Vedtægter for Andelshaveforeningen SELANDIA. 2 - Formål & virke

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Vedtægter for Andelshaveforeningen SELANDIA. 2 - Formål & virke"

Transkript

1 Vedtægter og ordensregler Vedtægter Vedtægter for Andelshaveforeningen SELANDIA 1 Foreningens navn er A/F SELANDIA, dens hjemsted er Tårnby Kommune. 2 - Formål & virke 1. Foreningen har til formål at administrere og forvalte det til kolonihaveformål udlagte areal, matr. nr. 15u af Skelgårde, i overensstemmelse med de be stemmelser, der er lagt til grund for området i sin helhed og indeholdt i ved tægt for Kolonihaveforbundet for Danmark og nærværende vedtægt Foreningen og dens medlemmer skal være medlem af Kolonihaveforbundet for Danmark og København Kreds. Nærværende bestemmelse er at tinglyse som byrde for foreningens areal med påtaleret for Kolonihaveforbundet for Danmark. 3. Foreningen skal gennem sin bestyrelse bl.a. sikre, at bestemmelser, som er nedfældet i en på området lagt byplan, lokalplan eller tinglyst deklaration og

2 lignende, vedrørende det samlede haveområde eller enkelte haver, overholdes og respekteres af de i foreningen optagne medlemmer. 3 - Medlemmer 3.1. Som medlem kan optages både personer, som samtidig med medlemskabets ikrafttræden får brugsret til en have (aktive medlemmer), samt personer, som ønsker at overtage en have, når foreningen er i stand til at stille en sådan til rådighed (passive medlemmer) Medlemmet skal have fast og lovlig bopæl i København og omegn og være tilmeldt Folke registeret samme sted. Såfremt det konstateres, at medlemmet opgiver den faste bopæl uden for foreningens område og tager fast bopæl på haveloddet, har den pågæl dende fortabt sin medlemsret i foreningen. Medlemmet skal omgående meddele formand, kasserer eller sekretær om adresseændring og senest 2 uger efter, at ændringen er sket. 3. Intet medlem kan optages i foreningen uden bestyrelsens godkendelse. Brugskontrakten er den til enhver tid gældende standard, udarbejdet af Kolonihaveforbundet for Danmark, hvis bestemmelser sammen med nærværende vedtægt er gældende for brugsretsaftalen. 3. Hvert medlem kan kun erhverve 1 have og kan ikke samtidig være medlem af anden have forening under Kolonihaveforbundet for Danmark.

3 4 Kapitalindskud & hæftelse 1. Ved optagelse som medlem af foreningen skal erlægges et indmeldelsesgebyr, hvis størrelse er vedtaget på generalforsamlingen. Et medlemskab af foreningen er bindende fra medlemmets optagelse at regne Ved indmeldelse skal ethvert nyt medlem ved sin underskrift bekræfte at have modtaget foreningens love og ordensregler samt at ville overholde de her indeholdte bestemmelser. Yderligere eksemplarer af love m.m. kan udleveres mod vederlag Udtrædelse af foreningen kan kun ske i forbindelse med overdragelse af haven til tredje mand, og sådan en overdragelse er kun gyldig, når overdragelsen og dens vilkår på for hånd er kendt af bestyrelsen, og når køberen er godkendt som medlem af foreningen. 4. Når gyldig overdragelse er sket, ophører sælgerens medlemskab. 4. Medlemmerne hæfter solidarisk for foreningens indgåede gældsforpligtelser, således som disse til enhver tid kan udledes af foreningens regnskabsaflæggelse over for medlem merne.

4 5 Brugsretsafgift til foreningen 1. Brugsretsafgiften for det enkelte havelod fastsættes af foreningens generalforsamling ud fra de budgetter m.m., som af foreningens bestyrelse er forelagt generalforsamlingen til godkendelse. Generalforsamlingen kan endvidere fastsætte engangsbeløb til arbejder i foreningen, såsom kloak, vandledningsnedlæggelse, el-opsætning og lign. et sådant en gangsbeløb er pligtig ydelse i brugsretsaftalen. 2. Forfalder brugsretsafgift eller anden pligtig pengeydelse, som påhviler medlemmet, til betaling på en helligdag, en lørdag eller på grundlovsdagen, udskydes forfaldsdagen til den følgende hverdag. Betaling anses for rettidig, når den erlægges senest 7. hverdag efter forfaldsdagen eller når denne hverdag er en lørdag den følgende hverdag. 3. Er brugsretsudgift eller anden pligtig pengeydelse ikke betalt rettidigt, kan foreningen kræve et gebyr på 50 kr. Såfremt brugsretsafgift eller anden pligtig pengeydelse ikke er betalt rettidigt, kan besty relsen tage 7 i denne vedtægt i anvendelse. 4. Foreningen er berettiget til for ethvert krav mod et medlem at søge sig fyldestgjort i ved kommende medlems havelod og den på haveloddet værende bebyggelse, beplantning m.v., forud for alle andre kreditorer. Nærværende bestemmelse er at tinglyse pantstiftende.

5 6 Ordensbestemmelser & vedligeholdelse af det lejede 1. Generalforsamlingen fastsætter ordensbestemmelser m.m., som skal være gældende inden for området, og som foreningen gennem sin bestyrelse skal forvalte og administrere. 2. Bestyrelsen er berettiget til at fastsætte supplerende bestemmelser, som i givet fald skal godkendes på førstkommende generalforsamling. 3. Medlemmet er pligtig at overholde alle bestemmelser, som foreningens generalforsamling, bestyrelse eller offentlige myndigheder pålægger området, ligesom medlemmet er pligtig at overholde de i brugsretskontrakten vedrørende haven indeholdte bestemmelser, samt de bestemmelser, der indeholdes i Kolonihaveforbundets Hovedbestemmelser, omfattende haveafståelser i kolonihaveområder. Ved overtrædelse af disse bestemmelser kan der ske ophævelse af brugsretskontrakten, jf. nærværende vedtægts Ved ophævelse af brugsretskontrakten i henhold til denne vedtægts 7 er medlemmet berettiget til senest 8 dage efter modtagelse af ophævelse, skriftligt at forlange spørgsmålet endeligt afgjort på en generalforsamling/ekstraordinær generalforsamling. 7 Opsigelse eller ophævelse af brugsretskontrakt

6 1. Foreningens bestyrelse er berettiget til at foretage ophævelse af den indgåede brugs retskontrakt, såfremt brugsretsafgift eller anden pligtig pengeydelse ikke er betalt rettidigt, og medlemmet ikke har berigtiget restancen senest 14 dage efter, at skriftligt påkrav herom af foreningens bestyrelse er afsendt eller fremsat. Det er dog en forudsætning for ophævelsen af brugsretskontrakten, at foreningens påkrav skal være afgivet efter sidste rettidige betalingsdag, og det skal udtrykkeligt angives, at brugsretskontrakten kan ophæves, hvis brugsretsrestancen m.m. ikke betales inden ud løbet af den angivne frist. 2. Foreningens bestyrelse er berettiget til at foretage ophævelse af den indgåede brugs retskontrakt, såfremt medlemmet overlader brugen af haveloddet til en anden, og trods foreningens indsigelse fortsætter dermed, eller såfremt brugeren af et havelod eller dennes husstand i gøren og laden er til væsentlig gene og ulempe for foreningen og dermed dens øvrige medlemmer. 3. Foreningens bestyrelse er berettiget til at foretage ophævelse af den indgåede brugs retskontrakt, såfremt medlemmet i væsentlig grad misrøgter haveloddet eller groft tilside sætter bestemmelser, pålagt området ude fra, eller på tilsvarende måde tilsidesætter foreningens til enhver tid gældende vedtægter og ordensbestemmelser. 4. Har medlemmet ikke inden 3 måneder efter opsigelse/ophævelse bortfjernet eller afhændet sin bebyggelse, eller er afhændelsen i strid med bestemmelserne herom, bestemmer bestyrelsen, hvem der skal overtage have og bebyggelse, og de vilkår, overtagelsen skal ske på. Såfremt bebyggelsen ikke kan afhændes i henhold til vurderingen, er bestyrelsen berettiget til at afhænde bebyggelsen bedst muligt, evt. ved auktion.

7 Ved afregning til medlemmet kan bestyrelsen fratrække enhver udgift, der er forbundet med opsigelsen og afhændelsen, herunder bl.a. advokatomkostninger, retsgebyrer og brugsrets restance m.m. Når opsigelse eller ophævelse af et medlemskab og brugsretskontrakt sker, er pågældende medlem pligtig at svare foreningen brugsretsafgift og andre ydelser haveloddet vedrørende, indtil denne er fraflyttet og ryddeliggjort, ligesom medlemmet er pligtig at vedligeholde haven i samme periode. 5. Afgår medlemmet ved døden før brugsretskontraktens udløb, er såvel foreningen som dødsboet berettiget til at opsige brugsretskontrakten med det for medlemmet gældende opsigelsesvarsel. Dog gælder: 1. en efterlevende ægtefælle/registreret partner har ret til at fortsætte i brugsretskon trakten med foreningen, medmindre foreningen gør det antageligt, at den har vægtige grunde til at modsætte sig dette; 2. en person, med hvem den afdøde har levet i et ægteskabslignende forhold i mindst 2 år forud for dødsfaldets indtræden, skal have samme ret, for så vidt den pågældende efter foreningens skøn inden for den forløbne tid har taget direkte del i havens pasning og pleje m.m., og under forudsætning af, at samlivet bestod på tidspunktet for dødsfaldets indtræden; 3. slægtninge i op- og nedstigende linje har samme ret. 6. Ønsker et medlem at sælge sin have, skal bestyrelsen gennem et af generalforsamlingen valgt vurderingsudvalg på 3 medlemmer, hvoraf de ene vælges i ulige årstal og de 2 andre på lige årstal, foretage en vurdering af det, der ønskes solgt. Til brug ved dette skal de af Kolonihaveforbundet for Danmark og Københavnskredsen udsendte retningslinjer for vur dering lægges til grund.

8 Vurderingssummen skal lægges til grund for overdragelse og dens vilkår. Udgifterne i forbindelse med foretagne vurderinger betales af den sælgende part. 8 Pligtarbejde/fællesarbejde 1. Foreningens medlemmer er forpligtet til at medvirke ved ren- og vedligeholdelse af veje, stier og andre arealer, der ifølge kontrakten hører til området, samt vedligeholdelse af foreningens fællesfaciliteter. Medlemmet har desuden pligt til at holde sin del af vejen uden for egen have. 2. Bestyrelsen kan indkalde til pligtarbejde/fællesarbejde. Såfremt medlemmet ikke giver møde, kan bestyrelsen idømme strafgebyr, hvilket gebyr er pligtig ydelse i brugsretsaftalen. 9 Generalforsamlingen 1. Foreningens øverste myndighed er generalforsamlingen.

9 2. Den ordinære generalforsamling afholdes hvert år senest i marts efter regnskabsårets afslutning og med en dagsorden, der i det mindste skal indeholde følgende punkter: 1. Valg af dirigent 2. Beretning 3. Årsregnskab med evt. revisionsberetning 4. Indkomne forslag 5. Godkendelse af budget 6. Valg af formand/kasserer 7. Valg af bestyrelsesmedlemmer og suppleanter 8. Valg af revisorer og suppleanter 9. Valg af vurderingsudvalg 3. Ekstraordinær generalforsamling afholdes, når generalforsamlingen eller et flertal af besty relsens medlemmer, eller når ¼ af foreningens medlemmer stiller skriftligt krav om ekstra ordinær generalforsamling. Der kan ikke træffes nogen beslutning, hvis ikke mindst 4/5 af de medlemmer, der har begæret den ekstraordinære generalforsamling, er repræsenteret. 4. Ordinær generalforsamling indkaldes skriftligt med mindst 14 dages varsel. En ekstra ordinær generalforsamling kan dog indkaldes med 8 dages varsel. Sammen med ind kaldelse til den ordinære generalforsamling skal bestyrelsen udsende foreningens regn skab i revideret stand til hvert enkelt medlem. Det påhviler desuden bestyrelsen at udarbejde foreningens årlige budget og forelægge dette til godkendelse på den ordinære generalforsamling. 5. Forslag, som ønskes behandlet på generalforsamlingen, skal være formanden i hænde senest 1 måned efter regnskabsårets udløb, hvorefter de skal optages på den dagsorden, som udsendes til medlemmerne.

10 Generalforsamlingen vælger en dirigent. Dirigenten fastsætter afstemningsmåden, men skriftlig afstemning skal altid finde sted, når det drejer sig om forslag, der berører alle foreningens medlemmer, samt når mindst 25 % af de fremmødte måtte ønske det, når et flertal af bestyrelsen måtte ønske det, og når lovændringer sættes under afstemning. 6. Adgang til generalforsamlingen har ethvert medlem og dennes myndige husstand. Med lemmer, som er i restance til foreningen, har ingen valgret på generalforsamlingen. Med lemmer, som ikke har mindst et års medlemskab i foreningen, kan ikke vælges ind i bestyrelsen. 7. Hvert havelod har én stemme. 8. Der kan ikke stemmes ved fuldmagt. 9. Beslutninger på generalforsamlingen træffes af de fremmødte stemmeberettigede ved simpelt flertal, undtagen når det drejer sig om vedtægtsændringer, hvortil kræves 2/3 flertal, og når det drejer sig om: Optagelse af kollektive lån eller ekstraordinære indskud, jf. 5, stk. 1, eller haveforening ens eventuelle opløsning. Det kræver, at mindst 2/3 af medlemmerne har givet fremmøde, og 2/3 af de afgivne stem mer går ind herfor.

11 Er fremmødet ikke tilstrækkeligt stort, men 2/3 af de afgivne stemmer er gået ind herfor, kan der indkaldes til en ny generalforsamling, som - uanset antallet af fremmødte - kan vedtage forslaget med 2/3 af de afgivne stemmer. 10. Generalforsamlingens protokol underskrives af generalforsamlingens dirigent, sekretær samt på bestyrelsens vegne af foreningens formand. 10 Bestyrelse 1. Til at varetage den daglige ledelse af foreningen og til udførelse af general for samlingens beslutninger, vælger generalforsamlingen en bestyrelse. 2. Bestyrelsen består af 7 personer, der vælges for en 2-års periode. Formand og kasserer vælges særskilt, henholdsvis i ulige og lige år. 2 bestyrelsesmedlemmer vælges i lige år, medens 3 bestyrelsesmedlemmer vælges i ulige år. Bestyrelsen konstituerer sig med næstformand og sekretær. 3. Generalforsamlingen vælger desuden suppleanter efter behov. Som bestyrelsesmedlem eller suppleant kan kun vælges 1 tillidsrepræsentant fra hver have. Undtaget er valg til udvalg under bestyrelsen. Bestyrelses- og suppleantvalg er henholdsvis 2- og 1-årige. Genvalg kan finde sted. Såfremt formanden eller kassereren afgår inden for sin valgperiode, indkaldes til ekstraordinær genrealforsamling for nyvalg, såfremt fratræden ikke sker umiddelbart før en ordinær generalforsamling.

12 4. Såfremt et bestyrelsesmedlem fratræder før valgperiodens udløb, indtræder 1. suppleanten i bestyrelsen dog kun for tiden indtil næste generalforsamlings af holdelse. Kan bestyrelsen, i tilfælde af et eller flere medlemmers fratræden på en og samme gang, ikke suppleres op gennem antallet af valgte suppleanter, indkaldes til ny generalforsamlings afholdelse med suppleringsvalg for øje. Suppleringsvalg af denne karakter gælder dog kun for resten af de fratrådtes valgperiode. 5. I en bestyrelsesudarbejdet forretningsorden fastlægger bestyrelsen selv grundlaget for sit virke m.m., ligesom denne skal indeholde bestemmelser, afledt af ved tægternes Et bestyrelsesmedlem må ikke deltage i behandling af en sag, hvori en med denne beslægtet person er impliceret eller på anden måde er personligt interesseret. 7. Der føres protokol over forhandlingerne på bestyrelsesmøderne. Protokollen under skrives af de bestyrelsesmedlemmer, der har deltaget i møderne. 8. Bestyrelsesmøde indkaldes af formanden eller i dennes fravær af næstformanden, så ofte anledning skønnes at foreligge, eller når blot et medlem af bestyrelsen måtte begære det. 9. Bestyrelsen er beslutningsdygtig, når mere end halvdelen af dens medlemmer er til stede. Beslutninger træffes ved simpelt flertal.

13 10. Udebliver et medlem af bestyrelsen uden anmeldt og gyldig grund fra 3 på hinanden følgende møder, udgår vedkommende af bestyrelsen, og 1. suppleanten indkaldes, jf. pkt Kassereren indsætter alle indkomne penge i pengeinstitut, og den kontante beholdning må ikke overstige det af generalforsamlingen fastsatte beløb. Kassereren kan kun hæve penge i pengeinstitut med bestyrelsens godkendelse. Kassereren kan kautionsforsikres, og forsikringens omfang bedømmes af bestyrelsen. Præ mien betales af foreningen. 12. Formandens, kassererens samt evt. øvrige bestyrelsesmedlemmers omkostninger dækkes af foreningen. Det drejer sig om omkostninger såsom telefon, kontorhold, kørsel m.v. Be styrelsen oppebærer honorarer efter generalforsamlingens nærmere bestemmelser. 11 Tegningsret 1. I forhold til udadtil tegnes foreningen af formand og kasserer i fællesskab.

14 12 Regnskab og revision 1. Foreningens regnskabsår er kalenderåret. Årsregnskabet skal udarbejdes i overensstem melse med god regnskabsskik og før offentliggørelse være underskrevet af de valgte revisorer. 2. For en 2-års periode vælger generalforsamlingen 2 revisorer, og for 1 år 2 revisorsupple anter. Det påhviler de valgte revisorer at revidere foreningens årsregnskab samt føre protokol over de bemærkninger, revisionsarbejdet giver anledning til. 3. Årsregnskabets indhold skal være i overensstemmelse med den foretagne bogføring og tilstedeværende bilag. Revisorerne foretaget mindst et uanmeldt kasseeftersyn pr. år. 13 Foreningens opløsning 1. Hvis gyldig beslutning om foreningens opløsning træffes, og dette skyldes, at foreningens virke overføres til andet haveområde, vil foreningens formue

15 være at overføre til den forening, som viderefører det nye haveområde og med samme forpligtelser over for den opløste forenings medlemmer. 2. Hvis foreningens opløsning skyldes, at foreningen helt ophører med at drive kolonihaver, vælges 2 likvidatorer, som forestår betalingen af de beløb såsom forudbetalt brugsretsafgift eller anden formue, med fradrag af gæld såvel fra foreningens som medlemmernes side. Den resterende formue udbetales til de medlemmer, der er registreret på det pågældende tidspunkt. 3. Foreningen kan ikke opløses, så længe medlemskab af Kolonihaveforbundet for Danmark og Kolonihaveforbundets Kreds 1 er gældende. 14 Vedtægtsændringer 1. Ændringer i foranstående vedtægt skal indsendes til Kolonihaveforbundet for Danmark for udtalelse, forinden generalforsamlingens behandling. Således vedtaget på foreningens generalforsamling den 8. marts 1998

16

17 Ordensreglement. Revideret i forbindelse med generalforsamlingen Afskrift af gældende vedtægter: 6.1. Generalforsamlingen fastsætter ordensbestemmelser m.m. som skal være gældende for området, og som foreningen gennem sin bestyrelse skal forvalte og administrere Bestyrelsen er berettiget til at fastsætte supplerende bestemmelser, som i givet fald skal godkendes på førstkommende generalforsamling. Haverne. Havernes træer og større beplantning må ikke sættes nærmere end 1,5 meter fra Hæk og skel. Havernes træer må ikke være mere end 4 meter høje. Skovtræer( ahorn, pil og kastanie) må ikke plantes i haverne. Haverne skal holdes rimeligt fri fra ukrudt og græsplæne klippes regelmæssigt. Haverne skal i almindelig se ordentlige ud og haveaffald mv. skal opbevares under størst mulig hensyn til naboerne. Om nødvendigt skal bestyrelsen give henstilling om at ovenstående regler følges følges henstillingen ikke skal bestyrelsen på haveejerens regning sørge for at udbedre manglen. Larmende hæk og plæneklippere må ikke anvendes efter kl. 13 på søn- og helligdage. Vælger en haveejer at fjerne hæk ud til vej og i stedet lave træhegn, må dette ikke være mere end 1 meter højt. Hæk ud til vej må max. Være 1,8 meter høj.

18 Hæk mellem naboer må ligeledes være 1,8 meter høj og er der enighed mellem naboerne, kan hæk efter godkendes fra bestyrelsen erstattes af hegn. Af hensyn til børn leg og trafik må havelåger kun åbne ind imod haven. I forbindelse med skybrud og lignende er det tilladt i op til 2 dage at pumpe rent regnvand fra have og ud i foreningens dræn i vejene. Det er ikke tilladt at have drænslange fast liggende i foreningens dræn. Køkkenaffald skal opbevares forsvarligt og må tidligst stilles til renovation( uden for haven) søndag aften. Bebyggelserne. Den enkelte haveejer er ansvarlig for at vedligeholde egne bebyggelser. Enhver ændring af oprindelig bebyggelse eller nybebyggelse skal godkendes af bestyrelsen. I forbindelse med godkendelse af ændring/nybygning skal hus såvel som redskabsskur holde en afstand af 2,5 meter til sideskel, huse derudover 4 meter til for eller bagskel. Hushøjde må max. Være 3,5 meter. Husene skal bygges forskudt af hinanden på havelodderne. Bestyrelsen gør opmærksom på de i servitutten gældende bestemmelser ( Tårnby kommune). Vejene. Den enkelte haveejer er pligtig til at holde indtil halvdelen af vejen uden for haven fri for ukrudt. Modtages materiale uden for havelodden, skal disse være fjernet senest ved solnedgang samme dag Det er ikke tilladt at parkere uden for de afmærkede parkeirngsbåse. Det er ikke tilladt at henstille traliere, campingvogne o.lign i parkeringsbåsene i sæsonen. Haveejere med bil skal have anlagt parkering til mindst én bil (+ trailer såfremt en sådan haves) på eget lod. Det er ikke tilladt at henstille køretøjer uden gyldig nummerplade, hverken i parkeringsbåse eller på eget lod. Unødvendig kørsel på veje og pladser er forbudt. I forbindelse med ødelæggelse af vejene med køretøjer der vejer mere end 15 ton, må den enkelte haveejer påregne at skulle betale for udbedring af skaderne gælder også ved udbringning af bestilte varer. Alle haveforeningens bilister samt gæster til den enkelte haveejer skal overholde fartbegrænsningen på 10 km i timen. Kørende skal altid vige for gående.

19 Havevanding. Vandsplid skal undgås. Såfremt der foreligger vandingsforbud fra Tårnby kommune er dette gældende, ellers gælder følgende: Automatisk vanding eller anden form for vanding, der passer sig selv er forbudt. Lige havenumre kan vande med haveslange på lige datoer, ulige havenumre på ulige datoer. Vanding med slange skal foregå morgen eller aften. Foreningens fællesområder. Lågerne ved indgangene sal holdes lukket i vinterhalvåret. Foreningens veje, pladser og områder skal være frit tilgængelige for foreningens medlemmer og deres husstande og disse vedligeholdes i fællesskab af foreningens medlemmer( plitarbejde eller lign.). Foreningshuset kan benyttes i forbindelse med søndagsåbent,i forbindelse med kegleklubbens arrangementer, til de godkendte banko-aftner, til aktivistklubbens aktiviteter, til børneklubbens aktiviteter, til wii-klubbens aktiviteter, vejfester med regnvejr, nattergale arrangement og til andre fælles aktiviteter godkendt af bestyrelsen ( fodboldaftner mv). Foreningshuset kan alene lånes privat til formiddagsreceptioner. Leg og spil på legeplads og i boldbur skal senest ophøre kl , i skolesommerferien dog 22. Støjende og generende adfærd fra voksne på pladsen, særligt søndage efter 13, er forbudt. Unødig ophold på toiletterne er forbudt. Hunde skal føres i snor på foreningens område. Alle er ansvarlige for at påtale hærværk eller lignende på fælles bygninger eller arealer. Bødebestemmelser. Bestyrelsen er pligtig at påtale enhver overtrædelse af ordensreglementet og den enkelte haveejer er pligtig at følge evt. påtaler. Manglende efterlevelse kan udløse bøder, dog skal bestyrelsen varsle skriftlig, således at en haveejer har 14 dage til at ordne forholdet. Enhver meddelelse om bøde skal ske skriftlig og falder til betaling senest 14 dage efter modtagelsen. Enhver indbetaling efter denne dato får forlods til dækning af den idømte bøde. Klager over bøder kan foreligges bestyrelsen senest 14 dage efter modtagelsen, gives klageren ikke medhold kan denne forelægge klagen på førstkommende generalforsamling, der er dog ikke opsættende virkning.

20 Generalforsamlingens beslutning er endelig. Gældende bøder: Udeblivelse fra pligtarbejde 300 kr. Manglende rettidig indbetaling af haveleje 150 kr. Ukrudt til til vej og på parkeringsplads 300 kr. Børneliste. Alle børn af haveejere i Selandia har ret til at blive opskrevet på venteliste til køb af have i Selandia. Listen bringes i anvendelse i følgende tilfælde: 1. der hvor en haveejer anmoder bestyrelsen om hjælp til at sælge haven 2. eller i tilfælde hvor en have grundet misligehold er meget lavt vurderet af vurderingsudvalget og bestyrelsen grundet vurderingen vælger at bringe børnelisten i anvendelse. Bestyrelsen har på et bestyrelsesmøde fastsat niveauet til en samlet salgspris til ( hus, have, andel samt evt. tank)eller derunder for haver, hvor salg til børnelisten tilsidesætter den enkelte haveejers ret til selv at sælge. b) skal i henhold til gældende bestemmelser bringes op på førstkommende generalforsamling. Referater fra generalforsamlingen 2010 Referat af generalforsamlingen i haveforeningen Selandia d Formalia samt valg valg af dirigent Frank have 72 blev valgt. valg af 3 stemmetællere Torben, Freddy og Fin blev valgt Beretning Henry aflagde beretning og kom bl.a. ind på: At der fortsat køres alt for stærkt i haveforeningen og at der bla. på baggrund af en underskrift indsamling er blevet etableret et antal vejbump. At pligtarbejdet er blevet ændret, så man nu er på pligt arbejde hvert andet år samt at rigtig meget arbejde laves af frivillige. Det betyder at vi kan få lavet mere og at vi kan holde havelejen i ro. At der er kommet nyt tag på fælleshuset og at der er budgetteret med nyt tag på den resterende del af huset i At vi i bestyrelsen har gennemgået alle lønninger/honorarer og at vi nu lægger alt frem til beslutning på generalforsamlingen. Ændringer af beløb og opgaver der skal honoreres, vil fremover alene kunne foregå ved en generalforsamlingsbeslutning.

21 At alle skal markere stophanerne, så vi ikke i forbindelse med lukning af vand skal lede efter dem på havelodderne. At sidste års beslutning om at åbne toiletterne i sæsonen har været en succes. At der i forbindelse med havegennemgangen i uge 22 og 33 blev anvendt et gammelt og uredigeret brev i forbindelse med bøder og at dette var en fejl. At vi grundet en verserende sag med Tårnby kommune er nødt til at stramme op omkring skelgrænserne på henholdsvis 4 meter og 2,5 meter og at vi derud over lægger op til at husene skal bygges forskudt af hinanden på grunden. At vi har en masse velbesøgte aktiviteter: banko, kegler for både børn og voksne, Wii klub, fodboldaftner og ønske om flere aktiviteter er muligt ved henvendelse til bestyrelsen. I 2010 vil der blive etableret petanquebane og at vi derud over vil bruge en del krudt på at ændre festpladsen. Fra Salen var der kommentarer og uddybende spørgsmål vedrørende: At husene skal bygges forskudt her uddybede bestyrelsen at det er Tårnby kommune der i sin behandling af en sag i haveforeningen bruger brandfare som argumentation og derfor ønsker vi at gøre hvad vi kan for at fjerne dette argument. At der er huller i vejene og vejbump der er generende for bilkørende og risiko for at ødelægge bilerne hertil blev svaret at vi bruger et minimum på vedligeholdelse at vejene, idet vi i fremtiden forventer at skulle kloakere og i den forbindelse helt skulle omlægge vejene. Ved hastighed på 10 km i timen er der ingen fare. Der blev spurgt til ønsket om udmeldelse af kolonihaveforbundet hertil blev svaret at først når der ikke længere kører sag fra Selandia i kommunen, kan vi komme videre med sagen. Beretningen blev godkendt. Regnskab Regnskabet blev godkendt. Indkomne forslag: bestyrelsen foreslog, at der i forbindelse med for sent indbetalt haveleje pålægges et gebyr på 150 kr. forslaget blev vedtaget. bestyrelsen foreslog, at børns leg på pladsen og i boldbur i skolesommerferien kan foregå indtil kl.22 forslaget blev vedtaget. Bestyrelsen indstillede at følgende tilføjes ordensreglementet: støjende og generende adfærd fra voksne på pladsen, særligt søndage efter kl. 13 er forbudt forslaget blev vedtaget.. Bestyrelsen indstillede at følgende tilføjes ordensreglementet: Husene skal bygges forskudt af hinanden på havelodderne.- forslaget blev vedtaget ( da den forskudte beliggenhed har været ophævet i nogle år,

22 vil der i praksis kunne forekomme situationer, hvor dette ikke helt kan efterleves, men her vil bestyrelsen sammen med en haveejer der ønsker at lave nybyggeri finde den bedst mulige placering, hvor brandhensynet er i højsæde). Freddy Nielsen have 83 foreslog, at der først kan udstedes bøde, i forbindelse med havegennemgang, efter en skriftlig advarsel og kun såfremt haveejeren indenfor en 14 dages periode stadig ikke har bragt forholdet i orden. forslaget blev vedtaget. Et flertal af bestyrelsen indstillede bilag 1 vedrørende funktioner og deres aflønning til vedtagelse forslaget blev vedtaget. Budget blev vedtaget. Valg til bestyrelsen mv.: Jytte Fredsskov have 100 blev genvalgt som kasserer. Lennart Haubech have 114, Charlotte Warth have 189 og Bettina Nielsen have 157 blev valgt som bestyrelsesmedlemmer. På førstkommende bestyrelsesmøde fordeles de posterne på henholdsvis 2 og 1 årige. EVt. Stephen Gulseth have 45 samt Preben Perret-Gentil have 154 blev valgt som suppleanter for en 1 årig periode. Anja Bogø have 186 samt Steffen Lund have 8 blev valgt som kritiske revisorer ( bilagskontrollanter). John Nielsen have 158 og Hanne Petersen have 135 blev valgt som revisorsuppleanter( bilagskontrollantsuppleanter). Under evt. blev bla.efterspurgt en hjemmeside, der blev appelleret til at beslutning om opsætning af evt. fremtidige master skulle afgøres på en generalforsamling, der blev oplyst om den sociale fond som får sin økonomi fra overskud fra bankospillet. Der blev ikke taget afsked med afgående bestyrelsesmedlemmer på generalforsamlingen dette gøres som i 2009 i forbindelse med haveåbningen

VEDTÆGT FOR HAVEFORENINGEN TRILLEGÅRDEN Stiftet 1943

VEDTÆGT FOR HAVEFORENINGEN TRILLEGÅRDEN Stiftet 1943 VEDTÆGT FOR HAVEFORENINGEN TRILLEGÅRDEN Stiftet 1943 Senest revideret - 19. marts 2013 Indhold 1. Foreningens navn og hjemsted 3 2. Formål og virke 3 3. Medlemmer 3 4. Kapitalindskud og hæftelse 4 5. Lejeafgift

Læs mere

1. Foreningens navn er Haveforeningen "XXXXXXXXX". Foreningens hjemsted er XXXXXXXXXX Kommune.

1. Foreningens navn er Haveforeningen XXXXXXXXX. Foreningens hjemsted er XXXXXXXXXX Kommune. V E D T Æ G T E R for Haveforeningen xxxxxxxxxxxxxx 1. Foreningens navn er Haveforeningen "XXXXXXXXX". Foreningens hjemsted er XXXXXXXXXX Kommune. 2. Formål og virke 2.1. Foreningen har til formål at administrere

Læs mere

Vedtægterne 2011 VEDTÆGTER FOR HAVEFORENINGEN SØVANG Stiftet den 6. april 1955

Vedtægterne 2011 VEDTÆGTER FOR HAVEFORENINGEN SØVANG Stiftet den 6. april 1955 Vedtægterne 2011 VEDTÆGTER FOR HAVEFORENINGEN SØVANG Stiftet den 6. april 1955 1 Foreningens navn og adresse Haveforeningen Søvang, Sylbækvej 38, 8230 Åbyhøj. Haveforeningens hjemsted er Århus Kommune.

Læs mere

1 Formål og virke. 2 Medlemmer

1 Formål og virke. 2 Medlemmer Vedtægter for H/F Sommervirke, der henligger på matr. Nr. 15 o, 15 y, af Skelgårde, samt dele af nærliggende, som i henhold til lokalplan Nr. 58A er udlagt til kolonihaveformål. 1 Formål og virke Foreningen

Læs mere

Vedtægter for Andelshaveforeningen SELANDIA. Foreningens navn er A/F SELANDIA, dens hjemsted er Tårnby Kommune. 2 - Formål & virke.

Vedtægter for Andelshaveforeningen SELANDIA. Foreningens navn er A/F SELANDIA, dens hjemsted er Tårnby Kommune. 2 - Formål & virke. Vedtægter - Ny Vedtægter for Andelshaveforeningen SELANDIA 1 Foreningens navn er A/F SELANDIA, dens hjemsted er Tårnby Kommune. 2 - Formål & virke 1. Foreningen har til formål at administrere og forvalte

Læs mere

STANDARDFORENINGSVEDTÆGT (for kolonihaver på lejet jord)

STANDARDFORENINGSVEDTÆGT (for kolonihaver på lejet jord) STANDARDFORENINGSVEDTÆGT (for kolonihaver på lejet jord) 1. Haveforeningens navn og stiftelse 1. Foreningens navn er Haveforeningen "Enghave". Foreningens hjemsted er Horsens Kommune 2. Foreningen er stiftet

Læs mere

Vedtægter for Andelshaveforeningen SELANDIA

Vedtægter for Andelshaveforeningen SELANDIA Foreningens navn er A/F SELANDIA, dens hjemsted er Tårnby Kommune. 1 2 - Formål & virke 2.1. Foreningen har til formål at administrere og forvalte det til kolonihaveformål udlagte areal, matr. nr. 15u

Læs mere

Vedtægter for Parcelforeningen Kongevang

Vedtægter for Parcelforeningen Kongevang Vedtægter for Parcelforeningen Kongevang 1 Hjemsted Foreningens navn er Parcelforeningen Kongevang (P/F Kongevang). Foreningens hjemsted er Tårnby kommune. 2 Formål 2.1 Foreningens formål er at administrere

Læs mere

Kolonihaveforeningen Pindemosen, Løvdalsvej 8, 3000 Helsingør Mail: hfpindemosen@gmail.com, tlf: 21348786 www.pindemosen.

Kolonihaveforeningen Pindemosen, Løvdalsvej 8, 3000 Helsingør Mail: hfpindemosen@gmail.com, tlf: 21348786 www.pindemosen. Kolonihaveforeningen Pindemosen, Løvdalsvej 8, 3000 Helsingør Mail: hfpindemosen@gmail.com, tlf: 21348786 www.pindemosen.dk VEDTÆGTER Vedtaget på Haveforeningen Pindemosens generalforsamling 14. april

Læs mere

Haveforeningen Grundet HF Grundet 1, 7100 Vejle.

Haveforeningen Grundet HF Grundet 1, 7100 Vejle. HF Grundet 1, 7100 Vejle. Vedtægter for Haveforeningen Grundet 1. Haveforeningens navn og stiftelse 1. Foreningens navn er Haveforeningen Grundet Foreningens hjemsted er Vejle Kommune 2. Foreningen er

Læs mere

VEDTÆGTER FOR Haveforeningen SUNDBO Hammelstrupvej Valbyparken 2450 København SV Anlagt af Københavns Kommune i Valbyparken den 25.

VEDTÆGTER FOR Haveforeningen SUNDBO Hammelstrupvej Valbyparken 2450 København SV Anlagt af Københavns Kommune i Valbyparken den 25. Side 1 VEDTÆGTER FOR Haveforeningen SUNDBO Hammelstrupvej Valbyparken 2450 København SV Anlagt af Københavns Kommune i Valbyparken den 25. november 1947 Vedtægter vedtaget ved generalforsamlingen den 2.

Læs mere

V E D T Æ G T E R for Haveselskabet Enghave. Revideret Maj 2012

V E D T Æ G T E R for Haveselskabet Enghave. Revideret Maj 2012 V E D T Æ G T E R for Haveselskabet Enghave Revideret Maj 2012 1. Foreningens navn er Haveselskabet Enghave. Horsens 2. Formål og virke 2.1. Foreningen har til formål at administrere og forvalte det til

Læs mere

VEDTÆGT HAVEFORENINGEN OLDHØJEN STIFTET 1942 FOR

VEDTÆGT HAVEFORENINGEN OLDHØJEN STIFTET 1942 FOR VEDTÆGT FOR HAVEFORENINGEN OLDHØJEN STIFTET 1942 VEDTÆGT 1. Foreningens navn er: OLDHØJEN Dens hjemsted er: Århus Kommune 2. Formål oq virke. 2.1. Foreningen har til formål at administrere og forvalte

Læs mere

Vedtægter. HF Engvang Ørnevej 342 8260 Viby J 86 26 12 10 hf.engvang@get2net.dk www.h-engvang.dk

Vedtægter. HF Engvang Ørnevej 342 8260 Viby J 86 26 12 10 hf.engvang@get2net.dk www.h-engvang.dk 1. Foreningens navn: 1.1 Foreningens navn er Engvang. Dens hjemsted er Århus Kommune. 2. Formål og virke: 2. 1. Foreningen har til formål at administrere og forvalte det til kolonihaveformål udlagte areal

Læs mere

V E D T Æ G T E R F 0 R H A N S T H O L M K O L O N I H A V E F O R E N I N G

V E D T Æ G T E R F 0 R H A N S T H O L M K O L O N I H A V E F O R E N I N G Forslag tilrettet efter generalforsamlingen 15. marts 2016 V E D T Æ G T E R F 0 R H A N S T H O L M K O L O N I H A V E F O R E N I N G 1. NAVN OG HJEMSTED. Foreningens navn er Hanstholm Kolonihaveforening.

Læs mere

Kolonihave - vedtægt for et haveområde i Herning Kommune

Kolonihave - vedtægt for et haveområde i Herning Kommune Kolonihave - vedtægt for et haveområde i Herning Kommune Formål og virke 1. Foreningen har til formål at administrere og forvalte det til kolonihaveformål udlagte areal i overensstemmelse med de bestemmelser,

Læs mere

VEDTÆGTER. For. Grundejerforeningen Rytterdamsparken. Navn og hjemsted: 1. 1.1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Rytterdamsparken.

VEDTÆGTER. For. Grundejerforeningen Rytterdamsparken. Navn og hjemsted: 1. 1.1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Rytterdamsparken. VEDTÆGTER For Grundejerforeningen Rytterdamsparken Navn og hjemsted: 1. 1.1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Rytterdamsparken. 1.2. Foreningens hjemsted er Brøndby Kommune og adressen er den til

Læs mere

Vedtægter for. Andelsselskabet Ejby Vandværk

Vedtægter for. Andelsselskabet Ejby Vandværk Vedtægter for Andelsselskabet Ejby Vandværk 2 1. Selskabet, der er stiftet den 8. marts 1965, er et andelsselskab, hvis navn er Andelsselskabet Ejby Vandværk. Selskabet har hjemsted i Skovbo kommune. 2.

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Thyges Banke Grundejerforening. Kalundborg

VEDTÆGTER. for. Thyges Banke Grundejerforening. Kalundborg VEDTÆGTER for Thyges Banke Grundejerforening Kalundborg 3. udgave. Vedtaget på generalforsamlingen 29. maj 2007 1 af 7 Vedtægter for grundejerforeningen, Navn, hjemsted og formål. 1 Foreningens navn er

Læs mere

H/F Pindemosen. Løvdalsvej 8, 3000 Helsingør. Telefon 49 21 80 40. e-mail: hfpindemosen@gmail.dk. Vedtægter

H/F Pindemosen. Løvdalsvej 8, 3000 Helsingør. Telefon 49 21 80 40. e-mail: hfpindemosen@gmail.dk. Vedtægter H/F Pindemosen Løvdalsvej 8, 3000 Helsingør. Telefon 49 21 80 40. e-mail: hfpindemosen@gmail.dk Vedtægter Vedtaget på foreningens generalforsamling 15. april 2010. 1 Foreningens navn og hjemsted Foreningens

Læs mere

VEDTÆGTER FOR H/F ALDERSRO

VEDTÆGTER FOR H/F ALDERSRO VEDTÆGTER FOR H/F ALDERSRO 1. Formål og virke. Foreningen har til formål at administrere og forvalte det til ko-lonihaveformål udlagte areal i overensstemmelse med de bestemmelser, der er lagt til grund

Læs mere

Vedtægter for Haveforeningen Svarø.

Vedtægter for Haveforeningen Svarø. Vedtægter for Haveforeningen Svarø. 1. Foreningens navn er Haveforeningen Svarø, og er beliggende ved Høvedstensvej 70, 2650 Hvidovre. 2. Formål og virke. 2.1. Foreningen har til formål at administrere

Læs mere

V E D T Æ G T E R for Haveforeningen Hestkøbgård. 1. Foreningens navn er Haveforeningen Hestkøbgård, stiftet den 2. november 1975

V E D T Æ G T E R for Haveforeningen Hestkøbgård. 1. Foreningens navn er Haveforeningen Hestkøbgård, stiftet den 2. november 1975 V E D T Æ G T E R for Haveforeningen Hestkøbgård 1. Foreningens navn er Haveforeningen Hestkøbgård, stiftet den 2. november 1975 Foreningens hjemsted er 3460 Birkerød, Rudersdal Kommune. Foreningen og

Læs mere

Vedtægter for Haveforeningen Islegaard

Vedtægter for Haveforeningen Islegaard 1. Haveforeningens navn er Islegaard. Haveforeningens hjemsted er Marielundvej 51 beliggende i Herlev Kommune. 2. Formål og virke. 2.1. Haveforeningens formål er, at administrere de på haveforeningens

Læs mere

Vedtægter for Lyngby Delebil

Vedtægter for Lyngby Delebil Vedtægter for Lyngby Delebil 1 Navn og hjemsted 1.1. Foreningens navn er Lyngby Delebil FMBA. 1.2. Foreningens hjemsted er Lyngby-Taarbæk kommune. 2 Formål 2.1. Foreningens formål er at indkøbe, lease

Læs mere

Vedtægter. for. Grundejerforeningen Lille Grundet

Vedtægter. for. Grundejerforeningen Lille Grundet Vedtægter for Grundejerforeningen Lille Grundet Indholdsfortegnelse Side 1-2 Foreningens navn og hjemsted 3 3-5 Foreningens område og medlemskreds 3 6-7 Forenings formål og opgaver 4 8-12 Medlemmernes

Læs mere

Vedtægter HF Brandhøj

Vedtægter HF Brandhøj Vedtægter HF Brandhøj For haveforeningen Brandhøj, der er beliggende på matr. nr. 13 q, Reerslev, Reerslev By, som i henhold til Lokalplan 4.19.2 er udlagt til kolonihaveformål. 1. Formål og virke 1.1

Læs mere

VEDTÆGTER. Indholdsfortegnelse. Side.

VEDTÆGTER. Indholdsfortegnelse. Side. 1 Indholdsfortegnelse. Side. ' 01 Navn og hjemsted... 2 ' 02 Formål... 2 ' 03 Medlemmer... 2 ' 04 Medlemmernes rettigheder... 2 ' 05 Medlemmernes forpligtigelser.. 2 ' 06 Udtræden af selskabet... 3 ' 07

Læs mere

Vedtægter. Vedtægt for Nyttehaverne. Kløverengen. Stiftet den 18. marts Foreningens navn er: KLØVERENGEN: Dens hjemsted er Københavns Kommune

Vedtægter. Vedtægt for Nyttehaverne. Kløverengen. Stiftet den 18. marts Foreningens navn er: KLØVERENGEN: Dens hjemsted er Københavns Kommune Vedtægter Vedtægt for Nyttehaverne Kløverengen Stiftet den 18. marts 1998 1. Foreningens navn er: KLØVERENGEN: Dens hjemsted er Københavns Kommune 2. Formål og virke. 2.1 Foreningen har til formål at administrere

Læs mere

Vedtægter for BØLLING VANDVÆRK

Vedtægter for BØLLING VANDVÆRK Vedtægter for BØLLING VANDVÆRK INDHOLDSFORTEGNELSE Side 1 Navn og hjemsted... 2 2 Formål... 2 3 Medlemmer... 2 4 Medlemmernes rettigheder... 2 5 Medlemmernes forpligtigelser... 2 6 Udtræden af selskabet...

Læs mere

Velkommen til Fjordparken

Velkommen til Fjordparken Velkommen til Fjordparken 2 Bestyrelsen for Lejer- og Grundejerforeningen Fjordparken Øst har i dette hefte samlet lidt oplysninger for Grundejerforeningens område. Bestyrelsen har følgende sammensætning:

Læs mere

Vedtægter for. "Grundejerforeningen Hestekvarteret, Drastrup"

Vedtægter for. Grundejerforeningen Hestekvarteret, Drastrup Vedtægter for "Grundejerforeningen Hestekvarteret, Drastrup" 1 Kapitel 1. Foreningens navn og hjemsted 1. Foreningens navn er "Grundejerforeningen Hestekvarteret, Drastrup" 2. Foreningens hjemsted er Randers

Læs mere

Vedtægter for H/F Lilletoften V E D T Æ G T E R. for H/F Lilletoften

Vedtægter for H/F Lilletoften V E D T Æ G T E R. for H/F Lilletoften V E D T Æ G T E R for H/F Lilletoften Oversigt: 1. Foreningens navn 2. Formål og virke 3. Medlemmer 4. Hæftelse 5. Haveleje 6. Ordensbestemmelser og vedligeholdelse 7. Ophævelse af lejeaftalen 8. Generalforsamlinger

Læs mere

Vedtægter for Orø Bådelaug

Vedtægter for Orø Bådelaug 1 Sejlklubbens navn og hjemsted Klubbens navn er Orø Bådelaug. Dens hjemsted er Holbæk Kommune. Vedtægter for Orø Bådelaug 2 Sejlklubbens formål Klubbens formål er at varetage medlemmernes interesser overfor

Læs mere

HF. BALSTRUP VÆNGE. V E D T Æ G T E R for Haveforeningen Balstrup vænge. Rev

HF. BALSTRUP VÆNGE. V E D T Æ G T E R for Haveforeningen Balstrup vænge. Rev V E D T Æ G T E R for Haveforeningen Balstrup vænge Rev. 2010.09.15 1. 1. Foreningens navn er Haveforeningen Balstrup vænge. Foreningens hjemsted er Ringsted Kommune. 2. Formål og virke 2.1. Foreningen

Læs mere

Vedtægter for Andelsboligforeningen. Lilla Skolan i Skogsryd

Vedtægter for Andelsboligforeningen. Lilla Skolan i Skogsryd 1 / 7 Vedtægter for Andelsboligforeningen 2 / 7 Navn, hjemsted og formål 1 Foreningens navn er: Andelsboligforeningen. I det følgende omtalt som foreningen. Foreningens hjemsted er Ringsted Kommune. Tvister

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN BAKKEBØLLE STRAND

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN BAKKEBØLLE STRAND VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN BAKKEBØLLE STRAND 1 Foreningens navn er Grundejerforeningen Bakkebølle Strand. Hjemsted Bakkebølle Strand, 4760 Vordingborg. 2 Medlemmer af foreningen er ejere af de fra

Læs mere

VEDTÆGTER. Haveforeningen Frydenlund. for. Stiftet 1947 Medlem af Kolonihaveforbundet for Danmark, Århuskredsen

VEDTÆGTER. Haveforeningen Frydenlund. for. Stiftet 1947 Medlem af Kolonihaveforbundet for Danmark, Århuskredsen VEDTÆGTER for Haveforeningen Frydenlund Stiftet 1947 Medlem af Kolonihaveforbundet for Danmark, Århuskredsen 2011 VEDTÆGTER FOR HAVEFORENINGEN FRYDENLUND 1. Foreningens navn er: Haveforeningen Frydenlund

Læs mere

VEDTÆGTER FOR I/S GJØL PRIVATE VANDVÆRK

VEDTÆGTER FOR I/S GJØL PRIVATE VANDVÆRK VEDTÆGTER FOR I/S GJØL PRIVATE VANDVÆRK 1. Navn og hjemsted Selskabet, der er stiftet den 15. oktober 1986 er et interessentselskab, hvis navn er I/S GJØL PRIVATE VANDVÆRK Selskabet har hjemsted i Aabybro

Læs mere

Vedtægter for H/F Ishøj Søndergård Pilemøllevej 20, 2635 Ishøj

Vedtægter for H/F Ishøj Søndergård Pilemøllevej 20, 2635 Ishøj Vedtægter for H/F Ishøj Søndergård Pilemøllevej 20, 2635 Ishøj 1 Foreningens navn er: H/F Ishøj Søndergaard Dens hjemsted er: Ishøj Kommune 2 Formål og virke 2.1 Foreningen har til formål at administrere

Læs mere

VEDTÆGTER. Stk. 3: Navnet kan kun ændres med godkendelse fra Løve I.F.

VEDTÆGTER. Stk. 3: Navnet kan kun ændres med godkendelse fra Løve I.F. 1 Navn og hjemsted Stk. 1: Foreningens navn er Løve/Høng Håndbold forkortet L/H, stiftet via en sammenslutning af håndboldafdelingerne i Høng Gymnastikforening og Løve Idrætsforening. Stk. 2: Foreningens

Læs mere

Vedtægter for Sommerbyen Ejbylund.

Vedtægter for Sommerbyen Ejbylund. Side 1 af 6 September 2014. Vedtægter for Sommerbyen Ejbylund. 1. Foreningens navn. Foreningens navn er: Sommerbyen Ejbylund. Dens hjemsted er Glostrup kommune. 2. Formål og virke. 2.1 Foreningen har til

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN ENØ STRAND

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN ENØ STRAND VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN ENØ STRAND Navn og formål 1 Foreningens navn er: Grundejerforeningen Enø Strand. 2 Foreningens formål er at varetage grundejernes fælles interesser vedrørende: 1) Forholdet

Læs mere

VEDTÆGT BOGØ VANDVÆRK

VEDTÆGT BOGØ VANDVÆRK LF Trykteam a s Telefon 54 60 13 87 VEDTÆGT for ANDELSSELSKABET BOGØ VANDVÆRK Regnskabet 15 Selskabets regnskabsår løber fra den 1. januar til den 31. december. Det årlige overskud, der måtte fremkomme

Læs mere

V E D T Æ G T E R for Haveforeningen Bjerget

V E D T Æ G T E R for Haveforeningen Bjerget V E D T Æ G T E R for Haveforeningen Bjerget 1 Foreningens navn er Haveforeningen "Bjerget" Foreningens hjemsted er Frederikssund kommune. 2 Formål og virke 2.1. Foreningen har til formål at administrere

Læs mere

Vedtægt. 1. Foreningens navn: Haveforeningen Hestholm Dens hjemsted er Ballerup Kommune. 2. Formål og virke.

Vedtægt. 1. Foreningens navn: Haveforeningen Hestholm Dens hjemsted er Ballerup Kommune. 2. Formål og virke. Vedtægt 1. Foreningens navn: Haveforeningen Hestholm Dens hjemsted er Ballerup Kommune. 2. Formål og virke. 2.1. Hestholm har til formål at administrere og forvalte det til kolonihaveformål udlagte areal

Læs mere

V E D T Æ G T E R. for. Haveforeningen Klausdalsbro

V E D T Æ G T E R. for. Haveforeningen Klausdalsbro V E D T Æ G T E R for Haveforeningen Klausdalsbro 1. Foreningens navn er Haveforeningen Klausdalsbro Foreningens hjemsted er Herlev Kommune. 2. Formål og virke 2.1. Foreningen har til formål at administrere

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen VESTBO

Vedtægter for Grundejerforeningen VESTBO Vedtægter 08/02/07 15:23 Side 1 Vedtægter for Grundejerforeningen VESTBO Sværdagergård, Bygaden 47 i Jyllinge, da udstykningen af grundejerforeningens område fandt sted i midten af 1960 erne. Foto: Lokal

Læs mere

Vedtægter for fotorammenviborg.dk

Vedtægter for fotorammenviborg.dk Vedtægter for fotorammenviborg.dk Generelt: 1 Klubbens navn er fotorammenviborg.dk og er stiftet d. 16. januar 2012 2 Klubbens formål er at udvikle medlemmernes evner og interesse for fotografi. Klubben

Læs mere

V E D T Æ G T E R. Sommerhuskolonien Afdeling A

V E D T Æ G T E R. Sommerhuskolonien Afdeling A V E D T Æ G T E R Sommerhuskolonien Afdeling A 1. Navn og hjemsted 1.1. Foreningens navn er Sommerhuskolonien Afdeling A. Dens hjemsted er Rødovre Kommune 2. Formål og virke 2.1. Foreningen har til formål

Læs mere

Vedtægter for Haveforeningen Søparken

Vedtægter for Haveforeningen Søparken 1. Haveforeningens navn og stiftelse. Vedtægter for Haveforeningen Søparken 1.1. Foreningens navn er Haveforeningen Søparken. Foreningens hjemsted er Horsens Kommune. 1.2. Foreningen er stiftet 25. august

Læs mere

VEDTÆGTER. for TRAPPELAUGET OREHØJGÅRD

VEDTÆGTER. for TRAPPELAUGET OREHØJGÅRD Udkast til omskrevne VEDTÆGTER for TRAPPELAUGET OREHØJGÅRD Navn og formål 1 Laugets navn er Trappelauget Orehøjgård med hjemsted i Tollerup, Halsnæs Kommune. Laugets formål er at opretholde og vedligeholde

Læs mere

1. Foreningens navn er Haveforeningen Tornhøj. Hjemsted er Gladsaxe kommune.

1. Foreningens navn er Haveforeningen Tornhøj. Hjemsted er Gladsaxe kommune. HAVE FORENINGEN TORNHØJ VEDTÆGT 1. Foreningens navn er Haveforeningen Tornhøj. Hjemsted er Gladsaxe kommune. 2. Formål og virke. 2.1 Foreningen har til formål at administrere og forvalte det til kolonihaveformål

Læs mere

http://www.klejtrup-vand.dk/vedtegter.html

http://www.klejtrup-vand.dk/vedtegter.html Side 1 af 5 Vedtægter for KLEJTRUP VANDVÆRK An/S Navn og hjemsted 1 Selskabet, der er stiftet den 21. November 1934, er et andelsselskab, hvis navn er Klejtrup Vandværk An/S Selskabet har hjemsted i Viborg

Læs mere

VEDTÆGTER FOR MARSELISBORG KAJAK CLUB

VEDTÆGTER FOR MARSELISBORG KAJAK CLUB VEDTÆGTER FOR MARSELISBORG KAJAK CLUB Tegning af STANDER 1. NAVN Clubbens navn er MARSELISBORG KAJAK CLUB, hjemsted Århus kommune. Clubben er stiftet 1. november 1928. 2. FORMÅL Stk. 1. Clubbens formål

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Marinavej.

Vedtægter for Grundejerforeningen Marinavej. Vedtægter for Grundejerforeningen Marinavej. 1. Navn: Foreningens navn er Grundejerforeningen Marinavej og foreningens hjemsted er Broager kommune. 2. Formål: Foreningen har til formål: o at varetage medlemmernes

Læs mere

M E L Ø S E V A N D V Æ R K A.m.b.A. V E D T Æ G T E R

M E L Ø S E V A N D V Æ R K A.m.b.A. V E D T Æ G T E R M E L Ø S E V A N D V Æ R K A.m.b.A. V E D T Æ G T E R 1 NAVN OG FORMÅL Selskabet, der er stiftet den 20. februar 1962, er et ANDELSSELSKAB MED BEGRÆNSET ANSVAR, hvis navn er: Dets formål er: MELØSE VANDVÆRK

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN ASTERSHAVEN

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN ASTERSHAVEN G/F Astershaven E-mail: Astershaven@groupcare BESTYRELSEN VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN ASTERSHAVEN Smørum den 9. januar 2000 Således godkendt af Ledøje-Smørum kommune den 25. januar 2000. Bestyrelsen

Læs mere

Vedtægter for Haveforeningen Nabkær 1.

Vedtægter for Haveforeningen Nabkær 1. Vedtægter for Haveforeningen Nabkær 1. 1. Haveforeningens navn og stiftelse. 1.1 Foreningens navn er Haveforeningen "Nabkær 1". Foreningens hjemsted er Herning Kommune. 1.2 Foreningen er stiftet 1976.

Læs mere

Grundejerforeningen Dybdalgård

Grundejerforeningen Dybdalgård 1 VEDTÆGTER for Grundejerforeningen Dybdalgård 2 1 Foreningens navn. Grundejerforeningens navn er Grundejerforeningen Dybdalgård. 2 Foreningens geografiske dækningsområde. Dens område er arealerne omfattet

Læs mere

SERVITUT MED NYE VEDTÆGTER FOR FORENING

SERVITUT MED NYE VEDTÆGTER FOR FORENING SERVITUT MED NYE VEDTÆGTER FOR FORENING Prøvetinglysning - Tinglysning er ikke gennemført EJENDOM: Adresse: Nørholmsvej 16 0001g 0001fy 0014hq 0001fz Adresse: Nørholmsvej 13 0011c 0012i 0017be 0018v ANMODER:

Læs mere

VEDTÆGTER FOR STIFTET DEN 12. 09. 2011

VEDTÆGTER FOR STIFTET DEN 12. 09. 2011 VEDTÆGTER FOR STIFTET DEN 12. 09. 2011 1 VEDTÆGTER Navn hjemsted og formål 1 Forenings navn er Niverød Tennis forkortet til NT og i det følgende kaldt NT. Foreningens hjemsted er Fredensborg Kommune. 2

Læs mere

NØRRESUNDBY SEJLKLUB`S LOVE

NØRRESUNDBY SEJLKLUB`S LOVE NØRRESUNDBY SEJLKLUB`S LOVE 1 Klubbens navn og hjemsted: Klubbens navn er Nørresundby Sejlklub, forkortet til N.S.S.. Klubstanderen er et blåt anker på hvid bund med bogstaverne N.S.S. Hjemsted er Aalborg

Læs mere

Foreningen mod kæmpemøller på Abildgaards Jorde

Foreningen mod kæmpemøller på Abildgaards Jorde Vedtægter for Foreningen mod kæmpemøller på Abildgaards Jorde 1 Navn og hjemsted Stk. 1: Foreningens navn er: foreningen mod kæmpemøller på Abildgaards jorde i daglig tale FMK. Stk. 2: Foreningens hjemsted

Læs mere

Vedtægter. 1. Foreningens navn er: Nyttehaveforeningen 'Faste Batteri' stiftet d 17. november 1940. Dens hjemsted er Københavns kommune.

Vedtægter. 1. Foreningens navn er: Nyttehaveforeningen 'Faste Batteri' stiftet d 17. november 1940. Dens hjemsted er Københavns kommune. Vedtægter 1. Foreningens navn er: Nyttehaveforeningen 'Faste Batteri' stiftet d 17. november 1940. Dens hjemsted er Københavns kommune. 2 - Formål og virke. 2.1 Foreningen har til formål, at administrere

Læs mere

VEDTÆGTER. KFUKs SOCIALE ARBEJDE. Niels Hemmingsens Gade 10, 2.sal. 1153 København K. 35 26 30 33 post@kfuksa.dk CVR nr.

VEDTÆGTER. KFUKs SOCIALE ARBEJDE. Niels Hemmingsens Gade 10, 2.sal. 1153 København K. 35 26 30 33 post@kfuksa.dk CVR nr. VEDTÆGTER KFUKs SOCIALE ARBEJDE Niels Hemmingsens Gade 10, 2.sal 1153 København K 35 26 30 33 post@kfuksa.dk CVR nr. 27 09 36 12 2015 1 1 Foreningens navn er KFUKs Sociale Arbejde. Foreningens hjemsted

Læs mere

VEDTÆGTER FOR KØBENHAVNS VANDSKIKLUB

VEDTÆGTER FOR KØBENHAVNS VANDSKIKLUB VEDTÆGTER FOR KØBENHAVNS VANDSKIKLUB FORENINGENS NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL 1 Foreningens navn er Københavns Vandski Klub, i det følgende kaldet KHVK. Foreningen er medlem af Dansk Vandski Forbund. Dens

Læs mere

VEDTÆGTER FOR LYNGE-UGGELØSE IDRÆTSFORENING

VEDTÆGTER FOR LYNGE-UGGELØSE IDRÆTSFORENING 1 Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er Lynge Uggeløse Idrætsforening, normalt forkortet til LUI. Foreningens hjemsted er Allerød Kommune. 2 Foreningens formål Det er foreningens formål at tilbyde

Læs mere

Vedtægter for foreningen Nees Kirsebærlaug

Vedtægter for foreningen Nees Kirsebærlaug Vedtægter for foreningen Nees Kirsebærlaug 10 1: Foreningens navn og hjemsted Stk. 1 Foreningens navn er Nees Kirsebærlaug. Stk. 2 Foreningen har hjemsted i Lemvig Kommune. 2: Foreningens formål og virke

Læs mere

Vedtægter for Roskilde Haveselskab Kolonihaveforbundets Roskilde Kreds

Vedtægter for Roskilde Haveselskab Kolonihaveforbundets Roskilde Kreds Vedtægter for Roskilde Haveselskab Kolonihaveforbundets Roskilde Kreds 1. Kredsens navn og stiftelse 1. Kredsens navn er Roskilde Haveselskab. Kredsen består af haveforeninger beliggende i Roskilde kommune.

Læs mere

Vedtægter for H/F Carl Nielsens Minde. 2 - Formål og virke. 3 - Medlemmer

Vedtægter for H/F Carl Nielsens Minde. 2 - Formål og virke. 3 - Medlemmer Vedtægter for H/F Carl Nielsens Minde 1 Foreningens navn er Haveforeningen "Carl Nielsens Minde". Dens hjemsted er Gladsaxe Møllevej 75, 2860 Søborg. Matrikel nr. 4a, 4cn, 4co, Ejendomsnr. 1590043975,

Læs mere

vedtægter for GRUNDEJERFORENINGEN Præstelodden

vedtægter for GRUNDEJERFORENINGEN Præstelodden vedtægter for GRUNDEJERFORENINGEN Præstelodden Vedtægter for Grundejerforeningen Præstelodden 1. Navn Grundejerforeningens navn er Præstelodden, dens hjemsted er Melby, og dens område er de grunde der

Læs mere

VEDTÆGTER for Administrationsfællesskabet "Stativlauget" Kystpromenaden 1, 8000 Aarhus C

VEDTÆGTER for Administrationsfællesskabet Stativlauget Kystpromenaden 1, 8000 Aarhus C VEDTÆGTER for Administrationsfællesskabet "Stativlauget" Kystpromenaden 1, 8000 Aarhus C 1 Navn og hjemsted: 1.1. Fællesskabets navn er Administrationsfællesskabet Stativlauget. 1.2. Foreningens hjemsted

Læs mere

Vedtægter for Børnenes Gokart Klub (BGK) pr. 29. februar 2016

Vedtægter for Børnenes Gokart Klub (BGK) pr. 29. februar 2016 Vedtægter for Børnenes Gokart Klub (BGK) pr. 29. februar 2016 Vedtægter for Børnenes Gokart Klub (BGK) 1 Foreningens navn og hjemsted. Stk. 1. Foreningens navn er Børnenes Gokart Klub (BGK). Foreningen

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Teleforeningen NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL

VEDTÆGTER. for. Teleforeningen NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL VEDTÆGTER for Teleforeningen 1 Foreningens navn er: Teleforeningen. 2 Foreningens hjemsted er Hvidovre Kommune. NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL 3 Foreningens formål er efter ansøgning til bestyrelsen at: Støtte

Læs mere

med kommentarer Ingen ændringer 2 Formål

med kommentarer Ingen ændringer 2 Formål Bilag 4 Kolonne 1 er de bestående vedtægter 1 Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Ganløse Nordre Vandværk A.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Egedal Kommune. Kolonne 2 er bestyrelsens

Læs mere

Vedtægter for Haveforeningen Rørvangsparken.

Vedtægter for Haveforeningen Rørvangsparken. Vedtægter for Haveforeningen Rørvangsparken. Haveforeningen Rørvangsparken 1. Haveforeningens navn og stiftelse. 1.1 Foreningens navn er Haveforeningen "Rørvangsparken". Foreningens hjemsted er Holbæk

Læs mere

Page 1 of 6. 1 Foreningsnavn, hjemsted og logo.

Page 1 of 6. 1 Foreningsnavn, hjemsted og logo. Page 1 of 6 1 Foreningsnavn, hjemsted og logo. Foreningens navn er Roskilde Amerikaner Bil Club (Roskilde ABC). Foreningen er hjemmehørende i Roskilde kommune. Klubbens officielle mærker er: Rundt Roskilde

Læs mere

Vedtægter for Haveselskabet Frederiksborg af 1919

Vedtægter for Haveselskabet Frederiksborg af 1919 Vedtægter for Haveselskabet Frederiksborg af 1919 1. Haveforeningens navn og stiftelse. 1.1 Foreningens navn er Haveselskabet Frederiksborg af 1919. Foreningens hjemsted er Trollesmindeallé, Hillerød Kommune.

Læs mere

VEDTÆGTER FOR KOLLEGIEKONTORET I AARHUS

VEDTÆGTER FOR KOLLEGIEKONTORET I AARHUS VEDTÆGTER FOR KOLLEGIEKONTORET I AARHUS Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1. Boligorganisationens navn er Kollegiekontoret i Aarhus. Stk. 2. Organisationen har hjemsted i Aarhus Kommune. 2. Boligorganisationen

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Andelsselskabet Hou Lystbådehavn A.m.b.A.

VEDTÆGTER. for. Andelsselskabet Hou Lystbådehavn A.m.b.A. VEDTÆGTER for Andelsselskabet Hou Lystbådehavn A.m.b.A. Navn og hjemsted 1. Selskabets navn er Andelsselskabet Hou Lystbådehavn A.m.b.A eller i forkortet form, Hou Lystbådehavn. Selskabets hjemsted er

Læs mere

Hillerød Golf Klubs vedtægter

Hillerød Golf Klubs vedtægter Hillerød Golf Klubs vedtægter 1. Navn, juridisk egenart og hjemsted Klubben er stiftet den 25. juni 1966. Dens navn er Hillerød Golf Klub. Klubben er en selvejende forening og skal være medlem af Dansk

Læs mere

Vedtægter for H/F Ishøj Søndergård Pilemøllevej 20, 2635 Ishøj

Vedtægter for H/F Ishøj Søndergård Pilemøllevej 20, 2635 Ishøj Vedtægter for H/F Ishøj Søndergård Pilemøllevej 20, 2635 Ishøj Foreningens navn er: H/F Ishøj Søndergaard Dens hjemsted er: Ishøj Kommune 1 2 Formål og virke Stk. 1. Foreningen har til formål at administrere

Læs mere

- at administrere og vedligeholde de veje, der er nævnt i deklaration 6481

- at administrere og vedligeholde de veje, der er nævnt i deklaration 6481 KORSHAGE GRUNDEJERFORENING VEDTÆGTER Paragraf 1 Navn og hjemsted Grundejerforeningens navn er Korshage Grundejerforening. Foreningen har hjemsted i Odsherred Kommune. Paragraf 2 Medlemmerne Medlemmer af

Læs mere

Vedtægter for Svendborg Svømmeklub, SSK. Vedtaget på generalforsamlingen d. 2. marts 2010

Vedtægter for Svendborg Svømmeklub, SSK. Vedtaget på generalforsamlingen d. 2. marts 2010 Vedtægter for Svendborg Svømmeklub, SSK. Vedtaget på generalforsamlingen d. 2. marts 2010 1. Foreningens navn er Svendborg Svømme Klub i daglig tale SSK. Klubbens hjemsted er Svendborg kommune. 2. Foreningens

Læs mere

Forslag til vedtægtsændringer: Ændringerne til vedtægterne er fremhævet med fede typer. Den nuværende tekst står i parentesen bagved ændringen.

Forslag til vedtægtsændringer: Ændringerne til vedtægterne er fremhævet med fede typer. Den nuværende tekst står i parentesen bagved ændringen. Forslag til vedtægtsændringer: Ændringerne til vedtægterne er fremhævet med fede typer. Den nuværende tekst står i parentesen bagved ændringen. V E D T Æ G T FOR Egå Vandværk a.m.b.a. NAVN OG HJEMSTED

Læs mere

Vedtægter. For. Grundejerforeningen Julsøvej af 2010

Vedtægter. For. Grundejerforeningen Julsøvej af 2010 Vedtægter For Grundejerforeningen Julsøvej af 2010 Side 1 af 6 Kap. 1. Foreningens navn og hjemsted 1 Foreningens navn er Grundejerforeningen Julsøvej af 2010 og har hjemsted i området inden for lokalplan

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen 1DO Båstrup

Vedtægter for Grundejerforeningen 1DO Båstrup Vedtægter for Grundejerforeningen 1DO Båstrup 1 Foreningens hjemsted Foreningens navn er Grundejerforeningen 1DO Båstrup. Dens hjemsted er Fredensborg Kommune. Grundejerforeningens område er Dannevang

Læs mere

Vedtægter for Haveforeningen Vedbæk.

Vedtægter for Haveforeningen Vedbæk. Vedtægter for Haveforeningen Vedbæk. 1. Haveforeningens navn og stiftelse. 1.1 Foreningens navn er Haveforeningen "Vedbæk". Foreningens hjemsted er Rudersdal Kommune. 1.2 Foreningen er stiftet den 16.

Læs mere

VEDTÆGTER for AFDELINGER I KALAALLIT RØDE KORSIAT

VEDTÆGTER for AFDELINGER I KALAALLIT RØDE KORSIAT VEDTÆGTER for AFDELINGER I KALAALLIT RØDE KORSIAT 1. AFDELING OG KOMMUNEKREDS 1. Afdelingen er en del af landsforeningen Kalaallit Røde Korsiat. 2. Er der flere afdelinger inden for en kommune, kan afdelingerne

Læs mere

Vedtægter for Mou Kraftvarme a.m.b.a.

Vedtægter for Mou Kraftvarme a.m.b.a. Vedtægter for Mou Kraftvarme a.m.b.a. 1 Navn og hjemsted 1.1 Selskabets navn er Mou Kraftvarme A.m.b.a. 1.2 Selskabets hjemsted er Aalborg Kommune. 2 Formål og forsyningsområde 2.1 Selskabets formål er

Læs mere

Klatreklubben Aapakaaq [ Sidst opdateret juni, 2011] Vedtægter for Klatreklubben Aapakaaq

Klatreklubben Aapakaaq [ Sidst opdateret juni, 2011] Vedtægter for Klatreklubben Aapakaaq Klatreklubben Aapakaaq [ Sidst opdateret juni, 2011] Vedtægter for Klatreklubben Aapakaaq 1. Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er Klatreklubben Aapakaaq. Dens hjemsted er Nuuk, Kommuneqarfik

Læs mere

Vedtægter for Herlev Håndbryggerlaug Gældende fra 27. oktober 2015.

Vedtægter for Herlev Håndbryggerlaug Gældende fra 27. oktober 2015. Vedtægter for Herlev Håndbryggerlaug Gældende fra 27. oktober 2015. (1.1) Foreningens navn er Herlev Håndbryggerlaug. 1. Navn og hjemsted. (1.2) Foreningens hjemsted er på Herlev Byskole, afdeling ELV,

Læs mere

Foreningen.., der har hjemsted i kommune, er stiftet den dag/måned/år.

Foreningen.., der har hjemsted i kommune, er stiftet den dag/måned/år. Vedtægter for... 1: Navn og hjemsted Foreningen.., der har hjemsted i kommune, er stiftet den dag/måned/år. Foreningen er tilsluttet (Eventuel hovedforening), lokalunion samt Dansk BordTennis Union under

Læs mere

Velkommen på Kirkeager

Velkommen på Kirkeager Velkommen på Kirkeager og som medlem af GrundejerForeningen Kirkeager (GFK) I denne velkomstfolder fra GFK får du/i en række praktiske oplysninger om følgende: - GFK s opbygning og vedtægter - Side 2 -

Læs mere

Vedtægter for. Shotokan traditionel Karate Do Kyohan

Vedtægter for. Shotokan traditionel Karate Do Kyohan Vedtægter for Shotokan traditionel Karate Do Kyohan 1. Klubbens navn og hjemsted Klubbens navn er Shotokan traditionel Karate Do Kyohan. Klubben har hjemsted i Ishøj Kommune. 2. Klubbens formål Klubbens

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Hedely

Vedtægter for Grundejerforeningen Hedely Vedtægter for Grundejerforeningen Hedely 1 Foreningens navn er Grundejerforeningen Hedely. 2 Foreningens formål er at varetage grundejerforeningens fællesinteresser, herunder at drage omsorg for Udførelsen

Læs mere

VEDTÆGTER FOR SUNDS VAND- OG VARMEVÆRK A.M.B.A. CVR-nr. 41 71 96 13 Andelsselskab med begrænset ansvar

VEDTÆGTER FOR SUNDS VAND- OG VARMEVÆRK A.M.B.A. CVR-nr. 41 71 96 13 Andelsselskab med begrænset ansvar VEDTÆGTER FOR SUNDS VAND- OG VARMEVÆRK A.M.B.A. CVR-nr. 41 71 96 13 Andelsselskab med begrænset ansvar 1. ANDELSSELSKAB, NAVN OG HJEMSTED 1.1. Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar. 1.2. Navnet

Læs mere

VEDTÆGTER FOR HOLBÆK CYKELSPORT 170713

VEDTÆGTER FOR HOLBÆK CYKELSPORT 170713 VEDTÆGTER FOR HOLBÆK CYKELSPORT 170713 1. Holbæk Cykelsport Klubbens navn er HOLBÆK CYKELSPORT og har hjemsted i Holbæk kommune og på klubhusets adresse. 2. Vision, mission og målsætning. Klubbens vision

Læs mere

Stk. 1: Foreningens formål er at sikre de bedste muligheder for medlemmernes udøvelse af løb, cykling og triathlon, på såvel motionsplan som elite.

Stk. 1: Foreningens formål er at sikre de bedste muligheder for medlemmernes udøvelse af løb, cykling og triathlon, på såvel motionsplan som elite. Vedtægter for Farsø Tri & Trim Godkendt på ekstraordinær generalforsamling den 12. april 2015. 1. Foreningen navn og hjemsted: Stk. 1: Foreningens navn er FARSØ TRI & TRIM. Foreningen er stiftet 21. marts

Læs mere