Opnå store besparelser i ordreprocessen. Fremskynd og forenkel din salgsproces. via ipad eller iphone

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Opnå store besparelser i ordreprocessen. Fremskynd og forenkel din salgsproces. via ipad eller iphone"

Transkript

1 Opnå store besparelser i ordreprocessen Fremskynd og forenkel din salgsproces via ipad eller iphone

2 Index Emner Side Introduktion...2 Se styles og forskellige varianter...3 Ordreoptagelse...4 Reducer tabt salgfortjeneste...5 Brandejere/engros features...6 Forhandler features...7 Packshots & Lookbook...8 B2B Webportal...8 Teknik & Setup...9 Gratis prøvversion...10 Referencer...10 Kontakt

3 Introduktion Nem forventningsafstemning i forhold til kunderne for både Brandejere, grossister og forhandlere Forøg profestionalisme i din foretning, forøg effektivitet og reducere fejl i salgsprocessen og spar stort på omkostninger. Apps4Fashion er et alt-i-et værtkøj til ipad og iphone for brandejere, grossister, agenter og forhandlere indenfor modebranchen. App en tilføjer professionalisme, øger effektiviteten og reducere antallet af fejl i salgsprocesserne og er i høj grad omkostningsbesparende. Apps4Fashion giver dig som virksomhed et stort forspring i forhold til dine konkurrenter. Apps4Fashion er en moderne løsning, som kan anvendes både som katalog, lookbook, brochure, som erstatning for vareprøver, til lagerstyring og salgsordre. Den er digital og dermed altid up to date. Samtidig har du altid din kollektion lige ved hånden enten på ipad en eller iphonen, så kunderne kan se den og få en flot og god brugeroplevelse. Fordele KOMPLET KATALOG Med Apps4Fashion har du altid hele dit katalog med dig. Du kan se detaljerede billeder, filtrere og søge på varer, få overblik over lagerbeholdningen og specifikke kundepriser samt finde matchende varer med henblik på mersalg. LOOKBOOK - Lad dine kunder blive inspireret af forskellige kombinationer og giv dem mulighed for at se looket med det samme. SPAR PÅ PRØVERNE Med højtopløselige billeder, har du mulighed for at vise dine produkter frem, ude at have dem med dig. SPAR PÅ PRINT - Med Apps4Fashion kan du vise dit katalog, lookbook, brochure og flyers på ingen tid. Hurtigt, nemt og altid up to date. Samtidig opnår du store besparelser på print. FULDT INTEGRERET MED BACKOFFICE - Apps4Fashion sender ordrene direkte til back office systemet, så lagersituationen altid er opdateret. Den kan integreres med alle ERP-system og tilmed også Microsoft Excel. SÆLG DIREKTE FRA LAGERET - Integrationen med back office systemet betyder, at lagerbeholdningen er tilgængelig overalt. Kunder og agenter får besked med det samme, når et produkt ikke længere er på lager og kan tilbyde alternative produkter. ONLINE / OFFLINE En unik feature, der sikrer, at ordre kan optages under alle forhold. B2B WEB - Giver mulighed for butikkerne selv at lave suppleringssalg samt pre-order via browser. 2.

4 Se styles og forskellige varianter Se styles og forskellig varianter af dem helt ned til mindste detalje med højtopløselige billeder Figur 1: Kør fingeren hen over skærmen for at scrolle gennem de forskellige styles Figur 2: Kør fingrene opad for at se de forskellige varianter af stylet Se styles Via dit katalog eller lookbook kan du nemt se det ønskede style ved at klikke på det. Ved at køre din finger til højre eller venstre hen over skærmen kan du scrolle igennem de forskellige styles (figur 1). Se varianter Ved at køre fingeren frem og tilbage på skærmen kan de forskellige varianter af samme style ses (figur 2). Figur 3: Spred fingrene for at zoom ind Søg og filtrer Du kan søge på forskellige style egenskaber så som farve, design eller varenummer. Derudover har du mulighed for at filtrere på forskellige måder, fx efter år, sæson, farve eller design. Nem zoom funktion Ved at sprede dine fingre på skærmen har du mulighed for at zoome ind og se selv de mindste detaljer i stylet (Figur 3). 3.

5 Ordreoptagelse Optag ordre eller forespørgsler med blot et par enkelte klik på skærmen Optag ordre eller forespørgsler direkte Med Apps4Fashion kan du nemt optage og behandle ordrer og forespørgsler direkte. Forespørgsler vil kun gælde i en B2B situation (ordre fra forhandler til grossist/brandowner). En ordre kan nemt placeres med blot et par enkelte klik på mærket eller gennem matrixen. Ordre kan optages som fri indeling / sortimenter / kasser. Brug stregkoder, eventuelt en lille blue tooth scanner. Figur 5: Kunden kan bekræfte ordren på skærmen Figur 6: Der genereres automatisk en ordrebekræftelse til kunden, hvor denne kan få et overblik over de købte produkter Online signatur Før ordren behandles, kan kunden bekræftet ved at sætte sin underskrift. Det kan gøres med en almindelig kuglepen direkte på ipad en eller iphonens skærm (figur 5). Ordrebekræftelse Efter ønske, kan man automatisk generere en så kunden kan få et overblik over ordren. Her kan dit firmas salgs- & leveringsbetingelser automatisk sendes med ordreoptagelse har aldrig været så nemt! (figure 6). 4.

6 Reducer tabt fortjeneste Samarbejde mellem brandejer og forhandlere skaber mersalg Tabt salg er lig med tabt omsætning, både for forhandlerne, brandejerne og agenterne. I den europæiske detailhandel ligger tabte salg på mellem 7 til 10 %. Det betyder faktisk, at det tabte salg udgør en værdi på fire milliard euro om året. Med nutidens teknologi er det ikke længere nødvendigt. Hvis et bestemt style ikke er tilgængelig i butikken, kan forhandleren sammen med kunden tjekke den aktuelle lagerbeholdning og bestille det ønskede style(s) med det samme. Stylet(s) bliver sendt direkte til forhandleren så hurtigt som muligt. På denne måde kan kunden købe det ønskede style(s), forhandleren kan få sin margin og salget bidrager til brandejerens omsætning. Brandejere og agenter kan nemt reducere den tabte fortjeneste ved at give deres kunder begrænset adgang til deres lagerinformation via Apps- 4Fashion. 5.

7 Brand/engros features Collection book/lookbook Apps4Fashions digitale lookbook giver brandejer og agenter en perfekt mulighed for at præsentere deres brands på en moderne og professionel måde overfor deres kunder og gør det tilmed muligt at optage ordre med det samme. Med Apps4Fashion har brandejere og agenter hele deres produktkatalog tilgængelig på ipad: visuel og med mulighed for zoom. Lookbooken reagere ved klik på skærmen, viser tilsvarende styles og produktbilleder ned i mindste detalje, hvilket gør det nemt for kunden at bestille ud fra. Du kan nemt administrere alle Lookbook billeder og kombinere dem selv. Du definere området på skærmen, der skal kunne klikkes på. Når en bruger klikker på et billede i din lookbook bliver tilsvarende styles vist automatisk. Herfra kan alle ønskede styles vælges og bestilles. Alt sammen på ipad eller iphone. Brandejere kan spare en formue på dyre vareprøver, trykte kataloger og kompliceret logistik. Derudover er det med Apps4Fashion ikke længere nødvendigt at slæbe rundt på tunge kollektionsprøver. Apps4Fashion som collection book/lookbook: - Digital produktkatalog for alle dine brands - Nem at betjene - Administration af styles - Klik og bestil - Altid up to date 6.

8 Forhandler features Collection book/lookbook Forhandlere kan bruge Apps4Fashions digitale lookbook til at præsentere deres kollektion på en moderne og professionel måde og dermed nå ud til et bredere publikum. Hele kollektionen kan gøres tilgængelig på ipad og iphone efter styles detaljer eller brand. Du kan også bruge Apps4Fashion til at distribuere dinebrochure online. Dit katalog, flyers eller brochure reagerer i forhold til klik på skærmen, viser tilsvarende styles ned til selv den mindste detalje og gør det nemt at placere en ordre da den er integreret med din nuværende webshop. Dit katalog, flyers eller brochure er altid up to date på ipad en eller iphonen, hvor din kollektion bliver præsenteret på en spændende og appellerende måde, der giver en god brugeroplevelse. Med Apps4Fashion kan du spare store summer på dyre printede kataloger, som slet ikke kan holde trit med præsentationen af dine nyestestyles. Apps4Fashion as collection book/ lookbook: - Digital produktkatalog for alle dine brands - Nem at betjene - Administration af styles - Klik og bestil - Altid up to date 7.

9 Packshots & Lookbook Lad Fashion Photo Studio klare dine produkt - og Lookbook billeder Produktbilleder er vigtige, men behøver ikke kokste en formue. Vi har specielt udviklet fotoudstyr, der gør, at vi tør sige, at vi har branchens billigste og flotteste flade packshots til hjemmesider, webshop, kataloger... you name it! Lookbook er et stærkt salgsværktøj, der præsenterer din kollektion via modeller og omgivelser. Med lookbooken viser du ikke bare din kollektion frem, men tilføjer den samtidig liv. Lookbook kan i høj grad bidrage til at sælge dyberer ind på de enklete produkter. I stedet for at sælge kollektionens enkelte undergrupper, sælges der via lookbook, et look, som i som brand ved hænger sammen. Det bliver solgt til butikkerne og derved bliver tøjet præsenteret på den helt rigtige måde. Tag dine egne packshots Sketz tilbyder ogsa, at virksomheden selv kan tage alle billeder. Er dit Arlige behov over billeder kan det med stor sandsynlighed bedst betale sig at tage billederne selv. Vi har udvikling en maskine, hvo du ikke behøver at være fotograf - det hele er automatiseret. Frilægning og transparent og automatisk gemt i formater, der passer. Ingen app uden billeder. Sketz kan igennem Fashion Photo Studio levere packshots fra 60 kroner og lookbook til 499,- Fashion Photo Studio betjener i dag en lang rækker faste kunder i hele Skandinavien med packshots og andre typer fashion billeder. Det er kunder indenfor alle segmenter. Apps4Fashion - B2B via Internettet Brug Apps4Fashion til dit pre-ordersalg og giv derefter dine kunder adgang til den webbaserede udgave af løsningen. De helt unikke fordele er, at butikkerne nu selv kan genbestille produkter og ikke mindst selv bastille pre-ordrer. Det sidste gør, at har du eksempelvis kunder, der ikke altid besøges, så kan de selv ordre direkte. Den webbaserede Apps4Fashion anvender de samme data som den App baserede version. Det er kosteffektivt og værdiskabende. 8.

10 Teknik & Setup ERP systemer Apps4fashion er bygget til Microsoft Dynamics og vi har i dag standard dataudvekslinger med Dynamics NAV (itsuitsfashion,trimit, Pebblestone, Logica). Dataudvekslingen kan ske på forskellige måder som webservices, CSV osv. CSV filerne placeres et aftalt sted og læses så løbende ind i Cloud Cache og det samme modsat. Style Pictures Alle billeder uploades via din egen eller vores FTP server og ofte kaldes billederne blot style number_colour. Cloud cache Dette er vores webadministrationsværktøj. Vi ønsker at så mange informationer kommer fra ERP som muligt. I dette værktøj kan data forædles yderligere. ipad/iphone eller web B2B Sælger og agenter kan optage ordre, se lagerstatus via ipad/ iphone. Butikkerne kan også bestille både pre-ordre og lagervarer direkte fra deres egen skærm. 8.

11 Download en gratis prøveversion Med app en kan brands og grossister på en gang fremskynde og effektivisere salgsprocesserne. Det sparer både brands/grossister og ikke mindst forhandler for meget arbejde, når de ser, hvor store besparelser der er at hente på ordreprocessen. Besøg Appel Store eller indscan QR koden for et direkte link til app en. Proof Of Concept dine egne data Du kan downloade en prøveversion af Apps4Fashion med test data. Du kan også vælge at afprøve versionen med dine egne test data. Vi sender dig nogle dokumenter, som du skal fylde ud med dine egne data og billeder. Du kan således se, hvordan løsningen fungerer med egne data. Det siger kunderne Ud over Apps4Fashions professionelle udseende har vi også opnået en betydelig reduktion i de administrative omkostninger. Ordrene kan optages direkte på iphonen eller ipad en og bliver automatisk integreret med vores ERP system. Det resulterer i færre trin i salgsprocessen, færre fejl og mere effektivt udnyttelse af vores tid. Wendy Groot, Finance Director hos SuperTrash (smykker og tøj) Den fungerer fantastisk godt. Apps4Fashion er et smukt, moderne og praktisk værktøj, som egner sig rigtig godt til vores brand-oplevelse. Vi ser store fordele i området for pre-salg, da Apps4Fashion giver os real-time information om pre-ordre, der gennemføres over hele verden. Hans Völlmer, Chief Operations Officer hos Brunotti (tøj og accessories) Vores sælgere og agenter optager nu ordre direkte på ipad og iphone, undersøger lagersituationen, får underskrift og aflevere bestillingsbekræftelser på med style billeder. I samme øjeblik er data registreret i vores ERP system. Der er en suveræn løsning helt i verdensklasse. Carsten Søndergaard, medejer af Bruun & Stengade (tøj) Fordi vores salgsproces nu er langt mere effektiv, letter det vores kunders arbejde. Det er dejligt både for vores kunder, men også for os selv. Takke være det er det nu plads til et kundebesøg ekstra om dagen. Vores sælgere har adgang til alle produkt- og kundeoplysninger og kan se orderhistorikken via Apps4Fashion. De har derfor ikke behov for at have adgang til vores ERP system, hvilket spare virksomheder som vores investeringer i ERP licenser. Jan Peter van den Brink, Managing Director hos SK Equestrian (rideudstyr) 10.

12 Agidon A/S Sct. Cathrine Vej Hjørring T: E: W: 11.

IT FOR FASHION. wehelpfashion. From Design to Customer. DESIGN - D&PDM - økonomi - Salg - webshop - Merchandising - retail - Packshots

IT FOR FASHION. wehelpfashion. From Design to Customer. DESIGN - D&PDM - økonomi - Salg - webshop - Merchandising - retail - Packshots IT FOR FASHION wehelpfashion From Design to Customer DESIGN - D&PDM - økonomi - Salg - webshop - Merchandising - retail - Packshots velkommen Vi mener det bogstaveligt, når vi siger We Help Fashion! ejer

Læs mere

Internettet er kommet for at blive

Internettet er kommet for at blive Webmercs e-handelsløsning Internettet er kommet for at blive Det er e-handel også. De fleste kunder går på nettet og bruger Google til at søge efter løsninger på deres problemer. Hvis dine kunder ikke

Læs mere

IKKE BARE ENDNU EN E-BOG... COMPRENDO. Sådan kommer du i gang med din egen app. Og hvad skal virksomheden overhovedet bruge en app til?

IKKE BARE ENDNU EN E-BOG... COMPRENDO. Sådan kommer du i gang med din egen app. Og hvad skal virksomheden overhovedet bruge en app til? IKKE BARE ENDNU EN E-BOG... COMPRENDO. Sådan kommer du i gang med din egen app Og hvad skal virksomheden overhovedet bruge en app til? Titel: Sådan kommer du i gang med din egen applikation 1. udgave -

Læs mere

DÄCKDATA DET FØRENDE SYSTEM INDENFOR DÆKBRANCHEN

DÄCKDATA DET FØRENDE SYSTEM INDENFOR DÆKBRANCHEN DÄCKDATA FULDKOMMENT OVERBLIK MED DÆKHOTELLET PRISLISTER & LEVERANDØRER ALTID ONLINE ONLINE BESTILLINGER SMS-SERVICE DET FØRENDE SYSTEM INDENFOR DÆKBRANCHEN VELKOMMEN! Der er sket meget siden, jeg grundlagde

Læs mere

Så blev det din tur til at få DanDomain WebShop8

Så blev det din tur til at få DanDomain WebShop8 Så blev det din tur til at få DanDomain WebShop8 Vi er nu klar til at opgradere din DanDomain WebShop til version 8. Opgraderingen til DanDomain WebShop8 kommer til at byde på en helt ny visuel oplevelse

Læs mere

Webshop med indbygget potentiale

Webshop med indbygget potentiale Webshop med indbygget potentiale VIL DU LEGE MED DE STORE DRENGE? Vi tilbyder en unik, skalérbar webshop, som giver dig musklerne til at konkurrere med selv de største virksomheder. Har du råd til at lade

Læs mere

Bredana CRM Foodservice brancheløsning

Bredana CRM Foodservice brancheløsning Bredana CRM Foodservice brancheløsning Vejen til optimal styring af salgs- og marketing processerne i foodservicebranchen baseret på Microsoft Dynamics CRM www.bredana.dk Indhold» Vi kan hjælpe dig med

Læs mere

Se hvordan lead scoring kan gøre hjemmesiden til en effektiv salgsmaskine.

Se hvordan lead scoring kan gøre hjemmesiden til en effektiv salgsmaskine. Se hvordan lead scoring kan gøre hjemmesiden til en effektiv salgsmaskine. Marketing Lead Scoring Hjemmeside Side 1 INDLEDNING 3 SÅDAN OPLEVER KUNDERNE DIN HJEMMESIDE 4 1. SEK. FØRSTEHÅNDSINDTRYKKET 4

Læs mere

SALG & CRM MOBILITET KLÆD SÆLGEREN»I MARKEN« PÅ TIL SIT ARBEJDE MED LITTLEBEACON SALG OG CRM. The new approach to software.

SALG & CRM MOBILITET KLÆD SÆLGEREN»I MARKEN« PÅ TIL SIT ARBEJDE MED LITTLEBEACON SALG OG CRM. The new approach to software. SALG & CRM MOBILITET KLÆD SÆLGEREN»I MARKEN«PÅ TIL SIT ARBEJDE MED LITTLEBEACON SALG OG CRM The new approach to software LittleBeacon CASESTORY KRUUSE A/S er totalleverandør af alt, hvad dyrlæger har brug

Læs mere

Den store CRM guide. Alt hvad du behøver at vide, når din virksomhed skal vælge CRM løsning

Den store CRM guide. Alt hvad du behøver at vide, når din virksomhed skal vælge CRM løsning Den store CRM guide Alt hvad du behøver at vide, når din virksomhed skal vælge CRM løsning Indhold Forord... 3 Hvad er CRM?... 4 Hvorfor er CRM så vigtig lige nu?... 5 Hvordan virker CRM??... 8 De 8 vigtigste

Læs mere

PROFESSIONELLE HJEMMESIDER. 3. generations hjemmesider tilbyder ny teknologi, viden og processer, som kan ses på bundlinjen

PROFESSIONELLE HJEMMESIDER. 3. generations hjemmesider tilbyder ny teknologi, viden og processer, som kan ses på bundlinjen PROFESSIONELLE HJEMMESIDER 3. generations hjemmesider tilbyder ny teknologi, viden og processer, som kan ses på bundlinjen Bliv klogere på hvordan du indkøber en moderne hjemmeside, driver den professionel

Læs mere

Her vil jeg gerne være Det er sådan dine kunder skal tænke

Her vil jeg gerne være Det er sådan dine kunder skal tænke Her vil jeg gerne være Det er sådan dine kunder skal tænke I denne gennemgang lægger vi vægt på hjemmesidens opbygning. For at få det optimale udbytte af en hjemmeside skal mange elementer spille sammen.

Læs mere

Dynamics AX hos Columbus

Dynamics AX hos Columbus Dynamics AX hos Columbus Dynamics AX er ikke længere bare Dynamics AX Stop lige op, før du vælger at opgradere Vejen til produktivitet er Rollecentre Henrik fortæller dig, hvordan det er at være kunde

Læs mere

CMS VEJLEDNING TIL DIN DANAWEBSHOP

CMS VEJLEDNING TIL DIN DANAWEBSHOP CMS VEJLEDNING TIL DIN DANAWEBSHOP Velkommen til CMS modulet på din DanaWebshop, som du skal benytte for at opdatere din webshop med produkter, produktsider, infosider med mere. I DanaWeb kalder vi CMS

Læs mere

360 eworker. App en, der gør det endnu lettere at arbejde i 360 - Arbejd med sagsbehandlingsopgaver, dokumenter og information fra din ipad

360 eworker. App en, der gør det endnu lettere at arbejde i 360 - Arbejd med sagsbehandlingsopgaver, dokumenter og information fra din ipad 360 eworker App en, der gør det endnu lettere at arbejde i 360 - Arbejd med sagsbehandlingsopgaver, dokumenter og information fra din ipad 360 eworker - App en, der gør det endnu lettere at arbejde i 360

Læs mere

Få din egen hjemmeside

Få din egen hjemmeside I dette afsnit lærer du at bygge din egen hjemmeside tilføje tekst og billeder lave dit eget design lægge en baggrund på hjemmesiden I næste nummer får du hjælp til at bygge en større hjemmeside til en

Læs mere

Vil du mærke forskellen? PRODUKT- OG PRISKATALOG, APRIL 2015

Vil du mærke forskellen? PRODUKT- OG PRISKATALOG, APRIL 2015 Vil du mærke forskellen? PRODUKT- OG PRISKATALOG, APRIL 2015 INDEX TIP - naviger med links i pdf-versionen Introduktion Velkommen til Continia Software Side 3 Det siger brugerne om vores produkter Side

Læs mere

Plus: Er du parat til. Din nye databaseplatform Sikker backup og nye muligheder. Microsoft Office 2010 Øget fleksibilitet via Internettet

Plus: Er du parat til. Din nye databaseplatform Sikker backup og nye muligheder. Microsoft Office 2010 Øget fleksibilitet via Internettet M a m u t M a g a z i n e F o r å r 2 0 1 0 Et kundemagasin med fokus på at forenkle hverdagen Er du parat til netskyen? Din nye databaseplatform Sikker backup og nye muligheder Microsoft Office 2010 Øget

Læs mere

Vejledning KPK Online Prøverum

Vejledning KPK Online Prøverum Vejledning KPK Online Prøverum INDHOLD Introduktion side 2 Funktionsliste side 2 Få adgang til systemet side 3 Opload dine billeder side 4 Sådan bruges systemet side 5 Gem dine eksempler side 7 Side 1/7

Læs mere

Svigt fra IT-leverandør endte lykkeligt trods stort tidspres

Svigt fra IT-leverandør endte lykkeligt trods stort tidspres DC Magazine oktober 2013 FORRETNINGSSYSTEMER Svigt fra IT-leverandør endte lykkeligt trods stort tidspres FORRETNINGSSYSTEMER side 18 Forøg konkurrencekraften med Datacon FORRETNINGSSYSTEMER side 14 Fakturaworkflow

Læs mere

Prestashop begynderguide. En e-bog

Prestashop begynderguide. En e-bog Prestashop begynderguide En e-bog version 6/6/2012 http://www.prestadesign.dk Af: Kristian Ole Rørbye Indholdsfortegnelse Prestashop begynderguide... 1 Forord... 2 Introduktion... 3 Systemkrav... 5 Installation

Læs mere

Juletilbud til Mamut kunder

Juletilbud til Mamut kunder EKSTRA BRUGERLICENS rabat Læs mere side 3 INVESTER I VIDEN op til 47% på kursus Læs mere side 8 op til 47% 9 AF 10 HAR ADGANG TIL INTERNETTET! Er du tilgængelig? Læs mere side 4 Juletilbud til Mamut kunder

Læs mere

2.1.2.2. Sideindhold... 9. 2.1.3. Flyt side... 10 2.1.4. Slet side... 10 2.1.5. Søgeoptimering... 10 2.1.5.1. Titel... 10. 2.1.5.2. Beskrivelse...

2.1.2.2. Sideindhold... 9. 2.1.3. Flyt side... 10 2.1.4. Slet side... 10 2.1.5. Søgeoptimering... 10 2.1.5.1. Titel... 10. 2.1.5.2. Beskrivelse... Brugervejledning Indholdsfortegnelse 1. Introduktion... 7 1.1. Sådan logger du ind... 7 2. Sidetræ... 8 2.1. Sider... 8 2.1.1. Opret side... 8 2.1.2. Rediger side... 9 2.1.2.1. Sidedata... 9 2.1.2.2. Sideindhold...

Læs mere

RCS WEB Shop. WEB Shop modul 100% integreret i EPR system

RCS WEB Shop. WEB Shop modul 100% integreret i EPR system RCS WEB Shop WEB Shop modul 100% integreret i EPR system RCS WEB Shop er en enkelt, integreret og overkommelig ERP-løsning for virksomheder, hvis værdier fokuserer på e-handel. VIRKSOMHEDSPROBLEM Behov

Læs mere

Kom godt i gang med DanaShop

Kom godt i gang med DanaShop Kom godt i gang med DanaShop Tillykke med jeres nye webshop I din webshop fra DanaWeb findes der utroligt mange muligheder for at tilpasse den til lige netop jeres behov. DanaWeb har opsat alle shoppens

Læs mere

ODIN. eshop for IT-forhandlere

ODIN. eshop for IT-forhandlere ODIN eshop for IT-forhandlere Når vi snakker om løsninger indenfor IT branchen så er det svært at komme udenom Emini. Vi har arbejdet sammen med dem i flere år og for Scribona har vores webløsning været

Læs mere

OM DETTE TEMA. It-strategi Når vi rådgiver virksomheder omkring it-strategi, er der grundlæggende fem skridt, vi gennemgår for at

OM DETTE TEMA. It-strategi Når vi rådgiver virksomheder omkring it-strategi, er der grundlæggende fem skridt, vi gennemgår for at IT-STRATEGI Tema Hvordan kommer du fra virksomhedens overordnede strategi til en it-strategi, som er drevet af forretningens mål og understøtter virksomheden bedst muligt? OM DETTE TEMA Hvordan kommer

Læs mere

University College Nordjylland,

University College Nordjylland, University College Nordjylland, Teknologi og Business Professionsbacheloruddannelsen i webudvikling Hold: PWEa0913 Titel: Webshop makeover Projektdeltagere: Nicolai Michiels Christiansen Vejleder: Kasper

Læs mere

XMO Det handler om IT, der skaber værdi helt enkelt

XMO Det handler om IT, der skaber værdi helt enkelt XMO Det handler om IT, der skaber værdi helt enkelt OPLEV XMO Har du set videoen? På xmo.dk kan du se en kort video om XMO. Hvis du vil se mere, kommer vi gerne og viser systemet i din klinik. Se den på

Læs mere

Alt er muligt med XMO Oplevelser med XMO

Alt er muligt med XMO Oplevelser med XMO Alt er muligt med XMO Oplevelser med XMO INDHOLDSFORTEGNELSE XMO er det mest anvendte lægesystem i Danmark XMO lægesystem er din sikkerhed for en effektiv hverdag i praksis. XMO er det mest anvendte lægesystem

Læs mere