTIONS KOGEPLADE B 24

BRUGS- OG INSTALLATIONSVEJLEDNING INDUKTIONS KOGEPLADE B 24 BRUGS- OG INSTALLATIONSVEJLEDNING INDUKTIONS KOGEPLADE B 24 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse 2 Garanti bestemmelser 3 Vigtig information 3 Sikkerhedsregler 3 Tekniske Specifikationer 4 Gryder 5

Læs mere

Combisteamer 2 x 20 1/1-Gn riste med en 55 mm. eller 65 mm luft mellem ristene. Combisteameren skal have min. 50 programmer.

Combisteamer 2 x 20 1/1-Gn riste med en 55 mm. eller 65 mm luft mellem ristene. Combisteameren skal have min. 50 programmer. Reference mindstekrav Produkt undergruppe Kravspecifikation Produktbeskrivelse Mindstekrav til produkt Mk. 1 Combisteamer Combisteamer 2 x 20 stik Mk. 2 Combisteamer Combisteamer 1 x 20 stik. Mk. 3 Combisteamer

Læs mere

A2PYID CM OPERA INDUKTIONSKOMFUR 2 OVNE (1 PYROLYSE), RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE: A STOR OVN - A LILLE OVN

A2PYID CM OPERA INDUKTIONSKOMFUR 2 OVNE (1 PYROLYSE), RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE: A STOR OVN - A LILLE OVN A2PYID-6 100 CM OPERA INDUKTIONSKOMFUR 2 OVNE (1 PYROLYSE), RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE: A STOR OVN - A LILLE OVN EAN13: 8017709145804 5 induktionszoner med fuld effekt Venstre bag: Ø 145 mm, 1,40 kw Booster

Læs mere

Effektiv og energibesparende tumbler-teknologi

Effektiv og energibesparende tumbler-teknologi Perfektion i alle detaljer Effektiv og energibesparende tumbler-teknologi > > > Genanvender den varme luft Reducerer energiforbruget op til 60% Hurtig tilbagebetalingstid Varmepumpe-tørretumblere T9HP,

Læs mere

Crystalwave Generation II

Crystalwave Generation II Crystalwave Generation II Content Crystalwave Generation II Nøglefunktioner og fordele Sådan bruges Crystalwave Muligheder Tips og pleje Sikkerhed og forholdsregler Kort fortalt 2 Crystalwave Generation

Læs mere

Minimum plads Minimum forbrug Maximum performance

Minimum plads Minimum forbrug Maximum performance DK CombiSlim Når pladsen er trang - CombiSlim passer i alle køkkener Kvalitetsovne til ethvert behov Igennem mere end 30 år har HOUNÖ udviklet og fremstillet ovne af høj kvalitet. Ovne, hvor design, funktionalitet

Læs mere

KØLESKAB MED ENKELT DØR MODEL NR.:K73

KØLESKAB MED ENKELT DØR MODEL NR.:K73 KØLESKAB MED ENKELT DØR MODEL NR.:K73 INDHOLDSFORTEGNELSE Generel beskrivelse ------------------------------------------------------------------------------------------ 1 Transport og håndtering ------------------------------------------------------------------------------------

Læs mere

Produktoversigt Bosch Hvidevarer Gældende pr. 1. oktober 2009 Alle priser er vejledende priser inkl. 25% moms og miljøgebyr

Produktoversigt Bosch Hvidevarer Gældende pr. 1. oktober 2009 Alle priser er vejledende priser inkl. 25% moms og miljøgebyr Prodktoversigt Bosch Hvidevarer Gældende pr. 1. oktober 2009 Alle priser er vejledende priser inkl. 25% moms og miljøgebyr Jeg vil hellere tabe penge end tillid Dette synspnkt stammer fra vores grndlægger,

Læs mere

Brugermanual og monteringsvejledning MODEL AEV907EX

Brugermanual og monteringsvejledning MODEL AEV907EX Brugermanual og monteringsvejledning MODEL AEV907EX Tak, fordi du valgte vores emhætte. Læs denne brugsanvisning grundigt, Inden emhætten tages i brug. Monteringen skal foretages af en kvalificeret og

Læs mere

Manual. Ultrasonisk Luftbefugter HACE MJS-400 - HACE MJS-500 MJS 400 MJS 500

Manual. Ultrasonisk Luftbefugter HACE MJS-400 - HACE MJS-500 MJS 400 MJS 500 Manual Ultrasonisk Luftbefugter HACE MJS-400 - HACE MJS-500 MJS 400 MJS 500 Vigtige sikkerhedsforskrifter Må ikke skilles ad, repareres eller ændres ved. Service skal udføres af uddannede serviceteknikere.

Læs mere

Kompakte og effektive vaskemaskiner med stor kapacitet

Kompakte og effektive vaskemaskiner med stor kapacitet Perfektion i alle detaljer Perfektion i alle detaljer > Kompakte og effektive vaskemaskiner med stor kapacitet Vaskemaskiner E Sidros W7 og E Sidros W9 > E Sidros Stor maskine i lille indpakning > Stor

Læs mere

Tekniske specifikationer og målskitser

Tekniske specifikationer og målskitser / 28 og målskitser Bemærk: Specifikationerne i dette katalog skal kun bruges som guidelinier. Venligst vær opmærksom på at de kan være ændret efter print. Målskitserne må ikke bruges til installationsinstruktioner,

Læs mere

FRITHÆNGENDE EMFANG ANTARTICA I CUBICA I CRYSTAL I

FRITHÆNGENDE EMFANG ANTARTICA I CUBICA I CRYSTAL I DK FRITHÆNGENDE EMFANG ANTARTICA I CUBICA I CRYSTAL I Monterings- og brugsanvisning 2 DK DK 3 4 DK DK 5 6 DK Følg instruktionerne i denne vejledning nøje. Der hæftes ikke for mulige mangler og skader -

Læs mere

TILBUD AF VARER. Tilbud på SAMSUNG ( Tilbud køre fra den 03-05-2015 til den 10-05-2015 )

TILBUD AF VARER. Tilbud på SAMSUNG ( Tilbud køre fra den 03-05-2015 til den 10-05-2015 ) Hvidevarer- Shop.dk Hvidevarer- Shop.dk Gl. Banegårdsplads 4 4220 Korsør Danmark CVR-nummer: 35946152 E-mail: Info@hvidevarershop.dk http://hvidevarershop.dk Tilbud på SAMSUNG ( Tilbud køre fra den 03-05-2015

Læs mere

Produktoversigt 2017 Siemens Hvidevarer 1. marts Siemens. Fremtiden flytter ind.

Produktoversigt 2017 Siemens Hvidevarer 1. marts Siemens. Fremtiden flytter ind. BSH group er indehaver af varemærkelicens fra Siemens AG. Produktoversigt 2017 Siemens Hvidevarer 1. marts 2017 http://www.siemens-home.bsh-group.com/dk Siemens. Fremtiden flytter ind. Der tages forbehold

Læs mere

> ren kvalitet uden sidestykke

> ren kvalitet uden sidestykke > ren kvalitet uden sidestykke 03 < > ren brugervenlighed XControl betjening Fleksibel og fremtidssikret styring Teknologien bag XControl betjeningssystemet tillader nem opdatering af programmer til alle

Læs mere

PLUS-PULS Køkken er et koncept, som bygger på klare principper for forbedring. Plusset er køkkenets hvidevarer. Gorenje +.

PLUS-PULS Køkken er et koncept, som bygger på klare principper for forbedring. Plusset er køkkenets hvidevarer. Gorenje +. PLUS-PULS Køkken er et koncept, som bygger på klare principper for forbedring. Plusset er køkkenets hvidevarer. Gorenje +. PLUS symboliserer eksklusive nyskabelser, som er skabt til at opfylde dine mest

Læs mere

6 TH SENSE POWERCLEAN OPVASKEMASKINER MED EN EKSTRA SANS FOR RENGØRING

6 TH SENSE POWERCLEAN OPVASKEMASKINER MED EN EKSTRA SANS FOR RENGØRING 6 TH SENSE POWERCLEAN OPVASKEMASKINER MED EN EKSTRA SANS FOR RENGØRING OPVASKEMASKINER MED EN EKSTRA SANS FOR RENGØRING HØJTTRYKSDYSSER SOM RENGØR GRYDER, PANDER OG FADE PLUS DEN RESSOURCE VENLIGE TEKNIK

Læs mere

Mivita. Forhandles af: Læs denne brugsanvisning omhyggeligt, før du bruger din espresso-kaffemaskine

Mivita. Forhandles af: Læs denne brugsanvisning omhyggeligt, før du bruger din espresso-kaffemaskine Forhandles af: Mivita Læs denne brugsanvisning omhyggeligt, før du bruger din espresso-kaffemaskine VIGTIGT: Opbevar nedenstående serienummer på din kaffemaskine til eventuel senere brug. Kun til husholdningsbrug.

Læs mere

ENERGI. EICO EMHÆTTE 6200 Udtræks emhætte, 60 cm. Kapacitet: 300 m 3 /t 2 hastigheder Inkl. 2 fronte - hvid og stål

ENERGI. EICO EMHÆTTE 6200 Udtræks emhætte, 60 cm. Kapacitet: 300 m 3 /t 2 hastigheder Inkl. 2 fronte - hvid og stål NBEFLER HVIDEVRER TIL SERIØSE PRISER pril-juni 2016 EG VSKEMSKINE LFL 73724 7 kg. /1400 omdr. Dampprogrammer ProTex skånsom tromle Spar tid-funktion 4.299,- OPVSKEMSKINE SMU 40 D 12 SK 12 kuverter/lydniveau

Læs mere

CDPE 6320. Brugsanvisning Bruksanvisning Käyttöohje Bruksanvisning User instructions OPVASKEMASKINE DISKMASKIN ASTIANPESUKONE OPPVASKMASKIN DISHWASHER

CDPE 6320. Brugsanvisning Bruksanvisning Käyttöohje Bruksanvisning User instructions OPVASKEMASKINE DISKMASKIN ASTIANPESUKONE OPPVASKMASKIN DISHWASHER DA SV FI NO EN Brugsanvisning Bruksanvisning Käyttöohje Bruksanvisning User instructions CDPE 6320 OPVASKEMASKINE DISKMASKIN ASTIANPESUKONE OPPVASKMASKIN DISHWASHER Tillykke Med Deres nye Candy opvaskemaskine.

Læs mere

Cerafit Fusion pander, sæt med 7 dele

Cerafit Fusion pander, sæt med 7 dele Cerafit Fusion pander, sæt med 7 dele Kære Tvins-kunde Du har lige købt et højkvalitetsprodukt - Cerafit Fusion fra Emerald Green Edition. Aluminium og keramisk materiale er kombineret i en avanceret fabrikationsproces,

Læs mere

Din brugermanual DELONGHI EO 1831.A http://da.yourpdfguides.com/dref/3384026

Din brugermanual DELONGHI EO 1831.A http://da.yourpdfguides.com/dref/3384026 Du kan læse anbefalingerne i brugervejledningen, den tekniske guide eller i installationsguiden. Du finder svarene til alle dine spørgsmål i i brugermanualen (information, specifikationer, sikkerhedsråd,

Læs mere

DEN ENESTE DETALJE, VI IKKE HAR TAGET HØJDE FOR, ER VEJRET

DEN ENESTE DETALJE, VI IKKE HAR TAGET HØJDE FOR, ER VEJRET DEN ENESTE DETALJE, VI IKKE HAR TAGET HØJDE FOR, ER VEJRET Kvalitet über alles Kvalitet über alles INGEN KOMPROMISER. KUN DET BEDSTE. I HVER DETALJE. RÖSLE NO.1 KUGLEGRILL er solid tysk kvalitet, når den

Læs mere

1.199,- Findes også i stål

1.199,- Findes også i stål ANBEFALER HVIDEVARER TIL SERIØSE PRISER WAB 24260 SN 5,5 kg, 1200 omdr. VarioPerfect AquaSpar-system /A/C SMALT KOMBISKAB A + ENERGI KLASSE KØLE/FRYSESKAB KAB ENF 2800 AOW Køl/frys: 190/64 liter Selvafrimende

Læs mere

DEN ORIGINALE. Mine yndlingsopskrifter. RÖMERTOPF naturlig madlavning, sund nydelse

DEN ORIGINALE. Mine yndlingsopskrifter. RÖMERTOPF naturlig madlavning, sund nydelse DEN ORIGINALE Mine yndlingsopskrifter RÖMERTOPF naturlig madlavning, sund nydelse RÖMERTOPF Mine yndlingsopskrifter RÖMERTOPF naturlig madlavning, sund nydelse 1. Oplag Copyright 2009 by RÖMERTOPF Keramik

Læs mere

Ta de gode vaner med i sommerhuset

Ta de gode vaner med i sommerhuset Ta de gode vaner med i sommerhuset - og få en mindre elregning Brug brændeovn i stedet for elvarme Tjek temperaturen på varmtvandsbeholderen Se flere gode råd inde i folderen Gode elvaner er meget værd

Læs mere

Bosch Hvidevarer Telegrafvej Ballerup Telefon:

Bosch Hvidevarer Telegrafvej Ballerup Telefon: Bosch Hvidevarer Telegrafvej 4 2750 Ballerup Telefon: 44 89 85 25 E-mail: bosch.hvidevarer@bshg.com www.bosch-home.dk 2012 Bosch Hvidevarer, BSH Hvidevarer A/S R15 300 432 Vaske- og tørreeksperten. En

Læs mere

Unifrigor. Unibar- køleborde

Unifrigor. Unibar- køleborde Unifrigor Unibar- køleborde Betjeningsvejledning Dæncker/lw Rev. 01 08/11 DK Indholdsfortegnelse Almindelig betjenings- og vedligeholdelsesvejledning... 3 VIGTIGT... 3 1 Inspektion af kabinettet... 3 2

Læs mere

TOP PERFORMANCE KARISMA

TOP PERFORMANCE KARISMA TOP PERFORMANCE in compact dimensions KARISMA N&W OG NECTA: EN LANG TRADITION FOR TEKNOLOGISK OVERLEGENHED. N&Ws succes inden for HORECA-segmentet startede helt tilbage i slutningen af 60 erne, da Zanussi

Læs mere

Produktsortiment Bosch Hvidevarer

Produktsortiment Bosch Hvidevarer Produktsortiment Bosch Hvidevarer Gældende pr. 1. oktober 2017 Der tages forbehold for trykfejl Priser er kun gældende for HusCompagniets kunder 1 Indbygningsovne med pyrolyse Serie 8 Ovntype / Ovnfunktioner

Læs mere

eksklusive hvidevarer til kvalitetskøkkener

eksklusive hvidevarer til kvalitetskøkkener eksklusive hvidevarer til kvalitetskøkkener 74 L 74 L pyrolyse BC3003001M1 EG indbygnings 74 L, rustfri stål med antifingerprint Betjening via pop-ud knapper Elektronisk timer Isofront plus, kold låge

Læs mere

SLIP NEMT AF MED DIT AFFALD

SLIP NEMT AF MED DIT AFFALD SLIP NEMT AF MED DIT AFFALD FRA VÆRDILØST SKRALD TIL ALTERNATIV ENERGI Med en InSinkErator køkkenkværn installeret under vasken i dit køkken, kan du bidrage til et bedre miljø. De madrester, du ellers

Læs mere

ST2FABP2. 50's style retro 60 CM INTEGRERET OPVASKEMASKINE RETRO DESIGN, CREME MÆRKE A+++A

ST2FABP2. 50's style retro 60 CM INTEGRERET OPVASKEMASKINE RETRO DESIGN, CREME MÆRKE A+++A ST2FABP2 60 CM INTEGRERET OPVASKEMASKINE RETRO DESIGN, CREME MÆRKE A+++A EAN13: 8017709166946 13 kuverter 9 programmer (4 hurtig programmer) Spuleprogram, glasprogram, ECO, auto 60-70, Super hurtigprogram:

Læs mere

Installationsvejledning COMBI E. Læs denne vejledning før installation

Installationsvejledning COMBI E. Læs denne vejledning før installation Installationsvejledning COMBI E Læs denne vejledning før installation Indledning Sådan fungerer Quooker COMBI E Quooker COMBI E er en kogende- og varmtvandsforsyning, som består af en sikkerhedsventil,

Læs mere