Alle udvalgsmedlemmer bør sætte sig ind i både Broholmerselskabets forretningsorden og vedtægter.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Alle udvalgsmedlemmer bør sætte sig ind i både Broholmerselskabets forretningsorden og vedtægter."

Transkript

1 Forretningsorden for Broholmerselskabet bestyrelse 2019 Indhold 1. Forma l 2. Kommunikation i Broholmerselskabet 3. Organisering af Broholmerselskabet 4. Bestyrelsen 5. Samarbejdsform i bestyrelse og udvalg 6. Medlemsrettigheder 7. Deltagelse i arrangementer 8. Opgavebeskrivelse for aktivitetsgrupper (Kredsene) 9. Broholmerselskabets udvalg generelt 10. Avlsrådet 11. Udstillingsudvalget 12. Personfølsomme oplysninger 13. Ikrafttræden 1. Forma l At beskrive rammerne for den til enhver tid siddende bestyrelses arbejde med broholmerracen, herunder beskrivelse af de opgaver bestyrelsen har pålagt udvalgene at arbejde med samt rammerne for opgavernes udførelse og udvalgenes beføjelser. Alle udvalgsmedlemmer bør sætte sig ind i både Broholmerselskabets forretningsorden og vedtægter. Bestyrelsen har mandat til at revidere forretningsordenen under hensyntagen til Broholmerselskabets til enhver tid gældende vedtægter. 2. Kommunikation i Broholmerselskabet Der lægges vægt på åben, direkte og ærlig kommunikation. Vi respekterer og anerkender hinandens holdninger. Vi tilstræber, at individuelle meninger, holdninger og konstruktiv kritik kan indgå på en opbyggelig måde i det samlede arbejde for broholmerracen.

2 3. Organisering af Broholmerselskabet Generalforsamlingen er Broholmerselskabets øverste ledelse. Rammerne for generalforsamlingen er beskrevet i vedtægterne. Opgavefordeling i bestyrelsen: Formand Daglig leder af Broholmerselskabet og af den valgte bestyrelse iht. de af generalforsamlingen givne rammer. Kontakt til medlemmer, DKK, selskabets samarbejdspartnere, aktivitetskredsformændene, International kontaktperson og ad hoc. Ansvarlig for indkaldelse til møder samt udfærdigelse af dagsordener Næstformand Daglig ledelse i formandens fravær. Tovholder for formidling af det frivillige arbejde i Broholmerselskabet og samarbejde mellem bestyrelse og udvalg. Kontaktperson for IT-funktionen. Sekretær Ansvarlig for referater. Ansvarlig for udfærdigelse og revidering af diverse skrivelser. Ansvarlig for PR herunder Facebook. Kasserer Ansvarlig for bogholderi, regnskab, budget, udbetalinger, indmeldelser i Broholmerselskabet samt udsendelse af velkomsthilsen til nye medlemmer. Udsender rykkere ved restancer. Ansvarlig for databaseopdatering og indtastning af oplysninger fra udvalg og medlemmer samt ad hoc. Ansvarlig for booking af arrangementer i bestyrelsesregi samt ad hoc. Bestyrelsesmedlem 1 Kontaktperson til Avlsrådet samt ad hoc Bestyrelsesmedlem 2 Kontaktperson til Hvalpeformidlingen samt ad hoc. Bestyrelsesmedlem 3 Ad hoc

3 Bestyrelsesmedlem 4 Ad hoc Webmaster (p.t. formand, næstformand og kasserer) Ansvarlig for daglig drift af hjemmesiden 4. Bestyrelsen Bestyrelsen afholder bestyrelsesmøde min. 4 gange årligt. Dagsorden udsendes til bestyrelsesmedlemmer og suppleanter senest 1 uge før bestyrelsesmøderne finder sted. Referat fra bestyrelsesmøder udsendes senest efter 5 dage til kommentering og godkendelse blandt bestyrelsens medlemmer. Referat udsendes til udvalg og kredsformænd inden offentliggørelse. Referatet offentliggøres for Broholmerselskabets medlemmer pa selskabets hjemmeside. Beslutninger i bestyrelsen træffes ved simpelt, relativt stemmeflertal. Står stemmerne lige, gør formandens stemme udslaget. Datoer for afholdelse af bestyrelsesmøder fremgår af Broholmerselskabets hjemmeside, således at medlemmerne har mulighed for at indsende materiale, der ønskes behandlet på bestyrelsesmøderne. Mellem bestyrelsesmøderne kommunikerer bestyrelsens medlemmer indbyrdes pa mail og mobil. Henvendelser fra medlemmer skal indsendes skriftlig til behandling pa et bestyrelsesmøde. Ved presserende sager påhviler det formanden at sørge for, at hele bestyrelsen er orienteret og har udtalt sig, før der træffes beslutninger. Bestyrelsen er pligtig til at afholde skue eller udstilling mindst en gang om a ret. Bestyrelsen samarbejder med formændene for aktivitetskredsene om aktiviteterne i kredsene. Bestyrelsen kan, dersom et medlem skønnes uegnet til aktivitetsarbejdet, udelukke et medlem fra aktivitetsgruppen. Ved møder i bestyrelsen modtager bestyrelsens medlemmer (samt evt. andre indkaldte) kørepenge i henhold til aftale d. 17/ og afregnes med 2,50 kr. pr. kørt kilometer. Hvis transporten sker ved offentlig transport, refunderes omkostningerne ved fremvisning af dokumentation for de afholdte udgifter. Ved de årlige skuer/udstillinger udbetales kørepenge til de personer, der efter aftale med arrangøren, er involveret i den praktiske afvikling af arrangementet.

4 Broholmerselskabets udvalg fordeler selv tilskud til telefon, møder og kørsel inden for det godkendte budget. Bestyrelsen sørger for skriftlig indkaldelse til generalforsamling i henhold til vedtægternes givne tidsfrist, dvs. senest 8 uger før generalforsamlingens afholdelse. Foreningens formand er ansvarshavende redaktør for Broholmerselskabets nyhedsbreve. Inden offentliggørelse sendes indholdet til kommentering hos den øvrige bestyrelse. 5. Samarbejdsform i bestyrelse og udvalg Alt bestyrelses- og udvalgsarbejde er frivilligt og ydes uden vederlag. Dokumenterede udgifter i forbindelse med bestyrelses- og udvalgsarbejde godtgøres efter gældende regler. Der meldes tilbage til bestyrelse eller udvalg, når en opgave er udført. Har man påtaget sig en opgave, som man af en eller anden grund ikke kan udføre / fuldføre, ma man straks meddele det til den øvrige bestyrelse, med henblik pa at en anden kan overtage opgaven. Alle data, der har relevans for Broholmerselskabet og er indhentet af bestyrelses- eller udvalgsmedlemmer, er Broholmerselskabets ejendom, og skal arkiveres pa OneDrive. Hvis et bestyrelses- eller et udvalgsmedlem forlader sin post, skal denne sørge for at alle data, der ma tte vedrøre Broholmerselskabet, bliver overdraget til formanden. Bestyrelses- og udvalgsmedlemmer orienterer sig i mails og svarer - mindst hver anden dag. Er man pa grund af ferie eller andet ikke i stand til dette, meddeles dette til hhv. bestyrelse eller udvalg. Svar pa / kommentarer til mails sendes cc til alle sagen vedkommende. Mailkorrespondance foretages udelukkende fra den af Broholmerselskabets tildelte mailadresse. Dette med henblik på at fremstå som en samlet, troværdig enhed og for at sikre, at væsentlige data opbevares sikkert. Når et bestyrelses- eller udvalgsmedlem udtræder fra sin post, nedlægges den pågældendes broholmermail adresse. Selskabets arkiv opbevares i Netto Lager, Odense. Kasserer og næstformand har kode. 6. Nye medlemmer Nye medlemmerne af Broholmerselskabet modtager en "velkomstmail" ved indmeldelsen i selskabet og login oplysninger til Broholmerselskabets hjemmeside.

5 7. Deltagelse i arrangementer Ved udstillinger arrangeret af specialklubber under DKK med Broholmerselskabet som medarrangør, kan alle broholmere med FCI stambog og korrekt farve deltage. Ved skuer arrangeret af Broholmerselskabet, kan alle Broholmere med FCI stambog deltage. Ved kredsarrangementer af anden art, herunder gåture og foredrag, kan alle medlemmer af Broholmerselskabet deltage. Ikke medlemmer af Broholmerselskabet kan deltage afhængig af arrangementets karakter, og evt. mod deltagerbetaling. Betaling for deltagelse ved skuer og udstillinger afholdt af Broholmerselskabet følger DKKs regler på området. Arrangører af PR og andre arrangementer, der ønsker dokumenterede udgifter refunderet (herunder kørepenge) skal i forvejen ansøge bestyrelsen herom. 8. Opgavebeskrivelse for aktivitetskredsene Aktivitetskredsen arbejder for Broholmerselskabets og kredsens medlemmer. Kredsformanden vælges årligt af kredsens medlemmer, inden udgangen af juni måned. Kredsformandens kontakt er bestyrelsens formand. Alle aftaler med bestyrelsen er skriftlige. Kontakt til DKK går gennem bestyrelsen, eller efter nærmere aftale med bestyrelsen. Kredsformanden er ansvarlig for vedligeholdelse af kredsens Facebook gruppe samt opslag til Broholmerselskabets hjemmeside. Aktivitetskredsene er selvsupplerende. Kredsformanden koordinerer aktiviteterne i samråd med de øvrige kredsmedlemmer Kredsformandens opgaver: Der udarbejdes hvert a r en aktivitetsplan, og datoer ligges hurtigst muligt i kalenderen på Broholmerselskabets hjemmeside. Kredsformanden er ansvarlig for at den lagte a rsplan bliver fulgt og for samarbejdet i kredsen. Der afholdes minimum et årligt møde. I forbindelse med de planlagte møder, refunderes udgifterne efter samme regler som for bestyrelsens møder. Bestyrelsen afsætter hvert a r et beløb til afholdelse af arrangementer i kredsene. Kredsens udgifter dækkes efter regning.

6 Hvis aktivitetskredsen i løbet af a ret ønsker at afholde aktiviteter, der ikke kan dækkes af budgettet, eller hvis udgiften ikke dækkes af brugerbetaling, skal kredsen skriftligt søge bestyrelsen om bevilling til dækning af disse meromkostninger. Aktivitetskredsene sørger selv for annoncering af arrangementer og evt. aflysninger pa hjemmesidens kalender og pa kredsens facebookside. Aktivitetskredsen kan rekvirere a'conto beløb fra selskabets kasserer til større arrangementer, herunder skuer og udstillinger. Der aflægges regnskab inden 4 uger efter det enkelte arrangement er afsluttet, og eventuelt overskud tilbageføres samtidig til selskabet. Tilmeldingsgebyrer vedrørende skuer og udstillinger sendes til selskabets kasserer. 9. Broholmerselskabets udvalg Bestyrelsen kan løbende nedsætte udvalg til at forestå og varetage bestemte funktioner, opgaver og aktiviteter i Broholmerselskabet. Bestyrelsen afgør, om der skal være en kontaktperson for det enkelte udvalg i bestyrelsen. Alle udvalg refererer til bestyrelsen. Det er bestyrelsens ansvar at det enkelte udvalgs kompetenceområder er klart definerede. Udvalgene konstituerer sig selv med minimum en tovholder. Konstitueringen skal indstilles til godkendelse af bestyrelsen. Udvalgene kan ikke træffe endelige beslutninger men kan indstille til en beslutning i bestyrelsen. Udvalgene arbejder efter sædvanlige mødeprincipper, hvilket betyder: Der indkaldes skriftligt til mødet med det varsel udvalget har aftalt. Der udsendes en skriftlig dagsorden senest 7 dage før mødet Der skrives referat af mødet, som senest efter 14 dage sendes til udvalgets medlemmer og bestyrelsen v/sekretæren, og arkiveres i udvalgets arkiv. Alle udvalg udarbejder en skriftlig redegørelse for udvalgets arbejdsgange, der sendes til bestyrelsen med henblik på godkendelse. Udvalgene samarbejder i relevant omfang med vores internationale søsterforeninger for at sikre Broholmerracens interesser bedst muligt i ind- og udland (opdateret liste over internationale søsterforeninger fremgår af hjemmesiden).

7 10. Avlsrådet Avlsrådet er, sammen med bestyrelsen, Broholmerselskabets kompetence i spørgsmål vedrørende sundhed, avl og mentalitet. Avlsrådet arbejder ud fra DKKs og Broholmerselskabets gældende avlsrestriktioner og avlsanbefalinger, herunder Racespecifik Avl Strategi (RAS, godkendt 26/3 19). Avlsrådet rådgiver ud fra hundeejernes ønske og på baggrund af de foreliggende sundhedsoplysninger inkl. AD- og HD- status, andre røntgenresultater, hundens mentalbeskrivelse, udstillingsresultater og eksteriørbeskrivelse. Avlsrådet registrerer og uploader tilsendte hundedata og øvrige oplysninger vedrørende hundene i relevante arkiver og elektroniske hundemapper. Avlsrådet opdaterer avlshundeliste, avlshundekatalog samt parringsliste og videresender løbende diverse oplysninger og samtykkeerklæringer til registrering i Broholmerselskabets database. Avlsrådet og Bestyrelsen udarbejder retningslinjer for Avlsrådet funktion offentliggøres på hjemmesiden. 11. Udstillingsudvalget Udvalget arrangerer Broholmudstillingen pa Broholm Slot. Broholmudstillingen finder normalt sted den 4. lørdag i august. Udvalget står for hele arrangementet, med planlægning, opsætning, afholdelse og oprydning. Broholmudstillingen er bestyrelsens arrangement, og derfor er den primært ansvarlige for udvalget Skueog udstillingsudvalget udvalgt af bestyrelsen. Mindst et udvalgsmedlem skal være medlem af bestyrelsen. Detaljer for afholdelse af Broholmudstillingen, kan læses i udstillingsmanualen, som er i udstiliingsansvarliges besiddelse, samt pa Broholmerselskabets harddisk og OneDrive. Udstillingsudvalget kan indgå aftaler med frivillige hjælpere til Broholmudstillingen. 12. Personfølsomme oplysninger Medlemmer af bestyrelse, udvalg og kredse skal overholde den gældende privatlivspolitik i Broholmerselskabet. Ved udtræden af udvalg, bestyrelse eller kredse skal alle kopier af database og/eller medlemslister slettes og evt. papirer skal overdrages til bestyrelsen. 13. Ikrafttræden Vedtaget af bestyrelsen april 2019

Forretningsorden for Broholmerselskabet bestyrelse 2018

Forretningsorden for Broholmerselskabet bestyrelse 2018 Forretningsorden for Broholmerselskabet bestyrelse 2018 Indhold 1. Forma l 2. Kommunikation i Broholmerselskabet 3. Organisering af Broholmerselskabet 4. Bestyrelsen 5. Samarbejdsform i bestyrelse og udvalg

Læs mere

Forretningsordenen er bestyrelsens værktøj til at sikre at arbejdet i hele foreningen, går den samme vej som bestyrelsen har besluttet.

Forretningsordenen er bestyrelsens værktøj til at sikre at arbejdet i hele foreningen, går den samme vej som bestyrelsen har besluttet. Forretningsorden for Broholmerselskabet 2016 1. Formål 2. Kommunikationsværdier 3. Organisering af Broholmerselskabet 4. Bestyrelsen 5. Samarbejdsform i bestyrelse og udvalg 6. Medlemsrettigheder 7. Deltagelse

Læs mere

Broholmerselskabet. Forretningsorden. Forretningsorden Side 1 af 6

Broholmerselskabet. Forretningsorden. Forretningsorden Side 1 af 6 Broholmerselskabet Forretningsorden 2014 Forretningsorden Side 1 af 6 Indholdsfortegnelse 1. Organisering af Broholmerselskabet 2. Bestyrelsen 3. Samarbejdsform i bestyrelse og udvalg 4. Medlemsrettigheder

Læs mere

Stk. 1. Selskabets navn er Broholmerselskabet (herefter kaldt Selskabet). Selskabet er stiftet

Stk. 1. Selskabets navn er Broholmerselskabet (herefter kaldt Selskabet). Selskabet er stiftet Vedtægter for Broholmerselskabet 1. Navn og hjemsted. Stk. 1. Selskabets navn er Broholmerselskabet (herefter kaldt Selskabet). Selskabet er stiftet 20.4.1979. Stk. 2. Selskabets hjemsted er formandens

Læs mere

Forretningsorden for Spidshundeklubben s bestyrelse og udvalg.

Forretningsorden for Spidshundeklubben s bestyrelse og udvalg. FORRETNINGSORDEN FOR SPIDSHUNDEKLUBBENS BESTYRELSE 1. KONSTITUERING. Bestyrelsen træder sammen snarest efter generalforsamlingen og konstituerer sig. Besættelse af poster sker ved simpelt flertal. 2. NEDSÆTTELSE

Læs mere

Vedtægter for Broholmerselskabet

Vedtægter for Broholmerselskabet Vedtægter for Broholmerselskabet 1. Navn og hjemsted Stk. 1. Selskabets navn er Broholmerselskabet. Broholmerselskabet er stiftet den 20.04.1979. Stk. 2. Broholmerselskabets hjemsted er formandens adresse.

Læs mere

Forretningsorden for Sletterhage Fyrs Venner

Forretningsorden for Sletterhage Fyrs Venner Forretningsorden for Sletterhage Fyrs Venner Som retningslinje for bestyrelsens arbejde gælder denne forretningsorden. Forretningsorden bygger på vedtægter for SFV samt vedtagne regler om praksis i bestyrelsens

Læs mere

Forretningsorden for Bestyrelsen

Forretningsorden for Bestyrelsen Foreningen Skøgum 2-7-2017 Forretningsorden for Bestyrelsen 1. GYLDIGHED... 2 2. ÆNDRING AF FORRETNINGSORDENEN... 2 3. BESTYRELSENS ANSVAR... 2 4. FORTROLIGHED... 2 5. KONSTITUERING... 2 6. BESLUTNINGSPROCEDURE...

Læs mere

Vedtægter for Dansk Samfundsmedicinsk Selskab (DASAMS)

Vedtægter for Dansk Samfundsmedicinsk Selskab (DASAMS) Vedtægter for Dansk Samfundsmedicinsk Selskab (DASAMS) 1 Navn og formål Selskabets navn er Dansk Samfundsmedicinsk Selskab og indgår som fraktion i Dansk Selskab for Folkesundhed (DSFF). Selskabets formål

Læs mere

Organisationshåndbog

Organisationshåndbog Organisationshåndbog Islandsk Fårehundeklubs organisationshåndbog Revideret af bestyrelsen i december 2017 ISLANDSK FÅREHUNDEKLUBS ORGANISATIONSHÅNDBOG 1 Generel information om organisationshåndbogen Islandsk

Læs mere

Forretningsorden for Spidshundeklubben s bestyrelse og udvalg. FORRETNINGSORDEN FOR SPIDSHUNDEKLUBBENS BESTYRELSE

Forretningsorden for Spidshundeklubben s bestyrelse og udvalg. FORRETNINGSORDEN FOR SPIDSHUNDEKLUBBENS BESTYRELSE FORRETNINGSORDEN FOR SPIDSHUNDEKLUBBENS BESTYRELSE 1. KONSTITUERING. Bestyrelsen træder sammen snarest efter generalforsamlingen og konstituerer sig. Besættelse af poster sker ved simpelt flertal. 2. NEDSÆTTELSE

Læs mere

Vedtægter for Kulturbrugsen side

Vedtægter for Kulturbrugsen side 1: Foreningens navn Vedtægter for Kulturbrugsen Foreningens navn er Kulturbrugsen. Kultur er her defineret som aktiviteter, formidling, møder og kreativitet. Kulturbrugsen skal være et koordinerende, formidlende

Læs mere

Læs disse sider og stem. Sammenligning af Forening og Diagnosenetværk

Læs disse sider og stem. Sammenligning af Forening og Diagnosenetværk Læs disse sider og stem Sammenligning af Forening og Diagnosenetværk Gældende bestemmelser vedrørende: Navn, formål og tilhørsforhold Medlemskab Forening Gigtforeningens kommentarer i nedenstående er tilføjet

Læs mere

Forretningsorden for bestyrelsen i Newfoundlandklubben i Danmark

Forretningsorden for bestyrelsen i Newfoundlandklubben i Danmark Forretningsorden for bestyrelsen i Newfoundlandklubben i Danmark Opdateret og godkendt i forbindelse med NFKs bestyrelsesmøde den 7.3.2010. Konstituering og afholdelse af bestyrelsesmøder: 1 Snarest efter

Læs mere

Vedtægter for Patientforeningen Modermærkekræft 1 Navn og hjemsted Stk. 1. Stk Formål. Stk. 1 Stk. 2 Stk. 3 Stk. 4 Stk. 5. Stk. 6 Stk.

Vedtægter for Patientforeningen Modermærkekræft 1 Navn og hjemsted Stk. 1. Stk Formål. Stk. 1 Stk. 2 Stk. 3 Stk. 4 Stk. 5. Stk. 6 Stk. Vedtægter for Patientforeningen Modermærkekræft 1 Navn og hjemsted Stk. 1. Foreningens navn er Patientforeningen Modermærkekræft. Stk. 2. Foreningens hjemsted er formandens adresse. 2 Formål. Stk. 1. At

Læs mere

Forretningsorden for Spidshundeklubben s tillidshverv

Forretningsorden for Spidshundeklubben s tillidshverv FORRETNINGSORDEN FOR SPIDSHUNDEKLUBBENS BESTYRELSE 1. KONSTITUERING Bestyrelsen træder sammen snarest efter generalforsamlingen og konstituerer sig. Besættelse af poster sker ved simpelt flertal. 2. NEDSÆTTELSE

Læs mere

Forretningsorden for Vojens Skøjteklubs bestyrelse

Forretningsorden for Vojens Skøjteklubs bestyrelse Forretningsorden for Vojens Skøjteklubs bestyrelse Tekst markeret med kursiv skrift refererer direkte til klubbens vedtægter. Indhold 1. Konstituering af bestyrelsen... 2 2. Bestyrelsens arbejde... 2 3.

Læs mere

Forslag nr. Nuværende ordlyd Ordlyd foreslås ændret til 1 1. Navn og hjemsted. 1. Navn og hjemsted

Forslag nr. Nuværende ordlyd Ordlyd foreslås ændret til 1 1. Navn og hjemsted. 1. Navn og hjemsted Motivation: Broholmselskabet fik pr. 1.1.2015 ny overenskomst med DKK og dermed et nyt ansvar som specialklub for Broholmerracen. På opfordring fra DKK ønsker Broholmerselskabet at så vid udstrækning det

Læs mere

Vedtægter for FSK Foreningen for Sebber kulturhus

Vedtægter for FSK Foreningen for Sebber kulturhus Vedtægter for FSK Foreningen for Sebber kulturhus 1: Foreningens navn: Foreningens navn er FSK Foreningen for Sebber Kulturhus. Kultur er her defineret som aktiviteter, formidling, møder og kreativitet.

Læs mere

Denne forretningsorden er oprettet i henhold til Andelsvandværket Helle Vests vedtægter af 22. februar 2011.

Denne forretningsorden er oprettet i henhold til Andelsvandværket Helle Vests vedtægter af 22. februar 2011. Forretningsorden for bestyrelsen i Andelsvandværket Helle Vest AMBA Forretningsordenens hjemmel Denne forretningsorden er oprettet i henhold til Andelsvandværket Helle Vests vedtægter af 22. februar 2011.

Læs mere

VEDTÆGTER FOR STØTTEFORENINGEN for KELLERS MINDE

VEDTÆGTER FOR STØTTEFORENINGEN for KELLERS MINDE VEDTÆGTER FOR STØTTEFORENINGEN for KELLERS MINDE 1 Foreningen navn er Støtteforeningen for Kellers Minde. Foreningens hjemsted er H.O.Wildenskovsvej 10,7080 Børkop. 2 Foreningens formål er.: 1. at udbrede

Læs mere

Forretningsorden for bestyrelsen i personaleforeningen Vingesuset Release 01, 2015.11.26

Forretningsorden for bestyrelsen i personaleforeningen Vingesuset Release 01, 2015.11.26 Forretningsorden for bestyrelsen i personaleforeningen Vingesuset Release 01, 2015.11.26 Vingesuset 1/7 Indhold 1. Konstituering og afholdelse af bestyrelsesmøder... 3 1.1. Bestyrelsesmøder... 3 2. Beslutninger...

Læs mere

Vedtægter Dansk Stabyhoun Klub (DASK)

Vedtægter Dansk Stabyhoun Klub (DASK) Vedtægter Dansk Stabyhoun Klub (DASK) Navn og hjemsted 1 Klubbens navn er Dansk Stabyhoun Klub (forkortet DASK). Klubben er stiftet den 4. december 2004 Stk. 2. Klubbens hjemsted er formandens adresse.

Læs mere

Forretningsorden for bestyrelsen i LAG-Ringsted

Forretningsorden for bestyrelsen i LAG-Ringsted Forretningsorden for bestyrelsen i LAG-Ringsted Konstituering og afholdelse af bestyrelsesmøder: 1 Umiddelbart efter afholdelse af en ordinær generalforsamling eller en ekstraordinær generalforsamling,

Læs mere

Brande Fjernvarme amba. Forretningsorden

Brande Fjernvarme amba. Forretningsorden Brande Fjernvarme amba Forretningsorden Indholdsfortegnelse. 1. Indledning. 2. Bestyrelsens konstituering. 3. Bestyrelsesmøder. 4. Formandens rolle. 5. Dagsorden. 6. Beslutninger. 7. Beslutningsprotokol.

Læs mere

Vedtægter for Bramdrupdam Lokalråd

Vedtægter for Bramdrupdam Lokalråd Vedtægter for Bramdrupdam Lokalråd 1 Navn Foreningens navn er Bramdrupdam Lokalråd, herefter benævnt Lokalrådet. 2 Geografisk afgrænsning Geografisk dækker Lokalrådet Kolding Kommunes områdeplan 07, herefter

Læs mere

Forretningsorden for afdelingsbestyrelsen i afdeling Nørreby

Forretningsorden for afdelingsbestyrelsen i afdeling Nørreby TaB Nørreby Juni 2017 Forretningsorden for afdelingsbestyrelsen i afdeling Nørreby 1. Formål Afdelingsbestyrelsen (omtales fremover bestyrelsen) skal arbejde for den bedst mulige trivsel i afdelingen.

Læs mere

Vedtægter for Dværgschnauzerklubben (DvK)

Vedtægter for Dværgschnauzerklubben (DvK) Vedtægter for Dværgschnauzerklubben (DvK) Indhold Side 1 Klubbens navn og hjemsted 3 2 DvKs organisation 3 3 DvKs formål. 3 4 Avlsarbejde... 3 5 Medlemskab 3 6 Kontingent 4 7 Ind- og udmeldelse. 4 8 Bestyrelsen...

Læs mere

Love og Vedtægter for SYDVESTJYSK FUGLEFORENING

Love og Vedtægter for SYDVESTJYSK FUGLEFORENING Side 1 Love og Vedtægter for SYDVESTJYSK FUGLEFORENING 1. NAVN, ADRESSE OG HJEMSTED Foreningens navn er SYDVESTJYSK FUGLEFORENING. Foreningens adresse/hjemsted er Esbjerg Kommune. Foreningens formål er:

Læs mere

Vedtægter for DKK Esbjerg

Vedtægter for DKK Esbjerg Vedtægter for DKK Esbjerg 1 Lokalafdelingen 1) Lokalafdelingens navn er DKK Esbjerg og er hjemmehørende i Esbjerg Kommune. 2) Lokalafdelingen er en del af landsforeningen Dansk Kennel Klub (DKK). 3) Dansk

Læs mere

F O R R E T N I N G S O R D E N

F O R R E T N I N G S O R D E N F O R R E T N I N G S O R D E N for Organisationsorganisationsbestyrelsen i Boligforeningen 3B 1 Organisationsbestyrelsens ansvar Organisationsbestyrelsen har den overordnede ledelse af Boligforeningen

Læs mere

FORRETNINGSORDEN FOR IKAST OG OMEGNS MOTOR KLUB

FORRETNINGSORDEN FOR IKAST OG OMEGNS MOTOR KLUB FORRETNINGSORDEN FOR IKAST OG OMEGNS MOTOR KLUB Bestyrelsen. 1. Valg af bestyrelse. a. Valg til bestyrelse sker i henhold til bestemmelserne i klubbens vedtægter. b. Suppleanter indtræder i bestyrelsen

Læs mere

FIRMAIDRÆTTEN NAKSKOV. Forretningsorden. Gældende: år 2013

FIRMAIDRÆTTEN NAKSKOV. Forretningsorden. Gældende: år 2013 FIRMAIDRÆTTEN NAKSKOV Forretningsorden Gældende: år 2013 1 Indledende møde... 3 2 Præsentation... 3 2.1 Repræsentanter... 3 2.2 Forfald... 3 3 Bestyrelsens mødevirksomhed... 3 4 Udsendelse af dagsorden...

Læs mere

1. Godkendelse af dagsordenen Godkendt. 2. Godkendelse af referat fra seneste bestyrelsesmøde nr 55. Godkendt.

1. Godkendelse af dagsordenen Godkendt. 2. Godkendelse af referat fra seneste bestyrelsesmøde nr 55. Godkendt. Referat: DKC bestyrelsesmøde nr. 56 Dato 14. april 2019 kl. 12.00 Sted:: Hos Torben Lund, Svend Dyrings Vej 31, 7100 Vejle Til stede: Lasse F, Tina P, Torben L, Alice N, Torben N, Mads G. Afbud: Astrid

Læs mere

Vedtægter for Holstebro Speedway Klub.

Vedtægter for Holstebro Speedway Klub. Vedtægter for Holstebro Speedway Klub. 1. Klubbens navn: Klubbens navn er Holstebro Speedway Klub, i det følgende forkortet HoSK. HoSK er tilsluttet Danmarks Motor Union (DMU), og er til enhver tid underlagt

Læs mere

Vendsyssel Husflidsforening. I daglig tale: Vendsyssel Husflid.

Vendsyssel Husflidsforening. I daglig tale: Vendsyssel Husflid. Love for Vendsyssel Husflidsforening. I daglig tale: Vendsyssel Husflid. 1 Navn og hjemsted. Foreningens navn er Vendsyssel Husflidsforening med hjemsted i Hjørring, Brønderslev og Jammerbugt Kommuner.

Læs mere

1. Godkendelse af referat fra det konstituerende bestyrelsesmøde. Bestyrelsen godkendte og underskrev referatet fra det konstituerende bestyrelsesmøde

1. Godkendelse af referat fra det konstituerende bestyrelsesmøde. Bestyrelsen godkendte og underskrev referatet fra det konstituerende bestyrelsesmøde Referat af bestyrelsesmøde i Eurasier Klub Danmark (EKD), afholdt 22. juni 2013, kl. 09:30-17:00 hos Ulla Røjgaard, Skolegade 52, 7400 Herning 22. juni 2013 Deltagere: Formand Legarth Brenbak (LB), næstformand

Læs mere

Organisationshåndbog Generel information om organisationshåndbogen Overordnet forretningsorden

Organisationshåndbog Generel information om organisationshåndbogen Overordnet forretningsorden Organisationshåndbog Herunder finder du Islandsk Fårehundeklubs organisationshåndbog. Den seneste udgave er revideret af bestyrelsen i marts 2018. Organisationshåndbogen kan downloades som PDF her. Generel

Læs mere

Forretningsorden for bestyrelsen Formål med forretningsorden Vedtægterne fastlægger de overordnede spilleregler for ejerforeningens virke og visse regler for bestyrelsens arbejde. Forretningsordenen er

Læs mere

Vedtægter for: Slagelse Kulturråd

Vedtægter for: Slagelse Kulturråd Vedtægter for: Slagelse Kulturråd 1. Foreningens navn er: Slagelse Kulturråd Foreningens Hjemsted er Slagelse kommune: Foreningens adresse er formandens. 2. Foreningens formål er: 1. At samle kulturelt

Læs mere

Frivillighåndbog Bestyrelsesarbejde

Frivillighåndbog Bestyrelsesarbejde Frivillighåndbog Bestyrelsesarbejde 1 Indhold Bestyrelsens arbejde... 3 Generalforsamling og bestyrelse... 3 Bestyrelse... 3 Formandsposten... 4 Næstformandsposten... 4 Kassereren... 5 Sekretæren... 5

Læs mere

VEDTÆGTER FOR VESTJYSK MOTORCROSS CLUB

VEDTÆGTER FOR VESTJYSK MOTORCROSS CLUB VEDTÆGTER FOR VESTJYSK MOTORCROSS CLUB 1. Klubbens navn og hjemsted Klubbens navn er Vestjysk Motocross Club Forkortet V.M.C.C. Klubben er tilsluttet Danmarks Motor Union, D.M.U., og er til en hver tid

Læs mere

Bestyrelsen fastsætter selv sin forretningsorden, jf. foreningens vedtægter 30 stk. 3.

Bestyrelsen fastsætter selv sin forretningsorden, jf. foreningens vedtægter 30 stk. 3. Forretningsorden for bestyrelsen i A/B Ingolf - Juni 2012 Bestyrelsen fastsætter selv sin forretningsorden, jf. foreningens vedtægter 30 stk. 3. Formål Formålet med bestyrelsens arbejde er at varetage

Læs mere

Vedtægter for Ishøj Golfklub

Vedtægter for Ishøj Golfklub Vedtægter for Ishøj Golfklub 1 Ishøj Golfklub og relationerne til banen. Klubbens navn er Ishøj Golfklub med hjemsted i Ishøj. Klubbens formål er at organisere de til golfsporten hørende idrætslige aktiviteter,

Læs mere

Resumé: Vedtægter for foreningen Single Rock Café Herning.

Resumé: Vedtægter for foreningen Single Rock Café Herning. VEDTÆGTER Resumé: Foreningen er ukommerciel, ejet af medlemmerne og gængs demokratisk. Hensigten er ikke at knække singlestatistikken, men at synliggøre den. Og i en tidssvarende form. Ordinær årlig generalforsamling

Læs mere

Mødereferat. Dagsorden: Fra Gitte Bålkilde udsendt på mail den :

Mødereferat. Dagsorden: Fra Gitte Bålkilde udsendt på mail den : Mødereferat Emne: Bestyrelsesmøde ang. konstituering mm. efter GF. Dato: 18.03.2018 Kl. Aftalt til 10-16. Afsluttet ca. 17.30 Sted: Toftevænget 80, 5700 Svendborg Deltagere: Louise Roer (LR), Anne Marie

Læs mere

Ansvars- og arbejdsfordeling i Schæferhundeklubben for Danmarks hovedbestyrelse

Ansvars- og arbejdsfordeling i Schæferhundeklubben for Danmarks hovedbestyrelse Ansvars- og arbejdsfordeling i Schæferhundeklubben for Danmarks hovedbestyrelse 2019 2020 På hovedbestyrelsens møde den 27.3.2019 blev ansvars- og arbejdsfordelingen revideret og justeret. Indholdsfortegnelse

Læs mere

NÆSTVED SEJLKLUB JOLLEAFDELING

NÆSTVED SEJLKLUB JOLLEAFDELING Vedtægter for Jolleafdelingen under Næstved Sejlklub 1 Jolleafdelingens formål At skabe interesse for sejlsport At dygtiggøre medlemmer i sejlsporten, herunder at opretholde ungdomsafdelingen for NSK At

Læs mere

Forretningsorden for Spidshundeklubben s tillidshverv

Forretningsorden for Spidshundeklubben s tillidshverv FORRETNINGSORDEN FOR SPIDSHUNDEKLUBBENS BESTYRELSE 1. KONSTITUERING Bestyrelsen træder sammen snarest efter generalforsamlingen og konstituerer sig. Besættelse af poster sker ved simpelt flertal. 2. NEDSÆTTELSE

Læs mere

1 Navn. Foreningens navn er Værløse Svømmeklub med hjemsted i Furesø kommune. Aktiviteterne foregår primært i Værløse området.

1 Navn. Foreningens navn er Værløse Svømmeklub med hjemsted i Furesø kommune. Aktiviteterne foregår primært i Værløse området. Vedtægter for Værløse Svømmeklub 1 Navn. Foreningens navn er Værløse Svømmeklub med hjemsted i Furesø kommune. Aktiviteterne foregår primært i Værløse området. 2 Formål Foreningens formål er under inspirerende

Læs mere

Vedtægter for Frivilligcenter Nyborg

Vedtægter for Frivilligcenter Nyborg Vedtægter for Frivilligcenter Nyborg Nuværende vedtægter 1 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Frivilligcenter Nyborg. Foreningens hjemsted er Nyborg Kommune. 2 2 Formål Foreningen har som formål: At

Læs mere

Vedtægter for Biografforeningen Sofarækken

Vedtægter for Biografforeningen Sofarækken Vedtægter Vedtægter for Biografforeningen Sofarækken Som vedtaget den 13/3-2016 1 Navn og hjemsted Stk. 1: Foreningens navn er Biografforeningen Sofarækken. Stk. 2: Biografforeningen Sofarækken har hjemsted

Læs mere

Forretningsorden for Grundejerforeningen Buresø Senest opdateret d. 07.10.2013 (Kan opdateres løbende og efter behov) Vedtaget den: 07.10.

Forretningsorden for Grundejerforeningen Buresø Senest opdateret d. 07.10.2013 (Kan opdateres løbende og efter behov) Vedtaget den: 07.10. Forretningsorden for Grundejerforeningen Buresø Senest opdateret d. 07.10.2013 (Kan opdateres løbende og efter behov) Vedtaget den: 07.10.2013 Retningslinjer 1: Forretningsordenens hjemmel og formål Stk.

Læs mere

Vedtægter. Vedtægter for Single Rock Café, Herning - Vedtaget den Vedtægter for foreningen. Single Rock Café Herning.

Vedtægter. Vedtægter for Single Rock Café, Herning - Vedtaget den Vedtægter for foreningen. Single Rock Café Herning. Vedtægter Vedtægter for Single Rock Café, Herning - Vedtaget den 14.3.2014 Foreningen er ukommerciel, ejet af medlemmerne. Hensigten er ikke at knække singlestatistikken, men at synliggøre den. Og i en

Læs mere

Udkast til standardvedtægt for foreninger under Fonden Danske Veteranhjem af 2016

Udkast til standardvedtægt for foreninger under Fonden Danske Veteranhjem af 2016 1 til 12 er enslydende for alle veteranhjem under Fonden Danske Veteranhjem (FDV) og kan ikke ændres ved lokale generalforsamlinger, da de fastlægger de fælles retningslinjer som FDV har fastsat. De lokale

Læs mere

FORRETNINGSORDEN 3. december For. bestyrelsen for Aage V. Jensen Naturfond

FORRETNINGSORDEN 3. december For. bestyrelsen for Aage V. Jensen Naturfond FORRETNINGSORDEN 3. december 2015 For bestyrelsen for Aage V. Jensen Naturfond Bestyrelsen for Aage V. Jensen Naturfond har fastsat denne forretningsorden for bestyrelsens arbejde. 1. Fondens bestyrelse

Læs mere

grundejerforeningen KLINTEVEJ

grundejerforeningen KLINTEVEJ grundejerforeningen KLINTEVEJ VEDTÆGTER FOR "grundejerforeningen KLINTEVEJ". 1. Foreningens navn er "grundejerforeningen Klintevej". 2. Foreningen omfatter grundejere i det af Arbejdernes Andelsboligforening

Læs mere

Foreningens navn er SDU Idræt Kolding og foreningen er hjemmehørende i Kolding kommune. Foreningen er stiftet 10.januar 2013.

Foreningens navn er SDU Idræt Kolding og foreningen er hjemmehørende i Kolding kommune. Foreningen er stiftet 10.januar 2013. 1. Navn og Hjemsted: Foreningens navn er SDU Idræt Kolding og foreningen er hjemmehørende i Kolding kommune. Foreningen er stiftet 10.januar 2013. 2. Formål: Foreningen har til formål at give studerende-

Læs mere

Støtteforeningen TUBAs Venner

Støtteforeningen TUBAs Venner UDKAST VEDTÆGTER FOR Støtteforeningen TUBAs Venner 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Støtteforeningen TUBAs Venner, forkortet TUBAs Venner. Den har hjemsted i Silkeborg Kommune. Hovedadressen er hos

Læs mere

KaJ, Medie- og Journaliststuderendes vedtægter. Vedtaget af KaJ's generalforsamling d. 27. september 2014.

KaJ, Medie- og Journaliststuderendes vedtægter. Vedtaget af KaJ's generalforsamling d. 27. september 2014. Vedtægter KaJ KaJ, Medie- og Journaliststuderendes vedtægter. Vedtaget af KaJ's generalforsamling d. 27. september 2014. 1 Navn Foreningens navn er KaJ Medie- og Journaliststuderende. 2 Formål Specialgruppen

Læs mere

Klubbens navn er Eurasier Klub Danmark (EKD). Klubben er stiftet den 9. september 2007.

Klubbens navn er Eurasier Klub Danmark (EKD). Klubben er stiftet den 9. september 2007. Eurasier Klub Danmark Stiftet den 9. september 2007 Samarbejdende med Dansk Kennel Klub Love for Eurasier Klub Danmark 1 Navn og hjemsted Klubbens navn er Eurasier Klub Danmark (EKD). Klubben er stiftet

Læs mere

På bestyrelsens første møde vælges en formand og en næstformand efter bestemmelsen i vedtægtens 12.

På bestyrelsens første møde vælges en formand og en næstformand efter bestemmelsen i vedtægtens 12. Forretningsorden for bestyrelsen for University College Sjælland I henhold til bekendtgørelse af lov om professionshøjskoler for videregående uddannelse nr. 215 af 27. februar 2013 og vedtægt for Professionshøjskolen

Læs mere

Vedtægt for foreningen Danske Risikorådgivere

Vedtægt for foreningen Danske Risikorådgivere Vedtægt for foreningen Danske Risikorådgivere Navn 1 Foreningens navn er Danske Risikorådgivere. Foreningen er stiftet den 17. april 2002. Formål 2 Foreningens formål er: a. at udbrede kendskabet til og

Læs mere

Indeks. 1 Navn, hjemsted og formål. 2 Optagelses kriterier. 3 Medlems forpligtigelser. 4 Eksklusion. 5 Bestyrelsen. 6 Sekretariatet.

Indeks. 1 Navn, hjemsted og formål. 2 Optagelses kriterier. 3 Medlems forpligtigelser. 4 Eksklusion. 5 Bestyrelsen. 6 Sekretariatet. Vedtægter for Indeks 1 Navn, hjemsted og formål 2 Optagelses kriterier 3 Medlems forpligtigelser 4 Eksklusion 5 Bestyrelsen 6 Sekretariatet 7 Møder 8 Foreningens forpligtigelser 9 Generalforsamlingens

Læs mere

Vedtægter for Blovstrød Løverne

Vedtægter for Blovstrød Løverne Vedtægter for Blovstrød Løverne Stiftet den 15. december 1980 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Blovstrød Løverne. Dens hjemsted er Allerød Kommune. 2 Foreningens formål Blovstrød Løvernes formål

Læs mere

Samarbejdsaftale mellem DRK og regionsledelserne, herunder RKU s komissorium.

Samarbejdsaftale mellem DRK og regionsledelserne, herunder RKU s komissorium. Samarbejdsaftale mellem DRK og regionsledelserne, herunder RKU s komissorium. Nærværende samarbejdsaftale er baseret på vedtægterne for Dansk Retriever Klub samt en revidering af dokumenterne Samarbejdsaftale

Læs mere

Vedtægter for Ganløse Fitness Klub

Vedtægter for Ganløse Fitness Klub Vedtægter for Ganløse Fitness Klub 1 Klubbens navn, hjemsted og hjemmeside Stk. 1 Klubbens navn er Ganløse Fitness Klub. Stk. 2. Klubbens hjemsted er Egedal Kommune. Stk. 3. Klubbens hjemmeside er www.ganløsefitnessklub.dk

Læs mere

Forretningsorden for Hillerød Skytteforening (bestyrelsen)

Forretningsorden for Hillerød Skytteforening (bestyrelsen) Forretningsorden for Hillerød Skytteforening (bestyrelsen) Hillerød den 3. september 2018 1 Forretningsordenens hjemmel og fordeling 1.1 Hjemmel Denne forretningsorden er oprettet i henhold til vedtægternes

Læs mere

Gigtforeningens vedtægter pr. 25.5.2011

Gigtforeningens vedtægter pr. 25.5.2011 Gigtforeningens vedtægter pr. 25.5.2011 Gigtforeningen er stiftet den 17. november 1936 under navnet Rigsforeningen til Bekæmpelse af de rheumatiske Sygdomme, senere kaldet bl.a. Rigsforeningen til Gigtens

Læs mere

Kibæk Fjernvarme amba Forretningsorden

Kibæk Fjernvarme amba Forretningsorden Kibæk Fjernvarme amba Forretningsorden Indholdsfortegnelse. 1. Indledning. 2. Bestyrelsens konstituering. 3. Bestyrelsesmøder. 4. Formandens rolle. 5. Dagsorden. 6. Beslutninger. 7. Beslutningsprotokol.

Læs mere

Vedtægter for Greve-Solrød Erhverv

Vedtægter for Greve-Solrød Erhverv Vedtægter for Greve-Solrød Erhverv 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er Greve-Solrød Erhverv, og dets hjemsted er i enten Greve eller Solrød Kommune. 2. Formål Greve-Solrød Erhvervs formål er at virke

Læs mere

VEDTÆGTER FOR FRIVILLIGCENTER NYBORG

VEDTÆGTER FOR FRIVILLIGCENTER NYBORG VEDTÆGTER FOR FRIVILLIGCENTER NYBORG 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Frivilligcenter Nyborg. Foreningens hjemsted er Nyborg Kommune. 2 Formål Foreningen har som formål: At drive Frivilligcenter

Læs mere

Vedtægter for Nykøbing Sjælland Lokalhistoriske Forening

Vedtægter for Nykøbing Sjælland Lokalhistoriske Forening Historisk selskab for Nykøbing Sjælland og omegn Lokalhistorisk Forening for Nykøbing Sjælland og omegn 1 Foreningens navn Foreningens navn er: Historisk selskab for Nykøbing Sjælland og omegn 2 Hjemsted

Læs mere

Vedtægter. 1. Navn og hjemsted

Vedtægter. 1. Navn og hjemsted Vedtægter 1. Navn og hjemsted 1.1 Foreningens navn er Hundested By & Erhverv. 1.2 Foreningens hjemsted er 3390 Hundested, og foreningens adresse er formandens bopæl. 2.1 Foreningens formål er: 2. Formål

Læs mere

Forretningsorden for ApS

Forretningsorden for ApS Forretningsorden for ApS Denne forretningsorden gælder for bestyrelsen i CVR nr.. 1.0 Konstituering 1.1 Bestyrelsen træder sammen for at konstituere sig umiddelbart efter den ordinære generalforsamling.

Læs mere

Vedtægter for EUD læsevejlederforeningen

Vedtægter for EUD læsevejlederforeningen Vedtægter for EUD læsevejlederforeningen Etableret i 2011 1 Indhold: 1 Navn og hjemsted side 3 2 Foreningens formål side 3 3 Foreningens mål side 3 4 Medlemskab side 4 5 Kontingent side 4 6 Foreningens

Læs mere

V E D T Æ G T E R. Foreningen Liv i Landsbyen

V E D T Æ G T E R. Foreningen Liv i Landsbyen V E D T Æ G T E R for Foreningen Liv i Landsbyen - et socialøkonomisk projekt ALKEN * BJEDSTRUP * BOES * ILLERUP * SVEJSTRUP Foreningens navn og hjemsted 1 Foreningens navn er Foreningen Liv i Landsbyen

Læs mere

Vedtægter for DAF Roskildeafdelingen hjemmehørende i postnummer 4000 Roskilde

Vedtægter for DAF Roskildeafdelingen hjemmehørende i postnummer 4000 Roskilde Vedtægter for DAF Roskildeafdelingen hjemmehørende i postnummer 4000 Roskilde 1. Navn og hjemsted Lokalforeningens navn er DAF Roskildeafdelingen. Dens hjemsted er formandens adresse. 2. Formål Lokalforeningens

Læs mere

Vedtægter Vedtaget 3. oktober 2015

Vedtægter Vedtaget 3. oktober 2015 Vedtægter Vedtaget 3. oktober 2015 1. Foreningens navn og hjemsted: Foreningens navn er Gb-foreningen, og dens hjemsted er på den til enhver tid siddende formands adresse. 2. Foreningens formål: Foreningens

Læs mere

Bestyrelsesmøde den 20.05. 2007 i Søndersø på Fyn

Bestyrelsesmøde den 20.05. 2007 i Søndersø på Fyn Bestyrelsesmøde den 20.05. 2007 i Søndersø på Fyn Til stede: Kirsten Frantzen, Sarah Brandes, Vibeke Bødtger, Jan Buch Jacobsen, Mette Antonsen. Webmaster Georg Carlsen - fra kl. 13. 30 Afbud fra: Else

Læs mere

Vedtægter for Det Frivillige Kulturelle Samråd

Vedtægter for Det Frivillige Kulturelle Samråd Det Frivillige Kulturelle Samråd Vedtægter for Det Frivillige Kulturelle Samråd 1 Navn Stk. 1 Det Frivillige Kulturelle Samråd (FKS). FKS hjemsted er formandens eller sekretariatets adresse. 2 Formål Stk.

Læs mere

Vedtægter for. Studerendes Almen Medicinske Selskab (SAMS) Aalborg

Vedtægter for. Studerendes Almen Medicinske Selskab (SAMS) Aalborg 1 Navn og hjemsted Vedtægter for Studerendes Almen Medicinske Selskab (SAMS) Aalborg Foreningens navn er Studerendes Almen Medicinske Selskab (SAMS) Aalborg. Forenings mailadresse: Samsaalborg@gmail.com

Læs mere

Vedtægter. at gennemføre: klubløb, foredrag og filmforevisninger, at skabe:

Vedtægter. at gennemføre: klubløb, foredrag og filmforevisninger, at skabe: Vedtægter 1. NAVN Klubbens navn: FIAT 500 KLUB DANMARK 2. FORMÅL Klubbens formål er: At fremme og vedligeholde medlemmernes interesse for hækmotoriserede Fiat biler af modellerne (incl. Abarth/Steyer Puch):

Læs mere

1. Navn 1.1 Foreningens navn er MeetDenmark Dansk Erhvervs- og Mødeturisme ( Foreningen )

1. Navn 1.1 Foreningens navn er MeetDenmark Dansk Erhvervs- og Mødeturisme ( Foreningen ) Vedtægter for foreningen MeetDenmark - Dansk Erhvervs- og Mødeturisme 1. Navn 1.1 Foreningens navn er MeetDenmark Dansk Erhvervs- og Mødeturisme ( Foreningen ) 2. Hjemsted 2.1 Foreningen har adresse og

Læs mere

VEDTÆGTER. Foreningen Dansif CVR nr

VEDTÆGTER. Foreningen Dansif CVR nr VEDTÆGTER for Foreningen Dansif CVR nr. 33 63 63 85 Side 2 af 7 1 Navn og hjemsted 1.1 Foreningens navn er Dansif. 1.2 Dansif er en frivillig forening. 1.3 Foreningens hjemsted er Region Hovedstaden. 2

Læs mere

Vedtægter for Sjælsø Skakklub (Forslag)

Vedtægter for Sjælsø Skakklub (Forslag) Vedtægter for Sjælsø Skakklub (Forslag) Disse vedtægter træder i kraft ved sammenlægning af Rudersdal Skakklub og Hørsholm Skakklub. De erstatter hidtidige vedtægter for Sjælsø Skakklub. 1 - Navn og formål.

Læs mere

Vedtægter. Klubbens navn er Assens Sejlklub. Dens hjemsted er Assens Kommune.

Vedtægter. Klubbens navn er Assens Sejlklub. Dens hjemsted er Assens Kommune. Vedtægter 1 Navn og hjemsted Klubbens navn er Assens Sejlklub. Dens hjemsted er Assens Kommune. 2 Formål Klubbens formål er - at varetage medlemmernes interesse for fritidssejlads - at arbejde for at øge

Læs mere

Vedtægter for Nyreforeningen - Sønderjylland

Vedtægter for Nyreforeningen - Sønderjylland Vedtægter for Nyreforeningen - Sønderjylland Nyreforeningen - Sønderjylland Vedtægter 1 Vedtægter - for Nyreforeningen Sønderjylland Navn: 1: Kredsens navn er Nyreforeningen Sønderjylland. Hjemsted er

Læs mere

F O R R E T N I N G S O R D E N. for. PTO s bestyrelse & forretningsudvalg

F O R R E T N I N G S O R D E N. for. PTO s bestyrelse & forretningsudvalg F O R R E T N I N G S O R D E N for PTO s bestyrelse & forretningsudvalg Nedenstående reguleringsgrundlag for PTO s forretningsorden omfatter såvel forretningsudvalget (FU), som bestyrelsen. Under det

Læs mere

VEDTÆGTER for "HJARNØ FÆRGEFART"

VEDTÆGTER for HJARNØ FÆRGEFART Vedtægterne er gældende fra 1. januar 2018. VEDTÆGTER for "HJARNØ FÆRGEFART" 1 "Hjarnø Færgefart" er en selvejende institution, d e r er oprettet m e d d e t formål at varetage søtransporten mellem Hjarnø

Læs mere

Forretningsorden for kredsbestyrelsen i Kolonihaveforbundet, Hovedstaden Syd Kreds 1 Vedtaget

Forretningsorden for kredsbestyrelsen i Kolonihaveforbundet, Hovedstaden Syd Kreds 1 Vedtaget Forretningsorden for kredsbestyrelsen i Kolonihaveforbundet, Hovedstaden Syd Kreds 1 Vedtaget 19.10.2016 1 Formål med forretningsorden Formålet med forretningsordenen er at udstikke rammer for kredsbestyrelsens

Læs mere

Forretningsorden for bestyrelsen i Danske Erhvervsskoler og -Gymnasier Bestyrelserne

Forretningsorden for bestyrelsen i Danske Erhvervsskoler og -Gymnasier Bestyrelserne Forretningsorden for bestyrelsen i Danske Erhvervsskoler og -Gymnasier Bestyrelserne 1. BESTYRELSENS SAMMENSÆTNING Bestyrelsen består af 18 medlemmer og 5 suppleanter, som er blevet valgt på Danske Erhvervsskoler

Læs mere

Vedtægter for Coronet Club Danmark / www.coronetclub.dk. 1. Klubbens navn, adresse og mærke: Klubbens navn er Coronet Club Danmark / coronetclub.dk.

Vedtægter for Coronet Club Danmark / www.coronetclub.dk. 1. Klubbens navn, adresse og mærke: Klubbens navn er Coronet Club Danmark / coronetclub.dk. Vedtægter for Coronet Club Danmark / www.coronetclub.dk. 1. Klubbens navn, adresse og mærke: Klubbens navn er Coronet Club Danmark / coronetclub.dk. Adressen er den til enhver tid siddende formands adresse.

Læs mere

FORRETNINGSORDEN FOR BESTYRELSEN. for. Grundejerforeningen Fjordparken

FORRETNINGSORDEN FOR BESTYRELSEN. for. Grundejerforeningen Fjordparken D01644843 FORRETNINGSORDEN FOR BESTYRELSEN for Grundejerforeningen Fjordparken 1. Bestyrelsens møder, antal og indkaldelse. 1.1. Bestyrelsen holder mindst et møde pr. kvartal (ordinære bestyrelsesmøder).

Læs mere

Vedtægter for Silkeborg

Vedtægter for Silkeborg Vedtægter for Silkeborg Vedtægter for Silkeborg Single Rock Café Silkeborg 1. Foreningens navn Foreningens navn er Single Rock Café. Foreningen er hjemmehørende i Silkeborg Kommune. Foreningen er en selvstændig

Læs mere

Tidligere vedtægter for Borup Kino. Nye vedtægter for Borup Kino. Navn og hjemsted: 1.1. Foreningens navn er Borup Kino.

Tidligere vedtægter for Borup Kino. Nye vedtægter for Borup Kino. Navn og hjemsted: 1.1. Foreningens navn er Borup Kino. Tidligere vedtægter for Borup Kino Nye vedtægter for Borup Kino 1 Navn og hjemsted: 1.1. Foreningens navn er Borup Kino. 1.2. Foreningens hjemsted er Borup, Køge Kommune. 1 Navn og hjemsted: 1.1 Foreningens

Læs mere

F O R R E T N I N G S O R D E N

F O R R E T N I N G S O R D E N F O R R E T N I N G S O R D E N Organisationsbestyrelsen i Boligforeningen 3B 1 Organisationsbestyrelsens ansvar Organisationsbestyrelsen har den overordnede ledelse af Boligforeningen 3B og dens afdelinger

Læs mere

1 Foreningens navn er Grundejerforeningen Kollekolleparken. Dens hjemsted er Furesø Kommune.

1 Foreningens navn er Grundejerforeningen Kollekolleparken. Dens hjemsted er Furesø Kommune. Grundejerforeningen Kollekolleparken Side 1 af 5 Vedtægter I Navn, hjemsted og formål 1 Foreningens navn er Grundejerforeningen Kollekolleparken. Dens hjemsted er Furesø Kommune. 2 Foreningens formål er

Læs mere

Forretningsorden for bestyrelsen for den selvejende institution U/Nord

Forretningsorden for bestyrelsen for den selvejende institution U/Nord Forretningsorden for bestyrelsen for den selvejende institution Iht. 14 i Vedtægt for den selvejende institution af 1. januar 2019 er følgende forretningsorden fastsat: 1. Bestyrelsens konstituering 1.1.

Læs mere

ADVOKATFIRMA RED BARNET UNGDOM VEDTÆGTER

ADVOKATFIRMA RED BARNET UNGDOM VEDTÆGTER ADVOKATFIRMA RED BARNET UNGDOM VEDTÆGTER INDHOLDSFORTEGNELSE 1 NAVN OG FORMÅL... 3 2 MEDLEMMER... 3 3 MYNDIGHEDER... 4 4 LANDSMØDE... 4 5 EKSTRAORDINÆRT LANDSMØDE... 6 6 VALG AF BESTYRELSE... 7 7 BESTYRELSEN...

Læs mere