INDHOLDSFORTEGNELSE UDDYBENDE OPLYSNINGER OM VALGT VIRKSOMHED

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "INDHOLDSFORTEGNELSE UDDYBENDE OPLYSNINGER OM VALGT VIRKSOMHED"

Transkript

1 INDHOLDSFORTEGNELSE Uddybende oplysninger om valgt virksomhed Om kreditvurdering Fanebladene Faneblad - Profil Faneblad - Kontaktpersoner Faneblad - Struktur Faneblad - Ejerhierarki Faneblad - Nøgletal Faneblad - Regnskaber Faneblad - Kredittjek Faneblad - Ejendomsdata Faneblad - Nyheder Faneblad - Notater UDDYBENDE OPLYSNINGER OM VALGT VIRKSOMHED

2 Figur: Side med uddybende oplysninger om NN Markedsdata IKONER I HOVEDMENU I hver firmaprofil forefindes flere oplysninger i hovedmenuen, herunder en række ikoner, som hvert repræsenterer en funktion. Kort og rutevejledning åbner en ny side indeholdende et kort med virksomhedens placering på landkortet og mulighed for at lave en rutebeskrivelse til virksomheden. Kortet kan også vise luftfoto og giver mulighed for at zoome ind eller ud. Nyheder og artikler artikler åbner en ny side med en nyhedsoversigt vedr. den aktuelle virksomhed. Dette vil blive forklaret nærmere i afsnittet Mere om Nyheder og artikler Tilret giver mulighed for at ændre i oplysningerne for den aktuelle virksomhed. Benytter du denne funktion, bliver du ledt væk fra søgeresultatet. Hent VCARD downloader et VCARD, indeholdende firmanavn, , website, adresse, telefonog faxnummer for den aktuelle virksomhed. VCARD-download kræver, at du har et system, der understøtter VCARD. Det kan fx være outlook. Et VCARD er et slags elektronisk visitkort. Print firmaprofil giver mulighed for at printe data fra virksomheden i forskellige udgaver. Føj til favoritter Se vejledning for Din Side Føj til overvågning Se vejledning for Din Side MERE OM KORT OG RUTEVEJLEDNING På denne side kan du se en virksomheds placering på et kort. På kortet kan du zoome ind og ud, til du får det helt rigtige detaljeniveau.du kan også vælge i mellem visning med kort, luftfoto eller en kombination af de to. Kombinationen er valgt som standard. Klikker du på rutevejledning, kan du indtaste din adresse, og med et klik på "Find rute" vil du få en detaljeret beskrivelse af, hvordan du kommer fra din egen adresse til den ønskede virksomheds adresse. Beskrivelsen er understøtte at et kort. -Ved at vælge "Vis omvendt rute" vil også din returrute blive beskrevet. MERE OM NYHEDER OG ARTIKLER På denne side kan du senest se udgivne nyheder om virksomheden. Udgivelsesmedie og tidspunkt fremgår af siden sammen med nyhedens navn. For alle virksomheder kan du gå direkte til udgivelsesmediet og læse den enkelte nyhed ved at klikke på den. Dermed åbner du et nyt faneblad i dit vindue. Relevansen af de fundne nyheder afhænger af virksomhedens tilstedeværelse i pressen. MERE OM PRINT AF FIRMAPROFIL Denne funktion giver mulighed for at printe en samlet oversigt over al tilgængelig information på virksomheden. Oversigten indeholder dog kun de informationer, der knytter sig til dine moduler. Når du klikker på printikonet får du valget mellem at printe en kort, en fuld eller en brugerdefineret visning. Den fulde visning indeholder alle tilgængelige data, mens den korte indeholder basisfirmaprofilen. Den korte fylder max én A4-side. Ved brugerdefineret visning vælger du selv de emner, du ønsker printet. Ejendomsdata vil kun være synlig, hvis du har tilkøbt funktionen.

3 Figur: Side over brugerdefineret visning til print OM KREDITVURDERING Under fanebladende Profil samt Nøgletal er kreditvurderede virksomheders kreditkoder angivet. Den nuværende kreditkode finder du under fanen Profil og den historiske kreditkode finder du under fanen Nøgletal. Experian, som er NN Markedsdatas samarbejdspartner i forbindelse med kreditvurdering, har udarbejdet beregningen af kreditkoder. Kreditkoderne bliver vurderet løbende gennem året. De er et resultat af en beregning baseret på flere oplysninger for at give et validt resultat og beregnes blandt andet ud fra virksomhedens: Profil-/stamdata Betalingsmønster Økonomiske data Registreringer Positive betalingserfaringer.

4 Kreditkoden bør ikke stå alene som vurdering. Vi anbefaler vores kunder, at bruge den som supplement til den viden, de allerede har og eventuelt kan få med en bredere søgning i Navne & Numre Erhverv. Kreditkode Kreditmax C14 0 C C C C C C09A C C08C C08B C08A C C07C C07B C07A C C C04A C C03A C C02C C02B C02A C B B B B B A A A A A A A A A01D A01C A01B A01A *** Koden kunne ikke beregnes FANEBLADENE Firmaprofilen opstiller en lang række yderligere oplysninger om virksomheden. Oplysningerne er opdelt i fanebladene Profil, Kontaktpersoner, Struktur, Ejerhierarki, Nøgletal (kun med adgang til Salg og Marketingmodulet eller Økonomi og regnskabsmodulet), Kredittjek (kun med adgang til add-on produktet Kredittjek), Regnskaber (kun med adgang til Økonomi og regnskabsmodulet),ejendomsdata (kun med adgang til add-on produktet Ejendomsdata), Nyheder og Notater Du navigerer mellem fanebladene ved at klikke på det faneblad, du måtte ønske at se. Det er kun de produkter, du har adgang til, der vil blive vist i fanebladene.

5 En mere uddybende beskrivelse af de enkelte faneblade kan findes i sektionerne nedenfor. FANEBLAD - PROFIL Profilsiden er den førstviste side, når firmaprofilen åbner. Profil indeholder basisinformationer om den aktuelle virksomhed, herunder information om ejere, virksomhedsform, fagrubrik, branche, tegningsret, hvorvidt virksomheden er børsnoteret, antal ansatte på både CVR-nr. og P-nr., etableringsår, regnskabspligt og revisor. FANEBLAD - KONTAKTPERSONER Hvis der er registreret kontaktpersoner i en virksomhed, listes de her. De kontaktpersoner, der kan optræde på listen, er bestyrelsen, direktionen, indkøb, IT, EDB og teknik, marketing og information, offentlige funktioner, områdeledelse og administration, personale, produktion, produktudvikling og logistik, salg, økonomi samt ejere (hvis denne/disse er en person). Det er op til virksomheden selv at oprette kontaktpersoner. Hvis der er registreret historiske kontaktpersoner, dvs. tidligere direktionsmedlemmer, bestyrelsesmedlemmer, marketing medarbejdere mv. så vil de fremgå under overskriften "Historiske personer", som kan foldes ud nederst på denne side. Er der ikke registreret kontaktpersoner i en virksomhed, vil der under fanebladet stå "Der forefindes ingen kontaktpersoner..."

6 Figur: Kontaktpersoner og Historiske personer Persongalleri siden vises, hvis du klikker på navnet for en kontaktperson. På persongalleri siden vises detaljer for personen og hans personnetværk. Øverst i midten fremgår, hvorvidt der er fundet et sikkert match på personen. Hvis der ikke kan findes et sikkert match, er der i stedet foretaget en søgning på personens navn for at finde det bedste match. Figur: Persongalleri I venstre del af Persongalleri siden ses en liste over personens faste samarbejdspartnere. Denne er sorteret efter antal virksomhedsrelationer. Hvis der er fundet et sikkert match vil der være flere oplysninger tilgængelige på personen i form af fanebladene Historik og Nyheder samt information om personens Cameo type. Det vil desuden være muligt at downloade personrapport samt føje personen til overvågning via to knapper øverst til højre på siden. På fanebladet Relationer vises tre sektioner: personens nuværende firmaroller, hans firmatilknytning samt en liste med øvrige kontaktpersoner. I sektionen Firmaroller vises en liste over de virksomheder, hvori personen har en rolle. Det kan eksempelvis være i bestyrelsen eller direktionen eller en ejerandel. Hvis der ikke forefindes data for ejerandel vises "NB" med info om mulig årsag ved mouseover. Ud for hver virksomhed vises et ikon, som angiver virksomhedens seneste resultat før skat. Hvis seneste resultat før skat er positivt vises en grøn pil, hvis det er negativt en rød pil. Hvis der endnu ikke forefindes nøgletal vises et blåt udråbstegn. Ved mouseover på ikonet fremgår det seneste resultat for den enkelte virksomhed. Du kan gå direkte til virksomhedssiden for den enkelte virksomhed ved at klikke på virksomhedens navn.

7 Figur: Relationer - Firmaroller I sektionen Firmatilknytning listes hvilke brancher, personen har tilknytning til igennem sine firmaroller. Figur: Relationer - Firmatilknytning Nederst vises en liste med øvrige kontaktpersoner, som personen har relation til igennem sin firmatilknytning.

8 Her hentes hver nat nyheder hjem fra erhvervskilder, der skriver om virksomheden. Disse nyheder præsenteres med en overskrift, første del af artiklen og kilden, der står bag artiklen. Ønsker du at læse hele artiklen, skal du klikke på teksten og kildens hjemmeside vil automatisk åbne op i et nyt faneblad i Figur: Relationer - Øvrige kontaktpersoner Fanebladet Historik vises kun hvis der er historiske data tilgængelige på personen. Her vises personens historiske poster indenfor bl.a. bestyrelse og direktion sammen med de relevante virksomheders status. Virksomhedernes status vises med et ikon. Virksomheder i normal drift vises eksempelvis som et flueben og virksomheder under opløsning vises som en gul trekant. Mouse over ikonet for at få en beskrivelse af status. På denne side kan også fremgå information om personens titel i virksomheden samt dato for, hvornår personen er indtrådt/udtrådt af stillingen. Hvis indtrådt/udtrådt datoen er ukendt skrives dette. Mouse over linket for nærmere info. Figur: Historik Fanebladet Nyheder indeholder en oversigt af nyheder, der omhandler den aktuelle virksomhed og hvor personens navn indgår i nyheden.

9 din browser med resten af artiklen. Ønsker du at komme tilbage til oversigten over nyheder, lukker du blot fanebladet ned igen. Figur: Nyheder Cameo type beskrivelse for personen vil fremgå i en boks øverst i midten. Cameo er en omfattende kortlægning af den danske befolkning baseret på adresseopslag og inddeling af befolkningen i forskellige kundesegmenter som eksempelvis Karrierefamilier, Barndommens gade eller Køkkenhave. Figur: Cameo type infoboks Du kan læse mere om Cameo typer ved at klikke på linket i Cameo type boksen og bladre i håndbogen, der vises i et overlay. Ønsker du at komme tilbage til persongalleri siden lukker du blot overlayet igen.

10 Figur: Cameo type håndbog FANEBLAD - STRUKTUR Firmastrukturen er en oversigt over, hvordan virksomheden er struktureret. Her vil hovedselskabet angives først, og eventuelle filialer vil stå listet under. I strukturen indgår alle virksomheder med samme CVR-nummer, men forskellige P-numre. Virksomheder og filialer vises med en række stamdata. FANEBLAD - EJERHIERARKI Ejerforhold og hierarki kan kun vælges, hvis den aktuelle virksomhed er del af et hierarki. På siden kan du se den komplette ejerstruktur for virksomheden. I hierarkiet er den fremsøgte virksomhed markeret med blå, fordi det er den, som strukturen tager udgangspunkt i. Virksomheder markeret med rød er inaktive, de sorte er almindelige aktive selskaber, som du kan klikke ind på, mens de utydelige virksomheder ikke kan klikkes på. Det er fx udenlandske virksomheder eller privatpersoner. Hvert niveau i hierarkiet er markeret med et plus eller et minus, der indikerer om niveauet er foldet ind eller ud. Som udgangpunkt er alle niveauer foldet ud. Du kan se strukturen for en af de andre virksomheder i hierarkiet, ved at klikke på den - hvis det vel at mærke er en aktiv, dansk virksomhed. Er der tale om et ejerforhold med flere ejere, skal du først vælge hvilken ejers struktur, du ønsker at se. Hierarkiet vil herefter blive vist fra og med den fremsøgte virksomhed og opad. FANEBLAD - NØGLETAL

11 Med adgang til modulet "Salg og Marketing" eller "Økonomi og Regnskab" får du desuden adgang til nøgletal. Denne information omhandler de økonomiske nøgletal for de seneste fem regnskabsår. Nøgletal kan findes i to versioner, én med udvalgte nøgletal og én, hvor alle nøgletal er inkluderet. De udvalgte nøgletal inkluderer omsætning, bruttofortjeneste, resultat før skat, Årets resultat, egenkapital, balance, dækningsgrad samt overskudsgrad. Desuden vises antal ansatte, kreditvurdering og regnskabsafslutning. Alle nøgletal inkluderer alle regnskabstal i virksomheden. Tallene er inddelt i grupperne Resultatopgørelse, Aktiver, Passiver, Udbytte relaterede nøgletal, Nøgletal i pct., Nøgletal pr. medarbejder samt Koncern nøgletal. Disse kommer frem, når du vælger "Vis alle detaljer". Du kan endvidere vælge grafisk visning af de udvalgte nøgletal. FANEBLAD - REGNSKABER Her er det muligt at få adgang til en virksomheds regnskaber op til fem år tilbage i tiden, hvis du har adgang til Økonomi og regnskabsmodulet. Regnskaberne er tilgængelige i PDF-format. Du kan gemme og printe regnskaber direkte fra siden. FANEBLAD - KREDITTJEK Kredittjek kan benyttes, hvis du har adgang til add-on produktet Kredittjek. Kredittjek indeholder kreditoplysninger fra RKI, således, at du har mulighed for at undersøge forskellige virksomheders kreditværdighed. For at benytte Kredittjek skal du læse og acceptere aftalevilkårene som vist på billedet ovenfor. Figur: Sådan går du til kredittjek Det koster ét klip at lave opslag på en virksomhed hos RKI. Når du har valgt hvilken virksomhed, du ønsker at vide mere om, trykker du blot på ikonet "Kredittjek". På samme side kan du se, hvor mange klip din brugerprofil har til rådighed. Hvis du trykker på "Se kontooversigt" får du en oversigt over dine brugte klip samt hvilke virksomheder, de er brugt på. Læs om "Kontooversigt" under Sådan benytter du Din side.

12 Figur: Oversigt over antal klip og aktiviteter Når du trykker på kredittjek, vil der komme en smiley frem, hvis virksomheden er kreditværdig. Figur: Opslag på en virksomhed uden betalingsanmærkninger Er virksomheden registreret i RKI-registret ses en sur smiley sammen med en oversigt over virksomhedens betalingsanmærkninger.

13 Figur: Opslag på en virksomhed, hvis den havde betalingsanmærkninger FANEBLAD - EJENDOMSDATA Ejendomsdata er et add-on produkt, du kan vælge at få adgang til. Her er det muligt at få oplysninger omkring virksomheders ejendomsforhold samt ejerskab over andre ejendomme. Under fanen Erhvervsejendom kan du bl.a. se ejendomsvurdering, opførelsesår, anvendelse af bygningen med mere.

14 Figur: Eksempel på Ejendomsdata - Erhvervsejendom Fanen Ejendomsejerskab giver dig adgang til oplysninger om den fremsøgte virksomheds ejerforhold vedrørende øvrige ejendomme, herunder ejendommens adresse, salgspris, virksomheder, bosat i ejendommen med videre. Figur: Eksempel på Ejendomsdata - Ejendomsejerskab Det er langt fra alle virksomheder, hvor der forefindes ejendomsdata endnu. Hvis du har Ejendomsdata som add-on produkt, vil du i stedet kunne søge specifikt på ejendomsforhold, hvor det kun er de virksomheder, der har opgivet ejendomsdata, som bliver vist. Læs mere under Ejendomsdata.

15 FANEBLAD - NYHEDER Under fanebladet nyheder får du en oversigt over de nyheder, der omhandler virksomheden. Her hentes hver nat nyheder hjem fra erhvervskilder, der er skriver om virksomheden. Disse nyheder præsenteres med en overskrift, første del af artiklen og kilden, der står bag artiklen. Ønsker du at læse hele artiklen, skal du klikke på teksten og kildens hjemmeside vil automatisk åbne op i et nyt faneblad i din browser med resten af artiklen. Ønsker du at komme tilbage til oversigten over nyheder, lukker du blot fanebladet ned igen. Figur: Eksempel på Nyheder skrevet om virksomhed Det er muligt at sortere i nyhedsoversigten, så der kun vises nyheder fra et af de aktuelle mediekilder. Dette gør du ved at trykke på drop-down-menuen til højre og vælge en af de viste kilder. Figur: Sortering af nyheder imellem nyhedskilderne Ved at klikke på fanebladet Sociale Medier er det muligt at læse, hvad der er blevet sagt om virksomheden på flere sociale medier. Denne søgning foretages i det øjeblik, du trykker på fanebladet Sociale Medier. Siden henter indlæg fra Facebook, Twitter og Google og viser det tilsvarende i en oversigt af nyheder. Denne oversigt viser overskriften på indlæg fra de tre sociale medier samt hvad der relaterer indlægget til virksomheden.

16 Ønsker du at læse hele indlægget skal du klikke på teksten og kildens hjemmeside åbner automatisk op i et nyt faneblad i din browser. Ønsker du at komme tilbage til oversigten over nyheder, lukker du blot fanebladet ned igen. Figur: Eksempel på Nyheder hentet på de sociale medier Det er muligt at sortere i visningen af nyheder fra sociale medier, så den kun viser nyheder fra et af de aktuelle sociale medier. Dette gør du ved at vælge en af de mulige sociale medier i drop-down-menuen til højre. Figur: Sortering af nyheder fra hhv. Google, Facebook eller Twitter FANEBLAD - NOTATER Med fanebladet Notater kan du tilføje interne notater om en virksomhed. Notaterne vil kun være synlige for andre brugere, der er tilknyttet samme virksomhed som dig.

17 Figur: Eksempel på notat tilknyttet til en virksomhed Når du åbner en kunde, hvor en bruger fra samme virksomhed som dig, har skrevet et notat du endnu ikke har læst, vil der være en rød cirkel ud for notater. Hvis du klikker på "Notater" og har læst det nye notat, vil den røde markering forsvinde. Figur: Eksempel på markering ved ulæst notat Er der ikke registreret nogle notater til en virksomhed, vil der under fanebladet stå "Der forefindes ingen notater..." Figur: Tilføjelse af notat

18 For at tilføje et nyt notat om virksomheden trykker du på "Tilføj Notat" i højre side. Figur: Tilføjelse af tekst til et notat Du kan nu skrive den tekst, du ønsker at tilføje som notat under virksomheden. Når du har udfyldt tekstfeltet med den ønskede tekst, trykker du på "Gem" for at tilføje det. Figur: Slet notat Ønsker du at slette en note, trykker du blot på ikonet med skraldespanden og notatet forsvinder fra listen af notater.

INDHOLDSFORTEGNELSE UDDYBENDE OPLYSNINGER OM VALGT VIRKSOMHED

INDHOLDSFORTEGNELSE UDDYBENDE OPLYSNINGER OM VALGT VIRKSOMHED INDHOLDSFORTEGNELSE Uddybende oplysninger om valgt virksomhed FANEBLAD KREDITRATING Fanebladene Faneblad - Profil Faneblad - Kontaktpersoner Faneblad - Struktur Faneblad - Ejerhierarki Faneblad - Nøgletal

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE INTRODUKTION SØGERESULTAT

INDHOLDSFORTEGNELSE INTRODUKTION SØGERESULTAT INDHOLDSFORTEGNELSE Introduktion Søgeresultat Ikoner i søgeresultatet Sådan arbejder du med dit søgeresultat Sammenlign valgte Føj alle til overvågning Eksporter data Gem som eksportkriterium Hent eksportkriterium

Læs mere

Tabulex Daginstitution Børn

Tabulex Daginstitution Børn Tabulex Daginstitution Børn Vejledning til medarbejdere 4. september 2015 Side 1 af 23 Indhold Indledning... 3 Hvad er Tabulex Børn?... 3 Hvordan logger man på?... 3 1. Check-in... 4 2. Her og nu... 5

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE INTRODUKTION SÅDAN BENYTTER DU DIN SIDE

INDHOLDSFORTEGNELSE INTRODUKTION SÅDAN BENYTTER DU DIN SIDE INDHOLDSFORTEGNELSE Introduktion Sådan benytter du Din side Hvad er en kundeprofil? Licens/Brugerliste Brugerlogin Hvad er en brugerprofil? KreditTjek Hvad er overvågede virksomheder? Hvad er favoritter?

Læs mere

PSYKIATRIENS VIKARCENTER. MinTid. Quickguide. Version 7.0

PSYKIATRIENS VIKARCENTER. MinTid. Quickguide. Version 7.0 PSYKIATRIENS VIKARCENTER MinTid Quickguide Version 7.0 Psykiatriens Vikarcenter Vi glæder os til, at du kommer på MinTid. Systemet giver dig adgang til bedre planlægning, vagtbørsen og muligheden for at

Læs mere

Anklagemyndighedens Vidensbase

Anklagemyndighedens Vidensbase Anklagemyndighedens Vidensbase Indhold 1 OM DENNE VEJLEDNING... 2 2 LOGIN... 3 3 SØGNINGER... 4 3.1 SØG EFTER DOKUMENTER... 4 3.2 NAVIGÉR DIG FREM... 5 3.3 KOMBINÉR SØGNING OG NAVIGATION... 6 3.4 VISNING

Læs mere

Brugervejledning til EasyBusiness Indholdsfortegnelse:

Brugervejledning til EasyBusiness Indholdsfortegnelse: Brugervejledning til EasyBusiness Indholdsfortegnelse: 1. Sådan logger man på EasyBusiness...2 2. Sådan foretager man en søgning...3 3. Hvordan gemmes og åbnes en søgning?...4 a. Gem en søgning...4 b.

Læs mere

RUTruteplanlægningsvejledning. Folkekirkens Nødhjælp Sogneindsamling 2015

RUTruteplanlægningsvejledning. Folkekirkens Nødhjælp Sogneindsamling 2015 RUTruteplanlægningsvejledning Folkekirkens Nødhjælp Sogneindsamling 2015 Indhold 1. Introduktion til RUT... 2 1.1 Om vejledningen... 2 2. Log på RUT... 4 3. Sådan planlægger du ruter... 6 4. Sådan finder

Læs mere

Novotek Planning Systems A/S 2013 Version 1.0 Jan 2013 ROB-EX 4.2

Novotek Planning Systems A/S 2013 Version 1.0 Jan 2013 ROB-EX 4.2 Version 1.0 Jan 2013 ROB-EX 4.2 Indhold Hovedskærmens opbygning... 2 Tastaturgenveje... 3 Hovedskærmbilleder... 4 Stamdata generelt... 5 Kalender... 6 Opret/rediger kalender... 7 Specifik kalender pr.

Læs mere

Herning Centerby Guide til Umbraco

Herning Centerby Guide til Umbraco Herning Centerby Guide til Umbraco marts 2016 I GANG MED UMBRACO 4 LOGIN 4 LÆR UMBRACO AT KENDE 5 SÅDAN REDIGERER DU SIDER 6 VÆRKTØJSLINJEN 6 RET I TEKSTEN 7 RET ELLER INDSÆT LINK I TEKSTEN 8 RET ELLER

Læs mere

HVAD ER OVERVÅGNING? Bemærk: For at have adgang til denne funktionalitet skal du have oprettet en brugerprofil.

HVAD ER OVERVÅGNING? Bemærk: For at have adgang til denne funktionalitet skal du have oprettet en brugerprofil. HVAD ER OVERVÅGNING? Bemærk: For at have adgang til denne funktionalitet skal du have oprettet en brugerprofil. Overvågning er et Add-on modul, som bruges til at overvåge de virksomheder eller personer,

Læs mere

PSYKIATRIENS VIKARCENTER. MinTid. Quickguide. Version 6.0

PSYKIATRIENS VIKARCENTER. MinTid. Quickguide. Version 6.0 PSYKIATRIENS VIKARCENTER MinTid Quickguide Version 6.0 Psykiatriens Vikarcenter Vi glæder os til at du kommer på Min Tid. Systemet giver dig adgang til bedre planlægning, vagtbørsen og muligheden for at

Læs mere

Manual til Rsiden.dk for rygestoprådgivere

Manual til Rsiden.dk for rygestoprådgivere 1 Manual til Rsiden.dk for rygestoprådgivere Muligheder på Rsiden.dk www.rsiden.dk er en side, der skal samle alle de relevante dokumenter, informationer og kurser til rygestoprådgivere på et sted. Det

Læs mere

NN Markedsdata Søren Nymarksvej 1 8270 Højbjerg

NN Markedsdata Søren Nymarksvej 1 8270 Højbjerg www. info@ Indledning Navne & Numre Web Services til Microsoft Dynamics CRM - herefter benævnt NN-DynCRM - muliggør integration til Microsoft Dynamics CRM ver. 4.0 - herefter benævnt CRM. NN-DynCRM gør

Læs mere

Udbud.dk Brugervejledning til leverandører

Udbud.dk Brugervejledning til leverandører Udbud.dk Brugervejledning til leverandører Vejledning til at anvende Udbud.dk Januar 2014 Indholdsfortegnelse 1. INDLEDNING... 3 2. OVERORDNET OPBYGNING AF UDBUD.DK... 4 2.1 FORSIDE OG NAVIGATION... 4

Læs mere

Sådan søger du boliger på Findbolig.nu

Sådan søger du boliger på Findbolig.nu Sådan søger du boliger på Findbolig.nu 1 Sådan søger du boliger på Findbolig.nu Denne vejledning viser de forskellige søgemuligheder, du har på Findbolig.nu. I vejledningen kan du se, hvordan du - søger

Læs mere

Udsend boligtilbud til boligsøgende på ventelisten

Udsend boligtilbud til boligsøgende på ventelisten Udsend boligtilbud til boligsøgende på ventelisten 1 Denne vejledning Sådan opretter og udsender du et boligtilbud til boligsøgende på en venteliste. Sidst i dokumentet finder du en vejledning til at svare

Læs mere

Brugerguide Integration af erhvervsdata fra NN Markedsata til Microsoft Dynamics CRM 2013

Brugerguide Integration af erhvervsdata fra NN Markedsata til Microsoft Dynamics CRM 2013 Brugerguide Integration af erhvervsdata fra NN Markedsata til Microsoft Dynamics CRM 2013 Indledning Løsningen Navne & Numre Erhverv Webservice til Microsoft Dynamics muliggør integration til Microsoft

Læs mere

Nyhedsmodul brugermanual

Nyhedsmodul brugermanual Nyhedsmodul brugermanual version 6 Indholdsfortegnelse 1. Kategorier... 02 1.1. Hvordan opretter jeg en kategori?... 02 1.2. Hvordan viser jeg en nyhedskategori på websitet?... 02 2. Oprettelse/redigering

Læs mere

Kompetencehjulet og Skolebarometeret Tillæg til: Vejledning for brugere af Version 3.0 - generel og nyttig viden -

Kompetencehjulet og Skolebarometeret Tillæg til: Vejledning for brugere af Version 3.0 - generel og nyttig viden - Kompetencehjulet og Skolebarometeret Tillæg til: Vejledning for brugere af Version 3.0 - generel og nyttig viden - 2 Tekniske forudsætninger: Programmet kan normalt afvikles i almindeligt brugte browsere.

Læs mere

Jobnet på mobilen Vejledning til Superbrugere i HP Helpdesk

Jobnet på mobilen Vejledning til Superbrugere i HP Helpdesk Jobnet på mobilen Vejledning til Superbrugere i HP Helpdesk Version: 2.0 Oprettet den 3. juni 2014 Indholdsfortegnelse 1. JOBNET PÅ MOBILEN... 3 1.1 FORBEREDELSE TIL BRUG AF JOBNET PÅ MOBILEN... 4 2. LOG

Læs mere

Af JSJO 7. april 2016. Vejledning CRMeducation basisløsning

Af JSJO 7. april 2016. Vejledning CRMeducation basisløsning Af JSJO 7. april 2016 Vejledning CRMeducation basisløsning INDHOLDSFORTEGNELSE 1 introduktion... 2 1.1 Basisløsningen... 2 1.2 Tilkøbsmoduler... 2 2 Kom på CRMeducation... 3 2.1 Adgang til CRMeducation

Læs mere

WebGT 3.0 - Graveansøgning. Brugervejledning. 25. september 2012. Udgave 1.0

WebGT 3.0 - Graveansøgning. Brugervejledning. 25. september 2012. Udgave 1.0 WebGT 3.0 - Graveansøgning Brugervejledning 25. september 2012 Udgave 1.0 Indholdsfortegnelse 1 INDLEDNING... 3 1.1 OPRETTELSE SOM BRUGER... 3 1.2 NOTIFICERINGSMAILS... 4 2 OPBYGNING OG SAGSGANG... 5 2.1

Læs mere

Google Chrome side 1 af13

Google Chrome side 1 af13 Google Chrome side 1 af13 Indholdsfortegnelse: Download Google Chrome... Side 2 Overblik... Side 3 Angiv startside... Side 7 Søg direkte i adresselinjen... Side 8 Bogmærker sider... Side 8 Bogmærkeadministratoren...

Læs mere

Vejledning til CVRselvbetjeningsløsning

Vejledning til CVRselvbetjeningsløsning Vejledning til CVRselvbetjeningsløsning 1. Indledning 2. Abonnement og enkeltudtræk 2.1 Valg af udtrækstype 2.2 Indhold af dit udtræk 2.3 Filtre - Filtrering af dit udtræk 2.3.1 Anvend filtrene på 2.3.2

Læs mere

QUICKGUIDE TIL XMEDIA

QUICKGUIDE TIL XMEDIA QUICKGUIDE TIL XMEDIA 1 UPLOAD DINE EGNE BILLEDER TIL "MINE MAPPER" 2 ARBEJD MED EN SKABELON 3 OPRETTELSE AF PDF 4 ÅBN OG ARBEJD VIDERE MED EN SKABELON 1 OPLOAD DINE EGNE BILLEDER TIL MINE MAPPER Opret

Læs mere

Brugerguide Integration af erhvervsdata fra NN Markedsata til Microsoft Dynamics NAV 2015

Brugerguide Integration af erhvervsdata fra NN Markedsata til Microsoft Dynamics NAV 2015 Brugerguide Integration af erhvervsdata fra NN Markedsata til Microsoft Dynamics NAV 2015 Indledning Med Navne & Numre Erhverv Webservice til Microsoft Dynamics NAV kan du oprette og vedligeholde data

Læs mere

BRUGERMANUAL. Ruteplanlægning i RUT. Røde Korsindsamlingen 8. MARTS 2012. RødeKors.dk

BRUGERMANUAL. Ruteplanlægning i RUT. Røde Korsindsamlingen 8. MARTS 2012. RødeKors.dk BRUGERMANUAL 8. MARTS 2012 Ruteplanlægning i RUT Røde Korsindsamlingen RødeKors.dk INDHOLD 1 Introduktion til RUT... 3 2 Sådan finder du og logger på RUT... 4 3 Et par tips... 4 4 Planlægning af ruter...

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE. Introduktion Søgning på fagrubrik Søgning på brancher Søgning på geografisk område Søgning på virksomhedsform INTRODUKTION

INDHOLDSFORTEGNELSE. Introduktion Søgning på fagrubrik Søgning på brancher Søgning på geografisk område Søgning på virksomhedsform INTRODUKTION INDHOLDSFORTEGNELSE Introduktion Søgning på fagrubrik Søgning på brancher Søgning på geografisk område Søgning på virksomhedsform INTRODUKTION Formålet med dette dokument er at formidle brugen af funktionen

Læs mere

GUIDE TIL OPRETTELSE AF GRUPPEPROFIL - På kant med Kierkegaard.

GUIDE TIL OPRETTELSE AF GRUPPEPROFIL - På kant med Kierkegaard. Der oprettes én profil pr. gruppe. Altså hvis du er i gruppe med f.eks. tre andre fra din klasse, skal I oprette én fælles brugerprofil. Når I har oprettet jeres profil, kan I uploade billeder, dele videoer

Læs mere

FSFI s guide til DFR s elektronisk bevissystem

FSFI s guide til DFR s elektronisk bevissystem FSFI s guide til DFR s elektronisk bevissystem Dette er en kort guide i anvendelsen af Dansk Førstehjælpsråd elektroniske bevissystem. Guiden viser og forklarer, hvordan du som instruktør og medlem af

Læs mere

WORKCYCLUS. Handlingsplan. Vers 4.0. Juni 2013. Workcompany A/S. Amagertorvet 33, 4.sal. DK-1160 København K. www.workcompany.dk

WORKCYCLUS. Handlingsplan. Vers 4.0. Juni 2013. Workcompany A/S. Amagertorvet 33, 4.sal. DK-1160 København K. www.workcompany.dk WORKCYCLUS Handlingsplan Vers 4.0 Juni 2013 Workcompany A/S Amagertorvet 33, 4.sal DK-1160 København K www.workcompany.dk 1. Indholdsfortegnelse Handlingsplan... 3 Overblik på indsatsområder på handlingsplan...

Læs mere

Brugervejledning til. BBB s hjemmeside. BEMÆRK: Denne vejledning fungerer bedst til Windows. Senest opdateret: 17-09-2010 14:45

Brugervejledning til. BBB s hjemmeside. BEMÆRK: Denne vejledning fungerer bedst til Windows. Senest opdateret: 17-09-2010 14:45 Brugervejledning til BBB s hjemmeside BEMÆRK: Denne vejledning fungerer bedst til Windows. Senest opdateret: 17-09-2010 14:45 Indholdsfortegnelse Indledning... 3 Generelt om KlubCMS... 3 Sideopbygning...

Læs mere

Affaldsdatasystem Vejledning i manuel indberetning

Affaldsdatasystem Vejledning i manuel indberetning Affaldsdatasystem Vejledning i manuel indberetning Dokument version: 1.3 ADS version: 1.0 Henvendelse vedrørende affald: Miljøstyrelsen Roskilde, Affaldsekretariatet Ny Østergade 7-11 4000 Roskilde Tlf.

Læs mere

Brugerguide til Wuxus - For dig som er Chauffør.

Brugerguide til Wuxus - For dig som er Chauffør. Brugerguide til Wuxus - For dig som er Chauffør. Log ind Trin 1 - Log ind Trin 2 - Start dagen Opgaver Accepter / Afvis opgave Scanner Lasteoversigt Slut dag Denne guide hjælper dig i gang med grundlæggende

Læs mere

Minikursus i Outlook 2010. Lidt om Navigation i outlook E-mails (Skriv, send, læs, organisér mail m.m.) Kontaktpersoner og grupper Kalender

Minikursus i Outlook 2010. Lidt om Navigation i outlook E-mails (Skriv, send, læs, organisér mail m.m.) Kontaktpersoner og grupper Kalender Minikursus i Outlook 2010 Lidt om Navigation i outlook E-mails (Skriv, send, læs, organisér mail m.m.) Kontaktpersoner og grupper Kalender Outlook 2010 Søren E. Larsen, EUC Sjælland. Rev. februar 2013

Læs mere

GENEREL VEJLEDNING KOM GODT I GANG FOR DIG SOM ER KURSIST

GENEREL VEJLEDNING KOM GODT I GANG FOR DIG SOM ER KURSIST GENEREL VEJLEDNING KOM GODT I GANG FOR DIG SOM ER KURSIST Generel vejledning for kursister Adgang til læringsportalen Du får adgang til LæringsPortalen via vores hjemmeside www.finansudd.dk eller via www.laeringsportal.dk

Læs mere

Instagrammanual til frivillige i Mødrehjælpen

Instagrammanual til frivillige i Mødrehjælpen 15. marts 2016 Instagrammanual til frivillige i Mødrehjælpen Indhold 1. Hvad kan man anvende Instagram til?... 2 2. Sådan oprettes en profil på Instagram... 2 3. Valg af brugernavn... 2 4. Valg af profilnavn...

Læs mere

Tabulex Daginstitution Børn

Tabulex Daginstitution Børn Tabulex Daginstitution Børn Vejledning til administratorer 4. september 2015 Side 1 af 16 Indhold Indledning... 3 Hvad er Tabulex Børn?... 3 Hvordan logger man på?... 3 Administrator-delen... 4 1. Afd./grupper...

Læs mere

BBR-Kommune. Generelt

BBR-Kommune. Generelt BBR-Kommune Generelt Brugervejledning Indholdsfortegnelse 1. Generelt om BBR-Kommune... 4 1.1. Forord... 4 1.2. Formål... 4 1.3. Anvendelse... 4 1.4. Adgang... 4 1.5. Synkronisering mellem BBR-Kommune

Læs mere

Vejledning: Oprettelse af en læringsaktivitet - E-læring

Vejledning: Oprettelse af en læringsaktivitet - E-læring Vejledning: Oprettelse af en læringsaktivitet - E-læring Målgruppe: Campus katalogadministratorer Indhold: Denne vejledning giver dig et indblik i, hvordan du opretter en læringsaktivitet med læringsformen

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Indholdsfortegnelse.. side 2. Adgang til webgraf 3. Opslag adresse... 4. Styring af layout.. 5. Zoom funktioner..

Indholdsfortegnelse. Indholdsfortegnelse.. side 2. Adgang til webgraf 3. Opslag adresse... 4. Styring af layout.. 5. Zoom funktioner.. Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse.. side 2 Adgang til webgraf 3 Opslag adresse... 4 Styring af layout.. 5 Zoom funktioner.. 6 Panorere på skærmen. 7 Information om grafikken.... 8-10 Print et udsnit.....

Læs mere

BBR-Kommune. Generelt

BBR-Kommune. Generelt BBR-Kommune Generelt Brugervejledning Indholdsfortegnelse 1. Generelt om BBR-Kommune... 4 1.1. Forord... 4 1.2. Formål... 4 1.3. Anvendelse... 4 1.4. Adgang... 4 1.5. Synkronisering mellem BBR-Kommune

Læs mere

Brugermanual til Wordpress 3.2.x Content Management System

Brugermanual til Wordpress 3.2.x Content Management System Indhold Brugermanual til Wordpress 3.2.x Content Management System Kontrolpanelet 2 Brugerniveauer 2 Log ud 3 Profil 4 Generel Info (vigtigt) 5 Tilføj nyt indlæg(1) 6 Tilføj nyt indlæg(2) 7 Tilføj nyt

Læs mere

Velkommen som registreret energimærkningsfirma i Energistyrelsens system

Velkommen som registreret energimærkningsfirma i Energistyrelsens system Velkommen som registreret energimærkningsfirma i Energistyrelsens system Indholdsfortegnelse Side 1. Introduktion 2 2. Fra registrering til indberetning oversigt 2 3. Firmaets nummer 3 4. Min firmaside

Læs mere

BRUGERMANUAL FLEXSCREEN

BRUGERMANUAL FLEXSCREEN BRUGERMANUAL FLEXSCREEN INDHOLDSFORTEGNELSE Indledning...3 Login...3 Ændre password for en infoskærm...4 Ret tekst på siden...5 Indsæt et billede på siden...6 Opdel skærmen i kasser/bokse...8 Tilføj slide...10

Læs mere

Manual for Jobmultimeter Bruger

Manual for Jobmultimeter Bruger Manual for Jobmultimeter Bruger 23. september 2013 Side 1 af 29 Indhold Generelt... 3 Sådan kommer du i gang... 3 Sådan logger du ind... 3 Mine data... 5 Mine data... 5 Sådan vedligeholder du informationer...

Læs mere

Vejledning til brug af Foreningsportalen

Vejledning til brug af Foreningsportalen Vejledning til brug af Foreningsportalen Ansøgning om - og opgørelser af tilskud Som en godkendt forening efter Folkeoplysningsloven i Svendborg Kommune skal du via Foreningsportalen ansøge om medlems-

Læs mere

Velkommen som registreret energimærkningsfirma i Energistyrelsens system

Velkommen som registreret energimærkningsfirma i Energistyrelsens system Velkommen som registreret energimærkningsfirma i Energistyrelsens system Indholdsfortegnelse Side 1. Introduktion 2 2. Fra registrering til indberetning oversigt 2 3. Firmaets nummer 3 4. Min firmaside

Læs mere

KEMIguiden Vejledning. Rev. udgave april 2010

KEMIguiden Vejledning. Rev. udgave april 2010 KEMIguiden Vejledning Rev udgave april 2010 KEMIguiden Vejledning april 2010 2 Indholdsfortegnelse 1 Indledning 3 2 Arbejdsgange i KemiGuiden 4 21 Oprettelse af en leverandør 4 22 Oprettelse af kategorier

Læs mere

Revideret d. 15. august 2014. Indholdsfortegnelse

Revideret d. 15. august 2014. Indholdsfortegnelse Revideret d. 15. august 2014 Indholdsfortegnelse 1. Status for Sprogvurderingen... 2 2. Opret en sprogvurdering og indtast besvarelser... 3 3. Opret forælder og send mail... 5 4. Afslut aktuel sprogvurdering...

Læs mere

Borgerguide til at bruge Kortinfo

Borgerguide til at bruge Kortinfo Borgerguide til at bruge Kortinfo KortInfo giver Brønderslev Kommunens borgere adgang til at kigge kommunen i kortene. På Kortinfo kan du se en stor del af de digitale grundkort og temaer der anvendes

Læs mere

Kom godt i gang med. Nem Konto. Vejledning til sagsbehandlere. NemKonto hører under Økonomistyrelsen

Kom godt i gang med. Nem Konto. Vejledning til sagsbehandlere. NemKonto hører under Økonomistyrelsen Kom godt i gang med Nem Konto Vejledning til sagsbehandlere NemKonto hører under Økonomistyrelsen Indholdsfortegnelse 1 Introduktion... 2 2 Sådan bruger du NemKonto... 3 2.1 Log på NemKonto... 3 2.2 Signering

Læs mere

Guide. Administration af FDF.dk/Nyborg. 1. Udgave 2008. Ide og layout Christoffer S. Rasmussen

Guide. Administration af FDF.dk/Nyborg. 1. Udgave 2008. Ide og layout Christoffer S. Rasmussen Guide Administration af FDF.dk/Nyborg 1. Udgave 2008 Ide og layout Christoffer S. Rasmussen FDF.Dk/NyboRG Den nye hjemmeside for FDF Nyborg er baseret på et bloksystem. Det vil sige at det er super nemt

Læs mere

Quick Guide Ditmer edagsorden Oktober 2013

Quick Guide Ditmer edagsorden Oktober 2013 Quick Guide Ditmer edagsorden Oktober 2013 Quick Guide Indhold For dig der skal i gang med at bruge ditmer edagsorden på ipad eller web 1. Sådan får du adgang til ditmer edagsorden... 2 2. Find udvalg

Læs mere

DPSD undervisning. Vejledning til rapport og plan opsætning

DPSD undervisning. Vejledning til rapport og plan opsætning DPSD undervisning Vejledning til rapport og plan opsætning Side 1 Vejledning Oversigt over vejledningerne Opret en simpel listerapport... 2 Opret en krydstabuleringsrapport... 14 Opret en visualiseringsrapport...

Læs mere

SMART TRANSCRIPTION MANUAL

SMART TRANSCRIPTION MANUAL SMART TRANSCRIPTION MANUAL 1 Har du spørgsmål til programmet, så send en email til support@mirsk.com eller ring på 70 25 00 29 Vi ønsker rigtig god fornøjelse med Smart Transcription Healthcare TM Med

Læs mere

[jobsøgende] sådan gør du... [opret dit CV & jobønsker]

[jobsøgende] sådan gør du... [opret dit CV & jobønsker] [jobsøgende] sådan gør du... [opret dit CV & jobønsker] Opret CV og Jobønsker på jobnet På Jobnets forside Jobnet.dk kan du oprette et CV. Det kan du gøre ved at oprette dig som bruger via linket Mit CV

Læs mere

Brugervejledning for. Telenor Dialer

Brugervejledning for. Telenor Dialer Brugervejledning for Telenor Dialer 1 Indholdsfortegnelse Funktionsbeskrivelse af Telenor Dialer... 5 Telenor Dialer OneNumber Mobile... 6 Telenor Dialer OneNumber.... 6 Installation af Telenor Dialer...

Læs mere

Mini brugermanual CMD 5.1

Mini brugermanual CMD 5.1 Mini brugermanual CMD 5.1 Kom i gang For at tilgå CMD skal du åbne en web browser og indtaste URL en på dit CMD website i adressefeltet, hvorefter dialogboksen til log in vises. 1. Indtast dit brugernavn

Læs mere

Vejledningsmateriale SIDIS

Vejledningsmateriale SIDIS Vejledningsmateriale SIDIS Udarbejdet til Kontrolinstanser Juni 2016 Version 2.1 Indholdsfortegnelse Log ind 3 Auditorer 6 Tilknyt virksomhed 9 Søgefunktion 15 Opret rapport 18 Hent data som csv-fil 30

Læs mere

Betjeningsvejledning. for. UniRace

Betjeningsvejledning. for. UniRace Betjeningsvejledning for UniRace 2007 Et konkurrence indtastningsprogram. Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse... 2 Figur fortegnelse... 3 Indledning... 4 Race info... 4 Indtastning af deltagere...

Læs mere

Kvikmanual. F&H Varekatalog. Version 1

Kvikmanual. F&H Varekatalog. Version 1 Kvikmanual DK F&H Varekatalog Version Inhold LOGIN Brugerlogin... KATALOG Forside... 5 Søgning... 6 Filtrering... 7 Navigation... 8 Produktvisning... 9 BRANDS Oversigt... 0 Produktliste... FAVORITTER Favoritliste...

Læs mere

Moltrup-sogn.dk - Vejledning i redigering af undersider, og oprettelse af nye sider.

Moltrup-sogn.dk - Vejledning i redigering af undersider, og oprettelse af nye sider. Indholdsfortegnelse Moltrup-sogn.dk - Vejledning i redigering af undersider, og oprettelse af nye sider.... 2 Brugernavn og kodeord.... 2 Selve tekstbehandleren... 3 Indsættelse af billeder... 4 Metadata...

Læs mere

Læsehuset hjælp. Læsehuset 1.0. Mikro Værkstedet A/S

Læsehuset hjælp. Læsehuset 1.0. Mikro Værkstedet A/S Læsehuset hjælp Læsehuset 1.0 Mikro Værkstedet A/S Læsehuset hjælp: Læsehuset 1.0 Mikro Værkstedet A/S Revision 1.46, 24. februar 2009 Indholdsfortegnelse Forord... vii 1. Kom godt i gang... 1 1.1. Læsehusets

Læs mere

Vejledning. TEA Grønland. Prøveafvikling Trin for trin. skoleåret 2013/14

Vejledning. TEA Grønland. Prøveafvikling Trin for trin. skoleåret 2013/14 Vejledning TEA Grønland Prøveafvikling Trin for trin skoleåret 2013/14 1 Indhold Opret prøverne... 3 Afstemning af tilmeldinger til prøver... 3 Indberet detaljer på prøverne... 3 Indberetning af tekstopgivelser...

Læs mere

Jyllinge Sejlklub Kajakafdelingen

Jyllinge Sejlklub Kajakafdelingen Jyllinge Sejlklub Kajakafdelingen Vejledning Version 1.0 4. april 2016 Indholdsfortegnelse 1. Introduktion... 4 1.1. Hvorfor rokort.dk?... 4 2. Web... 6 2.1. Adgang... 6 2.1.1. Ret din brugerprofil...

Læs mere

Det nye husdyrgodkendelse.dk Sagsbehandlermodulet. 3. Kommunikation med ansøger

Det nye husdyrgodkendelse.dk Sagsbehandlermodulet. 3. Kommunikation med ansøger For at drage nytte af denne manual, skal du have et grundlæggende kendskab til IT systemet husdyrgodkendelse.dk, og kende til Faneblade og Menu med godkendelsesafsnit. Du kan læse om disse ting i manualerne:

Læs mere

Digitale uddannelsesaftaler. Vejledning til virksomhed

Digitale uddannelsesaftaler. Vejledning til virksomhed Digitale uddannelsesaftaler Vejledning til virksomhed Side 1 af 10 Indholdsfortegnelse Indledning kort om digitale uddannelsesaftaler... 3 Hvordan logger jeg på?... 5 Hvordan fremsøges eksisterende aftaler?...

Læs mere

Releasenote til Jobnet 12. august 2013

Releasenote til Jobnet 12. august 2013 Releasenote til Jobnet Vejledning til pr. Superbrugere 12. august 2013 i HP Helpdesk Version: 1.0 Oprettet af Ghita Jensen, Lisbeth Dam og Kirsten Vestergaard Oprettet den 8. august 2013 Godkendt af Pia

Læs mere

Netkatalog upload. Forord: Formål:

Netkatalog upload. Forord: Formål: Netkatalog upload Forord: De data, I indsender som e-katalog, genbruges af SKI s kunder i de ordre, der sendes tilbage til Jer. Det er derfor vigtigt, både for kundes efterfølgende fakturakontrol; men

Læs mere

OPRET OG REDIGER FORMULARER I DYNAMICWEB

OPRET OG REDIGER FORMULARER I DYNAMICWEB OPRET OG REDIGER FORMULARER I DYNAMICWEB Modulet formularer giver dig mulighed for at oprette dynamiske formularer, som enten kan anvendes til kontakt, brugerundersøgelser, quiz eller tilmeldinger. Du

Læs mere

Opstartsvejledning til ipad. Tinderhøj Skole

Opstartsvejledning til ipad. Tinderhøj Skole Opstartsvejledning til ipad Tinderhøj Skole Den første skærm når du starter din ipad Sæt fingeren på pilen og træk den til højre. Vælg sprog En ipad kommer med mulighed for at vælge mange forskellige sprog.

Læs mere

Modul 1 Skolens netværk, skema og kommunikation i Lectio Efter gennemgangen af dette modul skal du:

Modul 1 Skolens netværk, skema og kommunikation i Lectio Efter gennemgangen af dette modul skal du: Modul 1 Skolens netværk, skema og kommunikation i Lectio Efter gennemgangen af dette modul skal du: 1. Kende til skolens netværk og drev. Specielt dit personlige H-drev 2. Kunne se dit skema og dine lektier

Læs mere

Use cases... 2. IT Projekter... 2. Generelt Oprette IT Projekt... 2. Generelt Oprette IT Projekt Synlighed og type projekt... 3

Use cases... 2. IT Projekter... 2. Generelt Oprette IT Projekt... 2. Generelt Oprette IT Projekt Synlighed og type projekt... 3 USE CASES INDHOLDSFORTEGNELSE Use cases... 2 IT Projekter... 2 Generelt Oprette IT Projekt... 2 Generelt Oprette IT Projekt Synlighed og type projekt... 3 Generelt Oprette IT Projekt Fanebladene Generelt...

Læs mere

FORENINGSGUIDEN Center for Socialt Ansvar

FORENINGSGUIDEN Center for Socialt Ansvar EESTYRELSESARB FORENINGSGUIDEN Center for Socialt Ansvar B1 3 FUNDRAISING JDE PR 4 EESTYRELSESARB EESTYRELSESARB EESTYRELSESARB EESTYRELSESARB EESTYRELSESARB INTRODUKTION til Foreningsguiden Denne guide

Læs mere

Integration mellem webcrm og NN Markedsdata

Integration mellem webcrm og NN Markedsdata Integration mellem webcrm og NN Markedsdata I samarbejde med NN Markedsdata (NNM) tilbyder webcrm følgende 3 tillægsmoduler, der giver mulighed for direkte integration mellem webcrm og NN Markedsdatabasen,

Læs mere

Nyheder i GM EPC. Grafisk Navigation. Fælles Navigation for hver køretøj

Nyheder i GM EPC. Grafisk Navigation. Fælles Navigation for hver køretøj Nyheder i GM EPC GM Next Gen EPC har mange nye funktioner, designet til at gøre at finde den rigtige reservedel hurtigere og nemmere. For detaljerede instruktioner om brug af hver funktion, skal du vælge

Læs mere

Netprøver.dk. Brugervejledning til Eksamensansvarlige

Netprøver.dk. Brugervejledning til Eksamensansvarlige Netprøver.dk Brugervejledning til Eksamensansvarlige 11. marts 2016 Indhold 1 Introduktion... 3 2 Forberedelser før prøvedagen... 4 2.1 Sådan logger du på www.netprøver.dk... 4 2.2 Sådan godkender du indlæsninger

Læs mere

Opgavestyring i Elevplan Vejledning. Pædagogisk IT kørekort Mentorforløb

Opgavestyring i Elevplan Vejledning. Pædagogisk IT kørekort Mentorforløb Opgavestyring i Elevplan Vejledning Pædagogisk IT kørekort Mentorforløb 1 Flow Pædagogisk IT kørekort Mentorforløb 2 Opgaver oprettes på et læringselement, eller et udbudt læringselement Opgaver oprettes

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Designmanual Borsen.dk 1. Farver 01. Fonte 02. Ikoner og knapper 03. Menuen 04. Bannere 05. Generelle mål 06. Grafikelementer 07

Indholdsfortegnelse. Designmanual Borsen.dk 1. Farver 01. Fonte 02. Ikoner og knapper 03. Menuen 04. Bannere 05. Generelle mål 06. Grafikelementer 07 Indholdsfortegnelse Designmanual Borsen.dk 1 Introduktion..................................................... 02 Farver 01 Fonte 02 Ikoner og knapper 03 Menuen 04 Bannere 05 Generelle mål 06 Grafikelementer

Læs mere

Vejledning til Region Sjællands elektroniske ansøgningssystem

Vejledning til Region Sjællands elektroniske ansøgningssystem Vejledning til Region Sjællands elektroniske ansøgningssystem Adgang til det elektroniske ansøgningsskema Du skal benytte fondens elektroniske ansøgningsskema, som du finder via linket https://x.regionsjaelland.dk/sites/afp.

Læs mere

KVIK-GUIDE: Sådan tjekker du din indberetning

KVIK-GUIDE: Sådan tjekker du din indberetning KVIK-GUIDE: Sådan tjekker du din indberetning Indberetning.da.dk samler al information vedrørende indberetning til DA Statistik for virksomheder, der er medlem af en arbejdsgiverorganisation i DA. For

Læs mere

Introduktion. Formål Manualen giver omfattende retningslinjer og trin for trin instruktioner til at arbejde med appen

Introduktion. Formål Manualen giver omfattende retningslinjer og trin for trin instruktioner til at arbejde med appen Introduktion Formål Manualen giver omfattende retningslinjer og trin for trin instruktioner til at arbejde med appen Hvem er manualen til? Manualen er skrevet til slutbrugere som bruger appen. For opsætning

Læs mere

STAMOPLYSNINGER FOR EKSTERNE

STAMOPLYSNINGER FOR EKSTERNE STAMOPLYSNINGER FOR EKSTERNE Denne side udfyldes af en økonomimedarbejder eller en sekretær og distribueres via en kontaktperson på KU. Kontaktperson på KU Sted Institut eller enhed på et fakultet Skriv

Læs mere

GENERELT PATIENTADMINISTRATION

GENERELT PATIENTADMINISTRATION 1.1 Log på - log af 1.2 Vælg Afdeling 1.3 Søgemuligheder 2.1 Patient administration GENERELT PATIENTADMINISTRATION PERSONALEADMINISTRATION 3.1 Opret nyt personalemedlem 3.2 Redigere personaleoplysninger

Læs mere

Diagrammer visualiser dine tal

Diagrammer visualiser dine tal Diagrammer visualiser dine tal Indledning På de efterfølgende sider vil du blive præsenteret for effektive måder til at indtaste data på i Excel. Vejledningen herunder er vist i Excel 2007 versionen, og

Læs mere

Bruger Manual. Version: 3.03. Add-On Products Skovgade 2 DK-7100 Vejle Europe Denmark Phone: +45 7944 7000 Fax: +45 7944 7001

Bruger Manual. Version: 3.03. Add-On Products Skovgade 2 DK-7100 Vejle Europe Denmark Phone: +45 7944 7000 Fax: +45 7944 7001 Bruger Manual Version: 3.03 Add-On Products Skovgade 2 DK-7100 Vejle Europe Denmark Phone: +45 7944 7000 Fax: +45 7944 7001 Mail: info@add-on.com Internet: www.add-on.com Ingen dele af denne publikation

Læs mere

Indberetning til venteinfo Brugervejledning. Version 1.0. August 2011

Indberetning til venteinfo Brugervejledning. Version 1.0. August 2011 Indberetning til venteinfo Brugervejledning 2011 Version 1.0. August 2011 Brugervejledning - indberetning af fremadrettede ventetider Dokumentation af Specialiseret Sundhedsvæsen Sundhedsstyrelsen Islands

Læs mere

Der findes mange ting på nettet, som du kan hente ned på din computer bl.a. billeder, tekstdokumenter og installationsfiler til programmer.

Der findes mange ting på nettet, som du kan hente ned på din computer bl.a. billeder, tekstdokumenter og installationsfiler til programmer. Microsoft browser Edge Når du skal på internettet i Windows 10, bruger du som udgangspunkt programmet Microsoft Edge. Det er en helt ny, simpel internetbrowser med en række spændende funktioner. Du kan

Læs mere

Brug Photo Story 3 en let introduktion

Brug Photo Story 3 en let introduktion Brug Photo Story 3 en let introduktion Denne vejledning forudsætter at programmet Photo Story 3 er installeret på din computer. Se andetsteds for vejledning i at installere programmet, der kan findes gratis

Læs mere

sådan gør du... [Joblog på Jobnet.dk]

sådan gør du... [Joblog på Jobnet.dk] [jobsøgende] sådan gør du... [Joblog på Jobnet.dk] Opret din joblog Joblog på Jobnet.dk Joblog er et værktøj, som hjælper dig med at dokumentere, organisere og målrette din jobsøgning. Med joblog får du

Læs mere

Guide til digital børnetilmelding

Guide til digital børnetilmelding Guide til digital børnetilmelding Denne guide er til dig, der ønsker at indstille børn til Ungdommens Røde Kors ferielejre. Indstillingen sker via vores digitale tilmeldingssystem, som guiden vil hjælpe

Læs mere

Brugerguide Integration af erhvervsdata fra NN Markedsata til Microsoft Dynamics NAV 2016

Brugerguide Integration af erhvervsdata fra NN Markedsata til Microsoft Dynamics NAV 2016 Brugerguide Integration af erhvervsdata fra NN Markedsata til Microsoft Dynamics NAV 2016 Indledning Med Navne & Numre Erhverv Webservice til Microsoft Dynamics NAV kan du oprette og vedligeholde data

Læs mere

Indledning... 2 Forsiden... 2 Dine genveje... 3 Skoleoplysninger... 3 Service Log... 3 Nyheder... 4 AD overblik... 4 Administration...

Indledning... 2 Forsiden... 2 Dine genveje... 3 Skoleoplysninger... 3 Service Log... 3 Nyheder... 4 AD overblik... 4 Administration... Indholdsfortegnelse Indhold Indledning... 2 Forsiden... 2 Dine genveje... 3 Skoleoplysninger... 3 Service Log... 3 Nyheder... 4 AD overblik... 4 Administration... 4 Nyheder... 4 Vedligeholdelse... 6 Ret

Læs mere

FMK-online, vejledning for apoteksansatte Juni 2014 Side 1

FMK-online, vejledning for apoteksansatte Juni 2014 Side 1 Mini-vejledning for apoteksansatte Opslag på FMK Uanset om du logger ind på www.fmk-online.dk eller sundhed.dk vil du blive bedt om login. Hvis du i forvejen er logget ind, vil billedet med arbejdssted

Læs mere

Navision Stat 7.0. Kvikguide om tilpasning af rollecenteret. Overblik. Side 1 af 29. ØSY/STO 18. maj 2015

Navision Stat 7.0. Kvikguide om tilpasning af rollecenteret. Overblik. Side 1 af 29. ØSY/STO 18. maj 2015 Side 1 af 29 Navision Stat 7.0 ØSY/STO 18. maj 2015 Kvikguide om tilpasning af rollecenteret Overblik Formål Denne kvikguide omhandler de tilpasninger som du kan foretage i Handlingsbåndet, Navigationsmenuen

Læs mere

Introduktion. Som eksempel er her vist det sted, hvor Seniorhus Odense vil få sit fremtidige værested. Som kort. Via satellitbillede.

Introduktion. Som eksempel er her vist det sted, hvor Seniorhus Odense vil få sit fremtidige værested. Som kort. Via satellitbillede. Indhold Indhold...1 Introduktion...2 Start Google maps...3 Find et sted...4 Brug af kortet...4 Korttyper...4 Forskydning af kortene...5 Knappen Mere...5 Brug af oversigtskortet...6 Angiv fast stedsangivelse...6

Læs mere

MANUAL. Siteloom CMS

MANUAL. Siteloom CMS MANUAL Siteloom CMS www.hjerteforeningen.dk/cms Brugernavn: Password: 3. september, 2012 BASIS FUNKTIONER 1. Kalender... 4 1.a. Opret... 5 1.b. Rediger eller slet... 8 2. Sider... 10 2.a Opret side...

Læs mere

Vejledning til. DUI-LEG og VIRKEs

Vejledning til. DUI-LEG og VIRKEs Vejledning til DUI-LEG og VIRKEs Medlemssystem version 1.0 Opdateret 1. november 2009 Indholdsfortegnelse Sådan får du en kode til systemet...3 Sådan logger du ind på systemet...3 Forsiden og ændring af

Læs mere