~ lanreçpsterld--2l4.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "~ lanreçpsterld--2l4."

Transkript

1 ~ lanreçpsterld--2l4. ~~7/ ~~fr /~ ADVO KATF1RMAET JENS PERREGAARD, lrs. INGFUD MØLLER, lrs. T. STORM NIELSEN, adv. OLE VOJDEMAN,adv. VESTERGADE FAABORG TLF /~2-V5~ ft~ BROBY KOMMUNE BOL IGOMRADE ALLESTED-VEJLE I Lokalpian nr. 4a

2 1. BROBY KOMMUNE LOKALPLAN NR.. 4 a FOR ET BOLIGOMRÅDE I ALLESTED-VEJLE I henhold til kommuneplanloven (lov nr. 287 af 26. juni 1975) fastsættes herved følgende bestemmelser for det i 2 stk. 1 nævnte område. 1 Lokal p1 anens formål 1. Formålet med tilvejebringelsen af lokaiplanen er, at udlægge et område til boliger med tilhørende fælles opholdsarealer. Formålet er endvidere, at der inden for området skabes mulighed for etablering af lavt-tæt boligbyggeri (kæde, klynge-, række- eller,gårdhuse) med en bebyggelsesprocent på Område og zonestatus 1. Lokalpianen afgrænses som vist på vedhæftede kort og omfattér følciende matr. nr.: 7~,7a1, 7bl, 7bm, 7bn, 7bo, 7bp, 7bq, 7br, 7bs, 7bt, 7bU, 75v, 7bX, 7by, 7bz, 7bæ, 7bø, 7Ca og 7cb, alle af Vejle By, Vejle, samt alle parcel ler, der efter udstykkes fra de nævnte ejendomme. 2. Området er beliggende i byzone. 3 Områdets anvendel se 1. Området må kun anvendes til boligformål. 2. Området inddeles i område I og område II. (Se vedhæftede kortbilag). Område I: 3. Bebyggelsen inden for område I må kun bestå af åben og lav bebyggelse (parcelhuse). 4. På hver ejendom må kun opføres eller indrettes én bolig. Område II: 5. Bebyggelsen inden for område II må bestå af åben og lav bebyggelse (parcelhuse), og åben og tæt bebyggelse (række-, kæde-, klynge- eller gårdhuse). 6. Der må inden for område II ligeledes placeres dobbelthuse, lettere kollektive boliger (pensionistboliger) samt byggeri til udlejning (f.eks. almentnyttigt boligbyggeri). 7. Ved udbygning af område II må tilstræbes, at en boliggruppe i sin helhed üdbygges enten med åben og lav boligbyggeri (parcelhuse), eller med åben og tæt boligbyggeri (række-, kæde-, klynge- eller gårdhuse). Fælles for område I og område II:

3 8. Kommunalbestyrelsen kan tilladè, at der på ejendommen drives en sådan virksomhed, som almindeligvis kan udføres i beboelsesområder under forudsætning af, at virksomheden drives af den, der.bebor den pågældende ejendom, at virksomheden efter kommunalbestyrelsens skøn drives på en sådan måde, at ejendommens karakter af beboelsesejendom ikke forandres (herunder ved skiltning eller lignende), og områdets karakter af boligområde brydes, at virksomheden ikke medfører ulempe for de omboende, at virksomheden ikke medfører behov for parkering, der ikke er plads til på den pågældende ejendom. Ejendommen må i øvrigt ikke benyttes til nogen form for erhvervsvirksomhed. 9.. Inden for området som helhed kan opføres transformerstation til kvarterets forsyning, når de ikke har mere end 10 m2 bebygget areal og ikke gives en højde af mere end 2 m over terræn, og når de udformes i overensstemmelse med den øvrige bebyggelse. 2. Område I: Udstykni ng~r 1. Udstykning må i princippet kun foretages i overensstemmelse med den på vedhæftede Område II: kortbilag viste udstykningsplan. 2. Dersom der inden for en boliggruppe placeres åben og lav bebyggelse (parcelhuse) må udstykning i princippet kun foretages i overensstemmelse med den på vedhæftede kortbilag viste udstykningsplan. (Parcellerne må altså ved fastholdelse af det byplanmæssige princip udstykkes såvel mindre som større). 3. Dersom der inden for en boliggruppe placeres åben og tæt bebyggelse (række, kæde-, klynge- eller gårdhuse) skal der udarbejdes en samlet plan for bo- 1 iggruppen. Denne plan skal før (eventuel) udstykning godkendes af kommunalbestyrelsen efter at have været forelagt grundejerforeningen for området. (Se også 11 i nærværende lokaiplan). 4. Dobbelthuse må inden for område II placeres såvel i åben og lav ri (parcelhuse), som i åben og tæt boligbyggeri (række-, kæde, boligbygge- klynge eller gårdhuse). 5 Vej- og stiforhold I. Der udlægges areal til følgende nye veje og stier med en beliggenhed som vist på vedhæftede kortbilag. Vejen A-B i en bredde af 12 m. (2-5 2,8-1,2-1,0) se vedhæftede kortbilag. Vejen C-D i en bredde af 12 m. (2-5-2,8 1,2-1,0) se vedhæftede kortbilag. Vejen C-D afsluttes med vendeplads. De viste boligveje føres i en bredde af 5 m (excl, rabat) ind i boliggrup pen, hvor de i en bredde af 4 m løber rundt om det interne opholds- og friareal..

4 3. Kvarterstier udlægges i en bredde af 5 m med 3 m belægning. Boligstier udlægges i en breddeaf 3 m med 2m belægning. Stier langs vejene A-B og C-D udlægges i en bredde på 1,2 m. 2. Der pålægges byggelinie på 2,5 m langs begge sider af vejene A-B og C-D. (Se vedhæftede kortbilag). 3. Til vejene A-B og C-D må der ikke være direkte adgang fra de tilgrænsende ejendomme. Dog må på vejstrækningen C-B være adgang fra.de uden for boliggrupperne beliggende ejendomme. (I nærværende lokalpian ialt 3 ejendomme). 6 Spor- og ledningsanlæg 1. El-ledninger, herunder til vejbelysning, må ikke fremføres som luftledninger, men skal udføres som jordkabler. 7 Bebyggelsens omfang og placering Område I: 1. Bebyggelsesprocenten for den enkelte ejendom må ikke overstige 25. Område II: 2. Dersom der inden for en boliggruppe placeres åben og lav bebyggelse (parcelhuse) må bebyggelsesprocenten for den enkelte ejendom ikke overstige Dersom der inden for en boliggruppe placeres tæt og lav bebyggelse (række-, kæde-, klynge- eller gårdhuse) må bebyggelsesprocenten for den enkelte ejendom ikke overstige 35. Fælles for område I og område II: 4. Bygninger må ikke opføres med mere end én etage med udnyttelig tagetage. 5. En eventuel kælder må ikke have loftet beliggende mere end 1,0 m over terræn (niveauplan). 6. Intet punkt af en bygnings ydervæg eller tagfiade må gives en højde, der overstiger 8,5 m over terræn, målt efter reglerne i bygningsreglementet. 8 Bebyggelsens ydre fremtræden 1. Skiltning og reklamering må kun finde sted med kommunalbestyrelsens tilladelse i hvert enkelt tilfælde. 2. Blanke og reflekterende tagmaterialer må ikke anvendes. Ved opførelse af solenergihuse kan kommunalbestyrelsen give dispensation. 3. Til udvendige bygningssider samt tagflader må ikke anvendes materiale, som efter kommunalbestyrelsens skøn virker skænmende.

5 4. 9 Ubebyggede arealer.1:. De med priksignatur på vedhæftede kortbilag viste arealer må ikke udstykkes til bebyggelse, men udlægges som fælles opholdsarealer for boliggrupperne Indretning og eventuel beplantning af de for boliggrupperne udlàgte fælles opholdsarealer må kun ske i overensstemmelse med en for de enkelte områder samlet udarbejdet plan, der skal godkendes af kommunalbestyrelsen. (Se også 11, stk. 4) Det med priksignatur og et kryds på vedhæftede kortbilag viste areal må lk ke udstykkes til bebyggelse, rådet som helhed. men udlægges sàm fælles opholdsareal for om- Arealet er opdelt i et.asfalteret areal og i et grønt areal. Plantningen skal bestå af en højstammet løvfældende plantning. (Se vedhæftede kortbi- 1 ag). 4. I områderne omtalt i nærværende s stk. i og stk. 3 må etableres mindre bebyggelse (max. 1 etage) orienteret mod områdernes anvendelse som fælles opholdsareal. Dog skal kommunalbestyrelsens godkendelse i hvert enkelt tilfælde indhentes. 5.. Langs Fangelvei skal etableres et 10 m bredt grønt areal. Beplantningen skal bestå af en højstammet løvfældende plantning. (Se vedhæftede kortbilag). 6. Langs vejene A-B og C-D skal etableres den på vedhæftede kortbiiag viste beplantning. 7. Dersom der ønskes hegning inden for en boliggruppe, må dette kun ske som levende hegn både i naboskel, vejskel og skel mod fælles opholdsareal. 8. Dersom der ikke ønskes hegning inden for en boliggruppe, skal der udarbejdes en for boliggruppen samlet beplantningspian, der skal godkendes af kommunalbestyrel sen. 9. Belysning af veje og andre færdselsarealer må kun udføres som parkbelysning (Max. lyspurfkthøjde 3,0 m over terræn). 10 Forudsætninger for ibrugtagen af ny bebyggelse 1. Ny bebyggelse må ikke tages i brug, før der er etableret det i 9, stk. 5 nævnte 10 m brede grønne areal med beplantning. 2. Ny bebyggelse må ikke uden kommunalbestyrelsens tilladelse tages i brug, før bebyggelsen er tilsluttet et kollektivt varmeforsyningsanlæg efter kommunalbestyrelsens anvisning. Denne bestemmelse gælder dog ikke for del af område I. (Se vedhæftede kortbilag). 11 Grundejerforening 1. Der skal oprettes en grundejerforening med medlemspligt for samtlige ejere. af grunde inden for lokalpianens område. 2. Grundejerforeningen skal oprettes senest når 10 af de udstykkede grunde er solgt., (og når kommunalbestyrelsen kræver det).

6 3. Grundejerforeningen skal forestå drift og vedligeholdelse af de i~ 9 st k. 1, stk. 3, stk. 5 og stk. 6 nævnte fællesarealer og beplantninger. 4. Grundejerforeningen skal endvidere forestå etablering af de i 9 stk..1 nævnte opholdsarealer for boliggrupperne. Indretning og eventuel beplantning af nævnte opholdsarealer skal være afslutté~t~s?enest2 år efter sidste grund inden for en boliggruppe er bebygget. 5. Grund~e~3erforenjngensvedtægter skal godkendes af kommunalbestyrelsen. 12 Ophævelse af byplanvedtægt eller ældre lokaiplan 1. Den under 13. september 1978 af Brobykommunalbestyrelse endeligt godkendte lokaiplan nr. 4 ophæves. 13 Vedtagelsespåtegning i. Således vedtaget af Broby kommunalbestyrelse, den 9. december Knud E. Priisholm P. Overbeck borgmester kommunaldirektør 2. I henhold til 27 i lov om kommuneplaner vedtages foranstående lokalpian endel igt. Broby kommunalbestyrelse, den ~ ~ På kommunalbestyrelsens vegne M. Kirketerp-Møller P. Overbeck borgmester kommunaldirektør 3. Dato for offentliggørelse af kommunalbestyrelsens endelige vedtagelse af nærværende lokalplan nr. 4a Dato. ~! Tinglysning: Dato: ~ Nærværende lokalpian nr. 4a.begæres tinglyst på de under 2, stk. 1 nævnte områder. I henhold til 12 i nærværende lokaiplan bedes lokalplan nr. 4 aflyst. Faaborg, den 19. april 1983 Jens Perregaard lrs.

7 INDE~ØRTWDAG9OGEN RETTEN I FAABORG 20.0L » LY ST ~ ~ ~ 4 / i 1 ;n~...-~ ~~ \1i~ / !; ~ :1! k. C~.~&4 I i i i, :~ A. ~ Is ~: 1*,.: $ç~ ~7c~.a.{C~~1: ~ «*~ ~! j~j~ ~#% Lf,.. I ~r.;~r ~ ~ «~jøi

8 Iq~ e~ios1ä.2 ~AkAk~t~Skab nr. (udfyldes at dommerkontoret) (udfyldes at dommerkonto,et) 71 I i ~I I. i.. i, 1 ti lå: I 7 7~f Kortbilag til lokalplan nr. 4 a Vejle By, Vejle Broby kommune Fyns amt Udfærdiget i november 1982 til brug ved tinglysning Landinspektør ca. l:200q 7 rezestiforbindelse Vejforbindelsr Lokalplanens begrænsning ~~Højstarnmet ~:~-~Fænesopholdsareal løvfældende træer Områdeinddelingsgrænse -Byggelinie ~Z5orn Zoo ni 5.00 ni. 2.8 i 1.20 ni I.00 ni rvjzcl,lcii¼e 1tillings. rmular Originaltegning i mål 1:2000 Elektra AIS meter

dens P~ ~ lrs. LOKALPLAN nr. 2 INGR~ Mø L ~, lrs. LSEN,adv. FOR ET BOLIGOMRÅDE I NØRRE BROBY VESTERG fl~i 5~OOFAABORG llà. ~ 17 27

dens P~ ~ lrs. LOKALPLAN nr. 2 INGR~ Mø L ~, lrs. LSEN,adv. FOR ET BOLIGOMRÅDE I NØRRE BROBY VESTERG fl~i 5~OOFAABORG llà. ~ 17 27 Pianreg~terip-4LL~R 2 ~ ~ BROBY KOMMUNE A~V AFT c/~ JI3~A6 dens P~ ~ lrs. LOKALPLAN nr. 2 INGR~ Mø L ~, lrs. T.STo~ MNI LSEN,adv. FOR ET BOLIGOMRÅDE I NØRRE BROBY VESTERG fl~i 5~OOFAABORG llà. ~ 17 27

Læs mere

LOKALPLAN NR. 7.6 FOR SVINDINGE BY ØRBÆK KOMMUNE NOVEMBER 1980

LOKALPLAN NR. 7.6 FOR SVINDINGE BY ØRBÆK KOMMUNE NOVEMBER 1980 LOKALPLAN NR. 7.6 FOR SVINDINGE BY ØRBÆK KOMMUNE NOVEMBER 1980 ØRBÆK KOMMUNE LOKALPLAN 7.6 FOR SVINDINGE BY I henhold til kommuneplanloven (Lov nr. 287 af 26. juni 1975) fastsættes herved følgende bestemmelser

Læs mere

Lokalplan nr. 025 Parkalle I, Tarm

Lokalplan nr. 025 Parkalle I, Tarm Lokalplan nr. 025 Parkalle I, Tarm Teknik & Miljø Toften 6 6880 Tarm 96 48 48 48 e-mail: teknisk@egvadkom.dk Beskrivelse af lokalplanens retdvirkninger. Efter kommunalbestyrelsens endelige vedtagelse

Læs mere

b KOMMUNE LANGESKOV BY LOKALPLAN NR ~ LANGESKOV

b KOMMUNE LANGESKOV BY LOKALPLAN NR ~ LANGESKOV -~ LANGESKOV b KOMMUNE LANGESKOV BY LOKALPLAN NR.15 1982. LANGESKOV KOMMUNE Lokal plan nr.15 for et boligområde Langeskov by. (Tillæg nr.2 til lokaiplan nr.1). 1.aug.1982 J.nr.O1.02.05.P16/300-82 1. LANGESKOV

Læs mere

KOMMUNE ULLERSLEV LOKALPLAN NR.20 FOR ET BOLIGOMRÅDE I BÖNDEMOSÉN ULLERSLEV BY. RETTEN~I i~1ye?org. 17~.1h89~O9:42: OOOO5OO-~.OO. 103914 Sti -.

KOMMUNE ULLERSLEV LOKALPLAN NR.20 FOR ET BOLIGOMRÅDE I BÖNDEMOSÉN ULLERSLEV BY. RETTEN~I i~1ye?org. 17~.1h89~O9:42: OOOO5OO-~.OO. 103914 Sti -. ULLERSLEV LOKALPLAN KOMMUNE NR.20 RETTEN~I i~1ye?org -~ kun:gvid~3tmed MSTEMPLINGJA~ DOMMERKONmREJ-~KASSEKONTRo~ppARAT E 133284~~ 17~.1h89~O9:42: OOOO5OO-~.OO. 103914 Sti -., FOR ET BOLIGOMRÅDE I BÖNDEMOSÉN

Læs mere

DUDME KOMMUNE LO KALPLAN. nrml9 BO LIG OM R Å&DE GARTNERVÆNGET HESSELAGER.

DUDME KOMMUNE LO KALPLAN. nrml9 BO LIG OM R Å&DE GARTNERVÆNGET HESSELAGER. DUDME KOMMUNE LO KALPLAN nrml9 BO LIG OM R Å&DE VED GARTNERVÆNGET I HESSELAGER. INDHOLD Indholdet af Lokalplanens Lokaiplanens Lokalplan nr lokalpianen forhold retsvirkninger 19 1. Lokaiplanens formål

Læs mere

LOKALPLAN NR. FOR BOLIGOMRÅDE DEL AF LYØVEJ I BÅRING NØRRE AABY KOMMUNE

LOKALPLAN NR. FOR BOLIGOMRÅDE DEL AF LYØVEJ I BÅRING NØRRE AABY KOMMUNE LOKALPLAN NR. FOR BOLIGOMRÅDE DEL AF LYØVEJ I BÅRING NØRRE AABY KOMMUNE NØRRE AABY KOMMUNE Teknisk forvaltning Matr.nr. l5q og l8ao Båring By, Asperup l.2.5:p16 HK/ak Lokalpian nr. 48 (1995 338) T~7 -

Læs mere

Lokaiplan nr Beskrivelse af lokalpianens retsvirkninger.

Lokaiplan nr Beskrivelse af lokalpianens retsvirkninger. . sydlangeland ~ kommune ~ Lokaiplan nr. 1.01 Beskrivelse af lokalpianens retsvirkninger. Efter kommunalbestyrelsens endelige vedtagelse og offentliggørelse af lokalpianen må ejendomme, der er omfattet

Læs mere

LOKALPLAN NR. 7.4 FOR REFSVINDINGE BY ØRBÆK KOMMUNE APRIL 1980

LOKALPLAN NR. 7.4 FOR REFSVINDINGE BY ØRBÆK KOMMUNE APRIL 1980 LOKALPLAN NR. 7.4 FOR REFSVINDINGE BY ØRBÆK KOMMUNE APRIL 1980 ØRBÆK KOMMUNE LOKALPLAN 7i~ REFSVINDINGE I henhold til kommuneplanloven ( Lov nr. 287 af 26. juni 1975) fastsættes herved følgende bestemmelser

Læs mere

I I I I I I I I I I I I I I I I I I I

I I I I I I I I I I I I I I I I I I I i LOKALPLAN NR. 7.5, 8.3, 8.4 OG aa FOR HERRESTED MÅRE BY ØRBÆK KOMMUNE MARTS 1979 1. ØRBÆK KOMMUNE LOKALPLAN NR. 7.5, 8.3, 8i~, 9.2 FOR OMRÅDER HERRESTED-MÅRE BY henhold til kommuneplanloven (lov nr.

Læs mere

KOMMUNE LANGESKOV LAVI NDSGÅRDSVEJ LANGESKOV > 0~

KOMMUNE LANGESKOV LAVI NDSGÅRDSVEJ LANGESKOV > 0~ LANGESKOV KOMMUNE LAVI NDSGÅRDSVEJ -~ w > 0~ 0 LANGESKOV BY LOKALPLAN NR.11 1980 r LANGESKOV KOMMUNE Lokaiplan nr.11 for et boligområde i Langeskov by o2.lo.1979 Rev.2o.o2.198o J.nr.ol.o2.P16/393 79 2.

Læs mere

Lokalplan 28. Vest for Rungsted Havn. Ewaldshave

Lokalplan 28. Vest for Rungsted Havn. Ewaldshave Lokalplan 28 Vest for Rungsted Havn Ewaldshave I henhold til kommuneplanloven (lov nr. 287 af 26. juni 1975 fastsættes herved følgende bestemmelser for det i 2 nævnte område. FORMAL : 1. Hensigten med

Læs mere

for et boligomràde ved Bygden og Sandnæsvej

for et boligomràde ved Bygden og Sandnæsvej Vejlé kommune. Teknisk forvaltning December 1989 Lokalpian nr. 104 for et boligomràde ved Bygden og Sandnæsvej.~ ) VEJLE KOMMUNE TEKNISK FORVALTNING November 1989 Lokalpian nr. 104 for et boligområde ved

Læs mere

LOKALPLAN NR FOR REFS VINDINGE ØRBÆK KOIV1MUNE DECENIBER 1979

LOKALPLAN NR FOR REFS VINDINGE ØRBÆK KOIV1MUNE DECENIBER 1979 LOKALPLAN NR. 6.2.1 FOR REFS VINDINGE ØRBÆK KOIV1MUNE DECENIBER 1979 ØRBÆK KOMMUNE LOKALPLAN 6.2.1 REFS-VINDINGE I henhold til kommuneplanloven ( Lov nr. 287 af 26. juni 1975) fastsættes herved følgende

Læs mere

Boligområde mellem Jyllinge Parkvej og Møllevej.

Boligområde mellem Jyllinge Parkvej og Møllevej. GUNDSØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 08 Boligområde mellem Jyllinge Parkvej og Møllevej. I henhold til kommuneplanloven (lov nr. 734 af 2 december 1982) fastsættes herved følgende bestemmelser for det i 2 nævnte

Læs mere

VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 28 for et boligområde umiddelbart øst for Vestergades udmunding i Røddingvej

VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 28 for et boligområde umiddelbart øst for Vestergades udmunding i Røddingvej VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 28 for et boligområde umiddelbart øst for Vestergades udmunding i Røddingvej side l Lokalplan nr. 28 for et område ved Vestergade/Røddingevej, Vester Vamdrup, Vamdrup Kommune.

Læs mere

HALS KOMMUNE LOKALPLAN N R. 3.06

HALS KOMMUNE LOKALPLAN N R. 3.06 HALS KOMMUNE LOKALPLAN N R. 3.06 s, INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE LOKALPLAN NR. 3.-06 1. Lokalplanens formål... 1 2. Lokalplanens område... 1 3. Områdets anvendelse... 2 4. Udstykninger... 2 5. Vej- og stiforhold...

Læs mere

MRP1REEP WDMMU~E L ORRLPLAN. otm4ifz lite boli~o?wtilvel 39dg~zi~HtWIi4LLL hj, MaPIaI~eI~konintww1. FU~ I{ LS.

MRP1REEP WDMMU~E L ORRLPLAN. otm4ifz lite boli~o?wtilvel 39dg~zi~HtWIi4LLL hj, MaPIaI~eI~konintww1. FU~ I{ LS. i~ MRP1REEP WDMMU~E L ORRLPLAN FU~ I{ LS. otm4ifz lite boli~o?wtilvel 39dg~zi~HtWIi4LLL hj, MaPIaI~eI~konintww1. INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE side I Hvad er en lokaiplan : I Lokaiplanens område 2 Lokalpianens

Læs mere

VEJLE KOMMUNE. TEKNISK FORVALTNING LOKALPLAN NR. 59 FOR ET OMRÅDE VED BRYGGERVANGEN

VEJLE KOMMUNE. TEKNISK FORVALTNING LOKALPLAN NR. 59 FOR ET OMRÅDE VED BRYGGERVANGEN VEJLE KOMMUNE. TEKNISK FORVALTNING LOKALPLAN NR. 59 FOR ET OMRÅDE VED BRYGGERVANGEN JUNI 1983 INDLEDNING Dette hæfte indeholder lokalpian for et område ved Bryggervangen, Bredballe. Hensigten med at udarbejde

Læs mere

LOKALPLAN NR FOR OMRÅDE I SVINDINGE BY

LOKALPLAN NR FOR OMRÅDE I SVINDINGE BY 1. LOKALPLAN NR. 1.4.1 FOR OMRÅDE I SVINDINGE BY I henhold til kommuneplanloven (lov nr. 287 af 26. juni 1975) fastsættes følgende bestemmelser for det i 2 nævnte område. 1. LOKALPLANENS FORMÅL: at området

Læs mere

LOKALPLAN. NR.9-i FOR ET OMRÅDE VED VRÂVEJEN, ÆRØSKØBING

LOKALPLAN. NR.9-i FOR ET OMRÅDE VED VRÂVEJEN, ÆRØSKØBING LOKALPLAN. NR.9-i FOR ET OMRÅDE VED VRÂVEJEN, ÆROSKØBING ÆRØSKØBING KOMMUNE Indhold Indledning side i Lokalpianens formål side i Område og zonestatus side i Områdets anvendelse side i. Udstykninger side

Læs mere

VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 1-05

VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 1-05 VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 1-05 Lokalplan for et boligområde i Hårlev by. INDHOLDSFORREGNELSE: LOKALPLANENS REDEGØRELSE: SIDE Lokalplanens indhold... A Lokalplanens forhold til anden planlægning... A

Læs mere

ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 34-215 FOR ET OMRÅDE VED STENLØSEVEJ OG SKOVBRYNET I STENLØSE.

ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 34-215 FOR ET OMRÅDE VED STENLØSEVEJ OG SKOVBRYNET I STENLØSE. ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 34-215 FOR ET OMRÅDE VED STENLØSEVEJ OG SKOVBRYNET I STENLØSE. INDHOLDSFORTEGNELSE AFSNIT 1 Lokalplanens formål Side 1 AFSNIT 2 Område - zonestatus i AFSNIT 3 Områdets anvendelse

Læs mere

VAMDRUP KOMMUNE NING TIL DEN CENTRALE BYDEL I VAMDRUP OFFENTLIG FORMÅL BELIGGENDE I TILSLUT LOKALPLAN NR. 38 FOR ET OMRÅDE TIL BOLIG-, CENTER- OG

VAMDRUP KOMMUNE NING TIL DEN CENTRALE BYDEL I VAMDRUP OFFENTLIG FORMÅL BELIGGENDE I TILSLUT LOKALPLAN NR. 38 FOR ET OMRÅDE TIL BOLIG-, CENTER- OG VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 38 FOR ET OMRÅDE TIL BOLIG-, CENTER- OG OFFENTLIG FORMÅL BELIGGENDE I TILSLUT NING TIL DEN CENTRALE BYDEL I VAMDRUP VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 38 for et område til bolig-,

Læs mere

Lokalplan 2.1. For et villaområde i Snertinge. Bjergsted Kommune. Offentlig bekendtgørelse: L20100

Lokalplan 2.1. For et villaområde i Snertinge. Bjergsted Kommune. Offentlig bekendtgørelse: L20100 Lokalplan 2.1 For et villaområde i Snertinge Bjergsted Kommune Offentlig bekendtgørelse: 03.10.1978 3011501L20100 Bjergsted kommune Lokalplan nr. 2.1. for et villaområde i Snertinge by Tillæg til partiel

Læs mere

LDKALPLAN NR. 1.6 FOR ØKSENDRUP BY ØRBÆK KOMMUNE DKTDBER 1980

LDKALPLAN NR. 1.6 FOR ØKSENDRUP BY ØRBÆK KOMMUNE DKTDBER 1980 LDKALPLAN NR. 1.6 FOR ØKSENDRUP BY ØRBÆK KOMMUNE DKTDBER 1980 ØRBÆK KOMMUNE LOKALPLAN 1.6 FOR ØKSENDRUP BY I henhold til kommuneplanloven (lov nr. 287 af 26. juni 1975) fastsættes herved følgende bestemmelser

Læs mere

ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR FOR ET OMRÅDE BELIGGENDE NORD FOR BOGENSEVEJ PÅ ÆRTEBJERGGÅRDS JORDER

ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR FOR ET OMRÅDE BELIGGENDE NORD FOR BOGENSEVEJ PÅ ÆRTEBJERGGÅRDS JORDER ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR.42-203 FOR ET OMRÅDE BELIGGENDE NORD FOR BOGENSEVEJ PÅ ÆRTEBJERGGÅRDS JORDER I N D H 0 L D S F 0 R T E G N E L S E AFSNIT 1. Lokalplanens formål......... 2 AFSNIT 2. Område

Læs mere

SVENDBORG KOMMUNE Lokalplan nr. 136 område ved Belvedere-Mølmarksvej.

SVENDBORG KOMMUNE Lokalplan nr. 136 område ved Belvedere-Mølmarksvej. ,c ~ Matr.nr. 6-gø og del af 6 a, Anmelder: Svendborg markjorder, samt Svendborg kommunes matr.nr. 39-a m.fl., Græshol- tekniske forvaltning mene, Svendborg jorder. Gåsestræde 14 B 5700 Svendborg SVENDBORG

Læs mere

LOKALPLAN GL 61 FOR ET OMRADE I HVISSINGE VED FRALIGSVEJ

LOKALPLAN GL 61 FOR ET OMRADE I HVISSINGE VED FRALIGSVEJ LOKALPLAN GL 61 FOR ET OMRADE I HVISSINGE VED FRALIGSVEJ (@STERAGER). INDHOLDSFORTEGNELSE: Indledning 1 Lokalplanens retsvirkninger 1 Lokalplan GL 61 2 Kortbi lag 1. INDLEDNING. Lokalplan GL 61 er endeligt

Læs mere

ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR FOR AREALER VED MÅGEBAKKEN OG SANDERUMVEJ l SANDERUM

ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR FOR AREALER VED MÅGEBAKKEN OG SANDERUMVEJ l SANDERUM ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 28-228 FOR AREALER VED MÅGEBAKKEN OG SANDERUMVEJ l SANDERUM I i N D H 0 L D S F 0 R T E G N E L S E AFSNIT 1. Lokalplanens formål side 1 AFSNIT 2. Lokalplanens område side

Læs mere

Hammel kommune. Lokalplan nr. 4. Møllebakken. Reproduceret Hammel kommune af Geodætisk Institut

Hammel kommune. Lokalplan nr. 4. Møllebakken. Reproduceret Hammel kommune af Geodætisk Institut Hammel kommune Lokalplan nr. 4 Møllebakken Reproduceret Hammel kommune af Geodætisk Institut REDEGØRELSE TIL LOKALPLAN NR, Lokalplanen omfatter et område omkring Møllebakken nord for Viborgvej i Lading.

Læs mere

T LOKALPLAN NR. 10 i Herlev kommune.

T LOKALPLAN NR. 10 i Herlev kommune. T. 22.10 LOKALPLAN NR. 10 i Herlev kommune. Lokalplanens indhold. Lokalplan nr. 10 vedrører at ubebygget område øst for Tornerosevej og fastlægger, at området kun må anvendes til boligformål, og at bebyggelsen

Læs mere

EGEBÆK-HVIDING. Egeparken LOKALPLAN NR

EGEBÆK-HVIDING. Egeparken LOKALPLAN NR EGEBÆK-HVIDING Egeparken LOKALPLAN NR. 06.01 LOKALPLANEN INDEHOLDER: 1 Lokalplanens formål. 2 Område og zonestatus. 3 Områdets anvendelse. 4 Udstykninger. 5 Vej- og stiforhold. 6 Spor- og ledningsanlæg.

Læs mere

MUNKEBO KOMMUNE LOKAL PLAN NR. 101 MAJ 1978

MUNKEBO KOMMUNE LOKAL PLAN NR. 101 MAJ 1978 MUNKEBO KOMMUNE LOKAL PLAN NR. 101 MAJ 1978 MUNKEBO KOMMUNE LOKALPLAN 101 Udarbejdet i henhold til lov om komrnuneplaner lov nr. 287 af 26. juni 1975. I kommunen 15 rammer er der på Østskråningerne langs

Læs mere

J'.nr 6'(- i l -4I NR. 41. FOR ET BOLIGOMRÅDE VED KLEMATISVEJ l BARDE TEKNISK FORVALTNING VIB E B Æ K K O M M U N E. Tlf.

J'.nr 6'(- i l -4I NR. 41. FOR ET BOLIGOMRÅDE VED KLEMATISVEJ l BARDE TEKNISK FORVALTNING VIB E B Æ K K O M M U N E. Tlf. J'.nr 6'(- i l -4I NR. 41 FOR ET BOLIGOMRÅDE VED KLEMATISVEJ l BARDE TEKNISK FORVALTNING VIB E B Æ K K O M M U N E Tlf. (07) 17 15 66 VIDEBÆK KOMMUNE Lokalplan nr. 41 for et boligområde ved Klematisvej

Læs mere

Stevns kommune lokalplan nr. 33. Boligområde. Frøslevvej, Store- Heddinge

Stevns kommune lokalplan nr. 33. Boligområde. Frøslevvej, Store- Heddinge Stevns kommune lokalplan nr. 33 Boligområde Frøslevvej, Store- Heddinge Stevns kommune Lokalplan nr. 33 Indholdsfortegnelse. REDEGØRELSE. 1. Lokalplanens omrbde og formbl. 2. Lokalplanens indhold. 3. Lokalplanens

Læs mere

NYBORG KOMMUNE. for et område til holigformål Pilsgårdvej.

NYBORG KOMMUNE. for et område til holigformål Pilsgårdvej. NYBORG KOMMUNE Lokalpian nr1 22 for et område til holigformål Pilsgårdvej. ved NYBORG KONMUNE LOKALPLAN NR. 22 FOR ET OMRÅDE TIL BOLIGFORMÅL VED PILSGÅRDVEJ. REDEGØRELSE: LOKALPLANENS BAGGRUND Lokaiplanen

Læs mere

LOKALPLAN NR. Boligområdet Bellisvænget i Vindinge. 9;~7 NYBORG KOMMUNE Teknisk forvaltning 1992

LOKALPLAN NR. Boligområdet Bellisvænget i Vindinge. 9;~7 NYBORG KOMMUNE Teknisk forvaltning 1992 LOKALPLAN NR. 77 Boligområdet Bellisvænget i Vindinge 9;~7 NYBORG KOMMUNE Teknisk forvaltning 1992 INDHOLDSFORTEGNELSE Lokalpianens redegørelse Lokalpianens indhold Forholdet til anden planlægning Lokalpianens

Læs mere

~ Bjcnmerfskk -, ss ~,,

~ Bjcnmerfskk -, ss ~,, FAABORG KOM MVNE LOKALPLAN NB. G.25 Sv4r~s~ d ~To I ~ - - 22 ~:4\.? 15~ : - 2, - : Z,. Fjurdblin k,,. ~ Bjcnmerfskk -, ss _ _~,, ii BJfrrne/C- og - N /,- (./. - I. \.t4,1 / - S~gy*ri 1v / \ \ ~-\, ~ /

Læs mere

Lokalpian nr for bolig- og institutionsområde nord for Viben i Tønder kommune

Lokalpian nr for bolig- og institutionsområde nord for Viben i Tønder kommune Lokalpian nr. 4. 21 for bolig- og institutionsområde nord for Viben i Tønder kommune TØNDERKOMMUNE Lokaiplan nr. 4. 21 for bolig- og institutionsområde nord for Viben Sydvesten-Reklame, Tønder I henhold

Læs mere

Side 1. VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR Lokalplan for et boligområde samt et område til offentligt formål i Hårlev by. INDHOLDSFORTEGNELSE:

Side 1. VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR Lokalplan for et boligområde samt et område til offentligt formål i Hårlev by. INDHOLDSFORTEGNELSE: Side 1. VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 1-04 Lokalplan for et boligområde samt et område til offentligt formål i Hårlev by. INDHOLDSFORTEGNELSE: LOKALPLANENS REDEGØRELSE SIDE Lokalplanens indhold...2 Lokalplanens

Læs mere

Stevns kommune lokalplan nr. 30 / Boligområde i Store -Heddinge. Nord for Overdrevsvej

Stevns kommune lokalplan nr. 30 / Boligområde i Store -Heddinge. Nord for Overdrevsvej 7 @ Stevns kommune lokalplan nr. 30 / Boligområde i Store -Heddinge Nord for Overdrevsvej STEVNS KOMMUNE LOKALPLAN NR. 30. Lokalplan for boligområde i Store-Heddinge nord for Overdrevsve j. INDHOLDSFORTEGNELSE

Læs mere

LOKALPLAN NR. 19 SAMSØVEJ BOLIGOMRADE AABY KOMMUNE NØRRE

LOKALPLAN NR. 19 SAMSØVEJ BOLIGOMRADE AABY KOMMUNE NØRRE LOKALPLAN NR. 19 BOLIGOMRADE VED SAMSØVEJ NØRRE AABY KOMMUNE Matr.nr. 15-q og 18-ao Baaring by, Asperup Beliggende: Samsøvej, Baaring 5466 Asperup Pf< L~~ ~. ~--::~~~ )o~/~ Anmelder: T~/ _: - M ~~ 5~GO~D

Læs mere

LOKALPLAN NR FOR ØRBÆK BY ØRBÆK KOMMUNE

LOKALPLAN NR FOR ØRBÆK BY ØRBÆK KOMMUNE LOKALPLAN NR. 6.1.5 FOR ØRBÆK BY ØRBÆK KOMMUNE INDHOLDET AF LOKALPLANFORSLAGET Lokalplanen omfatter et område i Ørbæk by. beliggende ved Stationsvej og Ringvej Lokalplanen fastlægger, at der på arealet

Læs mere

Lokalplan nr. l for et område ved Årgab.

Lokalplan nr. l for et område ved Årgab. HOLMSLAND KOMMUNE Lokalplan nr. l for et område ved Årgab. I henhold til kommuneplanloven (lov nr. 287 af 26.juni 1975) fastsættes herved følgende bestemmelser for det i afsnit 2,1 nævnte område. Afsnit

Læs mere

Lokalplan nr 7 for Vamdrup kommune. matr. nr. 3^ vester-vamdrup By Vamdrup landinapak 'K. OLSEN & M.RATHJE. Bønstrup Sø

Lokalplan nr 7 for Vamdrup kommune. matr. nr. 3^ vester-vamdrup By Vamdrup landinapak 'K. OLSEN & M.RATHJE. Bønstrup Sø matr. nr. 3^ vester-vamdrup By Vamdrup landinapak 'K. OLSEN & M.RATHJE Pakhustprve«4-6OOO Kolding Tbtofon OS. 52 O3 SS Bønstrup Sø Lokalplan nr 7 for Vamdrup kommune matr. nr. 3- Vester-Vamdrup By Vamdrup

Læs mere

LOKALPLAN NR. 017 FOR ET OMRÅDE TIL TÆT-LAV BOLIG- BEBYGGELSE VED GRANHØJEN I VROLD

LOKALPLAN NR. 017 FOR ET OMRÅDE TIL TÆT-LAV BOLIG- BEBYGGELSE VED GRANHØJEN I VROLD LOKALPLAN NR. 017 FOR ET OMRÅDE TIL TÆT-LAV BOLIG- BEBYGGELSE VED GRANHØJEN I VROLD SKANDERBORG KOMMUNE 1980 INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE REDEGØRELSE Beskrivelse af lokalplanens indhold Lokalplanens forhold

Læs mere

LOKALPLAN NR. 52 NYT BOLIGOMRÅDE REGSTRUPVEJ AVNSLEV VED

LOKALPLAN NR. 52 NYT BOLIGOMRÅDE REGSTRUPVEJ AVNSLEV VED LOKALPLAN NR. 52 NYT BOLIGOMRÅDE REGSTRUPVEJ I AVNSLEV VED NYBORG KOMMUNE Teknisk forvaltning 1987 I NDHOLDS FORTEGNELSE Indledning Lokaiplanens indhold 2 Forholdet til anden planlægning 3 Lokalplanens

Læs mere

I N D HOLD SF0 R TEGN ELSE

I N D HOLD SF0 R TEGN ELSE I N D HOLD SF0 R TEGN ELSE Side REDEGØRELSE Lokalpianens område Lokalpianens formål Lokalpianens indhold Forholdet til Øvrig planlægning m.m Lokalpianforslagets retsvirkninger Lokalpianens retsvirkninger

Læs mere

Lokalplan nr Område til boligformål, Ulsted

Lokalplan nr Område til boligformål, Ulsted Lokalplan nr. 4.12 Område til boligformål, Ulsted 299 "bv" 37ct 47n 44v 49p 356c 356b "bø" "ca" "b" 71 38ae 12e 12a 340 40a 81k 298 38z 2l 81g 259e 284b 235 233 a 280 259d 228 259c 232 226 262d 261a 44r

Læs mere

Frederiksværk Kommune. Lokalplan for erhvervsområde ved Havnevej. September Frederiksværk Kommune

Frederiksværk Kommune. Lokalplan for erhvervsområde ved Havnevej. September Frederiksværk Kommune Frederiksværk Kommune Lokalplan 04.14 for erhvervsområde ved Havnevej September 1987 Frederiksværk Kommune LOKALPLAN 04.14 FOR ET ERHVERVSOMRÅDE VED HAVNEVEJ. INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE... 1 LOKALPLAN...

Læs mere

SKIVE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 30 BOLIGOMRÅDE VED MARGRETEVEJ I VINDE.

SKIVE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 30 BOLIGOMRÅDE VED MARGRETEVEJ I VINDE. SKIVE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 30 BOLIGOMRÅDE VED MARGRETEVEJ I VINDE. SKIVE KOMMUNE. LOKALPLAN NR. 30 FOR SKIVE KOMMUNE FOR ET OMRÅDE VED MARGRETEVEJ I VINDE. INDHOLD. RedegØrelse for lokalplanen... side

Læs mere

Lokalplan nr. 1.5 Den internationale Højskole i Helsingør

Lokalplan nr. 1.5 Den internationale Højskole i Helsingør Lokalplan nr. 1.5 Den internationale Højskole i Helsingør INDHOLDSFORTEGNELSE Redegørelse...3 Lokalplanens indhold...4 Lokalplanens retsvirkninger...4 LOKALPLANEN...5 1 - Områdets afgrænsning...6 2 - Lokalplanens

Læs mere

Lokalplan nr. 82. Boligområde ved Bøgevej i Nørre Aaby

Lokalplan nr. 82. Boligområde ved Bøgevej i Nørre Aaby Lokalplan nr. 82 Boligområde ved Bøgevej i Nørre Aaby JUNI 2005 NØRRE AABY KOMMUNE NØRRE AABY KOMMUNE INDHOLDSFORTEGNELSE LOKALPLAN NR. 82 NØRRE AABY KOMMUNE LOKALPLANENS BESTEMMELSER 1 Lokalplanens retsvirkninger...3

Læs mere

LOKALPLAN NR. 21 BOLIGOMRÅDE I JÆGERSPRIS JÆGERSPRIS KOMMUNE. - Draby. Matr.nr. 1 bu Jægerspris hovedgård

LOKALPLAN NR. 21 BOLIGOMRÅDE I JÆGERSPRIS JÆGERSPRIS KOMMUNE. - Draby. Matr.nr. 1 bu Jægerspris hovedgård Matr.nr. 1 bu Jægerspris hovedgård - Draby Anmelder: Leif Erlandsen Advokat Telf. (Ol) 162465 Vester Voldgade 10 i552 Krabenhavn V JÆGERSPRIS KOMMUNE LOKALPLAN NR. 21 BOLIGOMRÅDE I JÆGERSPRIS JEGERSPRIS

Læs mere

Lokalplan nr. 143 Parkvaenget

Lokalplan nr. 143 Parkvaenget 1 Lokalplan nr. 143 Parkvaenget EN KORTFATTET BESKRIVELSE Nuvaerende forhold Området omfattes delvist af en azldre byplan for Hornb%k, hvori området er udlagt ti1 villabebyggelse. 10 15-rammerne for Randers

Læs mere

HALS KOMMUNE LOKALPLAN NR. 5.12

HALS KOMMUNE LOKALPLAN NR. 5.12 HALS KOMMUNE LOKALPLAN NR. 5.12 N INDHOLDSFORTEGNELSE LOKALPLAN NR. 5.12 Side 1 Lokalplanens formål... 1 2. Lokalplanens område og zonestatus... 1 3 Områdets anvendelse... 2 4 Udstykninger... 3 5 Vej-

Læs mere

^.^' NYSTED KOMMUNE LOKALPLAN 01 LOKAL PLAN. ]5p7 ^ Mejeri ~'^~~s. For et boligområde ved Øster Ulslev " ^ ' -18 ; ^-*j&'alderdomshjem^ Jordfmoderhus

^.^' NYSTED KOMMUNE LOKALPLAN 01 LOKAL PLAN. ]5p7 ^ Mejeri ~'^~~s. For et boligområde ved Øster Ulslev  ^ ' -18 ; ^-*j&'alderdomshjem^ Jordfmoderhus NYSTED KOMMUNE LOKALPLAN 01 For et boligområde ved Øster Ulslev ^-*j&'alderdomshjem^ " ^ ' -18 ; Jordfmoderhus,' fi'j i ]5p7 ^ Mejeri ~'^~~s ^.^' LOKAL PLAN NYSTED KOMMUNE LOKALPLAN 01 For et område ved

Læs mere

LOKALPLAN nr. ET BOLIGOMRÅDE SYD FOR

LOKALPLAN nr. ET BOLIGOMRÅDE SYD FOR LOKALPLAN nr. FOR ET BOLIGOMRÅDE SYD FOR SYGEHUSVEJEN, ÆRØSKØBING ÆRØSKØBING KOMMUNE Indledning: Ærøskøbing kommune Lokalplan nr. 9-13 A for et boligområde syd for Sygehusvejen, Ærøskøbing (matr. nr. 69

Læs mere

Kortet på omslaget er i mål 1: og er trykt med Geodætisk Instituts tilladelse (A. 894/70). LOKALPLANENS REDEGØRELSE:

Kortet på omslaget er i mål 1: og er trykt med Geodætisk Instituts tilladelse (A. 894/70). LOKALPLANENS REDEGØRELSE: Side 1 VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 15 Lokalplan for et boligområde i Valløby by. Kortet på omslaget er i mål 1:25.000 og er trykt med Geodætisk Instituts tilladelse (A. 894/70). INDHOLDSFORTEGNELSE: LOKALPLANENS

Læs mere

Lokalplan 1.1. Tillæg 1. For et villaområde i Svebølle. Bjergsted Kommune L10102

Lokalplan 1.1. Tillæg 1. For et villaområde i Svebølle. Bjergsted Kommune L10102 Lokalplan 1.1 For et villaområde i Svebølle Tillæg 1 Bjergsted Kommune 3011501L10102 Bjergsted kommune Tillæg nr.1 til Lokalplan nr. 1.1 Svebølle by Samt tillæg nr. 9 til 15-rammen Dec. 198O T. F BJERGSTED

Læs mere

LOKALPLAN NR. 45 SOMMERHUS OMRÅDE VED BÅRING VIG NØRRE AABY KOMMUNE

LOKALPLAN NR. 45 SOMMERHUS OMRÅDE VED BÅRING VIG NØRRE AABY KOMMUNE LOKALPLAN NR. 45 SOMMERHUS OMRÅDE VED BÅRING VIG NØRRE AABY KOMMUNE NØRRE AABY KOMMUNE Teknisk forvaltning Ol.02.05:P16 ML/ak Lokaiplan nr. 45 A~6 ~23~ ~ - ~ (~4~ STEMPELMÆRKE RETTEN I MIDDELFART KUN GY~OIGTMED

Læs mere

BALLERUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 025 for et område mellem Kornvænget, Ringvej B4 og Ballerup Boulevard (vedtaget juni 1983)

BALLERUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 025 for et område mellem Kornvænget, Ringvej B4 og Ballerup Boulevard (vedtaget juni 1983) BALLERUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 025 for et område mellem Kornvænget, Ringvej B4 og Ballerup Boulevard (vedtaget juni 1983) BESTEMMELSER I henhold til kommuneplanloven (lov nr. 287 af 26. juni 1975) fastsættes

Læs mere

ROSKILDE KOMMUNE LOKALPLAN NR \rn\ TERKEVEI

ROSKILDE KOMMUNE LOKALPLAN NR \rn\ TERKEVEI ROSKILDE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 139 a \rn\ TERKEVEI ROSKILDE KOMMUNE Lokalplan 139 for et boligområde syd for Egegårdsvej REDEGØRELSE FOR LOKALPLANEN Lokalplanens formål Lokalplanens formål er at fastlægge

Læs mere

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER.

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER. LOKALPLAN NR. 14 for området ved idrætsplads i Uvelse. I henhold til kommuneplanloven (lov nr. 287 af 26. juni 1975) fastsættes herved følgende bestemmelser for det i 2 nævnte område. Redegørelse for lokalplanen

Læs mere

POUL KAMPMANN FAABORG

POUL KAMPMANN FAABORG or ~ ~ I Matr. nr. 16 d Millinge-Østerby byer, Svanninge 1/ i;~ sogn. ri ~ ANMELDER: ADVOKAT POUL KAMPMANN FAABORG LOKALPLAN 6.06. FÅBORG KOMMUNE INDHOLDET AF LOKALPLANFORSLAGET Kommunalbestyrelsen Ønsker

Læs mere

LOKALPLAN NR. 2.2 FOR LANGÅ BY ØRBÆK KOMMUNE FEBRUAR 1981

LOKALPLAN NR. 2.2 FOR LANGÅ BY ØRBÆK KOMMUNE FEBRUAR 1981 LOKALPLAN NR. 2.2 FOR LANGÅ BY ØRBÆK KOMMUNE FEBRUAR 1981 ØRBÆK KOMMUNE LOKALPLAN 2.2 LANGÅ BY I henhold til kommuneplanloven (Lov nr. 287 af 26. juni 1975) fastsættes herved følgende bestemmelser for

Læs mere

Boligområde Erikstrup. . Store-Heddinge

Boligområde Erikstrup. . Store-Heddinge Boligområde Erikstrup. Store-Heddinge STEVNS KOMMUNE LOKALPLAN NR. 40. Lokalplan for boligområde Erikstrup i Store-Heddinge. INDHOLDSFORTEGNELSE Lokalplanens område og formål Lokalplanens indhold Lokalplanens

Læs mere

Videbæk i marts 1979 J.nr NR.13. FOR ET OMRADE VED SOL3KRÆIMTE N l VORPOI. TEKNISK FORVALTNING Videbæk kommune Tlf. o?

Videbæk i marts 1979 J.nr NR.13. FOR ET OMRADE VED SOL3KRÆIMTE N l VORPOI. TEKNISK FORVALTNING Videbæk kommune Tlf. o? Videbæk i marts 1979 J.nr. 27-11-13 NR.13 FOR ET OMRADE VED SOL3KRÆIMTE N l VORPOI TEKNISK FORVALTNING Videbæk kommune Tlf. o? - 17 15 66 Redegørelse for lokalplanens forhold til anden planlægning. Planen

Læs mere

LOKALPLAN N.R~i9-1 FOR ET OMRÂDE MELLEM OG NØRREVEJEN SØBY

LOKALPLAN N.R~i9-1 FOR ET OMRÂDE MELLEM OG NØRREVEJEN SØBY LOKALPLAN N.R~i9-1 FOR ET OMRÂDE MELLEM OG NØRREVEJEN SØBY ØSTERBRO. ÆRØSKØBING KOMMUNE Indhold Indledning side i Lokaiplanens formål side i Område og zonestatus side i Områdets anvendelse side i Udstykninger

Læs mere

Lokalplan nr. 74. for et område mellem Fuglebakkevej og Duevej (Skolen på Duevej)

Lokalplan nr. 74. for et område mellem Fuglebakkevej og Duevej (Skolen på Duevej) Lokalplan nr. 74 for et område mellem Fuglebakkevej og Duevej (Skolen på Duevej) Oktober 1991 INDLEDNING 1. Lokalplanens indhold Lokalplanen går ud på at udlægge området (Skolen på Duevej) til undervisningsformål

Læs mere

BRØNDERSLEV KOMMUNE LOKALPLAN NR. B-15. Boligområde ved Komponistvænget - N. W. Gades Kvarter - Otto Mallings Kvarter. Side INDHOLDSFORTEGNELSE.

BRØNDERSLEV KOMMUNE LOKALPLAN NR. B-15. Boligområde ved Komponistvænget - N. W. Gades Kvarter - Otto Mallings Kvarter. Side INDHOLDSFORTEGNELSE. BRØNDERSLEV KOMMUNE LOKALPLAN NR B-15 Boligområde ved Komponistvænget - N W Gades Kvarter - Otto Mallings Kvarter INDHOLDSFORTEGNELSE Side 1 Beskrivelse Beskrivelse af lokalplanens indhold 1 1 Beskrivelse

Læs mere

LOKALPLAN GL 52 GLOSTRUP KOMMUNE FOR GLOSTRUP KIRKE, SDR. KIRKEGARD M.M.

LOKALPLAN GL 52 GLOSTRUP KOMMUNE FOR GLOSTRUP KIRKE, SDR. KIRKEGARD M.M. LOKALPLAN GL 52 GLOSTRUP KOMMUNE FOR GLOSTRUP KIRKE, SDR. KIRKEGARD M.M. 6 LOKALPLAN GL 52 FOR GLOSTRUP KIRKE, SDR. KIRKEGÅRD M.M., INDHOLDSFORTEGNELSE. Indledning 1 Lokalplanens retsvirkninger 2 Lokalplan

Læs mere

LOKALPLAN 15.O7 20 rækkehuse i Tune landsby

LOKALPLAN 15.O7 20 rækkehuse i Tune landsby LOKALPLAN 15.O7 20 rækkehuse i Tune landsby Dokumentet har gennemgået en bearbejdning, for at komme på anvendelig digital form. Derfor kan afvigelser fra den tinglyste plan ikke udelukkes. Dansk Scanning

Læs mere

- l - Partiel byplanvedtægt nr. 17? for et boligområde i Videbæk

- l - Partiel byplanvedtægt nr. 17? for et boligområde i Videbæk - l - Videbæk kommune Partiel byplanvedtægt nr. 17? for et boligområde i Videbæk by. I medfør af byplanloven (lovbekendtgørelse nr. 6 J af 2o. februar 19?o), fastsættes følgende bestemmelser for det i

Læs mere

ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR FOR AVLSKOVGÅRD.

ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR FOR AVLSKOVGÅRD. ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 14-217 FOR AVLSKOVGÅRD. I N D H 0 L D S F 0 R T E G N E L S E Afsnit 1 Lokalplanens formål........... Afsnit 2 Områdets afgrænsning.......... Afsnit 3 Områdets anvendelse...........

Læs mere

Partiel Byplan 5. For dele af Snertinge by. Bjergsted Kommune. Offentlig bekendtgørelse: PB0500

Partiel Byplan 5. For dele af Snertinge by. Bjergsted Kommune. Offentlig bekendtgørelse: PB0500 Partiel Byplan 5 For dele af Snertinge by Bjergsted Kommune Offentlig bekendtgørelse: 23.07.1976 3011502PB0500 BJERGSTED KOMMUNE Partiel Byplanvedtægt nr. 5, for dele af Snertinge by FORORD Denne byplanvedtægt

Læs mere

LOKALPLAN 117. For et område ved Klavs Nebs Vej 10 i Virum bydel. Lyngby-Taarbæk Kommune

LOKALPLAN 117. For et område ved Klavs Nebs Vej 10 i Virum bydel. Lyngby-Taarbæk Kommune LOKALPLAN 117 For et område ved Klavs Nebs Vej 10 i Virum bydel Lyngby-Taarbæk Kommune Indholdsfortegnelse Baggrunden fan lokalplanen...................... 1 Lokalplanens indhold...........................

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Lokalplanens retsvirkninger... 2 Midlertidige retsvirkninger af lokalplanforslaget... 3

Indholdsfortegnelse. Lokalplanens retsvirkninger... 2 Midlertidige retsvirkninger af lokalplanforslaget... 3 Indholdsfortegnelse Side Forord... 2 Lokalplanens retsvirkninger... 2 Midlertidige retsvirkninger af lokalplanforslaget... 3 1. Beskrivelsen... 4 Nuværende forhold... 4 Fremtidige forhold... 4 2. Redegørelsen...

Læs mere

LOKALPLAN. nr.37 RINGE KOMMUNE. område til BOLI GFORMAL ve.d SVINGET RINGE

LOKALPLAN. nr.37 RINGE KOMMUNE. område til BOLI GFORMAL ve.d SVINGET RINGE LOKALPLAN nr.37 område til BOLI GFORMAL ve.d SVINGET RINGE RINGE KOMMUNE RINGE KOMMUNE.. LOKALPLAN NR. 37 INDHOLDSFORTEGNELSE Lokaiplanens redegørel ser Beskrivelse af lokalpianens indhold Bilag A Lokalpianens

Læs mere

LOKALPLAN NR. 89 STØVRING KOMMUNE - VEGGERBYVEJ, SULDRUP BOLIGOMRÅDE HOBROVEJ 88, 9530 STØVRING. TLF

LOKALPLAN NR. 89 STØVRING KOMMUNE - VEGGERBYVEJ, SULDRUP BOLIGOMRÅDE HOBROVEJ 88, 9530 STØVRING. TLF LOKALPLAN NR. 89 BOLIGOMRÅDE - VEGGERBYVEJ, SULDRUP STØVRING KOMMUNE HOBROVEJ 88, 9530 STØVRING. TLF. 98-371388 INDHOLDSFORTEGNELSE: RedegØrelse: Indledning side 2 Beskrivelse af lokalplanområdet 3 Forhold

Læs mere

Lokalplan nr Boligområde ved Bredgade, Gandrup

Lokalplan nr Boligområde ved Bredgade, Gandrup Lokalplan nr. 3.23 Boligområde ved Bredgade, Gandrup Fremlagt fra den 08.01.2006 til den 05.04.2006 Endelig vedtaget den 26.04.2006 Side 1 af 1 Plannavn Lokalplan 3.23 Boligområde v. Bredgade, Gandrup

Læs mere

LOKALPLAN BOLlGOMRiiDE, VlSSEBAKKEGihD AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING FEB :.:.:.:.~:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:...

LOKALPLAN BOLlGOMRiiDE, VlSSEBAKKEGihD AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING FEB :.:.:.:.~:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:... LOKALPLAN 03-010 BOLlGOMRiiDE, VlSSEBAKKEGihD AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS AFDELING FEB 1983...................:.:.:.:.~:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.................:.:.~:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:...~.~.~.~..~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~

Læs mere

LANGESKOV KOMMUNE LANGESKOV. LOKALPLAN NR

LANGESKOV KOMMUNE LANGESKOV. LOKALPLAN NR LANGESKOV KOMMUNE N LANGESKOV. LOKALPLAN NR. 27 1987 Lokalpian nr. 27 For dele af områderne 2.C.2 og 2.B.9. et center- og et boligområde i Langeskov. Dato: 5/8 1987 Rev. 7/12 1987 Rev. 28/1 1988 J.nr.

Læs mere

HALS KOMMUNE LOKALPLAN NR. 2.05

HALS KOMMUNE LOKALPLAN NR. 2.05 HALS KOMMUNE LOKALPLAN NR. 2.05 INDHOLDSFORTEGNELSE Side LOKALPLAN NR. 2.05 1 Lokalplanens formål... 2 Lokalplanens område og zonestatus... 3 Områdets anvendelse... 4 Udstykninger... 5 Vej- og stiforhold...

Læs mere

LOKALPLAN NR. 1A8. for. boligomrade Hvidbjerg syd

LOKALPLAN NR. 1A8. for. boligomrade Hvidbjerg syd LOKALPLAN NR. 1A8 for boligomrade Hvidbjerg syd Thyholm kommune Lokalplan nr. 1.18 Boligområde ved Sdr. Ringvej og Flovlevvej i Hvidbjerg Indhold Lokalplanområdets beliggenhed...side 2 Lokalplanens baggrand

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Forord Beskrivelsen Redegørelsen Lokalplanen... 6

Indholdsfortegnelse. Forord Beskrivelsen Redegørelsen Lokalplanen... 6 Indholdsfortegnelse Side Forord... 2 Lokalplanens retsvirkninger... 2 Midlertidige retsvirkninger af lokalplanforslaget... 3 1. Beskrivelsen... 4 Nuværende forhold... 4 Fremtidige forhold... 4 2. Redegørelsen...

Læs mere

Lokaiplan nr. 30. for et område til boligformål ved og Dyrehavevej

Lokaiplan nr. 30. for et område til boligformål ved og Dyrehavevej NYBORG KOMMUNE Lokaiplan nr. 30 for et område til boligformål ved og Dyrehavevej Steensvej NYBORG KOMMUNE LOKALPLAN NR. 30 For et område til boligformål ved Steensvej og Dyrehavevej REDEGØRELSE: LOKALPLANENS

Læs mere

LEDØJE-SMØRUM KOMMUNE SMØRUMOVRE PR. MÅLØV - TLF. (01) is - GIRO Byplanvedtægt for et boligområde øst for Stangkærgård

LEDØJE-SMØRUM KOMMUNE SMØRUMOVRE PR. MÅLØV - TLF. (01) is - GIRO Byplanvedtægt for et boligområde øst for Stangkærgård T Mr. LEDØJE-SMØRUM KOMMUNE SMØRUMOVRE PR. MÅLØV - TLF. (01) 97 52 is - GIRO 34130 ANMELDER: C.M?. kl B LEDØJE-SMØRUM KOMMUNE -j 5 j;; j -p -n.j^ SMØRUMOVRE _ 0_. _ Q, Q, J.nr. 27.5. - 8-1 - 8-m Smn. 276o

Læs mere

HADERSLEV KOMMUNE PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR Områdets anvendelse.

HADERSLEV KOMMUNE PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR Områdets anvendelse. HADERSLEV KOMMUNE PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR. 26. Boligområde ved Ladegårdsvej i Aastrup. I medfør af byplanloven (lovbekendtgørelse nr. 63 af 2o. februar 197o) fastsættes følgende bestemmelser for det i

Læs mere

LOKALPLAN NR. 020 FOR ET OMRÅDE TIL TÆT-LAV BOLIG- BEBYGGELSE. VED GRANHØJEN I VROLD

LOKALPLAN NR. 020 FOR ET OMRÅDE TIL TÆT-LAV BOLIG- BEBYGGELSE. VED GRANHØJEN I VROLD LOKALPLAN NR. 020 FOR ET OMRÅDE TIL TÆT-LAV BOLIG- BEBYGGELSE. VED GRANHØJEN I VROLD SKANDERBORG KOMMUNE 1981 INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE REDEGGRELSi: Beskrivelse af lokalplanens indhold Lokalplanens forhold

Læs mere

Lokalplan Vildtbanegård III og Tranebærhaven

Lokalplan Vildtbanegård III og Tranebærhaven Lokalplan 1.21 Vildtbanegård III og Tranebærhaven Ishøj Kommune 2003 ISHØJ KOMMUNE - LOKALPLAN 1.21 LOKALPLANENS INDHOLD. Lokalplanen omfatter bebyggelserne Vildtbanegård III og Tranebærhaven/ institutionerne

Læs mere

Dronninglund kommune Lokalplan nr P16/ Anvendelse af et areal ved Bytoften i Flauenskjold til boiigform3i

Dronninglund kommune Lokalplan nr P16/ Anvendelse af et areal ved Bytoften i Flauenskjold til boiigform3i 4 Del af matr.nr. 8ag Vestengården fjerdinq Anmelder: Dronninglund kommune Rådhusgade 5 9330 Dronninglund Dronninglund kommune Lokalplan nr. 01.02.05P16/07-07 for: Anvendelse af et areal ved Bytoften i

Læs mere

PARTI EL BYPLANVEDTÆGT NR.3

PARTI EL BYPLANVEDTÆGT NR.3 PARTI EL BYPLANVEDTÆGT NR.3 FOR FRØRUP BY ØRBÆK KOMMUNE APRIL. 1977 PARTJE[ BYPLANVEDTÆGT NR. 3 I ØRBÆK KOMMUNE, FRØRUP BY 1. PARTIEL BYPLANVEDT/EGT NR. 3 I ØRBÆK KOMMUNE, FRØRUP BY I medfør af byplanloven

Læs mere

Nyborg Kommune Teknisk Forvaltning, august 2000. ~li. Ny udstykning til boligformål ved Gudrunvej

Nyborg Kommune Teknisk Forvaltning, august 2000. ~li. Ny udstykning til boligformål ved Gudrunvej Nyborg Kommune Teknisk Forvaltning, august 2000 ~li 0 Ny udstykning til boligformål ved Gudrunvej Indhoidsfortegnelse Lokalpianens redegørelse Lokalpianens baggrund 4 Forhold til anden planlægning 4 Forsyningsforhold

Læs mere

LOKALPLAN NR. 119 FOR ET OMRÅDE VED MARKDANNERSVEJ OG GEJSINGVEJ I ST. ANDST

LOKALPLAN NR. 119 FOR ET OMRÅDE VED MARKDANNERSVEJ OG GEJSINGVEJ I ST. ANDST LOKALPLAN NR. 119 FOR ET OMRÅDE VED MARKDANNERSVEJ OG GEJSINGVEJ I ST. ANDST Redegørelse Lokalplanen og den overordnede planlægning Regionplanen Lokalplanforslaget er udarbejdet i overensstemmelse med

Læs mere

Lokalplan 1.01. Køge Bugt Uddannelsescenter

Lokalplan 1.01. Køge Bugt Uddannelsescenter Lokalplan 1.01 Køge Bugt Uddannelsescenter Ishøj Kommune ISHØJ KOMMUNE LOKALPLAN l.01 Lokalplanens' indhold, Lokalplanen, der omfatter arealet "begrænset af Tranegildestien, Vejlebrovej, Gildbrovej og

Læs mere

Hashøj Kommune. Hashøj Kommune

Hashøj Kommune. Hashøj Kommune Hashøj Kommune Hashøj Kommune Lokalplan Nr. 5 Egebjergvej, Sørbymagle Udarbejdet i januar 1980 Indholdsfortegnelse -2- LOKALPLANENS BAGGRUND... 3 LOKALPLANENS FORHOLD TIL ANDEN PLANLÆGNING ( 20 REDEGØRELSEN):...

Læs mere

Planen omfatter en fremtidig udbygning med 80 boliger opført som tæt/lav bebyggelse opdelt i mindst 8 enklaver med adgang til de fælles friarealer.

Planen omfatter en fremtidig udbygning med 80 boliger opført som tæt/lav bebyggelse opdelt i mindst 8 enklaver med adgang til de fælles friarealer. Lokalplan nr. 14.2. For et boligområde i Uvelse (Lystrupgård) REDEGØRELSE Lokalplanens formål: Det er lokalplanens formål i overensstemmelse med kommuneplanen at fastlægge retningslinier for en bebyggelsesog

Læs mere

VALLØ KOMMUNKE LOKALPLAN NR INDHOLDSFORTEGNELSE

VALLØ KOMMUNKE LOKALPLAN NR INDHOLDSFORTEGNELSE VALLØ KOMMUNKE LOKALPLAN NR. 1-12 INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE Redegørelser: Beskrivelse af lokalplanens indhold... 1 Lokalplanens forhold til anden planlægning... 2 Lokalplanens retsvirkninger... 2 Lokalplanens

Læs mere