PUNKTER VEDR. VESTHIMMERLANDS KOMMUNE

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "PUNKTER VEDR. VESTHIMMERLANDS KOMMUNE"

Transkript

1 Referat fra økonomiudvalgets møde den 6. marts 2006 på Aars Rådhus Indholdsfortegnelse PUNKTER VEDR. VESTHIMMERLANDS KOMMUNE 16. Indretning af Farsø rådhus og fysisk placering af forvaltninger, herunder flytning af Voksenhandicapafdelingen til Løgstør 17. Udbud af pengeinstitut 18. Dækningsafgift for erhvervsejendomme i Nordjysk henvendelse om vederlag til politikere med dobbeltmandat i Valg af sagkyndig revision 21. Frigivelse af rådighedsbeløb 22. Finansiering af sammenlægningsudvalgets budget 23. Revideret mødeplan for Økonomiudvalget GODKENDELSER AF BESLUTNINGER I DE FIRE KOMMUNER 24. Godkendelse af anlægsbevilling i Løgstør Kommune til Himmerlandsstien 25. Godkendelse af Løgstør Kommunes låneoptagelse for regnskabsåret Godkendelse af anlægsbevilling i Aalestrup Kommune til Kloakarbejder 27. Godkendelse af igangsætning af ombygning af Ældrecenter Aaglimt i Aalestrup Kommune ORIENTERING 28. Orientering om processen for overførsel af medarbejdere ved sammenlægningen 29. Orientering om snitflader mellem de enkelte forvaltninger 30. Orientering om konstituering af Kommunekontaktrådet i Nordjylland 31. Orientering om planlægning af visionsseminar 32. Orientering om udligningsreform Afbud: Jette Thomsen Bemærkninger til dagsorden

2 Punkt 16 Indretning af Farsø rådhus og fysisk placering af afdelinger, herunder flytning af Voksenhandicapafdelingen til Løgstør Journal nr G01 Med henblik på at udnytte de eksisterende rådhuse optimalt og samtidigt forsøge at spare en anlægsudgift på ca. kr til en ny tilbygning til rådhuset i Farsø med yderligere 23 kontorpladser, har administrationen udarbejdet følgende forslag: Den administrative del af Sundhedsforvaltningen placeres med ca. 19 kontorpladser i den nordøstligste fløj af Farsø rådhus samt med ca. 21 kontorpladser i kælderetagen. Borgerserviceforvaltningen placeres med ca. 8 kontorpladser - i den midtvestligste del af rådhuset (i nærheden af den nuværende indgang). Plan- og miljøforvaltningen samt teknisk forvaltning placeres i de resterende lokaler med ca. 60 kontorpladser. Der afsættes kr til nødvendige ændringer af rådhusets indretning (primært til kontorer, skillevæg i mødelokale samt borgerserviceforvaltning). Ovennævnte indebærer følgende: - At 6-8 medarbejdere fra Voksenhandicapafdelingen flyttes til Løgstør Rådhus, idet Voksenhandicapafdelingen fortsat hører organisatorisk under Sundhedsforvaltningen. - At der placeres 2 medarbejdere på en del af de lidt større kontorer i Farsø. - At den decentrale del af sundhedsforvaltningen placeres uden for rådhuset i Farsø. - At der ikke er særskilte kontorer til udvalgsformænd i Farsø. - At der overslagsmæssigt kan spares netto kr til en ny tilbygning i forhold til tidligere fremsatte forslag. - At det nuværende bibliotek i Farsø kan bibeholdes i de nuværende lokaler på rådhuset. - at den beskrevne indretning af Farsø rådhus og fysisk flytning af Voksenhandicapafdelingen til Løgstør godkendes. Indstilles godkendt.

3 Punkt 17 Udbud af pengeinstitut Sammenlægningsudvalget skal som led i forberedelsen af Vesthimmerlands Kommune have truffet beslutning om valg af pengeinstitut. Kommunerne bruger i øjeblikket 4 forskellige pengeinstitutter: Aalestrup Nordea Farsø Sparekassen Farsø Løgstør Spar Nord Aars Sparekassen Himmerland Det er særdeles vigtigt for forberedelse af Edb-systemerne (især KMD-udbetaling) at valg af pengeinstitut er på plads inden sommerferien. Der er indhentet tilbud fra Kommunernes Revision og Revisionsaktieselskabet af 1/ om bistand ved udarbejdelse af udbudsmateriale, gennemførelse af udbudet og vurdering af indkomne tilbud. Bistand til: Kommunernes Revision Revisionsaktieselskabet Udarbejdelse af udbudsmateriale kr kr. note 2 Gennemførelse af udbud kr kr. note 2 Vurdering indkomne tilbud - note kr kr kr. note 3 Note 1: Begge revisionsfirmaer bemærker, at prisen vil være afhængig af antal indkomne tilbud. Note 2: De anførte priser er maksimumspriser. Det betyder, at hvis det faktisk anvendte timetal viser sig at blive mindre end det her forudsatte, beregnes prisen fra det faktiske medgåede. Note 3: Hvis der skal ydes bistand til hele opgaven, vil den maksimale pris være på kr. uanset antal indkomne tilbud. Prisen vil dog blive lavere, hvis de faktiske medgåede timer til opgaven er mindre end forudsat. Aftalen vil ikke overstige tærskelværdien i EF-tjenesteydelsesdirektiv, hvorfor udbud kan gennemføres som inviteret udbud. Lovgrundlag Lov om revision af den kommunale inddeling 19, stk Mail fra Kommunernes Revision - Mail fra Revisionsaktieselskabet af 1/ at udbud omkring valg af pengeinstitut påbegyndes. Endvidere, at der købes bistand til udarbejdelse af udbudsmateriale, gennemførelse af udbud og vurdering af indkomne tilbud (hele opgaven). Det vurderes, at begge revisionsfirmaer kan løfte opgaven rent fagligt. Revisionsaktieselskabet af 1/ har afgivet det laveste tilbud. Følgende pengeinstitutter foreslås inviteret til at give tilbud: Nordea Sparekassen Farsø Spar Nord Sparekassen Himmerland BG-bank (landsdækkende bank) bruges af Aars og Aalestrup som sekundær bankforbindelse Direktion og økonomichef laver indstilling til forretningsudvalg om valg af pengeinstitut på baggrund af revisionsfirmaets vurdering (model samt pointgivning af de enkelte tilbud).

4 Indstilles godkendt med den tilføjelse, at Revisionsselskabet af 1/ får opgaven med udarbejdelse af udbudsmaterialet. Punkt 18 Dækningsafgift for erhvervsejendomme i 2007 J. nr Kommunalbestyrelsen kan bestemme, at der af erhvervsejendomme (kontor, forretning, hotel, fabrik, værksted og lignende) skal svares en dækningsafgift. Dækningsafgiften skal betragtes som et bidrag til de udgifter som erhvervsejendomme medfører for kommunen. Afgiften beregnes som en promille af ejendommens forskelsværdi og kan maximalt udgøre 10 promille. Folketinget har den 21. december 2005 vedtaget en ændring til den kommunale ejendomsskattelovs 23B. Ændringen betyder, at der senest den 31. marts 2006 skal træffes en principbeslutning, såfremt kommunen i 2007 ønsker at bruge dækningsafgiftsinstrumentet. Den tidlige beslutning er nødvendig for at SKAT kan garantere, at ansættelserne til beregningen er på plads så rettidigt, at dækningsafgiften kan opkræves med 1. rate. Aalestrup, Farsø, Løgstør og Aars kommuner har ikke hidtil opkrævet dækningsafgift af erhvervsejendomme. Lovgrundlag Ejendomsbeskatningslovens 23A og 23B. - at Vesthimmerlands Kommune ikke bruger dækningsafgiftsinstrumentet for 2007, da ingen af kommunerne hidtil har opkrævet dækningsafgift. Indstilles godkendt. Punkt 19 Nordjysk henvendelse om vederlag til politikere med dobbeltmandat i 2006 J. nr Jammerbugt Kommune fremsender brev med opfordring til en drøftelse i de respektive sammenlægningsudvalg om honorering af politikere med dobbeltmandat i 2006.

5 Jammerbugt Kommune har opfordret til, at der drøftes en fælles henvendelse fra Sammenlægningsudvalgene i Region Nordjylland på mødet i Kommunekontaktrådet den 3 marts Brev fra Jammerbugt Kommune til sammenlægningsudvalget - Forslag til fælles henvendelse til Indenrigs- og Sundhedsministeren og Folketingets Kommunaludvalg. Lovgrundlag Inddelingslovens 17 Sagen drøftes. Økonomiudvalget den 6. marts 2006 Økonomiudvalget vedtog grundet tidspres for den fælles henvendelse at der gives opbakning til initiativet fra Jammerbugt Kommune. Sagen fremsendes til efterretning for Sammenlægningsudvalget. Punkt 20 Valg af sagkyndig revision J. nr K01 Sammenlægningsudvalget skal antage en sagkyndig revision vedrørende revision af Vesthimmerlands Kommunes regnskab. Det betyder, at kontrakten med revisionen skal gælde fra og med den 1. januar Revisionen skal godkendes af tilsynsmyndigheden. Kontrakten vurderes at være af en sådan størrelse, at udbud er underlagt reglerne i EF`s tjenestedirektiv. Det bemærkes, at Sammenlægningsudvalget i møde den 9. januar 2006 (punkt 10) vedtog, at Aars Kommune fører regnskabet for sammenlægningsudvalget for perioden 1. januar december 2006 og i konsekvens heraf godkendte, at Revisionsaktieselskabet af 1/ reviderer dette regnskab (Revisionsaktieselskabet reviderer i forvejen Aars Kommunes regnskab). Det pointeres, at denne beslutning alene vedrører sammenlægningsudvalgets regnskab for Lovgrundlag Direktiv nr. 2004/18 EF af 31. marts 2004 Lov om revision af den kommunale inddeling 19, stk. 4 Styrelseslovens 42 - at revisionsopgaven sendes i EU-udbud. Indstilles godkendt.

6 Punkt 21 Frigivelse af rådighedsbeløb J. nr S05 I Sammenlægningsudvalgets budget for 2006 er der afsat følgende beløb til anlægsarbejde: Ombygning byrådssal mv. i Aars kr. Serverrum kr. Diverse ombygninger på de 4 rådhuse kr. I alt kr. Arbejdet står nu for at blive igangsat, hvorfor beløbene skal frigives. Lovgrundlag 2 i Bekendtgørelse af 15. december 2005 om budget- og regnskabsvæsen, revision m.v. i forbindelse med kommunesammenlægninger - at der frigives kr. til de pågældende arbejder. Indstilles godkendt. Punkt 22 Finansiering af sammenlægningsudvalgets budget J. nr S02 Sammenlægningsudvalgets budget blev godkendt af Sammenlægningsudvalget den 23. januar 2006 under pkt. 22. De samlede udgifter i budgettet er på kr. Finansieringen de 200 kr. pr. indbygger er indregnet med i alt kr. Det betyder, at der mangler kr. for at få budgettet i balance. Der blev i forbindelse med budgetvedtagelsen ikke taget stilling til den endelige finansiering, idet der på dette tidspunkt ikke var modtaget svar fra Indenrigs- og Sundhedsministeriet på ansøgningen om lånedispensation til visse engangsinvesteringer i forbindelse med kommunalreformen (ansøgning om lån på kr.). Det vil nok være meget optimistisk at tro, at vi får en lånedispensation til hele det ansøgte beløb. Indenrigsog Sundhedsministeriet har den 23/ telefonisk oplyst, at der forventes endelig svar på låneansøgningen medio/ultimo marts 2006 (først når forhandlingerne omkring genåbning af budgetterne er afsluttet). I stedet blev der oprettet en konto i Sparekassen Himmerland med en kreditramme på 25 mio. kr. for at sikre finansieringen indtil lån og evt. yderligere indskud fra de 4 kommuner var på plads.

7 Den 31. januar 2006 udsendte Indenrigs- og Sundhedsministeriet Bekendtgørelse nr af 19. december 2005 om sammenlægningsudvalgenes låntagning og meddelelse af garantier mv. Af denne bekendtgørelse ( 3) fremgår det, at sammenlægningsudvalget maximalt kan oprette en kassekredit på 50 kr. pr. indbygger. Med et indbyggertal på svarer det til en kreditramme kr. Sparekassen Himmerland er anmodet om at lave en tilføjelse på lånet, så kreditrammen nedskrives til kr. Som erstatning for den manglende kreditramme i Sparekassen Himmerland er der mulighed for at lave en leasingaftale med KommuneLeasing. En sådan leasingaftale er ikke omfattet af bekendtgørelsen om låntagning mv. Leasingaftalen etableres som en såkaldt oparbejdningsaftale og løber frem til 20/ Leasingaftalen bruges til samtlige Edb-udgifter hard- og software, kabling samt konvertering. Leasingaftalen fungerer på den måde, at der altid i perioden vil kunne foretages indbetaling eksempelvis når kommunen vælger at optage de lån, som der gives dispensation til på kontrakten. En evt. saldo på leasingaftalen kan enten indbetales kontant, alternativt kan saldoen leasingfinansieres over op til 8 år. Der foreligger et konkret tilbud på en sådan oparbejdningsaftale med en ramme på 25 mio. kr. Renten er på Nationalbankens udlånsrente (NUR) med et tillæg på 0,02% - altså p.t. 2,52%. Renten svarer til den laveste rente, som KommuneKredit p.t. udbyder lån til. Til orientering kan nævnes at en 3 mdr.-cibor-rente den 23/ er på 2,78%. En sådan leasingaftale vil sikre finansieringen af sammenlægningsudvalgets budget til den laveste tænkelige rente. Den giver også mulighed for at udskyde optagelsen af dispensationslånet til i 2007 for dermed at undgå afdrag i Endelig vil de udgifter, som ikke dækkes af lånet kunne vælges leasingfinansieres alternativt skal beløbet betales kontant af de 4 kommuner. Kommunerne har hver indbetalt 200 kr. pr. indbygger reduceret med de udgifter, som kommunerne hver for sig har afholdt i 2004 og 2005 vedr. sammenlægningsudvalget. Restbeløbet til finansiering af udgifter i 2006 er herefter på kr. 1. rate på konverteringsaftalen med KMD forfalder den 15. marts (forlænget med 1½ måned grundet problemerne omkring finansieringen, idet den efter aftalen forfaldt til betaling den 1. februar 2006). Lovgrundlag Bekendtgørelse nr af 19. december at der oprettes en oparbejdningsaftale med KommuneLeasing med en ramme på 25 mio. kr., og - at aftalen løber frem til 20. juni 2007 og forrentes med NUR + 0,02%. Der vil senere når der foreligger svar fra Indenrigs- og Sundhedsministeriet blive taget stilling til den endelige finansiering af sammenlægningsudvalgets budget. Indstilles godkendt.

8 Punkt 23 Revideret mødeplan for Økonomiudvalget J. nr A12 Økonomiudvalget fastsætter selv sin mødeplan. På mødet med udvalgsformændene den 23. januar 2006 blev formand Jens Lauritzen og direktionen bedt om at udarbejde en ny mødeplan med færre møder i økonomiudvalget. Den 15. februar 2006 udsendte Sammenlægningssekretariatet det vedlagte forslag til revideret mødeplan for Økonomiudvalget og Sammenlægningsudvalget i Forslaget indebærer, at Økonomiudvalget afholder møder den 3. april, 29. maj og 19. juni før sommerferien samt at der planlægges møder den 7. august, 28. august, 11. september, 2. oktober, 30. oktober, 13. november og 4. december efter sommerferien. Forslag til revideret mødeplan for Økonomiudvalg og Sammenlægningsudvalg. - at revideret mødeplan for Økonomiudvalget godkendes. Økonomiudvalgets den 6. marts 2006 et med mødedatoer godkendes under forudsætning af efterfølgende godkendelse af forslaget til Sammenlægningsudvalgets mødekalender. GODKENDELSER AF BESLUTNINGER I DE FIRE KOMMUNER Punkt 24 Godkendelse af anlægsbevilling i Løgstør Kommune til Himmerlandsstien J. nr De seks kommuner som Løgstørbanen løber igennem fra Viborg til Løgstør har sammen med de 2 amter indgået aftale med staten (Trafikministeren) om overtagelse af banen til etablering af en cykelsti. Den nedsatte politiske styregruppe (borgmestrene fra kommunerne og udvalgsformændene fra amterne) har efter afholdelse af to borgermøder og i dialog med forskellige brugergrupper besluttet at etablere en cykelsti i 2½ meters bredde med stenmelsbelægning. Endvidere vil der som en forsøgsordning blive mulighed for ridning ved siden af cykelstien.

9 Styregruppen har endvidere besluttet, at stien skal hedde Himmerlandsstien. Stien etableres i løbet af 2006, og kan indvies i efteråret Der er endnu ikke i projektet taget stilling til etablering af rastepladser og andre servicefaciliteter. Styregruppen har afholdt licitation over etablering af stien. Løgstør Kommune har vedtaget at afsætte yderligere ca kr. til etablering af Himmerlandsstien. Dette skal godkendes af Sammenlægningsudvalget. Farsø Kommune behandler en indstilling om en tillægsbevilling på til Himmerlandsstien. Aalestrup Kommune forventer at kunne afholde de ekstraordinære udgifter inden for det afsatte i budget Aars Kommune har ikke afsat anlægsmidler til Himmerlandsstien i budget Løgstør Kommune: Kommunalbestyrelses beslutning på mødet den 16. februar Farsø Kommune: Indstilling til Økonomiudvalgets møde den 28. februar Aalestrup Kommune: Indstilling til beslutning i kommunalbestyrelsen den 2. marts at økonomiudvalget indstiller til sammenlægningsudvalget, at bevillingen i Løgstør Kommune til Himmerlandsstien godkendes. Indstilles godkendt. Økonomiudvalget opfordrer Aars Kommune til at fremkomme med alternative forslag til finansiering. Der er møde i arbejdsgruppen fredag den 9. marts Resultatet heraf vil blive fremsendt til den efterfølgende behandling i Sammenlægningsudvalget. Punkt 25 Godkendelse af Løgstør Kommunes låneoptagelse for regnskabsåret 2005 J. nr Ø20 Løgstør Kommunalbestyrelse har vedtaget at godkende, at der optages lån på 21,0 mio. kr. og at der samtidig i år 2006 gives en indtægtsbevilling. Udskrift af kommunalbestyrelsens beslutningsprotokol

10 - at økonomiudvalget indstiller til sammenlægningsudvalget, at låneoptagelsen og indtægtsbevilling i Løgstør Kommune godkendes. Indstilles godkendt. Punkt 26 Godkendelse af anlægsbevilling i Aalestrup Kommune til kloakarbejder J. nr S02 Aalestrup Kommune har vedtaget at frigive kr. til udarbejdelse af oplæg til kloakarbejder i Oplæg fra Hedeselskabet - at frigivelsen af beløbet til kloakarbejder i Aalestrup Kommune godkendes Sagen udgår, da punktet ikke kræver Sammenlægningsudvalgets godkendelse. Punkt 27 Godkendelse af igangsætning af ombygning af Ældrecenter Aaglimt i Aalestrup Kommune J. nr P19 Aalestrup Kommune har vedtaget give tilsagn til opførelsen af 29 ældreboliger med tilhørende servicearealer på Ældrecentret Aaglimt i Aalestrup. Af skema B fremgår, at den samlede anskaffelsessum inkl. moms udgør kr. Anlægsbudget for Aaglimt Ældrecenter - at igangsætning godkendes Økonomiudvalget bemyndiger formanden til at godkende skema B grundet den udarbejdede tidsplan.

11 Sagen fremsendes til endelig godkendelse i Sammenlægningsudvalget. ORIENTERING Punkt 28 Orientering om processen for overførsel af medarbejdere ved sammenlægningen J. nr Dannelsen af Vesthimmerlands Kommune betyder, at en del administrative medarbejdere skal overføres til nye forvaltninger og nogle medarbejdere skal skifte arbejdsfunktion eller arbejdssted. Derfor gøres der en særlig indsats for at afklare den fremtidige arbejdssituation for medarbejderne på de fire rådhuse samt administrative medarbejdere, der overføres fra Viborg og Nordjyllands Amter. Det er vigtigt, at alle medarbejdere er trygge i omstillingsprocessen, og får de bedst mulige vilkår for at have indflydelse på deres kommende arbejdsfunktionen. Det er desuden vigtigt for den kommende Vesthimmerlands Kommune, at potentiale og kompetence hos medarbejderne udnyttes bedst muligt. Derfor har medarbejdere på de fire rådhuse i Vesthimmerlands Kommune udfyldt et kompetenceskema i samarbejde med deres nuværende leder. Medarbejderne har udfyldt skema med oplysninger om uddannelse, erfaring og nuværende arbejdsfunktion. På skemaet har medarbejderne desuden haft mulighed for at prioritere, hvilke opgaver og forvaltningsområder, de gerne vil arbejde med i Vesthimmerlands Kommune. Udformning af skemaer, breve og tidsplan for processen er vedtaget i Det midlertidige tværgående Hovedsamarbejdsudvalg (MTHSU) for Vesthimmerlands Kommune. MTHSU er sammensat af ledere og medarbejdere fra de fire kommuner, som indgår i den kommende Vesthimmerlands Kommune. Der deltager desuden en medarbejder, som repræsenterer medarbejdere fra Viborg og Nordjyllands Amter, der overføres til Vesthimmerlands Kommune. Oplysningerne er registreret i en database, som giver et samlet overblik over medarbejdernes ønsker holdt op mod behovet for medarbejdere i de enkelte fagforvaltninger. Fordelingen af medarbejdere sker med udgangspunkt i behovet for faglige kompetencer og kvalifikationer i de enkelte forvaltninger. Medarbejderne placeres i dén jobfunktion, hvor den nuværende faglighed udnyttes bedst muligt. Det betyder, at de fleste medarbejdere fortsætter med at varetage nuværende opgaver. Der vil være jobfunktioner, der måske ikke kræver det samme antal medarbejdere som i dag og derfor mulighed for, at nogle medarbejdere kan prøve nye jobfunktioner. Medarbejdernes personlige ønsker og hensyn indgår så vidt muligt i placeringen af den enkelte medarbejder i en ny forvaltning. Frem til medio marts er administrative medarbejdere til samtale med chefen for den forvaltning, som de har prioriteret højst på deres kompetence skema. 20. marts modtager medarbejderne brev om, hvilken forvaltningen de tilknyttes i Vesthimmerlands Kommune. Samtlige medarbejdere i Vesthimmerlands Kommune modtager i maj og juni 2006 brev om overgang til ansættelse, således at alle medarbejdere er rettidigt varslet om overgang til Vesthimmerlands Kommune. Økonomiudvalget, den 6. marts: Taget til efterretning.

12 Punkt 29 Orientering om snitflader mellem de enkelte forvaltninger J. nr Medarbejderne i de 4 kommuner modtager den 20. marts 2006 brev om, i hvilken forvaltning og på hvilket rådhus, man kan forventes placeret i Vesthimmerlands Kommune. I den forbindelse har det været nødvendigt at definere snitfladerne mellem de enkelte fagforvaltninger og i særdeleshed mellem Borgerserviceafdelingen og fagforvaltningerne. Der har været nedsat en arbejdsgruppe til at definere, hvilke opgaver der fremover skal ligge i Borgerservice. Der henvises til vedlagte bilag, som beskriver opgaverne samt snitfladerne til fagforvaltningerne. Vedlagte beskrivelse er behandlet i henholdsvis direktion og den samlede chefgruppe. De enkelte forvaltningschefer er sideløbende i gang med at lave organisationsdiagram og beskrivelser af de arbejdsområder, der ligger i fagforvaltningerne. Disse vil sammen med ovennævnte bilag om Borgerservice danne grundlag for den endelige placering af medarbejderne. Materialet forventes forelagt Sammenlægningsudvalget til godkendelse på mødet i april Medarbejderne vil i brevet den 20. marts 2006 blive gjort opmærksomme på, at den nye fysiske placering er under forudsætning af politisk godkendelse. Beskrivelse af snitflader mellem Borgerservice og fagforvaltninger Økonomiudvalget, den 6. marts: Taget til efterretning. Punkt 30 Orientering om konstituering af Kommunekontaktrådet i Nordjylland J. nr A04 KL s kommunekontaktråd (KKR) i Nordjylland har konstituteret sig med Egon Pleidrup, Morsø Kommune, som formand og Anny Winther, Rebild Kommune, som næstformand. Der ef følgende medlemmer og stedfortrædere i KKR Nordjylland: Kommune / parti Medlem Stedfortræder Brønderslev-Dronninglund Michael Klitgaard Jens Arne Hedegaard Frederikshavn Erik Sørensen Bjarne Kvist Hjørring Finn Olesen Jens Broen Jammerbugt Mogens Gade Lars Holt

13 Læsø Olav Juul Gaarn Larsen Morten Bo Poulsen Mariagerfjord Hans Chr. Maarup Mogens Jespersen Morsø Egon Pleidrup Poulsen Bente Lyndrup Rebild Anny Winther Klaus Anker Hansen Thisted Erik Hove Olsen Jens Kristian Yde Vesthimmerland Jens Lauritzen Martin Glerup Aalborg Henning G. Jensen Kristian Schnoor A Eva Rytter Andersen, Jammerbugt B Daniel Nyboe Andersen, Aalborg Leon Sebbelin, Rebild C Poul Larsen, Rebild Gert Andersen, Aalborg C Poul Rosen, Morsø Carsten Frederiksen, Brønderslev-Dronninglund F Erik Ingerslev Larsen, Jammerbugt Anne-Dorthe Krog, Aalborg F Karl Bornhøft, Hjørring Henning Jørgensen, Brønderslev-Dronninglund O Steen Jørgensen, Frederikshavn Tommy Eggers, Aalborg L Ole Albæk, Hjørring Bente Lyndrup, Morsø Økonomiudvalget, den 6. marts: Taget til efterretning. Punkt 31 Orientering om planlægning af visionsseminar J. nr Der er nedsat en arbejdsgruppe, som planlægger at afholde et visionsseminar for sammenlægningsudvalget, direktion og forvaltningschefer den 27. marts og den 22. maj Visionsseminaret skal danne baggrund for en udviklingsplan for Vesthimmerlands Kommune. Foreløbig indbydelse til visionsseminaret. Økonomiudvalget, den 6. marts: Taget til efterretning.

14 Punkt 32 Orientering om udligningsreform J. nr Ø36 Den 27. februar 2006 blev der indgået forlig i folketingen om udligningsreform mellem regeneringen, Dansk Folkeparti og Det radikale Venstre. Reformen ændrer på principperne for den økonomiske udligning mellem kommunerne. For Vesthimmerlands Kommune betyder udligningsreformen netto plus 8,9 mio kr. Desuden fastsættes i forliget et loft for udskrivningsprocenten på 26,07 og et loft for udskrivningspromillen på 22,06. Aftale om en kommunal finansieringsreform, med tilhørende bilag D og E. Økonomiudvalget, den 6. marts: Taget til efterretning. Mødet afsluttet kl.: 20.30

Referat fra Økonomiudvalgets møde den 16. januar 2006 kl. 15.00 på Aars Rådhus

Referat fra Økonomiudvalgets møde den 16. januar 2006 kl. 15.00 på Aars Rådhus Referat fra Økonomiudvalgets møde den 16. januar 2006 kl. 15.00 på Aars Rådhus Indholdsfortegnelse 1. Tilbud om bredbånd 3 2. Budget 2006 for sammenlægningsudvalget 4 3. Budgetprocedure for budget 2007

Læs mere

Referat fra Sammenlægningsudvalgets ordinære møde, mandag den 20. marts 2006 kl. 16.00 på Aars Rådhus.

Referat fra Sammenlægningsudvalgets ordinære møde, mandag den 20. marts 2006 kl. 16.00 på Aars Rådhus. Referat fra Sammenlægningsudvalgets ordinære møde, mandag den 20. marts 2006 kl. 16.00 på Aars Rådhus. Indholdsfortegnelse PUNKTER VEDR. VESTHIMMERLANDS KOMMUNE 37. Udtalelse vedr. klage fra Niels Krebs

Læs mere

Referat fra økonomiudvalgets ekstraordinære møde den 12. juni 2006 kl. 8.30 på Aars Rådhus PUNKTER VEDR. VESTHIMMERLANDS KOMMUNE

Referat fra økonomiudvalgets ekstraordinære møde den 12. juni 2006 kl. 8.30 på Aars Rådhus PUNKTER VEDR. VESTHIMMERLANDS KOMMUNE Referat fra økonomiudvalgets ekstraordinære møde den 12. juni 2006 kl. 8.30 på Aars Rådhus Indholdsfortegnelse PUNKTER VEDR. VESTHIMMERLANDS KOMMUNE 66. Budgetopfølgning pr. 30. april 2006 for de 4 kommuner

Læs mere

Vesthimmerlands Kommune REFERAT FRA ØKONOMIUDVALGETS MØDE DEN 3. JANUAR 2007 KL. 15.00 PÅ AARS RÅDHUS

Vesthimmerlands Kommune REFERAT FRA ØKONOMIUDVALGETS MØDE DEN 3. JANUAR 2007 KL. 15.00 PÅ AARS RÅDHUS Vesthimmerlands Kommune REFERAT FRA ØKONOMIUDVALGETS MØDE DEN 3. JANUAR 2007 KL. 15.00 PÅ AARS RÅDHUS Indholdsfortegnelse 162 Valg af næstformand for økonomiudvalget 163 Tilskud til handelsstandsforeninger

Læs mere

Referat for Landsbyudvalgets møde den 22. april 2008 kl. 19:00 i Løgstør Gæstekantine

Referat for Landsbyudvalgets møde den 22. april 2008 kl. 19:00 i Løgstør Gæstekantine Referat for Landsbyudvalgets møde den 22. april 2008 kl. 19:00 i Løgstør Gæstekantine Indholdsfortegnelse 1. Drøftelse af forskellige generelle spørgsmål henhørende under teknisk Forvaltning 3 2. Evaluering

Læs mere

Sæby Kommune. Referat. Økonomiudvalget. Ordinært møde. file://p:\sæby\saeby-oekonomiudvalg-2006.09.12.htm

Sæby Kommune. Referat. Økonomiudvalget. Ordinært møde. file://p:\sæby\saeby-oekonomiudvalg-2006.09.12.htm Page 1 of 10 Sæby Kommune Referat Økonomiudvalget Ordinært møde Mødedato tirsdag den 12. september 2006 Tidspunkter 11:00-12:00 Lokale Mødelokale 2 Fraværende Bemærkninger Tommy Thomsen med afbud Page

Læs mere

Referat af Åben dagsorden

Referat af Åben dagsorden Referat af Åben dagsorden Økonomiudvalget 2014-2017 Borgmesterkontoret Hjørring Kommune Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 14:00 Mødet afsluttet: kl. 14:50 Mødested: Mødelokale 122, 1. sal, Hjørring

Læs mere

REFERAT fra møde i SAMMENLÆGNINGSUDVALGET 07-03-2006 kl. 19.00 i byrådssalen, Thisted Rådhus

REFERAT fra møde i SAMMENLÆGNINGSUDVALGET 07-03-2006 kl. 19.00 i byrådssalen, Thisted Rådhus THISTED KOMMUNE REFERAT fra møde i kl. 19.00 i byrådssalen, Thisted Rådhus Medlemmer: Arne Hyldahl, Arne Kaspersen, Viggo Iversen, Arnold Larsen, Bjarne Holm, Ejner Frøkjær, Elsebeth Nielsen, Erik Hove

Læs mere

REBILD KOMMUNE. REFERAT Økonomiudvalget. Mødedato: Torsdag den 25-06-2009. Mødetidspunkt: 16:00. Sted: Byrådssalen, Terndrup Rådhus.

REBILD KOMMUNE. REFERAT Økonomiudvalget. Mødedato: Torsdag den 25-06-2009. Mødetidspunkt: 16:00. Sted: Byrådssalen, Terndrup Rådhus. Mødedato:. Mødetidspunkt: 16:00. Sted: Byrådssalen, Terndrup Rådhus. Møde slut: 16:45 REFERAT Indholdsfortegnelse Side 1. Opfølgning på temadag for Byrådet den 11. juni 2009 2 2. Ændret anvendelse af Torvet

Læs mere

Bilag. Region Midtjylland. Orientering om formandens godkendelse af ansøgninger fra Vejle Amt og Århus Amt om økonomiske dispositioner

Bilag. Region Midtjylland. Orientering om formandens godkendelse af ansøgninger fra Vejle Amt og Århus Amt om økonomiske dispositioner Region Midtjylland Orientering om formandens godkendelse af ansøgninger fra Vejle Amt og Århus Amt om økonomiske dispositioner Bilag til Underudvalget vedr. generelle sager møde den 15. august 2006 Punkt

Læs mere

Sæby Kommune. Referat. Økonomiudvalget. Ordinært møde. file://p:\sæby\saeby-oekonomiudvalg-2005.01.11.htm

Sæby Kommune. Referat. Økonomiudvalget. Ordinært møde. file://p:\sæby\saeby-oekonomiudvalg-2005.01.11.htm Page 1 of 10 Sæby Kommune Referat Økonomiudvalget Ordinært møde Mødedato tirsdag den 11. januar 2005 Tidspunkter 10:00-12:00 Lokale Mødelokale 2 Fraværende Bemærkninger H.J. Kaptain med afbud Page 2 of

Læs mere

K K R N O R D J Y L L A N D

K K R N O R D J Y L L A N D REFERAT 2015 K K R N O R D J Y L L A N D Dato: 20-11-2015 08:00 Sted: Hotel Søparken, Søparken 1, 9440 Aabybro Mission KL bidrager til at udvikle og fastholde et stærkt lokalt demokrati. KL varetager kommunernes

Læs mere

Vesthimmerlands Kommune Aalestrup Farsø Løgstør Aars

Vesthimmerlands Kommune Aalestrup Farsø Løgstør Aars Vesthimmerlands Kommune Aalestrup Farsø Løgstør Aars BESLUTNINGSPROTOKOL FOR ÅBENT MØDE SUNDHEDSUDVALG TIRSDAG DEN 29. AUGUST 2006 KL. 15.00 BESKYTTET VÆRKSTED, LØGSTØR Indholdsfortegnelse 16. Meddelelser

Læs mere

Dato: 16.02.2015 Kl: 10.00-12.00 Sted: 620 DAGSORDEN

Dato: 16.02.2015 Kl: 10.00-12.00 Sted: 620 DAGSORDEN Seniorrådet Beslutningsprotokol nr. Dato: 16.02.2015 Kl: 10.00-12.00 Sted: 620 Deltagere: Seniorrådet, Mona Larsen og Janni Sadolin Hougaard Fraværende: Wagn 1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse

Læs mere

Niels Henrik Odgaard (Frivillig observatør)

Niels Henrik Odgaard (Frivillig observatør) Åben Dagsorden Møde Bestyrelsesmøde Nordjyllands Beredskab I/S Dato 22-11-2016, kl. 10:00 12:00 Sted Hotel Søparken Søparken 1, 9440 Aabybro Deltagere Arne Boelt (Hjørring Kommune) Hans Ejner Bertelsen

Læs mere

ERHVERVS- OG FRITIDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE

ERHVERVS- OG FRITIDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE ERHVERVS- OG FRITIDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 25 TORSDAG DEN 27. NOVEMBER 2008, KL. 16.00 PÅ OTTERUP RÅDHUS, MØDELOKALE 5 Erhvervs- og Fritidsudvalget 27. november 2008 Side: 2

Læs mere

SAMMENLÆGNINGSUDVALGET FOR BOGENSE KOMMUNE

SAMMENLÆGNINGSUDVALGET FOR BOGENSE KOMMUNE SAMMENLÆGNINGSUDVALGET FOR BOGENSE KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 2 TORSDAG DEN 5. JANUAR 2006, KL. 19.00 PÅ OTTERUP RÅDHUS, RÅDSSALEN Sammenlægningsudvalget 5. januar 2006 Side: 8 Fraværende: Tessa Gjødesen,

Læs mere

Referat Åben Dagsorden

Referat Åben Dagsorden Referat Åben Dagsorden Møde Bestyrelsesmøde Nordjyllands Beredskab I/S Dato 03-10-2017, kl. 10:00 12:00 Sted Hotel Søparken Søparken 1, 9440 Aabybro Deltagere Arne Boelt (Hjørring Kommune) Mikael Klitgaard

Læs mere

Referat. Forum. Limfjordsrådet. Tid 21. marts 2014, 12.00 14.00. Sted Aalborg Kommune, Stigsborg Brygge 5, 9400 Nørresundby, lok. 159 / 160.

Referat. Forum. Limfjordsrådet. Tid 21. marts 2014, 12.00 14.00. Sted Aalborg Kommune, Stigsborg Brygge 5, 9400 Nørresundby, lok. 159 / 160. Referat Forum Limfjordsrådet Tid 21. marts 2014, 12.00 14.00 Sted Aalborg Kommune, Stigsborg Brygge 5, 9400 Nørresundby, lok. 159 / 160. Sekretariat: Aalborg Kommune Teknik- og Miljøforvaltningen Stigsborg

Læs mere

Sundhedsudvalget. Beslutningsprotokol

Sundhedsudvalget. Beslutningsprotokol Sundhedsudvalget Beslutningsprotokol Dato: 03. november 2008 Lokale: 219, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: Kl. 13:30 15:45 Peer Thisted, Formand (A) Birgitte Josefsen (V) Jette Ramskov (A) Johnny Sort Jensen

Læs mere

Referat. fra mødet den 27-01-2011 kl. 13.00 i byrådssalen på rådhuset i Hanstholm.

Referat. fra mødet den 27-01-2011 kl. 13.00 i byrådssalen på rådhuset i Hanstholm. Referat fra mødet den kl. 13.00 i byrådssalen på rådhuset i Hanstholm. Medlemmer: Else Wienberg, Heinz Hvid, Jørgen Færk Jørgensen, Kim Nielsen, DH, Mikael Fenger, Peter Sørensen, Ulla Vestergaard, Aase

Læs mere

Lukket 18. Tilbud på køb af Elforsyningen AKE Net... 51

Lukket 18. Tilbud på køb af Elforsyningen AKE Net... 51 Lukket 18. Tilbud på køb af Elforsyningen AKE Net.... 51 Referat AALBORG BYRÅD Byrådet Tid Mødet den 14.02.2011, kl. 15:00 Sted Fraværende Medborgerhuset Anna Kirsten Olesen (A) Tina French Nielsen (V)

Læs mere

Egebjerg Kommune. Kommunalbestyrelsen. Referat

Egebjerg Kommune. Kommunalbestyrelsen. Referat Egebjerg Kommune Kommunalbestyrelsen Referat Dato: Onsdag, den 18. august 2004 Starttidspunkt for møde: Kl. 19.00 Sluttidspunkt for møde: Kl. 20.30 Mødested: Kommunalbestyrelsens mødelokale Udsendelsesdato:

Læs mere

Referat af møde med pladsformændene og RL 8. januar 2015

Referat af møde med pladsformændene og RL 8. januar 2015 Fællesmøde i regionen torsdag den 8. januar. Vejgaard Bibliotek. Møde tidspunkt 18.30 Indkaldte : Mette Urup Jette Søndergaard Jan Jørgensen Hanne Koldkjær Bente Sand Per K. Nielsen Thomas Kaldsen Poul

Læs mere

Åben Dagsorden. Bestyrelsesmøde Nordjyllands Beredskab I/S. Dato , kl. 10:00 12:00. Hotel Søparken. Søparken 1, 9440 Aabybro

Åben Dagsorden. Bestyrelsesmøde Nordjyllands Beredskab I/S. Dato , kl. 10:00 12:00. Hotel Søparken. Søparken 1, 9440 Aabybro Åben Dagsorden Møde Bestyrelsesmøde Nordjyllands Beredskab I/S Dato 03-10-2017, kl. 10:00 12:00 Sted Hotel Søparken Søparken 1, 9440 Aabybro Deltagere Arne Boelt (Hjørring Kommune) Hans Ejner Bertelsen

Læs mere

K K R N O R D J Y L L A N D

K K R N O R D J Y L L A N D REFERAT 2016 K K R N O R D J Y L L A N D Dato: 12-02-2016 10:00 Sted: Hotel Søparken, Søparken 1,9440 Aabybro Mission KL bidrager til at udvikle og fastholde et stærkt lokalt demokrati. KL varetager kommunernes

Læs mere

REFERAT FOR SUNDHEDSUDVALGETS MØDE ONSDAG DEN 02. MAJ 2007 KL. 15:30 ADMINISTRATIONSBYDGNINGEN FARSØ, MØDELOKALE 111

REFERAT FOR SUNDHEDSUDVALGETS MØDE ONSDAG DEN 02. MAJ 2007 KL. 15:30 ADMINISTRATIONSBYDGNINGEN FARSØ, MØDELOKALE 111 REFERAT FOR SUNDHEDSUDVALGETS MØDE ONSDAG DEN 02. MAJ 2007 KL. 15:30 ADMINISTRATIONSBYDGNINGEN FARSØ, MØDELOKALE 111 52 Indholdsfortegnelse 29 Åben - Meddelelser til udvalgets møde den 2. maj 2007 30 Åben

Læs mere

TÅRNBY KOMMUNE. Åbent referat. til Økonomiudvalget

TÅRNBY KOMMUNE. Åbent referat. til Økonomiudvalget TÅRNBY KOMMUNE Åbent referat til Økonomiudvalget Mødedato: Onsdag den 18. maj 2016 Mødetidspunkt: 13:00 Mødelokale: Medlemmer: Afbud: 213, Mødelokale Henrik Zimino, Allan Andersen, Bjarne Thyregod, Camilla

Læs mere

Vedr.: Garanti for huslejebetaling, X Musikskole

Vedr.: Garanti for huslejebetaling, X Musikskole Y 29-10- 04 TILSYNET Vedr.: Garanti for huslejebetaling, X Musikskole MED KOMMUNERNE I NORDJYLLANDS OG VIBORG AMTER Ved brev af 1. juni 2004 har Y Byråd anmodet om statsamtets godkendelse af, at Y Kommune

Læs mere

Kulturudvalget Dato: 1. september 2005 Blad nr. 135

Kulturudvalget Dato: 1. september 2005 Blad nr. 135 Kulturudvalget Dato: 1. september 2005 Blad nr. 135 Kulturudvalget afholder møde: Referat Den 1. september 2005 Kl. 16.00 Hals Kommune på administrationsbygningen. (Mødelokalet mellem kommunaldirektør

Læs mere

K K R N O R D J Y L L A N D

K K R N O R D J Y L L A N D REFERAT 2015 K K R N O R D J Y L L A N D Dato: 21-10-2015 17:30 Sted: Hotel Søparken, Søparken 1, 9440 Aabybro Mission KL bidrager til at udvikle og fastholde et stærkt lokalt demokrati. KL varetager kommunernes

Læs mere

Faaborg Gymnasium Dato: 04-02-2010. Referat CJ/ST. Mødetidspunkt: Torsdag d. 21. januar kl. 16.00

Faaborg Gymnasium Dato: 04-02-2010. Referat CJ/ST. Mødetidspunkt: Torsdag d. 21. januar kl. 16.00 Faaborg Gymnasium Dato: 04-02-2010 Referat Møde: Bestyrelsesmøde Mødetidspunkt: Torsdag d. 21. januar kl. 16.00 Mødested: Faaborg Gymnasium Deltagere: Steen Tinning Jakob Holm Karin Basse Flemming Helsted

Læs mere

VESTHIMMERLANDS KOMMUNE

VESTHIMMERLANDS KOMMUNE VESTHIMMERLANDS KOMMUNE Aalestrup Farsø Løgstør Aars BESLUTNINGSPROTOKOL FOR ÅBENT MØDE SUNDHEDSUDVALG TIRSDAG DEN 21. FEBRUAR 2006 KL. 16.00 MØDELOKALE 612, FARSØ RÅDHUS Indholdsfortegnelse 1. Meddelelser

Læs mere

Referat Repræsentantskabs- og bestyrelsesmøde i NT den 14. juni 2016

Referat Repræsentantskabs- og bestyrelsesmøde i NT den 14. juni 2016 0-101-2-09 14. juni 2016/OS Referat Repræsentantskabs- og bestyrelsesmøde i NT den 14. juni 2016 Deltagere Thomas Kastrup-Larsen, Aalborg kommune Svend Heiselberg, Region Nordjylland Daniel Nyboe Andersen,

Læs mere

Beslutningsprotokol. Mødedato: 19. januar 2006 Mødelokale: Tønder Rådhus, lokale 205 Starttidspunkt for møde 15:00 Sluttidspunkt for møde 17:10

Beslutningsprotokol. Mødedato: 19. januar 2006 Mødelokale: Tønder Rådhus, lokale 205 Starttidspunkt for møde 15:00 Sluttidspunkt for møde 17:10 Mødedato: 19. januar 2006 Mødelokale: Tønder Rådhus, lokale 205 Starttidspunkt for møde 15:00 Sluttidspunkt for møde 17:10 Fraværende: Jens Andresen med anmeldt forfald. Gruppemøder: 19. januar 2006 1

Læs mere

Juridisk Kontor. Dagsorden. til mødet i. Havnebestyrelsen. 3. maj 2016 i Havnekontoret

Juridisk Kontor. Dagsorden. til mødet i. Havnebestyrelsen. 3. maj 2016 i Havnekontoret Juridisk Kontor Dagsorden til mødet i Havnebestyrelsen 3. maj 2016 i Havnekontoret Indholdsfortegnelse Pkt. Tekst Side 20 Orientering - økonomisk opfølgning pr. 31. marts 2016 30 21 Valg af ny næstformand

Læs mere

Dagsorden for Socialudvalgets møde den 08. oktober 2012 kl. 14:00 i Lokale 214 Torvegade 15 9670 Løgstør

Dagsorden for Socialudvalgets møde den 08. oktober 2012 kl. 14:00 i Lokale 214 Torvegade 15 9670 Løgstør Dagsorden for Socialudvalgets møde den 08. oktober 2012 kl. 14:00 i Lokale 214 Torvegade 15 9670 Løgstør Indholdsfortegnelse 116. Orientering fra formanden 332 117. Orientering fra administrationen 333

Læs mere

REFERAT FOR ØKONOMIUDVALGETS EKSTRAORDINÆRE MØDE DEN 21. AUGUST 2006 KL. 13.00 PÅ AARS RÅDHUS

REFERAT FOR ØKONOMIUDVALGETS EKSTRAORDINÆRE MØDE DEN 21. AUGUST 2006 KL. 13.00 PÅ AARS RÅDHUS REFERAT FOR ØKONOMIUDVALGETS EKSTRAORDINÆRE MØDE DEN 21. AUGUST 2006 KL. 13.00 PÅ AARS RÅDHUS Indholdsfortegnelse PUNKTER VEDR. VESTHIMMERLANDS KOMMUNE 89.Ombygning af Vestre Boulevard i Aars til Jobcenter

Læs mere

TÅRNBY KOMMUNE. Åbent referat. til Kommunalbestyrelsen

TÅRNBY KOMMUNE. Åbent referat. til Kommunalbestyrelsen TÅRNBY KOMMUNE Åbent referat til Kommunalbestyrelsen Mødedato: Tirsdag den 26. maj 2015 Mødetidspunkt: 18:30 Mødelokale: Medlemmer: Afbud: Kommunalbestyrelsens mødesal Henrik Zimino, Allan S. Andersen,

Læs mere

Udbudsbekendtgørelse Levering af tjenesteydelser Nationalt udbud

Udbudsbekendtgørelse Levering af tjenesteydelser Nationalt udbud Udbudsbekendtgørelse Levering af tjenesteydelser Nationalt udbud I. Ordregivende myndighed Ministeriet for Flygtninge, Indvandrere og Integration Holbergsgade 6 1057 København K Att: Kontoret for Integrationspolitik

Læs mere

Navn og hjemsted. Foreningens navn er NordDanmarks EU-kontor subsidiært North Denmark EU Office. Formål

Navn og hjemsted. Foreningens navn er NordDanmarks EU-kontor subsidiært North Denmark EU Office. Formål Ud kast til vedtægter for foreningen NordDanmarks EU-kontor 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er NordDanmarks EU-kontor subsidiært North Denmark EU Office. Foreningens hjemsted er Aalborg. 2 Formål Foreningens

Læs mere

Almindelige bestemmelser

Almindelige bestemmelser Lov om regioner og om nedlæggelse af amtskommunerne, Hovedstadens Udviklingsråd og Hovedstadens Sygehusfællesskab (Lov nr. 537 af 24. juni 2005) VI MARGRETHE DEN ANDEN, af Guds Nåde Danmarks Dronning,

Læs mere

REFERAT FOR SUNDHEDSUDVALGETS MØDE TIRSDAG DEN 06. MARTS 2007 KL. 15:30

REFERAT FOR SUNDHEDSUDVALGETS MØDE TIRSDAG DEN 06. MARTS 2007 KL. 15:30 REFERAT FOR SUNDHEDSUDVALGETS MØDE TIRSDAG DEN 06. MARTS 2007 KL. 15:30 29 Indholdsfortegnelse 15 Åben - Meddelelser til Sundhedsudvalgets møde den 6. marts 2007 16 Åben Sundhedsråd 17 Åben - Sundhedsaftale

Læs mere

REFERAT KULTUR & FRITIDSUDVALGET. den 27.01.2009 på Ib Dam Schultz kontor

REFERAT KULTUR & FRITIDSUDVALGET. den 27.01.2009 på Ib Dam Schultz kontor REFERAT KULTUR & FRITIDSUDVALGET den 27.01.2009 på Ib Dam Schultz kontor SAGSOVERSIGT 1 Godkendelse af dagsorden... 3 2 Jernved Idrætsforening søger fritagelse om indfrielse af pantebrev... 4 3 Prioritering

Læs mere

Referat Åben Dagsorden

Referat Åben Dagsorden Referat Åben Dagsorden Møde Bestyrelsesmøde Nordjyllands Beredskab I/S Dato Sted Svar senest mandag, den 8. januar 2018 til lds@nobr.dk Afholdt som elektronisk møde Deltagere Arne Boelt (Hjørring Kommune)

Læs mere

REBILD KOMMUNE. REFERAT Økonomiudvalget. Mødedato: Torsdag den 26-03-2009. Mødetidspunkt: 16:00. Sted: Kultur- og Medborgerhuset Kig Ind, Nørager

REBILD KOMMUNE. REFERAT Økonomiudvalget. Mødedato: Torsdag den 26-03-2009. Mødetidspunkt: 16:00. Sted: Kultur- og Medborgerhuset Kig Ind, Nørager REFERAT Mødedato:. Mødetidspunkt: 16:00. Sted: Kultur- og Medborgerhuset Kig Ind, Nørager Møde slut: 16:30 Indholdsfortegnelse Side 1. Sortebakkehallen - udvidelse af anlægsprojekt 209 Underskriftsside

Læs mere

Referat - Åben dagsorden Økonomiudvalget Borgmesterkontoret

Referat - Åben dagsorden Økonomiudvalget Borgmesterkontoret Referat - Åben dagsorden Økonomiudvalget Borgmesterkontoret Hjørring Kommune Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 08:00 Mødet afsluttet: kl. 10:15 Mødested: Mødelokale A Fraværende: Viggo Bilde og Peter

Læs mere

Brønderslev-Dronninglund Kommune

Brønderslev-Dronninglund Kommune Brønderslev-Dronninglund Kommune Brønderslev Rådhus, Ny Rådhusplads 1, 9700 Brønderslev. Tlf. 9945 4545 - Fax 9945 4500 Dronninglund Rådhus, Rådhusgade 5, 9330 Dronninglund. Tlf. 9947 1111 - Fax 99 47

Læs mere

Åben Dagsorden Nordjyllands Beredskab I/S

Åben Dagsorden Nordjyllands Beredskab I/S Møde: Bestyrelsesmøde nr. 5-2018 Dato: Elektronisk møde Deltagere: Arne Boelt, Hjørring Kommune Hans Ejner Bertelsen, Morsø Kommune Mikael Klitgaard, Brønderslev Kommune Mogens Christen Gade, Jammerbugt

Læs mere

VEDTÆGT FOR TRAFIKSELSKABET MOVIA gældende fra 1. januar 2016

VEDTÆGT FOR TRAFIKSELSKABET MOVIA gældende fra 1. januar 2016 VEDTÆGT FOR TRAFIKSELSKABET MOVIA gældende fra 1. januar 2016 Præambel Region Hovedstaden og Region Sjælland samt samtlige kommuner i de to regioner, bortset fra Bornholms Regionskommune etablerer med

Læs mere

Dagsorden. til Børn & Familieudvalg

Dagsorden. til Børn & Familieudvalg Dagsorden til Børn & Familieudvalg Mødedato: Torsdag den 7. april 2016 Mødetidspunkt: 8:00 Mødested: Signaturskolen, Kvaglund, Askekrattet 8 Deltagere: Diana Mose Olsen (F), Jesper Frost Rasmussen (V),

Læs mere

1. Lokalt Beskæftigelsesudvalg 3 2. Tema drøftelse beskæftigelsesområdet. 6 3. Mødekalender for 2006 7 4. Produktionsskolen Kongshøjgaard 8

1. Lokalt Beskæftigelsesudvalg 3 2. Tema drøftelse beskæftigelsesområdet. 6 3. Mødekalender for 2006 7 4. Produktionsskolen Kongshøjgaard 8 Referat fra Beskæftigelsesudvalgets møde den 23. februar 2006 Indholdsfortegnelse 1. Lokalt Beskæftigelsesudvalg 3 2. Tema drøftelse beskæftigelsesområdet. 6 3. Mødekalender for 2006 7 4. Produktionsskolen

Læs mere

Eventuelle afbud bedes meddelt til Holger Skott, tlf. 22 16 25 69, eller på mail: post@brande-fjernvarme.dk.

Eventuelle afbud bedes meddelt til Holger Skott, tlf. 22 16 25 69, eller på mail: post@brande-fjernvarme.dk. REFERAT AF BESTYRELSESMØDE Tirsdag, den 4. december 2012 kl. 16:30. I fjernvarmens mødelokale, Præstevænget 11. Deltagere: Bestyrelsen Driftsleder Henning Mikkonen Administrativ medarbejder Holger Skott

Læs mere

Statsforvaltningens brev af 16. september 2008 til et kommunalt fællesskab. Vedrørende regnskab 2007

Statsforvaltningens brev af 16. september 2008 til et kommunalt fællesskab. Vedrørende regnskab 2007 Statsforvaltningens brev af 16. september 2008 til et kommunalt fællesskab 16-09- 2008 Vedrørende regnskab 2007 Statsforvaltningen har modtaget revisionsprotokollat af 17. april 2008 vedrørende regnskab

Læs mere

Referat. Forum. Limfjordsrådet. Tid 23. november 2012 kl. 10.00 12.00.

Referat. Forum. Limfjordsrådet. Tid 23. november 2012 kl. 10.00 12.00. Referat Forum Limfjordsrådet Tid 23. november 2012 kl. 10.00 12.00. Sted Aalborg Kommune, Stigsborg Brygge 5, 6400 Nørresundby, Lok. 157 og 158 Deltagere Christen Dam Larsen, Herning Karsten Filsø, Holstebro

Læs mere

Vesthimmerlands Kommune

Vesthimmerlands Kommune Vesthimmerlands Kommune Aalestrup Farsø Løgstør Aars REFERAT FOR BESKÆFTIGELSESUDVALGETS MØDE DEN 21. SEPTEMBER 2006 KL. 16.00 PÅ AARS RÅDHUS Indholdsfortegnelse 16 Orientering om budget 2007 17 Produktionsskolen

Læs mere

FREDERIKSHAVN KOMMUNE REFERAT FRA KULTUR- OG FRITIDSUDVALGET 01-08-2002

FREDERIKSHAVN KOMMUNE REFERAT FRA KULTUR- OG FRITIDSUDVALGET 01-08-2002 FREDERIKSHAVN KOMMUNE REFERAT FRA KULTUR- OG FRITIDSUDVALGET 01-08-2002 Mødedato: 01-08-2002 Mødetidspunkt: kl. 15.00-16.50 Mødested: B246 Knud Wilson og Steen Jørgensen. Cai Møller mødte kl. 15.10 og

Læs mere

DAGSORDEN BYRÅDET 2014. Mødedato: 7. januar 2014. Byrådssalen, Torvegade. Mødetidspunkt: 17:00. Mødet hævet:

DAGSORDEN BYRÅDET 2014. Mødedato: 7. januar 2014. Byrådssalen, Torvegade. Mødetidspunkt: 17:00. Mødet hævet: DAGSORDEN BYRÅDET 2014 Mødedato: 7. januar 2014 Mødested: Byrådssalen, Torvegade Mødetidspunkt: 17:00 Mødet hævet: Deltagere: Anders Bøge, Anna-Lise Vestergaard, Annette V. Torp, Arne Bisgård, Bente Dahl,

Læs mere

Referat Udvalget for Erhverv & Turisme mandag den 11. januar 2016. Kl. 16:30 i Mødelokale 2, Allerslev

Referat Udvalget for Erhverv & Turisme mandag den 11. januar 2016. Kl. 16:30 i Mødelokale 2, Allerslev Referat mandag den 11. januar 2016 Kl. 16:30 i Mødelokale 2, Allerslev Indholdsfortegnelse 1. ET - Godkendelse af dagsorden...1 2. ET - Orienteringssager Januar...2 3. ET - Drøftelse vedr. Turistinformation

Læs mere

Arbejdsmarkedsudvalget

Arbejdsmarkedsudvalget REFERAT Arbejdsmarkedsudvalget Mødedato: Mandag den 21-09-2009 Mødested: Mødelokale 3-Æ-14, Østergade 48 Starttidspunkt: Kl. 16:00 Sluttidspunkt: Kl. 17:00 Afbud: Helge Gellert Fraværende: Allan Emiliussen

Læs mere

REBILD KOMMUNE. REFERAT Sundhedsudvalget. Mødedato: Tirsdag den 22-09-2009. Mødetidspunkt: 15:00. Sted:

REBILD KOMMUNE. REFERAT Sundhedsudvalget. Mødedato: Tirsdag den 22-09-2009. Mødetidspunkt: 15:00. Sted: REFERAT Mødedato:. Mødetidspunkt: 15:00. Sted: Mødelokale 1, Administrationsbygningen i Nørager. Møde slut: 17:30. Fraværende: Børge Olsen. Indholdsfortegnelse Side 1. Temamøde - Socialområdet 199 2. Opfølgning

Læs mere

Omkostningsægte pladspriser og servicepakker på kommunens plejehjem m.v. 398750

Omkostningsægte pladspriser og servicepakker på kommunens plejehjem m.v. 398750 Pkt.nr. 11 Omkostningsægte pladspriser og servicepakker på kommunens plejehjem m.v. 398750 Indstilling: Social og Sundhedsforvaltningen indstiller til Socialudvalget 1. at punkterne 12.112.11, pkt. 12,17,

Læs mere

Referat for Sundhedsudvalgets møde den 25. juni 2007 kl. 08:00 i Aars, lokale 1

Referat for Sundhedsudvalgets møde den 25. juni 2007 kl. 08:00 i Aars, lokale 1 Referat for Sundhedsudvalgets møde den 25. juni 2007 kl. 08:00 i Aars, lokale 1 Indholdsfortegnelse 46. Rygcentret... 87 85 Medlemmer Martin Glerup Bent Sloth Ole B. Sørensen Mads Krarup Nielsen Søren

Læs mere

Referat. fra mødet den 22-01-2008 kl. 19.00 i byrådssalen

Referat. fra mødet den 22-01-2008 kl. 19.00 i byrådssalen Refer fra mødet den kl. 19.00 i byrådssalen Medlemmer: Arne Hyldahl, Arne Kaspersen, Viggo Iversen, Arnold Larsen, Bjarne Holm, Ejner Frøkjær, Elsebeth Nielsen, Erik Hove Olesen, Henning Holm, Ib Poulsen,

Læs mere

Organisations- og Økonomiunderudvalg Ekstraordinært møde 24. april 2006, Kl. 16.00 Møde nr. 9 Farum Rådhus, Mødelokale 1

Organisations- og Økonomiunderudvalg Ekstraordinært møde 24. april 2006, Kl. 16.00 Møde nr. 9 Farum Rådhus, Mødelokale 1 FURESØ KOMMUNE Organisations- og Økonomiunderudvalg Ekstraordinært møde 24. april 2006, Kl. 16.00 Møde nr. 9 Farum Rådhus, Mødelokale 1 Medlemmerne mødt. Gitte Melchiorsen (V) var fraværende med afbud.

Læs mere

TÅRNBY KOMMUNE. Åbent referat. til Økonomiudvalget

TÅRNBY KOMMUNE. Åbent referat. til Økonomiudvalget TÅRNBY KOMMUNE Åbent referat til Økonomiudvalget Mødedato: Onsdag den 9. december 2015 Mødetidspunkt: 13:00 Mødelokale: Medlemmer: Afbud: 213, Mødelokale Henrik Zimino, Allan Andersen, Bjarne Thyregod,

Læs mere

ÅRHUS KOMMUNE - Borgmesterens Afdeling Den Økonomiske Forvaltning - Rådhuset - 8100 Århus C

ÅRHUS KOMMUNE - Borgmesterens Afdeling Den Økonomiske Forvaltning - Rådhuset - 8100 Århus C ÅRHUS KOMMUNE - Borgmesterens Afdeling Den Økonomiske Forvaltning - Rådhuset - 8100 Århus C INDSTILLING Til Århus Byråd Den 29. april 2004 via Magistraten Tlf. nr.: 8940 2130 Jour. nr.: 00.01A01 Ref.:

Læs mere

Sæby Kommune. Referat. Økonomiudvalget. Ordinært møde. file://p:\sæby\saeby-oekonomiudvalg-2004.07.06.htm

Sæby Kommune. Referat. Økonomiudvalget. Ordinært møde. file://p:\sæby\saeby-oekonomiudvalg-2004.07.06.htm Page 1 of 9 Sæby Kommune Referat Økonomiudvalget Ordinært møde Mødedato tirsdag den 6. juli 2004 Tidspunkter 09:00 - Lokale Mødelokale 2 Fraværende Bemærkninger Page 2 of 9 Indholdsfortegnelse 272. Lokalplan

Læs mere

Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalget

Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalget Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalget Torsdag den 06.04.06 kl. 17:00 i KompetenceKompagniet, Håndværkerbyen 60 Side 1 Indholdsfortegnelse Punkt Tekst Side E1. Aftale med Sprogcenter...2 E2. Budgetopfølgning

Læs mere

Mødedato / sted: 26. februar 2013 / Gribvand Spildevand A/S, Holtvej 18C kl. 16:00-19:00

Mødedato / sted: 26. februar 2013 / Gribvand Spildevand A/S, Holtvej 18C kl. 16:00-19:00 Gribvand Spildevand A/S Bestyrelse 6. marts 2013 Referat af Bestyrelsesmøde d. 26. februar 2013 Mødedato / sted: 26. februar 2013 / Gribvand Spildevand A/S, Holtvej 18C kl. 16:00-19:00 Mødedeltagere: Flemming

Læs mere

HB-mødet den 23. januar 2016. Mødereferat. Deltagere: OZ5HZ Finn, OZ5KM Kjeld, OZ9VA Arne, OZ1AMK Poul, OZ8XW Flemming

HB-mødet den 23. januar 2016. Mødereferat. Deltagere: OZ5HZ Finn, OZ5KM Kjeld, OZ9VA Arne, OZ1AMK Poul, OZ8XW Flemming Mødereferat Deltagere: OZ5HZ Finn, OZ5KM Kjeld, OZ9VA Arne, OZ1AMK Poul, OZ8XW Flemming Fraværende: OZ3MK Mikael, Lone Mødeleder: OZ5HZ Finn Referent: OZ8XW Flemming 1. Godkendelse af dagsorden: Der var

Læs mere

REBILD KOMMUNE. REFERAT Kultur og Fritidsudvalget. Mødedato: Mandag den 22-06-2009. Mødetidspunkt: 14:00. Sted: Mødelokale 1, Terndrup Rådhus.

REBILD KOMMUNE. REFERAT Kultur og Fritidsudvalget. Mødedato: Mandag den 22-06-2009. Mødetidspunkt: 14:00. Sted: Mødelokale 1, Terndrup Rådhus. REFERAT Mødedato:. Mødetidspunkt: 14:00. Sted: Mødelokale 1, Terndrup Rådhus. Møde slut: 15:40 Afbud: Fraværende: Indholdsfortegnelse Side 1. Budget 2009, 2010 og overslagsårene 107 Underskriftsside 111

Læs mere

Brønderslev Kommune. Økonomiudvalget. Beslutningsprotokol

Brønderslev Kommune. Økonomiudvalget. Beslutningsprotokol Brønderslev Kommune Økonomiudvalget Beslutningsprotokol Dato: 23. august 2007 Lokale: 219, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: kl. 10.00-11.00 Indholdsfortegnelse Sag nr. Side Åbne sager: 01/280 Styrelsesvedtægt

Læs mere

Deltagere: Kim Røgen (KRØ) Bestyrelsesformand Jens Jørgen Nygaard (JJN) Bestyrelsesmedlem (næstformand) Karsten Søndergaard (KSØ) Bestyrelsesmedlem

Deltagere: Kim Røgen (KRØ) Bestyrelsesformand Jens Jørgen Nygaard (JJN) Bestyrelsesmedlem (næstformand) Karsten Søndergaard (KSØ) Bestyrelsesmedlem Referat: Bestyrelsesmøde d. 15.12.2015 For selskaberne Egedal Forsyning A/S, Egedal Spildevand A/S, Egedal Vandforsyning A/S Knud Bro Alle 1, 3660 Stenløse. Klokken 17.00 19.30. Deltagere: Kim Røgen (KRØ)

Læs mere

Boligforeningen Vanggården, afdeling 21 og 22 Ansøgning om driftstilskud.

Boligforeningen Vanggården, afdeling 21 og 22 Ansøgning om driftstilskud. Punkt 8. Boligforeningen Vanggården, afdeling 21 og 22 Ansøgning om driftstilskud. 2014-10452. By- og Landskabsudvalget indstiller, at byrådet godkender ansøgning om driftstilskud (kapitaltilførsel) på

Læs mere

Referatet fra bestyrelsesmødet i december 2015 blev godkendt og underskrevet.

Referatet fra bestyrelsesmødet i december 2015 blev godkendt og underskrevet. Bestyrelsesmøde i LAG-Himmerland 2014-2020 Dato: 2. februar 2016 Tidspunkt: 19.00-22.00 Sted: Kærvej 34, Onsild 9500 Hobro Deltagere: Fra bestyrelsen: Vagn Bach, Jacob Ellemann, Annie Borgersen, Allan

Læs mere

Åben Dagsorden Nordjyllands Beredskab I/S

Åben Dagsorden Nordjyllands Beredskab I/S Møde: Ekstraordinært bestyrelsesmøde nr. 3-2018 Dato: Fredag den 14.09.2018 kl 12.00 14.00 Sted: Hotel Scandic, Aalborg Øst Deltagere: Arne Boelt, Hjørring Kommune Hans Ejner Bertelsen, Morsø Kommune Mikael

Læs mere

Referat åben dagsorden

Referat åben dagsorden Referat åben dagsorden Møde Bestyrelsesmøde Nordjyllands Beredskab I/S Dato 09-02-2016, kl. 10:00 12:00 Sted Politidirektørens mødelokale, Nordjyllands Politi. Jyllandsgade 27, 9000 Aalborg Deltagere Arne

Læs mere

Indstilling. Århus Gymnastik- og Motorikhal i Vejlby yderligere anlægstilskud og midlertidig kommunegaranti. 1. Resume. 2. Beslutningspunkter

Indstilling. Århus Gymnastik- og Motorikhal i Vejlby yderligere anlægstilskud og midlertidig kommunegaranti. 1. Resume. 2. Beslutningspunkter Indstilling Til Århus Byråd via Magistraten Kultur og Borgerservice Den 11.1.2010 Århus Gymnastik- og Motorikhal i Vejlby yderligere anlægstilskud og midlertidig kommunegaranti Århus Kommune Sport & Fritid

Læs mere

Norddjurs Kommune. Notater vedr. svømmehal i Grenaa

Norddjurs Kommune. Notater vedr. svømmehal i Grenaa Norddjurs Kommune Notater vedr. svømmehal i Grenaa Notat vedrørende tidsplan. Opførelse af ny svømmehal Opgave 2006 2007 Jan Febr Marts April Maj Juni Juli Aug Sept Okt Nov Dec Jan Febr Marts April Maj

Læs mere

Egebjerg Kommune. Økonomiudvalget. Dagsorden

Egebjerg Kommune. Økonomiudvalget. Dagsorden Egebjerg Kommune Økonomiudvalget Dagsorden Dato: Torsdag den 01. februar 2001 Starttidspunkt for møde: Kl. 09.30 Sluttidspunkt for møde: Mødested: Udsendelsesdato: Afbud fra: Fraværende: Mødedeltagere:

Læs mere

Oplægget blev drøftet. Det er vigtigt, at der både på første og andet møde indgår 2-3 konkrete gode eksempler.

Oplægget blev drøftet. Det er vigtigt, at der både på første og andet møde indgår 2-3 konkrete gode eksempler. REFERAT Møde i den politiske ledelse torsdag den 22. maj 2008 kl. 10-12 i Skole- og Kulturforvaltningen, Godthåbsgade 8, Nørresundby mødelokale 2 i kælderen Deltagere: Bjarne Kvist, Frederikshavn Kommune

Læs mere

Referat fra møde i kommunaldirektørnetværket i den midtjyske region

Referat fra møde i kommunaldirektørnetværket i den midtjyske region Referat fra møde i kommunaldirektørnetværket Tid og sted: Fredag 18. juni 2010, fra kl. 9.00 til 12.00 med efterfølgende frokost Mødelokale D, Medborgerhuset, Søvej 3, Silkeborg Deltagere: Afbud: Bent

Læs mere

Referat - Åben dagsorden Økonomiudvalget Borgmesterkontoret

Referat - Åben dagsorden Økonomiudvalget Borgmesterkontoret Referat - Åben dagsorden Økonomiudvalget Borgmesterkontoret Hjørring Kommune Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 08:00 Mødet afsluttet: kl. 11:00 Mødested: Hjørring Gymnasium og Hf-kursus - Skolevangen

Læs mere

REFERAT HB 03. Lørdag 7. februar 2015 Frederiksberghallerne Kl.10.00 15.30

REFERAT HB 03. Lørdag 7. februar 2015 Frederiksberghallerne Kl.10.00 15.30 REFERAT HB 03 Lørdag 7. februar 2015 Frederiksberghallerne Kl.10.00 15.30 Deltagere René Toft, formand Jens Dall-Hansen, næstformand Kenneth Larsen, Elite- og Eventansvarlig Jeanette Lund Clausen, Bredde-

Læs mere

Rebild Vand & Spildevand A/S Rebild Forsyning Holding A/S

Rebild Vand & Spildevand A/S Rebild Forsyning Holding A/S REFERAT SAG: Bestyrelsesmøde nr. 16 MØDESTED: Skørping, Sverriggårdsvej 3 TIDSPUNKT: 16. december 2013 kl. 16.30 DELTAGERE: Mogens Schou Andersen Søren Søe-Larsen (deltog ikke i pkt. 1) Morten Lem Morten

Læs mere

Brønderslev Kommune. Socialudvalget. Beslutningsprotokol

Brønderslev Kommune. Socialudvalget. Beslutningsprotokol Brønderslev Kommune Socialudvalget Beslutningsprotokol Dato: 23. april 2008 Lokale: Mødelokale 120, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: 8.30-13.00 Indholdsfortegnelse Sag nr. Side Åbne sager: 01/166 Orientering

Læs mere

REFERAT Dato for udarbejdelse af referat 27. marts 2014. Erik Nicolajsen bød velkommen.

REFERAT Dato for udarbejdelse af referat 27. marts 2014. Erik Nicolajsen bød velkommen. REFERAT Dato for udarbejdelse af referat 27. marts 2014 Fremmødte: se deltagerliste Stemmeberettigede: på deltagerlisten på nær administrationen. Velkomst Erik Nicolajsen bød velkommen. 1. Valg af dirigent

Læs mere

THYHOLM KOMMUNE. Kultur- og Socialudvalg, tirsdag den 6. januar 2004 kl. 13:00. Referat for

THYHOLM KOMMUNE. Kultur- og Socialudvalg, tirsdag den 6. januar 2004 kl. 13:00. Referat for Side 1 af 10 THYHOLM KOMMUNE Referat for Mødested: Mødelokalet i kælderen Kultur- og Socialudvalg Mødetidspunkt: 6. januar 2004, kl. 13:00 Åben sag: 186. Ansøgning Mærk Vinden Åben sag: 187. Tilsynsrapport

Læs mere

Tovholdergruppemøde Infrastruktur Business Region North Denmark

Tovholdergruppemøde Infrastruktur Business Region North Denmark Tovholdergruppemøde Infrastruktur Business Region North Denmark 5. oktober 2015 Niels Bohrs Vej 30 9220 Aalborg Ø Deltagere Morten Lemvigh Region Nordjylland Per Toppenberg Region Nordjylland Jørgen Basballe

Læs mere

DAGSORDEN. Djurs Mad I/S. Møde nr. : 19/2009 Sted : Rådhuset Grenaa. Mødelokale 3 Dato : 16. december 2009 Start kl. : 13.00 Slut kl. : 18.

DAGSORDEN. Djurs Mad I/S. Møde nr. : 19/2009 Sted : Rådhuset Grenaa. Mødelokale 3 Dato : 16. december 2009 Start kl. : 13.00 Slut kl. : 18. Djurs Mad I/S DAGSORDEN Møde nr. : 19/2009 Sted : Rådhuset Grenaa. Mødelokale 3 Dato : 16. december 2009 Start kl. : 13.00 Slut kl. : 18.00 Medlemmer Ninna Thomsen (Syddjurs Kommune) (formand) Jørgen Brøgger

Læs mere

Referat fra økonomiudvalgets møde den 29. maj 2006 kl. 15.00 på Aars Rådhus PUNKTER VEDR. VESTHIMMERLANDS KOMMUNE

Referat fra økonomiudvalgets møde den 29. maj 2006 kl. 15.00 på Aars Rådhus PUNKTER VEDR. VESTHIMMERLANDS KOMMUNE Referat fra økonomiudvalgets møde den 29. maj 2006 kl. 15.00 på Aars Rådhus Indholdsfortegnelse PUNKTER VEDR. VESTHIMMERLANDS KOMMUNE 54. Løbende opfølgning af de sammenlagte byråds økonomiske dispositioner

Læs mere

VEDTÆGTER FOR BESTILLINGSKONTORET. TAXI 4x27 (Aarhus)

VEDTÆGTER FOR BESTILLINGSKONTORET. TAXI 4x27 (Aarhus) VEDTÆGTER FOR (Aarhus) Udarbejdet i henhold til lov om taxikørsel og bekendtgørelse gældende pr. 29. august 2011. Udskrevet 6. maj 2015 Vedtaget 29. april 2015 VEDTÆGTER FOR (Aarhus) Foreningen Taxi 4x27

Læs mere

Børne- og Skoleudvalget

Børne- og Skoleudvalget Børne- og Skoleudvalget Dagsorden med vedtagelser Møde nr.: 2 Mødested: UU-Sjælsø, Hovedgaden 18, 3460 Birkerød Mødedato: Onsdag den 4. februar 2009 Mødetidspunkt: NB Kl. 9.30 Bemærkninger: Medlemmer:

Læs mere

FORRETNINGSUDVALGET MØDETIDSPUNKT MØDESTED MEDLEMMER. Ekstraordinært møde 17-05-2016 16:45 REGIONSRÅDSSALEN

FORRETNINGSUDVALGET MØDETIDSPUNKT MØDESTED MEDLEMMER. Ekstraordinært møde 17-05-2016 16:45 REGIONSRÅDSSALEN BESLUTNINGER Ekstraordinært Forretningsudvalg - mødesager FORRETNINGSUDVALGET Ekstraordinært møde MØDETIDSPUNKT 17-05-2016 16:45 MØDESTED REGIONSRÅDSSALEN MEDLEMMER Sophie Hæstorp Andersen Leila Lindén

Læs mere

Åbent møde for Sundhedsudvalgets møde den 06. februar 2012 kl. 09:00 i Farsø administrationsbygning, lokale K2

Åbent møde for Sundhedsudvalgets møde den 06. februar 2012 kl. 09:00 i Farsø administrationsbygning, lokale K2 Åbent møde for Sundhedsudvalgets møde den 06. februar 2012 kl. 09:00 i Farsø administrationsbygning, lokale K2 Indholdsfortegnelse 006. Statusrapport over Vesthimmerlands Kommune plejecentre kaldeanlæg

Læs mere

Referat. Byrådet. Mødedato 23. december 2015 kl. 08:00. Mødelokale. Deltagere. Afbud. Stedfortrædere. Mødet hævet 09:30. Byrådssalen, Slagelse Rådhus

Referat. Byrådet. Mødedato 23. december 2015 kl. 08:00. Mødelokale. Deltagere. Afbud. Stedfortrædere. Mødet hævet 09:30. Byrådssalen, Slagelse Rådhus Referat Byrådet Mødedato 23. december 2015 kl. 08:00 Mødelokale Deltagere Afbud Byrådssalen, Slagelse Rådhus Stén Knuth (V), Knud Vincents (V), Ole Drost (V), Anders Koefoed (V), Jens Jørgensen (V), Helle

Læs mere

Ekstraordinært organisationsbestyrelsesmøde den 28. april 2016, kl. 16.30, i Beboerlokalet, Lundtoftegårdsvej 29, st. tv. 2800 Kgs.

Ekstraordinært organisationsbestyrelsesmøde den 28. april 2016, kl. 16.30, i Beboerlokalet, Lundtoftegårdsvej 29, st. tv. 2800 Kgs. Ekstraordinært organisationsbestyrelsesmøde den 28. april 2016, kl. 16.30, i Beboerlokalet, Lundtoftegårdsvej 29, st. tv. 2800 Kgs. Lyngby Til stede: Afbud fra: Fra KAB: Indholdsfortegnelse Selskabet:...

Læs mere

30-04-2014. Dato 30. april 2014. Tid 16:15. ML 0.23 (byrådslounge) NB. Stedfortræder

30-04-2014. Dato 30. april 2014. Tid 16:15. ML 0.23 (byrådslounge) NB. Stedfortræder Referat Økonomiudvalget 30-04-2014 Dato 30. april 2014 Tid 16:15 Sted ML 0.23 (byrådslounge) NB. Fraværende Ingen Stedfortræder Medlemmer Birgit S. Hansen (A) - Formand Lars Møller (V) Bjarne Kvist (A)

Læs mere

Juridisk Kontor. Dagsorden. til mødet i. Havnebestyrelsen. 1. marts 2016 i Havnekontoret

Juridisk Kontor. Dagsorden. til mødet i. Havnebestyrelsen. 1. marts 2016 i Havnekontoret Juridisk Kontor Dagsorden til mødet i Havnebestyrelsen 1. marts 2016 i Havnekontoret Indholdsfortegnelse Pkt. Tekst 7 Konstituering af ny formand for Havnebestyrelsen 8 Orientering - økonomisk opfølgning

Læs mere