8 AUTOMATISEREDE FLOWS, DER SKABER KUNDER - OG FÅR DEM TILBAGE IGEN OG IGEN

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "8 AUTOMATISEREDE FLOWS, DER SKABER KUNDER - OG FÅR DEM TILBAGE IGEN OG IGEN"

Transkript

1 8 AUTOMATISEREDE FLOWS, DER SKABER KUNDER - OG FÅR DEM TILBAGE IGEN OG IGEN 1. VELKOMST S Den første , som dine potentielle kunder modtager, er muligvis den vigtigste , du kan sende. Derfor kan det undre én, at mange virksomheder stadig nedprioriterer den varme velkomst til deres nye, potentielle kunder. Velkomst s er den type , der får højest opmærksomhed fra modtageren, ofte fordi de aktivt lige har tilmeldt sig og har dit brand i tankerne. Ifølge Omnisend har velkomst s i gennemsnit en åbningsrate på 45%, hvorimod andre henvendelser kun har en åbningsrate på 18%. Velkomst en bliver dermed din bedste mulighed for både at kommunikere direkte til dine kunder og starte et tillidsfuldt forhold til dem. SÅDAN OPSÆTTER DU ET VELKOMST FLOW AF S Hvad din første skal indeholde kommer an på flere ting. Hvordan har du fået modtageren til at give dig deres adresse? Har de registreret sig imod at få 10% rabat på første køb? Så skal du naturligvis sende dem rabatkoden som det første og samtidig præsentere relevante produkter. Har brugeren derimod ikke en umiddelbart forventning om rabat eller andre goder, så vent med tilbuddene. Start i stedet med at opbygge tilliden til dit brand. Dine nye nyhedsbrevsmodtagere har netop tilmeldt sig dit nyhedsbrev, fordi de er interesserede i dit brand eller dit indhold (artikler, blogposts eller lignende), men måske er de ikke helt parate til at købe noget endnu. Byd dine nye modtagere velkommen, og lad dem vide, hvad de kan forvente at modtage i dit nyhedsbrev. Det er vigtigt at få afstemt forventninger og være ærlig over for dine mulige kunder. De kunder, som ikke ønsker dit nyhedsbrev, vil framelde sig dit nyhedsbrev igen, og du vil undgå at skulle spilde energi på at genaktivere dem.

2 Send inspiration, mest populære produkter, nyt om trends, eller genbrug måske noget af dit bedst performende materiale. Chancerne er gode for, at den nye modtager også vil værdsætte en artikel, en blogpost eller et inspirationsgalleri. Giv dernæst nye modtagere et incitament til at købe. Send eksempelvis kuponkoder til gratis levering eller andre rabatter for at give dine nyhedsbrevsmodtagere øget incitament til at blive til loyale kunder i din forretning. Husk at opfordre dem til at følge dig på alle de kanaler, hvor din forretning er til stede. Skab følgere på de sociale medier, og udvid dine muligheder for at kommunikere direkte til dine kunder. 2. FORLADT KURV Langt de fleste kurve forlades i webshops uden færdiggjorte køb, men det kan du heldigvis gøre noget ved. Ifølge Baynard Institute forlades op mod 81,4% af kurve med varer uden endeligt køb. Det er derfor afgørende for enhver webshop at have en strategi for, hvordan disse forladte kurve håndteres. For at maksimere effekten af denne kampagne, bør du udvide med mere end én enkelt . Eksperimentér med et flow af s, som løbende tilpasses og optimeres. Her får du et simpelt udgangspunkt for et flow, som kan sendes til dem, der forlader en kurv med varer. SÅDAN SÆTTER DU ET FORLADT KURV FLOW OP Tidspunktet, hvor du sender en om en forladt kurv til din kunde, kan være afgørende for kundens incitament for at købe dit produkt. Overvej om den skal sendes et specifikt antal timer efter, at kurven er blevet forladt, eller om en bør sendes på et bestemt tidspunkt på døgnet. Har dine kunder mulighed for at købe, når de modtager en? Eller er det bedre at vente til om aftenen, hvor de alligevel sidder og browser på nettet? Brug dine indsigter fra Google Analytics eller anvend A/B splittest til at bestemme det bedste tidspunkt. Har du ikke data til rådighed kan du tage udgangspunkt i følgende: - 1: sendes efter 24 timer - 2: sendes efter 48 timer - 3: sendes efter 72 timer Herefter finder du løbende ud af, hvad der er det bedste tidspunkt til at sende dine s ud. Tidspunktet og antallet af s bør bestemmes på baggrund af dine indsigter og data. Så hold øje med effektiviteten af disse s. Skaber det stadig salg ved den 3. eller 4. , så skal du sende det antal. Stopper salget efter 1. eller 2. , så send kun det antal. Herefter er spørgsmålet så, hvad skal disse s indholde? Her får du vores bud:

3 1: MIND DINE KUNDER OM, HVAD DE HAR FORLADT Først og fremmest skal du minde dine kunder om, hvad de har forladt i kurven. Der er gode chancer for, at de blot blev afbrudt i deres køb, og dermed værdsætter en påmindelse om det produkt, som de var blevet interesseret i. Undlad at give rabat, gratis forsendelse eller andre værdifulde bonusser væk i første . Herved kan du undgå at miste margin til kloge kunder, der efterhånden har erfaret, at de blot skal efterlade en kurv for at få lidt rabat. 2: FIND UD AF HVORFOR DE IKKE KØBTE PRODUKTET Der kan være mange grunde til, at en potentiel kunde forlod varer i en kurv. Det kan være, at det ikke var den rigtige farve, størrelse eller noget helt tredje. Måske vil de bare gerne have besked, når varen er tilbage på lager i den rigtige størrelse? Måske har de bare brug for lidt mere inspiration til at finde lige præcis den vare, som de var på jagt efter? Det kan også være, at de havde et uafklaret spørgsmål, som de ikke kunne finde svar på i din webshop. Lad dem vide, at de blot kan svare på denne for at få et personligt svar. Indholdet af denne er naturligvis afhængigt af, hvilket produkt du sælger på din webshop, men under alle omstændigheder er det en god mulighed til at finde ud af, hvad der holdt dem tilbage fra at gennemføre et køb. 3: GIV RABAT, GRATIS FORSENDELSE ELLER NOGET TREDJE Er din potentielle kunde stadig ikke vendt tilbage til kurven, er det nu ved at være på tide at tilbyde dem et ekstra incitament til at købe. Prøv forskellige tilbud og find ud hvad der virker bedst for lige præcis din webshop. Skal der gratis levering til, eller er en %-rabat bedre? Har du størst succes med gratis levering, har du måske for store leveringsomkostninger generelt det kan også være en vigtig indsigt i din generelle forretning. For alle de s, du måtte sende, er det vigtigt, at du i videst muligt omfang minder dine potentielle kunder om, hvad det var, de glemte i deres kurv og selvfølgelig giver dem et link til at vende direkte tilbage til kurven eller produktet.

4 3. NYE KUNDER OG OPFØLGNING Den , du sender til en kunde, der har købt for første gang, er vigtig. Hvis du springer denne mulighed over, kan du gå glip af muligheden for et genkøb. Du har her chancen for at skabe et forhold til dine kunder, der fører til livslang loyalitet og ambassadørskab for dit brand. SÅDAN OPRETTER DU ET FLOW TIL NYE KUNDER Det første, du skal vide om nye kunder er, at de er i en usikker position. De stoler nok på dig til at købe noget én gang, men måske ikke nok til at købe anden gang. Leverer du fra start en god kundeoplevelse, er det mere sandsynligt, at nye købere bliver faste og loyale kunder på langt sigt. Det forudsætter, at du har nogle flows, der på mange punkter ligner den kundeservice, du ville give i en fysisk butik. Du bør her sørge for at tjekke op på fejl og mangler i kundens købsproces, skabe tillid, give mulighed for at lave en anmeldelse af produkter og give relevante tilbud til dine kunder, når de har behov for dem med henblik på mersalg. Dette flow kan se således ud: 1. Velkomst 2. Check-in (alt OK?) 3. Produkt ankomst (alt OK?) 4. Produktanmeldelse 5. Tidsbegrænset tilbud 6. Opfølgning på tidsbegrænset tilbud

5 4. MERSALG OG FASTE KUNDER Kunder, som har købt mere end et par gange hos dig, skal du behandle anderledes end dine nye kunder. Dels står de ofte for en betydelig del af din samlede omsætning, dels har de allerede kendskab og tillid til dit brand. Din største styrke er netop, at du allerede har opbygget et vist niveau af loyalitet, og at du formentlig allerede kender en del til deres præferencer samt ved hvilke andre produkter, der kan være relevante. Samtidig er det et godt tidspunkt at være hjælpsom og fortsætte den gode service. Dette kan du gøre ved at opsætte følgende flow til dine faste kunder. SÅDAN SÆTTER DU ET FLOW OP FOR FASTE KUNDER 1: FORTSÆT DEN GODE SERVICE OG OPBYG LOYALITET Sendes 2 dage efter, at det købte produkt burde være modtaget. Denne minder meget om den, som du sender til førstegangskøbere. Den har til formål at tjekke, om varen er nået frem til tiden, og om alt er i orden. Samtidig er det en god mulighed for at bede om en anmeldelse af produktet. 2: PERSONLIGE ANBEFALINGER Sendes efter 4 dage senere. Da du allerede kender dine kunder, bør du kende til deres præferencer. Det gør det nemmere at sende personlige anbefalinger til dem og generere mersalg helt uden brug af rabatkoder o.lign. Forsøg at sende produktanbefalinger, som ligger inden for samme kategori af produkter og inden for cirka samme prisniveau.

6 5. VIDENSDELING OG LÆRING Videnbaserede flows skaber merværdi. De hjælper med at skabe en følelse af, at du er interesseret i dine kunder og deres behov og ikke bare at prøve at sælge. Del inspiration, gode vedligeholdelsestips eller mindre handlingsmæssige oplysninger. For eksempel kan historierne bag din og din virksomheds opfindelse eller produktion give et positivt indtryk af dit brand og styrke kunden i vedkommendes købsbeslutning. Denne type flows kan distribueres baseret på kundernes interesse og købshistorik, hvilket kan give dem meget relevante meddelelser, der gælder direkte for dem. I nogle situationer kan udsendelse af disse flows være et yderst effektivt værktøj til pleje af leads og håndtering af dine kunder. GODE MÅDER HVORPÅ DU KAN MAKSIMERE RESULTATERNE AF VIDENBASEREDE FLOWS - Send flows, der giver dine kunder produktinformation, som de måske ikke selv har tænkt på - Skab merværdi i stedet for bare at forsøge at sælge, hvor du viser relevante supplerende produkter - Brug forskellige triggerbaserede udsendelser til at oprette forbindelse til dine kunder i alle faser af købsrejsen

7 6. RELEVANTE OPDATERINGER OG INFORMATIONER De mest almindelige grunde til, at kunder tilmelder sig virksomheders nyhedsbrev er, at holde sig informeret om tilbud, udsalg eller nye produkter. Når det er sagt, ønsker folk kun information, der er relevant for dem. Hvis de får for mange s, som de ikke er interesseret i, vil de stoppe med at åbne dine s og endda måske i sidste ende afmelde sig dit nyhedsbrev. Det er derfor vigtigt, at du segmenterer din -database og dermed sikrer, at dine s altid er relevante for modtagerne. Der findes mange måder, hvorpå du kan opdatere dine kunder med relevante informationer. Ved at synkronisere dine kundelister med data om købshistorik, er det enkelt at sende relevante besked til dine kunder. Du kan eksempelvis sende en til en kunde, der har købt et bestemt produkt i de forløbne år kunden har fx købt et par vinterstøvler for to år siden, og er derfor måske klar til at købe et nyt par. UDOVER AT BRUGE MÅLRETNING ER DISSE TRE TIP OGSÅ GODE, NÅR DU VIL SENDE RELEVANTE OPDATERINGER OG MEDDELELSER TIL DINE KUNDER - Brug sætninger som Ny kollektion! og Sæsonudsalg i emnelinjen for få dine kunders opmærksomhed - Fortæl dine kunder hvorfor de bør læse din , så snart de ser den - Brug en tydelig CTA som Læs mere eller Shop nu på et fremtrædende sted for at øge klikfrekvensen

8 7. REAKTIVERING Over tid vil dine kunder måske begynde at ignorere dine s. En god winback strategi med automatiserede flows kan være med til at genskabe kundens interesse. Undersøgelser viser, at næsten halvdelen af de brugere, der modtager disse flows, vil åbne og engagere sig efterfølgende. Men det er ikke det hele. Det er også en god idé, fordi du beviser overfor Google og andre udbydere, at modtagerne af dine s faktisk ønsker dem. Med andre ord, hvis du har mange inaktive kunder, der ikke åbner eller klikker på dine s, vil dine s oftere blive betragtet som spam. Derudover kan det også være en god mulighed for at få ryddet op i dine lister, da du oftest betaler for antallet af subscribers. SÅDAN KONFIGURERES ET FLOW MED REAKTIVERING Selvom der er forskellige måder at lave automatiserede flows, er der nogle grundlæggende ting, som du bør huske: - Begynd med en påmindelse - Følg op med et fantastisk tilbud - Informer dine kunder om, at du snart vil slette eller afmelde dem - Afmeld inaktive kunder Vi anbefaler, at kampagnestrukturen for reaktivering er baseret på kunder, der ikke har åbnet eller klikket på dine s indenfor de seneste 60 dage. VÆLG EN EFFEKTIV EMNELINJE Din emnelinje er det første indtryk, og den vil i sidste ende afgøre, om dine s åbnes eller ej. Brainstorm gerne flere emnelinjer for hver , du sender, og test to til tre emnelinjer for hver . Med tiden vil du se, hvad der fungerer, og hvad der ikke gør, og du kan bruge disse erfaringer til at øge effektiviteten af dine automatiserede flows. Her er nogle af de bedste fremgangsmåder: - Undgå Udsalg og andre overbrugte ord. De udløser ikke altid spamfiltre, men mange inaktive kunder vil ignorere dem. - Tilpas når det er muligt. Inkluder kundens navn i emnelinjen, og send personaliserede tilbud baseret på kundens præferencer. - Variation er vigtigt. Brug ikke de samme emnelinjer flere gange.

9 - Hold det kort og konkret. De fleste scanner deres indbakker, så gør det let for dem. Brug 50 tegn eller mindre. - Undgå for meget promovering. Sælg fordelene, men vær ærlig og ligetil. - Hvis det er muligt, så brug budskaber, der giver anledning til handling her og nu. 8. TRIGGER OG HANDLINGSBASEREDE S Hvis du bruger et marketing automation-system som fx. HubSpot, kan du oprette personaliserede, automatiserede flows, der kan udløses på en række forskellige måder når en kunde bliver føjet til en liste, udfylder en formular på din hjemmeside, klikker på et link i din , får vist en side på din blog, klikker på en af dine AdWordsannoncer eller bliver et kvalificeret lead, etc. Du kan også konfigurere flows baseret på alle de oplysninger, du har om dine kunder i dit marketing automation-system, såsom en sidevisning, læst eller kliks på sociale medier, kontaktinformationer eller en hvilken som helst kombination af disse. Du har også mulighed for at automatisere andre handlinger udover , såsom indstilling eller sletning af kontaktoplysninger, tilføjelse / fjernelse af en kunde fra en liste og andre administrative opgaver, der giver mulighed for mere målrettet og effektiv markedsføring til dine kunder. Afhængig af dit produkt og antallet af ansatte i din marketingafdeling anbefaler vi, at du kommer igang med ovenstående flows. Det er tidskrævende, men tjener sig selv ind, så snart det hele er sat op. Virker det som en uoverskuelig opgave, eller har du brug for sparring om arbejdet med marketing automation, så kontakt LIFTED og få en uforpligtende samtale om vores erfaringer og anbefalinger på området. KONTAKT LIFTED ANGÅENDE MARKETING Martin Lindegaard ml@lifted.dk.

// KOM GODT IGANG MED NYHEDSBREVE //

// KOM GODT IGANG MED NYHEDSBREVE // // KOM GODT IGANG MED NYHEDSBREVE // Nyhedsbreve er et effektivt markedsføringsredskab, når det anvendes rigtigt, og et fremragende supplement til øget salg og service over for dine nuværende og potentielle

Læs mere

I denne e-bog får du en introduktion til følgende:

I denne e-bog får du en introduktion til følgende: Inbound Marketing I denne e-bog får du en introduktion til følgende: Inbound marketing metoden Hvad der adskiller inbound marketing fra de mere traditionelle markedsføringsmetoder Hvordan du tiltrækker

Læs mere

Giv mig 5 minutter til at forklare...

Giv mig 5 minutter til at forklare... Daniel Brandt Introduktion Introduktion til online marketing er alt, hvad du foretager dig på internettet med din forretning. Din hjemmeside er typisk der, dine salg kommer fra, derfor skal den være overskuelig

Læs mere

Kommunikatørens. Guide til Platforme. lahme.dk

Kommunikatørens. Guide til Platforme. lahme.dk Kommunikatørens Guide til Platforme lahme.dk Kommunikatørens Guide til Platforme 2 Kære læser, Ja, måske ved du allerede alt det, jeg vil fortælle dig i det nedenstående. Måske har du slet ikke brug for

Læs mere

Automatisk marketing for webshop-ejeren

Automatisk  marketing for webshop-ejeren Automatisk e-mail marketing for webshop-ejeren - sådan kommer du i gang Casper Ackermann Automatisk e-mail marketing for webshop-ejeren Der er rigtig mange penge at hente i e-mail marketing for en webshop.

Læs mere

Sociale medier og marketing

Sociale medier og  marketing Sociale medier og Emailmarketing Agenda 1. Kanaler der forpligter 2. De sociale kanaler 3. FB - Betalt 4. FB Organisk 5. LinkeIn 6. Emailmarketing Du skal være social Vær oprigtig interesseret Tal MED

Læs mere

Seminar Google Analytics. Google Analytics. Novicell - Præsenteret af Martin Skøtt - @martinskott

Seminar Google Analytics. Google Analytics. Novicell - Præsenteret af Martin Skøtt - @martinskott Google Analytics Novicell - Præsenteret af Martin Skøtt - @martinskott 1 Agenda Basis Analytics Hvem er dine kunder? Find potentialet Rapporteringer Mål på indsatsen Næste version 10 gode råd 2 Hvad er

Læs mere

til hvordan du kan øge din omsætning!

til hvordan du kan øge din omsætning! 7 gode tips til hvordan du kan øge din omsætning! 1 Glade og tilfredse medarbejdere skaber glade kunder, glade kunder skaber kundeloyalitet, kundeloyalitet øger gennemsnitskøbet pr. kunde og herved øges

Læs mere

Markedsføringskanaler

Markedsføringskanaler Markedsføringskanaler Der findes et hav af markedsføringskanaler, som du kan bruge til at promovere og køre din forretning igennem, men vi har her udvalgt 3 digitale kanaler, som er stærke og effektive

Læs mere

Nyhedsbrevsindhold NYHEDSBREVSINDHOLD GUIDE TIL AT SKRIVE INDHOLD TIL NYHEDSBREVE. Udarbejdet af webdanmark.com

Nyhedsbrevsindhold NYHEDSBREVSINDHOLD GUIDE TIL AT SKRIVE INDHOLD TIL NYHEDSBREVE. Udarbejdet af webdanmark.com Nyhedsbrevsindhold GUIDE TIL AT SKRIVE INDHOLD TIL NYHEDSBREVE Udarbejdet af webdanmark.com SØNDERHØJ 7 DK- 8260 VIBY J F: +45 7020 1629 INFO@WEBDANMARK.COM INTERNET BUSINESS EXPERTS Indhold 1. VÆRD AT

Læs mere

Når data og automatisering mødes får de omsætning som børn

Når data og automatisering mødes får de omsætning som børn Når data og automatisering mødes får de omsætning som børn Bernt Elkjær-Pedersen Erfaring Marketingchef i IT-virksomhed Løsningsarkitekt hos Marketing Automation-bureau Skrevet bogen Marketing Automation

Læs mere

En miniguide til. nyhedsbreve. skab intern afklaring af behov, setup og mål. Af Rasmus Thau Riddersholm, rådgiver

En miniguide til. nyhedsbreve. skab intern afklaring af behov, setup og mål. Af Rasmus Thau Riddersholm, rådgiver En miniguide til nyhedsbreve skab intern afklaring af behov, setup og mål Af Rasmus Thau Riddersholm, rådgiver 2 Intro! E-mailmarketing er ikke død.! Har man indblik i marketingkanaler på tværs, ved man,

Læs mere

Derfor skal du bruge Google AdWords. Mads Bloch Lemvigh

Derfor skal du bruge Google AdWords. Mads Bloch Lemvigh Derfor skal du bruge Google AdWords Mads Bloch Lemvigh Derfor skal du bruge Google AdWords Som nystartet webshop vil du gerne ud over stepperne og begynde at sælge en masse produkter. Det kræver naturligvis,

Læs mere

Tips & ideer om kommunikation

Tips & ideer om kommunikation Tips & ideer om kommunikation Hvis du gerne vil vide Hvad du er gået glip af de sidste mange måneder, så fortvivl ej. Her er et uddrag af de (helt gratis og ultra nyttige) nyhedsbreve, der hver måned lander

Læs mere

Nyhedsbreve, der sælger

Nyhedsbreve, der sælger Nyhedsbreve, der sælger - Anja Nielsen Nyhedsbreve, der sælger E-mail marketing er en fantastisk salgskanal. Her får du en god opskrift på nyhedsbreve, der sælger. Du får konkrete tips til, hvordan du

Læs mere

Lars Bøje Jepsen CRM Manager FRA 1:ALLE TIL MÅLRETTET OG SEGMENTERET 1:1 DIALOG

Lars Bøje Jepsen CRM Manager FRA 1:ALLE TIL MÅLRETTET OG SEGMENTERET 1:1 DIALOG Lars Bøje Jepsen CRM Manager FRA 1:ALLE TIL MÅLRETTET OG SEGMENTERET 1:1 DIALOG AGENDA Kort intro af Øresundsbron Salgsmål for CRM indsatsen Målgruppe og segmentering Customer Life Cycle program Udvikling

Læs mere

TJEN PENGE PÅ NETTET

TJEN PENGE PÅ NETTET TJEN PENGE PÅ NETTET [Skriv tekst] Side 0 Indholdsfortegnelse Indledning... 1 Hvilke fordele er der ved at tjene penge på nettet?... 1 Måder du kan tjene penge på nettet... 2 Din egen blog... 2 Produktanmeldelser...

Læs mere

Du har det sikkert på samme måde. Online marketing er en jungle og uigennemskueligt og du har helt ret.

Du har det sikkert på samme måde. Online marketing er en jungle og uigennemskueligt og du har helt ret. Indledning Jeg ved at halvdelen af mine marketingkroner er spildt jeg ved bare ikke hvilken halvdel! Du har det sikkert på samme måde. Online marketing er en jungle og uigennemskueligt og du har helt ret.

Læs mere

ProspectFinder. Intelligent B2B leadgenerering

ProspectFinder. Intelligent B2B leadgenerering ProspectFinder Intelligent B2B leadgenerering 2 Kundernes købsproces har ændret sig Det kræver en ny proces for virksomheders leadgenerering IDENTIFICERING Det bliver stadig vigtigere aktivt at identificere

Læs mere

Følg denne guide, det tager kun 1 timer Så bliver du belønnet med flere leads og mere salg

Følg denne guide, det tager kun 1 timer Så bliver du belønnet med flere leads og mere salg Implementeringsguide Der er mange leads og potentielle købere allerede i din marketingsdatabase, du kan bare ikke se, at se at de er kvalificeret og klar til opfølgning. Følg denne guide, det tager kun

Læs mere

5 ELEMENTER, DER INTEGRERER DIRECT MAILS MED DIGITALE KANALER

5 ELEMENTER, DER INTEGRERER DIRECT MAILS MED DIGITALE KANALER 5 ELEMENTER, DER INTEGRERER DIRECT MAILS MED DIGITALE KANALER 1 3 1+1=3 4 Kuponer 5 Scanbare koder Augmented Reality-markører 6 Personlige URL s 7 Abandon basket-postkort 8 Retargeting 10 Vil du vide mere?

Læs mere

Online Markedsføring SMAGSPRØVE MED TO EMNER FRA KURSET

Online Markedsføring SMAGSPRØVE MED TO EMNER FRA KURSET Online Markedsføring SMAGSPRØVE MED TO EMNER FRA KURSET SMAGSPRØVE PÅ ONLINE MARKEDSFØRING KURSUS PERMISSION MARKETING 2 MEN HVAD SÅ MED DE 99 %, SOM KIGGER FORBI OG IKKE KØBER ABONNEMENT? HVAD KAN VI

Læs mere

DEN PERFEKTE WIN BACK STRATEGI. MICHAEL JOHANSEN - michael.johansen@veinteractive.com

DEN PERFEKTE WIN BACK STRATEGI. MICHAEL JOHANSEN - michael.johansen@veinteractive.com DEN PERFEKTE WIN BACK STRATEGI MICHAEL JOHANSEN - michael.johansen@veinteractive.com INTRODUKTION Hvad er problemet? Hvordan kan en løsning se ud? Mine råd til jer: Den perfekte win-back strategi Hvad

Læs mere

Lean Mean Lead Machine

Lean Mean Lead Machine LEAD The Lean Mean Lead Machine En Increase Guide til succesfuld marketing af Sidsel Manich SKAB MÅLBARE RESULTATER FOR BÅDE MARKETING OG SALG OG BLIV VIRKSOMHEDENS HELT. INDHOLD INDLEDNING Før event side

Læs mere

SOCIAL MEDIA SEMINAR Social Media Manager-uddannelse. Vinter 2014

SOCIAL MEDIA SEMINAR Social Media Manager-uddannelse. Vinter 2014 SOCIAL MEDIA SEMINAR Social Media Manager-uddannelse Vinter 2014 Vinter 2014 Ved Maximilian Frimmer Undervisningschef, CDMKurser Lasse Gammeljord Ejer, BullsEye Communications 2 Dagens program Kl. 09.00-09.05

Læs mere

Google Plus for Virksomheder Hvordan laver man en Google plus side?

Google Plus for Virksomheder Hvordan laver man en Google plus side? Google Plus for Virksomheder Hvordan laver man en Google plus side? Google Plus er måske ikke det første du tænker på når du skal øge kendskabet til din virksomhed. I det følgende viser jeg hvorfor du

Læs mere

Få det fulde udbytte af din kommunikation. En quick guide til en travl hverdag

Få det fulde udbytte af din kommunikation. En quick guide til en travl hverdag Få det fulde udbytte af din kommunikation En quick guide til en travl hverdag Det er ingen hemmelighed, at det tager rigtig lang tid at skrive et nyhedsbrev, en blog, en opdatering på diverse medier;

Læs mere

Udvikling af en effektiv webshop og marketing platform. Seminar hos Deloitte 19. november

Udvikling af en effektiv webshop og marketing platform. Seminar hos Deloitte 19. november Udvikling af en effektiv webshop og marketing platform Seminar hos Deloitte 19. november November 2015 Christian Beer, CEO Agenda Præsentation af Dynamicweb Vejen til en profitabel webshop Værktøjer til

Læs mere

Få flere anmeldelser på TripAdvisor

Få flere anmeldelser på TripAdvisor 70 71 KAPITEL 4 Få flere anmeldelser på TripAdvisor 72 Få flere anmeldelser via din hjemmeside Jo flere anmeldelser du får, jo bedre grundlag er der for en god placering på TripAdvisor. Og din hjemmeside

Læs mere

10 tips til hvordan du skaber loyale kunder

10 tips til hvordan du skaber loyale kunder 10 tips til hvordan du skaber loyale kunder OneBizz Whitepaper, 2016 10 tips til hvordan du skaber loyale kunder At skaffe nye kunder er væsentligt dyrere end at fastholde dem, du allerede har. Det kan

Læs mere

DM14 37 konkrete tips til webshoppen Bjarke Bekhøj / Compell

DM14 37 konkrete tips til webshoppen Bjarke Bekhøj / Compell DM14 37 konkrete tips til webshoppen Bjarke Bekhøj / Compell Hvem er jeg? Bjarke Bekhøj, Direktør i Compell (http://www.compell.dk) 5 års erfaring med strategisk online forretningsudvikling 15 års erfaring

Læs mere

Trin for trin guide til Google Analytics

Trin for trin guide til Google Analytics Trin for trin guide til Google Analytics Introduktion #1 Opret bruger #2 Link Google Analytics til din side #3 Opret konto #4 Udfyld informationer #5 Gem sporings id #6 Download WordPress plugin #7 Vent

Læs mere

Sociale Medier & SEO-pakker: Karakteristikker

Sociale Medier & SEO-pakker: Karakteristikker Sociale Medier & SEO-pakker: Karakteristikker Account Mananger Vi tilbyder en engageret kundechef, som er tilgængelig i kontortiden via telefon, e-mail og Skype for at løse enhver problemstilling. Kundechefen

Læs mere

Vi beskriver også, hvilket retligt grundlag vi har for behandlingen, og hvor længe vi gemmer dine personoplysninger.

Vi beskriver også, hvilket retligt grundlag vi har for behandlingen, og hvor længe vi gemmer dine personoplysninger. PRIVATLIVSPOLITIK Royal Design Group AB værner om dit privatliv. Vi vil derfor oplyse dig om, hvordan vi behandler de personoplysninger, som du giver os, samt hvilke rettigheder du har. Kort sagt behandler

Læs mere

10 trin til en succesfuld Facebook side

10 trin til en succesfuld Facebook side 10 trin til en succesfuld Facebook side Allerførst vil jeg gerne fortælle dig, hvor fedt jeg synes, det er, at du har downloadet denne E-bog. Det lyder måske lidt selvhøjtideligt, men jeg elsker at dele

Læs mere

Sådan laver du gode. opdateringer på Facebook

Sådan laver du gode. opdateringer på Facebook Sådan laver du gode opdateringer på Facebook Indhold Indhold 2 Indledning 3 Hold linjen 4 Vær på linje med virksomhedens overordnede identitet 4 Unik stemme 5 Brug virksomhedens unikke stemme 5 Skab historier

Læs mere

FRA SALGSTRAKT TIL KUNDEREJSE

FRA SALGSTRAKT TIL KUNDEREJSE FRA SALGSTRAKT TIL KUNDEREJSE S 2 Salgs trakten Fra: En lineær proces, med relativ stor kontrol over information. Eksponering er den primære driver i markedsføring. 3 Demokratisering af information Baggrunden

Læs mere

VUC workshop. Effektiv online markedsføring af din VUC shop

VUC workshop. Effektiv online markedsføring af din VUC shop VUC workshop Effektiv online markedsføring af din VUC shop Dagens program: Del 0: Nye muligheder med VUC shoppen (BO) Del 1: Optimér din VUC-hjemmeside og få flere kursister 5 målepunkter på din online

Læs mere

sådan får du succes med dit nyhedsbrev

sådan får du succes med dit nyhedsbrev sådan får du succes med dit nyhedsbrev AUGUST 2014 Copyright 2014tt easynet ApS Opbyg databasen find et bedre navn PLAN- LÆG OFF- LINE LANDINGSside succes Foretag målinger LOKkemiddel konvertering FOKUSÉR

Læs mere

Synlighed på nettet. 10 August 2016 Netværksmøde Skanderborg

Synlighed på nettet. 10 August 2016 Netværksmøde Skanderborg Synlighed på nettet 10 August 2016 Netværksmøde Skanderborg Agenda 1. Hvem er jeg og hvorfor står jeg her? 2. Synlighed på nettet, hvorfor? 3. Synlighed på nettet, hvor? 4. Synlighed på nettet, hvordan?

Læs mere

OPRINDELSE. Ordet blog har sin oprindelse i. Weblog

OPRINDELSE. Ordet blog har sin oprindelse i. Weblog OPRINDELSE Ordet blog har sin oprindelse i Weblog OPRINDELSE blog: a website that contains an online personal journal with reflections, comments and often hyperlinks provided by the writer - Merriam-Webster

Læs mere

marketing center split tests Leads

marketing center split tests Leads Viden er magt OG PENGE PÅ BUNDLINJEN online marketing center split tests Leads Profiles Reports Vi er trådt ind i en ny fase af web-alderen! Det med at sjusse os frem til, hvad vi tror, der virker, holder

Læs mere

Farvel til de irriterende mails

Farvel til de irriterende mails FJERN UØNSKET MAIL, FØR DET NÅR DIN INDBAKKE: Farvel til de irriterende mails Spamfilteret Mailwasher rydder dit mailprogram for spam, før du overhovedet åbner din indbakke. Journalist Peter Skovbjerg

Læs mere

Onlinestrategi. hos Brandsite

Onlinestrategi. hos Brandsite Onlinestrategi hos Brandsite Hvem er vi? Brandsite består af en flok dedikerede medarbejdere, der alle brænder for at hjælpe dig og din virksomhed med din online markedsføring. Hvordan startede vi? Konceptet

Læs mere

5 veje til at booste dit salg med Microsoft CRM

5 veje til at booste dit salg med Microsoft CRM 5 veje til at booste dit salg med Microsoft CRM Ved du nok om dine kunder? Microsoft CRM fortæller dig alle hemmelighederne I IT Relation Front-data tilpasser og skræddersyer vi Microsoft CRM systemer

Læs mere

Hvad er LinkedIn? Vil du møde nye kunder og kandidater til jobs? - Sammen kan vi det hele!

Hvad er LinkedIn? Vil du møde nye kunder og kandidater til jobs? - Sammen kan vi det hele! Hvad er LinkedIn? Vil du møde nye kunder og kandidater til jobs? - Sammen kan vi det hele! LinkedIn Har du overvejet at udvide dit netværk med rekruttering til jobs, finde nye kunder og finde sparring

Læs mere

Facebook guide for begyndere

Facebook guide for begyndere Facebook guide for begyndere Facebook er stor Facebook er ikke bare kraftfuldt. Det er fleksibelt. Ligegyldigt hvilken type virksomhed du kører, er der nok af forskellige markedførings-muligheder som du

Læs mere

Optimer dit marketingbudget og få mere værdi for pengene

Optimer dit marketingbudget og få mere værdi for pengene INDLÆG 07 DYNAMICS CRM Optimer dit marketingbudget og få mere værdi for pengene Christian Cletus 6. og 11. november 2014 Christian Cletus Uddannelse Rolle Certificeringer Ingeniør (B), HD (A) Microsoft

Læs mere

Hvilke personlige oplysninger behandler vi?

Hvilke personlige oplysninger behandler vi? Detaljeret beskrivelse af, hvordan vi behandler dine oplysninger Her beskriver vi mere detaljeret, hvorfor vi behandler dine oplysninger, hvilke oplysninger vi behandler samt, hvor længe vi behandler dine

Læs mere

Quick Guide til bedre online markedsføring MERSALG. med b2b webshop. Start her med et par gode råd og få flere hos Idé Bureauet Reklame & Marketing

Quick Guide til bedre online markedsføring MERSALG. med b2b webshop. Start her med et par gode råd og få flere hos Idé Bureauet Reklame & Marketing Quick Guide til bedre online markedsføring MERSALG med b2b webshop Start her med et par gode råd og få flere hos Idé Bureauet Reklame & Marketing HVORDAN... Hvordan skaber man mersalg? 1 Varen skal være

Læs mere

Google AdWords Advanced

Google AdWords Advanced Google AdWords Advanced Novicell Præsenteret af Martin Skøtt 1 Dagens Agenda Quality Score & AdWords basic Struktur & keywords Enhanced kampagner Enheder, planlægning, geografi & mobil. Dynamiske annoncer

Læs mere

Oftede Stillede Spørgsmål

Oftede Stillede Spørgsmål Oftede Stillede Spørgsmål Værd at vide om Shopbox Hvorfor bruge Shopbox? Mere end 3 millioner danskere bruger dagligt Facebook, Google og læser e-mail på nettet. Med Shopbox kan virksomheder drage fordel

Læs mere

10 grunde til hvorfor din hjemmeside ikke giver nok kunder!

10 grunde til hvorfor din hjemmeside ikke giver nok kunder! 10 grunde til hvorfor din hjemmeside ikke giver nok kunder! Jacob Elton og Martin Bengaard Jensen og Jensen Marketing ApS People search for information - to find solutions. When they do and it fits their

Læs mere

Indledning Denne e-bog fungerer som en praktisk håndbog, der kan hjælpe dig med at lave professionel- og automatisk B2B leadgenerering.

Indledning Denne e-bog fungerer som en praktisk håndbog, der kan hjælpe dig med at lave professionel- og automatisk B2B leadgenerering. Indledning Denne e-bog fungerer som en praktisk håndbog, der kan hjælpe dig med at lave professionel- og automatisk B2B leadgenerering. E-bogen vil tage udgangspunkt i vores opskrift på en Automatisk LeadMotor,

Læs mere

Nyhedsbreve dit effektive værktøj til mere salg dit ef Webskribenten 2011

Nyhedsbreve dit effektive værktøj til mere salg dit ef Webskribenten 2011 Nyhedsbreve dit effektive værktøj til mere salg Hvadskalvitaleom? vi Hvorfor udsende nyhedsbreve? Kom godt fra start Best practise Mailinglister og markedsføring Virker dit nyhedsbrev? Hvorfor e-nyhedsbreve?

Læs mere

Du har fået en fin ny hjemmeside. Alt er perfekt. Teksten er finpudset. Billederne spiller. Vennerne siger tillykke. Og lige om lidt, så sker der

Du har fået en fin ny hjemmeside. Alt er perfekt. Teksten er finpudset. Billederne spiller. Vennerne siger tillykke. Og lige om lidt, så sker der Kender du det her Du har fået en fin ny hjemmeside. Alt er perfekt. Teksten er finpudset. Billederne spiller. Vennerne siger tillykke. Og lige om lidt, så sker der INTET. Ingen trafik ingen salg ingen

Læs mere

NYHEDSBREVE OUTSOURCING AF NYHEDSBREV UDSENDELSE Pinkmarketing Bispensgade 10, 3 sal tv 9000 Aalborg www.pinkmarketing.dk I rigtig mange tilfælde er nyhedsbrevene virksomhedens bedste mulighed for at skabe

Læs mere

tips til din webshops julesalg - Få gladere kunder, der køber mere

tips til din webshops julesalg - Få gladere kunder, der køber mere 7 tips til din webshops julesalg - Få gladere kunder, der køber mere Julen er hjerternes fest, og for dig, der driver en webshop, er det med stor sandsynlighed også den travleste og vigtigste tid på året.

Læs mere

Guide til en. SOCIAL mediestrategi

Guide til en. SOCIAL mediestrategi 9 essentielle spørgsmål Guide til en SOCIAL mediestrategi 1 At bruge sociale medier handler om at styrke relationen til familie, venner, bekendte, men de kan også bruges til at styrke relationen til kunder,

Læs mere

Et salgsværktøj der gør klik til

Et salgsværktøj der gør klik til Et salgsværktøj der gør klik til KUNDER Få mere salg med en online platform til leadgenerering, automatiske e-mail-forløb og effektivisering af salgsprocesser. Lead Tracking Lead Scoring E-mail automatisering

Læs mere

Værdifuld marketing for webshops. for dig, der har styr på e-commerce, men vil mere have mere ud af din marketing

Værdifuld  marketing for webshops. for dig, der har styr på e-commerce, men vil mere have mere ud af din  marketing Værdifuld e-mail marketing for webshops for dig, der har styr på e-commerce, men vil mere have mere ud af din e-mail marketing HVORFOR E-MAIL MARKETING? 3 PERSONLIGE E-MAILS 4 PRODUKTFEED FUNKTION 5 PRODUKTANBEFALINGER

Læs mere

Forstå brugbarheden af Google Analytics på 10 minutter

Forstå brugbarheden af Google Analytics på 10 minutter Forstå brugbarheden af Google Analytics på 10 minutter Hvad er Google Analytics? Hvem kan bruge det? Hvad kan Google Analytics bruges til? Google Analytics viser dig hvor dine kunder har fundet frem til

Læs mere

hjemmeside rediger selv din med få klik Professionel e-mail, som du kan se overalt Hvor mange besøger din side og hvem er de?

hjemmeside rediger selv din med få klik Professionel e-mail, som du kan se overalt Hvor mange besøger din side og hvem er de? Rediger selv din hjemmeside med få klik Hvor mange besøger din side og hvem er de? Professionel e-mail, som du kan se overalt rediger selv din hjemmeside med få klik + + Få en hjemmeside i et CMS system,

Læs mere

Basic Analytics. Martin Skøtt, Online Marketingchef, Novicell @martinskott

Basic Analytics. Martin Skøtt, Online Marketingchef, Novicell @martinskott Basic Analytics Martin Skøtt, Online Marketingchef, Novicell @martinskott Agenda Praktisk information Kort om Novicell Intro til web analytics Introduktion til Analytics Afrunding Spørg løs undervejs Kort

Læs mere

Side 1 af 8 Opdateret 25. maj 2018 Copyright: Tajmer Booking & Management. Privatlivspolitik for Kunder

Side 1 af 8 Opdateret 25. maj 2018 Copyright: Tajmer Booking & Management. Privatlivspolitik for Kunder Side 1 af 8 Privatlivspolitik for Kunder Side 2 af 8 Indhold Vi beskytter dig... 3 Privatlivspolitik... 4 Hvilke oplysninger vi har & hvor vi har fået dem fra... 4 Hvornår og hvordan benytter vi dine informationer?...

Læs mere

Betal kun for resultater - sådan fungerer affiliate markedsføring

Betal kun for resultater - sådan fungerer affiliate markedsføring Betal kun for resultater - sådan fungerer affiliate markedsføring Affiliate markedsføring er præstationsbaseret markedsføring på internettet, hvor såkaldte publicister (også bedre kendt som affiliates

Læs mere

Sådan kommer du i gang med at handle på Berners WEBshop

Sådan kommer du i gang med at handle på Berners WEBshop Sådan kommer du i gang med at handle på Berners WEBshop Bestil dine varer, når DU har tid! Berners webshop tilbyder en række unikke værktøjer, hvor du som kunde har mulighed for at skræddersy din personlige

Læs mere

BLACK FRIDAY 2018 MIKKEL SØNDERGAARD MËRK DESIGN OG INNOVATION. En nem og hurtig guide til dig som er webshopejer

BLACK FRIDAY 2018 MIKKEL SØNDERGAARD MËRK DESIGN OG INNOVATION. En nem og hurtig guide til dig som er webshopejer BLACK FRIDAY 2018 MIKKEL SØNDERGAARD MËRK DESIGN OG INNOVATION En nem og hurtig guide til dig som er webshopejer BLACK FRIDAY 2018 MËRK DESIGN OG INNOVATION Lille ekstra tip! Hvis du ikke har, så få allerede

Læs mere

Cykelhandler projekt KOM / IT

Cykelhandler projekt KOM / IT 2015 Cykelhandler projekt KOM / IT Indhold Indledning... 2 Tidsplan... 2 Fase 1 - Problemanalyse... 3 Informations problem... 3 Markedsundersøgelse... 3 Analyse af deres eksisterende medieprodukter...

Læs mere

G R A T I S T J E K L I S T E F R A O N L I N E A K A D E M I E T W W W. O N L I N E A K A D E M I E T. D K

G R A T I S T J E K L I S T E F R A O N L I N E A K A D E M I E T W W W. O N L I N E A K A D E M I E T. D K E N H E L T A L M I N D E L I G F A C E B O O K S T R A T E G I der skader dig G R A T I S T J E K L I S T E F R A O N L I N E A K A D E M I E T W W W. O N L I N E A K A D E M I E T. D K EN FACEBOOK STRATEGI,

Læs mere

UGE 47: Digitale Strategier. #stormvind

UGE 47: Digitale Strategier. #stormvind UGE 47: Digitale Strategier En slide om Dorte Min passion: At påvirke virksomheder, så det kan mærkes! 20+ års erfaring fra IT-branchen Lever af at sælge viden & rådgivning Iværksætter lige som dig Social

Læs mere

Hvem behøver en Fan side?

Hvem behøver en Fan side? Facebook Fan sider er en fantastisk måde at promovere en virksomhed på, og en vigtig del af enhver social media marketing plan. Oprettelse af en grundlæggende side er ikke så kompliceret, men at skabe

Læs mere

Kom godt i gang med DanaShop

Kom godt i gang med DanaShop Kom godt i gang med DanaShop Tillykke med jeres nye webshop I din webshop fra DanaWeb findes der utroligt mange muligheder for at tilpasse den til lige netop jeres behov. DanaWeb har opsat alle shoppens

Læs mere

FÅ SVAR PÅ DINE PC-SPØRGSMÅL:

FÅ SVAR PÅ DINE PC-SPØRGSMÅL: FÅ SVAR PÅ DINE PC-SPØRGSMÅL: Velkommen til det nye I Komputer for alles Spørg os Forum har læserne fået løst næsten 0.000 pc-problemer i de seneste år. Nu har vi gjort den populære tjeneste endnu bedre,

Læs mere

FACEBOOK MARKETING. Simple teknikker der kan booste virksomhedens salg og omsætning via Facebook.

FACEBOOK MARKETING. Simple teknikker der kan booste virksomhedens salg og omsætning via Facebook. FACEBOOK MARKETING Simple teknikker der kan booste virksomhedens salg og omsætning via Facebook. Hvorfor skal jeg bruge Facebook Marketing? Mange virksomheder spørger sig selv dette spørgsmål. Men de skal

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE INTRODUKTION SÅDAN BENYTTER DU DIN SIDE

INDHOLDSFORTEGNELSE INTRODUKTION SÅDAN BENYTTER DU DIN SIDE INDHOLDSFORTEGNELSE Introduktion Sådan benytter du Din side Hvad er en kundeprofil? Licens/Brugerliste Brugerlogin Hvad er en brugerprofil? KreditTjek Hvad er overvågede virksomheder? Hvad er favoritter?

Læs mere

Velkommen til den nye og forbedrede Dynamicweb 9

Velkommen til den nye og forbedrede Dynamicweb 9 Velkommen til den nye og forbedrede Dynamicweb 9 Effektive kundeoplevelser på tværs af alle kanaler med én integreret platform. Én platform dækker (alle) dine digitale behov Med Dynamicweb 9 får du adgang

Læs mere

1. Hvordan vi indsamler og opbevarer personoplysninger

1. Hvordan vi indsamler og opbevarer personoplysninger WAVINS ERKLÆRING OM PERSONOPLYSNINGER OG COOKIES Vi beskytter dine oplysninger og giver dig fuld gennemsigtighed og kontrol over dem Dette er erklæringen om personoplysninger og cookies for webstedet http://dk.wavin.com/

Læs mere

Loyalitetsreglen. Folk køber fra dem, de kender

Loyalitetsreglen. Folk køber fra dem, de kender LinkedIn Velkommen Loyalitetsreglen Folk køber fra dem, de kender Grundlaget for succes Opbygning af netværk Løbende optimering, justering & udvikling Ressourcer til planlægning, administration & produktion

Læs mere

Guide: Undgå fejlkøb og spar penge

Guide: Undgå fejlkøb og spar penge Guide: Undgå fejlkøb og spar penge En ny undersøgelse viser, at vi oftest fortryder de køb, vi gør på nettet Af Lisa Rybjerg Pedersen, oktober 2012 03 De fleste fejlkøb foregår på nettet 05 Case: Mine

Læs mere

Sociale medier og Emailmarketing

Sociale medier og Emailmarketing Sociale medier og Emailmarketing Agenda 1. Kanaler der forpligter 2. Introduktion til arbejdet med sociale medier 3. Betalt 4. Organisk 5. Emailmarketing Du skal være social Vær oprigtig interesseret Tal

Læs mere

Sådan kommer du i gang med Google Analytics. Mads Bloch Lemvigh

Sådan kommer du i gang med Google Analytics. Mads Bloch Lemvigh Sådan kommer du i gang med Google Analytics Mads Bloch Lemvigh Sådan kommer du i gang med Google Analytics Vil du gerne optimere din forretning og tjene flere penge på din webshop? Hvis ja, så læs videre

Læs mere

Databeskyttelsespolitik for Medictinedic ApS

Databeskyttelsespolitik for Medictinedic ApS Databeskyttelsespolitik for Medictinedic ApS Denne databeskyttelsespolitik gælder ved indsamling og brug af personoplysninger på www.medictinedic.com (samt.dk) og i forbindelse med køb og øvrige henvendelser

Læs mere

Få din egen hjemmeside

Få din egen hjemmeside I dette afsnit lærer du at bygge din egen hjemmeside tilføje tekst og billeder lave dit eget design lægge en baggrund på hjemmesiden I næste nummer får du hjælp til at bygge en større hjemmeside til en

Læs mere

Få mere succes med email marketing Velkomst flow og drop-basket flow mm. MailPlatform.dk - 2012

Få mere succes med email marketing Velkomst flow og drop-basket flow mm. MailPlatform.dk - 2012 Få mere succes med email marketing Velkomst flow og drop-basket flow mm. MailPlatform.dk - 2012 Ordbog ECP = ecommerce platformen, dvs. shop systemet. EMM eller ESP = E-mail marketing platformen FB = FaceBook

Læs mere

Forord Når du vil starte webshop

Forord Når du vil starte webshop Forord Når du vil starte webshop Hos Danhost er vi eksperter inden for e-handel på tværs af mange brancher, hvor vi har hjulpet en lang række virksomheder og private personer med etablering af deres webshop.

Læs mere

Kunderejsen og touchpoints

Kunderejsen og touchpoints Kunderejsen og touchpoints Strategi og målsætning for en international kunstner Akademiuddannelse i Salg og Markedsføring Digital Markedsføring, januar 2019 Københavns Erhvervsakademi/Itucation Undervisere:

Læs mere

Hjælp mig med at arbejde med mine kundedata (Customer Intelligence)

Hjælp mig med at arbejde med mine kundedata (Customer Intelligence) Hjælp mig med at arbejde med mine kundedata (Customer Intelligence) Kundelivstidsværdi, Customer Insights, Customer Life Time Management, Customer Life Time Value, CRM strategi, kundeloyalitet osv. Det

Læs mere

ShipAdvisor VALGFRIHED I WEBSHOPPEN

ShipAdvisor VALGFRIHED I WEBSHOPPEN ShipAdvisor VALGFRIHED I WEBSHOPPEN KUN KUNDEN VED - HVAD DEN BEDSTE LEVERINGSFORM ER HVOR I WEBSHOPPEN BYGGES SHIPADVISOR IND? ShipAdvisor giver dine kunder mulighed for at vælge netop den leveringsform,

Læs mere

MARKETING AUTOMATION SYSTEM

MARKETING AUTOMATION SYSTEM MARKETING AUTOMATION SYSTEM Bliv partner i VoresVillas Marketing Automation system og ram 150.000 potentielle kunder, når de befinder sig i købsfasen. Du får både i pose og sæk Du afregner kun på klik

Læs mere

Pinterest Kickstart din pinning

Pinterest Kickstart din pinning Pinterest Kickstart din pinning www.amnielsen.com Pinte- Det sociale netværk Pinterest er ikke voldsomt brugt i Danmark, men i USA har Pinterest de seneste par år været det nye sort i marketing og salgsøjemed

Læs mere

Involvering på sociale medier

Involvering på sociale medier Involvering på sociale medier Content Marketing og Employee Advocacy Maria Schwarz @mariaschwarz Fotos: Morten Fauerby, Montgomery.dk Seismonaut rådgiver virksomheder og organisationer i at navigere i

Læs mere

Få mest ud af din messedeltagelse med online markedsføring

Få mest ud af din messedeltagelse med online markedsføring Få mest ud af din messedeltagelse med online markedsføring # Styr(k) dit online brand # Gratis annoncer + betalte # Sådan rammer du din målgruppe # Sådan finder du de rigtige målgrupper og får dem til

Læs mere

Privatlivspolitik. Brugen af cookies og web beacons. Google Analytics Cookies

Privatlivspolitik. Brugen af cookies og web beacons. Google Analytics Cookies Privatlivspolitik Camatek ApS stræber efter at varetage de højeste standarder for ordentlig opførsel, fairness og integritet i alle dets aktiviteter. Dette inkluderer at informere om samt at beskytte kunders

Læs mere

Møde med Holger Christiansen 06/10/14

Møde med Holger Christiansen 06/10/14 Møde med Holger Christiansen 06/10/14 Hvem er jeg? Lidt statistik Konkrete B2B data fra undersøgelse Dansk industri, 2013 Fremtidens salg og E-business En undersøgelse af mere end 400 handels virksomheder

Læs mere

Skab trafik Til din hjemmeside

Skab trafik Til din hjemmeside Skab trafik Til din hjemmeside Agenda 1. Er du online? 2. Hvorfor skal du være online? 3. Kommunikation på nettet Købt, ejet og tjent 4. Tre case virksomheder 5. Din online strategi Er du online? Hvad

Læs mere

SEO-strategi. Kunde logo

SEO-strategi. Kunde logo SEO-strategi Kunde logo Formålet SEO-strategien skal ved udførsel skabe mere trafik til KUNDE, samt styrke deres branding. SEO-strategien skal være med til at belyse nogle af de problematikker som KUNDEløser

Læs mere

CHATBOTS KAN BOOSTE DIN B2B LEADGENERERING

CHATBOTS KAN BOOSTE DIN B2B LEADGENERERING CHATBOTS KAN BOOSTE DIN B2B LEADGENERERING 1 Indholdsfortegnelse Hvorfor er B2B leadgenerering med chatbots så effektivt?... 4 #1 Tovejskommunikation... 5 #2 Relevans!?... 5 #3 Brugbar data... 6 #4 Opfølgning...

Læs mere