Referat for Rold Skov OK Visionsmøde den 22. oktober 2014

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat for Rold Skov OK Visionsmøde den 22. oktober 2014"

Transkript

1 Referat for Rold Skov OK Visionsmøde den 22. oktober 2014 Antal deltagere: 24 Referent: Michael Niss Tekster skrevet med kursiv er kopieret ind fra slides anvendt på mødet. Formand Ole indleder mødet med en beretning om klubbens nuværende økonomiske situation, historie, planer, medlemstal osv. (se slide 1-8) Helge introducerer formen på debatten samt emnerne (slide 10-11). 1. Trænings- lørdagsløb Nu har vi 35 T-løb og 8 MTBO-T-løb! Blokerer det for deltagelse i åbne løb? Kerneydelse? Kvaliteten svinger skal hæves!. Kvalitetssikring! Få udleveret færdige baner og afvikle? Selv lave baner og klare alt resten? Selv lave baner med momenter indbygget læring og o-teknik og afvikle? Brug de nyeste kort mest? By/sprintkort om vinteren? - Træningsløb er det bedste i klubben - Det er fedt og sjovt. - Det er vigtigt at alle får mulighed for at lave gode baner, undervisning. - Lørdagsløb/lørdagsmotionsløb er måske bedre ord for det. - Det er bekvemt med træningsløb, det er tæt på. - Det er en god weekend aktivitet. Det er let at komme ind i klubben med dem. - Det er alfa og omega for klubben. - Træningsløb kan bruges til at uddanne folk til banelæggere til stævner, f.eks. at en person laver baner i en længere periode og dermed blive gjort klar til stævne banelægger. Kun lave banerne, andre personer kan så sætte poster ud og afvikle løbet. - De nyeste kort skal være mere tilgængelige. - For at blvie god banelægger skal man ud og have erfaring i at løbe løb andre steder end i Rold Skov. - Vi bruger måske for meget tid på at lave nye baner. Ældre baner kunne genbruges i stedet for altid at lave nye. - Det er vigtigt at banelæggere får konstruktiv feedback på deres løb - Er ambitionsniveauet kun motion eller er det nogen som har ønske om mere? - Jakob vi har nu været med i 2 år, tænker nu mere og mere på at komme ud og være med i andre løb og møde ligesindede fra andre klubber, også med børn på samme alder. - Kvaliteten af træningsløb kunne hæves ved at indlægge momenter som styrker det tekniske.

2 - Man bliver ikke god banelægger af at lave mange baner i træk, de kommer til at ligne hinanden for meget. - Del emnet op i to, motion og træning. Der er 2 niveauer i klubbens medlemmer. - Det er for lidt at lave baner 2 gange om året, man glemmer for meget. - Klubben vil tabe på at skære ned på antal træningsløb da det er det som skal trække folk til INDEN de skal ud til andre løb. - Ønske om momenter, teknisk træning. Lørdagsløb, OGSÅ torsdag eller fredag aften om foråret, med poster sat ud i god tid. Regelmæssige løb Beholde træningsløb Hæve kvalitet af banerne Fortsæt med ugentlige løb Alle deltage i planlægning af løb O-løb lørdag med mulighed for at løbe både teknisk træning +baner Højne kvalitetsniveau moment T-løb bedre kvalitet God ide med tekniktræning, super med træningsløb ogsp for motion Tekniktræning på træningsløb Bevaring af antallet af træningsløb kombineret med tekniktræning Indbygge O-teknik træning i lørdagstræning Mere teknik træning Flere løb/stævner Ok med t-løb måske ingen t-løb på de datoer med andre løb Er der nogen der er ambitiøse nok til banelægger tjansen hele året? O-teknik ind imellem træningsløb Opnå erfaring ved at lave flere træningsløb tæt efter hinanden 1. prioritere motionsmomentet for bredden Tekniktræning som en del af træningsløb Træning hver lørdag + uddannelse 2. Uddannelse og kursusforløb Eksterne kurser og/eller interne kurser? O-teknik for voksne? Lær af de gamle rotter! Kendskab til tekniske Fif gør det sjovere! Mange kursusmuligheder: Grundkursus, Videregående o-teknik, Condesbanelægning, banelægning, MTBO-teknik? En aften, et par lørdage eller? Forår, efterår eller en vinteraktivitet? - Ideen med at måske ikke en, men en gruppe på 4 laver baner over en eftermiddag og der laver baner til 4-6 lørdage. (Mange bakker op om dette forslag) - Jesper: hvem der er sat på træningsløb bliver altid diskuteret i bestyrelsen. Planen har været at sætte en gammel og en ny løber sammen. - De dygtige til banelægning og Condes kunne stå for det og en anden gruppe kunne stå for postudsætning. - Der er bestemt ønske om Condes kursus i klubben (ikke eksternt).

3 - Gerne løbsteknisk kursus, fra klubbens garvede, men også gerne udefra. - Jakob, børnene er meldt til U1, men vil også gerne selv lære mere. - Skal der træningsmæssigt til at laves noget for den yngre generation? (gå til orientering som med fodbold og andet) - Vigtigt med en rugekasse som kan løfte den nye generation november kommer en underviser som skal give kurset voksen 2, som er en overbygning på det orienteringstekniske. - DOF akademiet afholdes lørdag den 24. januar med mange forskellige kurser samlet. - Vigtigt med opfølgning efter kurser så det hele ikke går i glemmebogen. Ungdomstræning Condeskursus, evt. a la Johans forslag med udarbejdelse af lørdagsbaner (ref. punkt 1 i debatten) Forsøg med gruppearbejde i banelægning Kursus vinteraktivitet Forløb for børn + teknik kursus for voksne Tekniktræning Ungdomstræning Ungdomstræning, teknik kurser O-træning et par lørdage 2 gode kurser for begyndere som skub i gang (løbteknik mm.) God ide med en gruppe der laver løb dejligt med kursus i både condes + o-teknik Kursus i løbsteknik Condes banelægning Vinteraktivitet 1. ungdomskonsulent, 2. kursus i Condes, SAMMEN med banelægning fremover Kursus i løbeteknik Kursus for begyndere Ok med Teknik kursus Condes kursus Unge talenter Rugekasse Opfølgning på kursusaktiviteter Repetition 3. Klubture og deltagelse i åbne løb Klubture til NJ2-Dages, Skawdysten/Læsø 3 Dages, Vikingedyst i Sydjylland? Traditionel deltagelse i NJM Lang, NJM Stafet (frokostbordet!!), Natløbsserien, Efterårsstafet! Flere til åbne løb hvad skal der til? Klubtelt og klubstander er det nok? Aktiv tilmeldingsservice? - Dobbeltmoralsk at vi gerne vil have at folk kommer udefra til vores løb, men vi tager ikke ud. - Hvis man tager til stævne med børn var det godt at kunne sige til børnene at der er andre med fra klubben. Evt. planlægning langt frem i tiden. - U1 kurserne kan klart anbefales da de skaber venner og bekendte, og så vil børnene selv afsted for at møde andre. - Der mangler indpisker i klubben som prøver at få folk med når der er åbne løb. - Det er godt med listen i O-brevet over åbne løb, men det vil stadig være godt med en indpisker. - Er det en ide at mødes ved klubhuset og tage sammen ud til stævner? - God ide med fælleskørsel, også fordi det måske giver mere mulighed for at diskutere baner på vejen hjem. - Klubdragter og bannere giver fællesskab.

4 - Der er nok generelt tilslutning til åbne løb, men det handler om information, ikke indpiskning for at få folk med. - Eks. fra Mariagerfjord, de har mulighed for tilmelding til fælleskørsel på hjemmesiden og info om åbne løb. - Navne på stævner er meget indforstået, mere information om hvad det går ud på. Flere personer til åbne løb Koordineret tilmelding /deltagelse i ture/stævner Aftale/planlægning med andre familier Klubture til udlandet Et forum til folk der gerne vil ud og løbe andre løb end træningsløb Klubtur social skal være i forbindelse med åbne løb kombination Bedre forklaring om hvad de åbne løb går ud på, for hvad betyder NJM lang? Søndagsbrev mail åbne løb Klubtur til udlandet Flere klubture til åbne løb God ide med opsamling til deltagelse i åbne løb. F.eks. Facebook gruppe 3. Begrænset interesse Grupper for tilmeldinger, fx. What s App Ok med åbne løb, måske opfordring via sms/mail Ok med klubtur til udlandet Aktiv tilmeldingsservice Klubløb Indpisker 1. sats på at køre til samme stævner Fokus på deltagelse i åbne løb gerne sammen med andre Udvælg nogle åbne løb der satses på 4. Sociale aktiviteter Klubtur til udenlandsk løb Naturvandring! Sct. Hansbål og grillaften i Jane s garage! Klubmesterskab! Sæsonafslutning med julehygge! Klubfest? Andre ikke-o-arrangementer? Seniorafdeling for de grå sokker? - Naturvandringen bør fortsætte. - Weekendturen som har kørt gennem mange år er desværre droppet pga. manglende deltagelse. - Ved sct. Hans arrangement bliver man taget godt imod, også som ny. - RSOK har altid stået stærkt på sociale aktiviteter, og det skal vi blive ved med. - Det kunne være rigtig sjovt med en udenlandstur. - Sociale arrangementer har tidligere været meget med til at binde medlemmerne sammen. - Forsøg at binde sociale arrangementer sammen med orienteringsløb - Største sociale aktivitet er efter træningsløb hvor man står og snakker lidt om løbet og med de nye. - Naturvandring har nogen gange været kombineret med åbne løb.

5 - Ungdomsafdeling, træner, her kunne de grå sokker komme ind i billedet med udsætning af poster. - Klubmesterskabet med pølser osv bagefter var godt, især også at Jens havde øl med. - Vi har de sidste år mistet flere fra den ældre generation, bliver de presset for meget til at lave træningsløb osv. Klubture udland Kombinere o-løb og socialt Genstart weekendtur Fastholde de sociale aktiviteter de nye med! gerne udlandet Klubtur til udlandet Naturvandring Klubtur udland Sæsonafslutning Skt. Hans bål Fint med sociale aktiviteter også udlandsture 1. Andre ikke o-arrangementer. F.eks. øl-smagning VINTERAKTIVITET 2. Sociale aktivitet i fb. med o-løb Klubtur klubmesterskab Klubtur til udlandet eller klubtur til andet sted i DK Udlandstur Klubtur til udlandet 4. Få og helst i tilknytning til træningsløb Familieturen manglede på listen bør måske genoptages mange nye familiemedlemmer 5. Klubhuset Vedligeholdelse og opsyn! Rum for møder eller bare et materieldepot? Renovering og modernisering? Andre/nye lokaler? Alternativ anvendelse? - Klubhuset ejes af kommunen. Materialer til vedligeholdelse betales af kommunen. - Det ligner en weekendhytte fra fortiden, hvis det skal anvendes mere og være indbydende skal det total renoveres. - Hvad der skal ske med det handler meget om ambitionsniveauet omkring huset. - Huset opfylder sit formål. - Kan fint være rugekasse for den yngre generation. - Perfekt med et hus som ikke koster os ret meget, da det ikke sætter de store krav til klubben. - En hovedrengøring ville gøre gavn. - Det kræver mange frivillige kræfter at modernisere hus. - Der findes 3-4 klubber i området som er rodløse. Man kunne måske gå sammen om nogle fælles rammer. - De blå spejdere har tidligere tænkt tanker om multihus. - Skuret/garagen er fint rydeligt. - Kommunen har repareret porten, sat elradiatorer op, osv. Behold klubhus det fungerer

6 Klubhuset fungerer fint rengøring Bevare vores klubhus Huset er da så fint! Mødet vedligeholdelse Jeg vil godt male en weekend Helmut Super klubhus Jeg kan godt male sammen med Otto & Helmut Indkaldelse til arbejdsdag hvor der rengøres, males, osv. En rengøring ville gøre det mere indbydende at holde møder i (de kommende ungdomsaktiviteter!) Billigt og godt for de penge det koster 6. O-brevet, information og website Form og indhold på O-brevet rammer vi rigtigt? Hyppighed? Mail eller printversion? Websitet godt nok eller nyt og moderne? Kobling til arrangementswebsites ad hoc? Infomails til alle mailetik, spam eller vigtigt? - O-brevet har fin form og hyppighed. - Websitet kan godt trænge til en overhaling. - Løbsmuligheder mangler på websitet. - Forum på websitet til diskussion af kørsel osv. - Siden bør være langt mere interaktiv. - Løbskalenderen skal være opdateret længere frem i tiden - Abonnementsservice på ændringer af specifikke dele af hjemmesiden. - Mulighed for facebook gruppe til løbskørsel, diskussion osv. med link fra egen hjemmeside. - Nyheder bør slettes når de er forældede. - Jo mere interaktiv jo mere kan andre indvolveres i løbende vedligehold og input. Super o-brev Banner med nyheder Forum på website Aht. vedligehold kommuniker kun det vigtigste. Ryd lidt op, men informationsniveau er ok Klubblad hver måned Mangler oplysninger om tilskudsregler Opdatering af hjemmeside Godt o-brev Der mangler oplysninger om åbne løb 1. God for chat 2. skal være mere aktiv, Søren kom med et spændende tiltag Simpel, overskueligt, selvvalgt informations abonnement Hjemmesiden skal være bedre 7. Klubmesterskab Kun et RSOK-arrangement?

7 Eller kobles med NJM-klubdag i november? Hvad skal man vinde retten til at arrangere? næste år, eller en fin pokal? Form på arrangementet endnu et træningsløb eller en festdag med flag og pølser? - Dette års arrangement var rigtig godt - Traditionen med at vinderen skal lave løbet næste år er god mener nogen, andre det modsatte. - Det fungerer godt at løbet laves så alle starter og slutter samtidig. - Der skal være børneaktiviteter. - Klubmesteren kunne vinde et års gratis kontingent, ikke meget opbakning. - Hold fast i nogen traditioner, ikke alt skal udskiftes. - Der skal laves seedning, hvem kan gøre det retfærdigt træningsløb om året kunne udvælges til super-løb, som kunne fungere som seedning til klubmesterskab. - Vinderne kunne ud over vandrepræmie få vin til voksne og chokolade til børn. God form med pointløb Seedning til løbet Klubmesterskab både for voksne og børn Fint arrangement i år Seedning Super arrangement 2014 Vinder laver næste års løb Seedning Flere grupper, D21 skal ikke konkurrere med D60 Seedning På samme bane Herre damer drenge piger Klubmesterskab = udvidet træningsløb <> socialt arrangement (for mig). Lægger ikke stor vægt på det Seedning en form for, er diff tid til at finde poster min En gruppe skal arrangere det seedning kunne være sjovt 8. Klubbens struktur Aktiviteterne sætter holdet! Nuværende smal eller bredere bestyrelse? Forretningsudvalg? Fagudvalg? UNGDOM, KORT, REKRUTTERING, INDSLUSNING, PRESSE/SYNLIGHED, UDDANNELSE, TRÆNING, ARRANGEMENTER, og, og, og..?!?! Er I klar til at indtræde i bestyrelsen eller relevante fagudvalg? Engagement=aktivitet=oplevelser=bedre klub! Bygger på frivillighed og positiv forpligtelse! - Vi skal helt klart have nogle udvalg, især ungdomsudvalg - Det kunne være sjovt at være med i nogle udvalg og lære noget om hvordan klubben drives - Nogle forældre til den unge generation vil gerne give en hånd med. - Der skal være nogle specifikke trænere, og så kunne de grå sokker være behjælpelige med postudsætning. - Ansa melder sig som idemand og moment koordinator for ungdomsgruppen.

8 - Det er væsentligt at der er en gennemgående figur i arbejdet for at skabe genkendelighed. - Det vigtigste er sammenhold og leg, det er det som skal drive flokken. Træningen og orienteringsløb tiltrækker ikke i sig selv. - Tidligere var klubbens filosofi at det kun var for seniorer, det har ændret sig nu. Hvis forældrene skal være med er det vigtigt at der er en ungdomsafdeling. - Johan vil gerne afholde Condes kursus og ellers være behjælpelig med Condes. Ungdomsudvalg Skal have et ungdomsudvalg. For at få/holde forældrene på Nuværende smal bestyrelse Ungdomsudvalg Ungdomsudvalg Ungdom Noget for børn & unge Condes kursus uddannelses udvalg Ungdomsudvalg bestående af træner, nogle forældre og ide giver (+ grå sokker som praktiske medhj.) Vigtigst at få uddelegeret i fagudvalg Vigtigt med udvalg Træningsløb Korttegning Uddannelse 9. Aktivitetsniveau og ambitioner Træningsløbsarrangør: Fedt! eller en plage? Årlige faste arrangementer! Store arrangementer engang imellem? Bestyrelsens ambitioner? Hvad og hvor meget vil medlemmerne? Sjovt at lave noget andet! Socialt fællesskab Vi gjorde det (sgu )!! - Alfa og omega er at alt bygger på frivillighed - Skal der flere aktiviteter skal flere medlemmer også involdveres - Systemet med uddeling af træningsløb er ok, men der skal være bedre mulighed for at få hjælp. - Ved arrangementer kunne man have en liste til at cirkulere rundt med hvem der vil lave træningsløb hvornår. - Ofte kan man få andre til at hjælpe med at indsamle poster dagen efter. - Et 2 dages arrangement er fint, men folk skal være med og yde en indsats på frivillig basis. Hvis vi skal bibehodle t.-løb, accept af dårlige baner eller etablere en til kontrol af banerne inden udsk. Godt med tvang til træningsløb super godt med Rebild 2-dages Fint med arrangementer, giver sammenhold i klubben Træningsløb lidt tvang er nødvendigt Årlige faste arrangementer. Stort arrangement 1-2 gange årligt Selv få lov at vælge dage til at lave t-løb

9 Afrunding og next step Mange, og gode, input! Ikke alt kan laves i morgen! Økonomi og ressourcer (manpower)! Bestyrelsen sorterer og prioriterer nu! Tilbagemelding! Nyt klubmøde mulighed for justeringer? 2015 here we come - Fællesskabet driver klubben.

Rold Skov OK Visionsmøde den 22. oktober 2014. Alt bliver større i vores klub

Rold Skov OK Visionsmøde den 22. oktober 2014. Alt bliver større i vores klub Rold Skov OK Visionsmøde den 22. oktober 2014 Alt bliver større i vores klub Og vi bliver flere og flere Velkommen Baggrund for mødet Klubben vokser medlemmer, strategi og planer skal følge med Hvad vil

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Medlemsundersøgelse OK-Vendelboerne

Medlemsundersøgelse OK-Vendelboerne Medlemsundersøgelse OK-Vendelboerne Kære medlem af OK-Vendelboerne. Det er mange år siden vi sidst lavede en medlemsundersøgelse, så vi syntes at tiden er inde til at vi får belyst nogle områder således

Læs mere

RSOK KLUBEFTERSYN Onsdag den 24. oktober kl på Kulturstationen

RSOK KLUBEFTERSYN Onsdag den 24. oktober kl på Kulturstationen RSOK KLUBEFTERSYN 2018 Onsdag den 24. oktober kl. 19.00 på Kulturstationen PROGRAM Velkomst og introduktion Fysioterapeut Lotte Kjeldgaard-Man, Benefit - Løb og Løbeskader Årsplan 2019 (Michael) T-løb

Læs mere

Klubhus. - hvilke andre aktiviteter kan man lave i klubhuset. - hvad er behovet til klubhuset

Klubhus. - hvilke andre aktiviteter kan man lave i klubhuset. - hvad er behovet til klubhuset Klubhus - hvilke andre aktiviteter kan man lave i klubhuset. - hvad er behovet til klubhuset Klubhus. Hvilke andre aktiviteter kan man lave i klubhuset. Hvad er behovet til klubhuset. Forpagter til klubhuset.

Læs mere

--- Børne- og ungdomstræning, start 4. april, kl. 17: Klubmøde om banelæggerteams 19. april, kl. 19:00 ---

--- Børne- og ungdomstræning, start 4. april, kl. 17: Klubmøde om banelæggerteams 19. april, kl. 19:00 --- Klubnyt marts 2017 Nyt fra bestyrelsen : --- Børne- og ungdomstræning, start 4. april, kl. 17:00 --- --- Klubmøde om banelæggerteams 19. april, kl. 19:00 --- Børne-og ungdomstræningen starter igen med

Læs mere

Orientering om løst og fast fra formanden

Orientering om løst og fast fra formanden Orientering om løst og fast fra formanden I stedet for at sende en masse enkelte informationer ud, har jeg samlet det hele i dette skriv, som optakt til medlemsmødet onsdag den 28. september, kl. 19 i

Læs mere

Folder til alle der overvejer at blive medlem i Tuse Fodbold!

Folder til alle der overvejer at blive medlem i Tuse Fodbold! Folder til alle der overvejer at blive medlem i Tuse Fodbold! VELKOMMEN TIL Velkomst ved formanden På vegne af Tuse IF - Fodbold (Tuse Fodbold) byder jeg dig og din familie velkommen i klubben. Samtidig

Læs mere

Månedsmagasinet Cross Court

Månedsmagasinet Cross Court Månedsmagasinet Cross Court SIDSTE NYT Hygge på lørdag Årgang 3 Udgave 12 1.holdet debuterer i 1.division... Motionist camp søndag 10.00-13.00 1.holdet debuterer lørdag den 28.oktober kl. 10.00 hjemme...

Læs mere

Velkommen i Herning Orienteringsklub 2013

Velkommen i Herning Orienteringsklub 2013 Velkommen i Herning Orienteringsklub 2013 Velkommen I Herning Orienteringsklub løber vi orienteringsløb. Vi arrangerer træningsløb, deltager i andre klubbers løb rundt omkring i landet, arrangerer kurser

Læs mere

Aktivitetsmøde i Udvalget for TeamGym Søndag den 4. november 2012 kl. 09.00

Aktivitetsmøde i Udvalget for TeamGym Søndag den 4. november 2012 kl. 09.00 Referat af Marianne Rasmussen Antal stemmeberettiget 44 Dagsorden: Aktivitetsmøde i Udvalget for TeamGym Søndag den 4. november 2012 kl. 09.00 1. Valg af dirigent - Bent Garsted 2. Valg af stemmetællere

Læs mere

Velkommen i Herning Orienteringsklub

Velkommen i Herning Orienteringsklub Velkommen i Herning Orienteringsklub Side 1 af 8 Velkommen I Herning Orienteringsklub løber vi orienteringsløb. Vi arrangerer træningsløb, deltager i andre klubbers løb rundt omkring i landet, arrangerer

Læs mere

Ebberup Idrætsforening

Ebberup Idrætsforening Velkommen til Fitness Fodbold Håndbold Løb Petanque Senior idræt I denne folder kan du læse om hvilke idrætter og aktiviteter, de enkelte afdelinger i (EIF), kan tilbyde dig og din familie - som en sportslig

Læs mere

V.I.F. Fodboldafdelingen

V.I.F. Fodboldafdelingen Referat af træner-/ledermødet mandag den 24. august 2015 Dagsorden 1. Nyt fra bestyrelsen v/jesper 2. Nyt fra ungdomsudvalget a. Hvad har vi indtil nu arbejdet med i ungdomsudvalget: i. Status (Allan)

Læs mere

TEAM Haderslev KFUM Vision 2020 Vision 2020

TEAM Haderslev KFUM Vision 2020 Vision 2020 TEAM Haderslev KFUM har et levende klubmiljø og er en klub, hvor der tages vare om det sportslige og det sociale. Klubben formår at tiltrække nye og fastholde eksisterende spillere, trænere og ledere.

Læs mere

1. Kort fra hvert udvalg om status på udvalgets arbejde, samt hvad udvalgets ser som dets væsentligste udfordringer i det næste år.

1. Kort fra hvert udvalg om status på udvalgets arbejde, samt hvad udvalgets ser som dets væsentligste udfordringer i det næste år. Formandens kommentar til referat fra bestyrelsesmødet, pkt. 1: Alle udvalg havde inden mødet lagt et dokument på bestyrelsens Dropbox med det formål at beskrive udvalget ud fra punkter som baggrund, målgruppe,

Læs mere

BMX Idekatalog til at fastholde kørere over 14 år. Lotte Filsø, Palle Steen Hansen og Lars Ostenfeldt 15. Januar 2015

BMX Idekatalog til at fastholde kørere over 14 år. Lotte Filsø, Palle Steen Hansen og Lars Ostenfeldt 15. Januar 2015 BMX Idekatalog til at fastholde kørere over 14 år Lotte Filsø, Palle Steen Hansen og Lars Ostenfeldt 15. Januar 2015 1 Baggrund: Idekatalog til at fastholde kørere over 14 år BMX SK nedsatte efter klublederseminar

Læs mere

Valby boldklub. Mere end fodbold. Kammeratskab, fælleskab, venner for livet & god fodbold

Valby boldklub. Mere end fodbold. Kammeratskab, fælleskab, venner for livet & god fodbold Valby boldklub Mere end fodbold Kammeratskab, fælleskab, venner for livet & god fodbold Den blå tråd i Valby Boldklub Formanden har bolden M ange mennesker tænker nok, at alle fodboldklubber er ens. Men

Læs mere

THOK udvikling Af: Lena Wraa, Jens Kovsted, Jesper Kracht, Tim Falck Weber og Elin Kracht

THOK udvikling Af: Lena Wraa, Jens Kovsted, Jesper Kracht, Tim Falck Weber og Elin Kracht THOK udvikling 2015-2020 Af: Lena Wraa, Jens Kovsted, Jesper Kracht, Tim Falck Weber og Elin Kracht Mission Tisvilde Hegn OK er en klub med fokus på både elite og bredde indenfor orienteringsløb. Tisvilde

Læs mere

Kommunikationsudvalg. Materialeudvalg. Formål at stå for klubbens samlede materialebestand

Kommunikationsudvalg. Materialeudvalg. Formål at stå for klubbens samlede materialebestand BILAG 5A: FORSLAG TIL EN ORGANISATIONSSTRUKTUR BASERET PÅ KLUBBENS NUVÆRENDE AKTIVITETER KLUBBENS UDVALG Træningsudvalg at stå for klubbens træningsaktiviteter mandagstræning onsdagstræning ungdomstræning

Læs mere

Mini-O og Maxi-O for børn. Rekruttering af børnefamilier med afsæt i minitræning for børn

Mini-O og Maxi-O for børn. Rekruttering af børnefamilier med afsæt i minitræning for børn Mini-O og Maxi-O for børn Rekruttering af børnefamilier med afsæt i minitræning for børn Fra idé til virkelighed Opstart november/december 2015 Første prøvetræning søndag den 13/12 2015 kl. 10.00 9 familier

Læs mere

Velkommen i Skørping Triatlon Klub

Velkommen i Skørping Triatlon Klub Velkommen i Skørping Triatlon Klub De følgende sider informerer dig om, hvem vi er, hvad vi vil, og hvorfor vi vil. Vores sunde værdier og normer er ord og udsagn, der i brug giver dygtige, sunde, hjælpsomme

Læs mere

Vejledning til LUS spørgeskema

Vejledning til LUS spørgeskema Vejledning til LUS spørgeskema Det vil være en god idé at udarbejde en skriftlig vejledning, som kan udleveres til løberen. Dels så løberen kan få lidt hjælp, men også således at forældre får lidt information

Læs mere

Brugerundersøgelse af 1. kontakt med borgeren på Kompetencecentret, 2013

Brugerundersøgelse af 1. kontakt med borgeren på Kompetencecentret, 2013 Brugerundersøgelse af 1. kontakt med borgeren på Kompetencecentret, 2013 Job LAB er valgt som eksponent for 1. gangs kontakten med borgeren på Kompetencecentret. Job LAB er et tre ugers indledende tilbud

Læs mere

Årsplan. U12/U13 Drenge 2010/11

Årsplan. U12/U13 Drenge 2010/11 Årsplan U12/U13 Drenge 2010/11 Årsplan for U12 & U13 Drenge Årgang Spillere født i 1999 og 1998 eller 4. kvartal i 1997. (5. og 6. klasse). Ledere: Træner Jørgen Jensen Hjejlevej 113 mobil 2540 5810 7451

Læs mere

Brande Badminton Club. HUSK indbetaling af kontingent før d. 19/8-2010, hvis banen fra sidste år skal beholdes. Se yderligere inde i bladet.

Brande Badminton Club. HUSK indbetaling af kontingent før d. 19/8-2010, hvis banen fra sidste år skal beholdes. Se yderligere inde i bladet. Brande Badminton Club August 2010 - Nummer 1-28. årgang FORÆLDREbadminton Som noget nyt tilbyder BBC ungdom i år, at ungdomsspillerne kan tage deres forældre med ned og spille ganske gratis. Her er der

Læs mere

1) Valg af dirigent. Jens Søndergaard er valgt Dirigenten bemærker at der er indkaldt til generalforsamling i henhold til vedtægterne.

1) Valg af dirigent. Jens Søndergaard er valgt Dirigenten bemærker at der er indkaldt til generalforsamling i henhold til vedtægterne. ORDINÆR GENERALFORSAMLING I RSOK tirsdag den 20. januar 2014 på kulturstationen kl. 19.00. Klubben serverer kaffe, te, øl, vand og brød. Referat: Michael Niss Dirigent: Jens Søndergaard Dagsorden iht.

Læs mere

ungdomsfolder 2018/2019

ungdomsfolder 2018/2019 ungdomsfolder 2018/2019 Velkommen som ungdomsmedlem i Århus Floorball Klub TST. Vi bestræber os på at skabe et attraktivt idrætstilbud for børn og unge i Tilst vigtig information Historie: Stiftet i slutningen

Læs mere

u13 FORÆLDREFOLDER Boldklubben Marienlyst Årgang 2001

u13 FORÆLDREFOLDER Boldklubben Marienlyst Årgang 2001 u13 FORÆLDREFOLDER Boldklubben Marienlyst Årgang 2001 Indholds fortegnelse Forord...3 Trænerens ansvar...4 Spillerens ansvar...5 Fælles regler for årgangene...6 Information...6 Deadlines...6 Forældre generelt...7

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010

Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010 Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010 Velkomst: Velkommen til generalforsamling her i HGC- Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 10. ordinære generalforsamling. Indledning:

Læs mere

CBK Ungdom Nyheder og info om aktiviteter for resten af sæsonen

CBK Ungdom Nyheder og info om aktiviteter for resten af sæsonen CBK Ungdom Nyheder og info om aktiviteter for resten af sæsonen Kære CBK ere, Først en indrømmelse dette nyhedsbrev er langt, men vi håber dog alligevel at I kan finde et pusterum i den travle hverdag

Læs mere

Virum-Sorgenfri Håndboldklub Vision 2020

Virum-Sorgenfri Håndboldklub Vision 2020 Virum, September 2014 Vision 2020 Forord I VSH er vi fokuserede på vores mål. Vi vil levere tophåndbold og talentudvikling på højt plan. Målet er topplaceringer og hold i de bedste rækker for såvel vores

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Ikast Atletik og Motion

Bestyrelsesmøde i Ikast Atletik og Motion Sted: Hos Jan Thorsen, Thit Jensens Vej 86 Mødeleder: Jan Referent: Heidi Kage og kaffe: Jan 1. Godkendelse af referat fra det seneste bestyrelsesmøde den 10. april 2019 Er vi enige om indholdet af referatet

Læs mere

Vi søger 3 område formænd til Dansk Orienteringsforbund. Stillingerne som formand for:

Vi søger 3 område formænd til Dansk Orienteringsforbund. Stillingerne som formand for: Område formænd m/k Vi søger 3 område formænd til Dansk Orienteringsforbund. Stillingerne som formand for: Børne- og Ungeområdet, Motions- og Foreningsliv samt DOF Akademiet er ledige idet formændene efter

Læs mere

For de allermindste blev der startet op med Trille Trolle håndbold, dvs. U4 og U6. Det er mest boldlege og fælleskab.

For de allermindste blev der startet op med Trille Trolle håndbold, dvs. U4 og U6. Det er mest boldlege og fælleskab. Beretning 2015/2016 Sæson 15/16 det sportslige. Der har fra 2014 til 2015 været en mindre fremgang. Fra 239 til 252 medlemmer. I en periode hvor håndbold som sport er trængt fra mange side, så er det dejligt,

Læs mere

Nyhedsbrev Juni 2011

Nyhedsbrev Juni 2011 Nyhedsbrev Juni 2011 Nyhedsbrevet modtages nu af 1466 mailadresser Anbefal andre at tilmelde sig Nyhedsbrevet her: http://www.frederiksberg-boldklub.dk/nyhedsbrev/ Nyt fra administrationen FB s administration

Læs mere

Jeg vil gerne starte med at oplyse jer om, hvad programmet er for i dag:

Jeg vil gerne starte med at oplyse jer om, hvad programmet er for i dag: Tale ved Standerhejsningen den 2. maj 2015. På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde jer alle velkommen her i dag på en meget flot forårsdag, hvor træerne står lysegrønne og banerne står klar til brug.

Læs mere

AarhusSkiklub Formandens beretning 2014/2015

AarhusSkiklub Formandens beretning 2014/2015 AarhusSkiklub Formandens beretning 2014/2015 25. November 2015 1. En forening i fortsat udvikling 2. Årets aktiviteter 3. Sådan kommunikerer vi 4. Hvor skal vi hen 5. Tak til vore mange frivillige 1. En

Læs mere

Orienteringsklubben OK West

Orienteringsklubben OK West Orienteringsklubben OK West Bestyrelsens beretning for 2011. Generalforsamlingen resulterede i genvalg til Anna Trab og nyvalg til Monika Kobberholm ifm udvidelse af bestyrelsen. Bestyrelsen har i 2011

Læs mere

Indkaldelse til bestyrelsesmøde, onsdag den 22. marts 2017, kl hos Michael på Tøltevej 6, 4340 Tølløse, tlf

Indkaldelse til bestyrelsesmøde, onsdag den 22. marts 2017, kl hos Michael på Tøltevej 6, 4340 Tølløse, tlf Dagsorden 1. Info fra formand - Klubkomite møde, den 28. marts i Hedeland. Der er tilmeldt 2 fra bestyrelsen. Der er kun tilmeldt 10 i alt fordelt på 6 sjællandske klubber. Det er ikke den store tilslutning

Læs mere

Generalforsamling. Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00

Generalforsamling. Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00 Generalforsamling Bjerringbro IF inviterede til generalforsamling Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00 Generalforsamlingen blev liver afholdt i Bjerringbro IFs klubhus Dagsorden: 1) Valg af dirigent og referent

Læs mere

Firehøje IF TENNIS INFO 2016 SÆSONSTART. Lørdag den 30. april 2016 kl. 10.00. www.firehoejeif.minisite.dk

Firehøje IF TENNIS INFO 2016 SÆSONSTART. Lørdag den 30. april 2016 kl. 10.00. www.firehoejeif.minisite.dk Firehøje IF TENNIS INFO 2016 SÆSONSTART Lørdag den 30. april 2016 kl. 10.00 www.firehoejeif.minisite.dk Sæsonen 2016 Så står atter en tennissæson for døren. Vi håber på en god opbakning fra jer, så vi

Læs mere

FODBOLDSTART 2010 Fodbold for hele familien

FODBOLDSTART 2010 Fodbold for hele familien FODBOLDSTART 2010 Fodbold for hele familien MAMMEN IDRÆTSFORENING Velkommen til ny sæson. Velkommen til en ny sommersæson i Mammen Idrætsforening. Vi håber, at du og din familie kan bruge et eller flere

Læs mere

Tilbagemeldinger fra kurset. Ambassadørernes tilbagemeldinger Fra klimaambassadør kurset lørdag den 2. juni 2012

Tilbagemeldinger fra kurset. Ambassadørernes tilbagemeldinger Fra klimaambassadør kurset lørdag den 2. juni 2012 Tilbagemeldinger fra kurset Ambassadørernes tilbagemeldinger Fra klimaambassadør kurset lørdag den 2. juni 2012 6 7 timer på et kursus lørdag er noget af en mundfuld, men tiden blev udnyttet på en fornuftig

Læs mere

Esbjerg Cykle Motion. Bestyrelsens beretning for året 2017

Esbjerg Cykle Motion. Bestyrelsens beretning for året 2017 Esbjerg Cykle Motion Bestyrelsens beretning for året 2017 Så gik der endnu et år, og vi skriver nu 2018, og det bliver forhåbentlig et godt år for ECM. er i øjeblikket 103 medlemmer. Vi 2017 har været

Læs mere

MEDLEMSBLAD FOR ST. BINDERUP ORIENTERINGSKLUB

MEDLEMSBLAD FOR ST. BINDERUP ORIENTERINGSKLUB MEDLEMSBLAD FOR ST. BINDERUP ORIENTERINGSKLUB Nr. 3 2012 ÅRG. 45 Klumpfod i Hesselholt skov Referat fra O-møde i Klubhuset 2012 2 den 26.06.2012 Tid: Tirsdag den 26. juni 2012 kl. 19.00 Sted: Klubhuset,

Læs mere

Månedsmagasinet Cross Court

Månedsmagasinet Cross Court Månedsmagasinet Cross Court Årgang 7 Udgave 7 20. august 2010 FYLDER 60 ÅR... SIDSTE NYT Sidste runde i holdturneringen nærmer sig og de afgørende kampe skal spilles, god vind alle sammen. INDHOLD Jubi-fest

Læs mere

Næste års lange fællesture:

Næste års lange fællesture: Stormøde - landevej November 2014 Dagsorden: Velkomst Niels Chr. - oplæg Cl vintertræning Næste års lange fællesture? Tur Cl Harzen og Mallorca? Træningslejr (som i år Cl EbeltoO eller andet sted)? Fællesture

Læs mere

Næstved Skytteforening

Næstved Skytteforening Referat af General forsamling. Torsdag D. 19.03.15 side 1 af 5. 1. Valg af dirigent. Finn Ritz blev valg og overtog ordet 1a Valg af 2 stemmetællere. Lone Meulengracht & Kazimier Mechula 2. Formandens

Læs mere

a. Status på hvem der er tilknyttet holdene Delfin: Træner Anders, er ikke til stede. Talent: Træner Kenneth, Lisbeth, Ivan og Trine Roed

a. Status på hvem der er tilknyttet holdene Delfin: Træner Anders, er ikke til stede. Talent: Træner Kenneth, Lisbeth, Ivan og Trine Roed Dagsorden: 1. Holdledere c. Arbejdsopgaver a. Status på hvem der er tilknyttet holdene Delfin: Træner Anders, er ikke til stede. Talent: Træner Kenneth, Lisbeth, Ivan og Trine Roed Årgang 1: Camilla og

Læs mere

REFERAT FOR ORDINÆR GENERALFORSAMLING I RSOK tirsdag den 21. januar 2014 på kulturstationen kl. 19.30

REFERAT FOR ORDINÆR GENERALFORSAMLING I RSOK tirsdag den 21. januar 2014 på kulturstationen kl. 19.30 21.01.2014 REFERAT FOR ORDINÆR GENERALFORSAMLING I RSOK tirsdag den 21. januar 2014 på kulturstationen kl. 19.30 Antal deltagere: 19 Referent: Michael O.K. Niss Dagsorden iht. vedtægterne Velkomst ved

Læs mere

RSOK KLUBEFTERSYN Onsdag den 25. oktober kl på Kulturstationen

RSOK KLUBEFTERSYN Onsdag den 25. oktober kl på Kulturstationen RSOK KLUBEFTERSYN 2017 Onsdag den 25. oktober kl. 19.00 på Kulturstationen PROGRAM RSOK i Divisions turneringer (Michael) Årsplan 2018 (Michael) Voksentræning (Trine) Rebild 2-dages (Ole) Spørgeskema om

Læs mere

Beretning, generalforsamling i Ok Melfar 21.11.2007 afholdt i Grimmermosehus. Udvalgsarbejde

Beretning, generalforsamling i Ok Melfar 21.11.2007 afholdt i Grimmermosehus. Udvalgsarbejde Beretning, generalforsamling i Ok Melfar 21.11.2007 afholdt i Grimmermosehus Kære Ok Melfar medlemmer, kære venner Jeg vil på bestyrelsens vegne byde jer velkommen til Generalforsamlingen. Udvalgsarbejde

Læs mere

Velkommen til trænermøde 1. marts 2012 Kl. 19.30-21.00

Velkommen til trænermøde 1. marts 2012 Kl. 19.30-21.00 Velkommen til trænermøde 1. marts 2012 Kl. 19.30-21.00 Side 1 5. marts 2012 Program Præsentation af Ungdomsudvalget Præsentation af strategien Præsentation af aktiviteter 2012 Orientering om udvalg Trænerudviklingssamtaler

Læs mere

Kompetente unge og voksne

Kompetente unge og voksne Det Danske Spejderkorps tiltrækker Kompetente unge og voksne Hvad er kompetente unge og voksne Interview med unge og voksne Gode spørgsmål at diskutere kompetente unge og voksne 01 Kompetente unge og voksne

Læs mere

Klubudvikling og Uddannelse

Klubudvikling og Uddannelse Klubudvikling og Uddannelse Referat framøde i DMU Uddannelsespanel Tid: 26. marts 2012 kl. 17.00 21.30 Sted: Fjelsted Skov Kro Deltagere: Jesper Holm (formand), Pia Dall Petersen, Niels Frode Sølvsteen,

Læs mere

Kære spillere og forældre til Konkurrence (niveau 2) Træningstider

Kære spillere og forældre til Konkurrence (niveau 2) Træningstider Holte, den 3. august 2014 I dette nummer 1 Træningstider 2 Fysisk træning 2 Træningslejr for hold 1 og 2 2 OBS Vigtige tilladelser 3 Kontingent 3 Holdturnering 4 Individuelle turneringer Kære spillere

Læs mere

Roskilde OK s Klubhus, Nordpilen, Bjældevej 20, 4000 Roskilde Mødedato/tid: Mandag d. 19. januar 2015, kl. 17:30 21:30

Roskilde OK s Klubhus, Nordpilen, Bjældevej 20, 4000 Roskilde Mødedato/tid: Mandag d. 19. januar 2015, kl. 17:30 21:30 Til: Østkredsens Klubber Kredsudvalg, Øst DOF kontor Referat af Østkredsens Klubledermøde 1/2015 Mødested: Roskilde OK s Klubhus, Nordpilen, Bjældevej 20, 4000 Roskilde Mødedato/tid: Mandag d. 19. januar

Læs mere

Midtfyns Fritidscenter, Søvej 34, 5750 Ringe

Midtfyns Fritidscenter, Søvej 34, 5750 Ringe 2016 Tid: Lørdag den 16. januar 2016 kl. 09.45-16.00 Sted: Midtfyns Fritidscenter, Søvej 34, 5750 Ringe Følgende kurser udbydes denne dag: Nyheder: Skolereformen Det gode partnerskab hvordan kommer vi

Læs mere

Formandens beretning til GF 2012-Enduroklub Danmark.

Formandens beretning til GF 2012-Enduroklub Danmark. Formandens beretning til GF 2012-Enduroklub Danmark. Frederiksberg December 2012 Formanden vil gerne starte med at sige STORT TAK til alle de medlemmer som har deltaget i at hjælpe til med alle mulige

Læs mere

Nyhedsbrev. Future Marts Indhold. Kære Forældre og Børn & Unge. Future træningen Holdinddeling ATK

Nyhedsbrev. Future Marts Indhold. Kære Forældre og Børn & Unge. Future træningen Holdinddeling ATK Nyhedsbrev Future Marts 2018 Indhold Future træningen Holdinddeling ATK Aktiviteter i 2018 Introduktionsdage Klubtur til Harzen Future fest Konkurrencer DCU Ungdomscup Shimano Liga H12 Kære Forældre og

Læs mere

Idékatalog til MX. - Forslag til rekruttering og fastholdelse

Idékatalog til MX. - Forslag til rekruttering og fastholdelse Idékatalog til MX - Forslag til rekruttering og fastholdelse 1 Hvad forstås ved frivilligt arbejde? På både Strategiseminaret (september 2012) og Klublederseminaret (november 2012) blev der diskuteret

Læs mere

Forældrefolder Aalborg HK

Forældrefolder Aalborg HK Forældrefolder Aalborg HK Håndbold med hånden på hjertet Velkommen! Velkommen til dig som forældre og ikke mindst til dit eller dine børn, som har valgt netop Aalborg HK, som jeres forening. Og netop foreningslivet

Læs mere

Generalforsamling i Thy Motor Sport, den 27.02.2016 Referat

Generalforsamling i Thy Motor Sport, den 27.02.2016 Referat Generalforsamling i Thy Motor Sport, den 27.02.2016 Referat I. Velkomst Sten Graversen bød velkommen til den ordinære generalforsamling. Han overlod ordet til Børge Holm, som ville sige nogle ord om den

Læs mere

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014 Side 1 af 5 Beretning 2013/2014 2013 har været et år, hvor der har været travlt med at se fremad i Værløse Boldklub, men for en kort bemærkning kigger vi lige tilbage og gør status på, hvad vi har opnået,

Læs mere

Referat fra møde i Uddannelsesudvalget torsdag den 15. januar 2015 kl 19-21 i klublokalet

Referat fra møde i Uddannelsesudvalget torsdag den 15. januar 2015 kl 19-21 i klublokalet Referat fra møde i Uddannelsesudvalget torsdag den 15. januar 2015 kl 19-21 i klublokalet Til stede: Thomas, Per Michael (den sidste del), Per Dolleris, Frans, Lars Hugo, Per From Gøse, Gorm. Afbud Henning,

Læs mere

Talenttræning Piger Sydvestjylland

Talenttræning Piger Sydvestjylland Baggrunden for Talenttræning Piger Sydvestjylland Varde If er initativtager og medlem af VPF, Vestjysk Pige Fodbold som har til formål at samarbejde omkring pigefodbolden i Sydvestjylland. Grundstenen

Læs mere

NYHEDSBREV Vestjysk Motocross Club, Tinghedevej 7, 6715 Esbjerg N www.vmcc.dk

NYHEDSBREV Vestjysk Motocross Club, Tinghedevej 7, 6715 Esbjerg N www.vmcc.dk 23. januar 2010 Nummer 3 NYHEDSBREV Vestjysk Motocross Club, Tinghedevej 7, 6715 Esbjerg N www.vmcc.dk Opdatering Af Jørn Haahr Kære medlemmer, bruger, sponsorer og andre interessenter af Vestjysk MotoCross

Læs mere

Velkommen til Visionsmøde. Hvor er Herning OK i 2012?

Velkommen til Visionsmøde. Hvor er Herning OK i 2012? Velkommen til Visionsmøde Hvor er Herning OK i 2012? En god klub! Socialt samvær Kammeratskab Gode velarrangerede løb træningsløb Træner o-teknik og løb klubture Gode kort Solidariske medlemmer (Ikke egoistiske

Læs mere

Nyhedsbrev. Future April Kære Forældre og Børn & Unge. Indhold

Nyhedsbrev. Future April Kære Forældre og Børn & Unge. Indhold Nyhedsbrev Future April 2019 Indhold Future træningen Holdinddeling ATK Aktiviteter i 2018 Introduktionsdage Klubtur til Næstved Klubtur til Harzen Future fest Klubtur til Slettestrand Konkurrencer DCU

Læs mere

Vend bøtten på hovedet!

Vend bøtten på hovedet! BØRNEKULTUR En af de store udfordringer for klubbernes trænere og ledere er, at de i højere grad skal opbygge det fællesskab, en holdsport nu en gang er, omkring det enkelte individ og ikke omvendt. Sådan

Læs mere

Dagsorden HUNDIGE BOLDKLUB

Dagsorden HUNDIGE BOLDKLUB Dagsorden HUNDIGE BOLDKLUB Mødeleder: Referent: Dato og tidspunkt: 14. September kl. 18.00 Tilstedeværende: Lau, Stig, Peskho,, og Fraværende: Frank Dagsordenspunkt: Konklusion: Ansvarlig: 1. Godkendelse

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde d. 14. maj 2012 i Nordpilen kl. 19-22

Referat af bestyrelsesmøde d. 14. maj 2012 i Nordpilen kl. 19-22 Referat af bestyrelsesmøde d. 14. maj 2012 i Nordpilen kl. 19-22 Tilstede: Claus Sihm, Søren Nielsen, John Blaase, Claus Rasmussen, Henrik Boesen, John Tripax, Michael Leth Jess, Gitte Krogh Madsen, Linda

Læs mere

Forårsturneringen i fodbold Gode kampe og fede udfordringer for hele holdet.

Forårsturneringen i fodbold Gode kampe og fede udfordringer for hele holdet. Forårsturneringen i fodbold 2018 Gode kampe og fede udfordringer for hele holdet http://foreningsportalen.dgi.dk 2 Så er tiden inde til udendørs turneringen i foråret 2018 Alle senior-, old- og veteran-hold

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // november 2011. Ministævne i Skjern Bank Arena lørdag den 29/10. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // november 2011. Ministævne i Skjern Bank Arena lørdag den 29/10. Hovedsponsor: Ministævne i Skjern Bank Arena lørdag den 29/10 spot på sporten // november 2011 Hovedsponsor: MANGE AKTIVITETER PÅ OG UDENFOR BANEN... Traditionen tro sker der rigtig meget i Skjern Håndbold - både når

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // JANUAR 2012. Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // JANUAR 2012. Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12. Hovedsponsor: Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12 spot på sporten // JANUAR 2012 Hovedsponsor: GODT NYTÅR TIL ALLE... Selv om vi snart skriver medio januar, vil vi gerne benytte lejligheden til at ønske alle

Læs mere

Kære spillere og forældre til Øvede (niveau 3) Træningstider

Kære spillere og forældre til Øvede (niveau 3) Træningstider Holte, den 3. august 2014 I dette nummer 1 Træningstider 2 Fysisk træning 2 OBS Vigtige tilladelser 3 Kontingent 3 Holdturnering 4 Individuelle turneringer 4 Forældre og spilleres rolle i klubben 5 Ungdomsudvalget

Læs mere

Formandens beretning 2006

Formandens beretning 2006 Formandens beretning 2006 Når jeg tænker tilbage på år 2005, er succes og modgang ord som dukker op. Vi startede året med 113 medlemmer, aldrig har tallet været så højt. Det er dejligt med en så stor skare

Læs mere

1. Formål 2. Udførte aktiviteter 3. Tiltrækning af nye sejlere 4. Hvem laver arbejdet? 5. Hvordan + målsætning?

1. Formål 2. Udførte aktiviteter 3. Tiltrækning af nye sejlere 4. Hvem laver arbejdet? 5. Hvordan + målsætning? 1. Formål 2. Udførte aktiviteter 3. Tiltrækning af nye sejlere 4. Hvem laver arbejdet? 5. Hvordan + målsætning? 1. 505 klub - Formål jvf statutter 1 Formål a) Afholdelse af udtagelsesserie med henblik

Læs mere

Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling torsdag den 18. marts 2010, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup.

Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling torsdag den 18. marts 2010, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup. Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling torsdag den 18. marts 2010, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup. 19. marts 2010 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formanden beretning 3.

Læs mere

Flere bekendte, lige så mange venner, men mere tid alene

Flere bekendte, lige så mange venner, men mere tid alene Center for Ungdomsstudier og Religionspædagogik (CUR) Flere bekendte, lige så mange venner, men mere tid alene Nogle få input omkring unge, foreningsliv og udviklingspuljer! DUF 6.oktober 2011 Victor s

Læs mere

Endnu et år er gået i golfens tegn. Nu sidder vi her igen, til en hyggelig generalforsamling med efterfølgende god mad.

Endnu et år er gået i golfens tegn. Nu sidder vi her igen, til en hyggelig generalforsamling med efterfølgende god mad. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING I DAMERNES TIRSDAGSKLUB 2012 LØRDAG DEN 29. september Kl. 13.30 PROGRAM: Kl. 13.30 Vi mødes ved greenfee huset Kl. 13.45 18 hullers match Kl. 17.00 Kaffe/Kage Kl. 18.00 Generalforsamling

Læs mere

Projekt Reklamefilm Kom/IT. 18-03-2014 2.y, HTX, EUC Syd Sønderborg Sahra M. Andersen

Projekt Reklamefilm Kom/IT. 18-03-2014 2.y, HTX, EUC Syd Sønderborg Sahra M. Andersen Projekt Reklamefilm Kom/IT 18-03-2014 2.y, HTX, EUC Syd Sønderborg Sahra M. Andersen Projektbeskrivelse Projektet går ud på at der skal udarbejdes en reklamefilm, der reklamere for en virksomhed/institution/produkt,

Læs mere

Kære spillere og forældre til Øvede (niveau 3) Træningstider

Kære spillere og forældre til Øvede (niveau 3) Træningstider Holte, den 19. juli 2013 I dette nummer 1 Træningstider 2 Fysisk træning 2 Orienteringsmøde for forældre 3 Priser 3 Holdturnering 4 Individuelle turneringer 4 Forældre og spilleres rolle i klubben Kære

Læs mere

Nyhedsbrev. Valby Boldklub

Nyhedsbrev. Valby Boldklub Nyhedsbrev Valby Boldklub NYHEDER FRA UNGDOMSAFDELINGEN Ny klubtrøje: Valby Ungdom præsenterer hermed afdelingens nye klubtrøje. Tanken med den nye trøje er, at den kan benyttes hver gang, vi skal til

Læs mere

Mødereferat. Generalforsamling

Mødereferat. Generalforsamling Mødereferat Generalforsamling Tidspunkt: Sted: MAN 5 OKT 2009 kl.1900 Fredensborg Bibliotek Jernbanegade 3, 1 sal 3480 Fredensborg Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse

Læs mere

Hillerød Håndboldklub. Generalforsamling Hillerød Håndboldklub 28 September 2011

Hillerød Håndboldklub. Generalforsamling Hillerød Håndboldklub 28 September 2011 Generalforsamling Hillerød Håndboldklub 28 September 2011 Dagsorden Valg af dirigent og referent Bestyrelsens beretning for det forløbne år Forelæggelse af årsrapport inkl. det reviderede regnskab Forelæggelse

Læs mere

KLG Fodbold. KLG Fodbold - 7400 Herning www.klg-fodbold.dk mail@klg-fodbold.dk. Årsplan U-9. 1 af 6 27-03-2012

KLG Fodbold. KLG Fodbold - 7400 Herning www.klg-fodbold.dk mail@klg-fodbold.dk. Årsplan U-9. 1 af 6 27-03-2012 Årsplan U-9 2012 1 af 6 27-03-2012 Årgang: Drengespillere født i 2003 eller som går i 2. klasse. Trænere: Claus Kristensen tlf. 97 22 63 69 29 99 25 80 Koustrupparken 18 claus@friendtex.dk Bjarne Krogstrup

Læs mere

DMU Klublederseminar 2012. Workshop fredag Frivillige ledere i DMU

DMU Klublederseminar 2012. Workshop fredag Frivillige ledere i DMU DMU Klublederseminar 2012 Workshop fredag Frivillige ledere i DMU DMU / SK / Udvalgsaktiviteter Ansv Hvornår 1 Drejebog fra DMU idekatalog melllem klub og DMU (skabeloner / værktøj) BU 2 Kontakt til Ungdomsklubber

Læs mere

Den lyseblå tråd i FCKG Esbjerg

Den lyseblå tråd i FCKG Esbjerg Den lyseblå tråd i FCKG Esbjerg Baggrund Igennem flere år har der i bestyrelsen i FC King George været en drøm om at starte en børne- og ungdomsfodbold afdeling i klubben, og 2013 er året, hvor denne drøm

Læs mere

Kap. 4 Den Blå Tråd i Børneafdelingen

Kap. 4 Den Blå Tråd i Børneafdelingen Alder afdeling (skoleåret fra august til juni) 4/5/6 år U6 3-mands Kap. 4 Den Blå Tråd i Børneafdelingen Fodbold Træning og opdeling Kamp og opdeling Værdier 6/7 år U7 3-mands 7/8 år U8 5-mands Fællestræning

Læs mere

Dato: 22-03-2014 23-03-204 Tid: 12.00-12.00 Sted: 3F Høje Taastrup (Region Hovedstaden)

Dato: 22-03-2014 23-03-204 Tid: 12.00-12.00 Sted: 3F Høje Taastrup (Region Hovedstaden) Dagsorden til Ungdomsudvalgsmøde Dato: 22-03-2014 23-03-204 Tid: 12.00-12.00 Sted: 3F Høje Taastrup (Region Hovedstaden) Forberedelse: Emne Formål Hvad skal vi udrette? Behandling Hvad er processen? Tid

Læs mere

Referat til bestyrelsesmøde d. 11.10.2015

Referat til bestyrelsesmøde d. 11.10.2015 Referat til bestyrelsesmøde d. 11.10.2015 Til stede: Eva Buxbom, Klaus Brostrøm, Peter Bøgh, Jacob Beermann, Kenneth Kyvsgaard, Peter Andersen og Alex Thorsen. Referent: Eva Buxbom 1. Godkendelse af sidste

Læs mere

Oversigt over sommerferie og opstart: Dag Dato B-trup På ferie A-Trup På ferie Andet

Oversigt over sommerferie og opstart: Dag Dato B-trup På ferie A-Trup På ferie Andet Så er planen for sommer opstarten 2014 klar I ugerne 28-29-30 er der hver tirsdag åben sommer træning for alle. For alle betyder det, forældre, venner, søskende osv. Vi mødes bare oppe på banerne også

Læs mere

Emne: Møde nr. 7-2013. Dato: 07-10-2013. Sted: Bent Schwartzbach BS

Emne: Møde nr. 7-2013. Dato: 07-10-2013. Sted: Bent Schwartzbach BS Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 7-2013 Dato: 07-10-2013 Sted: Bent Schwartzbach BS Deltagere: Hanne Søndenbroe HS Susanne Wærling SW Bent Schwartzbach BS Louise Munchaus Adsbøl LA Preben

Læs mere

Det handler om andet end fodbold. DBU Sjælland

Det handler om andet end fodbold. DBU Sjælland Det handler om andet end fodbold DBU Sjælland Program Præsentation og baggrund Hvad siger de unge??? Forskel i køn og typer Årsager til frafald Muligheder for fastholdelse Klubliv Opsamling DBU Sjælland

Læs mere

Grundlæggende rammer

Grundlæggende rammer Grundlæggende rammer 2 Kære læser! Fodbolden er blevet kaldt verdens bedste legetøj. Det kan vi godt skrive under på, men for at fodbolden også i regi af SSIF Fodbold skal være verdens bedste legetøj,

Læs mere

Mødedag Mødetidsp. marts 2011. kl. 18:30 Mødessted. punkt: af punkt 19. Jubilæumsstævne. Godkendt og underskrevet. Fastholdes. JPJ: FU-møde (JPJ)

Mødedag Mødetidsp. marts 2011. kl. 18:30 Mødessted. punkt: af punkt 19. Jubilæumsstævne. Godkendt og underskrevet. Fastholdes. JPJ: FU-møde (JPJ) Dagsorden til bestyrelsesmødee Mødedag...: Tirsdag den 22. marts 2011 Mødetidsp punkt: kl. 18:30 Mødessted d : Ågade 97, 1., 83700 Hadsten Indkaldt af: Jens Peter Jensen (JPJ) Ordstyrer: Jens Peter Jensen

Læs mere

NYHEDSBREV FRA UNGDOMSUDVALGET

NYHEDSBREV FRA UNGDOMSUDVALGET 2012 NR. 4. 4. OKTOBER 2012 Nyt medlem i ungdomsudvalget Det er med glæde, at vi kan oplyse at ungdomsudvalget er blevet et medlem rigere, idet Peter Jensen (tidligere trænere for årgang 2000 dr. og far

Læs mere