VEDTÆGTER. for. Ringsted Erhvervsforum S.m.b.A.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "VEDTÆGTER. for. Ringsted Erhvervsforum S.m.b.A."

Transkript

1 VEDTÆGTER for Ringsted Erhvervsforum S.m.b.A.

2 Indholdsfortegnelse 1. Navn og hjemsted: Formål: Organisation: Forum: Optagelse af andelshavere: Andelsbevis: Ophør af medlemskab og ejerskifte: Selskabets kapitalforhold: Lån og gæld: Generalforsamling: Stemmeret: Afstemningsmåde: Bestyrelsen: Beslutningsprotokoller: Regnskab: Revision: Opløsning:... 9

3 1. Navn og hjemsted: 1.1. Selskabets navn er Ringsted Erhvervsforum S.m.b.A Selskabet er registreret i Erhvervs-og Selskabsstyrelsen i henhold til lov om erhvervsdrivende virksomheder 1 og medlemmernes / andelshavernes ansvar for virksomhedens drift er begrænset til det af medlemmerne foretagne indskud i selskabet Selskabets hjemsted er Ringsted Kommune Selskabets adresse er Ringsted Kommunes udviklingsdirektørs kontoradresse Selskabets adresse er Ringsted Kommunes hovedadresse. 2. Formål: 2.1. Ringsted Erhvervsforum er en selvstændig paraply organisation for erhvervslivet i Ringsted, der opsamler og viderebringer ideer og projekter. Der tilsikres en åben og konstruktiv dialog mellem Ringsted Kommunes kommunalbestyrelse og erhvervslivet i Ringsted Ringsted Erhvervsforum er en selvstændig paraplyorganisation for erhvervslivet i Ringsted, der faciliterer aktiviteter til inspiration for og udvikling af medlemmernes virksomheder og som via dialog med Ringsted Kommune og andre erhvervsfremmeaktører understøtter erhvervsudviklingen i Ringsted. Der tilsikres en åben og konstruktiv dialog mellem Ringsted Kommunes kommunalbestyrelse og erhvervslivet i Ringsted. 3. Organisation: 3.1. Selskabets generalforsamling vælger en bestyrelse, der skal bestå af 5 medlemmer Bestyrelsen udgør selskabets daglige ledelse. Bestyrelsen støttes af en sekretariatsfunktion, idet den til enhver tid værende udviklingsdirektør i Ringsted Kommune, forestår sekretariatsfunktionen, uden udgift for Ringsted Erhvervsforum Bestyrelsen udgør selskabets daglige ledelse. Bestyrelsen støttes af en sekretariatsfunktion. Ringsted Kommune forestår sekretariatsfunktionen uden udgift for Ringsted Erhvervsforum.

4 3.3. Bestyrelsen kan beslutte at nedsætte en række erhvervspaneler, der enten er brancheorienteret eller projektorienteret. Erhvervspanelerne kan udarbejde debatoplæg eller fremkomme med konkrete forslag til erhvervspolitiske tiltag eller pege på andre indsatsområder, som vil kunne styrke Ringsted Kommune i almindelighed og erhvervslivet i Ringsted Kommune i særdeleshed Bestyrelsen kan beslutte at nedsætte en række koordinationsgrupper, netværk eller lignende, der enten er tema-, branche- eller projektorienterede. Disse grupper eller netværk kan arbejde med virksomhedsudvikling på tværs af deltagerne, udarbejde debatoplæg eller fremkomme med konkrete forslag til erhvervspolitiske tiltag eller pege på andre indsatsområder, som vil kunne styrke Ringsted Kommune i almindelighed og erhvervslivet i Ringsted Kommune i særdeleshed Forslag til etablering af et erhvervspanel forelægges for bestyrelsen, der i fællesskab med initiativtagerne formulerer en målsætning og en handlingsplan, som skal udgøre grundlaget for erhvervspanelets arbejde. Antallet af medlemmer i et erhvervspanel skal være i størrelsesordenen 5 personer. Ringsted Kommune har mulighed for at pege på relevante medlemmer til et erhvervspanel. De af Ringsted Kommune udpegede medlemmer må dog ikke have flertal i et erhvervspanel, ligesom medlemmerne ikke må være medlem af kommunalbestyrelsen Forslag til etablering af en aktivitet (gruppe, netværk eller lignende) forelægges for bestyrelsen af initiativtagerne. Initiativtagerne formulerer en målsætning og en handlingsplan, som skal udgøre grundlaget for gruppens eller netværkets arbejde. Bestyrelsen træffer beslutning om igangsættelse af aktiviteterne Når et erhvervspanel er etableret, udarbejder erhvervspanelet en prognose for de omkostninger, der vil være forbundet med erhvervspanelets arbejde og bestyrelsen træffer herefter afgørelse om, på hvilken måde det pågældende arbejde skal finansieres Grupper, netværk eller lignende udarbejder et budget for de omkostninger, der vil være forbundet med arbejdet, og bestyrelsen træffer afgørelse om, på hvilken måde det pågældende arbejde skal finansieres Bestyrelsen kan når som helst forlange sig orienteret om erhvervspanelets arbejde og bestyrelsen træffer beslutning om en eventuel opløsning af erhvervspanelet Bestyrelsen kan når som helst forlange sig orienteret om gruppers, netværks og lignendes arbejde, og bestyrelsen træffer beslutning om en eventuel opløsning af disse Bestyrelsen skal i sin årsberetning redegøre for de enkelte erhvervspanelers projekter og fokusområder samt de resultater, som erhvervspanelerne har opnået i et driftår.

5 3.7. Bestyrelsen skal i sin årsberetning redegøre for de enkelte gruppers og netværks fokusområder og resultater i driftsåret. 4. Forum: 4.1. Bestyrelsen skal medvirke til skabelse af et forum, der tilsikrer en åben debat imellem erhvervslivet og Ringsted Kommune. Denne aktivitet skal understøttes af udviklingsdirektøren og udviklingsdirektørens sekretariat Bestyrelsen skal medvirke til skabelse af et forum, der tilsikrer en åben debat imellem erhvervslivet og Ringsted Kommune Bestyrelsen bestemmer herudover selv, på hvilken måde og i hvilket regi bestyrelsen ønsker at generere og opretholde en ideudviklende debat for erhvervslivet i Ringsted Kommune. 5. Optagelse af andelshavere: 5.1. Som andelshavere kan optages: a. Erhvervsvirksomheder i Ringsted Kommune. b. Foreninger c. Organisationer, dog ikke brancheorganisationer Indtræden sker ved, at andelshaveren skriftligt bekræfter sit medlemskab af Ringsted Erhvervsforum S.m.b.A., og andelshaveren er dermed forpligtet i henhold til selskabets vedtægter, som disse til enhver tid er gyldigt vedtaget Hver andelshaver skal have udleveret et eksemplar af vedtægterne og en bekræftelse af medlemskabet. 6. Andelsbevis: 6.1. Ved selskabets stiftelse udgjorde hvert andelsbevis kr. 500,00 ekskl. moms Foreninger og organisationer, der optages, skal tegne et andelsbevis stort min. Kr. 500,00 og max. Kr ekskl. moms. Andelsbeløbet erlægges kontant ved indtræden i selskabet En virksomhed kan max. tegne andelsbeviser for kr ekskl. moms.

6 7. Ophør af medlemskab og ejerskifte: 7.1. Udtræden med lovligt varsel finder sted ved skriftlig meddelelse til selskabets kontor. Meddelelsen skal være selskabet i hænde inden udløbet af et regnskabsår og får virkning fra og med udløbet af det regnskabsår hvori udmeldelsen finder sted. Medlemmer er således pligtig til at betale driftstilskud til og med udløbet af det regnskabsår, hvori udmeldelsen finder sted Et medlem kan i øvrigt ekskluderes af selskabet, såfremt det pågældende medlem tilsidesætter selskabets vedtægter eller i øvrigt handler i strid med de intentioner, der har ligget til grund for selskabets stiftelse. Den samlede bestyrelse i selskabet træffer ved almindelig stemmeflerhed beslutning om eksklusion. Medlemmet er således pligtig at betale driftstilskud til og med udløbet af det følgende regnskabsår efter det regnskabsår, hvori udmeldelsen har fundet sted. 8. Selskabets kapitalforhold: 8.1. Selskabets kapitalgrundlag udgøres af den ansvarlige andelskapital Udover det beløb, andelshaverne indbetaler ved selskabets stiftelse, hæfter hver andelshaver for et beløb af samme størrelse, som det indbetalt beløb Andelshavernes andel i selskabet kan ikke gøres til genstand for overdragelse, pantsætning eller anden form for kreditorforfølgning. I tilfælde af en andelshavers konkurs, tilfalder den pågældende andelshavers andel selskabet. Ingen andelshaver har krav på at få sin andel udbetalt, bortset i tilfælde af selskabets likvidation, og kun andelshavere, der er andelshavere i det regnskabsår, hvor likvidation finder sted, kan få andel i likvidationsprovenuet. 9. Lån og gæld: 9.1. De til selskabets drift og investeringer nødvendige pengemidler kan tilvejebringes ved lån. Lån kan optages og garantiforpligtelser indgås af bestyrelsen. 10. Generalforsamling: Generalforsamlingen er i alle anliggender selskabets højeste myndighed indenfor de grænser, der fastsattes af den til enhver tid gældende lovgivning Den årlige, ordinære generalforsamling skal afholdes indenfor perioden 15. marts april inkl Ekstraordinær generalforsamling kan indkaldes, når bestyrelsen finder dette nødvendigt, og skal indkaldes, når mindst 20 % af de stemmeberettigede medlemmer med angivelse af dagsorden skriftligt forlanger det. I så tilfælde skal den ekstraordinære generalforsamling afvikles senest på månedsdagen efter, at selskabet har modtaget begæringen.

7 10.4. Alle generalforsamlinger indvarsles med et varsel på 14 dage, enten ved annoncering i dagspressen eller ved skriftlig indkaldelse. Indkaldelsen skal indeholdende dagsorden for generalforsamlingen samt tidspunktet og stedet for dens afholdelse. Alle generalforsamlinger afholdes på et af bestyrelsen valgt sted inden for Ringsted Kommune Alle generalforsamlinger indvarsles med et varsel på 1 måned, enten ved annoncering i dagspressen eller ved skriftlig indkaldelse. Indkaldelsen skal indeholdende dagsorden for generalforsamlingen samt tidspunktet og stedet for dens afholdelse. Alle generalforsamlinger afholdes på et af bestyrelsen valgt sted inden for Ringsted Kommune Dagsorden for den ordinære generalforsamling skal mindst indeholde: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning om selskabets drift i det forløbne regnskabsår. 3. Fremlæggelse af det reviderede regnskab med status til godkendelse. 4. Fremlæggelse af bestyrelsens forslag til godkendelse af budget, der illustrerer et positivt resultat. 5. Indkomne forslag fra medlemmerne 6. Indkomne forslag fra bestyrelsen 7. Valg af bestyrelse og suppleanter 8. Valg af revisor. 9. Eventuelt Eventuelle indkomne forslag skal annonceres samtidig med indkaldelsen, ligesom det skal fremgå, at årsrapporten kan rekvireres og at den er fremlagt på sekretariatets kontor Af indkaldelsen skal det fremgå, at årsrapporten kan rekvireres og at den er fremlagt på sekretariatets kontor Forslag, der ønskes behandlet på en ordinær generalforsamling, skal være bestyrelsens formand i hænde senest den 1. marts Forslag, der ønskes behandlet på en ordinær generalforsamling, skal være bestyrelsens formand i hænde senest 14 dage før generalforsamlingen afholdes. Eventuelle indkomne forslag annonceres senest 7 dage før generalforsamlingen afholdes Generalforsamlingens forhandlinger ledes af en af forsamlingen valgt dirigent, som ikke må være medlem af bestyrelsen, og som ikke behøver at være andelshaver.

8 11. Stemmeret: Hvert andelsbevis á kr. 500,00 ekskl. moms giver ret til at stemme på generalforsamlingen Det er en betingelse for en andelshavers deltagelse i afstemning på såvel ordinære som ekstraordinære generalforsamlinger, at han eller virksomheden har været medlem af selskabet i mindst 30 dage inden generalforsamlingens afholdelse Er en andelshaver en flerhed af personer, en institution, et bo, et selskab eller lignende, må en med behørig fuldmagt udrustet repræsentant møde og stemme for vedkommende. 12. Afstemningsmåde: Alle sager afgøres ved simpel stemmeflerhed, medmindre andet er bestemt i disse vedtægter Generalforsamlingen er beslutningsdygtig, uanset antallet af fremmødte Forslag til ændring af vedtægterne kan ved simpel stemmeflerhed vedtages på en generalforsamling, uanset antallet af fremmødte. 13. Bestyrelsen: Bestyrelsen skal bestå af 5 medlemmer. Generalforsamlingen vælger herudover 2 bestyrelsessuppleanter. Bestyrelsen vælges for en periode på 2 år ad gangen, således at 3 medlemmer af bestyrelsen er på valg i lige årstal og 2 medlemmer på valg i ulige årstal. Ved første afstemning efter vedtagelsen af nærværende vedtægter, trækkes der lod om, hvilke medlemmer der skal sidde i toårig periode og hvilke medlemmer der skal sidde i en etårig periode. Bestyrelsens funktionsperiode er 1. maj til 30. april På bestyrelsens første møde efter ordinær generalforsamling vælger bestyrelsen sin formand blandt de på generalforsamlingen valgte bestyrelsesmedlemmer Bestyrelsen har pligt til at føre tilsyn med selskabets virksomhed og påse, at dette finder sted på forsvarlig måde og i overensstemmelse med selskabets vedtægter Bestyrelsen er beslutningsdygtig, når mindst halvdelen af dens medlemmer, der i blandt formanden eller næstformanden, er til stede Alle afgørelser træffes ved almindelig stemmeflerhed. I tilfælde af stemmelighed er bestyrelsesformandens stemme udslagsgivende Selskabets tegnes af mindst halvdelen af bestyrelsens medlemmer Bestyrelsen kan meddele prokura.

9 14. Beslutningsprotokoller: For selskabets generalforsamlinger føres protokol For selskabets bestyrelse føres forhandlingsprotokol. 15. Regnskab: Selskabets regnskabsår er kalenderåret Regnskabet opgøres i overensstemmelse med god regnskabsskik og under foretagelse af nødvendige afskrivninger og henlæggelser Årsregnskabet forsynes - efter påtegning af revisor - med samtlige bestyrelsesmedlemmers underskrift Årsregnskabet tilstilles Ringsted Kommune straks efter, at dette er godkendt. 16. Revision: Selskabets regnskaber revideres af en af generalforsamlingen valgt statsautoriseret / registreret revisor, som fungerer indtil generalforsamlingen vælger en ny revisor i stedet Revisoren skal i revisionsprotokollen indføre beretning og foretage revision med de bemærkninger, denne har givet anledning til. Samtlige bestyrelsesmedlemmer skal underskrive de enkelte protokoller som bevis for, at de har gjort sig bekendt med indholdet. 17. Opløsning: Opløsning af selskabet kan med respekt af aftaler indgået eller tiltrådt af generalforsamlingen finde sted, når beslutning herom træffes med 2/3 af de afgivne stemmer på 2 generalforsamlinger, der afholdes med mindst 8 dages og højest 30 dages mellemrum Er opløsning vedtaget, vælger generalforsamlingen et likvidationsudvalg bestående af 3 personer - der ikke behøver at være andelshavere i selskabet - som træder i bestyrelsens og udviklingschefens sted. Likvidationsudvalget er i enhver henseende berettiget til at tegne selskabet Er opløsning vedtaget, vælger generalforsamlingen et likvidationsudvalg bestående af 3 personer - der ikke behøver at være andelshavere i selskabet - som træder i bestyrelsens og sekretariatets sted. Likvidationsudvalget er i enhver henseende berettiget til at tegne selskabet.

10 17.3. Likvidationsudvalget skal afhænde selskabets aktiver på bedst mulige vilkår. Hvis der af likvidationen fremkommer nettogæld, skal denne dækkes af selskabets andelshavere og tidligere andelshavere indenfor de beløb, hvormed de nævnte i medfør af de til enhver tid gældende vedtægter hæfter for selskabets forpligtelser. En eventuel nettoformue fordeles mellem selskabets andelshavere på tidspunktet for likvidationens vedtagelse i forhold til deres andelskapital Selskabet er opløst, når generalforsamlingen her godkendt regnskabet for likvidationen. Således vedtaget på selskabets ordinære generalforsamling den 27. marts revideret på selskabets ordinære generalforsamling den 11. april , 2.1., 3.2., 3.3., 3.4., 3.5., 3.6., 3.7., 4.1., 10.4., 10.6., 10.7., indstilles til ændring på selskabets ordinære generalforsamling den 3. april 2013.

VEDTÆGTER. for. Ringsted Erhvervsforum S.m.b.A

VEDTÆGTER. for. Ringsted Erhvervsforum S.m.b.A VEDTÆGTER for Ringsted Erhvervsforum S.m.b.A Sidst revideret april 2013 Indholdsfortegnelse 1. Navn og hjemsted:... 3 2. Formål:... 3 3. Organisation:... 3 4. Forum:... 4 5. Optagelse af andelshavere:...

Læs mere

Vedtægter for Foreningen Brejning Lystbådehavn M. B. A.

Vedtægter for Foreningen Brejning Lystbådehavn M. B. A. Vedtægter for Foreningen Brejning Lystbådehavn M. B. A. 1 Foreningens navn Foreningens navn er Foreningen Brejning Lystbådehavn M. B. A. (forkortet FBL) 2 Hjemsted Foreningens hjemsted er Brejning Strand

Læs mere

VEDTÆGTER FOR AGERBÆK VANDVÆRK a.m.b.a.

VEDTÆGTER FOR AGERBÆK VANDVÆRK a.m.b.a. VEDTÆGTER FOR AGERBÆK VANDVÆRK a.m.b.a. Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Agerbæk Vandværk A.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Varde Kommune. 1 formål 2 Selskabets formål er

Læs mere

VEDTÆGTER FOR DALE KORSVEJ VANDVÆRK a.m.b.a.

VEDTÆGTER FOR DALE KORSVEJ VANDVÆRK a.m.b.a. VEDTÆGTER FOR DALE KORSVEJ VANDVÆRK a.m.b.a. Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Dale Korsvej Vandværk A.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Helsingør Kommune. 1 formål 2 Selskabets

Læs mere

VEDTÆGTER FOR ÅBJERG VANDVÆRK A.m.b.a.

VEDTÆGTER FOR ÅBJERG VANDVÆRK A.m.b.a. VEDTÆGTER FOR ÅBJERG VANDVÆRK A.m.b.a. Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Åbjerg Vandværk A.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Frederikssund Kommune. 1 FORMÅL 2 Selskabets formål

Læs mere

VEDTÆGTER FOR JÆGERSPRIS VANDVÆRK a.m.b.a.

VEDTÆGTER FOR JÆGERSPRIS VANDVÆRK a.m.b.a. VEDTÆGTER FOR JÆGERSPRIS VANDVÆRK a.m.b.a. Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Jægerspris Vandværk A.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Frederikssund Kommune. 1 FORMÅL 2 Selskabets

Læs mere

VEDTÆGTER FOR KOLIND VANDVÆRK A.m.b.a.

VEDTÆGTER FOR KOLIND VANDVÆRK A.m.b.a. VEDTÆGTER FOR KOLIND VANDVÆRK A.m.b.a. Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Kolind Vandværk A.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Syddjurs Kommune. 1 formål 2 Selskabets formål

Læs mere

LANDBRUGSMESSEN GL ESTRUP

LANDBRUGSMESSEN GL ESTRUP LANDBRUGSMESSEN GL ESTRUP Vedtægter for Foreningen Landbrugsmessen GI. Estrup 1. Navn og hjemsted. Foreningens navn er Landbrugsmessen GI. Estrup. Landbrugsmessens hjemsted er ved Dansk Landbrugsmuseum

Læs mere

Vedtægter. for Hundslund Vandværk a.m.b.a.

Vedtægter. for Hundslund Vandværk a.m.b.a. Vedtægter for Hundslund Vandværk a.m.b.a. VEDTÆGTER FOR HUNDSLUND VANDVÆRK a.m.b.a. 4 medlemmernes rettigheder Selskabets medlemmer har ret til at blive forsynet med vand på de vilkår, der er fastsat i

Læs mere

VEDTÆGTER FOR PADBORG VANDVÆRK A.m.b.a.

VEDTÆGTER FOR PADBORG VANDVÆRK A.m.b.a. VEDTÆGTER FOR PADBORG VANDVÆRK A.m.b.a. navn og hjemsted 1 Selskabet, der er stiftet den 28. august 2003 er et andelsselskab med begrænset ansvar (A.m.b.a.), hvis navn er Padborg Vandværk A.m.b.a. Selskabet

Læs mere

VEDTÆGTER for Skærbæk Vandværk A.m.b.a.

VEDTÆGTER for Skærbæk Vandværk A.m.b.a. Skærbæk Vandværk Amba Brøns Skovvej 2 A, 6780 Skærbæk VEDTÆGTER for Skærbæk Vandværk A.m.b.a. Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Skærbæk Vandværk A.m.b.a. Selskabet har hjemsted

Læs mere

Vedtægter for foreningen Visionscenter for Fred. 1. Foreningens navn, hjemsted og formål.

Vedtægter for foreningen Visionscenter for Fred. 1. Foreningens navn, hjemsted og formål. Vedtægter for foreningen Visionscenter for Fred 1. Foreningens navn, hjemsted og formål. Foreningens navn er "Visionscenter for Fred". Foreningens hjemsted er Svendborg Kommune. Foreningens formål er at

Læs mere

VEDTÆGTER FOR Rubjerg Vandværk A.m.b.a.

VEDTÆGTER FOR Rubjerg Vandværk A.m.b.a. VEDTÆGTER FOR Rubjerg Vandværk A.m.b.a. 1 Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Rubjerg Vandværk A.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Hjørring Kommune. formål 2 Selskabets formål

Læs mere

VEDTÆGTER FOR NØRRE ALSLEV VANDVÆRK a.m.b.a.

VEDTÆGTER FOR NØRRE ALSLEV VANDVÆRK a.m.b.a. VEDTÆGTER FOR NØRRE ALSLEV VANDVÆRK a.m.b.a. 1 Selskabet, der er stiftet som interessentskab den 6. januar 1914, er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Nørre Alslev Vandværk A.m.b.a. Selskabet

Læs mere

Vedtægter for Glumsø Vandværk A.m.b.a.

Vedtægter for Glumsø Vandværk A.m.b.a. Vedtægter for Glumsø Vandværk A.m.b.a. 1 Navn og hjemsted Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Glumsø Vandværk A.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Næstved Kommune. 2 - Formål

Læs mere

VEDTÆGTER FOR TÅRS VANDVÆRK a.m.b.a.

VEDTÆGTER FOR TÅRS VANDVÆRK a.m.b.a. VEDTÆGTER FOR TÅRS VANDVÆRK a.m.b.a. Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Tårs Vandværk A.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Hjørring Kommune. 1 formål 2 Selskabets formål er i

Læs mere

VEDTÆGTER FOR ØSTBIRK VANDVÆRK a.m.b.a.

VEDTÆGTER FOR ØSTBIRK VANDVÆRK a.m.b.a. VEDTÆGTER FOR ØSTBIRK VANDVÆRK a.m.b.a. 1 Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Østbirk Vandværk A.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Horsens Kommune. formål 2 Selskabets formål

Læs mere

Vedtægter for Ollerup Vandværk

Vedtægter for Ollerup Vandværk Vedtægter for Ollerup Vandværk Navn og hjemsted 1 Selskabet, der er stiftet den 14. august 1935, er et andelsselskab med begrænset ansvar (a.m.b.a.), hvis navn er Ollerup Vandværk. Selskabet har hjemsted

Læs mere

Dale Korsvej Vandværk I/S Afholder Ekstraordinær generalforsamling Torsdag d. 11 august 2016 kl.18:30 På vandværket, Aggebogårdsvej 21, 3080 Tikøb

Dale Korsvej Vandværk I/S Afholder Ekstraordinær generalforsamling Torsdag d. 11 august 2016 kl.18:30 På vandværket, Aggebogårdsvej 21, 3080 Tikøb Dale Korsvej Vandværk I/S Afholder Ekstraordinær generalforsamling Torsdag d. 11 august 2016 kl.18:30 På vandværket, Aggebogårdsvej 21, 3080 Tikøb Da var ikke deltagere nok til generalforsamlingen til

Læs mere

Vedtægter for Støtteforeningen for Sæby Svømmebad i Sæby

Vedtægter for Støtteforeningen for Sæby Svømmebad i Sæby Vedtægter for Støtteforeningen for Sæby Svømmebad i Sæby 1. Foreningens navn, formål og hjemsted Stk. 1. Foreningens navn er Støtteforeningen for Sæby Svømmebad. Stk. 2. Foreningens formål er at give folkelig

Læs mere

VEDTÆGTER FOR ANDELSVANDVÆRKET HELLE VEST A.M.B.A. - 1 -

VEDTÆGTER FOR ANDELSVANDVÆRKET HELLE VEST A.M.B.A. - 1 - VEDTÆGTER FOR ANDELSVANDVÆRKET HELLE VEST A.M.B.A. - 1 - navn og hjemsted 1 Selskabets navn er Andelsvandværket Helle Vest A.m.b.a. Selskabet er stiftet den 22. februar 2011 ved omdannelse af Andelsvandværket

Læs mere

VEDTÆGTER FOR ONSILD VANDVÆRK a.m.b.a. (Andelsselskab med begrænset ansvar)

VEDTÆGTER FOR ONSILD VANDVÆRK a.m.b.a. (Andelsselskab med begrænset ansvar) Forslag til VEDTÆGTER FOR ONSILD VANDVÆRK a.m.b.a. (Andelsselskab med begrænset ansvar) 1 Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Onsild Vandværk A.m.b.a. Selskabet har hjemsted

Læs mere

Nuværende vedtægt. Forslag til ændringer af vedtægten 1. NAVN, HJEMSTED OG BAGGRUND. 1.1 Foreningens navn er Ase Selvstændig.

Nuværende vedtægt. Forslag til ændringer af vedtægten 1. NAVN, HJEMSTED OG BAGGRUND. 1.1 Foreningens navn er Ase Selvstændig. Nuværende vedtægt Forslag til ændringer af vedtægten 1. NAVN, HJEMSTED OG BAGGRUND 1.1 Foreningens navn er Ase Selvstændig. 1.2. Foreningen har hjemsted i den kommune, hvor sekretariatet har adresse. 2.

Læs mere

VEDTÆGTER FOR KYNDELØSE VANDVÆRK a.m.b.a.

VEDTÆGTER FOR KYNDELØSE VANDVÆRK a.m.b.a. VEDTÆGTER FOR KYNDELØSE VANDVÆRK a.m.b.a. 1. Navn og hjemsted Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Kyndeløse Vandværk A.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Lejre Kommune. 2 Formål

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Vinderød Skov VANDVÆRK a.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Halsnæs Kommune. formål. medlemmer

VEDTÆGTER. for. Vinderød Skov VANDVÆRK a.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Halsnæs Kommune. formål. medlemmer VEDTÆGTER for Vinderød Skov VANDVÆRK a.m.b.a. 1 Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Vinderød Skov Vandværk A.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Halsnæs Kommune. formål 2 Selskabets

Læs mere

Foreningen Søby Forsamlingshus

Foreningen Søby Forsamlingshus Foreningen Søby Forsamlingshus Hønebjergvej 18, Søby, 8543 Hornslet Vedtægter 1 Indholdsfortegnelse. 01: Navn 02: Hjemsted 03: Formål 04: Optagelse som aktivt eller passivt medlem 05: Hæftelse, forpligtigelser.

Læs mere

Vedtægter for Ans Vandværk a.m.b.a.

Vedtægter for Ans Vandværk a.m.b.a. Vedtægter for Ans Vandværk a.m.b.a. 1 Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er: Ans Vandværk a.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Ans By, Silkeborg Kommune. 2 Formål Selskabets formål

Læs mere

I/S Uggeløse Vandværk Postbox Lynge Tlf Vedtægter for Uggeløse Vandværk A.m.b.a.

I/S Uggeløse Vandværk Postbox Lynge Tlf Vedtægter for Uggeløse Vandværk A.m.b.a. I/S Uggeløse Vandværk Postbox 13 3540 Lynge 2018 Vedtægter for Uggeløse Vandværk A.m.b.a. Vedtægter for Uggeløse Vandværk A.m.b.a. Vedtægterne udgør grundlaget for det juridiske selskab andelsselskabet

Læs mere

VEDTÆGTER FOR NDR. HVAM VANDVÆRK a.m.b.a.

VEDTÆGTER FOR NDR. HVAM VANDVÆRK a.m.b.a. VEDTÆGTER FOR NDR. HVAM VANDVÆRK a.m.b.a. Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Ndr. Hvam Vandværk A.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Silkeborg Kommune. 1 formål 2 Selskabets

Læs mere

VEDTÆGTER FOR TORSTED VANDVÆRK a.m.b.a.

VEDTÆGTER FOR TORSTED VANDVÆRK a.m.b.a. VEDTÆGTER FOR TORSTED VANDVÆRK a.m.b.a. Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Torsted Vandværk a.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Horsens kommune. 1 2 Formål Selskabets formål

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GILLELEJE VANDVÆRK A.M.B.A.

VEDTÆGTER FOR GILLELEJE VANDVÆRK A.M.B.A. VEDTÆGTER FOR GILLELEJE VANDVÆRK A.M.B.A. Navn og hjemsted 1 Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Gilleleje Vandværk a.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Gribskov Kommune. Formål

Læs mere

VEDTÆGTER. GØRLEV VANDFORSYNING A.m.b.a.

VEDTÆGTER. GØRLEV VANDFORSYNING A.m.b.a. VEDTÆGTER GØRLEV VANDFORSYNING A.m.b.a. Navn og hjemsted 1 Selskabet, der er stiftet den 27. januar 1909, er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Gørlev Vandforsyning A.m.b.a. Selskabet

Læs mere

Vedtægter. For Nimtofte Vandværk A.m.b.a. CVR nummer

Vedtægter. For Nimtofte Vandværk A.m.b.a. CVR nummer Vedtægter For Nimtofte Vandværk A.m.b.a CVR nummer 34775702 Stiftet den 1 januar 2013 1 VEDTÆGTER FOR NIMTOFTE VANDVÆRK A.m.b.a. 1 navn og hjemsted Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis

Læs mere

VEDTÆGTER FOR NYBØL VANDVÆRK a.m.b.a.

VEDTÆGTER FOR NYBØL VANDVÆRK a.m.b.a. VEDTÆGTER FOR NYBØL VANDVÆRK a.m.b.a. Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Nybøl Vandværk A.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Sønderborg Kommune. 1 formål 2 Selskabets formål

Læs mere

1 Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er Sejlklubben Hundige Strand (S.H.S.). Dens hjemsted er Hundige Havn i Greve kommune.

1 Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er Sejlklubben Hundige Strand (S.H.S.). Dens hjemsted er Hundige Havn i Greve kommune. VEDTÆGTER 1 Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er Sejlklubben Hundige Strand (S.H.S.). Dens hjemsted er Hundige Havn i Greve kommune. 2 Foreningens formål Foreningens formål er at varetage medlemmernes

Læs mere

VEDTÆGTER FOR HORNBÆK VANDVÆRK a.m.b.a.

VEDTÆGTER FOR HORNBÆK VANDVÆRK a.m.b.a. VEDTÆGTER FOR HORNBÆK VANDVÆRK a.m.b.a. 1 Selskabet, der oprindelig er stiftet som interessentskab i 1906, er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Hornbæk Vandværk a.m.b.a. Selskabet har

Læs mere

Vedtægter for Bokseklubben AIK Roskilde anno 1930

Vedtægter for Bokseklubben AIK Roskilde anno 1930 Vedtægter for Bokseklubben AIK Roskilde anno 1930 1 Navn og hjemsted Foreningsnavn er Bokseklubben AIK Roskilde og har hjemsted i Roskilde Kommune. 2 Formål Bokseklubben AIK Roskildes formål er at virke

Læs mere

Vedtægter for. Fårevejle St. By s Vandværk AMBA

Vedtægter for. Fårevejle St. By s Vandværk AMBA Vedtægter for Fårevejle St. By s Vandværk AMBA 1 Selskabet, der er stiftet den 15. januar 1958 er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Fårevejle St. By s Vandværk AMBA Selskabet har hjemsted

Læs mere

VEDTÆGTER FOR SAHL VANDVÆRK a.m.b.a.

VEDTÆGTER FOR SAHL VANDVÆRK a.m.b.a. Vejledning nr. 100 03/2012 Gammelt nr. 100 Emne: Standardvedtægter for a.m.b.a (andelsselskab med begrænset ansvar) VEDTÆGTER FOR SAHL VANDVÆRK a.m.b.a. Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar,

Læs mere

Vedtægter for Store Heddinge Vandværk A.m.b.a.

Vedtægter for Store Heddinge Vandværk A.m.b.a. Vedtægter for Store Heddinge Vandværk A.m.b.a. Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar. Dets navn er Store Heddinge Vandværk A.m.b.a. Selskabet er stiftet den 22. oktober 2009 og har hjemsted

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GYRSTINGE VANDVÆRK

VEDTÆGTER FOR GYRSTINGE VANDVÆRK VEDTÆGTER FOR GYRSTINGE VANDVÆRK Selskabet, der er stiftet i 1907, er et andelsselskab, hvis navn er Gyrstinge Vandværk A.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Ringsted Kommune. 1 formål 2 Selskabets formål

Læs mere

Vedtægter for Kirke Hyllinge Vandværk a.m.b.a.

Vedtægter for Kirke Hyllinge Vandværk a.m.b.a. Vedtægter for Kirke Hyllinge Vandværk a.m.b.a. Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Kirke Hyllinge Vandværk A.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Lejre Kommune. 1 2 Selskabets formål

Læs mere

VEDTÆGTER FOR BELLINGE VEST VANDVÆRK a.m.b.a.

VEDTÆGTER FOR BELLINGE VEST VANDVÆRK a.m.b.a. VEDTÆGTER FOR BELLINGE VEST VANDVÆRK a.m.b.a. Navn og hjemsted 1 Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Bellinge Vest Vandværk a.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Odense Kommune.

Læs mere

VEDTÆGTER FOR VRADS VANDVÆRK a.m.b.a.

VEDTÆGTER FOR VRADS VANDVÆRK a.m.b.a. VEDTÆGTER FOR VRADS VANDVÆRK a.m.b.a. Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Vrads Vandværk a.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Silkeborg Kommune. 1 formål 2 Selskabets formål er

Læs mere

VEDTÆGTER FOR FREDERIKSGÅRD-HELVED VANDVÆRK a.m.b.a.

VEDTÆGTER FOR FREDERIKSGÅRD-HELVED VANDVÆRK a.m.b.a. VEDTÆGTER FOR FREDERIKSGÅRD-HELVED VANDVÆRK a.m.b.a. Navn & Hjemsted 1. Selskabet er et a.m.b.a., hvis navn er Frederiksgård-Helved Vandværk a.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Sønderborg Kommune. Formål

Læs mere

I/S Vester Sottrup Vandværk

I/S Vester Sottrup Vandværk Vedtægt for I/S Vester Sottrup Vandværk Vester Sottrup Vedtaget på den ekstraordinære generalforsamling den 30. marts 1999. 1 VEDTÆGT FOR I/S VESTER SOTTRUP VANDVÆRK Side Formål 3 Medlemmer 3 Medlemmernes

Læs mere

VEDTÆGTER FOR BROBYVÆRK ANDELSVANDVÆRK

VEDTÆGTER FOR BROBYVÆRK ANDELSVANDVÆRK VEDTÆGTER FOR BROBYVÆRK ANDELSVANDVÆRK Navn og hjemsted 1 Selskabet, der er stiftet den 21. juni 1934, er et andelsselskab, hvis navn er Brobyværk Andelsvandværk. Selskabet har hjemsted i Broby Kommune.

Læs mere

VEDTÆGTER FOR BÆKMARKSBRO VANDVÆRK a.m.b.a.

VEDTÆGTER FOR BÆKMARKSBRO VANDVÆRK a.m.b.a. VEDTÆGTER FOR BÆKMARKSBRO VANDVÆRK a.m.b.a. 1 Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Bækmarksbro Vandværk A.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Lemvig Kommune. formål 2 Selskabets

Læs mere

MANØVREBANE SLAGELSE A.M.B.A.

MANØVREBANE SLAGELSE A.M.B.A. VEDTÆGTER For MANØVREBANE SLAGELSE A.M.B.A. 2017 1. Selskabets navn er Vestsjællands Kørelærerforenings Øvelsespladser, Andelsselskab med begrænset ansvar. Selskabets hjemsted er Slagelse Kommune. 2. Selskabets

Læs mere

for Atletikforeningen Fremad Holbæk

for Atletikforeningen Fremad Holbæk atletikforeningen Fremad Holbæk Vedtægter for Atletikforeningen Fremad Holbæk Stiftet den 21. marts 1930 1 Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er Atletikforeningen Fremad Holbæk. Dens hjemsted

Læs mere

Vedtægter for Blovstrød Vandværk

Vedtægter for Blovstrød Vandværk Vedtægter for Blovstrød Vandværk 1 Selskabet, der er stiftet den 15. juni 1914, er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er: Blovstrød Vandværk a.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Allerød Kommune.

Læs mere

VEDTÆGTER FOR. OVER-JERSTAL VANDVÆRK a.m.b.a.

VEDTÆGTER FOR. OVER-JERSTAL VANDVÆRK a.m.b.a. VEDTÆGTER FOR OVER-JERSTAL VANDVÆRK a.m.b.a. 1 Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Over-Jerstal Vandværk a.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Haderslev Kommune. FORMÅL 2 Selskabets

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRÆSTED VANDVÆRK

VEDTÆGTER FOR GRÆSTED VANDVÆRK VEDTÆGTER FOR GRÆSTED VANDVÆRK A.m.b.A MARTS 2011 VEDTÆGTER 1 NAVN OG HJEMSTED 1.1. Selskabets navn er Græsted Vandværk A.m.b.a. 1.2. Selskabets hjemsted er Græsted. 2 FORMÅL OG FORSYNINGSOMRÅDE 2.1. Selskabets

Læs mere

VEDTÆGTER FOR SØNDERLEV VANDVÆRK A.m.b.a.

VEDTÆGTER FOR SØNDERLEV VANDVÆRK A.m.b.a. VEDTÆGTER FOR SØNDERLEV VANDVÆRK A.m.b.a. 1 Selskabet, der er stiftet den 1/1-2009, er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Sønderlev Vandværk A.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Hjørring

Læs mere

Standardvedtægter for a.m.b.a (andelsselskab med begrænset ansvar)

Standardvedtægter for a.m.b.a (andelsselskab med begrænset ansvar) Standardvedtægter for a.m.b.a (andelsselskab med begrænset ansvar) Vedtægter for 1 Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er: Selskabet har hjemsted i Ringkøbing- Skjern_ Kommune.

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRIMSTRUP VANDVÆRK

VEDTÆGTER FOR GRIMSTRUP VANDVÆRK VEDTÆGTER FOR GRIMSTRUP VANDVÆRK navn og hjemsted Selskabet, der er stiftet den 30. november 1964, er et andelsselskab, hvis navn er Andelsselskabet Grimstrup Vandværk. Selskabet har hjemsted i Helle Kommune.

Læs mere

VEDTÆGTER FOR TUNE VANDVÆRK a.m.b.a.

VEDTÆGTER FOR TUNE VANDVÆRK a.m.b.a. FORSLAG TIL VEDTÆGTER MED ÆNDRING AF 8 STK 3 TIL VEDTAGELSE PÅ EKSTRAORDINÆR GENERALFORSMALING DEN 17/6 2015 PÅ TUNE VANDVÆRK VEDTÆGTER FOR TUNE VANDVÆRK a.m.b.a. 1 Selskabet, der er stiftet den 5. november

Læs mere

Vedtægter for Aars Vand

Vedtægter for Aars Vand Vedtægter for Aars Vand NAVN OG HJEMSTED: Selskabets navn er Aars Vand. 1 Selskabets hjemsted er Vesthimmerlands Kommune 2 FORMÅL: Selskabets formål er i overensstemmelse med den til enhver tid gældende

Læs mere

Foreningen Søby Forsamlingshus Hønebjergvej 18, Søby, 8543 Hornslet. Forslag til fremlæggelse på generalforsamling februar 2014.

Foreningen Søby Forsamlingshus Hønebjergvej 18, Søby, 8543 Hornslet. Forslag til fremlæggelse på generalforsamling februar 2014. Foreningen Søby Forsamlingshus Hønebjergvej 18, Søby, 8543 Hornslet Forslag til fremlæggelse på generalforsamling februar 2014 Vedtægter Indholdsfortegnelse. 01: Navn 02: Hjemsted 03: Formål 04: Optagelse

Læs mere

1 Selskabsform og hjemsted. 2 Formål

1 Selskabsform og hjemsted. 2 Formål Bekendtgørelse af VEDTÆGTER FOR FARNÆS VANDVÆRK A.m.b.a. (sammenskrivning af de oprindelige vedtægter med vedtægtsændringer, der blev vedtaget på generalforsamlingen i 2013 og den ekstraordinære generalforsamling

Læs mere

Vedtægter for foreningen DALEN

Vedtægter for foreningen DALEN Vedtægter for foreningen DALEN 1. Foreningens navn, hjemsted og formål. Foreningens navn er Dalen. Foreningens hjemsted er Helsingør Kommune. Foreningens formål er: At arbejde for gennemførelse af bofællesskabet

Læs mere

Advokaterne i Nørregade

Advokaterne i Nørregade Advokerne i Nørregade Nørregade 6, 8500 Grenaa J.nr. 215783/CL/DE VEDTÆGTER FOR NORDDJURS ANTENNEFORSYNING A.m.b.a. 1 Selskabets navn er Norddjurs Antenneforsyning A.m.b.a. Selskabets hjemsted er Norddjurs

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GIVE VANDVÆRK A.M.B.A.

VEDTÆGTER FOR GIVE VANDVÆRK A.M.B.A. VEDTÆGTER FOR GIVE VANDVÆRK A.M.B.A. 1 Selskabet, der er stiftet den 1. januar 2010, er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Give Vandværk A.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Vejle Kommune.

Læs mere

Vedtægter for Forboma

Vedtægter for Forboma Vedtægter for Forboma CVR-NR 89 98 69 15 Foreningens navn, hjemsted og formål: 1. Foreningens navn er Forboma. 2. Foreningens formål er at varetage medlemmernes forsikringsmæssige interesser. Medlemskab

Læs mere

VEDTÆGTER FOR Tebstrup Vandværk a.m.b.a.

VEDTÆGTER FOR Tebstrup Vandværk a.m.b.a. Tebstrup Vandværk a.m.b.a. VEDTÆGTER FOR Tebstrup Vandværk a.m.b.a. 1 Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Tebstrup Vandværk A.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Skanderborg Kommune.

Læs mere

Indkaldelse til Ekstraordinær generalforsamling

Indkaldelse til Ekstraordinær generalforsamling Indkaldelse til Ekstraordinær generalforsamling Hermed indkaldes til ekstra ordinær general forsamling for Sommersted Vest Vandværk Onsdag den 25 april 2018 kl. 19.00 Sted: Elmegården Damager 7, 6560 Sommersted

Læs mere

VEDTÆGTER FOR. GUNDSØMAGLE VANDVÆRK a.m.b.a.

VEDTÆGTER FOR. GUNDSØMAGLE VANDVÆRK a.m.b.a. VEDTÆGTER FOR GUNDSØMAGLE VANDVÆRK a.m.b.a. Selskabet, der er stiftet i 1903, er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Gundsømagle Vandværk A.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Roskilde Kommune.

Læs mere

Vedtægter. for Foreningen Brejning Lystbådehavn M. B. A.

Vedtægter. for Foreningen Brejning Lystbådehavn M. B. A. Vedtægter BREJNING for Foreningen Brejning Lystbådehavn M. B. A. 1 Foreningens navn Foreningens navn er Foreningen Brejning Lystbådehavn M. B. A. (forkortet FBL) 2 Hjemsted Foreningens hjemsted er Brejning

Læs mere

VEDTÆGTER FOR JELS VANDVÆRK

VEDTÆGTER FOR JELS VANDVÆRK VEDTÆGTER FOR JELS VANDVÆRK navn og hjemsted 1 Selskabet er et andelsselskab, hvis navn er Jels Vandværk. Selskabet har hjemsted i Vejen Kommune. formål 2 Selskabets formål er i overensstemmelse med den

Læs mere

VEDTÆGTER FOR BRÆDSTRUP VANDVÆRK

VEDTÆGTER FOR BRÆDSTRUP VANDVÆRK VEDTÆGTER FOR BRÆDSTRUP VANDVÆRK navn og hjemsted Selskabet, der er stiftet den 24. Marts 1909, er et andelsselskab med begrænset ansvar (a.m.b.a.), hvis navn er Brædstrup Vandværk. Selskabet har hjemsted

Læs mere

FORENINGSVEDTÆGTER. Under forbehold af endelig godkendelse fra bestyrelsen kan enhver person optages som aktivt/ passivt medlem af idrætsforeningen.

FORENINGSVEDTÆGTER. Under forbehold af endelig godkendelse fra bestyrelsen kan enhver person optages som aktivt/ passivt medlem af idrætsforeningen. FORENINGSVEDTÆGTER 1. Foreningens navn Foreningens navn er Sædding-Guldager Idrætsforening Fodbold. Dens hjemsted er Esbjerg Kommune. Foreningen er medlem af JBU og derigennem DBU samt DIF. Desuden er

Læs mere

VEDTÆGTER FOR LIME VANDVÆRK A.m.b.a.

VEDTÆGTER FOR LIME VANDVÆRK A.m.b.a. VEDTÆGTER FOR LIME VANDVÆRK A.m.b.a. Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Lime Vandværk A.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Syddjurs Kommune. 1 formål 2 Selskabets formål er i

Læs mere

Vedtægter for. I/S Låsby Korsvej Vandværk

Vedtægter for. I/S Låsby Korsvej Vandværk Vedtægter for I/S Låsby Korsvej Vandværk Navn og hjemsted 1 Selskabet er et interessentskab, hvis navn er: I/S LÅSBY KORSVEJ VANDVÆRK Selskabet har hjemsted i Låsby, Skanderborg kommune. Formål 2 Selskabets

Læs mere

VEDTÆGTER FOR JANDERUP VANDVÆRK ANDELSSELSKAB MED BEGRÆNSET ANSVAR (A.M.B.A.)

VEDTÆGTER FOR JANDERUP VANDVÆRK ANDELSSELSKAB MED BEGRÆNSET ANSVAR (A.M.B.A.) VEDTÆGTER FOR JANDERUP VANDVÆRK ANDELSSELSKAB MED BEGRÆNSET ANSVAR (A.M.B.A.) Navn og hjemsted 1 Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Janderup Vandværk A.m.b.a. Selskabet har

Læs mere

V E D T Æ G T E R FOR F O R E N I N G E N O U T D O O R - C A M P I N G - F E - R I E - F R I T I D, F. M. B. A

V E D T Æ G T E R FOR F O R E N I N G E N O U T D O O R - C A M P I N G - F E - R I E - F R I T I D, F. M. B. A V E D T Æ G T E R FOR F O R E N I N G E N O U T D O O R - C A M P I N G - F E - R I E - F R I T I D, F. M. B. A 1. NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL 1.1. Foreningens navn er "Foreningen Outdoor-Camping-Ferie-Fritid,

Læs mere

Norsminde Sejlklubs adresse er den til enhver tid siddende formands private adresse.

Norsminde Sejlklubs adresse er den til enhver tid siddende formands private adresse. VEDTÆGTER FOR: Norsminde Sejlklub 1 KLUBBENS NAVN OG HJEMSTED Klubbens navn er Norsminde Sejlklub. Dens hjemsted er Odder kommune. Norsminde Sejlklubs adresse er den til enhver tid siddende formands private

Læs mere

Funder Kirkeby Vandværk I/S

Funder Kirkeby Vandværk I/S Funder Kirkeby Vandværk I/S Vedtægter for Funder Kirkeby Vandværk I/S. Navn og hjemsted Selskabet er et interessentskab, hvis fulde navn er Funder Kirkeby Vandværk I/S. 1 Selskabet har hjemme i Silkeborg

Læs mere

Vedtægter for Loddenhøj Jollelaug

Vedtægter for Loddenhøj Jollelaug Vedtægter for Loddenhøj Jollelaug J.nr. 11171 ESB/rwh side 1 1. NAVN OG HJEMSTED 1. Foreningens navn er Loddenhøj Jollelaug. 2. Loddenhøj Jollelaug er stiftet den 29. febr. 2012. 3. Jollelaugets hjemsted

Læs mere

Vedtægter for. Andelsselskabet Gram vandværk. April 2018

Vedtægter for. Andelsselskabet Gram vandværk. April 2018 Vedtægter for Andelsselskabet Gram vandværk 2018 April 2018 April 2018 Indhold 1 Navn og Hjemsted... 4 2 Formål... 4 3 Andelshavere... 4 4 Medlemmers rettigheder... 5 5 Medlemmers forpligtelser og hæftelser

Læs mere

Vedtægter for Foreningen DOF Gladsaxe Oplysnings Forbund Jf. Lov nr. 480

Vedtægter for Foreningen DOF Gladsaxe Oplysnings Forbund Jf. Lov nr. 480 Vedtægter for Gladsaxe Oplysnings Forbund til godkendelse på bestyrelsesmødet 8/11-2007 og efterfølgende vedtagelse på generalforsamlingen 30/4-2008. Vedtægter for Foreningen DOF Gladsaxe Oplysnings Forbund

Læs mere

Vedtægter for Børkop Vandværk A.m.b.A.

Vedtægter for Børkop Vandværk A.m.b.A. Vedtægter for Børkop Vandværk A.m.b.A. navn og hjemsted 1 Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Børkop Vandværk A.m.b.A. Selskabet har hjemsted i Vejle Kommune. formål 2 Selskabets

Læs mere

Vedtægter for Andelsselskabet Kelstrup Strand Vandværk

Vedtægter for Andelsselskabet Kelstrup Strand Vandværk Navn og hjemsted Selskabet er et andelsselskab, hvis navn er. Selskabet har hjemsted i Haderslev Kommune. 1 2 Formål Selskabets formål er i overensstemmelse med den til enhver tid gældende vandforsyningslov

Læs mere

Forslag VEDTÆGTER FOR BOLDERSLEV VANDVÆRK a.m.b.a.

Forslag VEDTÆGTER FOR BOLDERSLEV VANDVÆRK a.m.b.a. Forslag VEDTÆGTER FOR BOLDERSLEV VANDVÆRK a.m.b.a. Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Bolderslev Vandværk A.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Aabenraa Kommune. 1 formål 2 Selskabets

Læs mere

VEDTÆGTER for Foreningen AP Pension f.m.b.a.

VEDTÆGTER for Foreningen AP Pension f.m.b.a. VEDTÆGTER for Foreningen AP Pension f.m.b.a. NAVN, FORMÅL OG MEDLEMSFORHOLD 1 Navn og hjemsted Stk. 1 Foreningens navn er Foreningen AP Pension f.m.b.a. Stk. 2 Foreningens hjemsted er Københavns Kommune.

Læs mere

Kvarmløse Tølløse Vandværk

Kvarmløse Tølløse Vandværk Vedtægter for Kvarmløse Tølløse Vandværk Vedtægter for Kvarmløse Tølløse Vandværk 1 af 8 Indholdsfortegnelse: Navn og hjemsted...3 Formål...3 Medlemmer...3 Medlemmernes rettigheder...3 Medlemmernes forpligtigelser

Læs mere

VEDTÆGTER FOR DALL VILLABY VANDVÆRK a.m.b.a.

VEDTÆGTER FOR DALL VILLABY VANDVÆRK a.m.b.a. VEDTÆGTER FOR DALL VILLABY VANDVÆRK a.m.b.a. Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Dall Villaby Vandværk A.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Aalborg Kommune. 1 Formål 2 Selskabets

Læs mere

Vedtægter. Sindal Vandværk A. m. b. a.

Vedtægter. Sindal Vandværk A. m. b. a. Vedtægter For Sindal Vandværk A. m. b. a. Selskabet er stiftet pr. 1 oktober 2008 ved overdragelse af aktiver og passiver fra I/S Sindal Vandværk, der blev grundlagt i november 1899. Sindal Vandværk Danmarksgade

Læs mere

Vedtægter for Hinnerup Vandværk a.m.b.a. Stiftet 1932

Vedtægter for Hinnerup Vandværk a.m.b.a. Stiftet 1932 Vedtægter for Hinnerup Vandværk a.m.b.a. Stiftet 1932 Side 1 af 5 VEDTÆGTER FOR HINNERUP VANDVÆRK a.m.b.a. 1 navn og hjemsted Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Hinnerup Vandværk

Læs mere

Vedtægter for De Frie Producenter Stiftet

Vedtægter for De Frie Producenter Stiftet Vedtægter for De Frie Producenter Stiftet 23.04.2008 1. FORENINGENS NAVN OG HJEMSTED Foreningens navn er De Frie Producenter stiftet 23.04.2008. Foreningens hjemsted er Gentofte Kommune. 2. FORENINGENS

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GREVE LANDSBY VANDVÆRK

VEDTÆGTER FOR GREVE LANDSBY VANDVÆRK 2004 VEDTÆGTER FOR GREVE LANDSBY VANDVÆRK Lillegade 11, 2670 Greve 1 1 navn og hjemsted Selskabet, der er stiftet 19. februar 1937, er et andelsselskab, hvis navn er Greve Landsby Vandværk Selskabet har

Læs mere

VEDTÆGTER FOR HERSTEDØSTER VANDVÆRK a.m.b.a.

VEDTÆGTER FOR HERSTEDØSTER VANDVÆRK a.m.b.a. VEDTÆGTER FOR HERSTEDØSTER VANDVÆRK a.m.b.a. 1 Selskabet, der er stiftet den 16. januar 1905, er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Herstedøster Vandværk a.m.b.a. Selskabet har hjemsted

Læs mere

VEDTÆGTER FOR ANDELSSELSKABET VETTERSLEV-SANDBY og HØM VANDVÆRK

VEDTÆGTER FOR ANDELSSELSKABET VETTERSLEV-SANDBY og HØM VANDVÆRK VEDTÆGTER FOR ANDELSSELSKABET VETTERSLEV-SANDBY OG HØM VANDVÆRK 1 VEDTÆGTER FOR ANDELSSELSKABET VETTERSLEV-SANDBY og HØM VANDVÆRK Navn og hjemsted Selskabet, der er stiftet den 16. juni 1955, er et andelsselskab,

Læs mere

Advokaterne Passagen Passagen 4, 8500 Grenaa

Advokaterne Passagen Passagen 4, 8500 Grenaa Advokaterne Passagen Passagen 4, 8500 Grenaa J.nr. 217067 LKP/BC VEDTÆGTER FOR SELKÆR MØLLE VANDVÆRK A.m.b.a. 1. Navn og hjemsted Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Selkær

Læs mere

VEDTÆGTER FOR Foreningen Vind Vandværk

VEDTÆGTER FOR Foreningen Vind Vandværk VEDTÆGTER FOR Foreningen Vind Vandværk Vind Vandværk er og forbliver en forening, hvis navn er Foreningen Vind Vandværk. Selskabet har hjemsted i Herning Kommune. 1 Formål 2 Foreningens formål er i overensstemmelse

Læs mere

Vedtægter for. Danske FjernvarmeForsyningers EDB-Selskab A.m.b.a.

Vedtægter for. Danske FjernvarmeForsyningers EDB-Selskab A.m.b.a. Vedtægter for Danske FjernvarmeForsyningers EDB-Selskab A.m.b.a. SELSKABETS NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL: 1 Selskabets navn er Danske FjernvarmeForsyningers EDB-Selskab A.m.b.a. Selskabet driver endvidere

Læs mere

Vedtægter for. I/S Låsby Korsvej Vandværk

Vedtægter for. I/S Låsby Korsvej Vandværk Vedtægter for I/S Låsby Korsvej Vandværk Navn og hjemsted 1 Selskabet er et interessentskab, hvis navn er: I/S LÅSBY KORSVEJ VANDVÆRK Selskabet har hjemsted i Låsby, Skanderborg kommune. Formål 2 Selskabets

Læs mere

VEDTÆGTER. Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Ørslev Vandværk A.m.b.a. formål

VEDTÆGTER. Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Ørslev Vandværk A.m.b.a. formål VEDTÆGTER FOR Ørslev VANDVÆRK a.m.b.a. Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Ørslev Vandværk A.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Vordingborg Kommune. 1 formål 2 Selskabets formål

Læs mere

Vedtægter for Stenhøj Vandværk AMBA 15. marts 2018

Vedtægter for Stenhøj Vandværk AMBA 15. marts 2018 Vedtægter for Stenhøj Vandværk AMBA 1 Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er: Selskabet har hjemsted i Hjørring Kommune. Stenhøj Vandværk AMBA 2 Formål Selskabets formål er i

Læs mere

Vedtægter for. Andelsselskabet. Marielyst Vandværk

Vedtægter for. Andelsselskabet. Marielyst Vandværk Vedtægter for Andelsselskabet Marielyst Vandværk Gældende fra 28. juli 2012 Vedtægter for Marielyst Vandværk 1 Navn og hjemsted Selskabet, der er stiftet den 20. april 1936, er et andelsselskab, hvis navn

Læs mere

Vedtægter for Erhverv Aarhus

Vedtægter for Erhverv Aarhus Oversigt 1 Foreningens navn og hjemsted 2 Foreningens formål 3 Medlemmer 4 Medlemskabets ophør 5 Generalforsamlingen 6 Bestyrelsen 7 Regnskab og revision 8 Foreningens opløsning 9 Foreningens kontor og

Læs mere