Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia."

Transkript

1 Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 4. nov Model for en dag vol. 2 To, Ki, Ja, Tr, Ti Tors 6. nov Butterflymøde Ki, Ja, Ca, Tirs Tors 11. nov 13. nov Svanesang Julegaveværksted Drengerøvsaften FIFA på PlayStation Tøseaften Søn 16. nov Det Blå Marked Ca, Ki Tirs 18. nov Svanesang Juleeventyr To, Ki, Ja, Tr, Ti Ki, Ja, Ca, Jo To, Ki, Ja, Ti Tors 20. nov Juledekorationer Ki, Ja, Ca, Tirs 25. nov Madbix med gæstekok To, Ki, Tr, Ti, Jo Tors 27. nov Nissebowling Julemusikquiz med Leif Ja, Ca, Jo, Tr, To Tirs 2. dec Generalprøve: Lucia + Svanesang To, Ki, Ja, Tr, Ti Tors 4. dec Julebagning Ki, Ja, Ca, Tirs 9. dec Julehygge med pårørende To, Ki, Ja, Tr, Ti Tors 11. dec Julesang med Jonas Ki, Ja, Ca, Jo Tirs 16. dec Julebanko UDEN pårørende To, Ja, Tr, Ti Tors 18. dec Julebio Ki, Ja, Ca, Tirs 23. dec For enden af regnbuen To, Ki, Ja, Tr, Jo Tors 25. dec LUKKET 1. JULEDAG Tirs 30. dec Nytårsgalla Ki, Ja, Tr Indhold Model for en dag vol. 2 Julegaveværksted Det Blå Marked Juledekorationer Madbix med gæstekok Nissebowling Lucia Julehygge med pårørende For enden af regnbuen Nytårsgalla

2 Siden sidst... Siden sidst er der sket en masse spændende ting. Blandt andet har vi haft besøg af Ali som kom med Seg Ways som vi fik lov at prøve. Det var rigtigt sjovt! Vi har også været i Haslev igen for at bowle det var som altid en succes. Derudover har vi også lavet pynt til vores efterårsfest! Festen var rigtig sjov og der kom mange mennesker. De fleste valgte at være med til spisning, men der var også en del som bare nød at kunne tage til fest. Det var som altid en rigtig hyggelig aften og vi håber i har nydt det lige så meget som vi har! Vi ser allerede frem til foråret og klubbens næste fest! Nu er julen lige rundt om hjørnet og vi har igen i år spændende ting på kalenderen. Blandt andet skal vi lave fine julegaver til kreativt værksted og Model for en dag og Klub Svanens kor Svanesang skal optræde sammen Luciaoptoget. Vi afholder igen i år også vores årlige nytårsgalla. Den og alt det andet kan du læse meget mere om inde i nyhedsbrevet. Vi glæder os til nogle hyggelige julemåneder med jer!

3 Model for en dag vol. 2 Nu er julen lige om hjørnet, og der nu 8 medlemmer mere som får chancen for at få taget model -billeder, som man kan give i gave til f.eks. sin mor eller far. Alle som får taget billeder får minimum 1 stort og 1 lille billede. Man skal selv sørge for ramme til billederne, men vi er også sikre på, at det er en gave der vil smelte hjerter. Det koster kr. 30,- at være med og man skal tilmelde sig og betale senest torsdag den 28. oktober Der er max 8 som kan være med og dem der skal være med, bliver fundet efter først til mølle -princip. Hvis man deltog i model for dag vol. 1 i oktober, kan man dog ikke deltage denne gang, da pladserne gives til nogle der endnu ikke har fået taget billede. OBS! Alle billeder bliver taget i sort/hvid med sort baggrund, så man skal IKKE have sort tøj på. Hvid og grå kan især anbefales da dette ser rigtig flot ud til den sorte baggrund. Man skal selv have sørget for at sætte hår samt eventuel make-up. Husk at have især en pæn trøje på.

4 JULEGAVEVÆRKSTED Vi skal lave julegaver igen i år på et kreativt værksted. Helt præcist hvad vi skal lave, ved vi ikke endnu. Men vi lover at finde nogle rigtig fine ting, så I kan give en rigtig god gave! Der er max 10 som kan være med til julegaveværksted, og disse bliver fundet via først til mølle -princip, så du skal skynde dig at tilmelde dig, hvis du vil nå at have en plads. Sidste tilmeldingsfrist er torsdag den 6. november. Den første ting man laver er gratis. Hvis man gerne vil lave flere ting, koster det kr. 10,- pr. efterfølgende ting. Dette betaler man på dagen, så sørg for at have lidt ekstra penge med, hvis du får lyst til at lave flere julegaver. Det bla marked Søndag den 16. november skal vi en tur på Det Blå Marked i Haslev. Det Blå Marked er et kæmpe kræmmermarked med både nye og brugte ting, så der vil bl.a. være mulighed for at købe julegaver, enten til venner og familie eller til en selv hvis man synes man fortjener det Vi mødes på Bjælken, Østparkvej 2E, 4100 Ringsted klokken 10:00 hvor vi kører afsted til Haslev. Vi er tilbage ved Bjælken ca. kl. 14:00. Klubben giver frokost mens vi er dernede på et af de to cafeteriaer, så det skal man ikke have penge med til, men man skal huske penge til at shoppe for. Der er max 10 som kan komme med på turen og det koster kr. 50,- at komme med. Hvis der er for mange tilmeldte trækker vi lod om pladserne. Derfor skal man tilmelde sig og betale senest torsdag den 6. november. Man får svar om man skal med på turen senest tirsdag den 11. november. Hvis man ikke er i klubben den dag, kan man altid ringe og spørge, eller man kan kigge på hjemmesiden dagen efter, hvor vi skriver hvem der har vundet lodtrækningen.

5 Har du husket at finde os på facebook? Hvis ikke kan du finde os ved at gå ind på: Tryk Synes godt om hvis du vil være først til at modtage nyheder og spændende opslag fra os. Juledekorationer December nærmer sig, og vi skal selvfølgelig lave juledekorationer igen. Det gør vi torsdag den 20. november. Klubben sørger for at købe alt hvad der skal bruges: gran, kalenderlys og pynt. Hvis man har noget pynt derhjemme, som man gerne vil have på, er man selvfølgelig velkommen til at tage det med. Man skal selv pynte og så skal man også selv sørge for at få den med hjem. Der kan være 8 medlemmer med og det koster 30,- at være med, Man skal tilmelde sig og betale senest tirsdag den 11. november. Hvis der er for mange tilmeldt trækker vi lod om pladserne, så man får svar om man skal være med senest torsdag den 13. november. Hvis man ikke er i klubben denne aften, kan man kigge på hjemmesiden dagen efter, hvor vi skriver hvem der har vundet lodtrækningen. madbix med gæstekok den 25. november afholder vi madbix igen. Som altid koster det kr. 30,- at være med. Hjælpere møder kl. 17:00 og vi spiser ca. kl. 19:00. Sidste tilmeldings- og betalingsfrist er torsdag den 20. november. Denne gang bliver det med en gæstekok. Vi vil ikke afsløre hvem det er endnu, men vi kan løfte sløret for, at det er et gammelt personale, som har arbejdet i klubben i mange år. Hun har lavet rigtig god mad til mange madbix, da hun arbejde i klubben. I bliver med garanti bliver rigtig glade for at se hende igen. Kan I gætte hvem det er?

6 nissebowling Vi skal da også have vores nissebowling igen i år, præcis som vi plejer. Det vil blive afholdt torsdag den 27. november. Vi mødes ved klubben kl. 18:00 hvor vi kører afsted til Haslev. Her bowler vi i en time og vi er tilbage ved klubben ca. kl. 20:30. Husk penge hvis du gerne vil handle lidt i baren dernede. Undervejs vil der være præmier, og der vil selvfølgelig også være en præmie til vinderen, så det kan altså godt betale sig at give den gas! Da det jo er nissebowling, må man MEGET gerne have nissehue på ellers er det ikke rigtig nissebowling, vel? Der er max 16 som kan komme med på turen og det koster kr. 50,- at være med. Sidste tilmeldings- og betalingsfrist er tirsdag den 18. november. Hvis der er for mange tilmeldt trækker vi lod om pladserne, og man får svar om man skal med på turen senest torsdag den 20. november. Hvis man ikke er i klubben den aften, kan man kigge på hjemmesiden dagen efter, hvor vi skriver hvem der har vundet lodtrækningen.

7 lucia Efter succesen sidste år, vil vi igen i år invitere familie, venner og bekendte på besøg i klubben til julehygge. Vi vil igen i år lave Lucia-optog, og denne gang kombinerer vi det også med en koncert med vores kor Svanesang. Vi skal igen i år bruge nogle som vil være med til at gå Lucia. Hvis man gerne vil være med til dette, skal man kunne komme følgende dage: den 2. december Denne dag afholder vi generalprøve, hvor vi laver dragter samt øver Lucia-optoget sammen med Svanesang. Man være i klubben senest kl. 19:30 denne aften. den 9. december Denne aften optræder vi med luciaoptoget, hvor jeres venner og familie kan komme og julehygge sammen med os. Man skal være i klubben kl. 18:30 denne aften. Vi understreger lige, at man SKAL kunne komme begge dage, hvis man tilmelder sig! Der er max 16 som kan være med i Lucia-optoget og det er efter først til mølle -princip. Svanesang er også med til at gå Lucia, og derfor skal korets medlemmer ikke tilmelde sig Lucia-optoget.

8 Julehygge den 9. december kan du invitere dine venner og familie med på besøg i klubben, hvor vi arrangerer julehygge. Denne aften starter klokken 19:00 med, at nogle af klubbens medlemmer går Lucia og derefter optræder koret Svanesang med nogle julesange. Bagefter serverer klubben julegodter. Af hensyn til plads er vi nødt til at lave max på 40 tilmeldte. Pladserne bliver givet væk efter først til mølle -princip, så skynd dig at tilmelde dig hvis du gerne vil med. Og skynd dig at fortælle det til dine familie og venner, så de kan nå at få en plads til dette hyggelige arrangement. Tilmelding skal ske senest torsdag den 4. december. Sidst i nyhedsbrevet har vi lavet en invitation til arrangementet, som du kan give til de gæster du gerne vil have med. Dine gæster kan tilmelde sig, enten ved at blive skrevet på din tilmeldingsseddel, eller ved at sende en mail til klubben. Vi glæder os til endnu en hyggelig aften sammen med jer og jeres pårørende. for enden af regnbuen Julemaden venter i morgen, og derfor arrangerer vi en aktiv dag, inden der skal spises en masse god mad. Derfor tager vi tirsdag den 23. december en tur på regnbuen, hvor vi skal give den gas i hallen. Vi mødes ved klubben kl. 18:30 hvor vi kører afsted til Regnbuen, og vi er tilbage ved klubben ca. kl. 21:15. Hvis man skal hentes i taxa, er det en god idé at bestille den til kl. 21:30, så vi er sikre på at vi er nået hjem. Det bliver med garanti rigtig sjovt, og da julen jo er lige om hjørnet, får alle som deltager i denne aktivitet en julegave af klubben. Husk en drikkedunk og sørg for at have noget tøj på, som du kan bevæge dig i. Sidste tilmeldingsfrist er torsdag den 18. december. Der kan max komme 16 med, og pladserne gives væk efter først til mølle -princip. Det betyder også at du skal skynde dig at tilmelde dig, hvis du gerne vil med klubben ud og give den gas og bagefter få en lille julegave.

9 NYTARSGALLA Traditionen tro afholder vi igen i år nytårsgalla. Denne gang bliver det afholdt tirsdag den 30. december. Vi skal spise god mad og fejre lille-nytårsdag med godt selskab, musik og fyrværkeri. Vi håber I har lyst til at komme og være med til at feste, lige som i plejer! Arrangementet starter kl. 18:00 og slutter kl. 22:00. Det koster 100,- og med i prisen er aftensmad, en sodavand, champagne og kransekage. Husk at tage penge med, hvis du gerne vil købe noget ekstra at drikke. Der kan max være 20 med. Sidste tilmeldings- og betalingsfrist er tirsdag den 16. december. Hvis der er for mange tilmeldt trækker vi lod om pladserne, og man får svar om man skal være med torsdag den 18. december. Hvis man ikke er i klubben denne aften, kan man kigge på hjemmesiden dagen efter, hvor vi skriver hvem der har vundet lodtrækningen. OBS! Klubben er kun åbent for de tilmeldte denne aften!

10

11 AKTIVITETSPLAN: 2014 Navn: Kryds og aflever! Dag Dato Aktivitet Pris/Tid Kryds 4. nov Torsdag 6. nov Butterflymøde Torsdag Søndag 11. nov 13. nov 16. nov 18. nov Model for en dag vol. 2 Medlemmer som deltog i vol. 1 kan ikke deltage i vol. 2 Julegaveværksted Svanesang OBS! Lukket for tilmelding Drengerøvsaften - FIFA på PlayStation Tøseaften Det Blå Marked Mødested: Bjælken, Østerparkvej 2E, 4100 Ringsted Juleeventyr Svanesang OBS! Lukket for tilmelding Torsdag 20. nov Juledekorationer 25. nov Madbix med gæstekok Torsdag 27. nov Nissebowling Mødested: Klub Svanen Julemusikquiz med Leif Kr. 30,- 1. ting gratis, derefter 10,- pr. ting Kr. 50,- Kl. 10:00 14:00 Kr. 30,- Kl. Kr. 30,- Kl. 17:00 for hjælpere Kr. 50,- Kl. 18:00 ca. 20:30 2. dec Generalprøve Lucia + Svanesang Dette er tilmelding til Lucia: Tilmeld kun hvis man også kan komme 9/12! Medlemmer i Svanesang behøver ikke tilmelde sig her, de er med i Lucia-optoget! Både Lucia og Svanesang skal møde senest kl. 19:30 denne dag. Torsdag 4. dec Julebagning 9. dec Julehygge med pårørende Tilmelding som tilskuer! Medlemmer der er med til Lucia samt Svanesang skal møde kl. 18:30 og behøver ikke at tilmelde sig her, men de skal skrive på, hvis de har gæster med. Kl. 19:00 Skriv antal gæster Torsdag 11. dec Julesang med Jonas 16. dec Julebanko UDEN pårørende Torsdag 18. dec Julebio Far til fire i byen (Til julebal i nisseland) 23. dec For enden af regnbuen Mødested: Klub Svanen Torsdag 25. dec LUKKET 1. JULEDAG 30. dec Nytårsgalla OBS! Klubben er kun åbent for tilmeldte denne aften! Kl. 18:30 ca. 21:15 Kr. 100,- Kl. 18:00 22:00

12

13 Klub Svanen inviterer til julehygge Det er med stor glæde, at Klub Svanen inviterer til julehygge i klubben den kl. 19:00 Nogle af Klub Svanens medlemmer vil starte med at gå Lucia-optog og efter dette vil Klub Svanens kor Svanesang optræde med nogle julesange de har øvet siden sommer. Klub Svanen serverer selvfølgelig lidt forskellige julegodter og vi håber at se en hel masse medlemmer, familie og venner denne aften. Af hensyn til plads er vi nødt til at lave max på 40 tilmeldte. Pladserne bliver givet væk efter først til mølle -princip, så skynd jer at tilmelde jer! Tilmelding skal ske senest torsdag den 4. december. Tilmelding kan ske via tilmeldingssedlen nedenunder som klubbens medlemmer kan aflevere på en klubaften, eller via mail til Hvis man tilmelder sig på mail skal man huske at skrive hvem man er pårørende til, samt hvor mange pårørende man kommer. Det er gratis at komme med, men så forventer vi også at I medbringer godt humør! Vi glæder os til at se jer! vil gerne deltage i julehygge tirsdag den 9. december. Navn. Jeg har gæster med. Antal..

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tir 5. Maj Loppemarked sælg selv

Læs mere

Årsberetning 2015. Velkommen til lokalafdelingens årsmøde til alle deltagere, hvad end du er gammel i gårde eller nyt medlem. Vi sætter pris på jer alle og glæder os over, at I har lyst til at møde op.

Læs mere

Samuelsgården. Skolevænget 19 6840 Oksbøl

Samuelsgården. Skolevænget 19 6840 Oksbøl Årgang 25. År 2012 Samuelsgården. Skolevænget 19 6840 Oksbøl Telefon: 79 94 73 44 3 kl. besked/telefonsvare 79 94 73 43 Hjemmeside: www.samuelsgaarden.dk E-mail: samuelsgaarden@varde.dk Åbningstider: Fritidsklub.

Læs mere

Nyhedsbrev. Så er det tid for tilmelding, til rollespillet i Alslev, kolonien i Givskud, og årets grillfest. Til alle fritidsklubmedlemmer

Nyhedsbrev. Så er det tid for tilmelding, til rollespillet i Alslev, kolonien i Givskud, og årets grillfest. Til alle fritidsklubmedlemmer Nyhedsbrev Til alle fritidsklubmedlemmer Så er det tid for tilmelding, til rollespillet i Alslev, kolonien i Givskud, og årets grillfest. Der sker altid noget i klubben. Så er sommeren over os og vi skal

Læs mere

Nyhedsbrev Oktober. Dus Mellervang. Cykeltur til Hesteskoen. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.

Nyhedsbrev Oktober. Dus Mellervang. Cykeltur til Hesteskoen. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen. Cykeltur til Hesteskoen Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev Oktober BEMÆRK DUS-avisen kan også ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens

Læs mere

Konfirmand i Mølholm kirke

Konfirmand i Mølholm kirke Konfirmand i Mølholm kirke Udfordringer til unge på livets veje 2015-16 Indbydelse til konfirmandforberedelse Som 7. klasses elev vil jeg gerne indbyde dig til at deltage i konfirmandforberedelse og konfirmation

Læs mere

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 3+4 2015

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 3+4 2015 Indsamlingsuge. I uge 3 havde vi vores årlige indsamlingsuge, hvor vi samler penge ind til de vores 2 fadderskaber gennem SOS Børnebyerne. Aktiviteten i år var gode gerninger og med jer forældre som sponsorer

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 10+11 2013

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 10+11 2013 Fælles info Lektiecafe. Efter jul ændrede vi flere ting ved vores lektiecafe. Bl.a. at det blev frivilligt at komme der og at tidspunktet blev lige efter 5. lektion (kl. 12.40) tirsdag, onsdag og torsdag.

Læs mere

Juniorklubben i Hvalsø For 6 til 8 klasse. http://www.lejreungdomsskole.dk/juniorklubben

Juniorklubben i Hvalsø For 6 til 8 klasse. http://www.lejreungdomsskole.dk/juniorklubben Juniorklubbens Nyhedsavis: - Udgave 4: September - November 2014 Juniorklubbens Nyhedsavis: - Udgave 4: September - November 2014 Hvad er Juniorklubben? Det er et eftermiddagstilbud til dig, som går i

Læs mere

KORSLØKKE AFDELING OKTOBER KVARTAL 2013 www.dui.dk/korsloekke INVITATION TIL INDVIELSE AF VORES NYE HUS. AFDELINGSADRESSER:

KORSLØKKE AFDELING OKTOBER KVARTAL 2013 www.dui.dk/korsloekke INVITATION TIL INDVIELSE AF VORES NYE HUS. AFDELINGSADRESSER: AFDELINGSADRESSER: Formand: Jonna Ivarsen, Højvang 5, 5270 Odense N. Tlf.: 66 18 49 59 Kasserer: Arne B. Hansen, Hybenvej 75, 5260 Odense S. Tlf.: 66 12 14 59 MØDETIDER: Mandag: 18.00-20.00 Boldspil og

Læs mere

Velkommen til. Silverstar Linedancers. nye klubblad. På gensyn i næste nummer, som udkommer i slutningen af november.

Velkommen til. Silverstar Linedancers. nye klubblad. På gensyn i næste nummer, som udkommer i slutningen af november. Side 16 På gensyn i næste nummer, som udkommer i slutningen af november. 1. årgang - Blad nr. 1 September 2007 Materiale til bladet kan indleveres som følger: Pr. mail: ams@regnskabsassistance.dk Eller

Læs mere

Til unge & forældre. Konfirmand-WorkShops. Lørdag, den 8. februar 2014. Invitation til alle unge i 7. klasse fra

Til unge & forældre. Konfirmand-WorkShops. Lørdag, den 8. februar 2014. Invitation til alle unge i 7. klasse fra Til unge & forældre Konfirmand-WorkShops Lørdag, den 8. februar 2014 2014 FORÅR 2014 Invitation til alle unge i 7. klasse fra Konfirmand-WorkShops Konfirmand-WorkShops og Blå Mandag Til alle unge i 7.

Læs mere

Julebanko den 21. november kl. 19.00 i Beder Sognegård.

Julebanko den 21. november kl. 19.00 i Beder Sognegård. LØBESEDLEN BMI Motion December 2012 Julebanko den 21. november kl. 19.00 i Beder Sognegård. Den traditionelle BMI julebanko fandt også i år sted i Beder Sognegård og fremmødet passede fint med de ca. 50

Læs mere

ErhvervsKvindeNyt Herning December 2012

ErhvervsKvindeNyt Herning December 2012 ErhvervsKvindeNyt Herning December 2012 Sne, sjap, kulde og bilen vil ikke starte. eller sne, smukke landskaber, hygge indendøre, glögg. Begge dele er jo vinter, men mediernes fokus og måske vores eget?

Læs mere

Åbningstider: Tirsdag: kl. 15.00-21.00 Onsdag: kl. 15.00-21.00 Fredag: kl. 15.00-21.00 Lørdag: kl. 10.00-15.00

Åbningstider: Tirsdag: kl. 15.00-21.00 Onsdag: kl. 15.00-21.00 Fredag: kl. 15.00-21.00 Lørdag: kl. 10.00-15.00 P.M. Møllersvej 26 4800 Nykøbing F. Tlf. 54 82 72 83 Åbningstider: Tirsdag: kl. 15.00-21.00 Onsdag: kl. 15.00-21.00 Fredag: kl. 15.00-21.00 Lørdag: kl. 10.00-15.00 Maj - Juni 2015 1. 1 Pædagog Thomas Møller

Læs mere

Støtteforeningen 2012-2013

Støtteforeningen 2012-2013 Støtteforeningen 2012-2013 Set med mine øjne 2012 blev for mig et inspirerende og lærerigt år. På Støtteforeningens generalforsamling i februar blev jeg på et hængende hår valgt ind, og jeg var glad og

Læs mere

KORSLØKKE AFDELING OKTOBER KVARTAL 2014 www.dui.dk/korsloekke KOM OG VÆR MED!!!!!!!!! AFDELINGSADRESSER:

KORSLØKKE AFDELING OKTOBER KVARTAL 2014 www.dui.dk/korsloekke KOM OG VÆR MED!!!!!!!!! AFDELINGSADRESSER: AFDELINGSADRESSER: Formand: Jonna Ivarsen, Højvang 5, 5270 Odense N. Tlf.: 66 18 49 59 Kasserer: Arne B. Hansen, Hybenvej 75, 5260 Odense S. Tlf.: 66 12 14 59 MØDETIDER: Mandag: 18.00-20.00 Boldspil og

Læs mere

ROSKILDE SKIKLUB NYHEDSBREV APRIL 2014

ROSKILDE SKIKLUB NYHEDSBREV APRIL 2014 ROSKILDE SKIKLUB NYHEDSBREV APRIL 2014 Dette nyhedsbrev indeholder: Formandens spalte Besøg hos Allbacken En stor tak til Roskilde Skiklub KLUBAFTEN MED SPISNING den 30/4 Vil du være med til at gøre Skiburgeren

Læs mere

Januar og februar 2010. Dus med dyrene! læs mere på side 8. Se event kalender for 2010 på www.klub144.dk

Januar og februar 2010. Dus med dyrene! læs mere på side 8. Se event kalender for 2010 på www.klub144.dk Nyhedsbrev Januar og februar 2010. Dus med dyrene! læs mere på side 8 Se event kalender for 2010 på www.klub144.dk Side 2 Leder. Kære alle. Godt Nytår...tjaaa vi skriver nu, 2010. Et årstal som for mig

Læs mere

Vinnyt nr.2, august 2010

Vinnyt nr.2, august 2010 Vinnyt nr.2, august 2010 Hej vinklubmedlem. Så er der lidt ny information. Håber ikke vi har opbrugt al jeres tålmodighed. Der er virkelig meget, som skal falde på plads, når man starter noget nyt op.

Læs mere

OBS!! Nyt i Bakkenyt: fælles kalender nederst i nyhedsbrevet

OBS!! Nyt i Bakkenyt: fælles kalender nederst i nyhedsbrevet OBS!! Nyt i Bakkenyt: fælles kalender nederst i nyhedsbrevet Hørning d. 1.2.2012 Kære Forældre Vinterferie I uge 7 er der pasning på Højbo SFO. Der er ingen tilmelding, åbningstiderne er som vanligt fra

Læs mere

Nyhedsbrev maj 2015 Dansk Linedance

Nyhedsbrev maj 2015 Dansk Linedance 1 Nyhedsbrev maj 2015 Dansk Linedance Indhold: Kort info om hjemmeside m.m. 2 Invitation til Inspirationsdag/instruktørfest 3 Regelsæt for indsendte danse 6 Info om festmiddag m.m. 7 Instruktør søges 8

Læs mere

Aktuelt. Husk at den årlige generalforsamling foregår på mandag, kl. 19.00.

Aktuelt. Husk at den årlige generalforsamling foregår på mandag, kl. 19.00. Uge 16 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Dejligt at være tilbage på

Læs mere

KØBENHAVN KARATENYT. København Karateklub WWW.KBHKARATEKLUB.DK

KØBENHAVN KARATENYT. København Karateklub WWW.KBHKARATEKLUB.DK KØBENHAVN KARATENYT København Karateklub WWW.KBHKARATEKLUB.DK Uden frivillige går det ikke Dejligt - nu er det igen dagen, hvor der er træning, og om et par dage er det igen tid til at tage en frisk gi

Læs mere

Sognebladet for Nørholm

Sognebladet for Nørholm Sognebladet for Nørholm Tegning: 2. klasse fra Nørholm skole INDHOLD: - Velkommen til vores nye organist - Lokale kunstnere udstiller i bladet og på hjemmesiden - Julegave fra kirken: GRATIS klippekort

Læs mere

Nyt fra 0. årgang. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 46+47 2010. Så kan det godt blive december 0. årgang er klar!

Nyt fra 0. årgang. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 46+47 2010. Så kan det godt blive december 0. årgang er klar! Nyt fra 0. årgang Så kan det godt blive december 0. årgang er klar! Aktiviteter: I denne uge har flere børn været forbi 0.B. hvor man kunne være med til at synge, danse og lege en masse dejlige julesange.

Læs mere

Mød os på Facebook Julebowling. Selvhjælpsgrupper. Bestyrelsesberetning

Mød os på Facebook Julebowling. Selvhjælpsgrupper. Bestyrelsesberetning Hjerneskadeforeningen Lokalforeningen Sydfyn Nyhedsblad for januar & februar Mød os på Facebook Julebowling Hjerneugen Selvhjælpsgrupper Bestyrelsesberetning Referat fra Generalforsamlingen Hovedtropperne

Læs mere

Hjælp dit barn med at lære

Hjælp dit barn med at lære Lidt om dit barns sprog når det er 6 måneder Dit barn viser hvad det føler og gerne vil ved at bruge lyde, ansigtsudtryk og bevægelser. Nogle børn begynder at sige lyde, der ligner ord, som da og ma Dit

Læs mere

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk Nr. 6 November 2014 Formand: Ernst B. Larsen, Eskebækparken 62, 2.tv, 8660 Skanderborg Tlf. 86 51

Læs mere

Bilag 36: Interview med Humleboet den 19. maj 2011

Bilag 36: Interview med Humleboet den 19. maj 2011 Bilag 36: Interview med Humleboet den 19. maj 2011 Interviewere (I): Rosa Ryberg og Lene Andersen Deltager: Frank Gottlieb 00:00-02:43: Introduktion til os, vores studie og specialet. Frank Gottlieb: Vi

Læs mere