Opnå store besparelser i ordreprocessen. Fremskynd og forenkel din salgsproces. via ipad eller iphone

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Opnå store besparelser i ordreprocessen. Fremskynd og forenkel din salgsproces. via ipad eller iphone"

Transkript

1 Opnå store besparelser i ordreprocessen Fremskynd og forenkel din salgsproces via ipad eller iphone

2 Index Emner Side Introduktion...2 Se styles og forskellige varianter...3 Ordreoptagelse...4 Reducer tabt salgfortjeneste...5 Brandejere/engros features...6 Forhandler features...7 Packshots & Lookbook...8 B2B Webportal...8 Teknik & Setup...9 Gratis prøvversion...10 Referencer...10 Kontakt

3 Introduktion Nem forventningsafstemning i forhold til kunderne for både Brandejere, grossister og forhandlere Forøg profestionalisme i din foretning, forøg effektivitet og reducere fejl i salgsprocessen og spar stort på omkostninger. Apps4Fashion er et alt-i-et værtkøj til ipad og iphone for brandejere, grossister, agenter og forhandlere indenfor modebranchen. App en tilføjer professionalisme, øger effektiviteten og reducere antallet af fejl i salgsprocesserne og er i høj grad omkostningsbesparende. Apps4Fashion giver dig som virksomhed et stort forspring i forhold til dine konkurrenter. Apps4Fashion er en moderne løsning, som kan anvendes både som katalog, lookbook, brochure, som erstatning for vareprøver, til lagerstyring og salgsordre. Den er digital og dermed altid up to date. Samtidig har du altid din kollektion lige ved hånden enten på ipad en eller iphonen, så kunderne kan se den og få en flot og god brugeroplevelse. Fordele KOMPLET KATALOG Med Apps4Fashion har du altid hele dit katalog med dig. Du kan se detaljerede billeder, filtrere og søge på varer, få overblik over lagerbeholdningen og specifikke kundepriser samt finde matchende varer med henblik på mersalg. LOOKBOOK - Lad dine kunder blive inspireret af forskellige kombinationer og giv dem mulighed for at se looket med det samme. SPAR PÅ PRØVERNE Med højtopløselige billeder, har du mulighed for at vise dine produkter frem, ude at have dem med dig. SPAR PÅ PRINT - Med Apps4Fashion kan du vise dit katalog, lookbook, brochure og flyers på ingen tid. Hurtigt, nemt og altid up to date. Samtidig opnår du store besparelser på print. FULDT INTEGRERET MED BACKOFFICE - Apps4Fashion sender ordrene direkte til back office systemet, så lagersituationen altid er opdateret. Den kan integreres med alle ERP-system og tilmed også Microsoft Excel. SÆLG DIREKTE FRA LAGERET - Integrationen med back office systemet betyder, at lagerbeholdningen er tilgængelig overalt. Kunder og agenter får besked med det samme, når et produkt ikke længere er på lager og kan tilbyde alternative produkter. ONLINE / OFFLINE En unik feature, der sikrer, at ordre kan optages under alle forhold. B2B WEB - Giver mulighed for butikkerne selv at lave suppleringssalg samt pre-order via browser. 2.

4 Se styles og forskellige varianter Se styles og forskellig varianter af dem helt ned til mindste detalje med højtopløselige billeder Figur 1: Kør fingeren hen over skærmen for at scrolle gennem de forskellige styles Figur 2: Kør fingrene opad for at se de forskellige varianter af stylet Se styles Via dit katalog eller lookbook kan du nemt se det ønskede style ved at klikke på det. Ved at køre din finger til højre eller venstre hen over skærmen kan du scrolle igennem de forskellige styles (figur 1). Se varianter Ved at køre fingeren frem og tilbage på skærmen kan de forskellige varianter af samme style ses (figur 2). Figur 3: Spred fingrene for at zoom ind Søg og filtrer Du kan søge på forskellige style egenskaber så som farve, design eller varenummer. Derudover har du mulighed for at filtrere på forskellige måder, fx efter år, sæson, farve eller design. Nem zoom funktion Ved at sprede dine fingre på skærmen har du mulighed for at zoome ind og se selv de mindste detaljer i stylet (Figur 3). 3.

5 Ordreoptagelse Optag ordre eller forespørgsler med blot et par enkelte klik på skærmen Optag ordre eller forespørgsler direkte Med Apps4Fashion kan du nemt optage og behandle ordrer og forespørgsler direkte. Forespørgsler vil kun gælde i en B2B situation (ordre fra forhandler til grossist/brandowner). En ordre kan nemt placeres med blot et par enkelte klik på mærket eller gennem matrixen. Ordre kan optages som fri indeling / sortimenter / kasser. Brug stregkoder, eventuelt en lille blue tooth scanner. Figur 5: Kunden kan bekræfte ordren på skærmen Figur 6: Der genereres automatisk en ordrebekræftelse til kunden, hvor denne kan få et overblik over de købte produkter Online signatur Før ordren behandles, kan kunden bekræftet ved at sætte sin underskrift. Det kan gøres med en almindelig kuglepen direkte på ipad en eller iphonens skærm (figur 5). Ordrebekræftelse Efter ønske, kan man automatisk generere en så kunden kan få et overblik over ordren. Her kan dit firmas salgs- & leveringsbetingelser automatisk sendes med ordreoptagelse har aldrig været så nemt! (figure 6). 4.

6 Reducer tabt fortjeneste Samarbejde mellem brandejer og forhandlere skaber mersalg Tabt salg er lig med tabt omsætning, både for forhandlerne, brandejerne og agenterne. I den europæiske detailhandel ligger tabte salg på mellem 7 til 10 %. Det betyder faktisk, at det tabte salg udgør en værdi på fire milliard euro om året. Med nutidens teknologi er det ikke længere nødvendigt. Hvis et bestemt style ikke er tilgængelig i butikken, kan forhandleren sammen med kunden tjekke den aktuelle lagerbeholdning og bestille det ønskede style(s) med det samme. Stylet(s) bliver sendt direkte til forhandleren så hurtigt som muligt. På denne måde kan kunden købe det ønskede style(s), forhandleren kan få sin margin og salget bidrager til brandejerens omsætning. Brandejere og agenter kan nemt reducere den tabte fortjeneste ved at give deres kunder begrænset adgang til deres lagerinformation via Apps- 4Fashion. 5.

7 Brand/engros features Collection book/lookbook Apps4Fashions digitale lookbook giver brandejer og agenter en perfekt mulighed for at præsentere deres brands på en moderne og professionel måde overfor deres kunder og gør det tilmed muligt at optage ordre med det samme. Med Apps4Fashion har brandejere og agenter hele deres produktkatalog tilgængelig på ipad: visuel og med mulighed for zoom. Lookbooken reagere ved klik på skærmen, viser tilsvarende styles og produktbilleder ned i mindste detalje, hvilket gør det nemt for kunden at bestille ud fra. Du kan nemt administrere alle Lookbook billeder og kombinere dem selv. Du definere området på skærmen, der skal kunne klikkes på. Når en bruger klikker på et billede i din lookbook bliver tilsvarende styles vist automatisk. Herfra kan alle ønskede styles vælges og bestilles. Alt sammen på ipad eller iphone. Brandejere kan spare en formue på dyre vareprøver, trykte kataloger og kompliceret logistik. Derudover er det med Apps4Fashion ikke længere nødvendigt at slæbe rundt på tunge kollektionsprøver. Apps4Fashion som collection book/lookbook: - Digital produktkatalog for alle dine brands - Nem at betjene - Administration af styles - Klik og bestil - Altid up to date 6.

8 Forhandler features Collection book/lookbook Forhandlere kan bruge Apps4Fashions digitale lookbook til at præsentere deres kollektion på en moderne og professionel måde og dermed nå ud til et bredere publikum. Hele kollektionen kan gøres tilgængelig på ipad og iphone efter styles detaljer eller brand. Du kan også bruge Apps4Fashion til at distribuere dinebrochure online. Dit katalog, flyers eller brochure reagerer i forhold til klik på skærmen, viser tilsvarende styles ned til selv den mindste detalje og gør det nemt at placere en ordre da den er integreret med din nuværende webshop. Dit katalog, flyers eller brochure er altid up to date på ipad en eller iphonen, hvor din kollektion bliver præsenteret på en spændende og appellerende måde, der giver en god brugeroplevelse. Med Apps4Fashion kan du spare store summer på dyre printede kataloger, som slet ikke kan holde trit med præsentationen af dine nyestestyles. Apps4Fashion as collection book/ lookbook: - Digital produktkatalog for alle dine brands - Nem at betjene - Administration af styles - Klik og bestil - Altid up to date 7.

9 Packshots & Lookbook Lad Fashion Photo Studio klare dine produkt - og Lookbook billeder Produktbilleder er vigtige, men behøver ikke kokste en formue. Vi har specielt udviklet fotoudstyr, der gør, at vi tør sige, at vi har branchens billigste og flotteste flade packshots til hjemmesider, webshop, kataloger... you name it! Lookbook er et stærkt salgsværktøj, der præsenterer din kollektion via modeller og omgivelser. Med lookbooken viser du ikke bare din kollektion frem, men tilføjer den samtidig liv. Lookbook kan i høj grad bidrage til at sælge dyberer ind på de enklete produkter. I stedet for at sælge kollektionens enkelte undergrupper, sælges der via lookbook, et look, som i som brand ved hænger sammen. Det bliver solgt til butikkerne og derved bliver tøjet præsenteret på den helt rigtige måde. Tag dine egne packshots Sketz tilbyder ogsa, at virksomheden selv kan tage alle billeder. Er dit Arlige behov over billeder kan det med stor sandsynlighed bedst betale sig at tage billederne selv. Vi har udvikling en maskine, hvo du ikke behøver at være fotograf - det hele er automatiseret. Frilægning og transparent og automatisk gemt i formater, der passer. Ingen app uden billeder. Sketz kan igennem Fashion Photo Studio levere packshots fra 60 kroner og lookbook til 499,- Fashion Photo Studio betjener i dag en lang rækker faste kunder i hele Skandinavien med packshots og andre typer fashion billeder. Det er kunder indenfor alle segmenter. Apps4Fashion - B2B via Internettet Brug Apps4Fashion til dit pre-ordersalg og giv derefter dine kunder adgang til den webbaserede udgave af løsningen. De helt unikke fordele er, at butikkerne nu selv kan genbestille produkter og ikke mindst selv bastille pre-ordrer. Det sidste gør, at har du eksempelvis kunder, der ikke altid besøges, så kan de selv ordre direkte. Den webbaserede Apps4Fashion anvender de samme data som den App baserede version. Det er kosteffektivt og værdiskabende. 8.

10 Teknik & Setup ERP systemer Apps4fashion er bygget til Microsoft Dynamics og vi har i dag standard dataudvekslinger med Dynamics NAV (itsuitsfashion,trimit, Pebblestone, Logica). Dataudvekslingen kan ske på forskellige måder som webservices, CSV osv. CSV filerne placeres et aftalt sted og læses så løbende ind i Cloud Cache og det samme modsat. Style Pictures Alle billeder uploades via din egen eller vores FTP server og ofte kaldes billederne blot style number_colour. Cloud cache Dette er vores webadministrationsværktøj. Vi ønsker at så mange informationer kommer fra ERP som muligt. I dette værktøj kan data forædles yderligere. ipad/iphone eller web B2B Sælger og agenter kan optage ordre, se lagerstatus via ipad/ iphone. Butikkerne kan også bestille både pre-ordre og lagervarer direkte fra deres egen skærm. 8.

11 Download en gratis prøveversion Med app en kan brands og grossister på en gang fremskynde og effektivisere salgsprocesserne. Det sparer både brands/grossister og ikke mindst forhandler for meget arbejde, når de ser, hvor store besparelser der er at hente på ordreprocessen. Besøg Appel Store eller indscan QR koden for et direkte link til app en. Proof Of Concept dine egne data Du kan downloade en prøveversion af Apps4Fashion med test data. Du kan også vælge at afprøve versionen med dine egne test data. Vi sender dig nogle dokumenter, som du skal fylde ud med dine egne data og billeder. Du kan således se, hvordan løsningen fungerer med egne data. Det siger kunderne Ud over Apps4Fashions professionelle udseende har vi også opnået en betydelig reduktion i de administrative omkostninger. Ordrene kan optages direkte på iphonen eller ipad en og bliver automatisk integreret med vores ERP system. Det resulterer i færre trin i salgsprocessen, færre fejl og mere effektivt udnyttelse af vores tid. Wendy Groot, Finance Director hos SuperTrash (smykker og tøj) Den fungerer fantastisk godt. Apps4Fashion er et smukt, moderne og praktisk værktøj, som egner sig rigtig godt til vores brand-oplevelse. Vi ser store fordele i området for pre-salg, da Apps4Fashion giver os real-time information om pre-ordre, der gennemføres over hele verden. Hans Völlmer, Chief Operations Officer hos Brunotti (tøj og accessories) Vores sælgere og agenter optager nu ordre direkte på ipad og iphone, undersøger lagersituationen, får underskrift og aflevere bestillingsbekræftelser på med style billeder. I samme øjeblik er data registreret i vores ERP system. Der er en suveræn løsning helt i verdensklasse. Carsten Søndergaard, medejer af Bruun & Stengade (tøj) Fordi vores salgsproces nu er langt mere effektiv, letter det vores kunders arbejde. Det er dejligt både for vores kunder, men også for os selv. Takke være det er det nu plads til et kundebesøg ekstra om dagen. Vores sælgere har adgang til alle produkt- og kundeoplysninger og kan se orderhistorikken via Apps4Fashion. De har derfor ikke behov for at have adgang til vores ERP system, hvilket spare virksomheder som vores investeringer i ERP licenser. Jan Peter van den Brink, Managing Director hos SK Equestrian (rideudstyr) 10.

12 Agidon A/S Sct. Cathrine Vej Hjørring T: E: W: 11.

Det ultimative salgsværktøj

Det ultimative salgsværktøj Det ultimative salgsværktøj Salgsappen til dine sælgere Denne mobile salgsapp gør det nemt at få overblik over hele dit digitale katalog, registrere nye kunder, tilføje produkter til en ordre og lade dine

Læs mere

Salgs-appen til dine sælgere

Salgs-appen til dine sælgere Salgsapperne fra Salgsappen til dine sælgere Denne mobile salgsapp gør det let at gennemse hele dit digitale katalog, registrere nye kunder, tilføje produkter til en ordre eller lade dine kunder kvittere

Læs mere

Nemt og enkelt udlejningsprogram! Tilgængeligt hvor som helst, når som helst gennem din browser!

Nemt og enkelt udlejningsprogram! Tilgængeligt hvor som helst, når som helst gennem din browser! Nemt og enkelt udlejningsprogram! Tilgængeligt hvor som helst, når som helst gennem din browser! Få overblik over din forretning, lav flotte kontrakter og få overblik over dit lager nemt og enkelt! WIOsoft

Læs mere

IT FOR FASHION. wehelpfashion. From Design to Customer. DESIGN - D&PDM - økonomi - Salg - webshop - Merchandising - retail - Packshots

IT FOR FASHION. wehelpfashion. From Design to Customer. DESIGN - D&PDM - økonomi - Salg - webshop - Merchandising - retail - Packshots IT FOR FASHION wehelpfashion From Design to Customer DESIGN - D&PDM - økonomi - Salg - webshop - Merchandising - retail - Packshots velkommen Vi mener det bogstaveligt, når vi siger We Help Fashion! ejer

Læs mere

Vejledning og kommentarer til ny version

Vejledning og kommentarer til ny version Vejledning og kommentarer til ny version Udgave: SummaSummarum 4 Version: 4.10 SummaSummarum 4.10 & integration til Visma Avendo Webshop Visma Software lancerer en ny version af SummaSummarum, SummaSummarum

Læs mere

SALG & CRM MOBILITET KLÆD SÆLGEREN»I MARKEN« PÅ TIL SIT ARBEJDE MED LITTLEBEACON SALG OG CRM. The new approach to software.

SALG & CRM MOBILITET KLÆD SÆLGEREN»I MARKEN« PÅ TIL SIT ARBEJDE MED LITTLEBEACON SALG OG CRM. The new approach to software. SALG & CRM MOBILITET KLÆD SÆLGEREN»I MARKEN«PÅ TIL SIT ARBEJDE MED LITTLEBEACON SALG OG CRM The new approach to software LittleBeacon CASESTORY KRUUSE A/S er totalleverandør af alt, hvad dyrlæger har brug

Læs mere

Den NYE Sparex hjemmeside. Let at finde, udvælge og bestille online. www.sparex.dk

Den NYE Sparex hjemmeside. Let at finde, udvælge og bestille online. www.sparex.dk Let at finde, udvælge og bestille online DK Finde 1. Find det hurtigere Optimeret søgning nedbryder dit valg jo flere detaljer du indtaster. Det giver dig mulighed for at søge på Sparex reservedelsnumre,

Læs mere

RCS WEB Complaint. RCS Reklamationsmodul 100% integreret mellem RCS WEBSHOP og SAP Business One

RCS WEB Complaint. RCS Reklamationsmodul 100% integreret mellem RCS WEBSHOP og SAP Business One RCS WEB Complaint RCS Reklamationsmodul 100% integreret mellem RCS WEBSHOP og SAP Business One RCS WEB Complaint er en enkelt, integreret og overkommelig ERP-software løsning for virksomheder, hvis kerneværdi

Læs mere

AGIDON Kursushæfte. Effek viser dine arbejdsgange! Kursushæfte

AGIDON Kursushæfte. Effek viser dine arbejdsgange! Kursushæfte Lager AGIDON Kursushæfte Effekviser dine arbejdsgange! Kursushæfte Indholdsfortegnelse Introduktion 0-1 Velkommen...0-1 Indhold af kursusmateriale til Microsoft Dynamics...0-2 Dokumentationskonventioner...0-3

Læs mere

Nordenta Webshop. - online-bestilling har aldrig været lettere

Nordenta Webshop. - online-bestilling har aldrig været lettere Nordenta Webshop - online-bestilling har aldrig været lettere Nordentas webshop gør det nemt for dig, at bestille forbrugsvarer, når det passer dig. Udvidede søgemuligheder, bedre billeder, klinikkens

Læs mere

Dit velkendte Windows, bare bedre. Din introduktion til Windows 8.1 til virksomheder

Dit velkendte Windows, bare bedre. Din introduktion til Windows 8.1 til virksomheder Dit velkendte Windows, bare bedre. Din introduktion til Windows 8.1 til virksomheder Opdag startskærmen. Startskærmen indeholder alle dine vigtigste oplysninger. Dynamiske felter sørger for, at du altid

Læs mere

ACTONAS WEBSITE Onlinebestilling og support, når det passer dig!

ACTONAS WEBSITE Onlinebestilling og support, når det passer dig! ACTONAS WEBSITE Onlinebestilling og support, når det passer dig! www.actonacompany.com 2 FORDELE Du kan afgive ordrer via vores website, når det passer dig. Få detaljeret produktinformation, når du har

Læs mere

10 gode grunde. - derfor skal du vælge Office365

10 gode grunde. - derfor skal du vælge Office365 10 gode grunde - derfor skal du vælge Office365 1. Bedre samarbejde på tværs af lokationer En stor del af arbejdsstyrken tilbringer i dag langt mere tid væk fra deres kontor end hidtil. Dine ansatte kan

Læs mere

Danfoss e-handel Effektiviserer din virksomhed Døgnet rundt

Danfoss e-handel Effektiviserer din virksomhed Døgnet rundt Danfoss e-handel Effektiviserer din virksomhed Døgnet rundt Danfoss e-handel Danfoss tilbyder en række e-handelstjenester, som kan hjælpe dig med at drive din forretning på en mere effektiv måde: Web-bestilling

Læs mere

www.norgren.com Norgren international salg og service

www.norgren.com Norgren international salg og service Norgren international salg og service www.norgren.com Logoet, 'Norgren' og 'IMI' er registrerede varemærker. IMI Norgren Limited 2007. Af hensyn til udviklingspolitiken forbeholder Norgren sig retten til

Læs mere

Indhold Log ind... 2 MIN KONTO... 3 PROFIL... 4 Rediger dit kodeord... 4 Order... 4 Fakturaer... 5 Følgesedler... 6 Favoritter...

Indhold Log ind... 2 MIN KONTO... 3 PROFIL... 4 Rediger dit kodeord... 4 Order... 4 Fakturaer... 5 Følgesedler... 6 Favoritter... Indhold Log ind... 2 MIN KONTO... 3 PROFIL... 4 Rediger dit kodeord... 4 Order... 4 Fakturaer... 5 Følgesedler... 6 Favoritter... 6 Tilføj ny liste... 6 Tilføj og fjerne produkter til og fra favoritter:...

Læs mere

IT-løsning til trælaster NAV. Timber

IT-løsning til trælaster NAV. Timber IT-løsning til trælaster NAV Timber NAV4Timber ny brancheløsning til trælasterne - udviklet på nyeste teknologi naturligvis! Umiddelbart efter frigivelsen af den spritnye Microsoft Dynamics NAV 2013 gik

Læs mere

Brug af Office 365 på din iphone eller ipad

Brug af Office 365 på din iphone eller ipad Brug af Office 365 på din iphone eller ipad Startvejledning Se mail Konfigurer din iphone eller ipad til at sende og modtage e-mail fra dit Office 365-konto. Se din kalender, uanset hvor du er Du kan altid

Læs mere

Actonas website. Onlinebestilling og support, når det passer dig!

Actonas website. Onlinebestilling og support, når det passer dig! Actonas website Onlinebestilling og support, når det passer dig! www.actonacompany.dk FORDELE Du kan afgive ordrer via vores website, når det passer dig. Få detaljeret produktinformation, når du har brug

Læs mere

Dan Rolsted PIT. Side 1

Dan Rolsted PIT. Side 1 Side 1 Side 2 Indledning I denne vejledning vil der vises hvordan Office 365 opsættes på de forskellige platforme, herunder IOS (ipad) og Android (HTC One). Derudover vil der også være vejledning til Windows

Læs mere

DDB Detail Kom i gang med programmet

DDB Detail Kom i gang med programmet Installation af program Der er sendt eller hentet en ZIP fil på www.ddb-detail.dk. Denne ZIP fil skal udpakkes på f.eks. drev C:\ i en mappe f.eks. DDB_Detail. Opret en genvej til filen DDB_Detail.exe

Læs mere

Introduktion til OneDrive. Windows-selvstudium: Side 11 af 11

Introduktion til OneDrive. Windows-selvstudium: Side 11 af 11 Introduktion til OneDrive Windows-selvstudium: Side 11 af 11 I Windows 8.1 og Windows RT 8.1 kan du nemt gemme dine filer i OneDrive og åbne dem fra en hvilken som helst enhed, f.eks. din pc, tablet eller

Læs mere

Du skal ikke sælge sand i Sahara. Du skal sælge den støvsuger der suger det op.

Du skal ikke sælge sand i Sahara. Du skal sælge den støvsuger der suger det op. Du skal ikke sælge sand i Sahara. Du skal sælge den støvsuger der suger det op. Bliv butikselev hos AO Hos AO lærer du at sælge. Ikke hvad som helst. Men præcis det, kunden har brug for. Uanset om det

Læs mere

Cylindre Luftbehandlingsudstyr Ventiler Fittings Pressostater Vakuum webstore

Cylindre Luftbehandlingsudstyr Ventiler Fittings Pressostater Vakuum webstore Cylindre Luftbehandlingsudstyr Ventiler Fittings Pressostater Vakuum webstore 2 KØB ONLINE MED SIKKERHED EN Webstore, DU KAN HAVE TILLID TIL VÆLG DE RETTE PRODUKTER HURTIGT l Over 10.000 lagerførte produkter

Læs mere

Vejledning til Kilometer Registrering

Vejledning til Kilometer Registrering Vejledning til Kilometer Registrering iphone Appen som holder styr på dit firma og privat kørsel. Udviklet af Trisect Development 2011. www.trisect.dk For iphone version 4.2 og nyere. Med Kilometer Registrering

Læs mere

Kvikguide til Bygmas Proff- og Tøjshop. Få overblik på bygma.dk/proff bygma.dk/toj og spar tid

Kvikguide til Bygmas Proff- og Tøjshop. Få overblik på bygma.dk/proff bygma.dk/toj og spar tid Kvikguide til Bygmas Proff- og Tøjshop Få overblik på bygma.dk/proff bygma.dk/toj og spar tid 0 Gode grunde til at bruge Proffshoppen og Tøjshoppen. Du kan bestille varer, når det passer dig døgnet rundt.

Læs mere

Vejledning i upload af serier til Danske tegneseriskaberes app.

Vejledning i upload af serier til Danske tegneseriskaberes app. Vejledning i upload af serier til Danske tegneseriskaberes app. En kort intro Version 1.2 22/11/2012 Danske Tegneserieskabere har lavet appen for at give medlemmer og andre en nem adgang til at publicere

Læs mere

Sådan kommer du i gang med at handle på Berners WEBshop

Sådan kommer du i gang med at handle på Berners WEBshop Sådan kommer du i gang med at handle på Berners WEBshop Bestil dine varer, når DU har tid! Berners webshop tilbyder en række unikke værktøjer, hvor du som kunde har mulighed for at skræddersy din personlige

Læs mere

Sammenligning af Office 2013-versionen

Sammenligning af Office 2013-versionen Sammenligning af 2013-versionen Nyt eller forbedret Udvalgt Word 2013 2013 2010 2007 2003 Opret flotte dokumenter, og få en bedre læseoplevelse Med den nye læsetilstand kan du koncentrere dig fuldt ud

Læs mere

GECKO Booking Gavekort-/shop modul vejledning

GECKO Booking Gavekort-/shop modul vejledning GECKO Booking Gavekort-/shop modul vejledning Dette modul giver dig mulighed for at sælge gavekort og varer direkte fra din hjemmeside. Sælger du gavekort, holder systemet automatisk styr på alle dine

Læs mere

EffEKTIvISER hverdagen AMPAREX brugervenligt OG InTEGRERET SOfTWARE TIl OPTIKERE Kunde håndtering KASSe (POS) MArKedSføring

EffEKTIvISER hverdagen AMPAREX brugervenligt OG InTEGRERET SOfTWARE TIl OPTIKERE Kunde håndtering KASSe (POS) MArKedSføring Effektiviser hverdagen AMPAREX brugervenligt og integreret software til optikere dtering Kunde hån S) KASSE (PO øring Markedsf DU BEHØVER IKKE VÆRE PÅ KONTORET FOR AT SERVICERE DINE KUNDER AMPAREX s unikke

Læs mere

søgaard co ipaper online katalog - nyt liv til dine pdf filer

søgaard co ipaper online katalog - nyt liv til dine pdf filer ipaper online katalog - nyt liv til dine pdf filer Brochurer, kataloger, blade mm. online ipaper giver brugeren mulighed for - på hjemmesiden - at bladre i dine kataloger, tryksager og brochurer på samme

Læs mere

WALLMOB. POS Manual. BackOffice WALLMOB.COM

WALLMOB. POS Manual. BackOffice WALLMOB.COM POS Manual BackOffice WALLMOB.COM S. 2 Velkommen til dit BackOffice For bedst muligt at opsætte og navigere rundt i dit Wallmob POS BackOffice, anbefaler vi en grundig gennemgang af nærværende manual,

Læs mere

Nyt i Microsoft Dynamics NAV 2017

Nyt i Microsoft Dynamics NAV 2017 Nyt i Microsoft Dynamics NAV 2017 Microsoft Dynamics NAV 2017 er en brugervenlig virksomhedsløsning fra Microsoft, som er nem at implementere og styrker dine forretningsambitioner. Nyt i Microsoft Dynamics

Læs mere

Products Solutions Services. Nye muligheder, nye oplevelser. Personlig og digital. Mit Endress+Hauser.

Products Solutions Services. Nye muligheder, nye oplevelser. Personlig og digital. Mit Endress+Hauser. Products Solutions Services Nye muligheder, nye oplevelser. Personlig og digital. Mit Endress+Hauser. Nye muligheder, nye oplevelser. Personlig og digital. Mit Endress+Hauser. 2 Nye New muligheder, possibilities,

Læs mere

Brugervejledning VolvoPentaShop B2C vers.1

Brugervejledning VolvoPentaShop B2C vers.1 Brugervejledning VolvoPentaShop B2C vers.1 1 - Ordreindtastning 1.1 Samlet ordreproces 1.2 Oprettelse af en quick-ordre 1.3 Opret ordre fra gemte lister 1.4 Opret ordre ved at uploade en fil 1.4.1 Upload

Læs mere

Sofier. Pos made simple. Produktbeskrivelse. Brancheløsninger til dine specifikke behov.

Sofier. Pos made simple. Produktbeskrivelse. Brancheløsninger til dine specifikke behov. Produktbeskrivelse Brancheløsninger til dine specifikke behov. Sofier OM OS Sofier er stiftet i 2014 vi har sammen med en række specialister og udviklere, har skåret ind til benet for at kunne fokusere

Læs mere

Rev. 05-10. Brugervejledning. Webshop Sika Danmark A/S

Rev. 05-10. Brugervejledning. Webshop Sika Danmark A/S Rev. 05-10 Brugervejledning Webshop Sika Danmark A/S Indholdsfortegnelse Afsnit Emne Side 1. Indledning 2 2. Quickguide forklaring af menu 3 2.1 Menu til venstre 3 2.2 Topmenu 3 3. Log-in 5 4. Bestilling

Læs mere

VEJLEDNING 0. Velkommen til Randers HF & VUC IT

VEJLEDNING 0. Velkommen til Randers HF & VUC IT VEJLEDNING 0 Velkommen til Randers HF & VUC IT Randers HF & VUC 2018 Som studerende på Randers HF & VUC har du adgang til flere IT-tjenester, som du har brug for i dit studie. LUDUS LUDUS-web er stedet

Læs mere

VEJLEDNING TIL MY KENTAUR

VEJLEDNING TIL MY KENTAUR VEJLEDNING TIL MY KENTAUR INDHOLDFORTEGNELSE 1. LOGIN TILMELDING - NY KUNDE 1 TILMELDING - EKSISTERENDE KUNDE 2 GLEMT ADGANGSKODE 3 2. MY KENTAUR BASISOPLYSNINGER OG RETTE ADGANGSKODE 4 ORDRE 4 GENBESTILLE

Læs mere

Dynamics AX hos Columbus

Dynamics AX hos Columbus Dynamics AX hos Columbus Dynamics AX er ikke længere bare Dynamics AX Stop lige op, før du vælger at opgradere Vejen til produktivitet er Rollecentre Henrik fortæller dig, hvordan det er at være kunde

Læs mere

Tænk ud af boksen med Microsoft Dynamics NAV og kig på Microsoft Dynamics NAV 2016

Tænk ud af boksen med Microsoft Dynamics NAV og kig på Microsoft Dynamics NAV 2016 INDLÆG 02 DYNAMICS NAV Tænk ud af boksen med Microsoft Dynamics NAV og kig på Microsoft Dynamics NAV 2016 Peter G. Tranders 04.11.2015 CGI Group Inc. 2015 Peter G. Tranders Uddannelse Rolle Certificeringer

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE. INDLEDNING... 7 Kristian Langborg-Hansen. KAPITEL ET... 9 I gang med App Inventor. KAPITEL TO...

INDHOLDSFORTEGNELSE. INDLEDNING... 7 Kristian Langborg-Hansen. KAPITEL ET... 9 I gang med App Inventor. KAPITEL TO... INDHOLDSFORTEGNELSE INDLEDNING... 7 Kristian Langborg-Hansen KAPITEL ET... 9 I gang med App Inventor Installation af App Inventor... 10 Trådløs installation... 11 Installation af emulator (Windows)...

Læs mere

CONTINIA DOCUMENT CAPTURE FACTSHEET

CONTINIA DOCUMENT CAPTURE FACTSHEET FACTSHEET EGENSKABER Continia Document Capture DATAFANGST > Lokal- og fjernbaseret scanning af købsfakturaer direkte ind i Microsoft Dynamics NAV. > Automatisk download og registrering af PDF-dokumenter

Læs mere

VEJLEDNING ITS365. Gratis tilbud til alle kursister på Randers HF & VUC

VEJLEDNING ITS365. Gratis tilbud til alle kursister på Randers HF & VUC VEJLEDNING ITS365 Gratis tilbud til alle kursister på Randers HF & VUC Randers HF & VUC 2014 INDLEDNING Randers HF & VUC tilbyder alle kursister tilknyttet skolen en Office 365 løsning kaldet ITS365. Her

Læs mere

Bliv fri for indtastninger

Bliv fri for indtastninger Bliv fri for indtastninger Nu kan du slippe for tidskrævende indtastninger af købsfakturaer. Efter et hurtigt scan bliver fakturaoplysninger genkendt og data registreres automatisk i Dynamics NAV, klar

Læs mere

Menuen E-shop har 4 undermenupunkter: Varer, Kunder, Ordrer og Opsætning.

Menuen E-shop har 4 undermenupunkter: Varer, Kunder, Ordrer og Opsætning. E-shop E-shoppen giver dig mulighed for, at drive handel på Internet. Når du har modulet E-shop, vil du i hovedmenuen i administrationen kunne se disse menupunkter: Menuen E-shop har 4 undermenupunkter:

Læs mere

Tlf. +45 7027 1699 Fax + 45 7027 1899

Tlf. +45 7027 1699 Fax + 45 7027 1899 Firmaordninger I firmaoversigten kan du holde styr på dit kundekartotek samt disses bookinger. Der kan desuden oprettes andre firmaer end dit eget. Herved kan der udbydes særlige ydelser på med egne arbejdstider.

Læs mere

Har du det rigtige fokus?

Har du det rigtige fokus? Har du det rigtige fokus? Opdag en bedre måde at arbejde på Professionel fotograf eller seriøs hobby knipser? Så er Foto its unikke fotografsystem lige noget for dig. Det indeholder alt, hvad du har behov

Læs mere

www.fjedre.dk Industrivej 21 8260 Viby J Tlf.: 86 72 00 99 e-mail: sif@fjedre.dk

www.fjedre.dk Industrivej 21 8260 Viby J Tlf.: 86 72 00 99 e-mail: sif@fjedre.dk Du modtager dine fjedre næste dag med posten Med over 15.000 forskellige fjedre på lager, søger vi altid at afhjælpe dit behov og sende ordren samme dag. www.fjedre.dk Industrivej 21 8260 Viby J Tlf.:

Læs mere

Internettet. Tema. på ipad Opdateret d Ældresagens datastue Aktivitetscentret Bavnehøj. Nørre Snede Tema: Internettet på ipad

Internettet. Tema. på ipad Opdateret d Ældresagens datastue Aktivitetscentret Bavnehøj. Nørre Snede Tema: Internettet på ipad n Tema Internettet på ipad Opdateret d. 14.10.2017 Sofus Opdateret d. 31. januar 2017 Side 1 Indhold Side 3 Side 3 Side 4 Side 4 Side 5 Side 6 Side 7-8 Side 9 Side 10 Side 11 Side 12 Side 13 Side 14 Side

Læs mere

NYT Panda Antivirus 2007 Kom godt i gang Vigtigt! Læs venligst grundigt afsnittet i denne guide om online registrering. Her findes nødvendige oplysninger for maksimal beskyttelse af din PC. Afinstaller

Læs mere

Mobile løsninger til salg, service og flådestyring. Jens Davidsen CEO WPA Mobile ApS.

Mobile løsninger til salg, service og flådestyring. Jens Davidsen CEO WPA Mobile ApS. Mobile løsninger til salg, service og flådestyring Jens Davidsen CEO WPA Mobile ApS. Indhold Historien Teknik Fordele Produkt Erfaringer Prisen Introduktion Historien Microsoft Lande / sprog Kunder DONG

Læs mere

DE Online løsning: Quick guide til oprettelse af ATA Carnet

DE Online løsning: Quick guide til oprettelse af ATA Carnet DE Online løsning: Quick guide til oprettelse af ATA Carnet Dette dokument er en introduktion til Dansk Erhvervs online løsning til oprettelse og bestilling af ATA Carnet. Dokumentet indeholder en overordnet

Læs mere

C-WEB. TM Online dokumenthåndtering, tilgængelig for dig, kollegaer og samarbejdspartnere.

C-WEB. TM Online dokumenthåndtering, tilgængelig for dig, kollegaer og samarbejdspartnere. C-WEB Byggeprojekt.dk og C-WEB leverer mobile og webbaserede digitale byggerier i skyen. IT-infrastrukturen er skræddersyet efter specifikke behov og til udveksling af kvalitetssikrede byggeinformationer

Læs mere

ON!Track Mobil brugermanual

ON!Track Mobil brugermanual ON!Track Mobil brugermanual Indhold Hvad er ON!Track?... 2 Hvordan downloades ON!Track fra App Store?... 3 Hvordan navigeres i ON!Track Mobile App?... 8 Hvordan tilføjes et generisk aktiv?... 17 (a) Tilføj

Læs mere

IT OG LOGISTIK. It som salgsværktøj i butikken 2. It som forretningsunderstøttelse 3. Hjemmesiden 4. HTH er ordreproducerende 5

IT OG LOGISTIK. It som salgsværktøj i butikken 2. It som forretningsunderstøttelse 3. Hjemmesiden 4. HTH er ordreproducerende 5 IT OG LOGISTIK It som salgsværktøj i butikken 2 It som forretningsunderstøttelse 3 Oms 3,9b Hjemmesiden 4 HTH er ordreproducerende 5 It i administrationen 6 1 IT SOM SALGSVÆRKTØJ I BUTIKKEN Kunder gribes

Læs mere

PRINT MANAGEMENT. effektiviserer informationsflowet og forenkler dit liv

PRINT MANAGEMENT. effektiviserer informationsflowet og forenkler dit liv PRINT MANAGEMENT effektiviserer informationsflowet og forenkler dit liv 1 2 STRÅLFORS RELEASE THE POWER OF COMMUNICATION 3 Total kontrol over din trykte kommunikation Ønsker du at fokusere på din kerneaktivitet

Læs mere

20% TIL ARKITEKTFORBUNDETS MEDLEMMMER

20% TIL ARKITEKTFORBUNDETS MEDLEMMMER GRAFISKE KURSER SOFTWORLD KURSER 20% TIL ARKITEKTFORBUNDETS MEDLEMMMER Som medlem af Arkitektforbundet, får du 20% rabat på Adobe, Apple og Microsoft kurser hos Softworld. Arkitektforbundet har forhandlet

Læs mere

Brugermanual til MOBI:DO Make på Android

Brugermanual til MOBI:DO Make på Android Brugermanual til MOBI:DO Make på Android Introduktion Med MOBI:DO Make kan du oprette guides, som kan ses i MOBI:DO. En guide virker som en guide der fører brugeren hele vejen igennem en arbejdsopgave.

Læs mere

Hvordan opretter jeg eller retter min profil i FreelanceNøglen

Hvordan opretter jeg eller retter min profil i FreelanceNøglen Hvordan opretter jeg eller retter min profil i FreelanceNøglen - sidst redigeret d. 13. november 2009 af Rikke Møller-Poulsen For at blive optaget i FreelanceNøglen eller ændre din profil skal du gøre

Læs mere

DE Online løsning: Quick guide til oprettelse af ATA Carnet

DE Online løsning: Quick guide til oprettelse af ATA Carnet DE Online løsning: Quick guide til oprettelse af ATA Carnet Dette dokument er en introduktion til Dansk Erhvervs online løsning til oprettelse og bestilling af ATA Carnet. Dokumentet indeholder en overordnet

Læs mere

KOM GODT I GANG MED. Desktop Mendeley Menuen er simpel og intuitiv. I Menuen Tools finder du web importer og MS Word plugin

KOM GODT I GANG MED. Desktop Mendeley Menuen er simpel og intuitiv. I Menuen Tools finder du web importer og MS Word plugin Mendeley er et program til håndtering af PDF er og referencer, som frit kan downloades fra internettet. Der er fri lagringskapacitet for en enkeltbruger op til en vis mængde data. Du kan hente programmet

Læs mere

Tryk på IPAD/IPHONE ikonet i menuen

Tryk på IPAD/IPHONE ikonet i menuen VALTRONICS IPHONE/IPAD APP BRUGERVEJLEDNING Herunder vises forskellige måder, hvorpå man kan installere in IPHONE eller IPAD app til Valtronics undendørs kamera. Husk før du begynder med app download,

Læs mere

Milestone Systems. Hurtig introduktion: Aktiver licenser til XProtect VMS-produkter 2019 R1. XProtect Professional og XProtect Express

Milestone Systems. Hurtig introduktion: Aktiver licenser til XProtect VMS-produkter 2019 R1. XProtect Professional og XProtect Express Milestone Systems Hurtig introduktion: Aktiver licenser til XProtect VMS-produkter 2019 R1 XProtect Professional og XProtect Express Før du går i gang Dette dokument beskriver de grundlæggende trin, som

Læs mere

paustian: MERA forstår vores forretning

paustian: MERA forstår vores forretning paustian: MERA forstår vores forretning Paustian er afhængig af et virksomhedssystem, der giver overblik og som er bygget af folk med forretningsforståelse og evne til at skræddersy de enkelte dele på

Læs mere

KVIKDRAW TEGNEPROGRAM

KVIKDRAW TEGNEPROGRAM Kvikdraw KVIKDRAW TEGNEPROGRAM Kvikdraw er et salgsværktøj, som gør det muligt at præsentere tilbud på vores garderobeløsninger, med tegning og vejledende udsalgspriser, inden for få minutter. Programmet

Læs mere

Fleksibilitet og Sikkerhed

Fleksibilitet og Sikkerhed Fleksibilitet og Sikkerhed WPS - Web Publishing System er den perfekte marketings- og Kommunikationsplatform, idet systemet får det optimale ud af det hurtigste og mest dynamiske medie i dag - Internettet.

Læs mere

BDmobil. Brugermanual. Http://m.bd.dk. - Altid lige ved hånden. BDmobil er dit bd.dk i lommeformat du har derfor altid dit bd.dk med på farten.

BDmobil. Brugermanual. Http://m.bd.dk. - Altid lige ved hånden. BDmobil er dit bd.dk i lommeformat du har derfor altid dit bd.dk med på farten. BDmobil - Altid lige ved hånden Http://m.bd.dk Brugermanual BDmobil er dit bd.dk i lommeformat du har derfor altid dit bd.dk med på farten. 1 Login og installation For at logge ind på BDmobil, skal du

Læs mere

Moduloversigt Dynamicweb ecommerce

Moduloversigt Dynamicweb ecommerce Betalings- 50,- pr. md. 3.000,- 3.000,- 3.000,- gateway Kun Quickpay Betal ordrer online Betalingsgateway giver kunder mulighed for at betale ordrer online med danske og udenlandske betalingskort. Endvidere

Læs mere

VELKOMMEN BACKOFFICE HARDWARE OPSÆTNING FRONTEND KOM GODT IGANG. Kategorier Tilføj kategorier Brugere. Oversigt. Salg

VELKOMMEN BACKOFFICE HARDWARE OPSÆTNING FRONTEND KOM GODT IGANG. Kategorier Tilføj kategorier Brugere. Oversigt. Salg KOM IGANG Her er manualen, der vil guide dig igennem opsætning af dit nye Point Of Sale system. Derudover vil du der finde svar på alle dine spørgsmål omkring din daglige brug af OneStore POS. 0 VELKOMMEN

Læs mere

VELKOMMEN! BILTORVETS ÅRSDAG Biltorvets årsdag 2018

VELKOMMEN! BILTORVETS ÅRSDAG Biltorvets årsdag 2018 VELKOMMEN! BILTORVETS ÅRSDAG 2018 Biltorvets årsdag 2018 FRA LEAD TIL SALG WORKSHOP 3 Biltorvets årsdag 2018 Hvordan vi inspirerer og opmuntrer til bilkøbet Familien Jensen 1 Workshop temaer Underemner

Læs mere

8 Tips & Tricks: Overvejer du også at skifte fra C5 til NAV?

8 Tips & Tricks: Overvejer du også at skifte fra C5 til NAV? 8 Tips & Tricks: Overvejer du også at skifte fra C5 til NAV? + Introduktion Stifter og Direktør af IT-Effect Kim Friis fortæller igennem 8 korte afsnit, hvad man skal overveje, når man skifter fra C5 til

Læs mere

Bruger v1.5 QUICK GUIDE. Green Glass Software V/ Dan Feld-Jakobsen Lojovej 1 6200 Aabenraa 51 92 83 58 / dan@rekvi-skole.dk

Bruger v1.5 QUICK GUIDE. Green Glass Software V/ Dan Feld-Jakobsen Lojovej 1 6200 Aabenraa 51 92 83 58 / dan@rekvi-skole.dk Bruger v1.5 QUICK GUIDE Green Glass Software V/ Dan Feld-Jakobsen Lojovej 1 6200 Aabenraa 51 92 83 58 / dan@rekvi-skole.dk INTRODUKTION TIL REKVI-SKOLE Ideen med Rekvi-skole systemet udsprang fra et behov

Læs mere

Ultrakort om Kop&Kande

Ultrakort om Kop&Kande Ultrakort om Kop&Kande 96 butikker (DK, Grønland, Island, Færøerne) Frivillig kæde Omsætter for ca. 750 mio. kroner ud af butik 2012 vs2009 Omsætningsvækst +15% Antal butikker + 18% Acceptabel indtjening

Læs mere

Quick guide TVILUMS E-SHOP.

Quick guide TVILUMS E-SHOP. Quick guide TVILUMS E-SHOP www.tvilum.com INDHOLD Quick Guide Tvilums E-shop 3 Oprettelse af forhandler-konto 4-5 Log ind som forhandler 6-7 E-shop 2 velkomst siden 8 estil varer 9-12 Priser 13 fslut ordre

Læs mere

E-SHOPPEN. Brugervejledning

E-SHOPPEN. Brugervejledning E-SHOPPEN Brugervejledning KOM GODT I GANG MED WÜRTHS ONLINE LØSNING Denne manual er lavet for at hjælpe dig godt på vej til at bruge Würths e-shop. Den guider dig igennem med billeder og kan også anvendes

Læs mere

Lav etiketter online. Hvorfor? Før du går i gang. Hvordan

Lav etiketter online. Hvorfor? Før du går i gang. Hvordan Hvorfor? Arbejdet med at lave etiketter i Office 365 er blevet meget besværligt. Hvis du har behov for at lave etiketter, vil vi anbefale at bruge programmet, Avery, som findes som en onlineversion på

Læs mere

Introduktion til ebconnect gateway... 2. Opret brugerkonto... 2. Registrer dig i NemHandelsregistret... 2

Introduktion til ebconnect gateway... 2. Opret brugerkonto... 2. Registrer dig i NemHandelsregistret... 2 Indholdsfortegnelse Introduktion til ebconnect gateway... 2 Opret brugerkonto... 2 Registrer dig i NemHandelsregistret... 2 Registrering med ebconnect som endepunkt... 3 Abonnementtyper... 3 Kom godt i

Læs mere

QR koder kræver dels en fysisk genstand at klistre koden på, og dels er operationen noget omfattende med print af kode og fysisk opsætning af denne.

QR koder kræver dels en fysisk genstand at klistre koden på, og dels er operationen noget omfattende med print af kode og fysisk opsætning af denne. Notat SEGES P/S Koncern Digital Stedfæstede instrukser ved brug af Recho Ansvarlig JPH Projekt: 7463, Kompetenceudvikling - når landmanden har tid og behov Oprettet 12-2015 Side 1 af 6 Stedfæstede instrukser

Læs mere

Brugermanual til MOBI:DO Make på ipad

Brugermanual til MOBI:DO Make på ipad Brugermanual til MOBI:DO Make på ipad Introduktion Med MOBI:DO Make kan du oprette guides, som kan ses i MOBI:DO. En guide virker som en checkliste, der fører brugeren hele vejen igennem en arbejdsopgave.

Læs mere

Quick guide. tvilums e-shop.

Quick guide. tvilums e-shop. Quick guide tvilums e-shop www.tvilum.com Quick Guide Tvilums e-shop Vi er stolte af at kunne præsentere Tvilums nye hjemmeside med e-shop. Vi håber at den vil skabe merværdi for din forretning som forhandler

Læs mere

Brugervejledning til hurtig start af EasyBusiness Online Indholdsfortegnelse:

Brugervejledning til hurtig start af EasyBusiness Online Indholdsfortegnelse: Brugervejledning til hurtig start af EasyBusiness Online Indholdsfortegnelse: 1. Hvordan du bliver tilsluttet EasyBusiness...2 2. Hvordan du foretager en søgning...2 3. Hvordan du gemmer og åbner en søgning...4

Læs mere

Problemstilling: Ordrestørrelsen bliver mindre men der kommer flere ordrer, der skal tastes

Problemstilling: Ordrestørrelsen bliver mindre men der kommer flere ordrer, der skal tastes Problemstilling: Ordrestørrelsen bliver mindre men der kommer flere ordrer, der skal tastes Har du overvejet andre muligheder for at modtage virksomhedens ordrer? Det kunne f.eks. være vha. EDI, XML eller

Læs mere

Vi omtaler setup et som presale, men det er faktisk blot et reservationssystem, for kunderne lægger ikke ordren på forhånd.

Vi omtaler setup et som presale, men det er faktisk blot et reservationssystem, for kunderne lægger ikke ordren på forhånd. Presale via admin Denne vejledning beskriver hvordan presalesystemet i Admin fungerer, og hvordan man kan arbejde med at sætte modeller til Presale( reservationsmode). Vi omtaler setup et som presale,

Læs mere

Funktions Manual. Skyhost WebPortal. Login (Bemærk: for at kunne bruge WebPortalen skal du have et aktivt abonnement fra Skyhost)

Funktions Manual. Skyhost WebPortal. Login (Bemærk: for at kunne bruge WebPortalen skal du have et aktivt abonnement fra Skyhost) Funktions Manual Skyhost WebPortal Login (Bemærk: for at kunne bruge WebPortalen skal du have et aktivt abonnement fra Skyhost) 1: Gå ind i på www.skyhost.dk - Klik på WebPortal knappen øverst på siden

Læs mere

Guide til webshop 2. JEG HAR ALLEREDE EN KONTO - HVORDAN FÅR JEG ADGANG, OG HVAD ER FORDELENE?... 2

Guide til webshop 2. JEG HAR ALLEREDE EN KONTO - HVORDAN FÅR JEG ADGANG, OG HVAD ER FORDELENE?... 2 Guide til webshop 1. SÅDAN BLIVER DU OPRETTET I WEBSHOPPEN... 2 1.1. Hvordan bliver jeg kunde?... 2 1.2. Kan jeg tilføje andre fra min virksomhed?... 2 1.3. Kan jeg få tilpasset webshoppen til mine behov?...

Læs mere

En introduktion til Tangora mini Web CMS

En introduktion til Tangora mini Web CMS En introduktion til Tangora mini Web CMS Få et professionelt website Nemt og billigt Det er nemmere at publicere og vedligeholde dit eget website end du tror. Med Tangora mini får du alle de redskaber,

Læs mere

System Innovation Consult ApS

System Innovation Consult ApS Linåvej 9A - 8600 Silkeborg Denmark Tlf.: +45 8680 1522 - Fax: +45 8681 4561 - CVR-nr.: 3420 3644 Email: kurt@sysinconcult.com SAP Business One ERP-systemet for mindre og mellemstore virksomheder fra Verdens

Læs mere

SMARTrevisor. Revisorløsningen, der effektiviserer og accelererer din forretning. Baseret på Microsoft Dynamics NAV

SMARTrevisor. Revisorløsningen, der effektiviserer og accelererer din forretning. Baseret på Microsoft Dynamics NAV SMARTrevisor Revisorløsningen, der effektiviserer og accelererer din forretning Baseret på Microsoft Dynamics NAV Dine kunder flytter sig. Flytter du med? At kunne tilbyde dine kunder den bedst tænkelige

Læs mere

Søger I et godt mid- og backoffice til jeres rejsebureau? Kontakt TravelOffice for en gratis demonstration!

Søger I et godt mid- og backoffice til jeres rejsebureau? Kontakt TravelOffice for en gratis demonstration! SoftSuitCase GROUPS & Allootments er et sæt værktøjer, der hjælper rejsebureauet med at sælge og vedligeholde grupper og allotments. Systemet egner sig både til adhock grupper og faste allotments. Ver.

Læs mere

Internet. Komplet featureliste. Aesiras - integreret Regnskab, Handel og Internet

Internet. Komplet featureliste. Aesiras - integreret Regnskab, Handel og Internet Internet Komplet featureliste Aesiras - integreret Regnskab, Handel og Internet Aesiras Internet gør det let at komme i gang med en professionel hjemmeside og webshop. Som standard medfølger et grafisk

Læs mere

Case: Silkeborg Beslag & Værktøj A/S

Case: Silkeborg Beslag & Værktøj A/S Case: Silkeborg Beslag & Værktøj A/S Case: Silkeborg Beslag & Værktøj A/S En brancheløsning til Trælaster & Værktøjsgrossister balance.as har udviklet en brancheløsning i NAV som en overbygning - til at

Læs mere

Online edit i ibinder

Online edit i ibinder Online edit i ibinder Introduktion Du kan benytte online edit til redigering af Word, Excel og PowerPoint filer direkte fra et ringbind på ibinder, hvis du har en Office 365 licens. I denne vejledning

Læs mere

Brugervejledning til EasyBusiness

Brugervejledning til EasyBusiness Brugervejledning til EasyBusiness Indholdsfortegnelse: 1. Sådan logger man på EasyBusiness 1 2. Sådan foretager man en søgning 2 3. Hvordan gemmes og åbnes en søgning? 3 4. Hvordan danner man en pdf fil?

Læs mere

hjemmeside rediger selv din med få klik Professionel e-mail, som du kan se overalt Hvor mange besøger din side og hvem er de?

hjemmeside rediger selv din med få klik Professionel e-mail, som du kan se overalt Hvor mange besøger din side og hvem er de? Rediger selv din hjemmeside med få klik Hvor mange besøger din side og hvem er de? Professionel e-mail, som du kan se overalt rediger selv din hjemmeside med få klik + + Få en hjemmeside i et CMS system,

Læs mere

Sådan sætter du TraceTool op til tælleugerne

Sådan sætter du TraceTool op til tælleugerne Sådan sætter du TraceTool op til tælleugerne TraceTool er det værktøj, som medarbejderne i din kommune skal anvende til at registrere henvendelser manuelt i tælleugerne. Denne vejledning beskriver, hvordan

Læs mere

5 veje til at booste dit salg med Microsoft CRM

5 veje til at booste dit salg med Microsoft CRM 5 veje til at booste dit salg med Microsoft CRM Ved du nok om dine kunder? Microsoft CRM fortæller dig alle hemmelighederne I IT Relation Front-data tilpasser og skræddersyer vi Microsoft CRM systemer

Læs mere

Brugerguide til 3M Online Center

Brugerguide til 3M Online Center Brugerguide til 3M Online Center 1 3M 2015. All Rights Reserved. Brugerguide til 3M Online Center Ordreplacering...3 1. Bestil nu...4 2. Hurtig ordre...5 3. Upload ordrefil...6 4. Indkøbslister / Mine

Læs mere

ERP. Uddrag af artikel trykt i ERP. Gengivelse af denne artikel eller dele heraf er ikke tilladt ifølge dansk lov om ophavsret.

ERP. Uddrag af artikel trykt i ERP. Gengivelse af denne artikel eller dele heraf er ikke tilladt ifølge dansk lov om ophavsret. ERP Uddrag af artikel trykt i ERP. Gengivelse af denne artikel eller dele heraf er ikke tilladt ifølge dansk lov om ophavsret. Børsen Ledelseshåndbøger er Danmarks største og stærkeste vidensog udviklingsklub.

Læs mere