Krydstogt fra Hong Kong til Østens mystik

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Krydstogt fra Hong Kong til Østens mystik"

Transkript

1 Krydstogt fra Hong Kong til Østens mystik - med dansk rejseleder, 17 dage Afrejse den 27. februar 14. marts 2016 med Celebrity Millennium Hong Kong Hanoi/Halong-bugten Hué Ho Chi Minh City Bangkok Singapore Skønt krydstogt som bringer dig til nogle af Østens mest interessante storbyer med god tid til oplevelser på egen hånd eller med den danske rejseleder. Krydstogtet foregår med skibet Celebrity Millennium, som byder på et udvalg af gode restauranter og et højt serviceniveau. Her er ligeledes flere barer, et varieret underholdningsprogram og aktivitetsmuligheder for store og små. Alle måltider, snacks, vand, kaffe/te og juice, aktiviteter og sceneshows er inkluderet i prisen på krydstogtet. Undervejs vil den danske rejseleder arrangere en lille byvandring eller tur i de havne, vi kommer til. Deltagelse i disse byvandringer er naturligvis gratis, men evt. bus og entrébilletter er ikke inkluderet. I andre havne tilbyder vi (mod tillæg) en lidt længere udflugt med den danske rejseleder.

2 Rejsen dag-for-dag: Dag 1: Danmark Hong Kong Afrejse fra Danmark Først på aftenen flyver vi fra København Lufthavn med kurs mod Hong Kong. Vi flyver med Finnair og undervejs skifter vi fly i Helsinki. Vi ankommer til Hong Kong den efterfølgende dag. Dag 2: Hong Kong Ankomst til Hong Kong, transport til skibet og velkomstmøde Vi ankommer til Hong Kong sidst på formiddagen, og efter indrejseformaliteterne kører vi direkte til krydstogtskibet for at checke ind. Herefter er resten af dagen til afslapning og fri disposition, eller man kan tage med rejselederen på en lille bytur til fods. Med en beliggenhed lige syd for det kinesiske fastland havde den golde klippeø, Hong Kong, og området omkring, stor interesse for det forrige århundredes driftige handelsmænd. Mænd, der kunne se gode muligheder for at udvikle området til en sikker base for en lukrativ handel med det kinesiske rige mod nord. I 1841 blev det britiske flag hejst på øen, og senere blev en mindre del af Kinas sydspids indlemmet i den voksende kronkoloni. Sin nuværende størrelse fik Hong Kong i 1898, da briterne lejede De Nye Territorier af Kina. Hong Kong blev givet tilbage til Kina i Med sin skyline af gigantiske skyskrabere oplever man Hong Kong som New York på en tallerken. Dog skal man huske, at 98 procent af den ca. syv millioner store befolkning er kinesere, hvis dagligdag er præget af en typisk kinesisk levevis: Daglige indkøb på myldrende markeder, hårdt arbejde og trange boligforhold. Dertil kommer naturligvis en religion med utallige guder, der bliver dyrket i såvel hjemmet som i de røgfyldte templer. På denne måde er Hong Kong en eksotisk blanding af den ældgamle kinesiske kultur og det 21. århundredes højteknologiske verden.

3 Dag 3: Hong Kong Storbyens mest interessante seværdigheder Afsejling kl. 20:00 Vi starter dagen med at tage den unikke bjergbane The Peak Tram. Endestationen er tæt ved toppen af det 554 meter høje Victoria-bjerg, hvor der venter os en fabelagtig udsigt over Hong Kong-øen og hele sydspidsen af det kinesiske fastland. Når vi har set os mætte på den storslåede udsigt, fortsætter vi ned til bydelen Aberdeen på den anden side af Hong Kong-øen. Selve Aberdeen var tidligere Hong Kongs vigtigste fiskerby, hvor tusindvis af mennesker boede og levede på deres små både. Vi sejler omkring i havneområdet og får et indtryk af Aberdeen fra søsiden. Efterfølgende skal vi spise Dim Sum frokost blandt Aberdeens vuggende junker. Dim Sum består typisk af dampede små retter med indhold af fars, fisk, skaldyr og grønsager. Sidste stop på dagens udflugt er ved Stanley-markedet. Turen går via den smukke vej over bjergene og Repulse Bay. Da englænderne kom til Hong Kong i 1841 var Stanley en lille fiskerby med omkring 2000 indbyggere. I dag er det nærmere en lille forstad til Hong Kong og et populært sted at gå på jagt efter souvenirs, spøjse gaveideer, T-shirts, lædertøj og -tasker, porcelæn, silke osv. Vi er tilbage på skibet sidst på eftermiddagen, og først på aftenen tager vi afsked med denne fascinerende storby, som den 1. juli 1997 atter blev en del af Kina.

4 Dag 4: På havet Afslapning og tid på egen hånd En dag på havet, hvor nogle af skibets mange faciliteter kan benyttes. Dag 5: Hanoi/Halong-bugten, Vietnam Byrundtur og med cykeltaxi gennem den gamle bydel (tilkøb) Ankomst kl. 07:00 Tidligt om morgenen ankommer vi til Vietnam og dagens tilkøbsudflugt går i dag til Hanoi (ca. 4 timers kørsel fra havnen, hvor skibet lægger til). Hanoi betragtes som Vietnams kulturelle centrum, og som hovedstad gennem næsten tusind år er byens arkitektur præget af de forskellige dynastier. Første stop på vores rejse ned gennem Vietnam er ved Ho Chi Minh s Mausoleum, som vi ser udefra. Ho Chi Minh, eller Onkel Ho, som han også kaldes, kæmpede for Vietnams uafhængighed mod stormagterne og blev senere landets præsident. I dag ligger folkehelten balsameret i en glassarkofag til offentligt skue og beundring. Ikke langt herfra finder vi det tidligere franske guvernørpalads og den fredfyldte have med Ho Chi Minhs beskedne pælehus, hvor han boede indtil sin død i Det er også her vi finder En-søjle-pagoden, der er en af byens mest berømte pagoder. Herefter skal vi se det fredfyldte Litteratur Tempel, der blev opført i år 1070 til ære for den kinesiske filosof Konfutse. Seks år senere blev Vietnams første universitet bygget bagved templet, og med en eksamen herfra kunne de dygtigste se frem til et liv som mandarin ved kejserens hof. Eftermiddagen slutter med en tur med cykeltaxi rundt i byens gamle kvarter og langs Hoan Kiem Søen. De lokale kalder kvarteret Pho Puong, De 36 Gader. Her er der små butikker, hyggelige huse, og gaderne har stadig de gamle, oprindelige navne fra dengang, en gade var opkaldt efter, hvad der blev forhandlet i den. F.eks. Skogade, Stenhuggergade, Smedegade, Falsknerigade, Tandhjulgade, Silkegade osv. Hen på eftermiddagen kører vi tilbage til skibet med forventet ankomst omkring kl Skibet ligger i Halong natten over.

5 Dag 6: Hanoi/Halong-bugten Minicruise i den smukke Halong-bugt (tilkøb) Afsejling kl. 14:00 På dagens tilkøbsudflugt går vi om morgenen ombord i en traditionel vietnamesisk junke, som vil sejle os rundt blandt bugtens mere end 3000 kalkstensbjerge, grotter og huler. Undervejs bliver vi forkælet af besætningen med smagsprøver af alt godt fra havet, mens vi nyder den fantastiske udsigt. Halong betyder hvor dragen stiger ned i havet, og en myte fortæller, at bugten blev skabt af en drage, som levede i bjergene. Da den en dag løb mod havet, gravede dens hale jorden op og efterlod kun små områder (kalkstens-øerne) synlige resten blev fyldt op med vand. Den billedskønne bugt blev i 1994 erklæret bevaringsværdig af UNESCO. Dag 7: Hué/Chan May Den gamle kejserby og sejltur på Duftenes Flod (tilkøb) Ankomst kl. 08:00 Afsejling kl. 19:00 I dag ankommer vi til den gamle kejserby Hué, som er beliggende i det centrale Vietnam. Hué ligger ved Parfumefloden, som deler byen i to. På den ene side ligger Kongebyen, og på den anden side ligger den nyere, franske bydel. Tre broer forbinder de to bydele i Hué, som er på listen over UNESCOs verdens kulturarv. Krigene har sat sine spor på byen, men vi kan endnu opleve imponerende bygningsværker. Dagens tilkøbsudflugt starter dog med en sejltur på Duftenes Flod, hvor vi undervejs kan opleve livet langs floden, og vi besøger den 21 meter høje Thien Mu-pagode. Det var her munken Thich Quang Duc satte ild til sig selv i 1963 og døde i protest mod præsident Diems politik. Næste stop er ved kejserpaladset, der også er kendt som Den Forbudte Lilla By. Engang var det et pragtfuldt kejserpalads, der kunne måle sig med Den Forbudte By i Beijing. I dag er det kun få af bygningerne, der er stadig er intakte. Herefter besøger vi et buddhistisk nonnekloster, hvor vi også nyder en skøn vegetarfrokost, inden vi vender tilbage til skibet.

6 Dag 8: På havet En dag på havet, hvor vi kan nyde godt af skibets mange faciliteter og aktivitetstilbud eller blot slappe af på skibets soldæk. Kursen er sat mod Saigon eller Ho Chi Minh City, som den hedder i dag. HCMC som den forkortes, er Vietnams største by og centrum for landets forretnings- og forlystelsesliv. Dag 9: Ho Chi Minh City/Phu My Byrundtur i Saigon og frokost på legendariske Hotel Rex (tilkøb) Ankomst kl. 07:00 Afsejling kl. 20:00 Denne morgen ankommer vi til det sydlige Vietnam, hvor skibet lægger til i havnebyen Phu My (ca. 2 timers kørsel sydøst for Ho Chi Minh City). Dagens tilkøbsudflugt bringer os først til den røde Notre Dame Katedral. Ikke langt fra katedralen ser vi byens rådhus og byens gamle posthus. Næste stop er det farverige Ben Than-marked, hvor hundredevis af handlende faldbyder alt fra den seneste nye elektronik til silkestoffer, kobravin og alm. dagligdagsting. Fra markedsbesøget går turen til det legendariske Hotel Rex. Det var her krigskorrespondenter mødtes under Vietnamkrigen, og her vi i dag nyder en skøn frokost.

7 Efter frokost fortsætter vi til Uafhængighedspaladset, det tidligere præsidentpalads. Det var her nordvietnameserne den 30. april 1975 kørte gennem gitterporten for sidenhen at afsætte Sydvietnams præsident. Efter endnu en dag med nye oplevelser og indtryk kører vi tilbage til krydstogtskibet. Dag 10: På havet En dag på havet, hvor skibets mange faciliteter kan benyttes, mens vi sejler op gennem Siam-bugten med kurs mod Thailands hovedstad, Bangkok. Dag 11: Bangkok/Laen Cha Bang, Thailand Udflugt til Kongepaladset og sejltur på byens kanaler (tilkøb) Ankomst kl. 08:00 I de tidlige morgentimer ankommer vi til Bangkok (eller rettere sagt, vi lægger til i Laem Chabang ca. 3 timers kørsel fra Bangkok). I dag er der mulighed for at tage med på ekstraudflugten som går til kongepaladset Grand Palace og Bangkoks kanaler. Grand Palace var før i tiden hjemsted for Bangkoks konger. Paladset blev anvendt ved særlige lejligheder såsom begravelser, receptioner og kroninger. Vi får mulighed for at se The Funeral Palace, The Reception Palace, The Throne Hall, The Coronation Hall og The Royal Guest House. Desuden skal vi se Wat Phra Keo det smukke "Smaragd Buddha tempel. OBS: Grand Palace er lukket for offentligheden i forbindelse med kongelige ceremonier samt statsbesøg.

8 Fra kongepaladset sætter vi os i de ventende Tuk Tuk er, som vil bringe os til den restaurant, hvor vi skal nyde en skøn thaifrokost. Restauranten ligger på bredden af Chao Phraya Floden, så mens vi spiser, kan vi følge med i det travle liv på floden. Efter frokost fortsætter vi med en afslappende tur ad byens kanaler, klongerne, der også kaldes Bangkoks lunger. Det er en af de bedste måder at opleve Bangkok på. Turen går først ad byens "livsnerve", Chao Phraya Floden forbi store hoteller og tungtlastede pramme, inden vi begiver os ind i de smalle kanaler på den østlige side af floden. Her åbenbares et liv i stærk kontrast til den moderne og hektiske midtby, og på vores tur får vi et glimt af den fredfyldte og simple livsstil, der hersker langs floderne og kanalerne. Undervejs gøres stop ved et af Bangkoks smukkeste templer, Wat Arun, Daggryets Tempel. Herefter vender vi tilbage til krydstogtskibet med forventet ankomst omkring kl Skibet ligger i Laen Cha Bang natten over. Dag 12: Bangkok/Laen Cha Bang Eventyr på egen hånd Afsejling kl. 18:00 Dagen i dag er afsat, til at man på egen hånd kan søge sit helt individuelle eventyr. Gå en tur i land og udforsk lokalområdet eller tag med på en af de udflugter, som tilbydes ombord. Den danske rejseleder er naturligvis også gerne behjælpelig med gode råd og idéer til, hvordan dagen kan bruges.

9 Dag 13-14: På havet Kursen er sat mod Singapore, som er vores slutdestination. Oven på et begivenhedsrigt krydstogt med masser af nye oplevelser og indtryk, er der god tid til at få det hele fordøjet på sejlturen til den pulserende metropol og miniputstat. Dag 15: Singapore Udflugt til miniputstatens største seværdigheder (tilløb) Ankomst kl. 10:00 Singapore er en kulturel smeltedigel, og trods den kraftige vækst har man mange steder formået at bevare tidligere tiders asiatiske charme. På mindre end 50 år er byen gået fra at være en lille, søvnig kolonihavn i det britiske kolonirige til en moderne global landsby, og på mindre end 200 år er byen vokset fra 150 indbyggere i en lille landsby til flere millioner i en moderne metropol. På dagens ekstraudflugt ser vi nærmere på nogle af byens største seværdigheder. Turen går bl.a. forbi den gamle cricket klub, parlamentsbygningen og byens rådhus. Videre til Merlion Park hvorfra vi har en flot udsigt over marinaen. Efter frokost på en lokal restaurant går turen til China Town og Little India, inden eftermiddagen sluttes af med et besøg i Long Bar på det legendariske Raffles Hotel, hvorfra den kendte cocktail Singapore Sling har sin oprindelse (drikkevarer ikke inkluderet). Sidst på eftermiddagen er vi tilbage på skibet. Aftenen er til fri disposition, så tag evt. en tur ind til centrum eller nyd den sidste aften på skibet. Skibet ligger i Singapore natten over.

10 Dag 16: Singapore Oplevelser på egen hånd og hjemrejse Denne formiddag forlader vi krydstogtskibet, og da flyet mod Danmark ikke afgår før omkring midnat, har vi valgt at inkludere et lille hotelophold med sen check ud. Så kan vi nyde dagen uden at skulle tænke på opbevaring af bagage osv. Det meste af dagen vil være til fri disposition, så tag enten på opdagelse i byens gader eller slap af ved hotellets swimmingpool. Den danske rejseleder er naturligvis gerne behjælpelig med gode råd og idéer til aktiviteter. Hen på aftenen forlader vi hotellet og kører direkte til lufthavnen. Som på udrejsen flyver vi med Finnair via Helsinki. Dag 17: Singapore Danmark Ankomst til Danmark

11 Priser pr. person og afrejsedato 27. februar 14. marts 2016 Dobbeltkahyt Indvendig (kategori 7) kr ,- Udvendig (kategori 10) kr ,- Balkon (kategori 2B) kr ,- Tillæg for ekstra udflugter Hong Kong Byrundtur, inkl. frokost kr. 765,- Halong-bugten Hanoi byrundtur, inkl. frokost kr. 855,- Halong-bugten Minicruise inkl. snack kr. 865,- Hué Byrundtur inkl. frokost kr. 790,- Ho Chi Minh City Byrundtur og frokost på Hotel Rex kr. 950,- Bangkok Kongepaladset og sejltur på klongerne inkl. frokost kr ,- Singapore Byrundtur inkl. frokost kr. 855,- (Udflugterne gennemføres med dansk rejseleder ved min. 10 deltagere. Der er et begrænset antal pladser, så hurtig tilmelding tilrådes).

12 Rejsens pris inkluderer Dansk rejseleder. Drikkepenge til personalet på skibet. Flytransport København Hong Kong og Singapore København. Alle kendte fly-, havneafgifter og -skatter. Transport til og fra krydstogtskibet. Aktiviteter, sceneshows osv. på krydstogtet. 14 nætters krydstogt på Celebrity Millennium. Alle måltider, snacks, kaffe, te og vand på krydstogtet. Dagshotel i Singapore. Rejsens pris inkluderer ikke Ekstra udflugtsprogram. Sygdomsafbestillingsforsikring og rejseforsikring. Tillæg for enekahyt. Drikkepenge på tilkøbsudflugter (beregn ca. USD 4-5 pr. gang) Øvrige drikkevarer og måltider (OBS! På skibet tillægges alle drikkevarer et servicegebyr på 15 %). Personlige fornødenheder. Deltagerantal Rejsen er garanteret afrejse og gennemføres med dansk rejseleder ved min. 20 deltagere. Bestilling af rejsen Bestil rejsen hos Profil Rejser, Rosenørns Allé 29, 1. sal, 1970 Frederiksberg C. Tlf og cruise@profilrejser.dk. Kontoret er åbent mandag torsdag kl og fredag kl Betaling Depositum pr. person er 25 % af rejsens pris, som skal indbetales ved bestilling af rejsen. Restbeløb betales 90 dage før afrejsen. I øvrigt henvises til vores generelle betingelser på

13 Forbehold & Ændringer Der tages forbehold for ændringer i programmet. I samarbejde med vores lokale samarbejdspartnere tilstræber vi altid at afvikle rejsen nøje i henhold til programmet, men udefrakommende faktorer kan medføre ændringer, og programpunkter kan risikere at udgå. Ved eventuelle ændringer fremsendes et opdateret program, straks efter disse er foretaget.

RETREAT I THAILAND. med sparring og mentoring til din kreative proces. - Med kreativ rådgiver Dorthe Walbum og rejseleder, antropolog Lise Kloch

RETREAT I THAILAND. med sparring og mentoring til din kreative proces. - Med kreativ rådgiver Dorthe Walbum og rejseleder, antropolog Lise Kloch RETREAT I THAILAND med sparring og mentoring til din kreative proces - Med kreativ rådgiver Dorthe Walbum og rejseleder, antropolog Lise Kloch AFREJSE : 10-18. november 2016-9 dage PRIS: DKK 13.900 kr.

Læs mere

Krydstogt til Emiraterne og Oman - med dansk rejseleder, 8 dage

Krydstogt til Emiraterne og Oman - med dansk rejseleder, 8 dage Krydstogt til Emiraterne og Oman - med dansk rejseleder, 8 dage Flyv med verdens største passagerfly A380 og tag med på et skønt krydstogt i Den Persiske Golf, hvor vi oplever topmoderne arkitektur og

Læs mere

Vietnams Vidundere. Højdepunkter i Vietnams smukke landskab. - v. i e t n a m. j s e. r e. r u n d. 16 dages rundrejse med dansk rejseleder

Vietnams Vidundere. Højdepunkter i Vietnams smukke landskab. - v. i e t n a m. j s e. r e. r u n d. 16 dages rundrejse med dansk rejseleder Hanoi Ha Long Hue Da Nang Hoi An VIETNAM Buon Ma Thuat Ho Chi Minh City Nha Trang Dalat Phan Thiet Højdepunkter i Vietnams smukke landskab 16 dages rundrejse med dansk rejseleder Oplev Vietnam fra storbyerne

Læs mere

Sensommer krydstogt i Middelhavet

Sensommer krydstogt i Middelhavet Sensommer krydstogt i Middelhavet - med dansk rejseleder, 8 dage Afrejse den 21. 28. september 2015 med Costa Fasinosa Rom Sicilien Malta Barcelona Savona Rom Krydstogtet er med skibet Costa Fascinosa,

Læs mere

Den 1. februar 2017 med Celebrity Solstice. Pris fra kr. 32.990,-

Den 1. februar 2017 med Celebrity Solstice. Pris fra kr. 32.990,- Den 1. februar 2017 med Celebrity Solstice Pris fra kr. 32.990,- 20 dage inklusive rejseleder, fly, hotel og udflugt i Sydney og Auckland, transfers, byvandringer, afskedsmiddag, drikkepenge, drikkevarepakke*

Læs mere

14. februar 2019, København-Singapore nonstop med Singapore Airlines.

14. februar 2019, København-Singapore nonstop med Singapore Airlines. Dag til Dag program Dag 1: 14. februar 2019, København-Singapore nonstop med Singapore Airlines. Rejselederen møder gæsterne i Københavns Lufthavn, Terminal 2 ved Singapore Airlines skranker. Flyafgang

Læs mere

Det bedste af Vietnam

Det bedste af Vietnam Det bedste af Vietnam En fantastiske rundrejse med National Geograhic/G-Adventures. Rejs fra nord til syd i Vietnam, hvor I kommer tæt på den smukke natur og Vietnams historie. Fra Hanois travle gader

Læs mere

8 dages cykelferie i Cuba

8 dages cykelferie i Cuba 8 dages cykelferie i Cuba Aktive og sjove oplevelser - garanterede afrejser Aktiv oplevelsesrejse til Cuba med 2 8 dages aktiv oplevelsesrejse Cykelture i Cuba Aktive kulturrejser i Cuba Tag med Svane

Læs mere

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65 På opdagelse i Dansk Vestindien 10 dage fra kr. 16.498,- pr. person Inkl. fly, hotel m.m. Der er mange øer man kan vælge at besøge i det Caribiske hav, så hvorfor skal det så lige være Dansk Vestindien?

Læs mere

Oplev Dubai by night og besøg Abu Dhabi. BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65

Oplev Dubai by night og besøg Abu Dhabi. BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65 På eventyr i Dubai Oplev Dubai by night og besøg Abu Dhabi. Rejseplan Dag Bes krivels e 1 Afrejse fra Danmark og ankomst til Dubai 2 Byrundtur i Dubai 3 Dubai 4 Udflugt til Abu Dhabi 5 Dinner Dhow cruise

Læs mere

Danske Biografer planlægger en 6 dages tur til Dubai, og vi har hermed fornøjelsen at fremsende nærmere information samt tilmeldingsblanket.

Danske Biografer planlægger en 6 dages tur til Dubai, og vi har hermed fornøjelsen at fremsende nærmere information samt tilmeldingsblanket. København, den 1. oktober 2009 Kære Kollega Med Danske Biografer til Dubai Danske Biografer planlægger en 6 dages tur til Dubai, og vi har hermed fornøjelsen at fremsende nærmere information samt tilmeldingsblanket.

Læs mere

Andre rejser til Færøerne. Den klassiske rundrejse på Færøerne Det Færøske Køkken Klassiske Færøerne og Island

Andre rejser til Færøerne. Den klassiske rundrejse på Færøerne Det Færøske Køkken Klassiske Færøerne og Island Færøerne på kryds og tværs 8 dage - Fra kr. 11.698 pr. person Inkl. fly, overnatning & dansktalende guide Oplev de skønne færøske øer På denne rejse vil I med lokalguide, som snakker dansk, opleve de fantastiske

Læs mere

TAG MED SENIORKLUBBEN TDC OG BRAVO TOURS TIL

TAG MED SENIORKLUBBEN TDC OG BRAVO TOURS TIL TAG MED SENIORKLUBBEN TDC OG BRAVO TOURS TIL THAILAND Eventyrlig og fabelagtig rundrejse i 12 dage inklusiv tre dages afslapning på bountyøen Koh Chang. Et overflødighedshorn af oplevelser i Bangkok, Chiang

Læs mere

Stjernerejse i Sydslesvig - en rejseoplevelse helt tæt på 4.- 10. juli 2014 Programmet er tilrettelagt, så også hørehæmmede kan deltage

Stjernerejse i Sydslesvig - en rejseoplevelse helt tæt på 4.- 10. juli 2014 Programmet er tilrettelagt, så også hørehæmmede kan deltage Stjernerejse i Sydslesvig - en rejseoplevelse helt tæt på 4.- 10. juli 2014 Programmet er tilrettelagt, så også hørehæmmede kan deltage Løgumkloster Refugium Stjernerejse i Sydslesvig - en rejseoplevelse

Læs mere

På sporet af Khmerriget. Eventyrlige oplevelser i Vietnam og Cambodja. - c a m b o d. j s e. r e. j a. r u n d. - v. i e. t n a m

På sporet af Khmerriget. Eventyrlige oplevelser i Vietnam og Cambodja. - c a m b o d. j s e. r e. j a. r u n d. - v. i e. t n a m Hanoi Ha Long VIETNAM Siem Reap CAMBODJA Phnom Penh Mekong Ho Chi Minh City Eventyrlige oplevelser i Vietnam og Cambodja 15 dages rundrejse med dansk rejseleder Oplev de mange fascinerende kontraster fra

Læs mere

Den 17. februar 2017 med Costa Pacifica. Pris fra kr ,-

Den 17. februar 2017 med Costa Pacifica. Pris fra kr ,- Den 17. februar 2017 med Costa Pacifica Pris fra kr. 8.690,- 8 dage inklusive rejseleder, fly, transfers, byvandringer og alle måltider på krydstogtet Unik udflugtspakke kun for gæster som rejser med Profil

Læs mere

TILMELDING. På turen skal vi være sammen med Bitten Høgh, som bor og arbejder i Kunming.

TILMELDING. På turen skal vi være sammen med Bitten Høgh, som bor og arbejder i Kunming. KINA REJSE 2013 Tag med på en spændende og uforglemmelig rejse til YUNNAN PROVINSEN i det sydvestlige Kina fra den 20. juli til den 3. august 2013 Ved tilmelding senest den, 1. januar 2013 gives der kr.

Læs mere

Singapore og oplevelser i Cairns, Queensland

Singapore og oplevelser i Cairns, Queensland Singapore og oplevelser i Cairns, Queensland En startpakke til Cairns i Queensland, Australien Start jeres rejse Down Under i Cairns på den bedste måde. Vi har samlet fly og de første nætter i en samlet

Læs mere

Dette er uden tvivl en fantastisk smuk rejse med naturen i fokus. Andre rejser til Færøerne og Island

Dette er uden tvivl en fantastisk smuk rejse med naturen i fokus. Andre rejser til Færøerne og Island Klassiske Færøerne & Island 8 dage fra kr. 17.998,- pr. person Inkl. fly, hotelovernatninger m.m. På denne spændende 8-dages rejse vil I opleve den unikke natur på Færøerne og i Island. Rejsen er skræddersyet

Læs mere

Tur 1508, Kultur og Isbjerge - oplev Nuuk, Kystskib til Jakobshavn samt Diskobugten 10 dage/9 nætter

Tur 1508, Kultur og Isbjerge - oplev Nuuk, Kystskib til Jakobshavn samt Diskobugten 10 dage/9 nætter Tur 1508, Kultur og Isbjerge - oplev Nuuk, Kystskib til Jakobshavn samt Diskobugten 10 dage/9 nætter Kombiner et ophold i den grønlandske hovedstad, Godthåb/Nuuk, med en smuk sejltur op langs kysten, inkl.

Læs mere

Arkæologisk ekspedition til Altay/Sydsibirien

Arkæologisk ekspedition til Altay/Sydsibirien Arkæologisk ekspedition til Altay/Sydsibirien Altai Republikken i Sydsibirien, Pazyryk kurganer & den mægtige Yenisey`s kilde. 5 dage i det spektakulære Skt. Petersburg og Ermitagemuseum. 17 DAGE; 22.

Læs mere

Store Vietnam. 25 dages rundrejse i Vietnam. Oplevelsesrejser med

Store Vietnam. 25 dages rundrejse i Vietnam. Oplevelsesrejser med 25 dages rundrejse i Vietnam Oplevelsesrejser med Store Vietnam 25 dages rundrejse i Vietnam Hanoi Dien Bien Phu Sapa Hanoi Halongbugten Dong Hoi Huè Hoi An Lak Lake Dalat Cai Be - Saigon Store Vietnam

Læs mere

Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016

Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016 Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016 Sommer turen går til Budapest i Ungarn, nærmer i Szentendre hvor vi skal bo på campingpladsen Pap-Sziget. Den ligger på en lille ø i Donau floden. Informationer

Læs mere

Morten Andersen i Saints Hall of Fame

Morten Andersen i Saints Hall of Fame Morten Andersen i Saints Hall of Fame Ta med ham til New Orleans og se optagelsen samt hyldesten på denne helt eksklusive tur 4.- 10. november 2009 Onsdag den 4. november Afrejse med SAS/United Airlines

Læs mere

Julekrydstogt på Donau

Julekrydstogt på Donau Julekrydstogt på Donau - med dansk rejseleder, 6 dage Wien Bratislava Budapest Udvalgte højdepunkter Hyggelige julemarkeder kystbyer og naturen langs Europas næstlængste flod 4-stjernet luksus om bord

Læs mere

Flodkrydstogt på Donau - med fly

Flodkrydstogt på Donau - med fly Flodkrydstogt på Donau - med fly Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 9.145,- Højdepunkter Den gode mad om bord **** skib Stort udflugts inkluderet 3 smukke hovedstæder på ét og samme

Læs mere

ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi og hovedstaden Bangkok - 4 udflugter. 15 dages grupperejse med dansk rejseleder

ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi og hovedstaden Bangkok - 4 udflugter. 15 dages grupperejse med dansk rejseleder ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi og hovedstaden Bangkok - 4 udflugter 15 dages grupperejse med dansk rejseleder ØST-THAILAND Grupperejse med dansk rejseleder - 15 dage 2 ø-hop, flotte strande

Læs mere

Island. 9. til 13. september

Island. 9. til 13. september Island 9. til 13. september NordjyskeFordele og OurWorld A/S har i samarbejde med andre medier fornøjelsen at præsentere denne rejse til Island. Island er et land med et ekstremt natursceneri. Naturen

Læs mere

Ta med på en uforglemmelig tennis- og kulturrejse til Budapest. Udrejse 14. juni hjemrejse 19. juni 2016

Ta med på en uforglemmelig tennis- og kulturrejse til Budapest. Udrejse 14. juni hjemrejse 19. juni 2016 Ta med på en uforglemmelig tennis- og kulturrejse til Budapest Udrejse 14. juni hjemrejse 19. juni 2016 Budapest er hovedstaden i Ungarn. Navnet er sammensat af navnene på to byområder, nemlig Buda og

Læs mere

SILKEBORG IDRÆTSFORENING VETERANKLUBBEN STIFTET DEN 29. FEBRUAR 1984.

SILKEBORG IDRÆTSFORENING VETERANKLUBBEN STIFTET DEN 29. FEBRUAR 1984. SILKEBORG IDRÆTSFORENING VETERANKLUBBEN STIFTET DEN 29. FEBRUAR 1984. Silkeborg, den 11. marts 2016. Kære venner! Vi vil starte med, lidt nyt fra vores generalforsamling i veteranklubben, den 11. februar.

Læs mere

KLASSISK SAFARI I DET NORDLIGE TANZANIA

KLASSISK SAFARI I DET NORDLIGE TANZANIA Dato: 24. 06 2016 KLASSISK SAFARI I DET NORDLIGE TANZANIA På denne dejlige safari til Tanzanias verdensberømte nordlige safariområder kan nogle af Afrikas... Tlf.: (+45) 56 36 25 45 info@safarieksperten.dk

Læs mere

Vietnam fra nord til syd

Vietnam fra nord til syd Vietnam fra nord til syd 19 dages eventyr til Vietnams højdepunkter - med dansktalende rejseleder Afrejsedatoer i 2011: 27. oktober Kontakt: Tlf. 65 65 65 60 www.team-benns.com/osten-asien asien@team-benns.com

Læs mere

Oplev Madagaskars varierede og helt specielle natur og dyreliv på denne vidunderlige tur til øens frodige nordlige...

Oplev Madagaskars varierede og helt specielle natur og dyreliv på denne vidunderlige tur til øens frodige nordlige... Dato:. MADAGASKARS NORDLIGE HøJDEPUNKTER Oplev Madagaskars varierede og helt specielle natur og dyreliv på denne vidunderlige tur til øens frodige nordlige... Tlf.: (+45) 56 36 45 info@safarieksperten.dk

Læs mere

Flodkrydstogt på Seinen, Honfleur og Paris

Flodkrydstogt på Seinen, Honfleur og Paris Flodkrydstogt på Seinen, Honfleur og Paris Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 8.895,- Højdepunkter Skønne, gamle badebyer Honfleur og Rouen Vi sejler med et lækkert 5-ankre skib

Læs mere

Caribien i privatfly. Caribien i privatfly. Turen kort USA

Caribien i privatfly. Caribien i privatfly. Turen kort USA Caribien i privatfly Rundrejser med privatfly blev sidste år introduceret med stor succes i det østlige og vestlige. Nu er turen kommet til Caribien med en rute, der tager udgangspunkt i Floridas populære

Læs mere

Egypten. - Et uforglemmeligt cruise på Nilen

Egypten. - Et uforglemmeligt cruise på Nilen Egypten - Et uforglemmeligt cruise på Nilen SETI 5 nætter på 5* cruiseskib og 2 nætter i Aswan på 5* hotel. Afgang hver søndag hele året. SETI 5 nætter på 5* cruiseskib og 2 nætter i Aswan på 5* hotel.

Læs mere

KOREAREJSER 2015 Foto: Rose - 2014

KOREAREJSER 2015 Foto: Rose - 2014 KOREAREJSER 2015 Foto: Rose - 2014 KOREAREJSER byder i 2015 på to grupperejser en Sommer- og en Efterårstur. Sommerturen er fra søndag 27. juni til søndag 11. juli 2015. Rejseprogrammet for sommerturen

Læs mere

PINSETUR 2014 til Weingut Schauf fredag d. 6. juni - mandag d. 9. juni

PINSETUR 2014 til Weingut Schauf fredag d. 6. juni - mandag d. 9. juni PINSETUR 2014 til Weingut Schauf fredag d. 6. juni - mandag d. 9. juni Pris for turen excl. drikkevarer Dobbeltværelse m/morgenbuffet og aftensmad Tillæg for Enkeltværelse 3.195.- kr. plus 250.- kr. Inkluderet

Læs mere

Flodkrydstogt på Seinen, Honfleur og Paris

Flodkrydstogt på Seinen, Honfleur og Paris Flodkrydstogt på Seinen, Honfleur og Paris Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 8.195,- Højdepunkter Skønne, gamle badebyer Honfleur og Rouen Vi sejler med et lækkert 5 ankre skib

Læs mere

ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi

ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi 15 dages grupperejse med dansk rejseleder Ring 3051 7317 info@guldrejser.dk GULD REJSER ØST-THAILAND Grupperejse med dansk rejseleder - 15 dage På denne

Læs mere

Vietnams Højdepunkter

Vietnams Højdepunkter med dansk rejseleder Vietnams Højdepunkter Rundrejse til Vietnam 13 dage Tag med på en eventyrlig rejse gennem Vietnam, fra den evigt smukke Halong-bugt til det frodige Mekong-delta Denne Vietnam rundrejse

Læs mere

Petanque i Vietnam. 16. november-01. december 2009. 16 dage

Petanque i Vietnam. 16. november-01. december 2009. 16 dage Petanque i Vietnam 16. november-01. december 2009 16 dage 16 skønne dage i Vietnam fra nord til syd Petanque Livlige og historiske byer Spændende kultur Smuk natur Bådture Cykelture Markeder Smagfuld vietnamesisk

Læs mere

THAILAND Kongernes by Hua Hin, Sam Roi Yod Nationalpark og hovedstaden Bangkok...15 dage og 6 udflugter

THAILAND Kongernes by Hua Hin, Sam Roi Yod Nationalpark og hovedstaden Bangkok...15 dage og 6 udflugter THAILAND Kongernes by Hua Hin, Sam Roi Yod Nationalpark og hovedstaden Bangkok...15 dage og 6 udflugter Grupperejse med dansk rejseleder NYHED - nu bor vi på Hilton THAILAND Grupperejse med dansk rejseleder

Læs mere

Miami og New York. Miami og New York. Turen kort USA

Miami og New York. Miami og New York. Turen kort USA Miami og New York Oplev Florida og New York på samme rejse. Først har du seks dage ved Miami Beach. Slap af på den berømte strand, og nyd stemningen langs Ocean Drive i de varme tropenætter. Eller lej

Læs mere

EFTERÅRSTUR til ALTENAHR 28.-31. Oktober 2016

EFTERÅRSTUR til ALTENAHR 28.-31. Oktober 2016 EFTERÅRSTUR til ALTENAHR 28.-31. Oktober 2016 Dette års efterårstur går til den dejlige vinby Altenahr syd for Bonn. Altenahr er beliggende ved floden Ahr i det sydvestlige Tyskland i Eiffel-bjergene,

Læs mere

Krakow. 11 Maj 2014, 5 Dages flyrejse for 3095 Kr

Krakow. 11 Maj 2014, 5 Dages flyrejse for 3095 Kr Krakow 11 Maj 2014, 5 Dages flyrejse for 3095 Kr Storbyferie i Krakow Flyrejser 5 dage Krakow byder på store oplevelser til meget rimelige priser. Tag med til én af Europas smukkeste kulturbyer. Krakow

Læs mere

14 dage Vinter 2016/17. Vietnam. fra nord til syd

14 dage Vinter 2016/17. Vietnam. fra nord til syd 14 dage Vinter 2016/17 Vietnam fra nord til syd Vietnam fra nord til syd Fantastisk rundrejse gennem det underfundige, dragende og smukke Vietnam med besøg i både Nord-, Midt- og Sydvietnam. Vi kommer

Læs mere

Oplev et krydstogt i det dejlige Caribien med det nye skib Regal Princess.

Oplev et krydstogt i det dejlige Caribien med det nye skib Regal Princess. Oplev et krydstogt i det dejlige Caribien med det nye skib Regal Princess. 10 dages rejse til Caribien, med hotelophold og morgenmad! 7. november til 16. november 2015. Med Stiften fordele og Strobel Travel

Læs mere

Maraton i Tórshavn 4.648,- 4 dage. Ring

Maraton i Tórshavn 4.648,- 4 dage. Ring Maraton i Tórshavn Drømmer I om en aktiv oplevelse udover det sædvanlige? Nu ha I muligheden for at løbe Tórshavn Marathon på smukke Færøerne. Udover maraton er der også mulighed for at løbe eller gå et

Læs mere

På opdagelse i Dansk Vestindien

På opdagelse i Dansk Vestindien På opdagelse i Dansk Vestindien Der er mange øer man kan vælge at besøge i det Caribiske hav, så hvorfor skal det så lige være Dansk Vestindien? Alle caribiske øer har aktiviteter på land og på vand, strande,

Læs mere

Sensommercruise fra København til Middelhavet

Sensommercruise fra København til Middelhavet Sensommercruise fra København til Middelhavet 9. - 20. september 2017 med England Dover England Le Havre Frankrig Frankrig Vigo Spanien Portugal København Holland Savona Italien Prisen inkluderer: 12 dage/11

Læs mere

Mandag d. 1. oktober.

Mandag d. 1. oktober. Mandag d. 1. oktober. Dette var dagen, vi havde set frem til meget længe. Kl. 9.30 var vi mere end klar til at tage af sted på vores lejrskole til Friedrichstadt i Tyskland. Med to busser pakket med kufferter

Læs mere

Alaska Explorer & krydstogt fra Whittier (Anchorage) til Vancouver/Canada

Alaska Explorer & krydstogt fra Whittier (Anchorage) til Vancouver/Canada Alaska Explorer & krydstogt fra Whittier (Anchorage) til Vancouver/Canada 15/16 dage; 19. juni 4./5. juli 2016 Denne rejse kombinerer en rundrejse i Alaska, med start i Alaskas hovedstad, Fairbanks, og

Læs mere

Amsterdam - Nytårskoncert med Andre Rieu

Amsterdam - Nytårskoncert med Andre Rieu Amsterdam - Nytårskoncert med Andre Rieu Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 4.395,- Højdepunkter Enestående nytårskoncert med Den Flyvende Hollænder Helpension om bord på Sijfa

Læs mere

Island. 9. 13. maj 2016. Udrejse fra Billund lufthavn

Island. 9. 13. maj 2016. Udrejse fra Billund lufthavn Island 9. 13. maj 2016 Udrejse fra Billund lufthavn Vi har hermed fornøjelsen at præsentere denne rejse til Island. Island er et land med et ekstremt natursceneri. Naturen er gold og barsk, men samtidig

Læs mere

Bjergstammer i Nordvietnam

Bjergstammer i Nordvietnam Bjergstammer i Nordvietnam Nordvietnam bjergstammer, risterasser og farvestrålende etniske minoriteter 19 dage; 13.maj 31. maj 2016 I den nordlige, smukke og bjergrige provins Ha Giang, på grænsen til

Læs mere

Andre rejser til Færøerne. Den klassiske rundrejse på Færøerne. Færøerne på kryds og tværs Det Færøske Køkken Klassiske Færøerne og Island

Andre rejser til Færøerne. Den klassiske rundrejse på Færøerne. Færøerne på kryds og tværs Det Færøske Køkken Klassiske Færøerne og Island Den klassiske rundrejse på Færøerne 8 dage fra kr. 11.398 pr. person Inkl. fly, hotel & billeje En fantastisk kør- selv- ferie med skønne naturoplevelser På denne kør-selv-ferie får I friheden til at opleve

Læs mere

Prag - Jul i Prag. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Prag - Jul i Prag. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Prag - Jul i Prag Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 4.295,- Højdepunkter Prags flotte julemarkede Besøg i julepyntede Berlin og Dresden Side 1 af 5 Prag - Jul i Prag Her præsenterer

Læs mere

Nytårstogt på de hollandske kanaler

Nytårstogt på de hollandske kanaler Nytårstogt på de hollandske kanaler Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 6.695,- Højdepunkter Nytårsaften på dejlige hollandske kanaler Nytårsmiddag med drikkevarer inklusiv Oplev

Læs mere

Inspiration Rejsemål: Verona Baseret på 18 deltagere

Inspiration Rejsemål: Verona Baseret på 18 deltagere Inspiration Rejsemål: Verona Baseret på 18 deltagere Verona har med sin gunstige placering, som indgangsdøren mellem nord og syd, været en vigtig by lige siden Romerriget. Byen er da også den by i Italien,

Læs mere

Cruise i vild natur. Alaska krydstogt med bjørnesafari. 25. august - 6. september 2017 med Nieuw Amsterdam. kr ,- Pris fra

Cruise i vild natur. Alaska krydstogt med bjørnesafari. 25. august - 6. september 2017 med Nieuw Amsterdam. kr ,- Pris fra Cruise i vild natur krydstogt med bjørnesafari 25. august - 6. september 2017 med Nieuw Amsterdam Skagway Glacier Bay Juneau National Park Tracy Arm Ketchikan Canada Island Prisen inkluderer: 15 dage/8

Læs mere

ERHVERVSSTUDIETUR TIL BRATISLAVA 2016

ERHVERVSSTUDIETUR TIL BRATISLAVA 2016 ERHVERVSSTUDIETUR TIL BRATISLAVA 2016 Dato: fredag d. 22. april til søndag d. 24. april 2016 Fredag d. 22.4.2016 Kl. 09:00 Direkte fly fra Billund med charter fly mod Bratislava /* Kl. 10:45 Ankomst til

Læs mere

TANZANIAS HøJDEPUNKTER OG ZANZIBAR BADEFERIE

TANZANIAS HøJDEPUNKTER OG ZANZIBAR BADEFERIE Dato: 02. 07 2016 TANZANIAS HøJDEPUNKTER OG ZANZIBAR BADEFERIE Fantastiske safarioplevelser og en herlig badeferie på Zanzibar venter på denne rejse. Safarien byder... Tlf.: (+45) 56 36 25 45 info@safarieksperten.dk

Læs mere

Kili Kenya Safari ,- 8 dage. Ring

Kili Kenya Safari ,- 8 dage. Ring Kili Kenya Safari Amboseli - Lake Naivasha - Masai Mara I Masaiernes Kenya kunne man fristes til at sige om denne safari Fra udsigten til Kilimanjaro via Rift Valley søen Naivasha til de store rovdyrs

Læs mere

Velkommen til Ungdomsskolens Rejseprogram. Sæson 2015-16. Må kun åbnes, hvis du tør risikere STORE oplevelser. www.langelandungdomsskole.

Velkommen til Ungdomsskolens Rejseprogram. Sæson 2015-16. Må kun åbnes, hvis du tør risikere STORE oplevelser. www.langelandungdomsskole. Velkommen til Ungdomsskolens Rejseprogram Sæson 2015-16 Må kun åbnes, hvis du tør risikere STORE oplevelser www.langelandungdomsskole.dk Lykkeposeophold Kender du det med at købe en lykkepose i fx Matas?

Læs mere

Pinsetræf 2016 på Bornholm 13. 16. maj

Pinsetræf 2016 på Bornholm 13. 16. maj Pinsetræf 2016 på Bornholm 13. 16. maj Kom til Hullehavn Camping (5806) og nyd pinsen. Traditionen tro afholdes der Pinsetræf på Hullehavn Camping ved Svaneke. Turen går til Bornholm en ø, der har alt.

Læs mere

På eventyr i Dubai ,- 12 dage. Ring

På eventyr i Dubai ,- 12 dage. Ring På eventyr i Dubai Oplev Dubai by night og besøg Abu Dhabi. På denne 12 dages rejse, har I god tid til at opleve både Dubai og Abu Dhabi. Vi har indlagt flere udflugter, der gør at I får mest muligt ud

Læs mere

Bangkok Koh Samui Explorer

Bangkok Koh Samui Explorer Bangkok Koh Samui Explorer Rejsen i hovedpunkter Længde: 14 dage / 13 nætter (Maj Oktober 2009) Højdepunkter: Længde: 14 dage / 13 nætter Start: Bangkok Slut: Bangkok Højdepunkter: Bangkok, Dinner Cruise,

Læs mere

Prag - André Rieu. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Prag - André Rieu. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Prag - André Rieu Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 5.395,- Højdepunkter André Rieu koncert Theresienstadt Prags flotte pladser Borgen Hradcany Udsigten fra Karlsbroen Side 1 af

Læs mere

HØJTSTÅENDE SOL, UFORGLEMMELIGE OPLEVELSER OG DANSK REJSELEDER PÅ KRYDSTOGT TIL EKSOTISKE CARIBISKE DESTINATIONER

HØJTSTÅENDE SOL, UFORGLEMMELIGE OPLEVELSER OG DANSK REJSELEDER PÅ KRYDSTOGT TIL EKSOTISKE CARIBISKE DESTINATIONER HØJTSTÅENDE SOL, UFORGLEMMELIGE OPLEVELSER OG DANSK REJSELEDER PÅ KRYDSTOGT TIL EKSOTISKE CARIBISKE DESTINATIONER Tag på opdagelse i det fantastiske Caribiske Øhav, hvor du undervejs på rejsen kan opleve

Læs mere

Friendship Exchange mellem Kissimme Bay Rotary Klub, distrikt 6980, Florida og Horsens Vestre Rotary Klub, distrikt 1450

Friendship Exchange mellem Kissimme Bay Rotary Klub, distrikt 6980, Florida og Horsens Vestre Rotary Klub, distrikt 1450 Friendship Exchange Friendship Exchange mellem Kissimme Bay Rotary Klub, distrikt 6980, Florida og Horsens Vestre Rotary Klub, distrikt 1450 Søndag Søndag den 10. februar ved middagstid begyndte vores

Læs mere

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65 Californien rundt 10 dage - fra 9.998,- pr. person Afrejse fra 1. april 2015 San Francisco er byen de fleste efterlader deres hjerte i. Det er byen man bare må tilbage til. De stejle gader med sporvogne,

Læs mere

Træner rejser til Beijing 14.-22. oktober 2010

Træner rejser til Beijing 14.-22. oktober 2010 Træner rejser til Beijing 14.-22. oktober 2010 Du har som træner nu mulighed for at få en spændende kultur- og badmintonoplevelse til i Beijing, Kina. DGI badminton har arrangeret rejsen, som byder på

Læs mere

Vietnam Fra Halong til Mekong

Vietnam Fra Halong til Mekong Vietnam Fra Halong til Mekong Rundrejse med dansk rejseleder Vietnam - Fra Halong til Mekong Rundrejse med dansk rejseleder - 16 dage LAOS Hanoi Halongbugten Tag med på denne fantastiske rundrejse fra

Læs mere

eventyr i sydøstasien

eventyr i sydøstasien x eventyr i sydøstasien 17 x dages krydstogtrejse med dansk rejseleder Hong x Kong Ha Long-bugten Hanoi Hue/Danang Saigon (Ho Chi Minh City) Bangkok Singapore KRYDSTOGT med dansk rejseleder Danskerne har

Læs mere

Pragtfulde Kina. 15 dages komplet rundrejse til Kinas højdepunkter. Kulturel Oplevelsesrejse med

Pragtfulde Kina. 15 dages komplet rundrejse til Kinas højdepunkter. Kulturel Oplevelsesrejse med Pragtfulde Kina 15 dages komplet rundrejse til Kinas højdepunkter Kulturel Oplevelsesrejse med 2 Pragtfulde Kina 13 dages kulturrejse med dansk rejseleder Beijing - Xian - Guilin - Yangshou - Guilin -

Læs mere

PROGRAM. Efter paskontrol og told er der bustransport til jeres dejlige hotel, Pier Sixty Six Hotel & Marina. En lang rejsedag er overstået.

PROGRAM. Efter paskontrol og told er der bustransport til jeres dejlige hotel, Pier Sixty Six Hotel & Marina. En lang rejsedag er overstået. PROGRAM Dag 1, 24. april 2019: Afrejse fra København til Fort Lauderdale Rejselederen møder gæsterne i Københavns Lufthavn, Terminal 2 ved Norwegian check-in. Flyafgang er kl. 12.50 via London Gatwick

Læs mere

Tag med til toppen af Mount Meru med dansktalende rejseleder. Dette smukke bjerg byder på en udfordrende og naturrig oplevelse.

Tag med til toppen af Mount Meru med dansktalende rejseleder. Dette smukke bjerg byder på en udfordrende og naturrig oplevelse. Dato: 06. 07 2016 BESTIGNING AF MOUNT MERU Tag med til toppen af Mount Meru med dansktalende rejseleder. Dette smukke bjerg byder på en udfordrende og naturrig oplevelse. Tlf.: (+45) 56 36 25 45 info@safarieksperten.dk

Læs mere

Praktiske oplysninger Götakanalen

Praktiske oplysninger Götakanalen Praktiske oplysninger Götakanalen Lad os gøre din ferie bedre. Götakanalen FDM travel 1 Ankomst De oplyste ankomsttider er ca.-tider, da vind, vejr og trafik på kanalen kan resultere i forsinkelser. Derfor

Læs mere

Krakow - Polens førende kulturby

Krakow - Polens førende kulturby Krakow - Polens førende kulturby Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 05.04.2020 11.04.2020 4.695,- Højdepunkter Centralt beliggende hotel Tømmerflådesejlads på Dunajec floden Saltminerne

Læs mere

Mallorca/Cala Bona: Fly detaljer:

Mallorca/Cala Bona: Fly detaljer: Vi har nu fornøjelsen at fremsende tilbud, på Mallorca. Er der nogle spørgsmål eller noget I er i tvivl om er I selvfølgelig meget velkomne til at kontakte mig på mit direkte tlf nr: 33488479 Mallorca/Cala

Læs mere

Berlin. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Berlin. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Berlin Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 28.06.2020 02.07.2020 3.395,- Højdepunkter Brandenburger Tor De store boulevarder Det gamle Østberlin Mulighed for besøg og middag i Rigsdagskuplen

Læs mere

Rejsen fortsætter til den første af Danmarks tre ø-kolonier i det tidligere Dansk Vestindien, nemlig St. Thomas.

Rejsen fortsætter til den første af Danmarks tre ø-kolonier i det tidligere Dansk Vestindien, nemlig St. Thomas. Forår og sommer i New York & Dansk Vestindien Fra 12.998,- pr. person Oplev den perfekte kombination af en af verdens mest berømte storbyer og den ultimative afslapning på en Caribisk sandstrand. Rejsen

Læs mere

Berlin. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Berlin. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Berlin Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 26.07.2020 30.07.2020 3.195,- Højdepunkter Brandenburger Tor De store boulevarder Det gamle Østberlin Mulighed for besøg og middag i Rigsdagskuplen

Læs mere

Bremen og Stade. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Bremen og Stade. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Bremen og Stade Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 2.195,- Højdepunkter Hansebyen Bremen Rejseleder med på hele rejsen *** hotel og 2 x aftensmad er inkluderet Med rejselederen

Læs mere

Hamburg. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Hamburg. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Hamburg Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 2.895,- Højdepunkter En fantastisk millionby så tæt på Mulighed for havnerundfart og museumsbesøg Vi bor på centralt hotel i Hamburg Side

Læs mere

Burma - cykelferie i Myanmar

Burma - cykelferie i Myanmar Burma - cykelferie i Myanmar En rejse til Myanmar, bedre kendt som Burma, er som at rejse tilbage i tiden. Til dengang Asien var jomfrueligt land for vesterlandske turister. Efter mange års isolation er

Læs mere

Kulturrejse til Beijing 22. september 1. oktober 2010

Kulturrejse til Beijing 22. september 1. oktober 2010 Kulturrejse til Beijing 22. 1. oktober 2010 Du har nu mulighed for at få en spændende kultur- og badmintonoplevelse til i Beijing, Kina. DGI badminton har arrangeret rejsen, som byder på badmintonkampe

Læs mere

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65 Jambo Serena Safari 8 dage fra kr. 18.098,- pr. person Inkl. fly, ind kvartering, guid e mm. Tag med på en fantastisk safarirejse i Tanzania og besøg nogle af de aller bedste safariområder I fantastiske

Læs mere

Vidunderlige Vietnam. Velkommen til en rejse udover det sædvanlige. - v. i e t n a m. j s e. r e. r u n d

Vidunderlige Vietnam. Velkommen til en rejse udover det sædvanlige. - v. i e t n a m. j s e. r e. r u n d Burma Hanoi Kina Halong Bay Laos Thailand Hue Da Nang Hoi An Cambodia Mekong Vietnam Nha Trang Ho Chi Minh City Vidunderlige Vietnam Velkommen til en rejse udover det sædvanlige 16 dages rundrejse gennem

Læs mere

Sydholland - Valkenburg

Sydholland - Valkenburg Sydholland - Valkenburg Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 3.295,- Højdepunkter Valkenburg en historisk og levende by med caféer, butikker og charme Oplev også Maastricht Blomstergodset

Læs mere

Pas cu pas,- et skridt ad gangen.

Pas cu pas,- et skridt ad gangen. Pas cu pas,- et skridt ad gangen. Udlandspraktik er en fantastisk måde at opleve et andet land. Man møder landets kultur, normer og historie på en helt anden måde, og man oplever det hele på tæt hold Derudover

Læs mere

Hamburg. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Hamburg. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Hamburg Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 2.795,- Højdepunkter En fantastisk millionby så tæt på Mulighed for havnerundfart og museumsbesøg Vi bor på nyt velbeliggende hotel i

Læs mere

AKTIONÆRTUR TIL SLOVAKIET

AKTIONÆRTUR TIL SLOVAKIET AKTIONÆRTUR TIL SLOVAKIET Torsdag d. 9.6.2016 Rejsens dato: 9. 12.6.2016 TURENS PROGRAM Kl. 10:20 Afgang fra Hamburg lufthavn mod Wien med flyselskab AUSTRIAN AIRLINES Kl. 11:55 Kl. 13:30 Ankomst til Wiens

Læs mere

De norske fjorde & Nordkap - med dansk rejseleder, 15 dage

De norske fjorde & Nordkap - med dansk rejseleder, 15 dage De norske fjorde & Nordkap - med dansk rejseleder, 15 dage København Geiranger Hellesylt Ålesund Trondheim Lofoten Tromsø Hammerfest Nordkap Molde Bergen København Sommerkrydstogt fra København op langs

Læs mere

Moskva - Sergejev Posad - Ekaterinburg - Irkutsk - Listvijanka - Bajkalsøen -Ulan Bator Beijing

Moskva - Sergejev Posad - Ekaterinburg - Irkutsk - Listvijanka - Bajkalsøen -Ulan Bator Beijing Trans Mongolske Rute 2010 Moskva - Sergejev Posad - Ekaterinburg - Irkutsk - Listvijanka - Bajkalsøen -Ulan Bator Beijing 18 dage / 17 nætter Gruppe tur/ min 10 personer Denne rute er en anden type transsibiriske

Læs mere